2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Cobra #2 interjúja, Alexandra Meadors-sal 2. rész

2012.10.11. 04:46 FehérVándor

Kedves Olvasók,

fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a valóságot az elhangzottak.

Október 21-én lesz újabb nagyszabású meditáció, hamarosan felkerül a fordítása az instrukcióknak/háttérnek.

Szép napot!

FehérVándor

U.i: A világ legkülönbözőbb pontjairól olvassátok a blogot, Amerikától Izlandig, Ausztráliától Oroszországig, kérem aki tervezne esetleg elmenni egy Cobra konferenciára, az vegye fel a kapcsolatot velem emailen keresztül. Köszönöm.


Tejút szivárvány_1.jpg

Forrás: http://galacticconnection.com/cobra-interview-transcript-from-july-3-2012

Első rész: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/08/28/cobra_2_interjoja_alexandra_meadors-sal_1_resz

Magyarázat:
A= Alexandra Meadors/kérdező
C= Cobra

 

Folytatás

A: Becslésed szerint hány űrhajóval vannak jelen a Föld körül a pozitív fajok jelenleg?

C. Sok-sok milliónyi, de álcázva vannak. Nem láthatóak az általunk érzékelt frekvenciatartományban. Egy speciális védelmi membránnal vannak felszerelve, amely megakadályozza a háttérhatalmat a detektálásukban.

A: Értem.

C: De mindenhol jelen vannak. Óriási anyahajók.

A: Olvastam a blogodon, hogy megemlítetted, fölösleges tartani a nagyon komoly időjárási változásoktól, különösen most, amikor a Keleti Parton olyan komoly a helyzet( az interjú július elején készült, amikor nagyon súlyos erdőtüzek voltak az USA keleti partján. FV). Ha jól vettem ki arra céloztál, hogy kár aggódni ezek miatt, mivel a galaktikus erők nagyon komolyan csillapítják a hatásukat.

C: Pontosan, mivel a helyzet sokkal, de sokkal rosszabb kéne, hogy legyen ezen a bolygón, ha nem kapnánk segítséget a pozitív erőktől.

A: OK. Ami a pólusváltást illeti, amiről azt lehetett olvasni, hogy meg kell történjen, egyetértenél azzal, hogy összefüggésben áll az agyunk szerkezetében végbemenő változással?

C: Ehm, a pólusváltásnak két aspektusa van. Az egyik a mágneses pólusuk felcserélődése, ami jelenleg is zajlik. A mágneses pólusok felcserélődése folyamatban van. A másik pedig a forgástengely megváltozása. A másodikról nem adhatok információt jelenleg, de semmi drasztikus nem fog történni ebben az évben.

A: Hmm, köszönöm, ez nagyon fontos, remélem mindenki hallja(nevet). Mi a helyzet a heti meditációkkal, milyen eredménnyel zajlanak? Érdemes esetleg többször is elvégezni egy héten az általad megadott instrukciók szerint?

C:  Jelen helyzetben, amikor még nem szabadultunk fel, azt mondanám az elődleges prioritás az az, hogy a heti vasárnapi meditációkban minél többen részt vegyenek. Aki többször is szeretné csinálja, az csinálja többször. De a vasárnapi szinkronban elvégzett munka nagyon fontos. Nos, május és június folyamán volt három rendkívül erőteljes meditációnk, amelyeknek óriási hatással voltak az eseményekre. Rengeteg nem-fizikai entitás lett eltávolítva a  3 pozitív kapu/portál megnyílása alatt, azonban amikor ezek lezajlottak, a lelkesedés alábbhagyott és ezáltal nem haladtunk annyit előre a nem-fizikai Arkhónok asztrálsíkról való eltakarításával, amennyit lehetett volna. Szóval mindenkit arra biztatnék, hogy csatlakozzon ehhez a heti rendszerességgel zajló kezdeményezéshez, mivel addig kell csinálnunk, amíg minden ki nem tisztul.

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/meditacio_minden_vasarnap_este_9_oratol_egeszen_a_fold_felszabadulasaig

Sokan nem értik, hogy ezeknek a meditációknak nagyon komoly, valós eredményei vannak.

Ha egy kritikus tömege az embereknek rendszeresen vizualizálja s ezzel manifesztálja a változást, akkor ez a változás hamarabb fog megtörténni, és egyben kevesebb erőszakkal és konfliktussal fog járni. Szóval, mindenki aki teheti csatlakozzon.

A: Hát igen, ez rendkívül fontos, mivel tudjuk, hogy ahhoz, hogy egy új világot tudjunk építeni, az elnyomó erőket el kell távolítani.

C: Pontosan, először el kell végezni a feladatot. Nem álmodozhatunk felemelkedésről vagy a galaktikus rokonainkkal való kapcsolatfelvételről, mielőtt ezzel végeztünk. A régi torz rendszer keretein belül, a Mátrixon belül nem lehetségesek mindezek. Fel kell szabadulnunk először.

A: Gondolom hallottál Bill Woods-ról( egy volt elit kommandósról van szó, aki jelenleg a Pozitív Katonasággal áll kapcsolatban, belsős. Állítása szerint lehetősége volt a háttérhatalom egyik titkos technológiájával, a Project Looking Glass-al dolgozni, amelynek lényege, hogy bele lehet a jövőbe tekinteni és látni a különböző potenciálokat. Na, elmondása szerint egy ideje nem használják a technológiát, mivel december 21 után egy „fal” van, az idővonalak ott konvergálódnak és hogy onnan miképp alakulnak a dolgok, senki sem tudja. FV) és érdekelne te is úgy véled-e, hogy december 21-én minden idővonal összeomlik és eggyé olvad. Egyetértesz ezzel?

C: Ez egy szimbolikus fordulópontja az egész történetnek. Egy konvergencia pont. Azt nem tudom kijelentni, hogy az összes idővonal konvergálódni fog, mivel a szabad akarat mindig jelen lesz. Mindig kreálhatsz változást. Ez a szabad akarat nem tűnik el. Egyszerűen a tudatossági szintje az embereknek sokkal jobban egyesülve lesz ezáltal az idővonalak harmóniában fognak állni a ’céllal(Isteni Terv?? FV)’, amely mindig is jelen volt. A ’cél’ mindig is jelen volt, de az emberek szabad akaratát sokféleképpen módosították. Ez az oka annak, hogy annyi idővonal létezik. Benne vagyok egy speciális projektben, amelynek keretében egy bizonyos fejlett technológiával, ezeket a múltbéli idővonalakat ’gyógyítjuk’.(Ezt nem tudom, hogyan kell elképzelni. FV).

A: OK, szóval ez egyfajta karmikus ügy?

C:  Azt nem mondanám, hogy karmikus. Inkább azt mondanám, hogy az Ok-Okozat Törvénye játszik szerepet. A történelem folyamán végbement folyamatoknak következményeik vannak. Például 5000 évvel ezelőtt volt egy arkhón invázió, de senki nem emlékszik rá. De mindenki energiamezejére, tudatalatti memóriájára, viselkedési mintáira kihatással van. Sokszor nem is tudják igazán az emberek, miért cselekszenek úgy ahogy. De ha megtisztítjuk ezeket az idővonalakat a kritikus eseményektől, az emberek könnyebben gyógyulhatnak,  jobb döntéseket hozhatnak, hirtelen több erőt találhatnak magukban és több elszántságot a felszabadulás eléréséhez.

A: Ennek van értelme. Szóval alapvetően a sejtszintű memória gyógyításáról van szó egy tömeges tudatossági szinten. Ez remek. Van egy kérdésem, amit már régóta fel szeretnék tenni. Tisztában vagy a Felemelkedett Mesterekkel mint Saint Germain, Jézus, Buddha, stb. Hogyan írnád le a különbséget köztük és a fejlett galaktikus lények között, akikkel hamarosan interakcióba lépünk?

C: A Felemelkedett Mesterek keresztülmentek egy folyamaton, amit te úgy neveznél felemelkedés. A felemelkedés teljes felszabadulást, teljes megvilágosodást jelent. A Felemelkedett Mesterek olyan lények, akik felülemelkedetek mindenféle kötődésen a fizikai síkhoz, az érzelmekhez és az elméhez. Túl vannak rajtuk. Ezáltal, úgy fogalmaznék, hogy a tudatosságuk nincs kitéve az entrópia törvényeinek többé. A konfliktusok felett állnak. A pozitív fajok még nem értek el erre a pontra. Közel vannak, de még nem érték el. Teljesen harmonizálták az akaratukat az Egy Akaratával. Azt mondanám, tiszta Fényből és Szeretetből állnak. De megvan még a fizikai testük. Megvannak még az érzelmeik. Megvan még az elméjük. Még a fizikai síkra inkarnálódnak. Nem illúzióként érzékelik. Egy bizonyos fokig még mindig a gravitáció törvényének a hatása alatt állnak.

A: Köszönöm szépen, azt hiszem ez tisztázta az eddigi zűrzavart a fejemben.Más téma. Egyetértesz azokkal, akik azt állítják elértük az 51%-os kollektív ébredttségi szintet?

C:  Nem, természetesen nem. Sokkal kevesebb a valós szám mint 51%. Amikor a szükséges kritikus tömeg meg lesz, egy áttörés fog bekövetkezni a bolygón.

A: Csak azért kérdeztem, mert pletykáltak erről az interneten és több helyen is olvastam mostanában.

C: Ó, hát igen. Sok pletyka kering az interneten. Rengeteg közülük, nincs összhangban az igazsággal.

A: Véleményed szerint mi igaz abból, hogy mindegyikünkbe chippek kerültek az életünk folyamán?

C: Kifejtenéd pontosabban?

A: Hát a Sötétek általi titkos microchippekre gondolok. Még mindig bennünk vannak, ha igaz a feltételezés?

C: A microchippelési program a II. világháború után indult be. A WHO(Egészségügyi Világszervezet) által létre hozott oltási programokon keresztül kerültek az emberekbe. Ezek a microchippek néhány évvel ezelőtt maradéktalanul eltávolításra kerültek az Ellenállási Mozgalom által. Teljesen. Nincsenek többé.

(A Fátyol c. cikkben a következő információk találhatóak az implantátumokról http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol:

8, Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket  a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel mindenkinek keresztül kell menni a fizikai leszületéshez a magasabb asztrális/ szellemi síkoktól  kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus a fizikai síkokig, a fizikai világba történő érkezésig. Ezek az implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az Arkhónokra, akik uralják a bolygót. ( Hát ezt nem egyszerű feldolgozni, legalábbis nekem nem, én mindig azt gondoltam, hogy a fejlődésünk érdekében nem emlékszünk az elmúlt életekre, de mondjuk azt furcsálltam, hogy más entitások pl: a Plejádiak emlékeznek ezekre. szerk. megj.) Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátyolának” nevezik.

Emellett voltak fizikai implantátumok is, az atlantiszi idők egy részében nagyon “népszerűek” voltak, de aztán Atlantisz eleste után, ezeknek a telepítése abbamaradt.  A második világháború után volt egy próbálkozás, hogy újra megjelenjenek a fizikai implantátumok biochipek formájában, amelyeket aztán az emberiség döntő többségébe sikeresen el is helyeztek( ne felejtsétek, az hogy hivatalosan chipek nem léteztek azokban az időkben, nem jelenti azt, hogy valójában ne léteztek volna szerk. megj.). Ez a fő oka annak, hogy a WHO(Egészségügyi Világszervezet) kötelezővé tette az oltásokat.  A fizikai biochipek felerősítették bizonyos programozások hatását, de körülbelül két évvel ezelőtt sikeresen el lettek távolítva a teljes népességből egy speciális technológiának köszönhetően, amelyet a távolból is lehet alkalmazni és amelyet az Ellenállási Mozgalom fejlesztett ki. Tehát a félelmek, hogy az Új Világrend keretében a lakosságot microchipekkel látnák el, nem a valóságon alapulnak, mivel ez már korábban megtörtént és ugyanakkor el is lettek távolítva anélkül, hogy bárki is észrevette volna.”  

A: Wow. Lenyűgöző!!

C: Ez az egyik oka annak, hogy ilyen óriási mértékeket öltött a felébredő emberek száma, mivel korábban a  microchippek rendkívül erősek voltak, az eltávolítást megelőző 15 évben. Miután eltávolításra kerültek, egyfajta tudatosságiszint-robbanás ment végbe, Ez az egyik oka ennek.

A: Fantasztikus! Azt is olvastam valahol, hogy részben azért kerültünk kritikus helyzetbe, mert sok-sok holddal(?) ezelőtt, több helyről is a legfejletlenebb, elmaradtabb lények érkeztek a Földre.

C: Ez régebben történt, nem néhány hónapja. 10-15 évvel ezelőtt. A leginkább fejletlenebb, mutálódott lelkek érkeztek a bolygóra a legutóbbi Arkhón invázió idején, 1996 és 2003 között.

A: Ennyire a közelmúltban?

C: Igen.

A: A pozitív galaktikus erők beavatkozásának oka, részben vagy egészben, karmikus?

C: Azt mondanám, hogy a Fény Lényei szeretnének segíteni és az utolsó rákos sejtet a galaxisban meggyógyítani. Szeretnék ha az egész organizmus egészséges lenne. Ez egy természetes gyógyulási folyamat, amely más galaxisokban is végbement.

A:  Még mindig nem térek magamhoz, hogy a legutóbbi invázió ennyire a közelmúltban volt. Mit gondolsz arról, hogy egyesek azt állítják, a Föld belecsúszik az Uránusz pályájába?

C: Badarság, természetesen nem igaz. Ahogy korábban is mondtam, temérdek képtelen információval lehet találkozni az interneten. A racionális elme és az intuició együttes alkalmazásával, kiválóan ki lehet szűrni mi igaz és mi nem.

A: Hallottál Nassim Harameinről?

C: Igen.

A: Rendkívüli fickó. Felvetette, hogy a Föld a Vénusz pozicióját fogja átvenni a Naprendszerben és a Mars pedig a Földét?

C: Nem értek egyet. Minden bolygó marad a megszokott keringési pályáján. A Naprendszer a felszínen nem fog megváltozni. Lesznek változások, de azok szubatomi szinten fognak végbemenni. A szubatomi részecskék strukturájában lesz változás. De a keringési gyűrűje a bolygóknak ugyanaz marad mint eddig.

A: Ok. Mit tudsz mondani a 144000 kiválasztott koncepciójáról?

C: A 144000-es szám jelöli a kritikus tömeget. Létezik egy bizonyos egyenlet, amely meghatározza a kritikus tömeget az emberi népességen belül. Ebben a pillanatban azt mondanám, hogy 119000 környékén állunk(július 3.-i az interjú. Egyébként érdekes lenne tudni, hogy ezt például miképp állapítják meg. FV), de mivel az emberek nem 100%-osan hatékonyak tudatosság terén, az igazi kritikus tömeg, nem csak a szimbólikus 144000. Ez a szám ismert volt a különböző misztériumiskolákban az elmúlt 2500 év során.

A: Úgy érzed ez a 144000 ember fogja átvenni a Felemelkedett Mesterek pozicióját, akik aztán feljebb lépnek valami egyéb küldetésre?

C: Erről nem mondhatok semmit, mivel része a felemelkedési tervnek.

A: Mi a helyzet a klónozással? Beszéltél korábban erről? Ne haragudj, de nem tudtam mindent meghallgatni.

C: Egy keveset. A lényeg, hogy széleskörűen folyt emberi klónozás korábban. A háttérhatalomnak rendelkezésére állt ez a technológia, de az Ellenállási Mozgalom ettől megfosztotta őket. Senkit nem tudtak klónozni az elmúlt 5 évben. Ennek eredményeképp nincsenek már klónok.

(Egy korábbi cikkből, a „Félelmek eloszlatásából”részlet:

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

„Klónozás: a háttérhatalom összes klónozó laborja meg lett semmisítve évekkel ezelőtt az Ellenállási Mozgalom által. Tisztáznunk kell, hogy két fajta klón létezett : robot klón és olyan klón, amibe lélek inkarnálódott. A lélekkel rendelkező klónokat a mélyen a földalatt lévő katonai bázisokon hozták létre. Laborokban növesztett testükbe a lelket erős elektromágneses mezőkkel helyezték bele az éterikus dimenzióból (asztrális síkokból -a szerző megj.). Ennek már vége.

Tehát nincs klónja sem Bushnak, sem Rockefellernek. (van aki azt állítja, hogy még ma is rengeteg befolyásos embernek van klónja. szerzői megj.) Sem Benjamin Fulfordnak, David Wilcocknak, sem Drake-nek. Ők mind valódi emberek, akik szerepet játszanak a dualitás eme kozmikus drámájának utolsó fejezetében.” )

A: Szóval minden klón meg lett semmisítve?

C: Igen.

A: Azt tudom, hogy ez jelentős problémákat okozott. Találkoztam több Fehér Lovaggal(White Knights,http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/07/08/cobra_frissitesek_a_galaktikus_kozponti_nap_aktivitasa_a_feher_lovagok_white_knights) személyesen és elmondásuk szerint ez a probléma komoly pusztítást végzett. A 90’-es évek végéről 2000-es évek elejéről beszélünk jelen esetben.

C: Igen, akkor ez komoly probléma volt, de meg lett oldva.

A: Ha jól emlékszem korábban említést tettél arról, hogy az elmúlt 12-13 évben az Ellenállási Mozgalom komoly erősítéseket kapott az X-bolygóról?

C: Igen, az Ellenállást a háttérhatalom folyamatos támadása 96’ és 99’ között rendkívül módon meggyengítette. Aztán erősítés érkezett az X-bolygóról és azóta nagyon erősek, nagyon-nagyon erősek.

A: El tudnád mondani pontosan mi történt ’96 és ’99 között? Sokszor hivatkoztál rá.

C: Egy rendkívül komoly háború zajlott a felszín alatt, földalatti alagutakban és járatokban. Abban az időben a háttérhatalom sokkalta erősebb volt. Számtalan más naprendszerből érkezett lény állt az irányításuk alatt. 10 és 20 millió közötti tehető a különféle földalatti bázisokban anno megtalálható lények száma. Mindezek a bázisok, titkos katonai bunkerek meg lettek tisztítva a negatív lényektől a földalatti háborúk folyamán.

A: Szóval szerinted a földalatti bázisok problémája teljesen megoldódott?  Nem is kell miatta aggódnunk?

C: Azt mondanám nem, de azért van néhány egyedi eset. Például néhány katonai bázis legfelső szintje az ellenőrzésük alatt áll. De  ezeken a helyeken nincs már személyzet, nincsenek szürkék, reptiliánok vagy bármilyen egyéb más faj képviselői jelen. Csak egyszerű bázisok immáron, bármilyen különleges fegyverzet vagy furcsaság nélkül.

