2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) Meditáció (11) MEditáció (1) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

HTML doboz

•Cobra konferencia élmények, beszámolók

2012.12.09. 19:43 FehérVándor

Kedves Olvasók,

gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb forrásokból. Fogadjátok szeretettel!

Megjegyzés: nem önigazolásképp raktam össze a cikket, hanem hogy Ti is tájékozódhassatok ezekről az információkról.

(a feketével kiemelt nevek mindig egy új beszámoló kezdetét jelölik..)

FehérVándor

Először is egy személyes jóbarátom beszámolója a New York-i konferenciáról.. Amit a 2012portalon/nálunk meg lehet találni vagy interjúban hallani azt nem írom le újra:

Cobráról:

                 -mindenkinek nagyon tetszett a konferencia, optimizmus lengte be
                 -"rém értelmes" ember
                 -habozás nélkül megválaszolt nagyon összetett, bonyolult kérdéseket
                 -érzelmileg rendkívül stabil

Egyéb információk:

                 -régi világban még tudtak az erővonalakról,ley-vonalakról, azért építették a katedrálisokat,szentélyeket   oda  ahova
                 -orosz katonaságban nagyon sokan tudják a valós helyzetet, fontos támaszték az Eseménynél, Putyin "szó-szó",Fehér Sárkány Társasággal sok a probléma
                 -minden ügynökségnél(CIA,FBI,NSA,stb) vannak "jó és rossz emberek"

Egy új interjúban újdonságok:

                  -a maják állandó kapcsolatban álltak a Plejádiakkal
                  -a Nagy Piramisokat Kr.e 10500 körül építették, még Atlantisz elsüllyedése előtt. 2  rendeltetésük volt: 1, beavató helyek 2, energia átalakítók
                  -senki nem tudja pontosan mi fog történni december 21-én, negatív idővonalak megszűntek

American Kabuki, americankabuki.blogspot.com szerkesztőjének a beszámolója,

A konferencia előtt készítettem egy interjút Cobrával és találkoztam „Cobráné-val” is. Bezony a Cobrák párban járnak, és el kell mondjam mindketten nagy hatással voltak rám, egyszerűen elbűvölő, pompás emberek. Rég nem láttam egy ennyire közel álló és boldog párt. Nagyon tetszett a természetük és az energiájuk. Rendkívül kedves, jóindulatú, bájos teremtések.

Sok dolgot tanultam, amiről nem tudtam, cikkezni fogok ezekről, ahogy tudok. Ami biztos, Cobra egy tisztességes, jó ember, mellesleg 6 nyelven beszél, és akit alaptalanul támadtak néhányan. Kedvcsinálóként néhány dolgot említve elmondhatom, hogy az interjúban beszélgettünk az izraeli helyzetről, a Templom-hegyről ahol Salamon temploma állt, és ahol Mohamed felemelkedése történt, amiről mástól még nem hallottam. Igen, Mohammed is egyike a Felemelkedett Mestereknek, Jézussal, Buddhával, St Germain-nel együtt és Cobra állítása szerint járt Agarthában.

Alexandra Meadors, galacticconnection.com szerkesztőjének a beszámolója,

Wow. Hazaértem és őszintén mondhatom, hogy örökre megváltoztam. A konferencia az egyik leggazdagítóbb élménye volt életemnek, számtalan információ lett tisztába téve. Annak ellenére, hogy többen voltunk, mint amennyire számítottunk (80), úgy éreztük mintha a lélekcsaládunk jött volna újra össze. Mindenki ismerősnek, közelinek,megbízhatónak és elfogadónak tűnt. NEM volt ítélkezés. A béke, szeretet, izgalom, és egy mély belső hívás az igazság tudására egyesített minket. Cobra tág teret hagyott a kérdéseknek, annyira hogy végén már kifogytunk belőlük. Na kérem, ez egy igazi ajándék.

Így a konferencia után, erősebb a meggyőződésem, hogy élharcosai vagyunk egy megállíthatatlanul terjedő fényhullámnak a bolygón. Intuiciónkon, állhatatosságunkon keresztül mind bevonzottuk ezt az eseményt az életünkbe specifikusan ebben a kritikus időszakban, mikor az emberiség egy új paradigmába lépésre készül.

