2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) Meditáció (11) MEditáció (1) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

HTML doboz

•A reptilián birodalom bukása

2012.09.21. 23:17 FehérVándor

A reptilián birodalom bukása

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az arkhónok által irányított  éterikus és asztrális síkon létező reptilián birodalom, mely a Föld felszíne körül található, illetve a fekete nemesség által irányított háttérhatalmi pénzügyi rabszolgarendszer a fizikai síkon az utolsó bástyái az egykor még óriási Orioni birodalomnak, melytől galaxis szerte évezredeken  keresztül rettegtek.

(Akiknek esetleg nem volna esetleg világos, hogy kik/mik az említett szereplők, azok számára az alábbi cikkek 2. részeinek{A Fátyol; Az Arkhónok) átolvasását ajánlom:

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol

Azért egy részletet beemelek a Fátyol c. cikkből.

"Az Arkhónok a kontrolljukat egy speciális technológián keresztül tartják fenn, amelyet Fátyolnak neveznek. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkokon, maximum 8,6 mérföld(14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezhessen. A Fátyolt a nem-fizikai Arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni. (HAARP-ról bővebben: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/)

A technológia eltorzítja az idő-tér struktúrát(nem téridő,  kettő nem ugyanaz! szerk. megj.) kvantumszinten és megnehezíti a közlekedést a pozitív földönkívüliek számára.  A múltban ez jelentősen hátráltatta a pozitív fajoknak a Földdel való együttműködését. 

Amellett, hogy távol tartotta  a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza/reporgramozza az embereket és benntartsa őket a reinkarnációs ciklusban. Most bemutatok néhányat a legfőbb asztrális és éterikus programok közül, amelyekkel az inkarnálódott embereket manipulálják")

Azonban a Fény terjedése az elmúlt néhány évtizedben oly mértékű volt, hogy immár a végső áttörés előtt állunk, mely térdre kényszeríti a reptilián birodalmat. Augusztus 25-én sikeresen befejeződött a Fény erőinek egy művelete a bolygón, mely egyértelműen tudtára adta a vezető akrhónoknak, hogy a bukásuk közeli és elkerülhetetlen. Ez pánik-üzemmódba kapcsolta őket, és az augusztus 25 és október 7 közötti időszakban mindent megtesznek, hogy megállítsák a Fény terjedését. Ez az utolsó esélyük, hogy annyi megosztottságot, zűrzavart és konfliktust teremtsenek a bolygó felszabadulásáért tevékenykedő emberek között, amennyit csak tudnak.

Pandora.jpgAz augusztus 25-i akció(k) után megjelent gabona(kör)ábra. Pandora szelencéje?

Ez idő alatt mindenféle vádaskodást, torzítást és dezinformációt fogsz olvasni az interneten. Én azt javaslom mindenkinek, hogy forduljon befelé az Igazság belső hangjához, és tanuljon meg nem-ítélkezni mások felett, nem konfliktusokba keveredni. Az arkhónok megpróbálnak majd minél több konfliktust szítani, parancsba adva a reptilián szolgáiknak, hogy mindenkire a leggyengébb pontjaikon, a kétségeiknél és bizonytalanságaiknál gyakoroljanak nyomást.

Ez idő alatt a 3.világháború és a statárium/hadiállapot iránti félelmek újra fel fognak erősödni. Habár a háttérhatalomnak tervei vannak ezek kivitelezésére, nem fognak sikerrel járni. A pozitív földönkívüli fajok és az Ellenállási Mozgalom békét akarnak, és erejüknél fogva képesek megakadályozni mindezt a háttérhatalom kulcsfiguráira való nyomásgyakorlás által.

Ma szeptember 9. van. Nem fog semmiféle „világvége óra” lejárni, mint ahogy néhányan aggódnak emiatt. Ehelyett ez a nap egy fontos Fény kapu/portál megnyitásához kapcsolódik, melyre most igen nagy szükség van az atmoszféra felragyogtatásához. Arra kérnék mindenkit, hogy amikor tudnak, csatlakozzanak a vasárnapi heti meditációhoz, hogy további támogatást nyerjen a Fény.

Szeptember 15. és 23. között lesz a legkritikusabb időszak, mivel ez a pontos ideje a második Uránusz-Plútó kvadrátnak 2012-ben és az arkhónok megpróbálnak majd minél több erőszakot és konfliktust szítani világszerte. Ez az Uránusz-Plútó kvadrát még erősebb lesz, mint a júniusi volt, mivel pontosan egy nappal azután fog történni, hogy a Plútó direktbe fordul :

SFP2.jpg

Ez az arkhónok utolsó esélye a Fény áttörése előtt. Ezt tanácsolom erre a kihívással teli időszakra:

Az elkövetkező napok eseményeitől függetlenül kérlek maradj nyugodt, de éber.

Az arkhónok és az ő szolgáik megpróbálnak majd provokálni. Természetes dolog dühöt, félelmet, kétséget, vagy türelmetlenséget érezni. De ne cselekedj ezekből kiindulva. Csak nyugodtan figyeld meg az érzéseidet, vegyél néhányszor mély levegőt, esetleg tedd be a kedvenc zenédet, majd az után dönts, hogy mit cselekszel.

Ne ragadjon el az erőszakos indulat, akár fizikai (tüntetés, erőszakos lázadás), akár szóbeli formájában (az üzenetek közvetítőinek támadása, gyűlölködő kommentálások bárkire, kapcsolati viták). Az erőszak NEM oldja meg a problémáinkat. A tiszta, eltökélt és koncetrált cselekvés már igen.

Helyette fókuszálj a szépségre, természetre, meditációra. Találj békét belül. És mikor cselekedni kell, ebből a belső nyugalomból kiindulva cselekedj.

Október 7. előtt több milliónyi reptiliánt fognak eltávolítani naponta az asztrális és éterikus síkokról a Fény erői. Ez egy nagyon mozgalmas időszak, melyen belül az Eseményre nem fog sor kerülni, ugyanis  nem lenne bölcs dolog az arkhónok támadásának csúcsán a magas potenciális veszteségek miatt. Ezt követően több Fény fog beérkezni és október 7 után már több részletet árulhatok el az Eseményről.

Miczo barátom bölcs meglátásival szeretném kiegészíteni a cikket(eredetileg hozzászólás formájában érkeztek és két hozzászóló társunknak lettek címezve az előző cikk alatt. Érdekes, hogy Cobra jóslata tökéletesen megvalósult, a saját oldalán is elképesztő intenzitású támadások, 'sárlavina' indult el. FV):

 

1, Szombat(Szeptember 8) éjszaka óta az asztráltér felől ismét elég erös támadások vannak, folyamatosan. Ha úgy tetszik a háború zajlik, de nem a fizikai síkon, hanem a lelki síkon, a lelketekért küzdenek. 

Még ha nem vagy látó, akkor is észre kell venned, hogy mi történik az érzéseitekben, a belsötökben. A saját belső világát minden ember érzékeli.

A sötét oldal minden áron arra törekszik, hogy tudatotok frekvenciáját olyan sávban tartsa ahol irányíthatóak vagytok. Az egész játék erre megy ki. Az irányítottságot, ha már benne vagy nem egyszerü észrevenni. Ennek eszköze, hogy kétséget, bizonytalanságot, pánikot keltenek, olyan cselekedetekre ösztönöznek, amik a frekvenciáidat alacsony szinten tartják. Szóbeli és cselekedetbeli eröszak, vádaskodás, durvaság, fröcskölés.

Az mindenki egyedi döntése, hogy ha felfedezi magában ezeket a hatásokat, akkor mihez kezd vele. Hagyod hogy behúzzon az örvény, vagy egyszerüen tovább engeded a kétségeket és nem fogalkozol vele. Irányulj a célodra, amit szeretnél.

Ha nem tudsz gátat szabni a félelmeidnek és kétségeidnek, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy hallgatsz. Mert ha ezeket a feszültségeidet szétszórod, vádaskodsz, negativitást, vitatkozást szítasz, onnantól bizony felelőssé válsz azért amit teszel. Ezért nem a Cabal, vagy a asztrálisban lévö reptilián démonok és az arkhónok felelősek, hanem kizárólag Te, aki kiárasztod és hangot adsz a negativitásnak. Ekkor beakadtál a sötétség hálójába és hidd el, onnan nagyon nehéz kimászni. Gondold át, mit szeretnél és az töltse ki a gondolataidat.

Erröl beszélt Alaje is, melegen ajánlom a videóit megnézni, vagy frissíteni. Cobra egyik friss cikkében szó van erröl az idöszkról "Fall of the Reptilian Empire" - a reptilián birodalom bukása.

Azt azonban vegyétek észre mekkora tévút amikor belentek abba, hogy Cobrát vagy bárki mást elemzitek, gyakorlatilag nulla információ alapján, mindenféle interneten összehordott hozzászólások és katyvasz alapján. NINCS KÖZVETLEN INFORMÁCIÓD. Ennyi a lényeg. Hogyan tudsz nyilatkozni valamiröl, vagy netán megítélni valamit, ha csak harmad, negyedleges külső és átvett, torz információkra hagyatkozol?

Volt már olyan az életetekben, amikor valaki alaptalanul mondott, vagy terjesztett rólatok rossz hírt? Hogy esett ez nektek? Miért estek bele ugyanebbe a hibába egy olyan emberrel kapcsolatban akit nem is ismertek? Ez megint egyedi felelösség, hiszen Cobra az ilyen jellegü támadásokra fel van készülve, Őt ez nem érdekli, hisz csak végzi a dolgát. Amit viszont ezzel magatokra rántotok az nagyon nem pozitív.

Elnézést a keményebb hangnemért, tényleg csak az vegye magára akit érint, és az is lépjen túl ezeken hamar.

Főleg azért írtam ezt le, hogy legyen valami képetek - ha még nem lenne - arról hogyan müködik a sötét oldal. Most tényleg mindent bevetnek és senki nem lesz megkímélve. A lélek az elsődleges, ne hagyjátok behúzni és leigázni a lelketeket, mert akkor a fizikai valóságotok is elbukik. Inkább erősödjetek meg ezeken a tapasztalatokon, mert megtanít felismerni a hatást, amikor a negatív erők hozzátok érnek.

 

2, A gyakorlati munka nagyon fontos, hogy tegyél valamit az ügy érdekében (ha tényleg akarsz).


Az első, hogy a mindennapi életeddel olyan tartalmat sugározz ki, ami emeli a környzezetedet. Reményt, nyugalmat, bizalmat áraszt. De ezt csak úgy tudod megtenni, ha te magad is átéled ezt a belsődben.

Ugyan nem látjátok, de most már közvetlen összefüggés van az életed napi szintű történései és a kinyilvánított vágyaid, gondolataid és cselekedeteid között. Ez azt jelenti, hogy 1-2 nap alatt leér a fizikai síkra az az erő, amit gondolati vagy lelki síkon elindítasz. Valamiért nem kötitek össze a dolgot, hogy miért zavarodik össze az életed, történnek összeütközések, amikor csak pár kritikus kommentet szótrál szét néhány fórumon... Tényleg nem esik le a tantusz?

Ez azt is jelenti - ami hatalmas áldás - hogy már nem tudok számottevő karmikus feszültséget létrehozni, hiszen rövidre van zárva az energiakerék, szinte azonnal visszaütnek a hatások.

Ez azt is jelenti hogy a pozitív irányulásnak a saját életetekben és globálisan is óriási hatása van, ami nagyon hamar jelentkezik.

Ezért fontos a szelídség, megfontoltság és állandó figyelem, önmagadra, hogy ki tudd gyomlálni a negatív támadásokat és beszüremléseket. Ha az asztrál sík megtisztul, megdöbbenve fogjátok tapasztalni mennyire nem belőletek jöttek ezek a negatív hatások, hanem csak öntudatlan csatornái voltatok ezeknek.

