2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•A kiterjesztett Terv

2012.07.18. 05:07 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.
Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket, igyekszem a mai napon mindenkinek visszaírni.

FehérVándor

 

A kiterjesztett Terv

Fordította: FehérVándor

Eredetileg megjelent: 2012. július 13

 

Az eredeti terv a bolygó felszabadítására bővítésre került(Eredeti Terv: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv) . A jövőben kevesebb beszéd  és több akció várható:

1. Kevesebb hírszerzési, háttérinfó lesz titkosítás alól feloldva és a nagyközönség számára elérhetővé téve. Ennek oka, hogy a ’felébredt’ része az emberiségnek alulteljesített a kapott információval kapcsolatban. Stratégiailag nem bölcs nyilvánosságra hozni olyan információkat, amelyeket a  felébredt embereknek egy része kinevet és ugyanakkor a háttérhatalom felhasználja őket a Fény erőinek a gyengítésére.( Nem tudom pontosan mire gondol itt Cobra, igyekszem majd megtudni tőle, legalábbis megpróbálom . FV)

Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy bizonyos dolgok titkosítás alatt maradnak.

2. A Mátrix elkezdett repedezni a tömegmédiában. A repedések szélesedni és terjeszkedni fognak.

A tömeges letartóztatások terve elkezdett beszivárogni a fősodratú médiába. Ez a cikk kicsit túl erőszakos véleményem szerint, de elhinti a magját az ötletnek, miszerint egyes embereket meg kell állítani a cselekedeteikben(angol):

(Magyarul:

A LIBOR-botrányról{"Az év bankbotránya"} bővebben magyarul:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html 

Friss HSBC(angol bank, egyben a világ egyik legnagyobbika) botrány:

http://www.portfolio.hu/tool/print/2/170150)

Esetleg támogathatod ezt a kezdeményezést:

Majdnem félmillió ember írta alá 3 nap alatt( Jelenleg 625 ezernél jár a számláló. Az AVAAZ egy nemzetközi aktivista oldal 15 millió taggal, ahol különböző peticiókat lehet indítani. Például amikor meg akarták regulázni az internetet a SOPA és CISPA törvénytervzetekkel, amely ek alapján az USA kormánya lelőhetett volna olyan oldalakat mint a Wikileaks,Avaaz vagy mondjuk Cobra blogja, 3 hét alatt 3 millió tiltakozó aláírás gyűlt össze, amelyet egy egyórás tárgyalás keretében adtak át a Fehér Ház képviselőinek. Ennek az akciónak és még sok más nagy cég, szervezet tiltakozásának köszönhetően elvérzett a tervezet. FV). Megvan benne a potenciál, hogy elérjen egy kritikus tömeget és valós változást idézzen elő.

A fősodratú média elkezdett beszámolni a Felfedésről(Disclosure) is. Például(angol):

Magyarul,Ex-CIA ügynök Roswellről(az itteni mainstreambe nem jutott el.):

Roswellről bővebben:

Korábbi hír Roswellről, az FBI nyilvánosságra hozta egy egykori ügynök beszámolóját, amelyben leírja, hogy egy ‘csészealj’ zuhant le, 3 kis lénnyel:

(Innentől ismét Cobra) Ezenfelül ez is megjelent:

3.  Az Esemény előtt, bizonyos akciók fognak történni, amelyek tagadhatatlanul bizonyítani fogják az emberiség felébredt részének, hogy a Terv valós és hogy valóban dolgoznak a Fény erői a bolygó felszabadításáért.

4. A mohóság és vágy a hatalomra a bolygó felszínén található pozitív erők kötelékében( Pozitív Katonaság, Fehér Sárkány Társaság) érthető és tolerálható, mivel az emberi természetnek a részét képezi a hatalomvágy, azonban egy bizonyos ponton túl már nem tűrhető tovább. Amikor ez a hatalomvágy akciókat kezd el hátráltatni, csúszásokat eredményez vagy amikor bizonyos szenvedés megakadályozható lenne a népesség körében, ha a feladatukhoz méltón viselkednének egyes emberek, akkor a továbbiakban nem tolerálható ez a magatartás. Az Ellenállási Mozgalom figyeli és pontosan tudja ki, mit csinál a felszíni pozitív csoportokban.

Aurora2.jpg

5. Az Ellenállási Mozgalom hagy egy bizonyos, limitált időkeretet a bolygó felszínén található pozitív csoportosulásoknak, hogy magát a konkrét felszabadítást véghezvigyék. Ha kudarcot vallanak, az Ellenállás a pozitív csoportosulásoktól függetlenül direkt akcióba kezd. Ez az Operation Omega Phoenix második része. Csekély információ lesz kiadva az akció előtt, ha végül ez a változat lép érvénybe. Ha szükséges lesz az Operation Omega Phoenix második részét alkalmazni, akkor maga a folyamat viszont kevésbé lesz „felhasználóbarát” a lakosságot tekintve, mivel kicsit nagyobb fennakadásokra lehet számítani ebben az esetben az ellátási láncban. A Zöld Jelzés(előzetes figyelmeztetés a lakosság számára) az Operation Omega Phoenix esetében a helyzettől függően lesz kiadva vagy sem.

Idézet egy korábbi cikkből az Operation Omega Phoenix akció első részét illetően:

"..Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Esemény idején, az akció Operation Omega Phoenix kódnév alatt fut és két részből áll..

Az Esemény idején az Ellenállás tagjainak egy kis része fel fog jönni a földalatti bázisaikból a felszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem katonai egyenruhát. Közelről  fogják figyelemmel kísérni a történéseket és ha szükséges akkor besegítenek a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erőknek.

Akiket az Ellenállás tagjai fognak letartóztatni, titkos helyekre lesznek szállítva először és csak később kerülnek a Pozitív Katonaság/civil hatóságok kezébe. Ez alól néhány kivételt egy maroknyi háttérhatalmi tag jelent, akiknek a bűnei ezen a bolygón túl terjednek és meg kell jelenniük a Galaktikus Bíróság előtt. Ennek a maroknyi csoportnak a döntő többsége vissza fog kerülni a Földre, hogy az itteni igazságszolgáltatás rendelkezzen felettük, de néhányukat azonnal a Galaktikus Központi Naphoz fogják szállítani. Ez gyógyulást, megváltást fog jelenteni számukra, nem pedig büntetést, mivel vannak olyanok közöttük, akik visszafordíthatatlanul károsodtak és teljes mértékben elutasították a Fényt , elszakadtak a Forrástól és emellett ki is fognak tartani.

A Pozitív Katonaság vezetői értesítve lettek az Operation Omega Phoenix akcióról és teljes támogatásukról biztosították a terveket."

6. A „containment/behatárolás( egy minden bizonnyal hamis, korábban már többször felsült csatorna által felvázolt ötlet, aki magáról azt állítja, hogy többek között Mihály arkangyalt közvetíti, természetesen aztán azonnal ráugrott néhány másik is a témára. http://fenyvilag.blogspot.co.uk/2012/07/michael-arkangyal-tomeges.html  Lényegében az elképzelés az, hogy  ‘energiabuborékokkal‘ vonnak be embereket, akik ettől hirtelen megjavulnak és jól kezdenek viselkedni. Vagy a következő cikkben előszóként vagy egy külön bejegyzés keretében ki fogok térni a jelenlegi csatornázott üzenetekre, mert a nagy részük, ahogy David Wilcock is említette legutóbbi írásában 10-15%-ban tartalmaz valódi üzenetet, a többi csak a tudatalatti/ego által kitöltött anyag, nem is beszélve azokról, akik negativ asztrális lényeket csatornáznak vagy egyéb megvezető technológia hatása alatt közvetítenek és véleményem szerint  a többségük sokkal többet árt mint használ. A csatornázott üzenetek közül jelenleg extrém nehéz kiszűrni az igazság csíráit. Attól, hogy még egy üzenet nem hagyományos keretek között "jön le", nem biztos, hogy igaz is!! FV), ahogy sok csatorna leírja, nem lehetséges.  Konkrét, fizikai letartóztatásokra fog sor kerülni. A pozitív földönkívüliek csak a távolból fognak segédkezni a fénnyel gyógyító és kiegyensúlyozó technológiáikkal, hogy biztosítsák a letartóztatásoknak a lehető legbékésebb levezénylését.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr104663524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucckaa 2012.07.18. 08:45:54

Kedves FehérVándor !

Ne vedd zokon, én nagyon örülök az aktivitásodnak és alig várom mindig az írásaidat, de az infóval való bánás rád is vonatkozik ! Ha ezoval foglalkozol tudhatnád, hogy a negatív kijelentések nem jók eleve, olyan hogy NEM pedig nem létezik a tudatos teremtésben, tehát ha olyasmit mondasz h xy nem fog megmenekülni az lesz hogy meg fog... ezen kívül amit tagadsz annak ugyan akkora energiát adsz, ha még nem nagyobbat, mint amit szeretnél. Tehát kérlek szedd össze magad, és próbáld meg pozitív kijelentésekben megfogalmazni amiket elénk társz. Én amúgy rendkívül hálás vagyok érte neked, mert nagyon értékes munka és szerintem sokunknak erőt ad, mert érezzük kb. hogy mik zajlanak, de jó a megerősítés mellé.Energetikailag így viszont csak egy katyvasz az egész. Nem stílusos gyűlölködni a másik oldalra, hagyd el a kettősségeket és kérlek fókuszálj inkább a fejlődésre, a felemelkedésre és a fény eljövetelére, ami nem harc. Egyszerűen kisüt a Nap és eloszlik a fény!

jucckaa 2012.07.18. 09:01:10

Na tessék, milyen nehéz! Ezt is félre lehet érteni, de a szavakkal való kommunikáció már csak ilyen : ) Akarom mondani kisüt a Nap, mindenhova eljut a fény, mindent átjár, jóvá, széppé, harmonikussá téve a teljes világot, és minden élőlényt.

jucckaa 2012.07.18. 09:14:19

Valamint, a jelen idő használatát is szerencsésebbnek tartom, mint a jövő időt. Közelebb hozza a realizációt.
Le lesznek tartóztava helyett pl. letartóztatják. Mennyivel máshogy hangzik, nem?

JohaNN 2012.07.18. 09:20:55

Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mikor akarják megejteni azokat a letartóztatásokat pláne, hogy állítólag a 13 család már összeült és eldöntötték, hogy megtámadják Szíriát. Na és Obamáék is készülnek egy belső akcióval az USA-ban a lakosság ellen, szóval lassan ott is megkezdődik a lakosság lefegyverzése. Nem ártana sietni uraim.

Haloin 2012.07.18. 10:29:28

Igen ezek az úgy nevezett, csatornázott valamik hatalmas csapdát rejtenek.!!!

Szinte majdnem fölösleges el is olvasni 10%-15% haszonért.!

Véleményem szerint hatalmas alkotó energiát szippantanak el az emberektől, ezekkel az úgynevezett csatornázott valamikkel.!

Amit simán fordíthatna az egyén saját magára, hogy kerekebbé tegye saját és mások életét.

Pl:("szeretünk téged", de úgy pancsizzál a vízbe hogy meg ne fulagyá mert, nem a mi feladatunk kihúzni)

Gondolom én, akkor ennyire ne "szeressetek" azt akkor , tudom magamra számíthatok és akkor biztos hogy úgy fogom csinálni hogy a legtutibb legyen a dolog.

A másik meg nekem ne mondja meg, semmilyen földi asztrális, földönkívüli vagy akárki hogy hogyan csináljam a dolgom.!

Gondolom, azért vagyunk itt mert ennek a melónak a mesterei vagyunk, még ha csetlünk botlunk is.!

elyshia 2012.07.18. 10:45:13

Nohát, nohát (fejcsóválás kíséretében...és ccc:-))

Kedves FehérVándor nagyon-nagyon köszönjük a munkádat. A többi a mit írok nem Hozzád és Rólad szól hanem a cikkről, amit te fordítasz és nem írsz.

"Kevesebb hírszerzési, háttérinfó lesz titkosítás alól feloldva és a nagyközönség számára elérhetővé téve. Ennek oka, hogy a ’felébredt’ része az emberiségnek alulteljesített a kapott információval kapcsolatban."

Magam a felébredt részhez sorolom. Kérem szépen miben teljesítettem én alul? Kaptam feladatot, hogy meditáljak a megadott időpontokban, a megadott célért. Jelentem alássan túlteljesítettem: naponta meditálok.
Más feladatra nem igazán emlékszem.
A magam részéről ébresztgetem a körülöttem lévőket, és dolgozom a magam "privát" felemelkedésén. Tartom magam az egyezséghez amit a Teremtővel kötöttem.

"Stratégiailag nem bölcs nyilvánosságra hozni olyan információkat, amelyeket a felébredt embereknek egy része kinevet és ugyanakkor a háttérhatalom felhasználja őket a Fény erőinek a gyengítésére."

Kizárt, hogy egyetlen felébredt ember is kinevette volna ezeket az infókat! Max. néha csalódott mikor tolódtak az időpontok.
Igen stratégiailag nem bölcs dolog minden lépésünket a nyilvánosság elé tárni.

Igen-igen legyen több tett!
Engem személy szerint SEMMI sem fog eltántorítani az úttól amin elindultam, és haladok.
Ha valami többet várnak el tőlem ennél kérem tájékoztassanak. még nem tartok azon a szintem, hogy távolból gondolatot olvassak. Ebben lehet, hogy valóban alulteljesítek az elvárásoktól. Igaz nem is tudtam, hogy ez elvárás. Ebben is alulteljesítettem volna?:-)
Amúgy lehet, bár szerintem mindenki maga határozza meg fejlődésének tempóját.

FehérVándor Neked ismételten nagyon köszönjük a munkádat és folytasd akkor is ha néha ilyen kommenteket írunk. Ezt most muszáj volt.
Szeretünk.

