2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

•Frissítés; Galaktikus Konföderáció

2012.10.30. 01:16 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában.

Tehát akkor a hírek:

1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA Keleti Partja felé, példátlan méretű készültségbe helyezve a hatóságokat. Sokak szerint a vihart mesterségesen generálták,egy a HAARP-ot figyelő oldal skálájukon 10-esnél nagyobb, korábban nem tapasztalt frekvencia eredményeket mért(fehér folt). Benjamin Fulford állítása szerint: " Magasrangú források a Pentagonból felhívták a Fehér Sárkány Társaság figyelmét, hogy az USA keleti partja felé közeledő masszív vihart a háttérhatalom náci frakciója idézte elő a HAARP segítségével." 
Igaz-e vagy sem, döntse el mindenki maga, mindenesetre a képek árulkodóak. Remélhetőleg nagyobb lesz az egésznek a füstje, mint  a lángja, egyébként sokan meditáltak egész nap ennek érdekében..
Bővebben a HAARP-ról, akit esetleg érdekel: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/

 

haarpstatusmap_1.jpg

dutchsinseF.jpg
Elég élesen kivehető, hogy valami nem kóser, természetellenes a piros körvonal. Forrás:www.vilaghelyzete.blogspot.hu

2, Cobra rövid meditáció értékelése

"A kritikus 144000 főt nem értük el a Döntés Napján, de nem voltunk messze tőle, és a kollektív döntésünk egy erőteljes szabad akaraton alapuló bázist hozott létre, amelyet soha nem tudnak immáron kioltani,és az ereje innentől csak nőni és nőni fog, segítve az Esemény mihamarabbi manifesztálódását.. 

Stream.jpg

A meditációt követő napokban sokan negatív asztrális támadásoknak voltunk kitéve, letesztelték a Fény Győzelme iránti elkötelezettségünket. A kollektív pozitív szabad akaratunk azonban immáron elég erős ahhoz, hogy ellensúlyozza ezeket a hatásokat a 'pozitív vektorunk' stabil és egyértelműen érezhető a bolygó fényrácsában amit közösen elértünk."

3, Felkerült az internetre sokéves fordítói munka után a Law of One/ Az Egység Törvénye nevű közvetítésfolyamat, amelyet én az általam valaha olvasott egyik legtisztább, legérdekesebb csatornázásként tudnék leírni, David Wilcock is sokat merített az anyagokból, az üzenteket RA/RÉ küldte 3 együtt dolgozó csatornázónak. Carla Rueckert és Don Elkins 19 éven át folytattak közvetítői munkát, mielőtt az Egység Törvénye szöveggel kezdtek el foglalkozni. Jim McCarty egy évvel a kezdete előtt csatlakozott hozzájuk. A szöveg kérdés és felelet formájában született meg. Ré, a közvetítő entitás, világossá tette, hogy csak arról beszélhet, amiről kérdezik, mert különben a szabad akarat törvényét sértené meg. Az ember annak a megértésére érett meg, amit kérdésként már meg tud fogalmazni. A közvetítés 3 éven át zajlott pár heti gyakorisággal.

Összefoglalók:

http://exopolitika.freeblog.hu/archives/2012/10/07/Re_es_az_Egyseg_Torvenye/

http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php

Teljes szöveg(pdf, szabadon letölthető, 346 oldal) : http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/the_law_of_one_book_1_hungarian.pdf

Mindenképpen ajánlom a tanulmányozását, érdekes. Mivel a jövő képlékeny, egyes potenciálok a 80'-as évek óta megváltoz(hat)tak. Az információk helyességének ellenőrzésére, mindenki használja a belső iránytűjét.

 

Most pedig következzen Cobra cikke a Galaktikus Konföderációról. Fontosnak érzem tisztába tenni a dolgokat, mivel annyi mindent lehetett már olvasni ebben a témában, Cobra leírása pedig a racionális elme számára is érthető, logikus, mindenféle "sziruptól" mentes..
A 'Felemelkedett Mester' jelzőtől néhányan ódzkodnak, de véleményem szerint, mint ahogy egy ácsmester, karate mester, vagy egy jedi mester esetében, itt sem alá-felé rendeltségi viszonyról van szó az átlagemberekhez képest, hanem egy bizonyos területen, jelen esetben az élet iskolájában való előrehaladottságra utal a név, személy szerint kétlem egyébként, hogy ha ezek a lények tényleg felülemelkedtek a 3. dimenzióból és jelenleg is élnek, mitöbb aktívan részt vesznek a galaxis ügyeiben, igényt tartanának a "Felemelkedett Mester" titulusra. Remélem lesz rá alkalmunk, hogy erről megbizonyosodjunk.

