2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Tárgyalások,Meditáció ma(06.10) este 9 órától,Helyzetjelentés

2012.06.10. 09:29 FehérVándor

Kedves Olvasók,

vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen véleményem szerint  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség elnyomásának, a háborúknak, szegénységnek, nélkülözésnek, agressziónak,terrornak a végéhez érkeztünk és egy leírhatatlanul csodálatos jövő áll előttünk. Ahogy a bolygó rezgése/frekvenciája emelkedik és erősödik a Fény jelenléte a Földön, rendkívül erőteljes változások történnek, hiszen a negatív energiáknak, félelemnek, uralkodásnak, elnyomásnak nincsen helyük a magasabb rezgésszámú létsíkon, dimenzióban amely felé közelítünk. 
Ha szeretettel vagy önmagad és mások iránt, együttérzéssel, megbocsájtással feltöltve éled az életed, nemcsak, hogy megkönnyíted a magad helyzetét és fontos lépéseket teszel a Felemelkedéshez vezető úton, hanem befolyásolva a környezeted az energiáiddal és tudatosságoddal, lehetővé teszed, hogy a hőn áhított pozitív jövő, minél hamarabb manifesztálódjon.
Amennyiben deklarálod, hogy nem vagy hajlandó tovább félelemben élni, felismered önnön egyediséged és csodálatosságod, pozitív energiákat szétküldve a morfogenikus/Forrásmezőn keresztül, azzal a legnagyobb csapást méred a jelenlegi elnyomókra, akiknek minden erőfeszítésük a média agymosásán és a pénzügyi rabszolgatartáson keresztül arra irányul, hogy félelemben, megosztottságban, egymás elleni gyűlöletben tartsanak minket.

Mint mindig, használjátok belső iránytűtöket/ítélőképességeteket, az üzenetek hitelességének eldöntésére!! Bármilyen kérdés felmerül,kérjük írjátok le kommentben.
Ja és, hogy tisztázzunk egy félreértést amely néhányakban a kapott emailek alapján felmerült, ezek NEM  Benedictus és FehérVándor információi, mi csak lefordítjuk és kiegészítjük őket a saját gondolatainkkal.

Elnézést az esetleges helyesírási,értelmezési hibákért, magyartalan kifejezésekért, nem volt egyszerű összerakni ezt a bejegyzést,és rengeteg időt felemésztett, majd délután átolvassuk még néhányszor.

FehérVándor

Na akkor csapjunk a lovak közé, 3 üzenet következik:

Meditáció a háttérhatalom békés megadásának érdekében

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus&FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08.html

Eredetileg megjelent: 2012. június 8

A  Istennő visszatérésének érdekében folytatott meditáció óriási siker volt. Elértük a kritikus tömeget a szükséges lélekszámmal, így 5000 év  száműzetés után az Istennő visszatért a Földre. Ez azt jelenti, hogy a Kali Yuga (a hinduk szerint egy emberi civilizáció 4 világkorszakból épül fel, amelyek akárcsak az évszakok, váltakoznak. 1.Szatya-Yuga az ’Igazság Kora’, az Aranykor, 2. a Trita-Yuga, az Ezüstkor 3. a Dvápara-Yuga a Bronzkor és végül a 4. a sötét korszak, Kali-Yuga, a Vaskor – a szerk. megj.) hivatalosan véget ért. Vagyis a Forrás női aspektusa végérvényesen és visszavonhatatlanul megtelepedett a bolygó minden fizikai, éterikus, asztrális, és mentális elemében, és örökre itt is fog maradni. Mostmár bármikor akadálytalanul rácsatlakozhatsz az Istennői energiákra.
Isis.jpg

Az Istennő békét akar. 5000 év őrült háború után, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozatlanságából eredt, a valódi béke lehetősége itt van a kapuban. Az Istennő békét akar és meg is fogja kapni. Közvetlen a Vénusz átvonulása után a háttérhatalom felajánlotta, hogy önként megadja magát. Ekkora erővel bír a kollektív tudat és a tömeges meditáció.

Ennek érdekében megint egységes meditációt hirdetünk most vasárnapra, június 10-re. Kérlek, ez alkalommal is pontosan kövesd az instrukciókat, hogy a tudatossági energiánk összeadódhasson.