A vasárnapi meditációk fontosságára nem véletlen hívja fel Cobra a figyelmet. Nagyon sokat tudtok vele tenni, még ha most ezt nem is látjátok. Ezek a hatások az asztrálison keresztül terjednek, a lelki térben és közvetlen tisztítják azt a teret. Nem kell megvárni a vasárnapot. Meditálhatsz bármikor, ahhoz 1/2 perc elég, hogy letisztítsd a rendszered, pozitív és nyugodt maradj és ezt tudd környezetedre kisugározni. Ha van benned erő akkor a környezeteden is segíthetsz, feszültségeket elsimítani, információt adni ezekröl a történésekröl, segíteni azokat akik még nem annyira tudatosak. Az első és legfontosabb feladat, hogy Te kerülj helyre, legyél olyan szilárd pont amin keresztül a világosság csatornázódik a fizikai térbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr154795122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zazuma 2012.09.23. 17:46:46

Agenor, Jumas, Miczo írásaival egyetértek, nem vagyok a szavak embere, nekem a szóbeli kifejezésmód nem megy ilyen jól, én tömény érzésből vagyok, röviden fejezem ki magam. Érzem, hogy mi van,de nem feltétlenül adok ennek hangot. De ha valakinél leírva látom a gondolataiat, érzéseiet, akkor visszajelzek, még ha nem is mindig. Lehet Agenor, hogy tényleg erről van szó, hogy a hozzászólásokon is meglátszódik, hogy folyamatban van a szétválasztódás.

vajasandi 2012.09.23. 20:43:43

@zazuma: Szervusz kedves Zazuma! Remélem a tegnapi/szombati JÓ ÉRZÉSED ma is folytatódott. Mert nekem egész nap NYUGI ÉS BÉKE VOLT KÍVÜL BELÜL, mint tegnap. SZERETET SZERETET és SZERETET.

Smaly7 2012.09.23. 20:46:24

@Agenor: Köszi, igyekszem továbbadni amit "kapok".

Elkészítettem az "I Know My Galactic Family Is Here, Do You?" feliratozott változatát. (Én tudom, hogy a galaktikus családom itt van, és Te?) Szinte bármelyik nyelvre le lehet fordítani, - az ismert minőségben :))) - de a semminél az is több.
Ha lesz rendes magyar változata, felrakom azt is.

www.youtube.com/watch?v=g4wzBm5g4ck&feature=plcp

Smaly7 2012.09.23. 20:47:31

Találkozunk 12 perc múlva.... :)))

zazuma 2012.09.23. 20:49:35

@vajasandi: Szia kedves Vajasandi! Napközben bizony eszemben voltál, hogy megírom neked, a mai nap ugyanolyan jó érzésekkel telt, mint a tegnapi! Megelőztél a közlésben, örülök! 10 perc múlva kezdődik a meditáció, megyek készülődni. Utána pedig folytatom a tegnap este félbehagyott filmvígjátékot! Szép estét és jó kezdést a jövő héthez! Zazuma

vajasandi 2012.09.23. 21:12:37

@zazuma: Szervusz újra kedves Zazuma!
Szinkron Ica közbelép. Örömmel és mosollyal a számon olvastam válaszod. Jó szórakozást a még hátralévő héthez, s neked is jó jövő 7-et kívánok!!! Ha van kedd ved beszámolhatsz, milyen volt a 7ed. üdv!!!!

jumas 2012.09.23. 21:13:54

@miczo:
Örülök a válaszodnak, legalább helyre tettél pár kérdést.

Minden porcikám várja a változást a felemelkedést, még akkor is ha nem vagyok tökéletesen felkészülve, de megtanultam várni és nem leszek csalódott ha engem kihagynak a felemelkedésre "jogosultak" közül.

Teszem a dolgomat, még akkor is ha nem vagyok jó fénymunkás, ahol tudom ébresztgetem az embereket és szórom a magocskákat.
De a tapasztalataim nem valami jók, de akkor sem adom fel. Ha most véleményt alkotnék a többségről az nagyon lesújtó volna, inkább nem teszem, de vannak eredményeim és kezdenek mindig többen érdeklődni.

Volt olyan esetem és nem is egy, hogy régebben beszéltem, egyeseknek hacsak csak egy pár szó erejéig is, a hiányzó történelmi láncszemekről, a minket uraló negatív erőkről, a háttérhatalom praktikáiról, és a felemelkedés esélyeiről, amikor kiröhögtek vagy elküldtek a francba, de az utóbbi időben már ők kérdeznek.
Valami kétség kívül zajlik és változik az emberek között, ez tagadhatatlan és sok kinyíló szemet látok, akik teli vannak kérdésekkel.

Most már tudom hogy ez a feladatom, most még rendkívül nehéz, mert a teljes vakságból kihozni az embereket, szinte emberfeletti erőt igényel és csak akkor lesz könnyebb ha mindig több ébredő lesz és már egymásnak is át tudják adni a tapasztalásaikat.

De nem számít hogy közben, szinte elvesztettem a családom, alig van barátom, még annyi hogy munkám van és ebből élek az egyik hónapról a másikra egyre szorosabb nadrágszíjjal.

Vállalom, mert ezt kell tennem és örömmel teszem.

Kajman 2012.09.24. 17:59:39

@miczo:
Köszi!
Mindjárt ráugrok megnézem.

Mátrix 2012.09.24. 19:24:18

Sziasztok,

Én is leírom a tapasztalatomat, hogy a spirituális részlegből is jöjjön egy kis hír.
Kicsit furcsa, ami zajlódik... A negatív oldal erősődése érzékelhető energetikailag, jól rákapcsoltak, úgy tűnik. A pozitív oldallal alig van kontakt (meditációban), ami kicsi van is, kétséges... Ez nem csak saját tapasztalat, többen csatolták vissza a környezetemben. Olyan, mintha csúszna minden, a folyamatok... Bízzunk benne (én legalábbis azt teszem), hogy ez csak nagyon átmeneti dolog. Érzelmileg jelenleg én is rendben vagyok, mint Zazuma, Vajasandi, Agenor, és Smaly.
(Jó volt benneteket olvasni!:) Nagy virtuális ölelés!)
Viszont sokan nagyon nincsenek most jól, sajnos... Ezt is tapasztalom.
Még türelmet, elfogadást és szeretetet kíván tőlünk ez a helyzet, úgy látszik.

Vamest 2012.09.24. 19:49:29

Én azt érzem magamon, hogy feszült vagyok.
És azt láttam, hogy 22-én egész délután és este csíkoztak 3-4 repülővel.
Egyébként rendben vagyok, és türelmes.

Mátrix 2012.09.24. 20:49:27

@Vamest:
Nyugalom...Én is ezt mantrázom magamnak, amikor érzelmileg nehezebb napok vannak.
Hozzám az elmúlt napokban két barátom jött el (egymástól függetlenül)erős öngyilkossági hajlamú érzelmi állapotban, és még mindig nincsenek teljesen jól, sajnos. Másoktól e-maileket kapok, hogy "mi történik" ?? Számomra az a legrosszabb, hogy megint nincs kontakt a pozitív erőkkel. De túl leszünk rajta hidd el...

vajasandi 2012.09.24. 21:08:30

Kedves Mindenki!
Most hallgatom, nagyon jó, ajánlom sokk szeretettel:

csillagmag.hu/irasok/szellemi-atalakulas-a-csillagok-tukreben/

Üdvicsek és ÁLDÁSOM RÁTOK!!!

vajasandi 2012.09.24. 21:18:34

Még mindig itt kotnyeleskedem. Van egy kérdésem, ami tán nem ide való, de sok kedves és értelmes ember fordul itt meg.
Most olvasom az Arvisura 1 kötetét.
MIÉRT VAN HOGY SEHOL SEM EMLÍTIK ATAISZT, KIVÉVE EBBEN A KÖNYVBEN? ILYEN OLYAN CSATIK, MÉDIUMOK, PLEJÁDIAK....STB. LEMÚRIA, ATLANTISZ, ÉS TÁRSAI, DE ATAISZ SEHOL? MIÉRT?
Lehet nincs is rá válasz, csak úgy kiírtam magamból gondolatom.
üdv!!

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.25. 00:20:11

@Mátrix: A negatív oldal a pozitív érzést ha el is tudja venni olykor, primitíven, felkapaszkodva, kapálózva, kétségbe esve tőlünk, nem kell neki nagyobb jelentőséget adnunk, vagy azt hinni, hogy most ez belőlünk fakad.

Ha nem is megy úgy a meditáció, vagy nem úszol belső örömben elég ha tudod, hogy ez nem a valódi lényed. Mindig erősítsen mindenkit, az amikor nem úszik a belső békében vagy rossz napja van, ezzel talán egy globálisabb átlendülés is megtörténhetne szerintem. Kompenzálni próbálnak minket. De ez nekünk valójában jó erre kell rájönnünk. Jelzi, hogy jól teszünk a dolgunkat.

Lehet hogy órákra is képesek elfeledtetni velünk a lelki béke érzését, de a lelkünk akkor is velünk van és még több és több erőt ad, ahogy közeledik a felemelkedés. Igen is mutassa meg mindenki, hogy képes megtartani a belső végtelenségét és érezze a lelkét. Most mindenkinek ez lenne a legnagyobb feladata.

Ha nem is megy a meditáció vagy rossz kedv lép fel, csak gondoljunk arra, hogy nem unalmas már ez a negatív illúziós érzés? Már annyira "lejárt lemez". Csak azért is töltsön el a boldogság érzése. Tegyétek a jobb kezeteket a szívetekre és tudd, hogy a lelked ott van. Már a tudása megvan mindenkinek, hogy mi folyik itt, akkor segítsük még inkább a folyamatot egyre jobban és nagyobb boldogsággal.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.25. 00:32:20

Hiszen már olvastuk, éreztük, tudtuk, hogy milyen nagyszerű váltás közeleg. Akkor mi is a "hezitálás" tárgya? Már semmi, mert felébredtünk az illúzióból. Nyilván kompenzálják, hogy ne 100%-os sima átmenet legyen. De a legvégén nem fog változtatni.

Mátrix 2012.09.25. 00:36:40

@Al David:
Szia, nem azt mondtam, hogy nem megy a meditáció, hanem hogy a pozitív oldal most nemigen kontaktál. Ez inkább helyzetjelentés volt. Mert sokakat, akik gyakorlottak, és akiknek egyébként jól szokott menni a meditáció, megijesztheti ez a helyzet, azt hihetik, hogy velük van a baj.

Mátrix 2012.09.25. 00:39:25

@Al David:
Amúgy egyetértek veled:)

Merkurius 2012.09.25. 01:03:58

@vajasandi: Szia .
hu.scribd.com/doc/24874994/Csicsaky-Jen%C5%91-MU-az-emberiseg-szul%C5%91foldje

Van több információ is a neten ha rákeresel , de én Magyar nyelven ezt látom a leghitelesebbnek .

Merkurius 2012.09.25. 01:05:48

@Mátrix:
Húú Mátrix , ha így érzel akkor most igen szar lehet a Te oldaladon lévőknek :) .

Merkurius 2012.09.25. 05:36:35

@vajasandi:
Elnézést , az éjjel egy kicsit fáradt voltam , most nézem , hogy a kérdésedre nem is válaszoltam .
Mindez azért volt el titkolva , hogy az emberek gondolkodásában , tudátaban , amit kisugároznak a közös tudatmezőbe , vagy úgynevezett morfogenetikus mezőbe ne legyen bent .
Csicsáki Jenő könyve is elég régi , meg lényegében ő is csak átvette , de ezek a dolgok nem csak elmondásokon , hanem fizikai tényeken ,leleteken alapulnak . Amit mivel értelmesen megmagyarázni és teljesen eltünteni nem tudtak így ígyekeztek amennyire lehet azt teljesen elhallgatni ill. a terjesztőiket "elhallgattatni" .