Cobra éleslátásnak és megkérdőjelezhetetlen információinak hála megerősödve és megingathatatlan önbizalommal távoztunk, tudva, hogy minden rendben és a szabadságunk közel. Rajtunk múlik hogy ne veszítsük el magunk elől a szabad jövő képét,  amiért nagyon sokan fáradhatatlanul dolgoztunk/dolgozunk, szenvedtünk és meghaltunk, és ami egy karnyújtásnyira van.

Favim.com-8928.jpg

Anette beszámolója,

A konferencia rendkívüli mértékben megerősítő volt. Egész életemben az igazságot kerestem, májusban találtam rá Cobra oldalára, és egyrészről megerősített sok mindent, amit máshol hallottam/tudtam, viszont van egy olyan „igazság rezgése” is egyben, amit máshol nem tapasztaltam. Valahogy amikor Cobra információit olvastam, a létezésem középpontjában éreztem a kivételes igazságtartalmat. Bevallom mielőtt idejöttem, kicsit izgatott voltam, hogy ez a különleges érzés szertefoszlik a személyes találkozás után, nos épp ellenkezőleg, csak megerősítette az intuiciómat, hogy amiről beszél az valós és Cobra a „real-deal”.

Nicole,

Köszönöm Cobra még egyszer mindazt a kemény munkát, amivel ezt a konferenciát összeraktad. Egy 12 órás buszutat vállaltam oda-vissza Kanadából, hogy részt vehessek New York-ban, de minden percért megérte. A prezentáció nagyon alaposan kigondolva lett összerakva, segített összekötni a különálló részeket. Ego nélkül, tényszerűen közölte az információkat. Sok információt kaptunk a történelmi háttérről, ami a jelen komplikált helyzethez elvezetett, ezt remekül kiegyensúlyozta megoldási tervekkel/javaslatokkal, a várható változásokkal, az egyéni szerepekkel és, hogy ki mit tud tenni, hogy a Fényt visszahozzuk az emberiségnek.

NEM vagyok könnyen lenyűgözhető, de Cobra részletes tudása számtalan területen elképesztő. A terem tele volt magasan képzett, intelligens emberekkel, mindenki szakértő a saját területén, de egy téma, személy, történelmi esemény nem volt, amiről kapott volna egy kérdést és ne lett volna egy részletes válasza rá. Sokszor „csak” megerősítette amit tudtunk, extra részletekkel kiegészítve, a puzzle darabjait összerakva. Világos volt, hogy Cobra célja, hogy minél többet tudjon mindenki, mert rendkívüli türelemmel válaszolt meg minden kérdést.

A meditációk nagyon erősek voltak és konkrétan mindenkit csikizett, bizsergetett a jelen lévő hatalmas energia.

Köszönöm még egyszer  a lehetőséget. Csodálatos összejövetele volt, a „hasonló-szívű” lelkeknek. Több mint megérte.

Kirk

Köszönöm Cobrának és minden családtagnak a csoportban. Minden kétkedőnek mondom, Cobra valóban egy kivételes ember, nagyszerű ember, a „real-deal”. Tudom, hiszen volt szerencsém találkozni vele. 

sirinam

Ez egy csodálatos konferencia volt. Cobra az összes különálló információt egy lenyűgöző egésszé gyúrta össze.  Olyan érzésem van, mintha egy könyvtárat próbálnék a fejembe betölteni, annyi információt kaptunk. Ha nem tudsz dönteni, hogy elmenj-e egy konferenciára, azt javaslom ne habozz tovább.

William Silva

Az austini konferencia egy életreszóló élmény volt, köszönöm mindenkinek a közreműködést. A konferencia alatt azon megtiszteltetésben volt részem, hogy szemtanúja lehettem számtalan lélek növekedésének és virágzásnak.

Cobra rendkívül pozitívan és megvilágosítóan adta elő az információt. Sok felkavaró információt hallottunk, de mindegyikhez tartozott magyarázat az eszközökről, hogy miképp is lehetne az adott folyamatot lezárni. Azt hiszem sokunknak egy megerősítés volt az egész, hogy igenis létezik egy Isteni Terv, és csak egyféleképpen zárulhat – Szeretettel és Fénnyel mindenki számára. A frissen szerzett testvéreimnek üzenem, köszönöm, hogy kereszteztétek utamat és megosztottátok értékes gondolataitokat, érzéseiteket illetve engedtétek, hogy megosszam önmagam.

