2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

HTML doboz

Frissítés

2013.01.14. 04:38 FehérVándor

Kedves Olvasók,

sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen maradásáért, amely megkívánta, hogy a 24-25-26.-a kivételével, az ünnepeket és az azóta eltelt időt is kettőzött erővel, végigdolgozzam. Ez az egyedüli oka a hosszú hallgatásnak és erre nem is fecsérelnék több szót, csak szerettem volna tisztázni, hogy ne legyenek ebből félreértések.

Új évbe léptünk, a várva várt, sok elvárással, vágyakozással, ábránddal terhelt 2012-öt és azon belül is december 21-et magunk mögött hagytuk , egyelőre a mindenki számára látható, tagadhatatlan Esemény, az emberiség sorsának jelentős átfordulása várat még magára.

Az oldal létrehozásától kezdve igyekeztünk, amellett, hogy kétségtelenül a többség számára elvont, néhol hihetetlen témákkal, kérdéskörökkel foglalkozunk, a racionalitás talaján maradni, ezért sem posztoltunk például soha cukorszirupos közvetített üzeneteket, amelyeknek valóságtartalma bizonytalan. A másik fontos irányelv, amely munkánkat vezérelte, vezérli az az átláthatóság, transzparencia, soha nem töröltünk kommenteket, igyekeztünk minden felmerülő kérdést megválaszolni és kifejezetten örömmel vettük a konstruktív kritikát.

Az átláthatóság és számonkérhetőség tehát megköveteli, hogy számot vessünk saját munkánkkal, és - habár leginkább csak fordítóként tevékenykedtünk néhol beszúrva saját gondolatainkat, érzéseinket – esetleges felelősségünkkel, amely a nem teljesült jóslatokat illeti. Bizonyítani nem tudjuk, hogy 21.-e után beléptünk-e volna az Aranykor elejébe és, hogy minden negatív idővonal megszűnt volna, azonban Benedictus kiváló hasonlatával élve, hiába ugrunk március elsejével „hivatalosan” a tavaszba, el kell telnie valamennyi időnek még, míg a virágok elkezdnek rügyezni, majd szépen az éltető nap és a tavaszi esők mágikus kettőséből transzmutálódik maga az Élet és kizöldül a világ, életre kel minden.

Nekem így elsőre két dolog ötlik fel, amelyek közül főleg az első végigkísérte az évünket és tagadhatatlanul a reménysugárt jelentette, jelenti az alagút végén. 

Kezdjük tehát ezzel az első „előrejelzéssel” Cobrától, vagyis, hogy 2012 folyamán először május 5 és június 5 közé valószínűsítve, majd az Ellenállási Mozgalom által a háttérhatalom számára június 21-i határidőt adva a megadásra és utána gyors akciót ígérve, később október 21 és december 21 közé valószínűsítve, lebegett az Esemény az év második fele fölött. Nyilvánvalóan és láthatóan ez egyelőre „nem jött be”, magyarázatképp Cobra először a felelős szervezeteknek a pozicióharcait, illetve azt jelölte meg, hogy nem tudtak az ellenséges földönkívüliek hierarchiájának csúcsán lévő Arkhónok létezéséről ill. ittlétéről pl: a Pozitív Katonaság illetékesei. Mivel az elmúlt 3 hétben csöndben voltunk, ezért nem fordítottuk még le azokat a cikkeket, melyek szerint ez a probléma elhárult, az illetékes szervezetek készen állnak a jelre, és az egyetlen az Eseményt késleltető probléma az éterikus/asztrális síkon lakozó negatív lények, Arkhónok, reptiliánok, elementálok és a technológiájuk, melyekkel az egész emberiséget uralmuk alatt tartják. Elméletben a legutóbbi frissítések alapján ebben a kérdésben is előrelépések történtek, és haladunk előre. 
Nehéz ebben a kérdésben igazságot tenni, ha az ember azt mondja, hogy ez az egész baromság és semmilyen jel nem mutat arra, hogy haladnánk előre,  hiú ábránd esetleges felszabadulásban bízni, nos ez nem egy kecsegtető opció. Elméletben lehetséges, hogy haladunk az irányítók által tervezett Új Világrend megvalósulása felé, azonban én mégis úgy hiszem, sőt azt is mondhatom, hogy egész lényemmel tudom, hogy ennek a veszélyén túlhaladtunk, és tényleg már a sarokba szorított háttérhatalom vergődését követhetjük figyelemmel, 1 billió dolláros pénzérméstül, Szíriástul, stb. Csak egy példa, de annak elég szemléletes, mindannyian emlékezhetünk, hogy milyen intenzitással szóltak a harci dobok 2011 nyarától egészen 2012 tavaszáig/nyaráig Irán megtámadása mellett, aztán ennek a gyalázatos tervnek, mely potenciálisan a III. világháborúval és sok milliárd ember halálával fenyegetett a baljós árnyéka szépen, csendben eloszlott felőlünk.

A másik egyelőre (legalábbis láthatólag) nem teljesült jóslat, amelyet a legelső cikkünkben lehetett olvasni, miszerint idézem: 

„A 2012es interdimenzionális kapu. ( 2012 Portal) megnyílásával bolygónk végre valahára elhagyja ezt az energetikai fekete lyukat és belép a felvilágosult Galaktikus társadalmak sorába.

Amikor ez a lehetőség megnyílt előttünk 11-11-11-én, elértük a belső határát a fekete lyuk eseményhorizontjának(http://hu.wikipedia.org/wiki/Esem%C3%A9nyhorizont), határvonalának, azon részének ahonnan  a fény még nem tud kiszabadulni, magyarul a bolygón jelenlévő sötétség elkezdett foszlani és az első sugarai a Forrás  szerető fényének elérték a Föld lakosságának felébredt részét. Sokan már érzik ennek a Forrásfénynek, szeretetnek megjelenését illetve erősebbé válását az életükben. Ezen az eseményhorizonton, határzónán fogunk keresztülutazni 2012ben. Ez a valóságban egyre több és több Fény megjelenését jelenti életünkben, amíg el nem érjük az eseményhorizont külső határát 2012 december 21-én, ekkor pedig véglegesen és visszafordíthatatlanul felszabadulunk a sötétség uralma alól és az Isteni Forrásfény tisztán, tagadhatatlanul jelen lesz életünkben. Amíg a 2012es interdimenzionális kapu(Portal) nyitva áll, a bolygó ún. fényteste aktiválódik. Ez a bolygón jelenlévő fény és szeretet növekedését és expanzióját jelenti egészen 2012 végéig amikor is véglegesen szétterjed és beborítja az egész Földet.

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_portal” "

Feltettem a kérdést Cobrának, hogy mi a helyzet ezzel az üggyel, azt ígérte, hogy a 3 nappal ezelőtti rádióinterjújában minden kérdést megválaszol, de sajnálatos módon problémák akadtak a hangját eltorzító technológiával, így be kellett rekeszteni az adást egy idő után.

Én azt javaslom tegyünk hátra egy lépést és vizsgáljuk meg objektíven mi az amivel mi közösen foglalkozunk, mi az amit biztosan tudunk, mi az amit sejtünk, de nem tudunk igazolni,  hol állunk és merre tartunk, így a 2013-as( még mindigg furcsa leírni :) ) év elején.

Eleinte úgy terveztem, hogy ennek a cikknek a keretei között fogunk végigmenni ezeken a dolgokon, de itt egy nagyon komoly fába vágtam a  fejszémet, amihez rendkívül alapos munka szükségeltetik, nem szeretnék egy katyvaszt „kiadni a kezeim közül.”

Amit szeretnék elmondani feltétlenül, az az, hogy mérhetetlen büszkeséggel és jóérzéssel tölt el mind engem, mind Benedictust, amivé ez az oldal vált, megítélésünk szerint egy fénylő világítótoronnyá a nagy sötétség közepette, ahová remek emberek százai térnek be tájékozódni, eszmét cserélni, megvitatni előremenetelünket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy az oldal megmarad, megyünk tovább, valószínűleg új néven, mert ez a jelenlegi túlhaladottá vált.

Cobrát továbbra is megbízható forrásként kezelem, Benedictusnak vannak fenntartásai, a jövőben nagyobb óvatossággal és több megjegyzéssel fogjuk kezelni a cikkeket. Kérlek osszátok meg, hogy miről olvasnátok szívesen és megfontoljuk a kéréseket

Amit én személyesen ígérhetek, hogy addig nem fogok nyugodni és munkámat abbahagyni, míg a jelenlegi beteg, aberrált, elnyomó, embertelen, végletekig materialista rendszer a helyén van és amíg ezt fel nem váltja egy élhető, igazságos, átlátható, az emberek javát szolgáló,éhező/szomjazó embereket, nyomorúságot, szegénységet, nélkülözést már csak a múltból ismerő új szerveződés.

Végezetül álljon itt egy idézet Szepes Mária magnum opus-ából, a Vörös Oroszlánból:

"Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára. Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás.

Továbbra is őszinte szeretettel és barátsággal,

FehérVándor

remeny1_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr365016864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajman 2013.01.14. 07:25:11

Jò reggelt nektek!
Gondoltam, hogy nem fogtok "eltűnni" :).
Sajnos a család fenntartása nem ismeretlen számomra sem, a munka taposòmalma senkit sem kímèl. Mindezek mellett èn szemèly szerint köszönöm az eddigi áldozatos munkátokat, ès remèlem, hogy az idèn is tudtok majd időt szakítani ránk.
Kèrdezted, hogy honnan is olvasnánk cikkeket. Bár nem kívánságműsor :) , de szemèly szerint szívesen olvasnèk David írásaiból (pl mint a pár cikkel előbb), illetve cobra írásaibòl. Az utóbbi kiváló vitaindító (remèlem a szemèlyeskedő kommentek továbbra is távol maradnak).
Szèp napot nektek!
Bár nem illik a tèmához de: most olvastam a királyi 1-es csatornán, hogy Kennedy merènylője valószínűleg kapcsolatban állt a CIA-val. Èrdekes. Ez lenne az igazság lassú csepegtetèse?

Vica56 2013.01.14. 08:40:32

Sziasztok kedves Csapattársak! először is köszönetet mondanék Fehér Vándoréknak, h a napi gondok mellett még időt és energiát fordítanak a spirituális fejlődésünkre.
Valami elindult tavaly decemberben, ebben biztos vagyok, úgymond valami rezeg a levegőben.
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egy kisbaba készül megszületni (átéltem 3-szor) és hát fájdalmas, de amikor a kezedbe kapod a kicsit, az valami csodálatos.
Lehet, h még vajúdunk egy kicsit, de már azt hiszem, ez tényleg itt van.Szeretettel mindenkinek.

elyshia 2013.01.14. 11:53:15

Köszönjük a gondolatokat Kedves FehérVándor!

"Amit én személyesen ígérhetek, hogy addig nem fogok nyugodni és munkámat abbahagyni, míg a jelenlegi beteg, aberrált, elnyomó, embertelen, végletekig materialista rendszer a helyén van és amíg ezt fel nem váltja egy élhető, igazságos, átlátható, az emberek javát szolgáló,éhező/szomjazó embereket, nyomorúságot, szegénységet, nélkülözést már csak a múltból ismerő új szerveződés."

Magam nevében én is megígérhetem ezt. Ami tőlem telik, amit tudok, ahogyan eddig is, ezután is megteszem. Amellett persze, hogy ugyanúgy küzdök a család felszínen tartásáért, mint itt szinte valamennyien. Teljesen nyilvánvaló, hogy mindannyian nehezített pályát kaptunk. Talán azért is, hogy amíg a fennmaradásért küzdünk, kevesebb időnk, erőnk marad terjeszteni a Fényt. De ez bizony nem jött be, mondom ezt azoknak akik így gondolták...
Biztos rosszul vagyok összerakva, de bennem az események hatására csak nőtt a hit az erő és az elszántság is.

Miről szeretnénk olvasni? Jöhet Cobra, jöhet David, de személy szerint szívesen olvasnék saját véleményt is Tőletek, azután úgyis mindent kivesézünk...:-))

és mindenekelőtt KÖSZÖNJÜK, gondolom ezt a többiek nevében is mondhatom, ezt a közösséget. Maradjunk így együtt.

Namaste

Sarasvati 2013.01.14. 12:07:29

Kedves Mindenki,

már régóta olvasom a kommenteket. Nagyon tetszenek, szívemböl szólnak.
FehérVándor és Benedictus írásait olvasva, mindíg olvasom a ti írásaitokat is, mert nagyon tanulságosak, öszinték és magas rezgésüek. Ha megengeditek szerény személyem csatlakozna a "kis" csapathoz...:-)
Köszönettel, Sarasvati

elyshia 2013.01.14. 13:18:14

@Sarasvati:

Üdv a csapatban.
A "neved" felidézi egyik kedvenc olvasmányomat.
Bengáli tűz, valamikor kamaszkoromban olvastam először.

elyshia 2013.01.14. 13:41:02

Kedves Mindenki!

Biztosan emlékeztek elég sokszor linkeltem cikket erről a blogról. Szeretem Katalin írásait, szemléletét, most segítséget kér.

szepjovot.blogspot.hu/2013/01/ha-padlot-fogunk.html

timurida (törölt) 2013.01.14. 19:54:48

Üdv Barátaim!

Fehérvándor és Benedictus munkálkodásának köszönhetően ez a blog tényleg kiemelkedik és egyre inkább fénylő világítótorony lesz.
Kettejük nagy érdeme - és később a miénk is - hogy sikerült elkerülni a dogmásodás mocsarát és meg tudtuk őrizni mindannyian úgy a szellemi függetlenségünket, hogy közben értelmes, kötetlen de mindenképpen építő párbeszédeket folytatunk.
Szép lassan eljutottunk oda, pedig még egy éve sem beszélgetünk(!), hogy az ide író és az itt folyó beszélgetéseket figyelő embereket már nem lehet spirituális kérdésekben sem kilóra megvenni és az erdőbe bevinni.

Magam az emelkedést elkerülhetetlennek látom. Ugyanakkor azt is látom, érzékelem, hogy a háttérben csendben, de biztosan kinyíló felső szellemi kapuk azok azért tudnak megnyílni, mert ezzel párhuzamosan a pokol kapui is megnyílnak. A blogon több Barátunk is beszámolt negatív szellemi erők, entitások megerősödő aktivitásáról.
Én is érzékeltem és érzékelem.
Nem kerülgetem a forró kását...:
Ilyen furcsa, faramuci karácsonyom még életemben nem volt... Ugyanakkor a negatív polaritás mentén mozgó emberek - legyen az bárki - mintha belülről jelzést kapott volna és tényleg József Attila szavai jutnak sokszor eszembe:

Nem én kiáltok, a föld dübörög,
Vigyázz, vigyázz, mert megőrült a sátán,
Lapulj a források tiszta fenekére,
Símulj az üveglapba,
Rejtőzz a gyémántok fénye mögé,
Kövek alatt a bogarak közé,
Ó, rejtsd el magad a frissen sült kenyérben,
Te szegény, szegény.
Friss záporokkal szivárogj a földbe -
Hiába fürösztöd önmagadban,
Csak másban moshatod meg arcodat.
Légy egy fűszálon a pici él
S nagyobb leszel a világ tengelyénél.
Ó, gépek, madarak, lombok, csillagok!
Meddő anyánk gyerekért könyörög.
Barátom, drága, szerelmes barátom,
Akár borzalmas, akár nagyszerű,
Nem én kiáltok, a föld dübörög.

Azt tapasztalom, hogy aki hülye volt eddig, az hatványozottan hülyébb december 21. óta. Akit gonosz szándékok vezéreltek eddig, az szinte fürdik a tombolásban. Világszinten már van annyi felébredt ember a kollektív tudatban, hogy eddig világra szóló cirkuszt nem tudtak végrehajtani. De mintha a hangsúly lekerült volna az egyes ember és egyén szintjére. Mintha globálisan nem tudott volna a kérdés eldőlni ezért egyéni szintre került át. Elképesztően nagy mindenkin, akit ismerek a pszichés, érzelmi, egzisztenciális és szellemi nyomás. Ez egészen addig fog tartani - és fokozódni - jelenlegi ismereteim szerint, amíg a kritikus tömeg át nem billen.
Már ősszel írtam, hogy kapaszkodjon mindenki, mert az igazi műsor csak most jön...
Mert a szétválás miatt a sötét most már sokkal sötétebb, mint volt 3 hónappal ezelőtt.

A három napos sötétség, Nibiru és minden jövendölés teljesedésbe megy AZ EGYÉN SZINTJÉN.
Az egyéni tudat belső horizontján.
Obi Van Kenobi szavaival élve (minden igaz): "Igaz, BIZONYOS SZEMPONTBÓL."

@Kajman:
Itt egy video. Sajnos magyar felirattal nem találtam meg:
www.youtube.com/watch?v=gsMKMMlleOE
Ez a Kennedy merénylet, a CIA és az idősebb Bush (a háttérhatalom egyik kulcsembere) kapcsolatát mutatja be.

Egy különlegesen szép video:
www.youtube.com/watch?v=8RsYOKPeylk

Kajman 2013.01.14. 20:48:48

@timurida:

Köszönöm a linket. :)
Bár igazából nem ez lepett meg, hiszen azzal én is tisztában vagyok, hogy nem úgy történt, ami történt. Az igazán meglepő az volt, hogy ezt az M1 reggeli műsorában az alsó csíkon futó hírek között láttam. Tehát a Magyar fősodratú médiában ilyen olvasható? Először azt hittem káprázik a szemem, de többször egymás után is ott volt. Elgondolkoztató... :)
A zene csodálatos, a film pedig piszok jó volt, nemrég volt a TV-ben :)

zazuma 2013.01.14. 21:10:53

Sziasztok FehérVándor és Benedictus!
Tudtam, hogy a sok munka miatt vagy távol, végig gondoltam rátok!:)

@Sarasvati:
Szia:)

Atlantisz69 2013.01.14. 21:40:46

@Sarasvati:
Üdv a csapatban! Gyere nyugodtan, minél nagyobb a család, annál nagyobb a nyüzsi. :-)

@timurida:
A linkek nagyon jók! A másodikat kétszer is megnéztem. :-)

Sarasvati 2013.01.14. 22:02:19

Köszönöm a bizalmat!

Èn tudva hiszem, hogy eljön a nagy pillanat.
Àlmomban csodálatos felemelkedést éltem meg.

"Kik csalódtak 2012. december 21. után? Hát igen, sokan... De az a helyzet, hogy a spiritualitás, NEM A VALLÁS FOLYTATÁSA. Még ha a Cabal ezt szeretné elérni.... akkor sem.
Az IGAZSÁG ugyanis önmagában is megáll. Semmiféle viszonyítási pontra nincsen szüksége.
Ha egyetlen ember sem képviseli az IGAZSÁGOT, az akkor is él, van és létezik. Az Igazság létezik ember nélkül is. Az ember (viszont) nem tud létezni Igazság nélkül."

Fortius 2013.01.15. 01:20:42

Kedves FehérVándor és Mindenki! Mindnyájatoknak egészséget és erőt kívánok. Érdekes módon, én is a Vörös Oroszlán-t olvasgatom megint és jó volt azt az idézetet még egyszer látni-olvasni itt is. Környezetemben nincs hozzánk hasonló gondolkodású ember (vagy csak titkolják :)) ezért jólesik tudni, hogy vagytok és van ez a blog. Nagyon jó lenne azt a kritikus tömeget elérni, ami majd a változást meghozza globális szinten. Mindenesetre én se adom fel és a huszonhatodik pofon után a következőnek ha jön, már nyugodtan, szinte derűsen nézek elébe. Ilyenkor előveszem a könyveimet vagy a sportfelszerelésemet, szeretem azt mondani, hogy ezekben soha nem csalódtam. Néha kijárok szaladni egy erdős-tavas helyre, többször láttam őzeket mostanában és van ahol a mókusok ismernek már. Ez is segít abban, hogy ne érezzem magam teljesen hülyének és újból erőre kapjak, habár az az igazság, hogy még nagyon sokat kell változnom és fejlődnöm, de hát ez emberi nem? Szóval bizalommal várom a jövőt, a "nagy változásnak" el kell jönnie. Üdv

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2013.01.15. 06:46:32

Szerintem a cím egyáltalán nem idejét múlt, mivel bár látszólag semmi sem történt, véleményem szerint nagyon is lehet érezni egy bizonyos pozitív hatást. 2012 egy kezdő időpont volt amire mindig emlékezni fogunk.

Hozzáteszem én kevésbé hiszek a külső felszabadításban. Ezt szerintem nekünk kell tennünk amihez esetleg háttér támogatást kaphatunk.

Ajánlom mindenkinek az "Egység törvénye" című írásra, szerintem ez a leírás áll a legközelebb a valósághoz,

Sarasvati 2013.01.15. 09:59:11

Egy kis szív és lélek melengetö link.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2QWG_z9076k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sarasvati 2013.01.15. 10:05:29

Bocs, így már valószínüleg müködni is fog :)

www.youtube.com/embed/2QWG_z9076k

elyshia 2013.01.15. 11:21:13

@timurida:

Megint csak egyetértek, szinte minden szavaddal, egy kiegészítés, mi is erősebbek lettünk.

@Fortius: szerintem van a környezetedben hasonló gondolkodású ember, csak sokan rejtőzködnek, mert teli vannak félelemmel. Saját tapasztalat, hogy sok ember megérzi, ha te már nem félsz, és előbb-utóbb vonzani fogod magadhoz őket. Csak sugározd magadból a fényt, és a szeretet. És az erdő és tavas helyek mellett, ide is járhatsz feltöltődni. Én is ezt teszem.:-))

Vica56 2013.01.15. 11:49:49

Sziasztok, hallottatok már Kásler Árpádról? Íme, szerintem Ő egy igazi fénymunkás. Ha lehet, támogassátok aláírásotokkal.

kaslerarpad.hu/

elyshia 2013.01.15. 12:03:00

@timurida:
és a zene nagyon szép, a gregorián bármilyen formában hatással van rám, "megbizserget".

elyshia 2013.01.15. 12:07:24

@Vica56:
hallottam, megtörtént.:-)

20121221 2013.01.15. 13:35:44

Sziasztok !

Zajlanak az események,még pár hónappal ezelőtt, ez elképzelhetetlen lett volna, hogy ilyen téma, és így szerepel egy közcsatornán !

A fény halad előre, nincs mese !

www2.echotv.hu/videotar.html?mm_id=108&v_id=17566

www2.echotv.hu/videotar.html?mm_id=108&v_id=17614

kiwwi66 2013.01.15. 18:49:09

Üdvözlök minden Kedves régi és új csapattagot, és természetesen a blog létrehozóit! :-)

@elyshia: @Sarasvati: @timurida: @Vica56: @20121221: Nagyon köszönöm a linkeket!

A gregorian-os klipp - biztos láttátok - egy szívszorító film részlete. Csodálatos volt!

Évek óta nem nézek tévét, ezért teljesen megdöbbentettek az Echo TV-n elhangzottak. Én sem gondoltam volna, hogy veszi a bátorságot egy műsorvezető, vagy tv, hogy egyáltalán szóba hozzon hasonló témát. Most meg teljes mellszélességgel vállalják! Ez tényleg jelentős haladás!
Találtam egy érdekes írást az alábbi linken. Nem egy mai darab, de hasznos lehet.
Olvasás közben eszembe jutott egy kollégám, aki kb.1 hétig csak 1-2 órákat aludt... lehet, hogy itt a magyarázat?

sorsunkutja.blogspot.hu/2012/04/feny-tanitvanyai-pszichikai-valtozas.html

pem 2013.01.16. 07:26:38

Kedves FehérVándor! Hálás Köszönet Mindenért!

AlexRuss 2013.01.16. 09:04:42

ez is az ECHO tv-n ment:
http://www.youtube.com/watch?v=DnZKQv_kToo&feature=player_embedded#!

Elveszett Kereső 2013.01.16. 10:33:55

Jó napot,

kis érdekesség:

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_az_allamcsod_hivatalos_idopontja.542256.html

Politikailag korrekt konteksztus, meg a többi szar; de azért érdekes. (Bár pont le vagyon benne írva, hogy 2011-ben is volt ilyen helyzet mégsem történt semmi különös, de most hátha...)

elyshia 2013.01.16. 11:27:13

@Elveszett Kereső:

pedig történhetne már. ki kellene söpörni a szemetet az egész világon, mert egyre jobban bűzlik.

elyshia 2013.01.16. 11:31:15

@elyshia: ja és seprőm van...:-)

Agenor 2013.01.16. 14:14:46

A legújabb Enigmákban a fluorid hatásairól, meg a különféle adalékanyagokról beszélgetnek. Jó rész lett ez is:
youtu.be/z07XeeDjMJA

Akit érdekel, a korábbi részeket ezen a youtube-csatornán lehet visszanézni:
www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcThz2w0XEQvdeDkGz5lMU1Q&feature=view_all

Sarasvati 2013.01.16. 15:12:23

"A szkíta, hun, szabir, magyar társadalmak a mellérendeltség elvén működtek. A mítikus Aranykor is. Ez volt a biztosítéka a lelki és fizikai szabadságnak. A szabadság az nem szabadosság, amiben mindenki azt csinál, amihez kedve szottyan, hanem a mérték szerint szabályozott rendezettség. Alapja a közösségi tulajdon, ami biztosította, hogy ne legyen hiány, önzőség és kapzsiság és ne alakuljon ki az alá- és fölérendeltség, a szolgák társadalma. "

igy legyen...

Elveszett Kereső 2013.01.16. 16:08:38

@elyshia: Alakul itt azért egy-két folyamat, ami közeli változásokkal kecsegtet. Remélem hamarosan elkezdődik a buli és jól jövünk ki belőle. Csak mint a belinkelt cikk is mutatja, ezek a válságok nem is igazi válságok. Nem arra értem, hogy mesterségesen generált mert az evidens. Hanem arra, hogy nincsenek ilyen kritikus pontok, ahol pl. az USA kormánya döntéskényszerben van, különben összeomlanak a piacok. A piacok akkor omlanak össze ha ők akarják. Ha nem szavaznak meg nekik valamilyen törvényt, akkor akár saját - ellopott - pénzükből áldozva is fenntartják a rendszert, amíg nekik úgy jó. (Persze az emberek pénzéből mindig könnyebb, de ha nem sikerül őket esetenként bepalizni, akkor is ragaszkodnak az eredeti tervhez.) És fordítva is igaz. Tök mind1 milyen törvényt vagy mentőcsomagot szavaznak meg, ha be akarják dönteni a gazdaságot, be is fogják. Manipulálják a kamatokat, árfolyamokat, kereslet-kínálati viszonyokat. Több helyről is hallottam olyan véleményt, hogy ez akár még 8-10 évig is mehet így. Bár azért a többség tavaszt/nyár elejét mond. Remélem nem sínylődünk még éveket ebben a szarban. Vegyetek aranyat!!! :)

elyshia 2013.01.16. 16:23:55

@Elveszett Kereső:
hogyne majd bespájzolom, a lekvárok helyére...:-))

értem-tudom amit írsz, szerintem nincs 8-10 év, reálisabb a tavasz-nyár. Minél előbb, nagyon teli van a hócipőm... részemről azonnal beizzítom a seprőt, mihelyst lesz kihez csatlakoznom, olyanhoz aki tud kiutat. Akár galaktikus tesó, akár szimplán "csak" földlakó.:-)

AlexRuss 2013.01.17. 17:34:28

az oldallal kapcsolatban: a jobb oldali sávban a fészbúk-os ablak nagyon lassítja az oldalt, 30Megás netem van, de így is néha lehidalok a betöltési sebességen, ki tudjátok iktatni? nagyon zavaró... gondolom ezzel nem csak én vagyok egyedül....üdv

Atlantisz69 2013.01.17. 18:18:21

Sziasztok!
Azt hiszem ezt érdemes elolvasni.
Forrás:
Hungarian - Ascension Earth 2012

Azonnali közlésre
2013. január 15.

Los Angeles, a CA-CHD2 produkciós iroda tartani fog egy média rendezvényt a Utah államban
található Park City városában a Sundae Film Fesztiválon egy nagyszabású dokumentumfilm projekt
elindítása alkalmából. A sajtókonferencián be fogják mutatni Dr. Edgar Mitchellt, aki az Apolló-14
űrhajósa volt – a hatodik ember aki a Holdon hagyta lábnyomát – a Citizens' Hearing on Disclosure
szervezet szóvivőjeként és Jeremy Kenyon Lockyer Corbellt is, aki rendezője egy dokumentumfilmnek, melynek angol címe Truth Embargo /A zárolt igazság/, mely ezen a fentieken
alapszik. Lásd a film előzetesét alább.

A média eseményt a Park City Peaks Aspen Termében fogják tartani /Park City, Utah, Park Sugárút
2121. szám alatt/, 2013. január 18-án, délután 2-3 óra között, MST idő szerint.

A „Citizens' Hearing on Disclosure”-t a Paradigm Research Group fogja leforgatni és sor fog kerülni erre 2013. április 29. és május 3. között Washington DC-ben a Nemzeti Sajtó Klubban, ahol
a fő báltermet fogják átalakítani „Kongresszusi Meghallgatási Teremmé”. Ezen precedens nélküli
esemény a világ minden tájáról vonzani fogja a a vezető kutatókat a kormányzati/ügynökségi tanúkkal együtt, hogy tanúvallomást tegyenek az 5 nap 30 óráján keresztül az Egyesült Államok
Kongresszusának egykori tagjai előtt. A meghallgatás tárgya a földönkívüliek jelenléte, ami érinti az
emberi fajt. A meghallgatás mottója „Ha a Kongresszus nem teszi a dolgát, akkor az emberek fogják
megtenni azt”. A legutolsó alkalom amikor az USA Kongresszusa meghallgatást tartott arról, ami
vitathatatlanul a legfontosabb kérdés ma a világban, 1968-ban történt a Tudományos és Űrhajózási
Házbizottság előtt.

A kísérő dokumentumfilmet, a Truth Embargo-t, a Just Cause Entertainment fogja készíteni, egy
filmre/tévére/különleges effektekre szakosodott cég, mely a kaliforniai Marina Del Rey-ben található.

A Just Cause Entertainment elnöke Reuben Langdon és a Paradigm Research Group ügyvezető
igazgatója Stephen Bassettwill fogja vezetni a sajtótájékoztatót. Langdon és Bassettwill az egész
héten keresztül találkozni fog aktivista írókkal, rendezőkkel és producerekkel a Citizens' Hearing
projekt jóváhagyására vonatkozólag.

A Truth Embargo mini előzetese

www.youtube.com/embed/23ZxPuDOkfs

CHD2 Productions, kapcsolattartó: Stephen Bassett Reuben Langdon
202-215-8344 818-324-6294

Sajtó interjú kapcsolattartója: Janet Donovan, Creative Enterprises International, 202-904-1035 (cell), 202-822-9318
_______________________________________

CHD2 Productions, LLC
4130 Del Rey Avenue, Marina Del Rey, CA 90292
prg@paradigmresearchgroup.org

Fordította - Lily-of-the-Valley

Novicamary 2013.01.17. 19:09:42

@Atlantisz69: Ez nagyszeru hir!Koszonom! Ugy gondolom hogy a lavina elindult amit mar nem lehet megallitani! Remelhetoleg kikerul a nyilvanossag ele is! Ezaltal azok akik csak a tv-nek hisznek azoknal is elindul a felismeres hogy tulsok titkot es felfedezest hallgattak el elolunk.Korabban en is linkeltem egy jo hirt es igy mar lassan nyilnak az elmek es a szivek.Szerencsere vannak egy paran akikbatrak, nem kimelve faradtsagot,idot es aldozatot keresgelnek,kutakodnak es megosztjak az igazsagot!Koszonheto ez az uj energiaknak is amik nem turik a hazugsagot a regmult dolgokat.Bar sok rossz dolgok tortennek a csaladomban is de en bizakodva nezek a jovobe.Erzem hogy lesz ettol sokkal jobb is de az atmenet sajnos sok fajdalommal,gyotrelem-mel jar.Most nem szabad feladni es atengedni magunkat a negativ gondolatoknak.Itt a link ujra ha meg valaki nem latta.www.emberiseg.hu/portal/blog/2013/01/ingyen-energiarol-sokadszor/#more-9226

kiwwi66 2013.01.18. 15:51:53

@Atlantisz69: Köszönöm a megosztást! Ez óriási hír! :-)))

Vonzás 2013.01.18. 18:14:14

Sziasztok barátaim, sokáig hallgattam a fenti okok (munka, család,) miatt. Most már utolértem magam, és nem győztem olvasni a sok klassz kommentet.Jó újra köztetek lenni. Tapasztalom a pozitív változást magamban és a környezetemben egyaránt. A kritikus tömeg hamar meglesz, érzem. Habár egy kicsit most "leálltunk" a fénymunkával, de hát itt voltak az ünnepek, stb.
Én is megköszönném FehérVándor és Benedictus munkáját továbbra is. Személy szerint David és Cobra írásait ezután is szeretném olvasni, valamint rátok bíznám hogy milyen "tiszta forrást" találtok még, mert én úgy vélem hogy mindketten rendelkeztek azzal a tudással, hogy fel tudjátok mérni mi az igaz, és mi nem. Az új energiával rendelkezők ezt már zsigerből tudják.
Ezen az oldalon én "otthon" érzem magam,egy kis család gyűlt itt össze, akik a vacsora alatt megbeszélik a napi történéseket.Szerintem lesz miről beszélgetnünk nap, mint nap. Ölelés...

Vonzás 2013.01.18. 18:57:29

@Novicamary: Megnéztem, csak sajna nincs alatta magyar felirat, ill. én nem találtam. Nincs fent magyarul? Ölelés...

Zseniális teknős 2013.01.18. 20:27:48

Helló !

Csak beköszönök már régen nem jártam erre !A gonosz még mindíg nem ált le :)
vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/01/tudatmodositas-es-3g-avagy-kapjuk.html
Szép estét emberek !

kiwwi66 2013.01.18. 21:21:36

Üdv Mindenkinek! :-)
Nekem nagy örömöt okozott, hogy jó néhány vezetett meditációt letölthetővé tettek.
Ezért gondoltam, hogy megosztom Veletek is.
Szép hétvégét kívánok! :-)

kristalyhang.wordpress.com/2013/01/18/nyitott-vilagok-letoltheto-meditaciok/

Novicamary 2013.01.18. 22:07:29

@Vonzás: Kattints ra a CC gombra es valaszd ki a Hungarian feliratot es akkor eltudod olvasni.Szia

Kajman 2013.01.19. 05:22:20

@kiwwi66:
Köszi ez igencsak jól jön majd :)

Haloin 2013.01.19. 05:32:45

Az élet sötétebbik oldala, van valakinek kedve alá írni a petíciót.?

De legalább ez is mutatja hogy valami elindult.

www.avaaz.org/en/end_indias_war_on_women/?tLOprcb

elyshia 2013.01.19. 09:39:12

Szép napot mindenkinek!

Igen valami elindult...
Ebből kifolyólag most rengeteg teendőm lett, ezért egy ideig, ritkán jelentkezem majd. De mindig benézek elolvasok mindent, és ha nem is szólok, szeretettel gondolok Rátok. Az ötórai teáról-kávéról meg sosem feledkezem el.:-)

Namaste

Vonzás 2013.01.19. 18:00:33

@Novicamary: Köszönöm, így megvan.....!!

kiwwi66 2013.01.19. 22:07:40

@Kajman: Szívesen! :-)

@Haloin: Én már alá is írtam. Köszönöm a linket! :-)

Kajman 2013.01.21. 05:32:23

@Smaly7:
No, ha ma békén hagynak meg is hallgatom. Köszi a linket. :)

Katvi 2013.01.21. 10:02:31

Sziasztok,

ma szembesültem vele, hogy még a gyerekeknek való multivitaminban is van fluorid. Durva. Esetleg tudtok ajánlani olyat amiben nincs?
Válaszokat előre is köszönöm. :)

Kajman 2013.01.21. 10:43:47

@Katvi:
Szia!
Tudom rosszul (elcsépelten) hangzik, de vitaminokat inkább zöldségben és gyümölcsben add nekik. Minden egyes ilyen vitaminkészítmény mesterséges, tehát vegyipari konyhában előállított termék, nem pedig kivonják a gyümölcsből.

20121221 2013.01.21. 16:53:20

Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

Ha van gyermeked, akkor több mint valószínű, már ismered a hivatalos &#8220;sorozatos immunizáció rendet&#8221;, amely elképesztő számú oltásból áll a születéstől 6 éves korig, hogy aztán csak folytatódjon az éves influenza oltásokkal, vagy éppen a megint kötelező 11 és 14 éves korban megismételt oltásokkal és az egyéb szabadon beadható védőoltásokkal. Azonban a Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Bár tanulmánya elsősorban a brit egészségügyi rendszer mocskos igazságát fedi fel saját nemzeti oltási programjukkal kapcsolatban, a tanulmány megállapításai a világon mindenütt továbbra is általában érvényesek maradnak az oltási sémák és a célt szolgáló vállalati érdekek esetében. A kormányzati hatóságok, mint kiderült, folyamatosan és szándékosan eltitkolták azon szülők jelzéseit, akik a vakcina ipar veszélyeiről, az oltóanyagok mellékhatásairól szólaltak fel, annak érdekében, hogy fenntartsák a magas oltóanyag használati arányt. Itt csupán az a szomorú. hogy ebben a folyamatban számtalan millió gyermek életét kockázatják a súlyos mellékhatások és halálesetek elkendőzésével.

