2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Fehér Nemesség; Dreamland akció

2012.09.11. 13:45 FehérVándor

Fehér Nemesség
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus

Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben a széles nyilvánosság elé tárok több pozitív csoportot akik eddig titokban működtek a bolygó felszabadításának érdekében, egyesek közülük évezredekig.

Az első ilyen csoport a Fehér Nemesség. Az emberi történelem során, nem minden arisztokrata család szövetkezett a háttérhatalommal. Sokan passzívan álltak ellen, néhányan tettlegesen is. A 'nemes kötelez/noblesse oblige' számukra nem egy üres frázis volt, hanem egy valós felszólítás, hogy segítsenek az emberiség kevésbe szerencsés, szegényebb rétegein. A leghíresebb tagjai a Fehér Nemességnek a Medici család, akik segédkeztek a reneszánsz korszak megszületésében, mely megalapozta a mai modern világunkat.

A közös e nemes családokban a titkos hagyomány, ami néhány ezer évre nyúlik vissza az ősi Róma, Görögország és Egyiptom misztériumiskoláihoz. Az Istennő misztériumai az ő legnagyobb titkuk és fő fegyverük a háttérhatalom ellen. Számos család a Fehér Nemesség közül erősen kötődik Mária Magdolna és a Grál misztériumaihoz, és kapcsolatban vannak a Pozitív Templomosok csoportjával.

WhiteNob.jpg
"Az Istennő él"

A Fekete Nemesség családjai - akik a jezsuitákhoz kötődnek – 'allergiásak' az Istennő energiájára. El szeretnék azt törölni a bolygó felszínéről, ahogyan azt több alkalommal is megpróbálták már az idők során. Az olyan családok, mint a Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani és Luzzatti tagjai közvetlenül az arkhónoktól kapják a parancsaikat és az Istennő elleni összeesküvés magját képezik. Titokban háborút folytatnak a Fehér Nemesség ellen, akik a Fényt próbálják terjeszteni és az olyan feminin minőségeket támogatják, mint pl.könyörületesség, érzékenység, kreativitás, szeretet...

A Rothschildok 'nemesség-vágyók' csak (ugyanis származásukat tekintve a családfájuk csak két és fél évszázadra tekint vissza, és a német Bauer családból származnak mely magyarra fordítva parasztot jelent) és nem értik teljesen a titokban zajló okkult háborút a legfelsőbb körökben, mivel ezen ismeretek köréből kihagyták őket. Ráadásul teljesen elmerültek az anyagi világban. A Rockefeller család tagjai hasonlóképpen nincsenek tisztában a legfelsőbb körökben zajló dolgokról.

Jelenleg a legtöbb család a Fehér Nemességből Olaszországban tartózkodik és a Fekete Nemesség ellenpólusaként tevékenykednek. Az elmúlt két században elvesztették vagyonuk jelentős részét, de a titkos,pozitív hagyományaik máig élnek. Neveiket még nem szabad nyilvánosságra hozni, fáradhatatlanul dolgoznak a háttérben az emberiség javára. Közvetlenül nem köthetőek a Savoyai családhoz a közvélekedéssel ellentétben. Néhányan közülük részt vesznek az új igazságos pénzügyi rendszer létrehozásában, amely majd leváltja a jelenlegit a nagyon közeli jövőben. Egy másik csoport a titkos tudás nyilvánosságra hozatalán dolgozik. Utasítást kaptam az Ellenállástól, hogy foglaljam bele a Fehér Nemességet a Dreamland akcióba(Operation Dreamland), amely része a bolygószintű felszabadítás tervének. Azok, akik részt akarnak venni ez utóbbi műveletben, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

A Fény győzedelmeskedik!

(Megjegyzés: Tudomásom szerint a Rákóczi család is a Fehér Nemességhez tartozott, illetve mostanában kaptam olyna információkat, miszerint nem haltak ki a 18. század során. Efelől egyelőre nem tudtam megbizonyosodni. Amit még tudok, hogy az Eszterházy család bizonyos tagjai kapcsolatban állnak a Pozitív Templomosokkal. FehérVándor)

Dreamland akció(Operation Dreamland)
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 20

Az Dreamland akció a Fény erőinek egy küldetése, melynek célja egy új reneszánsz korszak megteremtése a bolygó felszínen. Az első reneszánsz 500 éve lett elindítva egy bizonyos pozitív okkult csoport által a 15.századi Firenzében, akik a Fehér Nemesség mögött álltak.

A második reneszánszot világszerte ugyanaz a titkos csoport fogja elindítani és megkoronázza majd a szabad emberi lélek végső győzelmét a korlátozó erők felett.

Az Ellenállás felvette a kapcsolatot a Fehér Nemesség azon ágaival, melyek az első reneszánsz kialakulásában részt vettek, és segítenének a másodiknál is.

A Grál Fehér Nemességével való kapcsolatfelvétel a Magdalénai misztériumok helyreállítását jelenti az Istennői tradíció kinyilatkoztatására való felkészülés egyik lépéseként.

DL7.jpg

Az Ellenállási Mozgalom lesz a fő irányító erő az Dreamland akcióban az Eseményt követően. Az Dreamland akció célja kettős.

Először is, hogy helyreállítsa a Fénymunkások anyagi hátterét és bőséget teremtsen nekik. Sok Fénymunkás él abban a hiedelemben, hogy a spiritualitás egyenlő a szegénységben éléssel. Ez a hitrendszer egy elmeprogramozás a háttérhatalom részéről. Valójában a fizikai szintű gazdagság természetes kifejeződése az ide inkarnálódott Lélek szépségének és minden Fénymunkás megérdemli azt. A háttérhatalom így akarja távol tartani a Fénymunkásokat a pénztől, hogy akadályozza a Fény erőinek munkáját. A háttérhatalom módszerei széles skálát ölelnek fel: a mondhatni ártalmatlan kategória pl.a fizetett dezinformáló, félrevezető ügynökök akik időnként olyanokat terjesztenek, hogy „Cobra rendszeresen több ezer dollár adományt szed össze magának”, a komolyabbakon át, mint pl.nem-fizikai entitások általi blokkolása a Fénymunkások jövedelemszerző tevékenységeinek, egészen a legdurvábbakig, mint pl a Fénymunkások hozzáférésének blokkolása a vagyonukhoz, vagy annak egyenes ellopása.

A Saint Germain jóléti alapot a késői 18.században alapította Saint Germain gróf azzal a céllal, hogy segítse a Fénymunkásokat az eljövendő korszakváltás idején. A Saint Germain jóléti alap blokkolása megszűnik, amint a háttérhatalmat letartóztatják az Esemény idején. A Fénymunkások végre jólétben élhetnek majd.

A második célja az Dreamland akciónek az, hogy megkezdje a Felemelkedett Mesterek misztériumiskoláinak igaz, hamisítatlan okkult tanításainak terjesztését. Az elmúlt 26000 évben a bolygót karantén alá vonták és szinte teljes mértékben elvágták a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolattól, a spirituális tanítások eltrozultak és most gyakran vak vezet világtalant (azért ez nem minden esetben van így, de valóban nagy a káosz a tanítások terén... azért találni még jó tanítókat akik használható tudást adnak át – ford.megj).  Ilyen például a rengeteg „csatornázott” üzenet, amelyek elvileg a Felemelkedett Mesterektől vagy a Galaktikus Konföderációtól érkeznek. Ami valójában legtöbbször történik ilyen esetben az, hogy a valódi energetikai összeköttetés létrejön a fogadó fél és a küldő között, de a mentális síkon az arkhónok megjelennek a  technológiájukkal és olyan üzeneteket ültetnek be melyek látszatra szeretetteljesek és a Fényt terjesztik, valójában csak újrafogalmazott frázisok ismétlődése.

Az Esemény idején a Fény erői megkezdik a valós tanítások felfedését. Bizonyos esetekben ezek a tanítások kicsit különböznek majd attól, amit az emberek gondolnának, mivel a bolygó el van zárva a valódi Fénytől már 26000 éve és sok dolog régóta feledésbe merült.

Vannak bizonyos dolgok amelyeket felkészülésül a Dreamland akcióra még el kell végezni az Esemény előtt. A Fehér Nemesség tagjai közül néhányan már kapcsolatba léptek személyesen velem, a cobraresitance@gmail.com címen ezt meg lehet tenni.

Emellett több száz Fénymunkás is jelezte segítő szándékát. Megkérnék mindenkit, aki valamilyen módon részt szeretne venni az akcióban, hogy érthetően sorolja fel képzettségeit,erősségeit,miben tehetséges és a kapcsolati hálójukat, valamint az erőforrásaikat amelyekkel segíteni tudnak. Ha az Esemény előtti felkészülésbe bevonhatóak hamarosan fel lesz véve a kapcsolat velük. Ha nem, az Eseményt követően az Ellenállás kapcsolatba lép velük.


A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr594769919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elyshia 2012.09.14. 15:37:43

@zazuma:

egészen apró betűvel ott van alul, hogy figyelmen kívül hagyom a figyelmeztetést vagy valami hasonló szöveg, arra kattintva tovább tudsz menni.
milyen érdekes, nem egy ilyen oldallal történt ugyanez... vajon miért? (költői kérdés volt):-)

Namaste

bereabeli 2012.09.14. 17:04:19

Valamelyik korábbi cikkben , hozzászólásokban olvastam a Chemtrailekről, hogy állítólag csökkennek
idemásolok egy linket, egy másfél órás filmről, mely friss infókat közöl, és igencsak másfele tart az irány ebben.

www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ

miczo 2012.09.14. 17:49:36

A chemtrail-es téma érdekes. Valamiért mindig akkor szórnak amikor az energiatérben váltás van. Szeptember 11, 17, 21. Ezt már írtam, 11-én reggelre nagy csíkozás volt, de hamar "eltünt", délre megint rászórtak.

Az idökép radarvideójából kivágott rész is érdekes Zalaegerszegtöl délrekeletre. invitelweb.hu/norbimagan/harpiasag/meteomanipulation.gif

Nagy erök ütköznek most, szerintem jól haladnak a dolgok, bár igyekszem nem ezt a teret figyelni. Egy kollégám (aki egyébként nem ezoterikus, különösebben nem érdekeli a téma) reggel kérdezte, mondjak már valamit mi van, mert valami zavar van az eröben, és reggel óta szokatlanul jól érzi magát. Cobra jelzését a kompressziós rácsról a térben csak visszaigazolni tudom, ma hajnaltól él. Ti mit érzékeltek?

zazuma 2012.09.14. 18:16:16

Drága Kajman és Elyshia!

Köszönöm! Köszönöm! Az apró betűs rész elkerülte a figyelmem. Nem az én gépem előtt ültem és mikor megláttam a figyelmeztetést, azonnal eltakarodtam onnan, nehogy más gépére "rontást" hozzak. Ugyanakkor Agenor pedig eleve nem is linkelt volna olyat amivel nekünk árthatna. Itthon már vagányabb vagyok a nortonnal, majd nyomom azt a "tovább" gombot! Üdv, Zazuma

set12& 2012.09.14. 18:58:17

@miczo:
Tegnap érkezett valami nagy erő az biztos. Az hogy mit végzett el nem tudom, de én is jól érzem magam, meg is jegyeztem magamnak:-)

Hencidától Boncidáig ez van, ezek szerint:-)

Csak saját megérzésből gondolom azt, hogy viharok, nagy esők, nagy betörő melegek idején nemcsak az időjárás érkezik.

zazuma 2012.09.14. 19:07:24

Én a mai nappal kapcsolatban fájdalmas gyomoridegről tudok beszámolni, de hát nem csoda, hisz azzal találkoztam, aki általában kikészít.

zazuma 2012.09.14. 19:29:40

Örülök, ha mások jó érzésekről tudnak beszámolni, mert az érzelmek a kulcs. Rengeteg alkalommal van nagyon jó kedvem, és hamar rendbe jövök. Zazuma

set12& 2012.09.14. 19:41:03

@zazuma: jobbulást kívánok.

zazuma 2012.09.14. 19:52:38

@Agenor: Ez a spiritufo cikk, nagyon jó! Mindenki aki a jövőt vizslatta, a 2012-es dátumról beszélt, arról nem, hogy 1972-ben vagy vége mindennek vagy van egy kis esély a megmenekülésre külső segítség által.

zazuma 2012.09.14. 19:53:27

@set12&: Szia! Nagyon kedves vagy, köszönöm! Már jobb is, hogy gondoltál rám! Zazuma

elyshia 2012.09.14. 20:03:08

@miczo:

jókedvet, bár alapvetően derűs vagyok, de ma a hozzánk betérők is ilyenek voltak.
Van valami köze a rácshoz, hogy gondoltam valamire, helyesebben kértem valamit, és pár órán belül teljesült?
Általában teljesül ha kérek valamit, de nem ennyire rövid idő alatt.

zazuma 2012.09.14. 20:48:55

@elyshia: Ez feltünő, hogy mostanában milyen gyorsan teljesülnek a vágyak, kérések!