FehérVándor

Galaktikus Konföderáció
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/10/galactic-confederation-as-i-have-said.html

Eredetileg megjelent: 2012 október 2

Ahogyan korábban is említettem, a Galaktikus Konföderáció egy laza uniója a galaxisban található pozitív civilizációknak, úgymint a Plejádiak, Szíriusziak, Arcturusziak,stb..( Az Arcturus más néven Medve Őre, az Ökörhajcsár csillagkép legfényesebb  és az éjszakai égbolt egyik legjobban kivehető csillaga egyben.  Először a híres próféta, tisztánlátó, Edgar Cayce tett róluk említést és mint az ötödik dimenzióban létező, spirituálisan rendkívül fejlett őrzőit a Földnek írja le őket.http://hu.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce FV). A Galaktikus Konföderáció vezetői Felemelkedett Mesterek, felvilágosult tudatállapotban létező lények. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderációt sok néven ismerik: Galaktikus Federáció, Galaktikus Federációja a Fénynek, Bolygóközi Galaktikus Konföderáció, Egyesült Bolygóközi Federáció, stb.. Mindegyik név ugyanazt a pozitív csoportosulást takarja.

Egy olyan pletyka kering az interneten, miszerint a Galaktikus Federáció és a Galaktikus Federációja a Fénynek két különböző csoportot takar, az egyikről pozitívként, a másikról mint negatívként írnak. Ez valótlan információ. A Földet leszámítva nem léteznek már negatív földönkívüli csoportosulások. Mind a Galaktikus Federáció mind a Galaktikus Federációja a Fénynek ugyanazt a pozitív csoportot jelöli.

Sokan állítják a Földön, hogy kapcsolatban állnak a Galaktikus Konföderációval(továbbiakban GK). A legtöbb esetben ez ugyancsak nem igaz. Néhányak valós energetikai kapcsolatot létesítenek, de a telepatikus üzenetek többségét az Arkhónok az asztrális és éterikus síkokon elfogják, majd pedig úgy módosítják, hogy első ránézésre szeretettel és fénnyel telinek tűnjenek, de valójában csak üres frázisok ismételgetését tartalmazzák. Ezen felül még gyakran hamis információkat kevernek az üzenetekbe és ez érthetően sok félreértést, zavarodottságot szült a téma iránt érdeklődők körében. A legtöbb csatornázó őszintén elkötelezett a Fény irányába, egyszerűen csak nem tudják kijátszani az Arkhónok által kreált Fátyolt. Emellett nagyon kevesen az NSA( USA Nemzetbiztonsági Hivatala, FV.) ügynökei.

Azon csatornázók üzenetei, akikhez nem ér el az Arkhón technológia, mindig új, friss információkat szolgáltatnak és nem csak sallangos frázisok tömkelegéből állnak.

A legtöbb, a GK-val valós kapcsolatban álló személy a 90’-es évek közepe és vége fele intenzív és brutális elmekontrollnak lett alávetve különféle földalatti bázisokon. Az elméjüket megbontották( több alteregó-t hoztak létre. Bővebben erről ennek a cikknek a 2. felében lehet olvasni: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/08/05/a_terv_es_mit_tehetsz_te_a_valtozasert FV) és dezinformációt ültettek a GK-ról a különböző személyiségeikbe. Ezt az akciót a magasrangú Arkhónok vezették, akik ebben az időben a karantén alá vont Földet irányították, mivel attól tartottak, hogy a GK felszabadítja a Földet. Jogosan féltek ettől, hiszen a GK a háttérhatalom fenyegetéseitől függetlenül segédkezet nyújt a bolygó felszabadításában.

Az Ashtar Parancsnokság a GK-nak egy olyan részlege, amelynek elsődleges feladata a Föld bolygó sötét erőktől való megszabadítása.

Com (1).jpg

Ashtar egy Fénylény és nem tartozik a kitalált Bafath csoporthoz, ahogy néhányan állítják. Saint Germain is egy Fénylény, ahogy Kuthumi és a többi Felemelkedett Mester is. Ők felülemelkedtek a dualitáson és ítélkezéstől mentesen sugározzák a szeretetet. Sajnos a legtöbb, magukat tanítványaiknak beállító emberről ugyanez nem mondható el.

Ashtarnak van egy ikerlelke, akinek neve Astara. Ő hozta el az Istennői misztériumokat a Földre és Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast(Isis), Aphrodité és Vénusz néven is ismert. Ashtarhoz hasonlóan ő is egy Fénylény. A háttérhatalom megpróbálta eltörölni, majd meghamísítani a tanításait, de az Istennő győzedelmeskedni fog.