Dr. Tomljenovic tanulmánya itt olvasható:
www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

Az igazság elrejtése, az adatok eltitkolása az oltóanyagok használatának ösztönzése céljából
Dr. Tomljenovic meg tudta szerezni az ú.n. &#8220;független szakértői tanácsadó bizottság&#8221; magánüléseinek átiratait. Ez a bizottság tesz javaslatokat a kormánynak, illetve az egészségügyi minisztereknek az oltásokkal kapcsolatban. Miután Dr. Tomljenovic teljes részletességgel átvizsgálta ezeket a nyílvánosság elől elrejtett átiratokat, néhány nagyon nyugtalanító felfedezést tett.

&#8220;A JCVI (Az immunizálási bizottság) folyamatos erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy életbevágóan fontos adatokat tartson vissza súlyos mellékhatásokkal és az oltásokkal kapcsolatos ellenjavallatokat érintően annak érdekében, hogy mind a szülők és mind az egészségügyi szakemberek szükségesnek tartsák az általános oltási arányt&#8221;, oly indokolással érve el ezt, amely nem nyugszik szilárd tudományos bizonyítékokon- magyarázza Dr. Tomljenovic tanulmányának bevezetőjében.

&#8220;A brit Egészségügyi Minisztérium tól(DH) és JCVI-tól megszerzett bizonyítékok azt mutatják, hogy a brit egészségügyi hatóságok már 30 éve művelik ezt a bevett gyakorlatot, amelynek egyetlen célja megvédeni a nemzeti oltási programot.&#8221;

A JCVI rutinszerűen figyelmen kívül hagyott és aktívan cenzúrázott olyan kedvezőtlen adatokat, amelyek &#8220;negatív&#8221; fényt vetettek az oltóanyagokra és azok szükségességére, ezzel elérve azt, hogy fenntartsák azt az illúziót, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak. Ezen túlmenően, a JCVI rendszeresen hazudott az állami és a kormányzati hatóságoknak az oltóanyagok biztonságáról annak biztosítása érdekében, hogy az emberek továbbra is beoltassák gyermekeiket.

Dr. Tomljenovic teljes tanulmányát itt olvashatod:
www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

A JCVI teljes mértékben tudatában volt az MMR vakcina veszélyekről már 1989-ben, de eltitkolta azokat
Tanulmányának 3. oldalán, Dr. Tomljenovic felvázolja azokat az 1981-es bizottsági ülésről olvasott átiratban talált mocskos részleteket, amelyek egyértelműen mutatják a csalásokat, takargatásokat annak érdekében, hogy megvédjék az oltóanyag ipart. Aktívan próbálták eltussolni a súlyos mellékhatásokkal járó kombinált oltóanyagok létjogosultságát. A kanyaró és a szamárköhögés (pertussis) elleni kombinált oltás egyértelműen kapcsolódik súlyos agykárosodás megjelenéséhez az oltást megkapó gyermekek jelentős százalékában.

Különös aggodalomra adó volt az a mód, ahogy a JCVI az MMR ( kanyaró. mumpsz és rubeola) oltással kapcsolatos kedvezőtlen adatokat kezelte. Mintegy 10 évvel ezelőtt Dr. Andrew Wakefield megjelentetett egy tanulmányt a &#8220;The Lancet&#8221; cimű tudományos szaklapban, amely bemutatta, hogy a JCVI teljesen tisztában volt azzal, hogy egyértelmű összefüggés van az MMR vakcina és az indukált agyhártyagyulladás és agyvelőgyulladás közt. De ahelyett, hogy ezt az információt előterjesztették volna és további biztonsági értékeléseket, újabb tanulmányokat rendeltek volna el az oltóanyaggal kapcsolatban, a JCVI cenzúrázta a leleplező információkat és elrejtette azokat a nyílvánosság elől, nyílvánvalóan hazudva az MMR oltás biztonságosságáról.

Más szóval, a JCVI-ot inkább az MMR oltóanyag jó hírnevének és nem a gyermekek egészségének védelme érdekelte. Dr. Wakefield megállapításai óta eltelt idő csak azt szemlélteti, hogy milyen fájdalmasan hosszú ideig tartó átverésről van szó itt.

Az oltóanyagipar az adatok manipulálását és az egészségbiztonsági tanulmányok adatainak elferdítését sürgette
Ha ez eddig nem hangzik elég rossznak, Dr. Tomljenovic olyan információkat is kiteregetett, amelyek szerint a JCVI régi jó szokása a vakcina vállalatok ösztönzése arra, hogy szándékosan változtassák meg az adatlapokat annak érdekében, hogy a veszélyes és hatástalan vakcinák biztonságos és hatékony fényben jelenjenek meg a nyílvánosság felé. Amikor például az MMR oltóanyagra sorozatosan ellenjavallatok érkeztek be, a JCVI utasította annak gyártóját, hogy módosítsa az adatlapokat &#8220;jogi problémák&#8221; elkerülése érdekében.

Hasonlóképpen, a JCVI hivatalos politikája az volt, hogy megbízhatatlan vizsgálati eredmények közül mazsolázzon, független, tudományosan megbízható vizsgálatok helyett.

&#8220;Az évek során, a JCVI következetesen irreleváns, nem meggyőző, vagy módszertanilag megkérdőjelezhető tanulmányok alapján támogatta az MMR-oltás biztonságosságát&#8221;- magyarázza Dr. Tomljenovic. Hozzátette még azt, hogy a JCVI rutinszerűen úgy döntött, hogy hibás epidemiológiai vizsgálatokra hagyatkozik, amelyek &#8220;ok-okozati összefüggéseket&#8221; csupán &#8220;kapcsolatba hozható&#8221;-ként tituláltak. Meglehetősen ironikus pontatlanság ez, ami persze érthető annak fényében, ahogyan a létesítmény jellemzően kirostálta azokat a tanulmányokat, amelyek ellentmondtak saját állásfoglalásának.

A leleplező 45-oldalas tanulmány kifejti azt a módszert ahogy kiszámítottan, hidegvérrel becsülik le az oltóanyagokkal kapcsolatos biztonsági aggályokat, ahogyan elérik veszélyes új oltóanyagok bevezetését a gyermekgyógyászatban megtévesztés, széleskörű agymosás és a nyilvánosság tudományos trükkökkel való manipulálásával.

A teljes tanulmány itt található:
www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

Hasonló cikkek:

naturahirek.hu/megdobbento-olasz-birosagi-eredmenynek-az-mmr-oltoanyag-autizmust-okoz/

vesterhagen- 2013. január 20. 15:53 · 0 hozzászólás · 297 megnyitás ·

Pannoniaa 2013.01.21. 16:53:29

Csak egy kis érdekesség
FankaDeli (nemtudom hányan ismeritek itt) Elismert Hungarista és zeneszerző is fénymunkás ;)

Novicamary 2013.01.21. 17:40:04

@Smaly7: Nagyon koszom a videot!Sok erdekes es ertekes informacoit kaptam mint mindig.

Novicamary 2013.01.23. 00:00:27

www.emberiseg.hu/portal/blog/2013/01/sumer-magyar/#more-9265 Ez egy ujabb erdekes olvasni valo a magyarsag eredeterol.Ugy latszik itthon sokaknak erdeke az igazsag eltitkolasa.Szerencsere sok kivalo ember megismerteti velunk az igazsagot!Ezt kellene tanitani az iskolakban es nem a sok suletlenseget!

zazuma 2013.01.23. 08:44:50

@Novicamary:
Ez tényleg jó, remélem hamarosan elterjed a hír a származásunkról.

20121221 2013.01.23. 10:47:58

Sziasztok !

WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel

www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0&feature=player_embedded

20121221 2013.01.23. 11:57:29

Felemelkedés 2012. Nézd és osszd meg bátran

www.youtube.com/watch?v=c_jqBUaRPaY

elyshia 2013.01.23. 15:05:40

az így kezdődő bejegyzést akartam idetenni:

A HATALMAS VILLANÁSOK BUDAPEST felett felkeltették sokak érdeklődését. Az időkép szerint villámok nem lehettek, mert az ionizációs rendszer nem is jelzett. Meteor lehetne, ha csak egyetlen felvillanásról lenne szó.

érdekes...

Kajman 2013.01.23. 15:24:42

@elyshia:
Vègigolvasva az origós cikket a következő magyarázattal szolgáltak:
Kisèrleteket vègeztek Pusztaszentlászlón, közel 300 km-re Budapesttől, amelyben a nagyfeszültsègű szigetelèseket vizsgálták. Na ezt látták sokan Budapesten is. Ezek Tènyleg ennyire hülyènek nèznek mindenkit!?

elyshia 2013.01.23. 16:00:57

@Kajman:

nem ennyire, még inkább. Csak azt nem tudom, hogy ők tudják-e, hogy mi tudjuk, hogy ők hülyének néznek mindet? ameddig hagyjuk.

Kajman 2013.01.23. 16:40:02

@elyshia:
:D igen lehetne folytatni ezt az ők tudják,hogy mi tudjuk dolgot. De igen a lènyeg az, hogy csak addig csinálhatják ameddig engedjük. Mi nem engednènk, de a amíg a többi alvó mber hagyja addig... :(

Novicamary 2013.01.23. 17:15:40

www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/8-kontakta-kapcsolatok-a-kozmikus-fenytestverekkel/19-bartha-gizella-kapcsolata-a-sziriuszi-magyar-bolygoval Ez az interju nem most keszult de itt is megerositik a szarmazasunkat.Ezt vajon tudjak azok a "kivalasztott"nepek is hogy megsem ok azok a kivalasztottak?Igy mar ertheto hogy miert hamisitottak meg a tortenelmunket!Remelem hogy hamarosan kiderul az igazsag es elni fogunk a lehetosegeinkkel.Igy legyen.Tegnap nagyon hianyoztatok tobbszor is megneztem a hozzaszolasokat de hiaba.Remelem mindenki jol van?

Kajman 2013.01.23. 17:20:09

@Novicamary:
:)
Hála Istennek igen, köszönöm. :)
De tudod néha jó a csend.

Novicamary 2013.01.23. 19:11:14

@Kajman: Hat annak nagyon orulok hogy jol vagy! Ugy gondolom talan mindenki igy erzi es akkor megnyugodtam:)

zazuma 2013.01.23. 21:31:06

@Novicamary:
Én is jól vagyok, köszönöm, csak egy kicsit elcsendesedtem, mint Kajman. Szép napokat!:)
Köszi a linkeket, megnézem.

Vamest 2013.01.24. 11:54:10

Valahogy durvulnak a dolgok:
1. Obama olyan katonai vezetőket akar, akik hajlandóak amerikai állampolgárokra is lőni
vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/01/dobbenetes-hirobama-olyan-katonai.html
Dr.Garrow:"Éppen most tudtam meg egy rangidős katonai vezetőtől, hogy Barack Obama új próbatételt vezetett be annak megítélésére, hogy ki alkalmas katonai vezetői pozíció betöltésére és ki nem. Ez robbanni fog emberek, készüljetek fel! „Az új teszt annak megítélésére, hogy valaki alkalmas-e vezetői pozíció betöltésére a hadseregben az, hogy hajlandó-e amerikai állampolgárokra tüzet nyitni vagy sem.” Aki nem, azt elbocsátják."

2. kaslerarpad.hu/?p=2285
és kaslerarpad.hu/?p=2296

Haloin 2013.01.24. 20:47:47

Mi volna-ha, akkor szerveznénk egy nagy blog talit, ha minimum mindenki legalább 50%-al tartósan boldogabbá tette a saját életét.!? :)

Vica56 2013.01.25. 09:24:33

Sziasztok, egy érdekes videora leltem... reménysugár, azaz remélem, hamarosan történik már valami jó

www.youtube.com/watch?v=TRzVxd9XUsg

20121221 2013.01.25. 13:44:44

Oroszország felszólította Obamát: Beszéljetek a Világnak a Földönkívüliekről, vagy mi fogunk!

global-mystery.blogspot.hu/2013/01/oroszorszag-felszolitotta-obamat.html?showComment=1359068946652&honnan=Nemzeti_Hirhalo

elyshia 2013.01.25. 14:33:03

@Haloin: :-)))
és hogyan mérjük majd? Mindenesetre a legjobb úton vagyok hozzá.:-)
Egyébként a hol? kérdésre is van ötletem, de majd ha esedékes és a blog gazdái is jóváhagyják akkor erre visszatérünk.
És mindenképpen jó időben, amikor kinn lehet lenni a szabadban. Mert most brrr... :-))

kiwwi66 2013.01.25. 17:16:48

Sziasztok! :-)
Köszönöm a sok linket, alig győzöm. :-)
Közben én is találtam egy érdekes videót, amire Medvegyev célozgatott...
Egyetlen bibije van, angol feliratú...
Nagyjából értettem, de ha valaki röviden összefoglalná nagyon hálás lennék érte! :-)

kiwwi66 2013.01.25. 18:29:04

Nem mai cikk, a különböző űrbéli tesók- ill. ,,nemtesók"-ról...
darren.5mp.eu/web.php?a=darren&o=CNIVbmd91b

Érdekes egybeesés?
www.youtube.com/watch?v=C9s0BxNbmjI

...és a hozzá tartozó cikk:
kristalyhang.wordpress.com/2013/01/25/oriasi-koronalyuk-a-napon/

...audiovizuális technikák, még nem hallgattam meg mindet, de jónak tűnnek...
www.youtube.com/playlist?list=PLAvjKfB6yszcn32IBaIAwDDNoM6sHPKad

Vonzás 2013.01.25. 18:46:12

Sziasztok!! Amikor olvastam a Medvegyev féle felhívást Obama felé, komolyan mondom a hideg futkosott a hátamon. Azt is megmondom hogy miért. Tavaly a látó barátnőm a következőt mondta: Beszélt hozzám Jézus, és azt mondta, hogy az idegen civilizáció amiről mindent tud az USA, felszólította Obamát, hogy jelentse be az emberiségnek, hogy igenis létezik másik civilizáció, és hogy régóta kapcsolatban vannak bolygónk vezetőivel.Ezt meg kell tennie.
Érdekes egybeesés nem? Úgy látszik tényleg történelmet ír az Aranykor kezdete. Ölelés...

Vonzás 2013.01.25. 18:53:34

@kiwwi66: Nincs magyar fordítás?

kiwwi66 2013.01.25. 18:57:44

Szia! :-)
Sajnos nincs!
Én is borzongtam. Elkezdődött! :-)

kiwwi66 2013.01.25. 18:58:42

@Vonzás: Bocsánat! Nem nyomtam a válasz gombra... :-)

Vonzás 2013.01.25. 19:00:37

@kiwwi66: Képzeljétek, valószínű hogy én egy Arkturiait láttam pár nappal ezelőtt, itthon. A szemem sarkában tűnt fel, éppen távozott, tehát elmenőben volt. Kb. 2és fél méter magas volt, úgy nézett ki mint egy csikóhal profilból. Értelmes feje volt, máshogy nem tudom leírni, kicsit hosszított pofájú, olyan lószerű. Az volt még érdekes, hogy a teste szinte áttetsző volt, láttam a gerincét, ami egy hajlított farokban végződött. Lebegett, nem volt lába. Az az érdekes, hogy mindez a pillanat tört része alatt zajlott, mégis meg tudtam részletesen figyelni. Hamar eltűnt. Nem féltem, sőt, örömöt éreztem. Ölelés...

Vonzás 2013.01.25. 19:01:24

@kiwwi66: Nem baj értettem az üzenetet. ölelés...

kiwwi66 2013.01.25. 19:05:57

@Vonzás: Ez óriási! :-)
Kár, hogy nem maradt egy kicsit! :-)

Vonzás 2013.01.25. 19:33:07

@kiwwi66: Megnéztem az Érdekes egybeesést, nem semmi!! A leleten ugyanaz a forma mint a napban. Ez biztos hogy nem véletlen. Szerintem hamarosan minden kiderül ha így haladunk. Csak úgy áramlanak az információk. Épp itt az ideje. Eleget próbáltak hülyíteni bennünket. Minden tisztul észrevettétek?
Kezdve Kásler Árpáddal, és folytatva a rengeteg UFO észleléssel, a leleplező filmekkel,Medvegyevvel, ez már több mint véletlen!! Nagyon bizakodom, hogy eget rengető változás következik. Ölelés...

Katvi 2013.01.25. 19:33:25

Sziasztok. Hát arra az oroszok általi felhívásra én is kíváncsi leszek. Vajon Obama mit lép és mikor? Bár hajlok arra a véleményre is, hogy ez is csak egy újabb kitaláció. Vki gúnyt akar űzni ismét a hívő emberekből. Vagy ha mégis igaz akkor pedig vmi teljesen kis jelentéktelen infóval fognak minket kábítani. De az tuti, hogy a valóság most sem fog kiderülni.

kiwwi66 2013.01.25. 19:46:52

@Katvi: Szia! :-)
Ne legyél már ennyire kishitű! :-)
Az újságíróknak nyilatkozza Medvegyev, hogy megteszi a bejelentést/leleplezést, ha Obama nem ...
Minden jót kívánok! :-)

Katvi 2013.01.25. 20:06:20

Az eddigi tapasztalatok szerint jutottam arra a következtetésre, hogy nem kell most sem túl sok reményt táplálni. Mert mindig mikor felröppent egy ilyen szenzáció kiderült, hogy vmi jelentéktelen kis semmisségről van szó. Csak próbálok 2 lábon a földön járni. Hiszem ha látom elvet követem már. Ez volt az újévi fogadalmam.

kiwwi66 2013.01.25. 20:07:53

@Katvi: A baj csak az ezzel a szemlélettel, hogy csak az látja, aki hisz...
Hit nélkül semmi sem működik.

Atlantisz69 2013.01.25. 20:35:31

@Katvi:
Szia!
A "hiszem, ha látom" az igazi pesszimista ember ideája. Ja, és persze ők azok akik nem tudják, hogy ez a mondás "is" csak fordítva megfogalmazva működik csak igazán. "látom, ha hiszem".
Javaslom, próbáld ki ill. tedd magadévá ezt a fajta gondolkodás módot. Egy idő után meglepő dolgok történnek majd körülötted, csak figyelned kell.
Ja és még valami:
"Gondolkodj úgy, ahogyan élni akarsz, mert előbb-utóbb, úgy élsz ahogyan gondolkodsz!" :-)

Smaly7 2013.01.25. 21:26:50

@Atlantisz69:
A hitről a következő kis történet jut eszembe:
"Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk..."

Szóval én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!

Sarasvati 2013.01.25. 21:43:51

@Smaly7: Ez annyira édes és egyben komoly, tökéletes történet!
Köszönöm neked!!!!

Atlantisz69 2013.01.25. 21:45:51

@Smaly7:
Szia, rég beszéltünk már. :-)
Nagyon aranyos, de egyben tanúságos is a kis történet. Tetszik. :-)
Vasárnap szabad leszek, majd délután felhívlak.
Üdv.

Kajman 2013.01.25. 22:54:16

Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel a Medvegyev szorival kapcsolatban. Régebben láttam már ezt az interjút, ott látni lehetett, hogy kamuzik.
Ha a mai helyzetet tanulmányozzátok akkor nem is reális pont Oroszországtól egy ilyen bejelentés. Ha megtörténik, inkább Obamától várnám.
Mégpedig azért, mert jelenleg az USA nagy sz*rban van gazdaságilag, tehát őt nem ütné meg annyira egy ilyen bejelentés (lejebb csúszni nem tudnak).
Viszont az Oroszok óriásit buknának gazdaságilag. Belegondolva tételezzük fel, hogy megérkeznek Ők. Elhozzák nekünk az ingyen energiát, nem lesz szükség pénzre, stb.
Nos nézzük: az ingyen energiával akkorát buknának az oroszok amekkorát csak lehet. Lásd kőolaj, földgáz. A pénz megszűnésével szintén: A nagy orosz bankok csak tavaly jónéhány nyugati bankot vásároltak fel. (pl. a smerbank a volksbankot vette meg).
Viszont ha a betegségek megszűnnének azon viszont a nyugati gyógyszergyárak buknának nagyot.
Tehát a helyzet meglehetősen érdekes. Ne értsetek félre nem vagyok szkeptikus az ügyben, de megpróbálok logikusan gondolkodni.
Tudnék örülni, ha megtörténne... :)
@Smaly7:
Jó történet köszönöm :) Híven ábrázolja "korunk" megosztottságát. :)

Vonzás 2013.01.26. 07:15:33

@Smaly7: Ez egy nagyon jó történet!!! Köszi!!

Katvi 2013.01.26. 13:23:28

Sziasztok. Ha szerintetek igaz a felfedés cikk akkor mégis mikor fogják közölni velünk, hogy vannak földönkívüli lények? Mennyi gondolkodási időt adtak az oroszok Obamának? Bár szerintem ez is csak ámítás.

Vonzás 2013.01.26. 13:46:28

Kajman-nak sok mindenben igaza van. Viszont lehet hogy az USA-nak pont egy ilyen nagy horderejű bejelentésre van szüksége, hogy a változások létrejöjjenek, hiszen teljesen a béka popsija alatt vannak jelenleg. Olyat is hallottam, hogy egyszerűen kényszerítik Obamát a nagy bejelentésre az idegenek, mert anno egyességet kötöttek emberek és idegenek (pld segítették a technikánkat, cserébe hagyták őket hogy megfigyelhessenek bennünket). Persze lehet hogy mindez nem igaz, de mi van ha mégis? Mi van ha az Univerzumnak terve van velünk? Mi van ha megelégelték az emberek saját maguk által végzett kizsákmányolását? Mi van ha az Isteni tervben most az szerepel, hogy az Aranykornak el kell jönnie, és ezt csak idegenek beavatkozásával lehet meglépni? Mivel tudjuk az ember milyen kishitű. Persze mindez csak feltevés. Azt azonban tudjuk, hogy a változás eljön,akárhogy is. Több millió éves leleteken ott az űrhajó ábrája. Ha akkor látták őket akkor most is eljöhetnek igaz?
Azt gondolom, hogy hogy pld. az UFO észlelések gyakoriságával, egyre több embernek lassan természetessé válik hogy nem vagyunk egyedül.Egyre nagyobbá válik az esély, hogy meg sem lepődünk. Szerintem szép lassan szoktatnak hozzá bennünket a látványhoz.Ezután majd megjelenhetnek teljes valójukban is előttünk. Biztosan lesz néhol pánik, de a legtöbb ember már számít az idegenek eljövetelére. Ti nem ??? Ölelés...

#Richter 2013.01.26. 14:09:49

Igazából nekem elég rossz volt január. Nagyon sok támadást éreztem, olyan paranoiás voltam mint még soha. Rengeteg olyan negatív gondolat ébredt bennem aminek nincs alapja.
És most olvastam Cobra egyik január eleji bejegyzését amiben leírta pont azt amit érzek, csak azt nem tudtam hogy ELF HAARP-nak hívják (ha jól értettem), amivel előidézik az éteri síkon ezeket és ahogy támadják a csakrákat.
Nem panaszkodásnak szánom, csak leírtam, ha esetleg más is tapasztalt hasonlót akkor 'ne aggódjon', nem tudom le lesz e fordítva az a rész.
@Vonzás: Örülök hogy leírtad, én tündéreket látok mostanában - többek között. Ami azért fura mert pont ebben az időszakban kezdek el látni lényeket amikor ilyen 'rosszul' vagyok.
Azért remélem nem őrültem meg.. Nem igazán tudom még hova tenni ezt a szélsőséges hónapot. Mindig is hiperérzékeny voltam az energiákra de ez sok volt kicsit.
Az is nagyon jó hogy összeírt egy listát gyógyítókról blokkoldókról, negatív entitás eltávolítókról stb, szerencsére Mo-n is sokan vannak ilyen gyógyítók, de persze nem mindegy melyikhez megy az ember.. Ezt csak azért tartottam fontosnak mert ha még vannak rajtam kívül olyanok akik szintén ennyire erősen érzik a negatív támadásokat akkor valószínűleg szükséges lenne mélyebben az öngyógyítással foglalkozni..

#Richter 2013.01.26. 15:41:51

Hm. Az utolsó bejegyzésben pedig olyasmit ír, hogy az Arkhón rács összeomlott igen nagy részen a felszín feletti rétegekben, ezért a negatív entitások bujkálnak a beérkező fény elől (a még néhol meglévő fekete lyukakban), vagy a legbelső felszíni szféra felé szivárognak.
...ezek miatt van az hogy most nagy számban koncentrálódtak a legbelső felszíni szférában (azaz a földközeli rétegben) és ezért éreznek most nagyon sok ember nyomást.
Persze ez egy nagyon slendrián fordítás, csak érdekes volt nekem, mert én elég "nyomott" lettem...
Amúgy meg egy méregtelenítésre emlékeztet. Amikor valaki méregtelenít akkor minden negatív tünet felerősödik mert a méreganyagokat kimozdítják a helyükről, hogy ki lehessen vezetni a szervezetből. Csak a szervezet ugye most szimbolikusan a Földre, éteri síkra értve.

GabrielBlack 2013.01.26. 16:21:59

www.youtube.com/watch?v=gEqC35hEG3s (Több részes(nem hosszúak)egészen biztos vagyok benne hogy sokan látták már sőt posztolták is de ezt többször is érdemes megnézni.)

Atlantisz69 2013.01.26. 17:23:23

Most olvastam, hogy Észak-Korea atomot akar robbantani!
index.hu/kulfold/2013/01/26/onok_kertek_atombombaval_eszak-koreaban/
Na most aztán kíváncsi leszek a "GF" figyelőszolgálatára, mert ugye ők azt mondták, hogy most már blokkolnak mindenkit akik ilyen "rossz" dolgokat akarnak véghezvinni.
Tehát, várom a fejleményeket.

Smaly7 2013.01.26. 17:48:53

@Katvi: Ez is erről szól:
m.youtube.com/results?q=citizen%20disclosure%20utah#/watch?v=2hjBAzMq5Y8
Egyre nagyobb az elvárás a "felfedést" illetően.

timurida (törölt) 2013.01.26. 18:18:01

Kedves Barátaim!

Megmondom őszintén, hogy nekem hiányérzetem van. Szép lassan eljutok odáig - és kérlek ne nézzetek paranoiásnak - , hogy amit "ezek" bejelentenek, ott is a VALÓDI szándékot fogom kutatni.

Tudjátok, sokat gondolkoztam az elmúlt egy-másfél hónapban. Sok minden szóba került 2012 kapcsán az elmúlt években. Rengeteg minden. Sok jó és kevésbé jó.
Egyetlen kérdés nem került szóba igazán komolyan: AZ EMBER.

Sokat gondolkoztam a következőkön:

HATALOM: alapvetően minden, ami egyik Lélek, Szellem, Entitás a másik feletti hatalmát jelenti a szó legszorosabb értelmében rendellenes. Magyarul: REND-ELLENES.

SZABAD-AKARAT: az ember szabad akarata ott kezdődik amit és amiről tud. Ott végződik, amit megtesz, vagy megtehetne. Ami ezen a körön kívül van, az nem tartozik sem a SZABADSÁG, SEM AZ AKARAT, SEM A FELELŐSSÉG kérdéskörébe.

Érdekes módon az AKARAT nincs szerves összefüggésben a SZABADSÁG fogalmával. Nagyon sok gazdag és nagyon sok szegény, nagyon sok névtelen és nagyon sok híresség megbukna ezen a vizsgán...
Az akarat valahogy nincs összefüggésben a lehetőségekkel. Meggyőződésem, hogy a Cabal tagjai teremtési korszakokon átívelően nem fognak SZABADulni attól az erőtől, ami most őket hatalmi pozícióba juttatta. Akkor most ők a rabok, vagy mi vagyunk?
Persze sajnálni nem fogom őket, mert mindenki a sajátjával reszeljen :-)))
"Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükség, hogy botránkozások essenek; de jaj annak az embernek, a ki által a botránkozás esik."

ÉN.
Ki vagyok? Az a valaki, aki kora reggel a tükörbe néz? Aki álmodik? Aki szeret? Aki dolgozik, eszik, pihen vagy szeretkezik?
Persze, a lánglelkű ezoterikusok azt mondják, hogy sokkal több vagyok... De ő (ÉN) hol van? Mert még nem találkoztam vele.

Húha... De messzire vezetne, ha mindent leírnék. Mindazt, ami ÉN vagyok. De használható, működő, életképes, gyakorlati ismeret, tudás, segítség....
Ezek hol vannak?
Mert - és itt kérlek ne botránkozzatok meg - pont leszarom, hogy Astar kapitánynak milyen a hajója.
Vagy hogy Medvegyev, vagy Obama mit csinál önmagával és egymással.

NEM EZÉRT JÖTTEM. NEM EZÉRT VAGYOK ITT.

Novicamary 2013.01.26. 23:27:10

@kiwwi66: sirius-plejad.blogspot.hu/2012/12/medvegyev-foldonkivuliekrol-erdekes.html Megtalaltam magyar felirattal a masodik videot amit linkeltel. Remelem meglesz az elso is magyarul hamarosan

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.26. 23:38:48

@Vonzás: Lehet, hogy tesztelik, hogy mit érzünk (irántuk)?

kiwwi66 2013.01.26. 23:40:16

@Novicamary: Nagyon szépen köszönöm! :-)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.27. 00:02:42

@timurida: Jaigen, és Astarról mit említenek elsőként? Hogy szőke, kék szemű, csinos fiatalember. Merthogy ez a legfontosabb infó róla.
Evvel már meg is fejthető a hírforrás célja, lelkülete.

kiwwi66 2013.01.27. 00:09:14

@Vonzás: Személy szerint alig várom, hogy találkozzak pozitív földönkívüliekkel, akár utazgatnék velük, tanulnék is tőlük.
De... bármennyire is szeretnék, nem tudok hinni az emberek többségében, - pedig szívesen megélnék egy ilyen csodát - mert még mindig nem elég az emberekben a szeretet.
Gondoljatok bele, mennyi fajgyűlölő él csak Magyarországon? Amíg egymást képtelenek vagyunk tolerálni, hogyan tennénk ezt földönkívüliekkel? Vagy hányszor látunk, hallunk olyanokról, akik örömüket lelik az állatok kínzásában. Szerintetek az ilyenek hogyan fogadnák ,,Őket"?
Nyilván lehetne még sorolni példákat, de szerintem ez is sok...
Az is nyilvánvaló, hogy a példázottak okkal viselkednek úgy ahogy ill. teszik azt amit...
Egy magasan fejlett lény nem teszi - nem teheti - ki magát ilyen kétséges következményeknek, mert olyan karmikus ,,tartozásokba" gabalyítja magát, aminek az idők végezetéig sem jár a ,,végére".

Ezek után számomra az a logikus, hogy nekünk magunknak kell megtenni a felemelkedés felé vezető utat - legfeljebb mentális üzenetekkel segítenek - és amikor megtettük, na akkor láthatjuk Őket teljes valójukban.
Aztán lehet, hogy nincs igazam, és sokkal egyszerűbb a megoldás...
Bár úgy lenne!
Minden Jót kívánok mindannyiunknak! :-)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.27. 00:20:18

@timurida: Hat a lom = uralkodik a silányság.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.27. 00:25:39

@#Richter: Én meg vagyok fázva több mint két hete, és nem bírok kikecmeregni belőle. Jobb és rosszabb napjaim vannak, már vagy ötször gondoltam azt, hogy másnapra gyógyult vagyok, de egyre súlyosabban esem vissza, ma már lázam is van. Előtte 3 évig nem voltam beteg...
Idegösszeomlásom is volt előtte az idén.

pem 2013.01.27. 00:41:17

@timurida:
Teljesen érzem, amit mondasz, ahonnan mondod.
"NEM EZÉRT VAGYOK ITT." -hanem a lényegért, magamért. VÉGRE a rész ének összegéért.
Az ÉN -ért, akiből életre kel a megérteni vágyó,
a szerető és minden egyéb, de ez nem elég. Mert sosem elég, az egységből soha sem elég. Az egységbe vivő út az egység állapotainak, fázisainak, újabb és újabb kiterjedéseinek folyamatos tapasztalása.
A szeretkezés egy tökéletes példa erre az útra.
Az én egységének mindig egy nagyobb tudatosulásából fakad a vágy a teljességre, az
egység megélésére, de hiába van egyre nagyobb
szabadsága, hatalma az énnek, a vágy célja egy
számára átfoghatatlan kiterjedésben van, egy
nagyobb énben. Minden érzésből fakadó szeretkezés
egy kicsit, vagy nagyon is modellezi az én útját
az isteni létig.

#Richter 2013.01.27. 05:29:38

@GabrielBlack: Ez a rész pont ideillik. A támadások és a személyből tisztuló negatív dolgok nem ugyanazok!
Az is igaz hogy minél erősebb fénymunkás valaki, annál erőteljesebben támadják és próbálják manipulálni. Alaje és Drunvalo M. meg sokan mások is beszéltek nem csak lelki terrorról de fizikairól is hogy meg akarták ölni őket.
Nem tudom ki volt az aki azt mondta hogy meg is ölték, talán David, aztán pozitív földönkívüliek újraélsztették. Nem tudom mennyire igaz... Ti biztos többet tudtok erről, de nekem furcsa volt hogy sírva beszélt erről az egész ügyről a rádióban...
Minél érzékenyebb valaki vagy minél gyorsabban fejlődik, annál jobban próbálják "visszanyomni", manipulálni stb.
Ahogy parazitája is van mindenkinek (nem tudom van e még) de a legnagyobb szenvedők általában a "legmagasabbról leszületők" akiket mindig többszörösen támadnak minden síkon, vagy legalábbis már csak éteri síkon, ha igaz.. Ezt felismerni és védekezni is ellene tud Alaje és Cobra is vagy aki benne tud maradni a "fénytengelyében". Míg egy érzékeny de védekezni nem tudó fénymunkás felismeri de még néha nincs elég 'ereje' védekezni. Egy átlag ember meg talán meg sem tudja különböztetni vagy nem is érzékeli ezeket. De nem azért 'nem boldog' valaki mert gyengébb lenne lelkileg. Nem. Néha pont fordítva van. Azért nem boldog mert erősebb, másabb mint egy átlagember. Legalábbis ha reálisan nézzük. De ha egy atlantiszi vagy akármilyen aranykori társadalmat veszünk alapul, ahol az emberek kiskoruktól fogva spirituálisan nevelnek és esetleg pszichikus képességeiket is fejlesztik, még ott is az érzékenyebb emberek voltak papok vagy papnők és akik védték az egész bolygót pont mert hamarabb felismerik, érzik az ártó szándékot. És szerintem a jövőben is ez lesz. Felerősödik a szétválasztódás. Fejlődő, spirituális emberektől távolabb lesznek azok akik elkülönülnek mert csekélyebb tudatosságuk miatt nem ismerik fel 'a fényt'. Ahogy Holló-Szabó Julianna mondta: a felerősödő szétválasztódás miatt a kezdődő aranykort nem úgy kell elképzelni hogy mindenhol fényvárosok vannak, hanem úgy mint Atlantisz idejében: ahol voltak ártó szándékú lények különböző területeken, jelen esetben a régi energiákhoz vonzódó emberek lesznek külön.
Na de ezt csak mellékesen írtam.
Az érzékeny és szenvedő emberek védelmétől függetlenül. Nem elég úgy elköszönni, hogy "love and light to you", ezek formaságok amiket millió helyen látok, olyan hamis spirituális oldalakon aminek bedől rengeteg ébredő is. Ezért van az hogy én jobban szeretem a nyersen őszinte embereket (nem egyenlő a durvasággal!) mint a nyálas behízelgő szavakat. A kedves szó mindig jó de csak ha szívből jön. Pár darab "love and light to you" nem fogja megváltani a világot.
A természet tényleg segít és az egészséges táplálkozás, böjt vagy méregtelenítés is fontos lenne néha mindenkinek legalább tavasszal. De ez csak az én tapasztalatom, másnak lehet hogy más jön be.
Tévhit, hogy aki nem érzékel soha rossz kedvet és támadást az azért lenne mert annyira magasan rezegne és szerető lény lenne, hanem lehet hogy pont amiatt mert megrekedt (ez csak egy példa és persze nem az itt hozzászólókra érem. Itt többségében mindenki szívből szól vagy próbál és fejlődésre koncentrál)
@kiwwi66: Értem az aggodalmad, erről egy régi székely mondás jut eszembe: "Ne félj, csak higgy és bízz!" Nem hiszel az emberekben én viszont úgy gondolom nincs olyan ember aki rossznak született. Nincs dualitás csak tudatlanság. Mindennek megvan célja és az oka, még a leggonoszabbnak tűnő teremtmény is istené és nagy szerepe van. Ahogy Osho mondja (és ahogy Jézus is gondolkodott): még egy apró fűszál is Isten teremtménye és csak avval együtt teljes az univerzum. Jobb lett volna ha pontosan idézek, de sajnos nem tudom hogy volt.
Állatkínzókról és fajgyűlölőkről beszélsz, de az emberekben lévő sötétség sokszor kiprovokált 'támadás' eredménye. Fizikai és nem fizikai szinteken is. Elképesztő mennyiségű energiát fektettek abba hogy ennyire negatívak és tudatlanok legyenek. Évtízezredek alatt felépített agymosás után ne lepődj meg. Szerintem a félelmed azon alapszik hogy mi lesz ha nemet mondanak az emberek a tömeges kapcsolatfelvételre. Ha ez aggaszt akkor hagyd figyelmen kívül. Próbáld "isteni szemszögből" nézni. Ha eljön az ideje akkor meg fog történni és nincs értelme siettetni semmit.
Személyes kapcsolatfelvételek folyamatosan történnek és igen is nagy mértékben terjed a fény, egyre jobban és szép lassan szivárog a médiában is az info.
Jelenleg is zajlik az agymosás, érzelmekre hatás éteri szinten, ha ez megszűnik akkor sokkal jobban látható lesz hogy mennyi negatív dolog volt kiprovokált és gerjesztett, nem pedig őszinte emberi. Először ezért ezt kellene megszüntetni. Önös érdekeket szolgáló 'nem szerető' emberek ezután is lesznek, de minden sokkal világosabban (át)látható lesz. Sok a rossz a világban, de ki mondta hogy minden meg fog szűnni egy varázsütésre? Érdemes a már jól látható fejlődésre koncentrálni. És itt sokan türelmetlenek érthető okokból de szerintem jól haladnak a dolgok, nem érdemes siettetni vagy a negatívra koncentrálni. Az aggodalom csak kiránt a MOST-ból.
Szerintem már nyilvánvaló a változás és igenis tisztulnak a dolgok. Továbbra is mindenki a saját életében tegyen rendet ha gondok vannak a kapcsolataival vagy akármivel vagy félelem van benne. Családállítás, blokkoldás, lelki gyakorlatok stb. Én is szeretem az állatokat, és tényleg sokkoló egy szadistát vagy akármilyen mocskot látni, és nehéz nem ítélkezni, de nekem tetszik az a mondás hogy Isten soha nem büntet, csak rendet tesz. Az univerzum egyensúlyra törekszik. A fizikai szinten várnak sokan nagyon látványos változásra de amíg a szellemi síkokon nincs rend addig az nem fog megmutatkozni a fizikain, ennek ellenére szerintem nagyon gyorsan terjed a fény ezért én nem várok kapcsolatfelvételre vagy eseményre. Ezek mellékes dolgok, következmények. A folyamat visszafordíthatatlan tehát nem reális azon aggódni hogy "mi lesz ha", vagy találgatni hogy mikor történik már valami a médiában. "Isten személyes megtapasztalása" fontosabb mint jósolgatni. Szabad akarat van ezért nincs kőbe vésve semmi. Mivel annyi bizonyíték van felhalmozva a jelenleg hatalmi pozíciókban lévő emberekről világszerte, megdönthetetlenül és egyre nagyobb nyilvánosságnak örvendve, ezért szerintem az áttörés közel van. Ha fejek tisztábbak lesznek (ami függ a finom energiákkal dolgozó fénymunkások munkájától is), akkor lesz nagyobb média nyilvánosság. Persze jobb lenne minél előbb, főleg az utcán szenvedők miatt hogy a gazdaságba bevezessék az új rendszert, de nem gondolom hogy konkrét időpont számít és önös érdekek. Mindenki megteszi a tőle telhetőt. Szóval a bejelentés szép lassan majd megtörténik de szerintem a kapcsolatfelvétel még évtizedekbe is telhet ha már alapvető dolgok nyilvánvalóak lesznek széles körben. És letisztultabbak lesznek pl történelemmel kapcsolatban. De ezt ők jobban átlátják hogy mikor érdemes, hisz nem pánikot kelteni jönnek, tehát minden rendben van. Addig még sok változás lesz pozitív irányba, ahogy eddig is szóval szerintem alaptalan attól félni hogy negativitás miatt elutasítják őket. Ne legyünk hitetlenek.. Bocs hogy hosszú lett..

