2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Cobra rádió interjú összefoglaló 1. rész

2012.06.17. 07:32 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Cobra a biztonságának érdekében, hangtorzító rendszeren keresztül beszélt, ez elsőre  furcsa lehet, kicsit mintha Darth Vadert hallanánk, de egy perc után már észre sem veszed. Nekem sokakkal egyetemben rendkívül jó érzés volt hallgatni, olyan szeretetet, nyugalmat és békét éreztem közben annak ellenére, hogy néhol rázós témákról volt szó, mint általában meditáció alatt és a végével nagyon fel voltam dobódva. Ami érdekes, hogy úgy tűnik Cobra nem amerikai, engem az akcentusa teljesen németre emlékeztetett, de többen is írták, hogy biztosak benne, hogy magyar, hiszen ugyanúgy beszél mint magyar ismerőseik angolul. Igazából ez nem olyan fontos, csak gondoltam megemlítem.

Ez az első rész, ma este lesz 9-től megint lesz meditáció egyébként, igyekszem felrakni minél előbb, de egyéb tennivalóim is akadnak. 

Kíváncsi vagyok mi fog történni ma Görögországban, Cobra ill. sokak jóslata szerint valószínűleg kilépnek az eurózónából előbb-utóbb, és ebben potenciálisan benne van az EU-ból történő kilépés is. Érdekes lakossági helyzetelemzés: http://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2012/06/15/ekozben_gorogorszagban_817 Nagyon instabilnak tűnik a helyzet Európában, sokáig már nem lehet már a semmiből előállított pénzekkel takargatni, foldozgatni a nyilvánvaló strukturális problémákat, Görögország meg ugye ördögi csapdában van hiszen minél több megszorítást végeztek az EU-IMF duó parancsára, annál jobban zsugorodott a gazdaság,csökkent a GDP, ebből kifolyólag csökkentek az adóbevételek, ergo egyre kevésbé van miből fizetni a hiteleket. Emellett a spanyolok is bankmentő csomagot kérvényeztek múlt vasárnap, a portugálok,írek meg már kaptak. Röhejes számomra, hogy komoly értelmes szakemberek őszintén hisznek abban, hogy a levegőből előállított, fedezet nélküli hitelekkel a végtelenségig el lehet odázni az összeomlást, lélegeztetőgépen tartva a gazdaságot. Hiszen maga a rendszer alapjaiban véve beteges, elvégre több a gazdaságban a hitel, mint a létező pénz, tehát soha nem lehet visszafizetni mindent, nem is beszélve a 600 billió(!!) dolláros derivatíva piacról, ami egy időzített bomba. Mellesleg a derivítívák 90% a JP Morgan, Goldman Sachs, Citigroup és a Bank of America kezében vannak, akik a FED részvényesei egytől-egyig, tehát ha ők dőlnek a FED is dől,ezért is volt mindenki csendre intve a konkurens bankoknál, amikor márciusban kikerültek a kompromittáló információk a Goldman Sachs-ról, hiszen önmaguknak is ártottak volna.
Egyébként ezt a Wilcock cikket (még) nem fordítottuk le, de a Pénzügyi Zsarnokságban http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny részletesen kifejti DW, bizonyítékokkal alátámasztva, hogy nem a hivatalos 800 milliárd volt az összeg, amit a bankok kaptak a TARP bankmentő csomag keretében az USA-ban, hanem mint a tavaly nyári, teljesen titokban tartott, elhallgatott FED auditálásból kiderül 16 billió(!!) dollár, ez több mint az USA éves GDP-je. Itt lehet elérni a hivatalos auditálást angolul tudóknak, és ez nem valami zavaros összeesküvés elmélet oldal, hanem Vermont szenátusi képviselőjének, aki az egyik kezdeményező volt Ron Paul mellett, az oldala: http://www.sanders.senate.gov/newsroom/news/?id=9e2a4ea8-6e73-4be2-a753-62060dcbb3c3 . Maga a PDF: http://www.sanders.senate.gov/imo/media/doc/GAO%20Fed%20Investigation.pdf  a pontos számok a 131-2 oldalakon találhatóak, ami a legröhejesebb, hogy külföldi bankoknak is adtak 0%-os kamatozású hiteleket, miközben milliók veszítik el állásukat, kényszerülnek utcára.
A tény, hogy erről a fősodratú média egyáltalán nem számolt be, azt hiszem mindent elárul arról, mennyire vannak kontroll alatt.

