2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

2012.10.22. 10:28 FehérVándor

Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ különböző tájairól. Ma olyan könnyűnek tűnik minden.

freedom_2.jpg

Szívesen olvasnék élménybeszámolókat Tőletek is, a fejleményekről és hírekről, amint lehet beszámolunk.

FehérVándor

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr464862233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pem 2012.10.22. 11:00:24

Igen, ez az érzés van a levegőben, mint ez a kép. Szabad cikázásokat láttam reggel az égen. A zavartalan kékben fehér fényszálak olyan vonalakban íveltek ide oda, mint mondjuk a delfinek szoktak. Ezt konkrétan láttam, de mégis inkább úgy, mint az aurát. Fizikai tapasztalatnak tűnik mégsem az.
Olyan volt, mintha a fény ünnepelt volna és a spontán örömben szabadon cikázna.
Az éjszaka teljesen más volt, mint a vasárnapiak.
Az is zavartalan volt,mintha a tiszta tudat egymást erősítő hatalmát lehetett volna érezni. Ez abszolút tisztán megnyilvánult.

2012.10.22. 11:29:00

Sziasztok :)

Hárman meditáltunk együtt, de nem követtük az instrukciókat, csak ráhagyatkoztunk egy vezetőre.
Nagyon érdekes és tanulságos volt.
Egység van és szeretet. Nincs is más dolgunk, csak a szeretet...
Amit pem ír - ugyanezt látták a meditációban a barátaim is.

Olyanjó. :)

elyshia 2012.10.22. 11:41:03

Néhány perces késéssel tudtam elkezdeni, a meditációt. Elhelyezkedtem és szinte időm sem volt ellazulni, igaz mély álomból ébredtem talán szükség sem volt rá. De a lényeg, hogy szinte beleszédültem, ahogyan magával ragadott az erő. Egyedül voltam, és nem voltam egyedül.:-)
Szó sem volt arról, hogy irányítsam, az egység irányított engem. Igazából csak annyit ismételgettem, hogy igen, igen, akarom ezt. Akarom azt az érzést ami hullámzott bennem, és ami még most is itt van.

Tavasz óta egyetlen vasárnapi meditációt hagytam ki, de ezt az elsöprő érzést nem tapasztaltam. Ez most más volt.

Namaste

Zseniális teknős 2012.10.22. 11:43:24

@pem:
Na ennek örülök !

Igaz, én még nagyon messze állok attól ,hogy megtapasztaljam azt amit te,de igyekszem :)
Lenne 1 kérdésem .Te magtal tanultál meg meditálni?
Én is felkeltem hajnalba és követtem instrukciókat .Azt hittem vagy 15 perc telhetett el,mikor ránáztem az órára közel 40 perc volt :)

Zseniális teknős 2012.10.22. 11:47:43

@Zseniális teknős:

magtal = magadtól

Hozzám is idegen szótár kell :)

pem 2012.10.22. 12:54:26

@Zseniális teknős: Nagyon jól csinálod. Azt mondanám, mindenki másképp csinálja. A vizualizáció nem meditatív állapot, szerintem. Igen egyedül "tanultam" meg, nagyon sok segítségem volt hozzá, könyvek, de nem direkt meditációs technikák. Mert nekem valahogy nem azok jelentik a lényeget és ezért nem is tudok meditálni, úgy nem, ahogy erről általában beszélnek. Meditatív állapotban szeretek lenni és erre Osho könyvei ébresztettek rá, hogy azért nem szeretem az iskolázott meditációt, mert a hétköznapit szeretem élni, ebben szeretek lenni. Miért kóstolgassak valamit,ha lubickolhatok benne? Azt hiszem, Te is hasonló beállítottságú vagy.
Közvetlenül szeretem érzékelni az erőket, az energiákat, ami a hangulatok világa iránti roppant érdeklődéssel indult gyerekkoromban és belefolyt a most világának nem gondolkodó, az érzékek, a belső érzékek általi megtapasztalásába.
Szerintem a lényeg, hogy maradj meg az egyedi utadon, ne kövess semmit, csak amit segítségnek érzel használd fel. Így csillogsz különlegesen, ahogy most vagy. Így vagy pótolhatatlan a magad egyediségében. Annyira üde derű árad belőled és a forrás, ahonnan élsz olyan közel van hozzád, hogy egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy tapasztalatlan lennél.
Jól csináltad, az idő is ezt igazolta, elmélyült állapotban voltál, nem az időt érzékelted.
Amit én mondhatok, az a saját tapasztalatom, minél inkább a legbensőségesebb világát élni meg az embernek a legegyszerűbben vagy közvetlenebbül a jó érzést keltő dolgokra figyelve, megélve.
A meditáció sem más, nem gondolkodva érzékelni a pillanatot, a teret, amiben visszatükröződik a belső világ.

Kajman 2012.10.22. 13:55:45

Nagyon intenzív volt, a végén remegtem, mint a kocsonya. Nem a rossz értelemben, csak érezhető volt az a rengeteg erő :)
Nagyon jó kedvvel is ébredtem, és tele vagyok energiával :)
Szerintem sikerült :) !

Kajman 2012.10.22. 13:58:20

És mit találtam cobra oldalán, lehet találgatni:
"Median ray convergence complete"
éjjel írta.

pem 2012.10.22. 13:59:53

@pem: Jelképesen tükröződik vissza, érzésben. Óriási a szerepe az érzésnek, ha tudatosan figyel rájuk az ember. Így válik egyre kézzelfoghatóbbá a külső valóságban is a belső.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.22. 14:54:38

Akkor megosztom én is, hogy hogyan történt nálam.

Ez tényleg ott volt. Már előtte felkeltem egy órával magamtól, illetve utána még egy óráig fent voltam. Mellesleg az esti kilenc órás meditációt is elvégeztem.

A szokásos, körülbelül kettő és négy másodperces test bizsergés volt jelen nálam a pozitív Fény érzés mellett. Több megerősítő gondolatot is mondtam többször. Főleg már a vége felé, négy és fél öt körül.

Ezek után, még erősebben akartam a Fényt behívni a Földre és az emberekbe, magamba. (Még a lelki szemeimmel vizuálisan elképzeltem, ahogyan megtörténnek a tömeges letartoztatások, megjelenések, új tudatosságra való felkészülések is.)

Ezt mondogatva aludtam el azt hiszem félig-meddig alvó állapotba kerülve a végén. Ezután nem voltam tudatában, hogy most pihenek még csak vagy már alvás állapotban vagyok. De azt hiszem megint az alvási paralízis szerű állapot lépett fel. Amikor is hihetetlen erőt erőt éreztem! Éreztem a testemet ahogyan a Fény olyan hihetetlen erővel ragyogja be és át, hogy nem lehet leírni. Mintha feszegette volna azt a pontot a végén már, hogy a "testem" el-e bírja ezt a hihetetlen érzést, erőt. Azért tettem "" jelbe a testem szót, mert nem a fizikai testem lehetett talán vagy nem tudom, mert alvás szerű állapotba voltam. Olyan érzés volt, mintha ez a felemelkedés lett volna az 5. dimenzióba. Egy kis szünet után (nem láttam semmit, csak éreztem) ismét előjött, ismét erősen, de ezután már nem emlékszem semmire. Gondolom elaludtam egy idő után teljesen.

(Cobra az én videómat tette ki, a magyar meditáció videó-linkhez tegnap, remélem sok mindenkinek jól jött. :))

Zseniális teknős 2012.10.22. 18:48:53

@pem: Köszönöm szépen a választ ! :)

Nagyon jól esett amit írtál ,ilyen embrek miatt már érdemes élni .Próbálok minden nap meditálni,hátha velem is történik valami csoda :)
De ,nem értem régóta vizuálom,hogy songogu erejét megkapom :) ne nevessetek ki :)és felszabadítom a földet. Ezzel arra akarok kilyukadni ,hogy sokszor akkor érzem a bizsergést és tudom elindítani ha ökölbe szorítom a kezem és bele képzelem magam Goku bőrébe :)

Ez normális...

Agenor 2012.10.22. 18:55:42

Részemről szó szerint magával ragadó élmény volt, utoljára a május végi-június eleji meditációk közben éreztem ennyire intenzív, erőteljes energiákat. Tényleg érezhető volt az összetartás ereje, ahogy a közös cél összehozta ezt a sok-sok csodálatos embert.

Ez tényleg más volt, mint eddig, sokkal többen voltunk és idővel még többen leszünk világszerte, hogy erősítsük a Fényt közösen. Cobra már ezzel hatalmas szolgálatot tett szerintem, hogy összehozta ezeket a közös meditációkat. Ha csak ezért indította volna a blogját, már megérte.

@Al David: Láttam Cobra blogján a videódat, jó látni, hogy mennyi nyelvre lefordították az infót a meditációról mások is. :)

Smaly7 2012.10.22. 19:27:07

Hú, gyerekek, ez nem semmi volt. Én közben láttam egy nagy alakot, olyan volt, mint egy bíró, palástban, valami volt a fején, több hasonló bíróval együtt, egy hatalmas pulpitus mögött ültek és amikor kimondtam azt a szót, hogy "DÖNTÖTTEM", egy hatalmas pecséttel akkorát ütött egy nagy pergamenre maga előtt, hogy belekondult az Univerzum, aztán ezt a papírt a pecséttel lobogtattam és szaladtam vele, mint egy őrült, és közben olyan SZABAD voltam... Óriási energiák voltak, az biztos. Csak így tovább... Cobra oldalán további "dolgok" nyertek "complete" minősítést, ami nagyon jól hangzik, mindegy micsoda.

pem 2012.10.22. 19:55:24

@Zseniális teknős: Abszolút! Az érzés és a megjelenítés! Ezt csináltad, átélted Gokut. A meditáció lényege a tudatosság, de nem az elméé, hanem az átélésé. Te az érzéssel és a tudatossággal Gokuvá váltál. És ez így van, van egy olyan lehetséges valóság, amiben Te Gokuként megmented a földet. Nem képletesen írtam, tényleg így van. Nincs egy elvesztegetett gondolatunk sem, ami valahol ne válna valósággá. Így működik a tágabb valóság, vagy a lélek természete, ezzel tágítja a tapasztalatait. A Te energia minőségedben van egy Goku szál, ami azonos a Gokuéval. Nyugodtan használd és élvezd ezt a szívednek tetsző utat a belső világodhoz. Ami nem is út, mert az állapotváltozás máris ott van, érzed és ez a csodák világa. Még ha nem is látsz belőle semmit, de a belső hatalmad, világod lehetőségei, a lehetőségek érzete nagyon megnövekszik. Megérted, hogy Te vagy minden, átéled ezt az érzést, hogy azonos vagy bármivel, bárminek a lényege, azonos a Te lényegeddel, mert érzed a mindenben lévő energia azonosságát. Ez a szeretet. Ezt érzem most, ahogy írom neked és Te is ezt érzed, ahogy olvasod. Ez volt a meditáció.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.22. 20:24:49

Frissítettem a Cobra által kiírt két kódüzenet rendszerezését, ha valaki kíváncsi lenne rá:

R 13/13 complete. L0 radius: ??m ---> ?? (??)
R 13/12 complete. L0 radius: ??m ---> ?? (??)
R 13/11 complete. L0 radius: ??m ---> ?? (??)

R 13/10 complete. L0 radius: 0.65m ---> 2012.10.22 (??) (L0 membrane intersection)
R 13/9 complete. L0 radius: 0.95m ---> 2012.10.03 (19)
R 13/8 complete. L0 radius: 1.4m ---> 2012.09.16 (17)
R 13/7 complete. L0 radius: 2.0m ---> 2012.08.26 (21)
R 13/6 complete. L0 radius: 3.0m ---> 2012.08.03 (23)
R 13/5 complete. L0 radius: 4.4m ---> 2012.07.15 (19)
R 13/4 complete. L0 radius: 6.5m ---> 2012.06.26 (19)
R 13/3 complete. L0 radius: 8.9m ---> 2012.06.08 (18)
R 13/2 complete. L0 radius: 13.9m ---> 2012.05.15 (24)
R 13/1 complete. L0 radius: 23.4m ---> 2012.04.26 (19)

Compression grid to LOGN 12.4 ---> 2012.10.20 (nodal distance 174m)
Compression grid to LOGN 11.4 ---> 2012.10.13
Compression grid to LOGN 9.3 ---> 2012.09.29
Compression grid to LOGN 9.3 ---> 2012.09.29
Compression grid to LOGN 8.4 ---> 2012.09.22
Compression grid to LOGN 7.5 ---> 2012.09.16
Compression grid to LOGN 6.6 ---> 2012.09.08

Valami egyre "közelebb" van és egyre teljesebb a befejezése. Egyértelmű, hogy december 21-re fog kijönni, majd az első kódüzenet befejezése és akkor éri el a 0.0-át, amiről ugye volt már szó, hogy valamiféle nullponthoz érkezünk. :)

Kajman 2012.10.22. 20:44:21

@Al David:
Igen-igen, eértis írtam az előző hsz-ben :)
De mi lehet az a median ray convergence?
Erre rájöttél esetleg?
Kíváncsi lennék az ötleteidre :)
És mindenkiére :)

csocsessz 2012.10.22. 21:38:10

sziasztok!
énis megcsináltam a meditációt,egyszerűen hihetetlen érzés volt! mondhatni kezdő vagyok,nemrég visszautaztam egyik előző életembe egy utaztató segítségével,ezen kívül csak néhány meditáción vagyok túl.ennek ellenére,olyan dolgokat éreztem és vizualizáltam,hogy szinte beleszédültem.mostantól minden vasárnap csatlakozni fogok,hiszem énis,hogy be tudjuk teljesíteni együtt a rezgésszám emelését,és valóban beköszönt egy teljesen új és semmihez sem hasonlítható élet.:)
Üdv!

Kajman 2012.10.22. 22:20:30

@Zseniális teknős:
Kik is félhetnek? Az emberek akiknek nincs hol lakniuk? Nem-nem :)
A hatalmukat féltő "emberek" félnek. Minket csak belerángatnak...
Ám nem is olyan régen volt erről egy műsor a "sárga kockás" ismeretterjesztő adón. Ott mutattak be két olyan emberkét akik hozzáértek ehez a hajóhoz. Sok-sok éven keresztül ugyanazokat a számsorokat látták almukban. Leírták, egy számítógépes programozó meg megfejtette. "Érdekessége" - nekik, nekünk már rég nem - hogy értelmes szöveg lett a vége :)
A két bázis közül az egyik Amerikai volt, a másik meg Angol. Az amik elkobozták a felvételeket, az angolok, meg majdnem lelőtték őket. Ha rátalálok, akkor belinkelem neked :)

set12& 2012.10.22. 23:44:47

@pem: Meditációban berezonálhat a tobozmirigy, az adhat ilyesmi arany fényt, amit leírtál.

Nappal egy hosszabb meditálás után láthatod az orgont a levegőben, mint finomabb energiát. Na az tényleg olyan mint amit leírtál.

