2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Az összeesküvés rétegei

2012.07.24. 01:30 FehérVándor

Kedves Olvasók,

rengeteg minden történt az elmúlt napokban, szépen lassan dől össze a kolosszális kártyavár, a LIBOR-botrány, amelyről az ezelőtti cikkben írtam:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html  nagyon komolyan kezdi kikezdeni, a korábban kikezdhetetlennek tűnő dogmákat, tegnap már a Reuters-on volt a bombasztikus hír, miszerint ügyészek bejelentették, hogy hamarosan letartóztatásokat fognak kezdeni az ügyben:http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/indul_a_letartoztatasi_hullam_az_ev_bankbotranyaban.170465.html
Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy kell ez a botrány, ahhoz, hogy az emberek szélesebb körben elkezdjék kapizsgálni, hogy egy égető átverésnek a résztvevői és amikor megkezdődnek a letartóztatások, már nem fog kitörni a pánik.

Másik friss hír a napokból, hogy egy ún. "szuper gazdag elit", 2010-es adatok szerint kb. 21 billió( 21 ezer milliárd) dollárt rejtegethet adóparadicsomokban http://gazdasag.ma.hu/tart/cikk/c/0/138534/1/gazdasag/Szinte_elkepzelhetetlen_mennyisegu_penzt_loptak_el. Ez lehet nem tűnik nagy újdonságnak, de a BBC-n, Reuters-en olvasni hasonlókat, igencsak előremutató.

IMF vezető szégyelli, hogy valaha a cégnél dolgozott dolgozott: http://index.hu/kulfold/2012/07/21/az_imf-et_is_okolja_a_valsagert_a_volt_vezeto/ 

David Wilcock megjelentetett egy új cikket tegnap, tele fantasztikus információkkal, amelyben a LIBOR-botrányt egyszerűen a történelem legnagyobb pénzügyi botrányának nevezi,  elkezdek rajta dolgozni és közben kifogom egészíteni a korábbi Pénzügyi Zsarnokság c. grandiózus cikksorozatának darabkáival, aki elég jól ért angolul és nem akar várni, az itt olvashatja:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1066-great-revealing

A lenti cikkben a linkek, szinte kivétel nélkül angolok, egyszerűen magyarul nem találtam sehol információkat erről a témáról. Az angol linkekről egyelőre nem tudtam összefoglalót készíteni. Ha valakinek van jó Fekete Nemességgel, Jezsuitákkal kapcsolatos magyar linkje, legyen kedves küldje el.

Sajnálom, hogy most ilyen ritkán frissítek, nagyon boldog lennék ha lenne több időm, a hétköznapii élet feladatai azonban jelenleg nem engedik meg, hogy több időt szánjak az oldal információinak bővítésére,igazából szívem szerint napi két cikket írnék..

Ezek a információk szerintem nagyon fontosak ahhoz, hogy a valóság teljes mibenlétét feltárjuk, szerintem nem célravezető csak a spiritualitással vagy csak a gazdasági összeesküvéssel, csak az "UFO-kkal" foglalkozni, hanem igyekezni megérteni és átlátni a teljes képet.

Akik frissen csatlakoztak/nak hozzánk, azoknak feltétlenül javaslom a korábbi cikkek átolvasását.

Remélem élvezetes volt a vasárnapi meditáció!

Végezetül egy idézet, ami múltkor nagyon megfogott: 

"A hit olyan mint a madár, amely érzi a világosság közeledtét, és már akkor dalra fakad, 
amikor még sötét a hajnal." Rabindranath Tagore
Mi olyan dolgokról "dalolunk" itt, amik esetleg naiv álmodozásnak tűnhetnek néhányak számára, a különbség csak az, hogy hiába átható a sötétség, mi érezzük, hogy jön a hajnal. 
Aztán láttam ezt a videót és az összes probléma tovaszállt, és mélyen megtisztelve éreztem magam, hogy itt lehetek ezen a bolygón.(Érdemes a hatágú csavarnál átváltani 720p-re..A kis szaggatás azért van, mert nem videó, hanem képekből lett összerakva)


Szép napot!
FehérVándor

Az összeesküvés rétegei

 Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4_15.html

 Eredetileg megjelent: 2012.július 15.