A cikk végére beteszek néhány videót amelyek egyébként a linkek között is megtalálhatóak, arról, hogy  valójában mennyire abszurd  a jelenlegi pénzrendszerünk.

Itt hallgatható meg az interjú, természetesen angolul: http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/06/14/the-light-agenda
Youtube link(ThankYouWhiteKnights csatornának nincs köze sem Cobrához, sem Stephen Cookhoz):  http://www.youtube.com/watch?v=uy6lfllufCQ

Rengetegen érzik, hogy valami nagy változás van a levegőben, nem tudom, hogy vagytok vele, de én erős vihar előtti csendet érzékelek, Gaia és mi is teljes energetikai megújuláson megyünk keresztül és mintha az ellenállás is kisebb lenne, oszlana fel a Mátrix. Az elmúlt hetekben számtalan olyan emberről derült ki, hogy érdeklődik a változás, spiritualitás, 9/11 hazugságai, a gazdaság abszurditása, stb iránt , akikről sosem gondoltam volna korábban. Véleményem szerint nem kell senkit sem erőszakosan "meggyőzni", "megmenteni", hanem egyszerűen ha van olyan személy, akiről úgy gondoljátok vevő lehet a Blikk,Népszabadság,Magyar Hírlap,Magyar Nemzet,RTL Klub,stb által prezentált valóság mellett más információkat is meggondolni,megfontolni, mutassátok meg nekik a Pénz mint Adósságot, az Amerikai Álmot, néhány leleplező filmet 9/11-ről, pl a Zeitgeist első részében szerintem remek a támadásokra vonatkozó rész vagy ez a videó amelyben 1500 építész és mérnök taglalja miért nem omolhat össze egy acélszerkezetes épület szimplán irodatüzektől, a szabadeséssel megegyező sebességgel http://www.youtube.com/watch?v=0kdNCzN0-Dk(Ez a WTC7-es épület, amelynek összeomlásáról a 2 főtorony mellett, sokan nem is tudnak.)  vagy a Thrive-ot(néhányaknak elveszi a kedvét a gabonakörös rész, én egy barátomnak azt mondtam nézze úgy, mintha egy gyerek lenne, akinek még nem magyarázták el a felnőttek az "igazságot", a "valóság természetét" és miután végignézte azután alkosson véleményt róla, ne az évek alatt a társadalom,barátok,család,stb által rátelepített szűrőkön keresztül.. Mondanom sem kell, el volt ragadtatva.) ezáltal jelképesen elhintve a magokat.

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

FehérVándor

 

Cobra rádió interjú összefoglaló 1. rész
Fordította: FehérVándor


Portal-2012-main-image-small.jpg
S=Stephen Cook
C=Cobra

Stephen Cook: Sokat lehetett hallani az utóbbi napokban a tárgyalásokról és az esetleges megadásról, emellett különböző szavazások is megjelentek és az igazat megvallva kissé összezavarodtam és valószínűleg ezzel nem csak én vagyok így. Le tudnád tisztázni kicsit a helyzetet?

Cobra:  Ami azt illeti nem olyan bonyolult a helyzet egyáltalán. Ez egyszerűen egy óriási előrelépés az emberiség történelmében, mivel most először fontolgatják komolyan a háttérhatalom tagjai, hogy megadják magukat, szóval ez egy óriási lépés. Ez az első lehetőség, a valós béke elérésére a történelemben.  Nos ami történik az az, hogy egyes frakciói a háttérhatalomnak gondolkodnak a megadáson és szeretnék tudni mik a feltételei ennek a megadásnak. A blogomon és a más oldalakon található szavazások célja, hogy világossá váljék mi az óhaja az emberiség ‘felébredt‘ részének.

 

S: Kicsit még mindig össze vagyok zavarodva. Pontosan hogyan derült ki hogy megakarják adni magukat?

C: A Vénusz tranzit egy nagyon erőteljes, jelentős pillanat volt és 5000 év után visszatért az Istennői energia a bolygóra. Ha megnézed a történelmet, látni fogod, hogy az elmúlt 5000évet megelőzően egy hosszú békés időszak uralkodott a Földön, háborúk nélkül, és most hogy visszatért, nemcsak a fénymunkásokra, hanem mindenkire erős ráhatással van az energia, beleértve a háttérhatalmat is. Most először ismerték fel, hogy vesztésre állnak és elkezdték fontolgatni a megadást. Nem garantált, hogy meg is fogják adni magukat, de remek lenne ha megtennék.

