2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Cobra #2 interjúja, Alexandra Meadors-sal 1.rész

2012.08.28. 21:28 FehérVándor

Kedves Olvasók,

ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra fény derül. Azért is tartottam fontosnak lefordítani ezt a beszélgetést, mert sokan mostanában csatlakoztak és itt elég sok mindenre kitér Cobra.

Több üzenet is felkerült Cobra oldalára, gyakorlatilag tarsolyban vannak, csak egy-két dolgot le szeretnék tisztázni mielőtt kirakjuk, a napokban várható ennek megoldása. 
Vannak jó hírek.Erről a következő üzenetben.

Az interjú fordítása 2 részes lesz(2x 3000 szó).

FehérVándor

Forrás: http://galacticconnection.com/cobra-interview-transcript-from-july-3-2012

Hangos verzió: http://galacticconnection.com/my-personal-cobra-interview-today-7-3-12

"Ajándék minden Fénymunkásnak"

Alexandra: Oké, július 3.-át írunk és a mai napon egy nagyon különleges vendéggel fogok beszélgetni, aki a ’Cobra’ kódnevet használja identitásának védelme érdekében, mivel korábban ő és a családja is komoly megpróbáltatásokon kellett, hogy keresztülmenjenek a tevékenysége miatt. Engedd meg, hogy üdvözöljelek és köszönöm, hogy részt veszel az interjúban.

Cobra: Üdvözlök mindenkit.

A: Azok számára akik esetleg nem lennének tisztában ki is Ő, az utóbbi időben nagyon reflektorfénybe került. Április legelején bukkant fel és az elmúlt 30 év folyamán az Ellenállási  Mozgalommal dolgozik, jól mondom?


C: Voltak olyan időszakok, amikor aktívabban együtt dolgoztam velük és voltak amikor kevésbé. De, igen kérdésedre válaszolva mind direkt, mind pedig indirekt kapcsolatban állunk. Együtt dolgozunk a bolygó felszabadításáért.

A: Rendben, remek. Azt olvastam, hogy egy ’Michael’ kódnevű személytől kaptál sok információt. Igaz az, hogy 20 millión vannak a föld alatt akikkel együtt dolgozol?


C: A helyzet az, hogy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem velem dolgoznak, hanem sokkal inkább én dolgozom nekik.

A: Értem, értem.

C: A konkrét szám jelenleg 20 millió. Voltak időszakok, amikor többen voltak itt. Néhány éve, 5-10 évvel ezelőtt ez a szám még 70 millióra rúgott, de aztán felismerték, hogy nincs szükség itt ennyi emberre, úgyhogy sokan hazamentek.

A: Hmm, nagyon jól hangzik, hogy a helyzet sokat javult.

C:  Pontosan, a helyzet a bolygón annyit javult az elmúlt években, hogy ilyen jelentős erő nem szükséges többé.

A:  Ez fantasztikus. Mielőtt belemennénk egyéb kérdésekbe, kiszeretnék térni néhány friss bejegyzésedre. Az egyik egyfajta kódolt üzenet volt. (Különféle akciókhoz kapcsolódó kódok ezek mint pl: Omega Pandora POS to 0.01 stable, R13/6 complete. L0 radius: 3.0 m. Aki olvassa eredeti nyelven a blogot, az tudja miről van szó. FehérVándor) Ezek feltételezem csak az Ellenállás tagjainak szólnak igaz?

C: Ezek az üzentek,kódok az Ellenállásnak  bolygó felszínén tevékenykedő kis létszámú ügynökének szólnak.. Ez egy praktikus módja mindegyikük azonos időben történő informálásának. Aki tudja miről van szó, könnyen dekódolja az üzenetet és ez szigorúan csak nekik szól. Megfejteni, kitalálni ezeket nem lehet.  Néhány részlet fel lett oldva a titkosítás alól, de ezen felül erről többet nem mondhatok.

A:  Értem, világos. Nemrégiben heves vita alakult ki mivel például David Icke becsmérlő megjegyzéseket tett  Wilcock-ra és Drake-re és kacsának titulálta a tömeges letartóztatások lehetőségét és csak olaj volt a tűzre, hogy a Drake által kiadott Zöld Jelzés nem vont  akciót maga után. Tudom, hogy te nem állsz vele közvetlen kapcsolatban. Érdekelne, hogy mit gondolsz ezekről a becsmérlő megjegyzésekről?

C: Ami mindenképpen érdekes, hogy ezen típusú megjegyzések mindig olyanoktól érkeznek, akik nem rendelkeznek belsős információval. Minél több információja van valakinek, annál kevésbé jellemző, hogy támadja az adott illető Wilcock-ot,Fulford-ot,Drake-et vagy engem. Tömören, ha valaki érti és átlátja nagyjából a helyzetet akkor nem támad általában senkit. Ilyen egyszerű.

A: Egyetértek. Feltudnál minket világosítani arról, hogy a ‘Cobra’ név mit jelent pontosan?

C: Ez a ‘COmpression BReAkthrough’-nak azaz a ‘Kompressziós Áttörésnek’ a kódneve. Úgy lehet leginkább elképzelni, hogy a bolygó felszíne egy szendvics közepén van. A Fény nyomást gyakorol a felszínre egyrészről fentről a pozitív galaktikus rokonok jóvoltából, másrészből pedig a föld alól az Ellenállási Mozgalomnak köszönhetően. Ehhez még hozzáadódik az is, hogy magán a felszínen is egyre nagyobb a Fény nyomása a felébredt embereknek köszönhetően. Amikor ez az összeadódott nyomás elér egy kritikus pontot, az áttörés meg fog történni a bolygó felszínén. Ezt hívják az ‘Eseménynek’. Ebbe az Eseménybe belefoglaltatik a tömeges letartóztatások, de nem korlátozódik kizárólag rá. Az Esemény egy multidimenziós áttörés lesz a Föld számára, mely ahhoz hasonlóan, mint mikor egy követ beleejtünk egy tócsába, a Fény hullámait fogja szerteszórni az Univerzumban. Az Esemény természetét tekintve egyszerre lesz fizikai és spirituális jellegű. Magába foglalja a nem-fizikai negatív lények eltűntetését, a háttérhatalom tömeges letartóztatását, és drasztikus növekedését a pozitív földönkívüliek vizuális észlelésének.

Az Esemény után végre elnyomástól mentesen, szabadon teremthetjük meg sorsunkat, a hívatlan elnyomók nélkül.

A: Ezt nagyon érdekesnek találom, mivel ahogy leírtad a folyamatot az nagyon hasonlít a szakrális geometriából ismert tóruszhoz.(Ld: Thrive! FV)

576876_209603605826752_1005417484_n_1.jpg

C: Pontosan. A fejlett technológiáknak egy bizonyos ága a tóruszon alapul. A ‘Kompressziós Áttörés’ számtalan ‘örvényen’ keresztül történik, olyan örvényeken, amelyek igazából a Föld felszínén található csillagkapuk/dimenziós kapu. Ezek segítik a Fény erőinek az előrehaladását.

A: Wow, ez izgalmasan hangzik. Olyan jó olvasni és hallani az információidat néhány hasonlóan inspiráló személlyel egyetemben, mivel úgy érzem a ’Fénymunkás’, spirituális közösség teljesen kifáradt és sokaknak nagyon elege van.

C:  Oh igen, igen. Képben vagyok róla, értem mire gondolsz. Reméljük sokaknak bátorítást adhatunk.

A: Szóval, ehm,  szükségünk van a hozzád hasonlóakra, hogy előlépjenek és adjanak egy kis bíztatást. Tudom, hogy nem oszthatsz meg mindent arról amit tudsz és ami történik. De köszönöm neked és a Drake-eknek, Wilcockoknak,stb hogy teszik amit tesznek. Ezt csak el akartam mondani.

C: Ami azt illeti, önmagában az, hogy én nekiálltam írni ezt a  blogot egy nagyon jó jel, mivel addig nem akartam ebbe belevágni, amíg nem voltam teljesen biztos a Fény győzelmében. Egy bizonyos ponton aztán felkért az Ellenállás, hogy kezdjem el írni a blogot azzal az indokkal, hogy idézem „Fény Erőinek a győzelme közeledik, szóval itt az idő az oldal elindításához és a lakosság informáláshoz, hogy készen álljanak.” Ezt mondták nekem. És ez egy nagyon jó jel.

A:  Tudod ez nagyon érdekes, nem tudom olvastad-e, de nekem is hasonló élményem volt. Decemberben azt az információt kaptam bizonyos forrásokból, hogy létre kell hozzak egy weblapot, amelynek működnie kell április 11-re. 

C: Értem.

A:  És nekem is hasonló okokat adtak meg, hogy amikor eljön az idő legyen egy adatbázis, ahol mindenféle információ össze van gyűjtve.  És aztán hallottalak téged megemlíteni, hogy tíz évvel ezelőtt kaptad a 2012 áprilisi dátumot.

C: Pontosan,pontosan.

A: Le voltam nyűgözve a szinkronicitásoktól.

C: Sok-sok évvel ezelőtt részt vettem bizonyos projektekben, amelyek mind a mai időszakot készítették elő. Sok éve folyik a készülődés. Azt mondanám, hogy kb. az utóbbi tíz évben minden ebbe az irányba konvergált.

A:Egyetértesz abban, hogy körülbelül 2000-2001 környékén volt a legmelegebb időszak, amikor a bolygó jövője a legbizonytalanabb volt?

C: A veszélyes időszak 1996 és 2003 között volt. Őszintén szólva fogalmam sem volt ezalatt a 7 éves szakasz alatt, mi fog történni a Földdel. Borzasztó veszélyes volt.

A: Igen, több helyen is voltam erről, különböző szemszögekből. Volna egy kérdésem Afganisztánnal kapcsolatban. Nem vonatkozik szorosan ide, de kíváncsi vagyok tudsz-e valamit azokról a pletykákról miszerint egy csillagkapu található arrafelé és ez a fő oka a sok háborúskodásnak a területen?

C: A csillagkapu nem Afganisztánban van, hanem Irakban. Azt mondanám, hogy különsképpen a Rockefeller frakciója a háttérhatalomnak kívánta kontroll alá vonni ezt a részét a világnak, főleg az ott található csilagkapuk miatt. Több pozitív portál/kapu is meg lett semmisítve az iraki háborúban.

A:Oh,wow. Ha azt mondanám, hogy a Plejádiak az Ellenállási Mozgalommal együtt az Őrzők Szövetségének a tagjai, egyetértenél? Hallottál az Őrzők Szövetségéről?