Cobra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr774878208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajman 2012.10.30. 07:34:37

Jó reggelt mindenkinek!
Először is köszönöm FehérVándor :)
Másodszor: a cikkben utalsz arra, hogy sok médium, csatornázás szennyezett.Az egyik csatornázás utal is rá (Greg Miles). Az érdekessége mégsem ez, hanem az, hogy ez a csatornázás 2012.09.11-én (érdekes dátum)
utal a mostani nagy balhéra New York közelében!
Bár egy részét ennek a csatornázásnak is kissé önösnek érzem, érdemes elolvasni.
Azért röviden idézek ebből a csatornázásból:
"Ezt a hajózási útvonalat Szent Lőrinc-víziútként ismeritek, mely az Ontario-ba és az Erie-tóba folyik, és úgy látjuk, hogy ez a vízi út lehetővé teszi a víz beáramlását, árvizet okozva a folyó mentén. E két nagy tó déli peremén elhelyezkedő part menti területek szintén nagy mennyiségű árvizet fognak kapni és előre jelezzük annak szükségességét, hogy kitelepítsék az itt élő lakosságot valamint azt, hogy védőgátat építsenek, mely meg tudja akadályozni, hogy további víz folyjon a Szent Lőrinc-folyóba. Ha úgy döntünk, hogy védőgátat építünk, hogy elzárjuk ezt a vízi fővezetéket, szintén meg fogjuk szakítani a kőszén-importot, mely az ezen a területen működő energiavállalatok áramellátásához szükséges.

Az egyik ilyen város neve Dunkirk. Nyugat New York-ban helyezkedik el, és ez az a város, ahol a mi csatornánk, Greg is él. Tehát, ha van bárki közöttetek ott, aki azt hiszi, hogy bármiféle részrehajlást mutatunk, vagy hogy az, aki velünk dolgozik, nem fog bármilyen kihívást megtapasztalni a többiekhez hasonlóan, annak azt üzenjük, hogy tévednek, mivel a csatornánk, Greg és a többi családtagja is kihívásokkal fog szembesülni ezen időszak folyamán. Greg-et hónapokkal korábban figyelmeztettük arról, hogy ez lesz a helyzet és ő egyszerűen összepakolhatott volna és elköltözhetett volna máshova az ő eredeti szándéka szerint, magával víve a testvérét és a csodálatos Rico nevű kutyáját. Ehelyett, azt tanácsoltuk neki, hogy azt szeretnénk, ha maradna és szembenézne ezekkel a kihívásokkal ahelyett, hogy elszalad előlük. Ebbe ő beleegyezett. Ő és a családja úgy döntött, hogy marad, tudván azt, hogy a város, ahol él, nagyon könnyen árvízi területté válhat és tudva és értve azt is, hogy az elektromos áram az otthonában akár meg is szűnhet működni."
Szép napot mindenkinek :)

Atlantisz69 2012.10.30. 08:39:58

Sziasztok!
találtam egy cikket, ami Cobra írásához passzol. Mármint a fény előre törését illetően.
sirius-plejad.blogspot.hu/2012/10/egy-nagyobb-valtas-volt-napokban-aisha.html

Agenor 2012.10.30. 11:08:12

Köszönöm az infókat FehérVándor!

A RÉ anyagok tényleg zseniálisak, és a fordítóknak hála, végre magyarul is olvashatók a közlések. Ajánlom én is mindenkinek, mert egészen egyedi és különösen tiszta üzenet.

+ nem tudom volt-e már linkelve, de az Alaje kérdések-válaszok fodítása elérhető innen:

www.alaje.hu/kv_index.php

Kajman 2012.10.30. 11:21:59

Juj azt el ne felejtsem letölteni. :)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.30. 13:54:26

A HAARP-ról egyébként mit hisznek a hétköznapi emberek? Mit mondanak nekik, mi megy ott? Időjárás figyelő vagy mi? Nem hallottak még semmi negatívat róla, vagy hogy mi megy ott valójában? Tovább nem is foglalkoztak a témával? Valaki felrobbanthatná igazán ezeket.

És amúgy a minket befolyásoló sugárzásokkal, frekvenciákkal már nem történik meg a szabad akarat manipulálása, beleavatkozása? Ezt a negatívak is elfogadták mivel egyetemes törvény. Akkor mik ezek a módosított csapvizek, ételek, levegő szennyezések és a többi. Már alapból manipulálják az érzékenységünket, felfogásunkat, ebből adódóan a szabad akaratunkat is.

A vihar pedig lehet Gaia jelzése is. Úgy volt, hogy a HAARP rendszer már nem ilyen erős. A pénzügyi dolgokat sem tudják már visszatartani sokáig, nagyon szorul a hurok "felesleges" lenne látványos "finálé", ha a vég kifejlett úgy is a Fény győzelme lesz! Már pedig így lesz.

De az emberek úgy sem fogják soha feladni azt, hogy a Fény világa legyen a Földünk. Ez a sorsa. Még a halál sem lehet akadály. Mind csak késleltetés, vagy utolsó rúgások lehetnek.

Atlantisz69 2012.10.30. 14:31:56

@Al David: Maximálisan egyet értek!
Nem értem én sem, hogy minek ugrálnak, hiszen a vak is láthatja, hogy mi győzünk. Arra azért még kíváncsi vagyok, hogy a fősodratú médiában mikor indul be a látványos változás (nyitás).

elyshia 2012.10.30. 14:49:50

@Atlantisz69:

ez most csúnya lesz és tőlem tán szokatlan de a sarokba szorított patkány sem lenget fehér zászlót, utoljára még neked ugrik ha teheti... harap még egyet. Ez van.