S: Oké, szóval hogyan tudtad meg, hogy fontolgatják a megadást a Vénusz tranzit után, és pontosan hogyan történt mindez?

C: Hallottam már tárgyalásokról korábban is, de nem vagyok kapcsolatban azzal a csoporttal( itt a Benjamin Fulfordhoz köthető White Dragon Society-re ill. Neil Keenan-ra és Keith Scott-ra gondolt Cobra valószínűleg, akik az egész “balhét kirobbantották” a perükkel még decemberben.  Erről magyarul a vilaghelyzete.blogspot.com-on SBG Buddha összefoglalásában lehet olvasni, de anélkül, hogy bántani szeretném, az anyag nagysága és egyéb tényezők miatt kicsit zavarosan rakta össze a 3 cikket és számos fontos információ nem lett lefordítva, vagy félre lett fordítva emiatt esetleg földtől elrugaszkodott összeesküvés-elméletnek hat, de valójában nagyon komoly jogi lábakon álló, valódi és kivételes fontosságú ügyről/leleplezésről van szó, amely fontos szerepet játszik abban,hogy végül el lesznek kapva a rosszfiúk. A lényeget talán meg lehet érteni, ha lesz időm majd írok erről egy összefoglalót, de remélem mire nekikezdenék, már megadják magukat/elkezdődnek a letartóztatások és nem kell leírnom, hiszen minden ki fog derülni. Na,de itt van 3. részletben: 1. rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-1resz-11.html   2.rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/2resz-trillio-dollaros-per-es-nemzetek.html  3. rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-3resz.html . Angolul itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny itt  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1022-lawsuit-end-tyranny-ii  itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny és itt lehet olvasni róla, időrendi sorrendben:  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final. szerk megj.), amely irányítja őket. Először nagyon szkeptikus voltam, és úgy döntöttem megerősítést kérek a saját forrásaimtól és ők megerősítették, hogy valóban tárgyalások folynak. Nem voltam boldog, hogy a tömeges letartóztatások nem a tervezett módon fognak végbemenni, de aztán elmagyarázták, hogy ami most történik az igazából jobb  a letartóztatásoknál. Ami jelenleg történik az az, hogy van egy konkrét csoport a Rothschild és Rockefeller frakciókon belül(nem az egész háttérhatalom), amely tárgyalásokat folytat a Keenan által vezetett csoporttal. Drake egyébként kapcsolatban áll Keenannel.

S: Amikor azt mondod Keenen, Neil Keenan-re gondolsz aki David Wilcock-kal és Benjamin Fulford-al áll kapcsoltban, az ásziai Fehér Sárkány Társaságot(White Dragon Society) képviseli és zálogjogot jegyeztetett be nemcsak a FED-re hanem a G7( G8 mínusz Oroszország, amennyire én tudom az orosz kormányzat nincs/nem olyan mértékben van Illuminátus befolyás alatt mint a vezető nyugati országok, miután a 90-es évek végén Putyin elzavarta őket az országból jónéhány oligarchával együtt pl: Berezovszkij, akik a magyarhoz hasonló gátlástalan privatizációban szétlopták az ország vagyonát, Hodorovszkij bebörtönzése mögött is ez állhat. Ezért a nyugati média elsöprő Putyin-ellenessége. Nem állítom, hogy egy ártatlan bárány, de a helyzet sosem fekete-fehér. szerk.megj.) országok központi bankjaira?( Angolul itt és http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1051-g7banks itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens lehet olvasni róla, a cikkek elejét leszámítva, bonyolult jogi anyag. szerk megj.)

C: Igen,rá.

S: Szóval ezt Drake-től tudtad meg, vagy a saját forrásaid is megerősítették?

D: Nem, a saját forrásaim erősítették meg.

S: Oké. Szóval van arról információ, hogy pontosan miképp állt elő ez a frakció a tárgyalási tervével, mit mondtak?

C: Kapcsolatba léptek Neil Keenan-el,Drake-el és másokkal és előálltak azzal, hogy szeretnék megadni magukat. Amikor én kapcsoltba léptem az Ellenállási Mozgalomnál található kontaktjaimmal akkor az EM hangsúlyozta, hogy szükséges egy konkrét dátumot meghatározni, ameddig megadhatják magukat és ez június 21-e, a nyári napforduló.

S: Rendben. Van fogalmad róla akkor, hogy pontosan hogyan fog megtörténni ez a megadás?