Kajman 2012.09.14. 21:18:51

@set12&: Kinek hogy jöttek le ezek az erök. Èn szívem szerint egèsz nap aludtam volna.
@zazuma: jobbulàst kívánok neked. :)

Kajman 2012.09.14. 21:22:44

Ám ez a chemtrail èrdekes dolog. Vegyszerekkel vèdekeznek energiák ellen? Szerintetek ezek leföldelhetik az energiákat?
Bár ki tudja mi van a permetlèben...

Agenor 2012.09.15. 11:50:01

@zazuma: Bocs, nem akartam rád ijeszteni. :)
Én már ezeket a "kedves" negatív programozásokat nem is látom, Firefox-nál be lehet állítani, hogy ne ugorjanak fel ilyen figyelmeztetések. (Beállítások -> Biztonság -> Bejelentett támadó webhelyek blokkolása -> pipa kivesz)
De gondolom más böngészőknél is meg lehet oldani ezt.

Ahogy @elyshia: is írta egyre több ébresztő oldallal történik ugyanez, "teljes véletlenségből". Kapálóznak rendesen a Fény ellen, valószínűleg lesznek még cifrább dolgok is, amíg az áttörés meg nem történik. :)

De kitartás mindenkinek, ez mutatja leginkább, hogy közel már a Hajnal. Egyre többen ébrednek fel az altatásból, rengeteg emberhez jutnak már el ezek az infók, az más kérdés, hogy ki mit kezd vele.

@miczo: Amit én érzékelek, hogy egy ideje egyre sűrűbben érzek a "semmiből" nagyon erős hálaérzést. Korábban ha olvastam valamit, meditáltam, vagy megnéztem egy pozitív videót, csak akkor éreztem ilyen intenzív örömöt és hálát, most meg "csak úgy" jön néha, és eltelít teljesen. Olvastam más fórumokon is, hogy egyre többen érzik ezt. Tényleg változnak a dolgok. :)

bereabeli 2012.09.15. 12:42:43

@Kajman:
Hallgasd végig és meglátod a bevizsgálások eredményét, hogy mi van benne. Ha sokáig menni fog bennünket küld a Föld alá az elmondottak szerint.

zazuma 2012.09.15. 14:08:05

@Agenor: Köszönöm, kedves vagy! Engem is sokszor eltölt ez a semmiből felbukkanó emelkedett állapot. Az ősznek is megvan az energetikai jelentése, elindul a lenyugvás a pezsgő nyár után. De még nem fordulunk teljesen befelé, mint télen. Ősszel ezt az emelkedett állapotot többször vagy mélyebben éreztem az utóbbi években.

Kajman 2012.09.15. 14:13:36

@bereabeli:
Köszi ma végignézem :)

Vamest 2012.09.15. 14:30:34

Egy újabb alternatív energia. És mi közös bennük: a kormány és a háttérhatalmi lobbi nem támogatja, sőt akadályozza.
tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/09/egy-lengyel-fizikus-talalmanyaval.html?spref=fb

zazuma 2012.09.15. 20:15:54

@Vamest: Szia! Végighallgatom, köszi!

Kajman 2012.09.15. 20:24:02

@bereabeli:
Stroncium többek között...csak hogy sugározzunk a boldogságtól.
Jó film volt köszi a linket.

2012.09.16. 17:44:29

Üdv Barátaim!

Második napja elkészültem az utolsó bejegyzés értékelésével.
Nem lustaságból nem adtam közre (egyébként nagyon hosszú lett. Legalább olyan hosszú,mint amennyire Cobra belenyúlt bizonyos kérdésekbe), hanem mert vártam.
Vártam, hogy értelmes emberek, értelmes módon, értelmesen PÁR-BESZÉD-ET, ESZME-CSERÉT folytassanak.
Ez most még akadozik...
Nem kicsit, nagyon...(egy klasszikus)

Hitviták voltak és vannak. De mit véd valaki, akármiben is HISZ, amikor a hitét védi?
ÖNMAGÁT.
Ez a hét, itt a blogon a hitviták mentén zajlott. Az energiák kisülésének semmi értelme, ha nincs levezetés, tanulság és következtetés.

Az a fénymunkás, aki önmagát annak tartja, de kivont karddal védelmezi aktuális hitrendszerét, nos annak semmi köze a Fényhez.
A FÉNY, önmagában megáll. Egyszerűen VAN.

Akkor fogunk tudni érdemben beszélni EGY-MÁSsal, ha felfogjuk: én a kép jobb alsó részét látom. Te a jobb felső részét. Ő a bal felső, ti pedig a bal alsó részét. Lesz(nek), aki(k) a középső részt látják.

TELJESEN MÁST LÁTNAK.
DE UGYANAZT A KÉPET LÁTJÁK.

Amíg ezt fel nem fogjátok, addig ESÉLYETEK SINCS!

2012.09.16. 19:26:22

@Vamest:

Köszönöm!

De nem azért vajúdnak a hegyek, hogy egereket szüljenek.
Ha valami zavar, az pontosan ez a lehetőség.

Nekünk magyaroknak az átkunk és áldásunk, hogy kelet-nyugat, észak-dél metszéspontjában állunk. A magyar nyelvben ezért nincsenek nemek. Ezért nem osszuk fel a világot részekre. Nem szabdaljuk fel, ami EGY.

@kacsoli:
"...A Te valóságodban, kedves Barátom, valóban lehet, de lehet, hogy az enyémben nem úgy van...."

Kedves Barátom!
Ezt Te írtad és alapvető, súlyos tévedésben vagy.
UGYANIS EGYETLEN VALÓSÁG LÉTEZIK.
De ne légy elkeseredve az ezoterika és spiritualitás követőinek 95% ebben a félrevezetésben éli mindennapjait!
Hogy egy példát mondjak: ott guggolunk, térdelünk a Csendes-Óceán partján. Mindenkinek más-más színű, méretű, anyagú pohár van a kezében, ahonnan merítünk. Így mindenkinek a saját tároló edénykéjében más-más mennyiségű víz van. Ha megkérdeznélek: mi van a poharadban? Azt válaszolnád: a Csendes-óceán. ÍGY IGAZ. De a másikéban is az van és előttünk hullámzik maga a Csendes-óceán. A maga hozzánk NEM mérhető végtelen méretével és erejével...
Én ezt mondom.

Te azt állítod, hogy mindenkinek a poharában más óceán, más víz, más lényiség van.
Ez a sötét háttérhatalom egyik legnagyobb hazugsága és félrevezetése. Amit a spirituális és ezoterikus megmondóemberek, a főáramú hivatalos ezoterika teli pofával üvölt. Ha belegondolsz, ennek egyetlen lényegi következménye van: ha mindenkinek a poharában más-más óceán van, akkor Csendes-óceán nem is létezik...
Nem véletlen mondom azt, csak nagyon kicsit, szinte észrevehetetlenül manipulálnak, de az a "kicsi" félrevisz mindent.

Ugyanez a helyzet a tévedés és tudatos hazugság kérdésében. Mert van, amit nem lehet relativizálni. Nem mondhatjuk, ahogy bereabeli Barátunk is mondta: hogy 2+2=5. A mi valóságrendszerünkben az bizony 4! Itt visszakanyarodnék hasonlatomhoz. Lehet, hogy az Óceánnak vannak sekélyebb részei. Vannak mélyebb, vannak hidegebb, vannak melegebb részei. Van, ahol ilyen, van, ahol olyan fajok élnek.
Ez relatív. De az Óceán (Ősforrás, Isten, Ős-Ok, Igazság, Valóság, Fény, stb.) létezése NEM RELATÍV. ÉS NEM VISZONYLAGOS.
ÍGY AZ IGAZSÁG SEM VISZONYLAGOS!!!!!!!!!!!

Kajman 2012.09.16. 20:27:02

@timurida:
Szia!
Mint mindig, most is jól körvonalaztad a lényeget :)

airt 2012.09.17. 05:22:39

Kedves Timurida!
Nem tévedek. Te nem érted, amit írtam. Olvasd el mégegyszer, azt írtam, hogy a valóságot mindannyian másképp érzékeljük. Nem azt, hogy sok valóság létezik. A célom továbbra is: hogy ezentúl is készüljenek fordítások. Nagyon várom már a Cobra interjú 2. részét. Ti meg csak vitatkozzatok nyugodtan, elvi, filozófiai stb. kérdésekről.
Üdv!

2012.09.17. 07:01:24

Kedves kacsoli!

1. Köszönöm szavaidat. De a "Te valóságodban" szóösszetétel - szerintem - önmagáért beszél szemantikailag.

2. "A célom továbbra is: hogy ezentúl is készüljenek fordítások." Tisztelem az elhivatottságodat. Magam és még sokan is ezt SZERETNÉNK. De én nem veszem a bátorságot, hogy ez legyen a "célom", mert ez két embernek a non-profit munkáján és egyéni áldozatán múlik. Ha ők inkább söröznek egy jót a barátaikkal, vagy szeretkeznek egy nagyot a kedvesükkel fordítás helyett, még akkor is csak megköszönhetjük eddigi fáradságukat.

3. "Ti meg csak vitatkozzatok nyugodtan, elvi, filozófiai stb. kérdésekről." Na pontosan itt kezdődik a fundamentalista HIT. Mert egy ismeretlen ember gondolatait nem szabad kinyilatkoztatásként kezelni. A közös gondolkozásnak pedig, ha kellő figyelemmel és nyitottsággal kezeli egy csoport, közösségszervező ereje van. Mert a háttérhatalmat csak a közösséggé összeálló emberiség tudja megállítani. Sem galaktikus testvéreink, sem a földalatti mozgalom, sem a tiszta szellemi régiók NEM FOGNAK SEMMIT TENNI, ha az emberiségnek legalább egy része (kritikus tömeg), nincs beszélőviszonyban önmagával - a másik emberrel - és egymással.

Neked is minden jót!

Üdv!

elyshia 2012.09.17. 09:36:48

Kedves @Smaly7: a te egyik korábbi bejegyzésed (" Fényt akarok, szeretet magam körül! Igazad van, a emberiségnek is tenni kell valamit! Hát akkor tegyük, amire születtünk!!! Szeretet adj, fényt! A rózsa is elpusztul, a lepke is, a kiscsibe is, ha erőszakkal bontod ki!!! Pedig még lehet, hogy a szándék is jó!...") indított arra, hogy megkeressem ezt a kis írást.
Időszerű.
Olvassátok szeretettel, ahogyan én is felteszem.

