2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Mennyei Beavatkozás 3: Második fejezet/Első rész – Galaktikus rokonaink részvétele

2012.06.01. 21:53 FehérVándor

Kedves Olvasók,

néhányan jelezték, hogy összezavarodtak a Mennyei Baavatkozás sorozat számozása miatt. Wilcock 3 fejezetesre tervezi a sorozatot, mi ennek eddig az első fejezetét hoztuk le két részletben, ez a második fejezet, első része. A harmadik fejezet még nem jelent meg angolul sem. Az 1-2-3 számozás  a könnyebb átláthatóság érdekében van feltüntetve a közvetlenül a MB cím után. 

Aki nem olvasta volna esetleg, itt az első fejezet, első része: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

Első fejezet, második rész: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/30/mennyei_beavatkozas2_elso_fejezet_masodik_resz


Ahogy eddig is, a fordítást Wilcock szerkesztési gyakorlatát követve közöljük.

Holnap nagyon fontos írás fog felkerülni az oldalra a Lehetőség Kapujának zárómeditációjáról, ami a június 5-6-i Vénusz átvonulás ideje alatt lesz.

FV

 

Mennyei Beavatkozás 3: Második fejezet/Első rész – Galaktikus rokonaink részvétele

 Írta: David Wilcock

Fordította: FehérVándor
Forrás: 
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1054-divineintervention

Eredetileg megjelent: 2012. május 9-én (11:11-kor..)

A Galaktikus rokonaink fizikailag avatkoznak be az események menetébe annak érdekében, hogy megakadályozzák a háttérhatalmi erőket a III. világháború kirobbantásában és hogy káoszba taszítsák a Földet. A háborús gépezet minden szegmense blokkolva van.

 anahata.png

SOHA NEM HAGYTAK EL MINKET

Jelenleg elképesztő, példa nélkül álló volumenben történik a Mennyei Beavatkozás – világszerte.

Ez a háborús gépezet komplett, szisztematikus meghibásodását és működésképtelenségét eredményezi, minden téren.

Fegyverek nem sülnek el. Rádió és kommunikációs műholdak mondják fel a szolgálatot – pont akkor amikor szükség lenne rájuk. Vadászgépek és tankok nem indulnak be. Bombák nem aktiválódnak.

Még inkább meglepő módon, több tucatnyi földalatti bázis lett teljesen kitisztítva, kiürítve – 2011 augusztus 23-tól kezdődően.

Ez rendkívül ijesztő a háttérhatalom(Cabal) számára, akik sikerrel magukhoz ragadták az évtizedek folyamán a pénzügyi rendszer teljes irányítását, és a legjelentősebb országok közül számtalannak a törvényhozó, végrehajtó és igazságszolgáltatási ágait manipulálják kényük-kedvük szerint.

A terjedelmes hosszúságú és rendkívüli mélységű Pénzügyi Zsarnokság c. munkámban felvázoltam a problémákat amikkel szembesülünk, és hogy ki a felelős értük – számtalan meggyőző erejű bizonyítékkal alátámasztva.

 

A HÁTTÉRHATALOM PONTOSAN TISZTÁBAN VAN AZZAL MI TÖRTÉNIK

A háttérhatalmi erőket közvetlenül megkeresték azok a galaktikus testvéreink akik felelősek mindezért. Ezek a beavatkozó csoportok emberek, pontosan olyanok mint mi – egyesek kicsit talán magasabbak nálunk, de a helyzet az, hogy ők a régóta elveszettnek hitt rokonaink.

Mi földi emberek egy hibrid faj vagyunk – számtalan, független behatás érte a genetikai készletünket az elmúlt 200000 évben( 12 körülire teszik a DNS-ünk mai formájának kialakulásában közreműködő fajok számát. szerzői megj.)

A háttérhatalmi erők tudomására lett hozva, hogy fel kell adniuk a uralmukat az emberiség felett – annak érdekében, hogy a Földet és annak lakóit, köztük az embereket ne érje több sérelem.

Úgy tűnik nem véletlen, hogy miért pont most avatkoznak be a rokonaink – ehhez foghatót korábban nem tettek.

