2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Emlékeztető

2012.06.24. 13:40 FehérVándor

Kedves Olvasók,

szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy ma este 9 órától meditáció lesz. Tekintettel arra, hogy milyen hatalmas pozitív hozadékai voltak az eddigi meditációknak és hogy emellett mennyien számoltak be fantasztikus élményekről, mindenkit arra buzdítanék, hogy csatlakozzon a világszerte meditáló ezrekhez és töltsük fel Fényünkkel a Földanyát akinek nagyon nagy szüksége van rá a sok eszetlen pusztítást ellensúlyozandó, valamint bontsuk le a sötét Mátrixot, Fátyolt az  éterikus és asztrális síkokon. Nem szeretném nagyon ismételni önmagam a meditáció pozitív, a fizikai síkon is észlelhető hatásait bizonygatva, egy idézetet emelnék ki Cobra legutóbbi cikkéből:

A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva.

A videót köszönjük Smaly7-nek!



Instrukciók: 


1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból( vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel  a Föld körül, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező szabadságharcosai a Fénynek elvezetik őket a 'Fénybe'. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadulunk minden negatív fizikai vagy nem-fizikai lénytől.. Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok  rezgésszintje (vibrációja) egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.

3. Képzeld el, ahogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják magukat és lemondanak minden hatalmukról, így a pénzügyi rendszer és a tömegmédia felszabadul a totális kontroll alól. Képzeld el, hogy az egész folyamat világszerte simán és békésen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadulunk a kegyetlen diktátoroktól ill. a korrupt politikusoktól.

4. Vizualizálj gyönyörű, szép, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték, fejlett technológiákat vezettek be, a természetes ökoszisztéma helyre van állítva, és az emberek végre minden elnyomástól mentesen szabadok. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.

Ez a javasolt módszer és Cobra mindig kihangsúlyozza,illetve a személyes véleményem is az, hogy igazán hatásosak az instrukciókat követve lehetünk, de ha neked a szíved mást diktál és változtatnál egy-két részleten, akkor változtass.

Az, hogy korábban nem meditáltál, még nem jelenti azt, hogy ne lenne itt az ideje kipróbálni, bárki részt tud venni, előzetes gyakorlat nem követelmény!

Pontos időpontok időzónánként: 


9:00  HAST vasárnap (Hawaii)
11:00  AKDT vasárnap (Alaska)
12:00  PDT vasárnap vasárnap (Los Angeles)
13:00  MDT vasárnap (Denver)
14:00  CDT vasárnap (Houston)
15:00  EDT vasárnap (New York)
16:00  BRT vasárnap (Rio de Janeiro)
20:00 BST vasárnap (London)
21:00  CEST vasárnap (Paris)
21:00 CEST vasárnap (Budapest)
21:00 SAST vasárnap (South Africa)
22:00  EEST vasárnap (Bulgaria)
23:00  MSK vasárnap (Moscow)
00:30  IST hétfő (India)
3:00  CST hétfő (Beijing)
4:00 JST hétfő (Tokyo)
5:00 AEST hétfő (Sydney)


229921_488970651119261_142401510_n_2.jpg

A New York-i Time Square-en, 3nappal ezelőtt, a nyári napforduló alkalmával 14000-en meditáltak közösen.


Szép napot!
FehérVándor

U.i: Az angol-olasz meccs nem jelent kibúvót! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr234607911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H Károly 2012.06.24. 15:49:49

Nekünk mindig nagy öröm a meditáció úgyhogy én és a párom biztosan csatlakozni fogunk. Főleg amióta mi is szinte kézzel foghatóan érezzük a változásokat. Ez tényleg egy igazán jó kezdeményezés.

GoDisanAstronauT 2012.06.24. 16:32:57

Most először én is csatlakozok, és folytatni is fogom ezt a jó szokást a célig és utána is. :)

elyshia 2012.06.24. 17:16:06

Természetesen ott leszünk, a lányommal együtt, mint mindig, s talán most először az egyik fiam is csatlakozik.
És köszönjük neked FehérVándor, hogy létrehoztad ezt a blogot, ahol ilyen szépen alakul ez a kis közösség.
Namaste

Müron 2012.06.24. 21:24:31

Köszönöm lélektársaim ezt a csodálatos érzést
amit a meditáció alkalmával éreztem.Hiszem,hiszem,hiszem a változást hozó
szebb és jobb jövőt,lássuk együtt!!!!!!
Így legyen!
Fehér Vándor legyen áldott a munkád és az egész életed!Hála.