#Richter 2013.01.27. 07:37:59

@timurida: Remélem nem baj ha válaszolok ha már így belejöttem =/ Sorry.

"Megmondom őszintén, hogy nekem hiányérzetem van. Szép lassan eljutok odáig - és kérlek ne nézzetek paranoiásnak - , hogy amit "ezek" bejelentenek, ott is a VALÓDI szándékot fogom kutatni."

Igen, ez jellemző tünet és nagyon sokak produkálják, nem véletlenül. Jön egy ember aki mond valamit és nem tudják az emberek felmérni. Ez a magyarokra hatványozottan igaz. Egy olyan országban élni nem könnyű élni amit hazugságokra próbáltak alapozni és egy őszinte szó sem hangzott el. A tisztánlátás teljes ledegradálása különböző módszerekkel, szóval nem meglepő hogy nagyon sokan legyintenek még a pozitív kezdeményezésre is vagy nem tudják átlátni, megkülönböztetni. Én csak tünetnek hívom. Önfejlesztés szükséges és belső iránytű fejlesztése, ehhez pedig nem olvasás szükséges hanem konkrét gyakorlatok (jobb csoportban sokszor). Tisztulás fizikai szinten is: méregtelenítés és friss levegő pl túrák nagyon nagyban hozzájárulnak a tiszta érzékeléshez és a negativitás leküzdéséhez. Én ezért nem sokszor olvasok filozofikus műveket. Csak célirányosan "hagyom vezetni magam". Ha hallok valamit nem gondolkodok hanem úgy hallgatom mint egy mesét. Elteszem magamban és leállítom az agyam ha cáfolni vagy érvelni akar. Szerintem sok ember ott bukik el először, hogy a bal agyféltekére hallgat és próbál cáfolni meg érvelni magában. Pl ellentmondásos információt hall ezért egy 'mai agyú' ember összezavarodik. Ehelyett el kell tenni ellenállás és bizonygatás nélkül és ha megszűnik az agynak az a bizonyos ellenállása akkor tisztul a kép. Ezt nem egy regényre értem, hanem a manapság tömény információáramra. Szerintem egy városi embernek a legnehezebb kikapcsolnia a "bal agyát". Az ismétlődő jelekre való figyelés, érzelmekre figyelés a gondolatok helyett (eleinte). Nem tudok gyakorlati példát erre, gondolom ez mindenkinél más ahogy kitapasztalta de nagyon sok jó tanács van mint pl Alaje tanácsai amit itt belinkelt Gabriel..

"De használható, működő, életképes, gyakorlati ismeret, tudás, segítség....
Ezek hol vannak?"

Pont ezért írtam le a példámat hogy én miért nem filozofálok. Gyakorlati tudás és tapasztalás kell. Belső tapasztalás. Van sokféle út ami jó kezdetnek, mindenféle irányzat de önmagában még a jógázás sem tud az igazi belső útra, önvalóra ébreszteni. Ezért írtam valahol hogy érdemes lenne legalább eleinte elmenni egy személyes tanácsadásra egy tisztán látóhoz. Mert oké hogy belső út meg minden, de nem vagyunk egyedül a Földön és rengeteg ember csak azért született le hogy megkönnyítse a dolgunkat/ egymás dolgát könnyítjük.

"Mert - és itt kérlek ne botránkozzatok meg - pont leszarom, hogy Astar kapitánynak milyen a hajója."

Nagyon igaz, nem ez a lényeg.

"SZABAD-AKARAT: az ember szabad akarata ott kezdődik amit és amiről tud. Ott végződik, amit megtesz, vagy megtehetne. Ami ezen a körön kívül van, az nem tartozik sem a SZABADSÁG, SEM AZ AKARAT, SEM A FELELŐSSÉG kérdéskörébe.

Érdekes módon az AKARAT nincs szerves összefüggésben a SZABADSÁG fogalmával. Nagyon sok gazdag és nagyon sok szegény, nagyon sok névtelen és nagyon sok híresség megbukna ezen a vizsgán...
Az akarat valahogy nincs összefüggésben a lehetőségekkel. Meggyőződésem, hogy a Cabal tagjai teremtési korszakokon átívelően nem fognak SZABADulni attól az erőtől, ami most őket hatalmi pozícióba juttatta. Akkor most ők a rabok, vagy mi vagyunk?
Persze sajnálni nem fogom őket, mert mindenki a sajátjával reszeljen :-)))"

Szerintem összefüggésben van. Egy normális közösségben mindenkinek szabad akarata van De mindenki más szabad akaratát is tiszteli, és nem azért mert ez törvény lenne hanem mert tudja hogy ha másnak árt avval magának is árt. De szabad akarata lehet arra, hogy megsértse más szabad akaratát. Ez esetben számolnia kell a következményekkel mert nem veszi figyelembe az univerzum vagy 'fény' törvényeit. Amiről te is írtál: karmája lesz.
És hogy miért vannak olyan lények akik ezt nem veszik figyelembe, sőt, az élteti őket ha árthatnak? Szerintem Balogh Béla jól megfogalmazta: az univerzum a pusztító erőket felhasználja (hogy egy új, jobb léphessen a helyébe). Megvan a szerepük, nincsenek véletlenek még akkor sem ha nem tudunk minden okot. Gondolom ezért is hívták kiképzőtábornak a Földet. Nagyon sokat lehet fejlődni egy ennyire elnyomó környezetben. Minél mélyebbre süllyed valaki, annál magasabbra tud törni. Ezért van az hogy az "Isten emberré" válás lehetősége csak a Földön lehetséges. Ez a jelenlegi karma már több százezer évvel ezelőtt fel lett véve beleértve a magyarságot és a szerepét a többi nép között.
Egy felemelkedett mester sokkal nagyobb "spirituális erővel" rendelkezik mint pl egy plejádi. Ha egy akármilyen lény nagyot szeretne fejlődni akkor emberként inkarnálódik beleértve a plejádiakat is akik csak itt tudnak 'istenemberré' válni vagy nagyot fejlődni. Mivel mi most lépünk ebbe a korszakba ahol ez lehetséges és már a fizikai halál sem szükséges rengeteg 'felemelkedett mester' lesz - már akinek benne van ez felsőbb tervében ebben az életében (ha nincs az sem baj).
Ezért sem tartom jónak a pozitív földönkívüli imádókat és istenítőket akik várják hogy "hú meg hű majd mindent átadnak nekünk azok a fejlett lények". Igen segítenek, ahogy mi is segítjük őket - akkor is ha nem emlékszünk pl előző életekre. Nem azért a Föld az utolsó bolygó ami arkhón uralom alatt van mert annyira rossz lenne, hanem pont mert annyira jelentőségteljes szerepe van. Ezért az itt most reinkarnálódottak hatalmas nagy feladatot és nehézségeket vállaltak életeken át hogy ez létre jöhessen épp ezért tiszteli mindenki az emberként leszületetteket. Nagy megpróbáltatás.
A tudást valóban földönkívüliek fogják átadni de ezek többek között a magyarok (és egyéb tudást őrző népek tehát nem csak magyar) és nem elsősorban a kapcsolatfelvételkor fog megtörténni hanem itt már jelenlévő ősi tudás fog életre kelni. Ahogy az ingyen energia is jelen van és már nem tudják likvidálni az összes feltalálót és kisajátítani a tudást.. Ezt most Kajmannak is írtam.
Amúgy azért van és volt mindig is több vezérlőcsillaga a magyarságnak mert több helyről való a mag lélek. Plejád, Orion, Sziriusz (és nagyon sokan még magasabb dimenziókból születtek le). Mivel a magyarok az egész Földön ismertek voltak és jelen voltak ezért szinte minden nép genetikájában jelen van valamilyen szinten, ezért van az hogy mag lelkek a Föld minden tájára vannak reinkarnálódva.. de az is igaz hogy a maghar szó lelki minőséget jelentett (pl hogy beavatott).
Már nagyon eltértem a témától és megint olyan hosszú lett hogy úgyse olvassa senki de nem baj =D
Szép napot

#Richter 2013.01.27. 07:44:13

*Amúgy azért van és volt mindig is több vezérlőcsillaga a magyarságnak mert több helyről való a mag lélek
helyett:
Amúgy azért van és volt mindig is több vezérlőcsillaga a magyarságnak mert több helyről ered.

Nem mindegy hogy onnan való csak a lélek , vagy onnan ered eredetileg testestől.

pem 2013.01.27. 10:55:38

@#Richter:
Nagyon klassz amit itt összehoztál!
Sajnos hulla vagyok, hogy több mindenre reagáljak,
de nagyon tetszett, amit a föld komplex hatásáról írtál, az öncélú filozofálásról, az érzések szerepéről és amit a belső fejlődés tudatosításában
jelenthetnek. Ahogy az agy mindenhatósága helyett eszközként látod Te is a gondolkodást és az elme
futtatása helyett az információ tengerben a belső érzékelés elsődlegességét. A belső érzékek,
az érzések által átalakítják a felfogásnak, az élet értelmezésének működő rutinját, elmés erőltetéseit. És ez nagyon jó, ahogy a szubjektív belső vezetés teret nyer. Osho tényleg nagyon jó
példa az egyszerű útra és ez a legcélravezetőbb. Nem bonyolítja, mert nem is bonyolult. A belső út figyelem kérdése és mindennek helye van benne.
Ahogy írod, Isten nem büntet, csak rendet tesz.
Az érzékenység a legfontosabb tulajdonság és ebben az ember minden lesz, csak védett nem, pont azért van. Érzékennyé válni mindenre, hogy eljuthassanak a hatások, célba érjenek, lépcsőket jelentsenek és
betöltsék a szerepüket a teljesebbé válás útján.

Smaly7 2013.01.27. 11:06:57

@pem: Igen, szerintem is, és erre inni kellene! :))))) Délután? Teázás? 16.00 óra?

Atlantisz69 2013.01.27. 11:19:05

@Smaly7: A teázáson ott vagyok! :-)

pem 2013.01.27. 11:30:56

@Smaly7: Nagyszerű! :)) ok. Tea 16-kor.

zazuma 2013.01.27. 13:05:06

Nagyon jókat írtatok!

Délután én is forralom a vizet:)

Vonzás 2013.01.27. 15:46:11

@#Richter: Ahogy pem is írta, minden sokkal egyszerűbb. Szép és jó dolgokat említettél, jók a gondolataid,és az is látszik hogy sokat gondolkodsz. Én erről már leszoktam. Minden egyre bonyolultabb, minél többet gondolkodom rajta. Az elme egy nagy játékos. Már nem hagyom becsapni magam általa. Minden esetben a lelkemre hallgatok, és pont megsúgja a következő lépést. Egyszerűen,finoman. Még sosem csalódtam. Vagyok, aki vagyok. Se több, se kevesebb.
Az érzékeny fénymunkásokról: Tudod az igazi fénymunkás nem fél, nem tudja legyűrni bármilyen negatív energia, ugyanis pont ő az aki vezeti a többieket, biztos fénnyel utat mutat, emelt fővel,tiszta szívvel. Ilyen az igazi fénymunkás.Ami nagyon fontos: a fénymunkás bevilágít a sötét lyukakba is, de meghagyja az ott élők szabad választását. Lehet őt követni, és hátat is lehet neki fordítani. Viszont nem támadható. Már nem.Sosem habozik. Mindig segít,és mindig tudja mit kell tennie. Ebbe a "munkakörbe" már nem fér bele a támadhatóság. Az ilyen emberek közelsége biztonságot jelent, és tanulható. A 2000 után született gyermekekben ez már be van kódolva. Figyeljétek milyen tévedhetetlenek. Mennyire tudatosak. Minden szülőt arra buzdítok, hogy ne öljék ki a gyermekeikből ezeket a hozott tulajdonságokat. Ők a jövő. Ölelés....

pem 2013.01.27. 15:52:09

Most indulok teázni, lehet, hogy egy macis kávét is
iszom. Nem tudom milyen napotok volt, de ez lesz a
fénypont. :))))

Vonzás 2013.01.27. 15:55:26

@pem: Drága pem, ha megengeded küldök Neked gyógyító energiát.Csak érezd, és vizualizáld a gyógyulásodat. Holnapra jobban leszel. A láz általában harci készség, a tested harcol a vírusok ellen. Ez jó. Azért vegyél be valami lázcsillapítót, természetgyógyász lévén ez az egy gyógyszer amit ajánlani szoktam. A láz ugyanis az agynak nem jó. Megterheli.
Sok folyadék, nagyon sok, mert az kisöpri belőled a bacikat. Ne tartsd vissza, minél többet menj WC-re. és persze pihenés.Ölelés.....Küldöm..

Vonzás 2013.01.27. 15:57:30

Én is készítem a teát!!!!Ölelés...

Smaly7 2013.01.27. 16:00:23

@pem: Enyém most lett kész, találtam, egy jó kis aloe verásat. Az a neve, hogy FOREVER.... :))) <3

pem 2013.01.27. 16:10:38

@Smaly7: Itt kortyolgatom..<3
Köszi, megnézem és ha vettem szólok. :)))

Smaly7 2013.01.27. 16:12:51

@pem: @PepeSzeretiMikjobit!: Kortyolgatom a jó meleg teát és gondolok Rátok, mint gyógyulnivágyókra, valahogy így: egy kis korty egy nagy szeretet hullám, egy kis korty egy nagy szeretethullám és így tovább... forever... :))))))
persze megy a többieknek is... :))))

pem 2013.01.27. 16:37:27

@Smaly7: @Vonzás: Köszi a meleg szeretethullámokat,
nagyon jók, meg is mártóztam bennük..:)))
Én is viszont mindenkinek..:)) és a gyógyító
energiát is, rám fér..:)), de még tudtommal nem vagyok beteg. Vagy jövőbe láttok és pillanatokon belül beteg leszek, vagy annyira beteg vagyok, hogy nem tudok róla...:))) Élek még egyáltalán, vagy
csak álom?...:))), de nagyon jó. Sokkal frissebb
lettem. Köszi mindent, ha lázas lennék a közeljövőben, tudtok valamit! és újra kérek ilyen gyógyszeretetet...:))))

Smaly7 2013.01.27. 16:49:49

@pem: Igazad van, amikor leírtam a szöveget, utána gondoltam én is arra, hogy Vonzás honnan vette ezt a lázas dolgot, mert nem emlékeztem rá, hogy valahol írtad volna, csak annyit írtál, hogy "hulla vagyok", mert gondolom elfáradtál. De lehet, hogy a jövőbe lát Vonzás (el tudom róla képzelni :)) és most megakadályozott egy komolyabb lázat. :)))
(Én PepeszeretiMikjobit!-ról tudom, hogy lázas, mert ő leírta... )

Smaly7 2013.01.27. 16:50:38

@pem: De akár lázas leszel, akár nem küldöm a gyógyszeretet... :)))

Smaly7 2013.01.27. 16:56:03

@Smaly7: gyógyszeretetet.. :))

etetetetetete.. E.T. :))
csak a földönkívüli rész maradt le... :)))

pem 2013.01.27. 17:07:29

@Smaly7: Erre gondoltam én is, lehet, hogy megakadályozott egy komolyabb lázat, nincsenek
véletlenek..:))
<3 Nagyon köszönöm, megbecsülöm és megőrzöm...:)))

zazuma 2013.01.27. 20:36:43

@Smaly7:
Az a sok etetete.. meg E.T. szuper, gurultam a poéntól.

Én is küldön a szeretet hullámait felétek!:)

Haloin 2013.01.27. 21:15:32

Fiúknak lehet jobban tetszik :) de azért van mondani valója.!

www.youtube.com/watch?v=i41qWJ6QjPI

Kajman 2013.01.27. 22:42:05

@Smaly7:
:D
Nem is Te lennél :D

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.27. 23:32:14

@#Richter: Ja, amúgy pont olyan büdöseket pisiltem a múlt héten, mint amiket méregtelenítéskor meg sorskorrekciós beavatkozáskor szokott az ember. Csak míg méregtelenítéskor 1-1 alkalommal van ilyen, most folyamatosan volt kábé egy hétig.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.27. 23:32:51

"Bizonyos jelek szerint nagy divat gazdasági visszaélések nyomában járó, illetve részben ehhez kapcsolódva politikailag kellemetlen összefüggéseket feszegető embereket kényszergyógykezelésre küldeni."
www.emberiseg.hu/portal/blog/2012/12/ragalmazasert-letartoztatas/

#Richter 2013.01.28. 04:46:04

@Vonzás: Köszi az észrevételeidet, voltak akik elolvasták =P
Szerintem kicsit félre értettél. Az 'agyas' példával én is arra akartam utalni hogy sokkal fontosabb a belső érzékelés fejlesztése mint az öncélú filozofálás. Őszintén szólva nem a gondolataimat írtam le hanem amit megtapasztaltam. És természetesen nem vagyok tisztán érzékelő de örülnék ha fejlődnék, mint itt mindenki =)
A fénymunkásokkal kapcsolatban: azokról beszéltem akik finom energiákkal dolgoznak. Pl Alaje csoportja. Vagy más olyan emberek csoportjai akik ilyen munkát végeznek, ott azért előfordult hogy kellett nekik segíteni. Én is meglepődtem, de mivel nem megvilágosodott mesterek ezért teljesen elképzelhető hogy ők is elgyengülnek. Ugyanúgy, ahogy az utóbbi években sok hír szólt arról hogy támadások miatt egy-egy csoport veszített fénymunkást. Vagy amit Davidről írtam (nem biztos hogy ő volt), hogy furcsálltam azt hogy idegösszeomlást kapott egy fenyegetéstől. Szerintem két külön dologról beszélünk. Az egyik amiről én is és te is írtál az olyan fénymunkások mint pl Cobra (szerintem Drunvalo is) vagy akármelyik "mester". Világítótorony. A másik: addig amíg a fejlődésben eljut valaki idáig addig, is lehet gyengesége, hiszen emberek a fénymunkások is és nem csak finom energiával dolgozó munkásokról beszélek... Az hogy nem tud védekezni egy támadás ellen, nem azt jelenti hogy 'meg is törik', de akár az is előfordulhat.
Én az első kategóriába a szenteket, felemelkedett mestereket sorolom és az olyan embert akik már annyira 'kiteljesedettek', míg te az összes fénymunkást. Jó is lenne. Ha az összes finom energiával dolgozó és fényt szolgáló fénymunkás ilyen megvilágosodott lenne akkor már milliós nagyságrendben lennének a "Krisztus tudatúak".
De az én szememben mindannyian fénymunkások vagyunk valahol.
Tehát másképp értelmezzük a fogalmat, de ezen nem veszünk össze :)
@PepeSzeretiMikjobit!: Hm. Lehet hogy a megfázásod miatt volt? Nem ismerem a sorskorrekciót de jól hangzik.

www.youtube.com/watch?v=vsATSoZVSKo
Ha valaki még nem látta volna. Beszélgetés az aranykorról.
Hajnal szerint a fény terjedése mérhető is. Tehát az hogy egy átlagember nem érzékeli, mert nem lát változást a médiában, attól még azok a folyamatok zajlanak amiket 'megjósoltak' vagyis tudtunk. A fény erősödő terjedése. Még nem néztem meg a végét.

#Richter 2013.01.28. 04:58:45

@pem: Örülök, hogy volt aki értette, habár nem terveztem ilyen hosszúra, úgyhogy lehet nem volt 'világos' a szöveg. Amúgy nem szoktam sokat beszélni ami lehet hogy hihetetlen ezek után... =D

pem 2013.01.28. 06:36:12

@Haloin: Nemcsak fiúknak, nekem is tetszett.:) Jó és szép, és a figyelemfelkeltés nagy érték.

pem 2013.01.28. 06:58:35

@#Richter: De, világos a szöveg és éppen attól jó,
hogy a tapasztalataidat írtad le. Ettől hiteles,
élő és erre van a legnagyobb szükség, hogy milyennek
látjuk a világot a szívünkből.
És ahogy mondod, a Te szemedben "mindannyian
fénymunkások vagyunk valahol." Én is ezt érzem,
a megfelelő helyről nézve minden lehet segítség.
Megtapasztaltam, ha nem is kérnék már a kellemetlenekből.

Agenor 2013.01.28. 09:09:00

Várakozás Magazin 6. rész (Beszeda Gábor beszélgetése Filotás Máriával):
youtu.be/6mxbeWiQ8uw

#Richter 2013.01.28. 10:39:28

@Agenor: Pont ezt akartam linkelni. Nagyon kedvelem Filotás Máriát, de néhány dolgot nem lát át pl a 4. és 5. dimenziót keveri, de nem is baj ha sok a látszólag ellentmondásos információ, ez csak segít a belső iránytű fejlesztésében - véleményem szerint.
Amúgy én még mindig Cobrát tartom az egyik legtisztább info forrásnak függetlenül attól hogy tévedett e valamiben vagy sem. Ugye a Földön nincs 100%-os tisztaságú csatornázás. De biztosan egyre tisztábbak lesznek az "adások" főleg nyártól.
A lényeg hogy végre lesznek részletesebb és hihetőbb adások a földönkívüli fajokról.

@pem: Na igen, mivel az ember fénylénynek lett teremtve. Függetlenül attól hogy vannak ember formájú szörnyetegek a Földön. =P Napjainkban pszichopatának hívják azt a "fajt".

zazuma 2013.01.28. 10:58:32

@Agenor:
Szia Agenor!
Köszönöm a linket, nagyon szuper!

@#Richter:
Szia! Irtad, hogy Filotás Mária keveri a 4. é5 5. dimenziót, írnál erről egy kicsit, hogy átláthassuk? Köszi!

Elveszett Kereső 2013.01.28. 12:25:02

Nesztek:

www.youtube.com/watch?v=taNSD7blfRM

Újabb ménsztrímes meglepi! :) Nekem tetszett.

20121221 2013.01.28. 16:29:00

Sziasztok !

Mi a fenét keres mindenki Maliban ?

vilaghelyzete.blogspot.hu/

20121221 2013.01.28. 16:56:21

Ezeket az igazságképeket is megnézhetítek, a KIS KÉK NYILAKKAL lehet jobra balra lépkedni !

Némely most aktuális, példáúl ez !

www.deesillustration.com/artwork.asp?arrowphoto=89&cat=politics

melynek az ez álltali ember öldöklése is az előzménye volt, pedig ő csak a globális háttérhatalom egyik manipuláltja, tehát nem bűnös !

www.deesillustration.com/artwork.asp?arrowphoto=38&cat=politics

Smaly7 2013.01.28. 20:43:51

@20121221: mi mást, mint aranyat.
Mostanában, mint korábban említettem, mostanában érdemes lesz az aranyra figyelni. Néhány cikket be is linkeltem. Ez most a wikipédiából van:
"Mali a világ egyik legszegényebb országa. Az elkezdett reformok és az afrikai frank 1994-es 50%-os leértékelése következtében a gazdaság növekedésnek indult. 1996-98 között több aranybányászati cég is növelte itteni kitermelését, így Mali a következő években jelentős aranyexportőrré is válhat."

Sarasvati 2013.01.28. 21:58:38

De az arany sem ehetö...

Smaly7 2013.01.29. 00:11:12

@Sarasvati: Igen, de sajnos a történelemben folyamatos a "tánc az aranyborjú körül". Egyeseknek ez fontosabb.

Kobe8 2013.01.29. 00:53:06

Sziasztok

Erről mi a véleményetek?

A maja naptár George Kavassilas szerint nem 2012. december 21-én ér véget, hanem a valójában 2013. március 21-én. Figyelmeztet mindenkit, hogy ez az utóbbi dátum csillagászati szempontból a napéjegyenlőséggel és nem a napfordulóval van kapcsolatban, és mivel 2013. március 21-én napéjegyenlőség van, ekkor aktiválódik a Föld fényteste. Sokan viszont ismertebbnek és fontosabbnak tartják a 2012. december 21-i napot, de ezzel a nappal kapcsolatban G.Kavassilas annyit említ meg, hogy a 3. dimenzióban a Földön ( a Gáián ) már senki nem lesz, s ezen a napon kezdődik el a Föld átalakulása, vagyis a pólusváltás. Ekkor már a 3. dimenzióban semmilyen élőlénynek nem lesz esélye ezeket a változásokat túlélni.

Az Földanya 2012. december 21 és 2013. március 21. között megtalálja saját magját (középpontját) és csillaggá – fénylénnyé – alakul át. Az Univerzum számára ez az átalakulás egy természetes jelenség.

"Az egyik bolygó, amelyre az emberek ki lesznek telepítve, az a Mars.
Ez a jövendölés saját tapasztalatra támaszkodik, mivel a Marsnak önálló atmoszférája van, s most is a felszíne alatt több, mint 1 millió ember él. ( Ez már egy régebben futó titkos háttérhatalmi terv része, melynek neve Project Genesis – célja a Marsnak az újra
betelepítése). Viszont mielőtt az emberek a Marsra jutnának, először a Nibiru bolygót fogják meglátogatni. George Kavassilas szerint a Nibiru egy műileg előállított bolygó, amelynek saját meghajtása van. Jelenleg a Nap mögött van elrejtve, ezért nem látható. Ha eljön az
idő, akkor a Nibiru elő fog jönni. Úgy fogjuk látni, mint most a Holdat és ugyanolyan nagynak is. Persze a valóságban a Nibiru a Holdnál nagyobb, csak messzebb lesz és vöröses lesz a színárnyalata. A negatív entitásoknak azonban vannak tartalékban még más evakuációs
helyei is."

Kajman 2013.01.29. 07:31:18

@Smaly7: @Sarasvati:
Minden ilyen megtámadott ország tele van értékes nehézfémekkel. Például ahogy írtad Mali arannyal, Afganisztán nehézfémekkel (kobalt, szilícium, magnézium). Az utóbbiakat többek között a számítástechnikában is felhasználják.
Sajnos az összes ilyen "demokratizált" gyakorlatilag kifosztják. Erre megy a játék, csakis erre. Hogy szenvednek érte az emberek? Őket ez nem érdekli...

zazuma 2013.01.29. 07:55:12

@Kobe8:
Nyilván van igazság benne valamennyire, de ezt a jövendölést nem tudom komolyan venni (dec. 21.-re már senki nem lesz a Földön 3 D-ben) még mindig itt vagyunk, sőt leszünk.
Drunvalo szerint dec.21.-től számított 1100 napon belül megtörténik a váltás. Vajon ez alatt a 4. D-be lépést érti? Remélem. Filotás Mária szerint is még 2-3 évig az egyéni karmák kerülnek tisztázásra, már akinek még van ledolgozni valója. Ez pont a Drunvalo által megadott időtartam.
Ezt is majd meglátjuk, ha ott leszünk. Én is bízom a mihamarabbi pozitív változásban.
De még most nagyon harapnak a sötétek, a hírek szerint Iránban volt föld alatti óriási atomrobbantás. Nem pánikolok, egyik hír jön a másik után.
Bármilyen rémhírkeltés is megy, nem hagyom, hogy magával ragadjon.
Szép napot!:)

Sarasvati 2013.01.29. 08:35:52

Kedvesek, én rendületlenül hiszem és tudom, hogy eljön az idö, amikor sem a pénz, sem az arany nem bír már jelentöséggel...enek meg kell lennie.

Elveszett Kereső 2013.01.29. 12:38:07

@Kobe8: Remélem sem téged, sem mást nem bántok meg ezzel, de szerintem amit leírtál, az csak egy újabb wannabe guru/csatornázó/... hülyesége. Nekem eleve büdös a dolog a nagy csodavárás miatt. Kiemeli a felelősséget és a cselekvőképességet az egyénből. "Várj erre meg arra!" Vannak fordulópontok, korszakváltások a teremtésben; de azok csak a környezetet adják meg. Amit meg a Nibiruról mond... na hát az a csúcs. :) Ha a Nap átellenes oldalán keringene egy bolygónyi tömeg, azt észrevennénk. Mondjuk globális katasztrófák formájában. Nehezen titkolná el a hatalom. :)

Persze egzakt cáfolattal nem is tudok, meg nem is akarok szolgálni. De a megtévesztők tudva-tudják, hogy mennyire szabadulna már az emberi lélek ettől a rettenettől, ami a Földön zajlik. És arra játszanak, hogy a változást várók belekapaszkodnak minden fűszálba.

Márpedig az igazi megszabadulás nem a formák világából (fizikai világ és az elme/gondolatok világa), hanem a lélek/forrás/isten - és hasonló szavakkal címkézett - valamiből fog jönni. Annak magadban való felismeréséből. Szerintem korszakváltástól, pólusváltástól, csillagtestvérektől vagy bármi mástól várni a boldogságot semmivel sem különb mint az aki a szolibérletétől meg a menő autójától várja.

Nem akarok nagyképűnek tűnni és azt meg végképp nem mondanám, hogy nekem sikerült átugrani ezt a lécet; de abban eléggé biztos vagyok, hogy ez a fő (sőt az egyetlen) csapásirány. A tű foka. És a forrás semmilyen megnyilvánulása nem fogja megspórolni senkinek az erőfeszítést.

Lehangoló kicsit talán. Mármint rövid-közép távon mindenképp. Erről mindig az jut eszembe, hogy a teremtés ugyan zseniális és tökéletesen önfenntartó, de ugyanakkor kegyetlen is. Létezik az a végtelen szeretet, amiről oly sokat szeretünk áradozni. De ha leszakadsz róla, akkor igenis kegyetlen az élet. Nincs jóságos tanítónéni, aki a jó útra térít. Ha elvesztél, szenvedsz. Vagy ha valaki elveszettel találkozol (akár pl. velem - na az tényleg durva élmény :P) akkor ő is okozhat szenvedést. És nem lesz ott a jóisten, hogy a kezedre csapjon. A teremtés szerintem egyben határtalan szabadság és könyörtelen diktatúra. Ha a szabályok szerint játszol lehetsz boldog sok munka árán, de ha szembe mész velük akkor könyörtelenül és kíméletlenül kicsinál és összetör. Nem nyerhetsz, jobb mint a legjobb kínzókamra.

Sztálin vagy Mao rendszerében láttuk/látjuk a hibákat. Emberi értelemmel föl lehet fogni, hogy mi volt bennük a helytelen, miért nem működtek/vezettek hibás célok felé. Azonban az isteni törvényekre nincs ilyen rálátásunk. Ezért nem illendő vitatni. Csak megismerni és betartani. Mert a retorziók ugyanúgy járnak a "törvényszegésért". A teremtést megkerülni, belőle kilépni nem lehet. Én személy szerint nagyon remélem, hogy hamarosan el tudok jutni arra a szintre, hogy ne menjek szembe a szabályokkal és ne szenvedjek benne. De amíg ez nem történik meg, addig végig szenvedni fogok. Talán utána már nem is lesz olyan rossz, és kiderül ez az egyelőre borús kép.

Lényeg a lényeg, szerintem magadra figyelj és ott próbálj boldogságot keresni. Nem kell hogy tetsszen a játék, de jobban jársz ha mégis játszod, mert semmilyen naptári időpont meg extra bolygó nem fog megváltani saját magadtól.

Húúú, de hűvös lett a vége! :)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.29. 14:12:58

@Sarasvati: Mind érezzük, mert tovább ebben a formában nincs értelme az életünknek.
De könyörgöm, krvára nem mindegy most már egy hét sem ide vagy oda... nemhogy évek vagy száz évek. Amit megfogalmaztál hogy érzel, az simán jöhet 500 év múlva is...

N0ctis 2013.01.29. 15:49:46

@Kajman: A galaktikus szuperhullámhoz frissebb bejegyzés, ha jól vettem ki, nem hullám, hanem szupernova maradványa.
starburstfound.org/superwaveblog/?p=293

Kajman 2013.01.29. 16:11:13

@N0ctis:
Köszönöm kisilabizálom :)

zazuma 2013.01.29. 16:53:10

@Kajman:
Köszi! Mazsolázok a meseszobában.

@PepeSzeretiMikjobit!:
Nekem sem mindegy mennyit kell várni, a türelem-türelem jótanácsok már uncsik. A rosszból vagy nehézségből sok egy hét is, nemhogy több. Filotás Mária nagyon bíztatót mondott, igazi csodavárásban vagyok. Szerinte aki jól csinálja, annak anyagilag is megtörténik az emelkedés. Néha azt veszem észre, hogy a nagy igyekezetben nem feltétlenül lehet jól csinálni, csak csinálni. De azt a többszáz évet szívesen kihagyom.:)

Sarasvati 2013.01.29. 18:33:56

@zazuma: @PepeSzeretiMikjobit!:
Kedves Pepe, szó sincs 500 évröl, de még szerintem 10-röl sem.
Vissza kell térni a gyökereinkhez. A civilizáció idölegesen kényelemmel kecsegtet, de hosszú távon ELPUSZTÌT....A paraszti társadalom viszont el tudta tartani önmagát és nem volt és van kellöképpen MEGBECSÜLVE! Meg kell bizony mozgatni a seggünket és önellátó, egymást segítö közösségekbe szervezödni. Ez a jövö!!! Vannak akik olyan bátrak, hogy bevállalták már ezt az életformát csak azt a TV-böl nem fogod látni, nem fogják reklámozni...
Szíves figyelmedbe ajánlom Géczy Gábor (fizikus, matematikus, tanár), videóit, melyek igencsak elgondolkoztatóak és szerintem megszívlelendöek.
Nem volt szándékomban "türelem -türelem uncsi jótanácsot" adni, de jobb ha kapaszkodsz és megerösíted a HITED, mert még csak most jön az igazi vad szabadesés, feketeleves, meg minden ami a csövön kifér, mert a dollárnak és az egész pénzvilágnak annyi lesz és akkor majd sokan rájönnek, hogy mit is eszünk???? Amit megtermelsz te magad.

elyshia 2013.01.29. 20:41:35

@zazuma:
Filotás Máriának valószínűleg sok mindenben van igaza. Holnap írok neked majd egy üzenetet, ma már nagyon fáradt vagyok hozzá.