Az ősi civilizációk pontosan tisztában voltak annak a ciklusnak a létezésével, ami ennek a példa nélkül álló beavatkozásnak a hátterében áll.

Az végső kimenetele ennek a ciklusnak úgy tűnik nem más, mint egy spontán kvantumugrás az evolúciónkban.

A Mennyei Beavatkozás úgy tűnik azt hivatott biztosítani, hogy az átmeneti folyamaton úgy menjünk keresztül, hogy közben ne süllyedjünk teljes káoszba és pusztulásba világszerte.

 

A 25920 ÉVES CIKLUS

Amennyiben az elménk egy részének működése  egy bizonyos energiától függően funkcionál, mi történne ha ez az energia felgyorsulna?

Mi lenne ha a tudatosságunkban fellépő változásoknak köze lenne bizonyos ciklusokhoz – és ezek a ciklusok nem csak ránk hanem az egész galaxisra hatással lennének?

Ahogy azt a Source Field Investigations( a Forrásmező kutatásai) c. munkámban bemutattam, több tucat ősi civilizáció mitológiájában „kódolva” van az információ, amely arra utal, hogy egy 25920 éves ciklus határozza meg az evolúciónk ütemét a Földön.

Ez a tudás lett az ősi misztériumiskolák nagy titka – mindegyik közülük úgy vélte a tanításaik jelentik a kulcsot, hogy végül elérjük az „Apoteózist” http://hu.wikipedia.org/wiki/Apote%C3%B3zis - amikor is a földi emberek egy spontán energetikai evolúción mennek keresztül.

A könyv kézzelfogható tudományos bizonyítékok tárházaként szolgál – jóval 1000 fölötti akadémiai hivatkozással – amelyek azt mutatják valóban egy óriási kvantumugráson megyünk keresztül jelenleg az evolúciónkban. Itt kifogok emelni néhányat a kutatás eredményei közül.

Például az IQ tesztek eredményeiben 3%-os javulás volt tapasztalható évtizedről-évtizedre több mint száz évre visszanyúlóan. Az írni-olvasni tudók számának emelkedése ezt nem magyarázza, mivel olyan országokban is hasonló a változás, ahol nagyon magas arányú az analfabetizmus a lakosság körében.

 

A DNS ÉS A TUDATOSSÁG CIKLIKUS EVOLÚCIÓJA

Dr. John Hawks megállapítása szerint az emberi DNS evolúciója az elmúlt 5000év során 100-szor gyorsabb ütemben történik a korábbinál. A jelenlegi és a Kr.e. 3000-ben létező emberi DNS-t összehasonlítva megállapítható, hogy 7%-os eltérés mutatkozik – világszerte.

Továbbá, körülbelül 25000 évvel ezelőtt, a neandervölgyi emberszabásúak hirtelen eltűntek a Földről(Hivatalosan egy 55000 évvel kezdődött jégkorszak hatására szívódtak fel,amely 30000évvel ezelőtt tetőzött, azonban még a kutatók is elismerik, hogy érthetetlen miért vezetett ez a kihaláshoz az olyan enyhébb klímájú területeken mint például a Közel-Kelet. Más kutatók azt állítják, hogy a modern ember szorította ki őket, vagy esetleg valami vírus, de a lényeg, hogy mindegyikük csak találgat, mivel megmagyarázhatatlan a teljes kipusztulás. szerk megj.). Számos olyan állatfaj, ami közvetlen veszélyt jelentett az emberekre, ugyanígy hirtelen eltűnt.

Ráadásul, 50000 évvel ezelőtt a homo sapiens képviselői világszerte egy kvantumugráson mentek keresztül amely kihatással volt az intelligenciájukra és kifinomultságukra , ekkor jelenik meg ugyanis a zene, művészet, ékszerkészítés az emberek körében, a korábbi leletekben nem található semmilyen erre utaló nyom. Ez lenyűgözi a tudósokat, többek között John Fleagle antropológust. http://www.livescience.com/158-oldest-human-skulls-suggest-brow-culture.html

Ezt megelőzően az eszközök amiket készítettek kizárólag a túlélési célokat szolgáltak. Ezután hirtelen a kreativitás, művészet, spiritualitás virágzását látjuk.

