2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Örökké élsz

2012.06.08. 03:23 Benedictus89

Kedves Olvasók,

ameddig fordítjuk a friss üzeneteket, fogadjátok szeretettel Benedictus gondolatait.
FV

Először írok Nektek saját bejegyzést, ezért úgy gondoltam, valami igazán értékessel ajándékozlak meg benneteket – legalábbis a legjobbal, ami jelen tudásom szerint tőlem telik. Olyan maradandó kinccsel, amire örökre emlékezhettek életetek végéig, vagy akár azon túl is. Hisz az élet nem ér véget a „halállal”. Ez csak egy illúzió. Csak a külső fizikai forma változik, de a belső lényeg, örökkévaló, Igaz Énünk mindig is élni fog – hisz mindig is létezett.

Számtalan életen, kalandon, „sikeren”, „kudarcon”, tapasztaláson mentünk keresztül...hogy ezt honnan tudom? Bizonyítani tudom-e? Esetleg emlékszem-e rá? Nem. Bár tucatnyi helyen olvastam és már tudományosan is bizonyították, nem ez a fontos.... a lényeg, hogy legbelül érzem és tudom, mindez igaz. Másként nem is lehet. Az egy hatalmas hazugság, hogy mi csak egy két lábon járó hústömeg vagyunk, egy „biológiai gép”, ami jó esetben megél 70 évet, végigdolgozza az életét egy mókuskerékben másoknak megfelelni akarva, pénzt, hamis státuszt és kacatokat kergetve... sokkal többek, sokkal hatalmasabbak, sokkal csodálatosabbak vagyunk annál, mint amit érzékszerveinkkel fel tudunk fogni!

 

Örökké élsz, és nincs mitől félned. Ez nem újdonság, valahol legbelül Te is mindig tudtad és érezted. Abban a pillanatban, hogy rájössz, nincs „halál”, már nem is félsz annyira az élettől: megkönnyebbülsz. Hisz ha örökké élsz, ahogy mindenki más is, aki közel áll a szívedhez, rájössz, hogy rengeteg boldogság és öröm vár még rád és rátok, és soha semmit nem vesztettél el, semmit nem hagytál ki az életedben, semmit nem hibáztál el végérvényesen: mindig kapsz új esélyt. Sőt, lehet, hogy az adott dolognak pont úgy kellett történnie ahogy. Lehet meg volt előre írva. Még az is lehet, te magad választottad ezt az élményt még réges-rég, mielőtt leszülettél volna ebbe a testbe, hogy bölcsebb légy majd általa. Nincs kudarc, nincs veszteség. A dolgok csak vannak és megtörténnek.

Amint sikerül ezt az ítélkezéstől és görcsös akarástól mentes hozzállást elsajátítanod, hirtelen minden sokkal szebb lesz körülötted, és azon kapod magad, hogy könnyebben lélegzel. Kilépsz zakatoló elméd fogságából. Megkezdted láncaid feltépését, és megindulsz egy fényesebb élet felé. Tiszta fejjel elmerülsz a most pillanatában. A múlt sérelmei és a jövő ígéretei jelentéktelenné válnak, és igazán létezővé válsz. Hisz mindig csak most van, csak itt a jelenben zajlik az élet. Nem tegnap, nem holnap, nem tíz év múlva, nem akkor majd ha ez vagy az leszek... A jövő nem más, mint sok jelen pillanat egymást követve. Elmerülsz a jelenben, felszabadulsz az idő – a „most”-on kívüliség - elmédet besötítétő ködjétől, és szabaddá válsz. Abban a pillanatban, hogy „feladod” belső ellenállásod és el-nem-fogadásod életed jelen helyzete iránt, „meghalsz a jelen pillanat számára” és bár furcsa paradoxon, abban a pillanatban sokkal de sokkal élőbbé válsz! Próbáld ki! Lehet ez elsőre nehéz lesz. Könnyebb mondani, mint e szerint élni, tudom. De ha sikerül a magot elültetned magadban, idővel kihajt majd, meglátod! És akkor már nem csak érteni fogod, hanem meg is éled mindezt.