Ez a link nem hiszem, hogy a blogot olvasóknak újat mond, de...:-))

szepjovot.blogspot.hu/2012/10/nagyon-megvaltozik-naprendszer-nasa.html

Namaste

Kajman 2012.10.30. 15:12:59

@zazuma:
Köszi, tudod a gyorsaság meg minden :)

Ám az előbb néztem a CNN-t. Obama kihívója mondott valamit a FEMA táborokról, csak mivel az angol tudásom meglehetősen sekélyes ezért nem igazán értettem. De valami olyasmit, hogy meg kéne nyitni az emberek előtt...

elyshia 2012.10.30. 15:53:06

még egy kis olvasnivaló:

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/10/a-jelen-oszthatatlan-gombje.html

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/10/a-rezges-torvenye.html

Gondolkodtatok már azon, mennyire szép mondat ez:

Én egy másik Te vagyok.

Érdemes kipróbálni meditációs mantraként is.

Namaste

Kimberley 2012.10.30. 16:37:28

@Atlantisz69: Nem fogják feladni, az utolsó pillanatig harcolnak. Ezt kell tennünk nekünk is. De semmi gond, a 'váltás', amiről ír a másik blog, pont most meséltem valakinek, hogy tisztán érezhető volt. Úgy vettem észre, hogy sokan éreztük. Fantasztikus. Nagyon jó lehetőség új energiákat befogadni. Én nagyon jól érzem magam. Pár nappal ezelőtt nagyon kész voltam, 'ok nélkül', de aztán elkezdtem rendezgetni a gondolataimat és ráéreztem, hogy igen, egy nagy változás készül. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meg is valósul. Aki érzi ezt a jó érzést, igyekeznie kell megtartani. Nem nehéz. És akkor mielőbb látszani fog a váltás a fizikai síkon is. Igazából olyan érzés ez már önmagában is, mint egy emelkedés. Mintha frekvenciaemelkedés történt volna. Aki nem érzi, szerintem rá tudja emelni magát valahogy.

zazuma 2012.10.30. 19:26:03

@Kajman:
Fema? Igen, próbálkoznak, de szerintem nem lesz belőle semmi. Láttam aurafotót Obamával és kihívójával kapcsolatban. Obama fényes volt, a másik egyértelűen sötét. Már ha egyáltalán igaz a fotó és nem trükk.
@Kimberley: Volt frekvenciaemelkedés, én is éreztem.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.30. 22:58:33

@zazuma: Egyébként több helyen is olvastam, hogy Obama a Fény oldalán van csak be van építve. De ezt aztán végképp nem tudom megerősíteni. Ha egy aura fotón fényes, akkor a negatívok csak rájönnének ilyenekre.

set12& 2012.10.30. 23:10:15

Én mondjam Nektek, hogy a Föld természetes működése az ami most történik?
Volt egy napkitörés, egy erős rengés, és az amcsik zsuzsája. Nahát:-)

Az hogy Mo.-ra bejött egy vihar, kitisztította az országot, hóval-azaz fehér fénnyel- vonta be, eltörpülne ?
Erre is lehet fókuszálni, arra, hogy védett helyen harpolunk, és linkelgetünk.:-)

Ez a vihar kozott valakit, vagy valamit, ez az érzetem igen erős:-)

set12& 2012.10.30. 23:11:22

hozott!! javítottam.

Atlantisz69 2012.10.31. 07:46:13

@set12&:
Én a hétvégén vettem észre magamon, hogy valami furcsa (pontosabban péntek óta). Nem kellemetlen, sőt... Azóta mintha könnyebb volna a meditálás is.
A közérzetem meg teljesen rendben van :-)

zazuma 2012.10.31. 08:18:47

@Al David:
Ha azon a fotón Obama tényleg fényes, azt a sötétek technológiájukkal már tudják. (Amennyit azok blackmágiáznak).
Én is azt olvastam, hogy magasan fejlett lélek és a kellő időben majd be is bizonyítja, egyelőre nem tud még kibontakozni.

Kajman 2012.10.31. 08:49:24

Ám az èrdekes FehèrVándor által feltett második kèp. Ha a kèt szèlèt meghosszabítjátok, kaptok egy pontot. Körzővel az ív másik oldalán is megállapítható az ív külső rèszènek közepe. A kapott kèt pontból húzzatok egy egyenest èszak felè. Na merre fog mutatni? Ne álljatok neki, èn is csak szemre nèztem mèg meg, de az iránya nagyon Alaszka felè mutat. Ott meg mint tudjuk a HAARP rendszer elemènek egyike van...Javítsatok ki, ha nagyot tèvedek. :)

Atlantisz69 2012.10.31. 09:57:40

Cobra oldalán megjelent egy új frissítés, valaki le tudná fordítani pontosan? A google fordító nem ad tiszta képet.

