2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) Meditáció (11) MEditáció (1) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

HTML doboz

•David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése

2012.11.21. 04:09 FehérVándor

David Wilcock: Disclosure*/Felfedés, „Daniel” színrelépése

Írta: David Wilcock

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot

*Disclosure jelentés= Felfedés, földönkívüli értelmes létformák létezésének beismerése  hivatalos szerv(ek) által, amely így elfogadottá válik és beépül a közgondolkodásba, ez a folyamat pedig elvezet az Első Kapcsolatfelvételhez, a Föld képviselőinek és más értelmes civilizáció(k)nak a hivatalos találkozásához.

contact.jpg

Érdekes egybeesésként a napokban egy jelentős, Project Camelot által forgatott TV műsor került bemutatásra közvetlenül azután, hogy egy régi, megbízható belsős informátor, aki Black Ops (nem hivatalos, ún. Sötét Projekt, amelynek elnevezése egyben utal a kinyomozhatatlan pénzügyi forrásokra illetve az esetleges célokra. FV) projektekben vett részt, a nyilvánosság elé lépett lenyűgöző információival.

Elérkezett az idő

A Disclosure/Felfedés még sosem tűnt ennyire közelinek – egy készülőben lévő cikkemben csak azt vizsgálom, hogy az elmúlt fél év során hány különböző helyen jelent meg a mainstream médiában ehhez kapcsolódóan valamilyen hír.

És most, egy nappal az elnökválasztás után – ahol sajnos egyik opció sem volt túl kecsegtető – néhány olyan információval tudok szolgálni, amelyek a Disclosure-t/Felfedés-t nagyban elősegíthetik.

A Project Camelot debütálása megtörtént a mainstream médiában, rögtön egy elég húzós és veszélyes témát boncolgatva. A show címe Shadow Operations: The Mars Project (Sötét Műveletek: A Mars Projekt.)

A cikkben később erre még kitérek.

Itt megtekinthető az egész show: (Hatalmas lépés, hogy a mainstream médiában egy ilyen műsort le mertek adni! Kissé dramatizáló stílusban lett megcsinálva,  de ez a lebutított néprétegekhez való elérés érdekében történt, a tartalom értékéből nem von le. Angol nyelv, angol felirat. Kiváló nyelvgyakorlóknak. FV)

 

Daniel végre színrelép

Emellett büszkén jelenthetem, hogy egy váratlan fordulattal Daniel, akivel először 2004 decemberében találkoztam és aki rendkívül ellentmondásos és lenyűgöző információkkal látott el, amelyek azóta is munkám alapját képezik, a nyilvánosság elé lépett.

A Source Field Investigations második részének nagyját, amely a 3D-s idővel, portálokkal és csillagkapukkal, térkapukkal foglalkozik, Daniel adatai inspirálták.

Nemcsak hogy a nyilvánosság elé lépett, de elképesztő sebességgel gyártja az újabb és újabb cikkeket, amely az elmúlt két év a Disclosure szempontjából csendes időszaka után, végre komoly s nagyon is aktuális információkkal lát el bennünket.

A hivatalos Disclosure filmet januárban fogják bemutatni

Mindezeken felül, örömmel jelenthetem, hogy a héten sok órányi anyagot vettek fel velem a díjnyertes rendező, Amardeep Kaleka keze alatt készülő film,a Disclosure Project részére.

Ez a film a beteljesedése Dr. Steven Greer CSETI elnök sok évnyi munkájának, amelynek keretében több mint 560(!) különféle belsős informátort szólaltatott meg, legtöbbjük szigorúan titkos földönkívüliekkel foglalkozó kormányzati projektekben vettek részt.

Dr. Greer kapcsolatai egészen magas kormányzati körökig érnek fel – és mint gyakran elmondta, sokszor kifejezték frusztrációjukat ezek az emberek, hogy még számukra is teljesen homályos mi folyik a  háttérben.

