2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Fehér Nemesség; Dreamland akció

2012.09.11. 13:45 FehérVándor

Fehér Nemesség
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus

Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben a széles nyilvánosság elé tárok több pozitív csoportot akik eddig titokban működtek a bolygó felszabadításának érdekében, egyesek közülük évezredekig.

Az első ilyen csoport a Fehér Nemesség. Az emberi történelem során, nem minden arisztokrata család szövetkezett a háttérhatalommal. Sokan passzívan álltak ellen, néhányan tettlegesen is. A 'nemes kötelez/noblesse oblige' számukra nem egy üres frázis volt, hanem egy valós felszólítás, hogy segítsenek az emberiség kevésbe szerencsés, szegényebb rétegein. A leghíresebb tagjai a Fehér Nemességnek a Medici család, akik segédkeztek a reneszánsz korszak megszületésében, mely megalapozta a mai modern világunkat.

A közös e nemes családokban a titkos hagyomány, ami néhány ezer évre nyúlik vissza az ősi Róma, Görögország és Egyiptom misztériumiskoláihoz. Az Istennő misztériumai az ő legnagyobb titkuk és fő fegyverük a háttérhatalom ellen. Számos család a Fehér Nemesség közül erősen kötődik Mária Magdolna és a Grál misztériumaihoz, és kapcsolatban vannak a Pozitív Templomosok csoportjával.

WhiteNob.jpg
"Az Istennő él"

A Fekete Nemesség családjai - akik a jezsuitákhoz kötődnek – 'allergiásak' az Istennő energiájára. El szeretnék azt törölni a bolygó felszínéről, ahogyan azt több alkalommal is megpróbálták már az idők során. Az olyan családok, mint a Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani és Luzzatti tagjai közvetlenül az arkhónoktól kapják a parancsaikat és az Istennő elleni összeesküvés magját képezik. Titokban háborút folytatnak a Fehér Nemesség ellen, akik a Fényt próbálják terjeszteni és az olyan feminin minőségeket támogatják, mint pl.könyörületesség, érzékenység, kreativitás, szeretet...

A Rothschildok 'nemesség-vágyók' csak (ugyanis származásukat tekintve a családfájuk csak két és fél évszázadra tekint vissza, és a német Bauer családból származnak mely magyarra fordítva parasztot jelent) és nem értik teljesen a titokban zajló okkult háborút a legfelsőbb körökben, mivel ezen ismeretek köréből kihagyták őket. Ráadásul teljesen elmerültek az anyagi világban. A Rockefeller család tagjai hasonlóképpen nincsenek tisztában a legfelsőbb körökben zajló dolgokról.

Jelenleg a legtöbb család a Fehér Nemességből Olaszországban tartózkodik és a Fekete Nemesség ellenpólusaként tevékenykednek. Az elmúlt két században elvesztették vagyonuk jelentős részét, de a titkos,pozitív hagyományaik máig élnek. Neveiket még nem szabad nyilvánosságra hozni, fáradhatatlanul dolgoznak a háttérben az emberiség javára. Közvetlenül nem köthetőek a Savoyai családhoz a közvélekedéssel ellentétben. Néhányan közülük részt vesznek az új igazságos pénzügyi rendszer létrehozásában, amely majd leváltja a jelenlegit a nagyon közeli jövőben. Egy másik csoport a titkos tudás nyilvánosságra hozatalán dolgozik. Utasítást kaptam az Ellenállástól, hogy foglaljam bele a Fehér Nemességet a Dreamland akcióba(Operation Dreamland), amely része a bolygószintű felszabadítás tervének. Azok, akik részt akarnak venni ez utóbbi műveletben, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

A Fény győzedelmeskedik!

(Megjegyzés: Tudomásom szerint a Rákóczi család is a Fehér Nemességhez tartozott, illetve mostanában kaptam olyna információkat, miszerint nem haltak ki a 18. század során. Efelől egyelőre nem tudtam megbizonyosodni. Amit még tudok, hogy az Eszterházy család bizonyos tagjai kapcsolatban állnak a Pozitív Templomosokkal. FehérVándor)

Dreamland akció(Operation Dreamland)
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 20

Az Dreamland akció a Fény erőinek egy küldetése, melynek célja egy új reneszánsz korszak megteremtése a bolygó felszínen. Az első reneszánsz 500 éve lett elindítva egy bizonyos pozitív okkult csoport által a 15.századi Firenzében, akik a Fehér Nemesség mögött álltak.

A második reneszánszot világszerte ugyanaz a titkos csoport fogja elindítani és megkoronázza majd a szabad emberi lélek végső győzelmét a korlátozó erők felett.

Az Ellenállás felvette a kapcsolatot a Fehér Nemesség azon ágaival, melyek az első reneszánsz kialakulásában részt vettek, és segítenének a másodiknál is.

A Grál Fehér Nemességével való kapcsolatfelvétel a Magdalénai misztériumok helyreállítását jelenti az Istennői tradíció kinyilatkoztatására való felkészülés egyik lépéseként.

DL7.jpg

Az Ellenállási Mozgalom lesz a fő irányító erő az Dreamland akcióban az Eseményt követően. Az Dreamland akció célja kettős.

Először is, hogy helyreállítsa a Fénymunkások anyagi hátterét és bőséget teremtsen nekik. Sok Fénymunkás él abban a hiedelemben, hogy a spiritualitás egyenlő a szegénységben éléssel. Ez a hitrendszer egy elmeprogramozás a háttérhatalom részéről. Valójában a fizikai szintű gazdagság természetes kifejeződése az ide inkarnálódott Lélek szépségének és minden Fénymunkás megérdemli azt. A háttérhatalom így akarja távol tartani a Fénymunkásokat a pénztől, hogy akadályozza a Fény erőinek munkáját. A háttérhatalom módszerei széles skálát ölelnek fel: a mondhatni ártalmatlan kategória pl.a fizetett dezinformáló, félrevezető ügynökök akik időnként olyanokat terjesztenek, hogy „Cobra rendszeresen több ezer dollár adományt szed össze magának”, a komolyabbakon át, mint pl.nem-fizikai entitások általi blokkolása a Fénymunkások jövedelemszerző tevékenységeinek, egészen a legdurvábbakig, mint pl a Fénymunkások hozzáférésének blokkolása a vagyonukhoz, vagy annak egyenes ellopása.

A Saint Germain jóléti alapot a késői 18.században alapította Saint Germain gróf azzal a céllal, hogy segítse a Fénymunkásokat az eljövendő korszakváltás idején. A Saint Germain jóléti alap blokkolása megszűnik, amint a háttérhatalmat letartóztatják az Esemény idején. A Fénymunkások végre jólétben élhetnek majd.

A második célja az Dreamland akciónek az, hogy megkezdje a Felemelkedett Mesterek misztériumiskoláinak igaz, hamisítatlan okkult tanításainak terjesztését. Az elmúlt 26000 évben a bolygót karantén alá vonták és szinte teljes mértékben elvágták a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolattól, a spirituális tanítások eltrozultak és most gyakran vak vezet világtalant (azért ez nem minden esetben van így, de valóban nagy a káosz a tanítások terén... azért találni még jó tanítókat akik használható tudást adnak át – ford.megj).  Ilyen például a rengeteg „csatornázott” üzenet, amelyek elvileg a Felemelkedett Mesterektől vagy a Galaktikus Konföderációtól érkeznek. Ami valójában legtöbbször történik ilyen esetben az, hogy a valódi energetikai összeköttetés létrejön a fogadó fél és a küldő között, de a mentális síkon az arkhónok megjelennek a  technológiájukkal és olyan üzeneteket ültetnek be melyek látszatra szeretetteljesek és a Fényt terjesztik, valójában csak újrafogalmazott frázisok ismétlődése.

Az Esemény idején a Fény erői megkezdik a valós tanítások felfedését. Bizonyos esetekben ezek a tanítások kicsit különböznek majd attól, amit az emberek gondolnának, mivel a bolygó el van zárva a valódi Fénytől már 26000 éve és sok dolog régóta feledésbe merült.

Vannak bizonyos dolgok amelyeket felkészülésül a Dreamland akcióra még el kell végezni az Esemény előtt. A Fehér Nemesség tagjai közül néhányan már kapcsolatba léptek személyesen velem, a cobraresitance@gmail.com címen ezt meg lehet tenni.

Emellett több száz Fénymunkás is jelezte segítő szándékát. Megkérnék mindenkit, aki valamilyen módon részt szeretne venni az akcióban, hogy érthetően sorolja fel képzettségeit,erősségeit,miben tehetséges és a kapcsolati hálójukat, valamint az erőforrásaikat amelyekkel segíteni tudnak. Ha az Esemény előtti felkészülésbe bevonhatóak hamarosan fel lesz véve a kapcsolat velük. Ha nem, az Eseményt követően az Ellenállás kapcsolatba lép velük.


A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr144769919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajman 2012.09.11. 19:29:19

Üdv!
Köszönjük a fordítást, remélem jól telt a szabadságotok :)
Szerintetek a Dreamland terv és a bejelentett új energia (kesch) összefüggésben van egymással?

zazuma 2012.09.11. 21:22:23

Halleluja! Welcome back! Zazuma

zazuma 2012.09.11. 21:26:22

Dec 21.-én a Nagy Piramisban is tart Cobra "bulit", szívesen elmennék, de az írta, hogy a bolygót érő energiából mindannyiban részesülünk, bárhol legyünk is. Tehát bolygószintű meditáció lesz akkor is.
Most van még valami turpisság a Plutóval, azt is írta a Reptilián birodalom bukása cikkben, hogy szept. 15-23.-ig húzós lesz, annyi negativítást próbálnak gerjeszteni a "rosszfiúk", amennyit csak tudnak, ez személyes konfliktusban is megnyilvánulhat, ennek nem szabad energiánkat adni. Megelőzni vagy kilépni ezekből a szitukból!

Zazuma

zazuma 2012.09.11. 21:41:20

Most megint tréfás kedvemben vagyok (szinte állandóan), azt írta Cobra, hogy lehet nála jelentkezni és adjuk meg, milyen képességekkel rendelkezünk. Mit is írhatnék, ha jelentkezem, azt, hogy szeretek gépelni? Ettől biztos felszabadul a bolygó. Vagy, hogy szeretek énekelni? Ettől csak ideges a környezetem, tehát ezt elhallgatom.
Lehet, hogy zsenik jelentkezésére várnak, akik Keshe féle berendezést tudnak "összedobni", ajánlhatnám Samantha Cartert a Csillagkapu Parancsnokságtól. Megvan! Szeretek csapattag lenni! Remélem, most senki nem megy le hidba azzal, hogy ejnye, ejnye Zazuma!

elyshia 2012.09.11. 21:52:50

Köszi fordítást!

@zazuma:
szerintem komplett jelentkezzünk, FehérVándor vezetésével, mint csapat, és itt lehetsz csapattag.:-))
Ha nagyon akarjátok csapatépítő tréninget is tarthatok.:-)

De most komolyan, én szívesen tevékenyen részt vennék a munkájukban. Csak ugye ha én ezt megírom Cobrának magyarul és teszem azt lefordítja a guglival na abból semmi jó nem sül ki...:-)

na majd holnap komolyan veszem, most nem vagyok rá alkalmas.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11. 22:12:37

@elyshia: az megfordult a fejetekben, hogy ez az egész infóháló még csali is lehet? A spirituálisan fejlett közösségek holocaust-ja is lehet a cél. Végülis elég a "felébredteket", emlékezőket, látókat/érzőket, jobban informáltakat, kutakodókat kiirtani ahhoz, hogy a rendszer fennmaradhasson, és senki ne kellemetlenkedjen. Ha úgyis csökkenteni kell a népességet, miért ne velük kezdjék? Ez a történelemben többször előfordult, ami talán nem nyilvánvaló mindenkinek, de legalábbis a könyv-, boszorkány- és eretnekégetésekről mindenki hallott. Az se volt egyéb, mint tudás-holocaust.
Ma sem zajlik egyéb; ma mi vagyunk a célpont.
Ennek tudatában mérlegeljen mindenki efféle blog-infókat.

bereabeli 2012.09.11. 22:31:31

Kellene "CSAPAT" neki ??? Ugyan mire ??!! Vannak 20 millióan, az ő állítása szerint ! Felsőbb technikával ( elég lenne a Tesla is ) simán el tudnak intézni mindent, ami a takarítást illeti !!
Így akarja előcsalogatni azokat akik képben vannak, hogy nyilvánosan kiállásra vigye őket, majd lázadás szítása címen be lehessen gyűjtögetni valamennyit ??!! Azt üzenem neki, józan Magyar paraszti ésszel : Bújjanak elő a lukakból, "oszt vágjanak rendet a szérün" ne mást kezdjenek el előcsalogatni !!!!

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11. 22:44:20

SŐT!
EZ:
"érthetően sorolja fel képzettségeit,erősségeit,miben tehetséges és a kapcsolati hálójukat, valamint az erőforrásaikat amelyekkel segíteni tudnak"

feltűnően hasonlít egy PIN-kód-kérő SPAM-hez!

Hovatovább az sem stimmel, hogy ők miért nem tudják, ki kicsoda, mi szunnyad bennük, és miért nem ők keresik fel őket - ahogy Cobrát is felkeresték?

"Ha az Esemény előtti felkészülésbe bevonhatóak hamarosan fel lesz véve a kapcsolat velük. Ha nem, az Eseményt követően az Ellenállás kapcsolatba lép velük."

Várjuk csak meg azt, én amondó vagyok!!!

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11. 22:49:20

Gyerekek, hazugság ez az egész!
Ez már a sokadik olyan infó, ami miatt a sztori nem kompatibilis önmagával.
Láttátok a DIE HARD 3-mat? Mi a tanulsága?
Hát az, hogy amikor a figyelmetek egy irányba fókuszálják, NÉZZ AZ ELLENKEZŐ IRÁNYBA!
És még csak nem is volt a veszély olyan drasztikus, embertelen, mint az elterelő hadművelet.
"Csak" a világ aranykészletét lopták el...
Mire kell nekik az arany?
Valahol azt olvastam, hogy az annunakik aranyért jöttek ide, kell a gépeik működtetéséhez.

SANTANTICA 2012.09.11. 23:37:31

"eddig titokban működtek a bolygó felszabadításának érdekében, egyesek közülük évezredekig."

lehet szólni kéne nekik, hogy nem sikerült ez alatt az "évezredekig" alatt még csak reményt sem adni?

vagy még ügyködjenek 500 évig, hátha maguktól is rájönnek?

amíg ők évezredekig dolgoznak addig a Cabal szárnyal és diadalt arat minden emberi generáció alatt...minden egyes generáció megszenvedi a kilátástalan rabszolga sorsot, mikor jobban mikor kevésbé...nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy itt sima misztikó van ez csak porhintés....

utána tudnátok nézni miből is él Cobra?

netán támogatást "gyűjt" a "kapcsolatai" ápolásához, vagy alapítványa van? mert lehet érdekes lenne hogy meddig is az addig....

FehérVándor 2012.09.12. 00:01:52

@zazuma: Köszi. Jön az is mindjárt.
@bereabeli: Vannak 20 millión a föld alatt. Ha érdekel esetleg tevékenyen részt venni valamilyen akcióban és rátermettnek érzed magad, akkor tehetsz egy lépést. különben figyelmen hagyod.
@PepeSzeretiMikjobit!: Elég nagy katyvasz lehet a fejedben, ha a 'valahol ezt olvastam' elve alapján működsz. Nem árt szortírozni a kapott információkat.
Különben meg kár ilyen ostobaságokat írnod, hogy "Fénymunkás holokauszt" készülődik, ez azért egy kicsit sok(k).

FehérVándor 2012.09.12. 00:03:20

Na ami eddig elkerült minket úgy látszik beindult, jön a negativitás hullám. Hurrá.

FehérVándor 2012.09.12. 00:27:18

@PepeSzeretiMikjobit!: Kéretik a vádaskodás, negativitás ömlesztése helyett elolvasni az eddigi összes cikket, hátha úgy kitisztul a kép. Köszönöm!

Kajman 2012.09.12. 07:00:36

Ahogy Zazuma írta, jön a negativizmus. Bár kicsit előbb érkezett.

elyshia 2012.09.12. 07:24:51

@FehérVándor:
@Kajman:

Várható volt már.
Rabindranath Tagorénak mondták, miért nem keríti körbe az ashramját, hogy ne tudjon bárki bejönni.
A válasz: ha a bolond betéved, találjon is ki belőle.
Kitartás és nyugalom.

Namaste

Kajman 2012.09.12. 08:34:01

@elyshia:
Óóó én nyugodt vagyok, mindössze megjegyeztem a dolgokat :)
Mindettől függetlenül nagyon lehet érezni ezt a fajta lehangoltságot sokfelé. Remélem változni fog mihamarabb :)

Kajman 2012.09.12. 08:34:37

@elyshia:
És még 1: a csapatépítésben benne vagyok :)

scytha 2012.09.12. 08:52:33

Izgalmas a helyzet a Medici családdal, hiszen a Medici bankház 1513-ban "lenyúlta" a Katolikus Egyházat (Bakócz Tamás ellenében), azóta van judeo kereszténység és kötelezően ószövetségi alap. Ma is ők uralják az egyházi életet, viszont a pápák szabadkőműves szekeret tolnak. Lesz ott még kavarás!

JohaNN 2012.09.12. 09:36:11

Érdekes, hogy a Mediciket a fehér nemességhez sorolja mikor a feketékhez tartoznak...

Másrészt nem hinném, hogy negativitás hullám jön csak csalódottak az emberek, hogy sok a szájtépés de nem történik semmi. Ami érthető is hiszen bármikor kitörhet egy világháború.

Másrészt nehéz leellenőrizni Cobra hitelességét pláne, hogy Ishtar Antares sem valami hiteles személy. Legutóbb azt hiszem "Látogatás az ellenállási mozgalomnál" c. cikk jelent meg tőle. Fent van facebookon is a csávó :D Elég érdekes dolgokat írnak róla a neten. És Cobra még ezt az alakot dicsérgette halálra mi?

bereabeli 2012.09.12. 09:38:54

@FehérVándor:
Jöjjenek elő, és ne a Föld alól osszák az észt, hanem mutassanak példát. Mi a jó vezető ismérve többek között ?? Azt mondja : "Gyertek kövessetek !"
Nem azt, hogy : "Menjetek , majd megyek utánatok !"
A Medici családdal, meg egyáltalán a környezetükkel meg azért nem jó példálózni, mert az egyik ősi gyökere a háttérhatalomnak !!
Egyébként a jogos kétkedés, és kérdések, még nem negatívizmus , hanem óvatosságra intés, sőt, mondok én egy igen jó mondást erre : "A múlt tényeinek figyelmen kívül hagyása a jelenben, visszaköszön a jövő tévedéseiben, katasztrófáiban !!" Ez egy evidens igazság, és az Univerzum törvényeivel, eseményeivel is összhangban van.
Szóval, a múlt tényei azt mutatják, hogy amikor egy magát hatalomnak állító, de láthatatlanságot követelő, és fenntartó szervezet ígéreteivel előcsalogat a nyilvánosság fényébe gyökeres változást sürgető személyeket, ott mindig csapda helyzet állt elő, és a legtöbbször a változást igénylők húzták a rövidebbet, sőt az életükkel fizettek a legtöbbször.
Abban a néhány esetben, amikor maga a láthatatlan hatalom akarta a változást, és ténylegesen emberei által előbújva a nép élére állt--volt siker, még ha csak időleges is.
Konzekvencia : Bújjanak csak elő ők, tegyék meg a szervezés első nyílt lépéseit, vállalják fel a fenti életet, és a vezetést--jó vezető ismérve--és akkor lesznek sokan a meggyötört tömegek közül, akik mögéjük fognak állni !!
De aki bölcs akar maradni, az kivárja ezt a lépésüket, ha nem teszik meg ezt, akkor sötétek a céljaik, és nem mernek napvilágra lépni vele.
Jézus pont ezt tanította : "Mindaz ami az Atyától jön--világosság. Mindaz aki szereti az igazságot a világosságra jön, hogy lássák az ő jó cselekedeteit. Aki nem szereti az igazságot, a sötétségben marad, mert nem szeretné ha napvilágra kerülnének a tettei !"
Ezen szavait sem a kereszténység, sem a gnosztikus írások nem cáfolják, hanem elfogadják.
Én is elfogadom, és eszerint alakítom a véleményem a különféle "Cobra" típusú entitásokról, akció szerevzőkről.

Kajman 2012.09.12. 09:56:40

@bereabeli:
Szia!
Elég, ha google fordítóval beleolvasol a cikkbe:
2012portal.blogspot.hu/2012/09/blog-post.html#comment-form
Talán nem 20 millióan, de Cobra felfedi magát.
Fehér nemesség, fekete nemesség, ilyen-olyan társaságok. Tökmindegy. Sajnos az egyensúlyt nem sikerült fenntartaniuk. (ezzel gondolom egyetértünk) Küzdelmük a jelenlegi történelmünk része. Az igazság pedig hamarosan kiderül (remélem).

set12& 2012.09.12. 10:30:15

@Kajman: Itt jöttem rá, hogy valami nem kerek.
Összehívja az embereket konferenciákra, ahol titoktartási nyilatkozatot kellene aláírniuk, hogy semmi ne kerüljön nyilvánosságra, az ott elhangzottakról. Tilos lenne videózni, stb.

Zárolta a blogot egy nap többször is. Nagyjából nem tudja kezelni, ha valaki lényegbevágó kérdéseket tesz fel. Mindegy hogy az amikat hogyan tájékoztatja, itt magyarok forognak főleg.

FV soha nem zárolta a blogot, remélem nem is fogja. Lesznek még vadabb kérdések is, és veszélyezteti a szavahihetőséget, ha úgy viszonyulna, mint ahogy a kobra blogon láttam.

Ha egy "bolond bejön a karámba" remélem nem tántorog ki válasz nélkül,ha kérdez. Mert ugye valahogy el kell kezdeni ébredni....

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.12. 10:43:05

Nem kell soha túlságosan elmélyedni bármiféle cikkben. Ha igazak is lehetnek ferdítések, vagy kiegészítések benne. És akárhogy is, de elsősorban mindenkinek magával kell törődnie, a saját dolgaival, nem másoktól várni a csodát. Illetve belemenni sztorizgatásokba. Hamarosan úgy sem számít mindez, majd hozzáférünk minden valódi információhoz, tudáshoz. Te vagy az akiben ott van minden és ott a kulcs is.

Ha pedig valaki negatívabb ciklusba kerül, fogadja el és tudja tudatlanul is, hogy ez nem a valódiságából fakad. Én is így szoktam tenni és nem táplálom, és nem is szorítom el görcsösen. Majd 1-2-3 nap alatt szépen el is múlik az egész.

Ha emberek közt vagy próbáld segíteni őket az érzéseddel, hogy felébredjenek. Úgy viselkedj az életben, hogy erre vezess mindenkit.

A negatív oldal fél tőlünk nagyon is. Különösen most, retteg. A valódi énünkkel szemben tehetetlenek. Ezért fordítottak ki minket ebből az erőnkből. És mi magunknak kell ezeket felismerni, hogy mit tettek. És ezt egyre több ember tudja, nem csoda, hogy meglepő módon negativitással reagálnak. Ez valójában jó. Része az eseménynek amiért ide születtünk. ÉS ne feledjétek a Teremtő rendelte el, hogy most már elég volt.