A fizikai háttérhatalom magját egy 13 arkhónból álló csoport alkotja amely már 26000 éve irányítja a  bolygót. Ők felelősek Atlantisz bukásáért, a békés Istennő tisztelő kulturák összeomlásáért 5000 évvel ezelőtt és a késő antikvitás misztériumiskoláinak, gnosztikus irányzatoknak a megsemmisítéséért. Ők tartották fenn a karantént egyben az emberiséget túszként tartva, így a pozitív földönkívüliek egészen mostanáig nem tudtak közbeavatkozni. Többnyire kulcspozíciókba inkarnálódtak az olasz fekete nemesség köreiben.

(Magyarul jóformán csak ez a néhány mondat olvasható a fekete nemességről, Dr. Drábik János kutató tollából:  http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0214.htm

"…Ebben az írásban megkülönböztettük a szabadkőművességet a pénzoligarchia kvázi szabadkőműves hálózatától. Ez utóbbi tömöríti az illuminátusokat, azaz a felvilágosodottakat, vagy megvilágosodottakat, vagyis azokat a beavatott személyeket, akik a pénzoligarchia által eltervezett új világrend kialakításán fáradoznak. Egyre többen szeretnék pontosabban tudni, hogy kik ezek az illuminátusok? Egy ilyen általános kijelentés nem elégíti ki a megbízható ismereteket kívánó embereket. A Leleplező előző számában röviden már foglalkoztunk a németországi illuminátusok történelmi szerepével. Most arra keressük a választ, hogy kik is ezek a népek sorsát ennyire jelentősen alakító emberek? Ismét a történelemhez kell fordulnunk, hogy konkretizáljuk: milyen körből származnak az illuminátusok? Egyre több kutató tesz említést az illuminátusok és az úgynevezett "Black Nobility", azaz a "Fekete Nemesség" kapcsolatáról. Nos, kik tartoznak ehhez a "Fekete Nemesség"-hez? Robin de Ruiter, Johannes Rothkranz, John Coleman, Gary Allen, Des Griffin, Antony Sutton, valamint Jan van Helsing és mások szerint Európa leggazdagabb és leghatalmasabb arisztokrata családjai, köztük olyan előkelő dinasztiák, amelyek a 12. századi Génuából és Velencéből származnak, akik ebben az időben e városállamokban a hatalom birtokosai voltak.

Azért ragadt rájuk a "Fekete Nemesség" elnevezés, mert igen gyakran alkalmaztak tisztátalan módszereket, vagyis hatalmi eszközeik közé tartozott a hazudozás, a csalás, a gyilkosság, a terrorizmus, eszmei vonatkozásban a gnosztikus gyökerű illuminizmus, továbbá az okkultizmus, és a fekete mágia révén a sátánizmus. Ezek a városállami zsarnokok nem haboztak, ha félre kellett állítaniuk azokat, akik ellenezték üzelmeiket. A "Fekete Nemesség" első számú központja Velencében volt, ez a város ma is helyet ad utódszervezetének, amely szorosan együttműködik a német "Marshall Fund"-dal, valamint a Római Klubbal. A velencei "Fekete Nemesség"-hez tartozó személyek vagyona egyes szerzők szerint többszörösen meghaladja például a Rockefeller család vagyonát. A velencei "Fekete Nemesség" alapította a "Háromszázak Bizottságát", amelyből több fontos szervezet ágazott el, amelyeket a pénzoligarchia hálózata első-osztályú szervezeteiként jelölhetünk meg. Mint már utaltunk rá, a "Fekete Nemesség" már aktívan tevékenykedett a 12. században. 1122-ben és 1126-ban John Cemnenus egy magas erkölcsiségű uralkodó kísérletet tett a velencei oligarchák megfékezésére. John Cemnenus nem újította meg az oligarchák kereskedelmi monopóliumát, mert előjogaikat gátlástalanul a lakosság kizsákmányolására használták. A velencei flotta ezért megtámadta John Cemnenus hajóit, elfoglalta Korfut, és rákényszerítette arra, hogy az oligarchák monopoljogait újítsa meg…”

