2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Stephen Cook interjúja Cobrával 2.rész

2012.05.22. 06:01 FehérVándor

Kedves Olvasók,

először is hadd köszönjem meg mindenkinek, aki részt vett a tegnapi meditációban a korai óra ellenére, én akarcsak a legutóbbi alkalommal a május 5-i teliholdkor, szinte varázsütésre hihetetlen energiák keresztüláramlását éreztem magamon, őszintén hiszem, hogy egy meghatározó eseménynek voltunk az aktív résztvevői. Bátorítok mindenkit, aki elvégezte a vizualizációt, hogy a Facebook csoportunkba, vagy akár ide kommentben, írja le az élményét, nagy örömünkre szolgálna.

FehérVándor

 

Stephen Cook interjúja Cobrával 2. rész

Írta: Stephen Cook

Fordította: Benedictus&Fehér Vándor

Forrás: http://the2012scenario.com/2012/05/the-2012s-interview-cobra-part-2-of-2/

 

Eredetileg megjelent: 2012.május 19-én

Ez a második része a 2012 Scenario interjúmnak Cobrával. Ajánlom, hogy olvasd el a tegnapi első részt előbb:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/19/stephen_cook_interjuja_cobraval_1_resz

 http://the2012scenario.com/2012/05/the-2012-scena…ra-part-1-2/

 

Ma Cobra elárulja:

• hogy van egy terv a Felemelkedésre, de hozzáteszi, hogy „a pontos terv, hogy hogyan is fog ez lezajlani, a háttérhatalom a játékból való kivonásáig titokban marad”

• hogy volt már személyes találkozása a Plejádiakkal, és ő maga is Plejádi, emberi testbe inkarnálódva.

• hogy néhány háttérhatalmi tag már most házi őrizetben van.

• hogy ez a hétvége, a május 20-ai napfogyatkozás környékén, nagyon intenzív lesz

Újra hangsúlyoznám, hogy nem módosítottam semmit Cobra válaszain. Csupán átrendeztem a kérdéseket és a válaszokat egy átláthatóbb, igényesebb formába, mivel a beszélgetés email-eken keresztül zajlott több napon át.

Mielőtt tovább olvasnál, megint arra kérlek, mint minden másnál, amit nem tudunk igazolni/megerősíteni, használd a saját belső iránytűdet/ ítélőképességed vele kapcsolatban.

Mint ahogy azt Cobra a tegnapi első részben is említette: „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy mind az én információmat,mind pedig másokét leellenőrizd a belső iránytűddel/ítélőképességeddel, amely az intuíciód és a racionális elméd kombinációja. Ez a kombináció a kulcs a dezinformáció kiszűréséhez.”

Végül még annyi, hogy máig nem tudom, ki is Cobra. Máig nem tudom se a nemét, se a nemzetiségét, se azt, hogy hol lakik, hol található, vagy bármi hasonló. Csak annyit, ami itt található az alábbi kérdéseimre adott válaszaiban.

Stephen Cook interjúja Cobrával 2. rész:

Stephen: Fénymunkásnak,  Fényharcosnak, esetleg valami másnak neveznéd magadat?

Cobra: Fénymunkás,  Fényharcos, számít ez egyáltalán valamit? Az a fontos, mit teszek azért, hogy felszabadítsam a bolygót.

Stephen: Inkább úgy írnád le magad, mint Földi Szövetséges?

Cobra: Igen.

Stephen: Úgy tűnik,összekötő kapcsot alkotsz a Galaktikusok és a Föld Szövetségeseik között, egyetértesz?

Cobra: Igen, teljes mértékben.

Stephen:És hogy vagy képes – vagy életed mely területei teszik lehetővé számodra - hogy ezt csináld?

Cobra: Volt már személyes találkozásom a Plejádiakkal, és személyes kapcsolatban állok az Ellenállással.

Stephen:Azt is mondtad, hogy „utasítottak”, hogy tegyél közzé bizonyos üzeneteket. Ez a kérés csak az Ellenállási Mozgalomtól jött?

C: Az Ellenállási Mozgalomtól és a Plejádiaktól.

Stephen:És sok üzenet a Plejádiaktól származik?

Cobra: Igen, egy részük.

Stephen:Földi ember vagy, esetleg Plejádi ember?