Volt szerencsém részt venni még 2001-ben az első Disclosure Project eseményen, amelynek keretei között 39 magasrangú tisztviselő, katona, légiirányító, titkos ügynök, asztronauta, top secret minősítéssel rendelkező tisztviselő, stb állt – sokuk először -  a nyilvánosság elé és kijelentették, hogy állításaikat eskü alatt vállalják egy esetleges kongresszusi meghallgatáson.

A teljes sajtóesemény,angol: 

9/11 sikeresen elterelte az egyre fokozódó figyelmet és publicitást az esemény körül, tovább halogatva a Disclosure-t. Azonban az idő most elérkezett.

Egy igazi alulról jövő kezdeményezés

Ha a jelenlegi hatalom továbbra is a képünkbe hazudik, ellopja a pénzünket, lakat alatt tartja a kritikus fontosságú találmányokat, sötétségben tartja a népességet, akkor magunk kell elvégezzük a feladatot.

Greer és Kaleka filmje közösségi támogatáson alapul( magam is csekély lehetőségeimhez mérten hozzájárultam :) ), tehát a kizárólag olyan emberek nagylelkűségére hagyatkozott, mint Te.

Kaleka és csapata nagyon meg volt elégedve az információkkal, amelyek szolgáltattam nekik.

A munka decemberben ér véget, éppen időben egy januári, maja kalendárium vége utáni, 4D-s(?) bemutatóhoz :)

http://www.sirius.neverendinglight.com/

Ezután Wilcock kitér, arra, hogy két saját projektje, amelyek szintén jelentősen hozzájárul(hat)nak majd a Disclosure-hez is jó úton halad. Az egyik egy film a piramisok valós funkciójáról, amelyet a Kapcsolat(Contact) forgatókönyvírójával közösen készít. A Kapcsolat az egyik legérdekesebb földönkívüli témájú film, a híres Carl Sagan egy novellája alapján készült. Röviden egy fanatikus tudós jeleket fog az űrből, amelyek miután megfejtik őket, egy szerkezet tervrajzát tartalmazzák, amelynek segítségével valaki egy utazásra indulhat valahova..Nem éreztem szükségét lefordítani ezt a részt. http://hu.wikipedia.org/wiki/Carl_Sagan

Sagan sok mindenről tudott – Hallgatnia kellett

A 2012 Enigma c. videómban (Lenyűgöző!) részletesen kitérek arra, hogy a Kapcsolatban hogyan rántják le a leplet szigorúan titkos, létező technológiákról.

2012 Enigma, angol nyelv:


Dr. Greer elmondta, hogy Sagan tagja volt a híres-hírhedt Majestic 12 csoportnak, amelyet még Truman hozott létre a Roswell-i incidens után. http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/09/roswell-es-az-m-12/

524px-Majic6.jpg

Majestic 12 létét bizonyító dokumentum Harry Truman-nek, az USA akkori elnökének az aláírásával

Greer forrásai szerint a Majestic vezetői találtak néhány komoly hibát Sagan doktori disszertációjában, elég súlyosakat ahhoz, hogy romba döntsék vele a karrierjét és megfosszák doktori címétől.

Ahogy az lenni szokott, ezt az információt felhasználták biztosítékként, hogy Sagan ne kotyogjon ki semmit.

Titkos technológiák leleplezése

A kapcsolat tele van titkos technológiákkal. A legjobb példa az a szerkezet, amelyet a „letöltött” földönkívüli jelek alapján raknak össze, nos ez a gép majdnem tökéletes mása mind kinézetben, mind pedig rendeltetésében a Project Looking Glass-nak( "Pillantó üveg")

Alapvetően a Looking Glass lehetőséget teremt a szemlélőnek, hogy belekukkantson a jövőbe, ahogy néhány belsős elmondta 99.999 %-os pontossággal.”

Valójában, egyikük megemlítette: „Mit gondolsz, miért nem gyilkoltak meg egy fontos vezetőt sem mostanában? Lehetőségünk van 'szerkeszteni' a történelmen, ha valami nem tetszik."