"A héten egy barátommal beszélgetve eszembe jutott egy történet, amit a nyáron hallottam.
"Egy könyörületes személy, látva hogyan küszködik egy pillangó, hogy kiszabadítsa magát a bábból, segíteni akart neki, nagyon gyengéden kitágította a szálakat kialakítva egy kijáratot. A pillangó kiszabadult, kibújt a bábból, bizonytalanul bukdácsolt, de nem tudott repülni. Valamit ez a könyörületes személy nem tudott, és ez az, hogy csak a megszületés, kibújás küszködésén keresztül tudnak annyira megerősödni a szárnyak, hogy repülni lehessen velük. Megrövidített életét a földön töltötte, sose ismerte meg a szabadságot, sosem élt igazán."
Én úgy mondom nyitott kézzel szeretni. Ez olyan tapasztalat, ami lassan ért meg bennem, a fájdalom tüzében és a türelem vízében kovácsolódva. Azt tapasztalom, hogy muszáj felszabadítanom azt, akit szeretek, mivel ha rákulcsolódok, rácsimpaszkodok vagy megpróbálom irányítani, azt vesztem el, amit megtartani próbálok.
Ha én megpróbálok megváltoztatni valakit, akit szeretek, mivel úgy érzem, én tudom milyennek kéne lennie, akkor egy nagyon értékes jogától fosztom meg, a jogtól, hogy felelősséget vállaljon saját életéért, választásaiért, létformájáért. Valahányszor ráerőltetem a kívánságomat vagy az akaratomat, vagy megpróbálok hatalmat gyakorolni felette, megfosztom a fejlődés, érés teljes lehetőségétől, az én birtoklási vágyammal korlátozom és keresztezem, teljesen mindegy, mennyire jó szándékkal.
Korlátozni, és ártani tudok a legkedvesebb óvó cselekvésemmel, és védésem, túlzott figyelmem szavaknál ékesszólóbban tudja mondani a másik személynek: "Te képtelen vagy magadra vigyázni, nekem kell veled törődnöm, rád vigyáznom, mert te az enyém vagy. Én vagyok érted a felelős."
Ahogy tanulom és gyakorlom, egyre inkább azt tudom mondani annak, akit szeretek: Szeretlek téged, értékellek téged, tisztellek és bízom benned, hogy birtokában vagy, illetve ki tudsz fejleszteni magadban olyan erőt, képességet, hogy mindazzá váljál, ami lehetséges számodra, ha én nem állok az utadban.
Annyira szeretlek, hogy teljesen felszabadítalak, hogy egymás mellett sétáljunk örömben, bánatban. Együtt fogok veled érezni, ha sírsz, de nem foglak kérni, hogy ne sírj.
Törődni fogok a szükségleteiddel, támogatni foglak, de nem tartalak vissza, amikor egyedül tudsz menni. Mindig készen fogok állni, hogy veled legyek a bánatodban, magányodban, de nem fogom elvenni tőled. Igyekezni fogok, hogy figyeljek a szavaidra, azok jelentésére, de nem ígérem, hogy mindig egyet fogok érteni veled. Néha dühös leszek és akkor ezt olyan nyíltan fogom neked megmondani, hogy ne kelljen a különbözőségeink miatt elutasítást vagy elidegenedést éreznem. Nem tudok mindig veled lenni, nem hallom meg mindig, amit mondasz, mert van amikor magamra kell figyeljek, magammal kell törődjek, és ilyenkor is olyan őszinte leszek veled, amilyen csak tudok.
Tanulom, hogy ki tudjam ezt fejezni azoknak, akiket szeretek, akikkel törődök, akár szavakkal, akár azzal, ahogy létezem másokkal és magammal. Én ez úgy hívom, hogy nyitott kézzel szeretni.
Nem vagyok képes mindig távol tartani a kezemet a bábtól, de már egyre jobban megy. "

Namaste

Smaly7 2012.09.17. 09:59:17

@elyshia:
Igen, ez az! Örülök, hogy feltetted.
"Nem vagyok képes mindig távol tartani a kezemet a bábtól, de már egyre jobban megy. "
Így igaz, elég, ha véded a bábot, hogy ne essen baja, ne tűzze a nap, ne pusztítsa el a vihar. Ha a körülményeket megteremted, már megtetted, amit lehet.
Azt szokták mondani, hogy legyél olyan mint a Nap, aki mindig ad, nem nézi, hogy kire süt, rosszra vagy jóra, mindenkire szórja fényét.
Ha meg neki nem kell, az az ő döntése, akkor "Legyen úgy!"

zazuma 2012.09.17. 10:17:56

Kedves Kacsoli! Én értettelek.
Érzem, hogy mi volt a közölnivalód.
üdv Zazuma

zazuma 2012.09.17. 10:45:00

@elyshia: Hú, de jó, hogy ezt ideírtad! Három lépésről szeretni, és ezt betartani, nem túlzásba vinni a törődést, na ez kemény lecke tud lenni. Észrevenni, hogy mikor lépjünk a másikért és néha akkor "lépünk" érte, ha nem teszünk. üdv, Zazuma

elyshia 2012.09.17. 11:59:34

@zazuma:
sajnos nem én írtam, (levélben kaptam egy barátomtól, évekkel ezelőtt, de nem volt szerző) de teljes mértékben az én gondolataim is.
Nem egyszerű valóban, pl. a gyermekeknél is, nagyon nehéz, hogy ne vedd át az irányítást, ha látod, hogy rossz felé megy a csemete. Mégsem tehetsz mást mint elmondod neki te mit gondolsz, és biztosítod a szeretetedről és, hogy ha szüksége lesz rád, ott leszel. Ha viszont apró korától így teszel akkor nagy baj nem lehet. Na és persze fontos, hogy hiteles légy, mert a szavak csak szavak, a példa az életed, de ez már másfelé visz.
Amiért most ide tettem, az, hogy bennünket is így szeretnek. Meg kell élnünk, a pillangóvá válás minden stádiumát.
És aki ezt megérti egészen más szemmel nézi azt ami most történik.

Namaste

miczo 2012.09.17. 15:26:21

"Mert a háttérhatalmat csak a közösséggé összeálló emberiség tudja megállítani. Sem galaktikus testvéreink, sem a földalatti mozgalom, sem a tiszta szellemi régiók NEM FOGNAK SEMMIT TENNI, ha az emberiségnek legalább egy része (kritikus tömeg), nincs beszélőviszonyban önmagával - a másik emberrel - és egymással."

@timurida: Alapvetöen nagyon jók a meglátásaid, de vannak területek, amikor azt érzem, hogy elméböl próbálod becserkészni a dolgokat. Ami mondom nem baj, csak ha nincs kapcsolata a forrással (a belsö forrásoddal) akkor az ilyen információ bár igaz és érdekes, de mégsem visz sehova, csak önmagában van, nem kapcsolódik a nagy egészhez. Ez egy nagyon ingatag terület, hogy tudjuk hol is vagyunk, honnan is jön ami jön, hogy rajta vagyunk-e még a forráson, vagy idölegesen lesodródtuk és vissza kell találni. Nem könnyü egyensúlyban maradni, a tudati fókuszt tisztán tartani, ez mindig és mindegyikönkre igaz. Tényleg nem vitaindítóként, csak ez most eszembe jutott.

Jelenleg nem vagyunk függetlenek a magasabb valóságoktól, mert önvalónkon keresztül, sugallatok, megérzések, mindennapi döntéseink által folyamatosan csatornázzuk azt a tartományt. Nem hagynak magunkra minket.
A galaktikus testvéreink sem hagynak magunkra minket, folyamatosan itt vannak, és tevékenyek az emberiség egészéért, csak legfeljebb nem úgy és nem olyan látható módon ahogy azt a primitív 3D-s tudat azt elvárja.
A 4D-5D hatrán mozgó operatív flotta folyamatosan jelen van, idönként egészen a 3D határáig jönnek, ha van rá érzékenységet, akkor láthatod, érezheted a hajóikat.
Rengeteg, értsd több milliónyi lélek inkarnált magasabb dimenziókból ide, ennek a ciklusnak a végére, hogy meg lehessen tartani egy szintet és fel lehessen húzni azokat, akik fejlödésük folytán már alkalmasak az ugrásra.
A háttérhatalom nem ember által iderakott intézményrendszer, így a földi embernek külsö segítség nélkül azt eltávolítani szinte lehetetlen. Ez egy olyan szinten összerakott hazugságrendszer, amin a tömegek még nem látnak át, szerintem nem is fognak, így a felébredt kisebbségnek esélye nem lenne átfordítani a bolygót ha csak magára lenne utalva. A bolygón élö emberek nagyon nagy része bele van ebbe ragadva és ezzel a feladattal kellene megküzdeni azoknak a "fénymunkásoknak" aki még jórészt maguk is tisztításra és felvilágosításra szorulnak, illetve nincs meg a tudatos kapcsolatuk a magasabb dimenzionális létezéssel.
A szarból csak az tud kirántani, aki maga már nincs benne nyakig, és ezt innen, lentröl induló emberek tudják beindítani életükkel példájával. Ez kemény munka, addig feltornászni a tudatot.
Amikor az elsö kis csoport áttör, az általuk beindított robbanás vákuma rántja magával a második érett csoportot, és így tovább. Egy idö után sorra kerülnek azok is, akik fejlödési ciklusukban elöször lépik meg a 3D-4D ugrást. Itt megint nem egyedül és függetlenül történnek a dolgok.

Ne tekintsetek magatokra úgy mint különálló emberi lényekre itt a 3D-ben, mert magasabb tudati valóságok lehasadt szikrái vagytok, akik ebbe a világba inkarnáltak. Rengeteg szálon kapcsolódtok felfele, ki tudatosabban, ki pedig kevéssé, de nem is ez számít.
Aki 5.-6. dimenzióból érkezik ide le, az tudatának csak egy részét tudja belepaszírozni egy ilyen 3D-s emberi testbe (ami ezen a bolygón rendelkezésre áll), ami egyáltalán a tudat olyan fokát képes elviselni. Az 5D-s tudatosságot nem nagyon bírja el itt ez a fizikai test, kevés ilyen ember van itt.
De az 5-6D-ben maradó tudat mindig kapcsolatban áll a inkarnálódásban lévö szikrával, bár a szikra, az inkarnált személyiség megértése, tudatossága nem mindig olyan szintü hogy az együttmüködés zavartalan. Ez elég nehéz, hiszen a szikrának is szabad akarata van, csak akkor megy a dolog, ha önszántából együttmüködik ebben a (belsö)folyamatban.
Azt nem hiszem hogy az emberiség egy közösséggé állna össze. Inkább tudatilag széttagozódnak rezgéstartományokba, elmenökre, maradókra, ahol ki-ki megy arra a rezgésszintre ami az Ö hazája.

Merkurius 2012.09.17. 17:14:01

Sziasztok .

www.youtube.com/watch?v=uSCupRunCM4&feature=bf_prev&list=PLC551E96ECA0FC95F

Nem csak az első számot gondoltam ajánlani , hanem érdemes tovább hallgatni .
Aki esetleg nem érti rendesen szöveget , itt megnézheti .

www.zeneszoveg.hu/egyuttes/151/nox-dalszovegei.html

Valamikor én is csak a jó zene miatt hallgattam az együttest , de mióta "fordult" velem a világ másként hallgatom a szövegeiket , és nagyon is érthető lett a mondanivalójuk . . Valahogy úgy érzem mintha nekem , vagy nekem is szólnának , persze ez előfordul több más Magyar zenekar szövegeivel is .
Ti nem érztek ilyet mikor hallgatjátok ?
Én inkább az ilyen szövegírókat fogadom el számunkra valós médiumnak , mint a különböző külföldi ezoterikusat . Akik vagy számunkra "megfoghatatlan" dolgokról írnak , nagyrészt mások segítségét igérgetve , vagy írnak több száz oldal "nyálas" szöveget és mikor az ember a végére ér mégis csak azt érzi , hogy valójában semmi hasznosíthatót nem tudott meg belőle .

Kajman 2012.09.17. 17:31:20

@miczo:
Szerinted akkor az általad is említett hatalmas mèretű hazugsághálót áttörni külső segítsèg nèlkül nem lehet?

miczo 2012.09.17. 17:42:25

@Kajman: De igen, egyedi szinten mindig vannak akik tudatosodnak és túlnönek a hálón. Ezek eddig is kiléptek. A tömegek szintjén szerintem nem, az összebmeriség mozgása nem tudatos, csak sodrádnak az eseményekkel külsö impulzusokra reagálva. Ezen alapul az egész háttérhatalmi rendszer ami tudatilag tartja rabságban az embert.

Vamest 2012.09.17. 17:58:40

@Kajman: most ez egy elvi kérdés? Mert az a helyzet -a véleményem szerint-, hogy pont a hazugságháló és a fátyol miatt nem látjuk az igazi valóság egészét, mert vagy egy meghamisított világot látunk, vagy a valódi világnak csak egy parányi részét, vagy ezeket tetszés szerint összekeverve. Gyakorlatilag már a kérdés is lehetetlen: hogyan tekinthetnénk el ebben a folyamatban a "külső segítségtől"? A központi naptól, a teremtőtől, az isteni tervtől, a fejlődési ciklustól, a fizikai síkon túli világtól, az angyali segítségtől, a lelkünk/szellemünk/isteni tudatunk 3D-n kívüli részétől?