Ezeket azért írom, hogy aki még nem látott ilyesmit, legföljebb azért nem láthatta, mert vagy nem figyelt rá, vagy még kezdő, és azt se tudja, hogy mizu:-)

set12& 2012.10.22. 23:49:26

@Kajman: azt jelenti megvan a suska:-) komplett:-D

2012.10.23. 01:10:02

Ma este is meditáltam, rengetek információ és energia áramlik és áramlik és ...

... megjelent egy kis ábra a változásról, készítettem róla egy kis rajzot és cover photot facebookra.
ha tetszik, használhatjátok ti is :)
sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229918_4836934850874_676364982_n.jpg

GabrielBlack 2012.10.23. 03:13:13

@Zseniális teknős: Magukból indulnak ki..azt hiszik hogy ha földönkívüliek jönnek akkor azok támadnak...El sem tudják képzelni azt hogy az egész galaxis békében éljen, pedig ha ezt elképzeled akkor egy végtelenül csodás világ tárul eléd amelyben nincs semmi nativitás csak harmónia és végtelen boldogság. Számomra felháborító ez a hozzáállásuk sajnálom hogy így kiborultam, csak ugye egy egészen fényes reménysugarat ami segítségünkre érkezne netán a távoli csillagok felől fenyegetésnek venni alapból, elég nagy butaság.
De szerencsére a mi fegyvereink nem túl sok hatással lehetnek rájuk :)(amiről tudok)

Kajman 2012.10.23. 03:54:03

@set12&:
A suska? :D

fl4me 2012.10.23. 08:52:42

Sziasztok!
Én is meditáltam hétfő hajnalban. Előtte nem tudtam aludni, akár mennyire is akartam... :) De a meditáció olyan megnyugtató / felemelő volt, telis tele képekkel, néha zenével! Utána viszont 4 óra alvás is elég volt ahhoz, hogy kipihent legyek.
__________

Érdekes riportot találtam itt:
tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/10/interju-mr-x-szel-landers-california.html

Kiemelnék egy kis részletet:
B: Volt olyan amit abban az időben olvasott, az 1980-as években, ami arra vonatkozott mi fog történni a jövőben?

X: Igen. Volt szó róluk, amit leírtak az egy tömeges landolásról szólt a 2012-es év végén.

B: 2012 végén?

X: Egy tömeges landolás.

B: És ez volt a dátum amit a leírásokban olvasott?

K: Ez egy olyan dolog volt amit az idegenek mondtak az amerikaiaknak hogy meg fog történni? Vagy ez…

X: Nos, azt mondták nekik hogy ez meg fog történni arra való tekintet nélkül, hogy ők akarják e, vagy sem.
________

Ez meg más, de érdekes és kedves - igaza van a bálnának, megérdemlik a búvárok.
...Ideje lenne tisztelni és hagyni szabadon élni minden állatot.

index.hu/tudomany/2012/10/22/emberhangot_utanoz_a_balna/

Agenor 2012.10.23. 10:11:12

@Smaly7: Szuper! Akkor most már hivatalos papírod van róla, hogy a Felszabadulást választottad. :D

@fl4me: Ehhez a Mr. X-es interjúhoz kapcsolódik ez a cikk is a szürkék tudatáról, motivációiról, félelmeiről:

rejtelyekszigete.blogger.hu/2012/10/17/a-szurkek-tudata

pem 2012.10.23. 10:20:01

@set12&: Nem tudom, de nem érzem így.
Ez nem egy provokatív, fiziológiai állapotváltozásra adott reakció volt. Nem meditáltam előtte. Nem stimuláltam a tobozmirigyem. Inkább gondolkoztam, azon, hogy mi a különbség a vasárnap esti meditációk és pl. a hétfő hajnali között. És hogy a másképp figyeléssel nehogy eltereljem a spontán állapotaimat és mindeközben ruhát teregettem. A hajnali olyan volt, mint a spontán; kibomló, áradó. Teregetés közben felnéztem az égre és próbáltam csak érzékelni, hogy úgy látom-e, ahogy szoktam, érezve a közvetlen jelentést, a személyes érintettséget. Megnyugodtam, mert ugyanaz a bensőséges élmény volt. Az biztos, hogy a tudatom fókusza megváltozott, kitágult és nem a gondolatokra irányult, hanem az érzékelésre és ez más területe a tudatnak,de semmi extra állapot nem volt, csak a szokásos.
Nem tudom az orgont milyennek érzékeled, én inkább az energia csillámainak.
Fehér fény íveket láttam, nem villódzó volt, hanem
határozott fény csíkok a játékos öröm kifejezésével. Sajnos nem tudom úgy érzékeltetni, mint @Khetlin: Nagyon jó tartalmú rajz, szimbólum. Szívet ébresztő.

DJu 2012.10.23. 10:25:52

@fl4me: elolvastam a titkos interjút és ennél a résznél jelzett a gyomrom tájéka, hogy hamis az infó, már amit Jézusról és a kapzsiságról mond:

"X: Hogy a leszármazottaik vagyunk. Valójában az ő genetikai anyagukból kerültünk ide a földre. Genetikailag megterveztek és ide tettek minket, így mi az egyik élet fajtájuk/formájuk vagyunk. Ez volt az egyik fontos dolog amit olvastam. Még azt is állítják, hogy ők tették Jézus Krisztust erre a földre hogy tanítson minket spirituálisan, és emellett kifejlessze bennünk a kapzsiságot amit a Biblia bűnnek nevez. Nem igazán tudom hogy ez mit akar jelenteni. Csak azt tudom hogy az emberi körülmények arra vesznek rá minket hogy megvédjük magunkat. Kapzsiságot, túlélési képességeket és hasonló dolgokat éleszt bennünk."

fl4me 2012.10.23. 11:01:34

@DJu: Azt gondolom, hogy inkább félreértelmezésről/félreértésről van szó. Olyan ez, mint a fülbesúgós játék - mire a végére ér a sor már teljesen más az info.

Valószínűleg aki lejegyezte az infót/kommunikációt, már ő maga sem értette teljesen azt, ezért a saját "szűrőjén" keresztül próbálta megfogalmazni. Aztán Mr X elolovasta, ő sem értette, de megpróbálta a számára ismert fogalmakkal leírni. Tehát minimum kétszer torzult az információ. + jön még ehhez a fordító "torzítása".

Viszont egy olyan egyértemű információ, hogy tömeges leszállások lesznek - ha akarják, ha nem - elég egyszerű, megfogható és érthető, tehát feltételezhető, hogy ez kevésbé torzult.

Persze, majd kiderül :)

@Agenor: Ezt én is olvastam. Szeretném egyszer megérteni/átlátni a céljaikat és, hogy ehhez mire kell egy 10 éves gyerek... A velük való találkozást elég különös, ellentétes töltetű volt. Egyrészről jelen volt az a "szeretet" szerű érzés, másrészt érdekes módon az "emlék" (ami valójában szinte nem is létezik, csak valamilyen megfoghatatlan nyomot hagy) mindenképpen negatív. Nem beszélve a fizikai tünetektől, amit hátrahagy.
Remélem tényleg nincsenek már itt...

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.23. 11:59:02

Nem kell ilyen riportoknak és híreknek nagy jelentőséget adni. Én is elolvastam, és ennyi. Valahol elraktároztam az olvasottakat, de tenni úgy sem tudok semmit ellene ha igaz, vagy hamis. (A negatívak között az alap, hogy hazudnak egymásnak, soha nincsenek a teljes információjuk birtokában, még maguk között sem! Nem tudják mit miért tesznek. És nem tudják, hogy ők is ki vannak használva felsőbb negatívok által.)

De egy pont után már mindenki el tudja dönteni magában, hogy mit vél igaznak a hírek közül. Vagy ha nem, akkor elgondolkodik azon, hogy ez most fontos e végső soron? Fontos erőt és figyelmet szánni neki?

@Kajman: Hát magyarra fordítva a median ray convergence azt jelenti nagyjából, hogy középső fénysugár összetartás. Szóval nem lehet egy rossz dolog. :))

Smaly7 2012.10.23. 14:23:25

@Agenor: Igen, igen, IGEEEN!!! :DDDDD

2012.10.23. 14:47:22

Üdv Barátaim!

Jómagam igen megszerettem az "ENIGMA" sorozatot a FIXHD-n. Szerintem fontos szerepet töltött be, mert a tömegek felé néha szájbarágósan, de leginkább érthetően közvetítette a igazságot és rengeteg információt közölt.
Sajnos ennek vége.

A Facebook oldalukon a következő információk vannak időrendi sorrendben:

"A FIXHD tulajdonosának határozott utasítása az, hogy nem csinálhatunk extra hosszú ünnepi Enigmát! Úgyhogy ennek értelmében legnagyobb sajnálatomra nem lesz 100. ünnepi adásunk!"
Horváth Zoltán

"Üdv.az Enigma Családnak!
Az Élet úgy hozta, hogy a FIX tévén nem tudjuk folytatni a továbbiakban a műsorgyártást. Nem hagyunk el benneteket, Gyurival és Robival dolgozunk majd valamilyen megoldáson! Maradjatok ti is velünk, mert ritka kincs ez a kis "ébredező Család"!"

"Kedves Enigma Család!
Először is, köszönöm a támogató kommenteket! Ebből is érzem, hogy az elmúlt két év folyamán tényleg egy családdá kovácsolódtunk össze! Ami történt az váratlanul ért, ezért is tapasztalhattátok a fura posztokat a részemről. Tervezgettük a 100.adást...aztán pedig jött a fekete leves! Hát ez van most. De azt szeretném ha tudnátok, hogy Vendi barátom erről épp úgy nem tudott ahogyan én sem! Kérlek titeket, hogy ne bántsátok őt, mert Rá, mindig mindenben számíthattam! Nem tudtam tőle olyat kérni amit ne tett volna meg azért, hogy ti minél igényesebb műsort kaphassatok tőlünk! Az Enigma és az Ámor c.műsoraimmal kapcsolatos döntés a Vendi felett született, így ő sem tud semmit tenni.
Részemről, agyalok a "hogyan tovább"-on, de annyit ígérhetek, hogy Száraz Gyurival nem hagyunk el benneteket!
Szép estét mindenkinek!"

Az utolsó két adás a magyar szakralitásról, a magyarság feladatáról és küldetéséről szólt, a felemelkedés és a történelmi múlt tükrében.
Úgy látszik ez kiverte a biztosítékot a háttérhatalomnál.

Szerintem arra készülhetünk, hogy az igazi kemény menet, a döntésünk, vállalásunk, feladatunk, utunk kapcsán most jön majd.
A CÉLEGYENESBE FORDULTUNK.

zazuma 2012.10.23. 14:52:19

@Smaly7: Micsoda álom! Hú!:D

FehérVándor 2012.10.23. 16:25:37

@timurida: Sajnálattal olvastam korábban én is, nagyon kedvel(t)em őket, értelmes, széles látókörű embernek tartom mind a Zolit,Gyurit,Robit.

FehérVándor 2012.10.23. 16:26:55

@csocsessz: Üdv itt, örülök, hogy tetszett! :)

FehérVándor 2012.10.23. 16:35:22

@Zseniális teknős: Nos ha lehet hinni Cobrának, Wilcocknak és egyéb forrásoknak, akkor a szürkék, zeta reticuliak, orioniak és a többi negatív lény már nem repked itt felettünk, nem rabolnak el embereket. Cobra állítása szerint a Föld az utolsó bolygó a galaxisban, ahol megtalálható bármilyen negatív lény, idézem(2012 áprilisi helyzet, számok végett mondom..):

"Ellenséges földönkívüliek invázója: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek nem tűnt fel. A háttérhatalom tagjai olyan lelkek, akik már régóta megszállták a Földet más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkezve, és folyamatosan itt reinkarnálódtak egészen mostanáig.

Minden fizikai és nem-fizikai Reptilián, Drakóniai, Arkhón(*egy későbbi posztban foglalkozunk velük) teljes mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.

A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta, hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.

Nincsenek reptiliánok vagy más ellenséges csoportok ott, csupán számítógépeket, felszereléseket, és néhány csúcstechnológiájú fegyvert találni ezeken a helyeken – ha még egyáltalán megmaradt azokból valami.

A sötét erők tagjait, két helyen lehet ma megtalálni:

Elsőként az éterikus és az alacsonyabb asztrális síkokon(4. dimenzió) egy vékony rétegben a föld felszíne fölött vagy alatt, legfeljebb kb. 14km-re mindkét irányban . A nagy része ezeknek a láthatatlan sötét lényeknek közvetlenül a felszín közelében van, amely nem több mint 20 métert jelent lefelé vagy fölfelé. A többségük a sűrűn lakott területeknél koncentrálódik, nagyon kevés található az érintetlen, gyéren lakott térségeknél. Ezek a sötét lények néhány Arkhónból(*), egy nagyobb csoport Drakóniaiból, egy még nagyobb csoport Reptiliánból, és számtalan amőbaszerű parazita entitásból állnak. Az éterikus és az alacsony asztrális síkokon egy háborúnak az utolsó szakasza folyik, amelynek keretében a sötét lényeket eltávolítják a Föld közeléből, nem-fizikai formában tevékenykedő Fényharcosok. Ez a küldetés Pandora kódnév alatt fut.

Másod és egyben utolsósorban, ahol ezek a sötét entitások megtalálhatóak, az a Föld fizikai felszíne. A sötét erőket néhány tucat Arkhón(legtöbbjük a jezsuita körökben található), néhány száz Drakóniai( legtöbbjük az Illumintáus bankár kartell köreiben) és néhány ezer Reptilián( megtalálhatóak a magán zsoldoshadseregekben mint a KBR vagy a Blackwater,amelyet később Xe-nek kereszteltek, jelenleg Academi néven fut) alkotja. Ezek a lények el lesznek távolítva a hamarosan kezdődő tömeges letartóztatások folyamán."

Forrás: 2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

(Egyébként érdekes módon 111 ember likeolta a cikket ;) csak egy megjegyzés.. )

Ha nem tetted volna, ezt a cikket mindenképpen olvasd el: 2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol

Illetve ennek a második felét(Arkhónok és kiegészítések az Arkhónokról):

2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol

FehérVándor 2012.10.23. 16:40:35

@fl4me: Üdv,

az interjút én is olvastam, de még 2005-ben készült és főképp a szürkékről, zeta reticuliakról és egyéb negatív lényekről szólt, lévén a kormányzatok ezekkel tartották a kapcsolatot, a pozitívak segítségét visszautasították(még Eisenhower idejében).

index.hu/bulvar/2012/02/16/eisenhower_talalkozott_a_foldonkivuliekkel/

global-mystery.blogspot.co.uk/2012/01/eisenhower-titkos-paktuma-szurkekkel.html

Jelen állás szerint, ha hihetünk az informátoroknak, ezek a lények már nincsenek jelen így a tömeges leszállásuktól sem kell tartani. (Szerintem ez az infó tőlük jött, Cobra verziójában az hogy a pozitív fajok leszálljanak egy hosszú folyamat végeredménye és nem független az emberek akaratától. )

A bálnás videó érdekes, én is láttam reggel, mondjuk engem mindig feldühít ha fogságban tartott állatokat látok.