miczo 2012.10.31. 10:20:18

@Kajman: A hárfa hullámtere nem sík dolog, a mikrohullámú sugárzást az ionoszférába lövik fel, onnan verödik vissza a Föld szinte tetszöleges pontjára koncentrálódva. Szóval ilyen szerkesztéssel nem nagyon lehet meghatározni a forrást. A hálózat összes nagyobb adójának koordinátája már ismert, Alaszka csak az egyik. (vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/08/hogyan-lehet-vedekezni-haarp-sugarzasa.html).

miczo 2012.10.31. 10:29:27

Kezembe akadt egy nagyon jó riport fordítása, a Project Camelot készítette még 2009-ben. Igaz csak érintölegesen, de a legtöbb dolgot visszaigazol amiröl Cobra beszélt. Nem rövid, de érdemes elolvasni.

projectcamelot.org/lang/hu/dane_tops_hu.html

Egy részlet:
"Ez egy börtönbolygó. Be vagyunk börtönözve ezen a bolygón és a tudatlanságunk a fő esköz ami bilincsben tart bennünket. Nukleáris háborúk folytak régen a földön. Tudományos bizonyitékok vannak arról, hogy mindenhol a Földön sugárzó üveget találtak, és hogy egyéb hatalmas robbanások voltak a Földön nagyon régen.
Most már bizonyitékok vannak arra is, hogy más civilizációk éltek a Földön elöttünk. Sokan a jelenlegi Földicsoportból fogólyként van ide telepítve és hipnotizálva. Az emberek, vagy lelkek, vagy a spirituális lények akik vagyunk, nem véletlenül vagyunk itt. Sokan nem tudják elhagyni a Bolygót, mert egy amnéziát generáló elektromos háló tart itt minket.
Nem tudjuk eléggé felébreszteni saját magunkat, hogy összegyüjtsük a tudományt amivel a ciklikusan változó Földet kezelni tudnánk, mert annyira elmemanipulálva vagyunk és sokan közülünk úgy él, mint Truman, a Truman Showban. Nagy igazságok vannak abban a filmben."

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.10.31. 11:29:23

Ezt érdemes elolvasni: ezomisztika.hu/dimenzio

"Ha a Föld lép be elsőnek a FOTON ÖVBE, az ég olyan lesz, mintha égne, ám biztosak lehetünk benne, hogy ez hideg fény lesz, nem jár majd hőleadással. Ha a Nap lép be előbb, azonnal elsötétül minden és - számításba véve az űrbeli keringési sebességünket - ez 110 órán keresztül így is marad. A FOTON ÖV és a napsugárzás kölcsönhatása olyanná teszi majd az eget, mintha hullócsillagok ezrei szelnék át. Ahogy a Föld belép ebbe a sugárzási övbe, minden atom megváltozik, a dolgok ragyogni kezdenek, és FOLYAMATOS VILÁGOSSÁG LESZ. Nem lesz sötét sem a legmélyebb barlangban, sem az emberi testben."

Nézzünk csak bele gyorsan a Bibliába:

"És az ég csillagai a földre hullának... és az ég eltakarodék."

Mikor belépünk a Foton Övbe, a normális, egészséges ember egy kis bizsergést fog érezni, olyasmit, mint mikor véletlenül egy villanykörte foglalatába nyúlunk. Ezzel megtörténik az átalakulás. A Testi ember Atmoszférikussá változik.

"És halhatatlanná leszel anélkül, hogy a halál egy szempillantásra is megkörnyékezne."

Feltehető, hogy sok ember nem fogja túlélni a hirtelen áramütés-szerű érzést, ha nincs kellően felkészülve rá.

Kajman 2012.10.31. 13:46:08

@miczo:
Köszi az infót, olvastam is csak nem emlèkeztem rá. Pedig olyan büszke voltam magamra, hogy mit találtam. :)

zazuma 2012.10.31. 19:21:15

Igazán nem tudom mit gondoljak a fotonövvel kapcsolatban. Nakamaru japán hercegnő szerint 3 napos sötétség lesz, ahogy mondta completely darkness for 3 days. Itt feljebb az olvasható, hogy ez attól függ, a Nap vagy a Föld lép be először a fotonövbe. Lassan megtudjuk, de valószínű, hogy erre rá fogok kérdezni. Viszont azt nem tudom elképzelni, hogy Cobra full sötétségben óhaj a csapattal tapogatózni a piramis túrán.:))
A Sandy hurrikánról annyit tudtam meg ma, (és ez a forrás számomra igencsak hiteles), hogy a Haarp következménye, ezt mi itt eddig is tudtuk én ma csak rákérdeztem. Csak arra nem kérdeztem rá, hogy csak és kizárólan a Haarptól van, vagy Gaia tisztítása folyamatát turbózták fel, mint a japán földrengésnél.

zazuma 2012.10.31. 19:23:18

@Al David:
Ez jó! A normális, egészséges ember egy kis bizsergést fog érezni... és a nem normális?:)))

Atlantisz69 2012.10.31. 19:45:22

Gyerekek, valaki ránézne Cobra frissítésére?
Én sajnos nem tudok angolul valami jól.