Namaste,

Bill

281754_228781897157506_202062559829440_547530_5118709_n.jpg

GaiaGia,

Teljesen egyetértek William-mel, Cobra konferenciája valóban egy egyszer az életben megtörténő esemény, Cobra pedig egy igaz, tiszteletreméltó személy, akinek őszinte elkötelezettségét a felszabadulásunk iránt mindenki érezte.

Cobra olyan mint egy két lábon járó könyvtár, reménnyel töltve szívtuk magunkba a tudást.

Az egész konferencia megerősített abban, hogy amit eddig és amit a jövőben fogok tenni helyes. Jelentős energiát és önbizalmat nyertem, hogy befolyásoljam a környezetemet.

IamNotHuman,

Köszönöm Cobrának és mindenkinek aki részt vett. Cobra szavai, üzenete mélyen rezonáltak bennem,információi pedig páratlanok.

Ed,

Rengeteg új információ, amellyel még nem találkoztam máshol, nagyon reális. Nem  vagyok könnyen lenyűgözhető, de Cobrának sikerült.

Janette,

Ez olyan élmény, amire mindannyian vártunk, egy pozitív paradigma, egy váltás az Illuminátus/Cabal valóságból.

Filippo Salvati,

Hello mindenkinek,

a torinói konferencia óriási siker volt. Olyan emberek, akik nem ismerték korábbról egymást(látszólag legalábbis) egy gyönyörű, élénk, vibráló, Egységes, erőteljes csoportot hoztak létre, amely innentől a Fény Győzelméért fog tevékenykedni. A soron következő konferenciák résztvevőinek is hasonló sikert kívánok: azáltal, hogy találkozunk a 3D-s világban, hozzájárulunk a Mátrix felbomlásához, megteremtve az új igazságos világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk.

Alessandro Piglia,

Cobrák, véleményem szerint az esszenciája a konferenciának az, hogy Egységben, Egyesült Tudatosságban, olyan dolgokat tudunk elérni, amik minden képzeletet felülmúlnak, mindenek felett tiszta örömmel és jókedvvel.

Az egyének akik Torinóban összegyűltek, mind-mind egyéni háttérrel jöttek, egy igazi kevert csoport. De az energia ami az elejétől fogva kiépült, Eggyé kovácsolt minket és minden egyes résztvevő érezhette ennek az Egység jelenlétnek a lenyűgöző érzését. Nem ismertük egymást korábban, de olyan mintha valóban mindig is ismertük volna egymást.

Köszönjük Cobra, a Fény Győzelme közel.

Pottsman(Laguna Beach-i konferencia szervezője),

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a jelenlétet, mérhetetlen öröm volt számomra találkozni ennyi remek emberrel.

Cobra minden kérdést olyan tisztán, alázatosan, megnyugtatóan, önbizalommal és erővel válaszolt meg, hogy mindenkit boldoggá tettek a pozitív hírek.

A felfedések a sötétség 8 millió évvel ezelőtt kezdődő bukásának folyamatáról és a közelgő kiszabadulásról annyira precízek és részletes pontosságúak voltak, hogy életemben először tudom, hogy a Fény Győzelme még ebben az életemben be fog következni.

Cobra gyengéd, bölcs jelleme és őszintesége minden kételyt és félelmet eloszlatott.

A sötétség és az utolsó Arkhónok hamarosan kitakarításra kerülnek végelegesen, ne féljetek fénymunkás társaim, minden mennyileg van megtervezve, hogy visszaállítsuk a békét, rendet és felszabadítsuk a Földet. Nem lesz több bűntudat, hazugság, kapzsiság, manipuláció. Csak szeretet. Te vagy ennek a szeretnek a forrása, a szívedben lakozik, Te vagy az út Haza. Cselekedj most és vedd észre hogy a Szeretetedre és Fényedre szükség van.