Az angol linkek szerint a következő családok alkotják az olasz Fekete Nemességet:

Orsini család
Breakspear család
Aldobrandini család
Farnese család
Somaglia család
Farnese család
Borgia család
Conti család
Chigi család
Medici család
Gaetani család
Pamphili család
Este család

Egyébként az egész sztori visszavezethető a guelf és ghibellin ellentétre, ha még valaki esetleg emlékszik erre a középiskolából, sajnos megint csak szinte semmi magyar információ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Guelphs_and_Ghibellines szerk. megj.)

(Innentől ismét Cobra.-->)

Vezetőjüket ( Az arkhónokét.. FV) május 5-én tartóztatták le Rómában és aztán az Ellenállás elszállította a bolygóról. Azonnal átállt a Fény erőihez, majd néhány nappal ezután, felismerve, hogy miket követett el, saját maga kérte a Galaktikus Központi Napba szállítását, hogy a lelke egy új ciklust kezdhessen meg. Ő volt az, akit a háttérhatalom tagjai oly sokan tiszteltek az eltorzított rituáléikon, így most olyasvalakit imádnak, aki immáron nincs jelen. (Személyes feltételezésem szerint Moloch-ot, a babyloniai alvilág istenét, de tágabb értelmezésben – vagy másik nevén – Sátánt vagy Lucifert értik alatta, esetleg valamelyik démonként ismert entitást. Moloch bagoly-szobor alakjában tűnt fel a Bohemian Klub rituáléin, melyet sikerült filmre is venni: http://www.youtube.com/watch?v=hszzdj0KfgU  http://www.okotaj.hu/szamok/41-42/ot41-02.htm Benedictus)

2500 évvel ezelőtt, az arkhónok létrehoztak egy különleges küldetésű csoportot, és beszivárogtatták őket a Ptolemaida-dinasztiába Egyiptomban:

http://vaticannewworldorder.blogspot.nl/2011/12/ptolemaic-papal-bloodlines-orsini_21.html

Ez a különleges csoport volt felelős az elme-programozásért és az emberiség tömeges irányításáért a szervezett vallásokon keresztül az utóbbi 2500 évben. Kleopátra halála után, a hatalmuk átkerült  a Ptolemaida-vérvonaltól a Julius-Claudius-dinasztiához (Augustus, Tiberius, Caligula {másik nevén Gaius}, Claudius, és Nero – szerk. megj.) Rómába, majd a római Flavius-dinasztiához, utána a Constantinus-dinasztiához, azt követően a Theodosius-dinasztiához, végül a bizánci Giustiniani-családhoz (jelentős olasz család Velencében – szerk. megj.). A középkor után ezen csoport tagjai többnyire az olasz fekete nemesség családjainak hatalmi pozícióiba inkarnálódtak. Az Ellenállási mozgalom 2010-ben e csoport ellen jelentős akciókat hajtott végre, így az sokat vesztett erejéből.

Ez a csoport hozta létre a jezsuitákat, akik az egész „showt” csinálják és irányítják a bolygót  immáron 500 éve, ahogy ebben a meglehetősen pontos, habár kissé elavult írásban olvasható(angol linkek):

http://www.whale.to/b/pope.html

http://www.whale.to/b/phelps4.html

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy Hans Kolvenbach a régi fekete pápa volt, az új Adolfo Nicolas.

Íme így irányítják a Jezsuiták az USA-t(angol link):

http://www.theoilage.com/ptolemaic-dynasty-bloodlines-t2854.html

A Rothschildok voltak a jezsuiták bankárai az elmúlt két században. A legbefolyásosabbak: Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild és immáron Nathaniel Philip de Rothschild is.