Kajman 2012.09.17. 18:38:22

@miczo:
Köszi a választ :)
@Vamest:
Igen, magát a kérdést elviekben tettem fel. Mert szerintem ez egy annyira összetett, és nehezen körülírható kérdés, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Bár a kérdést miczo-hoz intéztem, mivel a gondolatsort nálam az Ő válasza indította el, de a Ti, válaszotokra is kíváncsi vagyok :)

Vamest 2012.09.17. 18:45:13

@Kajman: @miczo: válasza után most már elgondolkoztam azon is, hogy mi számít akkor külső segítségnek?

set12& 2012.09.17. 19:55:16

A metafizikai háttér ismerete sokat segít a megértésben.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/98/Sanzio_01_Plato_Aristotle.jpg/300px-Sanzio_01_Plato_Aristotle.jpg

Pláton azt mutatja nézz az Égre, Arisztotelész azt, hogy nézz a Földre.

@Merkurius: Igen, minden magyarázat, jel meg van adva, csak nem figyelünk rá.

zazuma 2012.09.17. 20:53:46

@Vamest: Külső segítség lényünk felsőbb dimenziós részei, galaktikus barátaink, belső földiek, tehát a magasabb dimenziókból "lenyúlnak" értünk. Maga Isten, de minden és mindenki Ő, bárki segít, Istentől jön olyan mértékben, amilyen mértékben készek vagyunk rá. Miczo jobban átlátja, igazi expert. Én csak úgy elmerengtem és ez jött ki.

zazuma 2012.09.17. 21:04:44

@Merkurius: Köszi a zenét! Én is ilyet érzek Ákos dalainál, a mostani idők nagyon ott vannak a szövegeiben. Van, hogy a ritmus és a dallam számít, angolul meg mindegy mennyire idétlen a szöveg. Ha pedig a mondanivalóról van szó, akkor nem az a lényeg, hogy tudnék e rá mozogni, figyelem a szöveget, dallamot és ugyanúgy magával tud ragadni.

airt 2012.09.17. 21:46:51

@timurida: Sajnálom, hogy Te belekötsz a szavaimba, a mondanivalómat pedig nem akarod érteni. Sztem tisztán, világosan és egyszerűen fogalmaztam. És mások értették.
Nem kedvelem a bonyolultságot.És nem is élem.
És itt befejeztem ezt a témát.
@Kajman: Külső behatás( vízöntő-sugárzás, napkitörésekhez kapcsolt frekvenciabesugárzások stb.)eredménye, hogy egyre többen a világ polgárai közül a tudatukra ébrednek.Ez pusztán magunktól nem ment volna.Akinél ez megtörténik, és elkezd emlékezni, már felelőssége van (sztem), már egy "darabka" fényt szór szét, és ezt nem szabad abbahagynia. Sőt! Mindent el kell követnie, hogy fénye több legyen, és többet szórhasson szét. Ennek semmi köze sincs ahhoz, amit beszél, ennek az életéhez van köze. Semmi köze sincs az egójához, mert a "fényszórás" teljesen személytelen. Ez szolgálat. Az emberiség szolgálata.Ehhez szükséges, hogy letisztítsa magáról az összes sarat, mindent, ami ál, ami hamis, és megszűri a fényt.Ez a folyamat nagyon nem kellemes, sok-sok fájdalommal jár. Fizikaival és lelkivel egyaránt. Így tapasztaltam. De ezt a folyamatot is segítik külső behatások. Most nagyon intenzíven, úgy mondanám, hogy nincs is más választásunk.Tisztulni kell. (magunktól ez sem menne, az egó megakadályozza minden áron)
Az emberiséget nem szavakkal, előadásokkal, beszélgetésekkel ébresztgetjük. A Belőlünk kiáradó fény az, ami hat. Már, ha van. És a másik oldalon pedig megvan a befogadási készség.És ennyi a lényeg.Sztem.
Üdv.

Vamest 2012.09.17. 23:22:55

@Merkurius: ajánlotta a NOX dalait, hogy milyen üzenetet ad át. Nézegettem, hallgattam.
De itt ez a klip, és most nem tudom hova rakni.
www.youtube.com/watch?v=3QNFY4MKTy4&feature=related
Ha megnézitek van benne minden, amit a sötét oldal használ: fekete esernyő, félszemű, lepke, stb. minden, amit a piros pirula is magyaráz).
És ez: www.youtube.com/watch?v=urxdYxq4RqA&feature=related
Milyen jövőkép? Terror, robotok, fegyverek...
Most akkor ez a báránybőrbe bújt farkas esete? Avagy milyen oldalon is állunk az illúzió világában?

Vamest 2012.09.17. 23:26:08

Úgyis mondhatom: Semmi sem az, aminek látszik!

Kajman 2012.09.18. 07:40:20

@kacsoli:
Köszönöm :)
@Vamest:
Mindkét klip igencsak érdekes, de az igazi érdekesség a második klipben van, 0:47-től a felirat... Ébredés!
Na ez a nem semmi :)
Szerintem itt konkrétan letette a hitét "valami" mellett az együttes...Annyi szimbólum van benne, hogy győzze feldolgozni az ember.
Más téma szerintem érdekes:
Tegnap beszélgettem egy ismerősömmel, aki történetesen a pránanadit műveli, elég magas szinten (remélem erre nem sértődik meg senki, aki esetleg ezt az ágat műveli, nem az a célom). Elmeséltem neki, hogy egy katona szemén keresztül "láttam", amint egy mezőn sok- sok lényt terelnek össze, majd ez a katona közli, hogy még 11 van szabadon.
A véleménye nagyjából az volt, hogy ezeket a lényeket (szerintem ők az arkhónok)nem szabad elfogni, őket szabadon kell engedni, hiszen ők tartják fenn a fátyolt, és őrzik a Földet.
Kicsit megdöbbentem. Szerintetek?

2012.09.18. 08:21:51

@miczo:

Köszönöm szavaidat!
Egy szóval sem állítottam, hogy az emberiség egyedül meg tudja állítani őket, vagy meg tudja oldani a felemelkedés kérdését. Viszont látok egy előfeltételt: ez pedig legalább az emberiség egy részének - még csak nem összefogása - hanem nyitottsága a másik felé. Mert galaktikus testvéreink és a tiszta, magasabb szellemvilág MINDENKÉPPEN segít, HA az emberiség egy része készen áll.
Ha anélkül lépnek közbe, hogy ez a készenlét, ez a készség hiányzik, az számomra két dolgot jelent: az egyik, hogy elfogyott az idő és mindenképpen el kell indulni, mert már nincs mire várni. A második: a jelenlegi tudás és információ NEM ELÉGSÉGES, nem tudja azt az 1%-ot, mint egy indítómotor az autó motorját berántani, beindítani.

Amit leírtál tényleges és igen elkeserítő állapotunkról, mennyire meg vagyunk fosztva valódi tudásunktól és önvalónktól, magam is így látom. Tényleg nyakig ülünk a sz*rban!

A spiritualitás terén szerzett tapasztalataim sem ígérnek sok jót. Nem is elsősorban az igazság-tévedés (vagy megtévesztés) arányai miatt. Hanem azt tartom aggályosnak, ahogy a spiritualitás útján járók viszonyulnak magához a spiritualitáshoz és ezoterikához. Vallásként kezelik és nem eszközként. Önmaguk számára és a másik ember számára is nem lehetőséget látnak benne, amiben a szabadság döntő elem, hanem kötelező dogmákat és hitelveket.

Megmarad a lelki, szellemi, erkölcsi, érzelmi függőség, csak most nem bármiféle vallási és társadalmi izmushoz, hanem egy gondolkozásmódhoz viszonyulnak így. Kevés kivétellel az ide író Barátaim jó része ebben a cipőben jár. Ugyanúgy nem lehet feltenni a "MIÉRT" kérdését egy Cobra írással kapcsolatban, mint ahogy nem lehet feltenni akár egy vallási kérdéssel kapcsolatban egy vallási közösség keretein belül.

Mert nem Te, FehérVándor, vagy Benedictus tiltjátok meg a normális hangnemben feltett tisztességes kérdéseket. Maga a "csapat" nagy része bukik meg ezen a vizsgán. Mert vagy előveszi a kliséket és közhelyeket, vagy lemennydörög a hegyről, mint Mózesnek Jahve, vagy a tinédzser lányok lányok tündi-bündi rózsaszín gügyögésével válaszol.

A helyzet az, hogy Cobrának ez a bejegyzése, annyira szűk-látókörűen, tapinthatóan ostobán amerikai, hogy egy általam megálmodott iskolában egy jól felkészült történelemtanár azonnal elégtelent adna egy ilyen feleletre, utána elgondolkozna azon, vajon ő jól adta-e át a saját tantárgyát. Magyarként különösen érzékeny a kérdés, mert a Medici család ugyanúgy a sötétség szolgája volt, ugyanazokkal a szennyes eszközökkel élt(gyilkosság, kínzás, hatalmi harc), ugyanolyan maffiózó volt, mint a Borgia-család. Ez a két família nem azért állt szemben egymással, mert az egyik fehér volt, a másik fekete. A területért és hatalomért harcoltak, mint a mexikói drogbárók. De abszolút téves a római, görög és egyiptomi misztériumiskolák kérdése is. Mert ugyan ezek az iskolák léteztek, de nem önálló szellemi kisugárzásuk volt. Hanem hozott anyagból dolgoztak. Az anyagot pedig a titokzatos mezopotámiai és kánaáni őskultúrák jelentették. Még a hinduizmus védikus irodalma is innen származik. Inanna és Ukkó pedig sokkal régebbi és igaz megfelelője az Ősforrás női princípiumának, mint ezek igen lefokozott egyiptomi, római és görög megfelelői.
A Templomos Lovagoknak pedig NEM VOLT pozitív része, mert a Cabal első komoly próbálkozása volt a globális pénzügyi hatalom megszerzésére. Ezt pedig olyan fekete rituálékkal, spirituális beavatásokkal támogatta meg, amelyek közvetlen előfutárai voltak a mai szabadkőműveseknek és illuminátusoknak. Pozitív Templomosokról kb. olyan káromlás beszélni, mint Pozitív Szabadkőművesekről.
Ezt a tárgyi tévedésektől hemzsegő írást kizárólag egy hamburgerzabáló amerikainak lehet eladni, aki még a világtérképen sem tudná megmondani, hol van Európa.

De a fenti kérdéseket nem lehetett megbeszélni értelmesen. Volt egy indulatoktól fűtött hitvita, ahol a csapat egy része kivonult, mert úgy érezte - amúgy jogosan - hogy "persona non grata" a személye. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik: MÉG KÉRDEZNI IS MEG KELL TANULNUNK. Mert a megbeszélés, informálódás a lényeg és nem a másik "lenyomása".

Észrevételed, hogy mennyire használom az elmémet, agyamat, NAGYON lényeglátó. Mert ez nekem egy nagyon kemény lecke. Mert az információ az elmén keresztül jön nálam. Ott különválasztani a legnehezebb. Konkrét beszédhang, harmadik szemes látás, érzések, intuíciók esetén könnyebb elválasztani a bemenő, kimenő jeleket. Az agyban ez sziszifuszi feladat. De köszönöm észrevételed, mert ez megerősíti azt, amit önmagamról gondolok!

Üdv!

elyshia 2012.09.18. 08:51:59

Azt hiszem most van itt az ideje, hogy elköszönjek Tőletek.

Bár továbbra is el fogom olvasni a feltett cikkeket, de hozzá többé nem szólok.

Folytatom a munkámat, amit már hosszú évek óta végzek, a közhelyeimmel és tündi-bündi gügyögéseimmel.

A Fény legyen Veletek!