Amúgy nagyon jó ha olvasod az Arvisurát , bár az elejét én sem értettem meg igazán , de attól függetlenül , ha figyelmesen olvasod rá lehet jönni lényeges dolgokra .
Pl.Mani esetével kapcsolatban .
Akik őt megnyúzták és a bőrét kitömve több városba elrettentésül elvitték , nem mások voltak mint a későbbi "fekete nemesség" .Sajnos most nem vagyok bent biztos , hogy pontos-e az idézet így nem teszem idézőjelbe , de valami olyasmi felíratot tettek rá . hogy így jár az aki az "égi beavatottaknak"-nak járó tized fizetését megszünteti .
Ezek az égi bevatottak egyáltalán nem voltak úgymond égi bevatottak csak egy szellemi lény által irányított lélekben gyenge emberek akik engedtek az ő bűnre történő csábításának és ezáltal a hatalmába , irányítása alá kerültek .
Ők voltak a "fekete nemesség " elődei , olyanok pedig , hogy fehér nemesség valójában nem is létezik . Az ők , vagyis az őket irányító lény ellenségei egyedül azok akiket lelkükbe , és az Igazság és szeretet erejébe vagyis Istenbe vetett hitükben nem sikerült megtörniük .

Ez a magának tized részt követelő társaság ("fekete nemesség"), már csak ebből a tizedből is kiderül , volt a római katolikus egyház létrehozója . Aminek legfőbb célja nem más volt mint az ember és Isten közvetlen kapcsolatának megszüntetése . Aki nem hódolt be nekik azt ha tudták megölték , ha nem akkor igyekeztek teljesen ellehetetleniteni a hazugságaik által .
Ők ill. az irányitójuk másképp gondolkodik mint az átlag ember, képes átlátni a tervezésben töb emröltőt , akár töb évszázadot is , ezért sajnos az emberek nehezen tudják átlátni a tetteiket .
Erre néhány példa csak a gondolkodásmódjuk átlátására a közelmúltból.
Egyik a habsburg időkben pl. amikor a habsburg csapatok csak azért jöttek be Magyarországra , hogy a még megmaradt rováspálcákat begyüjtsék , sőt még talán pézt is adtak érte , az emberk akkor nyíilván nem tudták , hogy ez valamikor még mennyire fog hiányozni az igaz törénelmet kutató emberek számára . Egy másik példa tényleg napjainkból Tánczos Gábor esete . Amit egy átlag ember nem tud teljesen átlátni , esetleg , max. arra gondol , hogy Gábor ép arra járt és valakire rá kellett kenni a gyílkosságot . Nem , Gábor nem éppen arra járt , hanem oda csalták , és a gyílkosságot azért köevtték el , hogy lehessen mivel meghurcolni , megtörni , mert számukra veszélyes ellenfelet láttak bent . Ha valaki belegondol , hogy régen is így "dolgoztak" akkor egy történetíró egy ilyen esetből , mégha őszinte is volt vajon mit tudott megörökítani az utókor számára ? De ők ez mellett még arra is ügyeltek , hogy még az ilyen igaz történet írók eseteit is aki Mondjuk leírta , hogy valakit gyilkosságért elítéltek , eltüntetessék , vagy megváltoztassák , és írjanak helyette saját történetet. Ők meg persze nem öltek meg senkit csak sajnos a Magyarokra nagyon haragudtak a "vadkanok" , meg sokan olyan hülyék voltak , hogy még a mérget is megették .
Tudom nem egyszerü ez a gondolkodás mód , de sajnos a jelen világunk így müködött , szerencsére már nem sokáig :).
Ajánlok egy videót Pap Gábortól , másoknak is , vázol bent egy a szokásostól más gondolkodás módot , ami ha nem is teljesen olyan mint az enyém , de azért elég hasonló .

www.youtube.com/watch?v=gbMh5LXf09I

Mátrix 2012.09.25. 09:48:44

@Merkurius:
Szia, ezt miért írtad? És hogy érted azt, hogy az én oldalamon lévőknek?

Merkurius 2012.09.25. 10:53:11

@Mátrix: Szia Mátrix , hogy miért írtam .. Hát ez jött belőlem ahogy elolvastam az írásod , és nem fogtam vissza magam.

Amit itt "előadtál" az egy negativ siránkozás ami a kétkedőket , magukban bizonytalan embereket könnyen tudja akár letargiába is ejteni .Te kijelented , hogy a negativ oldal erősödését érzed , miközben persze nem Te csak a környezetedben lévők gyengébbek . Meg hogy majd a romló helyzet ellenére azért lesz majd jobb lesz .
Lehet , hogy velem is van a baj , de ebből nem értem egészen , hogy mit is akarsz .

Olyan ez mintha egy személyben játszanád el "zaharov és czukkermann" esetét .

Mátrix 2012.09.25. 11:56:58

@Merkurius:
Értem. Bár én nem ezért írtam amit írtam.
Tényleg nem érdemes erre az oldalra írni tapasztalatokat, de már olvasnom sem.
Úgy látszik hiába minden figyelmeztetés a blogindítóktól is, hogy legyetek tisztelettel mások iránt és fejezzétek be a vádaskodást, mások lekezelését, kritizálását.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.25. 12:53:46

Nem tudom hogy, honnan szoktad/szoktátok olvasni/közvetlen megkapni az "üzeneteket". De úgy vélem nincs semmi baj. Az még régebben volt amikor nem volt biztos ez az egész dolog, de már teljesen azzá vált.

Most fontos, hogy a magunk erejére figyeljünk, ne mindig másoktól várjuk úgymond az érzést és kontaktot, közvetítéseket. Ez is része, a bennünk lévő Fény ébredésének.

Most október első hetében majd, itt az ideje elengedni a szokásos felesleges gondolatokat, dolgokat véglegesen. Már tényleg tapasztalható, hogy senki sem veszi be a hírek által adagolt dolgokat. Már annyira gyanús úgymond és átlátszó a negatív hírek adása például. (csak ezekkel lehet eladni a műsort, és befolyásolni próbálni bennünket) Mindenki érzi, hogy valami nincs ezzel rendben és éppen ez az érzés tereli a másik irányba ahol már békét talál és észre tudja venni a különbséget, ahogy a szeme elől lehull a fátyol. És elkezdi látni a világban az erre utaló megerősítéseket.

El kezdtünk végre emlékezni. Vagy csak érezzük, hogy nyílik az új világ. Hozd még feljebb az érzést magadban. Érezzük, hogy milyen lehet egy teljesen másik világ, ahol tejesen mások az épületek, a természet ragyog, mindenki harmóniában él, az emberek végre önmaguk és használhatjuk a valódi elrejtett képességeinket, technikáinkat melyekkel még örömtelibb az egész lét és további fejlődés. Lehull a programozott kreált énünkről a lepel.

Ez történik most, érthető ha néha kicsit vissza lépünk, mert kezdünk pislákolni, emlékezni, talán valahol furcsa még. De nagyon is "érdekesnek" találjuk és hamar visszatérünk az érzéshez és a valódiság tényéhez. És mindig egyre nagyobb bátorsággal, biztossággal tesszük ezt a kisebb érzelmi hullámaink közepette. Mintha hullámoznánk. Egyre kisebb a negatív bennünk, de amikor az is eltűnik még nagyobb erővel érezzük a valódiságot.

elyshia 2012.09.25. 13:45:49

Sziasztok!

Ugyan elköszöntem egy hete, de annyi kedves, biztató szót kaptam, hogy átgondoltam.

Az elmúlt időszakban, az én életemben is felerősödtek a negatív hatások. És mennyire érdekes, hiába tudtam, hogy ez várható, mégsem ismertem fel azonnal miről is van szó. Azután amikor családon belül tört ki egy vita, akkor mintha fényt gyújtottak volna a fejemben. És abban a pillanatban hatását vesztette az egész. Annyira vicces volt, hirtelen kívülről láttam az egészet, és elnevettem magam.
egy kis olvasnivaló:

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/09/bolygoszintu-dimenziougras.html

Namaste

zazuma 2012.09.25. 14:52:52

@Al David:
Egyetértek! Mikor rosszul éreztem magam, - volt is miért - azt mondtam, hogy nem tagadom a szomorúság érzését, de minél hamarabb szándékozom belőle a kilépést és minél hamarabb az öröm állapotába jutni. Nagyon jól írtad az egészet.

miczo 2012.09.25. 17:38:34

@elyshia: Örülök, hogy visszatértél! :)

zazuma 2012.09.25. 18:07:05

Napok óta jól érzem maga, rámfér, mert érdekesek a szomszédaim. Este 10-kor simán elkezdenek kalapálni, zeng a társasház, gyerekek is vannak a házban... bunkón lekezelik, aki szól érte, szóltam már évekkel ezelőtt ilyenekért, nem is vagyunk beszélőviszonyban, fura így találkozni a lépcsőházban. Ezért írtam, hogy örülök, hogy jól vagyok, meg is érdemlem a sok idegeskedés után.
Irtad Mátrix, hogy te is jól vagy, ezért nehogy lehangolódj egy mondattól, aminek mosoly is van a végén és a rezgése sem bántó, (azzal a szóval együtt sem, aki bántó az a szomszédban lakik) ezért küldök most neked sok mosolyt és ölelést:) :) :) :) :) üdv Zazuma

Kajman 2012.09.25. 18:55:59

@elyshia:
Üdv újra itt elyshia
@Mátrix:
Csak menj el mellette,ne reagáld le. Nehogy abbahagyd a hsz-t! :)

Vamest 2012.09.25. 19:04:08

Úgy örülök nektek :) és nem szeretném, hogy bárki is elmenjen. Mindenkinek van itt egy kis helye, és van olyan barátja/testvére, aki egyetért vele, aki tiszteli, aki szereti. Még akkor is érdemes maradni, ha valaki esetleg ellentmond vagy bírál.
Hiszen végül is közös célért dolgozunk, a jó oldalon állunk, a szebb jövőben hiszünk.
Vagy van itt valaki, aki a sötét oldalban hisz, aki a másik oldalon áll?
Nyíltan fel meri vállalni valaki?

Haloin 2012.09.25. 21:26:15

@Merkurius:

Érdekes egy látás módod van, lehet előtte a saját házad táján kéne sepregetni.!!!

Mert aki így reagálja le a dolgogat ott még van mit takarítani.! :)

Smaly7 2012.09.25. 22:51:39

@elyshia: :))) Örülök, hogy itt vagy!
Amiről értekeztünk emailben, most küldheted a szeretetet... :)))

Kajman 2012.09.25. 23:01:09

@elyshia: Azért tudtam én, hogy nem mész el innen végleg :)

Merkurius 2012.09.25. 23:01:32

@Haloin: Szia .

Igen ígyekszem takarítani , éppen múlt héten kellett egy új seprűt vennem , mert a másik eltört , persze pont a nagy takarításban . Ez most hosszabb száalakkal rendelkezik , remélem majd jobban fog müködni . - Nem hülyéskedek ez tényleg így van .

Mátrix 2012.09.26. 00:03:21

Nagyon-nagyon kedvesek vagytok! Most itt nagyon kisütött a Nap, mintha dél lenne!:) Pedig, ha ránézek az órára...
:)

Merkurius 2012.09.26. 01:10:51

@Mátrix: Szia , no ez már mindjárt más , ha kisütött a nap akkor szmbe kell nézni vele .
"nézz a nappal szembe nézz "

www.youtube.com/watch?v=M4jBir34guQ

Kajman 2012.09.26. 04:49:21

@Mátrix:
Ó...végül is dél van :)

airt 2012.09.26. 06:06:08

@vajasandi: Szia!

