2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Frissítés a ZÖLD JELZÉSRŐL 07.01

2012.07.01. 13:13 Benedictus89

Kedves olvasók!

Sikeresen visszatértem a blogra korábbi kötelességeim végeztével, azonban a mai naptól megint pár napra távol leszek - akárcsak Fehér Vándor - ezért még most, röviden szeretnék tudósítani a fejleményekről.

Az előző bejegyzés óta David Wilcock és Cobra is új hírekkel szolgált. Ezeket szeretném most - időm hiányában - röviden összefoglalni nektek.

Wilcock jún.29-én írta, hogy saját (Drake és az ő forrásaitól független) kapcsolatait kikérdezte a Drake által megadott "Zöld Jelzésről", és ők nem tudták megerősíteni az akció indulását - legalábbis most még. Úgy érzem, Wilcock igyekszik higgadtan és megfontoltan hozzáállni a lehetséges magyarázatokhoz. Bár Drake-et személyesen felhívta telefonon, aki három katonai forrására hivatkozott, akik még "ezen a héten" ígérték neki az akció indulását - illetve július 4-re, az USA függetlenség napjára nagy "tűzijátékot" - , Wilcock többszöri ellenőrzés után sem tudta mindezt megerősíteni. Őt idézve: "Örülnék, ha megtörténne, de nem lepődnék meg, ha mégse." Bár mindketten úgy vélik, nagyon megbízható bennfentes kapcsolataik vannak, akiket többszörösen ellenőriztek hitelességükről, felmerült Wilcockban az elképzelés, hogy a két forrás közti véleménykülönbség esetleg szándékos félreinformálás lehet. Hangsúlyozza, - és evvel maga Drake és egyetért - hogy ők csak a névtelenségüket kérő forrásaik információit adják tovább, nem felelősek az események elindulásáért, bár nagyon szeretnék már látni a haladást. Saját meglátásuk szerint elképzelhető, hogy Drake forrásait megfenyegették vagy zsarolják, nyomás alatt vannak, és ez a mostani Zöld Jelzés egy ESETLEGES lejárató kampány része (tekintve, hogy sem Cobra, sem Wilcock nem tudta megerősíteni az akció indulását), vagyis hamis/féligaz információkat adnak tovább Drake-nek kényszerből az ő tudta nélkül, hogy aztán a júl.4-ei dátum lejárta után - ha nem történik semmi - lejárassák a közvélemény szemében, és lerombolják az emberekben az egész tömeges letartóztatási kampány valóságosságát. Az ilyen lejárató kampányok létezését Wilcock megerősítette, és ELKÉPZELHETŐNEK tartja, hogy a körülményekre való tekintettel ez most a cél. Saját, személyes meglátásom szerint viszont el tudom képzelni, hogy - akárcsak több nagy szervezetben (akár hadsereg, akár CIA, stb.) - még a kiváló bennfentesek sem tudhatnak mindenről, sőt, talán még arról sem, amit a szervezet más tagjai igen.("mindenki csak annyit tudjon, amennyit kell" - így volt megoldható pl. a CIA-nél, hogy számos jószándékú, hazáját szerető ügynök olyan embereknek ártott, vagy olyan akciókban vett részt, ami ártott a saját országának/ártatlan embereknek/emberiségnek, mivel nem mondták el neki az akció valódi - háttérhatalmat szolgáló - célját, hamis tájékoztatást adtak nekik, stb.) A háttérhatalom célja evvel az időnyerés lehet, mert az egész akció lejáratásával a tömeges letartóztatások terve is további tervezéseket és bonyolításokat szükségelhet.

Wilcock másik lehetséges magyarázata, hogy valóban a "jófiúk" informálják Drake-et, azonban a bejelentett "Zöld Jelzés" célja, hogy ráijesszenek az elfogni kívánt háttérhatalmi tagokra, és lemérjék, hogyan is reagálnak majd, ha megindul a valós akció. Vagyis az iménti "Zöld Jelzés" lehet egy katonai/taktikai lépés, hogy kiismerjék az ellenség reakciót és lépéseit, hogy merre menekülnek, kit hívnak, milyen utasításokat adnak ilyen esetben - így javítva az esélyt, hogy amikor ténylegesen megindul a letartóztatási hullám, a Pozitív katonaság tudja, hol és milyen ellenlépéseket kell tennie a káosz megakadályozására.