zazuma 2012.10.31. 19:55:33

Én eddig úgy tudtam, hogy a halhatatlanság a negyedik dimenzióba lépéstől következik, ott van a visszafiatalodás, stb. a fotonövbe lépés még nem dimenzióváltás. Az később következik.
Diana Cooper szerint 2032-ben lépünk az 5D-be, előtte viszont át kéne menni a 4D-n, elég kevés időt töltene ott az, aki az Aranykor felé tart. Csak néhány év a 4D-ben és hopp, máris ott az 5D 2032-től? Mintha az ugródeszkának használt 4D, túl rövid ideig tartana, ha ez tényleg így lesz.
Nem összezavarni szándékozok senkit sem, csak hangosan gondolkodom. Nem nagyon tudom ezt a környezetemben megosztani.

foreign affair 2012.10.31. 20:19:38

@elyshia: "ami az Observer 1997-es meghibásodásához vezetett."
persze-persze...
Azt lelőtték kérem.

"Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez várhatóan 2012-re tehető. "
Üvöltő hülyeség, ugyanis ha a nap behatolt 14 éve...akkor ha azt vesszük, hogy a föld egy év alatt kerüli meg...
Ez egy ilyen buherált cikk.
Ez tetszik benne egyedül: "Tehát egy nagy spirituális alapokra épülő természetes szelekció következik be."

foreign affair 2012.10.31. 20:27:06

Magához a cikkhez annyit, hogy a médiumi írások kedvenc nemtetszős része, amikor kifejtik, hogy tőlem jön a jó infó, a többiektől a rossz!
Sírjak vagy nevessek?
Erre azt mondom, hogy egy kicsit is magasabb rezgésű csatorna, az nem a többiek kritikájával van elfoglalva, csak elmondja amit szeretne.
Ez utóbbi sem egyértelműen definiálja a forrás minőségét. Nem akarok átesni a ló másik felére.
Nem is szeretnék vitába bonyolódni ebben a meglátásban. Aki igazából le tud csendesedni, az érti ezt.

zazuma 2012.10.31. 20:42:39

@Atlantisz69:
A hopegirl2012.wordpress.com oldallal kapcsolatban írta ezt Cobra.
A jóléti alapok kiosztása az egyik dolog, amit kivettem belőle. Kellene egy jó terv, hogy ha szétosztásra kerülnek az összegek, akkor az emberi kapzsiság ne rontson megint a helyzeten. Kérdések voltak feltéve, ezekre vártak ezen az oldalon válaszokat szeptember 24-ig.
Erre utalhatott szerintem Cobra, hogy terjeszteni kell az emberek között, minél többnek legyen erről tudomása. Több kérdés is volt feltéve, nem olvastam el az egészet, annyira én sem tudok angolul, ekkora szövegnél meg belefáradnék a szótárazásba.

elyshia 2012.11.01. 12:48:18

@foreign affair:

ha lelőtték hát lelőtték.:-) A lényeget tekintve ez merőben közömbös számomra. Mint az összes többi találgatás, feltételezés arról, hogy mi lesz vagy nem lesz. Ez is csak egy cikk mint annyi más, mindössze érdekességként tettem fel.
Vitába meg végképp nem fogsz velem bonyolódni...:-)
Egyetlen interneten vagy könyvben található információt sem kezeltem soha tényként, oszthatatlan igazságként, és nem is ajánlom ezt senkinek. Mindössze információforrás, és utána te döntöd el mivel tudsz azonosulni, vagy mivel rezegsz pozitívan. Hiszen jól, csak a szívével lát az ember.:-)

Namaste

foreign affair 2012.11.01. 13:03:00

@Vamest: Szép! El is küldtem mindenkinek.

timurida (törölt) 2012.11.01. 16:21:04

@Vamest: A cikk nagyon jó, a történet csodálatos.

Nimród (a Világ Királya), Melkizedek a Sálem-Jerusalem-HEROSOLYMA-A Szent Sólyom városának főpapja, Atilla (így kell írni eredetileg), aki önmagát így határozta meg: "Isten Ostora, a nagy Nimród unokája"....

Itt sorakoznak azok a szellemi óriások, akiket vagy elhallgatnak, vagy meghamisítanak.

Miért? Mert akkor kiderülne, hogy minden vallási, társadalmi axióma, amiben élünk, amit tudunk vagy hiszünk: HAMIS.

Nimród=Orion
Nimród=Atilla-hunok, Árpád-magyarok
Melkizedek= a valódi Jézus, ahogy a rabbi Pál apostol mondja Róla: "MERT PAP VAGY TE MINDÖRÖKKÉ, MELKIZEDEK RENDJE SZERINT"

Melkizedek? Herosolyma, Jézus?
Itt érünk el a háttérhatalmi b*zmeg szintjére: elhallgatjuk, lehazudjuk, meghamisítjuk, szétszedjük, mert minden, amire a MOSTANI uralmunk épül: hit, vallás, társadalom, politika, állam hamis, hazug, meghamisított.