Cobra: Plejádi, földi emberi testbe inkarnálódva.

Stephen:Említetted, hogy hamarosan (nem csatornázott)direkt üzeneteket fogsz közvetíteni a Plejádiaktól. El tudnád ezt kicsit részletesebben is magyarázni, hogy mit takar a személyes kapcsolat a Plejádiakkal?

Cobra: Van egy terv a Felemelkedésre, de a pontos terv, hogy hogyan is fog ez zajlani, egyelőre a háttérhatalom eltörléséig titkos marad. Ezen oknál fogva a pozitív földönkívüliek nem árulnak el részleteket erről. Ez megzavarta a legtöbb közvetítőt/csatornázót. Kapcsolódnak, érzik a pozitív energiáját a közvetítendő entitásnak, de általános üzeneteket leszámítva nem jön át érdemi információ. Így a tudatalattijuk pótolja ki ezt kitalált, pontatlan üzenetekkel. Ez a fő oka, amiért a legtöbb csatornázás nem megbízható. Néhány közülük az, de nem árulhatom el, melyek azok.

A kapcsolatom a Plejádiakkal nem csatornázás. Amint a háttérhatalmi erők eltávolításra kerülnek, elárulom  a nagyközönségnek a Felemelkedés tervének a részleteit.

Stephen: Állandó jelleggel kódok jelennek meg az oldaladon, amelyek leginkább egy bizonyos Operation Pandorához(Pandora {had}művelet)  és Operation Phoenixhez(Phoenix {had}művelet) kötődnek. Mit jelentenek ezek?

Cobra: Operation Pandora: a nem a fizikai síkon lévő Arkhónok eltávolítása.*

Operation Phoenix: egyelőre bizalmas információ. Erről a műveletről csak annyit mondhatok: Valami csodálatos esemény fog hamarosan történni.

Stephen: Azt írtad az Esemény egyben az ún. Kompressziós Áttörés (A Fény erőinek áttörése. szerzői megj.) pillanata és hogy ez magában foglalja, de nem korlátozódik a tömeges letartóztatásokra. Tudnál nekem erről egy kicsit többet mondani?

Cobra: Minden valószínűség szerint a tömeges letartóztatások egyben az összes nem fizikai síkon létező negatív entitás eltávolítását is jelentik. Ezzel a sötétség utolsó maradványai is eltűnnek az Univerzumból. Egy kozmikus jelentőségű győzelme lesz ez a Fénynek.

Stephen: Azt is említetted, hogy közvetlenül az Esemény előtt a „ Forrás egy fénycsóvát fog küldeni a Galaktikus Konföderáción keresztül és a Plejádiak ebben a pillanatban utasítani fogják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú emberekkel a katonaságon és a különböző erőszakszervezeteken belül, és ekkor a művelet megkezdődik.” Van bármi ötleted, hogy ez körülbelül mikor fog megtörténni?

Cobra: Remélhetőleg a Lehetőség Kapuján belül. (május 5 és június 6 között.)

Stephen: De azért gondolom, több mint 300 ember van egy ilyen volumenű akció kivitelezésére?

Cobra: Az a 300 ember csak az Ellenállásnak a földfelszínen lévő műveleti egysége. Ők nem fognak részt venni a tényleges letartóztatásokban. Ez a katonaság pozitív részének és a hatóságoknak a dolga. Az Ellenállás csak támogatást nyújt hírszerzési információk biztosításával és taktikai tanácsokkal.

Stephen: Ugye említetted a Lehetőség Kapuját, a május 5.-e és június 6.-a közötti időszakot, de sokan már rendkívül türelmetlenekké váltak a hosszú várakozásban. Mit mondanál nekik?

Cobra: Ne várj a sült galambra. Aktivizáld magad. Terjeszd az információt. Vegyél részt a tömeges meditációkban. Tégy meg mindent amit tudsz.

Stephen:Alkalomadtán idéztél másoktól a honlapodon és Benjamin Fulfordot, David Wilcockot és Drake-et mint hiteles forrásokat jelölted meg. Honnan tudod, hogy valóban hitelesek?

Cobra: Kitűnő információs csatornáim vannak, amelyek egyöntetűen megerősítették a megbízhatóságukat.

