2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

HTML doboz

•Gyönyörű zöld..

2012.11.17. 04:50 FehérVándor

Kedves Olvasók,

a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt, teljes csönd van körülötte. Utánajártam, hogy igaz-e a 'félig betiltott' állítás, úgy néz ki, hogy ha direkte nem is tiltották be, de igyekeztek minden eszközzel biztosítani, hogy minél kevesebb ember láthassa, a port.hu-n például, ahol jóformán még a Tesco legutóbbi reklámja is fenn van teljes stáblistával, semmi. Egyetlen "komoly", hivatalos oldalon sem foglalkoznak vele, csak hozzánk hasonló blogokon tesznek róla említést.

la-belle-verte.jpg

Csak egy nagyon rövid kedvcsinálót közölnék, hogy ne lőjek le semmit:

La Belle Verte - Gyönyörű zöld.

Mila egy fejlett bolygó (földi emberek számára) különleges képességekkel rendelkező lakója az interplanetáris kapcsolattartás jegyében jelentkezik önkéntesnek, hogy a bolygó  200 év után végre küldhessen valakit látogatóba a Földre. A legutóbbi alkalommal mikor ott járt valaki ebből a társadalomból, épp a Nagy Francia Forradalom zajlott és a az akkori társadalomnál érettebb és fejlettebb közösséget jósolnak az indulás előtt.. Érkezése alaposan felbolygatja a kedélyeket Párizsban.. A film rávilágít jelenlegi társadalmunk esztelenségeire és egy élhető, elgondolkodtató alternatívát mutat be. Humoros, szórakoztató, mélyen elgondolkodtató, szívem szerint minden egyes emberrel megnézetném a Földön,pillanatok alatt a személyes kedvenceim egyikévé vált.jelentőségében a Mátrix-hoz és a Thrive-hoz hasonlítható.. 
Nagyon feltölti az embert, legalábbis én ezt tapasztaltam, kevés filmet nézek meg 2-szer, ezt biztosan megfogom még jó sokszor, az a fajta, aminél azt kívánod bár sose lenne vége..

 (Akik nem annyira értenek a dologhoz, ha itt az oldalon elindítjátok a filmet a fehér háromszögre kattintással, majd a kurzort[nyilat]a fönti sávra irányítjátok és ott rákattintotok a feliratra, akkor új ablakban megnyílik a Youtube-on. Vagy egyszerűen be lehet írni a Youtube keresőbe, hogy "Gyönyörű zöld". Francia hang, magyar felirat, 90 perc)

LaBelleVertw0f99-f2d4b_1.jpg

Írjátok meg, hogy tetszett kommentben!


FehérVándor

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr64911114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elyshia 2012.11.17. 08:28:57

Köszi FehérVándor!

Kb. egy hónapja találtam rá véletlenül, miközben egy másik filmet (az Otthonunkat) keresgéltem.

Felemelő film, bár van benne számomra néha megmosolyogtató elképzelés, pl. mikor veszik a Földön lévő társuktól az adást. De összességében, nagyon feltölt, ahogyan írod is. Nagyon jól érzékelteti világunk ostobaságát, és embertelenségét.

Mindenkinek látnia kellene.

Agenor 2012.11.17. 10:16:04

Érdekes, pont pár nappal ezelőtt néztem meg én is ezt a filmet. :)

A rendezés nem az igazi, de az üzenet abszolút átjön. Szépen bemutatja, hogy milyen szinten van lebutítva az emberiség. A húsboltos meg a táskakipakolós jelenet zseniális. :D

Prak 2012.11.17. 11:44:11

Pár hónapja bukkantam rá, és nagyon magával ragadott ez a film. Az a véleményem, hogy a rendezés direkt ilyen, mert komoly oka van. A meghökkentés és megmosolyogtatás nem véletlen. Némelyik jelenet szinte gyerekesnek tűnik, de ennek mondanivalója van. Az ilyen fejlett tudatú embereknél ezek a technikák valószínűleg olyan egyszerűen mennek, mint a gyerekjáték. A viselkedésük gyakran naív, tiszta, egyszerű. Ez valamit megmozdít bennünk. A ruháik és életmódjuk alapján a mi szemünkkel nem fejlett civilizációnak tűnik, de épp ezzel is meghökkent, elgondolkodtat minket a film.

set12& 2012.11.17. 12:09:59

szivárgás?