(Ha valaki szereti az olyan filmeket, melyekben időutazás vagy valamilyen különleges képesség birtokában van(nak) a főszereplő(k) [én nagyon, személyes kedvenceim között van az alábbiak közül mind] akkor tudom ajánlani a következőket:

1, Halálsoron (Green Mile, 1999)
2, Donnie Darko (2001)
3, Csodabogár (Phenomenon,1996 )
4, Arc (Powder, 1995)
5, Idétlen időkig (Groundhog Day, 1993)
6, Pillangóhatás (Butterfly effect, 2004)
7, Déja vu (2006)
8, Sorsügynökség (The Adjustment Bureau, 2010)
9, Next (2007)
10, K-Pax (2001) FV.)

Hiszem, hogy léteznek olyan magasan fejlett lények, akik képesek teljesen mesterséges idővonalakat létrehozni, annak érdekében, hogy túljárjanak a „leskelődő” emberek eszén.

Bibliai nevükön ők volnának a Seraphimok vagy Cherubimek. Az Egység Törvénye/Law of One (melynek magyar fordítása hosszú évek fordítása után a hetekben jelent meg: http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php) közvetítések pedig olyan hatodik dimenziós lényeknek írja le őket, akiknek feladata a bolygók lakosságának a „menedzselése”.

Idővonal 1 és Idővonal 2

A probléma az, hogy 1983 bármikor használják a Looking Glass-t, ide-oda váltogat az egyes és kettes idővonal között. Az egyes egy jelentős metafizikai átváltozáson átesett Földet mutat, míg a kettesen mindent 6 méter vastagságú sár borít egy pólusváltozás következményeként.

A választóvonal eközött a két idővonal között 2012 december 21.-ére esik. Ezt még a 80’-as években felfedezték, számos forrás állítása szerint, köztük Daniel szerint.

Óriási teljesítményű szerverfarmokra volt szükségük, hogy külön tudják választani a két különböző képet – hogy valójában láthassák mit mutat a Looking Glass.

Az elmúlt években arra a következtetésre jutottak a belsős informátorok szerint, hogy immáron semmi nem állíthatja mega  pozitív idővonal életbe lépését.

A kataklizmikus idővonalat a teljes statisztikai képtelenség kategóriájába száműzték – részben köszönhetően a Majestic 12 munkájának.

Megközelítésem szerint, azért tudtuk kivédeni ezt a negatív idővonalat, mert elég ember „gyakorolja” a szeretetet, megbocsájtást és mások elfogadását – ezzel elérve a kritikus tömeget amire szükségünk van.

(Cobra erről a témáról a következőket írta még egy régebbi cikkben:

Negatív idővonalakaz idővonalak nem többek, mint lehetséges jövőbeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos.

Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, azon háttérhatalmi tagokat leszámítva, akik nem hajlandóak együttműködni és jóvátenni a bűneiket..)

Néhányan szerettek volna egy komolyabb katasztrófát

Néhány csoportosulás a negatív idővonal megvalósulását szerette volna előidézni, hogy megoldják a Föld „bolha problémáját”, míg maguk a föld alatt éltek volna tovább.

2012 elején meginterjúvoltam Bill Wood-ot, akinek állítása szerint az volt a feladata, hogy állapítsa van-e bármilyen módja annak, hogy a Földet a negatív idővonalon lehessen tartani. Konklúziója szerint nincs erre lehetőség. (Bill Wood elmondása szerint egyébként egy ideje már nem használják a technológiát, mert 2012.  december 21 után egy falba ütköznek a nézelődők. Van ott valami, ami áthatolhatatlan.)

Voltak, akik kétségbe vonták a szavahihetőségét, de rendkívül alaposan „leteszteltem/meggyőződtem róla, hogy valódi belső ember” az egyik legmagasabb rangú informátorommal, aki megerősítette, hogy Bill 6 különböző, korábban sehol nem említett, az 51-es területen található technológiát írt le olyan részletesen, hogy nem kétséges őszintesége.

Tehát, megfigyelhető jó ideje, hogy ezek az idővonalak konvergálódnak, és a fókusz-pontjukat(egyesülést) 2012 végén érik el.

Ez azt jelenti, hogy a Földön mindenki azonos időben, azonos eseményeken fog keresztülmenni, függetlenül attól melyik idővonalon lennének a döntéseik alapján.