Ez nem egy “összeesküvés elmélet”, hanem szigorúan dokumentált, tudományos tény.

Valami történt 50000 évvel ezelőtt, ami egy figyelemreméltó növekedést eredményezett az IQ-jukban és a spiritualitás tudatosságukban az akkori embereknek.

Ezután 25000 évvel a neandervölgyiek és különféle az emberre veszélyes állatok egyszer csak eltűntek a Föld színéről. És most, hogy megint csak közelítünk a ciklus végéhez, a DNS-ünk  eszméletlen sebességgel változik – és a kollektív IQ eredményeink gyorsan emelkednek.

 

A BIZONYÍTÉKOK SZÁMA LEHENGERLŐ

A bizonyítékok sokkal régebbre nyúlnak vissza annál amit az elmúlt 50000 évben tapasztaltunk.

Több tudományos kutatás bemutatta,  hogy egy faj teljes mértékben átalakítható egy másik fajjá –szigorúan csak energetikai behatások következtében. A kutatásokat végzők többek között Pier Luighi Ighina, Dr. Dzang Kangeng, Dr. Peter Gariev és a Ciba-Geigy cég.

Ez teljesen megdönti a darwini evolúció modelljét. A random mutációkat korrigálják az evolúciós behatások – tehát nem a random mutációk okozzák magát a változást.

Továbbá, a fosszilis maradványok, egészen a „kambriumi ugrásig”, 542 millió évig visszamenőleg, két kulcsfontosságú ciklust mutatnak, amelyek időről-időre ismétlődnek.

A legtöbb teremtmény a Földön nagyjából ugyanolyan marad millió és millió éven keresztül. Aztán hirtelen világszerte változások következnek be és számtalan új faj jelenik meg.

Ezek a ciklusok  azonos időközönként ismétlődnek. A legrégibb, leghosszabb ciklus 62 millió éves. A legutóbb megjelent ciklus azonban először 250 millió évvel ezelőtt figyelhető meg és 25-26 millió évig tart.

EXTINCTION GRAPHS_NEW_1.jpg

 A vízszintes tengely, a millió éveket jelöli, visszafelé haladva az időegyenesen. A függőleges, az újonnan megjelenő fajok mértékét, adott időegységre bontva. A behúzott, azonos hosszúságú vonalak a bal oldaltól indulva a 26 millió éves ciklusokat jelölik, míg aztán a 250 millió évhez elérve, 62 millió éves ciklusokkal találkozunk. FehérVándor

Semmilyen körülöttünk keringő égitest nem képes ilyen hosszúságú változások indukálására. Kénytelenek vagyunk arra a következtetésre jutni, hogy galaktikus ciklusok kellenek, hogy felelősek legyenek mindezért.

A könyvemben rendkívül alaposan kielemzem a fizikai bizonyítékokat ezekre a ciklusokra – honnan erednek, mit eredményeznek és miképp tudjuk megmérni őket ill. tudományosan bebizonyítni létezésüket.

 

BOLGYÓKÖZI KLÍMAVÁLTOZÁS

A 62 és a 25-26 millió éves ciklusok nyilvánvalóan rendkívül hosszú idő alatt fejtik ki hatásukat – míg a 25920 éves ciklus sokkal rövidebb idő alatt eredményez változásokat.

Most, hogy egy ilyen ciklus végén járunk a DNS-ünk átalakulásban van. Mérhető energetikai irányjelzők/jelek vannak, amelyeket megfigyelhetünk a folyamat végbemenetelével – nem csak a genetikánkban, hanem szerte a Naprendszerünkben.

A NASA nyilvánosságra hozott az utóbbi időben számos olyan információt, ami bizonyítja, hogy a klímaváltozás nem korlátozódik a Földre, hanem minden egyes bolygón zajlik a Naprendszerben, akárcsak a Napon. Egyszerűen nem kapcsolják össze az információkat –  mindig egyedileg elemezve, az adott bolygó szezonális változásaként kategorizálják az átalakulásokat.

Ha megvizsgáljuk az adatokat egyértelműen megállapítható, hogy a Nap és az összes bolygó egyre világosabbá, melegebbé és mágnesesebbé válik.