(Megjegyzés: Valaki kérdezte, a téli időszámítás miatt a vasárnap esti meditáció is természetesen egy órával korábbra került, vasárnap este 8 órára. Instrukciók: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/meditacio_minden_vasarnap_este_9_oratol_egeszen_a_fold_felszabadulasaig)

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr804956467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atlantisz69 2012.12.09. 20:03:37

Köszike a cikket, szerintem nem csak én vártam már rá. :-)

Kajman 2012.12.09. 21:08:17

Yes!
Köszönjük! Most már tudjuk - szerintem eddig is - hogy nem vagyunk egyedül! :)

zazuma 2012.12.09. 21:30:48

Sziasztok elsők!

Nagyon összeszedett írás!
Tulajdonképpen ilyet éreztem Cobra személyével kapcsolatban, mint amit FehérVándor barátja személyesen tapasztalt, de ilyen frappánsan nem tudtam volna látatlanban megfogalmazni.
Jókora megerősítés, hogy Cobra milyen nagyszerű egyéniség!
Szerintem kapott különleges (mondjuk plejadi vagy agarthai) kezeléseket, programozást, mentális vagy egyéb segítséget, hogy ilyen összeszedett és stabil érzelmileg, aki ennyire képes megtartani az erőt. Mert ha nem kapott, akkor rendkívül ritka zseni. Mondjuk az Ellenállás csak ilyeneket alkalmaz.

elyshia 2012.12.10. 10:27:24

Köszönjük szépen!
Jó, hogy feltetted ezt az írást, ismét csak megerősített minket.
Ha észrevettétek az utóbbi időben, nagyon sokunkban létrejött egyfajta rendíthetetlen bizonyosság, szinte már jelentéktelenné vált, kicsoda Cobra. Eleinte vártuk, néztük, mit ír, mik az új hírek, és olykor a hangulatunk is függött ettől. És ez szép fokozatosan átalakult. Már az lett a fontos, mit érzünk, mit gondolunk, és hogy tudjuk, bármi is lesz, mi együtt haladunk.
Mindenesetre megnyugtató, hogy nem kellett csalódnunk, és ami még jó, hogy valószínűleg a világban több helyen alakulhattak ilyen kis közösségek úgymond Cobra tevékenysége nyomán.

Agenor 2012.12.10. 11:00:23

Jó kis megerősítő bejegyzés lett ez, köszi!

Most nézetem végig az 5. beszélgetést Filotás Máriával. Ő is arról beszél a végén, hogy a negatív vonal már nem játszik, mert MÁR megvan az a kritikus tömeg, akik a magasabb rezgéseket választják. Tudjuk ezt már sokan, de mindig jó hallani több helyről is a megerősítés, főleg egy tisztán érzékelőtől. Itt a videó:
youtu.be/y-cdcAg--Mc

A korábbi 4 beszélgetés itt van összegyűjtve:
www.lelekerintes.eoldal.hu/cikkek/ebreszto-videok/varakozas-magazin---filotas-maria.html

elyshia 2012.12.10. 12:56:33

Kedves FehérVándor!

ez a mondatod csak most szúrt szemet.

'Megjegyzés: nem önigazolásképp raktam össze a cikket, hanem hogy Ti is tájékozódhassatok ezekről az információkról."

Nincs szükséged önigazolásra, ez eszedbe se jusson. Csak elismerés illet meg Benneteket a munkátokért! És a szeretetünk.:-)

Pannoniaa 2012.12.10. 14:55:13

Valaki megmondanám nekem, legyetek szivesek, mi történik ha megszünnek a negativ idővonalak? Miben, és mennyivel változtatja meg ezt az életünket?! Előre is köszönöm :)

Kajman 2012.12.10. 15:12:38

@Pannoniaa:
Ha megtörténik a felemelkedés, vagy felébredés, (amelyik szó neked szimpatikusabb), akkor nem egy negatív (gonosz, rossz) idővonalon fogjuk folytatni az életünket. :)