Cobra mai frissítésében szintúgy nem tudta még megerősíteni a "Zöld Jelzést". Csak a http://kauilapele.wordpress.com/2012/06/30/green-light-update-from-cobra-repost-with-highlights/ oldalon található angol nyelvű összefoglaló gondolatait adom most közre nektek idő hiányában:

-A zöld jelzést még nem adták meg az ő forrásai. Amint azt megadják, 24 órán belül megindul az akció. Mindez mikor elkezdődik, teljes mértékben nyilvánvaló és látható lesz mindenki számára, minden kétséget kizáróan. 

-Elképzelhetőnek tartja, hogy júl.4-ig megindul az akció, de ezt nem tudja most megerősíteni.

-Az időponttól függetlenül a tömeges letartóztatásokra sor fog kerülni mindenképp, amikor annak eljön a megfelelő ideje.

-Az okkult gazdaság képviselőitől jó hírei vannak: Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a képességeit a számítógépes Rotschild-kaszinóban, hogy az akció idején sikeresen lenullázhassák a háttérhatalom anyagi forrásait. (http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html : 80 millió dolláros "kárt" okozó hacker-támadás ért európai, észak- és dél-amerikai, valamint ázsiai bankszámlákat, melyeket célirányosan gazdagok számlái ellen indítottak)

-Számos háttérhatalmi tag most erősen gondolkozik a "halk megadáson" az Esemény idején.

-Az Esemény világszintű hadművelet lesz: az USA-ban a Pozitív katonaság, Kanadában és Ausztráliában az ottani Pozitív katonaság és az Interpol, Európában az Interpol és a NATO pozitív tagjai, Ázsiában az Interpol és a Fehér Sárkány társaság, Dél-Amerikában egy bizonyos pozitív társaság fogja végrehajtani, akinek nevét egyelőre nem fedheti fel, de tagjai vannak Közép- és Dél-Amerikában egyaránt, Afrikában pedig az ottani bonyolult helyzetre való tekintettel speciális segítséggel fog megtörténni a tömeges letartóztatás.

-Az Ellenállási Mozgalom az Omega Phoenix akció keretében fogja támogatni a letartóztatásokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr994621998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

envagyokbatman 2012.07.01. 15:42:13

kitartást , ma estére pedig jó meditációt :)

zazuma 2012.07.01. 18:26:11

Üdv újra köztünk Benedictus! Bármelyik Wilcock által felvázolt verziót simán el tudom képzelni. Este találkozunk meditációban!

Kajman 2012.07.02. 12:59:07

Üdv!
Köszönöm a fordítást először is.
Én amondó vagyok, hogy kezeljük a "helyén" a híreket.
@Agenor: Lehet, hogy tényleg tesztelik a háttérhatalmat. Abban egyetértek minden informátorunkkal, hogy megtörténik.
Egy biztos: most nincs más dolgunk, csak figyelni, átadni az információt másoknak, és ha eljön az idő megnyugtatni az embereket, hogy semmi rossz nem történik. Ez lesz a Mi feladatunk.

Kimberley 2012.07.02. 16:21:07

@elyshia: O.O Húúúú... "Mialatt a foci EB elődöntője, a Németország-Olaszország meccs ment, és az emberek mámorban tomboltak, Európa politikája egy másik EB-n, az Európai Bizottságban sorsdöntő napját érte meg – talán nem volt véletlen az időzítés sem -" Persze, hogy nem volt véletlen! Ezért nem nézek én focit... tudtam h valami nem stimmel vele..:)

Hodiel 2012.07.03. 22:32:48

@Haloin: egészen csodálatos.. köszönöm

icus52 2012.07.10. 19:10:28

ha ezek amit itt olvasok igazak, akkor miért irjátok le nyilvánosan???

Kajman 2012.07.10. 19:41:48

@icus52:
Egyszerű: Mert a mai "média" ezeket eltussolja.