Namaste

Hodiel 2012.07.18. 11:27:53

@elyshia: Kedves elyshia! Nem te teljesítettél alul, még véletlenül se gondold azt! :) Viszont nagyon sokan valóban kinevették, több fórumon és csoportban is láttam erről vitákat, felébredt emberek között. Akik ezeket az infokat közzétették, szinte ki lettek közösítve és a legnagyobb nevetség tárgyát képzeték, főleg a néhány hete félig-meddig, de aztán mégsem kiadott zöld jelzés után. Teljesen egyetértek Cobrával, hogy nem kell mindent kiadni nekünk, úgysem tudunk sok információval mit kezdeni, a lényeg, hogy a lehetőségeink szerint segítsük az Ellenállási Mozgalmat.

Egyébként köszönjük a munkát FehérVándor!
Nagyon jó látni az ebben és az előző írásokban közölt új híreket, amik bizonyítgatják a Fény terjedését.

set12& 2012.07.18. 11:52:44

Minden alkalommal amikor csatornát olvasok, hascsikarást kapok, pedig semmi bajom. Ezért néztem utána a csatornázó személyeknek.

Igy találtam linda dillonra, aki képes volt embereket rászedni, hogy Neptun nevű űrhajóval felemelkedhetnek. Nagyon sokan elhitték, nagyon sok embert becsaptak. Pénz...pénz

Minden esetben érdemes utána keresni a csatornázónak, mert gyalázatos azt mondani mindig, hogy érezd mikor mond igazat.

Én nem vagyok megvilágosodva, vagymi, de a hazugságot utálom.

Cobra blog mondja a magáét, sehol semmi bizonyosság...meddig megy el? erre azért kiváncsi vagyok.

Kajman 2012.07.18. 11:52:45

Köszönjük FehérVándor!
@elyshia:
Nagy valószínűséggel nem Mi teljesítettünk alul. Én úgy vélem, hogy az ún. pozitív erők voltak azok, akik alul teljesítettek.(ahogyFV is írja hatalomvágy stb). Én várom, teszem a dolgomat, és úgy érzem egyre nagyobb a feszültség. Hamarosan :)

elyshia 2012.07.18. 12:20:29

@Hodiel:

Nem tudom mennyire lehet felébredt az aki kineveti mások erőfeszítését... valószínűleg még igencsak útja elején járhat.
Lehet igazad van, kevés helyen olvasom a kommenteket. De nekik ajánlom az itt a blogon szereplő Schopenhauer idézetet az igazságról...

@Kajman:

azt írja: felébredt része az emberiségnek...
jó elfogadom, pongyola fogalmazás...:-))

Nem izgat különösebben a dolog, ahogy ti is teszem a dolgom.
Csak egy kis eszmefuttatás volt, pici cinizmus, emberi gyarlóság...:-)

Namaste

zazuma 2012.07.18. 15:58:24

Kedves Fehérvándor! Úgy fogadom el az írásaidat, ahogy vannak, nincs semmi kifogásom, mivel pontos a fordításod. A kifejezéssel sincs gond, még ha nem is mindenkinek tetszik a stílus, mivel nincs jelen a negatív szándék. Vannak dolgok, amiket négyszemközt illene, hiszen fel van tüntetve az e-mail címed - ha érted, mire gondolok. De kicsit lehangoló volt a stílus, vagy ez volt a cél?

Kimberley 2012.07.18. 16:05:06

@zazuma: Ez a szöveg angolul is ugyanilyen. Szerintem ez most csak így sikerült :)

zazuma 2012.07.18. 16:15:54

@Kimberley: Kicsit virágnyelven írtam, itt nem a fordított szöveg vagy kedves zászlósunk Fehérvándor stílusára gondoltam, más miatt írtam. Támogatásnak szántam valami miatt, ő érteni fogja.

zazuma 2012.07.18. 16:29:55

@Kimberley: Neked megírom: biztosítottam támogatásomról egy ügyben, amit külön megírtam neki. Üdv, zazuma

Kimberley 2012.07.18. 16:59:57

@zazuma: Ja, jó, így már értem.

Kajman 2012.07.18. 18:06:20

@elyshia:
Szerintem Cobra kissé "feszült" volt amikor kiposztolta, és szerintem FehérVándor barátunk szó szerint fordította. Hál' Istennek mint mindig hozzáfűzte meglátásait is :)
Így sokkal érdekesebb :)
A Fény legyen veletek.

Haloin 2012.07.18. 18:28:54

Szerintem itt a többségnek nincs baja, "FV" munkájával.!!!

Meg szerintem ne ő "törölje" márki helyettünk is, fordítsa le ahogy van azt kész, mindenki le kódolja magának ahogy akarja.!

Először is "jucckaa" is meg köszönhetné másnak a munkáját ahelyett hogy bele "pintyögne" dolgokba.!!!

elyshia 2012.07.18. 19:28:19

@Haloin:
FehérVándor van olyan bölcs, hogy elegánsan szó nélkül hagyja ezt. Elvégre ő itt egy küldetést teljesít, és nem fogja hagyni, hogy ilyen kicsinyes piszkálódásokkal eltérítsék. Igaz?

És igen, valóban kódoljuk saját magunknak, legfeljebb füstölgünk kicsit.:-))

@Kajman: Valószínűleg én meg feszült voltam mikor elolvastam...:-)

Namaste

Haloin 2012.07.18. 19:58:26

@elyshia:
Köszönöm a ki oktatást most már, jobb egy kicsit.! :)

zazuma 2012.07.18. 21:01:01

@Haloin: Hurrá! végre valaki akinek szintén feltünt a pintyögés! Mind a három mondattal teljesen egyetértek!
Kimberley: bingó! erről írtam virágnyelven...
üdv, Zazuma

2012.07.18. 21:03:22

Üdv Barátaim!

Hiányérzetem van és ellentétes érzések/gondolatok vannak bennem olvasva ezeket a legfrissebb híreket.

Mire is gondolok?

Elsősorban a belső váltásra és változásra. Saját szellemi utunkra és jelenlegi tudatunk alapfelépítésére.
Jézus azt mondta, hogy az új bort nem lehet régi tömlőbe tölteni. Tehát adva van egy keretrendszer, amely rendelkezik egy bizonyos tartalommal. Abba a (régi) keretrendszerbe nem lehet áttölteni egy új tudatot, tudatosságot.
PEDIG EZEN ÁLL, VAGY BUKIK MINDEN.
Ezt egy külső tisztulás az emberiségnek még önmagában nem adja meg.
Szükséges, de messze nem elégséges a rendrakás!
Jelenlegi földi életünk, társadalmunk, egész létrendszerünk egy megnyomorított, leblokkolt tudat végterméke.

Itt látom megbillenni az egész kérdést, mert ez a sarokköve a változásnak. Erről szinte semmi információt, útmutatást NEM TALÁLOK SEHOL.

Ebben kérném kis közösségünk segítségét! Több szem többet lát!

Van-e, ismertek-e olyan szellemi tanítót, vezetőt, aki felismerve az IDŐK szavát, ahogy Fehérvándor non-profit alapon, pusztán elhivatottságból és meggyőződésből időt, energiát áldoz testvéri szeretetből, ingyen és bérmentve ebben tud segíteni? Tud-e abban segíteni, hogy a hozzá fordulónak megnyitja a belső szellemi csatornáit és helyreállítja a Lélek és a szívünkben élő Szellemi Ősforrás közötti kapcsolatot? Ehhez persze MINDENKÉPPEN vérprofinak és tisztának kell lennie. Mert ha semmi mást nem tesz, mint megnyitja a tudatot az alacsony asztrális rétegek felé, abból katasztrófa is lehet. Másrészt ezt én magam is el tudom rendezni egy liter vodkával...

Ebben a kérdésben el kell felejteni az átlagos (igazából a 97-98% ide tartozik) és hagyományos technikákat: légzés, (ugye hogy megnyugszol), imaginnáció és meditáció (képzelj el egy csodálatos helyet...) és az összes többi hasonló kvalitású technikákat.
Nekünk már nem ERRE A NAGYSÁGRENDRE VAN SZÜKSÉGÜNK. Ez még mindig az a "régi tömlő", amiről Jézus beszélt!
Egyébként is az ezoterikával foglalkozó önjelölt igazmondóktól sokszor kiütést kapok. Mert ha gennyes a fogam és hörögve járkálok egész éjszaka, akkor ne boldogítson azzal, hogy ez csak illúzió... Érdekes, ha egy ilyen okostojást akkor felrúgnék, akkor azon már nagyon kiborulna és valahogy zokon venné azt az "illúziót".

A gyökeres belső szellemi változásnak is itt az ideje. A szavak ideje itt is lejárt!
Mert a pillangóban már a hernyó állapotban is ott szunnyad a pillangó, de akkor még csak hernyó. És meditálhat naphosszat, ha nem alakul át.

A hiányérzetem itt van.

Ellentétes érzéseim pedig azért vannak, mert galaktikus testvéreink és az Ellenállás vagy az ember tényleges (katasztrofális) lelki-szellemi-anyagi állapotát nem ismerik pontosan, vagy a sötét hatalommal kapcsolatban vannak hiányosságaik ismeretek terén. Mert olyan hivatkozással csúsznak a tervek, amiket én (de szerintem bármelyikünk) pontosan elmondott volna nekik akár fél évvel ezelőtt is.

Nem azt mondták hónapokkal ezelőtt, hogy a 3D feletti rétegek, akár a 4D, akár az asztrál-sík ki lett pucolva? Most pedig benyögik a frankót, hogy a "csatornázások" jelentős része alacsony asztrális behatolásoktól szennyezett?
Ha így folytatják, el fogunk (és ezen nem nevetek, ha már a képünkbe nyomták ezt a megállapítást) jutni a "Brian élete" egyik legjobb mondatához: "Boldogok a sajtkészítők!"

GoDisanAstronauT 2012.07.18. 21:16:52

@timurida: Megspóroltál nekem egy hozzászólást, egyetértek veled! :)

Haloin 2012.07.18. 22:06:42

@timurida:
Egyéni vélemény.
Az ezotériás örültekről, már régen le szoktam.
Mostanában kezdek le szokni a csatornázott marhaságokról.

S a galaktikus haverok se érdekelnek már annyira.
(mert szerintem tök palira vesz mindenki bennünket, úgy érzem mint ha kis idióta lennék a pozitív és negatív erők között)

Ha valódi választ szeretnél szerintem arra megy ki az egész játék hogy "állj meg a saját lábadon" című fejezet van most.!

Haloin 2012.07.18. 22:13:40

S még valami "jucckaa"-tól meg szeretnék elnézést kérni amiért be szóltam neki, pár kommentel előbb.!

Tudom hogy segíteni szerettél volna......!

Smaly7 2012.07.18. 22:24:22

Ez csúcs! Timurida mindig tökéletesen vsszaadja az érzéseimet és a gondolataimat, csak ő, - ellenben velem, meg is tudja fogalmazni... :-)
Jucckaa a Tízparancsolatot is átírná... Ne ölj, ne lopj... ez így nem jó... :-)

Smaly7 2012.07.18. 22:29:08

Bocsi, én sem beszólni akartam, de nem biztos, hogy így pozitívan jön ki az amúgy igazságot tartalmazó jucckaa-féle "helyreigazítás" kérés a Tábornokunkhoz.
Egyébként lehet, hogy azért lopnak és ölnek annyian, mert nem jól fordították a törvényeket sem... (?)

set12& 2012.07.18. 22:34:47

@timurida: Már egy ideje nem az az idő van, amikor befelé kellene fordulni. Pontosan ellenkezőjét gondolom. Ha az embereknek meg lenne a lehetőségük, hogy napi gondoktól mentesen, kiegyensúlyozottan éljenek, tanuljanak, dolgozzanak, akkor létrejöhetne egy új generáció, akikben már nem lenne annyi negativitás. Társadalmi szinten kell változásnak jönnie, másképp nem megy. Ez a változás érinteni kellene az élet MINDEN területét, a Föld minden lakosát. Ehhez nem találsz gurut, ehhez sok okos ember kell egyszerre. Ebben látom a felemelkedést, vagyis ez lenne a felemelkedés.

Óriási munka...

zazuma 2012.07.18. 22:44:22

@Haloin: Szóhoz sem jutok ettől a rejtett kezes hírtől! Lehet, hogy simán arról van szó, hogy bogarat tesznek az olvasó fülébe a negatív hírekkel és ha negatív híreken járatja az ember a fejét, a negatív oldalt támogatja vele. Ettől függetlenül lehet, hogy igaz ez a hír. Igy hirtelen nem tudom megítélni.

Smaly7 2012.07.18. 23:04:15

Sajnos az utolsó 3 poszt (h1n1, 3 db világháború, rejtett kezes) annyira negatív kisugárzású, hogy nem merem még egyszer elolvasni, mert akkor megint beszólok valakinek... Egy pozitívuma: magyarok mindenhol vannak. :-))))

Haloin 2012.07.18. 23:11:34

Na de most komolyan szerintetek, a kobra beszólása és ez a rejtett kezes téma között lehet összefüggés?

Haloin 2012.07.18. 23:12:33

Úgy értem arra a tesztes marhaságra gondoltam.!

mettamanus 2012.07.18. 23:22:29

Türelem tudatosságot terem. Továbbra is a rendszeres meditáció a kulcs, a szív melengetése az isteni szeretetben. S amikor felbuggyan a türelmetlenség, a düh, a csalódottság, vagy bármilyen más érzés, érezd át, éld meg, és folytasd a meditációt kitartóan!
Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.