C: Én ezt úgy írnám le, hogy a galaxison belüli pozitív fajoknak létezik egy laza konföderációja, amelyet több névvel is illetnek. Ami fontos az nem a név, hanem a tény, hogy ezer és ezer pozitív földönkívüli faj létezik, amelyek elértek egy olyan szintre az evolúciójukban, hogy nincsen többé szükségük negativitásra. Létrehoztak egy laza konföderációt. A céljuk pedig, hogy segítsenek felszabadítani az emberiséget, hogy mi is hasonló szintre léphessünk. Ez a bolygó olyan mint egy rákos sejt egy egészséges testben. Meg kell gyógyítani ezt az utolsó beteg sejtjét a galaxisnak. Az Ellenállási Mozgalom ennek a konföderációnak a része. Közülük sokan emberi testben létezek, teljesen átlagos, normál emberi kinézettel, de máshonnan származnak.

A: Érdekes, hogy a beteg test hasonlatot hoztad fel. Ismered az Urantia könyvet?

C: Igen.

A:  Abban hasonlóan szó esik arról, hogy az Univerzum külső, hetedik szférájából indult el egy vírus. Ez a vírus félelemmel, háborúval, amnéziával jár. Egyetértesz ezzel?

C: Azt mondanám, hogy úgy kell elképzelni mintha valóban egy vírus terjedt volna szét a galaxisban. Egy mutáció, egy anomália, egy hiba, amelyről egyébként a 2000 éves vagy annál is öregebb gnosztikus szövegek szót ejtenek. Ez az anomália, ez a hiba az amit ki kell most javítani. Ez az amin dolgozunk. És ez a korrekció folyamat most ért a csúcsára.

A: Ezek szerint a korrekció utolsó hulláma folyik itt, máshol már nem áll fenn a probléma?

C: Igen, mivel az Univerzum minden más része fel lett már szabadítva. Nem véletlen, hogy pont ezen a bolygón vagyunk most itt. Ez az utolsó bolygó ami felszabadításra vár, a legutolsó  bástyája a Sötét Erőknek.  A legképzettebb galaktikus harcosok inkarnálódtak erre a bolygóra az utóbbi néhány ezer évben, mivel tudvalevő volt, hogy ezt lesz a legnehezebb felszabadítani. Azt mondanám, hogy a legfejlettebb lelkek az elképzelhető legszélesebb tudás spektrummal inkarnálódtak a bolygóra a felszabadítás céljából. Szóval ezért vagyunk itt.

A: Hmm, érdekes, valahol olvastam, hogy ahhoz, hogy ide leszülethessünk már 3-szor át kellett esnünk a  felemelkedésen, igaz ez?

C: Ezzel nem értek egyet, de azt mondanám, hogy egy bizonyos teszten kellett átmennie annak, aki ide akart inkarnálódni.

A: Különösen a bolygó felszabadításának a nehézsége miatt?

C: Pontosan, illetve a Földi(vibrációs) frekvencia alacsonysága miatt. Nem sok bolygó volt ebben a galaxisban ilyen erős Sötét befolyás alatt.

A:  Érdekes. Hihetetlen mennyiségű csatornázott üzenet található az interneten. Kíváncsi vagyok. Mit gondolsz, előfordul, hogy ezek között vannak olyanok amelyek saját jövőbeli énjüket csatornázzák?

C: Nem, nem gondolom. A legtöbb csatornázott üzenet forrása az asztrális sík. Az asztrális sík az illúzió síkja. Itt találhatóak a kimondatlan,beteljesítetlen vágyaink, törekvéseink, kívánságaink, reményeink. A legtöbb ember ezt csatornázza, az illuziót. A saját tudatalatti ötleteiket csatornázzák. Nagyon- nagyon kevés embernek van valós kapcsolata pozitív földönkívüli forrásokkal. Az ilyen forrásokból jövő információ mindig valami friss és értékes. De nem sok található belőlük.

A: Hát igen..Egy másik kérdésem az volna, hogy vannak akik azt állítják, hogy 80%-a a földi népességnek más csillagrendszerekből származik. Ez azt jelentené, hogy a maradék 20% az igazi ’Adam Kadmon’( Szepes Mária magyarázata Adam Kadmon-hoz:

„A Kabbalának egyik óriási jelentőségű tanítása az a tradíció, hogy az érzékelhető világ a Kozmosz, az egymásra következő és egymást kölcsönösen átható lények hierarchiájának a láncolata. A hozzánk legközelebb eső kozmikus egység egy hiperkozmikus óriás, csillagködökből és tejutakból összetett ember formájú Adam Kadmon. 

A kozmosz láncolata 
A Kozmosz hierarchikus láncolatából adódóan minden lény, minden élőforma egy nála nagyobb rendszer része és alkotó eleme. Túllépve az emberi pszichén, - amely sok más entitással együtt alkotja egy magasabb szellemi lény lakóhelyének asztrális szervezetét- a naprendszerünk planétái, neutronjai és protonjai, atomjai egy gigászi szervezetnek. 


Adam Kadmon 
A tejutakból és csillagködökből összetett emberformájú óriás Adam Kadmon. Jelképe ismert mindenhol a planétán. Ennek a hyperkozmikus testnek éppúgy vannak működő szervei, mint az emberi testnek-magasabb értelemben annak jelölhető-idegrendszere, vérkeringése, feje, törzse és végtagjai. 


Az ember testében és lelkében, szellemében benne rejlik az egész fizikai, pszichikai mentális Univerzum, ez a triász a kozmikus elmében is ott van. Az ember-Isten képmás –analógia e koncepció ismeretében válik élővé... A hármas egység szintézis emblémája pedig Adam Kadmon, amely kozmikus elmeként a másikban önmagát teljesen érzékelteti, és tudatosítja. 

Az ősvallás kultusza 
Az ősök grandiózus kozmofilozófiai szemlélete, felfedezte a csillagképek , és a szomszédos ködvilág nebulájának rendszerét összesítő nevet adott annak. Az első ősvallás Adam Kadmon óriásról szól, elődeink szerint a gigászi lénynek a feje az Andromeda-köd vidéke, jobb karja a Rák-köd, balkarja az Amerika-köd vidéke, szülőméhe az Orion-köd. 


Őseink misztikus szertartásaik és meditációik útján kozmikus erőcentrumokal léptek érintkezésbe, ennek köszönhetően különféle ismeretek, erőket nyertek a munkájukhoz. Az Univerzumot összetartó tétel az Analógiák Tana ezen az összeköttetésen árad a földre. 

Forrás: Szepes Mária: Academia Occulta 

C: Nem értek egyet. Úgy vélem a földi népesség döntő többsége földi eredetű. Kevés ember van, aki nem idevalósi. A legtöbben inkarnálódott emberek, akik ide születtek le először és itt mentek keresztül az (lélek)evolúciós folyamatukon, itt fejlődtek inkarnációk során.

A: És mit gondolsz Adam Kadmonról? Ha más csillagrendszerekből jöttek ide, a DNS-ük beépült az Adam Kadmon-i genetikus állományba.

C: Nos, mindenki aki a Forrásban teremtődött hordozza ezt az eredeti lenyomatot belül. Ezt nem lehet elveszíteni. Egyszerűen csak aktiválni kell. Az eredeti lenyomatot a fénytest aktiváláson vagy más néven Mer-Ka-Ba aktiváláson keresztül lehet feléleszteni. Ez egy különleges, azt mondanám spirituális ébredési, amely túlmutat az elmén és az érzelmeken és egyúttal a fizikai testet is átalakítja.

A: Oh, alig várom!

C: Hamarosan kezdődik.

A: Tudom. Szóval, azt mondtad ez az utolsó bástyája a Sötét Erőknek. Ezek szerint más csillagrendszerek, galaxisok lakói is izgalommal figyelik mi történik itt?

C:  Oh igen, sok-sok különféle faj képviselői figyelnek bennünket, de azt azért nem mondanám, hogy mindenki, nem mindenkit érdekel ez a dráma. Azt mondhatom, hogy rengeteg lény, számtalan faj, ezernyi csillagrendszerből figyelemmel kíséri mi történik és segítenek.

A: Ok.

C:  De a legfőbb kulcs az emberiség szabad akarata. A legtöbb embert olyan szinten sikerült programozni, hogy nem is érdekli őket és nem is vágynak a felszabadításukra.( Én úgy fogalmaznék, a többség nincs is tisztában a helyzettel, azzal hogy a rendszer, Mátrix rabszolgája, és mint tudjuk az a legnagyobb rabszolga az, aki tévesen hiszi azt, hogy szabad. FehérVándor) Ezért is tart oly soká.

A:  Van bármilyen hatékony módszere annak tudomásod szerint, hogy újraaktiváljuk a tobozmirigyünket, harmadik szemünket ezáltal szabad utat nyitva a Felsőbb Énünkkel és magasabb dimenziókkal való kommunikációnak?

C: A legfontosabb a kitartás. Ha valamiben jó szeretnél lenni, gyakorlásra van szükséged. Van jónéhány technika, amivel megnyithatod a felsőbb csakráidat, de a legfontosabb tényező, hogy rendszeresen végezd őket, ha elszántan végzed a munkát, meg is lesz az eredménye.

A: Tökéletesen egyetértek ezzel. Magam is tapasztaltam, hogy igenis gyakorlásra és kitartásra van szükség ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el.Egy másik témára ugorva, mostanában csodálatosan kék itt az ég Dél-Kaliforniában és ahogyan hallottam máshol is az Egyesült Államok területén. Ez azt jelenti, hogy a chemtraileknek hivatalosan is vége? Leállították őket?

C: Nincs teljesen leállítva a projekt, de sokkal kevesebb van. Ez egy jó példája a Fény Erőinek az előrehaladására.

A: Megmondom őszintén, hihetetlen a különbség nélkülük, anélkül, hogy baljósan szétterülnének fölöttem, Sokkal szabadabb érzés.

C: Igen,igen.

A: Na most nézzünk valamit, amiről sokat volt szó az interneten. Igaz az, hogy ha ténylegesen majd leszállnak a galaktikus rokonok, megtörténik a kapcsolatfelvétel, akkor lesznek akik nem lesznek képesek érzékelni, látni őket mivel a vibrációjuk nem üti meg a kívánt szintet?

C: Ez nem igaz. Amikor majd elérkezik az ideje a galaktikus flotta landolásának, a fizikai síkon fognak landolni, ergo mindenki láthatja majd őket. Mielőtt azonban ez megtörténik, jelentős előkészületek fognak történni, rengeteg bizonyítékot fognak bemutatni, ezáltal elkerülve, hogy az emberek pánikba essenek a folyamat során.

A: Huh, ez jó hír. Szóval egyetértesz azzal, hogy mindenkinek aki a bolygón van lesz lehetősége a felemelkedésre? Hallottam olyan verziót, miszerint 1/3-a a népességnek a bolygóval együtt felemelkedik, 1/3 átkerül magasabb dimenziókba míg 1/3 marad a 3D-ben.

C: Ez így nem korrekt. Nem áll módomban a felemelkedés tervét megosztani, mivel a háttérhatalom is figyel illetve a nem-fizikai arkhónok is figyelnek. A valós felemelkedési terv szigorú titkosítás alatt van jelenleg. Egy csatorna sem kap semmilyen információt az időintervallumokról és hogy pontosan miképp fog végbe menni a folyamat. mivel titkosítás alatt van biztonsági okokból. Az arkhónok kapva kapnának az alkalmon, hogy akadályozó lépéseket tegyenek. Amit mondhatok, hogy lesz aki felemelkedik. Viszont mindenki kikerül a programozások hatása alól/deprogramozva lesz, mindenki szabadon élhet és szabadon hozhatja meg arról a döntését, hogy mit szeretne. Mindenki szabadon dönthet arról majd mit szeretne.