A 2012-es évnek a vége az a momentum, amikorra az ősi próféciák a  ciklus váltópontját jósolták.

Még egyszer, több tucat ősi mitológiában „kódolva’ van világszerte ez– és mind azt  jósolta, hogy az Aranykor köszönt be a Földön a váltópont után.

 

A FELFEDÉS(DISCLOSURE) LEHET, HOGY FONTOS TÉNYEZŐ

A Felfedés, a nyilvánosságra hozatala annak, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban, előfordulhat, hogy egy fontos része ennek a megjósolt, mindenre kiterjedő változásnak.

Egy rendes Felfedés részét képezné az a figyelemre méltó mennyiségű információ, ami a bolygón sok-sok ezer évre visszamenő földönkívüli építészetre vonatkozik.

Rokonainknak a miénknél jelentősen fejlettebb technológiájuk van. Ilyen fejlett technológiát használtak a hatalmas több száz tonnás kövek levitációs mozgatásához és a „megalitikus építmények” kreálásához. ( Hát igen, a rabszolgák által hurcibált több száz tonnás kőtömegek már gyerekként sem voltak túlzottan hihetőek..:) szerk megj.)

Ha ilyen építményeket könnyű lenne felállítani, akkor valószínűleg ma is megtennénk. Amikor japánok megpróbálkoztak a Nagy Piramis megalkotásával, azonban ráadásul sokkal kisebb léptékben, a jelenlegi legmodernebb technológia felhasználásával, csúfos kudarcot vallottak.

 

HATALMAS KOPONYÁK – ÉS A HARMADIK SZEM

Hatalmas koponyákat és csontvázakat a világ számos pontján találtak – olyanokét, amelyek nem átlagos emberektől származnak. Még a Discover Magazin is foglalkozott a Boskop koponyákkal, amelyeket Dél-Afrikában és másutt fedeztek fel. http://discovermagazine.com/2009/the-brain-2/28-what-happened-to-hominids-who-were-smarter-than-us

Számos legenda foglalkozott ugyanakkor a tobozmirigy szerepével az emberi agyban.

A kutatásaim felfedték a meggyőző erejű bizonyítékokat, amelyek arra utalnak, hogy a tobozmirigy egy ún „harmadik szemként” funkcionál, és követlen összeköttetésben áll a látókéreggel.

A harmadik szem úgy tűnik képes az asztrális test által küldött hatások vételére – amelyeket álom, testen kívüli élmény, távolbalátás közben ill. halálközeli élményeknél tapasztalunk.

Ez a részünk, az asztráltest mindig „ott van kinn”, csak egyszerűen nem vagyunk vele tisztában.

Az ősi tanítások tisztán jelezték, hogy amikor eljön az idő és keresztülmegyünk a Nagy Változáson az Aranykor felé, akkor megfogjuk erősíteni a kapcsolatunkat ezzel az asztrális testtel.


Hamarosan folytatódik.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr254560162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hodiel 2012.06.02. 13:43:37

Szuper-szuper! Viszont rohamosan közeledik a Vénusz-tranzit, vannak kézzelfogható jelei már a letartóztatásoknak? Úgy emlékszem, hogy június 5-éig kellene elkezdődnie a tömeges letartóztatásoknak, ha tévedtem, ne haragudjatok. Csak jó lenne már valóban megtapasztalni a segítő erők ténykedését a "saját bőrünkön" is, nem csak olvasgatva a cikkeket, hogy itt-ott mik történtek, ezeket sajnos az "alvó" emberek nem hiszik el.

zazuma 2012.06.02. 16:50:20

@Hodiel: Szia! Igen, jól látod, nem nagyon veszünk észre itthon ezekből a történésekből semmit. Ráadásul megint azt olvastam, hogy a disclosure késik, bár a galaktikusok szerint még mindig minden időben van. Néhány letartóztatás már megtörtént, de a tömegesre is valószínűleg várni kell, mert nem feltétlenül június 5-ig fog megtörténni. Csak ez lenne a legmegfelelőbb időpont erre.