Az Arvisurák-at feldolgozta, értelmezte és mélyreható tanulmányt írt róla Kozsdi Tamás,saját elmondása alapján Nála volt egy ideig az eredeti kézirat.Ez jóval hosszabb, mint ami megjelent, itt olvashatsz Tőle: kozsditamas.info/archivum/archivum.
A Fix tv Enigma c. műsorában is beszélt erről, ha jól emlékszem, ápr.30-án vagy 29-én, de a fix tv archívumában egyszerűen nem találom azt a műsort.Pedig akkor nagy port vert fel.

Mátrix 2012.09.26. 09:04:07

@Kajman:
Igen:))
Írok ám majd neked, csak még nem jutottam oda.. Sajna éjjel is dolgoztam.

zazuma 2012.09.26. 09:10:16

@Merkurius: Semmi bántó szándék nem volt a részedről. Csak tudni kell olvasni a sorok között.

zazuma 2012.09.26. 09:13:31

@Kajman: Neked is jól telnek a napjaid?

zazuma 2012.09.26. 09:14:33

@vajasandi: A helyzet szerencsére változatlan! További szép napokat!

elyshia 2012.09.26. 09:31:20

Köszönöm, hogy örültök nekem!
Van, hogy hibás döntést hozunk és azt tudni kell korrigálni. Nagyon jó kis tanulság ez, mi is az bennem, amin még jócskán van mit csiszolgatni.:-)

Nem azt az időt éljük amikor vissza lehet vonulni kis kuckónkba és magányosan elmélkedni. (az is kell, de már nem elég) Most mindannyiunknak kötelességünk terjeszteni a Fényt. Oroszlánok elé szerencsére már nem vetnek minket.:-))
Nem véletlenül vagyunk itt, akik rendszeresen itt vagyunk, az elmúlt néhány hónap alatt nagyon sokat tanultam tőletek.
Ennyit erről.

találtam egy programot.

szepjovot.blogspot.hu/2012/09/tudatos-jelenlet-meditacios-flashmob-bp.html

én biztosan nem tudok most emiatt Budapestre utazni, de aki tud menjen el. Szerintem élmény lesz.

És ideírom az egyik kedvenc idézetemet a szeretetről:

"Könnyű dolog azért szeretni valakit, mert tökéletes. A szeretet igazi próbája az, ha
annak ellenére is tudunk szeretni valakit, hogy az illető az életében és cselekedeteiben
távol jár attól a tökéletességtől, amelynek a lehetőségét meglátjuk benne."
Pir Vilayat Inayat Khan

Namaste

Agenor 2012.09.26. 09:44:46

Hogy mik nem vannak? :)
Két érdekes cikk:

A Pozitív Földönkívüliek Elsöprő Győzelme - Hatalmas Reptoid Sereg Semmisült Meg!
valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/2012/09/a-pozitiv-foldonkivuliek-elsopro.html

Szeptember 30-ig tart Föld Anya semlegességi fázisa!
www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tudatossag/szeptember-30-ig-tart-fold-anya-semlegessegi-fazisa-.html

@elyshia: Jó látni, hogy újra itt vagy! :)

Kajman 2012.09.26. 14:31:05

@zazuma:
Köszönöm, jól :) Remélem neked is :)
@Agenor:
Wow...@Mátrix: Ezt olvasd el amit Agenor küldött...
Lehet, hogy ezt...? omg... Ha Mátrix barátunk válaszol, leírom a dolgokat... :)

zazuma 2012.09.26. 14:50:36

@Agenor: Nahát micsoda hírek! Elolvastam, köszi.

zazuma 2012.09.26. 14:55:10

@Kajman:
Nálam is jól telik az idő, köszi! :)

@Merkurius: Új seprű jól seper, nekem is be kéne szerezni egyet:)
Nálam meg folyton beragad a klaviatúrán az m betű, van hogy 3x is püfölöm a billentyűt, hogy 1x leírjam:)

Mátrix 2012.09.26. 16:55:59

@Kajman:
Szerintem írdd le, mert nagyon érdekes!

Haloin 2012.09.26. 17:01:45

@Agenor:
Köszi a linkeket.

Akkor hát nincs más hátra csak az előre.!

Mátrix 2012.09.26. 17:29:42

@Haloin:
Igen:)
Nem is adom, adjuk fel itt a finishben!:)
Az új világban majd megöleljük egymást, és azt mondjuk majd: végre!

Kajman 2012.09.26. 17:39:52

Rendben Mátrix, nos akkor leírnám nektek a legújabb "látomásomat":

> Egy szerintem átállt nem ember katonai vezető képében voltam.
> A feladat az volt, hogy egy erődszerű helyről szabadítsunk ki egy embert,aki
> nagyon fontos lehet (hogy ki az nem tudom, nem láttam). Egy emberi kisèrőnk
> volt, mi ketten voltunk. Kérdezhetnètek, hogy honnan tudom, hogy nem "emberi voltam. Mert meggörnyedve "jártam", a karom nagyon izmos volt,
> másképp voltak rajta az izmok, és acélszürke volt... maga a látásom is egèszen
> egészen másképp működött. (szédültem is tőle rendesen) > Az "akció "közben az emberi kisérőnk megölt egy - huh ezt hogy
> mondjam...fajtársamat - amiért én viszont Őt öltem meg.
> Miután beengedük a támadó erőket, a parancsnok, a kisérőnk halálára
> annyit mondott, hogy a csata után megbeszéljük. > Egy emberi katona le akart lökni egy platform széléről.
> Éreztem annak a lénynek a félelmét!!! Lebénult a keze,lába
> összeszorult a szíve, és én éreztem ezt... > Innen viszont az eddigi legerősebb dolog jött, amit eddig átèltem...
> "kinyújtottam a kezemet, a lény kezét", és azt mondtam a katonának, hogy hagyd, a
> harc végén kiderül mi lesz a sorsa, ne bántsd. Én beszéltem, nem ez a lèny...!
> A katona "rámnézett", láttam a szemében, hogy valamit
felismert ès azt
> válaszolta, hogy "igazad van testvérem..." > Rámmosolygott és a többiek után eredt.
Nos ilyen "baráti dolgokat" látok mostanság. Hozzátennèm: nem szoktam sem ilyen játèkokkal játszani, sem foglalkozni. Csak a szkeptikusok kedvèèrt írtam az utolsò pár sort :)
A helyesírási hibákèrt bocsánat, macerás mèg az èrintőkèpernyő. :(

Haloin 2012.09.26. 18:00:02

@Kajman:

Köszi a látomásod leírását.!

Ha van még több ilyen, "megélésed" meg oszthatnád velünk.

Kajman 2012.09.26. 19:26:08

@Haloin:
Egyre több ilyen van, ha lesz "új" megosztom veletek :)

Vamest 2012.09.26. 19:46:51

Láttátok már ezt?

www.keshefoundation.org/en/shop/product/view/2/3

Azért még nem a mindenki számára elérhető szabad energia...
Szép ára van, piaci.

vajasandi 2012.09.26. 20:36:38

@zazuma:
Seprű ügyben: nekem nagyon bevált Vileda zöld, újrahasznosított cuccból. Jól seper, NEM MENT TÖNKRE, pedig ki van kérdezve, már bő egy éve élvezi a vendégszeretetet nálunk. És jól repül.

vajasandi 2012.09.26. 20:41:39

@zazuma:
Kedves Zazuma!! Őszintén örülök, nálam apró mélypontokkal ( Bac Ilus bujkál bennem )ugyan, de folytatódik a feeling! Esténként a teraszon HOLDozni, alatta ücsörögni nagyon jó!!! Bámulni az eget, a felhőket, vagy csak ÚGY LENNI!!!

miczo 2012.09.26. 21:27:01

@Kajman: Ez jó, kezdenek összenyílni benned a síkok. :) Még ha a történet nem is legfelemelöbb, de tudni lehet, hogy ami megtörténik itt, az megtörténik ott is és ezek ezer szállal vannak összekötve.

Ez a "látomás" valós idejü átélés, vagy egyszerre jön be az egész, mint amikor visszaemlékezel?

zazuma 2012.09.26. 21:38:56

@vajasandi: Hú, ezt gyönyörűen írod, HOLDozni, alatta ücsörögni, na meg a seprű is jól repül, hát tényleg van feeling! Bac Ilus meg távozzon, de izibe!

vajasandi 2012.09.26. 21:41:37

@kacsoli: Kedves Kacsoli! Köszönöm válaszod. K.T-hez volt szerencsém nem is egyszer. Nem az én utam. Általad ajánlott oldal nem jön elő, a TV műsort többször is el kezdtem nézni, de csak 2-3-4 percig jutottam. Arvisura elején tartok még, nehéz, tömény, de borzalmasan érdekes. Van úgy, hogy a testem reagál a benne olvasottakra. Sok kérdés-érzés zakatol bennem. Köszönöm még egyszer!!!! Minden jót!!!

vajasandi 2012.09.26. 21:44:50

@zazuma: Kedves Zazuma! Köszönöm jó kívánságaid. Bac Ilus maradjon, míg ki nem tombolja magát, nem szoktam sürgetni ezeket. Okkal vannak bennem. Ha sürgetem, nem tudja küldetését teljesíteni így lesz belőle egy film: Mission Impossible, és újra visszatér. Igen az ájer: 3/4 telihold, nagy udvar, előtte felhők, körülötte csillagok... no most ez van kint. Ja és kellemes meleg.

zazuma 2012.09.26. 21:48:14

@Kajman: Nem tudom mit szóljak, mindent valósan átéreztél. Milyen érzés lehet így a mindennapjaidban, folyton ez jár a fejedben?
Nekem álomsíkon vannak ilyen valós élmények, de nálad látomás volt. Bármit leírhatsz, támogatlak amiben tőlem telik.
@Mátrix: Jó, hogy rávetted Kajmant, hogy tegye közzé.

zazuma 2012.09.26. 21:54:53

@vajasandi: Én is szeretnék esténként udvarban vagy egy tágas teraszon üldögélni, tartom a látomást, egyszer bejön!

zazuma 2012.09.26. 22:11:09

@Vamest: Szia! Tényleg jó drága, viszont annak örülök, hogy van házi használatra és lesznek, akik meg is veszik. Hamarosan pedig terjedni fog és remélhetőleg az ára is csökkenni fog, valamiképp hozzájutunk széleskörben, efelé tart a világ, főleg ha a jóléti alapokat szétosztják.

Kajman 2012.09.26. 22:57:15

@miczo:
Valós idejű az egész. Próbáld meg úgy elképzelni, mintha egy olyan filmet néznél, amit - mint ahogy írtam - néha irányítani tudsz. Nehéz elmondani, de valahogy így képzeld el az egészet. De most először volt olyan, hogy érzéseket éreztem. Tehát a "megfigyelt" embernek, entitásnak éreztem az érzéseit. Ám teljesen valós idejű. Nem bevillanások, hanem mintegy lineáris vonalon történő esemény(ek). Az érdekes az benne, hogy a - szerintem - fontosabbnak vélt dolgokat többször is látom. Ha "beleijedek" (marha rossz szó, de nem tudok most jobbat), és azonnal vissza tudok esni ebbe az állapotba, akkor folytatódik, mintha csak egy filmet állítanál meg. Csak sajnos irányítani nem tudom, spontán jönnek ezek a dolgok.
Nem ez volt az első ilyen "látomás" , és sejtem nem is ez lesz az utolsó.
@zazuma: Néha nehéz, ha van rá időm gondolkodom rajta, hogy vajon mi volt ez, de ha tudom kizárom.