Namaste

Tekerentyűs brizgettyű 2012.09.18. 10:03:23

@timurida: Miért gondolod, hogy megtiltják neked a kérdéseidet? Nem lehet az, hogy nem megtiltásról van szó, hanem pusztán arról, hogy jelenleg "lényegtelen" kérdéseket teszel fel? Fontosnak tűnik, pedig nem az. Lehet, hogy szándékosan vagy sem, de Cobra is oszthat meg téves információkat, de nem biztos, hogy azt teszi. Ezt jelenleg nem tudjuk, és még egy jó darabig nem is fogjuk megtudni. Majd ha a megértés olyan szintjét elérjük, hogy képesek leszünk megérteni a teljes folyamatot, majd akkor lesznek lényegesek ezek a kérdések, mert akkor már érteni fogod. Addig nem. Bármennyire is okos vagy, még kevés lehet az információd, még kevés a lehet megértésed. Ahogy talán mindenkié. Ezért van az, hogy egy része a csapatnak ignorálja a kérdést. És ezért próbálja meg a személyes fejlődés témáját erőltetni, mert mindenkinek saját szempontjából, ez a fontosabb, mert a saját magára vonatkozó válaszok mindenkiben benne vannak és elsődleges feladata azokat megkeresni.
Ugyanakkor tény, hogyha nem tennénk fel kérdéseket itt, nem elemeznénk ki a dolgokat, akkor gyakorlatilag nem lenne a fórumnak létjogosultsága, akkor csak hírközlő lenne. Tehát nem is az a baj, hogy kivesézitek a cikknek valóságosságát, csak túl nagy energiákat mozgósítotok közben, túl fontosnak tartjátok. A jelenlegi magyar politikai helyzetet sem lehet átlátni, nemhogy egy olyan helyzetet, amiről gyakorlatilag csak információ-morzsáink vannak. Lehet találgatni, de ennyi szenvedélyt beleölni és mindeközben egymást cincálni nagy kár. De lehet éppen ez volt Cobra cikkének a célja, persze lehet, hogy nem...

zazuma 2012.09.18. 14:50:57

@Kajman: Nem tudok semmit az arkhónokról, csak annyit, amit Cobrától olvashattunk. Ne tudom megítélni kinek lehet igaza. A pránanadis ismerősöd miért mondhatta ezt? Tud valamit, amit mi nem?

zazuma 2012.09.18. 14:59:32

@elyshia: Csak a lelked rezgése számít. Megkavargatom azt a csapatépítő kávét és megiszom az egészségedre. Szép napokat kívánok, Zazuma

Kajman 2012.09.18. 15:11:43

@zazuma:
Látod erre nem tudok válaszolni. Mindenesetre megdöbbentő volt.
@timurida:
Nem hitbeli kérdés, hanem tudásvágy. Semmi több.
Szoktam kérdezni én is nagyon sokat. Mint látod itt is. Ha akarsz, vagy tudsz, tudtok rá válaszolni örömmel veszem, mert abból tanulok, több ilyen válaszból, és a saját megérzésemből ki tudom alakítani elképzelésemet egy-egy témáról, gondolatról, írásról.
Sokak számára ez a blog a tudás tárháza.
Mindössze ennyi az egész. Ha kérdésem van felteszem, ha tudtok, vagy akartok, válaszoltok. Ha Ti teszitek fel a kérdést, és tudok rá válaszolni, megteszem, mert én ebben tudok segíteni.

Mátrix 2012.09.18. 17:25:20

Sziasztok,

Hát, ez nagyon nem szép, ami itt megy... (Tisztelet a kevés kivételnek) Részemről a "tündi-bündi" hozzászólások gazdáit sokkal inkább preferálom, és becsülöm, mert jellemük, lelkük tiszta. Lassan kivonul innen a pozitív oldal.. S a felemelkedés...? Ugyanígy fogja elhagyni a bolygót is, az a kevés...

Smaly7 2012.09.18. 18:27:35

Szeretem ezt az oldalt, mindig olvasni fogom, a kommenteket is, kávézni is jólesik, kell még... :)))

Sokszor már csak egy dolog hiányzik nekem, - akárcsak a hétköznapi életemben - és az a testvériség. Lenne egy javaslatom. Sokunknak van testvére, - akinek nincs, képzelje el, hogy van. Olyan testvérre gondolok, aki "igazi", akit szeret, aki meghallgat és akit meg akarsz hallgatni, mert szereted, mert jó testvérek vagytok. Próbáljuk meg a másik név alatt - pl. miczo, timurida, elyshia, Kajman, Mátrix, és a többi név alatt felszólót a testvérünként kezelni, hozzászólni, segíteni neki a kis "poros útján". (Bocsi, ha nem írtam ki mindenkit, de most rájuk is gondolok.) Ha már a világban nincs így, legalább itt megpróbálhatnánk kicsiben. Ha túl nagy kérés, vagy naív, akkor bocsi, vegyétek tárgytalannak a kérést. Csak olyan JÓ lenne... :)
Olyan nagyon vágyom már egy jobbra, türelmesen...

pem 2012.09.18. 19:21:25

Imádlak benneteket,úgy ahogy vagytok.

pem 2012.09.18. 19:26:19

@Smaly7: Drága Smaly! szeretem, hogy szívből vagytok okosak.

Kajman 2012.09.18. 20:02:57

@Smaly7:
Igen, teljesen igazad van ebben. Bár talán nèhány hozzászólásom nem ezt tükrözi, de minden itt kommentelő embert szeretek, ès tisztelek. Minden családban, ès a testvèrek között is vannak viták,de ezek elmúlnak. Èn úgy hiszem, hogy ez így is fog törtènni. :)
@Mátrix:
A pozitívum mindenkiben benne van, ahogy a szeretet is. Holnap írnèk neked egy e-mail,ha nem zavarok.
@elyshia:
Remèlem a kávè marad. Tiszteletben tartom a döntèsedet, bár remèlem megváltozik majd. (Írnèk egy e-mail holnap neked is, ha nem baj. :)

Mátrix 2012.09.18. 20:08:04

@Kajman: Szeretettel várom, persze, hogy nem zavar, sőt.

Pannoniaa 2012.09.18. 20:10:51

Fénytestvérek. Mit szóltok a mostanában zajlongó hírhez mi szerint. Toborzó leveleket küldenek az embereknek?) Állitólagos katasztrófa helyzetben..) aki tud ugy is segít a rászorulókon. MIért kell erőszakkal Berángatni az emebreket? Ráadásul olyan nevetséges adatokat kérnek. Ami a központi rendszerben meg van adva. Név, Születési hely, Cím, ANyja neve. Nevetséges mert a Nevünket, ésacímünket alapból tudják.. Ez is csak félelemkeltés amit Cobra emlitett nemrégiben a posztjában?
God bless all!!

zazuma 2012.09.18. 20:19:45

@Smaly7:
Teljesen egyetértek!
Amikor jó néhány évvel ezelőtt megjelent a magyar tv csatornákon a jóbarátok sorozat, akkor éreztem, hogy ez az amiért érdemes élni. Összetartás, összetartozás.
Folyamatosan áramlik az energia a csoporttagok között, folyamatos a megosztás, számomra ez a kulcs, a megosztás. Egy kávét is jobb örömteli társaságban kortyolgatni. Szerintem ez már meg is van itt, még ha távolságból is.

zazuma 2012.09.18. 20:21:28

@Pannoniaa: Minden időben kiderül, de baromira unom a várakozást.

set12& 2012.09.18. 22:58:11

Meglehet, azért nyomják a csatornázók a nagy globális szeretetet, mert ha egyszer a földönkívüli fajokat meglátnánk, nem megörülnénk, nem megijednénk, hanem eldobnánk magunkat a ronda kinézetük miatt. :-D

Az ember a legszebb lény az univerzumban, na jó a plejádiaknak is van némi esélyük:-)

Lelkiekben sem vagyunk rosszul eleresztve, hiába sulykolják, hogy semmit se érő fajta vagyunk. Ne higgyetek el ilyesmit. Az hogy mi itt kicsit bulizunk néha, nem egyenlő azzal a mértéktelen pocséksággal amit velünk műveltek évezredeken át.

Itt az alkalom, mivel hajóik itt keringenek, tárulkozzanak ki, jelenjenek meg úgy mint ahogy minket látnak teljességünkben.

Akik pedig tudnának segíteni, de nem teszik, azok teleportálhatnak haza üstöllést:-)

De ha van ERŐ az IGAZI segítsen bennünket.

november

set12& 2012.09.18. 23:03:50

Timurdia !

Egyszer ígérted, hogy írsz a magyar szakralitásról, a magyar helyzetről. Ha van kedved..légyszi:-)

Smaly7 2012.09.18. 23:31:57

@Pannoniaa: Szerintem igen. A hasonló "töltöttségű" hírből 12 egy tucat. Nagyon meglódult a negatív oldal, és a dezinformáció, stb. is, de nekem ez inkább haláltusának tűnik. Pl. a bengázi (líbiai eset) az amerikai nagykövettel... Fulford ír róla éppen ma, hogy Bengáziban nincs is amerikai nagykövetség... Egyre hamarabb és gyorsabban lepleződnek le.

Smaly7 2012.09.18. 23:44:03

@set12&: Én Neked ítélném oda a blog humorzsákja megtisztelő címet. Már nem először nevettettél meg, csúcs vagy! És milyen szép régi magyar szavakat tudsz: "üstöllést". Szégyen, nem szégyen én még nem hallottam róla, úgy kellett rákeresnem.

timurida (törölt) 2012.09.19. 08:16:22

@set12&:

Barátom!
Sok értelmét nem látom, ha elolvasod a fenti hozzászólásokat, ami a kritikámra Cobra bejegyzésével kapcsolatban jött. Akkor is azért halasztottam el akkor is. Most még annyira sem időszerű.
Ez kb. úgy működik, mint a fizikai látás. A periférikus látómezőben sok olyan információ van, amit a szem is lát, még az agy is érzékel, de igazából a látómező centrális része az, amire a figyelem fordítódik. A többi egy idő után mintha nem is létezne.
Persze, ha valaki elfordítja a fejét, az megoldás is lehet egy adott kérdésre, amit meg kell látni.

Egyáltalán nem aktuális belemerülni a magyar szakralitásba, úgy látom most is.

Mert a HIT az egyik legnagyobb kötöttség, legsúlyosabb lánc az ember kezein és lábain. Aki a hitet uralja, ural mindent!!! Persze, a kérdés önkéntelenül adódik: egyrészt akkor nem is hihetek semmiben és senkiben? Másrészt képtelenség, hogy valaki valamiben ne higgyen!
Mindkét felvetés jogos.
A megoldás - szerintem - a súlyponton van.
Ha a kérdés lecsupaszítom, akkor így is fel lehet tenni:
Önmagamban akarom megtalálni a mindenkori hitet, vagy a mindenkori hitben akarom megtalálni önmagam?
MERT A KÉT NÉZŐPONT EGYÁLTALÁN NEM UGYANAZ!!!
Ezért nyugodtan el lehet mondani: mutasd meg a hitedet, megmondom ki vagy!
Ha a második verziót követem, amikor egy hitben szervezem meg önmagam létezését, akkor létezésem a hittől fog teljes egészében függni. Akkor jön el az a pillanat elkerülhetetlenül, hogy hitemet úgy fogom védeni, mint aki az életéért harcol.

Kísérteties hasonlóságot mutat, a hitekkel kapcsolatos magatartás, a szerelemhez, párkapcsolatokhoz. Önmagamat szeretem-e a másikban, vagy a másikat szeretem önmagamban? Ha önmagamat szeretem a másikban, akkor a másik elvesztése önmagam elvesztését jelenti. Ha viszont a másikat önmagamban szeretem, akkor tudom önmagam részeként elfogadni. Sőt, még azt is el tudom fogadni, ha a kapcsolatnak vége, hiszen a másik nem volt más, mint a bennem élő másik polaritás tükörképe. Ami viszont velem együtt fejlődik, tehát benne van a pakliban, hogy az aktuális belső én változásával, változik a tükörkép is.
DE ÉN NEM TUDOK NÉLKÜLE ÉLNI!!!
Hányszor halljuk ezt az elhagyott, csalódott szerelmesektől. Igen barátom, rossz lóra tettél, mert megcseréltél egy olyan sorrendet, AMIT BÜNTETLENÜL NEM LEHET. Mert ha nem tudsz nélküle élni, akkor vele sem tudsz élni!

Akár hit, akár párkapcsolat, A CENTRUM ITT VAN: BELÜL. A hitem és a kedvesem is, csak tükörképe a bennem élő életnek. Sem a HIT, sem a SZERELEM nem azért van, hogy önmagam megteremtésének fáradságos kínját és nagyszerűségét megspóroljam.
A HIT - MINDEN HIT - a spiritualitás és az ezoterika is, PUSZTÁN ESZKÖZ. Nem más, mint véső és kalapács a kezemben. Nekem az a feladatom, hogy az alaktalan márványtömbben LÁSSAM a kész szobrot és a felesleges anyagot leszedjem róla.