JohaNN 2012.11.01. 17:06:30

Strasbourgban december 21. én több mint 30 kiválasztott politikus, bankár és katonai vezető az ottani szuperbunkerben fog elhelyezkedni, több hónapnyi élelmiszer, filtrált levegő és high tech felszereléssel!
Tudhatnak valamit amit mi nem?

www.topky.sk/cl/13/1329396/Verite-v-koniec-sveta--21--decembra-sa-otvori-podzemny-ukryt-

20121221 2012.11.01. 17:12:39

@JohaNN: Szerintem meg mi tudunk olyat, amit ők nem !

20121221 2012.11.01. 17:21:53

@JohaNN: "Uralni akarod a lelket, uralni akarod a testet, uralni akarod a Földet és
uralni akarod már az Eget is. Hát legfõbb vágyad az utolsót megadom
neked, fejedre szakajtom én mind a hat égboltot felõled.
Elõhoz majd téged a legnagyobb vihar, elpusztít téged a legnagyobb tûz,
magába temet téged a legerõsebb földindulás és tisztára mossa õt tõled a
legnagyobb ár. Helyére teszem én az utolsó fát is három nap alatt melyet
valaha kidöntöttél.
A legmélyebb barlang, a legerõsebb vár és a legmagasabb felhõ sem lesz
menedéked elõlem, mert három napig én leszek a Föld, én leszek a vár és
én leszek az Égbolt is. S akik önként szolgálnak téged, hát azok is a
sorsod választották mindannyian.
Te törvényeket használsz, én törvényeket írok.
Hogy állhatnád te utamat?
Míg én itt vagyok,
Új Rendet ebbe a Világba te nem hozol.
Én hozom az Égit"

docdump.info/uploads/1/a_rend.pdf

zazuma 2012.11.01. 18:07:00

@JohaNN:
Szia JohaNN! Rég jártál erre!:) Elolvasom, amit linkeltél.

zazuma 2012.11.01. 18:07:46

@20121221: Ez Jó! Mi tudunk olyat, amit ők nem!:))

zazuma 2012.11.01. 18:15:54

@20121221:
Szerintem mindegyik ábrázolás a már meglévő pozitív hálót mutatja vagy azt, amit el fogunk érni. De ha az újrahangolás sikerült, akkor már megvan, csak még tölteni kell rá.

Kajman 2012.11.01. 18:31:15

Üdv nektek újra :)
Találtam nektek valami nagyon érdekeset:
www.youtube.com/watch?v=-4VRe62veK0&feature=g-all-u
1:28-tól különösen érdekes lesz :)
Méghogy nem történik semmi...vélemény?

timurida (törölt) 2012.11.01. 20:42:00

@20121221: Ez tiszta szellemi csatornából jött.
Bárki írta és bármikor.

Van benne egy kulcsmondat (a teljes verzióban):
"Helyére teszem én az utolsó fát is három nap alatt, melyet valaha kidöntöttél."

20121221 2012.11.01. 20:52:07

A 42 oldalból, a 36.-tól lefelé olvassátok !

Kíváncsi vagyok a véleményetekre !

docdump.info/uploads/1/a_rend.pdf

set12& 2012.11.01. 21:23:17

@timurida: ...a kulcsdátumot ehhez @Vamest: hozta:-)

kezd kibontakozni..

Haloin 2012.11.01. 21:48:46

@Kajman:

Akármi is az, hatalmas és valami irányított hatalmas sugár jönne ki belőle, első rálátásra.

Kajman 2012.11.01. 21:52:44

@Haloin:
Én is úgy véltem, csak néha azt hiszem, hogy rosszul látok :)

Atlantisz69 2012.11.01. 21:53:27

@20121221: Szia!
Ez a "rend" nagyon jó! Átfogom olvasni az egészet.
Letöltöttem, köszi!
Üdv.

Haloin 2012.11.01. 22:09:16

@Kajman:

Érdekesség gyanánt, bolygó méretek, hogy kb mekkora is lehet az a tárgy.
toochee.postr.hu/cimke/m%C3%A9retek

Kajman 2012.11.01. 22:17:00

@Haloin:
Így elnézve...remélem jól saccolom, de mint a holdunk.

Haloin 2012.11.01. 22:44:57

@Kajman:

Akármi is az, bizonyára nagy projekt, ha egy fél föld méretű "hajó,tárgy" birizgálja a napunkat.

S nekünk meg csak egy kép, egy youtube linken.! :)

Kajman 2012.11.01. 22:47:22

@Haloin:
Sajna...mert - már bocsánat a vulgáris kifejezésért - sz@rnak nekünk bármit is elmondani.

pem 2012.11.02. 08:33:40

@20121221:
Szia! Mit lehet erről még tudni?
Hol bukkantál rá?

elyshia 2012.11.02. 09:18:55

@Atlantisz69:

Jó egy hónapja tettem fel egy linket amin ugyanez (a Rend) video változatban van meg, ott az ábrák jobban értelmezhetőek mert szöveggel leírni a mozgást nem ugyanaz mint látni.