Kajman 2012.09.27. 00:15:49

@vajasandi:
A seprűdre visszatérve. Ebből is látszik a globalizáció, és a remek termékek gyártóinak a felvásárlása: Nekünk ugyanez még Nimbusz2000 néven van meg :)

Kajman 2012.09.27. 00:19:57

@Vamest:
5.8 milla. Mint egy új középkategóriás autó ára...
Nem rossz lesz ez olcsóbb is. :)
Akcijósan megvesszük... :D

zazuma 2012.09.27. 09:44:39

@Kajman: Akcijósan megvesszük..., benne vagyok! :)

elyshia 2012.09.27. 16:14:12

@Kajman:
nem mindennapi látomás! Lehet éppen azért kapod az élményt, hogy érezd az Ő érzéseit, amik a leírásod szerint ugyanolyanok mint hasonló szituációban egy emberé lennének.
jó, hogy megosztottad velünk.

vajasandi 2012.09.27. 17:14:09

@Kajman: Kedves Kajman!!! Köszi válaszod!!!:-) :-)

Kajman 2012.09.27. 22:22:09

@vajasandi:
Ez csak termèszetes :)

JohaNN 2012.09.29. 15:10:13

www.ufohangar.hu/

UFO hangár leleplezés Budapesten.
Megnyitó kb 3. hét múlva. Vélemények?
Vajon tényleg megmutatják az idegen űrhajót és az akkor életben talált utasát amit Ruszkiktól hoztak ide állítólag 80 évvel ezelőtt?
(Szerintem kamu)

zazuma 2012.09.29. 16:20:23

@JohaNN: Szia! Rég jártál erre, mindjárt megnézem azt a hangárt.

zazuma 2012.09.29. 16:25:50

Október 26-án bemutatják? Kevesebb, mint egy hónap van addig és semmi reklámja, mert ha beharangoznak egy kiállítást, koncertet, hetekkel előtte megy a reklámja. Most tömegeknek akarják állítólag bemutatni, de most olvasok erről először. Szóval meglátjuk. Köszi a hírt!

Kajman 2012.09.29. 17:06:53

@JohaNN:
Meglátjuk majd, hogy mi az igazság bár abban igazad van, hogyha eddig nem mutatták meg akkor most miért?
Ha így van akkor nemsokára foglalkozni fog vele a fősodratú média is.
De azért megnéztem a jegyárakat. 3.500 ft.

Vamest 2012.09.29. 17:12:41

@JohaNN: Interaktív élményszínház. Tehát szerintem nem igazi, hanem valami show.

Kajman 2012.09.29. 18:32:29

@Vamest:
Ráadásul Budapesten :)
A hír király @JohaNN, csak valószínűleg Vamestnek lesz igaza, valamilyen "elképzelt" műsor lesz :)
(jól megaszondtam)

FehérVándor 2012.10.01. 21:46:41

@bereabeli: @timurida: Jobban kellett volna fogalmazni, belátom. Pont annak a dogmatizmusnak a fénye vetült az oldalra, amitől mindig is irtóztam és igyekezetem minél távolabb tartani magam tőle.

Sajnos nem írtam a cikkhez hozzá, de jómagam csak annyit szerettem volna, ha mindenki megőrzi a hidegvérét és a felmerült problémákra/kérdésekre megvárjuk milyen választ ad Cobra, s annak tükrében formáljuk véleményünket. Alapvetően a fölöslegesen gerjesztett negativitást szerettem volna elkerülni.

@timurida Ami a történelmet illeti. Melyik részt kifogásolod? Amennyiben a Medicis megjegyzést a korábbi cikkben, az először nekem is szemet szúrt, mivel az egész családról jelenlegi ismereteim szerint nem lehet kijelenteni, hogy pozitívak lettek volna, viszont Cosimo és Lorenzo Medicinek vitathatatlanul elévülhetetlen érdemei voltak a kibontakozó reneszánsz korszak felvirágoztatásában és ezen felül(olvasmányaim alapján) a művészekkel is egyenlő felekként bántak, ami azért elég ritka volt abban a korban.

2012.10.02. 11:24:27

Kedves Fehérvándor!
Nincs miért elnézést kérjél!
A részemről nincs sem harag, sem sértődöttség.
Egyrészt mert nagy munkát végeztek. A munka amit elvégeztek NAGYON FONTOS ráadásul.
Mert lehetőséget ad, hogy minden irányból megvilágítsuk a kérdéseket.
Cobra felkészültségét illetően sem vagytok felelősek.
Sőt. MÉG MAGA COBRA SEM FELELŐS egy pont után.
Mert amiről hetekkel ezelőtt írtam és most közreadom, nem az ő felelőssége, hogy tudjon róla.
HANEM A MIÉNK.
MAGYAROKÉ.

Miczo barátunk belinkelt egy video-előadást.
SEMMIFÉLE VÁLASZ NEM ÉRKEZETT RÁ.
Vagy azért, mert nem illeszkedik az olvasók hitrendszerébe, vagy azért mert nem érdekli.
Azzal védekezik, "nem érdekel a történelem".

Nos Cobra azzal lépett fel, hogy minden hazugságra és igazságra fény derül és be lesz mutatva az igazi történelem. Ez egy furcsa önellentmondás, hogy utána az olvasóit minden érdekli, csak a valódi történelem nem.

Három linket adok közre.
Mindhárom megvilágítja a valóságot, a reneszánsszal, a Mediciekkel, a "nemességgel" kapcsolatban.
Együtt a három több órányi.
De aki komolyan veszi önmagát és az igazságot, az nem teheti meg, hogy nem nézi meg.
Hitvitákat továbbra sem folytatok. Csak konkrét felvetésekre vagyok hajlandó reagálni.
Szerintem éppen itt az ideje, hogy felnőtt módjára viselkedjünk és nem tipegős-gügyögős kisgyermekként.
Az előadások anyaga gyenge, de itt nem a felvétel minőségén van a hangsúly, hanem a mondanivalón.

www.youtube.com/watch?v=QK1lNp5VK-A&feature=related

www.youtube.com/watch?v=nm0RbK1NX_o&feature=related

www.youtube.com/watch?v=IENB1DLMCrs&feature=g-vrec

Aki ezt a három anyagot megnézi és jól átgondolja, az már fogja tudni, hová tegye azt, amit hetekkel ezelőtt leírtam:

Üdv Barátaim!

Amikor olvastam ezt a bejegyzést, egy vicc jutott eszembe:
Két rendőr beszélget.
- Olvastad Tolsztojt?
- Miért? Ki írta?

Több mint érdekes ez a mostani fordítás és bejegyzés.
Köszönet érte FehéVándornak és Benedictusnak!

Nagy munkát végeznek. A cikkek hitelessége és valóságtartalma nem az ő dolguk.
Életem egyik legérdekesebb tapasztalata és tanulsága: az ember elindul egy úton, mert azt gondolja, hogy valahová elér. Teljesen más helyre érkezik. Ilyenkor lehet azon dühöngeni, hogy "nem erről volt szó". Vagy el lehet fogadni azt a tényt, hogy végeredményben MIND-EGY, hogy hová érkezett, mert a célt emberi tudattal nem is láthatja, értheti, mert nem a célállomás a döntő, hanem az ÚT.

Ennyit bevezetésképpen. Sokkal kevesebb tudnánk és értenénk, ha ez a blog nem lenne. Ezért amúgy érthető türelmetlenségünket semmiképpen ne zúdítsuk kettőjükre. Sem az életünket, sem a lehetőségeinket, sem az utunkat, sem a fejlődésünket nem háríthatjuk rájuk.

Nos visszatérve Cobra barátunkra...

Nem tudom, honnan szerzi alapvető történelmi ismereteit, de az sajnos elégtelen.
A történelem és a történettudomány két különböző szálon fut.
1. Van a hivatalos
2. Van, ami megtörtént. (Persze szigorúan a mi 3D-s tér-idő valóságunkban)

Ezek van, amikor összeérnek, de általában párhuzamosan futnak.

Harmadik lehetőség nincs. Ez kb. ugyanaz a helyzet, hogy nem lehet a Holdra szállni 80%-os arányban. Nem lehet az Újvilágot felfedezni 93%-os arányban. Nem lehet sem megszületni, sem meghalni 47%-os arányban. Mert vagy megtörténik valami 100%-ban, VAGY NEM TÖRTÉNT MEG. Az anyagvilág és a vaskor, a sötétség kora erről szól.

Kedves Cobra! Ülj le, elégtelen!....
Mondanám, ha tanár lennék.

Most néhány alapvető történelmi ismeret, néhány alapvető tény.

Azokat a fogalmakat veszem sorra, amiket Cobra megemlít. Sem többet, sem kevesebbet.
Mert annyira agymosott amerikai ez a bejegyzése, annyira korlátozott tudású, annyira "szűk", hogy döbbenettel olvastam.
Persze, egy átlag amerikainak, aki még Európát sem tudná megmondani, hogy eszik vagy isszák, annak ez újdonság.

NEMESSÉG:

A nemesség, mint társadalmi kategória több évezredes. NEM keverhető össze az arisztokráciával, NEM keverhető össze egy társadalom mindenkori vezető rétegével, NEM keverhető össze a hatalommal, NEM keverhető össze a vagyonosokkal és gazdagokkal.
Persze a vulgármarxista történelemszemlélet összemosta ezeket a fogalmakat. Átfedések, mint a különböző halmazok esetén vannak, de ezek más-más rétegek - ennek ellenére.
A nemesség az a társadalmi réteg, amelyik rendelkezik jövedelemmel és hatalommal. Azonban nem kizárólag a jövedelemről ismerjük meg őket. Ezzel a kereskedő-réteg és bankár-réteg is rendelkezik. Nem kizárólag a hatalom. Mert ezzel az állami apparátus is rendelkezik. A nemesség volt az az osztály (ha ragaszkodunk a marxi terminológiához), amelyik ÉLETE ÉS TELJES VAGYONA felhasználásával és ha kell - feláldozásával is szolgálnia kell. A nemzetet, a királyt, a koronát.
EZÉRT ÉLVEZTEK ADÓMENTESSÉGET.
Akkor még nem volt sem sorozott, sem professzionális hadsereg. A felszerelést, ellátást pedig sem a jobbágyi, sem a paraszti, sem a polgári réteg nem tudta finanszírozni.
Egy kiképzett egészséges harci ló, felszereléssel, a lovagi páncél és a fegyverzet, előtte a több évtizedes kiképzés és felkészítés, ellátással, orvosi segítséggel, sok éves átlag jövedelemnek felelt meg.
Julis Caesar légiói nem a Római Köztársaság légiói voltak. Hanem Julius Caesar légiói. Ő tudta finanszírozni, majd a hadizsákmányból tudott fejleszteni is. Ha ő nem fizetett volna zsoldot - mert ezek főállású katonák voltak, akik ebből éltek - akkor hamarosan nem maradt volna katonája.
Ugyanez vonatkozik a "polgári" szegmensre is, ami fölé az adott nemes volt rendelve. Általában úgy gondoljuk, hogy aztán az "első éjszaka jogával", a folyamatos adóztatással és népnyúzással a dőzsölő, hedonista nemesség minden elképzelhető bűnt elkövetett. Igen. Voltak visszaélések. De ez nem jellemző. Ugyanis egy adott területet igazgató nemesi család, ha teljesen kifosztotta, lerohasztotta volna az adott területet, A RÁKÖVETKEZŐ ÉVBEN JÖVEDELEM ÉS MUNKAERŐ NÉLKÜL MARADT VOLNA.
HA KIVÉGZEM AZ ADÓZÓKAT, KI FOG ADÓZNI? HA MINDENT ELVESZEK, MIBŐL FOG ADÓZNI?