Csak benéztem mert hiányoztatok!
nincs erőm sokat írni, de legalább elolvaslak Benneteket.:-)

zazuma 2013.01.29. 21:17:54

@Sarasvati:
Ez jó hír! Az önellátó közösségekre gondolsz szerintem, több is van már ilyen az országban. Lehet, hogy nekem is lenne kedvem beköltözni egy ilyenbe, de akik családosak, azoknak meg kell oldani a gyerek sulibajárását is. Gondolom erre is van forgatókönyvük. Az a kb. 10 év, amiről írsz, nos jól hangzik. Tényleg, meddig húzza még az euro és a dollár?

A llinket köszi, megnézem:)

Sarasvati 2013.01.29. 21:24:45

@zazuma: Szerintem még 10 év sincs Zazuma....:-)

Haloin 2013.01.29. 21:25:46

@Elveszett Kereső:

Egész jól leírtad.!

Az embernek a saját vágyait kell megélni elsőnek, és akkor boldog lesz, és ha boldog kihat mindenre és mindenkire.! Ez a lényeg, minden más köret és ámítás és persze elterelés.

S még valami.! Élvezd.
www.youtube.com/watch?v=ptVnFPXJ2tU

Sarasvati 2013.01.29. 21:27:31

@zazuma: Üdvözöllek, nagyon kedvelem a hozzászólásaidat...ezt már korábban is akartam írni.

zazuma 2013.01.29. 21:35:14

@Sarasvati:
Köszönöm!
Az a belső béke, ami a soraidból áramlik, gyógyítólag hat!

Elveszett Kereső 2013.01.29. 21:49:00

Nem rég fedeztem föl ezt a csatornát:

www.youtube.com/user/MaNithyaSudevi?feature=watch

Még nem sok dolgot néztem meg tőle, de egyelőre jónak tűnik. Elvileg a "keleti iskola" képviselője, de ettől persze nem érdemel kevesebb szemöldök emelgetést mint nyugati kollégái. Nézzétek, hallgassátok, remélem hasznos forrás válik belőle.

Sarasvati 2013.01.29. 21:49:51

@zazuma: Ennek nagyon örülök, én sokszor forrongok és elégedetlenkedem, de tudom, hogy átfordul a helyzet. Törvényszerü, hogy megtörténjen!
Kitartás mindenkinek, a legnehezebb idöben kell a legnagyobb hit. Tapasztaltam. Àldás

Elveszett Kereső 2013.01.29. 21:59:56

@Haloin: Lehet, hogy egész jól leírtam, de nem azt amit te. :D

A vágyak? Azok lennének a boldogság forrásai? Hát pedig van belőlük bőven téves. Szinte mind az. Legtöbbször csak elvezetnek a következő pofonhoz, amiből tanulhatsz, de többnyire nem tanul az ember. :) Ráadásul szerintem a vágyak gondolatstruktúrák. És mint olyanok - formák. Azokról pedig tudjuk, hogy mire jók...

Szóval hacsak nincs a "vágy"-ra valami - az enyémtől gyökeresen eltérő - definíciód, akkor a fenti állításoddal nem tudok egyetérteni. No nem mintha ez számítana, csak mondom... :)))

Haloin 2013.01.29. 22:37:26

@Elveszett Kereső:

Pontosítok, az ember lelkének vágyának a megélése a boldogság forrása, egyelőre.! Amíg lenem bomlik a mátrix és nem látunk valami szélesebb perspektívát.!

Amúgy, meg egy teremtő vágy által létezünk mi is.! :)

Meg aztán tutkó hogy a mátrix sem bomlik fel addig míg az egyén, nem lesz boldogabb és azt az egyéni valóságot az embernek magának kell felépítenie illetve meg teremtenie.!

Sarasvati 2013.01.30. 06:20:58

@Haloin: Tökéletesen osztom a véleményed Haloin. A csodát nem elég várni, tenni is KELL érte...

#Richter 2013.01.30. 14:05:46

@zazuma: Természetesen nem a számozás a lényeg. A rezgésemelkedésen van a hangsúly. De a 3-ból ált az 5-be lehet "átrezegni", ugyanis a 4. dimenzió az asztrálsík.. Egy asztrálutazáshoz pedig nem feltétlenül kell megemelni a rezgésszámot, szóval az bárkinek megy (mehet).
De Mara nem foglalkozik az asztrállal tudtommal, sem őstörténettel, ezért lehet az hogy nem lát nagy 'perspektívában', de nem is az a dolga, hogy átlássa (egyenlőre), hanem hogy halljon és közvetítsen és ebben (hallásban) nagyon jó. Tehát várom további adásait (annak ellenére hogy nem olvasok szinte soha csatornázott üzeneteket). És remélem hogy nem lett túl személyes megjegyzés, egyáltalán nem személyeskedésnek szántam.
Egy erős belső iránytűvel akár egy olyan szövegből is ki lehet szűrni az igazságot amiben csak 20%-os az igazság. Ilyen belső látással rendelkező ember pl Somlósi Lajos, ajánlom az előadásait, bár én még csak 2-t láttam.
A másik hozzászólásodra: én is pont Drunvalora gondoltam múltkor, bár ő nagyon optimista.. Ahogy Filotás Mária is mondta: már január elején megnyílt az a kapu ami eredetileg csak nyárra lett betervezve (tehát előbbre került a dátum) és ezen keresztül sokan "rezegtek feljebb". Kollektív felemelkedés nem lesz, ami a legvalószínűbb, hogy azok az emberek akik készen állnak a köv. szintre, azok fogják feljebb nyomni az egészet, de ezt is csak energetikailag értve, az emberek többsége ebből annyit fog észre venni eleinte hogy egyre tisztább, igazságosabb és boldogabb világban élnek. De ez sincs kőbe vésve, hogy mi milyen sorrendben fog történni, csak a jövőben derül ki.

@Sarasvati: Géczy Gábort én is hallgattam. Valóban mond nagyon jókat. De bizonyos szempontból eddig a lelepleződés éveiben voltunk - akkor is ha még nincs a köztudatban, most 'léptünk' a jog és igazság éveibe. Ezért van az hogy egyre több kis magánember nyer pl bankok ellen pereket. Lesz új gazdasági rendszer (ettől függetlenül tényleg felbecsülhetetlen egy ilyen közösség ami legalább félig önellátó. Ahol a tagok becsülik egymást és maguk által termelt ételeket esznek)..
Az új gazdasággal (emberibb világnézetű politikával) már eleve úgy fog tűnni hogy egy földi mennyország a maihoz képest, de a feltétel nélküli szeretet "koráig" azért még várni kell.. Ezen keresztül jutunk el egy olyan aranykorig ahol az emberek pl telepátiával kommunikálnak és ezt a folyamatot nagyon felerősítheti, meglökheti ha azok az emberek 'feljebb rezegnek' akik már készen állnak a köv. szintre.
Érdekes hogy nagyon sokan tudtak részleteket az új gazdaságról, itt-ott már 2010-ből láttam elvétve kommenteket (magyar fórumokon) akik hasonlót írtak mint Cobra.

Lehet hogy humbugnak tűnik de ez a fokozatosság nagyjából megegyezik avval amit Avatara is mondott. Lesz olyan ország ami nagyon sok idő alatt tér magához, de lesz olyan ami gyorsan. Már ma vannak emberek akik aranykori színvonalon élnek függetlenül attól hogy honnan származnak és többen mint hinnénk. Ez a folyamat most is gyorsul, egyre többen lesznek.
De valóban jó lenne ha áttörne már az a gát és bekerülne a köztudatba. Én legalábbis csak ennyit várnék fizikai szinten egyenlőre, hisz olyan dolgok vannak felhalmozva a mostani vezetők ellen, hogy az normál esetben robbanna a médiában, ha csak egy emberről lenne szó..
Sokkal több dolog fel van térképezve a háttérhatalomról is, mint amit olvasni lehet akár neten, egyenlőre nem nyílt minden információ. Tehát ezek megtörténtek, úgy fog összeomlani a rendszer mint egy kártyavár hisz a mocskos pénzügy magával rántja a politikát és a többit.
Az hogy gyorsulnak a folyamatok és gyorsulva erősödik a fény, nem azt jelenti hogy lesz egy kollektív felemelkedés, ahol egy adott időpontban mindenki felemelkedik, hanem folyamatos és fokozatos változás van. (Ahogy Mara is mondta, nem mindenki választotta a felemelkedést = szétválasztódás, átrendeződés erősödése)

Sarasvati 2013.01.30. 14:15:16

@#Richter: èn is igy gondolom, egyetértek veled.

ez a link amit most felteszek fantasztikus!!! Mindenkinek ajánlom!

indulj.be/projektek/a-tayos-barlang-kutatasanak-dokumentalt-tortenete-c-mu-magyar-nyelvu-megjelenese/

Novicamary 2013.01.30. 14:17:14

En ugy gondolom hogy ez lesz a jovo ami fele tartunk.Vannak helyek az USA-ban ahol az emberek helyi penzeket hasznalnak mint regen segitik ewww.youtube.com/watch?v=uh9-km_FOQUgymast es erre vannak magyar peldak is.Nekem nagyon szimpatikus a kezdemenyezes.

pem 2013.01.30. 15:25:25

@Elveszett Kereső: Amit az este írtam, mielőtt elküldtem volna, elszállt. Elkezdtem még egyszer, de az már az elején. Most, ugyanazt nem tudom már leírni. És a többi hsz. is motivál. A kis igazságok választható valóság morzsáit érzem bennük, egy sokkal kiterjedtebb valóság felfogással szemben. Amiről Te írsz, az az élet összetettsége, egy olyan igazság meglátásában, ami kidübörög az ember szívéből, mert felismeri a nagyobb igazságot benne. A fájdalomból az élet áhítata szól, ahogy Tosca levéláriájából, ami csak innen, a földről szólhat így. A földi lét összes gyötrelme, átélése, majd értelme és szépsége innen hiteles. A csatornázók lassan ki is kell, hogy szoruljanak, mert a megmondott, esetleges információk helyett, az egyéni felismerések a megélésből és a tudatosság fejlődéséből fakadnak. Egy egyre nehezebben elviselhető érzékenységben, amitől ilyen szenvedés, rettenet, de aztán öröm is az élet, mert az átlátásban egyszer csak kezd feloldódni a nézőpontok rögzítettsége és beszivárog egy szeretőbb létezés, sokkal lágyabb kegyelem világa. Óvatosan mondom én is, mert egy nagyon szubjektív valóság dönti el bennem, ha ebben vagyok, hogy ilyenné válik a világom és pillanatok kérdése, hogy kikerüljek belőle, de ugyanígy nem idő kérdése, hogy belekerüljek. Ezért érzem ezt az utat igaznak, mert a vágyak egyoldalúan állítják be a koncepciót a boldogság keresésben. A boldogság keresés önmagában nem létező cél. A boldogság nem lehet cél, mert céltól független állapot, egy teljesség. Lehet közben még szomorú is az ember, de pont azért lehet boldog, mert az összetettségben megéli a teljességnek ezt az alaptónusát, ami a boldogság. Az emberi út vezet az érzések teljességével a megszabadulásba, a többe, a magasabb rendűbe, de mindenképpen a nekünk valóbba. Az angyali létezők segítsége túl elvi, mert annyira más létezési tartományban vannak, hogy a földi összetettségről gőzük sem lehet az itteni megtapasztalás mibenlétében. A csillagtestvérek meg szintén a maguk világában vannak, de valahol az a gyanúm ezek mind mi vagyunk különböző időkben és kiterjedésekben. Tehát a megváltásunk, a saját világunkban zajlik, saját magunk által. Ezért belső élmény nekem; öröm, együttérzés, szeretet, a Te utadat olvasni, mert igazi és csak ez lehet mások számára is érték.

Félhang 2013.01.30. 16:31:46

@pem: Szerintem a 3D fontos lépcsőfok a fejlődésben, de ezen a szinten nem létezik megváltás. Az angyalok/felsőbb dimenziók/magasabb szellemi tartományok üzenetei (legalábbis azok, melyeket érdemes komolyan venni, mint pl. Adamus, Tripla T) egyike sem arról beszél, hogy itt a Földön, a 3D-ben kell valamiféle üdvözült állapotba jutni, mert az lehetetlen. Ehhez el kell érni az Átlépést, a Tudatváltást, mely automatikusan hozza magával magasabb (vagy mélyebb rétegezésű, valósabb, kinek hogy tetszik) síkokra történő bejutást. Tehát szerintem tévedés azt hinni, hogy az "angyaloknak" gőzük sincs milyen a tapasztalás itt a 3D-ben, mivel már valószínűleg kijárták ezt az iskolát, csak továbbléptek. Javaslom olvasd el a "Mi a célja az egy-én-nek" írást, amit ajánlottam fent.

pem 2013.01.30. 16:55:40

@Félhang: Nem gondolom, hogy szükséges ezt mesterségesen felosztani, igazából minden egy- ben van. A megváltás nem a dimenziók kérdése, hanem ahogy írod a tudatváltásé. A hatalom pont mindig a jelen. Az angyalok legnagyobb része nem járt a földön, ezért ehhez képest egy elszállt világban vannak.

pem 2013.01.30. 17:12:35

@pem: A tudatváltásnak igazából nincsenek kritériumai.
De, minden amit írok, csak az én, a mostani tág pillanatra vonatkozó beleérzésem az igazságba.
A szubjektív világom igazságai és mert én ezt a belső világot érzem a legfontosabbnak, számomra a leghitelesebbek is.

Novicamary 2013.01.30. 18:27:08

tudatvaltas2012.blogspot.com/2013/01/a-fold-az-idegenek-nezopontjabol-1resz.html Talan ez a cikk is erdemel egy kis figyelmet.En mostanaban keresem a valaszt hogy honnan jottunk akar az emberiseg akar a mi magyarok.

Elveszett Kereső 2013.01.30. 19:01:52

@pem:

Ahányszor válaszolsz egy hozzászólásomra, mindig az a téves érzésem támad, hogy tudok valamit. :) Lehetnél fukarabb a jelzőkkel. :) (Nem álszerénykedés, tényleg így gondolom.)

Van itt egy rész, amit nem igazán sikerült megértenem:

"A kis igazságok választható valóság morzsáit érzem bennük, egy sokkal kiterjedtebb valóság felfogással szemben. Amiről Te írsz, az az élet összetettsége, egy olyan igazság meglátásában, ami kidübörög az ember szívéből, mert felismeri a nagyobb igazságot benne."

Átfogalmaznád nekem ezt egy kicsit? Nem kell túlvariálni, csak hátha megértem. :) Gyorsan meg is jegyezném, hogy a szolid irónia csak a saját felfogóképességeim korlátaira vonatkozik, és nem a te megfogalmazásodra. :P

@Félhang: Szerintem akárhogy is cifrázza az ember a dolgot, a formák azok formák (manifesztációk). Csodálatosak, végtelenül bonyolultak vagy épp egyszerűek, rabul ejtőek. Foglalkozni érdemes, sőt szükséges velük; de semmilyen módon nem feltételei a megvilágosodásnak/felemelkedésnek. Legyen az a forma egy felsőbb dimenzió, vagy egy örökös bérlet valami elit klub VIP részlegébe; akkor is csak forma. A felsőbb dimenziók szerintem "egyszerűen" jobban felszerelt játszóterek, mint a mienk. De nem szükséges feltételei a felemelkedésnek. Mint ahogy a 3D sem szükségszerű gátja. Ha ilyen külsőségektől várja az ember a megváltást, szerintem csak csalódhat. No persze véletlenül sem mondom azt, hogy nekem aztán mindegy hogy egy ugandai nyomornegyedben csövezek, vagy kedvemre teleportálgatok az 5Dben; de nem ez a lényeg. Szerintem jelen tudatállapotban nem okozna nagyobb lelki fejlődést, mintha egy afrikai árvát beszabadítanál valamelyik Rotschild gyerek ételei/játékai közé. Valószínűleg élete végéig ellenne ott. Velünk sem történne más ha csak a dimenzióugrás következne be. Remélem a Jóisten azért megengedőbb, mint az én okoskodásom. :)

pem 2013.01.30. 20:34:34

@Elveszett Kereső:
Amikor megérzed valamiben az értéket, az megszólít.
Így vagyok én mindennel, itt is a hsz-okkal, ha észre veszem és van annyi időm, reagálok, mert hálás vagyok a jó érzésekért. Ez egy belső érzés, jól esik érezni mindig, valami igazit. Az bármi lehet, örülök neki. Szeretem a hálát érezni. És miért tartanám meg magamnak, az energiák szeretnek áramolni és ezáltal létrehozni valamit. Tulajdonképpen erről szól a teremtés. És valahol ilyen egyszerű a világmegváltás is szerintem. Az érzéseinkkel érkezünk el hozzá, a jó dolgok felismerésével és az ebből fakadó örömmel.
Tényleg elég bonyolultan fogalmaztam, a kis igazságok választható valóság morzsái, azokra a hsz.-okra vonatkozott, amik az élet gyötrelmeit pozitív vágy orientáltsággal orvosolná. Mert van bennük kis igazság - én az igazságot hierarchikus természetűnek látom, a nagyobb mindig magába foglalja a kisebbet és így alkot egy nagy gestaltot. A kicsi nem tartalmazhatja a nagyobbat, tehát nem szólhat többről mint ami, ebben az esetben arról, hogy ha a boldogságomra koncentrálok, azzal tehetek a legtöbbet. És van ebben valami igazság, mert ha többet nem tudok, ez is valami, de amikor már a valóság komplexsége ezen túlnő, szükséges egy nagyobb igazság megszületése, felismerése. A Te valóság érzékelésedben ez a komplexitás érezhető, hogy összetettségében látod, de legfőképpen érzed a világot és ez egy nagyobb igazság valóság felfogása. És Te az életet ebben a nagyobb igazságban látod, ami figyelemfelkeltő és a belső világ, vagy az isteni törvények tartományaihoz szól. Elér odáig, ezért köszön vissza ebben a kidübörgésben az igazság az ember szívéből. És Te ezért tudsz valamit. :)

Haloin 2013.01.30. 20:38:24

Ha még nem linkelte volna valaki.

Fili következő epizódja.! :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6mxbeWiQ8uw#!

Haloin 2013.01.30. 20:46:25

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6mxbeWiQ8uw#!

zazuma 2013.01.30. 21:32:22

@#Richter:
Köszönöm a hosszú választ!

@Sarasvati:
Köszönöm a Tayos-os linket!

Elveszett Kereső 2013.01.30. 21:41:28

@pem: Köszönöm az útbaigazítást. Ha célba értem, elsők közt fogsz tudni róla. :) Addig is figyelem ze merre jársz, hátha tanulok valamit. :) Bocs, hogy ilyen kurta válasszal szúrom ki a szemed, de de erről egyelőre többet nem tudok mondani. Sétára fel! :)

zazuma 2013.01.30. 21:58:36

@Novicamary:
Nahát mit linkeltél! Csak győzzem végigolvasni:))

pem 2013.01.30. 22:01:52

@Elveszett Kereső: ok. :)) Nem a szavak fontosak, hanem a mögöttük lévő energia. :)
Az a jó, hogy én legalább annyit tanulok.
Ne siess nagyon, minden közel van. :)

aranykori 2013.01.31. 03:41:45

2012. december 23.-2012. december 30.
Isten gyermeke, Jézus diktálta e szavakat, mert szüksége van a világnak arra, hogy megtudja az igazságot arról, milyen a létezésünk legmélyebb tükre. Szükséges megtapasztalni magunkban a fényt és a szeretetet ahhoz, hogy elinduljunk végre a szellemi fejlődés útján. Szeretnék ezzel a néhány oldallal segítséget nyújtani mindazok számára, akik hiszik, hogy eljön újra közénk egy olyan hatalmas erő, aki beteljesíti mindazt, amit egykor elindított világunkban, s szeretném tisztán, égi erővel lehozni azokat az információkat, amikre szükségük van az embereknek ahhoz, hogy megtalálják magukban mindazokat az energiákat, melyeket egykor odafönt hordoztak. Isten szavait közvetítem az emberek számára, köztük most Jézus szavait. Ő választott engem erre a feladatra, mert legtisztább égi küldetésemet így tudom beteljesíteni általa, s így tudok mind nagyobb segítségére lenni az égi és földi világnak egyaránt. Köszönöm nekik, s minden égi segítőnek, hogy megteremtették a lehetőségét annak, hogy –e tiszta sorokat lehozhassam Nektek, s elhiggyem mindazt, hogy amit élek, s amit képviselek az a legfontosabb a földi világ „lakói” számára is, mert hiszem, hogy nincs fejlődés égi segítség nélkül, s nincs szeretet égi energiák nélkül. Hiszem, hogy képes leszek lehozni mindazt az égi tudást, s erőt, ami kimozdítja az embereket földi megszokott világukból, s elindulhatnak egy olyan úton, melyben a szeretet az uralkodó, s melyben nem a pénztelenség szava határozza meg az életeket, hanem a belső vágy, s teremtés folyamata. Köszönöm! Ferenc Ildikó

„Higgy magadban, s az égi energiák hatalmában”

„Azért születtem le egykor, hogy beteljesítsem Isten akaratát, s megtestesítsem a tiszta, igaz, hű emberi szeretetet a földi világban, de képtelen voltam beteljesíteni Isten akaratát. Elindult bennem is egy energia, amit szeretetlenségnek hívtok itt a Földön, s ez által megszűnt létezni bennem az az erő, amit oly sokáig meg tudtam őrizni. Teremtő képességem minden erejét a szeretet hordozza magában, s teremtő képességem minden érzésében ott van a gyász, mert képtelen voltam megteremteni azt a világot, amiért leszülettem. Isteni létezésem megdőlt volna, de nem akartam azt érezni, amit mások itt a földi világban, nem akartam megtanulni mi is az a szeretetlenség, mert nem tudtam volna így élni tovább. Azt éreztem elindult a lelkemben a változás, azt éreztem elindult bennem egy olyan elváltozás, mellyel nem voltam képes mindent és mindenkit önzetlenül szeretni, s elfogadni, s még ha csak ennek a csírája is volt bennem, s ti nem éreztétek rajtam, de én tudtam, hogy elért, s nem leszek képes magamban megállítani ezt az energiát. Tökéletes mása voltam annak az energiának, amit odafönt képviseltem, s tökéletes emberi testet öltve születtem le közétek. Megteremtettem magamban azt az odaadást az emberek irányába, amit oly kevesen képesek átélni, s önnön valójukat feladva többet adnak magukból, mint kellene. Én ezt tettem. Nem én, s a testem volt a fontos számomra, hanem Ti emberek, s nem Én éltem az életemet, hanem a Ti érzéseiteket éltettem, míg itt voltam veletek a földi világban. Szerettem, s szerettek, szerettem, s gyűlöltek azok, akik képtelenek voltak meglátni magukban is a szeretet apró magvát, akik képtelenek voltak megélni magukban annak a szeretetnek az ízét, amit Én adtam nekik. Nem voltam mérges, csak elkeseredtem, hogy mennyi emberi szívben ott él a szeretetre való vágy, s mennyi emberi szív képtelen meglátni mindezt önmagában is, s képtelen megélni bennem ezt a vágyat. Rám néztek, s azt mondták, Isten fia vagyok, mert képes voltam csodákat tenni, s képes voltam megélni önnön teremtő energiáimat. Képes voltam úgy élni, ahogyan odafent , s ezért képes voltam tárgyakban újabb tárgyakat manifesztálni, betegeken segíteni, s érintésemmel csodát művelni. Képes lehettem volna „megváltani „ a világot akkor, ha képesek lettetek volna befogadni engem teljesen a szívetekben, s mindazt az energiát, amit képviselek befogadni a lelketekbe. Nem akartam megélni mindazt, amit meg kellett élnem, s nem akartam szenvedni, mert azt éreztem, nem ezért születtem le. Nem azért jöttem, hogy minden ember helyett vállaljak olyan szenvedést, amit mások sem tudtak volna túlélni. Én azért jöttem, hogy szeretetet, s békét hozzak a szívekbe, s ez által összeállítsam az embereket egy olyan jövő érdekében, amiben a szeretet, s harmónia a mérvadó. Képes lehettem volna erre, ha nem indul el bennem egy olyan fajta energiátlanság, amiben nem voltam már képes teljes mértékben szeretni, s nem voltam képes önzetlenül, magamat feladva megélni másokban a tiszta isteni szeretetet. De nem érzem azt, hogy nem ez lett volna a küldetésem. Megtettem, amit kért Isten tőlem, s bár nem tudtam beteljesíteni teljes mértékben a feladatomat, azt hiszem elindítottam az emberek szívében a reményt, hogy élt egy olyan ember, aki Isten fiának mondta magát, s úgy is viselkedett, aki az égi világot képviselte, s akiben olyan energiák halmozódtak fel, amit minden ember szeretne magáénak tudni. Szerettem, s szeretet tanítottam. Akartam, hogy higgyenek az emberek bennem, s egy olyan világban, amiről csak beszélnek, de soha nem látták, érezték, tapintották. Azt hittem, ha képes leszek megtanítani az embereket az igaz, tiszta szeretetre, képes leszek megélni magamban is azt az őszinte tiszta igaz érzést, amivel segíthetek minden embernek önmaga szeretetét megtalálni. Nem akartam mást, csak megélni emberként magam, s megélni mindazt az égi harmóniát, belső egyensúlyt itt lenn a Földön, amit odafönt képviseltem. Isten küldött le hozzátok, hogy hozzak békét, harmóniát a szívekbe, s értessem meg az emberekkel, hogy képesek megélni önmaguk boldog létezését, s képesek többé válni azáltal, hogy megteremtik önmagukban mindazt az erőt, amivel képesek olyan érzéseket bevonzani az életükbe, amire éppen szükségük van. Mi az az erő? Kérdezzétek meg magatokat képesek vagytok-e a legnehezebb élethelyetekben is helyt állni, s képesek lesztek-e helyt állni az égi világ védelme érdekében, ha felkérünk benneteket? Miért pont mi? Kérdezitek, s miért nem védik meg magukat. Egyáltalán mitől kell megvédeni őket? Igen, most eljött az idő, hogy mindazt a tudást, amit kaptatok idefent tőlünk kamatoztassátok, eljött az idő, hogy mindazokat az érzéseket, amit idefentről hoztatok, megéljétek magatokban, mert szükség van arra, hogy végre önmagatokat tisztán látva megértsétek létezésetek fő lényegét, s megteremtsétek magatokban a képességet arra, hogy megismerve saját önnön teremtő képességeteket változtassatok az életeteken. Lehetőség ez számotokra, s lehetőség az égi világ számára, hogy saját terheiktől megszabadulva lássa bennetek az erőt, hogy képesek lesztek minden külső beavatkozás nélkül is teremteni, s képesek lesztek saját belső energiáitokat hasznosítva megélni önmagatok tiszta, igaz valóságát. Nem fogok elmenni innen mellőletek, s le is születek majd hamarosan, mert szükségetek van rám, hogy mutassam az utat a földi világ szeretetét hozom el nektek, s a földi világ érzéseit átélve fogom megélni magamban ismét a szeretet lángját. Irányt mutatok nektek, s útba igazítalak benneteket, hogy tudjátok képviselni az égi világot idelent a Földön is. Nem fogok soká itt maradni, csak annyi ideig, (egy évszázados időintervallumban), hogy meg tudjam mutatni Nektek milyen csodálatos energiákat hordoztok magatokban, s milyen fontos látni azt, hogy mások helyett saját magatokban is megvan az a szeretet, s erő ami előbbre visz benneteket ebben az „őrült” világban. Nem tudom milyen érzés szeretetlenségben élni, mert én képtelen voltam felvállalni, s idő előtt eltávoztam égi atyámhoz, de mert ti nap, mint nap itt ezt élitek meg, nem tudom, hogy milyen érzéseket vált ki belőletek egy-egy élethelyzetetekkel kapcsolatosan. Azt tudom, hogy látom, szenvedtek, s szenvednek azok az energiák mellettetek, akit azért kaptatok, hogy vezessen benneteket az utatokon. Én azt látom, hogy boldogtalanok, szomorúak, fájdalommal teli vagytok, s léteztek itt a földi világotokban, s azt érzem, hogy segítenem kell nektek, mert nem bír el az égi világ ennyi fájdalmat többet, s vele együtt az univerzum sem. Nem kell semmi más, csak a béke legbelül, a szeretet a szívekben, s már gazdagok vagytok. Nem kell más, csak harmónia az életetekbe, s nyugalom, tiszta, égi energiáitokat máris be tudnátok teljesíteni. Én ezért jöttem le, hogy mindezt megvalósítsam bennetek, én azért jöttem le, hogy beteljesítsem mindazt, amit nektek kellett volna olya sok életen át. Képesek vagytok változni, mert szükség van arra, hogy lássátok milyen fontos szerepe van a szíveteknek, s milyen fontos a szívetek által diktál lelki útmutatás mindenki számára. Fontosak vagytok a földi világban, s fontosak vagytok, nekünk égi világban élő energiáknak is! Higgyetek magatokban, s abban, hogy nincs más módja a változásnak csak az, ha elindul bennetek a tisztulás, elindul bennetek a szeretetre való törekvés, s mindaz az erő, ami bennetek van, kiteljesedik ebben az életetekben. Nem kell másra gondolni, csak arra, hogy képtelenek voltatok boldogságban, harmóniában élni oly sok életen át, s most sem vagytok meglátni, hogy mi az, ami fontos az életetekben, mi az, ami szükséges ahhoz, hogy megtalálhassátok igazi valóságotokat.

Minden ember életében eljön a pillanat, mikor képes lesz megteremteni saját valóságát, s képes lesz megélni önmagát. Minden ember életének egy pontján megtörténik az isteni csoda, amiben felfedezi saját valóságát, s megéli önmagát. Én képes lettem volna-e megélni magamat nélkületek? Kérdezem Én, Képes lettem volna-e megtalálni azt a valóságot, amiben éltem odafent? Nem. A ti segítségetek kellett ahhoz, hogy földi életem korlátait levetkőzzem, s a ti szeretetetek vitt előbbre az utamon, de a ti szeretetlenségetek volt az, amiben nem voltam képes tovább rejtőzködni saját magam elől, s képtelen voltam megélni a tiszta isteni igazságot idelent a földi világotokban. Isten gyermekei vagytok, s Isten gyermekeként születtem le Én is, s próbáltam megteremteni magamban azt a békét és harmóniát, amiben titeket is tanítottam. Nem voltam olyan egyszerű természet, de mégis mindenki, aki megismert meghatódott a nagy isteni energiáim láttán, mert hittétek, hogy létezik egy fajta isteni erő, s akarat, amiben megláthatjátok ti is magatokat, s létezik egyfajta energia, ami ott él bennetek is, s képesek vagytok saját önnön energiáitokat felhasználva teremteni. Elhittétek –e igazán, hogy létezik ez az erő bennetek, s kérdem én most elhiszitek-e, hogy most létezik ez az erő bennetek, vagy mástól várjátok a segítséget? Ki az, aki segíthet Nektek, e nehéz helyzetben? Gondoskodásunk végtelen, de képesek lesztek-e elhinni a legnehezebb időszakban is, ami az életetekbe beköszönt, hogy létezik Isten, s létezek Én, Jézus, s létezik egy magasabb szintű energia, aki nem akar Nektek segíteni? Létezik egy magasabb rendű törvény és akarat, ami kezetekbe adja most mindazt a hatalmat, amit egykor is megkaptatok Tőlem, de Ti nem tudtatok élni vele. Most megkapjátok a lehetőséget arra, hogy megteremtsétek saját valóságotokat oly módon, hogy átadjuk a teremtés energiáinak nagy részét de csak akkor tudtok vele élni, ha teljesen tiszta szívvel látjátok önmagatokat, saját valóságotokat, s megteremtett világotokat. Akit nem a szeretet, s az erő vezérel, ami előbbre vinne utatokon, nem tudja hasznosítani ezeket az energiákat, s képtelen lesz saját erejéből talpon maradni az elkövetkezendő évtizedekben.
Túl sok energiátlanság van bennetek, melyek életekről életekre felhalmozódott. Túl sok energiátlanságnak adtatok teret magatokban, s ez által túl sok erőtlenség uralkodott el rajtatok. Én születésem pillanatában hatalmas energiák termelődtek a földi világotokban, s megteremthettem egy olyan közeget magam körül, amiben a tiszta szeretet, s fény uralkodott. Elhivatottságomat mintázza az a kép, amiben miként édesanya a gyermekét segíti nőttem fel édesanyám mellett, s képes voltam átvenni tőle minden emberi szeretetet, ami anya a gyermeknek adhat. Képes voltam megélni saját magamat mellette, s képes voltam megteremteni a szívemben a gyermeki szeretet fényét, a boldog, kiegyensúlyozott emberi élet magvából kinőtt egyetemleges szeretet jelképét, amit később szimbolizáltam számotokra. Elindítottam a világban egy olyan energiát, melyben az emberek felismerve mi is az az igaz, tiszta, hű szeretet elengedhették saját gyarló kötelékeiket, s megpihenhettek a szeretet oltárán. Szeretetemmel elősegítettem oly sok ember szívében a törekvést arra, hogy merjenek másokat is szeretni, s magukat felvállalva ismerjék meg a saját tiszta szívük szavát. Elhitettem veletek, hogy létezik Isten Országa, melyben az égi világ küldöttei azon fáradoznak, hogy idelent a földi világban megteremtsék a harmóniát, a belső vágyat bennetek arra, hogy elérjétek a tiszta, őszinte szavak által kimondott tisztaságot, s megteremthessetek magatokban egy olyan apró isteni lángot, melyben önmagatok lehettek. Végtelenül szép és mesés életeitekben soha nem volt egy olyan apró mozzanat, amiben megálljt parancsoltatok volna magatoknak, s annyit mondtatok volna, hogy szeretnék pihenni, s kérlek Téged Drága Istenem ne adj több erőtlenséget a földi világra általam. Nem voltatok magatokkal sem őszinték, mert képtelenek voltatok erőt venni, s megkérni az égi világot arra, hogy elindítsanak bennetek egy olyan szeretetet, ami már győzedelmeskedik mindenek felett. Hát most valaki megtette közületek, s az égi világ hallgat rá. Elindítottatok egy folyamatot, melyben kénytelenek vagyunk elengedni a kezeteket mindaddig, míg a tisztulás útjára nem léptek. Nem voltatok magatokkal őszinték, s nem láttátok tisztán magatokat sem, mert nem tiszta szívvel néztetek szembe a tükörrel. Én próbáltam megtenni, hogy minden ember szívét nyissam, hogy egyre tisztábban lássátok önmagatokat, s merjétek megteremteni magatokban az isteni energiákat. Képesek lettetek volna önnön magatokat megismerve meglátni a tiszta, igaz szeretetet magatokban, s a többi emberben is, a képesek lettetek volna megérteni, hogy miért vagyok köztetek. Én nem azért születtem le, hogy megszabadítsalak benneteket „bűneitektől”, csupán azért születtem le, hogy megmutassam az utat önmagatok, s önmagatok szeretete, s a többi ember szeretete felé. Én azért születtem le, mert szükségetek volt arra, hogy valaki utat mutasson Nektek, mert elvesztetek saját belső harmóniátlanságotokban. Nem tudok már ennyi szeretetlenséget elnézni, ami itt folyik a világotokban, s nem tudok úgy létezni már idefent sem, hogy ne érezném a sok fájdalmat a szívetekben, a sok szenvedést a lelketekben, a sok belső feszültséget, s indulatot a mellkasotokban, s ne számolnám nap, mint nap az idő múlását, hogy meddig kell még mindezt végignéznem, miért nem vagytok képesek meglátni saját magatokban a SZERETETET? Ki kell még Nektek ahhoz, hogy végre rágyertek, nem MI fogjuk megváltoztatni a TI világotokat, hanem Ti kelletek ahhoz, hogy saját magatok világa változzon! Milyen erő kell még hogy leszülessen földi világotokban ahhoz, hogy rágyertek, nem azért jött, mert csodákat kíván tenni saját maga öröme számára, s a ti erőtlenségetek növelése számára? Nem azért jövünk le közétek, hogy meglássátok az a különbséget, amit a szemetekkel láttok, hanem azért jöttünk le a földi világba, hogy elhiggyétek, Ti is képesek vagytok minderre, Ti is képesek vagytok úgy élni, hogy megteremtetek magatok körül mindent, ami a harmóniáról, belső tisztaságról szól. Képesek vagytok, s képesek vagytok arra is, hogy meglássátok magatokban a szeretet lángját, a fényt, ami bennetek él, a fényt, amit tőlünk kaptatok egykor, a fényt, ami ott van a szívetekben, a lelketekben, s arra kérünk végre titeket, hogy lássátok meg mindezt, s merjetek magatok útján járni úgy, hogy képesek vagytok magatokban megélni ezeket az érzéseket. Nem a nagy szavak, fellengzősség, ami itt helyt áll, itt a szerénység, de szeretettel teli, gyengéd érintések, halk megnyilvánulások a döntőek, de minden, ami ebben van a szeretetet képviseli. Előre kell, hogy lépjen valaki, aki utat mutat már Nektek, s képes felvállalni mindazt az energiát, amit mi adunk neki, utat kell, hogy törjön végre a szeretet az emberek szívében, s képtelenség, hogy ne nyissátok már ki a szemeteket, mi folyik ebben a földi szeretetlenségben!