Így csináld:

1. Lazítsd el a tested és az elméd úgy, hogy pár percig a légzésedre figyelsz.

2. Vizualizálj egy kékes Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, keresztül ragyogva a testeden egészen a Föld középpontjáig. Tartsd aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig,majd vizualizáld, hogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják mgaukat. Vizualizáld, ahogy a tömegmédián keresztül bejelentik vereségüket, lemondanak hatalmi pozícióikról és beismerik tetteiket. Képzeld, ahogy az emberiség sebei végre begyógyulnak, és hogy végre visszanyerjük a tényleges szabadságunkat.

3. Vizualizálj az emberiségnek ragyogó,fényes új jövőt. Képzeld el,ahogy a jóléti alapok bevezetésre kerülnek egy átlátható pénzügyi rendszerrel együtt, amely mindenki számára fair feltételeket biztosít, az ingyenenergián alapuló technológiák végre elérhetővé válnak, a média felszabadul a cenzúra alól és eredeti céljának megfelelően, hasznos okatatási eszköze lesz az emberiségnek.

Pontos időpontok időzónánként:

9:00 HAST június 10. (Hawaii)
11:00 AKDT június 10. (Alaszka)
12:00 PDT június 10. (Los Angeles)
13:00 MDT június 10. (Denver)
14:00 CDT június 10. (Houston)
15:00 EDT június 10. (New York)
16:00 BRT június 10. (Rio de Janeiro)
20:00 BST június 10. (London)
21:00 CEST június 10. (Párizs)
21:00 CEST június 10 (Budapest)
21:00 SAST June 10th (Dél Afrika)
22:00 EEST június 10. (Bulgária)
23:00 MSK június 10. (Moszkva)
0:30 IST június 11. (India)
3:00 CST június 11. (Beijing)
4:00 JST június 11. (Tokió)
5:00 AEST június 11. (Sydney)


Most pedig következzen egy frissítés a jelenlegi helyzetről, a végén információval a Drake féle szavazásról. David Wilcocknak is megjelent közben egy cikkelőzetese, amelyet jövő héten alaposan ki fog egészíteni, természetesen azonnal lefordítjuk majd és megjelentetjük. 
 

Frissítés a tárgyalásokkal kapcsolatban

Írta: Cobra

Fordtította: FehérVándor&Benedictus
Forrás:http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html
Eredetileg megjelent: 2012. június 7

 

Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, akik megerősítették Drake értesüléseit, amelyeket legutóbbi interjújában hozott nyilvánosságra.*

A Pozitív Katonaság magasrangú vezetőinek( magyarul tábornokok az USA katonaságán belül. szerk.megj.) kétségei és fenntartásai kezdtek lenni május elején a tömeges letartóztatások helyességével kapcsolatban, mivel felmerült valami ismeretlen tényező ami megzavarta a terveiket. Ez az ismeretlen tényező, mint később kiderült az Arkhónok, mind a fizikai mind pedig a nem-fizikai formában lévők(itt lehet olvasni róluk:http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol) . Az eredeti terv a tömeges letartóztatásokra nem számolt az Arkhónokkal, mivel egészen a legutóbbi időkig a Pozitív Katonaságnak nem volt tudomása róluk.(Felmerül a kérdés, ha az Ellenállásnak volt tudomása, "miért nem szólt fel", hogy gyerekek van egy kis bökkenő. Esetleg ők is nemrégiben szereztek tudomást a létezésükről. szerk. megj.)