Amint rájössz, hogy örökké élsz, tudatosul benned, hogy végső soron senki sem árthat neked. Igen, okozhatnak testi-lelki fájdalmat, de az is múlandó... akárcsak azok a sérelmek, melyeket másoknak okoztál... minden megbocsájtható. A félelem és szorongás illúzió. Számomra azt jelzi, hogy túlságosan elmerültem a fizikai-anyagi világ eseményeiben, túlságosan elmerültem a téves hitben, ebben a rendkívül élethű drámai színdarabban, hogy van vesztenivalóm. Pedig nincs. Mindent helyre lehet hozni, mindent meg lehet bocsájtani. Nem passzivitásra, nem felelőtlenségre, nem nihilizmusra buzdítalak. Csak szabadságra.

Nem állítom, hogy könnyű így élni. Nekem is vannak nehézségeim, mint mindenkinek. Olykor én is félek még és elbizonytalanodom. De igyekszem emlékeztetni magam, hogy mindez illúzó csak, és a felhőkön túl mindig kék az ég. És valójában minden – a látszat ellenére – egész és tökéletes, és okkal történik.

Legyél bár akárhány éves, korlátlan lehetőségek várnak rád, és benned van az erő, hogy legyőzve korlátaidat kinyúlj értük – akár most, akár az elkövetkezendő sok-sok életedben. A legjobb most nekikezdeni.

 

Örökké élsz – nincs vesztenivalód.

Szabad vagy!

Ajánlott előadás:

Villás Béla – Az élet lehetőség, nem feladat (itt hallgatható: http://www.youtube.com/watch?v=pGLmV6BG_pE - Villás Bélát vagy szeretni, vagy utálni lehet, én az előbbiek közé tartozom)

Ajánlott könyv:

Echart Tolle - A most hatalma (itt olvasható: http://www.reikimaster.site90.net/web_documents/AMosthatalma.pdf)

Benedictus

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr974572821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARVISURA 2012.06.08. 05:56:20

Megerősithetem a szavaid. A halállal csak az a ruhát veszed le magadról amit az aktuális életedben magadra húztál.Ezt minden egyes reinkarnációs utazás megerősiti. Miután az utazó végignézte az előző életét, el kell vezetni a halála pillanatához. Bármilyen furcsának tünik, ez nem kellemetlen élmény. Amikor kilépsz a testedből végtelen, leirhatatlan nyugalom száll meg. Aki még nem próbálta tegye meg. Ha más haszna nem is lesz, egy azért biztosan. Soha többé nem fogsz félni a haláltól.

www.youtube.com/watch?v=ZzMVyzoObpg

Jelenleg a Cobra oldalán nagyon "érdekes" dolgok történnek. Azt miért nem forditjátok le? Szerintem mindenkinek tudnia kéne, hogy milyen irányba mennek a dolgok.

zazuma 2012.06.08. 13:58:03

Azt nem értem, hogy hogyan lehet még a cabalnek hozzáférése az atomfegyverekhez. Eddig az volt tudható, hogy Galaktikus segítőink elhárították az ilyen akadályokat és már semmi esély nincs nukleáris fegyver bevetésére. Most az derül ki, hogy azért késnek a letartóztatások, mert a sötét oldal azzal zsarol: ha folytatódnak a letartóztatások, akkor bevetik az atomfegyverek használatát, még ha mindenki el is hullik. Miért engedi a fény oldal, hogy még mindig zsarnokoskodjanak rajtunk? Épp elég számú ember kérte már a közbenjárásukat, hogy már végleg félre kellett volna őket állítani. A legkevésbé sem hiszem, hogy ez még mindig karmikus játszma lenne. Inkább azt, hogy nehezebb az ügy, mint előre gondolták volna. Máshonnan is így van megerősítve.
Ti hogyan tudjátok?