Smaly7 2012.07.18. 23:31:10

@Haloin: Szerintem van. Vergődik a "negatív", szorongatva van és fröcsög mindenhonnan, átjön sok helyen, hol kevesebb, hol több. Ezt sok helyen érezni. Pl. ennyi "csatornázást" én eddig nem láttam, mint amennyi most van. Az a 10 % "tartalom" igen csekély.
Most nem szabad "elaludni" és olaj is kell, hogy legyen a lámpásodban! Rá kell tenni még egy lapáttal nekünk is. Ahogy Szelei Magdolna mondta (úgy emlékszem tőle hallottam): SZERESD AGYON!!! Még jobban kell sugározni! Bocsáss meg vagy kérj bocsánatot, keresd meg magadban azt a "valamit" ami idegessé tesz pl. a szomszédodban, anyósodban, stb. Mert ami idegessé tesz, feszültté, az benned is ott van, különben nem reagálná rá "intenzíven". Tudom, nehéz szembe nézni a "tükörrel", ha feltartja neked valaki és meglátod benne magad, de ez az út. Ezért vagy itt, hogy tisztítsd magad, újra állj fel minden egyes alkalommal ha elbuksz a magaddal vívott "harcban" és legyél újra "isteni" és ne csak mástól várd el a "tökéletességet", szedd ki a gerendát először a magad szeméből... stb., stb. Ismerős ez, nem kell magyarázni. Légy tudatos, figyeld, hogy a napi energia mit mutat fel neked, amit ott és akkor kell(ene) megoldanod. Minden nap aratunk valamit, amit korábban elvettetünk... Tanulj belőle!

Haloin 2012.07.19. 00:01:24

:) Amit kell megfogom tenni, s szerintem mi mindannyian meg foglyuk tenni amit kell.!

Hogy az álmaink valóra váljanak.!
S tudjátok honnan tudom, onnan hogy igazából soha nem vesztettünk.!

FehérVándor 2012.07.19. 01:06:35

@jucckaa: Kedves jucckaa köszönöm, hogy megosztottad a gondolataid.

Néhány problémám akad azonban.

1, Azt gondolom, hogy attól,hogy valaki spirituális ember, még nem kell rózsaszín ezo ködben élni, ahol minden szép és jó, béke és szeretet uralokodik. Mindannyian szeretnénk, hogy végre ilyen világban élhessünk szerintem, de egyelőre nem ez a helyzet.Véleményem szerint Te kevered az Agykontrollos pozitív programozást egy katyvasszá azzal, hogy azt mondod, ha én bármiről állítom hogy nem fog megtörténni, akkor pont megfog. Ennek a kifacsart, szürreális logikának a mentén ennyi erővel írhatnék arról, hogy végre jön az Új Világrend, mindannyian rabszolgák leszünk, alig várom már a III. világháborút és akkor csodálatos módon pont az ellenkezőjét teremtenénk meg? Nem érzed ennek a logikai menetnek a falsságát?

Természetesen fontos a pozitív hozzállás az élethez, a meditáció, az hogy miként viselkedsz embertársaiddal, a félelmek elengedése, a Földanya tisztítása, a tudatosság emelése,stb. Ez az ami egyénileg mindenkinek, aki a Fényhez sorolja magát, dolgoznia kell. De attól még a realitás, nem feltétlenül tükrözi ezt a hozzáállást, lévén az emberek döntő többsége még mindig agymosottként él és a napi túlélésért folytatott küzdelem, nem engedi meg sokak számára, hogy az élet fontos kérdéseivel foglalkozzanak. Ezért is fontos, hogy minél többen ébredjenek és kezdjék el emelni a tudatosságukat, ugyanis mint a "100 majom kísérletben" is meglehetett figyelni, nemcsak a közvetlen környeztedeel, de a Forrásmezőn/Energiamezőn/nullponti mezőn/kollektív tudaton keresztül kapcsolatban vagyunk mindannyian és a Fényeddel temérdek sötétséget tudsz kiegyensúlyozni.
A sötétség csak a Fény hiánya, nem fordítva.

2, Attól elvonatkoztatva, hogy nem értek egyet az érveléseddel, nem tudom pontosan mire utalsz, mint negatívum részemről a szövegben. Én nagyrészt csak lefordítom azt, amit Cobra megoszt velünk, lévén jómagam nem rendelkezem saját hírszerzési forrásokkal, csak a saját belső kis intuíciómmal,amelynek alapján hozzáteszem mindenhez a saját meglátásaimat. Tehát feltételezve, hogy azokkal van problémád, amiket én írtam, 3 ponton lehet kifogásod:

A, 1.pontban: " Nem tudom pontosan mire gondol itt Cobra, igyekszem majd megtudni tőle, legalábbis megpróbálom"
Azt hiszem nem erre gondolhattál,mivel pont nem világos teljesen számomra sem, hogy mi volt ez az állítólagos "alulteljesítés", csak gondolom, hogy arra céloz, hogy egyes infókat kinevettek/kigúnyoltak néhányan. Ebben az esetben én például nem feltétlenül értek egyet vele, a saját oldalán az emberek 95%-ától pozitív hozzáállást tapasztalok, nem érzem indokoltnak a kevesebb információ közreadását. Következtetésként részemről itt nem látok negativitást, sőt.

B,2.pont: "Jelenleg 625 ezernél jár a számláló. Az AVAAZ egy nemzetközi aktivista oldal 15 millió taggal,....Ennek az akciónak és még sok más nagy cég, szervezet tiltakozásának köszönhetően elvérzett a tervezet" Ezzel a gondolattal nem tudom mi lehet a probléma.

C, A csatornázott üzenetekkel kapcsolatos aggodalmaim kifejtése a 6-os pontnál beszúrva. Továbbra is fenntartom, hogy a csatornák nagy része, több kárt okoz mint használ. Ezt később bővebben kifejtem.

Nem tudom hol van gyűlölködés, Cobra számomra azért is egy hiteles forrás, mert amellett, hogy a meditációkon keresztül, nekünk is megadta a lehetőséget, hogy aktívan részesei legyünk a változások előidézésének, állandóan arról beszél, hogy az erőszak nem old meg semmit és hogy a legnagyobb próbatételünk az lesz, hogy közösen meggyógyítsuk a lelkünket és ha végre felszabadul az emberiség az elnyomás alól akkor megbocsájtsunk "az ellenünk vétkezőknek", felismerve, hogy a dualitás játszmájához szükség volt a közreműködésükre, de alapvetően ugyanannak az Egynek vagyunk a részei .
Hidd el ha felismerik, hogy miket követtek el, nekik lesz a legrosszabb. Legalábbis a döntő többség, akiknek nincsen végletesen károsodva a lelkük.

Üdv,
FehérVándor

FehérVándor 2012.07.19. 01:23:45

@Kimberley: Az a baj, hogy Greg Giles NEM egy hiteles forrás. Kifogok rá térni. Egy jó ideje elvesztette a kapcsolatot, ha valaha volt is neki.

@JohaNN: Egyetértek, ez a mai bolgár buszrobbantás az izraeli turistákkal, is egy tipikus false-flag operation volt, a gyűlölködő Netanyahu,rögtön kezdte is a mantrát, hogy Irán volt. Nagyon elkeseredetten próbálják kirobbantani ezt a III. világháborút.
Feltételezve, hogy Buddha forrása valós(én kétlem), akkor sem fogják tudni elindítani a balhét, ha képesek lennének rá, már rég megtették volna.

@elyshia: Nem teljesítettél alul, sőt. Csodálatosan teljesítesz :)
A kigúnyolásra/kifigurázásra gondol Cobra, de szerintem ez nem a valós ok, inkább az, hogy a háttérhatalom felhasznált egyes infókat a bukásuk elodázására.
Egyébként azután, hogy ez megjelent, rögtön két üzenet is jött, teljesen felesleges volt ezt beleírnia Cobrának.

"Akármilyen utat is választhatsz magadnak, mindig lesznek, akik azt fogják mondani, tévedsz. Mindig lesznek majd olyan nehézségek, hogy azt fogod hinni, talán csakugyan a kritikusoknak van igazuk. Az út kiválasztása és követése a végsőkig mindig nagy bátorságot kíván." Ralph Waldo Emerson

@set12&: Azért az túlzás, hogy sehol semmi bizonyosság, rengeteg minden történik. Egyébként meg csak egy nagyon kis szeletét tudjuk mi annak, hogy a háttérben mi történik.
A Neil Keenan féle lawsuit újrabenyújtása fontos lenne, ha minél előbb megtörténne, részben az adja a jogalapját az akcióknak.

@zazuma: Szerintem, csak az az egy kritikus mondat lehetett lehangoló, a többi rész nem. Én csak lefordítottam, amit Cobra közzétett.

FehérVándor 2012.07.19. 01:35:37

@Haloin: Jucckaa védelmére kell kelnem, megköszönte a munkámat, amit kiegészített az általa jogosnak vélt kritikákkal.
"Pintyögjenek" csak bele, ha jogtalannak érzem válaszolok rá és visszautasítom, ha jogosnak akkor megfogadom és alkalmazom a jövőben.
Az, hogy én nem ilyen stílusban szóltam volna le magamat, más kérdés, nem veszem fel, golyóálló vagyok :)

@timurida: Senki nem mondta, hogy az asztrál sík teljesen ki lett pucolva, folyamatban van. Cobrát idézve:
"A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva. Ez a május 20/21-i háló újrahangolástól számítva 7 hónapon belül, azaz december 21-ig mindenképpen megtörténik."

Én is hiányolok frissítést, az elmúlt hetek progressziójáról, ezt szóvá is tettem, de nem érkezett rá válasz.

@set12&: Abban igazad van, hogy a mindennapi problémák alóli felszabadulás kritikus fontosságú annak elérésben, hogy végre az emberek visszanyerjék a szuveneritásukat, de a belső munka attól még elengedhetetlen. Szerintem ideális esetben a kettő kiegészíti egymást.

@zazuma: Nem izgatnám fel magam különösebben ezen a "rejtettkezes" híren, NEM fognak tudni kirobbantani egy III. világháborút.
Az oroszok, kínaiak, brazilok, indiaiak és még sokan pontosna tudják mire megy ki a játék. A 143 ország szövetsége a Cabal ellen, amelyről Fulford és WIlcock is beszélt, fennáll.

elyshia 2012.07.19. 10:16:11

Nagyon sokáig meditáltam lefekvés előtt és utána azonnal álomba zuhantam, furcsa, de inkább felemelő, álmom volt éjjel. Mezítláb mentem egy erdőben, valamit gyűjtögettem, de a lényeg nem ez volt hanem amit éreztem: hogy biztonságban vagyok, könnyű, nyugodt. A csecsemő érezheti ezt az anyja karjában, vagy a szerelmes a kedvese ölelésében addig a néhány percig. Ezzel az érzéssel ébredtem.
Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak. Aki olvasta rögtön megérti mire gondolok, aki nem, feltétlenül olvassa el. Azt éreztem amit a vándorló ausztrál bennszülöttek. az ŐSBIZALMAT.
Ezt kell megtanulnunk, kedves Timurida, és mindannyiunk, ez az a tanítás amit nem tud megadni semmiféle guru, könyv, módszer, mert erre magunkban kell rátalálni. És nem tudom hogyan.

Mindannyian agyalunk, türelmetlenkedünk, bírálunk, lásd a saját kommentemet tegnap.:-). Eltökéltek vagyunk, és mégis...

Bízni kell magunkban és a Teremtőben, hogy minden úgy van jól, és a legjobbkor történik velünk. Ezek szavak tudom, de nekem álmomban sikerült, és magammal hoztam az érzést. Még friss, vigyázok rá. Nem tudom hogy kell, de meg akarom tartani.

Namaste

Kimberley 2012.07.19. 11:22:13

@FehérVándor: Nem gond, nem azért postoltam ki a linket, mintha én megbíznék benne.

FehérVándor 2012.07.19. 13:26:47

@zazuma: @Smaly7: @Haloin: @mettamanus: @elyshia:

"A hit olyan mint a madár, amely érzi a világosság közeledtét, és már akkor dalra fakad,
amikor még sötét a hajnal."

Rabindranath Tagore

elyshia 2012.07.19. 13:40:17

@FehérVándor:
Honnan az idézet? mondanám, hogy hihetetlen de már nem mondok ilyet.
Nemrég tettem ki ugyanezt a facebook oldalamra, reggel óta a fejemben járt.
Szeretem Tagore írásait, nekem kicsit más fodításban volt meg a gyűjteményemben.
Amint olvashattad történt valami éjjel velem. Bizonyosságot érzek, könnyűséget amit még soha eddig.

Namaste

zazuma 2012.07.19. 14:45:44

@Smaly7: Pont erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy a negatív hírek hatására lehetnek olyanok, akik el kezdik ezeken járatni a fejüket és ha ez a cél a sötétek részéről, hogy minél több félelem energiát gyűjtsenek be az emberektől, akkor megint ők profitálnának. Valahol olvastam, tán Holló-Szabó Julianna Ashtar csatornázásából, hogy tárolókba gyűjtik be a negatív energiát, amit vissza is pumpálnak felénk. Ezért nem érdemes elolvasni mindent, bár olvasás közben derül ki, de még időben arrébb klikkelhetünk.

zazuma 2012.07.19. 14:48:07

@elyshia: Ezt nagyon szépen írtad! üdv, Zazuma

2012.07.21. 17:55:38

@FehérVándor: Igazad van! Rosszul emlékeztem. Csak jó lenne már látni és tapasztalni valami elmozdulást. Mert történnek számosan olyan események, amelyek mint a jégen a repedés, jelez valamit. De az alaphelyzet nem változott.

@elyshia: Köszönöm kedves szavaidat! Az ember belső alapvetésében (és itt nem az élethez való viszonyulásáról beszélünk az egyes embernek) kell döntő változásnak megtörténnie.
Az ezoterika és általában a spiritualitás sok igazságot mond el arról, hogy hogyan viszonyuljunk hosszú távon önmagunkhoz és a külső élettérhez. Azt is tudom, hogy objektív valóság nincs, mert mi építjük fel. Nekem a legfőbb problémám az (mindezeket az igazságokat elismerve), hogy tényleg mi építjük, de sem a tervrajzot nem mi készítettük, sem abba nincs beleszólásunk, hogy MILYEN anyagból, milyen szerszámokkal dolgozunk. Mert a legprofibb kőműves sem tud vakolni kalapáccsal.