FehérVándor 2012.10.23. 16:41:29

@DJu: Nekem is jelzett anno a gyomortájékom rögtön ;)

FehérVándor 2012.10.23. 16:43:19

@Khetlin: Velős, találó rajz, nagyon tetszik :)

foreign affair 2012.10.23. 18:52:48

Érdekes, hogy a szürkékre, több helyen negatívként hivatkoznak. Három jól elkülöníthető szürke faj létezik, abból csak a kevésbé fejletteknek vannak negatív szándékaik.

zazuma 2012.10.23. 20:52:32

@FehérVándor: Ez az összefoglaló ismét jól jött! Világos és lényegretörő!:)

zazuma 2012.10.23. 20:55:17

@foreign affair:
Írnál a három szürke fajról? Köszi!

Haloin 2012.10.23. 21:13:24

Hát, szerintem elbabrált egy faj az összes szürke kolónia.!

Anno régen nekem is volt velük egy két érdekes esetem, nem túl nagy kaland, pl: kis genyág mikor alszik az ember a szokásos nem birok mozdulni, eset meg kinyitom a szemem azt egyszer csak este sötétbe az ágyam mellet két kis genya árny alak.

Meg pl: belűről bezárt lakásba (egyedül voltam otthon, kulcs benne) az üveges becsukott szoba ajtóra rá pillantva a szobából kifele, az ajtó túloldaláról az egyik rokonom nézet vissza rám imbolygó fejel.!

Meg az ehhez hasonló esetek, ha az idő pontot jól datálom ez az intenzív mozgás az ucsó arkhón invázió idején volt, kb. Pár évig csak néha néha intenzívebb hónapokkal.

S egy szer csak meg szünetek, pedig hívtam a kis rohadékokat, nézzenek szembe velem de azt semmi.!

Ja és persze a család többi tagjánál is furcsaságok.

Zseniális teknős 2012.10.23. 21:25:32

Sziasztok !

Köszönöm az infókat !
Sajnálattal hallom,hogy az Enigma adásai meg fognak szünni !Sok részt megnéztem én is .
Remélem a tartalom fent marad a YouTube-n ?
Nem tudom itt ezen az oldalon nem lehetne az összes anyagot valahogy átvenni?
Nem tudni meddig lesz még elérhető !

Üdv,

fl4me 2012.10.23. 21:25:47

@FehérVándor: Lehet, hogy én olvastam félre - úgy értelmeztem a cikket, hogy tömeges leszállásokról nem a szürkék, hanem a visszautasított (egyszerűség kedvéért) magas szőkéknek nevezett csoport beszélt. Ha félreértettem, akkor elnézést kérek! :)
Üdv
flame

foreign affair 2012.10.23. 22:45:40

@zazuma: Hello!
Leginkább fejlettségi szint alapján lehet őket megkülönböztetni. Ezek alapján vannak: "Primitívek", "Modernek", "Szuper-fejlettek".
A primitívek kerülik a moderneket és mindketten óvatosak/kerülik a szuper fejletteket.
A Szuper fejlettek a föderáció legmagasabb szintjén jelen vannak.
A szürkék (hisszek) anyabolygójukat teljesen tönkre vágták anno és szétszóródtak a világmindenségben. Mindegyik alfajra jellemző az érzelmek, főleg a harag, a félelem, az agresszió, de ugyanúgy a kedvesség, szeretet stb hiánya.
Mivel mindegyik alfaj közlekedik térben és időben nem tudjuk egyenlőre behatárolni, hogy nem ugyanaz a faj látogat-e ide különböző idősíkokról, ezt hozzáteszem. (a saját jövőnkből is jönnek vissza saját/földi hajóink pl)
Az érzéketlenséghez hozzátartozik, hogy pl mi is érzéketlenül boncolunk fel egy békát. Ha a békák fórumoznának, akkor megírnák az emberről a frankót. Mi pedig tiltakoznánk, hogy félreismernek. :) Szóval a három alfaj közül a "primitívek" tiltólistán vannak a földi zónában, jelen időben. A többiek együttműködnek az alternatív föld megmentés programmal. (ld föld klímájú bolygó, áttelepített emberek)
Evolúciójuk elkerülhetetlen útja, hogy az érzelmeket megértsék és elfogadják. Itt jövünk mi a képbe.
Információim leginkább tanítóim és pl Courtney Brown írásain alapszanak. Remélem a lényeget sikerült leírnom.

elyshia 2012.10.24. 10:30:45

Megnézésre érdemes.
Szabó Attila beszámolója aki elment Belgiumba, felvette a kapcsolatot a Keshe Alapítvánnyal.

www.youtube.com/watch?v=ntPHCpH81tE&feature=plcp

Az eddigiekhez: biztosan elértünk valamit, tegnap olyan dolog történt! Egy korábban teljesen elutasító ember "rezgett" vissza a felé irányuló szeretetre. Konkrétan türelemre intettem, és hogy kérdezze meg döntés előtt a szívét. Máskor vagy lehurrogott, vagy lenaívozott, sőt...! Most nem szólt semmit, de később kaptam egy üzenetet, hogy Köszönöm!
Apró örömök, de én ebben is a haladást látom.

Namaste

zazuma 2012.10.24. 11:30:04

@foreign affair:
Szia! Köszi a választ!

@Haloin:
Szia! Vajon mi alapján döntötték el, hogy kikhez látogatnak el? Remélem jól vagy, mert az ilyet nem könnyű megemészteni.

zazuma 2012.10.24. 11:33:26

@elyshia:
Örülök a technológiának, főleg ha már használni is tudnánk a háztartásokban!:)

pem 2012.10.24. 11:41:47

@elyshia: Hű, de jó, hogy észrevetted és kitetted ide! Köszi!! Belepillantottam, rögtön megnézem, ahogy tudom, nagyon jó.
Én is azt tapasztalom, képlékenyednek az emberek, olvad a merevség. Van egy jó tendenciájú, emberséges folyamat.

pem 2012.10.24. 12:24:12

@timurida: Üdv Timurida!
Köszönet a figyelem felkeltésért!
Nem kiiktatni, terjeszteni kellene Őket!
Nagyon el tudnám képzelni, sőt tetszene iskolai
történelem, vagy of.-i órákon új tipusu tanárokként.
Pl. virtuális előadásokkal, párbeszéddel.

Vamest 2012.10.24. 13:33:54

@elyshia: Köszönöm, megnéztem. De nekem meg a ezzel kapcsolatban jelez görcsöt a gyomrom. A Keshe-vel.
Valami nem stimmel vele.
Félreértés ne essék, nem a szabad energiával kapcsolatban, mert azt én is nagyon várom már.
De úgy gondolom, nem ez a Keshe szál lesz az, amit várunk...

zazuma 2012.10.24. 13:36:53

@Vamest: Lehet, mert iszonyú drága így nem az átlagebernek szól. Az is lehet, hogy később sokkal olcsóbb lesz, illetve lesz még más, amit ezután mutatnak be.

elyshia 2012.10.24. 14:56:16

@Vamest:
nem tudom, nem volt ilyen érzésem, de egyébként sem célom, sem tisztem ezeket eldönteni, mindössze információs célzattal tettem fel, ahogy általában.
Mindenesetre nem árt figyelni, és jó, hogy innen is kiment valaki vállalva a költségeket, hogy tájékozódhassunk.

de ha te így érzel, talán érdemes lenne utánajárnod, és ha találsz valamit oszd meg velünk. Tájékozódni és tudni jó, és kell.

elyshia 2012.10.24. 14:59:43

@zazuma:
biztos nem gondolkodnék rajta ha rendelkezésemre állna az ára...:-)
most gondolatban megkövettem szeretett energiaszolgáltatóimat...(nem is):-)

na jó nem komolytalankodom itt tovább...:-)

Vamest 2012.10.24. 15:10:35

@elyshia: szerintem nem fogunk ezen vitatkozni. Maradjunk annyiban, hogy nem szeretnék mélyebben utánajárni, főleg azért nem, hogy megkeressem, mi nem stimmel benne, hol a hiba.
Magam részéről úgy gondolom, éppen elég, amit tudok róla, inkább más felé fordítom a figyelmemet, az energiámat.

zazuma 2012.10.24. 16:40:49

@elyshia:
Én is örülök, hogy Magyarország részéről ott volt ez az ember. Amikor az eredeti Keshe videót láttam, ahol a gyógyításról volt szó, nos akkor kifejezetten jó érzésem volt. Olyan, mintha befeküdnék egy szarkofágba és tökéletes állapotban jönnék ki onnan, ezt a Csillagkapu filmből vettem. De ilyen technológia tudom, h létezik csak jussak a közelébe...:)

zazuma 2012.10.24. 16:44:02

@pem:
Én is láttam néhány Enigma műsort a youtubon, kedveltem.
Bravó Pem! Ez aztán az ötlet! Ha ezek az emberek járnák a városokat, iskolákat és új típusú történelem órákat, ismeretterjesztő órákat tartanának! :D

pem 2012.10.24. 17:18:05

@zazuma: Jaj de jó, hogy így lelkesedsz, én is
pont így érzem!!:)

2012.10.24. 18:04:19

@FehérVándor: @pem: Igen, sajnálom őket, mert pontosan az volt az erényük és legfőbb értékük, ami miatt sokan a spiritualitás terén viszonylag képzettebbek közül kicsit húzták a szájukat. (már aki ismeri a műsort). Tetszik vagy sem, az ezoterikának is le kell jönnie az elefántcsonttoronyból és olyan közérthető módon is el kell tudni mondania az igazságokat (kicsit olyan RTL-es, Kiskegyed-es, Nők Lapja módon is), hogy a teljesen tájékozatlanok is felkapják a fejüket és odafigyeljenek!

@DJu: Nálam nem jött a gyomortájéki jelzés. Egy kicsit másképp működök... :-)
Viszont a Jézus-kérdés számomra abszolút igazodási pont! ÉS EZ NEM VALLÁSI KÉRDÉS!
Ezért ezzel az írással nem is foglalkoztam a továbbiakban.

Akkor is fel szoktam húzni a szemöldököm, amikor Jézust, Krisnát, Mohamedet, Mózest és Buddhát egyszerre és egyformán kezelik, mint felemelkedett Mestert. Ebbe az irányba is lehet interpretálni, de aki így tesz, az egyszerűen nem ismeri sem ezeket a vallásokat, sem a fenti névsort.
Mert Jézus Krisztus tökéletesen kilóg a sorból. Mert Önmagát, és a többi embert is teremtői minőségben kezelte, mint a mennyei Atya, mint Ősforrás képmását és gyermekét és ÖNVALÓJÁT. Buddha egész egyszerűen megkerülte az Isten-kérdést és a tanítványainak meg is mondta, hogy erről ne kérdezzék. A buddhizmus egy pont után magát az egzisztenciális létezést is elutasítja.
A Krisna hívők pedig egyszerűen tagadják, hogy minden és mindenki EGY.
Arra a kérdésre, hogy Istenné válhat-e egy Lélek, azt válaszolják:

"Nem, az egyéni lélek helyzete az, hogy Isten örök szolgája, aki sohasem válhat Istenné.

A parányi lélek minőségileg hasonló Istenhez (transzcendentális), mennyiségileg, nagysága és képességei szempontjából azonban örökké különbözik Tőle. Egy csepp tengervizet ugyanolyan minőségi tulajdonságok jellemeznek, mint magát a tengert, mégsem mondhatjuk, hogy a kettő azonos lenne. Ehhez hasonlóan a lélek rendelkezik Isten bizonyos tulajdonságaival, de képességei terén sohasem közelítheti meg Őt.
krisna.hu/w/?q=node/102

Mohamed és az iszlám pedig... Nos, szerintem aki a saját isteni voltát emlegeti, mondjuk Szaud-Arábiában, az valószínű meg lesz kövezve vagy lincselve a nyílt utcán. A Judaizmus (tévesen nevezik zsidó vallásnak, mert zsidó kultúra és identitás VAN, zsidó vallás NINCS, hanem Judaizmus) álláspontja is hasonlóan radikális.

Ezt a kis kitérőt csak azért tettem, mert a spirituális mozgalmak, honlapok, emberek lelkesen szajkózzák ezeket a tökéletes tévedéseket, mert nem ismerik a vallásokat. Csak jól hangzik és összemixelnek mindent.

Sok éves spirituális utam során eddig minden tiszta csatorna, minden tiszta médium, minden tiszta entitás, aki a szellemvilágból bejelentkezett ezeken a kontaktokon keresztül a legnagyobb hódolattal és tisztelettel beszélt Jézusról és a Krisztus-energiáról és Krisztus-tudatról.
Számomra ezért abszolút igazodási pont Jézus személye és tanítása, mert sem az EGY (minden és mindenki), sem a teremtői kvalitása, küldetése, feladata nem értelmezhető az Embernek és minden létezőnek, nélküle.

pem 2012.10.24. 18:29:11

@timurida:
Remek volt, ez a tömör vallási panoráma kitekintőd!

2012.10.24. 18:39:08

@pem: Köszönöm!
Mindenképpen tisztába kell tenni ezeket a kérdéseket, előbb-utóbb, mert ha valaki pontosan tudja és tisztában van a valósággal, azt sokkal nehezebb megvezetni.
Éppen csak érinteni lehet ezt a kérdést, mert az intézményesített vallások okozták a legtöbb és legnagyobb szenvedéseket az emberiségnek. Ráadásul sokszor indokolatlanul elválassza egyik embert a másiktól. Ezért vigyázni kell mindenkinek az esetleges érzékenységére.
De ennek nem az a feloldása, hogy minden vallás központi alakját, vagy alapítóját egyben kezeljük és összemossuk. Tisztán kell látni azt, miben azonosak és miben különböznek, UTÁNA KI KELL MUNKÁLNUNK (KINEK-KINEK ÖNMAGÁNAK) A SAJÁT ÚTJÁT.

Vamest 2012.10.24. 19:45:15

@timurida: És ezt az utat a vallások nélkül nem lehet kimunkálni?
Lehet koromnál fogva is (mert abban a rendszerben születtem, amikor nem volt népszerű a vallás, és nem is lettem megkeresztelve, nem tanultam hittant, nem jártam templomba), és eddigi találkozásaim is a vallással, nekem nem mutattak utat, nem adtak választ a kérdéseimre. Én a magam szemszögéből úgy látom, inkább korlátokat állítanak, félelemben tartanak, kereteket szabnak, mint hogy utat mutatnának. De ez csak az én véleményem, és úgy formáltam, hogy csak töredéknyi az ismeretem a vallásokról hozzád képest.
Ez egyébként nem azt jelenti, hogy nincsen egy Isten képem, csak nem a vallásból épült, hanem egy része tapasztalatból, a másik pedig inkább az ezotériából.