Innentől pedig mi ébresszük fel egymást, akik felébredtünk.

zazuma 2012.09.12. 10:51:07

@PepeSzeretiMikjobit!: Természetesen, mikor jelentkezésre buzdítanak, felmerül bennem, hogy nem-e csali. Itt Cobránál nem merült fel, viszont Greg Giles csatornázóval kapcsolatban igen. Az nagyon átlátszó volt, hogy adják meg az emberek a nevüket és elérhetőségüket, hogy felmérjék a terepet, mert lakásokba akarják telepíteni a különböző technológiákat. Elérhetőség megadása, magunk kiadása? A fény nem így működik. Jó, hogy ezt a véleményed leírtad, mert hátha valakinek pont erre az észretérítésre van szüksége. Zazuma

zazuma 2012.09.12. 10:56:56

Ha a Cobra konferencián nem lehet videozni, lehet, hogy az csak a személyes védelem miatt van. Alaje is takarásban folyton a videoin szintén önvédelemből.
Szerintem jobb, ha valaki inkább óvatosan cselekszik, vagy nem teljesen jön még elő, a névtelenség védelmet nyújt, ahogy Timurida írta. Ha valaki jól megmutatja magát, még megjárja.
Még tudnak ártani a sötétek.
Inkább a háttérben, csendben kell ébredezni, de annál szélesebb körben, jól meggyökezerünk, csak nem annyira nyilvánosan. Aztán kibújunk a földből. Lehet, hogy nem a legtalálóbban írtam, de nyilván érti mindenki. Zazuma

bereabeli 2012.09.12. 10:57:08

@Kajman:
Ha szabad kérdezni : mi alapján fogod leigazolni, hogy "Ő" tényleg "Ő", és nem más ?? Illetve egyáltalán ki fogja ezt erősíteni, cáfolni, és egyebek ?? Ezenkívül nem tökmindegy, mert a történelemnek te is a része vagy és ezen társaságok a harcukat az olyan egyszerű emberek "hátán" verik el, mint te, meg én, meg mások !!
Olvasd el alaposan amit írtam, és gondolkozz el rajta, különösen az idézett mondáson !!
Attól még, hogy valamit nagyon akarunk, hogy igaz legyen, nem lesz azzá.

Kajman 2012.09.12. 11:03:28

"Mindenki fokozottan használja belső iránytűjét/ítélőképességét." (by FehérVándor)
@set12&:
Kétlem, hogy FehérVándor zárolná a blogot, hiszen ő fordítja a cikkeket nekünk, amelyet cobra oldalán talál. Esetleg hozzáfűzi a véleményét de azt zárójelben teszi. Bár nem hinném, hogy meg kellene védenem, de én azért megteszem.

Viszont, mint @zazuma is írta negatív energiák vannak a napokban, túl kell rajta lenni.
@Al David: Ma Te kaptad el a piros pöttyös labdát. (leírtad a tutit) :)

zazuma 2012.09.12. 11:05:59

@PepeSzeretiMikjobit!:
Az arany a rezgése miatt kell a sötéteknek, azt remélik, ha dimenzióváltáskor mellette lesznek, akkor van esélyük a túlélésre, de szerintem azóta már tudják ők is, - mert nem hülyék, tudják a fizikát, csak rosszindulatúak -, hogy nem így működik a dolog. Zazuma

zazuma 2012.09.12. 11:12:23

@elyshia: Lehet, hogy nem is kell jelentkeznünk, mert ha mindenkit aktiválnak, vagy mindenki aktiválja saját magát felsőbb szintről, akire szükség van, akkor alapból megvan a földrajzi hely is hozzá. Akkor pedig nem kell Cobra, hanem kellünk mi, itt önmagunknak, egymásnak. Azért toboroz, hogy a kellő időben, az Eseményt követően széles körben beinduljanak a dolgok.
Bár az is lehet, hogy Cobrának megvannak a kapcsolatai szerte a világban, lehet, hogy magyar is van a környezetében, miért is ne lehetne így?
Mit gondolsz? Zazuma

Kajman 2012.09.12. 11:19:04

@bereabeli:
Elolvastam, értettem.
Én olyan ember vagyok, aki megadja a bizalmat mindenkinek, amíg nem csalódok benne. Az előző hozzászólásokat is ez iratta velem.
A történelem számomra azért nem érdekes ilyenformán, mert azon már nem tudok segíteni. Ha ott voltam én is, akkor elk***am, remélem most nem fogom.
Az óvatosságod -mint mindenki másé- érthető. Sokszor belesétált ebbe sokmindenki.

Agenor 2012.09.12. 11:52:13

@Al David: Jó, hogy itt vagy, öröm olvasni a hozzászólásaidat. Pont ezekről akartam írni én is. :)

Így igaz, hatalmas lehetőség ez az időszak a befelé fordulásra, az Igazi Önvalónk megtalálására, és az az igazság, hogy ehhez rengeteg segítséget kapunk nem anyagi szinten. Nem közvetlenül, hanem közvetve, az intuícióink, a megérzéseink, és a megértéseink útján. Egészen különleges alkalom a fejlődésre ez az kor minden Léleknek.

Mivel lassan, de biztosan erősödik a Fény ezen a bolygón, a negatív oldal egyetlen lehetősége növelni a sötétséget minden szinten. A feszültség egyre nagyobb lesz, a nyomás pedig egyre csak nőni fog, amíg a Fény Áttörése be nem következik. Az elkövetkező hónapok egyre durvábbak lesznek, ahogy azt rengeteg ősi iratban megírták már évezredekkel ezelőtt. A Vaskor agóniája rengeteg szenvedést okoz azoknak, akik csak céltalanul sodródnak a vakvilágba. Aki nem tudja elengedni a kötöttségeit, és továbbra is görcsösen kapaszkodik az őt körülvevő (illúzió)világba, az hatalmas szenvedésként éli meg ezt az időszakot. Az egó nem képes elviselni, hogy minden széthullik körülötte, a biztos bizonytalanná, a kiszámítható pedig kaotikus zűrzavarrá válik.

Mi közösen, ezt vállaltuk, ezért születtünk le, pont Most, és pont Ide. Semmi sem véletlen, mindennek Oka van. Annyi most a feladatunk, hogy akit tudunk, és kéri, azt segítsük bármivel, nem kell nagy dolgokra gondolni, bízzatok a megérzéseitekben, hallgasatok a belső hangotokra. Csendesedjetek el amikor csak tudtok, legyetek jelen a Mostban, figyeljetek befelé, és higyjétek el, választ fogtok kapni a kérdéseitekre. Saját tapasztalatból mondom, hogy minél sűrűbben gyakoroljátok a Jelenlétet, annál erőseben fogjátok érezni, hogy mit kell tennetek, és amikor már ezt tényleg tudjátok, akkor a félelem el fog halványulni, mert nem lesznek kétségeitek ami erősítse.

Ezt az írást nemrég olvastam Richard Bach-tól, nagyon megfogott, bemásolom Nektek is:

„Volt egyszer, hogy egy kristálytiszta vizű, hatalmas folyó fenekén különös lények éltek.

A folyó csendesen hömpölygött mindannyiuk - fiatalok és öregek, gazdagok és szegények, jók és gonoszok - fölött, a víz folyt, ahogyan folynia kellett, a víz csupán kristálytiszta önmagát ismerte.
A lények mindegyike görcsösen kapaszkodott a folyómeder mélyén heverő ágakba meg kövekbe, mert életük volt a kapaszkodás, az, hogy ellenálljanak a sodró áramlásnak, ezt tanulták születésük pillanatától.

Végül azonban az egyik lény így szólt: "Elegem van már ebből a kapaszkodásból. Bár a saját szememmel nem tudok meggyőződni róla, de bízom benne, hogy a folyó tudja, hová folyik. Hagyom hát, hadd sodorjon magával az áramlás, és vigyen, ahová akar. Ha továbbra is itt kapaszkodom, belehalok az unalomba."
A többi lény kinevette, és azt mondták: "Te bolond! Engedd csak el magad, és az áramlás, amelyet oly nagyra tartasz, majd jól megforgat, odavág és úgy szétmorzsol a köveken, hogy abba hamarabb belehalsz, mint az unalomba!"
De a lény nem hallgatott rájuk, hanem elszántan elengedte, amibe addig kapaszkodott, mire valóban rögtön forogni, bukdácsolni kezdett, és az áramlás a kövekhez vagdalta.
Ám a lény ennek ellenére sem kapaszkodott meg újra, az áramlás így egy idő múlva felemelte a folyómeder fenekéről, és többé már nem ütődött, zúzódott.
Azok a lények pedig, akik a folyó alján éltek tovább, és nem ismerték a sodródót, így kiáltottak fel: "Lássatok csodát! Ugyanolyan lény, mint mi vagyunk, de ő repül! Íme a Messiás, aki eljött, hogy mindnyájunkat megváltson!"
És a sodrodó így szólott: "Dehogy vagyok én Messiás, vagy akkor ti is azok vagytok. A folyónak telik kedve benne, hogy felemeljen bennünket, hogy szabaddá tegyen, ha van merszünk hozzá, hogy elengedjük, amibe kapaszkodtunk. Valódi tennivalónk az utazás, a nagy kaland."
De ők csak egyre azt kiáltozták: “Megváltó”, és továbbra is görcsösen kapaszkodtak a kövekbe, és a következő pillanatban a sodródó eltűnt a szemük elől, ők pedig ott maradtak, és legendákat találtak ki maguknak holmi Megváltóról.”

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 12:56:55

@FehérVándor: "Különben meg kár ilyen ostobaságokat írnod, hogy "Fénymunkás holokauszt" készülődik, ez azért egy kicsit sok(k). "
Talán túl fiatal vagy, hogy emlékezz az '56 utáni megtorlásra, az is az volt.
A mostani ellehetetlenítések már nem azok? Öngyilkosságba hajszolás gazdasági, kulturáklis és lelki terror eszközeivel? A művelődési, kulturális területeket 90%-ban megszüntették konkrétan, a kulturális, művelődési területen képzettek munkanélküliek. Ez egy tudásholocaust.
Az Interneten és a való hivatali- és magánéletben egyre gyakoribb a szervezett zaklatás, üldözés, jogfosztás.
Az öngyilkosságok száma duplázódott az utóbbi évben. Szerinted ez mi, ha nem holocaust?
A szervezett zaklatásról szóló oldalak nevezik annak by the way. ITT olvastam, Te is olvashattad.
Legalábbis VAN ALAPJA feltételezni, hogy nem 100%-ig az valami, aminek mutatják. Te írod itt, hogy minden infót óvatosan kezeljünk.

Nem tettem egyebet, mint ennek a felhívásnak engedelmeskedtem. Szóval mi a probléma akkor??:)
Annyit tudok hozzátenni még, hogy 100%-os biztonsággal vonzom a pszichopatákat (párkapcsolatba), tehát van annyi tapasztalatom, hogy már zsenge, kezdeti jelekből is gyanakszom olyanra, ami sokaknak csak később válik egyértelművé. Az enyém csak egy szempár. Beadtam a közösbe, amit vele látok.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 13:01:23

Tesztkérdés hazugságon, pszichopatákon átlátásra, azaz ki itt a jó profilozó:
Ki az Közületek, aki látta az Eszter hagyatéka c. filmet, és BIZTOSRA TUDJA, hogy mi történt, nincs benne szemernyi kétség felőle?

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 13:03:02

Tényleg, jó lenne erre specializálódott viselkedéskutatókat bevonni, nyomozókat, pszichológusokat. Ismerek olyan pszichológust is, akinek konkrétan a kisagya kezd el bizseregni ha pszichopátiás megnyilvánulással találkozik.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 13:11:51

Az tudná-e nekem valaki definiálni, hogy ki a Fénymunkás?
És hogy mi a felébredettség?
Meg lehet-e ezt valamilyen objektív jellemzővel állapítani valakiről, hogy felébredt-e illetve hogy Fénymunkás-e?
Egy korábbi cikkben azt olvastam itt, hogy amint a háttérhatalom el lesz távolítva, AZONNAL MINDENKINEK elérhető lesz a bőség. Most meg azt olvasom, hogy a Fénymunkások kapják meg. Miért van ellentmondó infó? Kik és hogyan fogják kiválasztani a fénymunkásokat a nem fénymunkások közül? Mi a válaszvonal?
Kérlek, FV, tedd fel a kérdéseket Cobrának, ha van kapacitásod rá! Ha jól értettem, fogadja a kérdéseket, és megválaszolja őket.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.12. 13:14:33

@Agenor: A te írásod is öröm olvasni, hogy egyre többen vagyunk és a folyamat már valóban beindult. :)

Igen a mostani feladatunk, tartani a Fényünket ebben a jelenlegi világban. Tartani a Fényt körülményektől függetlenül. Gondolom éreztétek már a "libabőr" érzést a tarkótokon vagy egész testetekben, amikor olyat olvastatok, vagy olyan videót néztetek. Esetleg meditálás közben. Az a lélek volt. Ezen jelenlegi körülmények között még természetes, hogy csak fel-fel jön, ki-ki bukkan az érzés. A valódiság már kezd felszínre törni. Képzeljétek, amikor többszörösen elárasztana az érzés.

Ezen az érzésen érdemes meditálni amennyit csak lehet. Miközben tudatosítsd, hogy ezzel segítesz mindenkinek átadni ezt az érzést. A láthatatlan kapcsolat létezik közöttünk akik felismerték a valódiságot és akik még csak most fogják.

Hinni kell hogy lássunk és nem fordítva. :)

Képzeljétek csak el, ahogyan Fényben úszik az új Föld minden legapróbb negatív dologtól mentessen. A zöld fűn fekszel, madarak repkednek, tiszta levegőt lélegzel, tiszta folyó folyik, zöld fák ragyognak. És egy teljesen új társadalom létezik, és tanuljunk miként lehet még jobban elmélyedni az érzésben és fürödni benne és másoknak is átadni. Teljesen más lesz a napi tevékenységünk, nem pedig egy mókuskerék egy ketrecben.

Az érzéssel teremtetek és hozzájárultok ennek az újnak az eljöveteléhez.

miczo 2012.09.12. 13:32:21

@bereabeli: @PepeSzeretiMikjobit!:

Szombat éjszaka óta az asztráltér felöl ismét elég erös támadások vannak, folyamatosan. Ha úgy tetszik a háború zajlik, de nem a fizikai síkon, hanem a lelki síkon, a lelketekért küzdenek.

Még ha nem vagy látó, akkor is észre kell venned, hogy mi történik az érzéseitekben, a belsötökben. A saját belsö világát minden ember érzékeli.

A sötét oldal minden áron arra törekszik, hogy tudatotok frekvenciáját olyan sávban tartsa ahol irányíthatóak vagytok. Az egész játék erre megy ki. Az irányítottságot, ha már benne vagy nem egyszerü észrevenni. Ennek eszköze, hogy kétséget, bizonytalanságot, pánikot keltenek, olyan cselekedetekre ösztönöznek, amik a frekvenciáidat alacsony szinten tartják. Szóbeli és cselekedetbeli eröszak, vádaskodás, durvaság, fröcskölés.

Az mindenki egyedi döntése, hogy ha felfedezi magában ezeket a hatásokat, akkor mihez kezd vele. Hagyod hogy behúzzon az örvény, vagy egyszerüen tovább engeded a kétségeket és nem fogalkozol vele. Irányulj a célodra, amit szeretnél.

Ha nem tudsz gátat szabni a félelmeidnek és kétségeidnek, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy hallgatsz. Mert ha ezeket a feszültségeidet szétszórod, vádaskodsz, negativitást, vitatkozást szítasz, onnantól bizony felelössé válsz azért amit teszel. Ezért nem a Cabal, vagy a asztrálisban lévö reptilián démonok és az arkhónok felelösek, hanem kizárólag Te, aki kiárasztod és hangot adsz a negativitásnak. Ekkor beakadtál a sötétség hálójába és hidd el, onnan nagyon nehéz kimászni. Gondold át, mit szeretnél és az töltse ki a gondolataidat.

Erröl beszélt Alaje is, melegen ajánlom a videóit megnézni, vagy frissíteni. Cobra egyik friss cikkében szó van erröl az idöszkról "Fall of the Reptilian Empire" - a reptilián birodalom bukása.

Azt azonban vegyétek észre mekkora tévút amikor belentek abba, hogy Cobrát vagy bárki mást elemzitek, gyakorlatilag nulla információ alapján, mindenféle interneten összehordott hozzászólások és katyvasz alapján. NINCS KÖZVETLEN INFORMÁCIÓD. Ennyi a lényeg. Hogyan tudsz nyilatkozni valamiröl, vagy netán megítélni valamit, ha csak harmad, negyedleges külsö és átvett, torz információkra hagyatkozol?

Volt már olyan az életetekben, amikor valaki alaptalanul mondott, vagy terjesztett rólatok rossz hírt? Hogy esett ez nektek? Miért estek bele ugyanebbe a hibába egy olyan emberrel kapcsolatban akit nem is ismertek? Ez megint egyedi felelösség, hiszen Cobra az ilyen jellegü támadásokra fel van készülve, Öt ez nem érdekli, hisz csak végzi a dolgát. Amit viszont ezzel magatokra rántotok az nagyon nem pozitív.

Elnézést a keményebb hangnemért, tényleg csak az vegye magára akit érint, és az is lépje túl ezeken hamar.

Föleg azért írtam ezt le, hogy legyen valami képetek - ha még nem lenne - arról hogyan müködik a sötét oldal. Most tényleg mindent bevetnek és senki nem lesz megkímélve. A lélek az elsödleges, ne hagyjátok behúzni és leigázni a lelketeket, mert akkor a fizikai valóságotok is elbukik. Inkább erösödjetek meg ezeken a tapasztalatokon, mert megtanít felismerni a hatást, amikor a negatív erök hozzátok érnek.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 13:55:24

Kedves @miczo!
És a Többiek, akik negativitást láttak a hozzászólásaimban!

A legfőbb Fény az Értelem. A világosság a fejekben. Az is egy IGEN magas rezgésszint, jó magasan áll a tudatszint-skálán.(Ld. AFT és Hawkins: ERŐ kontra erő)
A Sötét erő fő eszköze a hazugság, csalás, ravaszság. Pszichopaták. Ésszel harcolnak, nem erővel.
Ellenszerük a kiismerésük: az, ha átveszed a gondolkodásukat, és felismered csalásaikat, leleplezed azokat. Többen ezt nevezik itt felébredettségnek, hogy átlátják a húzásaikat, pl. 9-11-gyel kapcsolatban. Tehát a réjövést valamire magasabb rezgésszintnek tartják, mint a tudatlanságot. Ugye?
Ha követem a logikáját az akcióiknak, akkor a bloginfókkal kapcsolatban is résen kell lenni, főleg ha egymással nem kompatibilis infókat látsz. Azokra legalábbis RÁ KELL KÉRDEZNI tisztázás végett. Ne legyenek figyelmen kívül hagyott "apróbetűs" részek!:)

Igen, ez LÁTSZÓLAG azt is jelentHETNÉ, hogy leszállsz az ő szintjükre, de valójában nem kell hogy ezt jelentse.

Ez sakkjátszma.

Érzelmek NÉLKÜL.

Az érzelmek határozzák meg a rezgésszintet, és ha az érzelmeket a sakkjátszma SZELLEMI ÖRÖME jelenti (mi más érzelem is lehetne jelen akkor, amikor valami számodra KI-DERÜL, mint a DERŰ?), akkor nincs benne semmi olyan, ami negatív.
Én IMÁDOK!!!! pszichopatákat profilozni.
Nekem rajtakapni őket valamin, hatalmas beteljesülés és öröm. És TALÁLKOZÁSI PONT VELÜK, tehát szeretetélmény is. A MEGÉRTÉS a szeretetélmény egy fajtája!
És eljutni a megértésig egy olyan emberrel kapcsolatban, aki MINDEN EREJÉVEL AZON VAN, hogy NE ÉRTSD MEG ŐT, különösen intenzív öröm és szeretetélmény.:)

Hát ennyit arról, hogy mennyire negatív BÁRMELYIK hozzászólásom!:)

miczo 2012.09.12. 13:56:40

A gyakorlati munka nagyon fontos, hogy tegyél valamit az ügy érdekében (ha tényleg akarsz).

Az elsö, hogy a mindennapi életeddel olyan tartalmat sugározz ki, ami emeli a környzezetedet. Reményt, nyugalmat, bizalmat áraszt. De ezt csak úgy tudod megtenni, ha te magad is átéled ezt a belsödben.

Ugyan nem látjátok, de most már közvetlen összefüggés van az életed napi szintü történése és kinyilvánított vágyaid, gondolataid és cselekedeteid között. Ez azt jelenti, hogy 1-2 nap alatt leér a fizikaiba az az erö amit gondolati vagy lelki síkon elindítasz. Valamiért nem kötitek össze a dolgot, hogy miért zavarodik össze az életed, történnek összeütközések, amikor csak pár kritikus kommentet szótrál szét néhány fórumon... Tényleg nem esik le a tantusz?

Ez azt is jelenti - ami hatalmas áldás - hogy már nem tudok számottevö karmikus feszültséget létrehozni, hiszen rövidre van zárva az energiakerék, szinte azonnal visszaütnek a hatások.

Ez azt is jelenti hogy a pozitív irányulásnak a saját életetekben és globálisan is óriási hatása van, ami nagyon hamar jelentkezik.

Ezért fontos a kritikamentesség, a szelídség, megfontoltság és állandó figyelem, önmagadra, hogy ki tudd gyomlálni a negatív támadásokat és beszüremléseket. Ha az asztrál sík megtisztul, megdöbbenve fogjátok tapasztalni mennyire nem belöletek jöttek ezek a negatív hatások, hanem csak öntudatlan csatornái voltatok ezeknek.

A vasárnapi meditációk fontosságára nem véletlen hívja fel Cobra a figyelmet. Nagyon sokat tudtok vele tenni, még ha most ezt nem is látjátok. Ezek a hatások az asztrálison keresztül terjednek, a lelki térben és közvetlen tisztítja azt a teret. Nem kell megvárni a vasárnapot. Meditálhatsz bármikor, ahhoz 1/2 perc elég, hogy letisztítsd a rendszered, pozitív és nyugodt maradj és ezt tudd környezetedre kisugározni. Ha van benned erö akkor a környezeteden is segíthetsz, feszültségeket elsimítani, információt adni ezekröl a történésekröl, segíteni azokat akik még nem annyira tudatosak. Az elsö és legfontosabb feladat, hogy Te kerülj helyre, legyél olyan szilárd pont amin keresztül a világosság csatornázódik a fizikai térbe.

FehérVándor 2012.09.12. 13:58:33

@miczo: Köszönöm, bölcs mint mindig!

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 14:11:20

@miczo: "Volt már olyan az életetekben, amikor valaki alaptalanul mondott, vagy terjesztett rólatok rossz hírt?"

Természetesen volt, ezt hívják szervezett, csoportos zaklatásnak, rágalmazásnak, én is az áldozata vagyok évek óta, rendőrségi ügy van belőle. Erről beszéltem.
Olyan érzésem van, mintha a "maradj a magas rezgésszinten"-szövegeket nem évek óta munkanélküli, hajléktalan, éhes emberek írnák, aki, az utolsó százasukat költik el a netkávézóban utolsó utáni reményért kutatva... Bár az éhségérzetet nyilván csökkenti a meditáció, és úgyis az egész csak illúzió, tudom.... :D:D:D:D:D XD XD XD XD

T H I N K !!!!!!
T H I N K !!!!!!
T H I N K !!!!!!

miczo 2012.09.12. 14:12:46

@PepeSzeretiMikjobit!:

Az értelem önmagában kevés és nem is tudjuk felvenni velük a versenyt. Egy reptilián hibrid (reptilián lélek emberi testben, vagy legyen akár alakváltó) sokkal okosabb mint mi. IQ tekintetében 300-400, viszont érzelmi intelligenciával nem rendelkeznek. Nem vagyunk versentársak a számukra, sokkal, sokkal okosabbak mint mi, nem nyerhetsz.

Ahol viszont megfogható és átérezhetö az a szív tudata. A szívben nem csak érzelem lakik, rendelkezik tudatossággal is. A teljes tudatú emberben mind az ész, mind a szív tudata harmóniában van és nem okoz ellentétet.

Amiröl írsz, az az értelem karatéja, pusztán egy értelmi játszma, amit ha a szívvel is megvizsgálok, akkor azt érzem hogy hamis. Ahogy jelenleg az észre épülö szív nélküli világunk is hamis. Önmagában nem müködik. Szerinted mit érezne az az anya, akinek beteg kisgyermekét mint életképtelen egyedet likvidálni szeretnék, mert hogy a fajt megerösíti a szelekció? Ez embertelen és abszurd a legtöbb EMBER számára, míg a reptilián gondolkodásnak természetes. Mert Ök nem használják a szivüket, nem hallgatnak a lélek hangjára.

Rá lehet kérdezni dolgokra és meg is kell vizsgálni azok igazságtartalmát, de ebben mindig benne van a tévedés faktora. Csak a rendelkezésre álló információból tudsz az elmével következtetéseket levonni, ami nagyon kevés. Jól igazán csak a szívével lát az ember. (na ki mondta ezt?)

