2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•A Világ Felszabadulásának Napja 2012.május 5-6

2012.05.03. 23:59 Benedictus89

Írta: Cobra

 

 

Fordította: Benedictus

 

 

Forrás: http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_24.html

 Eredetileg megjelent: 2012. április 24én

{UPDATE 05.12: A meditáció sikeres volt,elérte a célját. Rengetegen számoltak be egy masszív, soha előtte nem érzett energia a testükön keresztüláramlásáról, a meditáció kezdetétől fogva, köztük én is. Egy fantasztikus érzés volt, összekapcsolódva éreztem magam az Univerzummal és a meditáció befejeződése után olyan intenzív boldogságot éreztem, amelyet már nagyon rég nem.FV.}

TERJESZD!


 

A Világ Felszabadulásának Napja


 

2012.május 5.


Eljött a cselekvés ideje! Itt az idő, hogy világunk sorsának irányítását a saját kezünkbe vegyük! Ezért kisebb-nagyobb csoportokba fogunk rendeződni, egyénekként és párokként, a májusi telihold pontos idején. Több milliónyian fogunk összegyűlni és vizualizálni/elképzelni a bolygónk felszabadulását a legfőbb bankárok elnyomásától, így a történelemben első alkalommal adódik meg a lehetőség, hogy a Föld szabad állampolgáraiként mi magunk alakítsuk a sorsunkat.

 

Létezik egy terv, melyet a hadsereg pozitív része a civil hatóságokkal karöltve dolgozott ki (a katonaságnak a változások mellett elkötelezett része - a szerk.) a bankár háttérhatalom letartóztatására annak emberiségellenes bűntettei miatt. A vizualizációnk támogatni fogja ezt a tervet, hogy a lehető leghamarabb, minél erőszakmentesebben és gördülékenyebben menjen végbe. Ehhez hasonló még soha nem történt ezen a bolygón korábban. Itt a lehetőség, hogy részesei legyünk!


Az együttes erőfeszítésünk ezen a napon fogja beindítani és aktiválni a tervet, hogy az lehetőleg sikerrel elérje célját. A vizualizációnk e napon a kinyilvánítása a szabadságunknak és függetlenségünknek. Tegyétek ezt közzé! Osszátok meg mindenhol!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk végezni a vizualizálást, a telihold idején, amely május 5-6-án lesz. Pontos időpontok időzónánként:

 

20:30 PDT május 5. (Los Angeles)

21:30 MDT május 5. (Denver)

22:30 CDT május 5.(Houston)

23.30 EDT május 5. (New York)

4:30 BST  május 6. (London)

5:30 CEST május 6. (Párizs)

11:30 CST május 6. (Beijing)

12:30 JST május 6. (Tokyo)

13:30 AEST május 6. (Sydney)

 

Hogyan csináld:

 

1.Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

 

2.Vizualizáld, amint a hatóságok letartóztatják a legfőbb bűnöző bankárokat, mint például a Rothschildeket és Rockefellereket, és a többi tagját a háttérhatalomnak, mint például Henry Kissingert, stb. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadul végre a kegyetlen diktátoroktól és korrupt politikusoktól.

 

3. Vizualizálj gyönyörű, szép, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték, fejlett technológiákat vezettek be, a természetes ökoszisztéma helyre van állítva, és az emberek szabadok végre minden elnyomástól.

 

Megjegyzés:

 

A Vizualizáció dátuma (május 5.) nagy valószínűséggel NEM az a nap, amikor a tömeges letartóztatásokra sor kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr494487486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.