2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Rövid bevezető

2012.05.03. 02:58 FehérVándor

Üdvözlünk mindenkit az oldalon, amelyet végre sikerült elindítanunk.

Nagy változások előtt állunk 2012-ben, egy körülbelül 26000éves földi ciklus ér a végéhez, és megadatik  számunkra a lehetőség, hogy egy hatalmas ugrást hajtsunk végre az evolúciónkban. Az Aranykor visszatérése előtt állunk, azonban addig számtalan tennivaló akad még. Minderről bővebben részletesen kifejtjük a véleményünket a közeljövőben, most azonban különböző okok miatt rendkívül fontosnak érezzük a mielőbbi elindulást, hogy végre a magyar olvasók, útkeresők számára is elérhetők legyen kritikus fontosságú információk. Sajnos itthon rengetegen nem beszélnek angolul, főleg a 30évesnél idősebb generációból nyilvánvaló történelmi okok miatt, mi pedig felelősségünknek érezzük, hogy eljutassunk honfitársainkhoz ezekben a történelmi időkben azokat a létfontosságú híreket,tudnivalókat, amelyek segíthetnek ébredésükben, reményt adhatnak, illetve támaszt nyújthatnak a kilátástalannak tűnő megélhetésért folyó küzdelemben.

Tudatossági forradalom zajlik a háttérben, csendben egyre több ember ébred rá, hogy valami nagyon nincs rendben a körülöttünk lévő világgal, sokkal többre is lehetnénk képesek, ott van bennünk a potenciál egy új, élhető, igazságos, az alapvető életfeltételeket mindenki számára biztosító társadalom létrehozására, valami azonban egyelőre megakadályozza ennek a megvalósulását.

Szeretnénk beszámolni arról a világszintű összeesküvésről, amely az emberiség totális orwelli kontrollját, drasztikus népességcsökkentést, állandó félelem fenntartása által könnyedén manipulálható társadalmat tűzött ki célként maga elé. Ez sokaknak, köztük kezdetben nekünk is képtelenségnek tűnt, de ahogy halad az ember egyre mélyebbre a nyúl üregében, olyan összefüggésekre, igazságokra bukkan, amelyek felborítják az addigi világképét és egyben magyarázatot adnak számtalan furcsának tűnő eseményre, mint például 9/11 égbekiáltó hazugságai.

Azért most indítjuk el a blogot, mert számos megbízható forrás egyöntetűen állítja, hogy hamarosan (legvalószínűbbnek május-június tűnik) elindul a háttérhatalom embereinek koordinált letartóztatási hulláma és ezzel együtt az emberiség felszabadulása  megkezdődik. A pontos várható menetrendről különböző fordításainkban olvashattok. Írásaink számos különböző témát ölelnek fel, számunkra nem létezik tabu. Mivel egyelőre mindkettőnket lekötnek a napi feladataink, ezért egyelőre csak az általunk legfontosabbnak vélt információkat közöljük, de a jövőben számos tartalommal, funkcióval szeretnénk bővíteni az oldalt.

 

Reméljük meg lesztek elégedve a munkánkkal, és széles rétegekhez tudunk elérni. Az oldalon csakis olyan fordítások, saját cikkek jelennek meg, amelyek a tudatos vagy nem tudatos félelemkeltést kerülik,  kizárólag  szeretetet sugárzó, pozitív hangvételű írásokra számítsatok. Tisztában vagyunk vele, hogy főleg Magyarországon, nem túl rózsás a helyzet, de nem kívánunk pánikot kelteni, félelmet generálni, arra ott van a TV, meg az újságok nagy része, ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy struccok módjára a homokba dugjuk a fejünket és nem veszünk tudomást a szörnyűségekről, csak egyszerűen a pozitív hírekre szeretnénk koncentrálni és teljes szívűnkből hisszük és érezzük, hogy hamarosan egy szebb kor köszönt ránk.

Végezetül pedig  mindenkinek sok sikert kívánunk a 2012es utazásra, mindannyian szerencsések vagyunk, hogy élhetünk a földi történelem egyik, ha nem a legizgalmasabb időszakában.

 

 

A szeretet és fény vezéreljen mindenkit útja során.

Benedictus & FehérVándor 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr1004485587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kardoklovagja 2012.05.08. 18:46:29

Húúúúúúúúúúú,de vágytam az ilyen oldalra,ahól magyarúl jelennek meg az olyan információk,amik igazán érdekelnek.
Köszönöm szépen.