"Well, finally people who've attended Cobra's conferences started speaking out, non-disclosure clauses notwithstanding. Here is one of them, posted on ascensionwithearth.com (below). I for one was considering crashing his Laguna beach conference with my pinhole camera, but then again, do I care about that creep? ; ) Moral of the story: you can't fight the power of the Iternet.

"Dear people, i want to comfirm to you that the man going by the name cobra, indeed is, according to all physical apearances, the same as the man known as ishtar antares. I hate to have to say this but it is true, having met the man in person. I dont know what this means about the message he has for people, but being as he has flat out written that he is not ishtar, i feel this undermines his credibility extensively. I am dissapointed. I dont know why he has hidden, but i would suggest perhaps not giving him money for the conferences. I hope all this 2012 stuff blows over so we good people can return to living a real life, devoidof delusion, full of real, natural, copasetic life..Imho this means getting with nature and restoring the habitat and our connection to the plant kingdom that gives us life, strength, energy, and longevity."
Unknown 11/16 10:13am Reply

"Nobody can comment on his page because he censors any information that questions his con game. Same with american kabuki. He censors as well so i no longer trust that site either but I realized long ago that Cobra was just a con man in my opinion."
Unknown 11/16 11:23am

Atlantisz69 2012.11.17. 14:32:19

@set12&: "Szivárgás?"
És Magyarul?

Elveszett Kereső 2012.11.17. 15:44:32

@Atlantisz69:

Az első bekezdés arról szól, hogy elkezdtek kiszivárogni konkrétabb infók a Cobra konferenciákról. Az internet ellen nem lehet harcolni. :)

A második egy hozzászólás részlete az ascensionwithearth.com-ról. Ahol az egyik résztvevő azt mondja, hogy látta Cobrát élőben és teljesen úgy néz ki mint az Ishtar Antares néven futó csóka. Ami azért érdekes, mert Cobra egyértelműen leszögezte, hogy ő és Ishtar nem azonos személyek. Baja van Cobra hitelességével, csalódott stb.

A harmadikban pedig egy másik hozzászóló arról panaszkodik, hogy Cobra és Kabuki is cenzúrázza a hozzászólásokat, ezért már rég nem ír az ő blogjaikra.

Hát kb. az amit mi is sejtettünk. Legalábbis sokan. Cobra cenzúrájának pl. az én hozzászólásom is esett áldozatul már, ill. láttam eltüntetett hozzászólásokat mástól is. Egyik sem volt gyűlölködő vagy ilyesmi... csak kérdések. Persze vannak olyanok is, amiket "anyázás" miatt töröltek, de az a kevesebb.

Nem mondom, hogy akkor mostmár elég bizonyíték van hogy kollektíve elvessük amiket ír; de mindenesetre egyre közelebb vagyunk, hogy beteljen a pohár. Nálam már betelt. :)

Irreális story a rejtett pénzkészletekről, fehér nemességes elszólás, "darwinista" kép egyik bejegyzés illusztrációjában, eltorzított hang a rádió interjúkban, titoktartási nyilatkozat aláírattatása a konferenciák előtt, arcát és igazi nevét nem vállalja. És a konferenciák helyei... hát van vagy k.rva sok meridián vonal a bolygó körül, miért pont azokat választotta amiket? Nekem ez inkább nyaralásnak tűnik. :) Lényeg a lényeg, hogy innentől erős fenntartásokkal fogadok minden tőle jövő "infót".

Nekem az egész jellemrajza - ami az írásaiból átjön - egy teljesen zavaros kép. Mondhatni életszerűtlen. Ő valami fénymunkás-félének állítja be magát, de semmi nyomát nem érzem az ehhez szükséges lelki minőségnek. A sokat emlegetett belső szűrőrendszerem kijelzőjén, minden piros lámpa ég. :) Amiért ítéletet nem mondok, az csak annyi, hogy nem gondolom magam tévedhetetlennek. De amit képes vagyok fölfogni a dologból, az alapján nekem full kamu az egész.