A Rockefeller / Illumináci frakciókat a jezsuiták alkották meg a 20.században azzal a szándékkal, hogy elrejtsék és aljas célokra használják fel az emberiség technológiai és tudományos fejlődését(angol link):

http://www.humanresonance.org/veil.html

A kulcsfigurák a Rockefeller / Illuminázi frakciókban: David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (ifj.George Scherf), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove és Paul Wolfowitz.

( Ezekről a szimpatikus fiatalemberekről van szó :) Azt hiszem rájuk férne egy kis szeretet és fény.. A képet én raktam be, az eredeti cikkben nem szerepel, csak gondolom sokan nincsenek tisztában kiket takarnak a fenti nevek. szerk. megj.)


403948_204128406380888_652809377_n.jpg

"Körözés alatt, emberiség elleni bűntettek vádjával"

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr554674155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zazuma 2012.07.24. 09:27:25

Köszönet a részletes információért, sok olvasnivalóval! üdv, Zazuma

zazuma 2012.07.24. 09:31:08

Kedves Benedictus! Jó, hogy kitetted a nevekkel ellátott fényképeket, (wanted guys) olyan, mint egy év végi tabló.

elyshia 2012.07.24. 11:20:21

Hmm... elnézve az illusztris társaságot egy kedves régi szomszédom (arisztokrata származása miatt kitelepített, megalázott, de derűjét, emberszeretetét, soha el nem vesztő, 80 évesen és gyönyörű arcú néni) jut eszembe és, hogy milyen igaz a mondás, bizonyos kor után felelős vagy az arcodért.
Minden tettük rajta van.

Namaste

elyshia 2012.07.24. 11:22:08

Sok Fény és sok szeretet kell nekik...

elyshia 2012.07.24. 21:45:40

Semmi köze a cikkhez, de érdemes elolvasni.
Jó éjszakát!

szepjovot.blogspot.hu/2012/07/idon-kivuli-nap-jolius-25-en-es-merkur.html

Namaste

SANTANTICA 2012.07.24. 23:25:35

azt nem értem, hogy ha a "fény erői" olyan hatalommal bírnak, hogy lelkeket küldjenek a központi napba, akkor mit sz@roznak letartóztatásos hülyéskedéssel ? akik megérdemlik azokat miért nem kapják fek azt küldik oda ahova kell?

Kimberley 2012.07.25. 01:03:58

@SANTANTICA: Sok lélekről van szó és mindegyikkel a legmegfelelőbb módon kötelesek eljárni, a legmegfelelőbb időpontban.

Kajman 2012.07.25. 03:18:07

@SANTANTICA:
Vannak bizonyos megkötések, szabályok. Ha csak berohannának, és nekiállnának kommandózni, Ők sem lennének mások.

Kajman 2012.07.25. 12:09:39

Kicsit még korán volt... Köszönjük a fordítást FehérVándor :)

set12& 2012.07.25. 20:20:46

@elyshia: Mi van, ha pont ezt akarják,hogy nyitott legyen mindenki, egy extázisban, több millió ember?

Nem arról volt szó eddig, hogy dőlj hátra, és csak nézd a színjátékot?

elyshia 2012.07.26. 09:08:19

@set12&:

kedves, nem erről van szó. Nem arról, hogy elazult állapotban, idült vigyorral arcomon várom a csodát. Arról, hogy egyetlen dolog van amivel a másik oldal nem tud mit kezdeni, és ez a a Fény, a tiszta szeretet. Ha ezt sugárzod és küldöd, illetve küldjük sokan akkor nincs más lehetősége, hogy meghátráljon. Mi történik ha egy sötét szobában fényt gyújtasz? Eltűnik a sötétség.

Szó sem volt soha arról, hogy csak ülj és nézd a színjátékot, lehet voltak akik ezt szerették volna elhitetni, hogy ülj csak és várj, majd ők megoldják helyetted.
Tedd meg amit tudsz, óva intenék azonban bárkit attól, hogy a másik oldal eszközeivel "harcoljon", abban ők a jobbak.
A mi eszközünk a hit, és a szeretet.
És megint csak visszatérek a sötét szobában való fény gyújtásához, egy gyertyával csak oszlik a sötét, de millióval?
ezért jó ha egyre többen vagyunk

Lehet, kicsit leegyszerűsítem a dolgokat, de én egyszerű ember vagyok, csak így tudok gondolkodni.