A fizikai Arkhónok egy erőteljes csoportot képeznek a jezsuita frakcióban.(Természetesen itt néhány tucat egyénről van szó, illetve egy korábbi bejegyzésben 10% körül tette Cobra a sötét erőkhöz tartozókat a jezsuitákon belül, de ezek közül csak egy töredék Arkhón. szerk. megj.) Ezeknek az entitásoknak közvetlen hozzáférésük volt a legutóbbi időkig atomfegyverekhez és azzal fenyegettek, hogy a tömeges letartóztatások megkezdésének esetén, bevetik őket a civil lakosság ellen. Ahogy ez a veszély elhárult egy most keddi akciónak köszönhetően és a továbbiakban nincs hozzáférésük nukleáris fegyverekhez, a háttérhatalom(Cabal) tagjai pánikba estek, mivel nincs innentől olyan komolyabb adu a kezükben, amellyel a bukásukat elodázhatnák, így most kegyelemért könyörögnek. Sarokba vannak szorítva és immáron nincs mit veszíteniük. Ha az egyetlen szóba jöhető alternatíva számukra a tömeges letartóztatások és ennek a nagyon súlyos következményeivel való szembenézés lenne, akkor ebben az esetben  az utolsó emberig harcolnának. Ha adunk nekik egy esélyt a békés megadásra, az esetleges enyhébb bánásmód ellenében, akkor van motivációjuk az együttműködésre. Több háttérhatalmi tagnak a megadási tárgyalásán részt vettem és megfigyelhető, hogy mindegyikük azonos séma alapján cselekszik: ameddig van némi hatalmuk a ’rosszfiúknak’, addig megtévesztenek, csalnak, hazudnak amennyit csak tudnak. Ahogy végül sarokba szorítják őket, a legtöbbjük nagyon együttműködővé válik és néhányuk hitelesen elkezdni a Fényt támogatni.

A nem-fizikai Arkhónok komoly problémákat okozhatnak a tömeges letartóztatások esetén. Ez a folyamat nem indulhatna meg a pénzügyi rendszer teljes lenullázása nélkül, annak érdekében, hogy a háttérhatalmat elvágjuk a megmaradt forrásaiktól. Amikor ez megtörténne a nem-fizikai Arkhónok felhasználnák minden befolyásukat, hogy pánikot keltsenek, erőszakot és véres tüntetéseket provokáljanak és a civil lakosságot a katonaság ellen hergeljék.. Ebben az esetben az események nagyon csúnyává és kezelhetetlenné válhatnak.

beke.jpg

Tehát a legelőnyösebb opció számunkra az, ha a háttérhatalom békésen megadja magát. Amennyiben a háttérhatalom manipulálni kívánja a tárgyalásokat, továbbra is életbe léphet a tömeges letartóztatások forgatókönyve. Ha ebben az esetben elfajulnának a dolgok, és az események háborúba torkollnának, az Ellenállási Mozgalom ígéretet tett, hogy támogatni fogja a Pozitív Katonaságot ill. az embereket minden tőlük telhető eszközzel megvédik, felküldik  katonáikat a földalatti bázisaikból.

Az alábbi megadási feltételeket javasolja az Ellenállási mozgalom, melyek nem képezhetik vita tárgyát :

1. A vezetői a háttérhatalomnak, akik a köz számára is ismertek kötelesek bejelenteni a megadásukat a tömegmédiumokon keresztül, egy bizonyos határidőn belül. Az Ellenállási Mozgalom által javasolt legkésőbbi határidő június 21(nyári napforduló). Ha a háttérhatalom ezt nem teszi meg, a tömeges letartóztatások forgatókönyve  lép életbe.

2. A bejelentést követő 24 órán belül, véglegesen le kell mondaniuk minden hatalmi poziciójukról. Át kell adniuk minden vagyonukat és erőforrásukat. A túléléshez szükséges élelmet, ruhát, és egy menedéket megtarthatnak maguknak. Ezután szabadon megteremthetjük magunknak a kívánt jövőt a NESARA  életbe léptetésével(jóléti alapok kiosztása és az adósságok eltörlése – szerk. megj.), ingyen energiát nyújtó technológiával, átlátható pénzügyi rendszerrel, cenzúrától mentes szabad médiával, stb...

3. Nyíltan be kell ismerniük a bűneiket. Egyes esetekben amnesztiát kaphatnak, de néhányukat továbbra is le fogják tartóztatni.

Fontos megjegyezni, hogy a háttérhatalom megadásával, a nem-fizikai Arkhónok még nem fognak automatikusan eltűnni. Ez egy másik probléma, mely külön megoldást igényel.