A: Ok. Képben vagy Drunvalo Melchizedek-kel kapcsolatban?

C: Igen.

A: Ő azt említette, hogy egy 3 napos sötét perióduson fogunk keresztülmenni és mikor végére érünk ennek a  3 napnak és kijövünk a túloldalon, babaként kezdjük újra az életet. Mit gondolsz erről?

C. Ez egy nagyon régi prófécia, legalább a ’60-as évek óta van jelen, de igazából képletesen igaz. Az eseményhorizontból valós kilépésünket jelöli. Elmagyarázom. A Föld jelenleg egy (energetikai) fekete lyukban található. Egy ferde,torz  valóságban létezünk. Nehéz ezen a torz valóságon belül a dolgokat az igazi valójukban látni. Amikor kilépünk ebből a fekete lyukból, egy fényrobbanás fog végbemenni és mindenki tiszta lappal kezdheti az életét. Nem lesz többé karma és nem lesz többé programozás akárki által. Mindenki megélheti majd a saját tudatosságának a  kiteljesedését és jelenlétét valamint a saját kapcsolatát a Forrással/Istennel.

A: Wow ez remek. Egy teljesen más perspektíva, de alapvetően ugyanazt mondja. Képben vagy Kavassilassal kapcsolatban?

C: Valamennyire.

A: Ő egy kicsit hogy is mondjam.. óvatosságra int. Azt mondja, hogy nem lehet biztosan tudni milyen földönkívüliek jönnek. Fogságba fogják ejteni a naiv lelkeket és megakadályoznak a teljes felemelkedési folyamatban. Mit gondolsz erről?

C: Ez nem igaz. Elmondtam már számtalan alkalommal, hogy minden negatív földönkívüli el lett távolítva. Nem léteznek többé. Nincsenek szürkék UFO-kban repkedve, nincsenek Reptoidok/Hüllők a föld alatt, nincsenek anyahajóik, nincsenek Reptoid/Hüllő bázisok többé. Ez teljesen a múlté. Ami maradt az a háttérhatalom. Vannak köztük földönkívüliek igen( a Földre korlátozódnak. FV), akik a bolygót sok emberöltővel ezelőtt megszállták és azóta ugyanazon hatalmi pozíciókba inkarnálódnak. Rajtuk kívül még a nem-fizikai arkhónok vannak itt, akik szintén más bolygókról jőve szállták meg a Földet és azt mondanám, egyfajta szellemekként vannak jelen az interdimenzionális síkokon és tartják fenn a karantént. Azonban nincsenek többé negatív földönkívüliek galaxisszerte, nem repkednek fel-alá embereket elrabolva és nincsenek itt anyahajóikon milliószámra. Ez már a múlté.

A: Ezt remek hallani. Lehet arról hallani, hogy különböző kontinenseken más és más földönkívüli fajok vannak jelen. Mit gondolsz?

C: Igen, a háttérhatalom berkeiben. Van ugye a Rothschild frakció, Orioni eredettel. Aztán a Rockefeller frakció akik Drakóniaik és van a jezsuita frakció, ami keveréke az Andromédaiaknak és a Reptoidoknak/Hüllőknek.

A: Tehát a világ különböző részein van a főhadiszállásuk?

C: Igen. A Rothschildok kontrollálják nagyrészt Európát, aztán a Rockefellerek az USA-t és a fennmaradó területek pedig a jezsuitáké.( Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenhova elér a hatalmuk. Legerősebben a G5 országok, USA, Egyesült Királyság,Olaszország,Németország,Franciaország vannak kontroll alatt. Sok ország összefogott a háttérhatalom ellen. A jezsuitáknak sincs a világ minden részére kiterjedő uralmuk, Oroszország,India,Kína,Brazília immáron független tényezők, természetesen ez nem jelenti azt hogy őket ne próbálnák befolyásolni. FV).

A: Becslésed szerint hány űrhajóval vannak jelen a Föld körül a pozitív fajok jelenleg?

C. Sok-sok milliónyi, de álcázva vannak. Nem láthatóak az általunk érzékelt frekvenciatartományban. Egy speciális védelmi membránnal vannak felszerelve, amely megakadályozza a háttérhatalmat a detektálásukban.

A: Értem.

C: De mindenhol jelen vannak. Óriási anyahajók.

Folyt köv.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr334736433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.03. 14:46:57

Sziasztok!

Már egy ideje olvasom a blogot és most úgy döntöttem, hogy regisztrálok is. Ha már videók, így első körben megosztanám két videómat én is:

youtu.be/pkiVl18wv1k
youtu.be/z9Xvn4LV6ek

elyshia 2012.09.03. 14:56:47

ez nagyon jó, reggel óta én is jó pár helyre felraktam, de az lenne igazán jó ha kormányunk is igényelné, hiszen ingyen adják át atechnológiát. És most elküldöm néhány ún. fősodratú médiának is.:-)

ti is terjesszétek, jusson el mindenhová, tudjanak róla minél többen.

zazuma 2012.09.03. 18:27:39

@Vica56: Nagyon köszi! üdv Zazuma

Vamest 2012.09.03. 18:35:01

@elyshia: Úgy gondolom, hogy a kormányunk nem is igényli, és nem is tehetné, hogy csak úgy az ingyen energiát népszerűsítse, használja, bevezesse hazánkban. Már akik megmondják nekik, mit tehetnek, mondhatnak, azok biztosan nem támogatják, hogy jobb legyen nekünk, vagy bárkinek.

Vica56 2012.09.03. 18:48:10

zazuma, nagyon szívesen ) azt gondolom, valóban jó lenne, ha minél többen értesülnének erről...

zazuma 2012.09.03. 19:48:39

@elyshia: Szia! Nagyon örülök én is neki, hajrá! üdv, Zazuma

Kimberley 2012.09.03. 21:02:19

@Vamest: Lehet, hogy neki tetszene, szerintem csak azoknak nem tetszik, akik őt is irányítják... az alábbi cikk szerint azért, mert zavarja kedvenc Hárfánkat:

hungarianrealnews.com/news.php?readmore=264

Kimberley 2012.09.03. 21:18:46

Az ingyen energiával kapcsolatban, nos, én nem igazán tudom a fizikát átlátni, de persze megteszek minden tőlem telhetőt, csak nem épp a szakterületem... sajnos nem ismerek személyesen senkit, aki ilyesmivel foglalkozna, még senkivel nem vettem fel a kapcsolatot, viszont ha segíteni kell valami szerkezeteket megépíteni vagy ilyesmi, mondjuk ha elindulna egy ingyen-energiás valamilyen projekt Budapesten v környékén, nagyon szívesen jelen lennék, hogy közreműködhessek és tanulhassak is. Van egy olyan ötletem, hogy osszuk meg egymás közt az infókat amiket tudunk erről, itt is, mert ez az energia-dolog egy olyan mérföldkő lesz, ami alapjaiban rengeti meg a még fennálló régi rendszert és teszi jobbá az életünket. Azért is éreztem, hogy hozzá kell szólnom a témához, mert szeretném (mások nevében is, akik hasonló cipőben járnak) a segítségeteket kérni, tudtok-e valamit, hogy létezik-e szabadenergiás ötlet a téli fűtésre? Még csak most fogok utánanézni, de gondoltam, megkérdezem, hátha valaki tud valamit, és egyúttal megosztódik, hiszen mostmár ez aktuális lesz, mert jön az ősz.

zazuma 2012.09.03. 21:35:55

@Vamest: Szia! Ha ez így van, nagy gáz, mert a világ szeme Amerikán van. Szerintem is inkább az őt irányítóknak nem tetszik a felfedezés. Mindent megtesznek, hogy a technológia ne terjedjen el, legalábbis most. Remélem olyan lépések történnek hamarosan, hogy széles körben elterjedjen és minél hamarabb. üdv, Zazuma

elyshia 2012.09.03. 22:14:01

@Vamest:

ezt az egész világon mindenki számára elérhetővé teszi az alapítvány. És ha elég sokan tudunk róla szerte a világon nem lehet megakadályozni, hogy elterjedjen, nem lehet többé eltusolni, fiókba dugni és a kitalálóit eltüntetni. És nemcsak nekünk lesz jobb általa, hanem a világon mindenkinek.
És itt a mi felelősségünk, hogy hallassuk a hangunkat, hogy egy kicsit a kezünkbe vegyük a sorsunkat.
Csak azt a kicsit tegye meg mindenki amit megtehet, akár csak annyit, hogy valami mellé oda merjen állni.
mondtam már, ha sokan akarunk valamit akkor már nem lehet félresöpörni.
Mi is élhetünk a nyilvánosság erejével, még ha csak ilyen fórumon is.

Namaste

Mátrix 2012.09.03. 22:27:37

Na végre, egy normális hsz. (mármint Elyshiáé)

Gyerekek, mi itt Magyarországon vagyunk, vagy nem? Amerika azt csinál, amit akar. Az az Amerikai nép felelőssége. Nem egyetlen ember dönti el egy nemzet sorsát - az államfő - ez még senkinek nem jutott eszébe?? Mi itt vagyunk, tehát nekünk itt kell tennünk. Szép, mondhatom... Hogy épp hogy megjelenik egy világot megrengető új technológia a szabadságért, máris arról beszéltek, hogy ez biztos elérhetetlen lesz, így meg úgy... Befolyás ide meg oda. Mi van veletek?? Így mit várjunk a többiektől, ha ti is így reagáltok? Szégyenlem magam helyettetek is!

zazuma 2012.09.03. 22:39:46

Vamest! Az őt irányítóknak... mondatomnál Obamára gondoltam, így egyértelműbb a gondolatom. Zazuma

2012.09.03. 23:37:28

@Al David: Üdv a csapatban! :-)

Jók a filmek és frissek!
Köszönet érte!
Egyre többen vagyunk és ez jó. Ha csak minden ember tíz másik embert tud elindítani az igazság mentén, azok mindegyike is tízet és ez így folytatódik, akkor egyre többen és többen leszünk!!

2012.09.03. 23:51:27

@Kimberley: Kérdésed nagyon jó.
Szerintem akkor lesz áttörés, ha ezt a technológiát lehet alkalmazni egy háztartásban is. Nyilvánvaló, hogy az energia-lobbi az utolsó töltényig harcolni fog ellene.
Nekem csak egyetlen kérdésem van, de ez rögtön szöget ütött a fejembe:
Irán az egyik legnagyobb kőolaj-exportáló ország. Bevételeinek - ami nem kevés - döntő része ebből származik.
Nem éreztek itt valami zavart, vagy ellentmondást?
Hogy ők állnak az élére egy olyan kérdésnek, ami alapvetően és véglegesen átszabja az eddigi felállást?