Szerintem már csak az a kérdés, hogy tudja az igazságot, csak direkt ferdít és dezinformál? Vagy abszolút fogalma sincs a dolgokról, egy tök egyszerű köznapi ember aki próbál egy kis rajongást és pénzt összekaparni a felemelkedés farvizén? Szerintem az utóbbi, de ez csak magánvélemény.

Szerintem lehetnénk innentől kezdve kollektíven szigorúbbak vele, és mindig helyezzünk konteksztusba ami tőle jön. Nagy kár lenne az itt összpontosuló pozitív energiákat egy hazug szélhámos baromságaira pazarolni.

Atlantisz69 2012.11.17. 16:19:33

@Elveszett Kereső: Köszönöm a fordítást. Tudod az idő mindig megoldja a kérdéseket. A saját belső ítélőképességet (szűrőket)pedig mindig, de mindig használni kell! (sajnos)
Üdv mindenkinek.

elyshia 2012.11.17. 17:19:57

@Elveszett Kereső:
szerintem kár ennyi indulatot és energiát pazarolni erre.
Mert végül is kit érdekel kicsoda Cobra?
Felemelkedés lesz vele és nélküle is. Ha azt nézed, hogy létrehozott egy csapatot itt és talán máshol is akik rendszeresen együtt meditálunk, és együtt gondolkodunk, segítjük egymást...
Én részemről köszönöm neki, mert ez itt már rég nem róla szól, hanem rólunk.:-)

Namaste

FehérVándor 2012.11.17. 17:58:42

@Elveszett Kereső: @set12&: @Atlantisz69:
A hétvégén New York-ban most ott van egy barátom a konferencián, megtudjuk, hogy Ishtar-e vagy sem.
Egyébként meg elyshia jól mondja, elsősorban a létrehozott közösség számít, a meditációk kérdésen felül csodálatosak és erőteljesek voltak, az információit én igaznak vélem és valóban, a dolgok történnek függetlenül attól ki-kicsoda.

FehérVándor 2012.11.17. 18:01:05

Emellett egészen októberig moderáció nélkül lehetett kommentelni,de a sok mocskos szájú troll miatt előmoderáció lett bevezetve, akárcsak a legtöbb nagy "útkereső" oldalon, ahol hasonló problémákkal kellett szembesülni mindig.

elyshia 2012.11.17. 18:25:16

Éppen készültem átadni a helyem a férjemnek, de gondoltam még benézek egy másik kedves blogomra, ezt találtam.

szepjovot.blogspot.hu/2012/11/angyali-utmutato-vegidokre-mihaly.html

részlet belőle:

"Fontos tudnotok, hogy most jelentős erők gyülekeznek körülöttetek.
'Negatívak' is, melyek igyekeznek hozzátok kapcsolódni. Ezek a körön még
kívül vannak, és mi is előttük állunk.

NE HÍVJÁTOK MEG MAGATOKHOZ SEMMILYEN
NEGATÍV ÉRZELEMMEL VAGY GONDOLATTAL ŐKET. Most ez a legfontosabb.
Nagy öröm számunkra erőitek visszatérte. Nagy segítség nekünk a
feladataitok felvállalása és az elhatározottságotok. Könnyebb a védelmetek
és a felkészítésetek is, mióta tudatosan hívtok magatokhoz minket."

megint csak egy véletlen...:-)

Szép estét!

Namaste

Kajman 2012.11.17. 22:57:30

Először is köszi a filmet :)
@Agenor:
A táskapakolós a jobb :)
@elyshia: @FehérVándor:
Úgy van! Bármit mond, mondanak, itt egy közösség, különböző nézőpontokkal, meglátásokkal.
Érezni a hozzászólásokban a szeretetet, és a segíteni akarást.
Ez többet ér, mint bármi más...