Ha a fiad hibát vét, Te meg atyai szeretettel lepofozod és elmondod neki mi volt a hiba, az SZÁMÁRA pozitív vagy negatív élmény lesz? Abból tanulni fog, vagy csak félelemböl kerüli el a következö ilyen hibát?

FehérVándor 2012.09.12. 14:28:21

@PepeSzeretiMikjobit!: Az utolsó hozzászólással kapcsolatban: Még mielőtt nagyon belekezdenél, az ócsárlás, egymás sértegetése nem megtűrt kategória a blogon, a konstruktív kritika igen. A továbbiakban hasonló hangnemben megírt üzeneteid kitiltást fognak magukkal vonni.

A többi hozzászólásodra most nincs időm reagálni, majd később megteszem.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.12. 14:34:10

@miczo: Egyetértek veled. Én is ezekre próbálom fel mindenki figyelmét.

Szerintem is most mindenkinek a legfontosabb dolga a meditáció, tisztítás és hogy árassza magából mások felé a nap minden percében a tudatosságot pozitív viselkedéssel. Bármilyen problémával találkozol a világban, embereknél, családban úgy reagálj, gesztikulálj, beszélj, tedd a dolgokat, hogy mutasd meg neki a másik oldalt ami már nem az illúzió. Ne a megszokott negatív gépies módon reagálj.

Valahol már unalmas a sok-sok negatív hír a tévében, sztárhírek, válság hírek, katasztrófák már annyira átlátszó mire megy ki nem de? De már ezek lepattannak rólunk és még nagyobb erőre kapunk tőlük, mert tudjuk, hogy ez annak a jele, hogy jól teszünk a dolgunkat. És a fontos, hogy folytassuk és még erősebben mélyedjünk el a pozitív dolgokban, Fényben, meditációban. Egészen az áttörésig!

elyshia 2012.09.12. 14:34:31

@zazuma:
azt gondolom, hogy ha egy ekkora szervezetről van szó mint amit Cobra ír, akkor ott nem lehet gond a nyelv, hiszen a világ sok részén élnek fénymunkások.
Túl nagy jelentősége nincs számomra a dolognak, mielőtt tudtam volna Cobráról addig is tettem a dolgom, és azóta is.

@Al David: @Agenor: úgy örülök nektek.:-)

@PepeSzeretiMikjobit!: értem, hogy nem rossz szándékból írtad amiket írtál, csak kérlek a lényegre figyelj. Nem mindegy mire fókuszálsz, ne a félelmet erősítsd magadban, és másokban. értsd meg: a te és mások félelméből táplálkoznak. Ezért van az a sok dolog amit írtál. Gyengülnek és egyre nagyobb félelmet kell generálniuk, hogy fenntartsák az erejüket. Azzal aki nem fél, nem tudnak mit kezdeni.
Nem kérem, hogy hidd ezt el, de olvasd el mit írtak a többiek és alkalmazd. Próbáld ki a félelem nélküli életet.
Ki a felébredt? Aki észreveszi, mi folyik körülötte, aki meglátja a hazugságokat. Ki a Fénymunkás, mindenki aki "dolgozik" a saját lelki fejlődésén, és segíti embertársait is ebben. Akit a szeretet vezérel.
Cobra nem mondta, hogy csak a Fénymunkások kapják meg a bőséget, hanem mindenki, a Fénymunkások is. Akikről általában elmondható eddig nem élvezhették a bőséget, mert a háttérhatalom erősen akadályozta őket. Ez az eszköze maradt, mert a tevékenységüket nem tudta megakadályozni.
Ismét leegyszerűsítettem a dolgokat, de kérdezz nyugodtan tőlem telhetően válaszolok.

Namaste

miczo 2012.09.12. 14:37:16

@PepeSzeretiMikjobit!:
"Olyan érzésem van, mintha a "maradj a magas rezgésszinten"-szövegeket nem évek óta munkanélküli, hajléktalan, éhes emberek írnák, aki, az utolsó százasukat költik el a netkávézóban utolsó utáni reményért kutatva... Bár az éhségérzetet nyilván csökkenti a meditáció, és úgyis az egész csak illúzió, tudom.... "

Nem szabad illúzióként kezelni, pont itt van a dolog nyitja. Ez amiben most vagyunk, ez nagyon is valós, számunkra most ez a valóság, itt van a feladat. Az árak, a kilakoltatások, a hajléktalanok ezek mind valós problémák - miért nem részesülhet minden ember ugyanabban az alap ellátásban? Lakhatás, élelem, energia, közlekedés - mindenki számára ingyen. Ez lenne az alap. De ekkor nem is lehetne rabságban tartani az embereket, se a munkával (vagy a munkahely elvesztésével), se az életlehetöségek megvonásának zsarolásával.

Ami most zajlik pont arról szól, hogy a bolygó végre lépjen egy olyan tiszta és viszonylag szabad állapotba, ahol a lakosság maga dönthet arról milyen fejlödési irányban indul el. Mert az utóbbi 12 ezer év mindenröl szólt csak nem erröl. Az ember önrendelkezésének visszaadásáról van szó, ezért dolgoznak nagyon sokan földiek, földönkívüliek, ebben és magasabb dimenzióban is. Ez egy nagyon nagy terv, most még viszonylag kevesen tudják mennyire. Örülni kellene hogy végre a fizikai megvalósuláshoz érkezünk, de ez azzal is jár hogy lesz egy kis felfordulás, hiszen ezt a tisztítást mindenkinek el kell végeznie saját belsöjében is. Ez vonatkozik a hajléktalanra és a bankigazgatóra is. Nem tudom kinek lesz könnyebb az átmenet.

A rezgésszinted amúgy nem a fizikai vagy társadalmi állapotodtól függ, hanem a lélek állapotától. Hogy mennyire tudsz a szíved tudatán keresztül a lélek belsö hangjához kapcsolódni, úgy hogy ebben az elméd se akadályozza, hogy az is együtt müködjön. Ha ez harmónikusan megy, akkor alapból egy nagyon magas rezgésszinten vagy, még ha nincs is hol laknod.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 14:39:22

@FehérVándor: Nem tudom, mivel vádolsz, tudtommal nem ócsároltam senkit és semmi sértőt nem mondtam. TARTALMILAG pedig pláne semmi olyat nem írtam, amit már nem olvastam itt másoktól a hozzászólások között - az eddigi cikkeket Word-be szerkesztettem a hozzászólásokkal együtt, kinyomtattam és elolvastam, szívesen átküldöm, hogy így, egyben letölthetően hozzáférhető váljon az itteni anyag - ha igényled, idézem is a velem azonos gondolatokat. De nem hiszem, hogy bármi miatt mentegetőznöm kellene, kérlek ne is kényszeríts erre, mert tudom, hogy még csak el sem mentem a keretek feszegetéséig avval, hogy ugyanazon véleményemmel csatlakozom az itt már jelen lévő világnézetekhez.
Mások dicséretet, elismerő szavakat kaptak ugyanezekért a meglátásokért.
Kérlek, gondolkodj el ezen!
Te az első megszólalásomtól ellenséges vagy velem. Miért? Még csak elképzelésem sincsen.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 14:41:44

@elyshia: "Nem mindegy mire fókuszálsz, ne a félelmet erősítsd magadban, és másokban. értsd meg: a te és mások félelméből táplálkoznak. Ezért van az a sok dolog amit írtál. "

??? Hol van az írásomban olyan, ami a félelmemet tükrözi? Csak mert nem félek egyáltalán.
Ezért azt sem tudom elképzelni, hogy másokban félelmet kelt bármi, amit írtam.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.12. 14:48:12

Mert valóban ebben rejlik az erőnk, ezt próbálják kiforgatni.

Rossz a kedved? Csalódott és bizalmatlan vagy a felemelkedést illetően? Nem érdekel már inkább csak vársz? Már alájuk is dolgoztál ezzel, hogy visszaesel mindig a negativitás börtönébe! Azt hiszed te gondolod ezeket de közben a háttérből kapod ezeket a lenyomatokat! Ebből ébredjetek fel végre!

Csak meg kell látni és felismerni magatokban! És átadni másoknak amilyen formában csak lehet.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 14:50:54

@elyshia: "Ki a felébredt? Aki észreveszi, mi folyik körülötte, aki meglátja a hazugságokat."

Én eddig itt csak EGY ilyen hazugság LEHETSÉGESSÉGÉRE hívtam fel a figyelmet, és máris van, aki kitiltással fenyeget negativitás és félelemkeltés címszóval.
Akkor most pozitív a felébredettség vagy sem?;)

"Cobra nem mondta, hogy csak a Fénymunkások kapják meg a bőséget, hanem mindenki, a Fénymunkások is. Akikről általában elmondható eddig nem élvezhették a bőséget, mert a háttérhatalom erősen akadályozta őket."

Én ezt olvasom:
"Az Dreamland akció célja kettős.
Először is, hogy helyreállítsa a Fénymunkások anyagi hátterét és bőséget teremtsen nekik."

Nem esik szó másokról. A Dreamland projekt a Fénymunkások bőségére irányul - a cikk szerint.

Smaly7 2012.09.12. 15:03:35

@PepeSzeretiMikjobit!: Ha elolvasod a kommenteket, - főleg miczo-ét, aki szívemből beszélt - és úgy teszed ahogy én: egy kicsit "hátrébb lépsz" és nem az értelemmel és word-del megszerkesztett 100 %-os hozzászólásaidat elolvasod, egyetlen dolog hiányzik belőlük, ami viszont ma, 2012. szeptember 12-én már nagyon kellene, hogy bennük legyen: az a szíved! Itt most a Word programra is gondolhatsz, ami a "szavakra" is utal. Nekem már az is soknak tűnik...

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 15:08:09

@miczo: "Egy reptilián hibrid (reptilián lélek emberi testben, vagy legyen akár alakváltó) sokkal okosabb mint mi. IQ tekintetében 300-400, viszont érzelmi intelligenciával nem rendelkeznek. Nem vagyunk versentársak a számukra, sokkal, sokkal okosabbak mint mi, nem nyerhetsz.

Ahol viszont megfogható és átérezhetö az a szív tudata. A szívben nem csak érzelem lakik, rendelkezik tudatossággal is."

Sőt, a szív előbb kapja meg az infókat, mint az agy.:)
És nem gondolod, hogy a mi 160-200-as IQ-nk kiegészítve egyéb (érzelmi, társas, szociális, spirituális stb.) intelligenciáinkkal és a szív tudatosságával, már versenyképes volna a 300-as IQ-val szemben? Mert én gondolom!!! Sőt!
Egyébként pont hogy nem a nyerésről szóltam, eszemben sincs versengeni velük, nekem ez az egész elképzelés, hogy van eredendően rossz lény, nagyon idegen és új még, nem is tud sajátom lenni, enélkül éltem le néhány millió évet. Ősi filozófiai kérdés, hogy van-e eredendően gonosz, vagy csak túl kevés szeretetet kapott lények vannak.
Én nagy szakirodalmat olvastam a témában. Jézus is a másodikként említett verziót tanítja.

Ezért nem is versengésre gondoltam, hanem a velük való szeretetélményről, a rájövés, megértés öröméről, a találkozási pont megtalálására. "Szóval ezt eszelted ki? Ahha! Rájöttem ám!:))"

Egyébként ezt az IQ-értéket honnan tudod?

De elképzelhetjük versenynek is - én 180-as IQ-val kiállok egy 300-as IQ-júval szemben... erre mondják a sportemberek, hogy "innen szép nyerni!":))) Azt is mondják, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvét... :) És a himnusz alatt az első és második helyen álló dobogósok megölelik egymást.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 15:21:15

@Smaly7: "ami viszont ma, 2012. szeptember 12-én már nagyon kellene, hogy bennük legyen: az a szíved!"
Nézd, ha itt vagyok, azért vagyok itt, mert együttérzek mindennel, ami itt elhangzott 4 hónap alatt. Ezt szükségtelen kifejezni. ALAPÉRTELMEZETT, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ dolgokat nem kell kimondani. Nem kell elmondani, hogy miylen a kapcsolatom túlvilággal, ha egy olyan közösségbe jövök, ahol mindenkinek hasonló. Nilván azért megyek egy közegbe, mert egyformának érzem vcele magam.
Nem kell elmondani, hogy nekem is van ilyen blogom, stb., mert ebben is hasonlítunk.
Egy gulyásfőző versenyen nem kell kimondani, hogy amit itt főzök, az gulyás akar lenni. Csak azt kell elmondani, ami az én gulyásomban MÁS, mint a többiben. Én erre szorítkozom.
(Amennyiben meg még kevésbé van szív - igen, még tudatosan is kivontam belőle az utóbbi órában, mert ITT rúgdalták, és kizárólag védekezek - kicsit Te lépj hátrább, és gondold el, hogyan esik valakinek, ha azok után, hogy leírta helyzetét, senki nem mondta neki, hogy gyere, meghívlak magamhoz egy tál levesre, hanem kioktatták negativitásáról, és ezután még Te azt írod neki, nincs benne szív!!!!)

Smaly7 2012.09.12. 15:21:24

@PepeSzeretiMikjobit!: Te komolyan ki akarsz állni egy vesztessel? Már győztünk testvérem! Akkor buktak el, amikor létrehozták a birodalmukat. Szerintem Te inkább sétálj az erdőben, hallgass valami jó zenét és várd meg, amíg vége a haláltusának. Lesz, aki elsöpri a szemetet... ne félj!

zazuma 2012.09.12. 15:29:52

@PepeSzeretiMikjobit!: Jó a kérdés, mármint, hogy ki a fénymunkás. Csak röviden az volt az első gondolatom, hogy az, aki alapvetően jóindulatú, segítőkész és nem rombolja magát önsajnálattal, mártírhajlammal. Nyilván lehetne büvebben is leírni, de a lényeg mindig tömör, különben elmegy az értelme. üdv, Zazuma

Smaly7 2012.09.12. 15:30:09

@PepeSzeretiMikjobit!: "ha azok után, hogy leírta helyzetét, senki nem mondta neki, hogy gyere, meghívlak magamhoz egy tál levesre" -
PepeSzeretiMikjobit! Téged többen szeretnek, mint gondolnád!!!

elyshia 2012.09.12. 15:37:29

@PepeSzeretiMikjobit!:

"A mostani ellehetetlenítések már nem azok? Öngyilkosságba hajszolás gazdasági, kulturáklis és lelki terror eszközeivel? A művelődési, kulturális területeket 90%-ban megszüntették konkrétan, a kulturális, művelődési területen képzettek munkanélküliek. Ez egy tudásholocaust.
Az Interneten és a való hivatali- és magánéletben egyre gyakoribb a szervezett zaklatás, üldözés, jogfosztás.
Az öngyilkosságok száma duplázódott az utóbbi évben. Szerinted ez mi, ha nem holocaust?
A szervezett zaklatásról szóló oldalak nevezik annak by the way. ITT olvastam, Te is olvashattad.
Legalábbis VAN ALAPJA feltételezni, hogy nem 100%-ig az valami, aminek mutatják. Te írod itt, hogy minden infót óvatosan kezeljünk."

Erről beszélsz erre fókuszálsz, mindegy milyen megfontolásból.

olvasd el Cobra többi cikkét, és rájössz.
ne lovagolj kiragadott dolgokon, ha valóban az a célod, hogy komolyan vegyenek.

de ha követem a gondolatmeneted, honnan tudjuk, hogy te nem a másik oldal ügynöke vagy, aki azért van itt, hogy szétzúzzon egy alakuló egységet?
nem fog sikerülni.

Szeretet és Fény neked.
Namaste

Merkurius 2012.09.12. 16:52:34

Sziasztok .

Nekem tetszenek PepeSzeretiMikjobit! tegnapi írásai . Szerintem csak logikusan gondolkodik , és felvetett néhány kérdést . Amit viszont sokkal jobban furcsálok , hogy minden , szinte egységesen ahelyett , hogy válaszoltatok volna a kérdésekre Őt támadjátok .

Igen , bizony voltak is és vannak is a neten olyan ezoterikus blogok amelyeket az ébredező emberek félrevezetésére hoztak létre (sőt valószínüleg ezek voltak elsők) . Természetesen meg vannak hozzá a megmondó emberek is akik mindig leszólva , tudatlannak , tanulatlannak butának nevezve az ébredezőket kioktatják őket , és természetesen van olyan szereplő is aki a nagyon jó tanuló követendő példáját eljátsza .
Ezeket a dolgokat jó megfigyelni a különböző blogokon .

Ami Cobrát illeti egyébként én sem hiszek abban , hogy az ő tevékenysége fogja poztitvvá változtatni földi életünket .
Valahogy az egészből nagyon kimaradt Isten és az Ember kapcsolata és az együttes erővel elérhető lehetőségei . Sokkal nagyobb szerepet kap nála a fizikai harc , fizikai egyének cseréje és a pénz . Ami viszont mindkettő éppen , hogy korlátja annak amire szükség lenne .

A földünk egy olyan módon zárt rendszer , hogy itt csak az ember képes változtatni a dolgokon .
Sem fizikai testtel nem rendelkező szellemlény , sem fizikai földönkivüli , nem tudja az emberek számára a pozítiv változást előidézni .
Az egyetlen amit tehetnek a változás olyanná alakítására amit ők szeretnének , hogy az emberek tudatát próbálják befolyásolni , irányítva őket arra , hogy azt akarják amit ők szeretnének . Viszont , valószínűleg az előző civilizáció bukásából okulva , most már csak olyan ember érheti el a teremtő , vagy szakrális erőt aki az élet törvényeit betratva élt és saját magában bizik valamint az Igazság vagyis Isten erejében bizik elsősorban .
Aki ezek helyett másba helyezi bizalmát soha nem lesz olyan akarat ereje mint annak aki a saját őszínte akaratát sugározza ki .

Haloin 2012.09.12. 17:51:50

Srácok jó meg lendültetek.! :)

Dicséretes a bölcsességetek.!!!
Áldás tinektek.! :)

Smaly7 2012.09.12. 18:03:37

@Merkurius:
Kedves Merkurius! Cobra utolsó bejegyzésében szépen vázolta, milyen konfliktusok is várhatók, csúsztatások, dezinformációk az emberek között és az interneten. Mindenkinek erre kellene ügyelni (magamat is beleértve) és csak a jóval válaszolni vagy abból az Igazságból meríteni és továbbadni, amit már felismertél és amit élsz a mindennapokban. Cobra tevékenységét sokan félreértik, de rendben is van ez egy olyan időben, ahol szinte már várják a Messiást azok, akik még nem találtak vissza "isteni" mivoltukhoz. Cobra csak egy "szóvivő", azt kellene látni, amit, akiket képvisel, hozzá nem köthető igazi "tevékenység". Nem a harcról beszél, nem a pénzről. Olvasd el az összes bejegyzését és "érezd" a mögöttes tartalmat.
Úgy érzem, hogy pl. a "Gyerekek, hazugság ez az egész!" vagy " A spirituálisan fejlett közösségek holocaust-ja is lehet a cél." vagy "most már csak olyan ember érheti el a teremtő , vagy szakrális erőt aki az élet törvényeit betratva élt és saját magában bizik" kifejezések magukban hordozzák a reménytelenség és a félelem csíráit és én pl. pont erről nem szeretnék beszélni, mert ez a lemez már lejárt. Ha valaki a Felemelkedés 2012 blogon szeretné kifejteni a szeretettel, fénnyel, isteni energiákkal teli és azzal kapcsolatos gondolatait, tapasztalásait, hogy másokat is "felemeljen" akkor azt szomjúhozza mindenki, vegyük már észre! A félelem csíráit próbálták elültetni az emberekben 25000 évig, ebből én sem kérek már! Ez olyan nagy kérés? És ha Cobra zárolja a blogját, akkor ezért teszi nem gondolod? Fényt akarok, szeretet magam körül! Igazad van, a emberiségnek is tenni kell valamit! Hát akkor tegyük, amire születtünk!!! Szeretet adj, fényt! A rózsa is elpusztul, a lepke is, a kiscsibe is, ha erőszakkal bontod ki!!! Pedig még lehet, hogy a szándék is jó! Igenis az Isten-ember kapcsolatot kellene már erősíteni, de ezt is "érzéssel" kell az "ébredőkkel" tenni, mert a jezsuiták már tettek róla, hogy Istent büntetőnek higgyék, "uralkodónak", stb. Közben közelebb van hozzád, mint a karod meg a lábad, és ha úgy érzed, hogy minden ellened van és senki sem szeret, egyedül vagy, akkor Ő mindig ott lesz melletted és SZERET, feltétel nélkül! Isten az ÉLET! Vedd észre! FehérVándor írta egyszer,- nem tudom szó szerint idézni (bocsánat), - hogy mennyivel könnyebb lesz majd úgy a folyóban úszni, hogy nem lesznek benne krokodilok. Amikor a "negatív" lényeket eltávolítják véglegesen, akkor is maradhat benned olyan, mint gyűlölet, harag, félelem, stb. de már könnyebb lesz ledolgoznod mert nem lesz, aki állandóan "játszik az idegeiden". Koncentráljunk a jóra, meditáljunk - erről beszél Cobra - és aki többre "hívatott", az jelentkezzen, de nem katonának!!! Rengeteg szervezési munka is lesz, logisztika, új projekteket kell létrehozni, levezényelni stb. De ha valaki katona akar lenni, akkor jelentkezzen Békekatonának. A környezetedben harcolj szeretettel a sötétség ellen úgy, hogy a jó mellett döntesz, úgy élsz, úgy cselekszel, úgy gondolkodsz és érzel, hogy méltó legyél arra a névre, hogy ISTEN GYERMEKE! Sugározz testvérem!!! Erre születtél!

bereabeli 2012.09.12. 18:07:17

@miczo:
No, figyelj csak , kedveském !!! Első pont : Nem félek, nem vagyok negatív, nem ismersz egyáltalán !
Azt sem tudod ki vagyok valójában ! Viszont, hála a technikának, és sok--sok spirituális kapcsolatomnak, idáig mindig pontosnak bizonyultak a belső hangom figyelmeztetései !!
Márpedig a belső hangom most igencsak "rókaszagot" jelez a "tyúk ól" környékén !! Van bátorságom kérdezni, és mögé nézni minden állításnak !! Igen, ehhez kell a bátorság, nem pedig a csendes egyetértéshez, és a megalkuvó hallgatáshoz !!
Nem "fröcsögök", mint te, nem vádaskodok, mint te az irányomban tetted. Egyébként az egyenes ,őszinte emberekkel mindig--hangsúlyozom--mindig megtaláltam a hangot, csak azokkal volt kocc--kocc, akik nem szeretik az egyenes egyértelmű, félre érthetetlen beszédet, hanem inkább ha más megoldás nincs elbújnak a misztikus--tehát a megmagyarázhatatlan--spirituális eszmék mögé, és onnan lövöldöznek kifelé.
Hiszek a Teremtőben, a Fény Szűzében, a Boldogasszonyban, és Jézus Urunkban, és az angyalokban is, és sötét oldalban is. De ők soha nem reklamálnak így egy ilyen stílusú vélemény rendszer miatt !! Tanulni kellene tőlük !!

bereabeli 2012.09.12. 18:11:46

@bereabeli:
Ja, és ha már csak úgy dobálózunk a 25--26000 évvel
nézzük már meg azt a történelmet, a sumír--káld--mahgar vonalon !! Lenne mit tanulni tőlük is !!

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 18:55:20

"@Smaly7: Szia!
Ha Rád szólok, hogy vigyázz, csapda, az nem a szeretet?
Vagy - bár van egy jó gondolatom, azt tartsam meg magamnak -, és ne osszam meg?

"Cobra csak egy "szóvivő", azt kellene látni, amit, akiket képvisel, hozzá nem köthető igazi "tevékenység". Nem a harcról beszél, nem a pénzről. Olvasd el az összes bejegyzését és "érezd" a mögöttes tartalmat. "

Ha az az egy verzió 5lött fel Benned, hogy bejegyzéseinkkel Cobrát támadtuk, és nincs 20 másik ötleted, hogy mi miatt lehet, hogy nem minden infó kompatibilis egymással, ami ezen az oldalon megjelent, pl. meg sem fordult a fejedben, hogy Cobrát 2 órával a cikke előtt eltették láb alól (vagy csak bezárták), és a nevében dezinformációt közölnek, akkor annál inkább jogos a figyelmeztetésünk.