Namaste

Agenor 2012.07.26. 10:21:26

Egy felemelő írás az Illúzióról:

Egy árnyjátékos meséje az Olimpiai pánik margójára:
mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/07/egy-arnyjatekos-meseje-az-olimpiai.html

elyshia 2012.07.26. 11:08:13

@Agenor:

köszi.

kitartóan keresem a villanykapcsolót...:-))

Namaste

Agenor 2012.07.26. 12:53:57

@elyshia: Szívesen! :) Nekem ez jutott eszembe erről az írásról + a gyönyörű Tagore-idézetről:

Nem tudom ki a szerző, de ez talán lényegtelen is.

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk...

jucckaa 2012.07.26. 23:10:55

Kedves Elyshia ! Én is pont úgy érzem, ahogy Te !

Igen, a mi feladatunk szerintem is inkább a pozitívra koncentrálás, semmint a botrányokon élvezkedés.
és nagyon nagyon össze kell szedni magunkat és nem hagyni, hogy bármi féle negatív érzelem a hatása alá vonjon minket, még ha a másik oldal felé irányul is.

Akit amúgy a Legfelsőbb "kap el" az a legnagyobb megtisztulásban részesül, szóval nem földi léptékkel kell ezeket nézni. Ha egy sötétet "megsemmisítenek" úgymond az a legnagyobb megváltást kapja, közvetlen a fény erőitől, ami hatalmas kegy, nem megtorlás. Ezt kell megérteni. Így aki annyira elszigetelődött, ha erőszakkal is, de fejlődni fog szintén. Nagyon szép példa, aki önként kérte a tisztulást miután egy megértéshez eljutott. Mi pedig azok vagyunk, akik önként és dalolva, várva várjuk ugyanazt.

Smaly7 2012.07.27. 00:11:26

Készüljünk pozitívan az Olimpiára:
americankabuki.blogspot.hu/2012/07/the-time-is-now.html

Pénteken este 22 óra!

jucckaa 2012.07.27. 01:45:46

@elyshia: Kedves Elyshia ! Lehet esetleg, hogy az a feladatunk most, hogy NE nézzük az olimpia megnyitót? Annyian mondják, hogy milyen rossz szimbólumokkal lesz tele. Szerintem, akik ébredni akarnak nem szabad szennyezniük magukat velük. Egyszerűen ki kell hagynunk, ne tudjon beférkőzni a tudatunkba az üzenete ? Sajnos a kis figura már így is eljutott hozzám, pedig egy éve nem nézek tv-t, de mindenféle netes üzeneteken csak beszivárog a másik oldal ! Gondolom helyette addig nekünk mindenféle szépségre kell koncentrálnunk !

set12& 2012.07.27. 08:55:19

@elyshia:

Mikor tapasztaltad, és hogyan azt hogy kiküldted a fénytudatosságod, és meghátrált a sötét tudatosság?

Az átlag ember "tegnap óta" van felébredve, a sötét oldal meg évezredek óta tesz vesz, olyan fokon, aminek a tetejét mi itt csak kapirgáljuk.

Ők, a gyakorlatban vannak, mi meg a hitben legyünk? Hiszed, vagy tudod a módját, hogy kikerülhetünk a befolyásuk alól, ami kiterjed az életünk minden területére?

Látod a fényhálót, látod benne az embereket fényként? Tudatoddal el tudsz menni információt szerezni a sötét oldal tevékenységéról? Nem a csatornázásra gondolok.....

@Smaly7: ez jó:-)

elyshia 2012.07.27. 10:40:29

@set12&:
kedves Vallatótiszt:-)) nyugodtan világíts a szemembe nem félek a Fénytől, nem vakít, hanem éltet.

"Mikor tapasztaltad, és hogyan azt hogy kiküldted a fénytudatosságod, és meghátrált a sötét tudatosság?"

Naponta tapasztalom, és ez boldoggá tesz. Ne nagy dolgokra gondolj.