Pannoniaa 2012.12.10. 15:30:54

@Kajman
Köszönöm a válaszodat, de kissé nehéz a felfogásom és nem teljesen értelek meg, vagy esetleg jobban kifejeznéd magad? akár Te vagy más itt a blogon. :)

elyshia 2012.12.10. 16:09:21

@Pannoniaa:
negatív idővonal: földrengések, egyéb katasztrófák következtében az emberiség nagy hányadának pusztulása, és csak a töredék megmenekülése, ergo az egész civilizációnk "elölről kezdése", vagy a teljes pusztulás. Esetleg az Új Világrend bevezetése.
Ezek már nem "játszanak".
így érthetőbb? kérdezz nyugodtan.:-)

Pannoniaa 2012.12.10. 16:33:54

@elyshia:
Köszönöm, most már tiszta a kép :)
Még annyit kérdeznék, bárkitől itt a blogon, hogy minden blog, minden webes oldal mást-mást ír, hogy mi fog történni 21-én Cobra szerint hatalmas "fény-energia" áramlat fogja elárasztani a Földet, más oldalak szerint, dimenzió váltás, és engem már teljesen összezavar... szerintetek fog valami történni azon a napon amit az átlag "alvó" ember is észrevehet? Előre is köszönöm :)

FehérVándor 2012.12.10. 16:43:30

@Pannoniaa: Szia,
majd írok egy összefoglalót hamarosan a különféle verziókról, tényleg akad jónéhány, azt hiszem kénytelen vagy a megbízhatóbbnak tűnők felé tendálni és hallgatni a megérzéseidre.
Amiben személy szerint biztos vagyok, az az, hogy a negatív idővonalak nem léteznek, ergo Apokalipszistől, amit a fősodratú médiában nyomnak jelenleg, nem kell félni.
A jövő képlékeny, több potenciál is létezik, ennek vannak egyéni szintjei, hogy egy adott döntéseddel merre irányítod a jövőd, illetve globális, kollektív szint is létezik és ezen a szinten csak pozitív kimenetelek vannak már jelen, nem lesz nukleáris holokauszt, III. világháború, ÚJ Világrend, stb.

Pannoniaa 2012.12.10. 16:48:39

@FehérVándor:
MInden elismerésem neked, és a többi tagnak itt a Forumon. Az összetartás nagyszerü, A "Család" fantasztikus. ;) Light and God Bless All.

elyshia 2012.12.10. 16:54:34

@Pannoniaa:
őszintén válaszolok: nem tudom.
Azt sem tudom jó lenne-e ha történne valami rendkívüli, ugyanis az "alvók" az ún. átlagember (de nem szeretem ezt a szót) minden hirtelen változástól megrémülnek. Képzeld csak el, mi történne ha hirtelen az ég ragyogó fényes lenne vagy láthatóvá válna az aura mindenki számára. Pánik törne ki egészen biztosan.
Arra vannak trenírozva alvó embertársaink, hogy féljenek, mindentől ami szokatlan. Még akkor is ha jó. Próbálj csak egy ismeretlen embernek az utcán valami kedveset mondani vagy csak öleld meg. (Bár inkább nem mert hamar muszájdzsekit kapnál, és nem akarok rosszat neked.:-) )
Hosszú előadást lehetne tartani erről a kérdésről.
Személyes véleményem lehet, hogy azonnal nem fogják észrevenni a változást akiknek még alacsony a rezgésszintje és csak a materiális dolgokat képesek érzékelni (csak azt hiszem amit látok), de hamarosan igen. ?Mégpedig a világ történéseiből.

Hiszem, hogy így lesz.:-)

Pannoniaa 2012.12.10. 17:33:07

@elyshia:
Hát nem csak az alvók lepődnének meg ilyen mértékű változástól :D De mi legalább felismernénk rögtön a helyzetet... Nade nemsokára FÉNY DERÜL AZ IGAZSÁGRA és meglátjuk mi leszen ;) Kitartást mindenkinek.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.12.10. 20:49:14

Mi még a fizikai megnyilvánulások és külső értesülések előtt éreztük mindennek eljövetelét, jelenlétét. Szerintem a következő lépcsőfok ha már kellően sok ember rájött magától a valódiságra és ekkor a többiek előtt is megnyilvánul majd és szabadon dönthetnek mit kezdenek mindezzel.