Kajman 2012.06.24. 21:46:42

Köszönöm a meditációt, nagyon jó érzés volt :)

Kimberley 2012.06.24. 21:49:05

Hasonlóan érzek. Olyan csodálatos megkönnyebbülést éreztem, mintha több kilós terhek kerülnének le a vállamról.

set12& 2012.06.25. 00:23:58

formerwhitehat.files.wordpress.com/2012/06/drakedrag21.jpg

Drake-cobra Lady dragon egy személy .

Én utánanéztem, tegyétek ti is, ha van kedvetek.

FehérVándor 2012.06.25. 00:44:00

@set12&: Remélem tudod, hogy ez egy paródiaoldal. Ha van klasszikus példája a dezinformációnak, akkor ez a blog az. Nevetséges,inkonzisztens, agresszív, gyűlölködő, "fear-porn", az egyetlen célja, hogy kételyeket ébresszen azokban, akiknek nincs még rendesen kifejlődve a "szűrőjük".

Cobrának és Lady Dragonnak teljesen eltérő akcentusa, beszédstílusa van, eltérő ritmusban beszélnek, más mondatszerkezetek használnak.

Ez egy komolytalan oldal, tele megalapozatlan rosszindulattal bárki felé aki a Fényt képviseli, kár ilyennel mérgezned magad. Senki nem veszi komolyan!
Kb. olyan mintha Molnár F. Árpád alapján próbálnál tájékozódni..

State_Of_Man 2012.06.26. 10:12:36

Ezúton is szeretném köszönetemet kinyilvánitani Fehérvándornak és Benediktusnak a kitartó és elhivatott munkáért. :)
Amit szeretnék megosztani veletek: A hétvégén találkoztam a szüleimmel. Nagyon kedves emberek, a korosztályukhoz képest haladó, nyitott gondolkozású embereknek mondhatók. Mégis amikor azokról a dolgokról beszéltem nekik korábban, amelyekek a háttérhatalommal kapcsolatos valódi információkat érintik, mindig összeesküvéselméletnek titulálták őket, és korábban ... A hétvégén megint szóbajöttek ilyen témák, és persze elkezdtem finoman adagolni az információkat... Az az érdekes, hogy most valami változott, képesek voltak befogadni az információkat sőt, érdekes módon már ők is tudtak hozzátenni, elkezdtek tájékozódni a témában :) Érdekes dolog ilyen módon is szembesülni az események kihatásával :)

Kajman 2012.06.26. 16:57:19

@State_Of_Man:
Igen. Változnak az emberek, és ez jó :)

GoDisanAstronauT 2012.06.27. 07:43:46

@State_Of_Man: Szemmel láthatóan változnak az emberek, én tegnap egy számomra idegen emberrel találkoztam és ugyan úgy vélekedtünk, ismeri Avatárát, az aranykort stb. mellette prána gyógyítást is tanulja. Nagyon sok ember ébredt és ébred fel ezekben az időkben és ez nem áll le.

Agenor 2012.06.27. 21:39:18

Két friss közvetített üzenet, amelyek közvetlenül a magyarsághoz, a Kárpát-medencében élőkhöz szól:

A Fény Galaktikus Szövetségének Földi Helytartósága Magyarország

Csatornázta: Holló-Szabó Julianna (2012. június 24.)
atitoksikerkulcs.shp.hu/hpc/web.php?a=atitoksikerkulcs&o=ashtar_parancsnok_uzenetei_sr0f

A Földi Helytartóság létrejöttének okai

Csatornázta: Holló-Szabó Julianna (2012. június 25-26.)
atitoksikerkulcs.shp.hu/hpc/web.php?a=atitoksikerkulcs&o=ashtar_parancsnok_uzenete_a_magyaroknak_ii_vaIw

set12& 2012.07.06. 10:18:34

@FehérVándor: Igazad van. Bocs hogy ide koszoltam vele:-(