Ez a blog pont a Sötét erők működéséről szól, olyan dolgokról, amik korábban teljesen hiányoztak az infótáramból, a létüket is kétségbe vontam. Az ellen természetesen nem lehet védekezni, aminek a létezéséről sem tudunk.
Én évekkel ezelőtt elértem a vödör fenekére, hogy magamban keressem minden eseménynek az okát, avval elkészültem, feloldottam, amit csak találtam. A Mátrix bizonyos elemei azonban ettől még megmaradtak, a gonoszság, romlás megmaradt. Így kezdett el a figyelmem kifelé irányulni.
És felmerülni bennem, hogy ártó emberek is vannak, és hogy ártanak, az nem az én hibám.
Ezért jutottam el oda az utóbbi években, hogy már magamat csak FELE-lősnek (50%) tartom olyan helyzetekben, ahol károsulok. Barátom, nem vagy képes egy helyzetet úgy megoldani, hogy a másik nem teszi bele a saját FELÉ-t. És nem Te vagy érte a FELE-lős 100%-ban. Maximum 50%-ban - pl. mivel segítetted elő a helyzetet; sokszor öntudatlanul tesszük ezt. Ezeket érdemes felderíteni, de ez még nem eliminálja a másik FÉL tetteit (50%-ban ő lesz az okozó, nem mi magunk).

NE ess abba a hibába, hogy minden külső történésnek Magadban keresed az okát!

Mert az hajlamossá tesz az egyhelyben ülésre, miközben tigris ront Rád - ilyenkor nem elmélyültnek, hanem épp ellenkezőleg, ébernek kell lenni, hogy elugorhass.
Tigris ellen az elugrás a jó védelem, nem a karmaoldás. 50-50% a szerepük,

s fel kell ismerni, hogy ha valaki olvasatlanul ír alá egy szerződést, az nem a bizalom, hanem az ostobaság jele. (Volt ilyen esetem, többszázezres befektetésnél nekiálltam elolvasni az apróbetűt, és elkezdtem kérdezni, mi mit jelent, és a jelenlévők elkezdtek megalázni, hogy milyen jellem vagyok, ha ennyire bizalmatlan vagyok. XD )

Kajman 2012.09.12. 19:02:33

@bereabeli:
No igen lehetne tőlük tanulni. Sok mindent. Ha megnézed a blog kommentjeit, mindig voltak nézeteltérések, de ennyi. Egymással a véleményünket, tapasztalatainkat osztjuk meg. Ami miatt néhányan (én is) felkapták a fejüket, többek között az írásmódod. Segítek: az egynél több felkiáltójel felemelt hangot jelent...
Az kimondottan érdekes megközelítés volt amit leírtál, de kérlek: figyelj oda, és ne így...
Köszönöm.
@Merkurius: pepeszeretimikjobit-nak válaszoltam többek között én is. Néhány linket pm-ben küldtem el neki. Úgy véltem az oda való, remélem hasznos lesz neki amiit küldtem. Olvass vissza légyszíves és látni fogod.

miczo 2012.09.12. 19:06:22

@bereabeli:
Szerintem ne szívd mellre, mert annyit nem ér az egész. Ahogy írtam, ha keménybben is mint talán kellene így ismeretlenül: lépjetek túl hamar ezeken a sorokon. Nem személyeskedés vagy bántás volt a szándék és pont nem ilyen hozzászólás-áradat indítása.

A belsö hangom nekem nem azt jelzi a tyúkól körül, amit Neked Cobra információival kapcsolatban. Cobra személye annyira nem érdekel, hanem az amit közöl. Emiatt nem vizsgálom a hírhozót, csak a hírt, és amit abból át tudok szürni a tudatomon. Összekoccanni emiatt meg aztán végképp nem, senkivel, ezzel sehova se jutunk.

Amit kérdezel és boncolgatsz, hogy ezek az infók mennyire hitelesek, vagy Cobra személye mennyire az, ezt senki nem fogja neked megmondani. Ha van hiteles belsö infód akkor tudod, bár hogy ezt mivel és miért akarod nekünk bizonyítani? Amúgy nem sok idö és kiderül, ahogy több más hírhozónál kiderült hogy meddig volt igaz és hol térítették el.

Nekem az fogja a bizonyítékot megadni amikor belül érzem és tudom, nem pedig más. Miért higgyjek el olyat ami a belsömmel ellenkezik? A logikai érvek nem állnak meg.

Az ösi népek történetével, hagyatékával meg nem vagyunk kisegítve a mostban. Hatalmas tudás rejlik bennük, de az már múlt. Itt megint jöhetnek a kérdések, hogy ezekböl vajon mennyi igaz? És akkor ugyanott vagyunk ahol most, csak a sok kérdés van, meg akadémikus viták, igazán használható válasz nincs. Az ember lelke belefárad abba, ha mindig ugyanazokat a hülye köröket kell lefutni. Kérdések, viták, információk, azok cáfolata, meg a sok okosság. Ha még nem érzed mennyire feleslegesek és nem visznek sehova, akkor kérdezz, bár lehet hogy rossz helyen teszed.

Jó lenne ha észrevennétek a jelen történésekben a csapdákat, a lelkieket. Azok most kiélezödnek. Szerintem a legkevéssé számít az hogy most igaza van-e annak aki itt osztja az észt. Az utólag kiderül. Vajon ez az egész mennyire tud elöremozdítani olyanokat, akik olvassák? Csak veszekedést látnak már megint, mint sok száz fórumon, vagy érdemes belerakni az idöt és energiát végigolvasni? Tudsz-e emelni és építeni másokat, felnyitni a szemüket valamire? Nekem ez sokkal fontosabb, minthogy igazam legyen.

Csak egy olyan embert ismerek akinek mindig igaza van: Besenyö Pista bácsi. /bocs/

bereabeli 2012.09.12. 19:15:54

@Kajman:
A többszörös felkiáltójel csak annyit tesz, mint a Magyar nyelvtanban, erősebb hangsúlyt, de nem kiabálást. Olvass utána. Az írásmódom nyílt, és őszinte, és nem fogok csak azért "szépkedni" , hogy másnak látszak,és ne legyek őszinte.

miczo: Igenis "rókaszagot" érzek ! Mert folyamatában elolvastam az összes cikket, és így egyben látva a képet ezt érzem.

bereabeli 2012.09.12. 19:20:13

@bereabeli:
Ja, és felemelni másokat tudok, de csak olyannal vagyok hajlandó, ami igazolhatóan igaz, és nem pusztán nagyon igaznak remélt elképzelések tömkelege
hatalmas elánnal védelmezve.
Mert ez így nem felemel, csak hitet másokat, ezt pedig soha nem helyeseltem.
Én érzelmileg már sok embert felemeltem, és anyagilag is segítettem, de az ellentmondásos spiritualitást nem szeretem. Ennyi.

PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12. 19:25:49

@bereabeli: Én is. De miután ezt elmondtam, kaptam azt az utasítást, hogy olvassam el az összes cikket.:) A 19:20-as hozzászólásoddal is egyetértek.
De kérlek Titeket, ne ellentétet lássatok itt. Mindannyian az infókat elemezgetjük, közös a cél. És érzéseinket osztjuk meg, hogy könnyítsünk az életünkön. És gondolatainkat, hogy tudást halmozzunk fel.
És a legértékesebb gondolat mindig az, ami kilóg a sorból - mert az senki másnak nem jutott eszébe, csak egyedül egyvalakinek!

Smaly7 2012.09.12. 20:06:28

@PepeSzeretiMikjobit!: Én nem akarlak meggyőzni semmiről, arról sem, hogy milyen blogok miről szólnak, vagy mit tegyél a tigrissel. Arról sem akarlak meggyőzni, hogy a gondolatoknak, szavaknak milyen erejük van. Csak annyit tudok, hogy amit teszel, mondasz, azzal egyszer neked kell elszámolnod. Ha valóban a szeretet irányítja a tetteidet, akkor nem kell félned! De elárulom, ez most nem csapda.

Kajman 2012.09.12. 20:14:17

@bereabeli:
Én megértettem a hozzászólásodat, Te úgy tűnik az enyémet nem...
"az egynél több felkiáltójel felemelt hangot jelent..."
Ezt írtam, nem kiabálást...
Nos ennyit erről.
Természetesen - ha nem bánod - ezután is elolvasom a kommentjeidet, de ha nem érzem nagyon fontosnak nem válaszolok rá. Mint látod, ez csak vitát szül.
Inkább olvassunk írjuk hozzá a saját megérzésünket, de parttalan vitát ne folytassunk.
Ennyi.

Benedictus89 2012.09.12. 20:24:14

Úgy látom ideje hozzászólnom a kialakult vitához.

Először is: én és Fehér Vándor azért alkottuk meg blogot, mert úgy éreztük, tennünk kell valami „konstruktívat” az egész „felébredési/felemelkedési” folyamathoz. Személy szerint én egyfajta belső késztetést, „hívást” éreztem erre. Hónapokig nem tudtam, mit csináljak, majd álmomban üzenetet kaptam, hogy terjesszek infokat, hogy minél többen tudjanak mindarról, ami a háttérben van és zajlik (akkor még Cobra egyáltalán nem jelent meg). Mivel úgy éreztük, ehhez van meg a lehetőségünk-készségünk-időnk-energiánk, ezért ezt a módját választottuk a hozzájárulásnak. Mással is tölthetnénk az erre szánt időt (pl.állatkert-híradót nézni vagy nyomon követni a Jóban Rosszban érdekfeszítő epizódjait), de jelen helyzetünkben, jelen tudásunk alapján úgy érezzük, evvel cselekszünk helyesen. Úgy gondoljuk, még ha nem is vagyunk profi fordítók, evvel értéket – még ha csekély is és pénzben alig mérhető - teremtünk mások felé. Mindenki épp azt teszi, ami legjobb tudása és képességei szerint adott pillanatban telik tőle. Mindenki követhet el hibákat... főleg olyan időkban, amikor ekkora káosz uralkodik a világban. Hogy mi 100% tudjuk, hogy jó-e mindaz, amit itt megírunk? Természetesen nem tudjuk. Általunk hitelesnek érzett infokat adunk közre, ennyi. A lelkiismeretünk legalább tiszta.

Másodszor: hogy Cobra és a többiek hitelesek-e? Jogosak a kérdések, amiket sokan felvetnek, jómagamban is megfogalmazódtak. Ami a 20 millió földalatti Ellenállási tagot illeti, a számot én is túlzónak találom, de a létezésüket nem vonom kétségbe. Épp az imént hallgattam Villás Béla egyik előadását, melyben egy erdélyi férfiről mesél, aki beszámolt neki egy földalatti civilizációról (véleményem szerint Agarthai-civ.), ahol sok időt töltött el többedmagával egy ottani piramisalakú hegy barlangjaiba tett látogatása után, de csak ő tért haza, mert a többiek inkább ott folytatták életüket egy tökéletes világban. Erről a földalatti civilizációról már többen is beszámoltak, még könyvek is jelentek meg róla. Az ottani emberek tökéletes jólétben élnek, fejlett a technológiájuk, és fantasztikus képességeik vannak. Nem lepne meg, ha hasonló civilizáció élne még a föld alatt, csak másutt, és Cobra róluk beszélne. Az Agarthai-cilivizáció sem lépett még elő nyilvánosan tömegesen (egyelőre), pedig biztos fejlett a technikájuk és tehetnének értünk itt a felszínen is. Biztos van rá okuk.
Megértem őt, hogy nem akarja felfedni magát, hisz aki utánaolvas milyen módon kínoz(t)nak meg embereket eldugott helyeken akár éveken keresztül, már másként látja Cobra helyzetét is. Ami azt illeti, személy szerint ha felfedné magát teljes egészében, az égvilágon semmivel sem lennénk előrébb... megmondaná nevét, lakcímét, telefonszámát, mindent közreadna, akkor meg az lenne a baj, hogy biztos hamísított, meg biztos nem mond igazat, stb. Újabb „bizonyítékokat” követelnének, újabb vádaskodási rohamok indulnának ellene, arról nem is beszélve, hogy a szerettei bajba kerül(het)nének. Még ha a saját életét nem is félti, másokéval már zsarolható. Egyébként nem mindennel értek egyet, amit mond, nem mindent tartok 100%-ig igaznak az írásaiból. Összességében számomra mégis pozitív személy benyomását kelti, mindenki maga dönt, hogy nyitott-e rá, vagy sem.

Ami a konferenciáit illeti, amit ott mondani fog és közread az publikus lesz és ingyenesen elérhető az oldalán, valamint nyugodtan továbbadható. Csak a kilétét nem akarja felfedni, amíg nem biztonságos. Amúgy ha csaló lenne, nem állna ki az emberek elé, mert ha később kiderülne, hogy „vaj van a fején”, egyből közreadnák az emberek, ki ő, nem foglalkoznának az aláírt papírral...és azt is kiemelte, hogy aki nem elégedett a konferenciával, annak visszafizetik a pénzt. Nem kötelező részt venni rajta, minthogy nem kötelező nyomon követni az írásait ha valaki nem ért vele egyet. Ezzel időt és energiát spórol meg magának és a blog szerkesztőjének is.

Másik dolog: mi az, ami ma teljesen biztosan állítható??? Mi tekinthető ma bizonyítéknak??? Ott a photoshop, videószerkesztő programok, stb.bármi meghamisítható/átírható. De nézzünk csak „kézzelfoghatóbb” dolgokat. A 9/11-es WTC lerombolása körül is tengernyi hazugság és hamisítás történt. Kiváló példája annak, hogy bármi átírható, kijátszható, megrendezhető, meghamisítható, stb. De nézzük csak a gyógyszeripart. Szerintük a fluor meg a klór jót tesz neked, mert az „okosok” megmondták és leellenőrizék... ma már tudod, hogy nem igaz. Pedig nagyon okos emberek vizsgálták meg neked! Ezért mondom, hogy ma már a bizonyítékok nagyon „hígak”, és nagyon ingoványos a világ amiben élünk. Egy kis lefizetés itt, egy kis zsarolás ott, és már a szuperhivatalos dokumentum másnapra teljesen mást mond vkiről, vmiről. Arról nem is beszélve, hogy az infókat másod- vagy sokadkézből kapjuk mindig. Senki nincs ott a helyszínen, hogy leellenőrizze a történéseket, belenézzen mindenki, vajon tényleg úgy van-e, ahogy állítják. Ezért mondják, hogy te magad döntsd el belül, hogy mit fogadsz el, és mit nem. Hallgass a megérzésedre.

Mi az a felemelkedés, felébredés? Többféleképpen értelmezhetőek, és mindenki kicsit mást ért alatta. Olyan mint a boldogság, mindenképpen pozitív, csak szavakba önteni már nehezebb. A felemelkedés alatt a legtöbben a 4.D elérését értik, de számomra inkább egy érzelmi és vele szorosan fizikai szinten történő felszabadulást jelent. Természetesen egyáltalán nem hiszem azt, hogy 2012.dec.21-én mindenki ujjongva átlép és rózsaszín magasabb dimenzióba. Egyesek, akik nagyon fejlett spirituális szinten vannak, elképzelhető. De ez csak nagyon keveseknek adatik meg ilyen korán. Az emberiség többségének csak jóval később. Én a problémát nem a 3.D-ban létezésben látom, hanem annak körülményeiben, a kifordult és abszurd világunkban. Hogy szerintem mi a felemelkedés? Számomra a felemelkedés egy metafora, mégpedig az emberiség kollektív érzelmi skáláján (mely a legnegatívabb érzésektől a legpozitívabbakig terjed) egy jelentős mértékű felfelé ugrás. Nem lesz hirtelen mindenki boldog, de nagyon sokan úgy fogják érezni, mintha jóval kevesebb teher nehezedne rájuk, ezért jobban viszonyulnak majd önmagukhoz és másokhoz is minden tekintetben. Ezt szeretnék elérni a sokat beszélt pozitív változásokkal, az adósságeltörléssel, az ultramodern technológiák bejelentésével és elterjesztésével, a titkolt infok közreadásával, dogmák eltörlésével stb. A felébredés pedig nem megvilágosodás, csupán annyi, hogy az ember észreveszi, hogy a körülötte lévő világ nem az aminek látszik. Észreveszi a szűk hatalmi elit szándékait, játékait, módszereit, és mögé néz a dolgoknak, összefüggéseket keres, látja azt az „összetett mátrixot” , amit ellen hoztak létre, és képességeihez mérten igyekszik kivonni magát belőle, vagy tenni ellene, akár aktívan, akár passzívan. A Fénymunkás pedig számomra nagyon tág fogalom. Véleményem szerint az Fénymunkás, aki felébredt, és ezért tudatosan ott bontja le a korábbi rendszert (a „mátrixot”), ahol tudja, akár fizikai, akár érzelmi síkon, vagy legjobb esetben mindkettőn (esetleg további más síkokon).

Végül Villás Béla gondolataival szeretném zárni az egészet: az emberiség már belefáradt abba, ami már réges-rég zajlik. Valaminek történnie kell, ami tiszta vizet önt a pohárba. Vagy egy globális katasztrófa, vagy egy óriási pozitív többszintű tisztulási, „felemelkedési” folyamat. Ha választhatok, én inkább a Fény győzelmében bízom. Élehetnék abban a hitben is, hogy meghal a világ egy atomháborúban, a maradék „becsippelt droidrabszolga lesz” (mintha most nem azon a szinten lenne rengeteg ember...), de én inkább nem akarok ilyen jövőképpel élni. Én inkább egy szebb világ jövőképét tartom fenn magamban. Összeségében ennyit szerettem volna megírni és hozzászólni.

Hozzászólásokat továbbra is lehet tenni, mert úgy látom sok nagyszerű ember talált itt egymásra. A kulturált, tisztelettudó hangnem azokban elvárt. Lehet normális stílusban is konstruktív beszélgetéseket folytatni, és kérdéseket feltenni, még akkor is, ha nem értünk egyet valamelyik bejegyzés tartalmával. Ha viszont valaki úgy gondolja, hülyeség ez az egész, rendben, szabad döntése van így vélekedni, csak akkora kérjük álljon tovább, így időt és energiát spórol meg magának és másoknak is. Az üzenet az egész kialakult helyzetre született válasz, nem egy személynek szól, általános érvényű. Köszönjük a megértéseteket!

Benedictus

Fogolyan 2012.09.12. 23:10:08

Furcsa volt nekem is, hogy a rendszer leváltása után elkezdik a fénymunkásoknak kiosztani a "jólétet". Aki valóban fénymunkás, azt betölti a megelégedettség és a "mindig van elég" tudata... és a többiek?

Smaly7 2012.09.13. 00:07:37

@Fogolyan: A fénymunkás mások fejlődéséért él, akár pénzzel akár pénz nélkül. Ha akarod kis elosztóközpontoknak is hívhatod őket, akik fényt, energiát osztanak... a pénz is csak energia, amíg egyáltalán létezik. De remélem az senkink sem jutott eszébe, hogy ez nem így lenne. Azt ugyanis nem fénymunkásnak hívják.

set12& 2012.09.13. 00:46:31

Én meg úgy sejtem, hogy a fénymunkások indigóval születnek, kristálycukorban, csillagalakzatban.
Lógnak a csatornán, cikáznak a mátrixban, megemelt egoval, ö akarom mondani tudatossággal..

A többi aaaz nem fénymunkás... fusztrációját szépen otthon megoldja, gyerekeit morálisan neveli, küzd, él, nem rezeg..nincs küldetéstudata egyenesen kripli, mennyen az elosztóközpontba...

2012.09.13. 04:50:00

Üdv Barátaim!

Tegnap 12 óráztam, ma 12 órázom...
De holnap reggel fogok tudni írni.
Addig ne moderáltassa ki magát senki!:-))

Előzetesen csak annyit mondok, most, melóba indulás előtt:
Minimum 3 kérdésről folyik a parázs vita. Ami egyébkén NAGYON JÓ (ti. a vita), mert mozgatja az energiákat, kimozdítja a beragadt tudatot, intenzív munkára ösztökéli a Lelket:

1. Van egy rabszolga sorba taszított emberiség. Aminek egy része fel akar állni és vissza akarja kapni jogos Atyától kapott örökségét.
2. Van egy spirituális-ezoterikus gondolkozásmód, ami a mindenkori ember külső-belső viszonyait és a Világegyetemet interpretálja. Itt a tévedésre nagyon kell vigyázni, mert ez a gondolkozásmód NEM A VALÓSÁG. Maximum a valóság egy megjelenítése, dekódolása.
3. Van Cobra és az ő információi.

Erről a minimum 3 kérdésről folyik a vita és a nézeteltérések jelentős része abból fakad, hogy párhuzamosan mondja mindenki a maga jogos felismeréseit, holott a másik nem arról beszél...

Zárszóként még csak annyit: NINCSEN SEMMIFÉLE kiválasztottság, "szellemi elit", vagy zártkörű klub. Ha valaki így érez, erről beszél, ebben hisz, az téved és csalódni fog. A végtelen Ősforrás, maga a Teremtő Atya minden gyermekét Önmaga részeként egyenjogúként fogad el és szeret határtalanul. Jézus azt is megmondta: "aki a legnagyobb közületek, legyen mindenkinek a SZOLGÁJA!" Aki a fénymunkásokat valamiféle zárt rendszernek látja, az bedől a sötétség évezredes trükkjének. Az ellentét egyik legősibb neve: DIABOLOS. Görög szó, "szétdobálót" jelent. Ő az, aki minden szét akar választani, le akar bontani. Az Atya azért engedi meg a működését, mert az össze nem tartozó részeket elválassza, az összetartozó részeket pedig - furcsa mód - akarata ellenére még jobban összeforrassza.

Az ezoterika 95%-a megtévesztés, átverés és szemétbe való. Az a "fénymunkás" pedig, aki nem a szolgálásban látja fő feladatát, hanem a vezetésben, jobban tenni, ha nem létező megbízólevelével kitörölné a seggét.

Cobra ezzel a bejegyzésével nagyon belenyúlt a jóba. Nem a konferenciákra gondolok. De erről is lehetne elmélkedni. Részben a Medici-kérdés. De ezt is később bővebben.
Másrészt a "bőség" kérdése.
A pénzről, mint "értékről" már írtam korábban itt a blogon. Egyetlen svédcsavarral Cobra bevonta a pénzről, mint értékről vallott TÉVES elképzeléseibe a "bőség" fogalmát is. De erről is bővebben.
Az Atya maga a végtelen BŐSÉG. De nyugodtan elhihetjük, EGYETLEN FILLÉRJE SINCS. Mert a bőségnek nincs szüksége egy közvetítő közegre, médiumra. Mert önmagában a Teljesség, az Egész és a hiánytalanság!

Kizárólag olyan "Felemelkedés" lehetséges, ami az embert önmagában annak látja ami - a végtelen Szeretet képmásának és rezdülésének - és ami mindenkinek, a moszkvai áruházi eladónak, a perui hegyi kecskepásztornak, a japán halásznak, vagy egy budapesti munkanélkülinek is EGYETEMLEGES lehetőség és JOG.
EBBEN AZ ÉRTELEMBEN NINCSENEK FÉNYMUNKÁSOK.
CSAK SZOLGÁLÓK ÉS SZOLGÁLÓLEÁNYOK.