A cikk vége

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Drake, aki a Pozitív Katonaság szóvivője, arról tájékoztatott mindenkit június 6-án, hogy a háttérhatalom tárgyalásokat kezdeményezett és egyben felhívta a figyelmet, hogy a tömeges letartóztatások mindkét fél esetében nagyon komoly áldozatokkal járhatnak, mivel súlyos harcokra lehetne számítani. Egy szavazást indított, amelyben az emberek 6 pontban voksolhatnak arról mi az amit szeretnének, hogy történjen. Idézve Cobrát: "További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emberiség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak."
Itt megtekinthető a szavazás, komoly, néhol komplikált jogi nyelvezettel: http://www.soldierhugs.com/cabal-surrender-poll-vote/ (június 12-ig lehet szavazni)

Összefoglalva a háttérhatalom békés megadásáról szóló szavazást a fent említett 'soldierhugs' oldalról átvéve(nem életem fordítása, délután javítok rajta. FehérVándor):

Mi a Föld bolygó népessége ezennel nem-tárgyalható feltételeket szabunk annak, hogy elfogadjuk a háttérhatalom különféle sötét és kontrolláló frakcióinak a teljes és visszavonhatatlan megadását, akik illegálisan és aljasan bitorolták eddig a hatalmat számos társadalom felett, azzal a célzattal, hogy kontrollálják, manipulálják, elnyomják, leigázzák és végül megsemmisítsék az emberiség nagy részét. Ezek a sötét kontrolláló frakciók számos névvel, struktúrával, címmel, szervezettel rendelkeznek. Néhány közülük: Az Illuminátusok, P2 szabadkőműves páholy, a Háttérhatalom(Cabal), a 300-ak Tanácsa, Bilderberg csoport, az Új Világrend, Rothschild csoport, Rockefeller csoport, Neonáci Bush frakció, Federal Reserve jegybankok, Európai jegybankok,Árnyékkormány, stb..ezekután mint "Háttérhatalom".

Alapvetően szükséges feltétel a békés megadás elfogadásához:

A lentebb felsorolt feltételek mellett előfeltétel, hogy a Háttérhatalom tagjai megadják magukat és engedjék egy új globális pénzügyi rendszer beiktatását és bejelentését, amely az eddigi fiat pénzt/nemesfémre nem váltható pénzvalutát és a résztartalékokon alapuló bankrendszert felváltja egy tőke és érték alapú rendszerrel. Emellett a valuták globális újraértékelésre kerülnek az emberiség közös érdekeit és kívánságait szem előtt tartva. Ezen felül követeljük minden olyan prosperitási,jóléti és egyéb alapok elindítását, amelyeket a Kongresszus részben már elfogadott, de mégsem léptek életbe.
 

(Rövidített feltételek. szerk megj.)
1. feltétel. Igazságszolgáltatás:
Amellett, hogy a háttérhatalom teljesen, békés keretek között megadja magát,  minden cselekedetükért felelniük kell bíróság előtt, akármilyen pozicióban is követték el őket.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

2. feltétel. Feloszlatás: 
Minden a háttérhatalommal kapcsolható szervezet,hierarchia,struktúra azonnali hatállyal kerüljön feloszlatásra és soha többé nem jöhet létre. Ennek a feloszlatásnak a betartatásával az emberek által megbízott rendfenntartó és végrehajtó erőket bízzuk meg.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

3. feltétel. Részvétel és interakció:
A Háttérhatalom tagjainak és beosztottjaiknak teljes, békés megadása után, az emberiség védelmének érdekében, az igazságszolgáltatás által tisztázott és szabadon bocsájtott egyének és közvetlen családtagjaik, nem vehetnek részt és semmilyen ráhatással nem lehetnek olyan területekre, amelyek befolyásolják az emberiség jólétét, biztonságát, evolúcióját,stb.( Itt listázva van, hogy pl: semmilyen választott hivatalt nem tölthetnek be, pénzügyi szervezetben nem vehetnek részt, igazságszolgáltaási, közlekedési, mezőgazdasái,stb szektorkból ki vannak tiltva. szerk megj.)

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

4. feltétel:Az Amerikai Egysült Államokra vonatkozik.
NESARA beiktatása,1787-es Alkotmány visszaállítása az eredeti 13-as kiegészítéssel, Bill of Rights-al,stb.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

5. feltétel. *Csakis az igazság szabadíthatja fel az emberek lelkét és engedheti meg számukra, hogy teljesen szuverén egyénekként létezzenek.*

A,Minden korábban eltitkolt,elnyomott fejlett technológia nyilvánosságra hozása.