Hittem és hirdettem a szeretetet, s hittem és hirdettem az égi fényt, melyet Isten dicsőségére hoztam le Nektek. Hittem és reméltem, hogy meghallgatásra talál mindaz, amit én adtam Nektek, s elültettem a szívetekben az isteni szeretet magvát, s megváltottam általa az égi világba beérkező szeretetlenségeteket. Én nem azért születtem le, hogy megváltsalak benneteket a „bűneitektől”, én azért jöttem le, hogy megállítsam a szeretetlenséget a világban, s megengedjem magamnak, hogy szeressek, s megengedjem Nektek, hogy úgy szeressetek, hogy minden ember szíve megnyílhasson irányomban. Én azt hittem minden ember szívében ott él a vágy arra, hogy azzá váljon, akivé odafent válni akart, s azt hittem, hogy őszintén el tudom mondani Nektek honnan jöttem, s mi a célom. Hirdettem a fény, a dicsőséget, s hirdettem a sok éltető energiát, amit ÉN hoztam le Nektek a földi világba. Elérkezettnek látta Égi Atyám az időt arra, hogy nyíljon az emberek szíve a Földön, s megértsétek az égi világ fontosságát, azt, hogy nem azért vagyunk, hogy „bűneiteket” megbocsájtsuk, s helyette a tisztaság áldását adjuk rátok, hanem azért jöttünk le közétek, hogy megmutassuk, magatok is meg tudtok teremteni földi világotokban békét és harmóniát, s magatok energiáit hasznosítva képesek lesztek önmagatokon túl elfogadni azt a világot, mely láthatatlan számotokra, de mégis létezik, láthatatlan minden ember számára, de mégis hittem, hogy elfogadjátok, s szeretettel nyíltok meg előtte. Én látom a szíveteket, érzem a gondolatotokat, s tudom minden egyes életben megélt belső gyűrődéseteket, vágytalanságotokban pedig képtelenek vagyok úgy létezni és élni, ahogy eddig tettétek. Kénytelen vagyok leszületni, hogy megmutassam Nektek a helyes utat, s hiszem, hogy képes leszek megélni bennetek a tiszta igaz fényt, harmóniát, tisztaságot, s képesek lesztek elfogadni az általam lehozott égi igazságot. Én nem az vagyok, akit faragtatok belőlem, Én nem tudok másként létezni, mint isteni energiáit adó energiák egyike, s képes leszek arra, hogy ezeket az energiákat belőletek is előhívjam. Miért kell ismét lejönni azért valakinek, hogy kinyissa a szemeteket? Miért nem látjátok meg magatokban mindazt a hitetlenséget, ami mélyen ott él bennetek? Miért hiszitek, hogy az égi világ csak ábránd, s képtelenek vagytok magatokon túl elhinni, hogy valóban létezik számotokra kiút ebből az útvesztőből? Meg kell tanulnotok érzékelni minket, s meg kell tanulnotok élni a tudattal, hogy létezik rajtatok kívül egy mások világ, ahol a tiszta fény és szeretet az uralkodó, s ahol most már elindult egy szomorú energia, amiben nem találja meg magát az a sok fényes, harmonikus erő, ami egykor fénylett odafent. Elindult bennünk egy szomorú érzés, melyben Ti vagytok benne. Látjuk a szenvedéseteket, s látjuk, hogy mennyire képtelenek vagytok örülni annak, amik vagytok, mennyire elfajult ez az anyagi világotok abba az irányba, ahol nem a teljes isteni energiáitok vannak előtérben, hanem az anyagi javak. Képesek lesztek magatokban ismét felismerni azt, akik vagytok, s képesek lesztek megtalálni magatokban azokat az erőket, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy ismét tiszta fényben ragyogva boldogan megélhessétek önmagatokat. Félni nem kell ettől az energiától, mert képesek lesztek ugyanúgy tekinteni egymásra, mint egykor tekintettetek rám, s képesek lesztek ismét szíveiteket kinyitva szeretni egymást. Mi kell még nektek ahhoz, hogy lássátok mennyit is értek? Mi kell még nektek ahhoz, hogy megérezzetek engem a földi világ körül, s érezzétek, hogy képesek vagytok bennünk élni, s megtalálni önmagatokhoz vezető utat? Kell a fény, s kell az erő számotokra, de az is kell ehhez, hogy higgyetek bennünk, s higgyétek, hogy létezik egy valóság, ami nem csak illúzió számotokra, s elfogadtok minket. Képtelenek vagytok ábránd, s illúzió nélkül beszélni velük, s hitetlenül áltok azok előtt, akik képesek ezt megtenni. Hitetlenségetek oly mély mára, hogy nem hisztek azoknak, akik látnak, bennünket, vagy csodatévő helyként emlegettek olyan eseménytelen, részleges energiákkal teli megjelenéseket, melyben nem vagyunk ott teljesen. Többet ér a kimondott szó számotokra, mint az, amit éreztek. Én az érzés embere vagyok, s érzéseim vezettek földi létezésem minden pillanatában. Földi érzéseim oly mélyek voltak, mint annak a személynek, aki most ír Nektek általam segít abban a pillanatokban, amikor Ti a legszentebbnek hitt érzéseiteket élitek meg. Nem kellenek nagy szavak, csupán figyelmeztetés számotokra az, amit próbálok átadni általa. Nem kell semmi más, csak a hit, hogy higgy abban, hogy létezésed nem véletlen. Higgy abban, hogy létezésednek legfőbb oka, hogy tanulni jöttél le a Földre, s megszületésed pillanatában hittel és alázattal vállaltad fel égi küldetésedet. Nem azért jöttél le a földi világba, hogy szeretetlenséget kovácsolva magadban tovább tetézd az emberi világ által adott energiátlanságokat, s természeteddel megteremts másokban isteni energiáktól mentes érzéseket, Te azért vagy itt a földi világban, hogy tovább vidd azt, amit az égi világban képviseltél, azért, hogy képes légy megteremteni magadban a hitet, s erőt ahhoz, aki vagy, s képes légy megélni magadban a tisztaságot, fényt, harmóniát, s átadni másoknak. Hittem, hogy létezik egy földi világ, melyben helyem van. Hittem, hogy létezik egy erő, aki vár engem, s hittem, hogy az emberiség nem arról szól, amit odafentről láttam, hittem, hogy azok az érzések, amiket lehoztok nem vesznek el bennetek, s hittem, hogy képesek vagytok magatokat idelent a Földön is megélni. Szerettem az embereket különbség nélkül. Szerettem mindenkit és mindent, ami a Földön létezett, s hittem abban, hogy Ti is ugyanígy láttok. Reménytelenül küzdöttem azért, hogy elfogadjanak engem, s a hitemet a Földön, s hittel éltem irányotokban. Reménykedtem, hogy sikerül megteremtenem bennetek a szeretet fényét, s tudtam, ha nekem nem sikerül, majd jön helyettem más, aki ismét megpróbálja, majd más….aki újból és újból próbál utat mutatni Nektek, s próbálja megértetni mi a fontos számotokra. Én nem hiszem, hogy így kellene történnie az eseményeknek a világotokban. Én nem hiszem, hogy ennyi szeretetet, amit a szívetekben hordoztok így kelljen megélni. Én nem hiszem, hogy minden, ami megteremtődött körülöttetek a fénytelenségben fogant energiátlanságok következménye, én nem akartam mást, csak szeretetet hozni a Földre, s bízni bennetek. Szeretek minden embert itt a Földön, hisz minden ember jóságában benne van az én erőm, s energiám is. Szeretnék Nektek bizodalmat adni, s szeretnék bízni, hogy mekkora erő van bennetek, s képesek lesztek megteremteni saját érzéseitekben azt az égi fényt és harmóniát, amit lehoztatok. Miért nem vagyok képesek látni magatokat? Nézz magadba, s érezd, hogy mennyi erő, s hit lakozik magadban? Mennyi fontos dolog van még rajtad kívül, amiben ugyanúgy benne vagy Te is a saját energiáid által.

Higgy kérlek magadban, s abban, hogy van rajtad kívül egy világ, amibe Te is beletarozol, s Te is részese vagy. Hidd el végre, hogy fontos vagy a világban, s nem azért születtél le, hogy bántsd magadat, s másokat az által, ahogyan kimutatod a gondolataidat, érzéseidet! Higgy abban, hogy van benned erő, hogy legyőzd önmagad erőtlenségét, s képes vagy szeretni igazán, őszintén, tisztán! Képes vagy elhinni, hogy létezünk, s képes vagy hinni abban, hogy nem minden, ami látható fontos számodra, hanem önmagad szíve, s érzései a legfontosabban. Higgy kérlek bennünk, s magadban, hidd el végre, hogy nem üres szavak azok, amiket diktálok most Nektek, hanem a színtiszta valóság. Hű vagyok Istenemhez, s ahhoz az égi világhoz, amit hirdettem leszületésemkor, s hű leszek következő leszületésem pillanatában is. Nem csodatévő gyermekként jövök le ide közétek, hanem hétköznapi kisfiúként születek le hozzátok, de a szívem olyan tiszta és őszinte lesz, amilyen itt a földi világban még nem volt. Olyan erős lesz a hitem, s az erőm, hogy nem lesz senki, aki ellenkezőjét tudná állítani Istenemmel kapcsolatban, s erősen tudom, hogy megteremtem Nektek a lehetőséget, hogy megélhessétek ismét önmagatokat, s azt az erőt, amit magatokban hordoztok. Lejövök, mert Isten elérkezettnek látja az időt, hogy ide szülessek le ismét, s mert elérkezettnek látja az idő ahhoz, hogy megteremtse szívetekben a tisztulás lehetőségét. Kisfiúként éppoly bájos és harmonikus leszek, mint egykor, de megteremtem az idejét az életemben, amikor elérkezik hozzátok az az erő, amit kell, hogy átadjak. Nem kell megijednetek, mert én csak az őszinte, tiszta szeretetet hozom el Nektek, s azt, amiről oly sokan beszélnek. Képes leszek arra, hogy hitet teremtsek bennetek, s elhiszem, hogy ez egy olyan energia lesz számotokra, amiben minden ember egyformán tud szeretni, s minden ember egyformán tudja átélni a tisztaságát. A hajótörött is segítségért kiállt még akkor is, mikor süllyedő hajóján menekülni próbál, hát most így kiáltottatok Ti segítségért az égi világba, s ezért jövök le hozzátok.
Félelem nélküli életet élhettek meg, s félelem nélküli energiákat kaphattok általam, s meg kell látnotok magatokban ezt a szeretetet ahhoz, hogy elindítsam bennetek ezt a folyamatot. Ezért kell most tisztulnotok, hogy mire én megerősödök, arra készen álljon a szívetek a tiszta isteni energia befogadására, s készen álljatok arra, hogy meg tudjam változtatni rezgésszámotokat ahhoz, hogy bekapcsolódjatok annak az energiának a körforgásába, ami elindult a Föld körül. Nem hiszem, hogy képesek vagytok magatoktól elérni ilyen rezgésszintet, de hiszek benne, hogy képesek leszünk együtt megteremteni azt az erőt, ami képes lesz fennmaradni akkor is, amikor süllyed a hajó.

Tiszta égi szeretet hoztam le egykor a világba, s megteremtettem a lehetőségét annak, hogy nyíljatok egymás irányába, megteremtettem a lehetőségét annak, hogy egymagatokban kialakuljon egy olyan érzést, amiben ott van minden égi tudás, amit képviseltetek egykor. Minden földi élet kulcsa az égi világban megszerzett tudás. Minden földi életnek egymagának kell oly tökéletesnek lennie, mely pontosan beleilleszkedik abba az energiaáramlásba, amiért leszülettek. Nem csupán érdekek, kiváltságok csatája a földi világ, hanem egy olyan energiaörvénybe kerültök bele leszületésetekkor, amelyben megtalálhatjátok önmagatokat egy olyan nehéz körülményekkel teli világban, ahol eluralkodott bennetek a becsvágy, a szeretetlenség, s a harmóniátlanság. Ez egy olyan világ számotokra, ahol bizonyítani kell. Bizonyítani magatoknak, s az égi világban betöltött szerepeteknek, hogy képesek vagytok önmagatokat ugyanúgy megélni, mint, ahogyan odafent tettétek. Minél inkább próbáltok hadakozni földi létezésetek ellen, annál inkább kerültök olyan helyzetekbe, amiben a szeretetlenség győzedelmeskedik, mert képesek vagytok a dolgok könnyebb végét megfogni azáltal, hogy nem vagytok elég erősek, s képtelenek vagyok úgy élni, ahogyan a szívetek diktálná. Nem tudtok önmagatok által teremteni magatok körül, mert nem érzitek át annak a súlyát, milyen fontos is számunkra a kimondott szó, s nem vagytok képesek megteremteni ez által saját boldog, kiegyensúlyozott világotokat, hogy utána gazdagság, siker, harmónia legyen életetek része. Miért nem látjátok magatok körül kialakított korlátaitokat, miért nem tudjátok hasznosítani azokat az energiákat, amiket ott hordoztok a szívetekben. Megmondom, mert képtelenség ennyi energiátlanság közepette megérezni magatokban a tisztaságot, képtelenség ennyi szeretetlenség közepette megtapasztalni mi is az a tiszta, igaz, hű szeretet, s alázat azok által, akikben ott él a fény, s önmagam által, aki azért születek le, mert képesnek hittem magam arra, hogy a szeretetet képviseljem itt a földi világban.
Földi létezésetek legnagyobb kulcsa a szeretet. Azért jöttetek le ide, hogy megengedjétek magatoknak ezt a kincset, s azért vállalkoztatok arra, hogy leszülettek, hogy a Föld nevű bolygónak minél több szeretetet adjatok, s ez által biztosítsátok fennmaradását. Nem azért jöttetek, mert küldött bárki bennetek. Saját szabad akaratotok volt az, ami megteremtette a lehetőségét annak, hogy itt éljetek egymással „békében, harmóniában”. Ti vállaltátok fel magatokra ezt a szép feladatot, s immár képtelenek vagytok megélni azt, akik vagytok. Elvesztetek idelent a földi világban. Elérkezett az idő, hogy megtanítsuk nektek az igaz, tiszta, őszinte szeretetet magatok, s mások által, s elérkezett az idő, hogy megteremtsük a szívetekben a lehetőségét annak, hogy egy új világban elinduljon egy olyan fejlődési folyamat, melyben részt akartok venni. Nem csupán a földi világ létezik az univerzumban. Nem csupán a ti bolygótok körül léteznek energetikai változások. A Föld, mint bolygó által a többi Naprendszerünkben lévő bolygók körül is olyan hatalmas energiátlanságok indultak el, melyek veszélyeztetik az egész univerzális összetartó erő kibontakozását, s elősegítik egy összhatalmi univerzális világ összeomlását. Ez már nem mese. Nem egyszerűen arról van szó, hogy jót cselekszel-e itt a földi világban, vagy sem. Ez nem arról szól, hogy képes vagy-e új munkahelyet találni vagy sem….ez nem arról szól, hogy leszületik-e hozzád az a gyermek, akire annyira vágysz? Ez arról szól, hogy érezd nem csupán magadért, s önnön dolgaidért vagy felelős, hanem az egész társadalomért, a világért, s az univerzális erőkért, amik nem tűrnek ellentmondást, s előbb indítanak el változásokat mintsem hagynák, hogy egy földi bolygó elnyomjon minden szeretetre irányuló törekvést.

Kérlek Téged, hogy higgy Nekem, s kérlek Téged, hogy használd a tudásod, amit odafentről megkaptál. Nem vagy képes teremteni, azt mondod. Dehogynem! Nézz az életedbe körbe. A „rosszat” oly hamar megteremted, mert a sok energiátlanság, szidalmazás, negatív erők teremtése sokkal „egyszerűbb” számodra. Így itt tart a világ, ahol tart. De mennyivel szebb dolog lenne teremteni szeretetet, pozitív energiák által teremtett földi szépséget teremteni idelent…………………..
Hittem, s hiszek benne, hogy még képesek vagytok kitartani magatokért, s nem csupán egy érzés indul el bennetek –e sorok hallatán. Én Isten fiaként hirdettem számotokra a szeretet lángját, s hittem benne, hogy képesek vagytok változni, de most már arra szeretnélek csupán kérni benneteket, hogy legyen erőtök szembenézni önmagatokkal, saját energiáitokkal, s azzal a folyamattal, ami elindult a világotokban. Nem kellemes érzés ez számotokra egyenlőre, mert tudnotok kell, hogy annyi előző életbeli energiátlanságot rejt szellemetek, tudatalattitok, hogy rettentő erő tisztulási folyamatban kell részt vennetek. De képesek vagytok megélni azt a „rosszat”, amit ti termeltetek. Képesek lesztek megélni azt a fényt, szeretetet, harmóniát, amit utána kapnak azok az emberek, akik meglátják tiszta, igaz énüket, s valódi szeretetben lesznek képesek élni, s tenni önmagukért, s másokért.
Nem hiába jöttem le hozzátok. Földi világotokban annyi szépség, gazdagság, erő, fény, szeretet lakozik, hogy nem tudtam olyan könnyen elszakadni mindezektől az energiáktól. Nem volt könnyű elfogadni azt, hogy elindult a földi világban a szeretetlenség, s minden erőmmel küzdöttem azért, hogy ezt megállítsam. Fényes „karriert” futhattam volna be, ha nevezhetem így, mert annyi erőt hoztam le magammal, hogy világokat képes lettem volna megmozgatni. De nem ez volt a feladatom. A feladatom annyi volt, hogy elindítsam bennetek a szeretetet, elindítsam bennetek a vágyat, hogy önmagatokat megismerve megteremtsétek magatokban a fényt, s megéljétek azt. Én úgy éreztem, hogy nagyon sokat nyíltak felém, s képesek lettek volna bármit megadni egy érintésemért, s úgy éreztem, hogy nem csak ez a fontos Nekem, hanem az, hogy higgyetek magatok erejében, hogy Ti is onnan jöttetek, ahonnan én, s ti is ugyanolyan energiákat képesek lennétek megélni, ha egyszer tisztán szembe mernétek nézni önmagatokkal. Felemelkedés, hanyatlás ezek mind-mind képviseltették magukat évszázadok folyamán a földi világban. Felemelkedtetek, majd megijedve önnön energiáitoktól elindult a hanyatlás, mert magatok sem hittétek el, hogy megérdemlitek a jót, megérdemlitek mindazt, amit itt a földi világ anyagiassága adhat nektek. Eltévedtetek. Érezni olyan szép és jó, s érezni annyira szép és tökéletes, de ha egyetlen akadály akad az utatokba, lemondatok mindarról, amit addig elértetek. Érzésekben gondolom ezt, mert az érzéseitek vezetik az életeteket, s érzéseitek által bocsátatok ki energiákat az univerzális világba is. Téves azt hinni, hogy gondolataitok a teremtő erejűek többnyire. Nem. Az érzés ott mélyen, ami elindítja a fizikális változásokat a világotokban, s Ti az érzéseitekbe vagytok eltévedve. Nem tudom milyen érzés kell nektek ahhoz, hogy végre tisztán, s őszintén képesek legyetek magatokkal szembe nézni, s képesek legyetek megélni magatokat úgy, ahogyan kell. Ne légy őszintétlen magaddal, s ne akarj más lenni, mint aki vagy! Ne akarj többet a sorstól, mint, amit szántál magadnak, de az biztos, hogy amit magadnak terveztél, az nem a kínszenvedés, pénztelenség, szeretetlenség, boldogtalanság….ez a legbiztosabb, amit mondhatok nektek- Isten fia, Jézus. Szeretlek benneteket, s azt, amit vagytok, s azt, amit én is lehettem földi világotokban, de szeretem atyámat is, s azt érzem hogy képes leszek tenni annak érdekében Ildikó által, hogy segítsem a szellemi fejlődéseteket, s segítsem azt az utat, amit kitűztetek magatoknak, s segítsem megvalósítani az álmaitokat. Higgyetek, s tudjátok, hogy Jézus, az égi világ Szűz Mária, s az össze Arkangyal, Angyal, Felemelkedett mester, Tanító mester létezik…..s vigyáz Rátok.

Higgyetek magatokban, s higgyetek az égi világban! Higgyétek el, hogy valóban létezünk, s létezésünk fő célja, hogy titeket segítsünk. Megteremtettetek magatokban egy olyan erőt, amiben létezésünket kételkedés övezi, s megteremtettetek magatokban egy olyan erőt, amiben képtelenek vagytok önmagatok szeretetére. Meg fogjátok látni, hogy minden úgy alakul ahogyan ti szeretnétek, ha képesek vagytok önnön energiátlanságaitokon felülemelkedve megteremteni saját magatok boldogságát. Lássátok meg, milyen csodálatos dolgotok van a földi világban. Isten megteremtett minden „hozzávalót”, hogy beteljesíthessétek feladataitokat, de ti képtelenek vagytok felülemelkedni saját korlátaitokon. Nem látjátok meg magatokban az erőt, ami képes elindítani benneteket itt a földi világban a fejlődés útján. Őszintétlenséget halmoztok őszintétlenségre, s nem tudjátok magatoknak sem bevallani, hogy ez nem az a hely, s érzés, amit meg szeretnétek élni, s képtelenek vagytok megálljt parancsolni anyagi vágyaitoknak csak azért, mert elhiszitek, hogy azok valóban örömmel töltik el a szíveteket. Nem vagytok rá hajlandóak, hogy változtassatok magatokban azokon az erőtlenségeken, amikben egykor már annyiszor elvesztetek, s nem tudtok megálljt parancsolni önmagatok energiátlanságának. Hova vezet mindez? Kérdezd meg önmagadat, s ott mélyen belül tudod a választ. A földi világ oly harmóniátlanságban szenved, hogy képtelenek lesztek fenntartani a jelenlegi állapotot, s a földi világotok egyre jobban elfajul, mígnem képtelenek lesztek kordában tartani a kiengedett energiátlanságokat, s magukkal viszik a földi világotokat előbb-utóbb.

Isteni energiáitokat képtelenek vagytok használni, s nem hiszem el, hogy minden ember szívében van egy olyan vágy, amiben a tisztátlanságra, őszintétlenségre való törekvés a domináns. Minél több ember létezik a Földön, annál több energiátlanságot engedtek ki az univerzum hatalmas tengerébe, mert nem élitek meg önmagatokat, s eleve a leszületés pillanatában már el vagytok veszve. Miért jöttem le közétek? Miért akartam leszületni?
Isten küldött, hogy tegyem meg mindazt, amire addig oly sokan képtelenek voltak. Teremtsek az emberiség szívében egy hatalmas áramlást, amiben elindulhat egy energia, melynek gyökere a mély szeretet, s alázat az égi világgal szemben, s így önmagatokkal szemben is. Együttműködés reményében születtem le közétek, s együtt szerettem volna megélni emberként az égi világbeli küldetésemmel összhangban mindazokat a földi örömöket, amikben Nektek is részetek van idelent. Eltévedtem, mert nem hittem el, hogy ekkora a „baj” bennetek, s képtelen voltam tenni azért, hogy bárki ellenébe tegyek úgy, hogy megismerje valódi énjét. Képtelen voltam rákényszeríteni benneteket arra, hogy önmagatokkal szembe kelljen nézni, mert én akartam mindent átvállalni helyettetek. Ez vezetett oda, hogy képtelen voltam már a sok szeretetlenséget cipelni magamban, s Isten megkért, hogy térjek vissza hozzá, mert nem tudja tovább elviselni a sok szeretetlenséget, amit a földi világból hoznék magammal. Nem voltam túl erős a feladatomhoz, mert képtelen voltam megmutatni nektek, hogy a szeretet néha fáj, s a szeretet nem úgy tanít, hogy önzetlenül feláldozza mindazt, ami neki a legfontosabb, hanem a szeretet úgy tanítja az embereket, hogy megmutatja mi az ,ami nem jól működik benne, s ez által önmaga szeretetlenségén felülemelkedve megteremti benne a szeretet csíráját. Én viszont próbáltam ezt a csírát úgy elültetni bennetek, hogy átvállaltam minden emberi kishitűséget, gyanakvás, irgalmatlanságot, könyörület mentességet, s mindazokat az érzéseket, amiket ember a földi világban felhalmozhat magában. Nem volt könnyű feladatom, de azért jöttem le, hogy mindezt beteljesítsem, s szomorú szívvel távoztam tőletek, mert képtelen voltam megtenni, amit immár belátok meg kellett volna tennem annak érdekében, hogy ne burjánozzon el az emberi szeretetlenség a világban. Nem tudtam megélni saját magam szeretetét sem, mert nem találtam olyan igaz, hű társat, akiben mindezt meg tudtam volna élni. Megélni saját magamat olya nehéz volt, mert láttam az emberi gyarlóságotokat, s így képtelen voltam tiszta szívvel bárkit szeretni és elfogadni. Képtelen voltam megmaradni olyan lány, asszony mellett, akiben nem láttam azt a tiszta szeretetet, amit én magam képviseltem, s amit másban is kerestem. De láttam már sok mindent világotokban, s éreztem az égi szeretetet sok emberben, de képtelenek voltak megmutatni azt másoknak is, csak magukban őrizgették a lángot, mert azt hitték így megőrizhetik annak szépségét. Nem szabad őrizni azt, ami nincs is meg tisztán benned! Nem szabad azt hinned, hogy ami van, az a teljes tiszta, igaz, hű, szeretet! Az igazság abban az emberben van, aki szembenéz veled, s azt mondja őszintén, tisztán, minden érdek nélkül, szeretlek. Ez az igaz tisztaság, mert visszatükröződik benne mindaz, ami TE vagy. Kellett nekem is az útmutatás atyánktól, s kell mind a mai napig, mert képes vagyok egyedül létezni, de tudom, hogy az ő szava a leghelyesebb irányt mutatja meg nekem, s tudom, hogy minden egyes földi ember magában arra vár, hogy az ő szava szerint élje az életét. Elrontani nem lehet, ha ő irányít bennünket, s megteremteni magunkban a fényt, s erőt is oly tiszta igaz érzés, amiben megtalálhatjuk önmagunkat. Nem értem azt sem, miért nem magunkban keressük a fényt, miért kell ehhez más? Miért kell bárhová mennünk vigaszért, miért nem hisszük azt, hogy az égi világbeli összeköttetés elég, s nincs szükség másra, csak önmagunk tiszta, igaz, őszinte szeretetére. Kérlek titeket szeressétek magatokat, s fogadjátok el, hogy ti legalább olya tisztán tudnátok velünk kommunikálni, mint most az a hölgy, akinek diktálok, s legalább olyan tiszta, igaz szeretettel tudnátok a világban élni, mint én éltem egykor, s képesek vagytok legalább olyan gyengéd, őszinte szavakkal bíztatni másokat, mint most én teszem veletek. Higgyétek el, hogy bennetek is ott az erő, s ott él a szeretet, amire szüksége van másoknak, higgyétek el, hogy bennetek is legalább annyi tűz és erő van, amennyi kell ahhoz, hogy másoknak is segíteni tudjál. Higgy magadban kérlek, mert csak így éred el önmagadhoz vezető utat, s így leszel képes másoknak is segíteni. Higgy!
Világotokban lévő energiátlanság oly mértékű, hogy képtelenek vagytok meglátni mi is a tiszta igazság. Nem tudjátok felmérni, mekkora „baj” van a világban, mert ebben vagytok elveszve, s ebben élitek a hétköznapjaitokat. Nem is gondoljátok, hogy képtelenség ennyi energiátlanságot elnyelni a földi világnak úgy, hogy ne hasson vissza rátok és a földetekre. Megmérgezitek magatokat és a földi világotokat és nem élitek ez által úgy az életeteket, mint ahogyan kellene. Képtelenek vagytok belátni, hogy ez a világ már elindult a lejtőn, s ennek Ti vagytok a megtestesítői. Képtelenek vagytok meglátni a magatok körül működő energiátlanságokat, s felmérni milyen fontos lenne a tisztaság már a földi világnak. Fontos-e számotokra az, hogy a földön meg tudjátok élni még önmagatokat? Fontos-e az a számotokra, hogy a földi világotokban boldogság is körbe vegyen benneteket? Fontos-e az ,hogy megtudjátok élni önmagatokat itt a Földön? Én azt hiszem minden emberi szív arra vágyik, hogy kiteljesedhessen, s meg tudja élni Isten igaz szeretetét itt a Földön, s minden emberi szív arra vágyik, hogy önmagát megélve kiteljesedhessen idelent a többi ember között. Miért nem látjátok meg mindezt, s miért érzitek azt, hogy ez nem így működne normális esetben? Miért kell állandóan bizonyíték nektek a földi világotok „pusztulásáról”, s miért kell megértetni veletek oly „erőszakosan”, hogy TI vagytok azok, akik tehettek a saját földetek érdekében. Vizeitek tisztátlanok, érzéseitek által piszkítottátok be és szennyeztétek azokat, s képtelenek vagytok meglátni, hogy valóban a tisztulás az egyetlen út, kiút. Nem akarlak benneteket bántani, s nem is szeretnék tanácsokat adni, mert oly hitetlenek vagytok, hogy sokan azt sem hiszik majd el Ildikónak, hogy Én szólok hozzá, de mégis kénytelen vagyok felhívni a figyelmeteket arra, hogy nem jó ez, ami földi világotokban folyik, s nem lehetséges megállítani úgy ezt az energiát, ha Ti nem vesztek részt ebben a folyamatban. Nem tudok egyenként elmenni hozzátok, mert képtelenek vagytok a sok energiátlanság közepette érzékelni, nemhogy meghallani, amit szeretnék átadni Nektek, de azt is tudom, hogy ő, aki a legtisztább forrás a földi világban lehozza azokat az információkat, amiket Én, Jézus adok át általa Nektek. Figyelemreméltó, hogy minden égi közvetítése, amit másoknak tesz milyen empatikus, milyen érzékletes, s mennyire tudja mikor, mit gondolok, érzek, vagy földi világbeli életemet illetően mennyire eltalálja, hogy mi járt éppen akkor a fejemben. Erre születni kell, s születése pillanatától figyeltem őt, s segítettem a kiteljesedésben, mert az égi világ számít arra, hogy van egy ember, aki meghallja a szavait, s hitet adva neki átadja a többi embernek, majd azok az emberek, akik szintén hittek akkor is bennem átadják a többieknek, s így hamarosan eljut minden emberhez az, amit szeretnék Nektek üzenni. Félek, hogy késő, de tudom azt is, hogy még sincs itt az ideje annak, hogy feladjam, hisz egykor Én is emberként éltem köztetek, Én is tudom, mi az a szeretetlenség, s elveszni abban, amit szeretnék képviselni, megélni, elveszni önmagam valóságában. Tudom, mi az a fájdalom, s tudom, mit jelent megélni önmagamat úgy, hogy a fizikai valóságomat nem tudom kiteljesíteni, s ez által nem tudok úgy létezni, ahogyan szeretnék. Félek, hogy ezek a szavak, amiket hozzátok intézek már réges-rég el kellett volna, hogy jussanak hozzátok, de az égi világ már nem tudta elnézni mindazt, amit tesztek magatokkal, nem tudta elnézni mindazt, amit tesztek földi világotokkal. Fel kell nőnötök ehhez a világhoz, s fel kell végre vállalnotok önmagatokat úgy, hogy képesek legyetek megállni előttünk, s mások előtt. Mit is jelent ez? Úgy élni meg önmagadat, ahogyan odafent megélted….saját tisztaságodat, égi energiáidat hasznosítva megélni önmagad, s mások szeretetét, saját égi energiáidat átadva másoknak nyitni a szívüket a szeretet hangja, s önmaguk tiszta égi valósága felé. Szeretnélek boldognak látni benneteket, s szeretnék megadni ehhez minden támogatást számotokra. Szeretném, ha nem lennétek egyedül, de képesek lennétek megélni magatokat a másikban, s képesek lennétek úgy ránézni a másikra, hogy érezd támogat, szeret, elfogad úgy, amilyen vagy, de ezáltal lehetőséget is ad Neked a továbbfejlődésre. Fel kell ismernetek azt, akik vagytok, s fel kell építeni saját belső világotokat, amit ki kell teljesítenetek. Meg kell találnotok az ehhez vezető utat, s meg kell lépnetek fizikai életetekben olyan lépéseket, amiktől eddig féltetek, amiktől eddig szenvedtetek, de tudtátok, hogy képtelenek lennétek, de már nincs más lehetőség, csak megélni magatokat úgy, hogy képesek legyetek másoknak is segíteni.
Tele vagytok félelmekkel, s ez által tele lesztek energiátlan erőkkel. Ez annyit jelent, hogy nem vagytok képesek önmagatok szeretetét megélni, s nem tudjátok megtalálni a földi világotokban a helyeteket. Nem látjátok a kiteljesedéshez vezető utat, mert a sok energiátlanság lehúz benneteket. Higgyétek el, hogy nem ez a tiszta valóság, amit éltek, s nem ettől fog függni, hogy milyen életetek lesz. Nem az anyagi javak azok, amik meghatároznak az életetekben egy-egy lehetőséget, hogy beteljesedik-e, vagy megvalósul-e, csupán az energiák, amiket hordoztok magatokban. Nem látjátok be, hogy energetikai csapdában éltek, s nem látjátok be, hogy nincs más lehetőség az energiáitok tisztulására, mint egy teljes, fizikai életet is érintő tisztulás. Képesek vagytok kilépni a múlt kötelékeiből, a sok korlátból, amit felépítettetek magatok köré, s képesek vagytok megteremteni a jövőtöket. Ha kellő hittel, s tiszta energiákkal rendelkeznétek, nem lenne gondotok, hogy mit hoz a jövő, s nem fájna a szívetek olyan lehetőségek után, ami valójában csak az anyagi, fizikális világotokban állja meg a helyét. Mert képesek lennétek olyan lehetőségeket bevonzani, s megteremteni magatokban, amik fizikális megvalósulása is itt lenne pár hónapon belül, mert képesek vagytok teremteni magatok körül, hisz azért jöttetek, hogy megteremtsétek azokat a körülményeket az életetekben, amikre támaszkodva fejlődhettek, s egy magasabb szellemi szintet elérhettek. Mi is az a fejlődés, amit olya nehezen éltek meg? A fejlődés bennetek rejlik. Minden szellemi lény fejlődni, tanulni jön le a fizikai világba, s azért, hogy beteljesítse mindazt, amit odafent is megélt. Minden ember idelent a földön képtelen felvenni a kapcsolatot saját szellemi energiáival, s ez által képtelen tisztán látni saját életét mi a jó, mi a kevésbé tökéletes az életében, s aszerint ítél, hogy jók-e az életében bekövetkező változások, vagy kevésbé előnyösek. Én azt mondom Nektek, hogy ezen a mentalitáson változtatni kell, s el kell azon gondolkodnotok, hogy miért olyan emberek vannak körülöttem, akik éppen az életemben vannak, s miért sodródom azokba az élethelyzetekbe, amikbe vagyok. Higgy magadban és meglátod, hogy elindul a változás az életedben. Higgy magadban, s meglátod képes leszel megélni a tiszta égi boldogságot idelent. Figyeld a magad körül lévő fizikai jeleket, figyeld, hogy mi az amit teszel, s mi az amit nem tettél meg, s miért kellett így lennie. Figyelj, s tapasztalj! Erre kérlek Én most. Jézus.
Higgy magadban kérlek, s higgy abban, hogy ami vagy a világban éppolyan jó, mint Én voltam egykor.
Képes vagy-e hinni önmagadban, s teremteni úgy, hogy boldog légy? Képes vagy-e arra, hogy megéld azt, aki igazán vagy, s elhidd, hogy ez a valóság ugyanaz, mint idefent? Kell a hit, hogy elhidd magadban ott él az erő, s ott él a képesség arra, hogy boldogságot, energiákat teremtsél, s ez által fizikális síkon meglegyen minden magad körül. Boldogságban élni annyit jelent, megélni önmagam legmagasabb szeretetét. Boldogságban élni annyit jelent megteremteni egy olyan világot magamban, s magam körül, melyben a harmónia, a szeretet, a barátság, az erő ural minden érzést, s melyben ugyanúgy jól érzem magam letörve is, mint feldobott állapotban. Boldognak lenni annyit jelent megélni önmagam legtisztább érzéseit, s megteremteni mindezt egy másik emberben is, akiben ugyanúgy megvan a vágy arra, hogy megélje önmaga tiszta, igaz boldogságát. Nem értem az embereket. Nap, mint nap látom, hogyan temetik el saját fájdalmukat ugyanabba az apró kis sötét „lyukba”, amit Ti szívnek láttok. Szívetek helyén már nem egy hatalmas fényes láng honol, csupán a fájdalmak gyűjtőhelye mindez. Nem akarlak bántani titeket, sem további fájdalmakat okozni Nektek, csupán látom, hogy milyen „rossz” irányba megy minden erő, amit annak érdekében próbáltok teremteni, hogy megélhessétek önmagatok „igaz” valóságát. Látom, hogy milyen erőfeszítések árán próbáltok önmagatokká válni, s megtalálni a helyeteket a világban. De kérdem Én ilyen erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy megéld önmagad tiszta, igaz, harmonikus boldogságát, szeretetét? Miért nem elég ehhez egy apró életbeni „pozíció”, s megteremtett emlékek sokasága, melyet idefent elterveztél. Miért van szükség nagy szavakra ahhoz, hogy elhidd azt, hogy bátor, erős, s igaz ember vagy? Miért akarsz állandóan bizonyítani, vagy bizonyságát adni annak, hogy ki is vagy Te valójában, s eltévedni a szeretetlenség útvesztőiben. A szeretetlenség már akkor elindul bennetek, mikor képtelenek vagytok megélni önmagatok legbelső valóságát. Mikor képtelenek vagytok úgy megélni önmagatokat, hogy boldogság járja át a szíveteket, lelketeket, s megéljétek mindazokat az apró örömöket, amiket gyermeki életed kezdetén is megéltél. Képes vagy-e arra, hogy meglásd magadban a jót? Képes vagy-e arra, hogy megérezd magadban mindazokat a belső szépségeket, melyeket eddig nem voltál képes beismerni, s meglátni önmagadban? S képes vagy-e megélni, meglátni mások szemében is ugyanezt a jót, s harmóniát, szépséget, igazságot, mint ami valójában Te vagy? Nem szabad minden irányban elindulni akkor, amikor még saját érzéseidet sem látod tisztán, saját magad valóságát sem tudod megélni. Ne akarj más lenni, mint ami vagy, s ne akarj más bőrébe bújni azért, hogy elfogadjanak! Képes vagy arra, hogy önmagadat adva is megélhesd az igaz, boldog pillanatokat, mert a szíved mélyén ott él a vágy arra, hogy végre önmagadért szeressenek, hogy végre megélhesd önmagadat, az emberek elfogadjanak olyannak amilyen vagy, s ez által okozzál örömet másoknak. Képes vagy-e mindezt megtenni kérdem én, Jézus? Képes vagy-e megélni önmagad által adott érzéseket másokban, s megélni önmagad érzéseit saját belső valóságodat másban, aki éppen ott áll melletted? Képes, csak higgy. Higgy abban és szeresd magadban a hitet, hogy meg tudod élni, mert tudod, hogy mire vágysz, tudod, hogy mit szeretnél az életedben, s tudod, hogy mit kell megtenned ahhoz, hogy a változás elinduljon benned, s körülötted a többi emberben is. Végtére is boldognak születtél, s nem azért jöttél a földi világban, hogy szenvedéseid árán válts világot! Én sem ezért jöttem le közétek, de Ti emberek még mindig nem látjátok be, hogy atyám nem azért döntött felettem, mert ezt akarta a kezdet kezdetén, s ez volt „megjövendölve” számomra, csupán azért, mert elindult bennem a vágy arra, hogy a szeretetlenség útját járjak, mert képtelen voltam feldolgozni a sok fájdalmat, szomorúságot, amit belőletek vettem át. Nem hibáztatlak ezért benneteket, mert képes-e az ember tisztán látni napszemüvegen át úgy, hogy közben esik az eső? Képes-e meglátni saját magában a szeretetlenség magvát, ha benne él? Én sem voltam képes elismerni, hogy fájdalmas a múltba nézni, s nem szabad a múlton rágódni, mert minden ember, aki körülöttem élt fájdalmas múltat hozott magával, s képtelenség volt ennyi fájdalmat cipelnem anélkül, hogy meg ne érintene. Nem volt semmi fájdalom bennem abban a pillanatban, mikor a Földre érkeztem. Nem volt bennem semmi erőtlenség, mikor idelent voltam köztetek, egészen addig a pillanatig, míg meg nem tört bennem az erő, s el nem kezdtem azon gondolkodni, valóban mi is az a szeretet, mi az a szeretetlenség, s miért nem látják az emberek tisztán, mi is az az igazi, őszinte szeretetet magam, s mások irányába. Míg ez el nem indult bennem, képes voltam megélni magamat, de miután elindult egy ilyen energia a lelkemben, elindultam én is a lemondás útján, mert azt éreztem az Én erőm is kevés ahhoz, hogy lehozzam az égi világ szeretetét ide nektek a Földetekre. Sajnálom, de valójában mindez vezetett ahhoz, hogy nem tudtam megélni önmagam tiszta, igaz szeretetét, s el tudtam hagyni a földi világot. Hiába minden szó, hiába minden gyötrelem, maradtam volna, ha láttam volna azt, hogy képesek vagyunk megteremteni egy-egy szóval elindítani bennetek a szeretetet, s jókedvet, vidámságot, s reményt, s hitet azáltal, hogy teremteni tudtok szavaitokkal, cselekedeteitekkel, ha a tiszta, igaz szeretet útján haladtok. De nem hittetek, a kételkedés erősebb volt bennetek, s erősebb volt a szó, mit ember kimondott mindannál, mit Isten üzent általam. Erősebb volt minden ember gyengesége, fájdalma, szeretetlensége annál, amit az égi világ üzeneteiben átadtam Nektek. Hibáztattatok, megaláztatok, megingattátok önmagatok hitét ez által, s nem voltatok képesek belátni, hogy mindezzel magatokban lévő hit forrását fakasztottátok ki, szüntettétek meg szép lassan, s kapaszkodót kerestetek másban, földi dolgokban, melyhez a boldogság érzését kötöttétek. Milyen földi boldogság az, melyben nem lehetek önmagam? Milyen földi érzés ér fel önmagam, s mások önfeledt, tiszta boldogságával, melyben azzá lehetek, aki voltam, s olyan érzéseket képviselhetek, amikben meg tudom élni magam, s mások szeretetét? Meg kell változtatni bennetek ezt az „elferdülést”, s képessé kell benneteket tenni arra, hogy szeressetek, képessé kell magatokat tenni arra, hogy elhiggyétek valóban ott él bennetek a szeretet lángja, s ha elindul, akkor meg tudjátok élni magatok legmélyebb igaz szeretetét. Bocsánatot pedig nem kell kérni akkor semmiért, amit kimondasz, vagy teszel, mert a belső szépségben nincs helye rosszindulatnak, harmóniátlanságnak, fájdalomnak, s mindezt megélve, igaz, tiszta életet élhetsz itt a földi világban. Higgy hát abban, hogy képes vagy megteremteni mindezt magad számára, s higgy az égi világ támogatásában, hogy szükségünk van Rád ahhoz, hogy önmagaddá tehesd ezt ez égi szeretet, mert a világ összetartó erejében TE éppúgy részes vagy, mint más, s éppúgy számítunk a TE részt vételedre, mint az összes többi emberére.