A: Ez nagyon érdekes. A 90’-es években a katonasággal dolgoztam annyira élénken emlékszem még, ahogy lezártak néhány bázist, de aztán amikor elhajtottál mellettük láthattad, hogy valami folyik benn, zajlott az élet.

C: Nem zárták le őket, szimplán hivatalosan többé nem léteztek, azonban valójában ki lettek bővítve. A gonoszabb, veszélyesebb földönkívüli fajok vették át felettük az irányítást a korai 90’-es években.

A: Erre gondoltam én is. Említetted, hogy a cionista frakció a hatalmi struktúrában a Jezsuiták alatt áll. Tudnál erről többet mondani?

C: Nagyon komplex kérdés. Ez egy szimbióta kapcsolat a Rothschildok és a Jezsuiták között. Mindkettejüknek szüksége van a másikra és mindketten hatalmat gyakorolnak a másik felett. Néhány szempontból a Jezsuiták feljebbvalók. Sok más szempontból is a Rothschildok felett állnak, de ezekben az esetekben viszont szükségük van a Rothschildokra, így egyfajta dinamikus egyensúly van kettejük közt. A Jezsutiák rendkívül képzettek a pszichológia területén és kitűnően tudnak embereket manipulálni. A Rothschildok nagyon értenek a pénzügyekhez és a pénzteremtéshez, illetve az ebből fakadó kontroll kezeléséhez. Szóval, ahhoz, hogy hatékonyak legyenek szükségük van egymásra. Ugyanakkor utálják is egymást, viszont kénytelenek együttműködni.

A: Úgy tűnik a Vatikán komoly össztűz alatt van jelenleg.

C: Ami a nyilvánosság számára ismert, az kb 1-2% annak, ami valójában történik. Amikor az igazán kemény dolgok kiderülnek, az komoly sokk lesz sokaknak.

A: Remek! Igaz, hogy a pápát elmozdították a Vatikánból?

C: Nem.

A: Tudsz bármit is arról, hogy a Drake által beígért letartóztatási hullám tényleg várható-e? Tényleg ez a Zöld Jelzés?( Az interjú július 3.-án készült, mint ahogy sokan emlékezhettek, a Drake név alatt futó elvileg belsős, azóta már kissé lejáratódott úriember július 4.-re a Függetlenség Napjára igencsak nagy tűzijátékot ígért és kiadta a Zöld Jelzést az Eseményre. Ebből nem lett semmi. Lévén más nem tudta megerősíteni, nem igazán fűztűnk nagy várakozásokat hozzá, de természetesen jó lett volna ha megtörténnek a letartóztatások és most sokkal előrébb tartanánk. FV)

C: Erről semmilyen megerősítést nem kaptam a saját forrásaimon keresztül. Nem tudom garantálni, hogy bármi is fog történni ezáltal, ez Drake kontakjaitól függ, amennyiben valós információkat kap. Nekem nem nagyon vannak kapcsolataim a pozitív katonaságon belül. Több van más helyeken, mint  a gazdaság és a titkosszolgálatok. Ezek a belsősök nem tudták megerősíteni azt,amit Drake állít, miszerint holnap bármi is történne.

A: Hát igen,  David Wilcock sem tudta megerősíteni.

C: Amikor a Zöld Jelzés valóban ki lesz adva, senkinek nem kétsége a valódiságát illetően, mivel 24 órán belül mindenki számára látható eredmények lesznek és tele lesz vele a sajtó ill. az internet.

A: Igaz az, hogy a Forrástól érkező jelre indulna az akció?

C: Az ideális lezajlás az volna, ha a Forrás küldene egy jelet a Plejádiakon keresztül, akik az Ellenállási Mozgalommal felvennék a kapcsolatot azonnal, majd az Ellenállás riasztaná a felszínen található 300 emberét, akik kapcsolatba lépnének a Pozitív Katonaság illetékeseivel és az akció beindulna. De hát ugye  a szabad akarat mindent befolyásol. Ez volna az ideális terv. Hogy miképp fog zajlani, nem tudom. A közelmúltban szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy a Pozitív Katonaságnak is megvannak a maga ügyei, az emberi fajjal való interakció nem egyszerű. Nem egységes csoport a Pozitív Katonaság, megvannak a különféle frakciók. Sokan sokfélét akarnak. Nincs teljes harmónia.

A: És sok ego van benne a játszmában sajnos..

C: Pontosan. Sokan sokfelé. Ez az egyik oka a sok csúszásnak ezen a bolygón. Ami azt illeti, az Ellenállási Mozgalomnak akadtak problémái a Fehér Sárkány Társasággal( White Dragon Society) az év elején. Tárgyalások folytak és hamarjában kiderült, hogy néhányan azon a szervezeten belül csak felszeretnének markolni egy rakás pénzt maguknak. Nem a csoportról egészében beszélek, de vannak problémás egyének a társaságon belül.

A: : Már igazán annyi mindent értünk el a sötétség eltűntetésének tekintetében ezen a bolygón. Nagyon kevés gonosztett van, amit megtudnának cselekedni anélkül, hogy a Fény tudna róla.

C: Ez igaz. Ezért olyan fontos, hogy információ kerüljön ki a nyilvánosság számára. Ezért osztok meg korábban titkosított anyagokat. Az embereknek tudniuk kell mi folyik. Pontos utasításokat kapok, hogy mit mondjak és mi ne mondjak. És sokkal, de sokkal többet tudok mondani, mintha egy-két évvel korábban tettem volna ugyanezt.

A: Igen, ezt észrevettem. Teljesen le voltam nyűgözve, amikor hallottam az első interjúdat. Az igazat megvallva nagyon izgalomba jöttem, mert nagyon közvetlennek, közelinek éreztem. Másodsorban, az intuiciód használatával, pontosan tudhatod, hogy olyan dolgok mennek a háttérben, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Hatalmas, csodálatos történések. A médiában is lehet időnként olyan témákról olvasni, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna.

C: Ez leginkább az Occupy Mozgalomnak köszönhető. Remek munkát végeztek atekintetben, hogy mostanra az átlagembernek is van némi fogalma arról, hogy a bankrendszerrel valami nem stimmel. Ez egy jó alap.

A: Említetted, hogy a Plejádiak fel fogják venni a  kapcsolatot kiválasztott emberekkel a tömeges leszállások előtt.

C: Az Esemény után, a tömeges leszállások előtt lépnek kapcsolatba majd velük. A Plejádiak kapcsolatba fognak lépni bizonyos emberekkel bizonyos csoportokon belül, akik aztán a tömegmédiában be fogják mutatni a Plejádiaktól kapott bizonyítékokat a létezésükre. Ez fel fogja készíteni az embereket a földönkívüli élet elfogadására, mivel fizikai bizonyítékok lesznek bemutatva. Ez is egy folyamat, egyre több és több bizonyítékkal, információval, amelynek a végén az emberek készen állnak majd a kapcsolatfelvételre. A tömeges leszállások előtt, egy hivatalos diplomáciai kontakt fog létrejönni a  Plejádi faj és az emberi faj képviselői között. Ez mindenképpen a tömeges leszállások előtt kell megtörténjen. Aztán az emberek szavazhatnak, majd arról, hogy mit szeretnének. Szeretnék, hogy megtörténjen a leszállás vagy nem? Szabad döntés.

A: Ezt akartam kérdezni. „Ha” elfogadják a tömeges leszállásokat. Kicsit aggódom emiatt, hiszen annyian vannak teljesen sötétségben ebben a tekintetben.

C: Mire ide érkezünk, mindenki tudni fog a földönkívüli életről, galaktikus testvéreinkről hiszen a fősodratú média erről (is) fog beszélni. Amikor a médiáról lehullanak a Rothschild uralom láncai, a valós, fontos eseményekről fognak beszámolni. Be fognak számolni a földönkívüli életről, bizonyítékok felmutatásával. Be fognak számolni  a Forrásenergiáról/ingyenergiáról és az általa működtetett eszközökről. Ezek az eszközök az emberiség számára elérhetőek lesznek.

A: Ezek a kiválasztott egyének, már jelenleg is magas pozicióban találhatóak, ezáltal megkönnyítve, hogy rendben, hatékonyan, flottul elinduljon a folyamat?

C: Olyan emberek, akik elég képzettek a feladatra, részletekbe nem megyek bele. Ez titkosítás alatt áll. Az Esemény után, sokkal több információt és tanácsot tudok majd adni erről.

A: A felemelkedési folyamattal kapcsolatban említetted, hogy nyilvánvalóan egy folyamat és nem egyik pillanatról a másikra történő valami. És mindenki számára más a folyamat. Van egy végső határidő, amíg be kell fejezni a  folyamatot?

C: Ezt nem kommentálnám.

A: Bocsánat.

C: Rendben van. A helyzet az, hogy az Arkhónok az asztrális síkon nagyon boldogak lennének ha megtudhatnának többet a folyamatról és még erősebben kezdenének blokkolni mindenkit. Ezt pedig nem engedhetjük meg.

A: Ok, ennek így van értelme. Olvastam, hogy egyszer csak eltűntek komoly összegek bizonyos tehetős emberek bankszámlájáról múlt héten. Tudsz erről bármit?

C: Oh, igen. Az Ellenállásnak volt egy nagyon sikeres gyakorlata, amelynek keretében azt tesztelték, mennyire hatékonyan tudnak behatolni a rendszerbe és ott összekuszálni a szálakat. Senki nem tudta megmondani honnan érkezett a támadás. Ötletük sem volt. A háttérhatalom teljesen összezavarodott. Fogalmuk sincs hová tűnt  a pénz.  Olyan gazdag emberektől lett elemelve, akik a háttérhatalom tagjai, illetve a bankok saját pénzéből. http://tech.cert-hungary.hu/tech-blog/120628/csak-gazdagoktol-lopott-egy-automatizalt-banki-csalas

A: Wow, ez csodálatos. Cobra, ez csodálatos.

C. Igen, de ez csak gyakorlat volt. Amikor az igazi újraindítás megtörténik az sokkal-sokkal-sokkal széleskörűbb lesz és le fogja állítani a rendszert. Ennek oka pedig, hogy amikor a letartóztatások megkezdődnek, a háttérhatalmat el kell vágni a pénzügyi forrásaiktól.

A: Nem tudom megköszönni eléggé, hogy egy ’Világítótorony’ vagy ezekben a kritikus időkben. Várakozással tekintek jövőbeli interjúink felé. Remélem sok kérdést tisztáztunk útkereső társaink számára és mindenki élvezte a mai interjút. Mindenkinek legyen csodálatosan szép napja.

C: Köszönöm szépen a lehetőséget!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr434832026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miczo 2012.10.11. 07:43:26

Fehérvándor, köszönet a fordításért!
Az utólsó témához, mintha ez is csak egy ilyen teszt lenne: index.hu/tech/2012/10/10/rejtelyes_szoftver_benitja_a_tozsdet/
Szép napot mindenkinek!

airt 2012.10.11. 07:50:28

Köszönöm, nagyon vártam ezt a részt. Ez valami hihetetlenül felemelő volt így a mai "robot" kezdete előtt.
Szép napot Mindenkinek!

Kajman 2012.10.11. 08:52:03

Köszönöm a fordítást én is :)

Igazából marha kíváncsi lennék rá, hogy most(!) hogyan szavaznának az emberek egy kapcsolatfelvételre, illetve mennyien szavaznának - ahogy cobra mondta - az Esemény után.

scytha 2012.10.11. 08:56:24

Már csak győzzük kivárni! Év elején több előadó is bizonygatta, hogy dec.21-re eljön az Aranykor, milyen boldogság lesz, duplázódik a DNS-ünk, előkerülnek ősi titkos tanítások, tudjuk használni a maja kristálykoponyákat. Innen október közepéről nézve ez már elég valószínűtlen, Cobra is megerősítette, hogy idén már semmi komoly nem történik. Vagyis mégsem 2012 a tuti év? Vagy nem is 2012 van (Herbert Illich)...

JohaNN 2012.10.11. 09:20:46

Csak a nagy ezo guruk jósolgattak 2012-re mindenféle nagy durranást, hogy ilyen hiperszuper aranykor lesz meg minden jóság. Az aranykor tényleges eljövetele még jó pár száz évbe is beletelhet ha hinni lehet a maják hirdette ciklikusságnak. 2012 dec. 21-én alapból csak egy újabb naptári ciklus kezdődik. 13.0.0.0.0-ról a naptár átfordul 13.0.0.0.1-re. Ennyi. Mellesleg ekkor telik le a legenda szerint Toth a bölcsesség istenének a száműzetése is.

zazuma 2012.10.11. 12:10:05

Most olvasom a fordítást. Megragadott az egyik mondat még az elején, a múltbéli idővonalak gyógyításával kapcsolatban. Ez szerintem azt jelenti, hogy "felfényesítik", vagy kitisztítják a negatív eseményeket adott idővonalon, hogy ne az valósuljon meg, mert az a negativitás valami más negativitásként megvalósulhatott volna a jövőben, főleg, ha sok összeadódott volna. Ha azt az adott negativitást, mint okot kipucolják, akkor nem lesz negatív okozat. Lehet, hogy másról vagy másról is szó van, nekem ezt dobta ki most a "gép".

zazuma 2012.10.11. 12:25:24

Megint megálltam az olvasásban annál a mondatnál, hogy vajon honnan tudható, hogy most 119000 környékén van az emberek száma a 144000 kritikus tömeghez képest. Szerintem onnan tudható, hogy egyenként mindenki le van figyelve a bolygón a fejlett technológia által, tudják, hogy rezgésben ki hol tart a "skálán".

Kajman 2012.10.11. 12:48:00

@zazuma:
Igen igazad van (ok-okozat).
A számok sokkal érdekesebbek. Kíváncsi vagyok már a technológiájukra. :)

elyshia 2012.10.11. 14:03:20

Tetszett a cikk, ébresztett pár gondolatot bennem.
Újfent abban erősített, amit már jó ideje mondogatok itt is, meg ahol csak tehetem. Dolgoznak a háttérben erők értünk, a Földért, de nekünk is meg kell tenni a magunkét. És nagyon örülök annak, hogy nem vagyunk egyedül. De!

Nem működik a "fogjuk meg és vigyétek" :-))
Nem lesz "aranykor" nélkülünk. Nekünk kell megteremteni. Ha 2012 végére elhárulnak a fejlődésünket akadályozó tényezők, ahogyan Cobra mondja, akkor sem lesz automatikusan jóság-bőség. Olyan dolgokon kell változtatnunk amit csak ismételni tudok, és amit biztosan rém unalmas olvasni és amiért esetleg majd ismét megkapom a tündi-bündit, de ami akkor is alapvető.
Mert kell a rendszeres meditáció, az önfejlesztés, a rezgésemelés, a tudatosodás, de kell még valami más is, mindezt átültetni a mindennapi életünkbe
Csak pár példa: nem mégy el az utcán heverő szemét mellett, hanem lehajolsz és felveszed, megkérded az egyedül élő öreg (lehet, hogy még undok is) szomszédodat ha boltba mégy, hogy hozz-e neki valamit. Nem ítélkezel senki felett (magadban sem), a véleménye, bőrszíne, vallása, testsúlya, kinézete egyéb dolgai és a személye felett. Még gondolatban sem döfsz a lábadat széttaposó utastársadba kést.:-) Sorolhatnám oldalakon keresztül még, és mindegyik egyszerű, tulajdonképpen könnyen kivitelezhető dolog. Ha csak ennyit megtenne mindenki, hihetetlen változások következnének be.
Tudom, hogy most még, meg a múltban, rengeteg olyan tényező van (volt) ami ezt a fajta hozzáállást nehezítette, és, hogy ezek többsége mesterségesen gerjesztett (pl. politikai, vallási hovatartozás) de TENNI kell a változásért ITT és MOST. .
A látszat ellenére, nem vagyok idealista, nem járok párás tekintettel, átszellemült arccal, tudom, tapasztalom, hogy sokkal egyszerűbb elméletben, otthonról szeretni az embereket.:-))
Van egy mondat, ami nekem sokszor segített és segít: Én egy másik Te vagyok!

remélem nem utáltok majd nagyon ezekért a mondatokért. Olyan dolgokról beszélek amiket a közvetlen környezetemben (és magamon is) tapasztalok.

zazuma 2012.10.11. 15:02:43

@Kajman:
Szia!
Kicsit elcsodálkoztam, mikor itt feljebb azt olvastam, hogy szavazhatnak az emberek arról, hogy landolhatnak e galaktikus barátaink.
Még, hogy ez egyáltalán kérdés? Nélkülük, a technológiájuk nélkül esélytelen a bolygó megtisztítása, és a mindennapjainkat megkönnyítő technológia is nagyon szükséges.
A pozitív katonaságnál és a White Dragon Társaságon belül is vannak mohó személyek. Gondolom eltávolításuk nem lehetséges, mert magas pozicióban vannak. Így csúszik minden már vagy 10 éve, ha még a landolást is blokkolják a nem jól informált vagy rosszindulatú emberek... készülök életem főszerepére, mikor eljönnek ezek az idők, látom, ahogy a hitetlenkedő rosszindulatú emberek szeme láttára ölelgetem plejádi barátaimat kacagó örömmel:))) jó klipp lenne

zazuma 2012.10.11. 15:12:12

@scytha:
Szia! Hát nem tuti az idei év abban az értelemben, ahogy be lett harangozva, nem lesz Aranykor egyik hétről a másikra, csak egy ciklus lezárása. Innentől kéne a folyamatoknak felgyorsulniuk, de még sok munka, tisztítás van. 2032 van megjelölve másik fontos dátumként. Azt nem tudom elképzelni, hogy a sokkal jobb életre több száz évet kéne várni. Sheldan Nidle nem tartana webinarokat a belső földről, a fénykamrákról, ha ez a nagyon távoli jövőben lenne.
Még a 20 évet is nagyon-nagyon sokallom, de ez még a mi életünkbe belefér. Ha valaki kecsegtet az 5D-s boldog élettel és ehhez több száz évet kellene várni, nos akkor túl korán beszél.
De mivel beszél, ezért gondolom, hogy max 20 év, de már sokkal előtte itt a galaktikus segítség és gyorsan javul a mindennapi élet minősége. Bár másik nagy vágyam, hogy a rosszindulat eltünjön.