B,Azonnali Felfedése a galaktikus rokonaink létezésének az űrben és magasabb dimenziókban. A diplomáciai kapcsolatok felvételének a kezdeményezése.

C,Minden titkos társaság,rend, elmeprogramozás,okkult tudás,VALÓS történelem felfedése.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

6. feltétel. Ártó szándékú tevékenységek azonnali beszüntetése.
Azonnali beszüntetése az összes ártó szándékú tevékenységnek, amely káros a bolygóra és a lakosságra.
Többek között: HAARP,Chemtrailek,környezet rombolás,mérgező oltások és gyógyszerek, éheztetési programok, eugenetika,óceán és ívóvíz szennyezés és minden olyan tevékenység amely a bolygó és a rajta lévő élőlények károsodásához vezet.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

 

És akkor íme a harmadik, kérdéseket letisztázó üzenet, a végén Benedictus megjegyzésével:

Erőviszonyok a Fény és a Sötétség erői között

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus&FehérVándor
Forrás:http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_09.html

Eredetileg megjelent: 2012. június 9

Ezen írás célja, hogy magyarázatot adjon a Fény és Sötétség erőinek egyensúlyáról a bolygón, így választ adva több kérdésre, amely a kommentek közt merült fel. További hozzászólásokat és kérdéseket szívesen fogadok, de kérlek benneteket, higgadt, tisztességes hangnemben tegyétek fel  a kérdéseket, érzelmi kitörések nélkül( ez a Cobra blogjára vonatkozik, nálunk ugye alapból az összes komment megválaszolásra kerül. szerk megj.).

A Fény és Sötétség egyenlő, egymással szemben álló erők, ebből ered a jelenlegi status quo. A Sötétség erői meg vannak akadályozva, hogy az embereket FEMA koncentrációs táborokba(http://www.boldognapot.hu/cikkek/209/fema-taborok) zárják és III.világháborút robbantsanak ki...mert a Fény szemben áll velük. A Fény erői akadályozva vannak, hogy bevezessék a NESARA-t és az ingyenes energián alapuló technológiákat... mert a Sötétség szemben áll velük. Ez a helyzet  egy bizonyos pontig állhat fenn, egészen addig, míg a kompressziós áttörés (COBRA) megtörténik, a Fény erői győzedelmeskednek és a Sötétség megadja magát/ legyőzik őket.

A Pozitív földönkívülieknek megvan a technológiájuk, hogy az atombombákat hatástalanítsák a távolból – a legtöbb esetben. Az ok, amiért nem minden egyes esetben tudnának közbeavatkozni,az a kvantumanomália ezen a bolygón, ami néha üzemzavart okozhat a technológiájukban(mint például a roswelli UFO lezuhanásánál).Ezért a fennmaradó atomrakétáiktól az Ellenállás  tagjainak kellett elvágni a háttérhatalmat. A Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig teljes hozzáférése volt a nukleáris fegyverekhez. Csak miután 2012 januárban megoldódott ez a probléma, lehetett előrelépést tenni a tömeges letartóztatások irányába. Egészen néhány nappal ezelőttig, a Jezsuita frakciónak  hozzáférése volt  atomfegyverekhez. Mivel ez a probléma is megoldódott és a továbbiakban ez a veszély sem fenyeget, a tényleges béketárgyalások most kezdődhettek meg.

Megvannak jelentősen gyengítve, de nem vesztették el minden hatalmukat. Még mindig van hozzáférésük hagyományos ill. biológiai és vegyi fegyverekhez. (Tudatlanságból vagy tudatosan. szerk. megj.) a katonaság 20 a lakosság 40%-a támogatja őket. Még mindig teljes uralmuk van a tömegmédia felett és a ’Rothschild  kaszinók’(a bankok szerk. megj.) még mindig nyitva állnak. Még ha a galaktikus rokonaink be is avatkoznának, akkor sem tudnának minden támadó akciót meghiúsítani a lakosság ellen. Elképzelhetitek, hogy egyetlen vegyi fegyveres támadás milyen pusztítást végezne.

A bolygó felszabadítása sokkal könnyebb lenne, ha a lakosság túlnyomó többsége nem lenne olyan súlyosan programozva, mint amennyire sajnos programozva van, a manipuláció nélkül szinte mindenki együttműködne a Terv végrehajtásában. A kulcs jelen esetben az, hogy a tömegmédia uralmát elvegyük a háttérhatalomtól. Ez az első feltétele a megadásuknak.