Kajman 2012.09.13. 07:10:28

Jó reggelt mindenkinek!
Még egy szösszenet: Természetesen Cobra állításait a helyén kell kezelni, viszont - azt hiszem ezt mindannyiunk elismeri - kiváló vitaindító alap.
Nem állítom, hogy minden szava igaz, viszont valószínűleg van benne valami. Balgaság lenne olyanokat kézpénznek venni, hogy 20 millióan élnek a föld alatt (mondjuk, ha igaz lenne nem kicsit meglepődnék).
Ahogy már írtam a feltétlen bizalmamat minden ember (!) azonnal, fenntartás nélkül megkapja (szerintem ez a mai megélt világunkban ez nem semmi).
Amiért idejárok erre az oldalra az nem más, mint az ide híreket kirakó, és azokat kommentelő emberek. Sokszor fogalmaztok meg olyan dolgokat, amiket már megéreztem, de nem tudtam mi az, nem tudtam szavakba önteni.
Ha rátok azt lehet mondani, hogy "felébredtek" vagytok, én még csak a kávémat kavargatom, és megpróbálom kitalálni mit is csinálok :).
Sokan közületek 10-20 éve foglalkoztok ezekkel a témákkal, én alig 4-5 éve.
Úgyhogy csak hajrá-hajrá! Írjatok, hogy sok más emberkével együtt tanulhassunk, megértsük a folyamatokat.
Üdv :)

zazuma 2012.09.13. 08:56:45

@Kajman: Tündéri aranyos, amit most írtál! Akkor én is megkavargatom a kávémat, így már ebben legalább ketten vagyunk, az is már egy kis csapat. üdv, Zazuma

elyshia 2012.09.13. 09:40:53

@Kajman: @zazuma:

hárman..:-))
csak összejön az a csapatépítő tréning...:-))

bereabeli 2012.09.13. 09:56:06

@timurida:
Na ezzel így egyet tudok érteni ! De az is igaz , hogy ezt így sehol sem találtam meg. Így marad a szűk kis családi köröm, egyenlőre. Én 40 évig olyan körben éltem vallásilag, ahol fennhangon hirdették mindenkinek, hogy az igazságot csak ők képviselik. Rájöttünk mindenre ezzel a szervezettel kapcsolatban, de a kutatások révén más szervezetek, személyek is lebuktak, és rendkívül kifinomodott a "hatodik" érzékem ezen dolgok miatt. Én azt vallom, hogy nem csak a csalás, félrevezetés bűnös dolog, hanem ha meg vagyok győződve arról, hogy valami hamis, akkor--részemről legalábbis--helytelennek érzem a róla való hallgatást.
Villás Bélát régóta ismerem, de amikor személyesen kérdeztem erről, egy előadása elején, amikor nyilvánosan lehet kérdezni, azt mondta a hallgatóságnak, hogy óvakodjanak mindentől, és mindenkitől, aki pórázat akar rakni a nyakunkba, azzal hogy feltételeket, elvárásokat támaszt a vele való kapcsolathoz, és igazolhatatlan az ígérete, a személyisége ! A feltett kérdésem konkrétan az "Ellenállási Mozgalom"-ra, és "Cobra" személyére, nevére egyáltalán lényére vonatkozott. Az előadása ahol ez elhangzott nem régen volt Szegeden. Azt is mondta nyíltan, hogy amikor tényleg eljön a változás ideje, a Teremtő a korona csakránkon keresztül--ami által ugyanis kapcsolódunk a szellemi világhoz--mindenkinek személyesen, egyformán ugyanazt az üzenetet be fogja tudni juttatni a szívébe--elméjébe !
Számomra ez így elfogadható, és nincs benne hihetetlen, lehetetlen, és igazolhatatlan. Vagy talán kételkednénk abban, hogy a Teremtő képes úgy kifejezni magát egy ember részére, hogy az biztos legyen az üzenet Forrásában ?
Rajta kívül még legalább három magát igen komolynak állító spirituális személlyel vagyunk kapcsolatba, de mindegyiknél észrevettük a "póráz" felhelyezés veszélyét.

zazuma 2012.09.13. 11:44:25

@elyshia: Már három? Igy finomabb a kávé, nagyon örülök! Zazuma

zazuma 2012.09.13. 11:47:16

@bereabeli: Szegeden? Hm... ez érdekes

airt 2012.09.13. 20:12:10

Kedves Mindenki!

Komolyan, addig fogtok itt vitatkozni, míg kedves fordító barátainknak elmegy a kedve a további munkától. Pedig engem nagyon érdekel Cobra összes megjelent cikke, meg a többieké, és rendkívül hálás vagyok Fehér Vándornak és Benedictusnak. Szerintem nagyon nem vagyok ezzel egyedül. Hogy hitelesnek tartom-e vagy nem, az csak az én dolgom, és nem szeretném SENKI MÁS szűrőjén keresztül fogadni el dolgokat. CSAKIS A MAGAMÉN keresztül. Ezt javaslom Nektek is. Mint ahogy pl. a Villás Béla vagy az összes többi, magát spirituális mesternek vagy akárminek tituláló személy nem lesz hitelesebb számomra csak azért, mert itt a blogon valaki hitelesnek tartja.
Fontos lenne tudni: mindannyian a saját világunkban élünk, teljesen egyedi, csak saját magunkra jellemző módon érzékeljük a világot magunk körül, ezért senki sem jelentheti ki, hogy : márpedig ez és ez igaz, ez és ez pedig hamis. A Te valóságodban, kedves Barátom, valóban lehet, de lehet, hogy az enyémben nem úgy van.

Úgy tudom, ezt a blogot azért hozták létre, hogy a Cobra infói végre magyarul is megjelenhessenek. Ha valakinek nem tetszik, teljesen egyszerűen nem kell elolvasni, olyan oldalakat érdemes akkor látogatni, amelyek tartalma hitelesebbek a Számára.
Azon sem csodálkoznék, ha letíltanák a kommentelést.

Van egy gondolat, amit meg kell osszak Veletek: ha elfogadjuk, hogy semmi sem véletlen, még a legbanálisabb és legapróbb történés sem, akkor legfeljebb az lehet, hogy ott és akkor nem érted, hogy mi miért történt, de eljön az ideje, amikor egyszercsak megvan a válasz. Ez pont akkor történik meg, amikor eljutsz egy olyan szintre, hogy be tudod fogadni.

Ez mindenkinek és senkinek szól, ugye értitek… mindenesetre én nagyon szeretném, ha a munka tovább folytatódna. Köszönet az eddigiekért.

elyshia 2012.09.13. 20:33:25

@kacsoli:

maximális egyetértés részemről.

Szerintem Benedictus és FehérVándor sokkal elhivatottabbak annál, hogy holmi vita miatt felhagyjanak a tevékenységükkel.

Namaste

Kajman 2012.09.13. 21:08:27

@kacsoli:
Jogos, köszönjük szépen :)

bereabeli 2012.09.13. 21:39:17

@kacsoli:

Alapvető, mindenki életét, jövőjét érintő kérdésekben nem igaz, hogy ahány ember, annyi igazság létezik. Azt hívják anarchiának. 2+2=5
Ezt akarják elhitetni, vagy ezt 2+2=6 , vagy azt kérdezik, hogy mennyi legyen ? Pedig egyszerű a válasz 2+2=4 és kész.
Itt minden ember életét érintő infók vannak nyíltan közzétéve. Akkor nem szabad megsértődni, ha kritikák is nyíltan közzé vannak téve.
Azt tudni kell, hogy az igazságnak nincs szüksége prókátorokra. Megvédi az magát anélkül is. Tehát nem kell vehemensen védelmezni, mert ezzel pont az ellenkezőjét lehet csak elérni.
Az igazság bírja a kritikát, és nem sértődős.
Ha az infó szabad, és nyilvános, akkor a vélemény is szabad, és nyilvános. Nemde ezért harcol szinte mindenki ?

zazuma 2012.09.13. 21:41:28

@kacsoli: Szia! Rég jártál erre. Zazuma

zazuma 2012.09.13. 21:48:31

@kacsoli: Szép, amit írtál. A te hangvételed teljesen szeretetteljes. Más is tud ilyen békés, szeretteljes hangvételben írni, az arra érdemeseknek szintén gratulálok de ez nem mindenkire igaz. Mintha már nem az számítana, hogy mi az igazság, hanem az, hogy kié igaz. Zazuma

zazuma 2012.09.13. 21:52:07

@Benedictus89: Szia!
Micsoda hangvétel! Érzem a különböző írásokon, hogy milyen érzelmi állapotban írta a gazdája. Gyönyörűen írtad! üdv, Zazuma

Agenor 2012.09.14. 10:19:31

Mr. Keshe hozzászólása a Keshe Alapítvány fórumán, szeptember 10-én:
vilagvege.net/erdekessegek/mr-keshe-hozzaszolasa-a-forumon-2012-09-10

+ egy írás arról, hogy a Nap asztrális síkon egy szupernova-robbanás előtt áll:
www.spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/19-a-hivatalos-tudomany-hazudozasai/185-a-nap-szupernova-robbanas-eltt

Kajman 2012.09.14. 11:38:52

Köszönöm nagyon jó cikkek :)

zazuma 2012.09.14. 15:14:09

Elolvastam volna a spiritufo.ditro.hu oldalt - amit kedves Agenor linkelt be-, de megjelent a monitoron, hogy támadó weboldal, ami olyan programot telepít, ami adatot lop el, stb. Megpróbáltam még egyszer, ugyanaz volt az eredmény. Kajman neked legalább sikerült.

Kajman 2012.09.14. 15:17:37

@zazuma:
Nekem is azt írta, de nyomtam egy tovább gombot. Valószínűleg valakinek nem tetszett az oldal, és feljelentette.

elyshia 2012.09.14. 15:37:43

@zazuma:

egészen apró betűvel ott van alul, hogy figyelmen kívül hagyom a figyelmeztetést vagy valami hasonló szöveg, arra kattintva tovább tudsz menni.
milyen érdekes, nem egy ilyen oldallal történt ugyanez... vajon miért? (költői kérdés volt):-)

Namaste

bereabeli 2012.09.14. 17:04:19

Valamelyik korábbi cikkben , hozzászólásokban olvastam a Chemtrailekről, hogy állítólag csökkennek
idemásolok egy linket, egy másfél órás filmről, mely friss infókat közöl, és igencsak másfele tart az irány ebben.

www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ

miczo 2012.09.14. 17:49:36

A chemtrail-es téma érdekes. Valamiért mindig akkor szórnak amikor az energiatérben váltás van. Szeptember 11, 17, 21. Ezt már írtam, 11-én reggelre nagy csíkozás volt, de hamar "eltünt", délre megint rászórtak.

Az idökép radarvideójából kivágott rész is érdekes Zalaegerszegtöl délrekeletre. invitelweb.hu/norbimagan/harpiasag/meteomanipulation.gif

Nagy erök ütköznek most, szerintem jól haladnak a dolgok, bár igyekszem nem ezt a teret figyelni. Egy kollégám (aki egyébként nem ezoterikus, különösebben nem érdekeli a téma) reggel kérdezte, mondjak már valamit mi van, mert valami zavar van az eröben, és reggel óta szokatlanul jól érzi magát. Cobra jelzését a kompressziós rácsról a térben csak visszaigazolni tudom, ma hajnaltól él. Ti mit érzékeltek?

zazuma 2012.09.14. 18:16:16

Drága Kajman és Elyshia!

Köszönöm! Köszönöm! Az apró betűs rész elkerülte a figyelmem. Nem az én gépem előtt ültem és mikor megláttam a figyelmeztetést, azonnal eltakarodtam onnan, nehogy más gépére "rontást" hozzak. Ugyanakkor Agenor pedig eleve nem is linkelt volna olyat amivel nekünk árthatna. Itthon már vagányabb vagyok a nortonnal, majd nyomom azt a "tovább" gombot! Üdv, Zazuma

set12& 2012.09.14. 18:58:17

@miczo:
Tegnap érkezett valami nagy erő az biztos. Az hogy mit végzett el nem tudom, de én is jól érzem magam, meg is jegyeztem magamnak:-)

Hencidától Boncidáig ez van, ezek szerint:-)

Csak saját megérzésből gondolom azt, hogy viharok, nagy esők, nagy betörő melegek idején nemcsak az időjárás érkezik.

zazuma 2012.09.14. 19:07:24

Én a mai nappal kapcsolatban fájdalmas gyomoridegről tudok beszámolni, de hát nem csoda, hisz azzal találkoztam, aki általában kikészít.

zazuma 2012.09.14. 19:29:40

Örülök, ha mások jó érzésekről tudnak beszámolni, mert az érzelmek a kulcs. Rengeteg alkalommal van nagyon jó kedvem, és hamar rendbe jövök. Zazuma

set12& 2012.09.14. 19:41:03

@zazuma: jobbulást kívánok.

zazuma 2012.09.14. 19:52:38

@Agenor: Ez a spiritufo cikk, nagyon jó! Mindenki aki a jövőt vizslatta, a 2012-es dátumról beszélt, arról nem, hogy 1972-ben vagy vége mindennek vagy van egy kis esély a megmenekülésre külső segítség által.

zazuma 2012.09.14. 19:53:27

@set12&: Szia! Nagyon kedves vagy, köszönöm! Már jobb is, hogy gondoltál rám! Zazuma

elyshia 2012.09.14. 20:03:08

@miczo:

jókedvet, bár alapvetően derűs vagyok, de ma a hozzánk betérők is ilyenek voltak.
Van valami köze a rácshoz, hogy gondoltam valamire, helyesebben kértem valamit, és pár órán belül teljesült?
Általában teljesül ha kérek valamit, de nem ennyire rövid idő alatt.

zazuma 2012.09.14. 20:48:55

@elyshia: Ez feltünő, hogy mostanában milyen gyorsan teljesülnek a vágyak, kérések!

Kajman 2012.09.14. 21:18:51

@set12&: Kinek hogy jöttek le ezek az erök. Èn szívem szerint egèsz nap aludtam volna.
@zazuma: jobbulàst kívánok neked. :)

Kajman 2012.09.14. 21:22:44

Ám ez a chemtrail èrdekes dolog. Vegyszerekkel vèdekeznek energiák ellen? Szerintetek ezek leföldelhetik az energiákat?
Bár ki tudja mi van a permetlèben...

Agenor 2012.09.15. 11:50:01

@zazuma: Bocs, nem akartam rád ijeszteni. :)
Én már ezeket a "kedves" negatív programozásokat nem is látom, Firefox-nál be lehet állítani, hogy ne ugorjanak fel ilyen figyelmeztetések. (Beállítások -> Biztonság -> Bejelentett támadó webhelyek blokkolása -> pipa kivesz)
De gondolom más böngészőknél is meg lehet oldani ezt.

Ahogy @elyshia: is írta egyre több ébresztő oldallal történik ugyanez, "teljes véletlenségből". Kapálóznak rendesen a Fény ellen, valószínűleg lesznek még cifrább dolgok is, amíg az áttörés meg nem történik. :)

De kitartás mindenkinek, ez mutatja leginkább, hogy közel már a Hajnal. Egyre többen ébrednek fel az altatásból, rengeteg emberhez jutnak már el ezek az infók, az más kérdés, hogy ki mit kezd vele.

@miczo: Amit én érzékelek, hogy egy ideje egyre sűrűbben érzek a "semmiből" nagyon erős hálaérzést. Korábban ha olvastam valamit, meditáltam, vagy megnéztem egy pozitív videót, csak akkor éreztem ilyen intenzív örömöt és hálát, most meg "csak úgy" jön néha, és eltelít teljesen. Olvastam más fórumokon is, hogy egyre többen érzik ezt. Tényleg változnak a dolgok. :)

bereabeli 2012.09.15. 12:42:43

@Kajman:
Hallgasd végig és meglátod a bevizsgálások eredményét, hogy mi van benne. Ha sokáig menni fog bennünket küld a Föld alá az elmondottak szerint.

zazuma 2012.09.15. 14:08:05

@Agenor: Köszönöm, kedves vagy! Engem is sokszor eltölt ez a semmiből felbukkanó emelkedett állapot. Az ősznek is megvan az energetikai jelentése, elindul a lenyugvás a pezsgő nyár után. De még nem fordulunk teljesen befelé, mint télen. Ősszel ezt az emelkedett állapotot többször vagy mélyebben éreztem az utóbbi években.

Kajman 2012.09.15. 14:13:36

@bereabeli:
Köszi ma végignézem :)

Vamest 2012.09.15. 14:30:34

Egy újabb alternatív energia. És mi közös bennük: a kormány és a háttérhatalmi lobbi nem támogatja, sőt akadályozza.
tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/09/egy-lengyel-fizikus-talalmanyaval.html?spref=fb

zazuma 2012.09.15. 20:15:54

@Vamest: Szia! Végighallgatom, köszi!

Kajman 2012.09.15. 20:24:02

@bereabeli:
Stroncium többek között...csak hogy sugározzunk a boldogságtól.
Jó film volt köszi a linket.

2012.09.16. 17:44:29

Üdv Barátaim!

Második napja elkészültem az utolsó bejegyzés értékelésével.
Nem lustaságból nem adtam közre (egyébként nagyon hosszú lett. Legalább olyan hosszú,mint amennyire Cobra belenyúlt bizonyos kérdésekbe), hanem mert vártam.
Vártam, hogy értelmes emberek, értelmes módon, értelmesen PÁR-BESZÉD-ET, ESZME-CSERÉT folytassanak.
Ez most még akadozik...
Nem kicsit, nagyon...(egy klasszikus)

Hitviták voltak és vannak. De mit véd valaki, akármiben is HISZ, amikor a hitét védi?
ÖNMAGÁT.
Ez a hét, itt a blogon a hitviták mentén zajlott. Az energiák kisülésének semmi értelme, ha nincs levezetés, tanulság és következtetés.

Az a fénymunkás, aki önmagát annak tartja, de kivont karddal védelmezi aktuális hitrendszerét, nos annak semmi köze a Fényhez.
A FÉNY, önmagában megáll. Egyszerűen VAN.

Akkor fogunk tudni érdemben beszélni EGY-MÁSsal, ha felfogjuk: én a kép jobb alsó részét látom. Te a jobb felső részét. Ő a bal felső, ti pedig a bal alsó részét. Lesz(nek), aki(k) a középső részt látják.

TELJESEN MÁST LÁTNAK.
DE UGYANAZT A KÉPET LÁTJÁK.

Amíg ezt fel nem fogjátok, addig ESÉLYETEK SINCS!

2012.09.16. 19:26:22

@Vamest:

Köszönöm!

De nem azért vajúdnak a hegyek, hogy egereket szüljenek.
Ha valami zavar, az pontosan ez a lehetőség.

Nekünk magyaroknak az átkunk és áldásunk, hogy kelet-nyugat, észak-dél metszéspontjában állunk. A magyar nyelvben ezért nincsenek nemek. Ezért nem osszuk fel a világot részekre. Nem szabdaljuk fel, ami EGY.

@kacsoli:
"...A Te valóságodban, kedves Barátom, valóban lehet, de lehet, hogy az enyémben nem úgy van...."

Kedves Barátom!
Ezt Te írtad és alapvető, súlyos tévedésben vagy.
UGYANIS EGYETLEN VALÓSÁG LÉTEZIK.
De ne légy elkeseredve az ezoterika és spiritualitás követőinek 95% ebben a félrevezetésben éli mindennapjait!
Hogy egy példát mondjak: ott guggolunk, térdelünk a Csendes-Óceán partján. Mindenkinek más-más színű, méretű, anyagú pohár van a kezében, ahonnan merítünk. Így mindenkinek a saját tároló edénykéjében más-más mennyiségű víz van. Ha megkérdeznélek: mi van a poharadban? Azt válaszolnád: a Csendes-óceán. ÍGY IGAZ. De a másikéban is az van és előttünk hullámzik maga a Csendes-óceán. A maga hozzánk NEM mérhető végtelen méretével és erejével...
Én ezt mondom.

Te azt állítod, hogy mindenkinek a poharában más óceán, más víz, más lényiség van.
Ez a sötét háttérhatalom egyik legnagyobb hazugsága és félrevezetése. Amit a spirituális és ezoterikus megmondóemberek, a főáramú hivatalos ezoterika teli pofával üvölt. Ha belegondolsz, ennek egyetlen lényegi következménye van: ha mindenkinek a poharában más-más óceán van, akkor Csendes-óceán nem is létezik...
Nem véletlen mondom azt, csak nagyon kicsit, szinte észrevehetetlenül manipulálnak, de az a "kicsi" félrevisz mindent.

Ugyanez a helyzet a tévedés és tudatos hazugság kérdésében. Mert van, amit nem lehet relativizálni. Nem mondhatjuk, ahogy bereabeli Barátunk is mondta: hogy 2+2=5. A mi valóságrendszerünkben az bizony 4! Itt visszakanyarodnék hasonlatomhoz. Lehet, hogy az Óceánnak vannak sekélyebb részei. Vannak mélyebb, vannak hidegebb, vannak melegebb részei. Van, ahol ilyen, van, ahol olyan fajok élnek.
Ez relatív. De az Óceán (Ősforrás, Isten, Ős-Ok, Igazság, Valóság, Fény, stb.) létezése NEM RELATÍV. ÉS NEM VISZONYLAGOS.
ÍGY AZ IGAZSÁG SEM VISZONYLAGOS!!!!!!!!!!!

Kajman 2012.09.16. 20:27:02

@timurida:
Szia!
Mint mindig, most is jól körvonalaztad a lényeget :)

airt 2012.09.17. 05:22:39

Kedves Timurida!
Nem tévedek. Te nem érted, amit írtam. Olvasd el mégegyszer, azt írtam, hogy a valóságot mindannyian másképp érzékeljük. Nem azt, hogy sok valóság létezik. A célom továbbra is: hogy ezentúl is készüljenek fordítások. Nagyon várom már a Cobra interjú 2. részét. Ti meg csak vitatkozzatok nyugodtan, elvi, filozófiai stb. kérdésekről.
Üdv!

2012.09.17. 07:01:24

Kedves kacsoli!

1. Köszönöm szavaidat. De a "Te valóságodban" szóösszetétel - szerintem - önmagáért beszél szemantikailag.

2. "A célom továbbra is: hogy ezentúl is készüljenek fordítások." Tisztelem az elhivatottságodat. Magam és még sokan is ezt SZERETNÉNK. De én nem veszem a bátorságot, hogy ez legyen a "célom", mert ez két embernek a non-profit munkáján és egyéni áldozatán múlik. Ha ők inkább söröznek egy jót a barátaikkal, vagy szeretkeznek egy nagyot a kedvesükkel fordítás helyett, még akkor is csak megköszönhetjük eddigi fáradságukat.

3. "Ti meg csak vitatkozzatok nyugodtan, elvi, filozófiai stb. kérdésekről." Na pontosan itt kezdődik a fundamentalista HIT. Mert egy ismeretlen ember gondolatait nem szabad kinyilatkoztatásként kezelni. A közös gondolkozásnak pedig, ha kellő figyelemmel és nyitottsággal kezeli egy csoport, közösségszervező ereje van. Mert a háttérhatalmat csak a közösséggé összeálló emberiség tudja megállítani. Sem galaktikus testvéreink, sem a földalatti mozgalom, sem a tiszta szellemi régiók NEM FOGNAK SEMMIT TENNI, ha az emberiségnek legalább egy része (kritikus tömeg), nincs beszélőviszonyban önmagával - a másik emberrel - és egymással.

Neked is minden jót!

Üdv!

elyshia 2012.09.17. 09:36:48

Kedves @Smaly7: a te egyik korábbi bejegyzésed (" Fényt akarok, szeretet magam körül! Igazad van, a emberiségnek is tenni kell valamit! Hát akkor tegyük, amire születtünk!!! Szeretet adj, fényt! A rózsa is elpusztul, a lepke is, a kiscsibe is, ha erőszakkal bontod ki!!! Pedig még lehet, hogy a szándék is jó!...") indított arra, hogy megkeressem ezt a kis írást.
Időszerű.
Olvassátok szeretettel, ahogyan én is felteszem.