Itt van újra, ha érdekel (meg ha nem, akkor is):-))

vimeo.com/27402985

Atlantisz69 2012.11.02. 20:08:53

@elyshia: Köszönöm szépen!
Nézem...

foreign affair 2012.11.02. 22:19:10

"Itt a technológia, jegyezzétek meg!"
Ez is csak kavarás.
Ha van konkrét technológia csókolom, amit használhatunk, az jöhet.
Elméletekkel, meg szép rajzokkal tele a padlás.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- Mi az hogy megtanulni?
- Tudod, a vaskorban az emberek elkülönülésben éltek. Nem szereztek meg valamiről minden információt csak azért mert rágondoltak.
- Húha, apránként haladtak...
- Igen, és sok tévutat megjártak. De ennek is megvolt a szerepe, helye, maga ideje.

Kékavian 2012.12.22. 19:46:27

Sajnálom de a Ra/Ré csatornázás egyáltalán nem tiszta mégha igazságba göngyölt hazudozás is van benne!
Jelenlegi pénzhatalmi strukturák egyfajta alapitványokon keresztül gyártott kiadott irásáról van szó, mint ahogy az Urantia könyv valamint az Imanuel is!
Elemezni és figyelni mert az ördög a részletekben van!

DJu 2012.12.22. 20:20:40

@Chagall:"... Ra/Ré csatornázás egyáltalán nem tiszta..."
Kérlek mondj egy olyan forrást, ami véleményed szerint tiszta! Tapasztalom, hogy rengeteg a hamis infó. Ismerősöm kb 1 évig tanulmányozta az Urantia-t, aztán rájött, hogy zagyvaság.

Kékavian 2012.12.22. 21:18:06

DJu:)
Nemtudom hol van tiszta csatorna de mindenki önmaga is kaphat olyan információkat amikre megért, csak türelem kérdése.

Az alapitványokat nyugaton direktbe ilyen irományokra használják..kutattam utána. Uj bibliafélének álcázva adják be főleg a nyugati lebutitottaknak....Alaje is ugy köszönt párszor "adonaj" nos eddig ugyan szép dolgokról beszél de ugye tudjuk hogy a csábitáshoz némi kellem is szükségeltetik...igen Jézus utalt rá sokan majd megtévesztenek az utólsó időkben....Én csak utána vagyok hajlandó csoszogni az ösvényén. Igaz sok tankcsapdát rejtettek el ezen az ösvényen is a hátteresek de remélhetőleg átlibbenünk rajta!
Az hogy mindent betüröl betüre megvizsgálok...nos igen a felkelő jegyem a vizöntőben van a szaturnusz uránusz uralma alatt...egyik tanit a másik intuitivvá tehet ha figyelek.
Pussz:)

DJu 2012.12.22. 22:53:04

@Chagall: Válaszodtól elszontyolodtam :(
Nem adtál konkrét infót....és még Alaje is :(

Könnyű magának! a szaturnusz féken tart, én meg a nyilas nappal sok csalódást tapasztalok a hiszékenységem miatt.

Kékavian 2012.12.23. 09:20:52

DJu Nem a nyilas nappal van probléma az anygonis a hitekhez tartozik, de a hit-et a tapasztalás előzi meg a tapasztalást a tanulás!

A nyilas nap nagyonis pozitiv, na jó ilyen elnyomott helyzetben csak nemzetünkre kell rátekinteni és látni minden cukros médiumi közvetités ellenére is gondjaink vannak!

Nem ismerjük a történelmi multunkat igazából..és sokan a családi egyéni multjukat se.....ez gond mert a múltból alakult a jelen és a jelenből a jövö.

Tehát mindenkinek egyéni sorsában a magyar történelmet történetet tökéletesen kell ismernie és az egyéni családitörténetet is ahhoz hogy jelenben jó vagy a jövöt tekintve jót hozó döntései lehessenek!

Gondoljatok bele ha igaz amit itt olvasok akkor már a bibliát és egyébb szentnek tartott könyveket is ama médiumi beavatkozás diktálta aki a embereket félre akarta vezetni......mint ahogy több olvasmányban látom némi igazság hazugsággal keverve.

A világvége dolgok is pontosan ilyen katyvasz mert cél a fél-elem keltése=alacsonyabb rezgészszint = alacsonyabb tudatosság!

A nyilas a magyarság jegye is tehát tessék alaposan kielemzve dönteni nem pedig a tüzes jegyból kifolyólag gyorsan meggondolás nélkül!

Jah és DJu nyogodtan tegezz egykoruak vagyunk csak talán előbb születtem:))

Kékavian 2012.12.23. 09:23:07

Ja jut eszembe a nyilas nap ura a Jupiter! És van mindenkinek szaturnusza is:) Kérdés melyik évjáratú a szülött és aszerint áll jegyben mikor született a nap melyik órájában aszerint áll életterületileg(házban)melyik bolygó uralma alatt:))