Mindenesetre abban biztosak lehetünk, hogy NEM LESZ OLYAN KORMÁNY, aki zöld utat adna. Ezt az elvetemültséget csak úgy lehet megtörni, hogy megveszem a szerkezetet, bemegyek az ELMÜ-höz, felmondom a szolgáltatói szerződést, egy villanyszerelő átköti az eddigi betápot az utcáról bejövő vezetékről ebbe a masinába.
Utána a sárga csekkekből rakok egy tábortüzet! :-)))

2012.09.03. 23:54:07

@set12&: EZ IGAZ?
!!!!!!!????????

Kimberley 2012.09.03. 23:58:39

@timurida: Nekem az volt a benyomásom, hogy nem egész Irán állt az élére, csak az alapítvány alapítója egy iráni fickó. Bennem meg az fogalmazódott meg, hogy az amcsik (meg zsidók stb) nem emiatt akarják-e megtámadni Iránt? Bár, mivel úgy tűnik, Belgiumban van ez a projekt, így megintcsak nem áll össze :) De ettől függetlenül ha a helyében lennék, alaposan védeném magam, mert komoly támadásokat szabadított szerintem most magára. Úgy értem, még most jöhet a java.

iZorz 2012.09.04. 00:08:30

@timurida: ez engem is érdekelne, nagyon meglepő volt ezt most olvasni. Be fog ez indulni, előbb vagy utóbb, de felszabadul az emberiség! :)

iZorz 2012.09.04. 00:09:31

Ja és reméljük hogy hiteles a cikk írójának a forrása.

Vamest 2012.09.04. 10:00:54

Érdekes ez az ingyenenergia.
Az biztos, hogy a jelenlegi kormányok (és a háttérből irányítók) részéről nem várhatunk lépéseket ez ügyben, mivel kezükben van az energiaipar, és nem céljuk azt feladni, eddig sem volt, és most sem. Már legalább Tesla óta, az 1890-es évek óta tudomásuk van az ingyenenergiáról, ha nem régebben.
Éppen úgy, ahogy az alternatív energiák is az ő kezükben vannak. Miért nincs például vízzel hajtott autó az utakon, miért nincs napkollektor minden házon?
Éppen csak annyit mutatnak belőle, amivel elterelik a figyelmet arról, hogy miért nem lehet tömegesen elterjeszteni...

Ezt a KESHE projektet nem ismerem, de nem lehet, hogy ez is csak a színdarab része? Egy olyan ügy, ami eltereli a figyelmet a lényegről? És csak azt bizonyítja megint, miért nem célszerű használni?
Szóval érdekes kérdés, hogy ki áll mögötte.

Mert most Obama azt mondja, hogy azért nem használható, mert megzavarja a műholdakat, a kommunikációs rendszert...

Én az ingyen energiát úgy képzelem, hogy nem rombol, nem befolyásol, hanem tiszta energiát ad oda ahova éppen kell, olyan formában és módon, ahogy éppen szükséges.

Egyébként, ha nekem ingyenenergiám lenne (mármint olyan technikám), nem a kormányoknak ajánlanám.

Persze az embereknek tudni kell róla, terjeszteni kell, minél többet, többször, de nem a hazugságokat.

Valamiért az az érzésem, hogy ameddig valamilyen Esemény/Változás nem történik, addig nem lesz ingyenenergia.

@Kimberley:
Szabadenergiára házi egyszerű: sörkollektor www.sorkollektor.hu/
Persze ez csak egy kis rásegítés, és nem oldja meg a téli fűtést.

Energiával kapcsolatban ismeritek Egely Györgyöt? (van nekünk magyar tudósunk is)

www.ztka.hu/?q=hu/content/z%C3%B6ld-technikai-fordulat-lehet%C5%91s%C3%A9gei

www.vntv.hu/tag.php?t=dr-egely-gyorgy

elyshia 2012.09.04. 11:02:35

@Vamest:

akkor olvasd el ezt levelet.
Azért ajánlja a kormányoknak, mert jelenleg az ő kezükben összpontosul a lehetőség, hogy bevezessék.
Azért hozza nyilvánosságra, az interneten, hogy tudjunk róla, és ha a kormányok nem lépnek, akkor lépjünk, mi az összefogás erejével.
Már ha lesz összefogás, mert addig míg azon gondolkodunk vajon ki és mi állhat mögötte, és, hogy úgyse lesz belőle semmi, nos addig, valóban röhöghetnek a markukba az energiaipar jelenlegi urai.
Meg míg várjuk az Eseményt, hogy majd az megold mindent.

És akkor mi van, ha az Esemény bekövetkezte attól is függ, hogy a emberiség (MI!) mikor fog végre össze valami érdekében, valamiért ami nem politika, hanem ami mindenkit egyformán érint. És mi az ha nem az ingyenenergia?

Igen tudom, hogy van magyar feltalálónk is, az ő véleményére például én is kíváncsi lennék, gondolom ti is, nosza el kell neki juttatni a videót.
És mindenkinek akiről úgy gondoljátok érdemben tud róla mondani valamit, vagy tenni érte.

Cselekedjünk.

miczo 2012.09.04. 12:33:16

A szabadenergiáról.

@Vamest, írtad: "Én az ingyen energiát úgy képzelem, hogy nem rombol, nem befolyásol, hanem tiszta energiát ad oda ahova éppen kell, olyan formában és módon, ahogy éppen szükséges."

Jelenlegi elektromágnességen alapuló technológiánk általánosságban a legpusztítóbb dolog, csak utalok az energiaellátó rendszer sugárzására, az elektroszmogra és azokra a gépekre amiket használunk (mobiltelefon,mikrósütö,tv,számítógép). Az alapprobléma a tranzverzális elektromágneses hullámok használatával van, sajnos hosszútávon ez egy életellenes sugárzás. Ha belegondolsz a SETI sikertelenségébe, vajon miért nem tudtak ezidáig értelmes jelet fogni a kozmoszból semmiféle hullámhosszon? Mert értelmes civilizáció nem használja a tranzvezális EM hullámokat! Ez nem véletlen, ennél csak jobb megoldások vannak (pl Tesla által már az 1800-as évek végén használt longitudinális hullámok, vagy az iker-részecske elv, vagy különféle olyan éteri hullámok amik még a tudomány számára ismeretlenek).

Keshe készülékének alapelve nagyon egyszerü, jó megoldás és nincs káros sugárzása (elsöre ezt tudtam kihámozni az elvböl). Ez általában igaz a mágneses elven müködö szabadenergiás gépekre is. Konkrétumot itt nem szeretnék írni, de vannak ilyenek készen, csak a gyártásra (finanszírozásra) várva, itt Magyarországon is, szóval ne aggódjon senki emiatt. Vízzel hajtott autó is szalad pár az utakon (nem sok), de a készítöje nem hülye, hogy nagydobra verje a dolgot. A Keshe féle reaktort (is) akkor lehet utánaépíteni, ha van konkrét építési leírás, anyagokkal, méretezéssel, üzemeltetési paraméterekkel és van egy olyan üzem ahol le lehet gyártani. Egy elv még nagyon kevés, hogy abból használható sorozatgyártás induljon az egy vagy több évtized kutatómunka és háttér kell. Ezt az iráni tudós és szervezete ingyen átadja azoknak akik kérik, és ez óriási! De azt azért lássátok, hogy ezek nem garázsban összerakható dologok, sok embernek egyszerüen nincs hozzá se elvi, se technológiai tudása.
Amíg a háttérhatalom fennáll ezeket nem tudják a gyakorlatba vinni, ebben biztos vagyok. Nem a technológia bonyolultsága vagy hiánya a gond, hiszen az minden országban adott már, hanem az elnyomás és a pénzrendszer! Ez az elsö probléma amit meg kell oldani.

elyshia 2012.09.04. 12:46:50

@miczo:

szinte mindenben igazad van, de! te tudod, hogy vannak ezek a technológiák, én tudom, de sokan nem.
Azt mondom, terjeszteni kell az információt, mindenhol.

Namaste

Kimberley 2012.09.04. 14:05:17

@miczo: Hát igen, bizony... van aki azért is nem mer érdeklődni ezek iránt a technológiák iránt, mert úgy gondolja, hogy illegálisak és baj lesz belőle. Rettenetes, hogy egyesekben mennyi félelem meg tehetetlenség van.

set12& 2012.09.04. 14:13:59

@timurida: nincs megerősítve. Drake álmodása:-)

@Vamest:
A fenntartható fejlődésről
www.youtube.com/watch?v=aIJSrNh4MlU&feature=player_embedded , cabal terv a javából.

Van egy "rakéta kályha" tüzelési megoldás, mi megcsináltuk, működik, hatásfoka igen jó, faigénye minimális.

Vamest 2012.09.04. 15:32:45

@miczo:
Ez igaz? Hogy a Nap vörös óriássá változik? És bekebelezi a Merkúrt és a Vénuszt? www.youtube.com/watch?v=N4O3K39qCZU&feature=plcp

miczo 2012.09.04. 15:35:58

Most érdekes módon azt tapasztalom, hogy jutube feladja azokat a szabad energia témájú videókat is, amiket eddig csak igen nehezen lehetett elökotorni a mélységekböl, vagy megtalálni a 200x annyi félrevezetö, hamis videó között.

Alább pl olyan (müködö) fizikai modellek amik a legfontosabb elveket próbálják megértetni. Legegyszerübbek a mechanikus szerkezetek, ezekkel érdemes kezdeni. Ha képes vagy meglátni az teret, hogyan müködik a mágneses-mechanikus modellekben, akkor megérted a mechanikai mozgás nélküli, az eröterek oda-vissza alakításával müködö szerkezeteket is.