C:  Számos feltétel van szabva számukra, de még nincsenek véglegesítve,(június 11-én lett felvéve az interjú és 13-án került adásba..szerk.megj.), az Ellenállás szemszögéből az egyik fő feltétel az lenne, hogy a tömegmédiában meg kell jelenniük, elmondani kicsodák és mit csináltak. A másik fő feltétel pedig, hogy mindörökre feladják az összes hatalmukat, ezáltal  megadva számunkra a alehetőséget, hogy szabadon alakíthassuk a sorsunkat ezen a bolygón.

S: És akkor ez azt jelenti, hogy 2 feltétel van számukra szabva?

C: Ezek az Ellenállás által szabott feltételek, emellett sok egyéb lett meghatározva a tárgyaló csoport által. De nincs a birtokomban minden információ erről.

S:  Ühüm. És tudod, hogy kikből áll ez a tárgyalási csapat, mert amikor a the2012scenario.com számára készítettünk interjút emailváltás keretében, az egyik dolog amiről szó esett az az, hogy a múltban részt vettél tárgyalásokban amelyek a háttérhatalom bizonyos tagjaival történtek.?!

C: Igen, de az egy másik frakció volt. Én a jezsuita és néhány egyéb Arkhón megadási tárgyalásaiban vettem részt, szóval én nem állok kapcsolatban ezzel a csoporttal. Nem közvetlenül.

S: Oké, és akkor lehet tudni kicsodák voltak pontosan azok akiknek a tárgyalásaiban te részt vettél?

C: Erről nem beszélhetek.

S: Rendben. Amikor egy ilyen tárgyalás történik, tulajdonképpen te vagy aki levezeti ezeket és kvázi irányít?

C: Ezek tárgyalások olyanokkal, akik veled szemben állnak és meg kell tudnod, mi a legegyszerűbb módja a megközelítésüknek. Meg kell értened a gondolkodásmódjukat, lélektanjukat, hogyan fognak reagálni adott dolgokra, hol kell nagyobb nyomás alá helyezni őket, hol kell engedni.
Tudod ezek őrült, szociopata emberek, nem úgy gondolkodnak mint egy normális egyén, szóval fel kell derítened  a gyengepontjaikat.

S: Szóval ezek a tárgyalásokon bizonyos szinten szükség van lélektani hadviselésre. Téged erre kiképeztek?

C: Igen, az Ellenállásnál lévő kontaktjaim sok-sok évvel ezelőtt képeztek ki.

S: Oké, de mivan ha mégsem adják meg magukat? Volt egy időszak amikor mindannyian arra vártunk, hogy meginduljanak a letartóztatások, vártunk és vártunk április,május elment, aztán reménykedtünk, hogy a Vénusz-átvonulás idején fog megtörténni, de nem történt látható változás. Miért halasztódik el állandóan?

C: Azért, mert senki sincs mindennel tisztában és mint minden háborúban, nincs minden előre eltervezve. Ami azt illeti 2012 áprilisa mint a letartóztatások ideje, tíz évvel ezelőtt lett számomra mint céldátum megadva. És amikor nem történt semmi, megkérdeztem miért nem és aztán egyre több és több hátráltató tényezőre derült fény, amelyekről írtam is. Az egyetlen dolog ami biztos, az az, hogy meg fog történni vagy így vagy úgy. Ez a bolygó fel fog szabadulni. Azért kért fel az Ellenállás a blogom elindítására és a közvélemény tájékoztatására, mert most jött el az idő a bolygó felszabadulására és jómagam nem indítottam volna el a honlapot, ha ez nem lenne garantált.

S: Oké, de pontosan mi az ami lelassítja a dolgokat, mit tudsz erről mondani ami a színfalak mögött történik?

C: Az első tényező amit számításba kell venni az a népesség reakciója erre az ügyre. Pontosan senki sem tudja, miképp fognak azok reagálni a hírekre, akik korábban nem értesültek arról mi folyik a világban. Készültek modellek, computer szimulációk, de pontosan senki nem tudja mi lesz, mivel soha korábban még nem történt ehhez hasonló. Ezt a bolygó iszonyú nehéz felszabdítani, mivel a lakosság valami elképesztő mértékben lett agymosás áldozata és emiatt egy nagy részük talán ne működne együtt a tervvel. Ez az egyik fő faktor.