A negatív idővonalak megszűntek. Szépen kibontakozik az új kormány, az emberek rájönnek, hogy mi számít igazán. Mi volt a hamis tévhit. Bemutatkoznak testvéreink, akik még a színfalak mögött is segítettek. Ideiglenesen így átalakul a média, kormányok melyek ennek feldolgozását segítik egy kis szakaszon. Majd fokozatosan visszatérünk a tudatosságunkhoz.

Én így képzelem el nagyjából.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.12.10. 20:51:32

Ez maga a fordulópont lesz. Innen mehetett volna tovább még rosszabba a helyzet. De már megtanultuk a leckét és mindenki tudja hova vezetne így a másik irányba megyünk visszafelé. Vissza a tudatosságba a megtanult leckével.

Zseniális teknős 2012.12.10. 21:55:16

Azt biztosra veszem,hogy a jövőbe látó gép nem azért nem lát dec.21 után semmit mert csak 1 pozitív jövő vár ránk,hanem azért mert szó szerint falba ütközik. 1 jövönk lehet ami még izgatóbb annál mint amit elképzeltünk?
Lehet ,hogy jobb ha nem tudjuk mi fog történni?
Érdekes dolgok ezek.
Vagy szokták mondani,hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek :)

Agenor
Te, vagy valaki itt a forumon megtalálta már az iker lángját?

timurida (törölt) 2012.12.11. 06:13:55

December 21. után az időgép szerintem több tényező miatt nem látja a jövőt. Itt a blogon is többen megkérdezték már mi lesz december 21. után?
Megpróbálom összefoglalni, hogy látom ezt a kérdést, bár részelemeket már leírtam korábban:

- Erre a kérdésre a Mennyei Királyság egy jelenete jutott eszembe:
youtu.be/okysFrDOEM4

Mit jelent nekem december 21., vagy a Felemelkedés, Közzététel, dimenzióváltás stb..?
Saladin szavaival élve: "semmit... és mindent!"

"Semmit" abban az értelemben: mert ez egy folyamat. Folyamat, MINT MINDEN az életemben. Mert nem lehet dátumokhoz kötni. Mikor indult jelenlegi fizikai létezésem? Amikor megtermékenyült Anyám testében a petesejt? Amikor kifejlődtek a szerveim? Amikor az anyai testből, mint egy átjáróból megszülettem? Amikor felsírtam és elvágták a köldökzsinórt? Amikor megtanultam beszélni, járni? Mikortól vagyok "felnőtt"? 18 éves koromtól? Amióta dolgozom és megkaptam első fizetésemet? Amikor először érintettem női testet? Amikor megszületett a lányom?
Amióta "felelősen" gondolkozom? Miért? 10 évvel ezelőtt nem ezt tettem? Mai agyammal és tapasztalataimmal másképpen megy, de 10 évvel ezelőtt akkor felelőtlen voltam?
Ugye értitek, érzitek, hogy erre képtelenség dátumokkal, de még eseményleírásokkal is válaszolni. KÉPTELENSÉG!!!

"Mindent" jelent viszont, hogy sorsom szövetében a sötét szálak, amit én is, de igen vastagon mások is beleszőttek a folyamat elindulása után már nem kap támogatást. Sem a Földanyától, sem az Univerzumtól. Itt jön be a döntés. Mert ez a döntések időszaka. Mik ezek a sötét szálak? Félelem, kiszolgáltatottság, rabság, kilátástalanság. Amikor én nem önMAGam vagyok. Amikor játékszer vagyok, vagy másokat tekintek játékszernek. Amikor elveszik szabadságomat és méltóságomat. Amikor sorsom kereszttüzében legalább 7 generációra visszamenve karmikus sorsterhek, megoldatlan problémák össztüze dübörög. A hivatalos Cabal által támogatott ezoterika nem azt mondja, hogy gyere, szőjük át a szövetet. Hanem: vagy lássad fehérnek, vagy ez nem is létezik... Bocs haver! Ember vagyok és nem hülye!