Ezen oknál fogva teljesen érthető, hogy Daniel végre a nyilvánosság elé lépett.

A Source Field Investigations-ban részletesen foglalkozom a kérdéssel, de itt is - terjedelmi korlátok között - igyekszem leírni a lényeget.

De Broglie hullámok és a Bizonytalansági elv/ Heisenberg-féle határozatlansági reláció

Minden foton, elektron, neutron, proton, szubatomi részecske, atom és molekula állandóan egy „részecske” és egy „hullám” állapot között váltakozik. http://hu.wikipedia.org/wiki/Hull%C3%A1m-r%C3%A9szecske_kett%C5%91ss%C3%A9g

Ez az egyszerű, megfigyelhető felfedezés 1924 óta ejti zavarba a tudósokat, amikor is De Broglie rögzítette, hogy minden anyagnak van egy hullám-szerű természete is.

Werner Heisenberg felvette a kesztyűt és 1927-ben megalkotta a Bizonytalansági elvet http://hu.wikipedia.org/wiki/Hat%C3%A1rozatlans%C3%A1gi_rel%C3%A1ci%C3%B3 amit azóta is megcáfolhatatlan dogmaként kezelnek a tudósok.

A Bizonytalansági elv alapvetően azt mondja ki, hogy a kvantumvilágban minden hullám és részecske – egy időben. Nem tudod kirakni a puzzle-t, mert egyszerűen nem lehet kirakni. Kész. Az Univerzum bizonytalanságra épül. Ez a válasz, punktum. Nem lehet mit tenni, szívjunk el inkább egy szivart !

Soha nem hittem, hogy tényleg ez lenne a válasz – sem azt, hogy ez a paradoxon ne lenne megoldható.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy a tudósok az elmúlt 85 évben tisztában vannak vele, hogy az anyag állandóan megjelenik és eltűnik, materializálódik és dematerializálódik, csak egyszerűen túl gyorsan történik ahhoz, hogy lássuk a különbséget.

Váltakozó természetű anyag

Az új tudomány, amit a Source Field Investigations-ben felvázolok, azt mutatja, hogy amikor egy részecske hullámmá változik, akkor kiterjed az időben – a múltban a jelenben és a jövőben egyszerre létezve.

Az anyag állandó jelleggel ugrál ki-be ebbe a „parallel valóságba”.

Ha letudjuk venni a nyomást – a három dimenziós világunk energetikai folyamatai által kreált nyomást – akkor az anyag magától átugrik ebbe a parallel valóságba – és ott is marad.

Tehát, ha építünk egy gépet, ami képes ki és be kapcsolni ezt a nyomást, nos akkor kapunk egy „csillagkaput/térkaput”, portált, vagy teleportációs eszközt. ( Erről szó van a David által a cikk elején említett Shadow Operations: The Mars Project-ben, ilyen térugró eszközzel közlekedn(t)ek a Mars és a Föld között.)

A Looking Glass felépítése

Egyszerűen megfogalmazva a Looking Glass egy szimpla hordó/henger(?) víz körül forgó, 3 (elektromosan?) feltöltött gyűrűt jelent.

LG_1.jpg
A Kapcsolatban szereplő szerkezetAz a részlet a Kapcsolatból, amikor a jeleket felfedező tudós, megkezdi utazását a tér-időben

A nagy sebességű forgó feltöltött gyűrűk egy gömb alakú elektromágneses pajzsot gerjesztenek – amin semmi nem tud keresztülhatolni.

Ez azt jelenti, hogy a pajzson belül semmilyen rádió, szatellit, mikrohullámú, wifi és egyéb jelet nem tudsz fogni.

Az igazán érdekes rész az az, hogy a pajzs kikapcsolja a nyomást, ami a víz molekulákat összetartja a fizikai valóságunkban .

Így a víz molekulák átugranak a parallel valóságba és ott maradnak – így egy portált létre a mi világunk és  a „3D idő univerzuma” között.

Mi a szösz az a „3D idő univerzuma”?

Annak ellenére, hogy a 3D idő univerzuma nagyon furán hangzik, ismerős lehet a fogalom.