S:  Biztos vagy ebben? Mert például tudom, hogy a dolgok amikről beszélgetünk teljesen lesokkolják az embereket, beszéltem ilyenekről barátokkal és  a családommal is, felvázolva mik történtek és milyen lehetőségek állnak előttünk. A legtöbbjük azt mondja, hogy imádná ha az élete megváltozna,  nem élne állandó bizonytalanságban hónapról-hónapra, nem lennének háborúk, nem kéne adósrabszolgaként élnie és azon aggódniuk miképp és miből nevelik fel a gyermekeiket., stb. Szóval nem gondolod, hogy az átlagemberek nagyon is értékelnék ha végre felszabadulna a bolygó?

C: Ó, nagyon is értékelnék, de csak miután véget ér a folyamat, nem  feltétlenül közben, mivel néhol kicsit rázós lehet.

S: Múltkor említetted, hogy 300 tagja van az Ellenállásnak a felszínen, beépítve különböző szervezetekbe, katonaságokba.. Ez azt jelenti, hogy ezrek vannak a földalatt?

C:  Ebben a pillanatban 20 millió fő tartózkodik a földalatt.( Ez nem a (feltételezett) Belső Föld lakossága, hanem az Ellenállási Mozgalomé. Aki nem olvasta volna a cikkeket, ezekben található leírás róluk:  http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/29/latogatas_az_ellenallasi_mozgalomnal , http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom . szerk. megj.)

S: Wow, erről nem tudtam. (nevet)  És akkor ők aktívan részt fognak venni a háttérhatalom eltávolításában?

C:  Segédkeznek és segíteni fognak a jövőben is, de ez elsősorban a Pozitív Katonaság feladata. Az Ellenállás csak abban az esetben fog a felszínen aktivizálódni, ha szükség van erre.

S: Mit gondolsz, szükség lesz rájuk?

C: Előfordulhat, még nem tudjuk. Én azt gondolom, hogy 50-50 % az esély arra, hogy a háttérhatalom megadja magát vagy sem. Meglátjuk mi fog történni. Jelenleg több lehetséges jövő létezik, mindent megteszünk a békés átmenet érdekében, de semmit sem lehet garantálni. A Plejádiak készítettek  terveket, amelyek néhány nappal ezelőtt jutottak el hozzám, még nincsenek véglegesítve, ha véglegesednek, akkor írni fogok róluk és ezek a tervek potenciálisan nagyon sokat javíthatnak a helyzeten.

Folyt.köv. ez eddig az interjú kb. 1/3-a.

total-freedom.jpg
Tehát ha valakit érdekel mi a helyzet a pénzvilágban:

1,A pénz mint adósság(Money as debt):2,Zeitgeist Addendum, pénzügyi rendszerrel foglalkozó része:3, Az Amerikai Álom:4/I. A pénz urai, régi dokumentumfilm, a leghosszabb és egyben a legkomplexebb, 1. rész:4/II. A pénz urai, 2.részEmellett a Thrive 52:20tól kezdődő része is részben erről szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr814593197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agenor 2012.06.17. 10:21:31

De jó olvasni ezt az interjút, köszi FehérVándor!

Az Ellenállási Mozgalomnak 20 millió tagja él a föld alatt? Tényleg sokkoló lesz az emberek többségének, amikor kiderülnek ezek a dolgok, amikről Cobra beszél. Izgalmas hónapok előtt állunk, az biztos. :)

Nakhla 2012.06.17. 17:03:22

Nagyon köszönöm a fordítást, már nagyon vártam :) Nagy izgatottsággal várom , hogy mi fog történni, de én személy szerint úgy gondolom , hogy nem fogják megadni magukat , hanem csak az időt akarják húzni, hátha lesz valami amibe tudnak kapaszkodni. Felesleges várni.

Ui: Nagyon várom a következő fordítást!! :)

ARVISURA 2012.06.18. 16:14:57

Kedves Fehér Vándor! Köszönjük, hogy rendületlenül kitartasz, és megosztod velünk a Cobra interjút. Sajnálom, hogy Benedictus átmenetileg nem ér rá, bár érthető, hogy az ember nyáron nem a gép elött ücsörög.:) Hiányozni fognak az optimista gondolatai.

FehérVándor 2012.06.19. 15:32:41

@Agenor: Szívesen! Hát sok meglepetés lesz az biztos.
@Nakhla: Nincs mit. Meglátjuk mi lesz, fifty-fifty.
@ARVISURA: Átmeneti a dolog, nem kell sokáig nélkülözni.

Gen_Rex 2012.06.21. 10:29:36

én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi cobra oldalának a címe? elő tudjátok keresni valahogy?