2012.10.24. 20:18:51

@Vamest: Maga a spiritualitás sem tudja a vallások teljes kihagyásával ezt kimunkálni. Ennek több oka van. Egyrészt minden vallás tartalmaz nagyon komoly értékeket és eredményeket, emberi tapasztalatokat és sok-sok igaz tanítást. A második oka, hogy azok a tanítók, akiket a magasabb dimenziók küldtek, kivétel nélkül valamelyik vallásba lettek becsomagolva. Harmadik oka, hogy maga a spiritualitás és ezoterika (pontosan az első két ok miatt) keményen visszanyúl hozzájuk (rosszul) mint legitimációs és legalizációs pontra.

Ugyanakkor az Arkhónok a vallásokat szállták meg ELŐSZÖR, a politika, államigazgatás és a pénzügyek csak utána jöttek!!! Mert aki a hitet uralja, ural MINDENT.

Mi hát a megoldás ebből a csapdahelyzetből? Mert ez bizony kőkeményen egy csapda! Kihagyni nem lehet, igazodni a vallásokhoz még úgy sem!

Az én megoldásom az volt: a hitek és vallások rengeteg igazságot elmondanak: Lélekről, Szellemről, az Ősforrásról. Minden használhatót, amely a bennem élő Ősforrással való személyes kapcsolatomban SEGÍT, annak ismeretanyagát felhasználom és alkalmazom. Minden olyan információt, tanítást, amely a saját utamban nem segít, akadályoz, a Teremtővel való SZEMÉLYES kapcsolatomat megkérdőjelezi, szuverenitásomat csorbítja, döntési jogomat és felelősségemet elveszi vagy átruházza, nos ezeket automatikusan ignorálom és önmagamtól elutasítom.

Nem véletlen, hogy az Arkhónok és az alsóbb asztrális régiók megszállták a szellemi csatornákat is és ezért ma már nagyon kevés a tiszta, felülről jövő szellemi tanítás. Így az ezoterika nagyobb része is az ő kezükben van. Valójában három dolgot tehetünk:
1.A lehető legpontosabb információkat kell összeszednünk önmagunknak. Gyakorlatilag ismeretanyagot is kell gyűjtsünk, tanulnunk kell. Így sokkal nehezebb megvezetni.
2. Élesítenünk kell szellemi szimatunkat, ösztöneinket. Van, akinek a gyomor jelez, van, aki érzi, hogy valami nem stimmel. Aki így "dolgozik", annak nem kell agyalnia, maximum utánanéz bizonyos kérdéseknek, hogy pontosítsa érzéseit.
3. Ki kell dolgoznia Ön,- és Én-képét, mert az Arkhónok által megszállt vallások szinte KIVÉTEL NÉLKÜL bűnösnek, vagy alattvalónak tekintik a hívőt, AKINEK ENGEDELMESKEDNIE KELL.

Mert Einsteinnek tökéletesen igaza volt:
"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója."

A tudásnak azonban van egy sötét szegmense is és itt lehet a legkönnyebben megfogni a turpisságot. A legzseniálisabban itt van megfogalmazva:
2012.blogol.hu/read?perm=3500477

"- Hogyan került ide a világ? Miből lett a Minden?
- Hogy kerültem bele én? (Honnan jöttem?)
- Ki vagyok én? Minek létezek? (Merre tartok?)
- Mi történik velem a halálom után? (Hová megyek?)
- Van Isten? Ha igen, ki vagy mi az?
- Miért van szenvedés a világon?

Stb. A különböző vallások pedig egységcsomagokat kínálnak ezen kérdések megválaszolására. Zárt csomagokat.

Ez így van, és kész.

A jelenség neve: sötét tudás.

A sötét tudás lényege, hogy a végtelent végesre redukáljuk, majd az így kapott véges eredményt kinevezzük végtelennek. Ahelyett, hogy haladnánk a cél felé, a célról alkotott képet hisszük a célnak. Rögzítjük magunkat a megértés adott szintje mellett, a kapott válaszokkal elégedetten, nem is sejtve, hogy ezáltal teljesen hatalmába kerültünk annak az erőnek, melynek célja a „Legyen világosság” kozmikus parancs végrehajtásának akadályozása..."

pem 2012.10.24. 20:39:39

@Vamest: A kérdés nagyon jó! / és költői is egyben.
Mennyiben lehet kihagyni az emberiség létét meghatározó vallási szálat? A tömegek életét mindenképp meghatározta, már csak a tudatban betöltött szerepe miatt is. De az egyén szabaddá válhat-e ettől? Ha függetlenné tud válni, igen.
Ha az elméjét más befolyásoktól kiszabadítja és mint szabad lélek, a felismerésben találkozik a krisztusi elvekkel, a tudat szabad áramlásában és nem egy hamisított bibliai interpretációban.
A megismerés egyéni és belső, a vallások ezt eltorzították. Nem véletlenül nem érezted a vonzást.

Haloin 2012.10.24. 20:47:39

Hát nem tudom ki és mi, valójában az a Keshe és mi a szándéka.

De ameddig, a fő profilja az hogy a kormányok hoz címezi a dolgot, addig ez csak püttyögtetés.

Meg amúgy is, amíg Arkhon pajtik a gyengeségeinkre vadásznak az asztrál síról, addig nem lesz igazi áttörés, majd ha ki hullanak onnan áldozatos meditációink által.

Na akkor kezdődik igazán a folyamat, és az hozzánk jön és nem a kormányok hoz, egyszerűen és simán.!

zazuma
Nem tudom hogy a "kis dögök" mi alapján döntötték el hogy kihez látogattak el és kihez nem.

Igaziból én azokat az időket egyfajta ternirozás sorozatnak fogom fel, fogtam fel.
/hát ha lehet bátorság tesztnek fel fogni akkor az az volt/

Haloin 2012.10.24. 21:00:51

Még valami, nem lennék meg lepve ha az a bizonyos "Atlantiszi" rossz döntésünkben ott is mi játszottuk volna azt a kritikus tömeget, hogy be hívjuk a sötétséget.

És a kollektívét, nyomorba taszítsuk több ezer évre velünk együtt.!

Bár ez csak, egy egyéni vélemény.

zazuma 2012.10.24. 21:05:17

@timurida: Jó volt olvasni a vallásokról szóló írásodat. Az lenne még érdekes, ha mindezekből a vallásokból a főokosokat egy asztal köré ültethetnénk és hallgatnánk ki mond nagyobbat. 1-2 perc múltán megunnám, mert a lényeg tömör, ahogy le is írtad.

zazuma 2012.10.24. 21:10:19

@Haloin: Gratulálok a bátorság teszthez, mert amikor a rokonod ott az ajtó üvegén átnézett imbolygó fejjel, hű de hűha lehetett!
Ha meg volt is valaki aki közrejátszott Atlantisz bukásában, akkor most itt a lehetősége a javításra.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.24. 22:33:31

Már holnapután kezdődik Cobráék első konferencia útja, aztán két hetente mindig lesz december 21-ig. Majd akkor elvileg lesznek beszámolók, videók is?

Kíváncsi leszek erre az egészre. Ugye a kapcsolódás napját segítik ezzel elő majd, ami december 21. Addig meg "kell" történnie a tömeges letartoztatásnak és a negatívak teljes eltávolításának. Hogy onnantól már ténylegesen elindulhasson a tudatosságba való visszatérés. Gondolom a világban ekkor lesz "javában" az új kormány, meg szervezések, az emberek felébresztése ezáltal, elnyomás vége.

Úgy gondolom a novemberi hónap mérföldkő lehet. :)

Vonzás 2012.10.25. 08:11:09

Sziasztok!!
Én is meditáltam, nem is volt irányított egyszerűen leültem egy padra, és Gaia-hoz beszéltem, magamban. Elmondtam, hogy szeretem, és mindent megteszek, hogy emeljem a Föld rezgésszintjét. Beszélgetek emberekkel,megpróbálom "ébreszteni" őket. Ami ezután történt azt szavakkal nehéz elmondani.
Felemelkedtem, egészen a sztratoszférába, láttam a Földet, láttam a sötét űrt, érdekes csillagokat nem, és engedélyt kaptam hogy MEGSIMOGASSAM a bolygónkat.Kinyúlt a kezem nagyon nagyon messzire, és én megsimogattam a Földet. Mennyei érzés volt, nem földi.Sírtam a boldogságtól. Tudom hogy egy ajándékot kaptam. Csak ennyit tudtam mondani: KÖSZÖNÖM. Egyre több ilyen megmagyarázhatatlan érzéseket kapok az utóbbi időben.Hálás vagyok érte, és már tudom hogy nem vagyunk egyedül.Kívánom mindenkinek hogy hasonló ajándékban legyen része. Szép napot mindenkinek.

zazuma 2012.10.25. 09:21:00

@Vonzás:
Szia! Jó, hogy megosztottad az élményedet, szívesen átélnék ilyen magasztos élményt én is!:)

Vamest 2012.10.25. 09:34:13

Nagyon szeretem ezt a blogot, számomra már régen többről szól, mint Cobra írások fordításait olvasni. Köszönöm az élményeket, köszönöm a tanításokat.
Bennem egy ilyen megfoghatatlan nyugalom alakult ki, hogy minden rendben lesz. Azt hiszem, aki kapcsolatban van a fizikain túli világával, az mindenki így érez.

elyshia 2012.10.25. 11:30:05

@Vamest:

számomra is többről szól ez.
Ahogyan miczo is írta, létezik egy közös tudatmező köztünk. Együtt fejlődünk, úgy, hogy közben mindenki járja a saját útját. Ezt szeretem.:-)

Namaste

Atlantisz69 2012.10.25. 11:36:24

@Al David: Úgy látom egy hullámhosszon vagyunk. Én is nagyon várom már az elkövetkező két hónap eseményeit, és NAGYON bízom benne, hogy meg is valósulnak! Hiszen máskülönben kifutunk az időből. Az oldalad jó! Rendszeres látogatója vagyok. Apropó, kis hiba az oldalodon: Az "Ajánlott YouTube csatornák" alatt az van írva, hogy "[+] Al David (a blog csatronája)". Apró szintaktikai hiba :-)
Az oldaladhoz további sok sikert!

set12& 2012.10.25. 12:14:00

@Atlantisz69: csat róna, ez tökéletes:-)

Zseniális teknős 2012.10.25. 14:48:34

Helló !

A gyomortéjék jelzését miként kell értelmezni?
Gondolom már sokan láttátok az alábbi videót!
Én most néztem meg és vannak benne olyan dolgog amiket még nem tudtam :)Nem az idegenekre gondolok..
www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA

set12& 2012.10.25. 17:28:53

ezt találtam napiufo:
"További adókedvezménnyel is szeretnék segíteni a nem licensz alapon működő házi hadronütköztetőket.

Nem változik a házilag előállított feketelyukak jövedéki adója, de a dimenziókapuké igen, valamint jövőre a TB támogatni fogja a nemeskőgyógyászatot, így a féldrágakövek adójának drasztikus emelkedésére lehet számítani. Az utóbbi bejelentést a májusban az M7-esen történt tömegkarambol esetével indokolja a NAV, ahol egy tévéjós 20 ember életét mentette meg egy jáspis marokkővel - tájékoztatta Pezcukor Jánosné vezérőrnagy, a NAV országos parancsnoka az MTI-t szerdán, a Vénuszon megrendezett vámkonferencia előtt.

Ellenben 2012 januárjától 50 százalékkal fog nőni a házilag előállított dimenziókapuk jövedéki adója. Az emelést azzal indokolják, hogy az időrésen át kontrollálhatatlan mennyiségű idegen lény léphet hazánk területére, ezzel vészesen fellendítve a hazai idegenforgalmat. Nem beszélve annak veszélyéről, hogy számos honfitársunk léphet át egy tetszőlegesen választott párhuzamos dimenzióba, a visszatérés szándéka nélkül, ezzel vészesen csökkentve a lakosság számát és megnehezítve a népszámlálók legközelebbi munkáját. Ellenben nem változna a feketelyukak jövedéki adója, évi 5 darab / gammasugárzás – ig. Az intézkedések összhangban kerültek a kormány céljaival és az egyén érdekeivel, így az adminisztráció csökkentésével és további adókedvezménnyel is szeretnék segíteni a nem licensz alapon működő házi hadronütköztetőket."

Zseniális teknős 2012.10.25. 17:55:43

@set12&: Remek !

Nincs elég bajunk még ez is :)
Tuti,hogy beszerzek egy Naquadah generátor ,sose lehet tudni :)

Szép napot !

Zseniális teknős 2012.10.25. 19:16:46

Helló !

Erre most bukkantam magyar feliratos !
Végre valaki lefordította !
www.youtube.com/watch?v=J3ZQSTnu_nM&feature=fvwp

Remélem nem gond,hogy foglalkozom a jövönkel :(

GabrielBlack 2012.10.25. 19:59:24

aki ráér és szeret filmezni annak www.youtube.com/watch?v=uVoZWSYTGb8
ez a film sokat mondhat. Azoknak,akik nem csak néznek hanem bele is látnak. Bár lehet nem mutatok újat , de érdemes felfigyelni rá és kielemezni akinek van ideje. Hajrá :)

Kajman 2012.10.25. 22:05:42

@set12&:
omg :)
Ezt ugye nem te találtad ki :)
Nagyon durva :)

elyshia 2012.10.26. 09:35:52

@Al David:

szia! Jó, hogy máris kitettél egy összefoglalót az új Cobra cikkről. Nem tudom elhinni, hogy nem történt áttörés. A bőrömön érzem.
Tedd ki ide is a videót kérlek...

én már elküldtem nagyon sok ismerősömnek.

Namaste

BJuli 2012.10.26. 09:38:45

Kedves Fórumozók! A Lánchíd Rádióban ma 9-től 10-ig a vegyi csíkokról van szó - aki teheti, hallgassa! Persze "vetítenek" a hivatalos megszólalók, de legalább sokakhoz eljut a műsor.

mno.hu/lanchidradio

Zseniális teknős 2012.10.26. 10:16:54

elyshia: Szi!

Hol tudom megnézni az összefoglalót !
Földlakók valaki le írna pontoson mi a fene folyik itt ?
Szóhoz se jutok :(

Zseniális teknős 2012.10.26. 12:00:22

@elyshia: Köszi szépen !

Szép napot, a fény legyen veled :)

Elveszett Kereső 2012.10.26. 12:36:51

@elyshia: Hát azért én kíváncsi lennék, hogy hogyan számolta meg a résztvevőket. Bár persze a hyper-szuper technológia, amivel földön/dimenzión-kívüli testvéreink rendelkeznek, gondolom erre is képes. (Aki egy pici iróniát érez a megfogalmazásban az nem téved. Bár épp ennyire lehetne igaz is.)