Két link és két idézet kedvcsinálónak, olvassátok el, nagyon mélyen elgondolkoztató mindkettő és így talán érthetővé válnak problémáim, mi az, amit a felemelkedés eddigi interpretációiból hiányolok (aktuálpolitikai blöfföktől mentesen olvassátok az Index cikkét, mert jól tudjuk, kinek a szekerét tolják):

"...Milgraméhoz hasonló, szintén az autoritás és az engedelmesség viszonyát vizsgáló kísérletet vezetett le 1971-ben Philip Zimbardo, a Stanfordi Egyetem pszichológusa. Az egyetem alagsorát úgy rendezték be mint egy börtönt. Teljesen átlagos amerikaikat toboroztak, akiknek elmondták, hogy egy börtönszimulációban vesznek majd részt. Ezután véletlenszerűen felosztották őket rabokra és foglárokra.
Az amerikai haditengerészet által finanszírozott kísérletet hat nap után le kellett állítani, mivel az őrök egyre brutálisabbak lettek, a rabok közül pedig többen komoly traumát éltek át, volt aki pszichoszomatikus kiütéseket produkált. Zimbardo szerint a végére már senki - ő maga sem, aki börtönigazgatóként részt vett a kísérletben - nem tudta szétválasztani tudatos cselekvéseit és a rá rótt szerepet...."

index.hu/tudomany/2012/07/21/barkibol_lehet_tomeggyilkos/

"....Itt senki sincs otthon. Ez az, amit külön meg kell tanulni, mert az ember eredetileg nem tudott róla semmit. Az újszülöttet ott fogadta a küszöbön, de ha tudta volna, dehogy jött volna ide. A világ az, amit meg kell ismerni, már egészen korán, a bölcsőben, ami az embert gyötri a családban, ami lerohanja az iskolában. Az ember magával hozza annak az életnek a képét, amely életre öröme támadt megszületni, és ez a kép mindenkiben azonos. Nincs közöttünk különbség. Igazi életünknek bennünk levő ősképe mindannyiunkban egyforma. Ez az, amit az ember komolyan vesz és őriz, amit akar és ápol, és amit szeret, és amiből szeretne nem engedni. Az ember azzal a bizalommal születik meg, hogy itt otthon lesz és magával hozott életét kedvére élheti. Ehelyett valószínűleg életének első öt percében észreveszi, hogy nemcsak hogy nem élheti. Mintha a világ egész ereje arra összpontosulna, hogy a benne lévő életet kikezdje és aláássa, destruálja és megfojtsa, elnyomja és összetörje...."

hamvasbela.org/szavak/direktmoral.html

set12& 2012.07.21. 21:57:34

@timurida: Hazavágtad a szabad akaratot. Most akkor van vagy nincs, vagy mindent felülír a mad max?

2012.07.22. 06:15:52

@set12&: A szabad akarat a választás szabadsága.
Amikor minden külső presszió nélkül, mindentől és mindenkitől függetlenül eldönthetem, merre indulok.
Az akaratom MÉG megvan. Viszont realizálni már nem tudom. Ettől a ponttól kezdve elméleti kérdéssé válik a szabadság is és az akarat is.
Persze, erre lehet azt mondani, hogy minden Lélek, aki fizikai testben él a Földön, ezt vállalta, hogy ebben a világkorszakban és ebben a létidőben ezekkel a feltételekkel és ezt a tapasztalást megszerzi. De ez megint csak egy (még ha igaz is lehet) csak egy elmélet, mert jelenlegi tudatom, tudásom a jelenlegi inkarnációm, összes tapasztalásom kivonata. Fogalmam sincs jelenleg, mit vállaltam odaát!

Kérdésed NAGYON JÓ!!!! Mert pontosan eltaláltad azt, ami az EMBER múltjának, jelenének és jövőjének Achilles-sarka. Az ember jelenlegi fizikai-lelki-szellemi struktúrája a felemelkedés kulcsa. Ha ez a struktúra nem változik, akkor kérdésessé válik bármilyen külső esemény.
Félelmetesen kevés szó esik erről.

Az is elképzelhető, hogy a Cabal egész konkrét információkkal rendelkezik - ezt ki is használja - az ember teljes felépítéséről. És ezek az infók is publikussá válnak és felhasználásra kerülnek, ha el lesznek távolítva. Ezt egyébként sokkal fontosabb momentumnak tartom, mint pl. a pénzügyek rendbetételét. Ez is lehetőség, hogy így fog történni!

Hogy egy példát mondjak: az ember felépítése, működése, a benne rejlő potenciál ehhez az egészhez úgy viszonyul, mint egy operációs rendszer viszonylatában a kernel. Lehet szépítgetni, "dizájnolni", balról-jobbra, jobbról-balra, az ikonokat lecserélni, stb. A lényeg azonban láthatatlanul dolgozik a rendszer mélyén.

Nyugtalanságom fő oka a Cobra cikk egy nagyon fontos információja:
"...A mohóság és vágy a hatalomra a bolygó felszínén található pozitív erők kötelékében( Pozitív Katonaság, Fehér Sárkány Társaság) érthető és tolerálható, mivel az emberi természetnek a részét képezi a hatalomvágy, azonban egy bizonyos ponton túl már nem tűrhető tovább. Amikor ez a hatalomvágy akciókat kezd el hátráltatni, csúszásokat eredményez vagy amikor bizonyos szenvedés megakadályozható lenne a népesség körében, ha a feladatukhoz méltón viselkednének egyes emberek, akkor a továbbiakban nem tolerálható ez a magatartás. Az Ellenállási Mozgalom figyeli és pontosan tudja ki, mit csinál a felszíni pozitív csoportokban...."

Hoppá.... Egy magyar embernek sok mindent el lehet adni. De egyet már biztosan nem: ez a "rendszerváltás"-nak nevezett nyílt színi bohózat, amikor a régi-új elit, nagy-nagy személyi átfedésekkel szépen megegyezik a tömegek feje felett. Hatalomvágyról beszél Cobra?
Pontosan ezért ugrott be Hamvas Béla írása, mert pontosan leírja a folyamatot:

"...A forradalmár azt hiszi, mert valaki nyomorult, az igazság csak az ő oldalán lehet. De abban a pillanatban, amikor a forradalmár a világot elfoglalja és berendezkedik, a javakat azonnal birtokba veszi és védeni kezdi, a rossz lelkiismeret benne máris felébred és a direkt morált tüstént provokálja. Soha még nem zajlott le forradalom, hogy ez paradigmatikusan ne ismétlődött volna meg. Eszméit hiába hirdeti tovább. A hirdetés már nem a direkt morál, hanem a rossz lelkiismeret hangján történik. Ha a forradalmár hatalomhoz jut, a világnak tüstént behódol, és kezdődik az egész elölről...."

Köszönöm szépen, de ezt a süteményt én nem akarom megenni....(mert bele van sütve a nagyi levágott gyűrűsujja.)

Agenor 2012.07.22. 15:38:59

@timurida: Jók a kérdéseid, zseniálisak a meglátásaid, és tetszenek a példáid is, amiket írtál. Ha megengeded leírom az én gondolataimat is ezekről a dolgokról, hátha kisütünk valami finomabb süteményt is, amiben nincsenek levágott gyűrűsujjak. :)

Először is azzal kezdeném, hogy én már egy ideje miért nem elméletként gondolok arra, hogy ezt a negativitást - ami körülvesz minket ezen a bolygón - mind-mind kivétel nélkül MI VÁLASZTOTTUK KÖZÖSEN, a fejlődésünkért.

Néhány hónappal ezelőtt, az év elején elkezdtem napi szinten csakratisztító meditációkat végezni (Doreen Virtue: Csakratisztítás c. könyve, és hanganyaga alapján). Minden reggel felkelés után, és este lefekvés előtt 20 perces tisztító meditációkat csináltam, ami az elején nagyon nehezen ment, de idővel mint minden - amit rendszerré teszünk az életünkben -, ez is egyre könnyebbé vált. Röviden, a csakratisztítás lényege annyi, hogy egyensúlyba hozzuk a csakráink energiáját; ahol energia többlet van, onnan elveszünk, ahol pedig hiány, ott hozzáadunk. Megteremtjük a szabad energiaáramlás lehetőségét a testünkben, megszüntetjük az áramlást akadályozó blokkokat. Kisebb eredményeket éreztem már az elején is, de az igazi áttörés kb. 1 hónappal azután történt, hogy elkezdtem.

Egy szokásos napi meditációm közben mélyebbre mentem, mint általában, és akkor megtörtént egy akkor hihetetlen dolog (amire ma már természetesként gondolok): megtapasztaltam, azt AKI VALÓJÁBAN VAGYOK. Kívülről láttam (és éreztem) a fizikai testemet, a tudatom betöltötte az egész szobát, később az egész házat is. Éreztem, TUDTAM, hogy nem az a húsdarab vagyok, akiként addig azonosítottam magam, tudtam hogy ez csak egy szerep, csak egy ruhadarab a sok közül, amiket már eddig viseltem az életeimben. Egyszerre nevetségessé vált számomra, hogy olyan pitiáner dolgokon tudok gondolkodni emberként, hogy milyen ruhát vegyek fel aznap, vagy hogy hogy áll a hajam. Minden emberi, anyagi dolog hirtelen teljesen érdektelen lett, mert tudtam, hogy ez nem én vagyok. Elkezdtem EMLÉKEZNI, emlékezni arra, hogy MIÉRT vállaltam a leszületést erre a bolygóra, hogy mi a FELADATOM itt, és hogy milyen TÖKÉLETES A TEREMTÉS. Végtelen hálát éreztem, azért hogy leszülethethettem emberi testben ebben a csodálatos korban, egy Ciklus végén, a teljes megújulás kezdetén.

Ezután az élmény után előző életes meditációban, emlékeztem két korábbi életemre is, amik rádöbbentettek rengeteg dologra, olyanokra, amiket eddig nem akartam belátni (nem álltam még készen rá). Rájöttem, hogy meg kell bocsájtanom magamnak mindenért (ebben az életemben, és az előzőekben is), és el kell fogadnom magam annak Aki Valójában Vagyok. Azóta tudom, hogy nincsenek tettesek, ahogy nincsenek áldozatoka sem, mindennek ami velünk történik OKA VAN, mert MINDEN KÖVETKEZMÉNY. Szerepeket vállalunk sok-sok életen keresztül, egyszer gazdagok vagyunk, más életünkben nyomorgunk, egszer minket ölnek, máskor pedig mi gyilkolunk. Minden a MI VÁLASZTÁSUNKról szól, arról, hogy mit szeretnénk megtapasztalni.

Végül is azt akartam kihozni ebből, hogy az ESZKÖZÖK megvannak az emlékezésre, a tudatosság gyakorlására, csak Rajtad múlik, hogy használod-e őket. Nekem a meditáció (az Igazi meditáció, amikor nem gondolsz semmire) rengeteget segített mindenben. A gondolat nélküliség, közvetlen kapcsolatot alakít ki a Felsőbb Éneddel, vagy ha úgy tetszik a bennső MAGoddal, Aki minden kérdésedre tudja a választ. Ezért mondják az Igazi tanítók azt, hogy nincs tanítás, és nincs tanító, minden válasz benned van már most, csak csendesedj el, hogy meghalld azt.

Valaki linkelte már Neked korábban a Beszélgetés RejtettKézzel anyagot. Néhány napja teljessé vált a magyar fordítás, Szívből ajánlom Neked és mindenkinek, aki szertné látni a TELJES KÉPET, hogy olvasd el. Rengeteg kérdésre benne van a válasz: Az ŐSOKra, hogy MIÉRT választja a Lélek a leszületéseket, miért akarja megtapsztalni a FÉNY ellentétét, a sötétséget. Ír a közelgő ARATÁSRÓL, a Lelkek nagy aratásáról, amikor mindenki vizsgázni fog az eddig "megtanult anyagból". Ír Lucifer szerepéről a Játékban, a Dimenzióváltásról, és még rengeteg mindenről. Nekem ez az írás tökéletes kiegészítése Neal Donald Walsch: Beszélgetések Istennel c. zseniális trilógiájának.

Itt elolvasható a teljes beszégetés magyarul:
www.scribd.com/doc/99684459/Beszelgetes-Rejtettkezzel-a-teljes-anyag

Innen letölthető pdf-ben:
data.hu/get/5330500/Beszelgetes_RejtettKezzel.pdf

Ez meg az eredeti angol nyelvű anyag:
www.illuminati-news.com/00363.html

set12& 2012.07.22. 23:08:18

@timurida: "ember teljes felépítéséről"...

ensemble.va.com.au/tableau/suzy/TT_ResearchProjects/Hexen2039/PsyO/PsyO.html
Igen használja, tudjuk.. a link csak egy erőteljes példa.

A mad max-ot már beoltották az emberbe, mivel ismerik az ember teljes felépítését.

Pld.
Rád hárul egy maroknyi ember sorsa, öregek, betegek, gyerekek, fiatal felnőttek. Életben kell őket tartani, nevelni, etetni, itatni, védeni, túlélő stílusban, de úgy hogy ember maradj. Gondolj bele, ha mersz!!:-)

set12& 2012.07.22. 23:09:52

@Agenor: Elérted az egyhegyűséget. Brávó.