Kajman 2012.10.11. 16:12:35

@zazuma:
Szia :)
Nekem személy szerint nem lenne kérdés...de gondold végig. Az a sok okostojás, a hiszem, ha látom elv (én is voltam benne), nagyon korlátolttá tudja tenni az embereket. Na most ezekkel az emberekkel pár hónap alatt el kell fogadtatni azt a tényt, hogy nem vagyunk egyedül.
Nem lesz az olyan könnyű. És akkor még a vallásokról nem is beszéltünk.

@elyshia:
Nem utálunk :)

elyshia 2012.10.11. 16:15:20

@zazuma:
amikor plejádi testvéreinket ölelgeted majd, akkor nem fogják ezt rosszindulatú emberek hitetlenkedve nézni, vagy mert már nem lesznek rosszindulatúak és hitetlenkedőek,:-)) vagy mert számukra már láthatatlan leszel. Más rezgéstartományban létezel.
Én így képzelem.

zazuma 2012.10.11. 16:31:59

@elyshia:
Válaszodra csak ennyit, juhéé:))) úgy legyen! Akkor már nem a kávénkat kevergetjük, hanem gyümileveket kortyolgatunk, mindegy, előre örülök!

Kajman 2012.10.11. 16:40:51

@zazuma:
Én a sörre esküszöm meg a pálinkára :)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.11. 18:09:54

@elyshia: Tehát akkor lesz továbbra is egy 3. dimenzió a Földön? Vagy csak egy 5. dimenzió lesz és semmi más idősík sem?

elyshia 2012.10.11. 18:43:40

@Al David:
hah! ha én azt tudnám! azonnal megosztanám veletek!

azért írtam, hogy vagy-vagy...:-))

zazuma 2012.10.11. 21:51:18

@Al David:
Köszi, megnézem a videót:)

zazuma 2012.10.11. 21:59:33

Ime egy szíriuszi nyelvű ima egyenesen Sheldan Nidle-től:

Dosh Da Shamak Karek Kha Sho,
Bang Ma Gasha Sho Bek,
Ma Ta Gash Do Ma Bho,
Da Sho

Unto Heaven, let us command our intentions.
Go with your heart filled with Heaven's glory.
May the Angels and take you and help you fulfill your soul's destiny.
So be it.

Azt javasolja, hogy kissé éneklő stílusban adjuk elő.

zazuma 2012.10.11. 22:01:21

Lemaradt, hogy az angol nyelvű rész a szíriuszi fordítása, de gondolom ezt kitaláltátok:)

elyshia 2012.10.12. 09:51:03

sirius-plejad.blogspot.hu/2012/10/mit-varunk-az-uzenetektol.html

ma reggel találtam Dombi Katalin egyik blogján. Csak érdekességként a szinkronicitásra.
Tegnap 13.23-kor került fel, az én hsz.-m 14 óra után pár perccel.:-))
újabb bizonyíték, hogy egyre többe gondolkodunk hasonlóképpen a jövőről.
szép napot mindenkinek!

Namaste

elyshia 2012.10.12. 15:47:21

@Al David:

Köszönjük szépen!

www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=e47d9f1a9

pár értékes gondolat.

Namaste

Kajman 2012.10.12. 16:14:36

@Al David:
Jó lett köszönöm :)

2012.10.12. 18:52:17

EZ EGY NAGYON JÓ BEJEGYZÉS!!!

Kedves Barátaim!

Ez tényleg jó.
Jó, gondolatébresztő, információkkal rendelkező írás, beszélgetés.

Ugyanakkor nem kerülhetünk meg lényeges kérdéseket.
Tudjátok, sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. 30 évvel ezelőtt nem "Felemelkedésnek" hívták.
De nem is a megnevezés a fontos. A lényeg a folyamatban van, amikor az EMBER arra a helyre, szintre kerül, amire és amelyre az Ősforrás, az Ős, Örök Szeretet szánta.

Ha egyszerűen próbáljuk megfogalmazni, kicsit technokrata módon, akkor amiről mi beszélünk, amire mi várunk, amit mi szeretnénk, így is le lehet írni:

1. Van egy keretrendszer. Ez jelenleg a Cabal uralma, befolyása, irányítása alatt áll. Ez a keretrendszer meghatároz MINDENT: (Isten)hitet, vallást. Meghatározza az egyén, család, társadalom helyét. Meghatározza a betegség, egészség, pénzügyek, megélhetés, munka, jövedelem helyzetét. Meghatározza az állam, politika, információk helyzetét.
Ez a keretrendszer most (még) kikerülhetetlen. Ennek a megváltozása, megváltoztatása, MEGVÁLTÁSA nélkül nem lehet előbbre lépni.

2. Második pontunk ennél sokkal izgalmasabb: "OK", kicseréljük a keretrendszert. Megtörténik a "paradigmaváltás", ahogy manapság emlegetik. Megváltozik a keretrendszer. Megváltoznak az alapvetések. Megváltoznak a feltételek.
DE MI VAN A TARTALOMMAL? A Jézus Krisztus által adott tanítás: a régi tömlő és új bor esete?!?!
Ha kicserélem a keretet ("a régi tömlő"), most új tömlőm van, egy új keretrendszer, abba a "régi bor" (régi tartalom) beletölthető-e?
Jézus és a "józan paraszti ész" azt mondja, hogy NEM. Ez nem működőképes.

Nem akarom hosszúra ereszteni magam. Innen indulunk. És mint egy szappanoperában:
folyt.köv....

Zseniális teknős 2012.10.12. 21:48:47

Helló !

Meg néztem a videót !

A galaktikus központi nap a mi napunk?

Üdv,

set12& 2012.10.12. 22:16:01

@timurida: Űrcabal. 3d.

Jézus nincs benne, de bor se:-)

miczo 2012.10.12. 22:48:51

@Zseniális teknős: :) Azt a Nyilas csillagképben találod.

Elveszett Kereső 2012.10.13. 02:38:41

Jó estét!

Úgy fest, hogy mégsem Cobráék műve a titokzatos algoritmus, csak egy újabb lehúzási trükk. Attól, hogy azt írják, hogy "csak a gazdagoktól lopott" meg a "motiváció ismeretlen" még nem szabad bedőlni. (Nagyon kérem, hogy ezt senki ne vegye magára. :D) Persze egyértelműen nem tudom bizonyítani, de érdemes elgondolkodni rajta mint lehetséges magyarázaton. Logikusabbnak tűnik, mint az, hogy a pozitív földönkívülieknek pénzre volna szüksége a fölszabadításhoz.

www.youtube.com/watch?v=MqbI41dw0eg&list=FLBIwq18tUFrujiPd3HLPaGw&index=2&feature=plcp

A műsor második felében van róla szó részletesen, az eleje "csak" a szokásos Max Keiser hiszti. :D

Ill. itt van még egy vidi a "high-frequency trading" témakörben, akit érdekel...

www.youtube.com/watch?v=N5VxIkApYMc

Haloin 2012.10.13. 08:48:47

Linkeltek ám dolgokat.!

"Mi" nem szerezzük a fényt mi magunk vagyunk az.!

airt 2012.10.13. 17:40:12

@Fogolyan: Kicsit nehéz úgy fogalmazni, hogy ne értsd félre. A valódi szellemi üzenetek rövidek és lényegre törőek.Rengeteg csatornázás kering a neten,jószándékú médiumoktól,akik nem ellenőrzik a forrásukat.
@timurida:Egyetértek, elyshia ugyanerről beszél, csak a gyakorlati oldalról.
Villás Bélán a magam részéról túl vagyok,volt egy pici időszak, amikor tudott nekem segíteni, de ma már nem.
@elyshia: valóban ez az út, de hogy "könnyen kivitezhető" lenne... Nem ezt tapasztalom, talán már írtam erről.
Csak egy teljesen gyakorlati példa: akkor se ítéld meg pl.a főnöködet, amikor épp minden alkalmat megragad, hogy megalázzon és keresztbe tegyen Neked, se a munkatársadat, aki Téged bemárt csak azért, hogy ő egy picit előnyösebb pozícióba kerüljön.Elméleti dolgok ezek vagy ismerős a szitu? Itt kezdődik az igazi kihívás, hogy ilyen és még sorolhatnám... esetekben se ítélkezz, hanem lásd a "dög" mögött az embert.

Lehet ezt gyakorolni, de hogy ma eldöntöm, hogy holnaptól így élek... na ez a magam teljes becsapása. Az ilyen élet egy belső felismerésből és lelki minőségből fakad, és egyáltalán nem kell rá figyelni, mert alapból megy.Ezért aztán lehet ilyen tanácsokat osztogatni, de ez pusztán szócséplés, és számomra azt jelenti, hogy vágysz rá, hogy ilyen emberek vegyenek körül.Én is vágyom erre, de tudom, hogy ebben a világban ez nem lehetséges. Ahhoz egy más frekvenciatartomány, ha úgy tetszik, dimenzió illik.
Amikor önként és dalolva le fogsz mondani egy magasabb munkahelyi pozícióról azért, mert tudod, hogy az emberek manipulálásával jár, az jel. Amikor képtelen leszel a kivágott fenyőt becipelni a lakásodba és ujjongani a haldoklásának, az jel.Amikor nem bírod már nézni, ahogy a szomszédod kínozza a kutyáját a szeretetre hivatkozva, az jel.Amikor falra mászol attól, hogy a barátnőd mit főzött és milyen műkörmöt vett és milyen olcsó volt,(magyarul, a szokványos témáktól), az jel. Amikor visszautasítod a névnapi köszöntőt, mert semmi ünnepelnivaló sincs, az jel, és még sorolhatnám. Vajon Téged mennyire fognak elfogadni, ha elkezdesz így élni?
Kérlek, ne vedd személyeskedésnek, próbáltam teljesen hétköznapi példákat hozni.
Sztem nem összeszedni kell az emberek után a szemetet, hanem az emberi gondolkodásnak kell oda eljutni, hogy nem gyártunk szemetet. Én ilyen világban szeretnék élni. Meg olyan világban, ahol nincs pénz, és pláne nincsenek bankok, és kényszermunka sincs a megélhetésért, mert az alapvető életfeltételek mindenkinek egyformán adottak és alapból "járnak". Az életfeltételek, melyek nem járnak a bolygó kincseinek a felemésztésével és ezzel együtt a fizikai élet teljes megmérgezésével(mert most ez megy, ugye), hanem teljes harmóniában vannak a környezettel és az élettel.Egy ilyen világban értelmetlen szó a hatalom, meg az önérvényesítés, a -haszonállat- kifejezés meg egyenesen nem létezik.Ahol az élet tisztelete a fontos, és a harmónia önmagaddal, egy ilyen világban ki tudod teljesíteni Önmagad és meg tudod tapasztalni az összes tehetséged adta örömöt.
Én ilyen világban szeretnék élni, erre vágyom minden sejtemmel, vajon ki még?

set12& 2012.10.13. 18:17:49

@kacsoli: Ez van. Minden szavaddal egyetértek. Köszönöm.

set12& 2012.10.13. 18:23:07

Még annyit, hogy úgy szeretni, élni, hogy ne kelljen megbocsájtani. Mert a megbocsájtás előrevetíti, újra generálja a szeretetlenséget.

elyshia 2012.10.13. 18:48:49

@kacsoli:

én is ilyen világban szeretnék élni, csak nem hiszem, hogy ez magától csak úgy hipp-hopp eljön.

"Amikor önként és dalolva le fogsz mondani egy magasabb munkahelyi pozícióról azért, mert tudod, hogy az emberek manipulálásával jár, az jel. Amikor képtelen leszel a kivágott fenyőt becipelni a lakásodba és ujjongani a haldoklásának, az jel.Amikor nem bírod már nézni, ahogy a szomszédod kínozza a kutyáját a szeretetre hivatkozva, az jel.Amikor falra mászol attól, hogy a barátnőd mit főzött és milyen műkörmöt vett és milyen olcsó volt,(magyarul, a szokványos témáktól), az jel. Amikor visszautasítod a névnapi köszöntőt, mert semmi ünnepelnivaló sincs, az jel, és még sorolhatnám. Vajon Téged mennyire fognak elfogadni, ha elkezdesz így élni? "

Hogy mennyire fogadnak el? Nem érdekel, sosem érdekelt. Nem akartam/akarok megfelelni senkinek. Így élek. Így neveltem a gyerekeimet, és ők pl. már nem szemetelnek.:-))

nem vettem személyeskedésnek hiszen te is azt akarod amit én, egy a célunk, csak néhány dolgot kicsit másképpen gondolunk. De ettől szép az egész.

@set12&:

egy emléket hoztál elő bennem a mondatoddal.
Nagyszájú kiskamaszként kellett egyszer bocsánatot kérnem a szomszéd nénitől, az volt a válasza: "Kislányom élj úgy, hogy sose kelljen bocsánatot kérned."
szó szerint ezt mondta, tudom mert bár kedves volt, mégis egy életre belém vésődött a mondata.
Jó néhányszor jutott eszembe, és tartott vissza olyan lépésektől amiért később valószínűleg bocsánatot kellett volna kérnem...

zazuma 2012.10.13. 20:05:07

@kacsoli: Nagyon jól leírtad:)

zazuma 2012.10.13. 20:09:35

Nézte e már valaki Cobra legújabb írását? Elég érdekes!
A felszabadítási mozgalmat nagyon hátráltatja a sötét erő, a pozitív csoportokban vannak negatív egyének, akik kapzsiságból az emberiségnek szánt összegeket maguknak akarják megszerezni.
Cobra ezzel kapcsolatban vár ötleteket bárkitől.

airt 2012.10.13. 20:56:59

@elyshia: Sajnos, mégis magadra értetted. Egy költői kérdés volt ez, és arra szerettem volna utalni, hogy ez a fajta életvezetés abszolút idegen ebben a 3D-s kétpólusú világban, és nem is megvalósítható. Ehhez már egy más frekvencia szükséges. Ez itt annyira idegen, hogy teljesen kitaszítottá válsz, és azzal együtt, hogy egyre több ember eszmél fel, azzal együtt, mi mindannyian, az egész világon az 1%-nak csak egy pici töredéke vagyunk, a 99,998% agymosott-hoz képest, akik abban a pillanatban, amikor eltörlik az adósságot, megpróbálják azt a maguk hasznára fordítani, mert ez is a programozottság része. Ha kimented őket egy sziklára, az első adandó alkalommal letaszít onnan, mert a teljes szikladarabot magának akarja.Jó, hogy Te meg a lányod nem szemetel, az én fiam se, de ezzel nincs megoldva a szemét kérdése. Mert teljes mértékben felesleges szemetet gyártani, a csomagolások 99%-a felesleges.De ez is csak egy példa volt.Az emberiség nagyon pici része az, mely alkalmas és érdemes erre a szintű életre, de nem szabad, hogy a tömeg továbbra is ezeknek az embereknek a kárára élősködjön.Végre el kell különülni, meg kell történnie a szétválásnak.
@zazuma: Igen, olvastuk a mai frissítést a gugli-fordítóval, és nagyon jó lenne a pontos fordítást mielőbb itt olvasni, mert sztem nagyon fontos.

Elveszett Kereső 2012.10.13. 21:12:25

@zazuma: És mégis milyen ötletre számít? :) (én is olvastam) Nem ötlet kell ide sztem... azok a bizonyos alakok vagy úgy döntenek, hogy ellopják, vagy úgy, hogy nem. Nem hiszem, hogy ezen az ötletelés segít.

Nem szeretnék állandó kételkedőként előjönni itt, de azért megint csak felvet ez a cikk (Cobra legújabb írása)egy pár furcsaságot. Mielőtt belemegyek, gyorsan le is szögezném: tudom, hogy létezik egy olyasfajta világ mint amiről Cobra beszél. És amit írni fogok, azzal nem célom általánosan cáfolni, vagy nevetségessé tenni ezt a témát. Viszont Cobrával kapcsolatban, egyáltalán nem áll ilyen biztos alapon a véleményem. Volt már itt is sokszor téma a szavahihetősége, és mivel túlnyomó többségben az ő írásaival foglalkozunk ezen az oldalon, amíg ez nem tisztázott kérdés, addig sztem érdemes foglalkozni vele. No persze nem úgy, hogy két csapatra szakadva - a "Cobra hívők" és a "Cobra ellenesek" - jól összeveszünk. :) Inkább úgy, hogy együtt próbáljuk kitalálni mi is a helyzet. Aminek pedig nem az a célja, hogy feltétlenül "ok" vagy "kamu" címkét ragaszthassunk a homlokára, hanem "simán" csak az igazság keresése.

Szóval nekem személy szerint, úgy fest, hogy eléggé elmaszatol dolgokat. Pl. emlegette, hogy a nem fizikai síkokon már eltávolítottak minden ellenséges erőt, és a földi Cabal kulcspozícióiban már csak klónok vannak, mert az eredeti embereket elvitték a központi napba tárgyalásra. :) Aztán meg kiderül, hogy olyan erős még az arkhón befolyás, hogy ezt meg azt el kellett halasztani. Lehet, hogy a kapcsolatfelvétel napja is áttevődik 2013-ra... Bezzeg a nem fizikai síkokon már nagyon is előretört a fény, csak ebben a francos 3D-ben nem akar. Aztán ír arról is, hogy egy ilyen folyadékszerű közösséget össze kellene rakni, már a kapcsolatfelvétel előtt, hogy mikor eljön az idő, ők legyenek az elsődleges közvetítő közeg az "idegenek" és az emberek között. A pozitív ET fajok mindenki lelki fejlettségét képesek követni a bolygón, így tudni fogják kiket válasszanak erre a közvetítő szerepre. Ehhez képest a pénzük őrzésére nem tudtak megfelelő embereket választani. :O

Lehet, hogy tényleg nehéz a küzdelem, de akkor nem értem, hogy miért ír sokszor ilyen önbizalomtól dagadó kijelentéseket, máskor meg a nehézségekre hivatkozik. Pár hónapja még úgy jött le nekem az írásokból, hogy gyakorlatilag már minden sínen van, csak be kell várni december környékét, hogy meglegyen a rezgésszámemelkedés; és képesek legyenek balhé nélkül elfogadni az emberek az új helyzetet. Tehát az jött le, hogy már "nyertünk", csak meg kell várni amíg el is lehet mondani az embereknek. Aztán mikor a beígért dolgok nem jöttek, akkor kiderült, hogy mégsem megy olyan simán minden. Persze csak a fizikai síkon... egyébként mindenhol nagyon áttört már a fény, de tényleg. :)

Aztán lehet, hogy pár hónap múlva ott állok előtte, az egyik anyahajón és pálinkázunk, meg röhögünk, hogy mekkora hülye voltam... :) de jelenleg sajnos sok az aggodalmam, az információi valódiságát illetően.