Biztos ami biztos... jegyezzük meg magunknak ezt a dolgot. Van egy olyan sejtésem, hogy hamarosan mint indokról fogunk olvasni erről az alacsony létszámról. Valahol csak sikerült még pár arkhónnak megkapaszkodni a 4. dimenzió valamelyik alsó sávjában (oda már nem jutott tisztító fény, mivel nem volt meg az elvárt 144000); és sajnos majd megint valami beharangozott esemény el fog maradni...

Ne legyen igazam, de én semmi emelkedettet vagy felsőbb érzületet nem bírok észrevenni Cobra kapcsán. És az idő múlásával, bizonytalanból egyre inkább én is ahhoz a véleményhez csatlakoznék, hogy nem lesz itt semmiféle külső segítség. Nem is hiszem, hogy a szeretet ilyen multidimenzionális SWAT fényharcosok formájában lenne kényszerű ténykedni. :) Ha valami nagy durr lesz, az inkább az utcán szembe jövő emberek szemébe nézve lesz észrevehető és persze sajátmagunkba nézve.

De nyilván lehet egyik verziót sem ténykérdésként kezelni. Csak nekem, sokszor ez a Cobra "gyerek" annyira butának és anyagba ragadtnak tűnik. Ő csak építgeti ezt az imázst magának, de mögötte nincs semmi szerintem. Ahogy egy újabb posztja megjelenik, nekem mindig úgy erősödik ez az érzésem. Aztán mint mondottam volt, lehet hogy januárban mégis együtt pálinkázunk valamelyik anyahajó bárjában. :) El semmiképp sem vetném, ezt a verziót sem.

És mielőtt még parazsat gyűjtenék a fejemre, gyorsan elmondom, hogy nem szeretnék semmiféle hangulatkeltéssel belemászni az arcotokba. Csak ha valaki másban is van ilyen érzet, akkor ne érezze magát egyedül. :) Semmilyen érzelem elnyomása nem tanácsos, mert visszaüt mint tudjuk.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.26. 13:50:47

@Elveszett Kereső: Pedig itt vannak és várják, hogy a szabad akaratunkból kapcsoltba lépjünk velük és benső valódi magunkkal. És jöjjünk rá miben élünk jelenleg. Elhagyjuk a félelmet és a többi a negatívak kreált dolgot.

És a tudtunk nélkül is rengeteget segítettek eddig. Azért nem is tudunk erről, mert alapból sokkal rosszabb kellene, hogy legyen a jelenlegi helyzet a világban. Így fel sem tűnik, hogy mi mindent tesznek értünk.

Túl kell jutnod a következő szintre ezután az érzelmi hullámod után, ahol már nem lesz kétséged. És elfogadod ha talán késedelmek is lennének, hiszen tudod, hogy ha majd bekövetkezik (és be fog következi) akkor és ott már nem lesz idő és megérted, hogy igen is kellet az és akkor ott.

Elveszett Kereső 2012.10.26. 14:08:31

@Al David: legyen igazad! Majd akkor hárman pálinkázunk. :)

Vamest 2012.10.26. 16:27:12

A magyar ingyen energia. Inkább erről beszéljünk, mint a Keshe-ről.

www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=a0d551fb4

@timurida: Azt hiszem ez is a célegyenesbe fordult kemény menet része.

Haloin 2012.10.26. 17:24:22

Én mindig is tudtam hogy lépésenként fogunk győzni.! Túl szép lenne ha minden klappolna.!

Azt kel nézni hogy minden egyes nappal erősebbek leszünk.!

@Elveszett Kereső: Egy kis megrogyás mindenkinek megengedett.! :)

A rendszer úgy van felépítve, hogy az utolsó pillanatig 1000%-os kétség legyen mindenkiben hogy van-e előre haladás.

Amúgy meg esz szer nekünk is el kell engedni Cobra kacsóját, úgy értem hinnünk kell magunkba és abba amit csinálunk hogy, a vége csak győzelem lehet semmi más.!!!

Meg hogy most sem volt meg a kritikus tömeg, se baj majd legközelebb meg lesz vagy azután, de meg lesz és mi is többen leszünk.

Vamest 2012.10.26. 19:19:49

@Haloin: :)

Sokat gondolkoztam már az idő kérdésén, hogy igazából ki/mi irányítja azt, hogy mikor van itt az ideje, hogy megtörténjenek a dolgok?
Mert egyértelmű, hogy a sötét oldalnak célja, hogy hátráltassa, a pozitív oldalnak, hogy elősegítse. Mi, az emberiség haladunk lépésről lépésre, olyan ütemben, ahogy engedik (?). Na de ki a forgatókönyvíró? Tetézve ezt azzal, hogy ilyen formán az idő csak itt a 3D-ben létezik.

És akkor Cobra is azt állítja, hogy az emberiség késlekedése az oka annak, hogy nem történt meg eddig, aminek már meg kellett volna...

Hogyha ez egy magasabb terv része, akkor nem pontosan ott tartunk, ahol kell? És minden megtörténik, amikor itt lesz az ideje?

2012.10.26. 19:29:54

@elyshia: @Elveszett Kereső: A legnagyobb baj az, hogy nem tisztázott és maga Cobra sem tisztázta (egyébként egy korábbi bejegyzésemben írtam is a nyugati, elsősorban USA-ból származó spiritualitás materializmusáról) azt a TÉNYT, hogy az asztrálsík, a 4. dimenzió alsó részén helyezkedik el. Fő gyűjtőhelye az emberi érzéseknek, hiteknek, vallásoknak és ideáknak. Az IDEÁK a maguk helyén olyan érvényességgel és jogosítvánnyal rendelkeznek, mint a saját helyén a 3. dimenziós anyagi valóság.

Mi következik ebből? Allah (a mohamedánok számára), Jahve (a zsidók számára) a római katolikus Jézus Krisztus (nem a történeti és a VALÓSÁGOS) a katolikus keresztényeknek, Marx, Engels és Lenin (a hithű kommunistáknak) stb.stb. mind-mind megtalálhatóak. ŐK NEM A VALÓSÁGOS TÖRTÉNETI, TÖRTÉNELMI ÉS SPIRITUÁLIS SZEREPLŐK. HANEM AZOK A TEREMTMÉNYEK, AKIKET AZ EMBER KOLLEKTÍV TUDATA LÉTREHOZOTT. Tehát nem Allah vár, hanem egy kollektív hitrendszer szerinti Allah-kép. A többi szereplőről elmondható ugyanez. Ez nem más, mint egy projekció.
A fő gond nem is ezzel van. Hanem azzal az állítással, hogy bárkit, bármikor kitakarítanának ebből a szférából.
Miért létezhetnek ők egyáltalán? Hogyan lehet tőlük "megszabadulni"?
A fő kérdés ez, erről - sajnos - senki nem beszél.
A tőlük való függetlenségnek két útja van. De mindkettő megoldásban közös és egyenértékű alapvetés, hogy az emberi TUDAT visszavonja tőlük teremtői energiáit. E-nélkül SEMMIFÉLE MEGOLDÁS NEM LEHETSÉGES!!!!!!!!
Hogyan lehet ezt elérni? Van egy egyéni út. Amikor az ember saját jogán, függetlenül bármilyen külső tényezőtől, egyszerűen átalakítja a hitrendszerét. Magyarul: úgy és abban a formában már nem hisz bennük....
A másik út kicsit rázósabb és nehezebb. Én ennek azt elkövetkezését várom: amikor olyan szinten megnyílik a valóság (az IGAZI) általunk belátható terepe, amikor a kritikus tömeg ráébred és felismeri: ezeket az "isteneket", igazságokat és axiómákat Ő MAGA TEREMTETTE MEG SAJÁT MAGÁNAK.

Amikor én valakiben, vagy valamiben hiszek és HA az NEM VALÓSÁGOS, a tudatom létrehozza őt. Innentől kezdve ő az én kreatúrám, teremtményem, én vagyok az ősforrás ÉS NEM Ő.

EZT NEM VEHETI EL TŐLEM SENKI, MERT Ő AZ ÉN TEREMTMÉNYEM. Ezért senki nem tudja őt "kitakarítani". Mert ha ez ad abszurdum meg is történne, akkor a következő másodperben én ismételten létrehozom. Az általam létrehozott kreatúrától SENKI NEM TUD MEGSZABADÍTANI. MERT Ő ÉN VAGYOK.
Miért nem beszél erről Cobra?
Passz... Fogalmam sincs. De spirituálisan nem áll a helyzet magaslatán, EBBEN BIZTOS VAGYOK.

Én a felemelkedésben, öntudatra ébredésben azt a kulcsmomentumot látom lényegesnek és igazából ezt várom: amikor elhúzzák a függönyt a bábjátékos paraván alsó részéből és a közönség meglátja, hogy János és a palacsintasütővel általa csépelt ördög UGYANAZ A SZEMÉLY, nevetve és hálásan meg lehet köszönni az elődadást, de AZ AKKOR MÁR VÉGET ÉRT.

Ez nem mehet végbe mennyei, szellemi, kozmikus segítség nélkül. Ők nem "takarítani" fognak kivéve azokat a tényleges megszálló erőket, akiket ténylegesen ki kell takarítani. De a tömeg-tudat, tömeg-hitrendszerek, tömeg-ideák által létrehozott erőterekhez NEM FOGNAK hozzányúlni, mert az az ember sajátja. De az egyén sem elég erős ehhez. Frontálisan, szemtől-szembe, face to face. Tehát az ő segítségük nem más, mint az, MI AZ AMIT MI TEREMTETTÜNK - azt megmutassák. Visszavonni nekünk kell. Két pillér: ők megláttatják, mi megtesszük.

Mi fog történni? Fogalmam sincs. Egyben biztos vagyok. Amikor megkérdőjelezhetetlenül és letagadhatatlanul a teljes valóság bedönti az ajtót, az egy kemény menet lesz. Mert az az egyén, egyéni entitás és tudat, amely nem önmagából és önmaga által létezett, hanem egy tömeg-tudat által létrehozott nézőpontból (jó keresztény, jó mohamedán, jó zsidó, jó demokrata, jó polgár, jó hazafi, jó buddhista, jó ezoterikus, jó spirituális, stb.stb) az az egyéni tudat azonnal a senki földjére kerül, ha ennek érvényessége lejár.
Nem másért, mert nem ő léteik, HANEM EGY NÉZŐPONT.
Nem ő szemlél valamit, HANEM A VALAMI SZEMLÉLI ŐT!!!!!!!!!!!!!
Ezt Jézus úgy fogalmazta meg:
"Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokban a napokban; mert nagy szükség lesz e földön, és harag e népen."

Ki a terhes? Kivel terhes? Kivel állapotos? Kivel van áldott állapotban? Ebből a szempontból mindegy hogyan fogalmazzuk meg. A lényeg: az új, önálló élet még nem született meg! Ki a szoptató asszony és ki az akit szoptat? A lényeg: még nem önálló, még nem tudja a szilárd, felnőtteknek szánt táplálékot megemészteni. A csecsemő, akinek az anyatej az egyetlen tápláléka, az még fizikailag 100%-ban függ az anyától és annak szervezetétől.

Ha a függöny fellebben és MINDEN nyilvánvalóvá válik, sokan lesznek, akiknek ebben a ciklusban ez megoldhatatlan terhet fog majd jelenteni, mert sem önmagukkal, sem a Minden Létezővel nem tudnak mit kezdeni. Egy egész civilizáció fogja megkezdeni a bomlást, mert a hitrendszerek felbomlásával együtt fog járni mindennek a felbomlása, amit mi ismerünk. Társadalmak, családok, nemzetek, MINDEN fel fog bomlani.

Mi a megoldás? Itt és most? Ne függjünk semmitől és senkitől. Ha ez még anyagilag nem is megy, de lelkileg, szellemileg, erkölcsileg MÁR MOST IS MEGTEHETŐ!!! Önmagunkat, az egész emberiséget, kultúrát, civilizációt, Cobrát és a felemelkedést is a maga helyén kell kezelni. Ami érték - mint egy csecsemőnek, gyermeknek, ifjúnak, felnőttnek, öregnek és aggastyánnak a levegő, víz, táplálék, szeretni és szeretettnek lenni, mindezt megélni kell tudni.

A többit rá kell bíznunk Önmagunkra, az Ősforrásra és az egész ÉLETRE.
Mint egy légtornász. Elrugaszkodik a trapéztól, DE NEM HISZI, HANEM TUDJA, HOGY A FOGÓ OTT LESZ ÉS AKKOR AMIKOR KELL.

2012.10.26. 19:31:04

@Vamest: Minden a célegyenesben van.
Hölgyeim és Uraim! Tessenek kapaszkodni!!!! :-)))

2012.10.26. 19:32:16

@zazuma: Ezt tényleg jó lenne végignézni! De szerintem hamar és véres véget érne a helyzet!

Haloin 2012.10.26. 20:29:48

@Vamest:

Szerintem mondasz valamit, pontosan ott tartunk ahol kell hogy legyünk.!

Másként nem is alakulhatott volna.! /szerintem/

Annyit tudok hogy mikor meg jelent a tudatunkba a szándék a szabadságra, már akkor GYŐZTÜNK.!!!

Már csak a megvalósulás pillanatára számol vissza az "óra" vagy az "idő mestere" vagy tugyam is én hogy ki.

Talán mindannyiunk munkája szükséges a győzelemhez, holott már tudjuk hogy győztünk, mert meg van a szándékunk rá, s onnan már nincs vissza út.!

Hát, Vamest talán kérdésedre ez egy lehetséges válasz: "Te magad vagy a tanár, a tanuló, te vagy a mester, a guru, a vezető te vagy mind!"

Atlantisz69 2012.10.26. 20:32:03

@Elveszett Kereső:
Csatlakoznék ahhoz a bizonyos pálinkázáshoz!
Bár nem nagyon szeretem, de az ügy érdekében...
Tehát én vagyok az ötödik (kezd alakulni a kerekasztal) :-))

Haloin 2012.10.26. 20:46:03

@Elveszett Kereső:

Szintén csatlakoznék a pálinka csapathoz.!

Akkor én lennék a hatodik.! :)

2012.10.26. 20:48:35

A pálinka rendben. Egyetlen feltételem van.
KORLÁTLAN MENNYISÉGBEN.............

Smaly7 2012.10.26. 21:12:25

@Atlantisz69: szabad még csatlakozni? beszállnék... házi málna jöhet? :))
Bár a csapat jobban vonz... :))

zazuma 2012.10.26. 22:06:16

@timurida: Már csak azért is érne hamar és véresen véget az a körasztalozás, mert egyik fanatikusabb, mint a másik...:)

zazuma 2012.10.26. 22:07:26

@Elveszett Kereső:
Én sem szeretnék kimaradni a koccintásból!:)

zazuma 2012.10.26. 22:16:45

@Haloin:
Na ezt nagyon jól írtad! Már akkor győztünk, amikor megjelent a tudatunkban a szándék a szabadságra! A gondolat elindult a megvalósulás felé.:)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.26. 22:46:28

A "késedelmek" okáról lenne egy teóriám:

Az idő ugye nem is létezik valójában.