2012.07.23. 07:41:48

@Agenor: Köszönöm a linkeket!
A könyvet és hanganyagot megpróbálom megszerezni.
Már akkor elolvastam a Rejtett Kéz anyagot, amikor linkelték(az addig lefordítottakat)tényleg zseniális. Azért kiváló, mert egy olyan nézőpontból közelít, nagyon gondolatébresztően, ami elég ritka.
Három fő problémám volt vele - és ez valójában nagyon sok spirituális anyaggal jelent nekem problémát, mert ezekre értelmes, átfogó és koherens választ eddig nem kaptam:

1. Úgy állítja be a szerepüket és vállalásukat, amit az emberiség, mint Lélek,- és Szellem-csoport érdekében végeznek, hogy ők jelenítik meg a duálisan megosztott világban a negatív (sötét) polaritást és kínálják fel a választás lehetőségét az emberiségnek. Ez egyébként az ezoterikus és spirituális irodalomban is így jelenik meg. Mint egyetlen botnak a két vége, vagy két alma (vagy a Mátrix után szabadon a piros vagy a kék kapszula Morpheus két kezében). Ez a kép azt sugallja, hogy 50-50% és szabad választás. Ezzel szemben a gyakorlat egészen mást mutat és NEM ŐSZINTE az az úton járó ember, aki ezt hittel (50-50%) vallja. Mert az ÉN TAPASZTALATOM, hogy a rombolás, pusztítás, negativitás, tudatlanság előtt sokkal szélesebbre van az ajtó tárva. Ha számszerűsítjük akkor a valóságban 98%-2% a választás igazi tétje. Amikor egy profi favágócsapat 20 perc alatt kivág egy 2000 éves ősfát, amit Föld Anya 730.000 napon és éjszakán át nevelt (több mint 1 milliárd perc....). Amikor egy házat, egyetlen ezred másodperc alatt le lehet rombolni, amit évek hosszú során rengeteg energiával építettek meg. Amikor egyetlen szemvillanás alatt meg lehet ölni valakit, akit évek hosszú során át neveltek, ápoltak gondoztak, mire felnőtt lett. Amikor a figyelmetlen autós egy egész családot ki tud iktatni a gyalogátkelőhelyen egy tized másodperc figyelmetlenséggel romba döntve emberek tucatjainak életét. Hol van itt az 50-50%?! Éljük a mindennapjainkat és mindannyian pontosan látjuk, tudjuk, hogy igazi embernek lenni nem fele-fele alapon lehet, hanem munkahelyen, családban, társadalomban gyakorlatilag le kell számoljon önmagával és az életével az a bátor ember, aki a Fény útjára lép. Mert vagy az őrület, vagy a kereszt lesz a végállomás.
Jézus ezt pontosan látta:
"...A szűk kapun menjetek be! Tágas a kapu és széles az út, amely a romlásba visz - sokan bemennek rajta. Szűk a kapu és keskeny az út, amely az életre vezet - kevesen vannak, akik megtalálják..."

2. Második problémám: szabályok vagy törvények. Mi az, ami rám vonatkozik és mi az, ami a másikra? Sokszor volt, van olyan érzésem, hogy itt kőkemény kettős mércék működnek. Amikor velem (szemben) történik valami, akkor azt mondják: hát barátom, ezt te teremtetted, te vonzottad be! Ha én tolok el valamit, akkor: húha, tudod, hogy ezzel negatív-karmát hoztál létre? Amikor én nem tudok valakit, vagy valamit elfogadni, akkor jön a szöveg: tudd, hogy minden és mindenki EGY! Amikor engem nem tudnak elfogadni, akkor is én vagyok a felelős, mert olyan a viselkedésem, energiám, cselekedeteim, amit szegény "áldozat" nem tud elfogadni. Az én arcomba nap-nap után bele van tolva (amúgy szeretettel), hogy FELTÉTELEK NÉLKÜL kell szeretni és elfogadni mindent és mindenkit. Amikor rám kerül a sor, akkor kőkemény feltételekkel nézek farkasszemet. Mindennel és mindenkivel szemben. Nekem még a rablógyilkost is el kell fogadni feltétel nélkül, de ha én kerülök sorra, akkor kapok egy szép hosszú listát, hogy miben is kell megváltozzak.

3. Teremtés és teremtettség.Na ez egy nagy falat... És ennek az alfejezetei: pozitív gondolkodás, tudat, valóság létrehozása. Az ezoterika szent tehene! Ez az a momentum, ahol nagyon sok jó szándékú, értelmes és tisztességes kereső elfordul a spiritualitástól. Ez valójában az 1. és 2. pontnak a közös vektora és következménye. Azért vagyok szegény, magányos, sikertelen, mert ezt verték belém hitekkel, világképekkel, morális igazságokkal és érzéseimen, hiteimen keresztül ezt a valóságot teremtem meg. Emberünk vesz egy nagy levegőt és mindent elhagy. Minden gondolatot, érzést szocializációt TÉNYLEG és valóságosan levetkőz és elhagy a lelkében, tudatában... Vizualizál, mantráz, meditál. MÁSKÉPP GONDOLKOZIK. Egy idő után azt veszi észre, hogy semmi nem változik. Keres, kutat, majd kap egy választ: hát barátom, a sorsoddal NEM EGYEZIK. A benned élő Valódi, Felsőbb Én vette az adást. De hát, tudod... Ezt vállaltad... A karma.... Emberünk kezdi elveszteni a türelmét: hogy van az, hogy akár a saját testemet is el tudom pusztítani, a legnagyobb nélkülözésbe kerülhetek, MERT ROSSZUL GONDOLKOZOM. Pedig a sorsom nem ez lenne!!! Ilyenkor a Felsőbb Én miért hallgat?! Vagy a karmától csak negatív irányba lehet eltérni, pozitív irányba nem?!
Emberünk tovább keres és kutat. Megnézi a videokat, elolvassa a könyveket, meghallgatja a meditációkat: a pénz sem nem jó, sem nem rossz, csak ENERGIA. Rendben. Nagy levegő és elkezdi kitisztítani magából a pénzzel kapcsolatos negatív előítéleteket. De időközben megtudja, hogy a pénz tényleg semleges, viszont a rendszer úgy van felépítve, HOGY VALAKITŐL EL KELL VEGYED. Hacsak nem nyersz a Lottón... Ráadásul nem is értéket közvetít, hanem adósságot, hiányt, nélkülözést. Arra is ráébred, hogy valójában a Földön két valódi, megfogható ÉRTÉK van: a Természet (Föld Anya) és az EMBER. A pénz akkor válik értékké, amikor ezt a két tényleg valódi értékmezőt betolják a nem létező, fiktív pénztömegek mögé. Magyarul: a létező értékeket brutálisan kifosszák és kirabolják.

Summázva: Sokszor eszembe jutott: a spiritualitás, NEW-AGE, ezoterika mögött is ők állnak. 98-99%-ban igazat és igazságokat mondanak. Csak a kulcsot nem adják át. Mintha lenne egy elképesztően jó autód, tele üzemanyaggal, csak éppen az indító kulcsot nem kapnád meg. Utána eléd ugranak és azt mondják: vazze, itt van ez a szuper kocsi... A TIÉD!!! Miért nem használod? A vallásokra az elmúlt évezredekben már kőkeményen ráültek és ők működtetik. A politikai, gazdasági, tömegtájékoztatás és média szegmenseket már ők hozták létre. A Swedenborg által megindult modern spiritualitás is az övék. Swedenborg szabakőműves volt, Leopold Engel illuminátus, Gottfried Mayerhofer szabadkőműves, Jacob Lorber határeset de komoly személyi kapcsolatok bizonyos páholyokhoz, Blavatsky és Steiner szabadkőműves...
Tovább is van, mondjam még?
Minden mögött ők állnak!

Pontosan ezért én azt várom, hogy az EGYÉN olyan én,- és öntudatra ébredéshez kap lehetőséget, ami a jelenlegi kereteket messze meghaladja és azon túl van!

2012.07.23. 07:46:51

@set12&: Igen! Pontosan ismernek mindent és használják is.

A példád nagyon jó, mert a csoport vagy együtt hal meg, vagy spártai viszonyok között lehetséges a túlélés, de az is csak azoknak, akik a közös túléléshez hozzá tudnak adni.

Haloin 2012.07.23. 09:36:44

@timurida:

Hát "Timurida" azt hiszem ezzel az ucsó előtti, hozzászólásoddal oda babráltál a világnak.!

Szerintem a szabad akarat választásunk abból áll, hogy választhatunk tovább megyünk, megállunk avagy nem megyünk tovább.!

De ált az élni szerető emberben két választás fogalmazódik meg, tovább megyek vagy megállok.!

Még valami túl sokat agyalsz gondolkodsz, szerintem egyszerűen csak élj legjobb tudásod és bölcsességed szerint.!

Haloin 2012.07.23. 10:17:55

@timurida:
Még valami nem azért kaptál "erőt" hogy ne használd, hanem pont ellenkezőleg hogy használd.!!!

(na azt hiszem sikerült egy igazán bölcs mondatot összehoznom) :)

Agenor 2012.07.23. 11:22:37

@timurida: Rendben, értem a problémadat: azt mondod, hogy ezen a bolygón nincs

egyensúlyban a negatív és a pozitív oldal, elbillent a mérleg nagyon durván a

negativitás irányába. Látszólag, a felszínen ez tényleg így van, de gondolj

erre úgy, mint egy kihívásra, egy megmérettetésre, és ne úgy, mint egy

megoldhatatlan problémára.

Ha veszünk egy nagy levegőt, hátralépünk egy jó nagyot, akkor talán meg tudjuk

látni a nagyobb képet is. A kérdések adottak: Mi az oka annak, hogy ennyire

elbillent a mérleg a negatív oldalra? Miért szenved az emberiség már évezredek

óta elnyomásban? Miért olyan nehéz kitörni az illúzióból, és emlékezni az

Igazi Önvalónkra? Kik ezek az Arkhónok, és miért nem húznak már el innen a bús

p-ba? Nem volt elég már a rombolásból, a háborúkból, az éhezésből, a

nélkülözésből?

És akkor most nézzük meg a kort is, amiben jelenleg, itt a Földön élünk. Egy

közel 26.000 éves Ciklus (a maják szerint, az Ötödik Nap Kora), utolsó 5.125

éves időszakának (azaz a Vaskor, vagy ahogy Avatara mondja: a Sárember kora),

az utolsó évének (2012) az utolsó hónapjaiban vagyunk. Ennek az évnek a

végével végleg lezárul a Vaskor; a materializmus, pénzközpontúság,

balagyféltekés gondolkozás kora. De ezt nem úgy kell természetesen elképzelni,

hogy dec. 21-én véget ér végleg a negativitás, és rögtön 22-én már az

Aranykorban leszünk. Hanem inkább úgy, mint, amikor lekapcsolunk egy

ventillátort, az sem hirtelen áll le, egy ideig még forog tovább, amíg tart a

lendület. Tehát ez az év még a Vaskor tombolásának/agóniájának utolsó éve,

amit követni fog egy átmeneti időszak, majd kezdődik egy új Ciklus, egy

magasabb frekvencián.

Itt jön képbe a negatív oldal, hogy nekik mi a szerepük ebben a játszmában.

Azt írtad, hogy úgy állítják be magukat a RejtettKéz írásban, hogy felkínálják

a választást a pozitív és negatív oldal között. Ők nem kínálnak fel semmilyen

választási lehetőséget, nekik egy (Választott) feladatuk van: minnél nagyobb

negativitást teremteni ezen a bolygón. Miért? Mert így tudnak

"katalizátorként" működni, így tud eljutni a Lélek - aki a folytonos

leszületéseket választja, a fejlődéséért - idővel a Megbocsájtásig, az

Elfogadasig, a Feltétel Nélküli Szeretetig.

Eckhart Tolle egyik előadásában mond egy nagyon jó példát, ami nagyon

megtetszett. Képzelj el egy világot, ahol minden zöld, de szó szerint minden,

nem látsz más színt a zöldön kívül. A házak, a növények, az emberek, kivétel

nékül mind zöldek. Egy ilyen világban a zöld szín értelmét veszti, mert nincs

mihez viszonyítani. Mihez képest zöld, ha nincs más szín? Ez a példa tökéletes

metafóra az ŐSOKra: amikor a FÉNY szeretné megtapasztalni Önmagát, saját

esszenciáját, hogy Ki/Mi is Ő Valójában, akkor egy módon tudja ezt megtenni:

megteremti az ellentét, megteremti azt Aki Nem Ő. Tehát a Fény, a Végtelen

Szeretet megteremti a fénytelenséget, a sötétséget, a negativitást. Végtelen

sok darabra osztja magát, minden darabka egy kis Fényszikra, akik szintén meg

szeretnék tapasztalni azt, hogy Kik Is ŐK, meg szeretnék tapasztalni a saját

fényüket, így azt választják, hogy egyéniesült Lélekként megkezdik a Nagy

Játékot. Elfelejtik azt, hogy Ők a FÉNY, elfelejtik, hogy Ők a SZERETET, és

addig játszák a Játékok, különböző szerepekbe bújva - újra és újra -, míg el

nem jutnak a megértésnek arra szintjére, amikor már nincs többet szükségük

tovább erre a szerepjátékra. Végül újra egyesülnek a FORRÁSSAL, újra az EGYSÉG

részeivé válnak.

Innen nézve viszont már mindennek helye van a Teremtésben. Helyük van benne az

Arkhónoknak, az Illuminátusoknak, az összes negativitást teremtő hatalomnak.

Egészen addig, amíg fel nem ismerjük, egyénenként, hogy mi MIÉRT is történik.

Amikor végre elkezdünk Emlékezni, akkor ott már nincs helye, se haragnak, se

ítélkezésnek, se önsajnálatnak.

A másik, amit írtál, hogy kettős mércék működnek. Neked még egy rablógyilkost

is el kell fogadnod feltétel nélkül, míg ha te csinálnád, rögtön elítélnének.