Your thoughts:

zazuma 2012.10.14. 17:45:34

@Kajman:
Nahát miket találsz!
Eddig egy csomóan az orvosok közül csak hablatynak tartották a túlvilágról szóló beszámolókat, ettől az embertől nyilván komolyabban veszik. Ezért is volt szükséges, hogy olyannal történjen ez meg, akit szavahihetőnek tartanak:)

timurida (törölt) 2012.10.14. 17:55:46

Hát igen.

Vannak problémák. De nem véletlenül kezdtem a keretrendszer és a tartalom viszonyát boncolgatni.
A Föld, az emberiség, benne az egyén emelkedése tömegesen - és itt nagyon komolyan meg kell ezt a szót nyomni, két pilléren nyugszik. Azért kell nyomatékosítani a tömeges, átlagemberek számára is elérhető felemelkedést, mert kivételesen nagy szellemiségek és entitások a külső keretrendszer érintetlenül hagyása mellett is a szellemi haladás más távlataiba kerültek.
De ez nem az átlag!
Ugyanakkor azt is tudatosítanunk kell, hogy a keretrendszer módosítása viszont SOHA nem jelentett szellemi emelkedést.

Mi következik ebből? Az, hogy a keretrendszer, a külső anyagi világ 3D-s viszonyai tudják segíteni az egyén útját, vagy tudják akadályozni. De végső soron és egy pont után KIZÁRÓLAGOSAN a tartalom számít: lelkünk, szellemünk, szívünk és elménk tartalma okán süllyedünk, vagy emelkedünk.

A nyugati, elsősorban az USA területéről jövő információk, felemelkedéssel kapcsolatos vélemények, csatornázások TÚLSÁGOSAN MATERIALISTÁK, abban az értelemben, hogy az anyag felől próbálják megközelíteni magát a szellemi emelkedést. Itt is sokan az ide író Barátaink közül érzik ennek ellentmondásos mivoltát, csak esetlen nem fogalmazzák meg maguknak, hogy minden lelkesítő vonatkozása ellenére mi zavarja őket ebben a formájú interpretációban.
A külső keretrendszer - tehát a börtön-bolygó jelleg, azon belül is a Cabal és a mögöttük álló negatív szellemi lények, az Arkhónok uralma - megváltoztatása, megtörése NÉLKÜL tömeges szellemi emelkedésre az emberi tudat korlátozott mivolta, érzékszerveink 100%-os 3D-s anyagi világra való fókuszálása okán NEM LEHETSÉGES.
De, és most itt nagyon sok de jön....

Ugyanakkor szemérmesen elhallgattak és elhallgatnak, amikor az kerül szóba, hogy akár az egyén, akár a közösségek, családtól kezdve országokig, nemzetekig, egész kultúrákig, vallásokig milyen mélyen vannak benne ennek az uralomnak a FENNTARTÁSÁBAN. Az emberiség egy jelentős része egész egyszerűen vagy:
1. Érdekelt ennek az uralomnak a működésében
2. Hallani sem akar semmiféle emelkedésről, mert a szellemmel még most nem tud és nem is akar mit kezdeni
3. Olyan szinten zsigereibe, tudatába, hiteibe ivódtak a társadalommal, az emberrel, Istennel, mint Ősforrással, az anyaggal kapcsolatos tévhitei és eszméi, hogy ettől EBBEN AZ ÉLETÉBEN ÉS EBBEN AZ INKARNÁCIÓJÁBAN nem tud és nem is akar megszabadulni.
4. Erkölcsileg nem tud másként gondolkozni és érezni és egyetlen dolog érdekli, hogy bármilyen változásból HOGYAN TUD NYERTESKÉNT kikerülni. Nyertese a hatalomnak, nyertese a pénzügyeknek, nyertese a torta újraosztásának.

Sajnos az a helyzet, hogy ha a külső Arkhónok és a Cabal eltávolításra kerül, akkor fog kiderülni, hogy már az emberi lélek,- és szellem-csoportok jelenleg Földön élő tagjai, milyen szinten és mekkora számban váltak Arkhónná és Cabal taggá.
Ha "szervezetileg" nem is, de lényegét tekintve igen.

Az Antikrisztusról 2000 éve folyamatosan azt gondolták, hogy egy nagy hatalmú diktátor lesz, szellemi és spirituális hatalommal is.
Miután Jézus Krisztusnak tökéletes ellentéte, akkor nézzük meg egy teljesen más nézőpontból a kérdést. Jézus Krisztus tökéletes egyéniség és teljes személyiség volt. Úgy is hívták valamikor: AZ ÚJ EMBER.
Az én nézőpontomból, ha ennek az ellentétét veszem, akkor az ellentettje ez egy szellemiség, amelyben sem egyéniség, sem személyiség NINCS. Amely arctalan, személytelen, egyéni vonások nélkül. A "polgári demokráciának" nevezett blöff és a fogyasztói társadalom milliárd számban termelt és termel ki, arctalan, személyiség és egyéniség nélküli tucat és tömegembereket.
Ebből a szempontból a sötétség húzása zseniális: eljött ugyan az Isten valódi képe egy teljes és maradéktalan EMBERBEN. Mi szépen elintéztük. Mi nem követjük el ezt a hibát. Kialakítunk egy szellemiséget, amelyben mindenki Antikrisztussá válhat és nincs annyi fa a világon, amely elég lenne ennyi kereszt megácsolásához.

János Jelenések könyve ezt írja:
"És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma."
"És láték királyiszékeket, és leülének azokra, és adaték nékik ítélettétel; és látám azoknak lelkeit, a kiknek fejöket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és a kik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig."

János így fogalmaz: "és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre"

Mit jelent a régi keleti képi megfogalmazásban a homlok? A homlok a gondolkozás, a szellemiség, a világkép székhelye. A kezek pedig a cselekvés, a tudatos akarat által indított szándék megvalósítása.

zazuma 2012.10.14. 18:21:55

@Elveszett Kereső:
Szia!
Én folyton ugyanarra a gondolatra térek vissza, hogy lehet, hogy ennyire nehéz az átmenet. Eddig úgy gondoltam, hogy ha eljön a váltás egyik korról a másikra, akkor lesznek ugyan nehézségek, de szó sincs arról, hogy van esély az ellehetetlenülésre. Azt gondoltam, hogy nehézségek árán is de természetességgel váltják egymást a ciklusok, itt meg adtak esélyt a 3. vh-nak is. De az már az ellehetetlenülés, hisz akkorát sérült volna a bolygó, hogy esélye se lenne emelkedni, de megmondták, hogy ezt nem engedik meg.
Én nem kételkedem Cobrában, ha átverés lenne, akkor felvállalom, hogy megvezethető voltam.

Szerintem nem arról lehet szó, hogy nem jó embereket választottak kulcspoziciókba, hanem azok eleve ott voltak, pl. a fehér sárkány társaságnál is el tudom képzelni, hogy öröklődik a pozíció és senkit nem engednek be maguk közé. A hír szerint nem mindenkivel van ott gond, csak vannak problémás egyének is. Lényeges lenne tudni, hogy az ilyeneket ki lehet e onnan tenni, mert a könyvelő sem mondja meg a főnökének, hogy "holnaptól ne gyere be":)) De Cobráék kivételes képességekkel vannak ellátva, tehát nem hiszem, hogy valakiről csak egy idő után derül ki, hogy problémás.
Mégis hányan lehetnek ott, akik olvasnak az ember aurájából? Többen is, plusz ott vannak a plejádiak, előttük sem titok, hogy melyik embertől milyen viselkedés várható. Inkább jól be vannak betonozva azok az egyének, akikkel baj van. Hát ha szó szerint vesszük ezt a betonos mondatot:) Le kéne küldeni Kőműves Kelement, megtisztulna a terep:))
Lehet, hogy még az a fránya szabad akarat akadályozza meg, hogy ezeket teleportálják a sunyiba. Fura ez a szabad akaratot, mikor ekkora a tét. Mikor ezeket írom, semmi rossz érzés vagy neheztelés nincs bennem, fegyelmezem magam, mert tudom mi visz előre.
Az első kapcsolatfelvétel csak jövőre lesz leghamarabb, pedig idén őszre szánták.
Szerintem most a tömegek ébredésére várni annyit jelent, hogy vetessük észre velük, hogy ő is képes rá, tegye meg, amit tud, így lesz meg az a bizonyos kritikus 144 ezres tömeg egyidőben a krisztus háló töltéséhez. Tehát a létszám már megvan, csak aktiválni kéne magát még xy számú embernek, ehhez kellünk mi.
Kicsit hosszú voltam, de imádok gépelni:)))
üdv, Zazuma

Kajman 2012.10.14. 18:45:57

@timurida:
Szia!
A felsorolásból szerintem egyet kifelejtettél, ha nem bánod folytatom egy ponttal:

5. Azok, akik kitörnének, de nem tudnak vagy nem mernek, mert félnek, hogy elveszítenek mindenüket. (ők lennének a kétkedők...is?)

Bár belegondolva az első pontba beleillenek, hiszen, ha nem is önként, de "érdekeltek".

zazuma 2012.10.14. 18:49:09

@timurida:
Szia!

Én csak egyszerűen tudom magam kifejezni, azt gondolom, - ahogy írtad -, hogy ha el is tűnnek az Arhkónok, Cabal, attól a rosszindulat, irigység, stb. negatív tulajdonságok még itt maradnak, sajnos... itt jön be a képbe a szellemi emelkedés. Csak egy pontig lehet a dolgokat a sötétekre fogni, aztán marad a saját sötétség vagy nem sötétség, vagy szürkeség, vagy akármi:))

Vamest 2012.10.14. 19:59:32

Értem az érveléseteket.
De most itt ebbe a 3D-be egy nehezített pálya van.
Meghamisított múlt, tudomány, média, valóság. Az emelkedés útján járók minden eszközzel való akadályozása.
Nem érzem azt, hogy egyenlő feltételek lennének eldönteni az embernek, hogy melyik utat szeretné járni. Ezért nincsenek itt a tömegek.

Kajman 2012.10.14. 20:06:25

@Vamest:
Erre lehetne mondani, hogy felemelkedés "hardcore" verzióban :)
Így is-úgy is megtörténik egyszercsak. Én csak megélni szeretném...

Kajman 2012.10.14. 20:07:04

És most egy kis finom meditáció :)

Vamest 2012.10.14. 20:12:53

A felemelkedéssel kapcsolatban mit gondoltok, melyik elem milyen fontos benne?
- Isteni terv (tehát eleve elrendelt)
- A nagy világkorszakok, ciklusok váltása (ahogy a Maják leírták)
- Az Univerzum változásának része
- A Naprendszer emelkedésének a része
- A Földanya, mint élőlény felemelkedése, és vele együtt az összes élőlény
- A pozitív földönkívüliek, Plejádiak, Síriusiak, a Galaktikus Föderáció és hasonlók támogatása, és hogy az utolsó bolygó felszabadítása a negatív erőktől.
- A Földön élő emberek tudatszintjének emelkedése, és a minimum szint elérése
- Esetleg bármi más

Vamest 2012.10.14. 20:19:48

Vagyis arra akartam kilyukadni, mekkora a része benne a Földön élő embereknek?

Mert ha magasabb szintről nézzük, akkor vicces arra fogni a Cobra által írt esemény csúszását, hogy van néhány ember, aki a saját maga anyagi hasznára akarja felhasználni a pénzt.

Kajman 2012.10.14. 21:59:01

@Vamest:

Röviden írom le, remélem lesz aki hosszabban válaszol:
Véleményem szerint minden része ugyanolyan fontos.
Mint egy gép: ha valamelyik fogaskereke hiányzik, akkor nem működik az egész.

zazuma 2012.10.14. 22:04:26

@Kajman:
Lehet, hogy röviden írtál, de a lényeg benne van:)

Merkurius 2012.10.14. 22:13:40

Sziasztok .
@Kajman: Szeretném megkérdezni , hogy mire gondoltok azon idő alatt amit a Cobrával kapcsolatos meditációnak neveztek ?

zazuma 2012.10.14. 22:14:33

Meditáció előtt és után filozgattam, olvasgattam egy kicsit. Az egyik hír éppen Sheldan legújabb hírlevele volt, a titkárnője írta és az volt benne, hogy ha kétségek bukkannának fel a felemelkedéssel kapcsolatban, akkor hesegessük el és azonnal térjünk át egy örömteli gondolatra. Olyan egyszerű és tudom, hogy naponta csinálom ezt, mégis jó volt ezt olvasni és jó érzésekkel töltött el, azóta is tart.
Tehát semmi gond, az a jó, ha most jó rossz:), hisz még nem zárult le teljesen a sötétség:(, de hamarosan sokkal jobb lesz:)), főleg, ha arra gondolunk, amit szeretnénk, ugye milyen könnyűnek hangzik? Én is egy fogaskerék vagyok a rendszerben. Most jól elismételtem magamnak a házit.

Merkurius 2012.10.14. 22:21:38

@Vamest:
A földi életünk egy olyan mértékben zárt rendszer , hogy csak az emberek rendelkeznek bent azzal a szabad akarattal , és ők képesek kisugározni azt a tudati energiát amely bármilyen történést, eseményt , változást képes létrehozni .
A nem földön élő lényeknek , lehetnek ezek fizikai földönkivüliek , vagy test nlküli szellemlények , csupán annyi a szerepük , hogy mennyire tudják befolyásolni , meggyőzni az embereket , hogy azt akarják amit ők elképzelnek , és üzennek nekik . Viszont egy ember saját őszinte akarata mindig hatványozott erejü az ilyen formában kivülről , más által küldött "akarnivalóval"szemben .

Kajman 2012.10.14. 22:39:25

@Merkurius:
Először arra ami le is van írva ide az oldalra. Tehát egy energiaívet a központi napból a Földünk közepébe, rajtunk keresztül. Onnan "szabadon választott" :)
Én elképzeltem pl a Föld felszabadulását, és azt, hogy a TV-ben bejelentik az első kapcsolatfelvételt. :)

Egyébként nem tudom ki hogy volt vele, de rendkívül könnyen ment most a meditáció. :)

Kajman 2012.10.14. 22:56:40

Egyébként ilyenkor sokkal "könnyebben" látok, még irányítani is tudom :)

set12& 2012.10.14. 23:14:42

@Kajman: Ha nem holmi vetítés csupán (tudod), akkor még várni kell. A berepülő pilótáik most tanulják az égen lógást. A f@sza nagy gépet nem tudták idehozni, azok most inkarnálódnak valahol a star trekben. Pár égi hang, -ha ugyan- van már, de a besz@ratós nagy duda még nem szólalt meg.

Nem szeretnék most a főkommander helyébe lenni, mert hogy lesz így terelés, meg megzabolázás, meg evakuváciálás?
Ezek a földlakók meg csak ébredeznek, pislognak mindenfelé:-)

set12& 2012.10.14. 23:17:22

@Vamest: a reptilián pityke kimaradt:-)

Kajman 2012.10.14. 23:36:19

@set12&:
Nagy vonalakban :)
Honnan tudod, hogy a star trekben? És ha a Star Warsban vannak most? :)
Lehet, hogy ez csak színtiszta pszihológia (gyanítom valószínű), de ilyenkor tényleg könnyebben megy nekem.
Egyszerűen csak ezt vizualizálom - tehát elgondolom - és működik (egyenlőre a képzeletemben).

set12& 2012.10.14. 23:47:54

@Kajman: trekkben:-)wars még nem kezdődött el.

A vizualizáció nagy erő, ha valaki jól csinálja, de ezt Te tudod.

Kajman 2012.10.15. 00:03:28

@set12&:
Remélem jól tudom...csak amolyan amatőr szinten.
Bár nem a magam örömére csinálom. Sokszor magától jön, ha akarom, ha nem. Néha jó, hogy valami olyat "látok", amit szeretnék is. :)
És a star wars jobb volt :)

Kajman 2012.10.15. 04:21:35

@set12&:
Nem sokat értek belőle, de a konferenciákra gondolsz?

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.15. 09:28:02

Most is jó érzés volt a vasárnapi meditáció egyébként, hát még a jövőheti "nagy", hajnali fél 4-kor. Olyan ez a felemelkedés, mint a születés, fájdalmas talán, ahogy beleszületünk az új világba, de a "hitelvesztés cikluson" már túl vagyunk úgy vélem és már csak a Fényt erősítjük.

Ez az egész a "nagy terv" része. Azon is gondolkodtam tegnap, hogy amikor Jézus megjelent Jánosnak, nagyjából olyan lehetett, mint most amikor egy valós csatornázó közvetít. Például most Sheldan, sőt ő közvetlenebb kapcsolatban is van velük és elég rég óta.

A másik meg, hogy meg lett prófétálva pár dolog. És/Vagy a "nagyok" biztos láttak valamiféle jövő kimeneteleket erre az időszakunkra. Persze a szabad akarat közbejátszhat ezt tudjuk. De mi van, ha valóban minden okkal történik szó szerint jelenleg is. Tehát minden kis apró dolognak meg kell lennie az új korhoz. Persze nem kőbe van vésve, de a folyamatos önkorrigálás hatására biztosított a végkifejlet.

timurida (törölt) 2012.10.15. 11:10:24

Üdv Barátaim!

Egy nagyon fontos!!!!!!!:

www.youtube.com/watch?v=hN3xgAJgkhc

Aki nem tud ott lenni személyesen, az gondolattal, imával, meditációval támogassa a résztvevőket.
FEL KELL EMELJÜK A FEJÜNKET!
Békésen, nyugodtan, igazságunk, szabadságunk, emberi méltóságunk védelmében.

elyshia 2012.10.15. 11:36:00

@timurida:

lélekben ott leszek.

nagyon megfontolandó mondatok a videóból: Az ellentéteket melyek főleg véleménykülönbségek félretesszük. Együtt erősebbek vagyunk.

ez így igaz!

Namaste

zazuma 2012.10.15. 11:49:04

@Kajman:
Szia!
Igen, jól ment a meditáció, még, hogy te amatőr lennél? Dehogy, tuti, h nem:)) Én látom, ahogy a fényben elizzik minden negatív lény és technológia.
@set12&: Gurultam a stílusodtól! Égen lógás:) meg a többi..:)))

zazuma 2012.10.15. 11:52:41

@timurida:
Szia!
Hű, mit linkeltél, lélekben feltétlenül ott leszek!