Mi van ha elég arra a pontra eljutnunk (személyes szinten), amin most vagyunk? Erőltetni nem tudjuk jobban a Fényt még ebben a jelenlegi világunkban. Így még nem tudjuk tovább kibontakoztatni sokkal jobban ezt. Csak megtartani, fejlesztgetni magunkban, érezni.

Mi van ha most várnunk kell? Hiszen mások más szinten vannak. Rengeteg ember van. Sokan még csak most ébrednek. Most kezdik el a folyamatot, amit mi már hónapokkal vagy évekkel ezelőtt elkezdtünk. De mi már hozzá járultunk a következő hullám elindításához, hogy mások felébredjenek. És egyre jobban terjed szét a tudatunkba. Egyre jobban jön ez a dolog fel mindenkiben. Persze nem lehet látni, hiszen erről nem beszél az emberek többsége. De a környezetemben én is (mint sokan mások) észrevesszük, hogy másképp állnak az emberek dolgokhoz. Tehát ez egyfajta felkészülés. Azoknak a felkészülése akik majd továbblépnek az új valóságba.

Tehát mi van, ha lesz egy pont amikor ezek a felébredett egyének egyszerre tapasztalják meg és tudják majd mélyen, hogy "itt az idő". Ideje belépni az új valóságba, itt és most. Érezni fogják az ellenállhatatlan hívó szót.

És itt megemlítenék egy személyes tapasztalatom. Volt egy különösen valósnak érzékelt álmom még néhány hónapja. Olyan valóságosnak éreztem. Az emberek kint álltak az utcán az eget bámulva. Zúgó, kongó hangot lehetett hallani amit fentről jött az égből. Pirosan izzott valami az égen, gondolom talán a nap lehetett. És belül egyre jobban melegség érzés fogott el. Ennyire emlékszem.

De több olyan érzésem és fél álombéli, álombéli tapasztalatom van ami alapján úgy hiszem valóban lesz egyfajta elragadtatás. Amikor azok akik készen állnak befogadják az ellenállhatatlan hívó szót. (harsonát?)

Persze azt nem tudom, hogy mi lesz velünk ezután. Hová kerülünk át vagy a többiek hol maradnak. Vagy hogy mi fog történni. Csak, hogy lesz egy ilyen pillanat.

És egy olyan Isteni időzítésben fog megtörténni, amikor mindenki, aki készen áll figyelni fog tudni a hívásra.

Amik pedig jelenleg zajlanak az a többiek segítségét szolgálja általunk. A többi felébredő hullám elindulását tesszük mi. Minket már "csak bele kell helyezni az új világunkba", hogy megszokjuk és végre elmerülhessünk benne minden akadály nélkül.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.26. 23:00:17

"És íme, a korszak végének a meghatározó jele! Egyszercsak történik egy olyan dolog, amely bár előre kijelentést nyert, mégis váratlanul tör rá az emberiségre. Ez lesz a Teremtő Isten, világkorszakot lezáró ítéletének bevezető akkordja. Már az ítélet első eseménye is, villámként csap le az emberiségre!"

FehérVándor 2012.10.26. 23:07:29

@Smaly7: @zazuma: @Atlantisz69: @Haloin: @Kajman: @timurida: @Elveszett Kereső: @Al David:

Hölgyek/Urak,

már régóta tervezem, hogy ezt a remek brigádot, amely itt kialakult, összehozzuk személyesen is egy kötetlen eszmecserére, december közepén megyek majd haza, mindenképpen megszervezzük! :)

Elveszett Kereső 2012.10.26. 23:14:07

@timurida:

"Ha valami nagy durr lesz, az inkább az utcán szembe jövő emberek szemébe nézve lesz észrevehető és persze saját magunkba nézve." - ezt a mondatomat fejtetted ki részletesen. :) És egyet is értek nagyrészt. Kiegészíteném még egy pár dologgal, ha már így elmélkedünk:

Az, hogy a minket ért események és az ezekhez használt tárgyak és személyek a mi teremtményeinkként léteznek valóságunkban; számomra elfogadható állítás. Csak picit hiányos. Szerintem hiányzik, hogy honnan is eredeztethető ez az abnormális norma, ami eluralkodik az emberi elmékben, és ami utána manifesztálódik is a valóságunkban. Ugyanis nekem meggyőződésem, hogy az emberi természet alapvetően nem olyan mint amilyen ma a világ. Érdemes itt felemlíteni a még ma is természeti népként élő emberek példáját - még ha unásig ismételt dolog is. A civilizációs betegségek (rák, magas vérnyomás, cukorbetegség) ismeretlenek, egyenesek, nyitottak stb. Összes esendőségükkel (irigység, lustaság, önzőség, intrika, lopás) együtt összehasonlíthatatlanul egészségesebb és a lélek valódi természetéhez igazodóbb életet élnek. Talán ők azok, akiknek megengedi a karmája, hogy ilyen békés helyekre szülessenek; a sok fejletlen meg szenvedjen csak a civilizációban? Nem hiszem, hogy ez a válasz a jelenségre. Aztán azt is érdemes elgondolni, hogy hogyan nézne ki a világunk ha semmilyen lélekminőség béli változás nem lenne, csak varázsütésre eltűnne a Cabal, mintha sosem lett volna. Ha a rossz valóban csak olyan dolgok formájában lenne jelen a világban, amiben az átlagember ma látja a bajok okát. (bankrablás, rablógyilkosság, sikkasztás, piramisjáték, csalás)
Ha a világtörténelem összes - mai értelemben vett - köztörvényes bűnözőinek összes áldásos tevékenységét összegeznénk, valószínűleg nem adná ki Mao Kínájának 5 évnyi pusztítását. És akkor az még csak egy szelet az egészből... Oda akarnék kilyukadni ezzel, hogy az "OK", hogy ma már mi teremtjük a gondolatainkkal a szenvedés nagy részét, de a stimulusok amik ezt az öngerjesztő folyamatot beindították és életben tartják azok kívülről kellett, hogy érkezzenek és érkeznek mind a mai napig. Ha nem babrálnának vele, nem ilyen lenne a kollektív tudat mint manapság. Szerintem... :)

Nem feltétlenül ide tartozik, de gondoltam ezt is felmerítem:

Mindig mondják, hogy néha az a baj, hogy túl közelről vizsgál az ember valamit és azért nem érti. Hátrébb kell lépni, hogy lásd a "big picture"-t. Nektek eddig mi volt a legtávolabbi nézőpont ahonnan vizsgálni tudtátok a teremtést? Onnan mekkora egységet sikerült a "minden egy és egy minden" elv alapján valóban összefüggőnek látni? Nekem, ami eddig befér a "dobozomba" az valami ilyesmi: A teremtés az egy ilyen keserédes valami. Kiválsz mint kis fény az ősforrásból, és elkezded kalandos utad a teremtés különböző síkjain, hogy a végén majd visszatérhess a fénybe. Ezen két pont között pedig a szó legszorosabb értelmében minden megtörténhet. Átélhetsz, kipróbálhatsz, megérthetsz amit csak szeretnél. Bár többnyire nem akkor amikor szeretnéd. :) Arany és vas meg miegyéb korok jönnek-mennek. Ide születsz, oda születsz. Szeretsz, szeretnek, gyűlölsz, gyűlölnek, fázol, meleged van, egy buta kis egysejtű vagy vagy épp egy multidimenzionális nagymester, egyszerre több inkarnációban. Aztán mikor kibarangoltad magad visszatérsz. (Amúgy azután mi van ha visszatértél? "Boldogan éltek, amíg meg nem haltak."?) Kiválik egy újabb "darab" kis fény és kezdi elölről. Ez egyfelől csodálatosnak is tűnik, másfelől viszont úgy is értelmezhető, hogy a teremtés az nem a lelkekért létezik alapvetően, hanem önmagáért. (Aztán persze itt bejön az ellentmondás, miszerint a lelkek összessége maga a teremtés.) Lehet, hogy 25920 évvel ezelőtt ugyanitt pötyögtem ezeket a sorokat? Ti pedig ugyanezt gondoltátok, mikor olvastátok? Mert ha igen, akkor ez nem egy csodálatos utazás, hanem csak egy újabb kör a vásári pónin. Elnézést, ha tiszteletlennek tűnök, de igyekszem megfogalmazni a kételyeim, ezzel elősegítendő, hogy oszoljanak. :) Nyilván szükségszerű egy olyan rendszer megvalósítása, ami végtelenített mint egy futószalag, különben egyszer csak vége lenne. :D De ez egyben talán lehangoló is kicsit a jelen emberi elmének, aki mindig célokban és nem az utazás élményében gondolkodik. De akkor sem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy azért küszködöm magam végig a boldogabb lét felé vezető folyosón, hogy pár ezer/millió/milliárd év múlva újra ezt csináljam. Aztán megint, megint és megint... Nagyon remélem, hogy azért érzem így, mert még mindig nem értem a lényeget; és nem azért mert igazam van. :D

A végére pedig egy újabb dilemma (mármint nekem):

Azzal, hogy a teremtő "beléd lehelte a lelkét", elindulhattál a fent említett úton, ahol minden lehetőség rendelkezésedre áll. Szerintem ez az állítás nem igaz. Minden lehetőség, kivéve egy: nem veszel részt. Itt ez a csodás játék, amiről fent írtam. Ebben lehetsz bármi és bárki, de ki nem szállhatsz. Bár az is elég érdekes kérdés, hogyha megkapnánk ezt a lehetőséget, akkor hova is szállna ki az aki úgy dönt? :D A teremtésen kívülre? Az érdekes hely lehet...

Na mára ennyit az agymenéseimről. Remélem pár hasznos sort találtok majd benne.

Smaly7 2012.10.26. 23:18:05

@FehérVándor: rendben

Van valakinek valami híre Torinóból?

pem 2012.10.27. 07:18:58

Kedves Kommentezők!
Nagyszerűek vagytok Mind!! Köszönöm, hogy mindezt leírjátok, 2 napja nem tudtalak Titeket olvasni,
de mindent leírtatok, ami bennem is felmerült.
KÖSZÖNÖM! MINDENKIÉBEN a magaméra is ismertem!
De jó, hogy semmit nem kell mondanom, mert kimondtátok, nagyon jó érzés.

pem 2012.10.27. 07:23:09

@Elveszett Kereső:
Összes kétséged az enyém is, a lényeg kereséssel együtt. :)

Kajman 2012.10.27. 07:52:17

@FehérVándor:
Ott leszek, csak az időpont lesz macerás, de megoldjuk :)
@timurida:
Pálinkát viszek, szilva barack, törköly berendelve :)
@Smaly7:
Csak nem? Ennek amolyan letartóztatás szaga van...

pem 2012.10.27. 07:53:11

@timurida:
Kedves Timurida! Minden elismerésem!
Köszönöm, hogy ezt leírtad, minden szava a lelkemből szólt!! Éreztem, hogy el kellene mondanom amit érzek, de nem tudtam volna így, sokkal jobb, hogy
Te tetted meg. Nagyszerű volt!!
És fontos, hogy a legmélyebb érzéseinkről a legőszintébb szándékkal beszéljünk, szükség van visszajelzésre, ha a tudat igazi munkája egyenlőre a megnyilvánulatlanban zajlik is és csak a visszaverődései hatnak ránk. De ez a hatás az életünk. Ezért áldás minden ilyen tett!!:)

Kajman 2012.10.27. 08:38:56

@Elveszett Kereső:
Elgondolkodtató amit írtál. Komolyan.
"Átélhetsz, kipróbálhatsz, megérthetsz amit csak szeretnél. Bár többnyire nem akkor amikor szeretnéd."
Szerintem akkor éled át amikor szeretnéd. Mivel születésed előtt erről Te - a lelkedről beszélek, nem a testedről - már tudtál. Mi több, részt is vettél a tervezésében. Mindössze a fátyol, ami miatt nem emlékszünk kik is vagyunk valójában nem emlékszel rá. Mindig vannak fordulópontok, ahol észre kell venned a tanulnivalót. Ha nem látod meg akkor újra előtör ez a pont, ha életed végéig nem megy, akkor újrajössz. Nem ŐK akarják így, hanem TE. A LELKED (Te magad). A tested csak egy ruha, ami ha elhasználódik leveszed (ez lenne a halál).

"Lehet, hogy 25920 évvel ezelőtt ugyanitt pötyögtem ezeket a sorokat? Ti pedig ugyanezt gondoltátok, mikor olvastátok? Mert ha igen, akkor ez nem egy csodálatos utazás, hanem csak egy újabb kör a vásári pónin."
Nem hiszem. De valószínű, hogy itt voltál. Lehet, hogy nem is pötyögtél, hanem beszélgettünk róla, vagy így vagy úgy. Nekünk ITT ÉS MOST itt kell lennünk. Ez a MI folyamataink közé tartozik, ez a mi fejlődésünk. Bár a fejlődés sokszor egyéni (ilyen a felismerés, hogy ez nem az aminek látszik), de mint látod csoportos is (mint ami ez is). Kölcsönösen segíjük egymást a fejlődésben.
Miért is csodálatos ez az utazás? Mint írtam, lehet, hogy itt voltál az előző felemelkedés idején is. Most újra itt lehetsz. Írhatnám azt, egy hülye reklám utn, hogy mert megérdemled. Lehet rajta nevetni, de ez az igazság!
Itt a helyünk, ITT ÉS MOST. Nem több és nem kevesebb. Ez a dolgunk.
:)

Kajman 2012.10.27. 08:46:52

@Elveszett Kereső:
És még egy: Ne legyenek kétségeid. Csak menj végig az utadon.