Aki önmagát akarja megtalálni egy hitben, az nem tesz mást, mint elárulja önmagát és a feladatát. Átadja a Teremtő Anya-Atya, mint Ősforrás által kapott legszentebb feladatot: önmaga megteremtését, felfedezését és létrehozását. Átadja létezésének mesterkulcsait egy ismeretlen erőnek és onnantól kezdve szellemi szinten nincs különbség közte és az út szélén álló ribanc között, akit egy ellenszolgáltatás fejében eltartanak.

Az egész művelet, egy hit megszerzése, megszervezése, majd a kontroll gyakorlása pofonegyszerű és a fenti mechanizmusra épül. Integrálódj belém és innentől fogva, MINDENT MEGADOK NEKED. Te ne bíbelődj holmi öntudatra ébredéssel, belső munkával. Csak tartsd be a játékszabályokat, AMIKET ÉN DIKTÁLOK és én megmutatom ki vagy. Én megmondom neked, mi az igaz, mi a hamis, de te ne gondolkodj!!!

Hogyan lehet kikerülni ebből a dzsungelből? Mindent belülre, önmagunkra kell összpontosítani.
Ahogy Jézus mondta zseniálisan:
"Szeressed felebarátodat, MINT ÖNMAGAD!" Pontosan a fenti szabályszerűségek miatt mondta el a helyes sorrendet!

Fel tud-e emelkedni egy olyan tudat, amelyik ezeket a törvényszerűségeket figyelmen kívül hagyva, az egész folyamatban egy technikai kérdést lát?

Vagy mit fog szólni egy olyan spiritualitással, ezoterikával foglalkozó ember, aki most lelkesen készül december 21-re, mohón várakozva várja a friss információkat, de létezését ilyen módon külső potenciálra bízza, ha megtudja, semmi nem volt igaz és átverés volt?

Ilyenkor három megoldás szokott történni:
1. Miután szűk látókörrel rendelkezem, ezért sok mindent nem látok, ezzel nem foglalkozom. A HIT ilyenkor megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Ő úgy fogja megélni, hogy következetes a hitében. Magasabb szempontból ez csökönyös megátalkodottság!

2. Nagyon dühös lesz és kiönti a fürdővízzel együtt a gyereket is. Utána semmiféle hitről, spiritualitásról, átalakulásról nem akar hallani. Teljesen az anyagvilág felé fordul, mert azokat a játékszabályokat legalább ismeri.

3. Megáll, befelé fordul és elgondolkozik. Sajnos ez a legritkább... Befelé fordul és megkérdezi önmagától: mi az, amit rosszul láttam? Hol hibáztam? Mit kell ebből tanuljak?

bereabeli 2012.09.19. 08:58:35

@timurida:
A Magyar szakrális gondolkodás, és élet témájában
szeretném javasolni mindenkinek , akár megtette már akár nem, Badiny Jós Ferenc műveinek alapos tanulmányozását.
Nem lóhalálában olvasva, hanem elmélkedve, és a hivatkozásokat is ellenőrizve.
Ott megvan minden , a hivatkozásokkal együtt , ami egy olyan személynek kell , kinek a lelke megmozdul örömmel azon kijelentés hatására : Magyar vagyok !
Rengeteget lehet tanulni őseinktől, mert a történelem sok mindenben ismétli önmagát, és ha a Magyarság ezt a múltat mindvégig értékelte volna, ma a világ nem itt tartana !

Agenor 2012.09.19. 09:04:24

@elyshia: Kedves Elyshia!
Sajnálom, hogy így döntöttél, remélem azért még meggondolod magad. Én nagyon szeretem a hozzászólásaidat, szeretem az őszinte-, szívből jövő gondolataidat, és úgy gondolom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

Áldás és Fény Neked!

MillaNoa 2012.09.19. 09:34:37

@Vica56:
Szia, követtem a cselekedeteiket egy ideig, aztán úgy gondoltam, nem "igazolt" a ténykedésük ebben a formában (zászlófelvonásos akció a visegrádi várban, stb.). Feltehetően jószándékúak, az eszközeik szerintem kérdőjelesek, de nem tisztem ítélkezni róluk. A szándékuk mindenképpen jó az én szemszögemből.

bereabeli 2012.09.19. 09:49:13

@Vica56:
Hallottam, és alaposan kikutattam milyen kötődésű személyek állnak mögötte.
Azt javaslom, alaposan utána kell nézni mindennek, mert sajnos él az az igazság, hogy : "Ha nem tudod eltaposni, állj az élére és vezesd !" háttér hatalmi mottó ez, és egyre sűrűbben alkalmazzák.
Jelen esetben is ezen mottó működése érhető tetten.
A felgyülemlett igazi változásokat sürgető, és valóban tenni akaró energiákat akarják ilyen eszközökkel "kisütni" , használhatatlanná tenni.
Az alapos utána járást tényleg alaposan kell végezni !

MillaNoa 2012.09.19. 09:49:55

Szép jónapot mindenkinek!
Új vagyok itt, figyelek és tanulok. Kérdezek is, ha nem értek.
Tisztelet

Vica56 2012.09.19. 10:28:27

Kedves MillaNoa és Bereabeli, köszönöm a hozzászólásotokat. :)
Az az igazság, h (nekem legalábbis) elég nehéz kiszűrni a sok info közül, mi az igaz, mi a hamis. Ilyenkor tényleg csak figyelek befelé, milyen érzéseket kelt bennem.
Azt viszont régebb óta érzem, itt valami nagyon nem jól műkszik.Bennem van az is mélyen, h nekünk tényleg már egy szakrális királyra lenne szükségünk, aki igazán vezeti az országot és az emberek érdekeit tartja szem előtt.
Nagy szeretettel várom a hozzászólásaitokat, én még kb 3-4 éve fordultam a lelki dolgok felé és hogy valahogy ezt a világot jobbá kéne tenni.
Amit szintén olvastam, sem tudom, igaz-e?

kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=forum

Ti hallottatok már I. Levente magyar királyról?

Köszi a válaszokat előre is :)

timurida (törölt) 2012.09.19. 10:46:48

@Vica56:

Kedves Vica56!

Sokan vannak ezen a területen lelkes amatőrök. Sokan vannak, akik a spiritualitást és a magyar szakralitást ellentétes kérdéseknek látják.
Amit előzetesen el lehet a kérdésről mondani és ez a szentkorona-tanból következik:
1. Magyar királyt érvényesen csak a NEMZET választhat meg.
2. Csak az tekinthető érvényes magyar királynak, akit a Szent Koronával koronáznak meg.
3. Szent Koronával csak az esztergomi érsek koronázhat és egyházi ünnepen és magának a koronázásnak és az ezzel járó beavatásnak nagyon szigorú szabályai vannak.

Ebből következik, hogy bárki is tekinti magát jelenleg magyar királynak, az nem legitim és nem érvényes. Az ilyen magánakciók sokkal többet ártanak, mint használnak!

Ha a neten, illetve a youtube-n rákeresel, a következő tanítókat tudom megjelölni, akik érvényesen közvetítik a magyar szakralitással kapcsolatos információkat.
Bereabeli Barátunk által javasolt:

- Badinyi Jós Ferenc

továbbá:

- Pap Gábor
- Szántai Lajos
- Molnár V. József
- Géczy Gábor
- Dr.Varga Tibor
- Lajdi Tamás
- Tóth Bálint

De csodálatos a "Csillagösvényen" sorozat is, rengeteget lehet belőle tanulni!:

1. rész: www.youtube.com/watch?v=hghV94V82u4

2. rész: www.youtube.com/watch?v=vVJ2QOjFtOE&feature=relmfu

3. rész: www.youtube.com/watch?v=Bdq9JsRLa1o

4. rész: www.youtube.com/watch?v=APb8lrDJCJw

Vica56 2012.09.19. 11:45:36

Kedves Timurida, köszönöm szépen át fogom olvasni, ill. hallgatni őket.
üdv.

set12& 2012.09.19. 12:09:30

@timurida: Kösz a választ.

3. pontot átéltem kisebb ügyek kapcsán. Ismerem az érzést.

Kösz a figyelmeztetéseket is. Maradok egyenlőre a regék-mondák-népmesék tájékán, nekem az is elég szakrális.

Kimberley 2012.09.19. 12:58:25

Meg szeretnék Veletek osztani egy cikket, kiemelten érdemes végigolvasni:

"Írd alá/ Pls sign: secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=4317

MEGKÍNZOTT ÉS MEGGYILKOLT CICÁK AZ EGYETEMI LABORBAN
A Wisconsin–Madison Egytem (UW) által folytatott kísérletekben több évtizedeken át rengeteg cicát börtönöztek be, vágdostak szét, és gyilkoltak meg különböző kegyetlen és haszontalan hanglokalizációs kísérletekben.
Amikor a PETA tudomást szerzett arról, hogy a Wisconsin–Madison Egytemen a kutatók mindezt az állatkínzást fényképekkel is dokumentálták, követelték az egytemtől, hogy hozzák nyilvánosságra a fotókat. Tudván, hogy a közvéleményben az igazság napviágra kerülése óriási felháborodást keltene, az egytem több mint három évig harcolt azért, hogy titokban tartsa kegytelenkedéseit. Szerencsére a PETA megnyerte a pert, az egyetemnek a kegytelen képeket nyilvánosságra kellett hoznia. Így a PETA megszerzett több tucatni addig soha nem látott borzasztóan felkavaró képet, melyek között található Double Trouble (Duplán is Baj) nevű vörös cirmos cica nyomorúságos élete és halála. Hónapokig kínozták szerncsétlent a kísérleteikkel.
A PETA által megszerzett információk alapján Double Trouble cicát több invazív műtétnek is alávetették a szemein, fülein és az agyán. Az első operáció során egy acél tekercset helyeztek a szemeibe, majd rozsdamentes acélrudakat csavaroztak a koponyájába, hogy a cica feje ne mozogjon a kísérletek idején. A következő műtét során – mint a képen látható (a forrásnál megadott linknél még videot is láthatunk) – lyukakat fúrtak a koponyájába, hogy azon keresztül elektródákat rakjanak az agyába. Ezután a kísérletet végzők, toxikus anyagot juttatak a belső fülébe, hogy megsüketüljön, majd mélyen mindkét belső fülébe elektromos implantátumokat helyeztek.
A laborosok feljegyzései szerint a Double Trouble cicának beadott érzéstelenítő többször is elvesztette hatását a műtétek alatt, fel-felébredt a fájdalmas és szörnyű érzésre, ahogy a kísérletezők belevágnak a fejébe és a koponyájába. Ugyanebben a laborban egy másik cicus szintén felébredt egy hasonlóan szörnyű operáció közepén.
A kegyetlen-kínzó műtétek után, Double Trouble cicát kísérleti ülésekre vonszolták, ahol a fejét ismét mozgásképtelenné tették (rozsdamentes acélrudak lettek a koponyájába csavarozva, hogy a cica feje ne mozogjon), egy nejlon táskába kényszerítették, majd várták, hogy szegényke milyen reakciót ad a különböző irányból jövő hangokra. Ezen kísérlet előtt pár napig nem ehetett, hogy könnyen “együttműködésre” kényszerítsék akár egy kis morzsa ételért is.
Double Trouble cicus egészsége folyamatosan romlott. A feljegyzések szerint rángatózott, ahogy a klinikai jegyzetek írják: “neurolólgiai jeleket” mutatott. Arcocskája egy része teljesen lebénult, a fején lévő sebek, melyet a kísérletet végzők ejtettek rajta soha sem gyógyultak be. Utoló műtétje után több mint három hónappal a következőket lehet olvasni a feljegyzésekben: “sebei nyitottak, gennyeznek, véresek, váladékoznak, enyhén duzzadtak.”
Az egyik seb következménye lett egy antibiotikumnak is ellenálló bakteriális fertőzés, de a kísérletezők még tovább erőszakoskodtak, életben tartották további két nyomorúságos hónapot okozva a cicusnak. Az utolsó feljegyzésben ezt olvashatjuk: “depressziósnak ... tűnik/tűnt”. Végül, meggyilkolták, majd lefejezték, hogy darabokra szétvághassák az agyát.
A kísérletezők is megerősítették, hogy évenként 30 cicát “használnak”. Egy szóval sem említették viszont hogy lennének eredményeik, amelyek a humán egészség jobbításában szerepet játszanának. Inkább azt mondták, HOGY “SZÜKSÉGÜK VAN FOLYAMATOSAN A SIKERES PUBLIKÁCIÓKRA, AMELYEK AZ Ő FOLYAMATOS PÉNZÜGYI FINANSZÍROZÁSUKAT BIZTOSÍTJÁK.” !!!
Egyetlen a témában jártas lap sem publikált tudományos folyóiratokban arról a szenvedésről, amelyet Double Trouble cicának át kellett élnie. A Wisconsin–Madison Egytem (UW) kísérletet végzői és munkatársai egymás közötti levelezésben elismerik, hogy adódtak problémák Double Trouble cica műtétje során és a kísérlet nem vezetett eredményre.
A kegyetlen és semmirevaló kísérlet része egy nagyobb jelenleg is folyamatban lévő projectnek, amelyet több mint 3 millió $-ral támogat a National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézet) az adófizetők pénzéből. Mindezen kísérlet célja: megértsék AZ EMBER hogyan határozza meg egy-egy hang forrásának helyét. Világszerte a nagypresztízsű egyetemek kutatói már használnak olyan módszereket, ahol önkéntes emberek segítségével keresik ezen kérdésre a választ.
A PETA szövetségi tisztségviselőket kér arra, hogy vizsgálják meg Double Trouble ügyét, életét és halálát, valamint gyors büntető eljárást indítsanak a Wisconsin–Madison Egytem (UW) ellen, mert kegyetlenül megszegték az állatok jólétére vonatkozó szövetségi törvényeket.
TE is segíthetsz Double Trouble-hoz hasonló cicákon, ha a következő linkre kattintasz és aláírod: secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=4317 Aláírásoddal kéred a National Institutes of Health-et (Nemzeti Egészségügyi Intézetet), hogy ne finanszírozza tovább a kegyetlen és semmirevaló kísérleteket!
Segítség a kitöltéshez: First name: kereszneved * Last name: családneved * E-mail: az e-mail címed ide írd. A pipát a kis négyzetben akkor hagyd, ha szeretnél híreket kapni a PETA-tól (angolul lesz). A narancssárga részben lévő Send Message-re kattintva, alá is írtad a petíciót. KÖSZÖNJÜK AZ ÖSSZES LABOROKBAN SZENVEDŐ ÁLLAT NEVÉBEN!!!!!
Szöveg és kép forrása/ Source of pic and text: www.peta.org/features/uw-madison-cruelty.aspx