Stephen: Hogyan használod a belső iránytűdet/ítélőképességedet és döntöd el mi igaz és mi nem? Honnan tudod?

Cobra: Mély, kitűnő spirituális kapcsolatban állok a Forrással.

Stephen: Miért fordultál egy nyílt levéllel ezen a héten Drakehez, Ben Fulfordhoz, David Wilcockhoz, Kerry Cassidyhez és Bill Brockbraderhez? Mi az indok? Van valamiféle dezinformációs kampány ellened, amiről nincsen tudomásunk?

Cobra: Nem. Néhányuk között nézeteltérés támadt az utóbbi időben. Szerettem volna, ha átbeszélve a problémákat ezeken felülemelkednek, megbocsájtanak egymásnak, és a továbbiakban újult erővel együttműködnek és megosztják egymással az információikat, erőforrásaikat.

Stephen: Miért ők? Miért csak ők? Nyilvánvalóan nem csak ők azok, akik igyekeznek informálni az embereket és segíteni a változást, amelyre mindannyian annyira vágyunk?!

Cobra: Igen, ez igaz. Javasolhatsz bárkit, akiről úgy gondolod, érdemes volna bevonni a megbeszélésekbe.

Stephen:  Hasonlóképp felhívást tettél közzé a blogodon, hogy aki rendelkezik értékes információval, az vegye fel a kapcsolatot veled. Miért? Ha valaki küld valami érdekesnek tűnőt, hogyan fogod megállapítani a hitelességét?

Cobra: Senki sincs mindennel tisztába, engem is beleértve, sosem árt több információra szert tenni és új értékes kapcsolatokat kialakítani.

Stephen: Sztorik keringenek bizonyos lövöldözésekről Washingtonban az elmúlt napokból – nem vagyok biztos a hitelességükben – és pletykálnak arról, hogy ezek folytatódni fognak a NATO találkozó alatt. Mit tudsz ezekről?

Cobra: Mindkét sztori igaz. A háttérhatalom tagjai „házi őrizet” alatt kezdenek kissé „idegessé” válni. Ez a hétvége(május 19-20) nagyon intenzív lesz.

Stephen: Hasonlóképp pletykálnak a G8 találkozóról. Tudsz valamit arról, hogy miért helyezték át Camp Davidbe?

Cobra: A háttérhatalom kicsit tart attól, hogy mindenki egy helyen legyen..

Stephen: Van információd arról, hogy Obama esetleg a „jófiúk” egyike?

Cobra: Obamáról bizalmas információm vannak, amelyeket egyelőre nem hozhatok nyilvánosságra. Mindazonáltal ha az összképet nézzük, ez az egész dráma Obama körül, hogy most jó vagy rossz fiú, nem változtat sok mindenen.

Stephen: Nyilván tudatában  vagy, hogy többen kritizálták az Arkhónokkal foglalkozó cikked tartalmát, különösképpen a Karma Urai tett megjegyzéseidet, miszerint az asztrális síkon élnek, amely a többség felfogása szerint a 4. dimenziót jelöli( nem magasabb dimenziókra céloztál?) Emellett, azt állítottad, hogy a Felemelkedett Mesterek tanainak nem volt eleme a karmáról szóló tanítás( sokan úgy vélik, hogy része volt). Szóval, mit tudnál mondani azoknak, akik vitába szálltak veled, kétségbe vonták a verziódat ezekkel a bizonyos állításokkal kapcsolatban?

Cobra: A Földön jelenleg nem található torzításmentes, tiszta tanítása egy Felemelkedett Mesternek sem(ez a fogalom az általánosan elterjed nézet szerint többek között Jézust, Buddhát, Krisnát, Saint Germaint, Sanat Kumarát, Konfuciuszt, Pió atyát, Hermész Triszmegiszotszt, stb takarja. szerzői megj.). Tanításaik egy része, amely elméletben tőlük származik( beleértve a csatornázott üzeneteket), valójában a tanítványaiké. A tanítványok NEM voltak teljesen megvilágosodottak, ergo bizonyos mértékben alkalmassá váltak a háttérhatalom elmeprogramozására.

Egy tiszta Felemelkedett Mester tanítás az volna, ha valamelyikük materializálódna egy csoport előtt és spirituális igazságokról kezdené őket tanítani. Ez mint tudjuk jelenleg nem történik meg. Erre az Első Kapcsolatfelvételt követően fog sor kerülni.

