2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) Meditáció (11) MEditáció (1) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

HTML doboz

•Az Istennő visszatérése 2012. június 5-6

2012.06.03. 04:27 FehérVándor


Kedves Olvasók,

Fantasztikusan sikeresek voltak az eddigi meditációk, azt hiszem mindenki érezhette, milyen alapos, mélyreható változásokon mentünk keresztül május folyamán. Június nagyon intenzív  lesz és egyöntetű előrejelzések alapján, ebben a hónapban fognak elkezdeni dőlni a dominók, az Esemény júniusra várható. 

Tegyük meg ami tőlünk telik a változás elősegítésének érdekében és arra buzdítok mindenkit, hogy a  korai időpont ellenére legyetek részesei  ennek a történelmi jelentőségű meditációnak! 
FehérVándor
(Köszönjük Miczonak a segítséget és a hasznos észrevételeket)

Frissítés 06.04: Köszönjük Szelei Magdolnának, hogy megemlítette oldalunkat a LélekTV-ben. Figyelem! A meditáció ideje Magyarországon NEM holnap kedd(06.05), hanem szerda(06.06) hajnal 3óra 30 perctől lesz. Egy globális szinkronmeditációról van szó, tehát a világ minden táján egyszerre fogjuk vizualizálni az Istennői energia megérkezését ill. az esemény párhuzamosan történik a Vénusz átvonulásával, egyszerűen a mi időzónánkban erre az időpontra esik a vizualizáció.
Néhányan kérdezték:  a meditációkat nem mi szervezzük, hanem csak lefordítva az üzenetet  eljuttatjuk a magyar olvasókhoz.

Más: Melanie Lafont üzenetének hitelességéről nincs információnk, semmilyen más forrásból nem lehetett arról hallani, hogy bárki is leszállt volna Földön ill. hogy a Háttérhatalom felsővezetése le lenne tartóztatva és klónok lennének helyettük, általánosságban elmondható, hogy sok a pontatlan/a tudatalatti által kreált/hamis/tudatosan torzított csatornázott üzenet, érdemes fokozottan használni a belső iránytűt/ítélőképességet az olvasásukkor, nagyon kevés a megbízható csatorna. Ezenfelül jómagam azt az állítást valószínűtlennek tartom, hogy a Felfedés/Közzététel után azonnal megtörténne az Első Kapcsolatfelvétel, nem volna logikus, nyilván a többségnek, akik nem kezdték meg a valóság kutatását korábban, időre lesz szükségük ahhoz, hogy feldolgozzák, mennyi mindenben lett elhallgatva az igazság és valójában milyen mélyre nyúlik a nyúl ürege..
A Cobra szerinti pontos terv itt olvasható, de hangsúlyozom valószínűleg senki sem tudja pontosan mi fog történni http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv 

Az Istennő visszatérése 2012.június 5-6

 

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus,Miczo

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/05/make-this-viral-return-of-goddess-6-5.html

Eredetileg megjelent: 2012. május 27.

TERJESZD!

One.jpg

 

A nagysikerű Világ Felszabadulásának Napja és a még sikeresebb Háló újrahangolása után folytatjuk erőfeszítéseinket a bolygó felszabadításának érdekében.

Ezúttal kisebb-nagyobb csoportokba fogunk rendeződni, egyénekként és párokként, a Vénusz, Nap előtti átvonulásának pontos idején június 5-én, a világ egyes részein 6-án. Tömegesen összegyűlünk és vizualizáljuk az Istennői energiák Földre érkezését, így 5000 év után először adódik meg újra a lehetőség, hogy együttesen, harmóniában alakítsuk spirituális sorsunkat, végre túllépjünk már ezen az idejétmúlt háborúkkal és konfliktusokkal teli társadalmon, és a helyén egy spirituálisan sokkal fejlettebb és megértőbb közösséget hozzunk létre.

Június 5-6-án lesz a Vénusz átvonulása, egy nagyon ritka égi jelenség, melynek során a Vénusz átvonul a Nap korongja előtt.  

(http://index.hu/tudomany/urkutatas/2012/06/02/venusz-atvonulas_most_vagy_soha/).

A Vénusz átvonulása egy 8 éves ciklus lezárását fogja jelenteni, az Istennő Visszatérését, mely az előző 2004-es Vénusz átvonuláskor kezdődött. Az Istennői energia a Szeretet tiszta női esszenciája, ami majd segít megkönnyíteni a Föld felszabadításának folyamatát. Mind a a cselekvés férfias energiájára, mind a befogadás női energiájára szükség van a folyamat sikeréhez. Az összes sötét lény eltűnése közvetlen következménye lesz annak, hogy sikerült elérnünk a férfi és női energiák új egyensúlyát a bolygón.

Venus.jpg

Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk csinálni a meditációt, a Vénusz átvonulása alatt.