Icfjin 2012.06.03. 14:44:37

Emberek ne vicceljetek már komolyan van olyan aki ezt teljes mertekben elhiszi??? Szerintetek tenyleg lesz olyan hogy tomeges letartoztatasok? Azt enis elhiszem hogy nem vagyunk egyedul de hogy beavatkoznanak ugy hogy nekunk jolegyen nem hinnem... Remelem hogy csak poenbol irtatok azokat a kommenteket!

Hodiel 2012.06.03. 16:29:30

@Icfjin: Üdv! Nem poénból írtuk :) Meglátjuk, hogy mi lesz, de biztos lehetsz abban, hogy a "kintiek" segítenek minket! Segítettek is mindig. Nem feltétlenül nagyfejű szürke idegenekre kell gondolni, hanem szerintem leginkább csak szellemi testtel rendelkező lényekre, persze nyilván vannak olyanok is bőven, akik fizikai testben élnek köztünk. Amíg a jelenlegi irányítók megmaradnak, addig itt nem lehet nagy változás, de hamarosan megszabadulunk tőlük, talán már véglegesen. :)
A médiában valóban arról van szó, hogy az UFO-k veszélyesek, támadnak, elfoglalnak, elrabolnak stb, de ez nem véletlen.

Agenor 2012.06.03. 20:55:52

@Icfjin: Nagyon leegyszerűsítve: a földönkívüliek közt is vannak negatív fajok (hozzánk képest magasan fejlett technikával, viszont alacsony spirituális értelemmel), és vannak pozitív csoportok, akik már nagyon hosszú ideje segítik kisebb-nagyobb mértékben az emberiséget a fejlődésben.

Amiatt nem kell aggódni, hogy a negatívak jönnek és leigáznak, rabszolgává tesznek minket, mert ez már évezredekkel ezelőtt megtörtént. :) Most viszont egy kozmikus korszak fog lezárulni, ebben az évben, ami annyit jelent, hogy minden meg fog változni ezen a bolygón hamarosan, méghozzá egyre gyorsuló ütemben. Ennek a jelei már látszódnak egy ideje, de Galaktikus Testvéreinknek, az Ellenállási Mozgalomnak, és még sok más pozitív, számunkra egyelőre láthatatlan erőnek köszönhetően, ezek a jelek nemsokára (reméljük) mindenki számára láthatóak lesznek.

Ajánlom ezt a fordítást Neked, ami sok mindent megmagyaráz az UFO kérdésben:
www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/146-howard-menger-valaszai-fel-evszazada-lerantottak-a-leplet-az-ufo-jelensegrl

FehérVándor 2012.06.04. 21:35:56

@Icfjin: Kedves Icfjin,
a rendelkezésre álló információk alapján, amelynek egy részét az oldalon is olvashatod, nagyon komolyan gondoljuk, hogy egy koordinált akció keretében, le kell tartóztatni és (időlegesen)ki kell vonni a társdalomból az emberiség számára igencsak sötét jövőt szánó egyéneket. Itt olvashatod Cobra verzióját arról, hogy pontosan miképpen fog ez végbemenni: 2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa

Sajnos Drake-ről még nem tudtunk közzétenni információkat, ő a Pentagonnak ill. az amerikai hadsereg változások mellett elkötelezett részének a képviselője, ha tudsz angolul itt meghallgathatod az intejúját David Wilcock-al.www.youtube.com/watch?v=KjZgsRt8PBc
Wilcock, Cobra, Drake, Fulford és az általunk megbízhatónak ítélt csatornázott üzenetek(SaluSa,Matthew Ward, Sheldan Nidle, tudomásom szerint magyarul ezek közül csak az utóbbi üzentei jelennek meg a foldimennyorszag.hu-n) mind összecsengenek és egybehangzóan állítják, hogy hamarosan megkezdődik az akció.
Természetesen mint mindig, neked kell eldönteni adsz-e hitelt az információknak, ezen az oldalon soha nem fogsz olyannal találkozni, hogy azt állítjuk valamiről, hogy márpedig 100%-ig biztos, lévén mi sem vagyunk követlen, aktív részesei az eseményeknek.
Üdv,
FV