Vonzás 2012.10.27. 08:53:38

Sziasztok. Nagyon klassz a csapat, örülök hogy ennyi véleményt olvashatok. Kicsit hozzáadnék. Én amióta spirivel foglalkozom, közel 10 éve, lépésről lépésre haladtam. Mionden lépésnél úgymond megvilágosodtam. Kaptam valami jelet, ami tovább vezetett az úton. Mai szemmel azt gondolom, hogy túl sokat gondolkodtok.Próbáljátok összerakni a dolgokat. Én rájöttem hogy mindez felesleges. ha csak vársz, nem agyalsz, ősszeállnak a dolgok maguktól. mint egy puzzle. Türelmesnek kell lenni, és ez az állapot sokkal kényelmesebb. Próbáljátok ki, érdemes. Szeretlek benneteket.

zazuma 2012.10.27. 09:00:03

@Vonzás: Szépen írtad! Kevesebb agyalás kell, minden megy a maga útján. Eleinte sokat görcsöltem, annyira akartam, hogy megtörténjen az, ami csak ezek után fog, de a puzzle kezdett bennem összeállni, hagytam a dolgokat, azt tapasztaltam, h egyre erősebben van bennem egy belső bizonyosság, ami a külvilág történéseitől független. Szinte folyamatosan beállt nálam egy nyugalmi állapot, csak arra kell odafigyelnem, hogy akkor ne mosolyogjak nagyokat, mikor egyedül vagyok az utcán, mint aki jól elvan magában, pedig tényleg úgy van.:)

zazuma 2012.10.27. 09:05:24

@Smaly7:
Torino? Hát igen, annyi, h onnan van az a lepel... :) tényleg bocsi, de ez annyira jött:DD bocsi még egyszer!

judith11 2012.10.27. 09:14:01

Kedves Testvéreim a Fényben!
Remélem nem haragszotok a megszólitásért. Nagyon örülök,hogy Rátok találtam. Egy ideje már olvasom a bejegyzéseiteket, és számomra nagyon megható és jó érzés, hogy manapság ilyen egymás iránti tisztelettel és jóindulattal, segítőkészséggel teli emberekkel "találkozhatom".Szinte mindegyikőtök írásaiban visszaköszönnek azok az érzések, gondolatok, kételyek, kétségek, felismerések és örömök is, amik bennem is nap mint nap felmerülnek és munkálkodnak.
Szeretettel és Fénnyel

pem 2012.10.27. 09:42:47

@Kajman: A valóság talán egyszerű lenne, de az emberi psziché nem az és ez nem is baj, egy külső nézőpontból. Minden része nagyon fontos és képlékeny áramlásban, állandó kölcsönhatásban van egymással.
A tudat munkája érleli meg, egyensúlyozza és hozza harmóniába a látszólag különálló én részeket.
A mesterséges széttagolás az elme munkája, hogy értelmezhesse a történést. A belső káosz érzése pedig a változás, az átrendeződés szubjektív élménye. Külső nézőpontból szükség van afolyamatra, minden rendben.
De vajon a legnagyobb egész, a minden ami van,
maga a végtelen nyugalom a benne zajló állandó áramlásban, törekszik-e minden részének ugyanilyen nyugalmára? A nagyobb egész nem érzi a részek nyugtalanságát. Ill. minden rész törekszik az egésszé válásra. Reméljük ez a folyamat önjavító, különben semmi értelme nem lenne az állandó ismétlésnek. A teremtés nemcsak gyarapodás és egy önmagába visszahulló folyamat. Legfőképp remény az önmaga általi csodára, ami egyben univerzális csoda is, a "nagy"-ban zajló spontán játék hozadéka értelme. Szeretném, ha ez meg is nyilvánulna, talán épp ezzel teremtjük meg.

pem 2012.10.27. 09:49:21

@Vonzás:
Szívemből beszéltél!! Tényleg így van,
összeállnak a dolgok!
Szeretlek.:)

Kajman 2012.10.27. 10:13:38

@pem:
Óóó igen. Ezt szerettem volna, véleményeket :)
Jogos, részek vagyunk, mind külön akar érvényesülni. Az ego, a lélek, stb. Ezek okozzák bennünk a zavarokat. Van amelyik részünk hangosabb, van amelyik halkabb, de mind a részünk. Ha harmóniába kerülnének, az lenne a legjobb. Dehát ezért dolgozunk, nem? :)

@Vonzás:
Szia :)
Igazad van. De ha ezekkel a gondolatokkal segíthetünk egymásnak, akkor már megéri :).
Bár már rájöttem, ha "csenben" vagyok, akkor "látok és hallok". De nekem ez még nehéz. De azért próbálkozom :)

@judith11:
Szia! Üdv itt :)

pem 2012.10.27. 10:23:19

@Kajman:
Aranyosan csináltad.:) Köszi.:)

Kajman 2012.10.27. 10:34:11

@pem:
Bocsánat, de néha ez az igazi vitaindító. :)
Nem akartalak átvágni :)

pem 2012.10.27. 10:49:33

@Kajman:- Én sem.
- Nincs miért. Szerintem elbeszéltünk egymás mellett.
- Én arra gondoltam, nem olyan egyszerű a kétségmentesség.
- Kétértelműség nélkül írtam, tetszett.

Kajman 2012.10.27. 11:33:09

@pem:
Oké-oké :)
Értem én :)

2012.10.27. 12:14:34

@FehérVándor: Megtiszteltetés! Köszönöm és elfogadom a meghívást!

Haloin 2012.10.27. 13:08:28

@FehérVándor:

Szintén, én is köszönöm a meg hívást.! :)

Bár szerintem, a sok kérdés helyett egyszerűen csak örüljünk egymás társaságának.!

Hogy itt vagyunk és egymást segítve erősítve, tudati és lélek szinten is mindannyian együtt valami újat alkotunk.! :)

Smaly7 2012.10.27. 17:03:00

@zazuma: Ez jó, tetszik... :DDD Bár remélem a harmadik napra a lepel egy kicsit feljebb csúszik és olvashatunk a konferenciáról. Ment valaki Magyarországról, tudtok róla?

Kajman 2012.10.27. 17:06:15

@Smaly7:
Sajnos nem tudom :(
Esetleg FehérVándor?

Atlantisz69 2012.10.27. 18:41:27

@FehérVándor:
Nagyon jó az ötlet, csak támogatni tudom!
Ha az időpont és a hely is jó lenne mindenkinek, na az csodás volna. Megtisztelő és felemelő egy ilyen csapatban lenni!
Üdv mindenkinek!

Kajman 2012.10.27. 19:28:59

@Vamest:
Ott volt az UFO csak a NAV elvitte tartozás miatt :)

20121221 2012.10.27. 19:57:52

Sziasztok !

@FehérVándor-hoz lenne kérdésem !

A kommenteket nem olvastam még, csak a Cobrá-val készült írásokat, riportokat, és azokban elhangoztak különféle időpontok, a fény előre törésében, például ilyenek(pontosat nem tudok), hogy, Április, Május, Június, talán még Július is, melyek a várható dátumok, a lépcsőfokokon ! Ez kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy hol tartanak ezek, vagy mit lehet erről tudni, van-e újabb információ !

Köszönöm a választ előre is

zazuma 2012.10.27. 20:53:24

@Kajman:
Szia! Na ezek a drogos városok, szinte látom, hogy milyen boldog, már-már bárgyú mosollyal mennek arrafelé suliba, melóhelyre...

20121221 2012.10.27. 20:54:57

@FehérVándor: A fentieket kérdezem, csak nem volt bekékítve, de most már be van !

zazuma 2012.10.27. 21:14:11

@20121221:
Üdv! Ne vedd kérlek tolakodásnak, h írok neked, bár nem engem kérdeztél. Fehérvándor biztos fog neked válaszolni, amikor odajut, előljáróban annyit tudok írni, hogy a konkrétan várt dolgok, nem feltétlen az elvárt időpontban történtek, történnek meg. Most ott tartunk, hogy közelítünk a kritikus tömeghez, hogy elérjük az egyidőben meditáló 144.000 ember részvételét az áttöréshez. Annyi bizonyos, hogy decemberben lesz olyan energia beáradás, ami még jobban erősít, segít minket.
Nyilván ennél többről van szó, csak röviden írtam.

20121221 2012.10.27. 21:22:16

@zazuma: Köszönöm ! Egy linket berakok ide, hátha sikerül, mivel a riportokban is szerepelt némelyik földönkívüli, vagy nem csak az, és persze ő felőlük is kérdeznék tőletek, hogy így van-e, vagyis léteznek-e, vagy még vannak-e ?

darren.5mp.eu/web.php?a=darren&o=CNIVbmd91b

Atlantisz69 2012.10.27. 22:15:14

@20121221: Ezt most komolyan kérdezted, vagy viccelsz?
Ez olyan, mintha egy óriási szép és egészséges gyümölcsösben azt mondanád, hogy itt csak egy fa van ami termő. Miközben mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Csak nézz szét a csodálatos FÖLDÜNKÖN: több millió színesebbnél színesebb életforma. És ez csak egy bolygó. Szerinted hogy néz ki az univerzum? Kopár? Mekkora pazarlás volna a TEREMTŐTŐL, ha a "végtelen" univerzumban csak a FÖLDÜNK volna kitüntetve azzal, hogy életet hordoz? Gondolkodj!
Üdv, jó tanulást! :-)

zazuma 2012.10.27. 22:26:35

@20121221:
Köszi a linket, megnéztem, sőt már láttam ezt régebben. Sheldan Nidle-től is olvastam már leírást néhány fajról, ezekkel ő találkozott is. Folyamatosan tartja is a kapcsolatot főleg a szíriusziakkal. A negatív lények pedig ki vannak szorítva a galaxisból, Földünk az utolsó hely, ahol még van negativitás egy ideig.

Atlantisz69 2012.10.27. 22:47:01

@Zseniális teknős:
Jó a cikk! Remélem előbb-utóbb máshol is megjelenik.
Üdv, Jó éjszakát.

20121221 2012.10.27. 22:58:26

Kedves @Atlantisz69: ! Látom félre értettél ! Tudom hogy nem vagyunk egyedül, végtelen a lehetőség, a Földön, és az Univerzumban is ! Én arra akartam választ kapni például @FehérVándor-tól, hogy a linkben szereplő földönkívüliek, közül melyik létezik, és melyik nem, és hol tart a dolog, a Fény útja, vagyis a Cobra beszélgetésekben történtekkel kapcsolatban kérdeztem volna, vagyis hogy mely idegenek vannak még, és melyek vannak kiiktatva !

Atlantisz69 2012.10.27. 23:38:47

@20121221: Bocsi! Akkor én vagyok a hunyó.
Csak a megfogalmazásod olyan volt mintha...
Üdv, szép hétvégét! :-)

2012.10.28. 00:08:07

Üdv Barátaim!

A 144.000 lehet egy konkrét szám, de lehet egy jelképes meghatározás is. Mint az "1000 éves Birodalom".
Hogy mikor milyen értelemben használják, ezt nem tudom.
De a 144.000 az matematikailag 12x12.000. 12 zodiákus jegy, 12 hónap, Izrael 12 törzse, Mózes 10 és Jézus Krisztus 2 parancsolata stb.stb....
12x12x1000. Így is le lehet írni.
Ha viszont ez a szám (144.000) nem elsősorban egy konkrét szám a 143.999 és 0 144.001 között, akkor viszont az értelmezéseknek, megfeleléseknek olyan tág tere nyílik meg, amin lehet egyet elmélkedni, ahogy Yoda szokott bizonyos kérdésekről, de kézzelfogható igazságokat nem fogunk tudni meghatározni. Még önmagunknak sem!

Majd a nap folyamán visszatérek egy kicsit arra a kérdésre, hogy mi a kevés és mi a sok. Mert ezen is jó, ha elgondolkozunk.

20121221 2012.10.28. 00:50:37

@zazuma: Köszönöm még egyszer !

Kajman 2012.10.28. 06:15:05

@zazuma:
Bár igen kevés volt a levegőben, de azért érdekes.
Csak Torinó miatt linkeltem :)
De azért érdekes, hogyha kimutatható volt a levegőben, mennyien mariskázhatnak?

Kajman 2012.10.28. 06:28:52

@timurida:
Emlékszel, még azokra a hozzászólásokra, amikor 1956-ról beszélgettünk? Ki és hogy verték le a forradalmat?
Találtam egy cikket, bár maga az oldal hírek kifigurázásával, viccelésével foglalkozik, elgondolkoztató...
hircsarda.blog.hu/2012/10/24/az_imf_tehet_56-rol_825
Vajon honnan szedte a lényeget?

Kajman 2012.10.28. 06:29:29

A fenti linket ajánlom mindenki figyelmébe...

elyshia 2012.10.28. 09:28:08

@FehérVándor:
a találkozóra én is benevezek, ha megfelelő időpontot tudunk találni, és amire majd viszek némi saját nedűt. A pálinkázáshoz.:-)

látom volt itt élet az elmúlt két napban...:-)

Szép vasárnapot mindenkinek!

20121221 2012.10.28. 09:57:03

Jó napot mindenkinek !

Nem tudjátok véletlenül, hogy ma(Vasárnap)hajnalban is volt Meditáció, tényleg és mikor, mert óra visszaállítás volt !

Atlantisz69 2012.10.28. 10:18:03

@20121221: Szia!
Vasárnap mindig este 9-kor van meditáció.
Üdv, szép napot.

timurida (törölt) 2012.10.28. 14:00:28

@Kajman: Igen, az 1956-os szabadságharc egészen másról szólt. A magyarság akkor nyilvánította ki, hogy sem a keleti jellegű, sem a nyugati jellegű, de lényegében azonos irányítás alatt álló világdiktatúrából nem kér.
Szándékomban van, lehet, hogy még ma begépelem és közreadom, olyan 1956-os tiszta médiumi csatornából származó üzenet, - amely ha az adott kor és gondolkozásmód jellegét felismerjük és azt a maga helyén kezeljük - ami teljesen visszaigazolja, hogy az nem egy politikai vagy függetlenségi harc volt a szó klasszikus értelmében.

Kajman 2012.10.28. 14:51:06

@timurida:
Szia! Na az jó lenne. Elolvasnám szívesen. A link viszont azèrt volt nagyon èrdekes, mivel az egy vicc vagy inkább mèm oldal. Valahogy úgy èreztem, hogy elèg közel járt az igazsághoz.

timurida (törölt) 2012.10.28. 14:54:07

@Kajman: Én is annak láttam, bár a szándékuk szerintem ellentétes volt. Ki akarták gúnyolni 56-ot is és mindent, ami a háttérhatalommal ellentétes.
Ennek ellenére(ez a sötétség gyengesége) belenyúltak az igazságba....

timurida (törölt) 2012.10.28. 15:02:26

Itt van az 1956-os csatornázott üzenet. Ha megnézitek majd a dátumot és kicsit utána kutakodtok a történelemben, akkor egyértelművé válik, hogy pontosan látták az eseményeket odaátról. Ugyanis október 31-én találkozott Hruscsov pártfőtitkár Brioni szigetén Titóval és kapta meg a zöld utat a katonai akcióhoz. Ettől tette ugyanis függővé. Ha a jugoszlávok nemet mondanak, akkor Hruscsov nem ad utasítást Magyarország letiprására. Tito viszont a szabadkőműves Cabal embere volt és az onnan kapott parancsot teljesítette. de erről október 31-én még nem tudott senki....
A csatornázó médiumot (RM) személyesen ismertem. Hitelessége - számomra - megkérdőjelezhetetlen.:

Kegyelem néktek és békesség a mi Istenünktől és Atyánktól mindörökké!

Egy vajúdó nemzet, amely a hazugságból, az alakoskodásból, az igazságtalanságok sorozatából és a legnagyobb elnyomásból az igazság, a kölcsönös megbecsülés, az egyenlőség és a hamisítatlan tiszta, igaz élet felé törekszik, és igyekszik jóvátenni minden igazságtalanságot, megadni a népnek az emberhez méltó életet, ki akarja építeni az utat, hogy azon haladva, visszatérjen a megcsúfolt, megtagadott Istenhez.