@Elyshia: Igen, az információt kell terjeszteni, hogy létezik. A Keshe-féle generátor sajnos túl bonyolult a legtöbb embernek. Érdemes egyszerübbel kezdeni, amin el tudnak gondolkodni, esetleg ki tudják próbálni. Ez mind elemi fizika, amit nem tanítottak:

youtu.be/zqG-TL0WnjE
youtu.be/RkLfpXpO5sQ
youtu.be/cGq2WSnE7j0
youtu.be/RkLfpXpO5sQ
Bedini motor (back-emf motor):
youtu.be/WooCJ3mye54

zazuma 2012.09.04. 19:10:44

@elyshia: Szia! Galaktikus barátaink üzenték már sokszor, hogy lesz olyan technológia, aminek segítségével nagyon-nagyon lerövidül az utazási idő a bolygó bármely két pontja között. Már be is szeretnék mutatni, nagyon örülök. Nekem sem szegi kedvem a kormányok ellenállása, mert tudom, hogy miénk a jövő! Üdv, Zazuma

zazuma 2012.09.04. 20:00:29

@elyshia: Zseniális felismerés! Ahhoz, hogy önmagunkhoz eljussunk, csak a magunkra szedett trutyit kell levetkőzni. Azért ez elég nehéz, mert generációkon áröröklődő trutyi van rajtunk, ami attól nem tűnik el, hogy kijelentjük, hogy távozzon, ott van az energiarendszerünkben, a génjeinkben, (a karma a génekre íródik) stb. Lehet rajta dolgozni, kineziológia, lélekrész visszatérítés, születés megélés, Hellinger, stb. Igy nézve tényleg nem elég a Kis Balázs Kunó által említett agykontroll, mennyei prófécia könyv, buddhista tanok, stb. Remélem, hogy nagyon hamarosan akkora változáson megyünk keresztül, hogy ezen gyógyító technikák nélkül is megtisztulunk mindentől, ami gátol minket. üdv, Zazuma

elyshia 2012.09.05. 09:09:50

@miczo:

valamikor korábban, feltettem már egy linket ide a fórumra, olyasmi volt a címe, hogy: íme az új tudomány. A körítést levéve, nagyon kíváncsi lennék mit mondasz rá. Mindjárt előbányászom és újra felteszem.

itt is van:
vimeo.com/27402985

Namaste

elyshia 2012.09.05. 09:35:10

@zazuma:

erre csak annyit, hogy

Úgy legyen! :-)

rycsy11 2012.09.05. 11:37:44

A múltban az emberiség hatalmas ajándékot kapott Plejádi fénytestvéreinktől, amely a képlet alapján most egy szinten aktivizálódik, előhívásra kerül. Ez az együttállás mindenképpen megtörténik, tehát ez az energiamintázat hatja át most a Földet, s hogy Te ebben mennyire merítkezel meg tudatosan, az csak tőled függ. Ez még szeptember első feléig hatókörön belül lesz, addig érdemes minden nap reggel vagy este egy tudatos légző-meditációt elvégezned.

Nincs más dolgod, mint leülni, nyugodtan elhelyezkedni, figyelni a lélegzetvételedre, ahogyan lenyugszik, könnyeddé válik, és közben megfigyelni, ahogyan áramlik a levegő. Ekkor képzeletben a lélegzetvétellel együtt próbáld meg mintegy belélegezni a Plejádok csillagairól érkező fényt, és elképzelni, hogy beáramlik a testedbe, s eljut minden sejtedhez. Ez hatalmas frissítő erővel fog átjárni, érdemes egy-egy negyed órát rászánnod.

mindenkinek ajánlom!!!!!!!!!!!!

miczo 2012.09.05. 11:47:35

@elyshia: Igen, az elsö olyan írás volt ahol a müködési elvet is az alapoktól elmagyarázta (igaz nem a mi fizikánk szerint), szerintem ez nagyon jó. Bele lehet látni hogyan is gondolkodnak a fizikáról. A linkelt videók közü ez az ami ugyanezen az elven müködik: youtu.be/cGq2WSnE7j0

A fényszál, amit a doksi emleget, nem a látható fény, hanem a szubatomi fénykvantum, ami minden megnyilvánult dolog alapja. A magyar hagyományokban ezt így ábrázolták: www.szabosag.com/images/large/003.jpg
A kabátujjon a hímzés, az elemi fénykvantum dinamikus ábrája síkban (térben egy oktaéder élein mozog). Ehhez már kell a szakrális geometria, de mint leírás ott van a ruházaton is.

@Vamest: Ismerem a videót, Ö az egyedüli forrás aki erröl beszél, ezt eddig senki nem erösítette meg. Nekem a kutató tisztának tünik, az információ meg tévesnek, de kiderül.

Ezekröl a jövendölésekröl már beszéltetek itt, csak annyit füznék hozzá, hogy akik szellemi értelemben látók, azok sosem így írnak le dolgokat. Egyrészt nem tudnak konkrét fizikai eseményt mondani, hanem az eröhatást látják ami a magasabb dimenzió felöl a mi terünkbe érkezik. Hogy a beérkezés mikor következik be, vagy egyáltalán bekövetkezik-e, nem lehet 100% megmondani, mert változhat. Ugyanakkor egy erö, energia az adott idövonalon nemcsak egyféle eseményként manifesztálódhat.

Tudom, hogy ez így homályos és bonyolult, de sajnos ez van. A legnagyobb gond hogy nem tudunk kitörni a 3Ds idökeret fogságából. Fogadjátok el, hogy a magasabb dimenziókban nincsenek ilyen lineáris dolgok, nincs idö, de történés van. Aki mondjuk az 5D-böl nézi a mi 3D-s valóságunkat az több idövonalat is lát párhuzamosan (mi ezt úgy mondjuk a lehetséges legvalószínübb kimenetelek), de ezek egyenértéküek. Mi itt egy idöszálban vagyunk benne, innen nem látunk ki, a látók sem. Az hogy mi lehetne ilyen szempontból nem releváns, ezeket a információkat már senki se hiszi el, mert a maga földhözragadt kis 3D-s tudatával azt keresi, hogy mi lesz holnapután. Ami megvalósul, az már benn van a térben, de hogy hogyan (vagyis melyik idövonal lesz az aktív) az csak akkor derül ki amikor történik. Ennyi a döntési szabadság, az idövonalak közti lavírozás lehetösége.

Nem tudom így érthetö-e, hogy hiteles ember miért nem mond konkrét dolgokat. Egyszerün ez nem így müködik, ezek az idövonalak közti valószínüségek. Ugyanez a magyarázata hogy X látnok 1xxx-ben leírta korunkat, 117 jóslata bejött, utána meg semmi. És azok is szimbolikusak voltak.

Beszéltem valakivel (szellemileg látó, nekem teljesen hiteles) és ö azt mondja 2012 dec 21 után eddig semmit nem látott. Most kezd nagyon halványan nyílani valami. Ugyanezt olvastam valahol az amerikai looking glas project kapcsán (technikai eszközökkel fürkészték a jövöt (igen, lehetséges!)), dec 21-ig láttak állítólag, utána semmi infót nem tudtak lehozni.

Ugy gondolom (jelen infók alapján), dec 21.-i idöpont pusztán jelen idövonalaink találkozási pontja, hogy utána mi van az nagyban rajtunk áll. Utána lehetöségek vannak. :)

Nem kutatom a jövöt, hanem bízom abban, hogy amiért ide jöttünk sikerre visszük.

Vamest 2012.09.05. 12:49:37

@miczo: Köszönöm szépen!
"dec 21.-i idöpont pusztán jelen idövonalaink találkozási pontja"
Ez azt jelenti, hogy addig a pontig megtörténik, aminek történni kell, de azt senki nem tudja pontosan, hogy melyik időpontban?
És onnan valami új kezdődik...

elyshia 2012.09.05. 13:32:25

@miczo:

nem egyszerű ám a mi fizikánkon felnőtt embernek megérteni! teljesen másféle megközelítést igényel.

"...hogy utána mi van az nagyban rajtunk áll. Utána lehetöségek vannak. :)"

örülök, hogy ezt mondod, állandóan ezt ismétlem, ilyen-olyan formában.:-))

Namaste

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.05. 15:49:53

Akkor lehetséges, hogy december 21-ig minden egyes ember tudatában lesz annak, hogy mi is ez az egész és ezután attól függ, hogy ki, hogyan vélekedik erről?

Vagy a Teremtő tervének egy része, ezen jövő megtekintésének blokkolása bármiféle módszerrel?

Hiszen így hozzájárulhat a Föld beteljesítéséhez.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.05. 15:58:41

Vagy megszűnik az idő...

Nem tudom az 5 dimenzióban létezik-e előrelátás az időben? Lehet, hogy más dimenzióba kerülünk (az egész Föld) és azért nem látni tovább.

Itt marad-e a 3. dimenzió a többieknek, akik még nem állnak készen? Vagy meghalnak? Elviszik őket?

Mátrix 2012.09.05. 16:28:17

@Al David: Szia
Ne parázz, ez a lényeg, minden ok lesz:)
örökkön-örökké vagyunk...

Olvass vissza hsz.-okat, 1-2 lejjebbi topicban, rengeteget beszéltünk azokról a dolgokról, amire a kérdéseid irányulnak.

zazuma 2012.09.05. 18:24:40

@rycsy11: Szia! Nagyon jót ajánlottál! Ahogy belélegeztem, azonnal kirázott a hideg tetőtől-talpig, nagyon jól esett. Köszi, Zazuma

zazuma 2012.09.05. 18:33:21

Azt olvastam az idővonalakkal kapcsolatban, hogy több látó nem tudott a dec 21. utánra látni. Mintha egy fehér fényfalnál megtorpannának, de arra utaltak, hogy valószínűleg azért, mert utána már csak egy idővonal létezik. Ahogy miczo írta, ott összefutnak az idővonalak. üdv, Zazuma

zazuma 2012.09.05. 18:40:11

@Al David: Dimenzióváltás még nem következik be, eddigi információk szerint tudatváltás következik, dec végén lépünk be teljesen a fotonövbe.

kismacska5 2012.09.05. 19:16:30

Jóindulatú,Pozitív Földönkívüliek, és Pozitív FÉNYANGYALOK Figyelem,Segítsetek!!

Ha olvassátok a Facebookot, Kérlek benneteket, Mentsétek ki az Országunkat és az Emberiséget az Adósságcsapdából, távolítsátok el a gonosz háttérhatalmakat, és hozzátok el a földre a békét,a fényt és szeretetet!!
Köszönöm mindenki nevében!

kismacska5 2012.09.05. 19:45:52

@kismacska5:
Elnézést!

A facebook szó helyett felemelkedés blogot akartam írni.

Vica56 2012.09.06. 16:22:30

Kismacska5: melegség öntötte el a szívemet, még a szemem is könnybe lábadt, ahogy olvastam a soraidat.
Hasonlóan érzek és gondolkodok én is, biztos vagyok benne, h segítenek, ha kérjük őket.De a szabad akaratba nem szólhatnak bele az Univerzum törvényei szerint.Viszont szerény véleményem szerint, ha sokan kérnénk, már régen léphettek volna.
üdv.

kismacska5 2012.09.06. 16:45:08

@Vica56:
Köszönöm a pozitív reagálásod, tudod nagyon nehéz, főleg annak aki adosság spirálban van benne, és a kormányra már nem számíthatunk, csak saját magunkra, de mit is tehetnénk vonuljunk utcára, tüntesünk a bankok, meg parlament előtt, ránk küldi a kormány a megtorló légiót ( rendőröket) aztán kapunk gumi lövedéket, meg vízágyút stb...
Sokan már a szellem világtól kérnek segítséget mert már önerejükből nem tudnak kimászni.
Itt már nem azt kellene hogy a svájci francot forintra átváltani, hanem egy teljes adosság el engedés lenne a megoldás!!
Főleg annak aki már vagy 5-10 éve még mindig a kamatokat fizeti, gyakorlatilag még az unokáknak is törleszteni kell, és ez egy soha véget nem érő mókus kerék!