Minden érzésetekben ott él a fénytelenség, ha nem tudjátok megélni azt a szeretetet, amiért leszülettetek. Megteremteni magatokban a fényt oly könnyű és oly nehéz megélni idelent a földi világban. Bennetek él a szeretetre való törekvés, s a szeretet harmóniájának megélése, de képtelenek vagytok mindezt megteremteni saját világotokban. Szeretet nem lehet másból kicsikarni, csakis magatokban kell, hogy elinduljon a vágy, hogy meg szeretnétek élni önmagatokat. Félelmeiteken úrrá kell lenni mindazonáltal megteremteni a szívetekben azt az energiát, amiben megélhetitek a tiszta, őszinte, igaz szeretetet. Bennetek van egy vágy arra, hogy minden emberben meglássátok önmagatokat, s bennetek van a vágy arra is, hogy megélhessétek mindazt, amit idefent megéltetek. Megteremteni magatokban a fényt, s a tiszta égi világotokat olyan tiszta érzés, amiben nem tudtok elveszni. Nem lennétek képesek elhidegülni másoktól, s fénytelenségben élni, ha egyszer ilyen tisztán, őszintén tudnátok megélni önmagatokat. Mindennek a fényében arra kérlek benneteket, hogy segítsetek egymáson egy olyan tisztulási folyamat elindításával, melyben megteremtitek magatok által a fényt, harmóniát, tisztaságot. Merjétek megélni a saját érzéseiteket, s merjétek kimondani örömötöket, bánatotokat, fájdalmakat pedig, ha kimondjátok engedjétek szabadjára, s helyette szeretetteljes gondolati síkon küldjetek másoknak olyan fényt, s harmóniát, amiben ő is megélheti önmagát. Képzeljétek el, ha mindenkiben kialakulna ez a fajta tisztaság mennyire könnyebb lenne világotok, mennyivel könnyebben kezelnétek a problémákat, mert elmondanátok mi bánt titeket, s utána a másikban nem indítanátok el félelmeket, ellenszenvet, gátakat, mert meghallgatná, elfogadná, s változtatna rajta, ha ő is igaznak gondolja. Ha így élnétek, nem termelnétek annyi gyűlöletet, s képtelenek lennétek úgy élni, hogy haragot tápláltok mások irányába. Képtelenek lennétek megélni a belső szeretetlenségeteket, s képtelenek lennétek fénytelenségben élni, mert a szívetek, lelketek, testetek, szellemetek a tiszta, őszinte energiákat tudná csak befogadni. Nem lenne annyi őszintétlen gesztus, mozdulat, (csalás, lopás, hazugság, félelemenergiák által vezérelt egyéb cselekedetek), mert nem lennétek képesek megélni önmagatok tisztátlanságát. Félelem nélküli életetek lenne, s nem tudnátok úgy elmenni egy másik ember mellett, hogy nem akarnátok hozzáérni, megérinteni, egy-egy jó szót adni, mondani neki. Tiszta energiátokban meglátnátok mindazt, amit képviseltetek odafent, s megélnétek önmagatok tiszta égi szeretetét anélkül, hogy különösebb erőkifejtésre lenne szükségetek. Megtalálnátok mindazt az erőt magatokban, amire szükségetek van, s amit meg szeretnétek élni idelent a földi világban. Őszinteség, tisztaság övezné hétköznapjaitokat, s megteremtené mindazt, amiben meg kell élni a földi világ szépségét. Szép a Földetek, sok szépséget, harmóniát rejt a természet, s az égi világ kitart a végsőkig, hogy tisztítson titeket, s kitart azért, hogy meg tudjátok élni önmagatok belső-külső világát. Miért kellene lemondani földi világotokról azért, mert képtelenek vagyok megtenni egy apró kis lépést? Miért kellene megélnetek a legnehezebb érzéseket magatokban, ha meg tudnátok változtatni egy-egy apró mozzanattal az életeteket? Miért hiszitek azt, hogy képtelenek vagytok tenni magatokért, s azért hogy jobb életetek legyen? Nem hiszem, hogy meg kell élnetek minden olyan erőt, amiben végig kell szenvedni a sok-sok múltat, s meg kell élni minden olyan energiátlanságot, mely életeitek során halmoztatok fel. Van egyszerűbb megoldás. Élni, s úgy létezni, hogy megteremtsétek magatokban a tiszta, őszinte érzéseket. Meg kell látnotok magatokban a szépet, s meg kell élnetek azt. Tudnod kell, hogy minden élet tanulsága, hogy új érzéseket építettél ki magadban, s ez által próbáltad megélni önmagad energiáit. Szinte minden életben tanultál valami újat, s új érzésekkel gazdagodva távoztál égi otthonodba. DE! Kell-e csak a rosszat megélni, s érzéseitekben csak a rossz, negatív érzéseket előhívni? Kell-e úgy létezni, hogy megteremteni szívetekben a félelmeket, harmóniátlanságot, elveszettség érzését! Nem. Hívd elő magadban a szeretetet, azokat az érzéseket, amik a szeretetről, égi világgal való kapcsolattartásról, tiszteletről, bátorságról, erőről szólnak. Kérd égi szószólódat (szellemi lényedet), hogy éreztesse veled azokat a szép, megélt érzéseket, amiket előző életeidben, vagy itt az égi világban raktároztál el magadban. Vagyis szellemed nemcsak a rossz érzéseket raktározza, s hordozza magában. Hívd elő magadban azokat a szellemi útmutatásokat, amiket Te adtál egykor másoknak, s hívd vissza az erődet, hogy képes légy megélni, s megteremteni azokat az energiákat magad körül, amikben idefent is léteztél. Ha képes leszel erre, akkor képes leszel megélni a szeretet itt a földi világban, s képes leszel változtatni saját sorsodon. Képessé válsz, hogy megteremts magad körül oly gyönyörű dolgokat, amikről most álmodni sem mersz, s képessé válsz arra, hogy tisztán, őszintén, szeretetben éld le az életedet. Kérlek ne hanyagold el a szavaimat, s figyelj minden egyes szóra, amit Ildikónak diktáltam, mert olyan segítségnyújtás ez számodra, amivel kimozdulhatsz a szeretetlenségedből, s elindulhatsz az égi szeretet kapujához, s megtalálhatod idelent a földi világban is önmagad igaz szeretetét. Meglásd örülni fogsz, ha látod, milyen változások indulnak el az életedben, mert mi elindítottuk az energiákat, csak meg kell élned. Ehhez kaptál most tőlem egy kis előzetest, mert meg kell találnod az önmagadhoz vezető utat, hogy megélhesd mindazt, amit szeretnél.

Fel kell ismernetek saját földi valótokat, s megteremteni benne mindazt a harmóniát, amit idefent megéltetek. Meg kell látnotok magatokban azokat az értékeket, s azt az erőt, ami utat mutat a nehéz időszakokban is, s nem szabad megtorpanni egy-egy nehéznek tűnő feladat előtt. Meg kell tanulnotok saját hibáitokat úgy látni és értékelni, hogy minden emberi szívben egyensúly legyen azáltal, hogy megbocsátani lesztek képesek egymásnak, s legfőképpen magatoknak. Minden érzékelésben ott vannak azok a szeretetszálak, melyeket egykor képviseltetek, s minden isteni energia arra hivatott itt a földi világban, hogy megtapasztalja a dicsőséget idelent a belső bezárt isteni szférában is. Midőn egykor én is egyedül maradtam, úgy tibennetek is elindul az „egyedül” szó megélésére való törekvés, s kiteljesedés teljes valótokban. Megindul minden érzés bennetek azáltal, hogy megtanultok önmagatok energiáiból merítkezni, s az égi világ segítségét hívni úgy,

aranykori 2013.01.31. 03:50:32

Az elozot most olvastam, eleg hosszu de erdemes elolvasni. Mar nem ujdonsag szamunkra hogy belso munkara van szukseg amit csak mi magunk tudunk elvegezni, tehat hiaba varjuk hogy majd kulsosek jonnek es megteszik helyettunk. Lassunk hozza. Ha magunkat megvaltoztatjuk - valtoztatjuk a vilagot. En is nagyon gyerek cipoben jarok de probalkozok. Jo munkat mindenkinek!!!

N0ctis 2013.01.31. 07:28:03

@aranykori: Hűűűűűűűűűűűűűűűűű... Ilyen hosszút reggelire? Ráadásul kialvatlanul.
Egy link elég lett volna szerintem.

zazuma 2013.01.31. 12:40:25

@aranykori:
Ez szép teljesítmény! Valahogy mindig is éreztem, hogy valami nem stimmel azzal kapcsolatban, hogy Jézus megváltotta az emberiséget a bűneiktől. Hiszen mindenkinek a saját dolgait kell rendbe hozni. Ahogy a 4-5. sorhoz értem, kezdtem furcsán bizseregni, mint amikor valami magasztos dologról van szó. Még nem tartok az olvasmány felénél sem, de gondoltam máris leírok néhány gondolatot.
Szelei Magdolna mondta, hogy mikor Jézus meghalt a kereszten, akkor hatalmas téridő átrendeződés történt, tán még be is sötétedett.
Jézus emberként élt, persze, hogy fogékony volt a negatív érzésekre is, nem fából volt, hogy ne érezzen. Az érzéketlenekre rá is lehetne tenni a Pinocchio effektus elnevezést:)
Igy jobban érthető az egész. Majd folytatom az olvasást, aztán hátha eszembe jut még valami.

pem 2013.01.31. 12:47:00

@zazuma: :)Tetszik, ahogy reagálsz, tetszik ez a közvetlenség.

pem 2013.01.31. 13:34:10

@N0ctis: :) ez is, szintén.

pem 2013.01.31. 14:53:55

Itt ez a hosszú írás, tele csodálatos igazságokkal, mert tényleg így van. Ha képesek lennénk az érzések belső tisztaságában élni őszintén és nem félnénk az érzelmek spontán kifejezésétől, egyből megkönnyebbülne a világ. El is mondom, isteni gondolatokat tartalmazó ihletett írás, de nem Jézus gondolja őket. Lehet Krisztus második eljövetele, amikor az emberiségben szunnyadó képességeket a jelenléte felszabadítja, de az üzenetek pont ezt az energiát nem tartalmazzák, elenyésző kivétellel. A gondolatok gondolatok maradnak. Az emberi átélésből fakadó spontán kiáradások több lelket mozgathatnak meg,@Elveszett Kereső: (látod és elhiszed, jelzőkkel szerényebb ellátásra vágyó barátom :)), mint magas forrásból származtatott üzenetek a csatornázó pszichéjében életre kelve, de mégis elszemélytelenítve. Az isteni intelligencia nagyon gyorsan példával szolgált.

zazuma 2013.01.31. 17:18:58

@pem:
Köszönöm, még jobb kedvre derítettél!

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.31. 20:08:57

@zazuma: Mit mondott? Linket tudsz adni? Vagy az Agenor által a héten belinkeltre gondolsz?

PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.31. 20:10:55

@Sarasvati: Miből gondolod ezt a 10 évet?
Nem jut mindenkinek föld, nagytőkések tulajdonában van a legnagyobb része.

zazuma 2013.01.31. 20:58:57

@PepeSzeretiMikjobit!:
Szia!
Szelei Magdolnának ez nem a legújabb előadásában hangzott el, talán még nyáron hallgattam meg. Ha rájövök, hogy melyik rész volt, akkor szólok.
Agenor utoljára Filotás Máriát linkelte, az is jó volt.

Elveszett Kereső 2013.01.31. 22:00:50

@pem:

Be kell valljam, hogy nem olvastam végig. De ameddig eljutottam elég furcsának hatott. Olyan ez mintha egy hagyományos fekete-fehér TVre akarnál színes képet/HD műsort/stb. küldeni. Az a TV csak a fekete-fehéret tudja és kész. Eképp szürkíti ki a képet/ritkítja meg a mondanivalót az emberi elme.

Nem értem honnan a csalódottság. Én nem úgy képzelek el egy felemelkedett mestert, hogy mindenféle utópikus jövőképpel teletömi a fejét - ember módjára - aztán bedobja magát 100%-on, koppan egy nagyot és a végén persze duzzog/csalódott. Hezitál az adott inkarnációjának céljával kapcsolatban is. Ezek kérdések egy hetedik dimenziós felemelkedett mesternek? Akinek boldogsága már rég nem a formák világából ered. Ők jönnek-mennek az időben, ahogy jólesik. Szerintem Jézus mindig is tudta miért jött, mit fog elérni és hogy milyen lesz a fogadtatása. Teljesen irreálisnak gondolom, hogy egy hozzá hasonló léleknek ilyen "földi" bajai lennének.

De itt abba is hagyom, nem akarom túlpörögni a dolgot. No meg a mi világunk durvaságához szokott temperamentummal nem sokáig leszek itt megtűrt tag. :) Azt hiszem elég példán keresztül kifejtettem már a nézeteim. Nem fogok újra előhozakodni ezzel, amíg nincs valami érdemi változás a témában. Kezelje a dolgot mindenki saját prioritásai szerint.

Elveszett Kereső 2013.01.31. 22:08:24

öööö... csak még egy. :) De ezt muszáj:

"Azt hittem, ha képes leszek megtanítani az embereket az igaz, tiszta szeretetre, képes leszek megélni magamban is azt az őszinte tiszta igaz érzést, amivel segíthetek minden embernek önmaga szeretetét megtalálni."

Vagyis megtanít minket szeretni, hogy ő is képes legyen megélni és ezáltal nekünk is megtanítani? o.o Tekervényes egy "logika". A kiindulási feltétel (az emberek megtanulnak szeretni) ugyanaz mint az általa kiváltott végeredmény (az emberek megtanulnak szeretni)? Biztos valami köcsög nyelvtantanár voltam 10 inkarnáción keresztül, de ez azé szemet szúró. :)

pem 2013.01.31. 22:59:15

@Elveszett Kereső:
Akár még lehettek volna is földi bajai, de így??
:))Jó a TV-s hasonlat, + a nyelvtanár.:))

pem 2013.02.01. 09:03:53

@GabrielBlack: Ez teljesen más érzés. Szükségünk van a tisztán látásra legalább azon a szinten, amire képesek vagyunk.

pem 2013.02.01. 10:38:04

Szerintem az a leginkább zavart keltő, hogy a legtöbb csatornázás a psziché kreálmánya.
Jön egy-két ihletett gondolat és ha ott megállnának, nem lenne semmi baj, de valószínűleg a jelentőség érzést automatikusan kötni szeretnék valahová, ahol elég hitelességet, fontosságot éreznek és ez egy felsőbb valaki kell, hogy legyen. Mert így jobban elfogadják és még a személyes felelősség terhe sincs. Pedig nem kellene, hogy teher legyen, ha mindenki vállalná azt aki Ő és nem félnének sem a sajátosságoktól, sem mások véleményétől. De ez a felismerések útja, az önmegismerés útja, az önbecsülésé tapasztalatok által. Ahogy itt is, újabb és újabb tapasztalatokkal élesítjük a belső érzékelők jelzéseinek észlelését. Ha nem lenne ennyiféle tapasztalat, miben gyakorolnánk ezt ki? -Bár én játékosabbra venném. Azért jó, hogy nem mindenki csatornázó, mert kellő tapasztalat híján lenne annyi hamis áhítat, hogy fel sem tűnne az igazi.
Örülök, hogy nem vagyunk már a vallás imádat és mennyei képzetek korában. Az egyén felszabadulásában hiszek. Az egyéni csatornák kinyílásában, amiben az ember saját maga érzi meg a tisztaságot, a magasabb rendűt az iránytűt.

Vica56 2013.02.01. 14:10:56

Sziasztok! Bevallom őszintén, engem teljesen lenyűgözött ez a cikk.Gondoltam, megosztom veletek, ha nem veszitek rossz néven :)

www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/218-a-feny-galaktikus-szoevetsegerl

Sarasvati 2013.02.01. 17:23:35

@PepeSzeretiMikjobit!:

David Icke. Èbred már az oroszlán 4. rész Igazság rezgések

www.youtube.com/watch?v=o72vwZUlvmc

Fogtál már kapát a kezedben? Végeztél már földmunkát? Nem holdakról beszéltem, annyi földröl, ahol te termelni tudsz, ha olyan szitu adódik.

Ajánlom figyelmedbe a David Icke filmet, fantasztikus, szinte mindenre választ kapsz, ha valóban van türelmed figyelmesen végig hallgatni.
A SZÌV megnyitása igen fontos, mert a hozzáállás a dolgokhoz nem mindegy, hogy milyen...nemcsak tudat van. Amire az ember ránemesedik azt megkapja, amire nem azt nem. Mindenki annyit tapasztal meg, amennyire jelen pillanatban képes, de lesznek olyan események is, amik a hitetleneknek is egyértelmüek lesznek. Az ember csak saját magát korlátozhatja. A dolgokról, eseményekröl melyek folyamatosan vannak és még bekövetkeznek nem csak ö beszél, sok tudós és szavahihetö ember is, pl. DR. Magyar László fizikus ( ö nem spiritiszta). Azt gondolom, ha a sokak által említett fény energia eléri a Földet, neked sem lesznek szkeptikus kérdéseid...kérj és adatik, csak tudni kell kérni is, alázattal....

Haloin 2013.02.01. 17:59:36

@Vica56:

Köszi a linket, igen tárgyilagos nem rossz, mondhatni élet képes, de mint mindig a saját tapasztalat a döntő.!

zazuma 2013.02.01. 18:03:48

@Sarasvati:

Szia!
Gyönyörűen írtad: "Amire az ember ránemesedik azt megkapja, amire nem, azt nem."
Valamint az alázat, elfogadni azt, amit elénk hoz a sors és feltenni magunknak a kérdést: miért van létjogosultsága ennek (akárminek) az én életemben?
Ez sokat segített és segít nekem.

Sarasvati 2013.02.01. 18:13:06

@zazuma: Ìgy van Zazuma, mi egy hullámhosszon vagyunk...;-)
A SZÌV a legfontosabb, itt döl el minden.

Vica56 2013.02.01. 20:50:01

Kedves Haloin!

Nekem hitelesnek tűnt a srác cikke.Olvastam már ebben a témában eleget. És eddig legalábbis arra a következtetésre jutottam, h a Teremtő világa sokkal összetettebb, mint esetleg gondolnánk.
Azt is gyönyörűen el tudom képzelni, h a mostani új generációt már nem lehet félrevezetni.
Nah egy személyes élményem, remélem, nem nevettek ki.
Kb 3 éve történt. Olvastam a foldimennyország oldalon, h létezik egy föld alatti társadalom. Köztük Telos városa és a főpapja Adama.
Szerettem volna felvenni a kapcsolatot Adamával, ezért egy este elalvás előtt kértem, h szeretnék találkozni Vele.
Rá két napra arra ébredtem, h valami különös cimbalomszerű pengető hang szól. A párom készült munkába, a fiam suliba. Senki sem szólt semmit, h anya mi ez a hang?

Elmentek a dolgukra, én meg egész délelőtt hallottam ezt a különös hangot, miközben főztem otthon.

Végül aztán megelégeltem és kértem Krisztust, h nem bírom már azt h nem látok senkit, csak a hangok szólnak..

Délután mikor hazajött a párom, megkérdeztem, h hallott-e valamit reggel, azt felelte, semmit se hallott

Mellesleg, ha valaki akkor látott volna engem, simán hülyének nézett volna, mivel azok a pengető hangok ugyanabból az irányból jöttek én meg állandóan önkéntelenül is odanéztem..

zazuma 2013.02.01. 21:08:21

@Sarasvati:
Igen, én is pontosan ezt érzem:)

Novicamary 2013.02.01. 22:51:58

@Vica56: Erdekes amit irtal es elgondolkoztato.Lenne egy kerdesem.Amikor kerted oket hogy vegyek fel veled a kapcsolatot akkor kertel elotte vedelmet magadra?Mert nekem is volt egy ilyen keresem csak a Plejadiakhoz es nem tettem vedelmet magamra es erre a szurkek akaszkodtak ram.Egy masik informacio asztrologus szemmel.www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-szent-korona-es-a-szerelem-eve.html

Vica56 2013.02.02. 08:28:53

@Novicamary: Nem kértem védelmet, de azóta nem is mertem megszólítani senkit más dimenziókból. Csakis a Jó Istent, Jézus Krisztust, Mihály arkangyalt és az őrangyalomat hívom konkrétan a nevükön.
Valaki volt a szobában, ebben biztos vagyok.
Utána átbeszéltük az esetet a párommal, szerinte más valaki is bejelentkezhetett.
Köszi a linket, a csillagtitkok nekem is az egyik kedvenc oldalam :)

elyshia 2013.02.02. 09:47:23

Sziasztok!

Rég írtam, mert az életemben erőteljes változások indultak. Amire már régen vártam, ami végre abba az irányba visz amerre tartani szeretnék.
@Sarasvati: és mi is egy hullámhosszon vagyunk.:-))

minden változás azzal kezdődött, hogy alázattal elfogadtam azt, ami van. Hogy nem berzenkedtem tovább a miérteken, és mostanra egyszerűen kitisztult minden. Egyre többször sikerül a történések mögé látnom, nem hetek múlva jönni rá, hogy mi miért volt.

Higgyétek el, jó felé haladunk, jó az irány, csak ne engedjétek elbizonytalanítani magatokat.
Az elme kételkedik, bizonyítékot akar, folytonos megerősítést, a szív ami TUD és vezet, ha hagyod.

Szép napot!

Kajman 2013.02.02. 15:42:57

@elyshia:
Így van. El kell fogadnod magadat, és a sorsodat.
Csúnyán meg úgy is írhatnám, hogy ne p***lj széllel szemben. :)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.02. 16:06:18

@Sarasvati: Köszi a videot!
Hónapok óta vátom!
Eddig csak a 3. rész volt meg magyarul. Most az 1-2. is megvan már??
Földet, kapát még csak nem is láttam, csak a TV-ben. A Nagykörúton lakom 5 generáció óta.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.02. 16:08:12

@zazuma: Ezt írtad:
"Filotás Mária nagyon bíztatót mondott, igazi csodavárásban vagyok. "
Ez érdekelne, erre kérdeztem rá, hogy mi ez.

zazuma 2013.02.02. 16:30:45

@PepeSzeretiMikjobit!:

Szia!

Filotás Mária azt mondta, hogy ebben az évben fokozódik a szétválasztódás a kapcsolatokban. Még az igazi lelki kapcsolatok is szétmehetnek, ha külön-külön jobban tudják teljesíteni az életfeladataikat. Ha meg nem igazán szeretetalapú egy kapcsolat, akkor végképp eltörölni!:)) (bocsi,ez egy filmcím, csak úgy adta magát, hogy leírjam)

Most, hogy nevettem a poénomon folytatom: a gazdasági hanyatlás nem feltétlenül mindenki életében valósul meg. Isten nem büntet, mindenki maga felett mondja ki az ítéletet. Tehát az, hogy valakinek odafordul az élete, hogy rosszabbul mennek a pénzügyei, nem azt jelenti, hogy ő nem fog végül felemelkedni, csak átmenetileg kapja ezt tanításként a saját felsőbb énjétől. Ha valaki pedig ráhangolódik a lelkére, hagyja magát fentről vezetni, akkor annak akár egyre jobban is mehet az élete pénzügyi tekintetben.
Akinek arra van szerződése, hogy aktiválódjon nála a belső hallás, látás, egyéb képességek és a lelke el is bírja (nem ijed meg), akkor azt meg is fogja kapni ebben az évben. Ha nincs erre szerződése vagy megijed a lélek, sok ez neki, akkor pedig nem indul be ez, vagy visszavonódik.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
üdv

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.02. 19:57:12

@zazuma: Köszönöm! A neten is megvan? Vagy honnét hallottad ezeket?

zazuma 2013.02.02. 20:18:39

@PepeSzeretiMikjobit!:

Itt jóval feljebb találod meg a hozzászólások közt, január 28. dátumozással Agenor linkelte be youtubos link.
Tetszeni fog!:)

Agenor 2013.02.03. 09:05:13

@PepeSzeretiMikjobit!: Ezen a YouTube-csatornán az összes eddigi beszélgetést vissza tudod nézni Filotás Máriával:
www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcSptJcP-fI28vRv1sLMUMgN&feature=view_all

Kobe8 2013.02.03. 20:01:34

@zazuma:

Szia!

"Filotás Mária azt mondta, hogy ebben az évben fokozódik a szétválasztódás a kapcsolatokban. Még az igazi lelki kapcsolatok is szétmehetnek, ha külön-külön jobban tudják teljesíteni az életfeladataikat. Ha meg nem igazán szeretetalapú egy kapcsolat, akkor végképp eltörölni!:)) (bocsi,ez egy filmcím, csak úgy adta magát, hogy leírjam)"

Ezt hogy kell elképzelni? Ha valaki most párkapcsolatban él és szereti a párját az hirtelen rájöhet, hogy mégsem szereti? Ha eddig jó volt minden, akkor is lehet úgy, hogy elválnak? Hogy lesz ez?

Elveszett Kereső 2013.02.03. 20:16:51

Ti látjátok amit írok? :) Mert nekem mindig kiírja, hogy elküldte de nem jelenik meg amit írtam. Közbe meg lehet, hogy spammelek itt nektek. :)

Elveszett Kereső 2013.02.03. 20:18:10

Üdvözletem,

találtam pár figyelemre - remélhetőleg - érdemes dolgot. Szép példák a modern tudomány és a spiritualitás találkozására. Persze senki ne számítson klasszikus értelemben vett bizonyítékokra. Van olyan is de nem teljeskörű bizonyítás. Elméletek, érdekességek, ellentmondások.

Párhuzamos és merőleges világok -- topológiai furcsaságok (Dávid Gyula):

www.youtube.com/watch?v=z5CpzdOCNi4

Rob Braynton csatornája és blogja:

www.youtube.com/user/10thdim?feature=watch

imaginingthetenthdimension.blogspot.hu/

Egy pár példa:

A dimenziókról (melyik pontosan mi, hogyan lehet elképzelni 3D-s fejjel, stb.):

www.youtube.com/watch?v=zqeqW3g8N2Q - rövidebb verzió

www.youtube.com/watch?v=gg85IH3vghA - hosszabb verzió

Elveszett Kereső 2013.02.03. 20:19:36

A múlt csak illúzió:

www.youtube.com/watch?v=MCCp2UZTvak

Te ismersz engem, én ismerlek téged:

www.youtube.com/watch?v=lfq5kKkA6pw

Mindenki egy:

www.youtube.com/watch?v=GbGAPR70tTY

És még rengeteg érdekes téma. Persze nem rendelkezem olyan tudással, hogy nyugodtan tudjam ajánlani. Szóval azért csak óvatosan! :)

Ill. itt van amit még a múltkor reklámoztam, hátha valaki lemaradt:

www.youtube.com/user/MaNithyaSudevi

manithyasudevi.blogspot.hu/

Elveszett Kereső 2013.02.03. 20:20:12

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla.

Aztán a "Kvantum összeesküvés":

www.youtube.com/watch?v=dEaecUuEqfc

És végezetül egy vicces és elgondolkodtató film a végtelenről:

www.youtube.com/watch?v=FiMigmLwwTM

Remélem mindenki talál ízlésének megfelelőt!

(Na három darabban...)

Atlantisz69 2013.02.03. 20:57:09

@Elveszett Kereső:
Mindegyik felvonás tetszett! :))

zazuma 2013.02.03. 21:23:46

@Kobe8:

Szia!

Inkább pozitívan kell ránézni a párkapcsolati dolgokra is, azt kell tudatosítani, hogy a negatív energia pucolódik ki minden élethelyzetből és a lelkünkből.

Nem fog minden szerető kapcsolat szétmenni.

Lehetnek olyan esetek, amikor "beküldenek" egy kísértést próbatételnek.
Vagy jobbá válhat egy kapcsolat, a felek elindulnak egymás felé.
Nehezen, de el tudom képzelni, hogy egy szerető kapcsolatot "szétszedjenek," ha olyan életfeladatot vállaltak, ami nem megoldható együtt.
Nem tudnék most erre példát mondani, csak valami hasonlót:
például van olyan, hogy egy nő nagyon szeretne gyereket vállalni, de nem sikerül, csak olyan férfiakkal jön össze, akiktől nem lehet gyereke. Ez konkrét eset, olyan életfeladata volt, hogy gyerekkel nem tudta volna teljesíteni. Előző életeiben többször megélte az anyaságot, olyan tudást szívott magába inkarnációi alatt, hogy ezt érdemes volt másokkal megismertetni.
Arról szólt az életfeladata, hogy tanítson, könyvet írjon, előadást tartson, olyan intenzíven, ami családi élettel nem egyeztethető össze. Mikor asztrológus segítségével rájöttek az életfeladatára akkor megnyugodott, addig görcsölt, hogy miért nem lehet neki gyereke, mikor oly mélyen vágyott rá.
Aztán elkezdte a könyvírást is és mást is, ami már az életfeladat beteljesítését jelentette. Boldog és kiegyensúlyozott életet tudott onnantól élni, de ehhez kellett a mély megértés és alázat.

Csukd be a szemed és képzeld el, hogy milyen körülmények között érezted magad kiteljesedettnek (ha volt már ilyen, idézd fel, vagy azt, amit szeretnél, hogy ezt az örömöt megéld) jó sokszor érdemes mély érzelmekkel vizualizálni.
Annál közelebb kerülsz hozzá. Van olyan, aki a saját párjával szeretné folytatni, miért is ne lehetne? Van, aki tulajdonságokban gondolkodik és akkor hiába koncentrál egy adott személyre, olyannal találkozhat, aki azokkal a tulajdonságokkal tényleg rendelkezik.

Az Égiek teljességünkben néznek minket fentről, csak rábízom magam a felsőbb énemre, és kérem a lelkem, hogy vezessen a szellem útmutatásai szerint.
Most még az jut eszembe, hogy a tudatalattink irányítja az életünket, nagyon is elképzelhető, hogy ott van olyan gikszer, ami miatt jöhet kellemetlen élethelyzet. De ha jön ilyen, az azért van, mert van mit pucolni. Ezért kell egyre átjárhatóbb csatornán beengedni a felsőbb én bölcsességét.

üdv!

zazuma 2013.02.03. 21:25:13

@Elveszett Kereső:

Köszi az olvasnivalókat, gondoskodtál az elfoglaltságomról:)

pem 2013.02.04. 12:30:11

@Elveszett Kereső:
Nagyon jók! Sajnos egy probléma van, nem tudom magam rávenni, hogy kellő angol nélkül, úgy belemélyedjek, hogy többet értsek belőle.