Stephen: Amellett, hogy pozitív gondolatokkal átitatva éljük napjainkat, a vágyott világot vizualizálva, mi egyebet tudnánk a változás előidézésében segíteni?

Cobra: Terjesztheted az információkat. Alkothatsz egy értékes kapcsolatokból álló hálózatot magad körül.

Stephen: Milyen tanácsot adnál azoknak a Fénymunkásoknak, akik egész életükben erre a tudatossági változásra vártak?

Cobra: Légy aktív részese a változásnak. Éld meg az álmaid.

Stephen: Van bármi egyéb amit szeretnél velem megosztani?

Cobra: A Fény győzedelmeskedni fog, és ami azt illeti nagyon közel vagyunk ehhez a győzelemhez.

 

* A velük foglalkozó cikk még nem lett lefordítva.

 

anahata.png

A kép Galló Péter munkája

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr854530863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andros 2012.06.20. 20:36:18

Űdv,
Cobra: A Földön jelenleg nem található torzításmentes, tiszta tanítása egy Felemelkedett Mesternek sem(ez a fogalom az általánosan elterjed nézet szerint többek között Jézust, Buddhát, Krisnát, Saint Germaint, Sanat Kumarát, Konfuciuszt, Pió atyát, Hermész Triszmegiszotszt, stb takarja. szerzői megj.). Tanításaik egy része, amely elméletben tőlük származik( beleértve a csatornázott üzeneteket), valójában a tanítványaiké. A tanítványok NEM voltak teljesen megvilágosodottak, ergo bizonyos mértékben alkalmassá váltak a háttérhatalom elmeprogramozására.

itt jó lenne véleményeket olvasni kűlönb.fénymunkásoktól,akik személyesen érintettek a ,,shaumbra-közvetitésekben,shouldokban-amcsi vonalon és a magyar Adamus-st.Germain közvetitésekben,leirásokban is,

úgy gondolom ez egy kulcsmomentum..sok fénymunkásnál,legalábbis saját szűrömön,hisz érintett vagyok anno orioni-plejádi vonalon és az Adamus-energia által is

andros 2012.06.20. 20:42:24

egészen kivételesen értékes,békés,megnyúgtató Cobra
űzenete,ám fantasztikusan jó Adamus shouldokat is olvastam,uakkor a magyar Adamus vonal irásai szenzációsak,személyes élményekben volt szerencsém ezekhez is,
mégis jó lenne picit tisztitani ama vizet a pohárban.-),persze,hogy az ember saját belső hangja által érez rá,hogy melyik hajóra szálljon,ha jön a gőzös:-),de olyan jó lenne makulátlanabbúl látni a közöst eme Cobra és Adamus-irásokban:-)
nem tudom egy fenékkel lehet-e kettő megűlni?talán,ha amúgyis az emberfia-lánya végtelen,csodalény,többdimenziós ,akkor lehet.-)

andros 2012.06.20. 20:47:15

anno orioni Leilám vagy Adamust kérjem fel egy keringőre?.:-)
vagy esetleg körtáncot járjunk?:-)
remélem picit-energiámra ráhangolódva-valaki érti a hozzászólásom,mindazonáltal távolról sem szeretnék főszereplői köntösbe bújni,nem szeretném magam torzitani soraimmal eme csodálatos energiai töltéssel bővelkedő sorokat

Haloin 2012.06.20. 22:09:11

:) Rendes ott vagy a téren.!!!

FehérVándor 2012.06.20. 22:28:17

@andros: Andros nem arról van szó, hogy ne lenne rengeteg igazság ezekben a közvetítésekben, hanem hogy elkerülhetetlen hogy valamilyen szinten az egyéni szűrő ne torzítsa el az üzeneteket.