"Az átlag ember "tegnap óta" van felébredve, a sötét oldal meg évezredek óta tesz vesz, olyan fokon, aminek a tetejét mi itt csak kapirgáljuk."

hadd tegyen-vegyen. tegnap? évezredek óta? és? nem az a lényeg mióta, hanem az, hogy tudjuk, egyre többen tudjuk.

"Ők, a gyakorlatban vannak, mi meg a hitben legyünk? Hiszed, vagy tudod a módját, hogy kikerülhetünk a befolyásuk alól, ami kiterjed az életünk minden területére?"

hiszem, tudom, és mindennap teszek is érte. most is.

"Látod a fényhálót, látod benne az embereket fényként? Tudatoddal el tudsz menni információt szerezni a sötét oldal tevékenységéról? Nem a csatornázásra gondolok....."

Látom, minden meditációmkor, és ez táplálja az erőmet, hitemet. Biztosan tudnék, ha akarnám erre használni az energiáimat. De nem akarom, és nem fogom. Nekem nem ez a dolgom.

Élek, és szeretek, úgy ahogy a lelkem diktálja. Téged is.

És boldog vagyok, e (még) sötétek uralta világban is, már hosszú ideje. Igen lehet, hogy sokak szemében nem boldog vagyok, hanem hülye. Ám legyen, Bulgakovot idézve mindenkinek hite szerint.:-))

És nem vagyok hajlandó félni, pedig történtek olyan események az életemben, hogy lett volna okom.

nincsenek világmegváltó törekvéseim, ha pár embert "felébresztek" már örömmel tölt el. És ez már sikerült. és folytatom.
Vallomásomat szokásos módon aláírva

Namaste

elyshia 2012.07.27. 12:53:14

@jucckaa:

őszinte leszek, nem tudom. Én biztosan nem nézem, de nem a körülötte lévő hisztériakeltés miatt. Azt gondolom, egy felébredt emberre már nincs befolyása a "negatív" szimbólumoknak. Hiszen tudod, hogy mit látsz. A mesében is akkor veszítette el a hatalmát a gonosz törpe mikor kimondták a nevét.:-))
Nézheted is, csak nem mindegy milyen gondolatokkal.

Namaste

set12& 2012.07.27. 15:00:22

@elyshia:

Szemöldököm a fejembúbjára, szájam a fülemig...:-)

Te aztán mestere vagy a "dobj meg kenyérrel, visszadobok prézlivel" izé..nek:-)

Na, maste:-)

elyshia 2012.07.28. 17:23:04

@set12&:

örülök, ha sikerült mosolyt csempészni a napodba.
Az egyik dolog amiért nagyon jó embernek lenni az a mosoly, a humor.

Szép hétvégét!

Namaste

elyshia 2012.07.28. 17:45:47

fenyvilag.blogspot.hu/2012_07_27_archive.html
(rajtam áll, című írás)

fenyvilag.blogspot.hu/2012_07_28_archive.html
(szeretni érkeztem, című írás)

Szép hétvégét, vasárnap este közös meditáció!

Namaste

Smaly7 2012.07.28. 22:01:09

UFO az Olimpián, láttátok? Sirály!!!
Az aug. 4-es határidőről mi a véleményetek?

Kimberley 2012.07.29. 14:05:31

Találtam egy oldalt, ahol tök érdekes írások vannak. Lehet, hogy már Ti is felfedeztétek, de én csak most találtam. Pl ez:

szervezettzaklatas.webs.com/stop/pszichopatia.html

zazuma 2012.07.30. 09:30:42

@Smaly7: You tubon láttam azt az UFO-t, jól láthatták sokan egyszerre.
Az aug. 4. határidő jól hangzik, egyszer csak betartják, hogy nem húzzák tovább az időt, hanem közbelépnek. Mivel nélkülük nem menne, szerintem szükséges a közbelépés. üdv, Zazuma

zazuma 2012.07.30. 09:33:03

@Kimberley: Jól le vannak írva a különböző fajták tünetei. Személyesen ismerek olyat, akire a hazug verzió pompásan passzol szó szerint. Így csak megerősíteni tudom, hogy alapos munka. üdv, Zazuma

elyshia 2012.07.30. 14:14:32

@Kimberley:

Nem ismertem az oldalt, de átéltem az ott leírtak egy részét, erről írtam nemrég, hogy történtek olyan események amiktől kellett volna félnem.
Az is módszer, hogy elhintik benned, hogy értéktelen vagy, szerencsétlen, képtelen vagy önállóan megállni a lábadon, örülj neki, hogy gondoskodnak rólad, megmondják mit csinálj, mit gondolj. Kedves amikor ezt tulajdon házastársad és családja teszi. Azután ha nem sikerül, és kilépsz (ti. a házasságból) akkor jön a keményebb módszer az anyagi, és erkölcsi tönkretétel (kísérlete).

Egyetlen védekezési mód a szeretet és A FELSZÍNEN NEM ELLENÁLLNI. Nem felvenni a kesztyűt, nem visszajelentgetni, nem visszaszólni stb. Meditálni, mosolyogni, és keresni olyan közösséget ahol hasonló gondolkodású emberek vannak.
Mellékhatás: hülyének fognak nézni. :-))
Ne vedd okoskodásnak, de én az oldal olvasása után mindenképpen ajánlok egy tisztító meditációt pl. Alaje meditációja.

Namaste

Kimberley 2012.07.30. 14:24:04

@elyshia: Persze, én is kiürítettem az agyamat utána:) Kicsit tömény.

JohaNN 2012.07.30. 18:43:19

Hmm...Az olimpián tényleg leszállnak a plejádiak? Vélemény?

paranormal.hu/news.php?extend.587

Kimberley 2012.07.30. 20:01:19

@Smaly7: Rendkívül érdekes!:))

Aug. 4-ről amit írnak, csak most olvasom... nagyon jól hangzik! Nagyon örülnék, ha történne valami igazán nagy és látványos és lehetőleg jó dolog, már igencsak itt az ideje.

zazuma 2012.07.30. 20:45:56

@JohaNN: Szerintem nem szállnak le az olimpián, először Obama által lesznek bejelentve, aztán ők is megszólalnak a tömegmédián keresztül és csak utána jönnek személyesen közénk. Eddig ez volt a forgatókönyv. Ehhez képest egy leszállás túl hirtelennek tűnik, több lépcsőfok kihagyásával. Mindenképpen jönnek, Salusa nem túl régi hírei szerint 6-9 hónap múlva, (akkortól számítva) ez kb. november végétől jövő tavaszig terjedő időszak. Aztán meglátjuk, hogy változik e a terv. üdv, Zazuma

Smaly7 2012.07.30. 22:15:44

@Kimberley: Most írt Cobra a portálon. Semmi látványos nem lesz 4-én...:(

Kimberley 2012.07.30. 23:13:02

@Smaly7: Én nem számítok rá, hogy bármi is lesz. Csak azt mondtam, hogy jól hangzik. Sőt mi több, vannak az üzenetben elég furcsa sorok ("Isten hozott Zionban..."). Engem nem érdekelnek a dátumok. Pontosabban, nem a dátumok érdekelnek.

Smaly7 2012.07.30. 23:41:28

Cobra most elég világosan, egyértelműen leírta mire lehet számítani és mit kell(ene) tenni.

set12& 2012.07.30. 23:53:18

Egy ideje azon filózok, hogy évtizedek óta vannak fénymunkások, akik rezegnek le- föl, észlelnek, tapasztalnak stb...stb.., és mégis ezrek várják a csatornázott üzeneteket. A ráérzés elfogadott tény arra, hogy igazat mond a közvetítő, vagy sem. Egyik ember így érez rá, a másik úgy, de senki sem tudja a valóságot, vagyis az érzések szerint több igazság is lehetséges.

Ráhagyatkozni közvetítőkre,és nem lenni képesnek infot szerezni közvetlenül bármiről, ennyi év után, ez azt jelenti nekem, hogy, vagy nincsenek ilyen képességeik a fénymunkásoknak, vagy nem tudják használni.