Pontos időpontok időzónánként:

15:30  HAST Június 5 (Hawaii)
17:30  AKDT  Június 5   (Alaska)
18:30  PDT  Június 5   (Los Angeles)
19:30 MDT  Június 5   (Denver)
20:30  CDT  Június 5   (Houston)
21:30  EDT  Június 5   (New York)
22:30  BRT  Június 5   (Rio de Janeiro)
2:30  BST Június 6 (London)
3:30  CEST  Június 6  (Paris)
3:30 CEST Június 6 (Budapest)
3:30  SAST  Június 6  (South Africa)
4:30  EEST  Június 6  (Bulgaria)
5:30  MSK  Június 6  (Moscow)
7:00  IST  Június 6  (India)
9:30  CST  Június 6  (Beijing)
10:30  JST  Június 6  (Tokyo)
11:30  AEST  Június 6  (Sydney)
 
Ha a tartózkodási helyed nincs a listán, itt megtalálsz bármilyen területhez tartozó pontos időpontot:

A meditáció lépései:

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig  figyeled a légzésedet.

2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Ezután képzeld el a szeretet női minőségének jelenlétét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedni az égből és belépni a fizikai testedbe.Ha nő vagy, ez a jelenlét harmonizálni fogja belső nőiségedet és szeretőbbé tesz téged. Ha férfi vagy, ez az energia kiegyensúlyozottabbá teszi majd a cselekedeteidet. Egy ideig maradj egyesülve ezekkel a beáramló energiákkal.

3. Képzelj el egy gyönyörű, fényes új jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben élnek, a társadalom végre megszabadult az igénytől a háborúkra és konfliktusokra, ahogy mindegyik sötét lény, akár fizikai, akár nem-fizikai, eltűnt a bolygóról. Vizualizáld, hogy az emberiség összes sebe begyógyul, és minden emberi lény inspirációt kap, belső vezetésre lel, az emberiség  minden tagja megtalálja a kapcsolatot a Lelkével és a Forrással, tökéletes egyensúlyban a belső női és férfi aspektusukkal.

Kérlek ne térj el a fent megadott instrukcióktól, mert akkor a vizualizáció nem fogja elérni a kívánt hatást. A meditáció ideális esetben 10-15 percig tartson, ha úgy érzed még szívesen csinálnád tovább, ne hagyd abba.

Videó, magyar felirattal, hálás köszönet Smaly7-nek, aki a hivatalos, angol videót is készítette:

 

[ Az átvonulások mindig párban történnek, az előző 1874 és 1882 folyamán volt a következő pedig 2117-ben és 2125-ben lesz, de a '17-es nem lesz Magyarországról megfigyelhető a '25-ös pedig télen lesz, amikor ugye jó eséllyel felhős az ég, így nem érdemes erre játszani.. :)

Magyarországon a Vénusz-átvonulás pontos csillagászati adatai (Budapestre vonatkoztatva):A tranzit kezdete 2012-06-06 00:00:28-kor (Magyarországról nem látható nyilván,mivel éjszaka van).

Napkelte (a Nap  a horizonton): 2012-06-06 4:44:31s (hogy mikor pillantjuk meg  a Napot, az a domborzattól és az észlelés helyétől is függ.)

A Vénusz kifelé haladva érinti a Napkorongot: 6:32:12s, majd teljesen kilép a napkorong elöl 6:49:00s-kor.

Az átvonulást a Napkeltétől figyelhetjük, tehát amikor a Nap felkel a Vénusz már jócskán a korongja előtt halad.

Távcsöves észleléshez mindenképp kérjétek hozzáértő, Napészlelésben jártas amatőr segítségét! Szabad szemmel a Napot csak nagyon erős hegesztő szemüvegen vagy speciálisan erre a célra készített, csillagászati boltban kapható szemüvegen keresztül nézd, távcsöves észlelésnél a szűrő a távcső frontlencséje elé kerül. Távcsővel, szűrő nélkül a Napba nézni tilos, azonnali és maradandó látáskárosodást okoz! szerk. megj.]

További infók a Vénusz átvonulásáról, angolul:

http://www.transitofvenus.org/

 

 5204Venus-Transit-of-Sun_1_1.jpg

venus-transit-278x225.jpg

venus-transit-miwi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr124562217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smaly7 2012.06.03. 09:57:52

Elnézést ha nem tudjátok a videot megnézni, egy kis porszem került a gépezetbe, javítom és utána újra nézhető. Köszönöm a megértéseteket!

Smaly7 2012.06.03. 10:26:03

Rendben, már nézhető. Itt találjátok:

www.youtube.com/watch?v=cjN7pSNCj3Q

Hamarosan az oldalra is felkerül.

(No nem az indexképet kellett változtatni :)))), a szövegben volt egy kis porszem...)

Smaly7 2012.06.03. 11:05:27

... illetve porszemek...:)))

bocsánat, azt hiszem kitakarítottam az összes negatív akadályt.

www.youtube.com/watch?v=Urg9YOnVgrI

Szép napot!

FehérVándor 2012.06.03. 15:44:18

@Smaly7: Köszi, beszerkesztettem a rendes verziót!

zazuma 2012.06.04. 16:32:18

Köszönöm a csodás munkátokat! Zazuma