Jelenleg a tömegmédiára alapozva azzal az illúzióval kell az embereknek szembesülni, hogy nem történik semmi, ezáltal elkedvtelenítik az embereket attól, hogy bármit is tegyenek a változások felgyorsításának érdekében. Az igazság az, hogy rengeteg minden történik a háttérben, ahogy Drake,Wilcock,Fulford és én is beszámolunk róla.

További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emebriség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak.

Szerkesztői megjegyzés:

Az előző meditáció sikeressége és a nukleáris fegyverektől való elvágásuk arra késztette a háttérhatalmat, hogy elkezdjen tárgyalni a megadásról..A tárgyalások tényét Fulford is megerősítette a legutóbbi bejegyzésében, idézem az első sort: "A háttérhatalom(Cabal), amely magához ragadta a hatalmat a Nyugati világban és kísérletet tett egy fasiszta globális diktatúra létrehozására, amelyet úgy ismerünk, mint az Új Világrend, jelenleg tárgyalásokat kezdeményezett a békés átmenet érdekében."
Indult egy szavazás Drake kezdeményezésére több internetes oldalon is, hogy megkérdezzék az emberek véleményét néhány kérdésben: elsősorban arról, hogy adja-e meg magát a hátérhatalom  békésen, vagy harcoljunk ellenük tárgyalás nélkül, egészen a tömeges letartóztatásokig, megkockáztatva, hogy az események véres fordulatot vesznek(ez aztán kiegészült a fenti 6 kérdéssel). Az utóbbi esetben garantálják a háttérhatalom tagjai, hogy – mivel az egész világ ellenük (fog) fordult(ni) és a büntetés garantált – nincs vesztenivalóják már, így szándékosan még több kárt és káoszt teremtenek mielőtt legyőzik őket.
Természetesen mi is, mint nagyjából mindenki más is (a szavazás végeredménye Cobra oldalán 95%-5% lett a békés megoldás javára) a békés megoldást támogatjuk, senki nem akar már több háborút és veszteséget. Az emberek békére vágynak, de akkor miért propagálták eddig ennyire a tömeges letartóztatásokat, mint egyetlen megoldást az érzelmekre képtelen, javarész javíthatatlan szociopaták ellen? Maga Cobra mondta, hogy egy részük menthetetlen és csak ártani akar...és másképp nem lehet megoldani a helyzetet. Azt láthattuk már, hogy a háttérhatalomnál a szép szó nem ér semmit. A világtörténelem során rengetegszer rúgtak már fel szerződéseket, megállapodásokat, melyeket kizárólag azért kötöttek, hogy időt nyerjenek, eltereljék a másik fél figyelmét, majd hátbatámadják. Előfordulhat, hogy újabb időhúzásról van szó pillanatnyi előnyök elérése végett, és megint nem fogják tartani a szavukat... 

Benedictus

Kérünk mindenkit aki teheti, hogy vegyen részt az esti meditációban! A legjobb az lenne szerintünk, hogy így a cikk végére érve, újraolvasnátok a meditációról szóló részt, kis felüdülésképp a sok információ után.

A jóslatokkal összhangban, nagyon intenzív időszak elé nézünk, amint van fejlemény munkához látunk és fordítunk, természetesen ha valami nagyon rendkívüli történik, akkor összefoglalva az eseményeket, azonnal beszámolunk róla.
FehérVándor&Benedictus

U.i: A témához és a jelenlegi események nagyságához illő, fantasztikus zene:

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr304576136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prak 2012.06.10. 13:39:52

Köszönöm, minden magyar nevében is, a fordításokat és magyarázatokat! Nagyon sokat jelent ez számunkra.
A világmeditációk azt a célt is szolgálják, hogy eltakarítsuk az arkhónokat mind fizikai, mind éteri szintről. Az Ellenállási Mozgalom valószínűleg ebben bízott. Úgy látszik nem voltunk elég koncentráltak és erősek eddig ehhez. Ma este kapjuk össze magunkat!