Minden éjszaka mikor álmodunk ide utazunk. A szellemek az ebben a parallel világban létező emberek árnyékai. A távolbalátók tanulmányozni tudják a mi tér-időnkben történő eseményeket – az asztráltestüknek ezen parallel világon való keresztülutaztatásával.

Sőt, minden a mi valóságunkban létező molekulának van egy pontos másolata ebben a parallel világban.  Másképp nem létezhetne.

Ez azt jelenti, hogy amikor átmész ebbe a parallel univerzumba a dolgok nagyrészt ugyanúgy néznek ki – legalábbis sok szempontból.

Ez az alternatív univerzum mindenhol körülötted van, mindig. Mindenhol ott van – és mégsem tudjuk a fizikai testünkkel érzékelni. Csak az elménkkel.

Hacsak nincs egy olyan egzotikus technológia a birtokodban mint a Looking Glass – vagy egy teleportációs eszköz.

Ebben az esetben, a dolgok még mindig ugyanúgy fognak kinézni mint itt. A különbség az, hogy ahová nézel az határozza meg, hogy milyen időpontot nézel.

Folyt. Köv. 

(Amikor én ezt a cikket, majd később Daniel tanulmányait olvastam, gyakorlatilag a padlóról kellett összekaparnom az állam, annyi bizonytalan, különálló része állt össze  a puzzle-nek hirtelen. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mind ennek a cikknek, mind a Daniel tanulmányának a közeljövőben visszaadni az eredeti tartalmát amennyire csak lehet, de borzasztó nehéz, bonyolult, tudományos nyelvezettel lettek megírva, főleg Daniel esetében.

Ma még egy nagyon fontos, a November 22-i világmeditációval kapcsolatos cikket rakunk ki részben Cobrától( az utolsó 11:11 aktiváció) , lehetőleg minél hamarabb, Magyarországon is több csoport szerveződik tudomásom szerint, mindenről beszámolunk.

Addig is az egyik budapesti "energia lehorgonyzó" csoport oldala pontos információkkal: http://www.mia-valosag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=123%3Asolara-1111-&catid=8%3Aprogramok&Itemid=7&lang=hu

Egy másik budapesti csoport oldala: http://www.noionmegvalositas.hu/noi-onmegvalositas/1111-folyamat-11-kapujanak-horgonyzasa-2012-11-22/

Dobogókői csoport: http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/solara-xi.-kapu/2012-november-22.-a-tizenegyedik-kapu-aktivalasa--11-11.html

Debrecen. Csak kapcsolat: Maczi István desaska@gmail.com

Gyöngyös, Mátravidék: Szalay György Sándor 0036-70-83-39 szalaygys3@gmail.com

Nagykanizsa:  Udvari Judit udvari.judit@gmail.com

Dunakeszi: Kicsák Mária kicsakmaria@gmail.com

Forrás, csoportok a világ többi táján: Országnevek D-M http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-d-to-m/

 Országnevek A-C: http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-a-to-c/

 Országnevek N-S: http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-n-to-s/

 Országnevek T-Z: http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-t-to-z/

Angol nyelvű instrukciók, háttér: http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/

http://2012portal.blogspot.de/2012/11/makethis-viral-eleventh-gate-1111.html

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr134917620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARVISURA 2012.11.21. 06:08:03

Szuper cikk!
Köszönöm a munkátokat.

Kajman 2012.11.21. 06:58:17

Köszönöm a cikket, nagyon jó!
Látod Zazuma megelőztek. :)

Kajman 2012.11.21. 10:06:03

Ámbár így emésztgetve a cikket azon gondolkoztam, hogy ezek az alternatív, vagy másodlagos idővonalak - mint írja a cikk - megszűntek, vagy viharos gyorsasággal megszűnnek.
Szerintetek mennyire lehet köze ehhez a cobra oldalán sokszor látható csomóponti távolság és stb bejegyzéseire. Pl a legutóbbi: L0 csomóponti távolság 7.1m
A kérdés számomra azért érdekes, hogy párhuzamot, egybeeséseket találjak a különböző bejegyzésekhez.
Szerintetek?