Agenor 2012.11.18. 09:44:36

A 3 napos sötétségről, meg a világvége várásról Kiss Balázs Kunó írt egy nagyon szép, felemelő bejegyzést a honlapjára. Teljesen egyet értek vele, ez csakis arról szól, hogy hogyan éljük meg a dolgokat, történjék bármi is.

A világvége benned van:
csillagmag.hu/csillaguzenetek/a-vilagvege-benned-van/

Haloin 2012.11.18. 11:59:57

@Elveszett Kereső:

Az én véleményem az az hogy, nem tudom ki "Cobra" de neki köszönhetjük hogy ennyi sok erős és bölcs lelket irányba állított egy közös cél érdekében.!

Akár igaz amit mond akár nem, ha én lennék "Cobra" én a végén csak be dobnám "pénzért csináltam" című mondatot.!

Már csak azért is hogy az a sok erős és bölcs lélek valóban a saját lábára álljon.! :)

elyshia 2012.11.18. 14:20:56

@Haloin:
:-)))
látom te is azok közé tartozol aki tudja, hogy a humor a Teremtő egyik legnagyobb ajándéka nekünk.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.11.18. 18:24:27

Ismét írtam egy kis szösszenetet. A nevem melletti linken elérhető. Jó olvasást. :)

zazuma 2012.11.18. 22:16:10

@Haloin:
Ez jó!:)) @elyshia: Jól megfogalmaztad, a humor a Teremtő egyik legnagyobb ajándéka.

zazuma 2012.11.18. 22:18:47

@Al David:
Köszi!

@Kajman:
A táskapakolós részre majd ráfigyelek!:)

foreign affair 2012.11.18. 22:51:46

@20121221: Azt hogy olyan magas rezgése van, h majd beleszédülök. Szóval "röhög a markába", aki leadta.
Csak imádkozzatok és meditáljatok tovább! Majd írnak dühösebbeket is. :)

Haloin 2012.11.19. 16:43:09

@elyshia: @Agenor: @zazuma:

Hát igen, van egy érdekes humorom, de igazán jót magamon tudok nevetni.!

Vica56 2012.11.20. 16:30:45

Sziasztok, új helyen az Enigma, ma este 21.05-kor kezdődik /technikai okok miatt/ egyébként 20.00 órai kezdéssel:

www.youtube.com/watch?v=pRzWynlnibw&feature=youtu.be

zazuma 2012.11.20. 18:06:54

@Vica56:
Köszi a jó hírt! Biztos vannak, akik örülnek neki! Én is örülök, hogy műsoron van, bár nálam nincs ez az adó.

Vica56 2012.11.20. 21:18:33

Zazuma igazán nincs mit :) bár én megpróbáltam megnézni az adást és eddig nem sikerült. Remélem, nem támadják ezt is :(

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.11.24. 02:22:18

ZSeniális! Leoldott az agyam! Szétfolytak az áramköreim! :) Szeretlek titeket!

FehérVándor 2012.11.24. 03:10:14

@Pacsker: :) Ez volt a cél, epic comment!

Vonzás 2013.02.22. 21:22:17

1,Köszi a filmet, a táskapakolóson túl, nekem a rúzsos-fényképes is tetszett.
-"Miért rúzsozol?
-Hogy szeressenek.
-A fényképen szereplőket szereted? Akkor miért nincsenek kirúzsozva? "
Szerintem zseniális a mondanivalója.
2,Igen, szerintem sem érdekes ki Cobra. Mi itt vagyunk, egy kis közösség, aki sok mindenben egyetért, és van amiben nem.Semmi más nem számít, csak az, hogy segítsük a felemelkedést, továbbra is.
3,Legyen mindig magas a rezgésszintetek, és akkor csodálatos dolgok történnek veletek, és körülöttetek. Most, ebben a bizonytalan világban is.Sosem vagyunk egyedül.
4, A gonosz erőktől ne féljetek. A magas rezgésszintet nem érik fel.
Ha szomorú vagy, gondolj valami szépre ami veled történt.Azonnal emelkedik a rezgésed.Ez most nagyon fontos. Ölelés.....