MEDICI-CSALÁD:

Na itt csapott bele a lecsóba Cobra. Egy magyar ember számára különösen érzékenyen.
Mert a Medici-klán pénz, erőszak, gyilkosság révén szerezte meg politikai befolyását.
Giovanni di Lorenzo de’ Medici 8 évesen kolostori apát, 11 évesen a montecassinói apátság vezetője lett. 14 évesen pedig bíborosi kinevezést kapott a pápától. Erre most mit lehet mondani? Tipikus maffia karrier. A Borgia-klánnal pedig nem azért álltak szemben, mert az egyik a fehér, a másik a fekete nemesség képviselője volt. Itt utalnék előző pontunkra, a "nemességre". Ugyanis ezek az alakok nem nemesek voltak, hanem kereskedők és bankárok. Pénzüket lókupecként, uzsorásként szerezték. Az itáliai városállamok a Török Birodalom katonáit fejenként 1 aranyért hajózták át a Boszporuszon Európa hátába, miközben a Balkán és a Magyar Királyság élet-halál harcát vívta.
Érdemes lenne rákeresnetek, hogy Hunyadi János, Hunyadi Mátyás királyunk milyen leveleket küldött a pápának és Európa "keresztény" uralkodóinak. Ezek a családok a saját anyjukat is eladták volna, a saját gyerekük torkát is elvágták volna, HA JÓL MEGFIZETIK ŐKET. Az állítólag "fehér" nemességhez tartozó családok is!!!
1513-ban, lefizetve, megvásárolva a pápaválasztó-konklávé szavatait, Giovanni di Lorenzo de’ Medici megszerezve a pápai trónt , X.Leó néven megkezdte "áldásos" tevékenységét. Az egyetlen vetélytársa a magyar Bakócz Tamás volt, akinek nem volt annyi pénze, hogy megvásárolja a szavazatokat. Egyszerűen MAGYAR volt, aki látta a magyar és európai érdekek azonosságát a török hódítás megállítására. De X. Leónak ki kellett fizetnie a "szavazókat". Erre azt a zseniális ötletet találta ki, hogy a bűnbocsánatot pénzért meg lehetett vásárolni, búcsúcédula formájában. Innen indult a reformáció, mert erre a penetráns, ordenáré kurválkodásra kiment a biztosíték egy Luther nevű ágoston-rendi szerzetes fejében is és kiszögezte a pontjait....
Utána évszázadokig milliók haltak meg a katolikusok és protestánsok háborúi alatt. Észak-Írország a mai napig puskaporos hordó. Ennyit a Medici-klánról.
Egy utolsó rohadt maffia társulat.
Ne fényezzük, mert nincs miért.
Sem nem fehér, sem nem nemes.
Építészetben, festészetben, szobrászatban, mint mecénás, mindenképpen pozitív szerepet töltöttek be. Viszont nem önmagában a művészetet pártolták. Hanem azt a művészetet, amelyik az ő legitimációjukat erősítette, hatalmukat bemutatta.

RENESZÁNSZ:

A judeo-keresztény, euro-atlanti kultúrkörben harmatos szemmel illik magasztalni a reneszánsz korszakát. Nagyjából ugyanúgy, mint ahogy a "nagy francia forradalomnak" nevezett csőcseléklázadást és vérengzést is illik szuperlatívuszokban emlegetni. Ehhez még csak slusszpoénként a szabadkőműves "felvilágosodás" és a szabadkőműves USA megalakítása, mint hab a tortán jelenik meg.
Mi a baj a reneszánsz korszakával? Csak az, ami a felvilágosodás és a francia forradalom "szabadság, egyenlőség, testvériség" jelszavával. Egy blöff. Marketing. Reklám. A tények teljesen másról szólnak.
Mert elvben, a klasszikus, ókori, görög és római értékekhez nyúlnak vissza. ELVBEN. Gyakorlatban azonban a pápai hatalom és a világi hatalom teljes összefonódása (elosztották 1500 év után végre a piacot) történt meg.
Európában milliószámra lobogtak a máglyák, ahol a világi hatalom és a vallási hatalom ellenfelei, ellenségei, kritikusai égtek el. Minősített esetben elevenen. Ha megbánta bűneit, esetleg előtte a hóhét megfojtotta őket.
AKKOR KEZDŐDÖTT MEG A JELENLEGI VILÁGHATALOM KIÉPÍTÉSE.
MERT AZ A VILÁGI ÉS VALLÁSI HATALOM MÁIG VÁLTOZATLAN.
Akkor irtottak ki 1492 és 1526 között 25-26 millió indiánt, a maradéknak pedig elvették a hitét és kultúráját. (Utána megöltek még 30 milliót...)
Akkor készítette elő a Cabal az ezzel a hatalommal való szembeszállást, a "felvilágosodást", ami mögött megint ők álltak.
Most ugyanezt látom.
Ők állnak a saját leváltásuk mögött.
Most ugyanez a veszély fenyeget, ezért teljesen megértem azokat az EMBEREKET, akiknek a józan és és a tények ismerete miatt megszólalt a vészcsengő!
Ugyanakkor ne öntsük ki a gyereket a fürdővízzel együtt!
Mert a változást nem ők generálják. Csak megpróbálják überolni. Úgy a csúcson maradni, hogy a változás után is a csúcson maradhassanak.
A Medici-klán ebben a végzetes folyamatban az élen járt és amiben élünk, abban bűnösnek találtatnának egy bírósági perben!

ISTENNŐ, MÁRIA MAGDOLNA, GRÁL-KULTUSZ, RÓMA, EGYIPTOM, GÖRÖGORSZÁG MISZTÉRIUMISKOLÁI:

Na itt egyszerűen megállt az eszem. Sajnos, ezt a turmixot csak a ma nyugati emberének lehet beadni.
Mert Egyiptom, "Görögország", ami nem is létezett (mert önálló városállamok voltak), és a Római Birodalom misztériumiskoláinak, vallásának és isteneinek, istennőinek gyökerét, származását laza csuklómozdulattal megkerüli Cobra. Ez pedig nem más, mint MEZOPOTÁMIA, Atlantisz pusztulása után az első civilizáció. Ahol IstenAnya minőségben tisztelték Inanna-t, de a római Mithrász-kultusz is Mezopotámiából származott.
Inanna a szkíta hagyományban is tovább megy. Jelenleg az euro-atlanti térség népei, nemzetei, vallásai közül egyedül a MAGYAR Nagyboldogasszony, Babba Mária kultusz az, amelyikben ez a vonal még él!
Még a hindu vallás is a mezopotámiai ősvallások után évezredekkel keletkezett! Amiről Cobra ír, vallástörténetileg a levegőben lóg. Jól hangzik, de nem lehet a képet összerakni, ha nem vagyunk tisztában a valódi származási vonallal. Ez egy olyan képtelenség, mintha mondjuk az USA történelmét megírnám és mondjuk a kubai-rakétaválsággal kezdődne a sztori. Ugyanakkor, miután levágta a gyökereket, egy hasonlóan rövid mozdulattal lemetszi a következményeket is. Mert ezekből a titkos misztériumvallásokból, spirituális technikákból, beavatásokból, rituálékból fejlődött ki először a Templomos Lovagrend, majd a szabadkőművesség és illuminátus mozgalmak és szervezetek összes ága.
"Pozitív Templomosok"?
HOPPÁ.....
A következőkben majd "Pozitív szabadkőművesek" és "Pozitív Illuminátusok" fognak előkerülni?
Hogy ebbe a kurta-furcsa összeállításba hogyan jön a Grál-kultusz és Mária Magdolna?
Itt sem beszél az eredetről, csak Dan Brown óta ez is jól hangzik. Mert sem a Grál-kultusz, sem Mária Magdolna nem magában áll és a levegőben lóg.
Mindkét esetben az eredet: JÉZUS KRISZTUS.
Sem a Grál-mítoszról, sem Mária Magdolnáról nem lehet érdemben nyilatkozni Jézus Krisztus tanítása, élete, halála majd feltámadása és az egész megváltás NÉLKÜL.
Amiről meg Cobra nem beszél (hiszen nem is tud róla), az pedig az, hogy az Ősforrás női minőségének, az Istenanyának lett odaadva Magyarország, Szent István által. Itt újabb hazugsággal találkozunk a hivatalos történetírás részéről. Ugyanis Szűz Mária NEM "patrónája" (támogatója) a magyarságnak, hanem "Reginája", tehát Királynője és URALKODÓJA.

APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG, SZENT KORONA, SZKÍTA-KERESZTÉNYSÉG:

Itt elérkeztünk gondolatmenetünk, végső következtetéseihez. Miért volt útban az Apostoli Királyság? Egyáltalán mit jelent, "apostolinak" lenni? Mi volt a baj a Szent Koronával, a magyar kereszténységgel? Miért van útban a mai napig, ami igazán magyar?
A történelemben egyetlen apostoli királyság volt. Ez a magyar. Ez nem pusztán egy szlogen. Nem egy reklámfogás. Nem egy L'Oréal szintű meghatározás: "mert megérdemlem". EZ KŐKEMÉNY KÖZJOGI, EGYHÁZJOGI fogalom volt. Ez a gyakorlatban azt jelentette és jelenti, hogy MAGYAR vallási, egyházi kérdésekben a mindenkori magyar király megelőzte jogaiban a római pápát, vele egyenjogú és egyenrangú. A középkori állam,- és egyház-jogban ez így nézett ki: a mindenkori magyar király vallási és egyházi kérdésekben a mindenkori pápával egyenrangú, MAGYAR kérdésekben a pápa felett állt.
Ezt a jogosítványt - Szilveszter pápa így erősítette meg: „Jóllehet én szent apostol helyött légyek, de [ő] méltán Krisztus Jézusnak apostola, ki miatt ennyi népet hajtott meg az Úristen.”
Nem mehetünk el szó nélkül még egy nagyon lényeges kérdés mellett: 1217-ben II. András apostoli magyar király megkapta a "Jeruzsálem Királya" címet, amit azután minden magyar király viselt. A nemzetközi cionista mozgalom, Magyarországon alakult meg, - nem véletlenül. A szabadkőműves páholyok sem tűzték ki véletlenül alapvető célként a Magyar Királyság megsemmisítését. A Közel-kelet, benne a Szentfölddel először török uralom alatt állt, majd a gyarmatosítások korának végén brit domíniumként állt angol katonai megszállás alatt. De a térség etnikai, politikai, közjogi kérdéseit nem lehetett átszabni addig, amíg a Magyar Királyság és benne a magyar király birtokolta Jeruzsálemet, mint "Jeruzsálem Királya". Trianon után, amikor a Magyar Királyság régi formájában megszűnt létezni és Horthy alatt "Király nélküli Királyságként" működött vált ez lehetségessé. Horthynak ezért tiltották meg az antant hatalmak, hogy Magyarországon bárki, bármikor is király lehessen. Miért volt ez annyira lényeges kérdés? MERT JERUZSÁLEMET NEM A SÉMI NÉPEK ALAPÍTOTTÁK. Jeruzsálem sem nem zsidó, sem nem arab eredetileg. A zsidó és arab népek Noé SÉM (más elnevezéssel: SEM) nevű fiától származnak. Voltaképpen féltestvérek.
Jeruzsálem eredi neve, Hérodotosz is így ismeri: URU–SOLYMA ÉS HEROSOLYMA. Mai magyar nyelven: a Szent Sólyom városa.
Ott, az emberiség (jelenlegi) bölcsőjénél mindkét egymással rokon nép csak bevándorló. A hamisított történelemre elsősorban NEKIK van szükségük. Mezopotámia-Kánaán. Minden későbbi világi és szakrális központ INNEN SZÁRMAZIK.
A Szent Sólyom és a kerecsensólyom és a TURUL ugyanannak a minőségnek, az Ősforrás FIÚ minőségének a jelölője. A Szent Sólyom és Jézus Krisztus, illetve a NAP, mint 3D-s megfelelője ennek az energiának!
A világon egyedüli népként a magyar Jézus Krisztus születésnapját karácsonynak-kerecsenynek hívja és a sötétség legyőzésére december 21-én Kerecseny-sólymot röptetett. December 21.? Nem ismerős ez a dátum? Még egy kicsit sem?