Először is: semmit sem kell. Olyan szó, hogy "kell", a Teremtésben nem

létezik, semmit sem "kell" tenned. Minden azon múlik, hogy mit választasz,

nézd meg az életedben, hogy mi az ami működik, és mi az ami nem. Mindig azt

válaszd, ami működik, innen tudsz tovább lépni. Ha nem tudod a rablógyilkost

elfogadni feltétel nélkül, akkor ne fogadd el, de nézd meg magadban, hogy

miért nem tudod elfogadni. Mindig koncentrálj az érzelmeidre, hogy egy-egy

esemény vagy ember milyen érzelmeket vált ki belőled. A Lélek nyelve: az

érzelem, a Felsőb Éned, mindig beszél hozzád, méghozzá az érzelmeiden

keresztül. Ha dühöt, haragot, sértettséget érzel, azt nem elnyomni kell, ahogy

néhány New Age-es tanító mondja, hanem meg kell vizsgálni őket, hogy váltotta

ki őket. Ahogy a betegségek is mind-mind irányjelzők, valamire figyelmeztetni

szeretne téged a felsőbb Éned, hogy valamit nem úgy csinálsz, ahogy azt

eltervezted (nem tudatosan). Míg keleten, - néhány helyen - a betegségekre útmutatóként, áldásként tekintenek, addig nyugaton a programozásnak/agymosásnak köszönhetően irtani való szégyenletes dologként néznek.

Szóval minden ahhoz képest jó vagy rossz, hogy hogyan, milyen szemszögből nézünk rá. Ugyanez vonatkozik a mostani Vaskor nagy negativitására is. Ha innen nézzük nagyon rossz, ha viszont a másik oldalról, akkor így TÖKÉLETES. :)

U.i.: A Csakra tisztítás könyvet és hangyanyagot innen le tudod tölteni egyben:
data.hu/get/5372458/Doreen_Virtue_-_Csakra_tisztitas.zip

+ ajánlom még, ha nem olvastad Neal Donald Walsch: Beszélgetések istennel trilógiáját is:
data.hu/get/5372475/Neale_Donald_Walsch_-_Beszelgetesek_Istennel.zip

Agenor 2012.07.23. 11:28:56

@timurida: Rendben, értem a problémadat: azt mondod, hogy ezen a bolygón nincs egyensúlyban a negatív és a pozitív oldal, elbillent a mérleg nagyon durván a negativitás irányába. Látszólag, a felszínen ez tényleg így van, de gondolj erre úgy, mint egy kihívásra, egy megmérettetésre, és ne úgy, mint egy megoldhatatlan problémára.

Ha veszünk egy nagy levegőt, hátralépünk egy jó nagyot, akkor talán meg tudjuk látni a nagyobb képet is. A kérdések adottak: Mi az oka annak, hogy ennyire elbillent a mérleg a negatív oldalra? Miért szenved az emberiség már évezredek óta elnyomásban? Miért olyan nehéz kitörni az illúzióból, és emlékezni az Igazi Önvalónkra? Kik ezek az Arkhónok, és miért nem húznak már el innen a bús p-ba? Nem volt elég már a rombolásból, a háborúkból, az éhezésből, a nélkülözésből?

És akkor most nézzük meg a kort is, amiben jelenleg, itt a Földön élünk. Egy közel 26.000 éves Ciklus (a maják szerint, az Ötödik Nap Kora), utolsó 5.125 éves időszakának (azaz a Vaskor, vagy ahogy Avatara mondja: a Sárember kora), az utolsó évének (2012) az utolsó hónapjaiban vagyunk. Ennek az évnek a végével végleg lezárul a Vaskor; a materializmus, pénzközpontúság, balagyféltekés gondolkozás kora. De ezt nem úgy kell természetesen elképzelni, hogy dec. 21-én véget ér végleg a negativitás, és rögtön 22-én már az Aranykorban leszünk. Hanem inkább úgy, mint, amikor lekapcsolunk egy ventillátort, az sem hirtelen áll le, egy ideig még forog tovább, amíg tart a lendület. Tehát ez az év még a Vaskor tombolásának/agóniájának utolsó éve, amit követni fog egy átmeneti időszak, majd kezdődik egy új Ciklus, egy magasabb frekvencián.

Itt jön képbe a negatív oldal, hogy nekik mi a szerepük ebben a játszmában. Azt írtad, hogy úgy állítják be magukat a RejtettKéz írásban, hogy felkínálják a választást a pozitív és negatív oldal között. Ők nem kínálnak fel semmilyen választási lehetőséget, nekik egy (Választott) feladatuk van: minél nagyobb negativitást teremteni ezen a bolygón. Miért? Mert így tudnak "katalizátorként" működni, így tud eljutni a Lélek - aki a folytonos leszületéseket választja, a fejlődéséért - idővel a Megbocsájtásig, az Elfogadasig, a Feltétel Nélküli Szeretetig.

Eckhart Tolle egyik előadásában mond egy nagyon jó példát, ami nagyon megtetszett. Képzelj el egy világot, ahol minden zöld, de szó szerint minden, nem látsz más színt a zöldön kívül. A házak, a növények, az emberek, kivétel nélkül mind zöldek. Egy ilyen világban a zöld szín értelmét veszti, mert nincs mihez viszonyítani. Mihez képest zöld, ha nincs más szín? Ez a példa tökéletes metafóra az ŐSOKra: amikor a FÉNY szeretné megtapasztalni Önmagát, saját esszenciáját, hogy Ki/Mi is Ő Valójában, akkor egy módon tudja ezt megtenni: megteremti az ellentét, megteremti azt Aki Nem Ő. Tehát a Fény, a Végtelen Szeretet megteremti a fénytelenséget, a sötétséget, a negativitást. Végtelen sok darabra osztja magát, minden darabka egy kis Fényszikra, akik szintén meg szeretnék tapasztalni azt, hogy Kik Is ŐK, meg szeretnék tapasztalni a saját fényüket, így azt választják, hogy egyéniesült Lélekként megkezdik a Nagy Játékot. Elfelejtik azt, hogy Ők a FÉNY, elfelejtik, hogy Ők a SZERETET, és addig játsszák a Játékok, különböző szerepekbe bújva - újra és újra -, míg el nem jutnak a megértésnek arra szintjére, amikor már nincs többet szükségük tovább erre a szerepjátékra. Végül újra egyesülnek a FORRÁSSAL, újra az EGYSÉG részeivé válnak.

Innen nézve viszont már mindennek helye van a Teremtésben. Helyük van benne az Arkhónoknak, az Illuminátusoknak, az összes negativitást teremtő hatalomnak. Egészen addig, amíg fel nem ismerjük, egyénenként, hogy mi MIÉRT is történik. Amikor végre elkezdünk Emlékezni, akkor ott már nincs helye, se haragnak, se ítélkezésnek, se önsajnálatnak.

A másik, amit írtál, hogy kettős mércék működnek. Neked még egy rablógyilkost is el kell fogadnod feltétel nélkül, míg ha te csinálnád, rögtön elítélnének. Először is: semmit sem kell. Olyan szó, hogy "kell", a Teremtésben nem létezik, semmit sem "kell" tenned. Minden azon múlik, hogy mit választasz, nézd meg az életedben, hogy mi az ami működik, és mi az ami nem. Mindig azt válaszd, ami működik, innen tudsz tovább lépni. Ha nem tudod a rablógyilkost elfogadni feltétel nélkül, akkor ne fogadd el, de nézd meg magadban, hogy miért nem tudod elfogadni. Mindig koncentrálj az érzelmeidre, hogy egy-egy esemény vagy ember milyen érzelmeket vált ki belőled. A Lélek nyelve: az érzelem, a Felsőb Éned, mindig beszél hozzád, méghozzá az érzelmeiden keresztül. Ha dühöt, haragot, sértettséget érzel, azt nem elnyomni kell, ahogy néhány New Age-es tanító mondja, hanem meg kell vizsgálni őket, hogy váltotta ki őket. Ahogy a betegségek is mind-mind irányjelzők, valamire figyelmeztetni szeretne téged a felsőbb Éned, hogy valamit nem úgy csinálsz, ahogy azt eltervezted (nem tudatosan). Míg keleten, - néhány helyen - a betegségekre útmutatóként, áldásként tekintenek, addig nyugaton a programozásnak/agymosásnak köszönhetően irtani való szégyenletes dologként néznek.

Szóval minden ahhoz képest jó vagy rossz, hogy hogyan, milyen szemszögből nézünk rá. Ugyanez vonatkozik a mostani Vaskor nagy negativitására is. Ha innen nézzük nagyon rossz, ha viszont a másik oldalról, akkor így TÖKÉLETES. :)

U.i.: A Csakra tisztítás könyvet és hangyanyagot innen le tudod tölteni egyben:
data.hu/get/5372458/Doreen_Virtue_-_Csakra_tisztitas.zip

+ ajánlom még, ha nem olvastad Neal Donald Walsch: Beszélgetések istennel trilógiáját is:
data.hu/get/5372475/Neale_Donald_Walsch_-_Beszelgetesek_Istennel.zip

Agenor 2012.07.23. 11:31:40

Bocs a duplázásért! Az első mehet törlésre FehérVándor. :)

set12& 2012.07.23. 23:22:21

@timurida: Nem lehet szerintem cabalt az "érzékeny ember" nézőpontjából megérteni. Mit tudsz tenni egy cinikus emberrel? Nagyjából tehetetlenül és értetlenül állsz vele szemben. A cabal ezt a fajta cinikusságot olyan mértékben kifejlesztette, ami nekünk már érthetetlen minőség.

Nézd meg "rejtett kéz"-et a cinizmus aspektusából.
Ilyen egy igazi cabal, bárki legyen ez a rejtőző. Ezért forrt fel egypár kérdező, mert ráéreztek erre a mérhetetlen cinikusságra.

2012.07.24. 07:47:39

@Haloin: Azt hiszem a szabad akarat kérdésében nem azonos lehetőségekre gondolunk.

Ezt az egyetlen kérdést átrágom egy kicsit, a többi gondolatodra később reagálok. Többi Barátomnak is válaszolok, de ma 12 órázni fogok este 10-ig. De a szabad akarat kérdését a legfontosabb kulcsmomentumnak tartom. Ezért ezt leírom mindenképpen, hogyan látom. Mert ez mindennek az alapja. A szabad akaratunk.

Te a döntésről beszélsz. Az akarat ennél sokkal több. Döntés az, hogy megyek, megállok, vagy visszafordulok. Az akaratban - az én olvasatomban - ennél sokkal több rejlik: ez pedig egy aktív cselekvés. A "LEGYEN" állapota. Ez azért is érdekes kérdés, mert azt mondjuk (helyesen és jól), hogy a Minden Létezőben, az Ősforrásban MINDEN jelen VAN. Múlt, jelen, jövő, a teljes és határtalan Univerzum, minden Lélek, Szellem, Entitás. Időtől, tértől függetlenül. Mégis volt egy pillanat, momentum, amikor Ő azt mondta: LEGYEN! MIÉRT mondta, ha már valóságosan létezett, öröktől fogva Benne VAN?
Mindenki a "VAN-ság" állapotáról beszél a spirituális tanítók közül, de a VAN miért mondta, hogy LEGYEN?!

Magyarázatom:
Az Ő teremtési aktusa, bármiről, vagy bárkiről legyen szó nem volt más, mint az a létező potenciált, ami addig az Ő akaratának körén BELÜL helyezkedett el(VAN), attól KÍVÜLRE helyezte el és megadta a teremtett valóságnak (LEGYEN az bármi vagy bárki), hogy önmagát Tőle függetlenül érzékelhesse és saját akarattal és annak körével rendelkezhessen. Minden lény, aki ezt a szabad akaratot megkapta, elvben rendelkezik azzal a képességgel, hogy ami benne van - akaratának körén belül - belső magjától függetlenül, rajta (önmagán) kívül is megtapasztalhassa. Ha ezt a logikai láncot átgondoljuk, akkor felállíthatunk egy axiómát: szabad akarat = teremtői minőség.
Teremtés= VAN+LEGYEN
Ez a jelenlegi földi világban nagyon korlátozottan, vagy egyáltalán nem működik. A spiritualitás egyik alappillére az a megállapítás: teremtők vagytok! Ami igaz is, meg nem is. Igaz abban az értelemben, hogy úgy önmagunkat, mint létezésünket az Ősforrásból származó erővel soha meg nem szűnően minden pillanatban megalkotjuk, megteremtjük. Itt a jelenlegi földi világban a teremtői minőség másik aspektusa: önmagad megtapasztalási "kívül" (ami ténylegesen egy virtuális tér), nagyon-nagyon féloldalasan, megbillenve működik. A teremtés negatív polaritásának az irányába a teremtői minőségünk szinte automatikusan funkcionál. Semmiféle ezoterikus praktika, meditáció, imagináció, vizualizáció, légzés és mantra nem kell ahhoz, hogy félelmeim, haragom és agresszióm testet öltsön a fizikai világban: baleset, betegség, társas és társadalmi konfliktusok, szegénység és külső-belső nyomor.
A pozitív irányba, a FÉNY felé ez a teremtői minőségünk elképesztő mértékben blokkolva és korlátozva van. Majdnem lehetetlenné van téve!
Úgyis mondhatnám, hogy a negatív teremtői minőség kordában tartásához LEGALÁBB AKKORA ENERGIA KELL, mint amekkora energia kell a pozitív teremtői minőség megtapasztalásához.
Ez az, amit a spiritualitás és az ezoterika mainstream vonala egyszerűen elhallgat. Az én olvasatomban hazudik róla.
Még Neal Donald Walsch: Beszélgetések istennel c. egyébként alapműnek és nagyszerűnek számító könyve is HAZUDIK ebben a kérdésben.
Kedves Agenor! Olvastam a könyvet, tényleg fantasztikus! Nem ott van a fő gond, amit elmond, bár az ember jövőjét illetően rendkívül pesszimista, mert amit elmond, az 99%-os. A fő probléma, AZ, AMIRŐL NEM BESZÉL.