Kajman 2012.06.10. 14:45:09

Üdv Mindenkinek!
Először is szintén köszönöm a cikket, a fordítást, a munkátokat.
Lenne egy kérdésem: Nagyon sok helyen, régóta látom a "cabal" kifejezést. Ez egy személyt takar, vagy egy gyüjtőnév a háttérhatalom embereire, esetleg ez egy szervezet?
Köszönöm a válazt előre is.

Müron 2012.06.10. 14:48:03

Nagyon nagy érdeklődéssel olvasom a cikkeket,minden nap megnézem van e újabb!
Részt veszek a meditációkon,és arra kérek mindenkit
tegyék ugyanezt!A mostani időkben csak erre koncentráljatok,a szép jövőre, a békére,a szeretetre!Rendkívül fontos a félelem nélküli élet és a szeretet a szívünkben! Ébredjetek embertársaim!Tegyük meg amit meg kell tennünk végre!Isten legyen velünk!

&gt;fény&lt; 2012.06.10. 15:15:31

@Kajman: Jó nyomon jársz. A "cabal" kifejezést a háttérhatalom embereire használják. Ez egyfajta gyűjtőnév. Ebbe a rétegbe tartozik az Illuminátusok egész emberanyaga, és az azzal együttműködő politikusok,bankárok,a katonaság egy bizonyos része,valamint a negatív földönkívüliek. Szerencsére az utóbbiak befolyása jelentős mértékben lecsökkent.De ha ez még nem lenne elég, a pénzügyi forrásaik kimerülése még nagyobb pánikot idéz elő náluk. Az ilyen, és ehhez hasonló fórumokról,és az ébredő tömegekről nem is beszélve.

Mindenkinek kellemes, és sikeres meditációt kívánok.
Meg tudjuk csinálni! :)

Kajman 2012.06.10. 15:54:03

@&gt;fény&lt;: Köszönöm a választ :)
"Ott" leszek én is.
A változásról pedig csak annyit: Aki nem csukott szemmel jár-kel, hanem néha gondolkodik is (szerintem ez utóbbi igen hasznos dolog), és nem csak az eszét használja, az érzi, hogy változások lesznek, vannak. Ez olyan, mint a fülledt levegő eső előtt. Érzed, tudod, hogy lesz valami. A különbség csak annyi, hogy az időjárásba nem szólhatunk bele, ebbe viszont tevékenyen részt tudunk venni. Kell a változás, érezzük mindannyian, hát tgyünk érte valamit mi is!

zazuma 2012.06.10. 16:08:07

@Kajman: Szia! A cabal néven a sötét háttérhatalmat értsd. Üdv

zazuma 2012.06.10. 16:10:23

@Kajman: Most látom, hogy más már megválaszolta a kérdésedet. Este meditálunk! Üdv

ARVISURA 2012.06.10. 19:14:12

Hálásan köszönöm a forditást!!!!!

elyshia 2012.06.11. 12:55:36

Köszönöm a folyamatos munkátokat, sokat jelent ez nekünk, akik nem tudunk olyan szinten angolul,hogy eredetiben olvassuk. Gondolom nemcsak saját nevemben szólok, mikor azt írom szívesen vennénk/vesszük saját gondolataitokat is.
Namaste

FehérVándor 2012.06.12. 08:55:10

@Prak: Nagyon szívesen! Több forrás is rendkívül sikeresnek ítélte meg az eddigi meditációkat, nem csak Cobra, de való igaz, az áhított teljes tisztulást még nem sikerült eléri.

FehérVándor 2012.06.12. 08:58:43

@Kajman: Nagyon szívesen :) A Cabal, a háttérhatalom gyűjtőneve ebben benne vannak az Illuminátusok, magas szintű főleg 31-32-33 szabadkőművesek, a 300-ak Tanácsa, Bilderberg csoport, Tavistock Intézet, RIIA, Külkapcsolatok Tanácsa(CFR), FED, BIS, Bank of England vezetői, P2 szabadkővűvesek, negatív jeszuita frakció, Vatikán negatív elemei,királyi családok negatív tagjai,stb. Nyilván ezek között van átfedés, praktikus a Cabal gyűjtőnevet használni.