"A héten egy barátommal beszélgetve eszembe jutott egy történet, amit a nyáron hallottam.
"Egy könyörületes személy, látva hogyan küszködik egy pillangó, hogy kiszabadítsa magát a bábból, segíteni akart neki, nagyon gyengéden kitágította a szálakat kialakítva egy kijáratot. A pillangó kiszabadult, kibújt a bábból, bizonytalanul bukdácsolt, de nem tudott repülni. Valamit ez a könyörületes személy nem tudott, és ez az, hogy csak a megszületés, kibújás küszködésén keresztül tudnak annyira megerősödni a szárnyak, hogy repülni lehessen velük. Megrövidített életét a földön töltötte, sose ismerte meg a szabadságot, sosem élt igazán."
Én úgy mondom nyitott kézzel szeretni. Ez olyan tapasztalat, ami lassan ért meg bennem, a fájdalom tüzében és a türelem vízében kovácsolódva. Azt tapasztalom, hogy muszáj felszabadítanom azt, akit szeretek, mivel ha rákulcsolódok, rácsimpaszkodok vagy megpróbálom irányítani, azt vesztem el, amit megtartani próbálok.
Ha én megpróbálok megváltoztatni valakit, akit szeretek, mivel úgy érzem, én tudom milyennek kéne lennie, akkor egy nagyon értékes jogától fosztom meg, a jogtól, hogy felelősséget vállaljon saját életéért, választásaiért, létformájáért. Valahányszor ráerőltetem a kívánságomat vagy az akaratomat, vagy megpróbálok hatalmat gyakorolni felette, megfosztom a fejlődés, érés teljes lehetőségétől, az én birtoklási vágyammal korlátozom és keresztezem, teljesen mindegy, mennyire jó szándékkal.
Korlátozni, és ártani tudok a legkedvesebb óvó cselekvésemmel, és védésem, túlzott figyelmem szavaknál ékesszólóbban tudja mondani a másik személynek: "Te képtelen vagy magadra vigyázni, nekem kell veled törődnöm, rád vigyáznom, mert te az enyém vagy. Én vagyok érted a felelős."
Ahogy tanulom és gyakorlom, egyre inkább azt tudom mondani annak, akit szeretek: Szeretlek téged, értékellek téged, tisztellek és bízom benned, hogy birtokában vagy, illetve ki tudsz fejleszteni magadban olyan erőt, képességet, hogy mindazzá váljál, ami lehetséges számodra, ha én nem állok az utadban.
Annyira szeretlek, hogy teljesen felszabadítalak, hogy egymás mellett sétáljunk örömben, bánatban. Együtt fogok veled érezni, ha sírsz, de nem foglak kérni, hogy ne sírj.
Törődni fogok a szükségleteiddel, támogatni foglak, de nem tartalak vissza, amikor egyedül tudsz menni. Mindig készen fogok állni, hogy veled legyek a bánatodban, magányodban, de nem fogom elvenni tőled. Igyekezni fogok, hogy figyeljek a szavaidra, azok jelentésére, de nem ígérem, hogy mindig egyet fogok érteni veled. Néha dühös leszek és akkor ezt olyan nyíltan fogom neked megmondani, hogy ne kelljen a különbözőségeink miatt elutasítást vagy elidegenedést éreznem. Nem tudok mindig veled lenni, nem hallom meg mindig, amit mondasz, mert van amikor magamra kell figyeljek, magammal kell törődjek, és ilyenkor is olyan őszinte leszek veled, amilyen csak tudok.
Tanulom, hogy ki tudjam ezt fejezni azoknak, akiket szeretek, akikkel törődök, akár szavakkal, akár azzal, ahogy létezem másokkal és magammal. Én ez úgy hívom, hogy nyitott kézzel szeretni.
Nem vagyok képes mindig távol tartani a kezemet a bábtól, de már egyre jobban megy. "

Namaste

Smaly7 2012.09.17. 09:59:17

@elyshia:
Igen, ez az! Örülök, hogy feltetted.
"Nem vagyok képes mindig távol tartani a kezemet a bábtól, de már egyre jobban megy. "
Így igaz, elég, ha véded a bábot, hogy ne essen baja, ne tűzze a nap, ne pusztítsa el a vihar. Ha a körülményeket megteremted, már megtetted, amit lehet.
Azt szokták mondani, hogy legyél olyan mint a Nap, aki mindig ad, nem nézi, hogy kire süt, rosszra vagy jóra, mindenkire szórja fényét.
Ha meg neki nem kell, az az ő döntése, akkor "Legyen úgy!"

zazuma 2012.09.17. 10:17:56

Kedves Kacsoli! Én értettelek.
Érzem, hogy mi volt a közölnivalód.
üdv Zazuma

zazuma 2012.09.17. 10:45:00

@elyshia: Hú, de jó, hogy ezt ideírtad! Három lépésről szeretni, és ezt betartani, nem túlzásba vinni a törődést, na ez kemény lecke tud lenni. Észrevenni, hogy mikor lépjünk a másikért és néha akkor "lépünk" érte, ha nem teszünk. üdv, Zazuma

elyshia 2012.09.17. 11:59:34

@zazuma:
sajnos nem én írtam, (levélben kaptam egy barátomtól, évekkel ezelőtt, de nem volt szerző) de teljes mértékben az én gondolataim is.
Nem egyszerű valóban, pl. a gyermekeknél is, nagyon nehéz, hogy ne vedd át az irányítást, ha látod, hogy rossz felé megy a csemete. Mégsem tehetsz mást mint elmondod neki te mit gondolsz, és biztosítod a szeretetedről és, hogy ha szüksége lesz rád, ott leszel. Ha viszont apró korától így teszel akkor nagy baj nem lehet. Na és persze fontos, hogy hiteles légy, mert a szavak csak szavak, a példa az életed, de ez már másfelé visz.
Amiért most ide tettem, az, hogy bennünket is így szeretnek. Meg kell élnünk, a pillangóvá válás minden stádiumát.
És aki ezt megérti egészen más szemmel nézi azt ami most történik.

Namaste

miczo 2012.09.17. 15:26:21

"Mert a háttérhatalmat csak a közösséggé összeálló emberiség tudja megállítani. Sem galaktikus testvéreink, sem a földalatti mozgalom, sem a tiszta szellemi régiók NEM FOGNAK SEMMIT TENNI, ha az emberiségnek legalább egy része (kritikus tömeg), nincs beszélőviszonyban önmagával - a másik emberrel - és egymással."

@timurida: Alapvetöen nagyon jók a meglátásaid, de vannak területek, amikor azt érzem, hogy elméböl próbálod becserkészni a dolgokat. Ami mondom nem baj, csak ha nincs kapcsolata a forrással (a belsö forrásoddal) akkor az ilyen információ bár igaz és érdekes, de mégsem visz sehova, csak önmagában van, nem kapcsolódik a nagy egészhez. Ez egy nagyon ingatag terület, hogy tudjuk hol is vagyunk, honnan is jön ami jön, hogy rajta vagyunk-e még a forráson, vagy idölegesen lesodródtuk és vissza kell találni. Nem könnyü egyensúlyban maradni, a tudati fókuszt tisztán tartani, ez mindig és mindegyikönkre igaz. Tényleg nem vitaindítóként, csak ez most eszembe jutott.

Jelenleg nem vagyunk függetlenek a magasabb valóságoktól, mert önvalónkon keresztül, sugallatok, megérzések, mindennapi döntéseink által folyamatosan csatornázzuk azt a tartományt. Nem hagynak magunkra minket.
A galaktikus testvéreink sem hagynak magunkra minket, folyamatosan itt vannak, és tevékenyek az emberiség egészéért, csak legfeljebb nem úgy és nem olyan látható módon ahogy azt a primitív 3D-s tudat azt elvárja.
A 4D-5D hatrán mozgó operatív flotta folyamatosan jelen van, idönként egészen a 3D határáig jönnek, ha van rá érzékenységet, akkor láthatod, érezheted a hajóikat.
Rengeteg, értsd több milliónyi lélek inkarnált magasabb dimenziókból ide, ennek a ciklusnak a végére, hogy meg lehessen tartani egy szintet és fel lehessen húzni azokat, akik fejlödésük folytán már alkalmasak az ugrásra.
A háttérhatalom nem ember által iderakott intézményrendszer, így a földi embernek külsö segítség nélkül azt eltávolítani szinte lehetetlen. Ez egy olyan szinten összerakott hazugságrendszer, amin a tömegek még nem látnak át, szerintem nem is fognak, így a felébredt kisebbségnek esélye nem lenne átfordítani a bolygót ha csak magára lenne utalva. A bolygón élö emberek nagyon nagy része bele van ebbe ragadva és ezzel a feladattal kellene megküzdeni azoknak a "fénymunkásoknak" aki még jórészt maguk is tisztításra és felvilágosításra szorulnak, illetve nincs meg a tudatos kapcsolatuk a magasabb dimenzionális létezéssel.
A szarból csak az tud kirántani, aki maga már nincs benne nyakig, és ezt innen, lentröl induló emberek tudják beindítani életükkel példájával. Ez kemény munka, addig feltornászni a tudatot.
Amikor az elsö kis csoport áttör, az általuk beindított robbanás vákuma rántja magával a második érett csoportot, és így tovább. Egy idö után sorra kerülnek azok is, akik fejlödési ciklusukban elöször lépik meg a 3D-4D ugrást. Itt megint nem egyedül és függetlenül történnek a dolgok.

Ne tekintsetek magatokra úgy mint különálló emberi lényekre itt a 3D-ben, mert magasabb tudati valóságok lehasadt szikrái vagytok, akik ebbe a világba inkarnáltak. Rengeteg szálon kapcsolódtok felfele, ki tudatosabban, ki pedig kevéssé, de nem is ez számít.
Aki 5.-6. dimenzióból érkezik ide le, az tudatának csak egy részét tudja belepaszírozni egy ilyen 3D-s emberi testbe (ami ezen a bolygón rendelkezésre áll), ami egyáltalán a tudat olyan fokát képes elviselni. Az 5D-s tudatosságot nem nagyon bírja el itt ez a fizikai test, kevés ilyen ember van itt.
De az 5-6D-ben maradó tudat mindig kapcsolatban áll a inkarnálódásban lévö szikrával, bár a szikra, az inkarnált személyiség megértése, tudatossága nem mindig olyan szintü hogy az együttmüködés zavartalan. Ez elég nehéz, hiszen a szikrának is szabad akarata van, csak akkor megy a dolog, ha önszántából együttmüködik ebben a (belsö)folyamatban.
Azt nem hiszem hogy az emberiség egy közösséggé állna össze. Inkább tudatilag széttagozódnak rezgéstartományokba, elmenökre, maradókra, ahol ki-ki megy arra a rezgésszintre ami az Ö hazája.

Merkurius 2012.09.17. 17:14:01

Sziasztok .

www.youtube.com/watch?v=uSCupRunCM4&feature=bf_prev&list=PLC551E96ECA0FC95F

Nem csak az első számot gondoltam ajánlani , hanem érdemes tovább hallgatni .
Aki esetleg nem érti rendesen szöveget , itt megnézheti .

www.zeneszoveg.hu/egyuttes/151/nox-dalszovegei.html

Valamikor én is csak a jó zene miatt hallgattam az együttest , de mióta "fordult" velem a világ másként hallgatom a szövegeiket , és nagyon is érthető lett a mondanivalójuk . . Valahogy úgy érzem mintha nekem , vagy nekem is szólnának , persze ez előfordul több más Magyar zenekar szövegeivel is .
Ti nem érztek ilyet mikor hallgatjátok ?
Én inkább az ilyen szövegírókat fogadom el számunkra valós médiumnak , mint a különböző külföldi ezoterikusat . Akik vagy számunkra "megfoghatatlan" dolgokról írnak , nagyrészt mások segítségét igérgetve , vagy írnak több száz oldal "nyálas" szöveget és mikor az ember a végére ér mégis csak azt érzi , hogy valójában semmi hasznosíthatót nem tudott meg belőle .

Kajman 2012.09.17. 17:31:20

@miczo:
Szerinted akkor az általad is említett hatalmas mèretű hazugsághálót áttörni külső segítsèg nèlkül nem lehet?

miczo 2012.09.17. 17:42:25

@Kajman: De igen, egyedi szinten mindig vannak akik tudatosodnak és túlnönek a hálón. Ezek eddig is kiléptek. A tömegek szintjén szerintem nem, az összebmeriség mozgása nem tudatos, csak sodrádnak az eseményekkel külsö impulzusokra reagálva. Ezen alapul az egész háttérhatalmi rendszer ami tudatilag tartja rabságban az embert.

Vamest 2012.09.17. 17:58:40

@Kajman: most ez egy elvi kérdés? Mert az a helyzet -a véleményem szerint-, hogy pont a hazugságháló és a fátyol miatt nem látjuk az igazi valóság egészét, mert vagy egy meghamisított világot látunk, vagy a valódi világnak csak egy parányi részét, vagy ezeket tetszés szerint összekeverve. Gyakorlatilag már a kérdés is lehetetlen: hogyan tekinthetnénk el ebben a folyamatban a "külső segítségtől"? A központi naptól, a teremtőtől, az isteni tervtől, a fejlődési ciklustól, a fizikai síkon túli világtól, az angyali segítségtől, a lelkünk/szellemünk/isteni tudatunk 3D-n kívüli részétől?

Kajman 2012.09.17. 18:38:22

@miczo:
Köszi a választ :)
@Vamest:
Igen, magát a kérdést elviekben tettem fel. Mert szerintem ez egy annyira összetett, és nehezen körülírható kérdés, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Bár a kérdést miczo-hoz intéztem, mivel a gondolatsort nálam az Ő válasza indította el, de a Ti, válaszotokra is kíváncsi vagyok :)

Vamest 2012.09.17. 18:45:13

@Kajman: @miczo: válasza után most már elgondolkoztam azon is, hogy mi számít akkor külső segítségnek?

set12& 2012.09.17. 19:55:16

A metafizikai háttér ismerete sokat segít a megértésben.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/98/Sanzio_01_Plato_Aristotle.jpg/300px-Sanzio_01_Plato_Aristotle.jpg

Pláton azt mutatja nézz az Égre, Arisztotelész azt, hogy nézz a Földre.

@Merkurius: Igen, minden magyarázat, jel meg van adva, csak nem figyelünk rá.

zazuma 2012.09.17. 20:53:46

@Vamest: Külső segítség lényünk felsőbb dimenziós részei, galaktikus barátaink, belső földiek, tehát a magasabb dimenziókból "lenyúlnak" értünk. Maga Isten, de minden és mindenki Ő, bárki segít, Istentől jön olyan mértékben, amilyen mértékben készek vagyunk rá. Miczo jobban átlátja, igazi expert. Én csak úgy elmerengtem és ez jött ki.

zazuma 2012.09.17. 21:04:44

@Merkurius: Köszi a zenét! Én is ilyet érzek Ákos dalainál, a mostani idők nagyon ott vannak a szövegeiben. Van, hogy a ritmus és a dallam számít, angolul meg mindegy mennyire idétlen a szöveg. Ha pedig a mondanivalóról van szó, akkor nem az a lényeg, hogy tudnék e rá mozogni, figyelem a szöveget, dallamot és ugyanúgy magával tud ragadni.

airt 2012.09.17. 21:46:51

@timurida: Sajnálom, hogy Te belekötsz a szavaimba, a mondanivalómat pedig nem akarod érteni. Sztem tisztán, világosan és egyszerűen fogalmaztam. És mások értették.
Nem kedvelem a bonyolultságot.És nem is élem.
És itt befejeztem ezt a témát.
@Kajman: Külső behatás( vízöntő-sugárzás, napkitörésekhez kapcsolt frekvenciabesugárzások stb.)eredménye, hogy egyre többen a világ polgárai közül a tudatukra ébrednek.Ez pusztán magunktól nem ment volna.Akinél ez megtörténik, és elkezd emlékezni, már felelőssége van (sztem), már egy "darabka" fényt szór szét, és ezt nem szabad abbahagynia. Sőt! Mindent el kell követnie, hogy fénye több legyen, és többet szórhasson szét. Ennek semmi köze sincs ahhoz, amit beszél, ennek az életéhez van köze. Semmi köze sincs az egójához, mert a "fényszórás" teljesen személytelen. Ez szolgálat. Az emberiség szolgálata.Ehhez szükséges, hogy letisztítsa magáról az összes sarat, mindent, ami ál, ami hamis, és megszűri a fényt.Ez a folyamat nagyon nem kellemes, sok-sok fájdalommal jár. Fizikaival és lelkivel egyaránt. Így tapasztaltam. De ezt a folyamatot is segítik külső behatások. Most nagyon intenzíven, úgy mondanám, hogy nincs is más választásunk.Tisztulni kell. (magunktól ez sem menne, az egó megakadályozza minden áron)
Az emberiséget nem szavakkal, előadásokkal, beszélgetésekkel ébresztgetjük. A Belőlünk kiáradó fény az, ami hat. Már, ha van. És a másik oldalon pedig megvan a befogadási készség.És ennyi a lényeg.Sztem.
Üdv.

Vamest 2012.09.17. 23:22:55

@Merkurius: ajánlotta a NOX dalait, hogy milyen üzenetet ad át. Nézegettem, hallgattam.
De itt ez a klip, és most nem tudom hova rakni.
www.youtube.com/watch?v=3QNFY4MKTy4&feature=related
Ha megnézitek van benne minden, amit a sötét oldal használ: fekete esernyő, félszemű, lepke, stb. minden, amit a piros pirula is magyaráz).
És ez: www.youtube.com/watch?v=urxdYxq4RqA&feature=related
Milyen jövőkép? Terror, robotok, fegyverek...
Most akkor ez a báránybőrbe bújt farkas esete? Avagy milyen oldalon is állunk az illúzió világában?

Vamest 2012.09.17. 23:26:08

Úgyis mondhatom: Semmi sem az, aminek látszik!

Kajman 2012.09.18. 07:40:20

@kacsoli:
Köszönöm :)
@Vamest:
Mindkét klip igencsak érdekes, de az igazi érdekesség a második klipben van, 0:47-től a felirat... Ébredés!
Na ez a nem semmi :)
Szerintem itt konkrétan letette a hitét "valami" mellett az együttes...Annyi szimbólum van benne, hogy győzze feldolgozni az ember.
Más téma szerintem érdekes:
Tegnap beszélgettem egy ismerősömmel, aki történetesen a pránanadit műveli, elég magas szinten (remélem erre nem sértődik meg senki, aki esetleg ezt az ágat műveli, nem az a célom). Elmeséltem neki, hogy egy katona szemén keresztül "láttam", amint egy mezőn sok- sok lényt terelnek össze, majd ez a katona közli, hogy még 11 van szabadon.
A véleménye nagyjából az volt, hogy ezeket a lényeket (szerintem ők az arkhónok)nem szabad elfogni, őket szabadon kell engedni, hiszen ők tartják fenn a fátyolt, és őrzik a Földet.
Kicsit megdöbbentem. Szerintetek?

2012.09.18. 08:21:51

@miczo:

Köszönöm szavaidat!
Egy szóval sem állítottam, hogy az emberiség egyedül meg tudja állítani őket, vagy meg tudja oldani a felemelkedés kérdését. Viszont látok egy előfeltételt: ez pedig legalább az emberiség egy részének - még csak nem összefogása - hanem nyitottsága a másik felé. Mert galaktikus testvéreink és a tiszta, magasabb szellemvilág MINDENKÉPPEN segít, HA az emberiség egy része készen áll.
Ha anélkül lépnek közbe, hogy ez a készenlét, ez a készség hiányzik, az számomra két dolgot jelent: az egyik, hogy elfogyott az idő és mindenképpen el kell indulni, mert már nincs mire várni. A második: a jelenlegi tudás és információ NEM ELÉGSÉGES, nem tudja azt az 1%-ot, mint egy indítómotor az autó motorját berántani, beindítani.

Amit leírtál tényleges és igen elkeserítő állapotunkról, mennyire meg vagyunk fosztva valódi tudásunktól és önvalónktól, magam is így látom. Tényleg nyakig ülünk a sz*rban!

A spiritualitás terén szerzett tapasztalataim sem ígérnek sok jót. Nem is elsősorban az igazság-tévedés (vagy megtévesztés) arányai miatt. Hanem azt tartom aggályosnak, ahogy a spiritualitás útján járók viszonyulnak magához a spiritualitáshoz és ezoterikához. Vallásként kezelik és nem eszközként. Önmaguk számára és a másik ember számára is nem lehetőséget látnak benne, amiben a szabadság döntő elem, hanem kötelező dogmákat és hitelveket.

Megmarad a lelki, szellemi, erkölcsi, érzelmi függőség, csak most nem bármiféle vallási és társadalmi izmushoz, hanem egy gondolkozásmódhoz viszonyulnak így. Kevés kivétellel az ide író Barátaim jó része ebben a cipőben jár. Ugyanúgy nem lehet feltenni a "MIÉRT" kérdését egy Cobra írással kapcsolatban, mint ahogy nem lehet feltenni akár egy vallási kérdéssel kapcsolatban egy vallási közösség keretein belül.

Mert nem Te, FehérVándor, vagy Benedictus tiltjátok meg a normális hangnemben feltett tisztességes kérdéseket. Maga a "csapat" nagy része bukik meg ezen a vizsgán. Mert vagy előveszi a kliséket és közhelyeket, vagy lemennydörög a hegyről, mint Mózesnek Jahve, vagy a tinédzser lányok lányok tündi-bündi rózsaszín gügyögésével válaszol.

A helyzet az, hogy Cobrának ez a bejegyzése, annyira szűk-látókörűen, tapinthatóan ostobán amerikai, hogy egy általam megálmodott iskolában egy jól felkészült történelemtanár azonnal elégtelent adna egy ilyen feleletre, utána elgondolkozna azon, vajon ő jól adta-e át a saját tantárgyát. Magyarként különösen érzékeny a kérdés, mert a Medici család ugyanúgy a sötétség szolgája volt, ugyanazokkal a szennyes eszközökkel élt(gyilkosság, kínzás, hatalmi harc), ugyanolyan maffiózó volt, mint a Borgia-család. Ez a két família nem azért állt szemben egymással, mert az egyik fehér volt, a másik fekete. A területért és hatalomért harcoltak, mint a mexikói drogbárók. De abszolút téves a római, görög és egyiptomi misztériumiskolák kérdése is. Mert ugyan ezek az iskolák léteztek, de nem önálló szellemi kisugárzásuk volt. Hanem hozott anyagból dolgoztak. Az anyagot pedig a titokzatos mezopotámiai és kánaáni őskultúrák jelentették. Még a hinduizmus védikus irodalma is innen származik. Inanna és Ukkó pedig sokkal régebbi és igaz megfelelője az Ősforrás női princípiumának, mint ezek igen lefokozott egyiptomi, római és görög megfelelői.
A Templomos Lovagoknak pedig NEM VOLT pozitív része, mert a Cabal első komoly próbálkozása volt a globális pénzügyi hatalom megszerzésére. Ezt pedig olyan fekete rituálékkal, spirituális beavatásokkal támogatta meg, amelyek közvetlen előfutárai voltak a mai szabadkőműveseknek és illuminátusoknak. Pozitív Templomosokról kb. olyan káromlás beszélni, mint Pozitív Szabadkőművesekről.
Ezt a tárgyi tévedésektől hemzsegő írást kizárólag egy hamburgerzabáló amerikainak lehet eladni, aki még a világtérképen sem tudná megmondani, hol van Európa.

De a fenti kérdéseket nem lehetett megbeszélni értelmesen. Volt egy indulatoktól fűtött hitvita, ahol a csapat egy része kivonult, mert úgy érezte - amúgy jogosan - hogy "persona non grata" a személye. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik: MÉG KÉRDEZNI IS MEG KELL TANULNUNK. Mert a megbeszélés, informálódás a lényeg és nem a másik "lenyomása".

Észrevételed, hogy mennyire használom az elmémet, agyamat, NAGYON lényeglátó. Mert ez nekem egy nagyon kemény lecke. Mert az információ az elmén keresztül jön nálam. Ott különválasztani a legnehezebb. Konkrét beszédhang, harmadik szemes látás, érzések, intuíciók esetén könnyebb elválasztani a bemenő, kimenő jeleket. Az agyban ez sziszifuszi feladat. De köszönöm észrevételed, mert ez megerősíti azt, amit önmagamról gondolok!

Üdv!

elyshia 2012.09.18. 08:51:59

Azt hiszem most van itt az ideje, hogy elköszönjek Tőletek.

Bár továbbra is el fogom olvasni a feltett cikkeket, de hozzá többé nem szólok.

Folytatom a munkámat, amit már hosszú évek óta végzek, a közhelyeimmel és tündi-bündi gügyögéseimmel.

A Fény legyen Veletek!