Ez az ismeretlen faktor az, aminek a súlyát leszületése előtt a Lélek nem érzi, így számomra teljesen zárójelessé válik minden "vállalás", amit bárki is a saját inkarnációja előtt megtesz. Odaát annyit tud, hogy van egy kis kertje, amit ápolnia, gondoznia kell és kedvére virágokkal, vagy ha úgy tartja kedve akár konyhakerti növényekkel is benépesítheti. Itt kérlelhetetlenül szembesül azzal, hogy vagy az antarktiszi jégmezőn kell virágot ápolnia, vagy ha a termőföld jó is, amit kapott, de minden éjjel rabló kezek leszedik a termést és pusztán szórakozásból letapossák a maradék kertet. A harmadik Lélek hamar rádöbben, hogy bizony a medve és a farkas is nagyon szereti a friss gyümölcsöt, de őt magát még jobban szeretné a gyomrában tudni.

Miért van ez?
Erre én két magyarázatot tudok adni: vagy ténylegesen az ember, mint fizikai-lelki--szellemi potenciál ennyire sötét és eleve a sötétség, negativitás irányába van behangolva. (Akkor erről kellene beszélni)
A másik magyarázat, hogy semmi komoly baj nincs az emberrel, egyszerűen kívülről van blokkolva a szabad akarata. (Akkor meg erről kellene beszélni)
És itt van a hiányérzetem, mert a felemelkedés kérdéskörével foglalkozó minden információforrás ezt a kérdést kezeli ugyan, de periferiálisan. Mintegy "mellékhatásként", akár megy a Cabal, akár nem. Az ember belső spirituális állapota, átalakulása, felébredése, ön,- és én-tudatának alakulása, EZEN MÚLIK MINDEN.

Végezetül (ezen jót mosolyogtam):
"Még valami túl sokat agyalsz gondolkodsz, szerintem egyszerűen csak élj legjobb tudásod és bölcsességed szerint.!"

Évezredek óta, a kereső kutató, elméjét tisztességesen használó emberek a mindenkori vallásoktól és papoktól azt kapták: ne gondolkozz, csak higgy! A második megfellebbezhetetlen intés: "add meg a császárnak, ami a császáré" vagy más olvasatban: "az uralkodók és az Egyház a jogaikat Istentől kapták."
A harmadik intés, ami a kegyelemdöfés volt a kutató elme számára: "Íme hitünk szent titka!"
A spiritualitás átvette mindhárom "kommunikációs módszert":
Először: "túl sokat agyalsz", vagy az "elmédben élsz", vagy "ne gondolkozz csak érezz!" (Zárójelben megjegyzem: egy kéjgyilkos is csak az érzéseit követi, ezért ez semmire nem garancia számomra)
Másodszor: "ezt vállaltad" vagy "ez a karmád", vagy "ezt kell megtapasztaljad".
Harmadik döfés: "erre 3D-ben nincs magyarázat", vagy "korlátozott emberi aggyal ezt nem tudod felfogni".

Jelenleg is legjobb tudásom és bölcsességem szerint élek! :-)))

Haloin 2012.07.24. 10:18:48

@timurida:
Köszönöm válaszod.
(egyszerűen csak ennyi)

jucckaa 2012.07.27. 00:01:28

@Smaly7: Bizony : ) Mennyivel jobban hangzana, még talán többen be is tartanák és könnyebben ! Pl. Ne ölj helyett : Az Úr számára MINDEN létforma egyformán kedves, ezért tiszteld, védelmezd és segítsd minden élőlény életét !

Leírtam, de megint megteszem: hatalmas hála FV munkásságáért ! Lelkem csücske ide jár megpihenni.
Ezek egyszerűen kikívánkoztak belőlem, mondjuk én is csatornáztam. Csak fel akartam hívni a figyelmet a rejtett veszélyre !Hogy vegyük az akadályt, azért.
Örülök hogy vagytok, szeretlek benneteket ! Jók a kommentek : )

timurida (törölt) 2012.07.28. 21:24:00

@Agenor:
Kedves Agenor!
Egy példa, hasonlat, élethelyzet jutott eszembe...
Mert egyébként mindennel, amit írtál egyetértek és hitem szerint igazad van.
De az valahogy olyan mint amikor eléd áll egy 8-10 éves kislány és rád néz, majd kérdez.
Kérdez az anyaságról, kérdez a férfiról és nőről, kérdez a gyerekről, majd kérdez a szexualitásról.
Te pedig "látóként" - mert életkorod, élethelyzeted, tapasztalataid szerint annak minősülsz - válaszolsz. Tételezzük fel, hogy az édesapja, vagy édesanyja vagy.
Hogyan is teszed ezt? Mit látsz abból a 8-10 éves gyerekemberből? Látod-e a szervezetében az éretlen, de már jelenlévő petesejteket? Látod-e benne azt a huszonéves, vagy harmincéves asszonyt, aki szenvedélyes szerelemből öleli a férfit, akivel együtt az unokáid fizikai élete elindul? Tudsz-e olyan magyarázatot, választ adni, ami egy ilyen korú embernek hiteles, elfogadható, őszinte és használható?
Meg tudod-e állni, hogy ne bonyolódj bele tudományos magyarázatokba a spermiumról, petesejtről, a zigótáról és a DNS-ről? Meg tudod-e állni, hogy ne vedd komolytalanul a virággal, porzóval és bibével való (jajj, csak ne kelljen kimondanom...) magyarázatokkal?

Miért jutott eszembe mindez?

Mert olyan érzésem van, mintha az a 8-10 éves gyermek nem kapna ÉLETKORÁNAK, FELFOGÓKÉPESSÉGÉNEK megfelelő, de legfőképpen igaz, használható, integrálható és koherens magyarázatot. Mert a jelenlegi spiritualitás a tündi-bündi ezoterikus cukiság és a vérkomoly tudományos magyarázatok között csapong.
Gyakorló apa vagyok. A lányom a 22. életévében van, TAPASZTALATBÓL TUDOM, mit miért mondok és két alapszabályt, amit leírva soha, sehol nem találtam önmagamnak fel tudtam állítani:

1. Nincs hülye, vagy rossz kérdés. Minden felmerülő kérdésre lehet, a kérdés SZINTJÉN (és ez nagyon fontos!!!!) őszintén és használhatóan válaszolni.

2. Teljesen függetlenül a kérdező információs szintjétől azonnal megérzi, TUDJA, ha nem tudsz, vagy nem akarsz válaszolni. A piros lámpa azonnal kigyullad és a vészjelző sziréna megszólal benne, ha még hazudni is merészelsz!

Visszatérve példánkra: a 8-10 éves kislány megáll és kérdez. És ahelyett, hogy néhány egyszerű tőmondattal válaszolnál, harmatos szemmel közlöd: ó gyermekem, ha te tudnád, hogy egy nagymama, vagy dédnagymama kérdezi ezt tőlem (ez hülye miről beszél?...), itt és most... Generációk százai, ezrei származnak majd belőled... Már látom az érett anyát, aki szoptatja a gyerekeit (Hmmm, ez mit is jelent?...).
Vagy hosszú-hosszú magyarázatokkal állnál elő: a mitokondriális DNS-ről vagy a autoszómális marker-ről.
Vagy a legrosszabb eshetőség: visszakérdezel, hogy ez neki MOST miért is probléma? Talán a szomszéd kisfiú (Pistike, 12 éves) és ő közös gyerekvállalást terveznek?
Sztentori hangon közlöd, hogy most a felső tagozatba való lépés előtt talán a nyelvtan és a környezetismeret, majd a játék lenne a fő feladata és nem ilyen "hülye" kérdések!

Miért kérdez a kislány? Miért kérdezek én? Azért, mert lehet, hogy ITT és MOST nem oszt, nem szoroz sem a kérdés, sem a válasz gyakorlati értelemben. De ha értelmes, tisztességes, jelenlegi szintemhez mérten kielégítő választ kap(ok), akkor ez a tudás beépül abba a világképbe, ami a kamaszkor viharaiban, majd a felnőtté válás, majd a felnőtt kor aktív időszakaiban a létezés(em) alapját fogja jelenteni.

EZ AZ, AMIT ÉN HIÁNYOLOK.
Mert mindaz, amit leírtál IGAZ. De itt és most NEM HASZNÁLHATÓ a számomra.

Mert igaz az, hogy a lélek nyelve az érzés. (Zárójelesen: nem tudjuk még azt sem, mi a Lélek...)
De milyen és melyik érzés? Az amit egy esetleg korábbi inkarnációdból hoztál? Az az érzés, amit az anyaméhtől kezdődően, korai vagy késői gyermekkorodból származik? Az az érzés, amit egy adott történelmi, társadalmi, politikai, vallási közegből szereztél?
Rákerestem a youtube-on a Szabad Európa Rádió szignáljára:
www.youtube.com/watch?v=GwLGVYTNhLs&feature=related

Egész gyerekkoromban ezt a rádiót hallgattam, mert Apám tekergette a gombot és sisteregve, folyamatosan utána hangolva, de csak ezt ment.
Bennem TELJESEN MÁS érzések vannak, mint a lányomban. Pontosítok: benne semmilyen érzelem nincs ezzel a hanggal kapcsolatban.
Végső soron szadista is csak az érzéseit követi.

Érzések? Gondolatok? Hitek? Igazságok?
Lélek, Szellem, fizikai valóság, Belső Én, Felsőbb Én, Igazi Én, Ősforrás, Entitás?
EZ EGY MAGYARÁZAT DZSUNGEL.

Sokszor eszembe jut a Mátrix c. film. Alapmű.
Vajon Neo azzá válhatott-e volna, aki valójában volt, ha őt előtte ki nem hozzák? Neo akkor kezdte meg VALÓDI működését, amikor fizikailag, lelkileg, szellemileg létezésének minden vetülete a mátrixok KÍVÜL egyesült egyetlen centrumban.
Morpheus mondhatott volna bármekkora és bármilyen igazságot, amíg Neo teste csövekkel teletűzdelve a kapszulában feküdt. Mert a testét a gépek táplálták, tudata pedig egy virtuális térben mozgott. Abban az állapotában ő soha nem lehetett volna az a NEO, akit a filmben láttunk.

set12&:
Igen, igazad van. Pontosan a fentiek fényében mérhetetlenül cinikusak. Mintha a szűzlányt megerőszakoló szatír azzal védekezne, hogy most már az áldozata tudni fogja MI AZ IGAZI SZERELEM.
Bocs, de ezt NEM ÍGY KELL MEGTUDNI.
Az anyag azért zseniális, mert rengeteg minden kiderült RÓLUK a számomra!

Haloin:
Nincs mit.
(De miért nem írod le azt, amit valójában érzel?)

Agenor 2012.07.29. 13:21:18

@timurida: Azért nagyszerű a Mi Teremtett Világunk, mert a Valóságot nem lehet sem szavakban elmondani, sem pedig leírni, csakis Megtapasztalni lehet. Mindaddig ezek a dologok csak szavak végtelen tengerei lesznek, vagy ahogy Te fogalmaztál: "magyarázat dszungel", amíg meg nem tapasztalod, át nem éled őket.

Minden könyv, minden spirituális technika, meditáció, stb. csak ugródeszka a megtapasztaláshoz, az átéléshez. Amikor a HIT, a tapasztalás által TUDÁSsá válik, akkor egyszeriben helyre kerülnek a dolgok, az addigi kérdések értelmüket vesztik, mert már Érzed, Éled, Tudod, amit addig csak hittél. Gyerekként, amíg csak figyelmeztetnek szüleid, arra, hogy ne játsszál a tűzzel, mert megégeted magad, az egészen addig csak "hit" lesz, hogy a tűz forró, amíg egyszer csak bele nem nyúlsz, és ténylegesen meg nem tapasztalod. Onnantól Bizonyosságá válik, és már nem lesz többet kérdés, hogy miért olyan különlesges dolog a tűz, hogy mindig óvnak tőle a felnőttek. És még a Tudás sem a Végső Igazság, mert el lehet jutni a Tudás egy sokkal magasabb szintjére is: az EGGYÉVÁLÁShoz. Ott már Te magad leszel a TŰZ, te leszel az a különleges, egyedi Minőség, amit mi tűznek nevezünk, Összeolvadsz vele; tűzzé válsz.

Ezek a szintek - a Hit, Tudás, Eggyéválás -, mind a Lélek fejlődésének szintjei, különböző magasságú rezgések. Olyanok, mint a rádiófrekvenciák (ha már Szabad Európa :) ), aki a Petőfire hangolja a rádióját természetes, hogy nem hallja, mi megy a Bartókon. Így vagyunk Mi is, itt a földi 3D-ben, különböző frekvenciákon rezgünk, ezért a rezgésünknek megfelelő infókat, és tapasztalatokat vonzzuk be az életünkbe. Egy 8-10 éves kislány, ha kérdez, csak a saját szintjén (frekvenciáján) érti meg a választ, az ő nyelvén lehet válaszolni. A gyerekek nyelve pedig a mesék, a metafórák világa, nekik be kell csomagolni a mondanivalót, amit majd ők szépen maguknak feldolgoznak. Van néhány nagyon jó spirituális gyerekkönyv (pl. Eckhart Tolle & Robert S. Friedman: Milton titka, vagy Esther és Jerry Hicks: Salamon beavató meséi), amik tényleg érthetően, egyszerűen, gyereknyelven írják le a világunkat, az itt működő erőket. Nincsenek bennük bonyolult összefüggések, mert nem is kellenek, a gyerekek rezgésszintjén tökéletesen megérthetőek.