ARVISURA 2012.06.08. 16:00:19

Tökéletesen igazad van. Hozzáférnek az atomfegyverekhez és ettől úgy tűnik félnek is, pedig hányszor lehett olvasni azt, hogy ezt kivülről lehetetlenné teszik.
A másik problémám az lenne, hogy állitólag meg akartak egyezni a nagyobb országok vezetőivel de ők úgy döntöttek, hogy nem akarják a fényt. De a kis gonosz szürkék jöhettek. Hogy is van ez? Pár lelketlen "ember" eldönti helyettem és akkor annak úgy kell lenni?
Az nem lett volna beavatkozás ha a vezetők áldásukat adják a jóknak? Én nem járultam hozzá (gondolom ti sem), hogy a negativ lények uralmuk alá hajtsák a földet. Ha negativ külső erők ezt megtehették, akkor a fény vajon miért nem jöhet segiteni?
Szerintem többen vagyunk akik felemelkedést akarják mint ahánynak érdekében áll a kialakult rendszert fenntartani.

JohaNN 2012.06.08. 20:02:28

Érdekes, én egyik oldalon azt olvastam, hogy a sok belső papírmunka miatt késnek a letartóztatások.
Egy másik oldalon meg azt olvastam, hogy még Obamával egyeztetnek, hogy hogy történjenek meg a bejelentések és csak utána történnek a letartóztatások. Egy harmadik oldalon meg azt olvastam, hogy 6-8 hónap az az időintervallum amikor megtörténhetnek a letartóztatások. Itt meg Cobra egyik lefordított üzenetében azt írta, hogy június 5-6 az az időpont amikor meg kell történnie a letartóztatásoknak, mert addig van nyitva a Lehetőség Kapuja (azt hiszem, hogy így írta.) Na most akkor? :DDD
Amúgy nem értem, hogy miért próbálják annyira a fénymunkások demokratikusan véghez vinni a változásokat és a letartóztatásokat. Gondolok arra, hogy végletekig erőltetik azt a vonalat, hogy a rossz fiúkat perbe kell fogni és csak bírósági eljárás/ítélet hirdetés után lehet őket letartóztatni. Nem számít ha addig kitör a 3. vh. legalább a demokrácia látszata maradjon meg. Most csak szerintem szánalmas ez így?

Kajman 2012.06.08. 20:23:43

@ARVISURA: Ez így igaz. Én is végigéltem. Aki nem tette még meg tegye! Azonnal megváltozik a világszemléleted.
JohaNN. Cobra azt írta, hogy az egy nagyon jó lehetőség. (mármint a lehetőség kapuja).
Amúgy pedig azért szeretnék, mert, a fénymunkások. Ha azonnal harcoltak volna, akkor ugyanolyanok lennének mint a "sötét" oldal. Ha így tettek volna azonnal pánik tört volna ki, és cseszhettük volna a lehetőségeinket. Remélem mihamarabb megtörténik, és ezeken már csak nevetni fogunk.