Vamest 2012.09.06. 18:50:51

Akármit is mondtok, ebben a Keshe dologban valami nem kerek. www.emberiseg.hu/portal/blog/2012/09/ingyen-energia-keshe-alapitvany-belgium/#more-8160
Pedig igazán drukkolok...

zazuma 2012.09.06. 20:22:41

@Vamest: Szia! Nekem az nem tetszik a dologban, hogy hiába csodás a technológia, a kormányok úgyis elutasítják. A galaktikus segítőink nagyon jól tudják, hogy melyik ország részéről milyen fogadtatásra lehet számítani, ebben nincs tévedés. Tudnak a szándékokról. Amíg a sötétek vannak hatalmon, nem engednek semmit. Akkor miért vannak a kormányok megkeresve most? Miért nem akkor, amikor evidens, h elfogadják a technológiát, mert már a segítő kormányok vannak hatalmon. De inkább tévedjek és el fogják fogadni a kormányok ezt a csodát. üdv, Zazuma

GabrielBlack 2012.09.07. 03:03:27

hát ez tényleg az ...

2012.09.07. 09:05:10

"Ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére!"
Évezredes technika. Így sikkasztottak el, siklattak ki, gyúrtak át a felismerhetetlenségig hiteket, vallásokat, izmusokat, mozgalmakat.
Teljesen mindegy (megint elmondom...), hogy Cobra kicsoda. Nem tudom, de egy ponton túl nem is érdekel. Mert az események, történések függetlenek személyes vonatkozásoktól. Cobrában hiszel, vagy a végtelen Teremtőben, önmagadban?
Viszont csak ott kezdenek el kavarni, időt, energiát, pénzt befektetni, dezinformálni, ahol veszély fenyegeti őket. Tehát teljesen jó az irány, ami felé az értelmesek elindultak. Pontosan az ilyen hírek (akár igaz, akkor azért, akár nem, akkor azért) mutatják, hogy VALÓSÁG a megszállás és VALÓSÁG a megszabadulás.

Ha ez így van, ahogy a cikk is írja, sugallja, ennél sokkal vadabb, sokkal durvább manőverek is lesznek. Ha eddig nem kapaszkodtatok, akkor itt az ideje, mert most jön a kemény menet.

A módszer egyszerű, csak át kell látni a folyamatot.

Ha nézzük a HITEM szerinti tényeket:
1. A Föld szellemi, lelki, anyagi megszállás alatt van.
2. Az emberiség ébredezik.
3. Külső segítség is van csillagközi testvéreink és a magasabb szellemvilág részéről.
4. Adva van egy folyamat, ami világkorszakokra, fejlődési menetrendekre vonatkozik. Az idő most jön el.
5. Adva van egy ellenállási mozgalom. Akár az általunk ismert anyagi testben, akár egy általunk eddig ismeretlen zónában.
6. Addig és csak addig tud maradni a megszállás, amíg az emberiség kritikus tömege a HITÉT a fennálló helyzetre helyezi.

Technikájuk annyira egyszerű, mint egy faék. De olyan működőképes is:

Kreáljatok egy párhuzamos mozgalmat. Fantom szervezetekkel, fantom vezetőkkel, fantom eseményekkel, fantom információkkal. Utána kiszivárogtatás, leleplezések, hiteles információk segítségével döntsétek be az egészet.
Nagyjából úgy, ahogy az angolszászok felfújható gumitankokkal és farostlemez álrepülőkkel elhitették a németekkel, hogy a partraszállás NEM Normandiában lesz....

Fogalmam sincs, Cobra kicsoda. Lehet, hogy megvezetés, lehet, hogy nem. DE NEM IS ÉRDEKEL.

Mert a lényeg BENNEM VAN.

Soha nem fogom feladni és ezt tudom tanácsolni MINDENKINEK. Ennél többet nem tehetek, DE ennél kevesebbet sem.

Vamest 2012.09.07. 09:09:39

@zazuma: Teljesen egyetértek!

Mátrix 2012.09.07. 13:37:58

@timurida:
Most egyetértek veled. Egyébként szerintem szinte várható volt..

Tekerentyűs brizgettyű 2012.09.07. 15:48:31

@Al David: az első képen lévőhöz hasonló nagy vatta felhőt én is láttam pont az előbb, ami nem mozdult semerre, ugyanakkor pár perc alatt el is párolgott. Én is éppen azt néztem, hogy elég szokatlan. Mondjuk nekem pont az ellenkezője jutott eszembe róla, én úgy gondoltam, hogy ez egy ilyen összegyűjtött "szenny" pamacs volt amit utána eltüntettek. Főleg, hogy egy idő után ijedt fej formája volt, mintha feltartott kezekkel azt mondta volna: "Ne tedd!".
Jól elszórakoztatnak engem a fentiek, már látom. :D
A lényeg az, hogy valóban furák, de én már csak abban reménykedem, hogy utólag mindenről ki fog derülni, hogy mi micsoda és hogy mi miért történt. :)

zazuma 2012.09.07. 17:23:56

@Al David: Szia! Tényleg jók a képeid! Én is sokat nézelődöm felfelé tekintve. üdv, Zazuma

zazuma 2012.09.07. 17:28:18

@timurida: Szia! Ismét jó az írás! üdv, Zazuma

Haloin 2012.09.07. 17:40:06

Itt az a lényeg hogy akárki akármit is mond, mi higgyünk magunkba, s csináljuk a "kis dolgainkat" hogy erősebb legyen a fény.!

S egyszer csak meg lesz valamikor az a bizonyos kritikus tömeg.!

Cobra is had csinálja a dolgait, a sötétség is hagy pedálozzon ezerrel, a lényeg hogy magunkra építsük a világ "megmentését".!

Igaziból "mi" már tudjuk a dolgunkat függetlenül Cobrától, bárki a vagy bármi mástól.!!!

Kajman 2012.09.07. 17:45:37

@timurida:
Ott a pont.
Csak a saját kis dolgunkat kell csinálni. Ha ezt mindenki megteszi már "jók" vagyunk.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.07. 21:13:09

Még más dolgokat is megosztanék, segítség és tapasztalat nyilvánítás végett, bár még sehol sem tettem. De úgy látom ez a megfelelő hely erre.

Több éjjel is láttam már több fényhajót is az égen az erkélyemről. Volt amikor én kívántam, hogy jelenjenek meg. Olyan jó érzés volt, hogy valójában vannak (persze eddig is tudtam) de nagyon felemelő volt és csak néztem egy óráig is ahogy pislákolnak, néha fel-le ereszkednek kicsit.

Bensőben pedig a fényt már az utóbbi 1-2 évben érzem egyre növekedni, amikor még nem is olvastam ilyenekről, persze mindig is érdekeltek ezek a dolgok. És mindig minden mögött kutakodtam.

Na, de nem akarok ezekbe belemenni, hiszen tudom, hogy sokan nagyszerűen éreznek most. Még soha nem éreztem magam ilyen jól.

Szeretnék megosztani egy olyan "gyakorlatot" ami a minap nagyon nagy hatást tett rám, abból szempontból, hogy még jobban elmélyültem a fényben, jóérzésben...mindegy hogy nevezzük tudjátok mi az!

Feküdtem az ágyban a hátamon. A bal kezem a szívemre tettem a jobb kezem pedig a hasamra. Csukva volt a szemem. Be-ki lélegeztem ahogy kell szépen, nagyobbakat is néha. És érezni kezdtem valami halványat ami erősödött. Érzés. A végtelen szeretet érzése. Egyre mélyebben mint lélegzéssel egy idő után. Aztán arra gondoltam, hogy a szeretet minden és egy emberi érzéshez sem hasonlítható. És a fontos, hogy mindenki ezt keresi! Ezt a mondatot éreztem magamban. És egyre csak ebbe mélyedtem el, annyira, hogy 10-30 mp-ig átrázott a libabőr különös módon, közben nevettem is néha, könny is a szemembe szökött, egyszóval leírni nem lehet, csak mégis megpróbáltam, hogy feltétlenül próbáljátok ki ezt a "gyakorlatot".

Na most egyelőre ennyi, majd még írok. :)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.07. 21:24:23

És azóta úgy érzem, hogy a negatív-pozitív érzelmi skálámon a negatív már szinte nem is létezik. Tehát nem tudok lejjebb menni úgymond, vagy nem tudom, hogy magyarázzam.

Minél nagyobb ilyen pozitív érzelmei vannak az embernek annál kevésbé tud lemenni a negatív dolgokhoz. És azon a ponton én csodálkozom, hogy most hogy hogy nem érzem azt a "rosszat" amit szoktam? Szóval csodálatos.

zazuma 2012.09.07. 21:44:02

@Al David: Amit az utolsó két hozzászólásodban írtál veled történt, mégis ahogy olvastam olyan volt, mintha soraid bevezetnének valami meditatív állapotba. Ezen nem is csodálkozom, csak leírod, más pedig elképzeli és vele is megtörténik. üdv, Zazuma

zazuma 2012.09.07. 21:45:57

@Kajman: Szia! Sikerült megtudnod valamit az öreg lelkekről? Most szerzem vissza a könyvet, amiben Szabó Judit ír erről. Akkor meg tudom adni a könyv címét, vagy írni a cikkről nagy vonalakban. üdv, Zazuma

miczo 2012.09.07. 22:01:41

@Al David: Ma valami nagy méretü rajzás volt. Nem a tiszavirág, hanem a hajók az égen, pár nagy, 30-40 kicsi Miskolc és környéke fölött. Nem tudom mit csináltak, de a levegö estére kitisztult, oxigéndús lett. Ezenfelül itt is nagyon érdekes felhöképek voltak, csak sajnos nem fotóztam. Köszi a képeket!

Kajman 2012.09.07. 22:21:38

@zazuma:
Szia!
Valamennyit sikerült megtudnom erről a kérdésről.
Magyar oldalakon sajnos szinte semmit, csak külföldi oldalakon vannak róluk írások, angol tudásom meg sajna nagyon szegényes... :(
De hátha Te jobban boldogulsz vele.
www.ankanate-akademie.com/
Amit magyarul találtam sem kicsit érdekes:
sorsunkutja.blogspot.hu/2011/08/lelek-kora.html

jumas 2012.09.08. 11:42:03

@Al David:
Gondolom először érezted ezt a felemelő, szavakkal szinte leírhatatlan érzést, a végtelen szeretet érzését. Ez után már egyre gyakrabban fogod érezni és szinte bármikor, még meditatív állapot sem kell hozzá, de mivel ez az érzés szinte súrolja az ember fizikai érzelmek a felső határait ezért nem tud most még állandósulni benned, mert most még sok kárt okozhatna, azért mert a fizikai testünk még nincs rá teljesen felkészülve.
Ami állandósulni fog, az az öröm magasabb szintje és bármi gondod van ez a szint segít seperc alatt megoldani a gondjaidat.
Amit mások rossznak vélnek, Te nem fogod fel rossznak, sokszor az egész világot szeretnéd megölelni és gondolatban meg is teszed, eltűnik a félelem, az irigység, az ítélkezés, még a legalacsonyabb szintű emberekben is a jót fogod keresni.
Az utad jó irányba vezet, ne add fel soha, bárki bármit mond, mert ott van a szívedben a lelkedben az iránymutató, csak kövesd.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.08. 12:22:00

@zazuma: Örülök, hogy segített valamilyen szinten neked is. :))

@miczo: Igen. Ilyenkor elég csak az égre nézni napközben és látni, hogy ezek bizony nem akármilyen jelek. És egyáltalán nem természetes "jelenségek".