Osszátok is!
...Tudom, hogy mindez nem újdonság, de hogy ne csak szövegeljünk, hanem cselekedjünk is, írjuk hát alá a petíciót, és gyújtsunk egy gyertyát Double Trouble és a többi, rengeteg feleslegesen feláldozott állat emlékére és azokért, akik még most is szenvednek. Én már megtettem.

Merkurius 2012.09.19. 13:48:57

@timurida:
Szia .

A szakrális erőről beszélni szerintem mindig időszerű és fontos lehet .

Akiket ajánlottál a témával kapcsolatban azok elé én még oda tenném Kocsis Istvánt .

www.youtube.com/watch?v=6jfbf3UF6A8

kiralysag.network.hu/

Ezen az oldalon beszélgettek néhányan a témáról , bár az utóbbi időben elég elhagyottnak tünik az oldal .

Merkurius 2012.09.19. 13:54:01

Akit érdekel a szakralitás azoknak bemásolok egy részletet Grandpierre K Endre A Magyarok Istenének elrablása cimű könyvének elemzéséből .

"" Először az Istenünk „elrablásáról” néhány gondolat .Ezt nem úgy kell érteni , hogy valaki elrabolja tőlünk és azután az övé lesz . Az Istennel való kapcsolatra nem képes semmilyen rabló , gyilkos , tolvaj stb. sem , tehát a maga részére Istent elrabolni lehetetlen . Amit tehetnek és igyekeztek is tenni az valójában nem az elrablása , hanem annak a rávétele , hogy a vele való kapcsolatunkat valamilyen módon megszakítsuk , eltávolodjunk tőle , lemondjunk róla , mást emeljünk a helyébe.

A szakralitás az valójában az Istennel való kapcsolatot jelenti , valamikor a Magyarok közt az ilyen emberek körül választották ki a legjobbat a vezetőnek , és valószínűleg , hogy volt választási lehetőség is bőven . Viszont ez a 900 –as évektől átment egy inkább öröklődőnek nevezhető kiválasztásba (már amennyire ez kiválasztás) , de természetesen ez nem jelenti azt , hogy a királyi családon kívül ne lettek volna ilyen emberek . Sőt nem csak emberek hanem a nemzet maga a közös nemzettudat által rendelkezik egy isteni kapcsolattal , védelemmel . Ez az az erő , a népben nemzetben rejlő szakrális védelem amit a más által fölénk helyezett hatalomnak meg kellett volna törnie , eltüntetnie . Ez a hatalom tudatosan dolgozott a Magyar nép ellen már évezredek óta .Ahogy a könyvben Endre főleg a németek rovására írja az ellenünk történő támadásokat azért az nem egészen úgy van . Fizikailag valóban rajtuk keresztül lett végre hajtva , de a háttérből irányító valójában a katolikus egyház volt, és még azóta is nagy az irányító szerepe (bár az utóbbi időben ezt szerepet részben átvette a tudomány és a bankrendszer) .Az ő irányítójuk rendelkezik azzal a tudással , hogy mi szükséges ahhoz , hogy az ember és Isten közötti kapcsolat megszüntetésére az embert rá tudják venni , ill megakadályozzák a szakrális erő elérését az emberek számára .Ők az elméleti ismereteknek birtokában vannak ezen a téren viszont a gyakorlati megvalósítási lehetőségeknek már nem .Az évszázadok , vagy évezredek során egyik legnagyobb céljuk az volt, hogy akinek meg van erre a lehetősége az elöl mindenképpen elzárják az ehhez szükséges tudást .
Ezt elsősorban úgy tudták elérni , hogy aki rendelkezett erről valamilyen tudással is , vagy csak felvetődött ennek a lehetősége azt igyekeztek , ha tudták megölni pl. inkvizició , boszorkányégetések , táltosaink üldözése , ellehetetlenítése .A Magyarok ellen folytatott harcnak , küzdelemnek mind ez volt, és ez az oka még napjainkban is .
Nem a pénz , nem a föld és egyéb kitalált dolgok az oka most sem az ellenünk irányuló támadásoknak , hanem az , hogy az embereket elszakítsák az Igazságba és szeretetbe erejébe , vagyis Isten erejébe vetett hitüktől . Számukra csak akkor lehetne teljes a földi hatalmuk ha már nem lenne olyan ember aki képes az Istennel történő közvetlen kapcsolat elérésére (ezalatt természetesen nem a katolikus egyház által „Istennek nevezett” , de valójában számunkra sátán - ra gondolok).

Ebben a küzdelemben részükről nagyon fontos , és az emberek számára pedig nagyon megtévesztő , hogy ők akár évszázadokra előre is tudtak tervezni dolgokat .Míg az emberek a velük történt dolgoknak nem látták ilyen előre a következményeit , ill az előttük több generációval történteket már más összefüggésben tudták megítélni .Egy ilyen folyamat nem régről példaként. Az emberektől nem tudták volna el venni a birtokaikat, földjeiket ,egyéb dolgaikat egyenesben a saját részükre , ezért kitaláltak ebben fokozatokat .Először államosították , mert így az emberek mégis csak úgy érzik, hogy a tulajdonuk a népé , nemzeté marad tehát nem tanúsítanak akkora ellenállást mintha egy más ember kezébe kerülne , később pedig majd az általuk irányított államtól saját kézbe tudják venni. Persze ennek is legnagyobb oka nem a számukra történő anyagi haszon , hanem sokkal fontosabb a nép megélhetési lehetőségének a minél nagyobb korlátozása..
Most az ilyen dogok azok amit az emberek sajnos még napjainkban is nehezen látnak át , hogy ez a tervezés egy időben , előre tudatosan történt . Ugyanaz az erő irányította azokat is akik valamikor államosították a birtokokat , és ugyanaz irányította azokat is akik nem rég ezeket elosztották egymás között. De ugyanaz kezdeményezte , robbantotta ki az első világháborút (persze a másodikat is) aki levezényelte a trianoni szerződést , Sőt központilag egy erő volt az 56-os forradalom mögött is , ugyanazon erő osztotta , adta a Magyar népnek a fegyvert mint aki a leverésüket irányította , ezen dolgokat jó átlátni a tisztán látás érdekében .Ez az irányító erő nagyon régóta ugyanaz, ők irányítják a változást imitáló személy és „ideológia „ cseréket amire csak a nép megtévesztése kapcsán volt szükségük, ezek mögött már régóta valós hatalmi változás nem volt.

A szakrális védelemről , és erőről .
Szakrális védelemmel ahogy én látom mindenki születése jogán rendelkezik , legalábbis a Magyaroknál biztos , de erre volt példa a japán elleni atomtámadásnál , ahol az azt túl élő ember (vagy akkor még gyerek) ennek köszönhette , hogy túl élte azt .
Ennek , mint tulajdonképpen az egész földi életnek a legfőbb meghatározója az ember tudata .Az emberrel az történik , történhet meg amit a tudatával előtte el tudnak fogadtatni .Tulajdonképpen aki a földi életünket irányítani akarja annak elsősorban az emberek tudatát kell irányítani , azt kell befolyásolni a neki megfelelő formában . Vagyis amit elakarnak érni azt először el kell fogadtatni az emberekkel , hogy tudatukkal ha nem is támogatják azt, de legalább elfogadják , ezzel adva lehetőséget annak a megvalósulására .
A mai társadalom már alapból úgy van létrehozva , hogy a szakrális védelem még szinte csak szóba sem kerülhet bent . Ez már alapból nagy gátat szab neki mivel az emberek ezt nem csak hogy nem ismerik hanem inkább még egyenesen el is vetik . Pedig működésének egyik alapfeltétele a benne való megrendíthetetlen hit . Ez állhat csupán abból is , hogy valaki saját magában bízik , és tudja azt , hogy őneki senki nem tud ártani . Amíg az ilyen embert nem tudják rávenni arra , hogy ártson valakinek , ugyanis amit valaki más ellen elkövet az ellen már neki sincs védelme , vagy nem tudják meggyőzni valamilyen formában , hogy vele különböző negatív dolgok megtörténhetnek addig nem is képesek neki ártani semmilyen téren . Ebbe beletartozik pl az is , hogy nem tudják megbetegíteni és megölni sem .A betegségek is úgy kezdődnek , hogy az emberen tudnak kelteni bizonyos betegség tüneteket , az ember elmegy az orvoshoz (meg már amúgy is elég nagy reklámja van a betegségeknek) és ő megmondja neki , hogy ez meg az a baja , plusz még esetleg abban a környezetben találkozik másokkal is akik szintén arról mesélnek neki , hogy nekik is ilye-olyan bajuk van , és az illető így elfogadja , nyugtázza , hogy neki az a baja . Holott valójában a betegségének csak ezzel az elfogadással ad igazán lehetőséget a megnyilvánulásra , aztán utána meg már jönnek is azok a mérgek (amit gyógyszereknek neveznek) amellyel már függőségben tudják tartani .Mindez az ember akaratával , tudatával felül írható , megváltoztatható . Egyébként az igaz Isten hit már alapból azt is jelenti , hogy nem fogadok el magam fölött az Igazság , vagyis Isten erejénél nagyobb erőt . Most az aki orvoshoz fordul bizonyos problémáival vajon nem emeli őt Isten fölé magában , ha igazán hinne Istenben akkor tőle várná a gyógyulást , ha meg valószínűleg le élt élete alapján esetleg Isten „visszahívná” a lelkét mert már nem tudja teljesíteni amit vállalt és új feladat vár rá akkor azt is elfogadná , mert ha nem is gyakran de ilyenek is történnek . No valahol itt kezdődik az Istenben való hit , nem pedig a sötét templomokban „sátán bácsinak” pitizve és kuncsorogva hozzá , hogy segítsen rajtunk .Úgy a szakrális védelemnél mint erőnél meghatározó az ember akarata . Azt sok helyen lehet olvasni , hallani , hogy az ember szabad akaratot kapott Istentől . Ez a szabad akarat nem csak egy egyszeri döntés , hogy én eldöntöm , hogy jó leszek vagy nem , hanem egy folyamatosan működő lehetőség . Ami valójában azt jelenti, hogy az emberek a tudatuk irányításával Isten erejét , energiáját működtetik amely a fizikai világban idő és anyag fölötti hatalommal rendelkezik. Az hogy ez milyen irányban működik az emberek akaratától függ , arra irányul amit ők akarnak , ez az erő nem kérdez vissza, hogy ez esetleg jó-e neked , vagy éppen ez okozza a pusztulásodat , csak az energiát adja az embernek . Mint ahogy pl . egy hajó motor sem kérdez vissza a kormányostól, hogy most éppen a nyílt tengerre megyünk-e vagy esetleg neki egy sziklának , ugyanúgy adja az energiát mindkettőhöz .Így van ezzel Isten is , mivel a szabad akaratot nekünk adta ő sem kérdez , hogy vajon jó-e nekünk amit teszünk , csak megadja energiát ahhoz amit mi éppen akarunk . Ezen erő ahogy tapasztalom nem mindenkinél egyenlő , sőt az irányító hatalomban szolgáló „embereknél” nagy valószínűséggel egyáltalán nincs is , mivel ahhoz , hogy „bevegyék” őket szükség van egy olyan beavatásra ami által elveszítik , vagy végleg le mondanak róla .