És a kör kezd bezárulni. A magyar nép, magyar nyelv, magyar (szkíta)-kereszténység a tudás népe és őrzője.

A Szent Korona pedig NEM EGY TÁRGY. Hanem egy elv. Egy idea. A magyar nemzet Uralkodónője-Királynője a Szent Koronán keresztül lép be a 3D-s anyagi világba. Ezért volt a magyar közjogban az az egyedülálló helyzet, hogy szemben Nyugat-Európával nem a király uralkodott világi szinten és a pápa vallási szinten. Hanem a Szent Korona uralkodott és a Szent Koronán keresztül pedig az Ősforrás női minősége MINDKÉT TERÜLETEN.
A mindenkori magyar király a Szent Koronával szemben ugyanolyan státuszban volt, mint egy jobbágy...

Lelke rajta mindenkinek, hogy egyáltalán elolvassa-e, amit leírtam! Hogy megnézi-e az előadásokat?
Mindenkinek szabad döntése. De ha ignorálja ezeket az évezredes kérdéseket, utána se az igazságról, se a hazugságról ne beszéljen többet.
Beszélhet az ő saját hitéről.
De többről nem.

Vamest 2012.10.02. 11:40:58

@timurida: Köszönöm szépen ezt az ismeretanyagot, amit átadtál!

set12& 2012.10.02. 13:51:42

@timurida: Megértettem a metafizikai háttér lényegét. Ha ilyen magas minőség van jelen itthon(mástól is olvastam felemelő víziókat erről, direkt nem írok csatornázást). Ez a tudati magas minőség jellegénél fogva az 5. dimenzióra mutat.

Ezzel szemben a nyugati csatornázások csak a 4. re mutatnak, vagy az alá.

Szerintem itt van egy megvezetés, ígérgetés. Ufo kapcsolat, belső föld, adunk enni ne félj, kapsz új dns-t stb, stb.

Itt valami nekem nem stimmel, a két metafizikai háttér ellentmondásos. Erre szeretnék választ kapni. Tudom menjek belülre. Voltam ott:-)ott fedeztem fel az ellentmondást.

Kajman 2012.10.02. 16:13:48

@timurida:
Először is köszönöm!

Másodszor a nemességre visszatérve: volt egy Magyar nemes, úgy hívták Gróf Széchenyi István. Mindössze egy példa. Nevéhez többek között az MTA megalapítása is fűződik (nos szerintem itt erről beszéltél).

Mediciek:
Ahogy írtad. Kupec nép, nevükhöz a reneszánsz hatalom - direkt így - elindítása fűződik.

Velünk Magyarokkal, és a Mária kultusszal kapcsolatban:
Legjobb tudásom szerint - javítsatok k, ha tévedek - teljesen kialakult Szűz Mária kultusz még nem volt.
Magyarországon akkoriban úgy hívták
(úgy hívhatták ), hogy Napbaöltözött Boldogasszony. Egyébként ezzel kapcsolatban az is zavarba ejtő, hogy a katolikus egyház minden év augusztus 15-én fényes külsőségek között megünnepli, a Nagyboldogasszonyt, amely, ha minden igaz, a pogány(?) Magyarság legfőbb istennője!
(elnézést, ha ezzel valakit a hitében megsértettem).

És az utolsó, amire reagálnék, a történelemhamisítás:
Nem is kell messzire menni, miként írják át a történelmet. Anno én még úgy tanultam, hogy a karthágói nép, sátánista nép volt, ezért a római birodalom hosszú háborúk után lerombolta (pun háborúk). Nem is olyan régen mégiscsak kiderült, hogy hogy egyszerű kereskedő nép volt , amely többistenhitű volt.
És még egy ezzel kapcsolatban...még egyszer leírom: Nem Akarok Senkit Megsérteni, mindössze elgondolkodtató, gondolatébresztő...
1956...a Magyar forradalom napja. Felkeltünk a kommunista diktatúra ellen. Én még úgy tanultam: a kapitalisták ellenforradalmat szítottak.
Kérdem: ha most ne adj Isten újra hatalomra kerülnének a kommunisták, akkor mit tanulnának a gyerekek?
Ez csak egy amolyan 1984 feeling...

Még egyszer leírom ezt most utoljára:
Azért járok erre az oldalra, mert sok, nagyon sok értékes ember jár ide, gondolatébresztő, jó cikkeket fordít le FehérVándor, és Benedictus.
Sokat tanulok tőletek, nagyon sokat...
A kemény logikával levezetett dolgaitokból lehet tanulni, lehet rajta gondolkodni. A "tündi-bündi" hozzászólások - amiket ám szeretek - miattuk nem felejtem el a szeretet, és a tisztelet erejét.
Cobra írásai számomra azért érdekfeszítőek, mert amit Ő leír, azt én már "láttam(!)".
Köszönöm a figyelmeteket.
Ám még egy utolsó...a sörben benne vagyok... ;)

2012.10.03. 07:54:11

Kedves Barátaim!

Nagyon fontos azt megértenünk, hogy a különböző irányvonalak, ismeretanyagok, nem vagy/vagy alapon vannak jelen az életünkben, tehát egymást kizáró "igazságként", hanem is/is alapon. Így nem egymást gyengítik és ütik ki, hanem KIEGÉSZÍTIK és erősítik egymást. Ez egy általános alapelv. De ez csak akkor működik, ha a különböző létigazságok felett ott áll egy általános rendező eszme.
Nem is az a baj, hogy Cobra valamiről nem beszél. Nem is beszélhet. Nincs sem ismeretanyaga és az a szellemi-energetikai képlet is hiányzik, ami egy magyar ember számára, HA a Lelke nyitott, Szelleme pedig emelkedett - rendelkezésre áll.
A fő probléma a nemesség, Medici, reneszánsz bejegyzésében abban áll, hogy ő keres egy igazodási pontot. Egy gyökér-réteget, egy eredetmítoszt. És itt fogott mellé nagyon alaposan.

Itt van még három video. Mindháromnak Michelangelo Naddeo olasz kutató-nyelvész a főszereplője:

www.youtube.com/watch?v=AeZ8KS5WB_8&feature=relmfu

www.youtube.com/watch?v=5y9rrzYREgA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-R0hNyIyUc#!

Mindenképpen, akinek van egy kis ideje, nézze meg, MERT NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK VANNAK BENNE!

@Vamest:
Nincs mit! Tesszük a dolgunkat! :-)

@set12&:
Érzésem szerint jó helyen keresgélsz! A történelemben eddig úgy volt, hogy az Ősforrás, a Mennyei Atya-Anya mindig olyan prófétát küldött egy adott néphez, kultúrához, ami az adott népcsoportnak leginkább megfelelt. Számomra teljesen egyértelmű, hogy Cobra, Wilcock, Fulford és a többiek NEM HOZZÁNK LETTEK KÜLDVE. Ez nem véletlen. Az az ismeretanyag, amivel génjeiben, nyelvében, mítoszaiban, igazi történelmében a magyar néplélekben jelen van, az A MIÉNK. Azzal csak mi tudunk "dolgozni", a többiek NEM TUDNAK VELE MIT KEZDENI. Mi ebből a képből, ebből a falikárpitból sokkal nagyobb képet, sokkal több információt látunk.
Egyszerűen nem tehetjük meg, hogy a saját feladatunkról megfeledkezünk.
Az egész kérdés nagyon egyszerű: amikor két alapvetően eltérő energetikai rendszerrel rendelkező ember kapcsolatba kerül, akkor két dolog történhet: vagy a magasabban álló felemeli a kisebb energiával rendelkezőt a saját szintjére, vagy lemegy a másik szintjére. A felemelés a szabad akarat miatt egyáltalán nem törvényszerű és biztos. De ha álszeméremből, rosszul értelmezett szolidaritásból lemegy a másik szintjére, akkor ÁRULÁST követ el: Elárulja feladatát és végső soron elárulja azt a testvérét akit fel kellene emelnie.

@Kajman:
Igen! Többszörösen is IGEN! Széchenyi egy jó példa, milyen is volt egy FEHÉR NEMES. De erről egy született amerikai, akinek soha nem volt a történelmében igazi NEMES, erről nem is tudhat.
Széchenyi már csak egyik utolsó képviselője volt, annak a nemesi osztálynak, amelyik a történelmünkben jelen volt. Ne feledjük: a mohácsi csatamezőn az akkori nemesség 80%-a meghalt. Életét és vagyonát feláldozta. Azt tette, ami a feladata és kötelessége volt.
A török kiűzése után 4000 családot emelt nemesi rangra a Habsburg adminisztráció. 4000 család, AKI AKKOR LETT NEMES ÉS AKKOR LETT KERESZTÉNY.
Tovább is van... Mondjam még? A maradék magyar nemességet pedig koholt felségárulási perekkel megfosztották vagyonától és életétől.
Ezután furcsa módon pislognak az ebbe a blogba író Barátaink is, amikor kimegy a biztosíték, mert elmondják NEKÜNK, hogy milyen a "Fehér Nemesség" és a Medici-ek, hú aztán ők nagyon...
Na itt kezdődik a történelemhamisítás!
Cobra írásai érdekfeszítőek és jók. Csak az isten szerelmére, NE BESZÉLJEN A TÖRTÉNELEMRŐL! Mert az a mi dolgunk!!!

A történelemhamisításról még két példa: Mongóliában a mai napig úgy tanítják az iskolában, hogy a tatár hadak a Magyar Királyság területén megsemmisítő vereséget szenvedtek. A muhi csatát ugyan megnyerték, de olyan vereséget szenvedtek, ami után le kellett mondaniuk európai hódítási terveikről. Erről ugye kevesen hallottak? Ez kb. olyan, mintha az orosz iskolákban úgy tanítanák: miután a szovjet csapatok vereséget szenvedtek Minszk-nél, így a szovjetek elvesztették a háborút... Egy dolog EGY CSATÁT megnyerni. Másik dolog a HÁBORÚT megnyerni.
A kettő nagyon nem azonos!
Másik példa: szóba hoztad 1956 szabadságharcát. Tudod egy normális korban mit tanítanának? 1956-ot a Cabal taposta el. Mert a nyugati típusú bankár-kapitalista magán-világrend, megegyezett a keleti típusú állam-kapitalista világrenddel, hogy az az út, amin a magyarok el akartak indulni végzetes mindkettőjükre nézve.
Drábik János erről így ír:

"1956-ban a magyar nép ösztönösen ráérzett arra, hogy amikor szabadulni kíván a kollektív tulajdonlás eltúlzott kommunista formájától, egyidejűleg távol kell tartania magát az ugyancsak közérdeket sértő korporációs-finánckapitalista kollektív-tulajdonlástól. Ugyanis a teljesítménytől elszakított kommunista kollektív tulajdon és finánckapitalista tulajdon egyformán egy olyan privilegizált csoport érdekeit szolgálja az értéktermelő társadalom többi részével szemben, akikamelynek a tagjai valójában parazita módon - tényleges funkció nélkül - élősködnek mások munkáján. Ha kommunista vagy finánckapitalista kollektív tulajdon jön létre, ezzel lehetővé válik a teljesítmény nélküli és így korlátokat sem ismerő vagyonfelhalmozás egy privilegizált csoport számára. Amikor a tulajdon el van szakítva azoktól, akik működtetik - haszna pedig azokhoz kerül, akik az állami erőszak vagy az arctalan pénzviszonyok mögé rejtőzködnek - akkor kiegyensúlyozatlan és ezért igazságtalan társadalmi viszonyok jönnek létre. Ezért volt az, hogy a magyarok 1956-ban olyan harmadik megoldás felé orientálódtak, amely megszabadítja őket mindkét véglettől. Azt szerették volna, ha végre munkájuk eredményével ők maguk rendelkezhetnek. Tehát nem akarták a kommunista diktatúrát, de nem kértek a pénzuralmi monopolista kapitalizmusból sem."