Kajman 2012.10.15. 16:06:14

@timurida:
Ha tudok ott leszek szemèlyesen, ha nem akkor lèlekben.
@zazuma:
Amatőr vagyok, igen. Akkor nem neveznèm magamat annak, ha mindig tudnám irányítani. De mèg nem megy úgy ahogy kellene, de azèrt igyekszem :)

Elveszett Kereső 2012.10.15. 17:53:55

Jó estét!

Csak mert itt "szeressük" az ilyesmit:

www.youtube.com/watch?v=_yCbcu1OkO4&feature=related

Megindító történet, mégse nyálas. :P

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.15. 19:00:25

Most olvastam egy friss Blossom Goodchild által közvetített Fény Galaktikus Föderációja üzenetet.

És ez érdekesnek tűnik a szövegből:

"Képzeljétek el, hogy EGY fonalgombolyag vagytok ... Ha egyszer 'A történés' megtörténik ... Lesz olyan, mintha a szemeket felszednék éS sorról Sorra ... ti MINDANNYIAN ugyanazon teremtés részei lennétek. Ti MinDig egy fonal voltatok ... de MOST ... ti önmagatokat EGY HEGYFOKKÁ ALKOTJÁTOK."

Lehet ennek a kezdete a vasárnapi felszabadító meditáció/döntés napja lesz? Viszont az is fura, hogy például Sheldan nem említ ilyeneket a heti üzenetekben...

miczo 2012.10.16. 09:03:13

Az összejövetelekkel, konferenciával, tüntetéssel és ellenkonferenciával kapcsolatban: az arkhónok nem egyedekkel, hanem csoportokkal dolgoznak. Nem fordítanak energiát 1-1 emberi egyed "megtörésésére", mert az egyedek igazából nekik lényegtelenek, a tömeg reakcióiban utaznak. A csoportosulások viszont, mozgalmak viszont már jól kontrollálhatók, erre megvannak a specialistáik az éterikus és a fizikai síkon is. Ráadásul elég jól felszereltek "technikailag" is, ami a téveszmék, mindenféle tudati zavarok sugárzását jelenti, csak azért, hogy ne láss jól és hülyeséget csinálj.

Nem akarlak benneteket elszomorítani, de amikor lelkesülsz egy eszméért, ami a fizikai síkon akar veled valamit megcsináltatni, vagy egy dolog ELLEN megy, egy "jobb" megoldás reményében, akkor nagyon valószínü, hogy tudattalanul valamilyen arkhónikus adást veszel. Gondoljátok csak át, mennyire lehet megoldás egy ilyen ellenkonferencia? Mennyire van értelme sürögni-forogni, látszólagos ad-hoc megoldásokkal kapkodni itt, addig amíg nem látsz tisztán? Vagy mire lehet megoldás egy olyan meditáció amikor azzal valamit meg akarsz akadályozni? Ezek csak erök egymásnak feszülése, az eredménye harc, mindegy milyen síkon vagyunk. Az ilyen akciók szinte biztosan az arkhónok befolyásának eredménye, tudatlanságból és fel nem ismerésböl fakad, sötétségbe visz. A világtörténelem összes vízszintes irányú és külsödleges akciójának vissza lehet nézni az eredményét hogy hol tartunk most, és mekkora áldozatot követeltek. Hihetetlen mennyiségü eröszak, szenvedés és gyakorlatilag semmilyen pozitív megoldás.

Itt nem arról van szó, hogy ne csinálj semmit, hanem hogy tudatosan cselekedj és ne hajtsd a vizet az ellenerök malmára. Sokszor hathatósabb az a cselekedet ami nem tesz meg valamit. Felismerni és nem lépni bele a felállított csapdákba.

-------------------------------------------------------------------------------

Sok minden keveredik még mindig.
Cobra egyértelmüen írta, hogy addig nincs felemelkedés amíg a Földet körbeveszi a sötétség.

Az elsö fö momentum az esemény, ami nem a felemelkedés, hanem a bolygó végleges megtisztítása a sötét eröktöl és technológiájuktól.
Az arkhónokat és démon hadseregeiket el kell távolítani az éterikus és asztrál síkokról, a páncélt át kell törni. Erre utal a kompressziós áttörés fogalma. A fény magasabb dimenziós eröi dolgoznak kint, az ide inkarnált és valamilyen szinten már tudatosodott munkásai pedig a bolygófelszínen bent.

Ezzel párhuzamosan a fizikai sík elnyomó / kiszolgáló rendszereit is fel kell számolni, véráldozat nem engedhetö meg. Nem egyszerü játszma, de az emberiség számára ez lesz a legnagyobb lépés!

Ha ez megtörtént és az emberiség is úgy akarja akkor találkozhatunk azokkal az embertársainkkal akik a fizikai univerzumunk finomabb rezgésü területeiröl jönnek, vagy más fajokkal. Ha így akarjuk.

A felemelkedés a fizikaiságból való kiemelkedést, az anyagtól való megváltást jelenti. Aki felekelekdik az átlép a lelki dimenziókba, neki többé nincs szüksége fizikai bázisra, az anyag többé nem akadály, elhagyja az anyagi univerzumok minden síkját. Aki onnan jött ide feladattal az érti ezt, aki még nem, annak az esemény után úgyis el lesz magyarázva hogy mi ez a folyamat. Mindenki pontosan fogja látni azt, hogy hol tart Ö maga, elérte-e a határt, hogy átlépjen vagy a fizikaiság finom rezgési területein folytatja. Azok is szabad, örömteli és boldog szintjei a létezésnek. Addig viszont a felemelkedés menete a legnagyobb titok, semmi féle infó nem hozható be ebbe a dimenzióba, pont az arkhonok miatt.

Egy ideje úgy látom, ami a felemelkedés menetével kapcsolatos infó az szinte mind csak egyfajta spekuláció. De ez jól is vagy így, mert legalább védve vagyunk.

Ezeket mind leírja Cobra, csak összefoglaltam. :)

zazuma 2012.10.16. 09:46:21

Köszönöm Miczo a magyarázatot, teljesen világos!

pem 2012.10.16. 13:18:31

Kedves Miczo nagyon elgondolkodtató, amit írsz!
Sőt,megerősíti a belső érzékenység figyelembe vételét, a mélyebb igazságok keresésében, tudatosításában. Köszönöm.

pem 2012.10.16. 13:40:24

Hülyeséget írtam. Belső érzékenység mindenképp van,
a mélyebb igazságok tudatosításánál, de az, hogy
fokozottan vegyük figyelembe, amit az érzékenység
radarja jelez, nagyon fontos.

Vamest 2012.10.16. 15:50:12

@pem: Intuíció, belső hang, azt hiszem erre gondoltál.

Hodiel 2012.10.16. 15:51:06

Két érdekes írást találtam Georgi Stankovtól.. mennyire hiteles az ember, és mennyi igazság áll abban amit állít? Szívesen átélném azt amit ír a felemelkedésről, csak vajon így fog-e történni???

espavo.hu/kozosseg/blogbejegyzes/8631

www.lelekerintes.eoldal.hu/cikkek/az-uj-fold---uj-tudatossag/elet-az-5-ik-dimenzios-ujfoldon.html

Vamest 2012.10.16. 16:03:30

Cobra a Tervről azt írta, hogy 2012-ben csak az első része történhet meg: az ESEMÉNY, a fennmaradó részek csak később (Kapcsolatfelvétel, Újrastruktúrálás)

Vamest 2012.10.16. 16:21:18

@Hodiel: Stankov azóta kiadott már egy módosítást:
spiritufo.ditro.hu/2012-roeviditett-forgatokoenyve
De nem biztos, hogy ez a végleges változat.

set12& 2012.10.16. 19:57:38

@miczo: Kérdezem, hogy ennek ismeretében, miért szervez kobra konferenciákat, összejöveteleket?

A csatornázások lelkesítő eszméket küdögetnek, rájuk sem érvényes, hogy arkón hatást hoznak létre?

miczo 2012.10.16. 20:35:29

@set12&: A konferencián megismerhetik és szemtöl szemben kérdezhetnek Cobrától, és a beszéd fontos, ha tiszta a forrás. Ezt érezni lehet, de az írásain is átjön. Nem csak Cobránál, mindenkinél. Nagyon fontos lesz a belsö érzés tisztán tartása, mert amíg a belsö látás nem nyílik fel, addig ez az ami vezethet.

A csatornázásokkal kapcsolatban sajnos tényleg nagyon kevés a tiszta forrás. Nem az a lényeg hogy egy csatorna szépeket mond vagy durván az arcodba vágja az igazságot. Egy lelkesítö, felemelö eszmékkel telerótt szöveg is lehet teljesen hamis, ha a mögöttes rezgés, ami az elolvasásakor benned kaput nyit mondjuk a túloldal arkhonikus lényeit csatornázza. Nekik a szöveg csak egymás után rakott szavak, tudják hogy a legtöbb ember tudatát ez nyitja. De a lélek világában egy szöveg az semmi, nincs is írás vagy beszéd, csak az erö, az energiatöltet amiböl megérezheted ki van a forrás mögött. Ehhez kell a belsö sugallataidra hallgatni. Aki a lélek szemével lát, az átlát a hazugságokon. A belsö sugallatok a lélek ébredezö érzékelése.

A csatornázókban a küldött üzenet-energia képpé, hanggá, beszéddé fordul át, de ha valaki nem elég tudatos abban, hogy a forrás energiáját megérezze, akkor csak a létrehozott üzenetet fogja csatornázni, ami mögé a küldö lény bújik. Ráadásul egy üzenetre rá lehet ültetni egy másikat is akkor is ha teljesen ellentétes tartalmat hordoz (ez is egy arkhon technika). A televízióval pl így dolgoztak.

Az arkhonok és követöi mind egyfajta fekete mágiát használnak. Amikor belekerül az ember nagyon nehéz észrevenni a hatást. Olyan mint egy tudati vírus, nem érzed hogy fertözött vagy, mert amúgy a tudat legtöbb funkciója jól müködik, pont a felismerés képessége nem.

Egyébként Tamás oldalára épp most tett fel egy archonokkal foglalkozó cikket. Valamiképp úgy látszik aktuálissá vált a téma:
spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/195-az-arkhonok-utolso-truekkjei

miczo 2012.10.16. 21:19:26

Leírok egy gyakorlatot. Ezt tudjátok használni meditációhoz, védelemre, a forráshoz való kapcsolódáshoz. Ez nem egy kitalált gyakorlat, hanem több emberrel szinkron így kaptam én is.

Képzelj el egy fénylö fehér pontot a mellkasod közepén. Rajzolj ebböl a pontból kiindulva egy izzó fehér fényszállal egy kört: elöre indul, megkerüli mellkasod és hátulról csatlakozik vissza a kezdöpontba. A kezdöpontból azonnal újabb kör indul ugyanígy, de más pályán.

Folytasd ezt körbe-körbe amíg a fényszálak egy tömör összefüggö fénygömbbe burkolják a felsö tested. A kiinduló pont a mellkas közepében.
Ez egy fényszálakból szött tömör fénygömb.
Lásd ahogy egy fényoszlop a galaxis központi magjából a fejtetödön át az imént megszött fénygömb középpontján át keresztülhalad rajtad és egészen a Föld kristály magjába köt.
Érezd a fényoszlop áramlását.

Lassan végy mély lélegzetet. Érezd ahogy a fényoszlop a galaktikus központból áradva feltölt.
Lásd ahogy a megszött fénygömb is kifényesedik ekkor, fénye erös, szinte anyagi sürüségü.
Bocsájtsd ki a lélegzetet, közben figyeld meg, ahogy a fénygömb a mellkasod körül kitágul.
Lélegezz be ismét, a fénygömb fénye felerösödik, töményebbé válik.

Kilégzésnél a gömb kitágul. Fontos, hogy ezt nem elképzelni kell, hanem látni, érezni hogy mi történik.
Tehát ne próbálj meg elképzelést eröltetni arra, hogyan fényesedik vagy tágul a gömb. Csak figyeld, látni (érezni) fogod.
A légzés ritmusát ne szabályozd, legyen teljesen természetes.

Pár lélegzetvétel után, amikor a gömb már akkora hogy teljesen beburkol váltsd át az elképzelésed:
belégzésnél tovább fényesedik, kilégzésnél viszont elkezd az óra járásával ellentétes irányban pörögni (jobbról balra).

Közben légy tudatában a galaktius centrumból a Föld kristálymagjáig áradó tengelynek. Ez a tengelyed.
Lélegezz tejesen természetesen: minden belégzésnél a gömb fénye felerösödik, kilégzésnél a pörgés sebessége gyorsul.

Figyeld meg ezt, de ne akard Te szabályozni a pörgést vagy a sebességét. Csak figyeld ahogy gyorsul.
Lesz egy sebesség amikor már nem tudod nyomon követni gömb forgását, olyan gyors lesz. A forgás hangot és szelet kelt.
Ahogy érzed ezt a szelet, olyan mintha belöled, rajtad keresztül áradna.

Tudd azt és érezd, hogy ez a szél minden negatívat, betegest, torzat kipucol a belsödböl.
Ugyanakkor tudd és érezd hogy a körülötted forgó gömb minden negatív hatást kizár ami el akar érni.
Lást ahogy a gömb forgása a negatív hálórendszer szálait levágja rólad.

A támadások mint szikraszerü felvillanások pattannak le a gömbröl, érdekes fémes, pengö hang kiséretében.
Ha a légzéssel tovább növeled a gömb forgási sebességét (ekkor finom, de nagyon magas hangot ad), van egy pont amikor a gömb fénye belobban.
Olyan mint amikor egy vaku fényébe nézel, de az egész gömb ebben a fényben izzik, nagyon erős fénnyel.

Ezen a ponton azt tapasztaltam hogy a gömbön túl kinyílt egy másik tér. Ekkor csend volt, a forgás nem érzékelhetö (bár tudom hogy ott van), csak a vakító ragyogás és a másik tér.

miczo 2012.10.16. 21:34:15

Az nagyon fontos, hogy ezzel kapcsolatban semmit ne eröltess. A lépések adják magukat ahogy elkezded csinálni, fogod látni mi történik a teredben. Ha nem sikerül elsöre, nem baj. Nem biztos hogy pont így fogod tapasztalni, különbözöek vagyunk, más-más érzékenységgel.

Ezzel a módszerrel (ha már gyakorlatod van benne) nagyobb tereket is tisztítás és védelem alá tudsz helyezni. Azt tudd, hogy még ha nem is látod pontosan a gömböt, az létrejön és ezt pontosan látják odaát is. Ezért fontos hogy elöször mindig magad tisztítsd és védd. Ez egy nagyon erös gyakorlat.

set12& 2012.10.16. 22:31:10

@miczo:Korszakváltás van, ezt tudom.

Azt is tudom, hogy az embereknek eleve meglévő szabad akaratuk van. Ez a szabad akarat arra való, hogy ébredezzen. Az ébrdés velejárója pedig, hogy világossá váljanak a dolgok, minden szinten remélhetőleg, sőt természetes módon történjen a tudati felemelkedés.

Mit gondoljak azokról, akik elkötelezték magukat egyik vagy másik oldalnak, akik harcolnak mások megnyeréséért? Ha ez egy olyan ébredés mint amit a spiritufó leír, akkor nincs esélye sem az elkötelezetteknek, sem senkinek, mert maga a galaxis változása adja meg a "munkamenetet"
Látok igazi segítőket, és látok hamiskártyásokat. Azonos mondanivalóval jönnek, csak a szándék nem azonos.

A nidle-cobra-astar vonal, és még sorolhatnám, nekem azért hamiskás, mert nem oda mutatnak utat, ahová az emberi tudat való. Nem a szabadságra, hanem egy újabb szolgaságba igyekeznek vinni, azokat akik elkötelezettek feléjük, és azokat a naívokat is akik nem ébredtek fel.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.17. 00:34:36

Érdekes amiket írtok, meg a spiritufo weboldal írásai is, ami azt állítja például hogy:

---------------------------------

- 2012.12.21-én megszűnik a 3. dimenzió. És ekkor kezdődik meg a Föld átalakulása is egyben.

- "A Földanya 2012. december 21 és 2013. március 21. között megtalálja saját magját (középpontját) és csillaggá – fénylénnyé - alakul át. Az Univerzum számára ez az átalakulás egy természetes jelenség. " Tehát 2013. március 21-én fog aktiválódni a Föld Fényteste.

- Az emberiség egy része, kb. 2 milliárd ember ugyanolyan folyamaton fog átmenni, mint a Földanya, azaz : felemelkedés a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba 2012.december 21-ig.

- "George Kavassilas szerint a forgatókönyv nem mindenki számára egyforma. Jelenleg az entitások az Univerzumok különböző részeiből inkarnálódtak a Földre, különböző fejlettségi fokkal. Mindenki kiválasztotta saját maga számára - a Felsőbb Énjén keresztül - azt az utat, amely a legkívánatosabb számára a fejlődése szempontjából."

---------------------------------

Nem elbízva de ebből azt lehet gondolni, hogy ha készen állunk az új világra akkor semmi aggodalmunk nem lehet. Ezt vágyjuk úgymond, hogy átéljük a felemelkedést.

A másik legfontosabb, dolog a feltétel nélküli szeretet fogalma és érzése pl. meditáció közben, mert az az 5. dimenzióval rezeg!

De tényleg nem kell ebbe sem bele menni úgy vélem, hogy ki a pozitív ki a negatív kontakt. Aleje, Sheldan, Cobra, Ashtar és a többiek. Olvasásuk, hallgatásuk, nézésük közben magunkban fedezzük fel valódiságát, vagy ellenkezőjét.

Mindkétféle képen magunk fejlődését szolgálja. Mindig a belső hang legyen a mérvadó számunkra, csak szemlélőként fogjuk fel a külső ingereket és ha valamit megmozgat benned, belül akkor már el is tudod dönteni, hogy az adott információ igaz vagy hamis.

Valóban mi választjuk, hogy hová jutunk majd ebben a folyamatban.

miczo 2012.10.17. 07:53:43

@set12&: Nem kell azt megítélni, vagy akár gondolni róla bármit is, hogy más mit miért tesz. Ugy vagyok vele, hogy biztos megvan az Ö saját jó oka erre, ami a személyes fejlödéséböl fakad. Ha harcol, harcol, nem baj. Azt azonban senki se gondolja, hogy egyetlen lelket is el lehet mozdítani arról a pontról ami fejlettsége jogán megilleti. Lehet hogy egy fizikai élet nagyon rossz vagy tragikus az egyén szempontjából, az is lehet hogy rosszul választ, hibásan dönt, de ezek a lélek szempontjából tanulási pillanatok.