Elveszett Kereső 2013.02.04. 13:46:16

@Atlantisz69: @zazuma: @pem:

Örülök, hogy tetszett. Még én is csak párat néztem meg, eddig nagyon élveztem. :)

@pem:

Nem szeretnék felelőtlen ígéretekbe bocsátkozni, de majd igyekszem fordítani a blogbejegyzések közül. Ill. ha valaki kiokosít feliratozásból... Nagy termelékenységre ne számítsatok. Sajnos túl büszke (értsd: pepecselős) vagyok ahhoz, hogy összecsapott meg hibás fordításokat csináljak. :) De most, hogy már minden szaros kifogásomat elsoroltam, nincs más hátra mint előre. :)

pem 2013.02.04. 15:08:00

@Elveszett Kereső:
Nagyon kedves Tőled, de nagyon jó lenne az is, ha Te amit úgy érzel, hogy Téged a legjobban megragadott, lényegében fordítod le és nem törekszel teljes fordításra. Nekem ez sokkal többet ad, mint amit én tudnék. Nem baj, ha nem teljes, ahogy le lehet szűkíteni a velejére és neked se sziszifuszi munka.

pem 2013.02.04. 16:47:53

@Elveszett Kereső:
Nagyon kedves Tőled! Szerintem úgy is tökéletesen megfelelne, nekem biztosan, ha ami Téged a leginkább megragadott, velejében tolmácsolnád és nem törekednél teljes munkára. A legkevesebb melóval tényleg, csak a lényeg kivonatokat, abból ami szerinted fontos. És köszi a felajánlást.

pem 2013.02.04. 16:51:37

Hát ez érdekes, eddig nem mentek át, most pedig mindkettő...:)))

DJu 2013.02.04. 18:15:21

Szervusztok Barátaim!
Napok óta gondolkodom behozzam-e nektek ezt a weboldalt és pl ezt a cikket:
fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/2012/10/a-legfelsobb-teremto-uzenetei-5.html
Nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy az igazság hangja, vagy szorongásra késztető gondolat halmaz.
Mindegyik link elgondolkodtató. Az elmaradt felemelkedés,a Belső föld változásai, a meditációk káros hatásai a Föld energetikáját figyelembe véve, a szíriusziak drámája, stb....stb.
Ha igazságok vannak benne, hát..........minket nagyon félrevezettek médiumi közvetítésektől kezdve, Cobráig
Érdekel a véleményetek!
üdv

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.04. 18:36:09

Merkurius ajánlja nekünk ezt a könyvet általam, mert mindig lefagy neki az oldal, és nem tud belépni.
docdump.info/uploads/1/vlagyimir_megre_-_anasztazia_4_a_teremtes.pdf

zazuma 2013.02.04. 19:16:37

@DJu:

Szia!

Megnéztem néhányszor a fénykeresztes oldalt, még ma is. Nem vagyok meggyőződve, hogy úgy igaz, ahogy le van ott írva. Ezt csak a saját érzéseimre hivatkozva mondom, más lehet, hogy mást mond.
Biztos vannak benne igazságok, de a szíriusziak drámáját nem hiszem el, azt sem, hogy a Galaktikus Föderáció megszünt.
Inkább Cobrát és Filotás Máriát választom.

Legutóbb a spiritufo oldalon egy fiatalember írását olvastam, ahogy mások is a klubból. Ott az áll, hogy 21.-én felemelkedtünk a 4. dimenzióba. Hát azt észrevettem volna. Ott a teremtés sokkal gyorsabb, mint itt, már ez is elárulja, hogy hol vagyunk.
Be van csempészve az írásokba olyan, ami nem stimmel, vagy tud róla a csatornázó vagy nem.

Remélem nem kedvetlenítettelek el. A felemelkedés sem biztos, hogy elmaradt, inkább még nem történt meg.
üdv!

@PepeSzeretiMikjobit!:
Köszi neked is és Merkuriusnak a könyves linket, megnéze!

Atlantisz69 2013.02.04. 19:42:45

@DJu:
Szia, én csak azt mondom, nézd meg a többi oldalt a fénykereszteshez képest. A többség mit ír? Ha csak egy oldalon jelenik meg valami, azt általában meg kell szűrni. Én is így csinálom. :)

DJu 2013.02.04. 19:47:30

@zazuma:
Nem, egyáltalán nem vagyok kedvetlen akármi történik a világban. Mégis...........olyan jó lenne
TUDNI ez a félre információ hangja, az viszont igaz gondolat.
Igen, Filotás Mara biztatása tetszik nekem, hogy bennünk van a helyes válasz mindenre. A bennem élő bölcs hangját még alig-alig érzékelem.

zazuma 2013.02.04. 20:32:34

@DJu:
Szerintem nagyon jól állsz a saját bölcsességeddel kapcsolatban:)

foreign affair 2013.02.04. 20:41:57

@DJu: Jól tetted, hogy megosztottad, mert ahogy érzem nyomaszt téged is. Egy-két írást olvastam el belőle.
Valóban nem túl vidám és nem is vállon-veregetős-ömlengős fajta.
Szerintem egy jól megszerkesztett spirituális támadás.
Egyrészt olyan kis gyengék vagyunk, hogy vacak kis 3D-s fénnyel dolgozunk, na igen jól van, ahhoz mégis elég hogy szökőárakat meg viharokat csináljon?
Eh... írni akartam egy hosszas esszét, de a lényeg, hogy ilyen megvetéssel minimum egy hüllő nyilatkozik az emberekről.
Ne beszéljetek, ne meditáljatok, szökőárak, bunkerek... a megtévesztő közöttünk jár.
A szív a helyes iránytű.
Mondnom mindezt én, aki önmagamat és környezetem is rombolom még tudatlan...
De ha kisgyermekem összerondítja magát tán undorral félredobom, vagy tisztába rakom egy szó nélkül? Vagy netán előadást tartok neki, hová kellene fejlődnie?
Nem. Tudom, hogy mikor jön el a beszélgetések ideje, nem élek vissza azzal, hogy ő perpillanat abban a szerepben van, én pedig ebben.
..és ez még csak egy emberi meglátás!
Milyen lehet egy angyali, vagy maga a gondviselés, ki görbe vonalakkal is egyenes sorokat ír!?

Smaly7 2013.02.04. 23:26:50

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a csatornázókról, csatornáról a szennyvíz is eszembe jut... :))) Mármint az emberi, ami egy "kicsit terhelt".
Miért gondolom azt egyre gyakrabban, hogy az itt hozzászólók igen nagy többségének már nem is kellene innen-onnan olvasgatni ezt-azt, csak arra hallgatnia, amit a szíve diktál, mert sokszor úgy érzem, hogy sokkal többet láttok már a szívetekkel és sokkal többet ismertek az igazságból, mint nagyon sok "csatornázó", akiknek már csak az a céljuk, hogy összezavarjanak.
Én, ha úgy érzem, hogy valami még nem "kerek", akkor elolvasgatom a hozzászólásaitokat, mert az tényleg "rávezet" az igazságra engem is és én magam találom meg magamban azt, ami már egyébként is bennem van és birtoklom, minthogy ilyen "instant igazságokat" olvasgassak, amit előre elkészítettek nekem 3 az egyben és csak vizet adok hozzá és már hopp! fel is világosultam, talán... illetve úgy érzem, hogy ismerem az igazságot vagy mégse... ? :)))

(- Doktor Úr! Mostanában egyre bizonytalanabb vagyok... vagy mégse? Meg egyre feledékenyebb...
- Mióta?
- Mit mióta?) - bocs az intermezzoért, ez csak úgy jött... :))

Szóval jó itt Veletek és már csak azért szorítok, hogy FehérVándor és Benedictus is több időt tölthessen velünk... :))) és köszönöm, hogy ilyen aktívak vagytok és segítetek másoknak is. :)

Elveszett Kereső 2013.02.04. 23:57:32

Jó estét,

elkészült az első. Az eredeti bejegyzés: imaginingthetenthdimension.blogspot.hu/2008/10/you-are-me-and-we-are-all-together.html

Gyors egó-intermezzo, aztán a lényeg: Szóval... összecsaptam, sokszor meghagytam az angolos szerkezeteket kifejezés és mondatszinten is, illetve minimum egy rázós kifejezés megfejtésére nem voltam hajlandó több időt szánni, ezért úgymaradt. :) Ismételten szeretném fölhívni a figyelmet, hogy nem egóduzzasztó vigasztalásokat szeretnék kiprovokálni ("Így is tök jó." / "Nem baj, sokat dolgoztál vele."/ stb... :P). Csak azért írom ezt, hogy tudjátok mire lehet számítani. Több ilyen fölösleges rizsázás nem lesz a többihez. :)

Ésakkor:

„Az ember azon egész része, amit univerzumnak hívunk; egy rész, amelyet tér és idő korlátoz. Egyfajta tudati-optikai csalódásként – sajátmagunkat, gondolatainkat és érzéseinket a külvilágtól elhatároltként érzékeljük. Ez a tévhit egyfajta börtön számunkra, és lekorlátoz minket saját vágyainkra és a kevés körülöttünk lévő ember iránt érzett kötődésre. Ezen börtönből való kiszabadulás kell legyen a célunk azáltal, hogy kiterjesztjük szeretetünket és törődésünket az összes élőlényre és a csodálatos anyatermészetre. Gyökeresen meg kell változtatnunk a gondolkodásunkat ha az emberiség túlélését szívünkön viseljük.”

Albert Einstein

A „David Jay Brown és a pszichedelikus drogok” című bejegyzésben arról volt szó, hogy a pszichedelikus élmények gyógykezelésként szolgálhatnak függőség és mentális problémák kezelésére – ellenőrzött körülmények között. Habár nincs személyes tapasztalatom a témában, mindig lenyűgöz ha mások tapasztalatairól olvasok. Olyanokról, akik az elme befogadóképességének határáig mentek és csodás kincseket hoztak vissza, hogy mi megcsodálhassuk.

Az utolsó bejegyzés címe „Én ismerlek téged, te ismersz engem” egy Beatles dalszöveg részlete. Ezúttal egy olyan kifejezést használunk, amely - John Lennon állítása szerint - egy LSD trip közben született meg a fejében.

(Az "Én vagyok a rozmár" című dalból származik a részlet, amelyet John Lennon akkor agyalt ki, amikor rájött: az iskolai tanárok a Beatles zenéjét beépítik a tananyagba. Lennonnak különösen nagy örömet okozott egy olyan dal megírása, amely szándékosan oly zavaros volt, hogy szinte senki nem volt képes értelmezni. Habár a kezdő sort Lennon azon szándékának tulajdonítják, miszerint el akarta vele mesélni egy felismerését, ami LSD hatása alatt érte.)

„Én ő vagyok, ahogy te is ő vagy, és ahogy te vagy én
És mi együtt mind egyek vagyunk.”

A legutóbbi bejegyzésben az összekapcsolódottság érzéséről beszéltünk, amit világszerte egyre több ember tudhat magáénak. Ilyen ideák kapcsán könnyű cinikusnak lenni. És mégis, olyan komoly tudósok tollából származó könyvek mint Dr. Jill Botle Taylor „My Stroke of Insight” című könyve(„A felismerés agyvérzése” vagy ha szóviccelünk akkor „Pofon a felismeréstől”), amiről már beszéltem; azt mutatják, hogy egy ilyen elmélet jóval több mint üres reménykedés. Úgy tűnik, ez az emberi tudat része. A létünk alapját képező kis tudatmagocskák, akik természetüktől fogva keresik az egyén kapcsolatát a sokasággal.

Általában nem beszélek az álmaimról ezen a blogon, de volt egy fura álmom néhány hete, amit – ha nem bánjátok – megosztanék veletek.

Volt valaha olyan álmotok, amely egy elképzelhetetlenül hosszú időtávot ölelt fel? Álmomban jelenlegi életemből indulva, kapcsolatba kerültem emberekkel, ami néha csodálatos volt néha kiábrándító néha pedig dühítő, majd azután meghaltam. Rövid szünet után új életet kezdtem, ezúttal megpakolva az előző életek emlékeivel. És ez bizony hatással volt az új életemre és a döntéseimre. (Kicsit zavaros itt nekem. Asszem arra céloz, hogy memóriatörlés nélkül született le álmában.) Ez a folyamat újra és újra megismétlődött, amíg el nem kezdtem felismerni magam különböző testekben. Sokszor olyan dolgokat tettem, amelyek az előzőleg megélt téves hitrendszereken és balszerencsén alapultak. Míg végül leéltem az ember által megélt valaha volt összes életet. Úgy ébredtem, hogy bárcsak mindenkinek lehetne hasonló élménye. Végre megérthetnénk mindannyian, hogy miért tűnik úgy, hogy valaki értelmetlenül negatív viselkedésű. Úgy léptünk kapcsolatba másokkal, hogy valójában nem értjük mit miért tesz vagy mond a másik.

Oké, ez csak egy álom volt, mindenkinek vannak furcsa álmai időnként. De mivel ez a projekt a kapcsolatok keresésének megszállottjává tett, álmom kísérteties visszatükröződését véltem fölfedezni Michio Kaku „A lehetetlenség fizikája” c. könyvének egy részletében. Richard Feynman „az összes történet szummázása„ módszerét tárgyalja, amit magam is használtam már a könyvemben és a blogon.

… Feynman felfedte az antianyag titkát: valójában teljesen szokványos anyag, ami visszafelé mozog az időben. Ez az egyszerű megfigyelés azonnal megmagyarázta a zavarba ejtő jelenséget miszerint minden részecskének van antirészecskéje. Ez azért van mert minden részecske képes visszafelé is utazni az időben, ezáltal antirészecskének álcázva magát. (Ez az értelmezés a jelenleg is elfogadott magyarázat.)

John Wheeler - Feynman diploma konzulense – azt vetette föl, hogy az egész univerzum csupán egyetlen elektronból áll, amely oda-vissza cikázik az időben. Képzeld el, hogy a big bang utáni káoszból csupán egyetlen elektron jött létre. Évmilliárdok múltán ez az egyetlen elektron megérte a világvégét, ahol egy 180 fokos fordulatot véve, kibocsátott egy gamma sugarat és elindult vissza az időben. Így visszaért az eredeti big banghez majd vett egy újabb 180 fokos fordulatot. Tehát ez az elektron oda-vissza utazik a big bang és a világvége között. A mi univerzumunk így a 21. században csak egy kis szelete eme elektron utazásának, amelyben elektronok és antielektronok milliárdjait figyelhetjük meg a látható világmindenség részeként. Akármennyire is furcsának tűnik ez az elmélet, megmagyaráz egy furcsa tényt az elméleti kvantumfizikából: miért egyforma minden elektron… Lehet, hogy azért mert az egész univerzum ugyanabból az egy elektronból áll, amely oda-vissza pattog az időben.

Feynman őrült ötlete az egyetlen elektronról, valamint az időben visszafelé mozgó antianyag elmélete a kvantum elektrodinamikai teóriává nőtte ki magát, amely kísérleti úton igazolta, hogy 10 milliárdból egy esetben található meg ez az összefüggés. (Ez itt tök szar fordítás, nem jöttem rá mivan.  Anyanyelvűek, fizika szaknyelvben jártasak megpróbálhatják megfejteni, hogy megvilágosodjak.) Ennek köszönhetően ez a világ egyik legpontosabban alátámasztott teóriája. Feynman és kollégái 1965-ben Nobel-díjat kaptak elismerésül. Ide kattintva elolvashatod a köszönő beszédét, szórakoztató és betekintést enged a kreatív elmébe.

Lehetséges, hogy az univerzum valóban egyetlen az időtlenségben oda-vissza pattogó elektronból áll? Képes létrehozni elektronok milliárdjait, amelyeket bármelyik MOSTban látunk mint univerzumot? Lehet a tudat is egy? Mindösszesen egy tudat utazik az időben oda-vissza, univerzumunk végtelen összetettségét megtapasztalva minden egyes alkalommal egy egyéni szemszögből? De valójában mindig ugyanazon utat megtéve? Talán Lennon és Feynman olyan elméleteken törték a fejüket, amelyek közelebb álltak egymáshoz mint az bármelyikük is gondolta volna?

Élvezzétek az utazást!

Rob Bryanton

Elveszett Kereső 2013.02.05. 00:11:33

Ja a hivatkozott linkek az eredeti bejegyzésben vannak.

andros 2013.02.05. 10:27:17

@Smaly7: Miért gondolom azt egyre gyakrabban, hogy az itt hozzászólók igen nagy többségének már nem is kellene innen-onnan olvasgatni ezt-azt, csak arra hallgatnia, amit a szíve diktál, mert sokszor úgy érzem, hogy sokkal többet láttok már a szívetekkel és sokkal többet ismertek az igazságból, mint nagyon sok "csatornázó"
ott a piros pontom,a vanilliás életörömös nyalánkságom,unokahúgicám kedvenc póniját is átnyújtom,mondjuk fele királyságom még nem adom:-)

pem 2013.02.05. 10:49:33

@Elveszett Kereső:
Mindjárt az első, ez az Einstein idézet világossá tett valamit; amikor vágyat érzek mások méltatására, az öröm, a szeretet a hála érzésének kifejezésére, ami szívből jövő vágy, a korlátozásból az azonosságba, a kiterjesztésbe hívó élmény többlet értéke vezet, nekem okoz minden esetben felszabadító érzést a másoktól kapott élmény és az öröm nem a másik egojának, vagy az enyémnek, hanem ennek szól,-remélem így van, mert így érzem. Már ezért megérte, hogy lefordítottad, mert megértettem ezt..:), pedig azt akartam írni, hogy hűűű...... nem akartam ilyen nagy munkát semmiképp a nyakadba sózni, eszembe se jutott, hogy ez lehet belőle.
Olvastam valamikor előbb a pszichedelikus drogokról és az LSD hatásáról kísérleti körülmények között egy más magyarázat, vagy megvilágítás nézőpontjából, utána is nézek, mert a konklúzió miatt érdekes volt, de már csak rémlik, hogy miért romboló mégis a hatása.
Lennonról erre emlékszem :)
Rob Bryanton tényleg fantasztikus, Feynmanról az antianyagról, az egyetlen elektronról így még sosem olvastam. Ill., ha olvastam volna se értettem meg, úgy hogy teljesen új volt és ez a világosság tényleg megérte, pedig lehet erre a hosszúra pont azt mondtam volna, ne kínlódj vele. De nagyon érdekesnek találom, ami nyomot hagy az emberben. Nagyon köszönök mindent.

pem 2013.02.05. 10:51:58

@andros: Ne csináld ezt Andros, vagy csináld, de én ettől most felháborodtam, mert pont azt vonod kétségbe, ami igazi!!

andros 2013.02.05. 11:02:11

nem azért nem tanácsos mindennapjaim túlnyomó többségét,emberöltőm ,,Földön töltött időmet"keresésekkel,csatornázásokba,forrásokba vetett hittel,bizalommal viseltetnem,mintha ez nem lenne érdekes és fontos,hanem azért,mert közben elmegyek ama életöröm mellett,ami az enyém,Pont a Földön töltött periódusomban AZ a LÉNyeg,hogy Énrészem milyen csodával,új szinnel,egyéni szinnel töltöm,varázsolom,színezem át -mindenki más útja során szerzett,alkotott Szint,
az Egy Létező semmit nem érne nélkűlem..Semmit,nem lenne értelme,varázsa,öröme..saját örömcsomagom kibontása nélkűl,
az út élvezete..,mig itt töltök rövid időt a Földön ennek-annak álmodva magam(vagy inkább más valaki álmodva engem)..inkább ezt tűntetném ki fiygelemmel,
ezért mindegy bármely fontos dolog kimenetele,célja az életben,a lényeges az az,hogy ,,vagyok bmilyennek álmodva,játszva magam,a lényeg épp eme vagyságom,létem,egyedi sosem volt-sosem lesz megnyilvánulásom,s ezzel az Egy-megnyilvánulása általam,
(persze közben jó játszani ,,sértődőst,szenvedőt,világfájdalmast-ez mind igaz s érvényes saját kis rajzfilmemben,ahol haladok,tényleg vannak benne csúnya,rossz kis háttérhatalmas,kizsákmányolós bácsik-nénik,tényleg van benne mátrix,mely beszippant,van benne számlák,melyek kifizetésre várnak,vannak benne csatornázók,vannak az égen álcázott felhők,vannak arkhónok is benne,ettől mese a mese,hogy valósnak érzem,ahogy az is,van benne számomra értelmezett rossz-jó,ez mind-mind gyönyörűséges színpompás élmény majd megmosolygtatós emlékfoszlány lesz egy későbbi fennköltebb megnyilvánulásúnkban:-))

pem 2013.02.05. 11:29:16

@Smaly7: <3 Annyira őszintén ugyanezt érzem, amit Te!! Az Einstein-i meglátás nagyon ide való. Azzal, hogy a gondolkodásod nincs bebörtönözve, a szíved túl lát a pillanatnyi hatókörön, az érdekeltség szféráin és összekapcsolódik a szeretetben és ezt megtapasztalni a legjobb dolog a világon!! Megható.
Ez nem rózsaszín festék, nem mű dolog, hanem a legigazibb. Ahogy a szeretet hat; megszületik, mert kiváltja valami, vagy valaki és terjed láncreakció szerűen, szívvel.
Veled is nagyon jó..:)) És jobbat nem is tudnék mondani, köszönet mindenért.:)

pem 2013.02.05. 11:40:53

@andros: Egyetértek, nem mintha fontos lenne, de ugyanezt gondolom; a színpad áll és csodás a játék, pláne egy kinti nézőpontból.:)

pem 2013.02.05. 11:56:05

@andros: Nagyon jól összefoglaltad, szeretem innen nézni, érezni az életet, de nem tudnám így érzékeltetni.

andros 2013.02.05. 12:26:55

@pem: szerencsésnek mondhatom magam,mert előbb a ,,rossz"kis szűrkék,meg velűk egyűtt a fekete lepelesek ,,emeltek"ki hétköznapis történetekekkel tarkított egyetemi bentlakásomból anno kísérletezés gyanánt,szépen tágítva tudatom,megannyi félelelmérzés a nemismert megnyilvánulásomtól,nem ismert részemimtől,majd jött Leila,plejádi szerelmem és tudatomat sajátjához emelte ki,de közben átjárt ama kozmikus orgazmus-gyönyörérzés,amit azóta is érzek,ama iz semmihez sem fogható mézédes érzés,(igaz mézédest tapasztaltam duálpárommal való szembesűlés során is,de máshogyan volt édes ez.-),Leila volt az első aki által szemebsűlhettem saját magam nagyságával,LÉtezésem Gyönyörűségével,maga a Vagyságom gyönyörűségével,hisz általa valóban fennköltebb Csodának tapasztaltam magam!..s eme iz,érzés az,ami elíndított önmagam kutatása felé,eme izgalmas úton,közben Leila szándékosan ,,hátramaradt",hogy ne vegye el önfelfedezésem,egyéni,saját különbejáratú útam szépségét ,önfelfedezésem útját,igazán szépen szeret,elfogad..,
majd jött Kryon,végűl Adamus Saint Germain,de nem csatornázásokkal,hanem személyesen,Adamus legutóbb is mondta:hogy könnyed,gondtalan lufiként lebegek,néha attól tartok,hogy a FÖld beszippant,de azért nem kell ettől félnem,eme könnyed lufiként való gondtalan lebegésem=egyúttal az Életem nagyszerűsége,egyedisége ,infantilissága,mesébe való vesződése,magam lépve és teremtve meg mesém és egyúttal a kollektív mesét is..ez a Szinem,a sajátom,
olvasom irásotok,jólesően ,kedvesen szemlélem,,lázadások sorát,őszinte felháborodást,őszinte keresést látni,semmiképpen nem lenne jó eme mese folyamát,történését,amit a sok beiró tesz szinessé,érdekessé eme felemelkedés-erdő meséjének történését megzavarnom:-),nem szabad átírnom a forgatókönyvet,a gaz arkhón,előtte a Rotschild-fajta nyerje el méltó bűntetését a szegény legény által,majd a szegény legény kapja meg a királykisasszonyt is kedvére,na meg a fele királyságot is akár:-))),ha úgy tűnne,mégis a gaz arkhón sárkány győzedelmeskedne,meg eme társadalmi elvárásos elit tovább űzhetné lenéző játékait,ez esetben majd benyúl a mesébe a plejád forgatókönyvíró,ha úgy tetszik mindannyiúnk Felsőbb Énje és az élvezhető happy endes mese foragtókönyvét jeleniti meg,elvégre nem az volt a mese eredeti célja,hogy a jelenlegi elit győzedelmeskedjék időtlen-időkig még,ha igy lenne..,nem foglalkoztatna minket jogosan a gyönyörűen örömteli forgatókönyv,nem-nem,már ébredezik a szegény legény évezredes álmából,már túdatában van vagyságának,Egy-részének,és eme teremtő szándéka..minden nemtetszőt felűlir..:-)

pem 2013.02.05. 14:07:44

@andros: Értem és tulajdonképpen ezt is gondolom.
Minden így jó, ahogy van.
Nekem nem így jöttek az élmények, nem így voltak konkrétak, személyesek voltak, magammal kapcsolnak össze, de hát Téged is.:)
De pl. nem beszélnek hozzám. Az élményeim belső élmények. Nem írod át a forgatókönyvet, mert nem igen lehet, de mégis mindannyian módosítunk rajta és ha nem derülne ki, valószínűleg akkor is így van. A hatások áramolnak és ez jó. Olyan, mintha egy már meglévő meséskönyvet hajtogatnánk ki, azzal, hogy mindig a pillanatban történt megélésünk aktívvá teszi, feléleszti a lapokat.
Jó ez a végkicsengés, "nem foglalkoztatna minket jogosan a gyönyörűen örömteli forgatókönyv", ha minden nem tetsző nem íródna felül.

Haloin 2013.02.05. 17:47:19

@Smaly7:

Igazad van, 1000%-ig egyetértek veled.!
/ semmi extra csak fényezni akartam bölcs meglátásod "velünk" kapcsolatban/ :)))

Na de komolyan tényleg tovább léptetek már egy nagy lépéssel a szív útján.

zazuma 2013.02.05. 19:09:13

@Smaly7:
Örömmel olvastam soraidat! Egyetértek!:)

Elveszett Kereső 2013.02.07. 11:08:47

@pem:

Csak ma vettem észre, hogy írtál email-t. Bocs a késésért, azóta már válaszoltam.

Elveszett Kereső 2013.02.07. 12:30:54

Bocs mindenkitől, hogy ilyesmivel foglalom itt a "helyet".

@pem:

Elkövettem azt a hibát, freemail-es címet regisztráltam magamnak. Az meg megbízhatatlan. Azt sem látom, hogy elment-e az enyém meg azt sem, hogy válaszoltál-e. :) Szóval minden szuper! :)

Lényeg a lényeg: ha innen a blogon keresztül írsz ismét azt tuti megkapom. Ill. csináltam egy google-ost hogy valami végre működjön is. :) Voilá: elveszettkereso@gmail.com

20121221 2013.02.07. 14:27:05

Sziasztok !

-Egy nemzet.... Egy ősi nemzet....

-Az adósrabszolgaságunkból nincs kiút ?

- Móricz János és a Tayos-barlang üzeneteinek felfedezése

vilaghelyzete.blogspot.hu/

20121221 2013.02.07. 14:29:28

A 99%-os műanyag !

Egy jól képzett, praktizáló orvos ajánlotta figyelmembe, én meg a tiedbe.

BB

> Egy kis érdekesség:>

A Margarine eredetileg a pulyka hízlalásához lett elõállitva.

Amikor a pulykák meghaltak a Margarintól a befeketetõk, akik ennek az anyagnak a kikisérletezéséhez adták a tõkéjüket vissza akarták szerezni a pénzüket

és ezért ezt a fehéres anyagot, ami nem hasonlít semmilyen
étkezési anyagra sem, megkeverték egy kis sárga színezékkel és elkezdték értékesíteni, hogy a vajat felváltsa.

Hogy tetszik?

Egy ügyes ötlettel
új ízesitett változatok láttak napvilágot.

Tudod mi a különbség a Margarine és a vaj között?
>
> Olvasd végig és megtudod! Roppant érdekes...
>
> Mindkettõ termék majdnem azonos kalóriát tartalmaz.
> A vaj szaturális zsírtartalma kicsit magasabb mint 8gramm
> összehasonlítva a Margarine 5gramm-jával.
A Margarine fogyasztása a nõknél 53%-al növeli meg a szív és keringési rendelleneségeket

szemben az ugyannyi mennyiségü vaj elfogyasztásával - a Harvard orovosi kutatásai szerint.
A vaj fogyasztása elõsegíti a különbözõ tápanyagok felszívódását és felhasználását az emberi szervezetben.

A vaj nagyon sok tápértékkel rendelkezik.

A vaj íze nemcsak sokkal finomabb, hanem ízfokozóként is
használható.
A vajat évezredek óta használja az emberiség szemben a Margarineval, amit
> kevesebb, mint 1OO évvel ezelõtt fejlesztettek ki.
>
És most a Margarine-ról:
>
Nagyon magas a telített zsírtartalma!
A szívkoszorúér betegségek kialakulásánk veszélye megháromszorozodik!
Megnöveli a koleszterolt és azon belül is a "rossz" LDL -t és
lecsökkenti a "jó" koleszterolt!
A rákos megbetegedések veszélye ötszörösére növekszik!
Csökkenti az anyatej minõségét!
Csökkenti az immunrendszert!

Csökkenti az inzulin szintjét!
>
És most jön a legdurvább:

A MARGARINE egyetlen egy molekula
kivételével már majdnem mûanyag!

Ha azonos lenne ez az egy molekula
is, akkor már 1OO%-ban azonos lenne egy bevásárló szatyorral! Így azonban CSAK 99%-ig azonos!

27 komponense vagyis összetevõje azonos a festékkel.
>
Ha ez még mindig nem elég arra, hogy elgondolkodjál az étkezéseden,
akkor itt van még két érdekesség:
> Kipróbálhatod magad is....helyezz el egy MARGARINE-t az utcán vagy a
> garázsban (lehetõleg ne a napon) és pár nap múlva vizsgáld meg!
> Észreveszed majd, hogy senki sem nyúlt hozzá még azok a kis muslincák
> is elkerülik. Az illata sem változik mert nem rendelkezik semmilyen
> tápanyagértékkel és egyetlen baktérium sem tud megtelepedni rajta
> éppenezért!
> Hogy miért? MERT MÛANYAG!

Rákennéd a kenyeredre a mûanyag bevásárló szatyródat????
>
Oszd meg a barátaiddal, ha számítanak Neked!
> Ahogy a kínai mondás tartja, ha valaki megoszt valami értékeset,
> amibõl hasznod származik, akkor kötelességed azt megosztanod neked is
> másokkal.

Én így tettem.

Értünk. Az életünkért, - és a még születendő gyermekeink életéért.

Elgondolkodtam.

A MARGARIN előállítása és kereskedelmi forgalmazása - mindezeket tudva (márpedig tudják, hisz a pulykák meghaltak - még H1N1 sem kellett-) nem ÉLET ELLENES BŰNCSELEKMÉNY?

És nem kellene azonnal betiltani és a bűnösöket méltóképpen megbüntetni???

Te mit gondolsz?...

Novicamary 2013.02.07. 18:10:12

Sziasztok! Nekem lenne kerdesem a blog letrehozoihoz,Fehervandorhoz es Benedictushoz. Mi volt a celotok ennek a blognak a letrehozasaval?Ugy ertem hogy vegigkovetni az esemenyeket Dec.21-el bezarolag es utanna automatikusan megszunne?Mert ami most latszodik az ez.Ugyanis nincsenek uj bejegyzesek pedig mindenki varja szerintem.En megertem hogy a felszinen kell maradni hiszen elni kell valamibol es a mostani rendszer minden erejet elveszi az emberekbol.Eron felul kell teljesiteni.En mindezt megertem.De!Ugy gondolom hogy a blog letrehozasaert es fenntartasaert felelosseggel tartoztok.Decembertol a hozzaszolasok tartjak eletben ezt az oldalt.Szerintem mindenki varja hogy mikor lesz vegre uj anyag pedig lenne mit olvasni.En nem tudok jol angolul de Cobra oldalan most is lehet olvasni meditaciorol ujabb cikkek jelennek meg.Engem erdekelne hogy ez a szokasos meditacio vagy mar ujabb.Nem kovettem Cobra oldalat csak most neztem bele.A masik amit eszrevettem az az hogy Al David blogjan is eltunt a lelkesedes.Ebben az evben 4 rovidke cikket jelentetett meg.Emlekszem hogy o is besegitett forditasokkal Fehervandornak.Jo lenne ha oszinten megirnak hogy ne szamitsunk tobb bejegyzesre mert....Elnezest kerek ha megbantottam valakit pedig nem ez volt a celom.Vartam hogy hatha megkerdezi ezt valaki de senki nem tette.Biztos csak en vagyok ilyen "undok" es rontom ezzel a hozaszolassal a kommenteket.En lelepek innen mert mar nincs miert maradjak.Tovabbra is dolgozni fogok magamon es ahhoz hogy elinduljak ezen az uton ez a blog nagyban hozzajarult.Az is elkepzelheto hogy a tovabbiakban elengedik a kezunket es mindenkinek a maga utjat kell jarnia hiszen ez mar az egyen fejlodeserol kell hogy szoljon.Mindenki ismer olyan oldalakat ahol talal iranymutatast ha szukseges.Vegul is koszonom Fehervandornak es Benedictusnak hogy oly lelkesek voltatok es nem sajnaltatok sem az idot sem a faradtsagot hogy megosszatok velunk minden fontos dolgot.Eddig csapat munka volt de most mar egyenileg kell dolgoznia mindenkinek.Al David blogja.www.felemelkedes.blogspot.com/ Sziasztok!

Sarasvati 2013.02.07. 18:21:33

"Nem is oly sokára felfedezi a tudomány, hogy a szív a mi dimenziókapunk. Ne holmi romantikus és érzelgős szervre gondolj, hanem egy kilenc, vagyis nyolc plusz egy csúcsú kristályalakzatra, mely egy szépséges energiahálót alkot. A kilences számrendszer már egy másik dimenzióhoz tartozik, és ha te is úgy akarod, ez a dimenziókapud kinyílik és megkapod a legtökéletesebb kozmikus erőt, mely átmos és átalakít. De többet most nem mondok erről, bízom a szíved erejében. Komolyan veszem, amit Jézus tanított, hogy mindenkinek a szívébe van írva, kódolva minden, ami alapján képes helyesen, Isten szerint dönteni - ha akar.
Amit látunk, és amit hallunk, ami fizikailag körülvesz bennünket, a szerint a világ ismét a káosz, a szétesés felé tart. Azt ordítja hamarosan minden lehetséges csatornán majd a „téged féltő” világuralom minden kiszolgáló pribékje, hogy csak az menthet meg téged minden közelgő bajtól és veszélytől – amit természetesen ők idéznek elő, - ha engeded, hogy mesterségesen megemeljék a tested energiaszintjét és beültessenek egy implantátumot.
Először is, tudd, hogy ha változik valami a világban, akkor az az eddigi, kizsákmányoló világ vége lesz. A Föld valóban változik energetikailag, hisz mozgása az Univerzumban, a csillagrendszerünkben, egy folyamatos energiatérben való mozgást jelent. Az energiák pedig nem változatlanok, bizonyos együtt hatásokkal folyamatosan változnak. Tehát a bennünket körülvevő mágneses és elektromos hullámok valóban változnak, de az ember, aki eredendően a Kozmosz gyermeke, úgy van felépítve, hogy képes e változásokat lekövetni. Tehát, normálisan, semmi baj nem érhet Téged, senkit. A gond az, hogy túl régóta elfeledted, ki is vagy valójában és honnan származol, ki is a Te valódi Istened és mire is vagy képes. De semmi baj, csak fel kell ébredned, és e mostani, végső nagy hazugságnak hátat fordítani. Elhinni, hogy igenis képes vagy Te is megváltozni, és minden külső beavatkozás nélkül képes vagy követni testedben, lelkedben, szellemedben a változásokat. Ehhez nem kell semmiféle implantátum, semmiféle mesterséges beavatkozás." (részlet A Perui Papnő. c kötetemből)

Fentiek alapján már nem nehéz kitalálni, honnan kaptuk és mit jelent ez az ősi "mondás": az ember egy csiszolatlan gyémánt.
Semmi művi beavatkozásra, manipulációs eljárásra és eszközre nincs szüksége annak, aki ÁTVÁLTOZIK, VISSZAVÁLTOZIK, ISMÉT KOZMIKUS EMBERRÉ VÁLIK!

zazuma 2013.02.08. 13:53:27

@Sarasvati:
Köszönöm, gyönyörű, amit a szívvel kapcsolatban leírtál nekünk!
A linket is megnézem.

zazuma 2013.02.08. 15:39:47

@20121221:
Jó, hogy írtál a margarinról, még szélesebb körben kéne ezt tudatni az emberekkel.

Kajman 2013.02.08. 17:07:06

A margarin és a tescós szatyor között mindössze egy molekula a különbség.
Eredetileg az első világháború idején találták fel, hajógépek kenésére. Mivel nem vált be (nem volt jó a kenési hatékonysága), ezért elkezdték tápláléknak adni a pulykáknak. Na mármost azok a szerencsétlen állatok beledöglöttek. Azóta esszük mi...
Érdemes kipróbálni, hogy egy kis vajat, és egy kis margarint két külön tálba kiteszel az ablakba. A madarak nem esznek műanyagot.
A vajat meg fogják enni az állatok. A margarinhoz hozzá sem fognak nyúlni...