Az olyan szakrális erőnek amilyennel még őseink is rendelkeztek valamikor , hogy másra is hatással tudjon lenni viszont már nem születésből adódó lehetőség , hanem elérésének elég kemény feltételei vannak . Elsősorban az illetőnek a leélt fizikai életének a minősége . Olyan formában , hogy egy magasabb szintre lépéshez az addigi tetteit illetve következményeit vállalnia kell saját magára nézve is . Vagyis ha valaki ártott valakinek akkor az amit ő elkövetett már ellene is elkövethető . Azt hogy ez hány éves korban következhet be úgy látom nem meghatározó , Mátyás királynál pl. elég fiatalon történhetett , talán sokkal meghatározóbb lehet az illető akarat ereje és elszántsága . Mátyásról még annyit , (meg a valós szakrális királyokról) azt mondják , hogy a nép választotta királlyá . Ez én meglátásom szerint nem egészen így volt , ezt lehet nehéz elképzelni , de a Magyar Szentkoronának van egy nem fizikai energia formája is (ennek persze lehet meghatározó ereje a mindenkori nemzettudat), amely valójában kiválasztja és „kiképzi” a szakrális királyt Ezek után a szakrális király választásba a népnek már csak annyi beleszólási lehetősége van , hogy akkor választja meg ha a leendő királynak van akkora akarat ereje , tudati energiája , hogy olyan hatással legyen az emberekre, hogy ezt meg tegyék .
Ilyen erő bizonyítottan sem Gézában, sem Istvánban nem volt így nyilván nem is ennek köszönhették, hogy királlyá lettek .

Tovább menve a leélt fizikai élet vállalása után van lehetősége az embernek közeledni a nem fizikai világmegismeréséhez , mégpedig a csakráin , keresztül . Ebben talán legmeghatározóbb a homlokcsakra , harmadikszem nyitottsága .Ehhez elsősorban szükség van megint csak az ember akaratára , hogy ez megnyíljon .Viszont a működéséhez már nagyon fontosak az ember őszinte pozitív érzései is . Ez ahogy látom talán egy tanuló időnek is nevezhető , mert itt már az embernek nem csak a tettei , hanem a gondolatai és szavai általi dolgok is visszahatnak rá , ha nem is közvetlen , de mindenképpen igen érzékelhető erővel . Pl. a mások felé irányuló rossz gondolatok különböző betegségek , rokkantság , baleset stb. formájában., valószínű, hogy sokan elbuktak ebben az időszakban, bár itt még a másnak a halálát akaró gondolat nem jár közvetlen visszahatással mint a végső formában .
A csakránk működéséhez fontosak az őszinte pozitiv , belső érzések , ezek nélkül nem fog igazán működni .Valamint a működését teljes egészében meggátolhatják a negatív belső érzések amivel főleg akkor van baj ha az ember ezt nem tudja önmaga meghatározni , hanem enged a kívülről , mástól jövő hatásoknak , befolyásolásoknak . Ebbe beletartozik minden negatív érzés amelyet a sötét oldal már régóta szándékosan kelt az emberekben , pl. bűntudat , félelem bármitől, gyűlölet, harag más ember iránt stb. Ezen dolgok , érzések ahogy én látom éppen ez miatt vannak így rá zúdítva az emberekre .Vagyis az Istennel való minél közelebbi kapcsolathoz mivel a szakralitást nevezhetjük az Istennel való kapcsolatnak is , az embernek egyre inkább Isten ha nem is teljesen ismert , de számunkra neki tulajdonított tulajdonságokat kell önmagunkban megvalósítani .Mivel valamit úgy tudsz legjobban megismerni , ha igyekszel olyanná válni mint amit megakarsz ismerni .

Tudom nem egyszerű valakinek azt mondani , hogy ő nem haragszik senkire , megbocsát mindenkinek az ellene elkövetett dolgokért , de enélkül szerintem nem fog működni az egész .
Talán ha valaki átlátja ezeket a dolgokat akkor , megérti , hogy akik ezt tették ellenünk ők valójában csak irányított , lélekben , lelkileg gyenge bábok voltak egy más hatalom kezében . A történelmünk tisztán látására elsősorban nem azért van szükség, hogy haragudjunk azokra akik elkövették a rossz tetteket ellenünk , hanem azért , hogy okuljunk belőle . Most sem haragudnunk kell azokra a bábukra akik látszólag irányítják az életünket , hisz valójában aki őket irányítja csak egy erőtlen lény aki csak a lehetőséget használja ki amíg megteheti ezen irányításra , hiszen az erő bennünk van (nem fegyverrel, hanem a tudatunkkal) ennek megváltoztatásához . Az a mi felelősségünk is , hogy ezt így hagytuk eddig megtörténni .""

zazuma 2012.09.19. 18:59:12

@Kimberley: lúdbőrzök a cikktől, a borzalmas nem elég kifejezés... no comment

Vica56 2012.09.20. 08:57:54

Holnap világmeditáció lesz egy szebb jövőért:

szepjovot.blogspot.hu/

Agenor 2012.09.20. 08:58:17

Holnap, 21-én Globális Békemeditáció lesz, aki akar csatlakozzon:
kristalyhang.wordpress.com/2012/09/18/globalis-bekemeditacio-2012-09-21/

Agenor 2012.09.20. 09:03:32

@Vica56: Ennek mennyi esélye volt, hogy fél percen belül írtunk ugyanarról? :D

Vica56 2012.09.20. 09:08:56

Agenor ezer bocs :D én még amikor elkezdtem bepötyögni, Zazuma beírása volt az utolsó, amit láttam.

Agenor 2012.09.20. 09:33:27

@Vica56: Semmi gond, én is így voltam vele. Szinkronban vagyunk, úgy néz ki. :)

Vica56 2012.09.20. 10:18:13

Agenor úgy néz ki, szinkronban vagyunk :D remélem, működik a morfogenetikus mező, és holnap sokan, sokan, rengetegen fognak gondolni a Békemeditációra...

Vica56 2012.09.20. 10:27:27

Helyesbítek: "fognak részt venni a Békemeditációban".

zazuma 2012.09.20. 10:39:38

@Vica56: Köszi az értesítést a meditációról!

Mátrix 2012.09.20. 13:07:08

@Vica56: @Agenor: Köszi, hogy szóltatok, kitettem a saját weblapomra is, és természetesen én is részt veszek benne!:)
Bizzunk benne, hogy sokan-sokan lélekegyesülve kinyilvánítjuk...
Peace on Earth!

set12& 2012.09.20. 13:47:59

@set12&: csak azt nem tudtam kideríteni, hogy ki indította név szerint..

Vica56 2012.09.20. 20:54:51

Sziasztok, ezt gondoltam, még közreadom, elég érdekes..
kár, h nem tudok oroszul, a srácok mindenesetre jó hangulatban vannak :D
De az az égi felvétel, több mint különös, feltéve, h nem hamisítvány

www.youtube.com/watch?v=3S6XUxE6UU0

ui. annyit megértettem:"igyi szudá" :)

zazuma 2012.09.21. 08:29:23

@Vica56: Szia! Ez a felvétel tényleg jó! Nem tűnik hamisítványnak.

zazuma 2012.09.21. 08:32:48

@Kimberley: továbbküldtem Sheldan Nidle titkárnőjének a peticíót, ő pedig továbbküldte másoknak, ezt tegnap visszajelezte. Ez jó, ott helyben többet tudnak tenni.

timurida (törölt) 2012.09.21. 09:56:00

@Vica56:

Sajnos érdekes és nagyon lényeges a felvétel, de nem UFO!

1. A repülő tárgy mögött kialakult kúpos tölcsér, kísértetiesen hasonlít az ún. mach-kúp-ra. Amikor egy repülő tárgy átlépi a hangsebességet, akkor alakul ki. Ennek a kúpnak a mérete attól függ, mekkora a levegő páratartalma.

Egy nagyon hasonló felvétel egy nagyon hasonló ügyről!:
www.youtube.com/watch?v=v9cQKmF_ZqI&feature=player_embedded

A hangrobbanás kialakulásáról egy video:
www.youtube.com/watch?v=-d9A2oq1N38

2. A repülő tárgy alakja egyértelműen hosszúkás. Nem korong alakú!

3. Az ufó esetében nem látszik az a kondenzcsík, ami itt is látható. Galaktikus testvéreink NEM használnak fosszilis üzemagyagot. Tér-hajtőművekkel rendelkeznek, ezért bármilyen mozgásra képesek kiáramló üzemanyag nélkül.

4. 2012. nyarán már volt egy hasonló UFO-jelenés:

"A közelmúltban igencsak feldúlta az izraeli médiát egy újabb össznépi hisztéria, ami akörül bontakozott ki, hogy egy ismeretlen, fényes objektum átrepült Izrael felett. Magánszemélyek rengeteg felvételt készítettek a rejtélyes fényes UFO-ról a Közel-Kelet számos országában, a fények Szíriában és Iránban is láthatóak voltak. Az izraeli hadsereg előbb hallgatott, majd, mikor egyértelművé vált, hogy az esetből össznépi pánik kerekedik, bejelentették, hogy aggodalomra semmi ok, a fények egy ritka természeti jelenséghez köthetőek.
Majd a Jerusalem Post bejelentette, hogy az ország légterét átszelő ritka természeti jelenség egy orosz ballisztikus rakéta volt.
Az izraeli hadsereg elfogó rakétái is arról árulkodnak, hogy a közeledő tárgyat nem tartották "ritka természeti jelenségnek"
Bár egyelőre még csak ballisztikus rakéta tesztről beszélnek, az sok mindent elárul, hogy az a rakéta éppen az izraeli légteret repülte át. Az izraeli hadsereget az eset - bármelyik szemszögből is nézzük - igencsak kellemetlenül érinti. Az újból kibontakozó világvége várást, kiválasztottsági őrületet pedig pillanatok alatt lerombolta a tény, hogy az Irán elleni háborúra felhívó ultimátum-sorozatra Oroszország egy az izraeli légteret is magába foglaló ballisztikus rakéta teszttel reagált."

5. Ha megnézitek a térképet az asztraháni régió a Kaszpi-tenger északi oldalán fekszik, a vele átellenes oldalon pedig IRÁN!

6. Az orosz cirkálórakétáktól azért rettegnek, mert a Tomahawk rakétával szemben, amelyik hangsebesség alatti, az oroszok a hangsebességet jóval meghaladó rakétákkal rendelkeznek, amiket sokkal nehezebb elfogni.

A felvétel - sajnos - nem UFO. De egyre több jel mutat egy nagyon komoly háborús készülődésre!

Kimberley 2012.09.21. 10:49:09

@zazuma: WOW! Fantasztikus vagy! Ez jó ötlet volt!