Namaste

Tekerentyűs brizgettyű 2012.09.18. 10:03:23

@timurida: Miért gondolod, hogy megtiltják neked a kérdéseidet? Nem lehet az, hogy nem megtiltásról van szó, hanem pusztán arról, hogy jelenleg "lényegtelen" kérdéseket teszel fel? Fontosnak tűnik, pedig nem az. Lehet, hogy szándékosan vagy sem, de Cobra is oszthat meg téves információkat, de nem biztos, hogy azt teszi. Ezt jelenleg nem tudjuk, és még egy jó darabig nem is fogjuk megtudni. Majd ha a megértés olyan szintjét elérjük, hogy képesek leszünk megérteni a teljes folyamatot, majd akkor lesznek lényegesek ezek a kérdések, mert akkor már érteni fogod. Addig nem. Bármennyire is okos vagy, még kevés lehet az információd, még kevés a lehet megértésed. Ahogy talán mindenkié. Ezért van az, hogy egy része a csapatnak ignorálja a kérdést. És ezért próbálja meg a személyes fejlődés témáját erőltetni, mert mindenkinek saját szempontjából, ez a fontosabb, mert a saját magára vonatkozó válaszok mindenkiben benne vannak és elsődleges feladata azokat megkeresni.
Ugyanakkor tény, hogyha nem tennénk fel kérdéseket itt, nem elemeznénk ki a dolgokat, akkor gyakorlatilag nem lenne a fórumnak létjogosultsága, akkor csak hírközlő lenne. Tehát nem is az a baj, hogy kivesézitek a cikknek valóságosságát, csak túl nagy energiákat mozgósítotok közben, túl fontosnak tartjátok. A jelenlegi magyar politikai helyzetet sem lehet átlátni, nemhogy egy olyan helyzetet, amiről gyakorlatilag csak információ-morzsáink vannak. Lehet találgatni, de ennyi szenvedélyt beleölni és mindeközben egymást cincálni nagy kár. De lehet éppen ez volt Cobra cikkének a célja, persze lehet, hogy nem...

zazuma 2012.09.18. 14:50:57

@Kajman: Nem tudok semmit az arkhónokról, csak annyit, amit Cobrától olvashattunk. Ne tudom megítélni kinek lehet igaza. A pránanadis ismerősöd miért mondhatta ezt? Tud valamit, amit mi nem?

zazuma 2012.09.18. 14:59:32

@elyshia: Csak a lelked rezgése számít. Megkavargatom azt a csapatépítő kávét és megiszom az egészségedre. Szép napokat kívánok, Zazuma

Kajman 2012.09.18. 15:11:43

@zazuma:
Látod erre nem tudok válaszolni. Mindenesetre megdöbbentő volt.
@timurida:
Nem hitbeli kérdés, hanem tudásvágy. Semmi több.
Szoktam kérdezni én is nagyon sokat. Mint látod itt is. Ha akarsz, vagy tudsz, tudtok rá válaszolni örömmel veszem, mert abból tanulok, több ilyen válaszból, és a saját megérzésemből ki tudom alakítani elképzelésemet egy-egy témáról, gondolatról, írásról.
Sokak számára ez a blog a tudás tárháza.
Mindössze ennyi az egész. Ha kérdésem van felteszem, ha tudtok, vagy akartok, válaszoltok. Ha Ti teszitek fel a kérdést, és tudok rá válaszolni, megteszem, mert én ebben tudok segíteni.

Mátrix 2012.09.18. 17:25:20

Sziasztok,

Hát, ez nagyon nem szép, ami itt megy... (Tisztelet a kevés kivételnek) Részemről a "tündi-bündi" hozzászólások gazdáit sokkal inkább preferálom, és becsülöm, mert jellemük, lelkük tiszta. Lassan kivonul innen a pozitív oldal.. S a felemelkedés...? Ugyanígy fogja elhagyni a bolygót is, az a kevés...

Smaly7 2012.09.18. 18:27:35

Szeretem ezt az oldalt, mindig olvasni fogom, a kommenteket is, kávézni is jólesik, kell még... :)))

Sokszor már csak egy dolog hiányzik nekem, - akárcsak a hétköznapi életemben - és az a testvériség. Lenne egy javaslatom. Sokunknak van testvére, - akinek nincs, képzelje el, hogy van. Olyan testvérre gondolok, aki "igazi", akit szeret, aki meghallgat és akit meg akarsz hallgatni, mert szereted, mert jó testvérek vagytok. Próbáljuk meg a másik név alatt - pl. miczo, timurida, elyshia, Kajman, Mátrix, és a többi név alatt felszólót a testvérünként kezelni, hozzászólni, segíteni neki a kis "poros útján". (Bocsi, ha nem írtam ki mindenkit, de most rájuk is gondolok.) Ha már a világban nincs így, legalább itt megpróbálhatnánk kicsiben. Ha túl nagy kérés, vagy naív, akkor bocsi, vegyétek tárgytalannak a kérést. Csak olyan JÓ lenne... :)
Olyan nagyon vágyom már egy jobbra, türelmesen...

pem 2012.09.18. 19:21:25

Imádlak benneteket,úgy ahogy vagytok.

pem 2012.09.18. 19:26:19

@Smaly7: Drága Smaly! szeretem, hogy szívből vagytok okosak.

Kajman 2012.09.18. 20:02:57

@Smaly7:
Igen, teljesen igazad van ebben. Bár talán nèhány hozzászólásom nem ezt tükrözi, de minden itt kommentelő embert szeretek, ès tisztelek. Minden családban, ès a testvèrek között is vannak viták,de ezek elmúlnak. Èn úgy hiszem, hogy ez így is fog törtènni. :)
@Mátrix:
A pozitívum mindenkiben benne van, ahogy a szeretet is. Holnap írnèk neked egy e-mail,ha nem zavarok.
@elyshia:
Remèlem a kávè marad. Tiszteletben tartom a döntèsedet, bár remèlem megváltozik majd. (Írnèk egy e-mail holnap neked is, ha nem baj. :)

Mátrix 2012.09.18. 20:08:04

@Kajman: Szeretettel várom, persze, hogy nem zavar, sőt.

Pannoniaa 2012.09.18. 20:10:51

Fénytestvérek. Mit szóltok a mostanában zajlongó hírhez mi szerint. Toborzó leveleket küldenek az embereknek?) Állitólagos katasztrófa helyzetben..) aki tud ugy is segít a rászorulókon. MIért kell erőszakkal Berángatni az emebreket? Ráadásul olyan nevetséges adatokat kérnek. Ami a központi rendszerben meg van adva. Név, Születési hely, Cím, ANyja neve. Nevetséges mert a Nevünket, ésacímünket alapból tudják.. Ez is csak félelemkeltés amit Cobra emlitett nemrégiben a posztjában?
God bless all!!

zazuma 2012.09.18. 20:19:45

@Smaly7:
Teljesen egyetértek!
Amikor jó néhány évvel ezelőtt megjelent a magyar tv csatornákon a jóbarátok sorozat, akkor éreztem, hogy ez az amiért érdemes élni. Összetartás, összetartozás.
Folyamatosan áramlik az energia a csoporttagok között, folyamatos a megosztás, számomra ez a kulcs, a megosztás. Egy kávét is jobb örömteli társaságban kortyolgatni. Szerintem ez már meg is van itt, még ha távolságból is.

zazuma 2012.09.18. 20:21:28

@Pannoniaa: Minden időben kiderül, de baromira unom a várakozást.

set12& 2012.09.18. 22:58:11

Meglehet, azért nyomják a csatornázók a nagy globális szeretetet, mert ha egyszer a földönkívüli fajokat meglátnánk, nem megörülnénk, nem megijednénk, hanem eldobnánk magunkat a ronda kinézetük miatt. :-D

Az ember a legszebb lény az univerzumban, na jó a plejádiaknak is van némi esélyük:-)

Lelkiekben sem vagyunk rosszul eleresztve, hiába sulykolják, hogy semmit se érő fajta vagyunk. Ne higgyetek el ilyesmit. Az hogy mi itt kicsit bulizunk néha, nem egyenlő azzal a mértéktelen pocséksággal amit velünk műveltek évezredeken át.

Itt az alkalom, mivel hajóik itt keringenek, tárulkozzanak ki, jelenjenek meg úgy mint ahogy minket látnak teljességünkben.

Akik pedig tudnának segíteni, de nem teszik, azok teleportálhatnak haza üstöllést:-)

De ha van ERŐ az IGAZI segítsen bennünket.

november

set12& 2012.09.18. 23:03:50

Timurdia !

Egyszer ígérted, hogy írsz a magyar szakralitásról, a magyar helyzetről. Ha van kedved..légyszi:-)

Smaly7 2012.09.18. 23:31:57

@Pannoniaa: Szerintem igen. A hasonló "töltöttségű" hírből 12 egy tucat. Nagyon meglódult a negatív oldal, és a dezinformáció, stb. is, de nekem ez inkább haláltusának tűnik. Pl. a bengázi (líbiai eset) az amerikai nagykövettel... Fulford ír róla éppen ma, hogy Bengáziban nincs is amerikai nagykövetség... Egyre hamarabb és gyorsabban lepleződnek le.

Smaly7 2012.09.18. 23:44:03

@set12&: Én Neked ítélném oda a blog humorzsákja megtisztelő címet. Már nem először nevettettél meg, csúcs vagy! És milyen szép régi magyar szavakat tudsz: "üstöllést". Szégyen, nem szégyen én még nem hallottam róla, úgy kellett rákeresnem.

timurida (törölt) 2012.09.19. 08:16:22

@set12&:

Barátom!
Sok értelmét nem látom, ha elolvasod a fenti hozzászólásokat, ami a kritikámra Cobra bejegyzésével kapcsolatban jött. Akkor is azért halasztottam el akkor is. Most még annyira sem időszerű.
Ez kb. úgy működik, mint a fizikai látás. A periférikus látómezőben sok olyan információ van, amit a szem is lát, még az agy is érzékel, de igazából a látómező centrális része az, amire a figyelem fordítódik. A többi egy idő után mintha nem is létezne.
Persze, ha valaki elfordítja a fejét, az megoldás is lehet egy adott kérdésre, amit meg kell látni.

Egyáltalán nem aktuális belemerülni a magyar szakralitásba, úgy látom most is.

Mert a HIT az egyik legnagyobb kötöttség, legsúlyosabb lánc az ember kezein és lábain. Aki a hitet uralja, ural mindent!!! Persze, a kérdés önkéntelenül adódik: egyrészt akkor nem is hihetek semmiben és senkiben? Másrészt képtelenség, hogy valaki valamiben ne higgyen!
Mindkét felvetés jogos.
A megoldás - szerintem - a súlyponton van.
Ha a kérdés lecsupaszítom, akkor így is fel lehet tenni:
Önmagamban akarom megtalálni a mindenkori hitet, vagy a mindenkori hitben akarom megtalálni önmagam?
MERT A KÉT NÉZŐPONT EGYÁLTALÁN NEM UGYANAZ!!!
Ezért nyugodtan el lehet mondani: mutasd meg a hitedet, megmondom ki vagy!
Ha a második verziót követem, amikor egy hitben szervezem meg önmagam létezését, akkor létezésem a hittől fog teljes egészében függni. Akkor jön el az a pillanat elkerülhetetlenül, hogy hitemet úgy fogom védeni, mint aki az életéért harcol.

Kísérteties hasonlóságot mutat, a hitekkel kapcsolatos magatartás, a szerelemhez, párkapcsolatokhoz. Önmagamat szeretem-e a másikban, vagy a másikat szeretem önmagamban? Ha önmagamat szeretem a másikban, akkor a másik elvesztése önmagam elvesztését jelenti. Ha viszont a másikat önmagamban szeretem, akkor tudom önmagam részeként elfogadni. Sőt, még azt is el tudom fogadni, ha a kapcsolatnak vége, hiszen a másik nem volt más, mint a bennem élő másik polaritás tükörképe. Ami viszont velem együtt fejlődik, tehát benne van a pakliban, hogy az aktuális belső én változásával, változik a tükörkép is.
DE ÉN NEM TUDOK NÉLKÜLE ÉLNI!!!
Hányszor halljuk ezt az elhagyott, csalódott szerelmesektől. Igen barátom, rossz lóra tettél, mert megcseréltél egy olyan sorrendet, AMIT BÜNTETLENÜL NEM LEHET. Mert ha nem tudsz nélküle élni, akkor vele sem tudsz élni!

Akár hit, akár párkapcsolat, A CENTRUM ITT VAN: BELÜL. A hitem és a kedvesem is, csak tükörképe a bennem élő életnek. Sem a HIT, sem a SZERELEM nem azért van, hogy önmagam megteremtésének fáradságos kínját és nagyszerűségét megspóroljam.
A HIT - MINDEN HIT - a spiritualitás és az ezoterika is, PUSZTÁN ESZKÖZ. Nem más, mint véső és kalapács a kezemben. Nekem az a feladatom, hogy az alaktalan márványtömbben LÁSSAM a kész szobrot és a felesleges anyagot leszedjem róla.

Aki önmagát akarja megtalálni egy hitben, az nem tesz mást, mint elárulja önmagát és a feladatát. Átadja a Teremtő Anya-Atya, mint Ősforrás által kapott legszentebb feladatot: önmaga megteremtését, felfedezését és létrehozását. Átadja létezésének mesterkulcsait egy ismeretlen erőnek és onnantól kezdve szellemi szinten nincs különbség közte és az út szélén álló ribanc között, akit egy ellenszolgáltatás fejében eltartanak.

Az egész művelet, egy hit megszerzése, megszervezése, majd a kontroll gyakorlása pofonegyszerű és a fenti mechanizmusra épül. Integrálódj belém és innentől fogva, MINDENT MEGADOK NEKED. Te ne bíbelődj holmi öntudatra ébredéssel, belső munkával. Csak tartsd be a játékszabályokat, AMIKET ÉN DIKTÁLOK és én megmutatom ki vagy. Én megmondom neked, mi az igaz, mi a hamis, de te ne gondolkodj!!!

Hogyan lehet kikerülni ebből a dzsungelből? Mindent belülre, önmagunkra kell összpontosítani.
Ahogy Jézus mondta zseniálisan:
"Szeressed felebarátodat, MINT ÖNMAGAD!" Pontosan a fenti szabályszerűségek miatt mondta el a helyes sorrendet!

Fel tud-e emelkedni egy olyan tudat, amelyik ezeket a törvényszerűségeket figyelmen kívül hagyva, az egész folyamatban egy technikai kérdést lát?

Vagy mit fog szólni egy olyan spiritualitással, ezoterikával foglalkozó ember, aki most lelkesen készül december 21-re, mohón várakozva várja a friss információkat, de létezését ilyen módon külső potenciálra bízza, ha megtudja, semmi nem volt igaz és átverés volt?

Ilyenkor három megoldás szokott történni:
1. Miután szűk látókörrel rendelkezem, ezért sok mindent nem látok, ezzel nem foglalkozom. A HIT ilyenkor megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Ő úgy fogja megélni, hogy következetes a hitében. Magasabb szempontból ez csökönyös megátalkodottság!

2. Nagyon dühös lesz és kiönti a fürdővízzel együtt a gyereket is. Utána semmiféle hitről, spiritualitásról, átalakulásról nem akar hallani. Teljesen az anyagvilág felé fordul, mert azokat a játékszabályokat legalább ismeri.

3. Megáll, befelé fordul és elgondolkozik. Sajnos ez a legritkább... Befelé fordul és megkérdezi önmagától: mi az, amit rosszul láttam? Hol hibáztam? Mit kell ebből tanuljak?

bereabeli 2012.09.19. 08:58:35

@timurida:
A Magyar szakrális gondolkodás, és élet témájában
szeretném javasolni mindenkinek , akár megtette már akár nem, Badiny Jós Ferenc műveinek alapos tanulmányozását.
Nem lóhalálában olvasva, hanem elmélkedve, és a hivatkozásokat is ellenőrizve.
Ott megvan minden , a hivatkozásokkal együtt , ami egy olyan személynek kell , kinek a lelke megmozdul örömmel azon kijelentés hatására : Magyar vagyok !
Rengeteget lehet tanulni őseinktől, mert a történelem sok mindenben ismétli önmagát, és ha a Magyarság ezt a múltat mindvégig értékelte volna, ma a világ nem itt tartana !

Agenor 2012.09.19. 09:04:24

@elyshia: Kedves Elyshia!
Sajnálom, hogy így döntöttél, remélem azért még meggondolod magad. Én nagyon szeretem a hozzászólásaidat, szeretem az őszinte-, szívből jövő gondolataidat, és úgy gondolom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

Áldás és Fény Neked!

MillaNoa 2012.09.19. 09:34:37

@Vica56:
Szia, követtem a cselekedeteiket egy ideig, aztán úgy gondoltam, nem "igazolt" a ténykedésük ebben a formában (zászlófelvonásos akció a visegrádi várban, stb.). Feltehetően jószándékúak, az eszközeik szerintem kérdőjelesek, de nem tisztem ítélkezni róluk. A szándékuk mindenképpen jó az én szemszögemből.

bereabeli 2012.09.19. 09:49:13

@Vica56:
Hallottam, és alaposan kikutattam milyen kötődésű személyek állnak mögötte.
Azt javaslom, alaposan utána kell nézni mindennek, mert sajnos él az az igazság, hogy : "Ha nem tudod eltaposni, állj az élére és vezesd !" háttér hatalmi mottó ez, és egyre sűrűbben alkalmazzák.
Jelen esetben is ezen mottó működése érhető tetten.
A felgyülemlett igazi változásokat sürgető, és valóban tenni akaró energiákat akarják ilyen eszközökkel "kisütni" , használhatatlanná tenni.
Az alapos utána járást tényleg alaposan kell végezni !

MillaNoa 2012.09.19. 09:49:55

Szép jónapot mindenkinek!
Új vagyok itt, figyelek és tanulok. Kérdezek is, ha nem értek.
Tisztelet

Vica56 2012.09.19. 10:28:27

Kedves MillaNoa és Bereabeli, köszönöm a hozzászólásotokat. :)
Az az igazság, h (nekem legalábbis) elég nehéz kiszűrni a sok info közül, mi az igaz, mi a hamis. Ilyenkor tényleg csak figyelek befelé, milyen érzéseket kelt bennem.
Azt viszont régebb óta érzem, itt valami nagyon nem jól műkszik.Bennem van az is mélyen, h nekünk tényleg már egy szakrális királyra lenne szükségünk, aki igazán vezeti az országot és az emberek érdekeit tartja szem előtt.
Nagy szeretettel várom a hozzászólásaitokat, én még kb 3-4 éve fordultam a lelki dolgok felé és hogy valahogy ezt a világot jobbá kéne tenni.
Amit szintén olvastam, sem tudom, igaz-e?

kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=forum

Ti hallottatok már I. Levente magyar királyról?

Köszi a válaszokat előre is :)

timurida (törölt) 2012.09.19. 10:46:48

@Vica56:

Kedves Vica56!

Sokan vannak ezen a területen lelkes amatőrök. Sokan vannak, akik a spiritualitást és a magyar szakralitást ellentétes kérdéseknek látják.
Amit előzetesen el lehet a kérdésről mondani és ez a szentkorona-tanból következik:
1. Magyar királyt érvényesen csak a NEMZET választhat meg.
2. Csak az tekinthető érvényes magyar királynak, akit a Szent Koronával koronáznak meg.
3. Szent Koronával csak az esztergomi érsek koronázhat és egyházi ünnepen és magának a koronázásnak és az ezzel járó beavatásnak nagyon szigorú szabályai vannak.

Ebből következik, hogy bárki is tekinti magát jelenleg magyar királynak, az nem legitim és nem érvényes. Az ilyen magánakciók sokkal többet ártanak, mint használnak!

Ha a neten, illetve a youtube-n rákeresel, a következő tanítókat tudom megjelölni, akik érvényesen közvetítik a magyar szakralitással kapcsolatos információkat.
Bereabeli Barátunk által javasolt:

- Badinyi Jós Ferenc

továbbá:

- Pap Gábor
- Szántai Lajos
- Molnár V. József
- Géczy Gábor
- Dr.Varga Tibor
- Lajdi Tamás
- Tóth Bálint

De csodálatos a "Csillagösvényen" sorozat is, rengeteget lehet belőle tanulni!:

1. rész: www.youtube.com/watch?v=hghV94V82u4

2. rész: www.youtube.com/watch?v=vVJ2QOjFtOE&feature=relmfu

3. rész: www.youtube.com/watch?v=Bdq9JsRLa1o

4. rész: www.youtube.com/watch?v=APb8lrDJCJw

Vica56 2012.09.19. 11:45:36

Kedves Timurida, köszönöm szépen át fogom olvasni, ill. hallgatni őket.
üdv.

set12& 2012.09.19. 12:09:30

@timurida: Kösz a választ.

3. pontot átéltem kisebb ügyek kapcsán. Ismerem az érzést.

Kösz a figyelmeztetéseket is. Maradok egyenlőre a regék-mondák-népmesék tájékán, nekem az is elég szakrális.

Kimberley 2012.09.19. 12:58:25

Meg szeretnék Veletek osztani egy cikket, kiemelten érdemes végigolvasni:

"Írd alá/ Pls sign: secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=4317

MEGKÍNZOTT ÉS MEGGYILKOLT CICÁK AZ EGYETEMI LABORBAN
A Wisconsin–Madison Egytem (UW) által folytatott kísérletekben több évtizedeken át rengeteg cicát börtönöztek be, vágdostak szét, és gyilkoltak meg különböző kegyetlen és haszontalan hanglokalizációs kísérletekben.
Amikor a PETA tudomást szerzett arról, hogy a Wisconsin–Madison Egytemen a kutatók mindezt az állatkínzást fényképekkel is dokumentálták, követelték az egytemtől, hogy hozzák nyilvánosságra a fotókat. Tudván, hogy a közvéleményben az igazság napviágra kerülése óriási felháborodást keltene, az egytem több mint három évig harcolt azért, hogy titokban tartsa kegytelenkedéseit. Szerencsére a PETA megnyerte a pert, az egyetemnek a kegytelen képeket nyilvánosságra kellett hoznia. Így a PETA megszerzett több tucatni addig soha nem látott borzasztóan felkavaró képet, melyek között található Double Trouble (Duplán is Baj) nevű vörös cirmos cica nyomorúságos élete és halála. Hónapokig kínozták szerncsétlent a kísérleteikkel.
A PETA által megszerzett információk alapján Double Trouble cicát több invazív műtétnek is alávetették a szemein, fülein és az agyán. Az első operáció során egy acél tekercset helyeztek a szemeibe, majd rozsdamentes acélrudakat csavaroztak a koponyájába, hogy a cica feje ne mozogjon a kísérletek idején. A következő műtét során – mint a képen látható (a forrásnál megadott linknél még videot is láthatunk) – lyukakat fúrtak a koponyájába, hogy azon keresztül elektródákat rakjanak az agyába. Ezután a kísérletet végzők, toxikus anyagot juttatak a belső fülébe, hogy megsüketüljön, majd mélyen mindkét belső fülébe elektromos implantátumokat helyeztek.
A laborosok feljegyzései szerint a Double Trouble cicának beadott érzéstelenítő többször is elvesztette hatását a műtétek alatt, fel-felébredt a fájdalmas és szörnyű érzésre, ahogy a kísérletezők belevágnak a fejébe és a koponyájába. Ugyanebben a laborban egy másik cicus szintén felébredt egy hasonlóan szörnyű operáció közepén.
A kegyetlen-kínzó műtétek után, Double Trouble cicát kísérleti ülésekre vonszolták, ahol a fejét ismét mozgásképtelenné tették (rozsdamentes acélrudak lettek a koponyájába csavarozva, hogy a cica feje ne mozogjon), egy nejlon táskába kényszerítették, majd várták, hogy szegényke milyen reakciót ad a különböző irányból jövő hangokra. Ezen kísérlet előtt pár napig nem ehetett, hogy könnyen “együttműködésre” kényszerítsék akár egy kis morzsa ételért is.
Double Trouble cicus egészsége folyamatosan romlott. A feljegyzések szerint rángatózott, ahogy a klinikai jegyzetek írják: “neurolólgiai jeleket” mutatott. Arcocskája egy része teljesen lebénult, a fején lévő sebek, melyet a kísérletet végzők ejtettek rajta soha sem gyógyultak be. Utoló műtétje után több mint három hónappal a következőket lehet olvasni a feljegyzésekben: “sebei nyitottak, gennyeznek, véresek, váladékoznak, enyhén duzzadtak.”
Az egyik seb következménye lett egy antibiotikumnak is ellenálló bakteriális fertőzés, de a kísérletezők még tovább erőszakoskodtak, életben tartották további két nyomorúságos hónapot okozva a cicusnak. Az utolsó feljegyzésben ezt olvashatjuk: “depressziósnak ... tűnik/tűnt”. Végül, meggyilkolták, majd lefejezték, hogy darabokra szétvághassák az agyát.
A kísérletezők is megerősítették, hogy évenként 30 cicát “használnak”. Egy szóval sem említették viszont hogy lennének eredményeik, amelyek a humán egészség jobbításában szerepet játszanának. Inkább azt mondták, HOGY “SZÜKSÉGÜK VAN FOLYAMATOSAN A SIKERES PUBLIKÁCIÓKRA, AMELYEK AZ Ő FOLYAMATOS PÉNZÜGYI FINANSZÍROZÁSUKAT BIZTOSÍTJÁK.” !!!
Egyetlen a témában jártas lap sem publikált tudományos folyóiratokban arról a szenvedésről, amelyet Double Trouble cicának át kellett élnie. A Wisconsin–Madison Egytem (UW) kísérletet végzői és munkatársai egymás közötti levelezésben elismerik, hogy adódtak problémák Double Trouble cica műtétje során és a kísérlet nem vezetett eredményre.
A kegyetlen és semmirevaló kísérlet része egy nagyobb jelenleg is folyamatban lévő projectnek, amelyet több mint 3 millió $-ral támogat a National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézet) az adófizetők pénzéből. Mindezen kísérlet célja: megértsék AZ EMBER hogyan határozza meg egy-egy hang forrásának helyét. Világszerte a nagypresztízsű egyetemek kutatói már használnak olyan módszereket, ahol önkéntes emberek segítségével keresik ezen kérdésre a választ.
A PETA szövetségi tisztségviselőket kér arra, hogy vizsgálják meg Double Trouble ügyét, életét és halálát, valamint gyors büntető eljárást indítsanak a Wisconsin–Madison Egytem (UW) ellen, mert kegyetlenül megszegték az állatok jólétére vonatkozó szövetségi törvényeket.
TE is segíthetsz Double Trouble-hoz hasonló cicákon, ha a következő linkre kattintasz és aláírod: secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=4317 Aláírásoddal kéred a National Institutes of Health-et (Nemzeti Egészségügyi Intézetet), hogy ne finanszírozza tovább a kegyetlen és semmirevaló kísérleteket!
Segítség a kitöltéshez: First name: kereszneved * Last name: családneved * E-mail: az e-mail címed ide írd. A pipát a kis négyzetben akkor hagyd, ha szeretnél híreket kapni a PETA-tól (angolul lesz). A narancssárga részben lévő Send Message-re kattintva, alá is írtad a petíciót. KÖSZÖNJÜK AZ ÖSSZES LABOROKBAN SZENVEDŐ ÁLLAT NEVÉBEN!!!!!
Szöveg és kép forrása/ Source of pic and text: www.peta.org/features/uw-madison-cruelty.aspx

Osszátok is!
...Tudom, hogy mindez nem újdonság, de hogy ne csak szövegeljünk, hanem cselekedjünk is, írjuk hát alá a petíciót, és gyújtsunk egy gyertyát Double Trouble és a többi, rengeteg feleslegesen feláldozott állat emlékére és azokért, akik még most is szenvednek. Én már megtettem.