@jumas: Már érzetem ilyet vagy nagyon hasonlót korábban is, viszont ilyen sokáig nem tartott. Tehát 10-20 másodpercig tartott most. És igen jól mondod, mert utána tényleg fáradt lett a testem olyan fura módon. Éreztem hogy ebben elfáradt a testem és úgy mond nem bírja sokáig ezt az állapotot.

Atlantisz69 2012.09.08. 12:22:33

Valaki tud valamit Fehérvándor ill. Benedictusz-ról?
Az oldal már 11 napja nem frissült. ???

zazuma 2012.09.08. 20:10:59

@Atlantisz69: Sok a napi tennivalójuk, elfoglaltak, plusz magánéletük is van. Fárasztó is lehet az oldal napi szintű követése. Jelentkeznek, ahogy idejük engedi. üdv, Zazuma

zazuma 2012.09.08. 20:12:29

@Kajman: Szia! Köszi az olvasnivalót! Zazuma

zazuma 2012.09.08. 20:14:52

Tegnap óta szép összejövetel van Szegeden, itt van Szelei Magdolna, Energológia, Csillagtitkoktól Veres Mónika és még mások. 90%-ban fehér ruhában voltak az emberek, szép látvány volt.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 01:04:29

@zazuma: "generációkon áröröklődő trutyi van rajtunk, ami attól nem tűnik el, hogy kijelentjük, hogy távozzon, ott van az energiarendszerünkben, a génjeinkben, (a karma a génekre íródik) stb. Lehet rajta dolgozni, kineziológia, lélekrész visszatérítés, születés megélés, Hellinger, stb. Igy nézve tényleg nem elég a Kis Balázs Kunó által említett agykontroll, mennyei prófécia könyv, buddhista tanok, stb. Remélem, hogy nagyon hamarosan akkora változáson megyünk keresztül, hogy ezen gyógyító technikák nélkül is megtisztulunk mindentől, ami gátol minket. üdv,"

Én ezeket csinálom, és ez érdekelne, hogy Timuida szerint ez az okés 5%-ban van, vagy a nemokés, cabalos 95%.ban. És hogy a téli napforduló eljövetele mennyire szükséges ahhoz, hogy beérjen a felsorolt módszerek eredménye. Előtt evan-e esély rá? Utána automatikus-e (nem kellett volna dolgozni rajta?...)

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 01:17:09

@Atlantisz69: Heló!
Nem úgy van, hogy cikkeket fordítanak erről az oldalról?
www.2012portal.blogspot.hu/
Most már 7 cikk van az elmúlt 11 napból...:)

Te amúgy érdeklődöl Atlantisz iránt?
(69 meg a szerelem miatt?)

Nekem ez a kérdésem van akkor Hozzád:
onmegvalositas.hu/topik/2012_uj_vilagok

Köszönöm előre is.

Atlantisz69 2012.09.09. 11:45:52

@PepeSzeretiMikjobit!: Szia!
Azt nem tudom, hogy Fehérvándor és Benedictus honnan fordítja a cikkeket. Én sajnos nem tudok angolul, így csak a hazai írásokra vagyok hagyatkozva. Az "Atlantisz" név a Stargate Atlantis-ból jött. Szeretem mind a három sorozatot. A 69 pedig a születési dátumom :-).
Egyébként érdekelnek az Atlantiszi és Lemúriai írások is. További szép napot neked és mindenki másnak is!

timurida (törölt) 2012.09.09. 16:51:03

@PepeSzeretiMikjobit!:

Hűha...
Te aztán tudsz kérdezni.
A "Terv..." bejegyzés alatti kérdéseidet és észrevételeidet is, utólagos engedelmeddel itt válaszolom meg!
Azt írod, hogy a topicodnak gyér a látogatottsága. A minőséget, ha úgy hozza a sors, mindig át lehet váltani mennyiségre. De a mennyiséget önmagában SOHA nem fogod tudni minőségre konvertálni. Az Univerzum a minőséget preferálja. Nem a mennyiséget.

"Vaskor végén lelkileg kifáradva egy velem azonosan érző Férfivel szerelmeskedni. :)"

Igen, férfiból vagyok.
Húúúú...
Persze, most kapásból megkérdezhetném, hogy Te nő vagy-e?
De a lényeg szempontjából önmagában ez nem is számít.
NAGYON megtisztelsz, de nem hiszem, hogy rám és mindarra, ami bennem, velem, körülöttem van, erre lenne szükséged. Másrészt gondolkozzunk pragmatikusan: ha elképesztően jól összejön, akkor az a gond. Ha nem, mert ez is benne van a pakliban (tudod, két profi az esetek többségében nem passzol...) akkor minek bonyolítsuk amúgy sem egyszerű életünket?

"...Tőled azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a Cabal, valamint hogy meg tudod-e mondani név (szakember) vagy módszer szerint, hogy melyek az O.K. terápiás/sorsalakító módszerek és hozzáértők, és melyek a nem O.K.-k. Elég sokat ismerek kliensként, szinte fő érdeklődési területem ez. Szóval nagyon érdekel az 5% és 95% erdete és különbségének mibenléte. Lehetséges erről értekeznünk?..."

A Cabalról ezen a honlapon kimerítő írások vannak. Az elnevezés egyébként opcionális. Lényeg az, hogy az a színfalak mögött, szálakat mozgató erőt jelöljük itt így.
Az 5%-95% nem technikai kérdés. Bármilyen módszer, technika, eljárás lehet jó, ha jól használják. Lehet botrányos, ha úgy használják. A probléma kettős gyökerű, amit talán egy évezredes kínai közmondás szemléltet a legjobban: aki tudja, az nem mondja. Aki mondja, az nem tudja.
Az "ezoterika" szó szerint belső, rejtett tudást jelent. Amit ma ezen a néven forgalmaznak, azt max. "exoterika" megnevezéssel lehet megjelölni.
De még arra sem jó. Legyünk őszinték!

"...Te vagy az egyetlen, akitől olvastam a börtönbolygó-elméletet (kilincs kívül van), ami az én megélésem is. Nekem az az érzésem van ellenben, hogy hadifogoly vagyok itt, máshol kéne lennem, fontos dolgom van (egy kulcspozícióból ragadtak ki), amit az itt tartásommal akadályoznak. Én meg itt frusztráltan vergődök, mert nem tudok kiteljesedni, nem tudom megcsinálni, amire késztetésem van, állandó akadályoztatottságot érzek..."

Ezt nem tudom... Már csak azért sem, mert nem vagyunk tisztában a valódi személyiségünkkel és Énünkkel. Én már nagyjából tudom, milyen jellegű lélek-szellem családhoz tartozom. Azt is kb. tudom, hogy mik az erősségeim és mire kell vigyázzak. Nekem az az érzésem, hogy sokkal többek (és többen) vagyunk, amit Énnek lehet nevezni. Egyben biztos vagyok, ahogy Einstein is mondta: Isten nem kockázik az Univerzummal! Ott vagyunk, ahol lennünk kell. Akkor vagyunk, amikor lennünk kell. De azt én is tudom: a valódi családom és a valódi életem NEM ITT VAN.
A kilincs egyébként tényleg kívül van.

"...A 2D-4D-ről; kimaradt, hogy 3 a magyar igazság ÉS EGY A RÁADÁS. A nyelvünk az átmenetet írja le, a 4D-be való tartást. 4D-s normákat kódol...."
Abszolút igazad van. Ez megint az a felismerés, ami mellett nap mint nap elmegyünk.

"....És akkor máris bukik itt valakinek a megfogalmazása, hogy mi megyünk a 4 D-be, mi vagyunk az aktív fél. NEM. Ha most 3 VAN (Test, szellem, lélek), AHHOZ JÖN még egy negyedik, valami plusz. Nem hagyjuk el a testet tehát. Az lehetséges, hogy mi válunk a 4. dim. érékelésére képessé, ez a bennünk lezajló változás, de hogy ő LÉP BE a világunkba (és nem mi lépünk ki egy mostaniból), csak így logikus."

Ezzel nem értek egyet.
Mert nem a test tartalmazza a Lelket és a Szellemet.
Pont fordítva: a Szellemben van benne a Lélek, majd a Lélekben a test.
A test nem más, mint a Szellemnek és Léleknek egy időleges, átmeneti megnyilvánulása.

A "timurida" név egy történelmi név:

hu.wikipedia.org/wiki/Timurid%C3%A1k

zsuzsi4521 2012.09.09. 19:48:22

Kedves Fehér Vándor!

Tiszta szívből köszönöm az eddigi munkádat, a sok fordítást.
Szeretnék érdeklődni, hogy mikor olvashatjuk az interjú második felét?

További szép vasárnapot kívánok !

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 19:56:56

@Atlantisz69: Én tudom, honnan fordítják, mert az oldal elején írják.:) (Ld. jobb felső sarok!)

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09. 19:59:27

@timurida: 1. Köszönöm a válaszaid.
Majd még elmélkedünk.

2. "minek bonyolítsuk amúgy sem egyszerű életünket?"

Most látatlanban visszautasított! :(

"nem hiszem, hogy rám és mindarra, ami bennem, velem, körülöttem van, erre lenne szükséged."

Ez úgy hangzik, mintha maffiózó lennél.