Smaly7 2012.11.21. 11:46:03

A cikkhez csak annyit tudok mondani, hogy WOOW!
(Nem igazán magyar "szó", de hirtelen ez a legjobb rá!)
@Kajman
Nem lehet, hogy az L0 a "L"ightból jöhet és a "kompressziós ráccsal" van összefüggésben? Amikor találkozik a két "fénytömeg" alulról és felülről és annak az éppen egymástól mért átlagos aktuális távolságát jelöli? (Lehet, hogy hülyeséget írok, de most ez ugrott be.) :))

zazuma 2012.11.21. 12:21:30

@Kajman:
Mikor megláttam, hogy új cikk van, azonnal tudtam, hogy azt írom neked: hello-bello az elsőnek!
Tudod széles a sor, sokan is lehetnek az első helyen! A lényeg, hogy mindenképp ott vagy!:))

Kajman 2012.11.21. 13:00:30

@zazuma:
Ejj pedig úgy akartam :D

@Smaly7:
Nem tudom, én is csak tippelgetek :)

pem 2012.11.21. 13:26:56

@Smaly7: Szerintem nagyon jó gondolat.

@Fehér Vándor!Szívből jövő köszönet az energiáért, a figyelemért.Ezt a valóság sok aspektusát összerakó cikket itt egybe hozni nagyon sokat adó, érték.
A filmet újra fogom nézni, mert nem volt időm és
csak bele bele ízlelve néztem. De azóta is velem
maradt, érzem a hatását. Olyan lényegi pontokon
hat, amit nem lehet elemezni.Nem az elmének és nem a hétköznapi receptoroknak készült, ahogy az
utóélete is rendkívüli az emberben. Az emberi lét
csodáját ébreszti fel, valami közvetlen becsatlakozással a lelki köldökzsinórunkhoz.

JohaNN 2012.11.21. 13:30:29

Ha megnézitek Cobra oldalán akkor látjátok, hogy 7 naponta csökkenő tendenciát mutat a távolság tehát elméletileg közeledünk valamihez. "L0" véleményem szerint ennek inkább több köze lehet a Lagrande zónához. Ugyanis a bolygónk elméletileg nov. 11.-én belépett egy ilyen zónába. A galaxis központi magja és vmi csillag között. Ennek a zónának nyilván van átmérője. Szerintem a csökkenő táv a zóna közepéhez a csomóponthoz való közeledés. Persze az is lehet, hogy tévedek. :DD

zazuma 2012.11.21. 15:00:16

Kedves FehérVándor!

Én is a padlóról szedtem össze magam, mert átéreztem mennyi energia van belefektetve a fordításba és az ahhoz kapcsolódó kutatásba, gépelésbe, stb., mindez egy szóba sűrítve: SIKERÜLT!

Haloin 2012.11.21. 17:56:04

Én, egyszerűen csak köszönöm, FV-nak és segítőinek a munkáját.! A végtelen szeretet áldása szolján rátok.!!!
Bár szállhatna mindenkire egy kevés.! :)

Mindig nagy élmény, egy új cikk olvasása, és hogy eme becses csoport tagja lehetek (úgy értem akik ide találtak csoport). :)

zazuma 2012.11.21. 21:03:13

@zazuma:
Most utólag átolvasva a hozzászólásomat, úgy érzem, nem az az értelme, amit szerettem volna közölni.
Úgy értettem, hogy a disclosure, esemény, felemelkedés, maga az egész project sikerült.

Kajman 2012.11.21. 22:37:02

Kis lökés a témához:
www.origo.hu/tudomany/vilagur/20121121-nagy-felfedezes-tortenhetett-a-marson.html

A képet hogy csinálta a robot (a cikk végén).
A karja nincs kinyújtva...vagy én nem látom. :)

GabrielBlack 2012.11.25. 03:59:36

nagy nagy összegubancolt hazugságok vannak itt a nasa meg mindenféle téren de ezt ti is jól tudjátok.ha kiderül az igazság az elég óriási változásokat hoz.