Merkurius 2012.09.19. 13:48:57

@timurida:
Szia .

A szakrális erőről beszélni szerintem mindig időszerű és fontos lehet .

Akiket ajánlottál a témával kapcsolatban azok elé én még oda tenném Kocsis Istvánt .

www.youtube.com/watch?v=6jfbf3UF6A8

kiralysag.network.hu/

Ezen az oldalon beszélgettek néhányan a témáról , bár az utóbbi időben elég elhagyottnak tünik az oldal .

Merkurius 2012.09.19. 13:54:01

Akit érdekel a szakralitás azoknak bemásolok egy részletet Grandpierre K Endre A Magyarok Istenének elrablása cimű könyvének elemzéséből .

"" Először az Istenünk „elrablásáról” néhány gondolat .Ezt nem úgy kell érteni , hogy valaki elrabolja tőlünk és azután az övé lesz . Az Istennel való kapcsolatra nem képes semmilyen rabló , gyilkos , tolvaj stb. sem , tehát a maga részére Istent elrabolni lehetetlen . Amit tehetnek és igyekeztek is tenni az valójában nem az elrablása , hanem annak a rávétele , hogy a vele való kapcsolatunkat valamilyen módon megszakítsuk , eltávolodjunk tőle , lemondjunk róla , mást emeljünk a helyébe.

A szakralitás az valójában az Istennel való kapcsolatot jelenti , valamikor a Magyarok közt az ilyen emberek körül választották ki a legjobbat a vezetőnek , és valószínűleg , hogy volt választási lehetőség is bőven . Viszont ez a 900 –as évektől átment egy inkább öröklődőnek nevezhető kiválasztásba (már amennyire ez kiválasztás) , de természetesen ez nem jelenti azt , hogy a királyi családon kívül ne lettek volna ilyen emberek . Sőt nem csak emberek hanem a nemzet maga a közös nemzettudat által rendelkezik egy isteni kapcsolattal , védelemmel . Ez az az erő , a népben nemzetben rejlő szakrális védelem amit a más által fölénk helyezett hatalomnak meg kellett volna törnie , eltüntetnie . Ez a hatalom tudatosan dolgozott a Magyar nép ellen már évezredek óta .Ahogy a könyvben Endre főleg a németek rovására írja az ellenünk történő támadásokat azért az nem egészen úgy van . Fizikailag valóban rajtuk keresztül lett végre hajtva , de a háttérből irányító valójában a katolikus egyház volt, és még azóta is nagy az irányító szerepe (bár az utóbbi időben ezt szerepet részben átvette a tudomány és a bankrendszer) .Az ő irányítójuk rendelkezik azzal a tudással , hogy mi szükséges ahhoz , hogy az ember és Isten közötti kapcsolat megszüntetésére az embert rá tudják venni , ill megakadályozzák a szakrális erő elérését az emberek számára .Ők az elméleti ismereteknek birtokában vannak ezen a téren viszont a gyakorlati megvalósítási lehetőségeknek már nem .Az évszázadok , vagy évezredek során egyik legnagyobb céljuk az volt, hogy akinek meg van erre a lehetősége az elöl mindenképpen elzárják az ehhez szükséges tudást .
Ezt elsősorban úgy tudták elérni , hogy aki rendelkezett erről valamilyen tudással is , vagy csak felvetődött ennek a lehetősége azt igyekeztek , ha tudták megölni pl. inkvizició , boszorkányégetések , táltosaink üldözése , ellehetetlenítése .A Magyarok ellen folytatott harcnak , küzdelemnek mind ez volt, és ez az oka még napjainkban is .
Nem a pénz , nem a föld és egyéb kitalált dolgok az oka most sem az ellenünk irányuló támadásoknak , hanem az , hogy az embereket elszakítsák az Igazságba és szeretetbe erejébe , vagyis Isten erejébe vetett hitüktől . Számukra csak akkor lehetne teljes a földi hatalmuk ha már nem lenne olyan ember aki képes az Istennel történő közvetlen kapcsolat elérésére (ezalatt természetesen nem a katolikus egyház által „Istennek nevezett” , de valójában számunkra sátán - ra gondolok).

Ebben a küzdelemben részükről nagyon fontos , és az emberek számára pedig nagyon megtévesztő , hogy ők akár évszázadokra előre is tudtak tervezni dolgokat .Míg az emberek a velük történt dolgoknak nem látták ilyen előre a következményeit , ill az előttük több generációval történteket már más összefüggésben tudták megítélni .Egy ilyen folyamat nem régről példaként. Az emberektől nem tudták volna el venni a birtokaikat, földjeiket ,egyéb dolgaikat egyenesben a saját részükre , ezért kitaláltak ebben fokozatokat .Először államosították , mert így az emberek mégis csak úgy érzik, hogy a tulajdonuk a népé , nemzeté marad tehát nem tanúsítanak akkora ellenállást mintha egy más ember kezébe kerülne , később pedig majd az általuk irányított államtól saját kézbe tudják venni. Persze ennek is legnagyobb oka nem a számukra történő anyagi haszon , hanem sokkal fontosabb a nép megélhetési lehetőségének a minél nagyobb korlátozása..
Most az ilyen dogok azok amit az emberek sajnos még napjainkban is nehezen látnak át , hogy ez a tervezés egy időben , előre tudatosan történt . Ugyanaz az erő irányította azokat is akik valamikor államosították a birtokokat , és ugyanaz irányította azokat is akik nem rég ezeket elosztották egymás között. De ugyanaz kezdeményezte , robbantotta ki az első világháborút (persze a másodikat is) aki levezényelte a trianoni szerződést , Sőt központilag egy erő volt az 56-os forradalom mögött is , ugyanazon erő osztotta , adta a Magyar népnek a fegyvert mint aki a leverésüket irányította , ezen dolgokat jó átlátni a tisztán látás érdekében .Ez az irányító erő nagyon régóta ugyanaz, ők irányítják a változást imitáló személy és „ideológia „ cseréket amire csak a nép megtévesztése kapcsán volt szükségük, ezek mögött már régóta valós hatalmi változás nem volt.

A szakrális védelemről , és erőről .
Szakrális védelemmel ahogy én látom mindenki születése jogán rendelkezik , legalábbis a Magyaroknál biztos , de erre volt példa a japán elleni atomtámadásnál , ahol az azt túl élő ember (vagy akkor még gyerek) ennek köszönhette , hogy túl élte azt .
Ennek , mint tulajdonképpen az egész földi életnek a legfőbb meghatározója az ember tudata .Az emberrel az történik , történhet meg amit a tudatával előtte el tudnak fogadtatni .Tulajdonképpen aki a földi életünket irányítani akarja annak elsősorban az emberek tudatát kell irányítani , azt kell befolyásolni a neki megfelelő formában . Vagyis amit elakarnak érni azt először el kell fogadtatni az emberekkel , hogy tudatukkal ha nem is támogatják azt, de legalább elfogadják , ezzel adva lehetőséget annak a megvalósulására .
A mai társadalom már alapból úgy van létrehozva , hogy a szakrális védelem még szinte csak szóba sem kerülhet bent . Ez már alapból nagy gátat szab neki mivel az emberek ezt nem csak hogy nem ismerik hanem inkább még egyenesen el is vetik . Pedig működésének egyik alapfeltétele a benne való megrendíthetetlen hit . Ez állhat csupán abból is , hogy valaki saját magában bízik , és tudja azt , hogy őneki senki nem tud ártani . Amíg az ilyen embert nem tudják rávenni arra , hogy ártson valakinek , ugyanis amit valaki más ellen elkövet az ellen már neki sincs védelme , vagy nem tudják meggyőzni valamilyen formában , hogy vele különböző negatív dolgok megtörténhetnek addig nem is képesek neki ártani semmilyen téren . Ebbe beletartozik pl az is , hogy nem tudják megbetegíteni és megölni sem .A betegségek is úgy kezdődnek , hogy az emberen tudnak kelteni bizonyos betegség tüneteket , az ember elmegy az orvoshoz (meg már amúgy is elég nagy reklámja van a betegségeknek) és ő megmondja neki , hogy ez meg az a baja , plusz még esetleg abban a környezetben találkozik másokkal is akik szintén arról mesélnek neki , hogy nekik is ilye-olyan bajuk van , és az illető így elfogadja , nyugtázza , hogy neki az a baja . Holott valójában a betegségének csak ezzel az elfogadással ad igazán lehetőséget a megnyilvánulásra , aztán utána meg már jönnek is azok a mérgek (amit gyógyszereknek neveznek) amellyel már függőségben tudják tartani .Mindez az ember akaratával , tudatával felül írható , megváltoztatható . Egyébként az igaz Isten hit már alapból azt is jelenti , hogy nem fogadok el magam fölött az Igazság , vagyis Isten erejénél nagyobb erőt . Most az aki orvoshoz fordul bizonyos problémáival vajon nem emeli őt Isten fölé magában , ha igazán hinne Istenben akkor tőle várná a gyógyulást , ha meg valószínűleg le élt élete alapján esetleg Isten „visszahívná” a lelkét mert már nem tudja teljesíteni amit vállalt és új feladat vár rá akkor azt is elfogadná , mert ha nem is gyakran de ilyenek is történnek . No valahol itt kezdődik az Istenben való hit , nem pedig a sötét templomokban „sátán bácsinak” pitizve és kuncsorogva hozzá , hogy segítsen rajtunk .Úgy a szakrális védelemnél mint erőnél meghatározó az ember akarata . Azt sok helyen lehet olvasni , hallani , hogy az ember szabad akaratot kapott Istentől . Ez a szabad akarat nem csak egy egyszeri döntés , hogy én eldöntöm , hogy jó leszek vagy nem , hanem egy folyamatosan működő lehetőség . Ami valójában azt jelenti, hogy az emberek a tudatuk irányításával Isten erejét , energiáját működtetik amely a fizikai világban idő és anyag fölötti hatalommal rendelkezik. Az hogy ez milyen irányban működik az emberek akaratától függ , arra irányul amit ők akarnak , ez az erő nem kérdez vissza, hogy ez esetleg jó-e neked , vagy éppen ez okozza a pusztulásodat , csak az energiát adja az embernek . Mint ahogy pl . egy hajó motor sem kérdez vissza a kormányostól, hogy most éppen a nyílt tengerre megyünk-e vagy esetleg neki egy sziklának , ugyanúgy adja az energiát mindkettőhöz .Így van ezzel Isten is , mivel a szabad akaratot nekünk adta ő sem kérdez , hogy vajon jó-e nekünk amit teszünk , csak megadja energiát ahhoz amit mi éppen akarunk . Ezen erő ahogy tapasztalom nem mindenkinél egyenlő , sőt az irányító hatalomban szolgáló „embereknél” nagy valószínűséggel egyáltalán nincs is , mivel ahhoz , hogy „bevegyék” őket szükség van egy olyan beavatásra ami által elveszítik , vagy végleg le mondanak róla .

Az olyan szakrális erőnek amilyennel még őseink is rendelkeztek valamikor , hogy másra is hatással tudjon lenni viszont már nem születésből adódó lehetőség , hanem elérésének elég kemény feltételei vannak . Elsősorban az illetőnek a leélt fizikai életének a minősége . Olyan formában , hogy egy magasabb szintre lépéshez az addigi tetteit illetve következményeit vállalnia kell saját magára nézve is . Vagyis ha valaki ártott valakinek akkor az amit ő elkövetett már ellene is elkövethető . Azt hogy ez hány éves korban következhet be úgy látom nem meghatározó , Mátyás királynál pl. elég fiatalon történhetett , talán sokkal meghatározóbb lehet az illető akarat ereje és elszántsága . Mátyásról még annyit , (meg a valós szakrális királyokról) azt mondják , hogy a nép választotta királlyá . Ez én meglátásom szerint nem egészen így volt , ezt lehet nehéz elképzelni , de a Magyar Szentkoronának van egy nem fizikai energia formája is (ennek persze lehet meghatározó ereje a mindenkori nemzettudat), amely valójában kiválasztja és „kiképzi” a szakrális királyt Ezek után a szakrális király választásba a népnek már csak annyi beleszólási lehetősége van , hogy akkor választja meg ha a leendő királynak van akkora akarat ereje , tudati energiája , hogy olyan hatással legyen az emberekre, hogy ezt meg tegyék .
Ilyen erő bizonyítottan sem Gézában, sem Istvánban nem volt így nyilván nem is ennek köszönhették, hogy királlyá lettek .

Tovább menve a leélt fizikai élet vállalása után van lehetősége az embernek közeledni a nem fizikai világmegismeréséhez , mégpedig a csakráin , keresztül . Ebben talán legmeghatározóbb a homlokcsakra , harmadikszem nyitottsága .Ehhez elsősorban szükség van megint csak az ember akaratára , hogy ez megnyíljon .Viszont a működéséhez már nagyon fontosak az ember őszinte pozitív érzései is . Ez ahogy látom talán egy tanuló időnek is nevezhető , mert itt már az embernek nem csak a tettei , hanem a gondolatai és szavai általi dolgok is visszahatnak rá , ha nem is közvetlen , de mindenképpen igen érzékelhető erővel . Pl. a mások felé irányuló rossz gondolatok különböző betegségek , rokkantság , baleset stb. formájában., valószínű, hogy sokan elbuktak ebben az időszakban, bár itt még a másnak a halálát akaró gondolat nem jár közvetlen visszahatással mint a végső formában .
A csakránk működéséhez fontosak az őszinte pozitiv , belső érzések , ezek nélkül nem fog igazán működni .Valamint a működését teljes egészében meggátolhatják a negatív belső érzések amivel főleg akkor van baj ha az ember ezt nem tudja önmaga meghatározni , hanem enged a kívülről , mástól jövő hatásoknak , befolyásolásoknak . Ebbe beletartozik minden negatív érzés amelyet a sötét oldal már régóta szándékosan kelt az emberekben , pl. bűntudat , félelem bármitől, gyűlölet, harag más ember iránt stb. Ezen dolgok , érzések ahogy én látom éppen ez miatt vannak így rá zúdítva az emberekre .Vagyis az Istennel való minél közelebbi kapcsolathoz mivel a szakralitást nevezhetjük az Istennel való kapcsolatnak is , az embernek egyre inkább Isten ha nem is teljesen ismert , de számunkra neki tulajdonított tulajdonságokat kell önmagunkban megvalósítani .Mivel valamit úgy tudsz legjobban megismerni , ha igyekszel olyanná válni mint amit megakarsz ismerni .

Tudom nem egyszerű valakinek azt mondani , hogy ő nem haragszik senkire , megbocsát mindenkinek az ellene elkövetett dolgokért , de enélkül szerintem nem fog működni az egész .
Talán ha valaki átlátja ezeket a dolgokat akkor , megérti , hogy akik ezt tették ellenünk ők valójában csak irányított , lélekben , lelkileg gyenge bábok voltak egy más hatalom kezében . A történelmünk tisztán látására elsősorban nem azért van szükség, hogy haragudjunk azokra akik elkövették a rossz tetteket ellenünk , hanem azért , hogy okuljunk belőle . Most sem haragudnunk kell azokra a bábukra akik látszólag irányítják az életünket , hisz valójában aki őket irányítja csak egy erőtlen lény aki csak a lehetőséget használja ki amíg megteheti ezen irányításra , hiszen az erő bennünk van (nem fegyverrel, hanem a tudatunkkal) ennek megváltoztatásához . Az a mi felelősségünk is , hogy ezt így hagytuk eddig megtörténni .""

zazuma 2012.09.19. 18:59:12

@Kimberley: lúdbőrzök a cikktől, a borzalmas nem elég kifejezés... no comment

Vica56 2012.09.20. 08:57:54

Holnap világmeditáció lesz egy szebb jövőért:

szepjovot.blogspot.hu/

Agenor 2012.09.20. 08:58:17

Holnap, 21-én Globális Békemeditáció lesz, aki akar csatlakozzon:
kristalyhang.wordpress.com/2012/09/18/globalis-bekemeditacio-2012-09-21/

Agenor 2012.09.20. 09:03:32

@Vica56: Ennek mennyi esélye volt, hogy fél percen belül írtunk ugyanarról? :D

Vica56 2012.09.20. 09:08:56

Agenor ezer bocs :D én még amikor elkezdtem bepötyögni, Zazuma beírása volt az utolsó, amit láttam.

Agenor 2012.09.20. 09:33:27

@Vica56: Semmi gond, én is így voltam vele. Szinkronban vagyunk, úgy néz ki. :)

Vica56 2012.09.20. 10:18:13

Agenor úgy néz ki, szinkronban vagyunk :D remélem, működik a morfogenetikus mező, és holnap sokan, sokan, rengetegen fognak gondolni a Békemeditációra...

Vica56 2012.09.20. 10:27:27

Helyesbítek: "fognak részt venni a Békemeditációban".

zazuma 2012.09.20. 10:39:38

@Vica56: Köszi az értesítést a meditációról!

Mátrix 2012.09.20. 13:07:08

@Vica56: @Agenor: Köszi, hogy szóltatok, kitettem a saját weblapomra is, és természetesen én is részt veszek benne!:)
Bizzunk benne, hogy sokan-sokan lélekegyesülve kinyilvánítjuk...
Peace on Earth!

set12& 2012.09.20. 13:47:59

@set12&: csak azt nem tudtam kideríteni, hogy ki indította név szerint..

Vica56 2012.09.20. 20:54:51

Sziasztok, ezt gondoltam, még közreadom, elég érdekes..
kár, h nem tudok oroszul, a srácok mindenesetre jó hangulatban vannak :D
De az az égi felvétel, több mint különös, feltéve, h nem hamisítvány

www.youtube.com/watch?v=3S6XUxE6UU0

ui. annyit megértettem:"igyi szudá" :)

zazuma 2012.09.21. 08:29:23

@Vica56: Szia! Ez a felvétel tényleg jó! Nem tűnik hamisítványnak.

zazuma 2012.09.21. 08:32:48

@Kimberley: továbbküldtem Sheldan Nidle titkárnőjének a peticíót, ő pedig továbbküldte másoknak, ezt tegnap visszajelezte. Ez jó, ott helyben többet tudnak tenni.

timurida (törölt) 2012.09.21. 09:56:00

@Vica56:

Sajnos érdekes és nagyon lényeges a felvétel, de nem UFO!

1. A repülő tárgy mögött kialakult kúpos tölcsér, kísértetiesen hasonlít az ún. mach-kúp-ra. Amikor egy repülő tárgy átlépi a hangsebességet, akkor alakul ki. Ennek a kúpnak a mérete attól függ, mekkora a levegő páratartalma.

Egy nagyon hasonló felvétel egy nagyon hasonló ügyről!:
www.youtube.com/watch?v=v9cQKmF_ZqI&feature=player_embedded

A hangrobbanás kialakulásáról egy video:
www.youtube.com/watch?v=-d9A2oq1N38

2. A repülő tárgy alakja egyértelműen hosszúkás. Nem korong alakú!

3. Az ufó esetében nem látszik az a kondenzcsík, ami itt is látható. Galaktikus testvéreink NEM használnak fosszilis üzemagyagot. Tér-hajtőművekkel rendelkeznek, ezért bármilyen mozgásra képesek kiáramló üzemanyag nélkül.

4. 2012. nyarán már volt egy hasonló UFO-jelenés:

"A közelmúltban igencsak feldúlta az izraeli médiát egy újabb össznépi hisztéria, ami akörül bontakozott ki, hogy egy ismeretlen, fényes objektum átrepült Izrael felett. Magánszemélyek rengeteg felvételt készítettek a rejtélyes fényes UFO-ról a Közel-Kelet számos országában, a fények Szíriában és Iránban is láthatóak voltak. Az izraeli hadsereg előbb hallgatott, majd, mikor egyértelművé vált, hogy az esetből össznépi pánik kerekedik, bejelentették, hogy aggodalomra semmi ok, a fények egy ritka természeti jelenséghez köthetőek.
Majd a Jerusalem Post bejelentette, hogy az ország légterét átszelő ritka természeti jelenség egy orosz ballisztikus rakéta volt.
Az izraeli hadsereg elfogó rakétái is arról árulkodnak, hogy a közeledő tárgyat nem tartották "ritka természeti jelenségnek"
Bár egyelőre még csak ballisztikus rakéta tesztről beszélnek, az sok mindent elárul, hogy az a rakéta éppen az izraeli légteret repülte át. Az izraeli hadsereget az eset - bármelyik szemszögből is nézzük - igencsak kellemetlenül érinti. Az újból kibontakozó világvége várást, kiválasztottsági őrületet pedig pillanatok alatt lerombolta a tény, hogy az Irán elleni háborúra felhívó ultimátum-sorozatra Oroszország egy az izraeli légteret is magába foglaló ballisztikus rakéta teszttel reagált."

5. Ha megnézitek a térképet az asztraháni régió a Kaszpi-tenger északi oldalán fekszik, a vele átellenes oldalon pedig IRÁN!

6. Az orosz cirkálórakétáktól azért rettegnek, mert a Tomahawk rakétával szemben, amelyik hangsebesség alatti, az oroszok a hangsebességet jóval meghaladó rakétákkal rendelkeznek, amiket sokkal nehezebb elfogni.

A felvétel - sajnos - nem UFO. De egyre több jel mutat egy nagyon komoly háborús készülődésre!

Kimberley 2012.09.21. 10:49:09

@zazuma: WOW! Fantasztikus vagy! Ez jó ötlet volt!