FehérVándor 2012.06.12. 09:01:28

@elyshia: Köszönjük a kedves,elismerő szavakat,sokat jelent a támogatás számunkra. Igyekszünk minél több személyes megjegyzéssel,magyarázattal kiegészíteni a szövegeket, amennyiben indokolt.
FV

JohaNN 2012.06.12. 11:12:46

Nem akarok belekötni a dolgokba, de hogy is van ez a békés megadás dolog? Obama készültségbe helyezte a Szíria partjainál lévő flottát, hogy készüljenek fel egy légi csapásra Bashir Al Asssad bunkere, és a központi parancsnokság ellen. Béke van, mi? :D Csak mindjárt kitör a 3. vh. Nem akarok vészmadárkodni de ezt hogy kívánják megakadályozni Cobráék?

elyshia 2012.06.12. 14:45:24

@JohaNN:
Kedves johann!
Ne feledkezz meg a gondolat és a szavak teremtő erejéről kérlek:
"Béke van, mi? :D Csak mindjárt kitör a 3. vh. Nem akarok vészmadárkodni..."
akkor ne tedd.:-)
Nemcsak Cobráék akadályozzák meg, hanem a közös meditációk, és ha minél többen akarjuk, hogy békés megoldás legyen. Tegyünk érte, tégy te is velünk, tudd, hogy így lesz.
Namaste

Benedictus89 2012.06.12. 16:43:11

@JohaNN:
Kedves Johann!

Ami engem illet - persze ez csak saját vélemény, hisz nem vagyok ott Szíriában, hogy megerősítsem, vagy cáfoljam - erősen megkérdőjelezek bármilyen katonai jellegű/háborús hírt "hivatalos" forrásból. Véleményem szerint ez megint a szokásos háborús pánik keltése... a háttérhatalomnak eddig óriási katonai ereje volt, mégsem tudott igazán nagy balhét/háborút szítani helyi konfliktusokat leszámítva. Ha pedig igazán akkora hatalma és befolyása lenne, mint 3-4 évvel ezelőtt, már hónapok, ha nem évek óta bevezethette volna az új világrendet (mint régebben több bennfentes ezt az évet jelölte meg rá)... Szíria helyzetéhez nem tudok hozzászólni mi folyik ott, ki kivel van és ki a valós agresszor. Az afrikai Koni és Líbia jutott most eszembe, mindkét esetben nagyon nem az volt a helyzet, amit állítottak... Hogy David Wilcockot idézzem: "nem hiszek a tömegmédia "jelentéseinek", mert a tapasztalat azt mutatja, hogy pont az ellenkezője történik annak, amit mondanak".

Ami a háború megakadályozását illeti, John Kettler forrásai megerősítették, hogy anno mikor még az Iráni háborús pánikkeltés dübörgött március-áprilisban, maga a sajtó több embere és több száz haditengerész látta/rögzítette, hogy támadásba lendülő iráni katonai hajók tűntek el hirtelen a semmibe. Kettler földönkívüli forrásai erősítették meg, hogy ők teleportálták el a hajókat, több másik ország tengeralattjárójával együtt. A felvételeket azonnal elkobozták, a szemtanúkat megfenyegették, a twitterre kiírt üzenteket pedig központilag azonnal töröltették:

johnkettler.com/censorship-why-etseds-never-make-news/

Továbbá Kettler megerősítette, hogy a földönkívüli szövetségesek sorra tűntetnek el vagy lopnak el atomfegyvereket, tengeralattjárókat, és zavarják az amerikai városok körül kőröző "felderítő drónokat", ezt itt is lehet már olvasni:

index.hu/tech/2012/06/12/lezuhant_egy_dron_marylandben/

Remélem segítettem,
üdv:
Benedictus

zazuma 2012.06.13. 11:40:03

A békés megadás feltételeit megnéztem a feltüntetett soldierhugs oldalon. Csodálattal vagyok felétek, amiért ilyen csodálatosan tudtok angol szöveget megérteni, fordítani.

Kajman 2012.06.13. 19:36:33

Ha valakit érdekel földönkívüli barátaink hathatós tevékenysége akkor nézze meg a közzététel előtti nap című dokumentumfilmet.
Itt megtalálható:
myreality.hu/news.php

2012.10.23. 10:11:41

sziasztok,ez még nekem egy kicsit új infó.....odáig jutottam,hogy a számtalan lélekszikra része vagyok