A SÖR AZ JÓ!
A tündi-bündi olyan, mint a desszert. Kell, de csak a főétkezés után. Szeretem a somlói-galuskát. De ha csak az lenne az ebédem, az nagyon nem lenne jó!

Vamest 2012.10.03. 08:26:23

@timurida: Nekünk magyaroknak ki az a magyar ember, akit érdemes követni? Aki nincsen tévedésben a saját maga és a feladata tekintetében? Aki elég magas szinten van ahhoz, hogy vezesse az embereket?

2012.10.03. 08:36:10

@Vamest:
Mi magunk vagyunk azok.
A Szent Korona "teste" két részből áll: a koronás főből (Király) és a Nemzetből. A Szentkorona-tan kimondja: tartós akadályoztatás esetén - legyen az bármelyik rész, a másiknak kell átvenni a szerepet. Így a mindenkori Király jogosult képviselni a Nemzetet, vagy a Nemzetnek kell képviselnie a koronás főt.
Mert a "legfőbb szuverén", mint a hatalom igazi birtokosa NEM a mindenkori Király, hanem a Szent Korona, végső soron az Isten-Anya.
Így a Nemzet képviseli magát a koronás főt is.
A magyar Nemzet tagjainak - legalább egy kritikus tömegnek - kell királyi rangra és beavatásra méltónak emelkednie.
EZ A MAGYAR ÚT.

Vamest 2012.10.03. 09:24:09

@timurida:
Húú, nem könnyű út. Nem is csoda akkor, hogy miért szenved ennyi féle elnyomástól a Nemzet.

2012.10.03. 09:51:23

@Vamest:

Általában az igazi út nem a könnyű!
A magyarság a Nyilas zodiákus jegy uralma alatt áll. A Nyilas jegyet úgy ábrázolták, hogy kentaur: alsó teste ló, felső része a törzstől felfelé ember.
Az alsó rész négy lába a négy őselem, ami a fizikai 3D-s alapvalóságot építi fel. Az ábrázolásokon a ló felágaskodik, hátsó lábaira áll, első lábai már a levegőben vannak. Az emberi rész, megfeszíti az íját, és a nyílvesszőt egyenesen a Napba lövi.

A kép önmagáért beszél. Az alsó rész: a ló a látható természeti világhoz csatolja a Nyilast. Ez az emberben ott élő, negatív és pozitív vonatkozásaival egyaránt állati-természeti rész az alap. A felső rész az EMBER, ami a természeti világból származik, onnan jön és közvetlen összeköttetésben "leföldeli" az embert. A ló két hátsó lábára áll, szinte elrugaszkodik a Földtől, a két első lába már nem is a Földön van, hanem a levegőben. Az emberi rész is már felfelé néz, a Napba és nyílvesszőjét egyenesen kilövi.
A Nyilas az egyetlen zodiákus jegy, amelyet lehetőséget, jogosítványt kapott, hogy a fejlődés kikerülhetetlen még visszamaradt lépcsőfokait egyetlen lövéssel átlépje, átszelje, átugorja.
NEM KIKERÜLJE, HANEM MEGHALADJA. Egyszerűen okafogyottá teszi, a még előtte álló lépcsőfokok megmászását, amikor az Ősforrás a kezébe adta a megoldás kulcsát.
Ezért kell nekünk nagyon figyelni és vigyázni! Mert a többi nép, mint néplélek-csoport, nem tudja megkerülni, hogy lépésről-lépésre haladjon.
Természetesen egészséges módon lehetünk büszkék önmagunkra és feladatunkra. De ez nem kiváltság, hanem szenvedés, szolgálat és áldozat. Ezért akartak és akarnak elpusztítani minket.
Nem elsősorban fizikailag. DE LELKILEG, SZELLEMILEG FELTÉTLENÜL! Ezt teljesen jól látod!

@set12&:
Abszolút igazad van! A Szent Korona energetikai központja a 6. dimenzióban van és a magyar Lélek előtt közvetlen célként az 5. dimenzió van megjelölve jelenleg.
Nem véletlenül mondtam, hogy a magyarság a lándzsa hegye, amelyik át fogja döfni még a 4. dimenziót borító fátylat is.

timurida (törölt) 2012.10.03. 10:47:23

Kedves Barátaim!

Egy nagyon fontos TÉNYT kell rögzítenünk, önmagunknak elsősorban, amikor az Apostoli Királyság, a Szent Korona és a mögötte álló Isten-Anya (Nagyboldogasszony, Babba Mária, Szűz Mária - ezek minőségéről esetleg később) viszonyait átgondoljuk.

A TÉNY pedig a következő:
- a mai napig SOHA, SENKI nem szüntette meg, érvénytelenítette, vagy vonta vissza történelmi Alkotmányunkat. EZ A MAI NAPIG ÉLŐ, VALÓSÁGOS energetikai alapképlet.
A mindenkori megszálláson alapuló (mint a jelenlegi állapot is) alaptörvény létrehozások, módosítások, klónozások és fércművek csak a VALÓSÁG elleplezésére szolgál.
Tehát az Apostoli Magyar Királyság nem egy történelmi, régmúlt fogalom, HANEM ÉLŐ VALÓSÁG.
- a mai napig a Kárpát-medence a Szent Korona uralma alatt áll, függetlenül bármilyen gazdasági, katonai, pénzügyi, vagy politikai megszállástól.
- a mai napig a magyarság és Magyarország egyetlen igazi, hiteles, leválthatatlan Királynője, Uralkodója Mária, mint Isten-Anya
Függetlenül attól, hogy a mindenkori megszállók milyen politikai berendezkedést hoztak: népköztársaság, vagy köztársaság. Ezek csak piszkos, elavult díszletek és paravánok, amikkel a valóságot elfedik.
- a magyarság és az ÉGIEK közötti szerződés teljes jogérvénnyel ÁLL és LÉTEZIK.
Mindaddig, amíg a magyarság, mint Nemzet ezt a szerződést fel nem mondja! A Cabal pontosan tudja, hogy ez a mai napig ÍGY van (amit most leírtam) és azért nyúznak, nyírnak, taposnak minket, hogy ezt a szent kapcsolatot MI MONDJUK FEL. Ezért akarják elpusztítani Lelkünket.

Én nem a múltról beszélek, amikor feladatunkról beszélek. HANEM A JELENRŐL (is) és a JÖVŐRŐL (is).

Mára ennyit....
Vár a meló. :-(

Merkurius 2012.10.03. 18:15:12

Sziasztok .

Az enigma két legújabb adása egy kicsit más mint a régebbiek .
Igaz nincs bent szó a reptiliánokról , de a felemelkedésről és a Magyarságról , amiről itt is megy a beszélgetés isgen .
Szerintem érdemes meghallgatni a beszélgetéseket .

www.youtube.com/watch?v=GgIqntrWvrk

www.youtube.com/watch?v=Cg3jSjA_0qU

timurida (törölt) 2012.10.04. 09:35:53

@Merkurius: Zseniális adás! Megnéztem és köszönöm a linket!

Valójában ebben az ötven valahány percben csak a felszín egy kicsi része lett érintőlegesen megkarcolva. Ami egy ilyen szűkre szabott adáskeretbe belefér. De ha minden vonatkozását, teljes mélységben átbeszélték volna, akkor az adás hónapokig tarthatott volna!
Ez mutatja, micsoda fantasztikus minőségű és mennyiségű információ van történelmünkben, nyelvünkben, hagyományainkban, mondáinkban, mítoszainkban, vallásunkban és világlátásunkban.

A mai magyar ezoterikának a legfőbb baja, amit már hónapokkal ezelőtt jeleztem: sem nem magyar, sem nem spirituális.

A magyar szakralitás kritikusai, vagy azok, akik közömbösen szemlélik az egész kérdést általában azt szokták mondani: hozzánk nem küldenek az Égiek sem hírnököket, sem prófétákat (próféta a szó jó értelmében), gyógyítókat és igaz médiumokat.
De óriási a tévedésük. Mert megfeledkeznek - vagy nem is tudnak - arról a Jézus által mondott szellemi igazságról:
" És a mikor ezt hallja vala Jézus, monda nékik: Nem az egészségeseknek van szükségök orvosra, hanem a betegeknek, nem azért jöttem, hogy igazakat, hanem hogy bűnösöket hívjak megtérésre." (Mk. 2,17)

Hoppá... A szellemi igazság gondolatmenete pontosan a fordítottja az emberi gondolkozásmódnak. Mert az emberi gondolkozás mit mond?: én (mi) annyira hitványak vagyunk, annyira fejlődésképtelenek, semmik, értéktelenek vagyunk, hogy még csak eligazító tanítókat sem kapunk...
És első mozdulattal, miközben már készülnie kellene a diplomázásra, visszaül az első osztályba, mert ott van TANÍTÓ.

Vagy mondok egy másik példát:
Ha nekem naponta a fogorvoshoz kell járnom, akkor azt miért teszem? AZÉRT MERT JÓK A FOGAIM??!!
Akinek jók a fogai, az évente egyszer elmegy kontrollra és 5 perc alatt végez. Akin folyamatosan kell dolgozzon a szakember, az valószínű azért teszi, mert egy romhalmaz van a szájában.

Vagy melyik autó van jó állapotban? Amelyik x évente csak vizsgázni jár, vagy az, amit naponta 5-6 órát szerelnek, esetleg heteken, hónapokon keresztül?

VEGYÜK MÁR ÉSZRE!: Sem a mai modern ezoterikától, sem a nyugati csatornázó médiumoktól, sem a Dalai Lámától, sem a modern keresztény-miszticizmustól LÉNYEGES DOLGOT NEM FOGUNK TUDNI TANULNI. MERT MI AZT MÁR TÖBB TÍZEZER ÉVE TUDJUK.

Akkor dobjuk ki őket?
Ne olvassunk pl. Cobra bejegyzést?!
DE! OLVASSUK, ÉRTÉKELJÜK, ISMERJÜK!!!. Tudnunk kell róluk. Ismernünk kell őket. Az általuk adott naprakész információkat be kell azonosítani és helyre kell tudni tenni. Olvassunk el minden bejegyzést, amiben tudás van, fogadjuk el,- és be.
Ahogy Pál apostol mondta:
"Mindeneket megvizsgáljatok, ami jó, azt megtartsátok." (1Tessz 5,22)
De ami görbe, az egyenesítsük ki. Ami hiányos, egészítsük ki. Ami hibás, javítsuk ki.
Ezért van az, hogy FehérVándor, Benedictus és Miczo Barátaink munkássága nagyon fontos és semmiképpen nem az ő missziójuk értékét csorbítja, ha valami nem stimmel!

DE LEGFŐKÉPPEN: NE CSÚSSZUNK MÁSSZUNK ELŐTTÜK ÉS TUDJUK KIMONDANI: HA TÉVEDNEK, HA VALAMIT ROSSZUL TUDNAK, VAGY FÉLREVEZETNEK.

Mert ha egy látó és egy vak együtt mennek az úton és mindketten gödörbe esnek, akkor nem a vak lesz a hülye, akit valagba kell rúgni, HANEM A LÁTÓ.

timurida (törölt) 2012.10.11. 16:59:34

Merkurius Barátunk egy másik bejegyzés alatt belinkelte a legújabb Enigma adást, ahol a magyarsággal kapcsolatos beszélgetést folytatták.
Sok olyan információ van benne elmondva, amelyről beszéltem jómagam is.

Itt is meg lehet nézni:
www.youtube.com/watch?v=Leadfm1C3Ns

És itt is:
fixhd.tv/videotar/lejatszo/1159

Mindenképpen a teljes képhez nézze meg, akit érdekel a téma!!!

Sharky77 2014.07.08. 22:11:47

Örömmel tudatom, hogy még mindig élünk és uralkodunk.