Milliók kérése ostromolja az eget és várja a csodát Istenétől, hogy ezt a sokat szenvedett országot kiszabadítsa. Az Atya megkönyörül a népen, bár a szenvedések poharát még nem veszi el, mivel tisztulásra van szüksége. Egy ideig még nem engedi, hogy győzelme teljes legyen. Teljes legyen hitében, alázatában, megbocsátásában és szeretetében, hogy megismerje azt a boldogító érzést, mit jelent egy nép életében az igazi testvéri együttérzésben való összeforrás, amikor EGY cél érdekében valamennyi EGY emberként küzd s ehhez a küzdelemhez Isten áldását kéri.

Ahol Isten segítségét kérik, onnan a segítség nem marad távol. Ahol mindent az Isten hatalmára és erejére bíznak, az a hatalom és erő elvégzi a maga munkáját. Egy felszabadult nép örömkönnyes hálával köszöni majd meg Istennek, hogy segített rajta.

Sok az ellentét, amit le kell győznie a népnek. A Sátán, szolgáin keresztül ismét harcba indul, hogy megakadályozza az igazság győzelmét. De ereje semmivé válik, mert ahol Isten akar valamit, ott a Sátán megsemmisül. E sokat szenvedett nemzet hajója, szerető és könyörületes Atyánk vezetése mellett el fog jutni a révbe, hogy szabadon kibontakozhassék a világosság nyújtotta tudás és az abból folyó igazi élet.

Az utolsó időkben minden nép és nemzet meg lesz próbálva. Ez a megpróbáltatás vagy felemelkedését, vagy bukását hozza el aszerint, hogy milyen annak a népnek vagy nemzetnek a lelkisége. Mire irányul a törekvése, mi az a cél, amit el akar érni. Ilyen formánban történnek a kiválasztások, rostálódnak a lelkek hova tartozandóság szerint. Megmondtuk néktek. Szavaink igazságát, a megtörténtek fogják igazolni. Ez még csak a kezdet! Boldog örömmel fogjátok tapasztalni, hogy amit az Atya küld nektek és amit az Atya ígér, az meg is fog történni.

Még sok nem várt esemény fogja nemcsak népeteket, hanem az egész világot váratlanul és készületlenül érni. Ezekre szükség van és szükség lesz a lelkek tisztulása és Istenhez való fordulása érdekében. Ez mind belátásból és a belátás indította szabad akaratból fog megtörténni.

Forrong a Föld. Jogosan, vagy jogtalanul, az igazság szellemében vagy igazságtalanul, mindenütt harcot indítanak. Valami űzi, hajtja a népeket és nemzeteket, aminek nem tudnak ellenállni. Ideges feszültséggel telített az emberiség. Ők nem tudják hogy ez nem más, mint a kétezer év vége felé járó emberiség végső erőfeszítése és harca, amit a szellemvilág indított el, hogy a kétezer esztendő lezárulva, a Föld emberei és a szellemvilág lakói közös egyetértésben, közös erővel munkálkodnak az atyai bölcsesség, szeretet és akarat szerint. Ő akkor lesz látható a világ számára. Mi is. Számotokra pedig nemsokára! Igen, nemsokára!

Forrjatok össze a szeretetben! Segítsétek és vigasztaljátok súlyos, lelki beteg testvéreiteket. Hirdessétek nekik az Atya megbocsátó, könyörületes szeretetét a Hozzá visszatérő gyermekeinek, akiket szeretetébe fogadva vezet a megismerés, az igazság, a világosság és az élet útján, mindörökké.

Pál apostol

Budapest, 1956. október 31.-én

20121221 2012.10.28. 15:05:24

@Atlantisz69: Csak azért kérdeztem, mert valahol, hajnali 3 óra 30 percet láttam, mint Meditáció kezdési idő(Magyarország), és most meg óra visszaállítás is volt, ezért saccoltam 2 óra 30 percre !

Atlantisz69 2012.10.28. 15:41:41

@20121221: Az az időpont csak október 22-re volt érvényes (a nagy világ meditáció). Mint már említettem vasárnap este 9-kor van közös meditáció. Cobra oldalán is utána tudsz nézni.

Kajman 2012.10.28. 15:55:07

@timurida:
És a Föld népei még jobban forrnak, mit valaha.
Nagyon érdekes volt köszönöm! :)

Kajman 2012.10.28. 16:12:56

Még egy link nektek :)
Letartóztatások? :
kaslerarpad.hu/?p=1774#more-1774

zazuma 2012.10.28. 16:40:18

@timurida:
Jó a meglátásod, legutóbb a földicsillagok.hu oldalon azt olvastam, hogy a 144000 nem szám, hanem frekvencia. Erre nem is gondoltam, hogy frekvencia is lehet. Valószínű, hogy elég tágan lehet értelmezni, ahogy írtad is. Odaát majd megértjük.:) Két feles után pedig magunktól is rájövünk még itt is...:D

elyshia 2012.10.28. 18:34:21

így nem sokkal a heti közös meditáció előtt egy kis ráhangoló olvasnivaló.

sites.google.com/site/balazsrozalia/2012-aktulis-energik/csendes-spiritulis-forradalom

elyshia 2012.10.28. 18:41:47

még valami: nem tudom, figyeltek-e erre, de az óraállítás miatt mostantól nálunk este 8-kor indul a meditáció. Nézzétek meg Cobra oldalán a visszaszámlálót.

Találkozunk a meditáció alatt.

Namaste

20121221 2012.10.28. 18:44:11

@Atlantisz69: A Vasárnap esti 9 órakor kezdődő Meditáció, mennyi ideig tart ?

20121221 2012.10.28. 18:47:13

@elyshia: Tehát Vasárnap este 8 óra ! Tőled is azt kérdezem hogy mennyi ideig tart ? Meg hogy be tudnád ide linkelni a Cobra oldalát, ahol ez található ? Kösz előre is !

elyshia 2012.10.28. 18:58:41

@20121221:

minden kérdésedre ilyen gyorsan jöjjön válasz :-))

Cobra oldala:

2012portal.blogspot.hu/

hogy mennyi ideig tart? Nincs meghatározott időtartam, én 20-30 percig szoktam meditálni ilyenkor. De volt már, hogy belefeledkeztem :-) és ennél is tovább tartott.

Namaste

elyshia 2012.10.28. 19:00:46

@20121221:

jobb oldalon keresd a számlálót, kettőt találsz, az első a heti meditáció visszaszámlálója.

20121221 2012.10.28. 19:11:05

Akkor erről mit tudtok mondani ! Én olyat vettem ki belőle, hogy december 21.-én Egyiptomban, a Nagy-Piramisnál, egy portál fog aktiválódni ! Nagyából ? powerplaces.com/download/Egypt_PortalActivation.htm

zazuma 2012.10.28. 19:31:29

@20121221:
Majd megnézem meditáció után, amit Egyiptommal kapcs linkeltél, de igen, időközönként nyílnak portálok. Én is olyan 20-25 percig szoktam a meditációt csinálni.

zazuma 2012.10.28. 19:32:32

@elyshia: Köszi, h ilyen szemfüles vagy és észrevetted az óraállítást!

20121221 2012.10.28. 19:39:36

@zazuma: Hogy kell koncentrálni a Meditációnál, mit kell pontosan csinálni ?

zazuma 2012.10.28. 20:47:38

@20121221:
Szia!
A meditáció menete meg van adva, itt az oldal jobb oldalán a Bejegyzések cím alatt található, címe: "Meditáció minden vasárnap este 9 órától egészen a Föld felszabadulásáig". Először olvasva kissé hosszadalmasnak és bonyolultnak tűnik, - még puskáztam is eleinte a szövegre tekintve, - de ha begyakorlod a lépéseket, magától fog menni. Ha nehéznek találod, tudok könnyítő trükköt ajánlani, ami ugyanolyan ha nem jobb hatást biztosít.
Az október 22-i hajnali meditáció kicsit eltért a szokásos vasárnap estitől, azt utólag is meg lehet csinálni, ha elhatároztad magad, ennek szövege szintén megtalálható a Döntés napja október 21/22 című bejegyzésben.
Kellemes gyakorlást!:)

zazuma 2012.10.28. 20:52:05

@20121221:
Most néztem meg, amit a meditációval kapcsolatban belinkeltél. Ez az október 22-i meditáció volt, a döntésünk kinyilvánítása, olyan, mint egy szerződés, ami le van tesztelve, hogy mennyire komoly az egyének részéről.

Zseniális teknős 2012.10.28. 21:22:41

Helló !

Hogy én se maradjak ki a linkek játékából :)ha már a pálinka partira nem megyek :)De majd itthol iszom az egészségetekre :)
Egy hónap alatt képes vagyok felemészteni 2-3 üveg sört is, ha belehúzok :)
Itt van mindjárt 2 hír is :)
hungarianrealnews.com/news.php?readmore=294
idokjelei.hu/2012/10/celente-nemcsak-nemetorszag-aranya-hianyzik/

Szép estét !

20121221 2012.10.28. 21:28:43

@zazuma: Lehet hogy ezzel a videóval könyeb ? http://www.youtube.com/watch?v=6ILmGXIV9CM&feature=player_embedded#!

20121221 2012.10.28. 21:29:45

@20121221: @zazuma: Tehát erre gondoltam ! http://www.youtube.com/watch?v=6ILmGXIV9CM&feature=player_embedded#!

20121221 2012.10.28. 21:30:58

@20121221: Nem tudom ide linkelni ! http://www.youtube.com/watch?v=6ILmGXIV9CM&feature=player_embedded#!

20121221 2012.10.28. 21:32:08

@20121221: Pedig eddig sikerült ! http://www.youtube.com/watch?v=6ILmGXIV9CM&feature=player_embedded#!

20121221 2012.10.28. 21:45:32

Nem tudjátok hogy kell a saját bejegyzést törölni ?

20121221 2012.10.29. 00:14:19

Egy földönkívüli "küldönc" hangja (1977. november 26.)www.youtube.com/watch?v=dS8xSOf4DRw&feature=share

foreign affair 2012.10.29. 18:54:07

Most már kezd világossá lenni előttem micsoda harcok mennek még elképzelhetetlen szinteken is.
Ne tévesszen meg senkit a látszólagos csend, vagy a hírnélküliség. Hazánk az egyik legkeményebben támadott régió/nép. A materiális "harcok" csak jéghegy csúcsa. Minden kis meditáció, minden imádság számít. Valamint egy fogalom, amit az egész nemzet elfelejtett úgy ezer éve: ÖSSZETARTÁS!!!
Mondd csak ki hangosan nézd meg mennyire eltűnt ez a szó. Minden oldalnál, irányzatnál fontosabb az összetartás.

zazuma 2012.10.29. 19:26:54

@Zseniális teknős:
Egy hónap alatt 2-3 üveg sör? Hú, nagyon megelőztél, nekem ez egy év alatt sem megy...:D Vicces, de igaz.

zazuma 2012.10.29. 19:31:56

@20121221:
Ha már megjelent a bejegyzés, akkor fogalmam sincs, hogy lehet törölni. Szerintem mi olyat nem tudunk.
Ne aggódj, a linkelést nekem is tanulnom kéne. A megadott cím alapján majdcsak megtalálom a youtubon.

zazuma 2012.10.29. 19:40:12

@Zseniális teknős:
Ez a linkelt hír nagyon durva! A CNBC vezérigazgatóján "le is verték"! Sajnálom, de ekkora pozícióban tudják mekkora a tét (a család), mégis felvállalta. Nagyon-nagyon bátor!

palierv 2012.10.29. 20:01:39

Drága Fénytestvéreim!
Gaia nagyasszony, szeretett Földanyánk kérése, hozzánk, hogy a Sandy hurrikán által okozandó sérülések,károk enyhítése érdekében minél többen küldjünk fényt az érintett térségbe.
Köszönöm!

zazuma 2012.10.29. 21:35:46

@palierv:
Örülök, h ezt írod, pont ez jutott eszembe kb. egy órával ezelőtt! Rajta vagyok!

Zseniális teknős 2012.10.30. 00:06:29

@zazuma: Szia !

Akkor te nyertél :)
Ha inni támad kedved szólj nyugodtan és berugunk.. :)

Más :
www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c

20121221 2012.10.30. 01:44:09

Vajon a New Yorkot fenyegető SANDY hurrikán természetes ? vilaghelyzete.blogspot.hu/

palierv 2012.10.30. 08:03:34

@zazuma: Azért jutott eszedbe, mert Te a földi lelkek azon kisebbségéhez tartozol aki figyel a szellemétől kapott intuíciókra, hallgat rá és igyekszik is aszerint cselekedni egy kollektív jobb érdekében.
20121221: Hogy természetes, vagy nem az nézőpont kérdése, az biztos, hogy mint mindennek ennek is megvan az oka és a haszna. Ez a vihar is része Földanyánk felemelkedési folyamatának, rezgésszám emelésének. Azon a környéken elég sok szenny, szenvedés, harag, negativitás halmozódott fel az utóbbi 3 évszázadban, amit most meg kell tisztítani. A "bűnös város" még így is sokkal jobban járt, mintha egy nagyobb negatív esemény által történt volna ez meg. A potenciálja ennek is megvolt. Ami a vihar kiváltó oka volt ahhoz valóban valószínűleg van köze a háttérhatalomnak, ők csak azt nem tudják, hogy ezáltal mégiscsak valahol hozzájárulnak Gaia felemelkedési folyamatához. Ezért lett ez engedélyezve számukra. Minden folyik tovább az Isteni Terv folyómedrében, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy hagyjuk magunkat sodortatni az árral, néha csapjunk egyet-kettőt a kezünkkel (imával, meditációval, vagy csak egy mosollyal az embertársaid felé), sodrásirányba és ne azzal szembe.

20121221 2012.10.30. 18:10:19

Sziasztok !

Megtaláltam a választ: 1997-ben SANDY néven miért szimuláltak NY-ot elérő hurrikánt?

vilaghelyzete.blogspot.hu/

zazuma 2012.10.30. 21:14:29

@20121221:
Átnézem a linkelt olvasnivalót!

zazuma 2012.10.30. 21:22:57

@Zseniális teknős:
A villanykörtés részt majd megnézem.
Bármikor beugorhatsz, szomjas típus vagyok:) Pí víz minden mennyiségben...:D

20121221 2012.10.30. 21:43:44

A villanykörtéshez kapcsolódó, Igazság videók !

Monsanto szerint a világ www.youtube.com/watch?v=IMiuh-UnqbE&lr=1

A Nagy Globális Felmelegedés Svindli www.youtube.com/watch?v=qyKJiMptXkU&feature=relmfu

Egy írás is mondjuk !

A parlagfű a leghasznosabb gyógyító növényünk? magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=987:a-parlagf-a-leghasznosabb-gyogyito-noevenyuenk&catid=44:jelen&Itemid=163