Én is olvasok közvetített üzeneteket, és nagyon jó lecke megtanulni fejleszteni az ún. belső iránytűt/ítélőképességet és megpróbálni kiszűrni mi igaz és mi nem az üzenetekből.

andros 2012.06.20. 22:42:31

@FehérVándor: igen,ezt értem,talán mégsem érthetően fogalmaztam,de azért nem fogalmazhatok világosabban,mert nagyra tartom a munkát,ami itt zajlik,és nem szeretném más irányba elvinni a gondolatokat,főleg,hogy igazi szenvedélyt életem során mindig a kozmikus gyönyör,intergalaktikus látogatók okozták,ez egyedi szinezetű,számomra autentikus ,,iz",hisz magam is csillaggyermek vagyok,nem ez az otthonom a Föld,

csupán szerettem volna,(még mindig szeretnék:-)olyan véleményeket olvasni több shaumbrától(ha ezt igy nevezhetem)akiknek személyes élményeik vannak Adamussal,ők hogy látják pl-ul a shouldokat,valamint hogy vélekednek a magyar vonalú Adamus közvetitésekről-személyesen beszéltem Adamussal több esetben és Felemekedett Mesternek tartom..és mellesleg a rokni szálakkal rendelkező médium közvetitései nagyon is tiszták:www.Adamus-Saint Germain.hu-
na jól van:-),lehet nem tudom elkerűlni a témát:
Cobra azt irta,hogy torzúltak Adamus közvetitései,amiket itt találunk,ez érdekelne kicsit részletesebben,mégpedig azért,mert mindkettőben érintett vagyok,egyrészt azonnal érzem eme oldal közvetitéseiben az ÖRÖMizt,a KOZMIKUS Örömöt,ám
részemről picit kételkedem abban,hogy Adamus -megtalálható Geoffrey vagy Dóri általi-közvetitések torzitottak lennének,
ám hajlok az okos szóra és nem tartom tévedhetetlennek magam.-)

FehérVándor 2012.06.20. 22:48:37

@andros: Értem mit mondasz, de ha jobban megnézed ez áll pontosan az üzenetben:
"Ez a fő oka, amiért a legtöbb csatornázás nem megbízható. Néhány közülük az, de nem árulhatom el, melyek azok."
Az a lényeg, hogy te mit érzel, te hogyan látod a dolgot, hogy ki mit mondd az mellékes :)
Nekem is nagy vágyam végre bebarangolni az űrt és körbenézni, tanulni, gyerekkorom óta várok rá.

Ha nem vagyok Windischgratz mit érzel/tudsz, honnan jöttél ill. hogyan jöttél erre rá?
Örülök, hogy rátaláltál az oldalra egyébként :)
FV

andros 2012.06.21. 00:10:04

@FehérVándor: irtam egy hosszú,1 órás bemutatkozó levelet,melyben részletesen kitértem halálközeli élményeimre,fekete lepeles kis tömzsi elrablóimra a múltban(melyek hasznosak voltak mégis a tudatszintek miatt,hozzáigazitották tudatomat az övéikhez,legalább szembe nézhettem az ivarsejtminta-vételkor saját félelmeimmel,korlátaimmal),ahogy kitértem életem leggyönyörűségesebb élményére,Leilára,gyönyörű szőke hölgyre fehér tiszta,makulátlanságában,melynek feltételnélkűli szeretete,önmagamért szeretett,amikor még tele voltam önváddal,éles önkritikával a szűlők,tanáraim,táras-i normák jóvoltából,nos ő orioni tudatosság lehet,leirtam plejádi élményeim közűl egyet,és kitértem a yes zenekar,jon andersonnal,mint sziruszi segitők általi zene otthonosságára,melyet zsigereimben érzek:www.youtube.com/watch?v=ODNjvUZWUIM,
sajna igy elmaradt az utazás szépsége,hisz végigkalaúzoltalak ösvényemen,
az elkűldés pillanatában áramtalanódott a gépem,s elvesztettem az egész leirást sajnos,most emiatt nem kezdtem újra bele,csak pár mondatos formában,
ide a plejádok általi imádatom,maga a plejádi szó már kozmikus gyönyört okoz,hisz ismerem ama,izt",ama egyedi szinezetet,amit ők képviselnek,emiatt találtam eme felemelkedés oldalhoz,
többek között leirtam személyes élményeim Adamussal,közeli ismerősöm,barátom A.rokona,mondhatni duálpárja,sajnos picit igy elveszett a leirás szépsége,de most ez van sajna

ARVISURA 2012.06.21. 06:18:44

@andros: Sajnálom, hogy elveszett a leveled.:( Megpróbálnád mégegyszer?