&gt;fény&lt; 2012.06.08. 21:10:14

Üdvözlet mindenkinek!
Már egy jó ideje foglalkoztat ez a téma, vagyis jobban mondva ez a témakör. Napról napra többet tudok meg róla. Hiszek abban,hogy mindenki úgy megy végig a saját útján, ahogy számára az a legelőnyösebb. Az én utam úgy látszik most ide vezetett :) Először is szeretnék köszöntet mondani az oldal készítőinek áldozatos munkájukért, melynek hála egyre többen gondolkodnak el az életen, tesznek fel kérdéseket, így lépve az ébredés útjára. Ez a cikk is remek gondolatébresztő, nem csalódtam benne:) Ami pedig a jelenlegi helyzetet illeti: tényleg elég zavarosnak tűnik a kép, nehéz eldönteni mi igaz, mi hamis.A figyelem és az a bizonyos belső hang ,azért jó szolgálatot tehet. Valóban nem könnyű a "zavarosból halászni", hiszen sokszor még mindig érezzük hétköznapi valóságunk hatását. Ami egy illúzió. Minél inkább eltérünk tőle,annál inkább közelebb jutunk az igazihoz. Én így érzem:) A változások el fognak jönni. Az hogy tömeges letartóztatások, tárgyalások, vagy egyéb történések hozzák el azt, amire oly sokan várnak már, szerintem nem lényeges. A jelszó legyen ez:BÉKÉS megoldás, HÁBORÚ NÉLKÜL! Az viszont nagyon lényeges, hogy maradjunk minden helyzetben pozitívak és szeretetteljesek. Én is tudom, hogy milyen borzalmas dolgokat tett a "sötét oldal". De tekintve, hogy egy új korszak, és új elvek felé tartunk, nem gondolkodhatunk erről a kérdésről a régi módon. A harag és bosszú sosem lehet megoldás. Az egyetlen útnak én azt látom, ha megbocsátunk nekik. Miért is? Azért, mert minden EGY. Ők is ugyanabból a forrásból valók, mint mi, kiket elnyomtak. Nekik is meg kell adni a lehetőséget arra, hogy fénybe fordulhassanak. Ők voltak a mi tanáraink a dualitás korszakában. Itt az idő felhasználni a tanultakat, és tovább lépni. Mindkét oldal érdekében. Ahogy egy rendkívül bölcs személy mondta: ,,Szeresd ellenségeidet." Tudom, nem mindig olyan könnyű ezt tenni. De a szeretet a megoldás mindenre. Hiszem,hogy képesek leszünk rá. Minden rajtunk múlik. Saját magunkat, csak saját magunk tudjuk igazán felszabadítani. Elnézést, ha kicsit hosszúra sikeredett ez az első hozzászólás, vagy kissé rendezetlen amiatt, mert sok dologról szerettem volna szólni.:) Kívánom, hogy a szeretet vezessen titeket utatokon:);)

ARVISURA 2012.06.08. 22:06:17

Igazad van.
Elnézést kérek a hevességem miatt.

Agenor 2012.06.09. 09:58:37

@&gt;fény&lt;: Tökéletesen igazad van, nincs más út csak a megbocsátás és a feltétel nélküli szeretet!

Akik eddig hosszú évszázadokon keresztül irányították a színfalak mögül az emberiséget, magasabb nézőpontból a mi Tanítóink voltak és mindent amit tettek "ellenünk", a Kozmikus Játék része volt.

Ebben a Játékban a lélek egyszer azt választja, hogy áldozatként születik le, és az áldozati létet tapasztalja meg, minden keserűségével együtt. Egy másik életben pedig a "tettes" vagy agresszor szerepébe bújik, hogy azt az oldalt tapasztalja meg. Egészen addig, míg el nem jut a megértés, és a szeretet arra a szintjére, ahol már nincs szüksége tovább ezekre a szerepjátékokra.

Ahogy kicsiben, úgy nagyban: ugyanez történt most az emberiséggel ebben a kozmikus ciklusban: megtapasztaltuk közösen, milyen az áldozati szerep, milyen elnyomottként, rabszolgaként, dróton rángatott bábúként élni. És nem másért választottuk ezt, mint hogy megtanuljunk megbocsátani. Felismerjük azt, hogy mindannyian Egyek vagyunk - nincs olyan, hogy ők és mi -, csak az Egység létezik. Mindannyian Testvérek vagyunk, éljünk bárhol is, bármilyen testben is ebben az Univerzumban. :)

zazuma 2012.06.10. 19:02:37

@ARVISURA: Nem is voltál heves, csak mozognak az érzelmek és jól gondolkozol.

ARVISURA 2012.06.11. 05:46:35

@zazuma:
Köszönöm a megértésed Zazuma.:) Csalódott voltam. Úgy éreztem, elvesznek tőlem valamit amiben eddig hittem. Talán rendeződik a helyzet. Csodálkozom, hogy a D.W.még nem szólt komolyan az eseményekhez.
Szeretet és Fény Mindenkinek.

FehérVándor 2012.06.12. 09:03:35

@&gt;fény&lt;: Remek gondolatok, köszönjük! :)

&gt;fény&lt; 2012.06.12. 14:23:56

Én köszönöm.
Nagyon fontosak ezek a tudatos, szeretetteljes kis közösségek.Ami kicsiben megy, az működik nagyban;) A legnagyobb köszönet a Teremtőt illeti. Köszönöm a Neki az egész emberiség nevében az életet, és eljövendő boldog sorsunk. :)