"ha elképesztően jól összejön, akkor az a gond. "

?????? :DDDDD

"két profi az esetek többségében nem passzol"

Quee....?...

zazuma 2012.09.09. 21:25:15

@PepeSzeretiMikjobit!: szia! Igen ezek jól működő gyógyító technikák de sokszor nem elegek, ezért is írtam, hogy nagy változáson kell átmennünk, mert olyan nagy a trutyi. Jó a kineziológia, de vannak kineziológusok, akik végre rájöttek, hogy az sem lehet megoldás mindenre. Jó a lélekgyógyászati beszélgetés, annak, akit az kimozdít az állóvízből. Ugyanez igaz, a többi módszerre. Hiába jártunk igazi kínai orvoshoz kb. 40 alkalommal akupunktúrás kezelésre, ha nem változtattunk az étkezési szokáson, akkor a gyomorbaj bizony visszatér. Tehát az akupunktúra önmagában nem mindig elég. Én jelképesen fejeztem ki magam a gyógyítási eljárásokkal kapcsolatban. Van amikor segít, van amikor kevés. Mikor átalakul majd a testünk az energia behatásnak köszönhetően, akkor pedig már nem lesz szükség egyik ilyen fajta módszerre sem. Én már nem érzem szükségét az olyan technikáknak, amik hosszabb idő alatt fejtik ki gyógyító hatásukat. Gyorsul minden, most minden azonnal kell. Nem érünk rá arra, hogy valami javulásféle megmutatkozzon hónapok, vagy évek múlva. Legalábbis ez rám érvényes, van akinek másképp telik az idő, mert más a dolga, végzete, más passzol az egyéni sorsába, ők nyugodtan mehetnek születés megélésre, meg minden másra, amit elfogad. Ezért nem lehet azt kijelenteni, hogy ezek milyen százalékban hasznosak. Teljesen egyéni, mint a sorsunk. üdv, Zazuma

zazuma 2012.09.09. 21:36:20

@Atlantisz69: A Stargate filmeket én is kedvelem, régebben készültem is szendviccsel a tv elé rendszeresen, ahogy egy sorozatkedvelő teheti. Elmerengtem, ó, ha olyan okos lennék, hogy érteném, amit Samantha Carter néha magyaráz, vagy hú ez a T'ealc milyen alázatos, higgadt, vagy, h Daniel Jackson véletlenül sem hibázik, azonnal tudja, hogy milyen nyelven van a szöveg! Na meg a lidércek az Atlantiszos szériában. Meg a Mckaye stílusa is úgy volt jó, ahogy volt. Szerintem nem érnénk a végére, ha belelendülnénk a jelenetek felemlegetésébe. üdv, Zazuma

Atlantisz69 2012.09.09. 22:01:55

@zazuma: Azért jó látni, hogy másnak is tetszik a Csillagkapu sorozat :-). Valamelyik régebbi csatornázásban olvastam, hogy a GF is használ valami hasonló Csillagkapukat. Sajnos azóta sehol nem hallottam róla semmit. Na de végtére is, hamarosan kiderül, nem? :-)
Üdv: Atlantisz69

zazuma 2012.09.09. 22:24:07

@Atlantisz69: Igen a Viasat-on még mindig megy a sorozat. Bizony, hogy vannak csillagkapuk meg vannak olyanok is, amiket megsemmisítettek Közel-Keleten. De ez már nem szegi kedvünk, ha itt a technológia, piff-puff építünk másikat.

Az Azgardokat jófiúként állították be a filmben, nem hallottam ilyen fajról, attól még létezhet, de tulajdonképpen a kis szürkéket mutatták be.
Ez volt az egyik sötét terv, hogy a negatív lényeket a segítőinkként mutatják be, de itt a klubban már tudjuk, hogy senki hajójába nem szállunk be és senki mézesmadzagjába nem kapaszkodunk.
üdv, Zazuma

Smaly7 2012.09.09. 22:39:53

Készítettem egy új videót Cobra legújabb írásából.

Nagyon jó kis infók, érdemes elolvasni!
Én még nem tudok annyira angolul, de ha úgy gondolja valaki, hogy érdemes lenne magyar verziót készíteni, - és egy kicsit tehermentesíteni FehérVándort - akkor fordítsa le legyen szíves.

Itt a link:
www.youtube.com/watch?v=FWr94srdpnE&feature=plcp

timurida (törölt) 2012.09.10. 18:36:18

@PepeSzeretiMikjobit!:

"...Most látatlanban visszautasított! :( ..."
Sokkal cinkesebb a kérdés egy találkozás után. Így ez teljesen az én döntésem, TŐLED teljesen független.
Egyébként ha megnézed a radixom, pontosan fogod tudni, miről beszélek:
1965.02.11.
01h 45m
Budapest

zazuma 2012.09.10. 20:16:37

@timurida: Szia! Nem nekem írtad a dátumot és nem is vagyok asztrológus, azért megnéztem más szempontból és nekem tetszik a dátum. üdv, Zazuma

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.10. 20:30:10

@timurida: Szia, én nem tudok horoszkópot készíteni, és nem is bízom az asztrológiában...:) Ugyanis nekem még SEMMI nem stimmelt, amit a horoszkópomból mondtak. Utólag sem tudják megtalálni a képletemben a MÁR MEGTÖRTÉNT életeseményeimet.
Amúgy vízöntő aszcendensem van, és az az élettapasztalatom, hogy vonzzuk egymást a vízöntő napú fiúkkal.:)
Nézek egy kalkulátort a neten... Nyilas aszcendensed van...? Nekem a napom áll a nyilas és bak határán.
Egyre jobban tetszik a dolog...:)

zazuma 2012.09.10. 21:10:36

Elnézést Timurida a tolakodásért, Zazuma

Mátrix 2012.09.10. 21:12:16

@PepeSzeretiMikjobit!:
Na, még valami szép szerelem szövődik..:)
(Timurida le ne nyelj keresztben:)))

Segítek: Vízöntő napja van, és Skorpió ascendens:)
A Skorpió még ascendensben is "szúrós" , mint mellékelt ábra is mutatja:))
Azért ne add fel, még egy ilyen kemény pasinak is van ki meglágyítja a szívét:)))

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.10. 22:59:00

@Mátrix: Nem kemény a szíve neki. Miben látod keménynek?

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11. 00:22:32

@Mátrix: Most értettem meg ezt a mondatot: "Segítek: Vízöntő napja van, és Skorpió ascendens:)A Skorpió még ascendensben is "szúrós""
azt hittem, ma van ez!
Szóval Timuridának nemigen lehet skorpió aszcendense,ha a kalkulátor nyilast hoz ki...
Megnéztem 3 kalkulátorban, mindenhol nyilas jön ki (1:43-kor lép bele).
A "még aszcendensben is"-re: tudtommal az aszcendens a domináns a képletben...:) Legalábbis az általam ismert 4 irányzatban.:)

timurida (törölt) 2012.09.11. 04:36:15

@zazuma: Nem tolakodtál... :-)
Más szempontról írtál! Számmisztika? Vagy valami más?

@PepeSzeretiMikjobit!: Skorpió 29 fok az Ascendensem. Nyilas I. ház, Vízöntő napjegy.
Az, hogy Te utólag nem találod életed eseményeit, abban biztos vagyok. Mert az asztrológia értelme nem ez. Szokás szerint az emberek megint nem értik a lényeget. Az asztrológia értelme nem a prognózis, vagy jövendölés. AZ NEM A CSILLAGOKBAN VAN MEGÍRVA. Hanem a döntéseidben és választásaidban.
Az asztrológia, mint tudomány nem szól másról, mint arról, hogy amikor az illető Lélek-Szellem belép a tér-idő dimenzióba, milyen energia minőségeket hoz magával. Mi az energetikai lenyomata. Ennek a "csomagnak" egy része az előző inkarnációk. Másik része az az eredendő tudás, tapasztalás, amin már átment és TUD. A harmadik része pedig, amit meg kell tanulnia, tapasztalnia.
Az első rész (inkarnációk) fel lehet fogni karmaként. Amit általában egy ellenkező polaritással tudsz feloldani. A második rész, a tudás, azok az eszközök, amit az Ősforrástól kapsz, mint eszközt, hogy el tudd végezni, amiért jöttél. A harmadik rész, önmagad megmunkálása és megtapasztalása.
A személyem ezen a honlapon egyébként nem főszereplő! Ez nem rólam szól. A jelenlegi asztrológiai praxis 95% ugyancsak szemétbe való. Nem a tudás-nem tudás kérdése miatt, hanem ahogy viszonyul a kérdéshez. Aki a jövőről beszél, az hatalmas felelősséget vesz magára. Ha börtönbolygón élünk, akkor azért. Ha szabadok vagyunk, akkor azért.
24 éve élek házasságban. És szeretem a feleségem...

@Mátrix: Nem nyellek le keresztben.
Egyébként pontosan számoltál, mert skorpió az ascendensem.
De azt is tudni kell, hogy a skorpiónak és a kígyónak a mérge azt leszámítva, hogy gyorsan és hatásosan öl, a legnagyobb gyógyszer és orvosság. Mert az alvilágba és a mennybe ugyanaz az ajtó vezet. Attól függ, merre indul az ember, miután belépett azon az ajtón. Amit talál, az pedig nem más, mint amit magával visz.

Sok-sok honlap és fórum működik spiritualitás kérdésben. Sokan írnak hozzászólást, sok-sok névtelen felhasználó mondja el azt, amit a hivatalosnak tekintett irányvonal diktál.
A változásnak akkor jöhet el egyáltalán az ideje, ha a saját gondolatainkat tudjuk, merjük elmondani. A névtelenségből nem kell kilépni, mert EZ a világ még nem arról szól. Jelenleg a névtelenség az egyedüli védőfelszerelésünk. De attól még el lehetne mondani.
Jelenleg - sajnos - az a helyzet, hogy a többség (tisztelet a kevés kivételnek) azt mondja, amit elvárnak tőle, azt gondolja, amit megengednek neki, hogy gondoljon....
Akkor leszünk kívül is szabadok, ha belül azok leszünk!

zazuma 2012.09.11. 19:51:16

@timurida: Szia! Igen, számmisztika, de nem vagyok elmerülve benne. _Inkább rugalmasan, mint kockásan közelítem meg. A számmisztikával kapcsolatban is az a gond, ahogy megközelítik és beskatulyázzák az embert. Megnéz a számmisztikus egy képletet, látja a meglévő és hiányzó számokat, elmondja a jelentésüket és nem veszi figyelembe, hogy valamely meglévő szám energiaminőségét nem éli az egyén, illetve hiányzó szám energiaminőségét pedig szépen alkalmazza a mindennapjaiban. Tehát csupán a számok alapján tévesen lehetne elemezni. Régebben még érdekelt, többet foglalkoztam ezzel a témával, ma már az ellenkezője igaz.
Zazuma

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11. 22:22:11

@timurida: "Az, hogy Te utólag nem találod életed eseményeit, abban biztos vagyok. Mert az asztrológia értelme nem ez."

Hát ha egy asztrologus erre használja, és jövőt prognosztizálni készül, akkor teszkérdésként visszamenőlegesen kérdéseket teszek fel. És nem találta. Tehát a jövendölése se stimmelhet. Evvel el is váltunk (természetesen fizetés nélkül).

"Szokás szerint az emberek megint nem értik a lényeget. Az asztrológia értelme nem a prognózis, vagy jövendölés. AZ NEM A CSILLAGOKBAN VAN MEGÍRVA. Hanem a döntéseidben és választásaidban.
Az asztrológia, mint tudomány nem szól másról, mint arról, hogy amikor az illető Lélek-Szellem belép a tér-idő dimenzióba, milyen energia minőségeket hoz magával."

Ahány asztrológus, annyiféle asztrológia.:)

"A jelenlegi asztrológiai praxis 95% ugyancsak szemétbe való."

Meg tudsz nevezni olyat, akié nem?

"24 éve élek házasságban. És szeretem a feleségem..."

Kezdhetted volna evvel....

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11. 22:24:12

@timurida: "Egyébként ha megnézed a radixom, pontosan fogod tudni, miről beszélek:"

... viszont ezt még mindig nem magyaráztad meg...:)
Várom.