Itt a Földön most össze van zárva egy nagyon széles tudati skálát képviselö társaság, akik mind a lélekfejlödés különbözö fokán állnak. Emiatt mindenki a maga fokának megfelelöen cselekszik, ezt el kell fogadni, meg azt is, hogy nem tudod megváltoztatni. Ha pozitív vagy és a világosság sugárzik belöled, az mindent átír, nem kell harcolnod semmiért. Aki úgy gondolja hogy mégis, az tegye azt, de ennek itt mindig kettös következménye van. Hidd el, hogy mindenki oda fog kerülni, ami Öt lelki fejlettsége szerint megilleti. Ez egy univerzális törvény, nem érdemes aggódni emiatt. Az élet meg csalóka, mert egy nagy idötáv szinte csak pillanatát látjuk és ez alapján akarunk megítélni valamit, de ez hülyeség.

@Al David: Annyira nem venném konkrét napra vonatkozó információnak ezeket. Nagyobb volumenben szerintem senki sem tudja mi lesz, ez a döntés a Forrásból jön. Addig, amíg a Föld nincs megtisztítva csak tendenciákat ismerhetünk, és már ez is nagyon nagy segítség, hogy a hit és a kitartás megmaradjon.

Sheldan Nidle vonalának vagy Ivo Benda cseh csoportjának csatornázásai egy idöben teljesen tiszták voltak, ez érezhetö. Utána elkutyulódott mindkét vonal, ha jól tudom Ivo Benda és csoportja észre is vette ezt a sötét behatást, abbahagyták a csatornázásokat, viszont hatalmas anyag gyült össze aminek jó része még angolul sincs meg, csak cseh nyelven. Amit magyarra lefordított egy cseh csoporttag azt érdemes átolvasni mert megérezni belöle azt a tiszta energiát ami a plejádi rendszer néhány bolygójáról jön. Sok vers, beszélgetés van ezekben és nem is a konkrét infók fontosak, hanem hogy megérezd azt a lelki rezgést ami a ezeknek a finomabb síkokon élö embereknek a sajátja.

Az igaz, hogy az elsödleges ritmust a Forrás adja a galaktikus központon keresztül, ezt nem lehet felülírni. Megpróbálni szembe menni vele, ellenálni lehet, de ez nem tart sokáig. A sötétek részéröl, akik a forrásról kisebb-nagyobb mértékben lecsatlakoztak, elfordultak töle ez van. Náluk sem örök ez, csak azoknak a lelkeknek hosszabb tapasztalati ciklus kell mire visszatalálnak a fényhez. Lesz erre idejük, csak már nem ezen a bolygón/galaxisaban.

Sheldan Nidle gyerekkorában fizikai kontakt volt, elmondása szerint többször járt Föld körüli anyahajón, majd egy Sirius-i vonalat kezdett csatornázni. Nála mostanra szerintem zavaros lett az adás, elszennyezték, feltörték a csatornát, a korai könyvei viszont tiszták.

Stankovnál úgy látom elég jól lehozott és rendszerbe foglalt egy tartalmat, még az adás is tisztának érezhetö, de a lelki vagy finomanyagi síkú történéseket (tendenciákat) egy az egyben a fizikai szintre interpolálja, ami viszont így már nem áll meg (és azok az események amiket jövendölt, úgy nem is tapasztaltuk). Mondjuk az idövonalak hasadását nem is fogjuk megtapasztalni ezzel a tudattal, mert az alkalmatlan ennek észlelésére. Abban viszont nagyon igaza van, hogy a lelkek szétterelése, lelki fejlettség szerinti szétválasztása már elkezdödött. Stankovot amúgy érdemes olvasni, nagyon nagy koponya. A számok tekintetében még igaza is lehet, elég jó statisztika, a Földön lévö lelkek fejlettségét összességében jól méri fel.

Kavassilas szerintem nagyon tiszta. Keveset lehet töle magyarul olvasni, nincsenek is olyan konkrét jóslatai, napi szintü információi, ahogy látom nem csatornázik, hanem belsö lélekkapcsolatból él.

Cobrát nem sorolnám a csatornázók közé, mert Ö nem ilyen információkkal dolgozik, nem csatornázik ezt el is mondta. Konkrét fizikai kapcsolatai vannak, így az nem is merül fel hogy a csatorna zavart. Viszont most a történés nagyon soksíkú, bonyolult (direkt megbonyolított és káoszos), ezekböl a eseményekböl nem kell messzemenö következtetéseket levonni. Tendenciájában azt látom hogy jól haladnak a dolgok, de sok "késés" oka inkább az, hogy sokkal többet foglalkozunk azzal, mit mondott vagy csinált más, minthogy a saját életünket élnénk. "Keep your focus on your goal" ahogy mondják, saját célod legyen fontos ahová tartasz.

darage82 2012.10.17. 11:15:46

Pár hónappal ezelőtt linkelte a lenti oldalt valaki innen (hálás köszönetem neki), azóta is rendszeresen olvasom, és most is csak a legutolsó írásra szeretném a jelenlévők figyelmét felhívni:

spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/195-az-arkhonok-utolso-truekkjei

Derűs napot mindenkinek! :)

timurida (törölt) 2012.10.17. 11:29:20

@miczo:

Igen, a tömeg energiaszintje - legyen az egy vallási, politikai megmozdulás, vagy bármilyen társadalmi aktus, az esetek döntő többségében rendkívül alacsony. Nem véletlen az, hogy a világ valamennyi rendvédelmi, vagy erőszakszervezete, egy-egy megmozdulás alkalmával, a "hangadókat" és/vagy irányítókat igyekszik kiemelni a tömegből. Az is köztudott, hogy néhány - esetleg féltucat - jól képzett, határozott szándékkal és utasítással érkező provokátor, teljesen más irányt tud szabni az eseményeknek. Az is egyértelmű, hogy a "valami, vagy valaki(k)" elleni megmozdulás soha nem terem jó gyümölcsöt, mert szellemileg csak annak van létjogosultsága, amikor valami, vagy valaki(k) melletti kiállásról van szó.

Ha megnézzük, az Arkhónok mely területeket tartanak megszállás alatt: politika, gazdaság-pénzügyek, információ-média és a vallások-hitek, akkor egy érdekes dologra figyelhetünk fel. Először levágták a Földet és az emberiséget a kozmikus egységről és elszigetelték. Majd a nemzeteket, rasszokat és hiteket fordították egymással szembe és szigetelték el egymástól. A XX. században pedig a kisközösségeket fordították egymással szembe (falu-város), végül már az egyén szintjén működött az atomizálás és szembefordítás: következtek a családok közötti, majd a családon belüli elszigetelés.

Miért mondom el ezt?
Nagyon sok mindenben igazad van.
Viszont olyan érzésem van, mintha kiöntenénk a fürdővízzel együtt a gyereket is.
Igen, rengeteg veszélyt és totális kontrollt jelent bármilyen megmozduláson való részvétel. Viszont azért kerültünk ilyen helyzetbe, kivétel nélkül mindannyian, mert elszigeteltek bennünket egymástól. Ebből az ördögi körből az egyéni szellemi utunkon való munkálkodáson kívül egyetlen út van: az összeroncsolódott kapcsolati pontokat, most már egy sokkal magasabb tudatossági szinten, de meg kell tudni gyógyítani.
Számomra Cobra munkássága itt válik érdekessé és sokszor kérdésessé. Mert erre egyrészt nem helyez kellő hangsúlyt, másrészt amikor az emberiség közös ébredéséről van szó, akkor is érződik benne egy olyan jellegű elitszemlélet, amelyik az emberiséget tipegő kisgyermeknek tekinti. Sem a föld alatti mozgalmak, sem a pozitív katonaság, sem kozmikus testvéreink, sem az ellenállás más szereplőinek munkálkodása nincs közvetlen összeköttetésben magával a főszereplővel: AZ EMBERISÉGGEL.
Nem kicsit van olyan érzésem, hogy VALAKIK, MEGINT A FEJÜNK FELETT BIRKÓZNAK ÉS DÖNTENEK.

Meggyőződésem, hogy az IGAZSÁG nem egyéni magánügy. Ha Jézus Krisztus, Mahatma Gandhi, vagy Martin Luther King életét és munkásságát nézzük, akkor egy pont után szinte kikerülhetetlen, hogy a tömegekhez szóljon és igénybe vegye az embereknek, mint közösségnek az erejét. Egyszerűen az Igazság áttöri azt a láthatatlan határvonalat, amely az egyént a csoporttól elválassza. A második, ami mindhármuk esetén megtörtént, szinte automatikusan, az a mindenkori hatalommal való szembeállás, mert az Igazság önmagában is összeütközik a hazugsággal.
Magyarországon különösen súlyos a helyzet. A magyar néplélekben van egy negatív tulajdonság: "dögöljön meg a szomszéd tehene is!" Amiben mi, itt Magyarországon élünk, elsősorban annak köszönhető, hogy mindaddig a magyar ember nem mozdul meg, amíg a szomszédjával esik jogtiprás. Az ő problémája! Erre még a spirituális közösségek és egyének - én konyhaezoterikusnak hívom őket - rátesz egy lapáttal, mert vagy azt mondja: ez az ő útja!, vagy: az ő választása, ezt vonzotta be!, vagy: az ő karmája! és a sort lehetne folytatni.
Miközben teli pofával üvölti, hogy ő és az Univerzum már EGYEK. Igen, a Kozmoszt könnyű szeretni, MERT JÓ MESSZE VAN. Akkor, csak akkor fog tudni bármi is megmozdulni, ha az tudatosul mindenkiben: ami a testvéremmel történik, AZ VELEM TÖRTÉNIK.
A másikért való kiállás végső soron, az önmagamért való kiállás. Nekem nem lehetnek jogaim, ha a másiktól elveszik. MERT ELŐBB-UTÓBB MINDENKI SORRA KERÜL. ÉN IS.

Ahogy Jézus mondta: "Gyertyát sem azért gyújtanak, hogy a véka alá, hanem hogy a gyertyatartóba tegyék és fényljék mindazoknak, a kik a házban vannak."
Tisztában vagyok azzal, hogy túl sok részletet nem lehet elmondani. Egy hadvezér sem teregeti ki a haditerveket.
Ellenben Cobra esetén túlságosan sok a "titok".

Nem akarok semmit sem előlegezni a konferenciákkal kapcsolatban. MEGLÁTJUK!!!
De tartok attól, hogy ami a magyar "rendszerváltás" mentén megtörtént, nagyjából hasonló folyamatot készítenek elő. Magyarul: látványtechnikai elemekkel az Arkhónok megcsinálják a saját leváltásukat. Ugyanis NEM A CABAL A LÉNYEG!!!!!!!!!!
Az Arkhónok a történelem folyamán mindig felhasználtak egy aktuális csoportot. A jelenlegi Cabal összetett struktúra. De a történelmi, történeti szempontból legidősebb csoportosulásuk sem idősebb 500 évesnél. Hol van és kik voltak azok a csoportok, az előtte való 11500 évben, őket kiszolgálták? A "Fehér Nemesség" kapcsán lett először megemlítve valami a történelmi múltból, de akkor telibe találták a farka közt a tőgyét a kérdésnek, mert kapitális tévedéseik vannak.
Nálam bőven belefér a képbe a börtönbe zárt bankárok, az elítélt politikusok, a világgazdaság és pénzügyek teljes újrastrukturálása a Cabal teljes felszámolása, PONTOSAN AZ ARKHÓNOK RÉSZÉRŐL, mert a Cabal tagjai sem mondanak semmit nekik. Bármikor, bárkit szemberebbenés nélkül leszanálnak, hogy a hatalmukat megtartsák. "Nem baj, van másik!", ahogy a zenebohóc üvölti a manézson. És előjön egy senki által nem ismert ellenállási mozgalom.
Akkor az ide író Barátaink közül is (ha ez így történne), többen könnyes szemmel leborulnának, miközben, SEMMI NEM VÁLTOZOTT.

Hogyan lehet ezt kivédeni?: egyetlen módszer van. MINDENKINEK A SAJÁT ÉLETE FELETTI DÖNTÉST VISSZA KELL KAPNIA. ÉS SOHA SENKI, SEMMILYEN INDOKKAL TÖBBET URALMAT NEM GYAKOROLHAT FELETTE. AKÁRHOGY HÍVJÁK ÉS AKÁRMIRE HIVATKOZIK.

Mert megvan írva: "Ha azt halljátok, hogy itt van Krisztus, vagy ott van Krisztus! Ne higgyetek nekik, MERT A KRISZTUS TIBENNETEK VAN!"

pem 2012.10.17. 13:43:02

Nem hiszem, hogy az arkhónok jelenléte, mint a "rossz" megnyilvánítása cél nélküli lenne. Ngyon
is oka van ennek és nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy nagyszerű oka. Az emberiség kollektív tudatában a dualitás, mint a játék keret rendszere, egyezményesen elfogadott. Ebben a rossz a fejlődés, vagy változás egyik eszköze és nagyon fontos provokatív eszköze. Negatív figura nélkül,
hogy bontakozhatna ki a dráma és mi ellenében lenne látható a fény,hogy mutatkozna meg tömegeknek a katarzis.Életünk színpada a jó és a rossz dramaturgiájára épült. És most befejezzük ezt, mert nem érdekel többé. Kijátszottuk a lehetőségeket, átéltük az érzelmi kapacitásokat és az élmények tapasztalatai visszahúzódnak a fizikai
érzetekből.A színpadról távoznak a szereplők, mert ennek a fajta játéknak vége. Ezt érezzük és attól tartunk, hogy a rosszak maradnak. Pedig csak akkor, ha mi is, mert egy újabb játékot akarunk és ki ismeri a szereposztást?

elyshia 2012.10.17. 13:53:28

@timurida:

sok-sok mindennel, ha nem is mindennel, értek egyet ebben az írásodban.
De gondolom ez természetes.:-)

kezdeményezés ami nem a "dögöljön meg szomszéd tehene is" hozzáállásról szól.
Támogatom, akkor is, ha sok még a kérdőjel a hogyannal és mikénttel, de valahol el kell kezdeni. Mert nem ez a végső megoldás, de sokan vannak/vagyunk akiknek napi szinten itt és most kell valami segítség.

www.emberiseg.hu/portal/blog/2012/10/emberiseg-hu-onsegelyezo-halozat/

Namaste

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.17. 14:03:00

Mivel a negatív is pozitívvá lesz egyszer így kétségtelen, hogy a negatívak kitaszítása a Földről meg fog történni, hiszen a mi oldalunkon van a nagyobb tudás és a végső cél felé vezető út.

A csatornázott üzenetek és az egyéb információk is segítettek bennünket önmagunk fejlődése mellett valamilyen szinten. Vagy a negatív vagy a pozitív felismerése szempontjából.

Minél több szemszögből kell látnunk a dolgokat, hogy növekedjen a tudásunk. Ezáltal a Fény is egyre biztosabban gyökerezik bennünk. És képesek leszünk megkülönböztetni a valódi és téves információkat is.

------------

Nem tudom mikor teszik fel az adminok az új Cobra cikket, de én már egy hete lefordítottam, vegyünk részt minél többen benne :

felemelkedes.blogspot.hu/

pem 2012.10.17. 14:30:02

Félreértések elkerülése végett, egész életemben a jó hatásában hittem és nem akartam a "rosszból okulni" és függetlenül attól,hogy a rossz drámaibb hatású tanító, most is jóval akarok jót elérni,vagyis az élet jóval kellemesebbé tételét keresem és nem a harcot. Szerintem a változást az hozza meg, ha eloldozódunk a régitől, mert nem fűz hozzá érdekeltség, érdeklődés.Minden porcikánkban érezzük, hogy túl vagyunk rajta, tehát nem tarthat semmi fogva. Nincs az az arkhón fogás, ragasztó ami az érdeklődés hiányát felülírná.
Pl. nem érdekel a pénz, jó lenne enélkül élni, mert fölösleges teher és még egy csomó minden,
ha átitatódik ezzel a köztudat, vagy elég ember érzi, el is fog tűnni. /Remélem hamarabb jön a változás.

miczo 2012.10.17. 14:43:19

@timurida: Sem a föld alatti mozgalmak, sem a pozitív katonaság, sem kozmikus testvéreink, sem az ellenállás más szereplőinek munkálkodása nincs közvetlen összeköttetésben magával a főszereplővel: AZ EMBERISÉGGEL.
Nem kicsit van olyan érzésem, hogy VALAKIK, MEGINT A FEJÜNK FELETT BIRKÓZNAK ÉS DÖNTENEK.

Amikor az archonok megszállták a bolygó asztrális terét, azt hiszem nem kértek erre engedélyt senkitöl. Pedig van egy olyan törvény hogy fejlödö civilizációk létébe, fejlödésmenetébe nem avatkozunk, hacsak nem kérik. A dimenziók közötti átmozgások is "tiltottak". Meg lehet csinálni, csak következménye van.

Az emberiség régóta nincs semmiféle döntési helyzetben és a fény eröi nem is hatmilliárd ember miatt harcolnak, hanem a lelkekért küzdenek és ott van az isteni terv is, ami a megszállással jelentös gellert kapott. A létezés egy darabja sérült és ezt próbálják most korrigálni.

Ha belegondolsz, ha nem volna semmilyen csatornázás, se Cobra, egy deka információ sem jutna be ide, akkor sem lenne alapvetöen más a helyzet. Ha sikerül a bolygó felszabadítása azt a tömegek észre se vennék, ha a változás mondjuk 20-30 év alatt megy végbe és nem hirtelen. De ha minden információ rendelkezésre is állna, mit tesz az emberiség jórésze az archonikus befolyás vagy a tudat elhomályosítása ellen? Semmit, nincs hozzá ereje. Ez olyan mintha a bárányok kezdenének valami stratégiát kitalálni arra, hogy felszabaduljanak az ember elnyomása alól. Igy mosolyogtak eddig ezen az archonok is. Magának a bezárt emberiségnek külsö segítség nélkül esélye se lenne.

Az ember lélek és szellemszikra hordozó, ezért nem hagyják veszni. Eddig csak az egyedi és kiscsoportos kilépés müködött, ha megérett az egyed. De ez százalékosan ki nem fejezhetö kis szám volt, aki kijutott innen. Most visszakapja az emberiség azt a lehetöséget hogy folytassa a fejlödését. Ha az arkhonokat nem távolítják el, akkor nem változik semmi, csak a díszlet lesz más. Ebben nagyon igazad van. Ezt a verziót annyira nem hiszem, ha a szellemi teret nézed akkor látszik, hogy nem ez van.