Itt jutunk el egy kritikus ponthoz. Mert mi van a sötét szálakkal? Ebben a létdimenzióban a folyamat során szépen egyenként ki fognak a szövetből kerülni. Egy láthatatlan kéz szépen sorjában kihúzogatja. Annyiban és olyan mértékben maradhat BÁRKI a felemelkedő Földön, amennyiben igazi létezésének isteni szálai jelen vannak. Ha valakinek az egész élete nem szól másról, mint az önmaga és mások elleni erőszakról, kizsákmányolásról, a "fogjuk meg és vigyétek!" elvről, annak a létalapja EL FOG PÁROLOGNI, EGYSZERŰEN MEGSZŰNIK ITT A FÖLDÖN.

Ahogy az én életem szövetét különböző szálak alkotják, úgy globálisan, az összemberiségnek a szövetét, pedig az egyéni sorsok szövik össze. Mert végül le lehet írni egy matematikai képlettel is:
Az emberiség sorsa=7 milliárd ember EGYÉNI sorsa.

Ezért nem látni előre az időben és a jövőben. Ezért nem tudja senki, mi fog történni. Itt 100%-ig igaz az ősi kínai közmondás: "aki mondja, az nem tudja, aki tudja, az nem mondja"
Mert a változás egyéni szinten fog elkezdődni és az általunk ismert létkeret, amiben most már minden értelmes ember KIVÉTEL NÉLKÜL NAGYON SZENVED, egyszerűen ki fog kerülni az életünkből. Ami félelmen, kiszolgáltatottságon, erőszakon, tudatlanságon alapul, meg fog semmisülni a Földön. Persze, ezek az energiák tovább mennek azokkal a Lelkekkel, akik itt és most még nem tanulták meg ezt a leckét. AKIK MÁSBAN NEM TUDNAK MÉG ÉLNI.

Minden meg fog szűnni ebben a formájában.
Ha társadalom, akkor az. Ha pénzügyek, akkor az. Ha munkahely, akkor az. Ha házasság és párkapcsolat, akkor az. LESZ EGY PONT, AMIKOR A TÁRSADALOM TELJES BOMLÁSA MÁR LETAGADHATATLAN LESZ, mert a társadalom végső soron nem más, mint minden ember önmagához és a másik emberhez való teljes viszonyrendszere.

Summázva: mi fog történni december 21. után?
SEMMI ÉS MINDEN!

@Zseniális teknős:
Kérdeztél az ikerlángokról: én egyetlen ikerlángot ismerek: önmagamat. Álmomban találkoztam vele. Tudtam, hogy ő ÉN vagyok. Szavakkal nem lehet ezt az érzést leírni. Mert a szeretet, szerelem, még ha eszelős mértékű is, mindig kifelé irányul és mindig poláris. Magyarul én mint heteroszexuális férfi egy nőbe tudnék szerelmes lenni. Aki "kívül" van.
Akivel találkoztam, inkább hajlott érzésben, energetikailag a női pólus felé, de nem az volt. Én sem éreztem magam "férfinak" a szó klasszikus értelmében. A teljességnek, az EGY-ségnek egy olyan leírhatatlan érzése volt, amire FÖLDI SZAVAK tényleg nincsenek. A szerelmes együtt akar lenni. Ezt én álmomban nem éreztem, mert egyek voltunk. A szerelmes oda akarja adni magát a szerelemben és szeretkezésben, hogy együtt legyen a kedvesével. Én ezt nem éreztem, mert akkor is EGYek voltunk, amikor (látszólag) nem történt semmi.
Ő belül volt és nem kívül.
Egyszerűen nem lehet leírni, mert a nyelvünk és egész gondolkozásunk a polaritásra épül. Utána bele sem mertem gondolni a következő lépcsőfokba: amikor a ténylegesen másik emberrel, Lélekkel éled meg ugyanezt, majd végső soron az egész Univerzummal. Ha már azt sem tudom leírni, milyen az önmagammal való találkozás, akkor ilyen fokozatokat hogyan lehet modellezni?

Zseniális teknős 2012.12.14. 20:48:57

@timurida: Szia !

Köszi szépen !
Azt nem gondoltam volna,hogy magamban keressem a párom :)
Nekem még mindíg gondom van a meditációval:)
Egyszerűen nem látok semmit hiába koncentrálok.A végén még lelki beteg leszek,mert nem sikerül.

Szép estét !