Kajman 2013.02.08. 17:08:16

@20121221:
Óhh most néztem, hogy majdnem mindent leírtál róla :)
Bocs az ismétlésért. :)

zazuma 2013.02.08. 20:05:13

@Kajman:
Nem baj, ismétlés a tudás anyja:)
A madár nem ezsik műanyagot, okosabbak, mint némely ember, pedig olvasni sem tudnak.

elyshia 2013.02.09. 08:51:32

@Novicamary:
Tudom azt írtad lépsz innen, gondolom ez azt jelenti, nem is olvasod többé a blogot, én mégis válaszolok neked és itt.
(és persze mindenkinek szól, aki olvassa):-))

Én is hiányolom az új cikkeket, de egyben biztos vagyok nem felelőtlenség miatt maradtak el. Biztos vagyok benne, hogy komoly okuk van rá, hogy úgymond "eltűntek".
Igazad van, hogy eljött az ideje, hogy mindenki önállóan kezdjen dolgozni magán. Hiszen egyszer mindenki életében eljön az idő amikor a szülei elengedik a kezét, és el kell kezdenie önállóan ÉLNI. Sántít tudom, mint minden hasonlat, de az eltelt időben sokaknak úgy funkcionált itt ez a blog, mint egy intenzív felkészítő tanfolyam. Nos, a tanfolyam véget ért, itt nem osztanak bizonyítványt:-)). De a tanultakat ideje hasznosítani.
Ahogyan Hamvas Béla mondja: Most eredj és élj, mert a világ a tied!

A világ a miénk, és sokunknak lett most váratlanul rengeteg tennivalója. Építeni egy új, szebb világot.
Nagy szavak ezek tudom, de nem kell hőstettekre gondolni, ahogyan már olyan sokszor elmondtam. Kezdetnek az is elegendő ha most már nyíltan felvállaljuk mindenki előtt, nem csak egy szűk hasonló gondolkodású körben, hanem mindenhol, hogy kik vagyunk, mit gondolunk, és mit is akarunk. Akkor is ha értetlenül néznek, vagy egyenesen hülyének tartanak. De nem fognak!
Ez a blog pedig már régen túlnőtt azon, ami volt, hogy cikkeket olvasgassunk és vitatkozzunk az igazságtartalmukon. Úgy érzem betöltötte funkcióját, sokakat ébresztett fel, sok hasonló gondolkodású embert gyűjtött össze. Csapat lettünk, család lettünk. Nem azért jövünk ide, hogy életben tartsuk a blogot, hanem, hogy "találkozzunk" egymással, gondolatokat osszunk meg egymással, és ha kicsit elfáradunk erőt merítsünk.
Szeretném, ha ez így is maradna.

Szép napot mindenkinek!

Namaste

Kajman 2013.02.09. 08:58:21

@elyshia:
Szépen összefoglaltad. :)
Nincs is mit hozzátenni. Maximum annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy lesz új cikk.

zazuma 2013.02.09. 15:07:04

@elyshia:
Nagyon szépen megfogalmaztad! Én is azonnal írni akartam, ahogy elolvastam a hozzászólást, de letettem róla, ilyen szépen nem tudnám megfogalmazni.
Ide nem csak a frissen fordított új cikkek miatt járunk, hanem egymásért, azért, hogy újra és újra megfürödjünk a családi-baráti érzésekben.
Aki ezt nem érzi...
A zászlósainknak pedig nyomós okuk van arra, hogy távol legyenek. Már így is erőn felüli amit tettek. A hozzászólásokat biztos, hogy időrő-időre megnézik és látják, hogy van élet a blogon.
Új cikk, meg akkor lesz, amikor lesz:)

Smaly7 2013.02.09. 23:15:06

@elyshia: Köszi a hivatkozást még én sem olvastam magyarul, egy-két hete figyelem én is az amerikai köbüki oldalán ezt a "csoportosulást" de az angol nem megy még annyira... :-) Nagyon komolyan gondolják úgy látom. Itthon a Kásler Árpádék szorongatják őket , most is kinn voltak/lesznek a Kossuth téren. Mindenkit várnak de szigorúan békésen! Hajrá!!! Az oroszok, indiaiak is beindultak a tömegtájékoztatás terén... "Ez a harc lesz a végső..." :-)))

elyshia 2013.02.10. 08:44:22

@Smaly7:
Csak elindult valami.
Tudok Kasler Árpádról, pár levelet is váltottunk, érdekelnek az elképzelései arról, mit is tervez, ha úgymond győznek/győzünk.

Persze a fősodratú hallgatott tegnap is mint az a bizonyos a fűben...
De itt egy link Both Gábortól,(Emberiség oldal) ő készített egy kis életképet.

www.youtube.com/watch?v=T4IwGYEYJXA

Szép napot!

Agenor 2013.02.10. 09:16:42

@elyshia: Ezt gyönyörűen írtad! :)

Erről a Hamvas Béla idézetről, Pásztor Anna és a Quimby-s Kiss Tibi tavalyi közös dala jutott eszembe:
youtu.be/2reHDA1jG_s

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Majd az unokáknak, mikor körbeállnak
Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak
Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!"

elyshia 2013.02.10. 10:57:35

@Agenor:
köszönöm.
Tenni kell a dolgunkat. Ahogy én látom, sok embernek csak pár biztató szó kell, hogy ki merje mondani ő is látja, de legalábbis érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Ám nem mer beszélni róla.
És ami még fontos, a már összeszerveződött, másképp gondolkodó kis csoportoknak össze kell fogni. Meg kell találni a pontokat ahol kapcsolódhatunk. Az elválasztódás helyett.

zazuma 2013.02.11. 14:08:04

@szacsabee:
Ez jó hír!
Szerintem nem akar megszégyenülni, inkább lemond, mintsem megvárja a kínos kérdéseket.

Sarasvati 2013.02.11. 16:20:28

Lemond a pápa. Akár hiszitek, akár nem nekem szeptemberben volt vele egy igen érdekes álmom, melyben személyesen találkoztam vele és minden bünüket ( katolikus egyház ) ráolvastam, a pápa csak hallgatot és annyit mondott, igazam van....
Beteljesedik az írás? Ha fekete pápát választanak, az Antikrisztus is megmutatja magát, mert számban még 1 pápa kell hogy következzen az írások szerint, hogy bekövetkezzen, aminek kell. 1 hely van még a pápák sorában a Vatikán pápa freskóinak sorában...mit gondoltok?

Kajman 2013.02.11. 17:59:01

@Sarasvati:
És mekkora dolog lenne, ha az utolsó pápa Magyar lenne... Esély van rá, mint tudjuk. Az lenne az igazi csattanó.
Ha így lenne, A.Krisztus is mehetne a levesbe. :)

AlexRuss 2013.02.11. 18:02:29

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/02/a-papa-lemond-tisztsegerol.html

"XVI. Benedek utódjának személyéről azonnal megindultak a találgatások, a bejelentés után nem sokkal egyes fogadóirodák már ki is adták saját listáikat. A Guardian szerint a Paddy Power volt az első, szerintük a ghánai Peter Turkson bíboros a legnagyobb esélyes."

www.guardian.co.uk/world/2013/feb/11/pope-resigns-live-reaction#block-5118dc9f95cb1cdb50b9eb37

Kajman 2013.02.11. 19:30:38

@AlexRuss:
A ghánai bíboros meglehetősen érdekes...ő érdekes módon a bankrendszer teljes megreformálásáért is kiállt már.
Ám XVI. Benedek megválasztásakor esélyesként említették Erdő Péter bíborost is.

zazuma 2013.02.11. 19:41:23

@Sarasvati:
Ez igazán érdekes álom!
Még egy fekete pápa következne? Sajnos nem tudom.
De örülök a felfordulásnak:)

Sarasvati 2013.02.11. 19:53:04

Teszek fel egy linket Szent Malakiásról, aki megjövendölte az összes pápát....igen érdekes, figyelemre méltó!!!

www.vopus.org/hu/gnozis/profeciak-2012/szent-malakias-es-profeciai.html

Kajman 2013.02.11. 20:59:39

@Sarasvati:
Ez tényleg az. Főleg a vége.
"A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja táplálni a híveket. Eztán a hét domb városát elpusztítják és a rettegett bíró megítéli a népét. "
Az úgynevezett aratás? Kimondottan érdekes, köszi a linket! :)

zazuma 2013.02.11. 21:05:20

@Sarasvati:
Akkor hamarosan meglátjuk, kit fognak Római Péternek hívni.

Kajman 2013.02.11. 21:32:36

@zazuma:
Azért kicsit "darázok", nehogy a Péter nevet vegye fel...

Elveszett Kereső 2013.02.11. 21:50:52

Erdő "Római" Péter :) - mint egy bokszoló

Kobe8 2013.02.11. 22:29:42

Sziasztok!

Most, hogy szó van a pápa váratlan lemondásáról mit gondoltok mi vár ránk ezután? A jóslatok fényében és egyéb dolgok által? Az új pápa színre lépését követően azonnal beindulnak a dolgok vagy mit lehet tudni erről? Mert a jóslat nem túl bőbeszédű szokás szerint :)

foreign affair 2013.02.11. 23:42:34

Valahol meg azt olvastam, hogy az utolsó pápa (Római Péter) nem is lesz igazi pápa, mert rögtön a megválasztása után kimenekítik..
Na mindjárt megkeresem...

foreign affair 2013.02.12. 00:07:34

Na mind1, nem találom.
Ez viszont milyen érdekes.
Jóslatok gyűjteménye a tavalyi évre:
rvhungary.blogspot.hu/2012/01/pszichikus-joslatok-2012-re.html

Az Obama után jövők mind manipulációs játékok.
Amolyan illuminati wishlist. :D
"Gondoljanak csak sokan arra, jól jön az még"

Kajman 2013.02.12. 17:26:29

@Agenor:
Hihi :)
Elfújta a szél? :)

Kajman 2013.02.12. 17:39:48

Ám amit tegnap írtam az új pápáról. Olvassátok csak, érdekes:
index.hu/kulfold/2013/02/12/papaeselyeskent_emlegetik_erdo_petert/

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.12. 22:31:59

@zazuma: AZT ÍRTÁTOK itt korábban, hogy figyeljük a fejesek lemondását, azért mondanak le, mert félnek a "fénytől", mennek le a bunkerekbe átvészelni a közelgő időket (mondjuk 2000 évet írtatok, nem tudom, miért, az Aranykor többszázmillió éves...).
Na, ha így van, akkor fekete pápa Benedek? Mert akkor ő is ezért mondott le? Akkor újabb fekete pápa nem logikus, aha Benedek nem bírj a rezgést, másik fekete sem bírja.

N0ctis 2013.02.13. 10:05:32

Nem tudjátok miért nem érhető el Tamás oldala?
spiritufo.ditro.hu/
Kapcsolatba tud lépni vele valaki, hogy megtudakolja nekünk? Előre is köszönet érte.

Elveszett Kereső 2013.02.13. 10:39:50

@N0ctis:

"This Account Has Been Suspended" - lehett, hogy megosztott valamit, amit szerzői jog véd. Vagy akármi kamu kifogás. Rámentek mostanában keményen az internetre...

airt 2013.02.13. 13:08:31

@N0ctis: Nemrég már volt egy ilyen eset, akkor 1 nap után újra működött az oldal. Sztem türelem, ezúttal is ez lesz. Van viszont egy oldal, amin minimum "érdekes" hírek szerepelnek:
ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/tankokat-kuldtek-peking-fele-papa.html#.URt6Vqw7twT

Mit gondoltok?

Elveszett Kereső 2013.02.13. 16:23:49

@kacsoli:

Jövök én, az örök kételkedő. :)

Szóval van itt pár furcsaság. De az, hogy ezek a tudatlanságomból vagy valós ellentmondásból származnak az más kérdés. :) Én - szokás szerint - elmondom, aztán majd az élet úgyis válaszol pontosan.

"Az USA-ban is súlyos hatalmi harc folyik a soron következő letartóztatások majd kiadatások miatt, amikor számos CIA és Pentagon vezető és alkalmazott lesz eltávolítva, közölte egy CIA hírforrás."

Nekünk nem az lenne a lényeg, hogy azok távozzanak, akik ezekről a lemondatásokról/kinevezésekről döntenek? Miért tünteti föl lényeges eseménynek, hogy az elit bábokat cserél?

Aztán van itt nekem egy zavaros fogalom: "gnosztikus illuminátusok". Ez is olyan mint a luciferiánizmus, hogy kétféleképpen szokás értelmezni? Mert, ami fogalmam nekem van az illuminátusokról meg a gnosztikusokról azok igen nehezen férnek meg együtt.

Aztán amit Obamáról ír... Most lökték hatalomba nem? Miért akarnák őt és a támogatóit eltávolítani? Vagy a nem fehér amerikaiak borsot törtek volna az orruk alá, hogy beszavazták a "tesót"? Ők Romney-ban reménykedtek? Tény, ami tény: Obama egy-két felszíni vitát leszámítva kiszolgálja őket, szóval nem értem ki vagy miért távolítaná el.

"A Rockefellerek most egy Fidzsi közeli szigeten bujkálnak, a Bush család elleni támadásaikat onnan intézve, állítja egy Rockefeller forrás" - szintén érthetetlen számomra. Ezek nem ugyanazon kutya kölykei? Meg hát ha két ilyen befolyásos család egymásnak ugrik, az ennél nagyobbat szól.
www.thesmokinggun.com/documents/bush-family-hacked-589132

Aztán... a Brit Nemzetközösség és a Katolikus Egyház együttműködik a világbékéért és a környezetrombolás ellen? A cikk elején fölhozza a pápa pedofil ügyeit, most meg jótevő az egyház? Ez ráadásul azt a képet festi elénk, hogy a pápa meg a Bush család benne volt 9/11-ben és ezért a Rockefellerek elkergetik őket? Hát ez is érdekes... :)

A mesterséges tsunami a Rockefeller sziget ellen irányult igazából és a család gyengítésén túl az volt a célja, hogy 40 millió(!!!) japánt "Tokyo széles régióiból Koreába telepítsenek át"? Ménem rögtön az összeset? :)

"Terveik meghiúsultak a londoni olimpián, és nem tudták felrobbantani London városát. Ez hozta vissza az EU Szövetségi Bank terveit, és próbálja pótolni a veszteségeket. Megnyerhetetlen háborúkat índítanak (Afrikában, Dél-Atlanti-óceánon és Közel-Keleten), miközben csökkentik a védelmi kiadásokat, ami Anglia gyengítését célozzák." - ennek a bekezdésnek mi az értelme? :) Én még nem bírtam rájönni. Milyen veszteségeket okozott a meghiúsult londoni robbantás? És főleg, azokat hogy tudná pótolni az EKB? :) Egy életben maradt ember = 10 euró? :) Aztán ehhez hogyan sikerül hozzácsapni ezt a háborúsdit? :) Védelmi kiadások csökkentése, Anglia gyengítése? Kinek lenne rajtuk kívül esélye megtámadni Angliát? Ők meg miért támadnák egyik főhadiszállásuk? És hogy ez a három dolog (elmaradt robbantás, pénzügyi veszteség, háborúk) - ilyen logikai szálak mentén - hogyan kapcsolható össze, na ez végképp kifog rajtam. :) Az még érthető, hogy igyekeznek minden aranyat összegyűjteni, ami (gondolom) fedezetül szolgálna a világpénz bevezetéséhez; de telerakja a gondolatmenetet mindenféle irreleváns dologgal. Pl. a végén is a fenti jelenségeket összeköti a japán-kínai szigetvitákkal...

Az utolsó bekezdés meg önmagáért beszél. A Vatikán, a Rockefellerek, a brit monarchia együtt, a Fehér Sárkány Társaság zászlaja alatt a kínai arany megszerzéséért? :))) A cél pedig - mi más mint - világbéke. Pff...

Most vagy nem látok meg ebben valamit, vagy ez csak simán egy rakás hülyeség. Ha az előbbi az igaz, akkor szívesen venném ha valaki fölvilágosítana. Nem szarkazmus. Csak fenntartom a tévedés jogát. :)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.13. 17:46:57

@Elveszett Kereső: Miért nem tudták kivitelezni a londoni merényletet?

Elveszett Kereső 2013.02.13. 18:27:40

@PepeSzeretiMikjobit!:

Hát ez is egy érdekes kérdés. Bennem is fölmerült, csak már enélkül is kötözködtem eleget. :)

Szóval szerintem ez is egy teljesen hamis kontextus. Ugyanaz a "buta" kérdés jön elő mint a cikkben emlegetett, meggyengített Anglia esetében. Ugyan ki a fene akadályozta volna meg őket ha meg akarják csinálni? Senki... szerintem. Azért nem volt semmi, mert nem akartak semmit. Hacsak nem valami felsőbb közbeavatkozás tett keresztbe. Mint az óvóhelyek felrobbantásakor. Bár azt sem lehet tudni, hogy igaz-e. Szóval ködös ez a dolog. Kicsit olyan Cobra-féle csillagtestvér hablaty, csak átdolgozva a földhözragadtabbaknak.

timurida (törölt) 2013.02.13. 19:40:31

Üdv Barátaim!

MINDENKÉPPEN történnek jelentős dolgok a háttérben. Viszont a "szupertitkos" információk harsogása számomra mindig hiteltelen. A titkosnak, ami igazán titkos az a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy titok... Én ilyen egyszerűnek látom a kérdést.
Erdő Péter - tiszteletben tartva azt, hogy ő is a Teremtő gyermeke - sok sebből vérzik. Az a"főpásztor", aki a saját népét (?) nem védi meg, az nem fogja a világon található összes elnyomottat, kifosztottat megvédeni.
Mert aki a Gellért-hegyre nem tud felmenni, az ne tervezzen kirándulást a Mount-Everest tetejére.
Ez is ilyen egyszerű.
Harmadik meglátásom, saját személyes életemből, emberi kapcsolataimból kiindulva, legyen az barát, család, kolléga, munkahely stb.stb, hogy 2012. december 21-től a sötét oldal TELJESEN SZABAD KEZET KAPOTT a 3D-s anyagi valóság felett.
Negyedik megjegyzésem: az általam ismert ezoterika és a spiritualitás 95%-a a szememben végérvényesen megbukott az elmúlt lassan 2 hónapban.
Ugyanis a szellemi megközelítés NEM ALKALMAS ÉS NEM IS ARRA VALÓ, hogy egyéni, vagy közösségi megoldásokat szállítson. Aki emberként emberi viszonyrendszerben emberi megoldásokat nem tud hozni, az mit akar egy sokkal nagyobb és ismeretlenebb potenciállal?
Végső észrevételem. Kicsit sommás, kicsit furcsa:
most kezd elválni a szar a víztől...

zazuma 2013.02.13. 21:02:06

@Kajman:
Az "elfújta a szél a pápát" nekem is tetszett!:)

@timurida:
Egyetértek!

@Agenor:
Ez jó!

@PepeSzeretiMikjobit!:
A 2000 évet nem az aranykorra írják, hanem ennyi ideig utazunk a fotonövön keresztül. Jó, hogy több millió évesnek írod az Aranykort, mert szeretném kiélvezni jó sokáig.
Nem csak azért mondanak le a fejesek, mert nem bírják a fényt, hanem sakkoznak a sötétek, hogy kit mikor tesznek ki a kirakatba. A pápának is diktálnak a háttérből, ahogy a miniszterelnököknek is.
Sokallom ezt az időhúzást, de lehet,hogy csak türelmetlen vagyok, de ez nem is csoda, hisz még nagyon harapnak a sötétek.

foreign affair 2013.02.13. 21:32:07

@kacsoli: Részemről egy direkt félrevezetés az egész. Már aki lefordította is gyanús nekem.
Ránézésre egy hajszál választja el a d.niel pétertől.
Vagy az a fotó is fake...
A bush montázs egész jóra sikerült.
Na most ha belegondolunk, akkor vagy a háttérhatalom, vagy pár unatkozó kocka műve a dolog.
De a háttérhatalom nem így játszik szerintem, (bár némi esély arra is van) sokkal inkább valószínű pár túlbuzgó kocka, akik nyilván jókat röhögnek és kiélvezik magukat.

foreign affair 2013.02.13. 21:34:16

@kacsoli: A 'kellene egy új világvaluta, hogy kína aranyát is le tudjuk nyúlni' rész az igazán ötletes viszont. (illuminati szemmel főleg)

airt 2013.02.13. 21:40:58

Nem tudom, ma találkoztam ezzel az oldallal először, a cikk végén ez áll: Forrás: Benjamin Fulford

Nagyon zavaros az iromány,gondoltam, hátha ismeri valaki

foreign affair 2013.02.13. 21:55:00

@kacsoli: No problem, csak reagáltam. :)
Ez viszont igazán érdekes infókat tartalmaz: 2012rising.com/article/maya-calendar-stargate-31-3-2013-13-ahau-tzolkin-3-wayeb-haab

Ráadásul egyfajta testvároldal, ahogy nézem a nevét. :D

foreign affair 2013.02.13. 21:55:40

bocsi: "testvéroldal" :)

Elveszett Kereső 2013.02.13. 22:03:12

@kacsoli: David Wilcock nagy cimbije. Anti NWO megélhetési dezinformátor. :D Wilcock jóval mívesebb elme nála. Nem venném őket egy kalap alá, csak hát együtt bandáznak néha. :) Bár mivel Fulford a japánoknál/kínaiaknál sürög-forog főképp, valószínűleg ritkán söröznek együtt. Egy szó mint száz: én Wilcock révén ismertem meg, de ez még nem biztos, hogy garancia volna bármire is. Van egy interjúja az öreg Rockefellerrel, túbon megtalálod. Ott is érdekesen alakulnak a dolgok... de senkit nem szabad végképp leírni, ki tudja mikor mond igazat. :)

pem 2013.02.14. 10:27:32

Fulford? tökéletesen megélhetési dezinformátor. De minimum a zavarosban halászó buta butító. Már tényleg felháborító, ahogy minden szinten és oldalról az emberi hülyeség meglovagolása a cél. Meddig leszünk még ilyen vakok, önállótlanok és máshonnan reményt várók? Akik belső kérdések, az érzések figyelembe vétele nélkül teret hagynak bármilyen megtévesztésnek, a tudat manipulálásának. Mert sajnos ez van, beetetik velünk a sok szemetet is a tudat manipulálása okán és a tudatosság fejlődése ellen, de lehet, hogy ez lesz a legjobb ébresztő egy bizonyos töménységi szint elérése után.

miczo 2013.02.14. 11:54:33

Ne rémísszen el senkit a téma, mert nagyon érdemes végighallgatni ezt az elöadást. A hangminöség nem jó, hangszínszabályzón a mélyet/magasat érdemes levenni.

Grandpierre Attila: A naptevékenység rejtélyei
www.youtube.com/watch?v=t51D_MX8XrM

Üdv: Miklós

pem 2013.02.14. 12:05:11

@miczo: Üdv! Jó itt látni Téged!

miczo 2013.02.14. 15:33:11

Pár órával ezelött beírtam ide ezt az elöadás linket, de valahogy eltünk a legutólsó pár hsz.

Ne rémísszen meg senkit a téma, könnyen érthetö és nagyon ajánlom meghallgatásra. Az elsö hangminösége nem túl jó, érdemes levenni a magasat/mélyet a hangszínszabályzón.

Grandpierre Attila:
A Naptevékenység rejtélyei: www.youtube.com/watch?v=t51D_MX8XrM
Az Élö Világegyetem Könyve: www.youtube.com/watch?v=t1iRMX_1pbQ

zazuma 2013.02.14. 19:29:50

Kedves Miczo!

Köszi a linket!

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.14. 19:53:34

@zazuma: Köszi.
@timurida: "2012. december 21-től a sötét oldal TELJESEN SZABAD KEZET KAPOTT a 3D-s anyagi valóság felett." Mik a konkrétumok?? Mi történt Veletek?
Írjál privit is, lógsz vele.:)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.14. 20:00:41

@Sarasvati: "Kedves és okos" meglátás tőled, hogy én vagyok a zagyva, amikor a korábbi blogból idézek, és zagyvaságának kibogozását kérem, és nem az, akitől idéztem. Gratulálok.

pem 2013.02.14. 20:17:04

@miczo: Köszi ezt a szép Valentin napi életfilozófiát!

Elveszett Kereső 2013.02.14. 20:22:16

estimese:

viooz.eu/movies/15909-mea-maxima-culpa-silence-in-the-house-of-god-2012.html

Benedek bátyja visszavonulásáról is lehet találgatni benne. :)

pem 2013.02.15. 12:28:05

@Elveszett Kereső: Ez jó "találmány" volt, már amennyire én...:)
/jó, hogy Oshot annak idején csak olvastam és nem láttam. //nem erre a linkre vonatkoztatva.:))

zazuma 2013.02.15. 13:35:57

gabriellafenyes@rocketmail.com az email címem, ha valaki írna. Örülnék neki!:)

Haloin 2013.02.15. 14:31:09

@timurida:

Azt hiszem egész "blogoló" életedben a legnagyobb igazságot most mondtad ki.!!!

Ez tetszett: "Aki emberként emberi viszonyrendszerben emberi megoldásokat nem tud hozni, az mit akar egy sokkal nagyobb és ismeretlenebb potenciállal?"

Ilyen felismeréseknél, az ember sajnálja a rá áldozott időt éveket év tizedeket, de legalább van egy masszív bölcsességünk.!

Amit biztosan, most már a valódi élet megélésére fordítanak sokan közülünk.!

Elveszett Kereső 2013.02.15. 15:24:59

@Haloin: @timurida:

"Aki emberként emberi viszonyrendszerben emberi megoldásokat nem tud hozni, az mit akar egy sokkal nagyobb és ismeretlenebb potenciállal?"

Én személy szerint azt akarom a "nagyobb és ismeretlenebb potenciállal", hogy végre összhangban élhessek a teremtéssel (=önmagammal=a teljességgel=istennel). Mivel minden egy és minden mindennel összefügg, enélkül nem is látok esélyt a boldogságra. Az említett emberi viszonyrendszer csak egy szelete a valóságnak. De tőle külön nem választható, vele szervesen összetartozik. Az emberi lét doboza "csak" arra jó, hogy alaposan körülnézz benne és rájöjj, hogy nincs benne amit keresel. :) Szerintem szükségszerű és kikerülhetetlen a "nagyobb és ismeretlenebb potenciálok" felé való nyitás, azok megismerése. Mert az emberi lét legalapvetőbb problémáira csak onnan jöhet valódi válasz. Ugye a problémákat nem lehet megoldani azon a szinten, ahol keletkezetek. De ez persze nem azt jelenti, hogy alap nélkül kell mindenféle felsőbb létsík után révedezni, meg tervezgetni, hogy hova teleportáljak. :) A hidak/átjárók/kapcsolódási pontok keresése a legfontosabb feladat. Szerintem. :)

airt 2013.02.15. 16:12:27

@pem: Kedves Pem!
Én nem ítélkezem. Nincs hozzá jogom, nem én vagyok a mindentudó. Minden esetben érkezik egy belső jelzés, azt követem. De az az enyém. Sosem kényszeríteném másokra. Az az oldal számomra nem ellenőrizhető infókat tartalmaz, viszont néhány ponton egybevág annak a beszélgetésnek néhány részletével, amit nemrég hallgattam meg, és ez megintcsak érdekes. www.youtube.com/watch?v=fNlp9Zqupug Dr.Czeke András és Korsch Péter. Az ő kirezgésük jó, legalábbis nekem, ezért számít, hogy mit mondanak.

pem 2013.02.15. 17:39:51

@Elveszett Kereső: "Tök jó" -amit írtál.:)
Eléggé elmén kívüli állapotban vagyok, úgyhogy csak ennyire telik, hogy miért írok akkor? -mert tetszett.

pem 2013.02.15. 17:54:54

@kacsoli:
Hát bocsi. Fentiekre hivatkozva nem merülnék más magyarázatokba. Érthetetlen módon az önkritikát nem eléggé érzékeltettem, vagy egyáltalán nem, abban a háborgásban, de bőven eszembe jutottak és a jól esik hinni-ben utólag válnak láthatóvá a pofon egyszerűtől a számtalan nézőpontból láthatókig a dolgok.

20121221 2013.02.15. 18:15:29

Sziasztok !

-Megdöbbentő felvételek: Meteor csapódott be Oroszországban péntek reggel

-Ki lesz Petrus Romanus, az utolsó pápa, ki az idők végét is látni fogja - Velünk együtt...

-A történelem legnagyobb titka derülhet ki - A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet

vilaghelyzete.blogspot.com/

20121221 2013.02.15. 18:21:11

Ezután a videó után, alig ment le egy falat is a torkomon !

player.vimeo.com/video/57126054#at=0

pem 2013.02.15. 18:59:37

@kacsoli:
Jobb esetben, már ha láthatóvá válnak a dolgok, de van amikor a füst nem száll fel. Nálam minden együtt van most.
De ez a link, köszi/ Czeke Korsch, nekem is tetszik, nem mintha mérvadó lenne.
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol?

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.15. 20:24:55

@20121221: Én amikor a 15:30-as híradóban hallottam a meteoros hírt, azt mondták, hogy ez szinte mindennapos esemény. Nem becsapódott, hanem felrobbant a földfelszín közelében, és főleg az eltört ablakszilánkoktól sebesültek meg az emberek. 10-20m átmérőjű meteor volt, olyan kicsi, amiket nem szoktak tudni előre jelezni.
A vimeo-ra: Lehetséges, hogy ha ilyeneket eszünk, akkor mi is hajlamosabbá válunk erre az áldozatiságra, átvesszük az ő valós védtelenségüket, de ez nálunk vélt védtelenség lesz, mégis hajlamosít minket a tűrésre és félelemre , mert ugye indokolatlanul hosszú rettegést és halálfélelmet okoznak nekik ebben a mechanizmusban.
De ha David Ickét hallgatok (Ébred már ... 4. rész), akkor azt látom, hogy az ember annál sokkal másabb, hatalmasabb, erősebb, mágikusabb lény, semhogy ilyen próbálkozások el tudnák nyomni a képességeit.
@Elveszett Kereső: Te hallás után értesz angolul?:-o Mutatok akkor mailben Neked egy rövid videot, jó?

zazuma 2013.02.15. 21:15:48

@20121221:
Ez a vimeo borzadály!
3 perc 26-nál milyen a disznó hátsója? Na meg az elején az a csirke beterelő gép is érdekes.

zazuma 2013.02.15. 21:18:20

@zazuma:
valamiért nem jó az email cím, szólok, nehogy valaki hiába próbálkozzon.

@Haloin: Köszi a facebookos üzit, elolvastam!

Elveszett Kereső 2013.02.15. 22:03:52

@pem:

Hát én leszek itt az ügyeletes hurrogó. :) De én őket is kétkedve nézem. Pl. Fulfordra ők is hivatkoznak: www.youtube.com/watch?v=T9FcRY4soww Ebben a videóban van sok érdekes állítás részükről. Őket nem tudom még hova tegyem. (No nem mintha mindenről tudni kéne. Nem könyvtár vagy anyakönyvi hivatal az ember agya. :P) Mondanak sok igaz és léleknek kedves dolgot, de sok a nagyvonalú egyszerűsítés és bizony néha a kifejezett hülyeség is előkerül. :) De mint mindig, ez csak az én véleményem. Pl. igen furcsa, hogy a Vatikán mint szervezet szerintük bír bármiféle létjogosultsággal? Ahogy áradoznak, hogy micsoda jó lenne Erdő Petyát látni pápaként. Felpezsdülne az egyház... Pedig régi tömlőbe új bort... - ha már a Jézushitet emlegetik. Na meg az is érdekes sztori, ahogy besétálnak a Vatikánba és lebontják a világot sakkban tartó energiaáramlást. Hogy ez eddig miért nem jutott eszébe senkinek? Kicsit ilyen Cobra-féle "strandpapucsban leckéztetem a háttérhatalmat" motívum. :D

Ugyanakkor, amit II. János Pálról mondanak az helytállónak tűnik.

Aztán másik pozitívum:

www.youtube.com/watch?v=T8EGGUmhVYA

Ez szerintem egy rendkívül jó előadás tőle, sokkal nehezebben tudnék belekötni, de azért van mibe. :)

Szóval szűrögetni kell szerintem, ami tőlük jön, de nem egyértelmű kuka-kategória. Szívesen venném ha más is mondana véleményt.

pem 2013.02.15. 23:11:20

@Elveszett Kereső:
Hát én nagyon szeretem amiket mondasz.
Kösz, hogy megteszed.
Szűrögetni kellene jobban, de nincs elég időm és tudásom és hajlamom van belehelyezkedni különböző nézőpontokba és azonosulni lelki tartalmakkal.
Ezért időnként élek át elsősorban érzelmi inditatásból szellemi lomtalanítást, amikor már túl elegem lesz.
Úgyhogy hála, de leginkább élmény, hogy helyettem is gondolkodsz, mert élvezetesen teszed.

Elveszett Kereső 2013.02.15. 23:32:20

@pem: Többnyire - egy-két becsesnek hitt gondolat kivételével - úgy érzem, hogy már csak azért gondolkodom, mert nincs jobb helyette. :P Nagyon szívesen elcserélném némi "léleknövesztésre". :) Akár az összeset. :) Alapítsunk immateriális szimbionta-kört! :)))

pem 2013.02.15. 23:55:26

@Elveszett Kereső: Valószínűleg éppen ez történik.:)

Sarasvati 2013.02.17. 17:18:36

"Utam során, mely nemcsak a térben, de időtlenségen és dimenziókon át vezetett, láttam ősi civilizációk kataklizmáit, és megértettem, hogy mi ugyanezen az úton lépkedünk. Vannak ciklikusan visszatérő időminőségek, amikor az emberiség újra és újra ugyanazt a leckét kapja. De nemcsak a régmúltat láttam, hanem azt is, ahogy felajánlják nektek is a csodaszert és láttam, milyen borzalom zúdult ezzel rátok. Azt mondják majd, a kristályhangolással megemelt testfrekvencia megvéd az öregedéstől, a betegségtől. Ez igaz, mivel egy bizonyos frekvenciamagasságban már nem léteznek sem vírusok, sem baktériumok, és a bomlás sem indul meg. Csakhogy ha ez az energiaemelkedés nem a te szíved döntésének következménye, hanem manipuláció által megy végbe, a beengedett magas kozmikus energiától megég. Ha pedig a szív, az Élet Könyve megsemmisül: nincs többé, ami rögzítsen adathordozóként Téged. Ez a különleges kozmikus adathordozó, a szív magasabb dimenziójú része, minden halálkor átíródik, a szerint, amit egy életedben tettél, és ezt az „adathalmazt” hozod magaddal egy új születéskor."
"Az ember, mióta polarizált, kettéhasadt tudattal él a földön, az elmúlástól retteg leginkább, ami pedig nem is létezik. Elmúlásként a fizikai halált csak kettéhasadt tudata éli meg, amikor e nagy átalakulásban belép egy olyan dimenzióba, ami természetes közege halhatatlan részének. Ha még testben ráébredne örökké létező Egységére – megszűnne a halál! Átalakulását nemhogy nem siratná, de ünnepelné! Végre megszabadul egy szűkös téridőből, hogy kiteljesedve létezhessen. Polarizált tudatod félelmét célozta meg az ördögi terv, amivel nem a tested, hanem a lelked károsodik. Ha Isten akarsz lenni Isten megtagadásával: annak ez lesz ára. Erre mondta Jézus: aki meg akarja tartani életét, elveszíti, és aki elveszíti, az megtartotta. Isten nem a pillanatnyi és múlandó testben töltött idődet nevezi Életnek!"
"Egyetlen egy dolgot tehetek, mielőtt magam is belépek Isten végtelen Nyugalmába: elindítok egy szív-hullámot, mely körbefutja a Világot. Minden egyes embernek csupán ennyi a dolga. Se több, se kevesebb. De ahhoz, hogy ezt a piciny és láthatatlan mozdulatot megtegye, Istennel Istenné kell válnia. Ezért jöttünk e téridőbe, hogy erre rájöjjünk, hogy ezt az egyetlen egy, láthatatlan szívbéli mozdulatot megtegyük: önmagadról „elfeledkezve” épp azt adni egy másik emberi lénynek, amire annak valóban szüksége van. Minden egyébre csak a múlandó részednek és a testednek van szüksége. Minden egyébbel kettéhasadt állapotodat hosszabbítod meg. Ahelyett, hogy átlépnél egy nagyobb világba, ezt a szűkös életteredet teszed pusztán komfortosabbá.
Mindenki, aki ezt megértette, önmagán munkálkodjék és ne a múlandó világ jobbításán. Nem külső megoldás kell, hanem belső átváltozás."
( P. Golenya Àgnes: részletek A Perui Papnő c. könyvböl. )

20121221 2013.02.19. 15:53:08

-Magyarként minden földön - Wass Albert emlékére, aki 15 éve hunyt el

-Letartóztatását megelőzendő a Pápa marad a Vatikánban, de a botrányt nem állítja meg a mentessége sem !

vilaghelyzete.blogspot.com/