Ez egyébként nagyon tisztán látszik a mostani világunkban, hogy az emberek elbeszélnek egymás mellett, nem hallják meg, hogy a másik mit akar mondani, amiben semmi "rossz" nincsen. Teljesen természetes, hogy ha két ember nincs azonos hullámhosszon, akkor nem értik meg a másikat, akik azonos frekvencián vannak, idővel úgyis bevonzzák egymást a saját világukba (ahogy Mi is tettük ezt jónéhányan ezen a blogon), így alakulnak ki a Lélekközösségek. :) És ezeknek a közösségeknek a kialakulása, ahogy haladunk a Ciklus vége felé, egyre gyorsulni fognak. Egymásra fognak találni fizikai szinten is az azonos rezgésű emberek, csoportok, így emelve egymást minden szinten.

Biztos látod Te is, ha körülnézel a környezetedben, hogy milyen gyorsan változnak a kapcsolatok, a barátságok, szerelmek, stb. Kezdenek a "helyükre" kerülni az emberek, oda ahol az azonos rezgésűek között találja magát. Évtizedes barátságok, párkapcsolatok érnek véget, szülő-gyerek viszonyok javulnak, vagy pont fordítva; romlanaknak egyre erőteljesebben. Mondhatjuk, hogy káosz van (és még milyen lesz...), de én úgy látom, hogy hamarosan ki fog tisztulni a kép, minden és mindenki a helyére fog kerülni a Játékban.

Ismered a mondást: "Hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka". Úgyhogy kitartás Barátom, közel már a Hajnal, nagyon közel. :)

timurida (törölt) 2012.08.03. 16:24:39

@Agenor:

Kedves Barátom!
Köszönöm biztató szavaidat!
Amit én hiányolok, amiben bizonytalan vagyok, az nem más mint IGAZI Önvalónk.
A spiritualitásnak, hiteknek, vallásoknak, magának az ezoterikának is az a legnagyobb problémája, hogy egy "lejárt lemez". Abban az értelemben mindenképpen, hogy egy igen régi szavatosságú alaphelyzetből indul ki.
Ez az alaphelyzet nem más, mint vagyok "én". Egy földi ember. Egy külső-belső keretrendszerrel, amit felvállaltunk a tanulás, tapasztalás érdekében. De ugyanakkor tudjuk, érezzük és a hitelesnek tekinthető irányok mind az mondják, hogy az "én" csak egy sokkal nagyobb, teljesebb foglalatban létezik, ez pedig az "ÉN". Az "én" nem része az EGÉSZNEK. Itt téved (de szerintem inkább hazudik) az illuminátus és a Cabal által létrehozott és működtetett minden vallás, spiritualitás. Mert az "én" egy virtuális tényező.

Kijelenti: "Isten vagy!". A bukfenc és csavar ott van, hogy az nem az "én", hanem az "ÉN" rendelkezik teremtői potenciállal. Az "én"-"ÉN" kapcsolatról, annak működéséről, aktiválásáról, működtetéséről pedig nagyon-nagyon mélyen hallgat...

Mindenben igazad van. De hogy hiányérzetemre egy példát mondjak: adva van egy Újházy-tyúkhúsleves.
Minden benne van. Otthon az udvarban nevelt jó kis kövér madárka. Sárga és fehérrépa. Zeller és zöldje, egy fej hagyma, 1-3 gerezd fokhagyma (ízlés és alapmennyiséghez mérten). Gomba, zöldborsó, petrezselyemzöldje, házilag készült cérnametélt, aki pikánsan szereti egy kis paprika.
Édes és/vagy csípős. A húsleves gyönyörű aranysárgán, de akár még egy kis vörös szín beütéssel is!
Az elkészítés tökéletes, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Egyetlen összetevő hiányzik. Nem "kevés", vagy "sok". Nem "ízlés kérdése". Egyetemlegesen és abszolút hiányzik.

A só.

Tápláló lenne?: Igen.
Minden benne van?: Igen
Változatos lenne?: Igen.
EHETŐ LENNE?: Nem.

Agenor 2012.08.04. 12:58:10

@timurida: Megint egy jó példa. :) Azért jó, mert még nem is olyan régen én is hasonlóan éreztem, hogy valami nagyon hiányzik a képből. Egy olyan dolog hiányzott az én "levesemből", ami kívülről nagyon egyszerűnek tűnik, de igazából ez az emberiség - a földi 3D-s lét - egyik legnagyobb próbája. Sok-sok életen keresztül jövünk újra és újra le, ugyanazokat a köröket futjuk hosszú éveken keresztül, amíg el nem jutunk ehhez felismeréshez. És mióta megismertem, azóta úgy érzem, ez az igazi kulcsa a Felszabadulásnak, és alapvető feltétele a Felemelkedésnek, és ez nem más, mint a: MEGBOCSÁTÁS.

A Megbocsátás, az igazi, őszinte, szívből jövő Megbocsátás akkora - hosszú időn keresztül elfojtott - energiákat tud felszabadítani bennünk, mint semmi más. Amikor felismertem, hogy mennyi mindenért okolom saját magamat, és másokat is tudat alatt, akkor kezdődött nálam csak az igazi belső munka. Egy-egy megbocsátásnak akkora ereje volt, hogy néhányszor fizikailag is éreztem, hogy megszakítok egy már nagyon régóta tartó köteléket. Volt, hogy percekig folytak a könnyeim a megkönnyebbüléstől, mintha ténylegesen egy mázsás súly hullott volna le rólam.

Én úgy értettem meg a Megbocsátás lényegét, hogy mindenkivel, akivel valaha is konfliktusunk volt, valami miatt nehezteltünk rá, azzal egy érzelmi köteléket alakítunk ki a nem fizikai síkon. Ezeket a kötelékeket meditációban egyébként látni is lehet: olyanok, mint a nagyon vékony aranyszálak, és minél jobban neheztelünk valakire, annál sűrűbbek ezek a szálak. Van hogy, kötél vastagságúak, de ha több életen keresztül tart a harag, akkor akár méteres átmérőjű, hatalmas kötelékdzsungel is lehet. Nézd meg pl. azokat az idős embereket, akik meggyörnyedve, meghajolva járnak, ők jól láthatóan cipelik magukkal az önvád, és a harag tonnányi terhét.

Ha túl tudunk lépni ezeken a konfliktusokon, el tudunk jutni a teljes Megbocsátásig, akkor ugrásszerűen megnő az életenergiánk, mert már nem tápláljuk tovább, nem adunk több energiát ezeknek az ellentéteknek. Saját tapasztalat, hogy sokkal könnyedebbé, energikusabbá válunk, mert már nem húznak le többet ezek az érzelmi kötelékek.

Ebben a témában az egyik legjobb előadás, egy olyan embertől, akinek konkrétan az életét mentette meg az, hogy meg tudott bocsátani magának:
youtu.be/8CRJwCFP6r8

timurida (törölt) 2012.08.05. 10:19:24

@Agenor: Kedves Barátom!

NAGYON KÖSZÖNÖM A LINKET!!!!!!!!!!
Csodálatos anyag!

Egyszerű, tiszta, érthető, kezelhető és hasznosítható.

Úgyis mondhatnám: VÉGRE!!!!

Agenor 2012.08.05. 21:24:13

@timurida: Nagyon szívesen, Barátom! Örülök, hogy így érzed. :)

Nekem is ez ugrott be, miután először végighallgattam, hogy: végre valaki, aki nem csak a vadhajtások metszegetésével van elfoglalva, hanem veszi a fáradságot, és leás a probléma gyökeréig. Annyit azért hozzáteszek, hogy én a megbocsátásra való képtelenséget sem gondolom bűnnek, hanem inkább a Tanulási-, Fejlődési-, (vagy méginkább) az Emlékezési Folyamat részének tartom.

Béla egyébként hatalmas arc, rengeteg jó előadás van fent Tőle a neten. :)

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 03:11:11

1. Kik a felszín pozitív csoportosulásai és myilen eredményt kéne felmutatniuk?

2. "az emberi természetnek a részét képezi a hatalomvágy"

Szerintem ez HAZUGSÁG.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 03:16:12

@Agenor: "az igazi kulcsa a Felszabadulásnak, és alapvető feltétele a Felemelkedésnek, és ez nem más, mint a: MEGBOCSÁTÁS."

A Mennyei Prófécia is ezt mondja.

Én viszont ebben "hellingeresebb" vagyok, vagy nem is tudom, hogyan mondjam, szóval a megbocsátás kétszereplős dolog. Van a bántó fél, akinek meg kell ÉRTENIE, hoyg mit tett valójában, mit okozott a másiknak, és ezáltal a fejéhez kapni, átérezni a fájdalmat, és megbánni, bocsánatot kérni. Csak ha ez megvan, kezdődhet el a megbocsátó fél érzelmi munkája. Az LMP nagyon jól mondja, hogy a már ma is aktívan működő mediáció erősítése a legfontosabb a büntetőjogban, hiszen az emberek nem attól nyugszanak meg, hogy 18 év múlva elítélik a vádlottat 4 év szabadságvesztésre, hanem attól, ha minél előbb feloldásra kerül az ÉRZELMI kár közöttük. Én nagyon szorgalmaznám emellé a kineziológiai és egyéb terápiás működést is a büntetettek rehabilitációjához.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 03:18:19

@timurida: "Az "én"-"ÉN" kapcsolatról, annak működéséről, aktiválásáról, működtetéséről pedig nagyon-nagyon mélyen hallgat..."

És Te tudsz erről valamit?...

jucckaa 2012.10.21. 20:08:14

@Smaly7:
Épp nemrég hallgattam egy előadást, ami nekem ad igazat! Nem átírni kéne a tízparancsolatot, hanem ÁT VAN ÍRVA!!! : )
A gnosztikus változat:
Miatyánk-
Miatyánk Univerzum Teremtője, aki bennünk vagy!
Tetteimmel akarom dicsőíteni a Nevedet!
Országod bennem és általam jöjjön el!
Akaratod az én testem és szellemem által valósuljon meg!
Testünk és lelkünk mindennapi kenyerét add meg nekünk ma! (ide vág: a nem csak kenyéren, hanem Isten igéjével is él az ember)
Bocsásd meg a mi TÉVEDÉSEINKET, mert nem tudjuk, hogy mit cselekszünk! ( az ember nem eredendően bűnös, hanem tudatlan, tanítani, gyógyítani, szeretni kell, - a másik oldalt is!!!)
Bocsáss meg nekünk, ahogy mi is megbocsátunk másoknak...
Tiéd az Univerzum a Szeretet és a Fény, ámen.

10 parancsolat- eleve nem felszólító mód, hanem kérés:
1.Kérlek ismerd fel, hogy Én vagyok Atyád és Anyád.
2.Kérlek Ismerd fel, hogy Te és Én egyek vagyunk.
3.zeress Engem és minden létezőt.
4.Élj velem és minden létezővel szeretetben, harmóniában.
5.Kérlek lásd meg, hogy a szellem az anyag felett áll.
6.Élj mindig az én Fényemben.
7.Törekedj a tudásra és a felismerésre.
8.Törekedj, hogy ezáltal az emberiséghez kötő lánctól megszabadulj.
9.Tartsd be a 7 békét (ember-ember, ember-Isten, ember-Un. stb...)
10.Becsüld meg a Földet, rombolás helyett mindig építs a Földön.

Amúgy meg ha jól veszem ki a mostani cikkből, Cobra kiesett a pikszisből?????? CSAK RÁÉREZTEM VALAMIRE, NEM????
nem volt jó az üzenete hangulata!!!

Nem 100%-os az idézés, de az üzenet azért átjön! Kicsit más célja volt azoknak akik a mostani verzióra voksoltak!! Érezhetően!!

jucckaa 2012.10.21. 20:14:15

@jucckaa: JAjj, vagyis Drake. Cobra más.

FehérVándor 2012.10.21. 21:36:52

@jucckaa: Nagyon tetszik mind a Miatyánk mind pedig a Tízparancsolat ezen változata, tudnál küldeni egy linket, hogy hol olvastad, honnan származik az információ?

AMi Drake-t illeti, ebben a cikkben nem szerepel, nem tudom mmiből szűrted le. Egyébként személy szerint én nem veszem komolyan, megszámlálhatatlan hamis előrejelzést közölt, blődségeket hordott össze, Cobrát megvádolta, hogy CIA ügynök és hasonlók, elvesztette a szavahihetősgét. Most egyébként kiadta a második Zöld Jelzését, magyarul, hogy legkésőbb hét elejéig elindul valamilyen akció, majd meglátjuk..

jucckaa 2012.10.21. 22:24:49

@FehérVándor: A LélekTv-n megy Avatára előadása:
Az esszénusok titka! Lehet youtubeon is fenn van.
Uhh, pont most ismételték, nem tudom ma megy-e még?
Én újra meghallgattam és ki is igazítom! Van még a Hegyi Beszédhez:
Angyalaid segítsége által vezess minket a felismerés/tudás útjára.

11. Kérlek, mindezeket tartsd be, hogy visszatérhess hozzám.

jucckaa 2012.10.22. 01:55:14

@FehérVándor:
Itt egy tradicionális indiai ima is, ami feltűnően hasonlít az idézett esszénus imához!
N. Ananthanárájanán (Szvámi Sivánanda tanítványa)
Hasznos segítség a lelki békéhez:
Minden nap, amikor felkelsz, imádkozz Istenhez csak két percet. Ennyi időt biztosan szánhatsz minden nap Teremtődnek.
„Oh, Uram, használj ma engem arra, hogy rajtam keresztül megvalósuljon a Te Akaratod, bármi is legyen annak a módja. Kiürítem magam, és a rendelkezésedre bocsátom magam.” Évekkel ezelőtt hallottam egy éneket az All India Radio-n. Az egyik sorát azóta sem felejtettem el. Mindenki elismételheti reggelenként, mielőtt felkelne az ágyból: „Aaj meri gati tumhari arati ban jaye” (Felajánlom neked, én Uram, a mai napom minden eseményét.)