Az összefogás és az egység szerintem nem itt a fizikai síkon kell hogy elkezdödjön, hanem a tudatban. Ez pedig az ember cselekedete mutatja majd, nem az amit mond. De ha ez a cselekedet abból fakad, hogy amit a szomszédommal ma tesznek, azt holnap velem teszik, akkor ez pusztán csak félelem, számítás, logika, de nem az egység tudatából fakad. Egységben vagyok az univerzummal, de lapítok mint a szar amikor a szomszédot ütik. Vagy ütök ma, nehogy holnap engem üssenek. Ez nem müködik így. Egy az egységben átélö lény inkább meghal, de akkor sem hagyná hogy a másik kárt szenvedjen. Az egység elhozza a szituációk békés megoldását, ott nem lehet eröszak.

Van egy furcsa ellentmonás, amit nem tudok jól megfogalmazni. Magyarországon élni ma borzalmas, de mégis olyan lelki erö van itt, amit viszonylag kevés emberb hordoz, ami mindent átírhat. Ezért is ilyen borzalmas mértékü az elnyomás, mert ettöl jobban félnek mint a tüztöl. Ez mindenkire hat, de a fejletlen lelkekre nagyon rosszul. Kevesen vannak ugyan magyarok itt, akik a tudat minöségét tekintve magyarok. Ezeket nem lehet megfogni sehol. Nem eröszakosak, nem harcolnak, nem sétálnak bele a csapdákba, de az erö és a tudatosság ott van. Nem mindig a személyiségben. Nem a mennyiség számít, ahogy mondtad. Ha csak pár százezer tartja csak azt a minöséget, nem ez számít, mert a bolygót is át tudja fordítani 144 ezer. Ezek az emberek viszont kell hogy tudják, hogy a Krisztus bennük van, ezeket már nem lehet megvezetni. Ha csak a fizikait nézném reménytelen lenne a helyzet. Most nagyon sokan várják, hogy megtörténjen az áttörés és elkezdhessenek dolgozni azért amiért tulajdonképp leszülettek most.

Kimberley 2012.10.17. 16:45:33

@pem: "... Nincs az az arkhón fogás, ragasztó ami az érdeklődés hiányát felülírná. ..." :D Tökéletesen egyetértek!

pem 2012.10.17. 16:55:05

@miczo: A lélek tisztasága és a szellem világossága
árad a soraidból. Remek párosítás.
Ha bármelyik összetevő nem ilyen lenne, nem lenne ilyen reményt keltő. Mert most talán erre van a legnagyobb szükség. Az értelmes és rezonancián, felismerésen alapuló reményre. Amit én leginkább archon befolyásnak vagy zavar keltésnek érzek, az épp az elbizonytalanítás, a belső káosz teremtés.
Ezért érzem olyan fontosnak az információt hiteles
lélek hangon.

pem 2012.10.17. 17:01:51

@Kimberley: Köszönöm, hogy értesz.

Haloin 2012.10.17. 19:06:14

@miczo:

Köszi Miczo, ezt nagyon szépen le írtad.!

Igazad van, hatalmas lelki erő van itt, és minden nappal erősebb, lehet azt érzékelni aki kicsit oda figyel.

Igaz nagyon "kis" lépésekben de megállíthatatlanul, s számomra is ez adja a reményt hogy, át tudjuk törni ezt az Arkhon-i mátrixot.

Már pedig meg fog történni előbb utóbb, mert tudom hogy mi nem fogjuk feladni.! :)

Hiszek bennetek és magamban, a többi meg nem számít.!!! :)

zazuma 2012.10.17. 20:23:02

@Al David:
Köszönöm a fordítást! Üdv, Zazuma

zazuma 2012.10.17. 20:27:59

@pem:
Ebben igazad van! Ahogy írtad a színpadról távoznak a szereplők és sokan attól tarthatnak, hogy marad a negatív.
A pánik nemcsak ebből fakadhat, hanem abból is, hogy ha tudják is, hogy egyszer vége lesz, akkor is unják, hogy még mindig tart. Nekik drukkolok, mert akitől a bank elveszi a lakását, nos rossz belegondolni is... Tudom, mi kitartunk, akkor is ha nekünk betartanak:)

zazuma 2012.10.17. 20:29:18

@Kimberley:
Szia! Rég jártál erre, Zazuma

Zseniális teknős 2012.10.17. 21:08:33

Helló !

Hogy lehet nagyon gyorsan elsajátítani a meditációt !?

Van ilyen módszer ?
Szeretnék segíteni vasárnap.. :)
Ha nem lehet akkor marad az ámeeekámmmee :)
A meditáción kívül van más lehetőség ?

Üdv,

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.17. 21:57:49

Lehetséges, hogy a vasárnapi döntés napján fog megtörténni az A és B Föld kettéválasztása? Tehát utána mindenkinek úgy folytatódnak az események, ahogy azt ő kiválasztotta. Végül is ez az egész kapu rajz is, amit Cobra tett közzé ezt magyarázná. Hogy most lesz a belépés, döntés. A forduló pont meg talán a 2. esély a többieknek akik ez idő alatt fognak ráébredni a másik "valóságban" hogy rossz helyet választottak.

A kérdés, csak az hogy ez miképpen megy végbe úgy hogy nem tűnnek el emberek a Földről csak úgy ebben a valóságban? Vagy amíg nyitva az egész kapu egyfajta összemosódás lesz az idővonalak között?

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.17. 22:04:51

Ezt még Ashtar írta:

"Akkor elkezdjük majd az emberek energiáját is felemelni. Ez nem lesz könnyű, mert mi nem akarunk káoszt teremteni. Nem szennyezzük be az elméteket, sem a testeteket. Mindössze felépítjük az aurátokat, így a fizikai testetek képes lesz felkészülni a változásra."

"Az eltolódást pedig úgy fogjátok érzékelni, mint egy nagy fénysokkot, mikor a (felemelkedés) elkezdődik. Ne essetek pánikba, mert minden rendben lesz. Ezután minden ember (és minden nép), aki eddig (csak) a saját hatalmában hitt, és nem a mi (isteni fénytől kapott) hatalmunkban, az el fogja veszíteni (inden hatalmi képességét). Például a hadsereg, ( a kormányok vagy más erőszakszervezetek) stb. Tudassátok a barátaitokkal, hogy most felkészülünk az Univerzum összes lényének nagy ugrására."

FehérVándor 2012.10.17. 22:53:21

@Al David: @zazuma: Valószínűleg holnap rakom ki a meditáció fordítást, van benne egy-két dolog amiről bővebb magyarázatot kértem Cobrától, úgy tájékoztatott, hogy holnap ír ebben az ügyben egy bejegyzést, ezt megvárom.

Kajman 2012.10.17. 23:03:06

@Zseniális teknős:
Menni fog magától. A legfontosabb, hogy ne aggódj, csak csendesedj el, ès magától menni fog. :)

Zseniális teknős 2012.10.17. 23:51:28

@Kajman:

Hali !
Könnyü neked :) Azt sem tudom mit kellene látnom ,éreznem érzékelnem.. :)
Már próbáltam és volt úgy, zúgott a fejem és gyorsan mozgott a szemgolyóm :)
De mire koncentráljak?
Rezgés után lehet rosszul az ember?

Üdv,

Merkurius 2012.10.18. 00:37:56

@miczo:
Szia .
"" Van egy furcsa ellentmonás, amit nem tudok jól megfogalmazni. ""
Bizony van ott több is abban amit írtál .
Az elején azt akarod kifejteni , hogy az ember egy semmi akinek semmibe nincs beleszólása , akin semmi nem mulik.

A vége felé meg olyan írsz , hogy az emberek a "bolygót is át tudják fordatnai " . Mondjuk igaz nem értem egészen , hogy min kell átfordulni , de ebből meg mégis az derül ki mintha az emebereken mulna a dolog .
Akkor most mégis melyik variáció lehet a valós ?

FehérVándor 2012.10.18. 00:44:24

@Zseniális teknős:

Teknős,

próbáld ki ezeket:

Alaje: alaje.hu/4.php

VAgy Balogh Béla: www.youtube.com/watch?v=Drdnph9wcEw

DOmján László 101 pozitív állítás: www.youtube.com/watch?v=b10mvWtQ758

Kajman 2012.10.18. 07:14:23

@Zseniális teknős:
Szia!
Ha zúgott a fejed, akkor erőltetted egy kicsit. Én is jártam már így.
A gyorsan mozgó szemgolyó már egy más tészta. Akkor abban az állapotban vagy, amikor vizualizálhatsz.
A vizualizálás nagyon jó irány, de figyelj rá oda, és próbáld irányítani. Magyarán ebben az állapotban tudsz nagyon erősen segíteni a Földnek (nekem ilyenkor a legerősebb)
Azaz, ha a mostani meditációkra gondolok: Képzeld a szemed elé ebben az állapotban például a világűrt. Láss meg egy fényesen világító napot (Ő lenne a központi nap). Vedd észre a belőle kiinduló energiát, ami áthalad rajtad, és a Földünk közepéig tart. Lazíts, és menni fog magától is. :)
Nézd végig amit FehérVándor küldött, nagyon jó anyagok :)

pem 2012.10.18. 08:25:18

@Al David: Köszi Dávid ezeket! Nagyon sokat ért.
Az este meg akartam kérdezni tőletek, hogy érzitek magatokat? Éreztek-e valami rendkívülit, ami inkább egy negatív feszültség volt, mintha pengeélen táncolt volna minden. Vagy az archonok "utolsó" nagy
dobását éreztem, -ami mikor lesz végre már az utolsó?- vagy túl kimerült voltam fizikailag és lelki letaglózottságot is éreztem. Én úgy érzem egyre nehezebb lépést tartani a fizikai léttel.
Nagyon egyéni lehet, hogy kinek, mikor, mi tesz jót. Szerintem ez a meditációra is vonatkozik.

Zseniális teknős 2012.10.18. 08:30:44

@Kajman: + FehérVándor 2012.10.18. 00:44:24

Köszi !

A központi nap ezek szerint nem egy olyan égitest mint a napunk!
Érdekes,hogy elektromos kék fénye van !

miczo 2012.10.18. 09:22:50

@Merkurius: Olvasd vissza légyszives az a viszonylag hoszabb hozzászólást.
Az elején az emberiségröl mint egészröl beszéltem, az össztudatosságról. Az elég alacsony jelenleg is, ahogy Timurida is szépen leírta.

A végén arról a csoportól beszéltem, akik a bolygó felemelése miatt inkarnáltak erre az idöre és egy olyan eröt hordoznak amivel a teljes emberiség tudata átfordítható lenne. Az ellenmondás ott van hogy ez a százalékosan nagyon kicsi csoport még mindig nem ismerte fel magában ezt az óriási lélekeröt. Még mindig nem érzik magukban, mert nem tudtak áttörni saját belsö archonikus páncéljukon ami a lélek és a mindennapi tudatosságuk közt húzódik.

Az egyik ilyen gát, amikor valaki az ellentmondásokat keresi, nem pedig azt, ami külsö, gyakran elég zavaros felszín mögötti mélyebb egység formájában jelen van. Amíg nem hatolsz át eddig az egységig magadban, addig kívül is csak az ellentmodások ugranak eléd. A tudatod ezen a szürön át engedi be a dolgokat. Mindkettö jelen van, más szinten, kérdés, hogy melyikre fókuszálsz, melyik síkon élsz. Ahol a tudatod fókusza, számodra az a valóság.

zazuma 2012.10.18. 09:25:19

@FehérVándor:
Szia!
Köszönöm a válaszodat!

pem 2012.10.18. 09:31:48

@Zseniális teknős: Kedves teknős! Nem egy rendkívüli dolog a meditáció, ahogy az alfa állapot sem. Teljesen természetes, nagyon sokszor átéled Te is, amikor kedvvel koncentrálsz valamire. pl. elmélyülten hallgatod a zenét, vagy főzöl, vagy szerelsz és érzed a közös hullámhosszt az "anyaggal" és az agyad belefeledkezik a tevékenységbe, nem
kalandozik máshol és nem is elemzi, hogy mit csinálsz, csak az átélést szolgálja, együtt vagy a figyelmed tárgyával. Ez azaz állapot, egy laza koncentráció, elmélyült figyelemösszpontosítás, csak nem a tevékenységre, hanem a létre,vagy a vágyott célra. Azért tűnik nehéznek, mert az elmével tekintünk rá, akarjuk megfogni, ami a szív élménye, vagy a lét élménye. Túl van a mentális síkon, az asztrálison is, egy szellemi azonosulás.
A lényeg,hogy nagyon egyszerű állapot, hagyod, hogy átéld a dolgokat, én pl. hétköznapi meditációban szeretek létezni, amiben egy elmélyültebb most érzékelés zajlik, mintha a tudatom lazán radarozna és a rezonancia alapján lépdelnék a teremtésben. Így tudom lefordítani, azt ahogy érzem, ahogy tudok létezni, csak egyre nehezebb számontartani a hétköznapi dolgokat.
Szetintem nagyon fontos azt megérezni, hogy mi való a saját legbensőségesebb világunknak. Valószínűleg ezért vagyunk itt.

zazuma 2012.10.18. 09:37:56

@pem:
Feltünően éreztem én is az erős negatív energiát tegnap este, mintha ránk sugározták volna, (szoktak is ilyen csinálni).

pem 2012.10.18. 10:03:54

@miczo: Te is ezt látod? Vagy csak én képzelem?
Ugyanarról írtunk szinkronban, más ürügyek kapcsán és más fogalmazásban, de itt a bizonyíték, hogy mennyire gyakorlati módon jelen van az egységes tudat mező. Bocs. nem akarom magam veled egy szintre
helyezni,te sokkal többet tudsz. Tetszik a stílusod, a világosságod. Amit én a saját legbensőségesebb világunknak írok, azt te a léleknek és az a feladatunk mindkettőnk szerint, hogy ennek éljünk és ne vérezzünk el a felszín tereléseiben.

miczo 2012.10.18. 10:11:28

@zazuma: @pem:
Kedd óta van a térben egy jel, de mivel nem tudok csatornázni nem is tudom lefordítani, de most reggel jött egy megerösítés erre (lehet, hogy Ti is ezt érzékelitek). Valószínü a gyakorlatot (ami egyben védelem is) ezért kellett feltenni. Most erösen érezni a készültséget.

Forrás: Kozsdi Tamás - Vízió, www.facebook.com/KozsdiTamasVizio

ÖSSZECSAPÁS
- Teljesen nyilvánvaló számomra hogy a térben két erő neki fog feszülni egymásnak, mint a huzat. Ütik-vágják majd egymást és el kell dőlnie ki marad talpon. Hozzá tenném már itt, hogy ne vegyél részt ebben, mert van egy harmadik tábor is, s ez apoláris, a béke, a szeretet és a haza nyugodt lelkiségét képviseli. Ők azok akik Gábriel oltalma és Mihály védelmében állnak. Ezek szellemi min...őségek, ahogy te is a szellemed, szellemiséged védve őrzöd a hazát, ami Magyarország. Vannak dolgok amiket le kell játszani, nincs mese. Ha részt akarsz venni, menj, lehet nem találkozunk többet, de ha bírod állni, akkor álld meg. Mert le kell játszani. S a végén majd kitisztul az ég. Igy lesz meglásd, de odáig van egy kis pityputty.. és ez most fog kezdődni. Őrizd a fényt, a békét és a harmóniát. Ha te nem teszed, az őrszellemek, a beavatottak, az őrzők, a felsőbb világok küldöttei meg teszik helyetted, és majd a takarítás után benépesítik szellem-emberekkel ismét az országot. Mint már annyiszor az évezredek során. Ne készülj kalandra, bitang erős a védelem (a téré), de ettől még meg fog halni az aki meg akar. Te mire készülsz?

pem 2012.10.18. 10:19:10

@zazuma: Igen,Zazuma köszi. Én borzalmasan éreztem
magam reggel is, de a légkör csendes volt. Szokatlanul fáj a fejem, éjszaka is erre ébredtem jó néhányszor, de most olyan nyugalom van,mint nagy
ütközetek után. Jó, hogy erről itt lehet beszélni.

miczo 2012.10.18. 10:21:37

@pem: Teljesen tisztán látsz! Valóban müködik egy csoportos tudatmezö az itt fórumozók között. Amit a meditációról írtál Zseniális Teknösnek nagyon jó, tényleg így van. Ez a tudati összeolvadás, leginkább az elkalandozáshoz hasonlít, az elme teljesen ki van kapcsolva.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.18. 11:23:45

Érdekes amiket írtok. Nekem pedig erőszakos álmom volt, erőteljes harag kiadást éreztem az álmom közben magamban. De valahogy úgy érzem, hogy ez nem tett rosszat. Lefekvés előtt még meditáltam is. Most is jól érzem magam.

elyshia 2012.10.18. 13:09:19

Tényleg érdekes amiket írtok.
Álmomban egy városban jártam, mindenhol romok, de az újjáépítés már folyt, akadálytalanul közlekedtem a romok között, egyszerűen csak átszökkentem ha az utamba került valami.

@miczo:
gondolod/érzed együtt lesz dolgunk is majd? mert én azt érzem okkal verődtünk itt össze.:-)

Kajman 2012.10.18. 18:16:57

@miczo: @pem:
Pontosan. Az egész egyfajta mező. Hullámzik, kiteljesedik - sajnos még nem teljesen - kicsit összébb megy, de mintha egy kicsit mindig nőne.
Én legalábbis ezt érzem :)

airt 2012.10.18. 22:08:02

@pem: Nekem is fájt a fejem, ébredni is így ébredtem. Tegnap kb.déltől a torkomnál, úgy talán a garat felső részénél (csak saccolok) egy érdekes rezgésszerű-t kezdtem el érezni, és ez tartott egész délután, picike megszakításokkal. Sosem éreztem még ilyet.Ma reggelre megszűnt,csak néha érzem már nagyon enyhén, viszont elkezdett kicsit kaparni-fájogatni azon a részen a torkom.Egy órája jöttem hazafelé munkából,vibrálást érzékeltem, bárhová néztem,kicsit meg is lepődtem, újra feszültség van a térben, Ti éreztek most valamit?
@elyshia:Sztem itt már munka folyik a javából most is, és ez valami csodálatos.(tudom, miczo-t kérdezted, de ez úgy kikívánkozott)

zazuma 2012.10.19. 10:09:10

@kacsoli:
A toroktájékon én is éreztem nem túl rég rezgést többször is.
Lehet, hogy a rezgés nálad tisztítás is volt, mikor távozik valami, megmutatkozik fizikai szinten, ez általában fájdalom valahol, beállhat a nyak napokra, stb. Ilyen tünetek vannak pl. szivárványmasszázs után is. Remélem hamar túl leszel rajta:)

pem 2012.10.19. 10:34:58

A tegnapi "vihar utáni csend" tartósnak bizonyult,
én derűt, megújulást éreztem a légkörben. Sőt
este, teljesen közel volt az a simogató támogatás,
amit a csillagok árasztanak, ha nincs valami betolakodó közeg.

set12& 2012.10.19. 11:10:25

Most minimum 3-4 napig lehettek rosszul, vagy jól, kinek mi, mert jön csőstül az orioni meteorraj.