A közvetítőt senki nem validálja, mégis körbejár blogokon, weblapokon, és a végeredmény olyan mintha valódi hír lenne, sőt tényként kezelik.

Kimberley 2012.07.31. 00:16:02

@set12&: Nem azért jár körbe az információ, mert mindenki elhiszi, hanem azért, hogy többen elolvashassák. Aki tényként kezeli, az az ő baja, nem a Tiéd.

Kimberley 2012.07.31. 00:25:50

@set12&: ...Mindenkinek a világ/társadalom más szegmensében van dolga, és nincs mindenkinek korlátlan hozzáférése minden információhoz. Nem erről szól a dolog. De mindenki ott segít ahol tud.

Kimberley 2012.07.31. 01:47:29

@Smaly7: Hát igen, egészében adja ki magát igazán a cikk:) Mármint az aug 4-es ígérgetős. Most jutottam a végére :D

Kimberley 2012.07.31. 09:54:56

@JohaNN: A végén amiket írtak megjegyzésbe (mmint a cikkhez, pontokba szedve), nekem is ugyanezek a problémáim a szöveggel. Ezen kívül, szerintem a szöveg nyelvezete is arra enged következtetni, hogy ezt nem a plejádiak mondták el. Pl: "kezdődjenek a játékok!", "Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!", "a jófiúk", "Minden szem látni fogja!" ők nem így szoktak beszélni meg hozzáállni a dolgokhoz.

JohaNN 2012.07.31. 12:03:50

Nem mondtam, hogy feltétlenül a plejádiaktól származik, csak lehet. Am a kételyekkel a cikk végén én is egyet értek. Nekem is furcsák ezek a dolgok.
Azóta még egy állítólagos csatornázó megerősítette az aug. 4-i leszállást. De valahogy nem nagyon tudom elhinni. De pár nap és kiderül. Mindenesetre ha tényleg meg is történik a dolog, sokkal valószínűbbnek tartom, hogy a negatív földönkívüliek lesznek azok. Mindenesetre szerintem korai lenne még az örömködés, hogy jönnek az intergalaktikus tesók.

Kimberley 2012.07.31. 12:15:56

@JohaNN: Természetesen, értelek. Ezt a megerősítést én is olvastam az előbb. Én úgy gondolom, hogy ha valami ilyesmi történik, akkor ez egyfajta próbatétel is lesz, hogy kik azok, akik érzékelik, hogy jön-e szeretet-rezgés és kik azok akik nem.

GoDisanAstronauT 2012.07.31. 12:34:09

Az is elképzelhető, hogy false flag akció és 1. A bizalmunkba akarnak férkőzni, hogy később ezt kamatoztassák. 2. Szépen ledarálják a saját földönkívüliüket az illuminátus és mindenki félni fog az idegenektől, ha jönnének később a pozitívak, akkor meg már félelem lenne az emberekben. Persze abban a részében amelyik nem ébredt még fel és kb. 99%-a az emberiségnek. :)

JohaNN 2012.07.31. 13:16:06

Mondjuk az is elég érdekes, hogy a korábbi brit védelmi miniszter, Nick Pope alig egy hónapja azt nyilatkozta, hogy egy olyan nagyszabású esemény, mint a londoni olimpia ideális időpont lenne az ufóknak arra, hogy megmutassák magukat a világnak.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 03:33:23

És ha elment a Sántán, akkor hogyhogy nem tudnak erről?
Az Olimpiának is nagy erőkkel veselkedtek neki:
lyricstranslate.com/hu/survival-tuleles.html
Elég sátáni zene, mire belejön.
Persze számítógépből nem az, de két kisebb hangfallal már ja. Pedig metálos vagyok, és ahhoz KÉPEST mondom ezt. Ijesztő.
www.youtube.com/watch?v=66molzUEkWI

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 03:38:50

@Kimberley: Köszönöm, nekem is segített.:)

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 03:42:40

@elyshia: Mit értesz az alatt, hogy embereket ébresztesz fel? Mi változik bennük?