Még nem tudom, hogy tol maga előtt valamit, vagy húz maga után valamit, vagy csak úgy, ezt majd Ti kivariáljátok:-)

@pem: simogató támogatás: aha:-))

Zseniális teknős 2012.10.19. 11:34:21

Sziasztok !

Most már csak azt nem tudom eldönteni 1 vagy 3 m³ fát vegyek. :)Elég ha csak erre a télre vagy a következőre is kell?.. :)
Tudja valaki ,hány ember lehet tisztába azzal amiket itt olvasok? Úgy értem a földön.
Reggel fáradtabb voltam mint mikor lefeküdtem :)
Lehet álmomban is dolgozok valahol?
Szép napot !

pem 2012.10.19. 12:14:02

@set12&: Jaj de jó volt, szívből megnevettettél.
Nagyon jó a humorod Set! És a neved is tetszik,
annak előzménye is van, mert a kedvenc könyvem
Seth volt. Legszívesebben bemásolnám az egészet,
mert nem tudok betelni vele. Teljesen felüdítettél.
Köszönöm ezt! Igérd meg, hogy máskor sem tartasz
vissza semmit, ha írok valamit és reagálnál, mert
nagyon élvezetes /nekem. De ugyanígy, ne fogd
vissza magad. Tényleg jöhet a meteorraj, mert
Zseniális teknős is zseniális!
Egyébként ráadásként, én tényleg simogató szeretetet érzek a csillagokból, nem ezoterikus
blablából írtam. De most belőled is Set, irtó
kedves vagy!

pem 2012.10.19. 12:24:01

@set12&: Tényleg nem lehet betelni veled, "tol maga előtt valamit, vagy húz maga után valamit... -majd
ti kivariáljátok" - és ez a finom utalás a
szeretetteljes támogatásra:-)) Isteni vagy!

MrQ 2012.10.19. 12:27:49

Sziasztok,

Először is köszönöm az oldal szerkesztőinek hogy létrehozták és üzemeltetik az oldalt!

Most először írok, elnézést ha csapongok a témákban de elsőre sok minden ki kívánkozik az emberből.

Közel 1 éve követem a 2012 vel kapcsolatos dolgokat, először csak a kíváncsiság képen kerestem rá google ban miket írnak 2012 világvége stb címszavakra, és egyre jobban belemélyedtem a témába.

Mára leszűkült a kör illetve az olvasott oldal csak erre a blogra esetleg a vilaghelyzete.blogspot.de/ is átnézek néha vagy ha linkeltek ide valamit.

Sajnos így is iszonyatos sok az új információ szükség van szűrésre. Már ebben a –felemelkedés-témakörben , és akkor még nap mint nap minket érő egyéb mainstream információról nem is beszéltem. Úgy érzem sokszor nap végére üres az agyam pedig, nem tanultam vagy olvastam könyvet, hanem „csak” az irodában dolgoztam illetve a neten olvastam és még is tudom hogy nagyon sok minden van amit jó lenne tudni. Néha betévedek könyvesboltba és nézegetek könyveket, ezt is, ezt is, ezt is el kéne olvasnom, hazamegyek a munkából és tudom hogy inkább hasznos dologgal értsd. utána olvasni, dolgoknak készülni a „váltásra”, de nincs hozzá erőm. Ma reggel már próbáltam meditálni és ide is írok, ez már haladás. :)

A legtöbb hasonló oldalon ugyanaz van de inkább sok naiv butaság, hoax, linkelt fake videó stb .Pl „csatornázott üzenetek” amiket először tátott szájjal olvastam de aztán mikor már hetek hónapok múlva is ugyanaz a tények nélküli ömlengés szóf@sás volt egyszerűen már érdektelenné váltak tudjuk a hátteret okát nem részletezem. Úgyhogy maradt ez az oldal illetve a fórum olvasása ami roppant tanulságos, bár legtöbbetekhez képest még csak csendes érdeklődő hinni akaró megfigyelő vagyok, de ezért is jó olvasni a fórumot.
Elsősorban engem az adott témán felül egy két hozzászóló gondolatai „tisztánlátása” felkészültsége, megfogalmazása illetve tudása fogott meg párosulva a logikával és következetességgel (ami sajnos sokszor hiányzik az elfogult „hívőkből”). Irigylésre méltó (még messze vagyok ettől), és megnyugtató (hogy vagytok). Elsősorban miczo –ra és timurida-ra gondolok. Azt lehet tudni hogy ti amúgy mivel foglakoztok, tehát munkátokból/hivatásotokból kifolyólag rendelkeztek ezen képességekkel? Vagy csak hobbi/érdeklődés? Ha kellene ajánlanotok 1-2 magyar nyelvű könyvet, mely szerintetek sokat segíthet mint történelem/spirituális/lelki fejlődésben illetve olyan új gondolatokat tartalmaz mely segíti a mostani ill az elkövetkező dolgok események megértését, megerősít stb?

Egy megjegyzés: nem akarom Al David-et megbántani jókat szokott hozzászólni de a linkelt oldalán felemelkedes.blogspot.hu/2012/10/uzenet-az-emberisegnek-1977-november-26.html
az üzenet az emberiséghez tartozó videó megtekintése előtt már lehet fél tucat indokot felsorolni, a videó elindítása után pár másodperccel pedig vagy még fél tucat indok hogy a video egy gagyi hamisítvány hoax, független a benne elhangzottaktól. Sajnos ez ilyen és ehhez hasonló hoax-os videókkal-üzenetekkel, többet lehet ártani - a benne elhangzottak célba juttatásának eredményességéhez, mint amennyi az eredetileg tervezve volt, (bár lehet pont a lejáratás volt a cél?) Bármilyen fórumon bemutatnám fél perc alatt szétcincálnák és nevetségessé tennék az egészet, és onnantól kezdve jöhetnék elő bármivel, ami valóban fontos és megosztandó, hiteltelen lennék, és megérteném őket. Én most azokra gondolok, akik kétkedőbbek,logikusabban gondolkoznak, és akiknek a véleménye másokat is befolyásol stb. Elnézést, hogy kitértem erre de tegnap rámentem az oldaladra és felhúztam magam mert érdeklődéssel kezdtem az oldalt olvasni de így az egésztől el ment a kedvem.

Kb most vagyok a gondolataim felénél amit így elsőre a virtuális papírra akartam vetni, de csak később tudom folytatni ….

pem 2012.10.19. 12:32:01

@Zseniális teknős: Üdítő hatásokban nincs hiány,
most. Köszi nektek!
Ezzel én is így vagyok, évek óta azt mondom magamnak, hány nagytakarítás lesz még? A fűtésről
és más egyebekről nem is beszélve. Szerintem csak
erre az idényre vegyél fát.

elyshia 2012.10.19. 14:07:55

@pem: Szia! tudod kacagtam egy jót. Hány nagytakarítás...nagyon jó!:-))
Roppant praktikus nézőpont...:-))))

@kacsoli:
nem számít, tőled éppoly szívesen fogadom a választ.:-)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.19. 14:29:48

@MrQ: Szia. A blogomra, azért tettem ki azt a videót, mert igaznak találtam legbelül a mondanivalóját, se több se kevesebb. (Mellesleg ma tettem ki egy újabb kis irományt.)

zazuma 2012.10.19. 14:42:53

@Zseniális teknős:
Szia!
Abban biztos lehetsz, hogy alvás idején más síkon tevékenykedsz. Megint túlóráztál, azért vagy ilyen fáradt:))

zazuma 2012.10.19. 14:44:45

Tudtok ám írni, nagyon értékelem a humort!:))

MrQ 2012.10.19. 15:06:09

@Al David:

Szia, a tartalommal nekem sincs bajom, csak éppen a körítés a tálalás módja az ami hiteltelené teszi, legalább is sok ember számára. (tudom, mind mások vagyunk). Nem akarok rögtön akadékoskodóként, negatív hátszéllel indítani, hiszen mi mind akik ide "találtunk" erre az oldalra, egy közös gondolattól, hittől, elképzeléstől vezérelve jutottunk el. Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy próbáljuk szűrni az információkat, és csak olyat használni, továbbadni, megosztani aminek utána jártunk, és meg vagyunk győződve hogy hiteles megbízható. hisz saját magunk is tisztábban látjuk a dolgokat ha kevesebb de biztosabb szűrt információ áll a rendelkezésünkre.

De nekem még weboldalam blogom sincs úgyhogy inkább csöndbe maradok :) ... és figyelek.

fl4me 2012.10.19. 15:06:10

Sziasztok!
Egy ideje olvasom ezt a blogot és nagyon tetszik az amit itt látok. Nem csak a cikkek, hanem az emberek és a gondolataik is. Azthiszem sokan vannak vele úgy mint én (eddig), hogy "csak" olvassák de nem szólnak hozzá. Egyszóval máris elértetek valamit - mint fénymunkások (az egyszerűség kedvéért legyen ez, nem tudom kinek milyen elnevezés áll közelebb a szívéhez - fénymunkás/fényharcos/fényhordozó...stb). GRATULÁLOK! :)
Jó látni, hogy az emberek egyre nyitottabbak egymás felé és kezdik elfogadni, hogy nem vagyunk egyedül a Világmindenségben.
Én nem tudom magamat hova soroljam - számomra gyermekkorom óta nem kérdés, hogy nem vagyunk egyedül és, hogy nem csak egy pár kiló hús+csont vagyunk. Mégis érdekes, hogy a meditációval, spiritualitással csak az elmúlt néhány hónapban kezdtem foglalkozni. De a leg elgondolkodtatóbb az egészben az, hogy egyszercsak elkezdtem keresni valamit. De nem tudtam, hogy mit kellene találnom. Aztán persze jöttek a válaszok, de a kérdés még mindig fennáll - miért jött a "sugallat", hogy keresek...? :)
Ha összerakom a részleteket, mindig ugyan oda jutok - igenis működik az a bizonyos közös tudat / energia, ami vonza az arra érzékenyeket.(?)
Köszönöm a "munkátokat", örülök, hogy erre az útra vezetett! :)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.19. 15:49:47

@MrQ: Értem, amit mondasz. Amikor még nem néztem meg csak olvastam én sem hittem valósnak. Gondolkodtam rajta, hogy ki tegyem-e, de azért tettem ki végül amit írtam, mert igaznak találtam a mondanivalóját és úgy gondolom aki nem hiszi el ezt "az egészet" az alapból nem olvasgatja a felemelkedés blogokat. Aki meg igen, az úgy is letudja magában rendezni hamar a dolgot. Meg főként az is a lényeg, hogy sok minden hallgatnak el előlünk. Nah, ez is tisztázva. :)

Készüljünk a hétfő hajnalra. :)

elyshia 2012.10.19. 16:05:16

@fl4me:
szeretettel üdvözöllek mindannyiunk nevében.

Gondolkodtam melyik elnevezést szeretném, mindegyik tetszik, de megelégszem a testvérrel.:-)
Szóval testvér azért jött a sugallat mert itt az idő a cselekvésre. Hallgass a belső hangodra és lám jó helyre vezérel. Ide. :-))

Tréfát félretéve, ha olvasod a blogot akkor látod sok különböző ember, de egy irányba tart. Tanítjuk is egymást. Aki egyik nap tanít az írásával, az másnap tanul abból amit neki írnak.
Maradj köztünk és bátran írj te is ami eszedbe jut.

Namaste

Kajman 2012.10.19. 17:34:08

@MrQ:
Szia!
Üdv itt :) Ne lègy csendben (itt). Olvass te is,ha valami nem tiszta, kèrdezz. Biztos, hogy meg fogják válaszolni azok, akik tudnak a tèmáról valamit.
@fl4me: Neked is üdv itt :)

fl4me 2012.10.19. 19:36:16

Köszönöm a Kedves fogadtatást! :)

Lenne egy kérdésem a meditációval kapcsolatban. Tényleg nem vagyok benne gyakorlott ezért nem vagyok benne biztos, hogy normálisak (????) a következő dolgok:

1. Miután elkezdem a meditációt, néhány perc múlva a fejem teteje el kezd bizseregni - pontosabban olyan érzés, mintha egy óriási "mágnes" lenne a fejem felett... tényleg nagyon erőteljes - eleintem megnéztem, hogy van-e valami a fejem felett :D

2. A homlokom közepéből kiindulva - biztos hülyén hangzik - mintha "simogatná" valami... ismétlődő, középről kifele irányuló "áramlás" (egyébként kellemes)

Én csinálok valamit rosszul, vagy ez normális?

Meditáción kívül:
Vannak olyan napok, amikor - akár többször is - olyan érzésem van, mintha "áram alatt" lenne az agyam. Soha életemben nem éreztem még ilyet, csak az elmúlt kb 1-1,5 hónapban. Olyan, mintha egy mágnes két ellentétes pólusa lenne a két agyféltekém. Igazából nehéz úgy leírni, hogy ne legyen vicces :) de átélni eleinte inkább ijesztő volt.

Valaki tud nekem erről mondani valamit??

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

Kajman 2012.10.19. 21:57:37

@fl4me:
Szia!
Az első kettőre tudok válaszolni:
Mindkettő jó! :) Nem kell felnézned,ez normális. Ott van a koronacsakra.
A homlokod közepén pedig az úgynevezett "harmadik szem" található, ami a tisztánlátást, az auralátást segítheti. Itt is találsz róluk infókat.
gyogyuljmeg.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=26:csakrak&catid=35:csakrak-cat&Itemid=43
Üdv :)

Kajman 2012.10.19. 21:58:26

@Kajman:
Remélem a többiek kiegészítik, hogy pontosabb képed legyen róla. :)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.19. 22:26:02

Érdekes.

Nem tudom kinél van még úgy, mint nálam, de én amikor meditálok akkor mindig egy ellazítási (mély légzések be-ki) pont után (általában már fél vagy egy perc után is) amikor arra gondolok, hogy felszabadulunk vagy hogy bejárja a testemet a Fény (és egyéb pozitív gondolatokra) akkor úgy az egész hátam meg nyakam fejrészen is olyat érek mint amikor valami meghatót vagy nagyszerűt látok, tehát libabőrös leszek, legalábbis ugyan az az érzés fut végig rajtam, de ezek mindig jönnek 2-4 mp-es ciklusban. Ahogyan lélegzem közben.

Viszont volt amikor intenzíven volt 15-20 mp-ig, eddig az volt a leghosszabb és leírhatatlanul jó volt.

Nem tudom ilyen szokott-e másnál is lenni általában az érzékeléses része? Mert többen írtatok mást és mást.

set12& 2012.10.19. 23:48:55

@fl4me: Vélem, hogy energia túltöltés lehet a háttérben. Talán nem földelsz, csak töltekezel.

Segíthet a hideg vizes lemosás, a többlet pránát így el tudod távolítani.

A kiegyenlítéshez, mintegy a rendszered harmonizálására, helyezd a nyelved a szájpadlásodra meditáció közben.

Soha nem szabad rámeditálni a csakrákra közvetlenül. Gondolhatsz pld. üveggolyókra mint egy egy csakrára, és a csakrának megfelelő színnel kitisztíthatod. Azért mondom ezt, mert lehet, hogy ez segíthet.

Kajman 2012.10.20. 00:03:42

Lol saját magamhoz szóltam véletlenül :)

pem 2012.10.20. 08:00:26

@set12&: A csakrákra meditálásnál, vagyis a csakrák közvetlen érzékelésénél, mi az,ami veszélyes?
Miért nem szabad?

elyshia 2012.10.20. 08:52:40

@fl4me:
Valószínűleg set12&-nek igaza van energiatúltöltésről van szó.
Érdemes konkrétan földelő meditációt végezned pl. így:

Ülj egyenes háttal, a talpaid a talajon legyenek. Hunyd be a szemedet. Figyeld a légzésedet, ahogy a levegő ki- és beáramlik az orrodon. Csendesítsd le a gondolataidat. Tudatosítsd a talajt a lábad alatt. Képzeld el, hogy egy spirális arany fényszál indul meg a Föld középpontja felé az gyökércsakrádból. Ez a fényszál összeköt Téged a Földanyával. Belégzésre szívd magadba a Föld energiáit, kilégzésre áraszd szét a testedben. Végezd néhányszor, majd köszönd meg a Földanyának az energetizálást. Továbbra is figyeld a lélegzetedet. Végy néhány mélyebb levegőt, fújd ki, majd nyisd ki a szemedet. Heti egyszer ismételd a gyakorlatot. Ha sokat foglalkozol ezoterikus/spirituális témákkal, akkor szükség szerint többször is ismételj.

De ha meditáció után meg tudod oldani, hogy néhány percre a földre feküdj, mezítláb sétálj, vagy megölelj egy fát az is segít.

Namaste

set12& 2012.10.20. 10:37:58

@pem:
Nagyjából ismerjük csak az energetikai rendszert többnyire. Azt azonban, hogy hogyan működik valójában átlag ember nem is igazán tudja.

Azt azért tudjuk, hogy az anyag finomabb formái könnyen alakíthatók vagy befolyásolhatók az emberi akarattal. A csakrák tudathordozók, működésük összhangban van az univerzummal.

FehérVándor 2012.10.20. 10:55:34

@fl4me: @MrQ: Köszönjük a dicséreteket, szeretettel üdvözöllek benneteket!

fl4me 2012.10.20. 18:06:54

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!!! :)

zazuma 2012.10.20. 19:41:10

@fl4me:
Szia!
Teljesen normális, amiket érzel, én is folyton áram alatt vagyok:))
A csakrákra meditálásnál próbálhatsz a csakrába beleképzelni egy gömböt a csakra színében és ellazulva lásd meg, hogy szép tiszta-e a szín, vagy vannak e rajta foltok, (koszolódás), ha van, akkor a gömböt forgasd balra, gyorsulhat a sebessége és fényesítsd fel addig, amíg tisztának, foltmentesnek látod. Így végigmehetsz egyenként a csakrákon. üdv, Zazuma

fl4me 2012.10.21. 07:56:39

@zazuma:
Szia!
Köszönöm! Kipróbálom.
Megnyugtató, hogy nem vagyok "egyedül" :)