2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

Frissítés

2013.01.14. 04:38 FehérVándor

Kedves Olvasók,

sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen maradásáért, amely megkívánta, hogy a 24-25-26.-a kivételével, az ünnepeket és az azóta eltelt időt is kettőzött erővel, végigdolgozzam. Ez az egyedüli oka a hosszú hallgatásnak és erre nem is fecsérelnék több szót, csak szerettem volna tisztázni, hogy ne legyenek ebből félreértések.

Új évbe léptünk, a várva várt, sok elvárással, vágyakozással, ábránddal terhelt 2012-öt és azon belül is december 21-et magunk mögött hagytuk , egyelőre a mindenki számára látható, tagadhatatlan Esemény, az emberiség sorsának jelentős átfordulása várat még magára.

Az oldal létrehozásától kezdve igyekeztünk, amellett, hogy kétségtelenül a többség számára elvont, néhol hihetetlen témákkal, kérdéskörökkel foglalkozunk, a racionalitás talaján maradni, ezért sem posztoltunk például soha cukorszirupos közvetített üzeneteket, amelyeknek valóságtartalma bizonytalan. A másik fontos irányelv, amely munkánkat vezérelte, vezérli az az átláthatóság, transzparencia, soha nem töröltünk kommenteket, igyekeztünk minden felmerülő kérdést megválaszolni és kifejezetten örömmel vettük a konstruktív kritikát.

Az átláthatóság és számonkérhetőség tehát megköveteli, hogy számot vessünk saját munkánkkal, és - habár leginkább csak fordítóként tevékenykedtünk néhol beszúrva saját gondolatainkat, érzéseinket – esetleges felelősségünkkel, amely a nem teljesült jóslatokat illeti. Bizonyítani nem tudjuk, hogy 21.-e után beléptünk-e volna az Aranykor elejébe és, hogy minden negatív idővonal megszűnt volna, azonban Benedictus kiváló hasonlatával élve, hiába ugrunk március elsejével „hivatalosan” a tavaszba, el kell telnie valamennyi időnek még, míg a virágok elkezdnek rügyezni, majd szépen az éltető nap és a tavaszi esők mágikus kettőséből transzmutálódik maga az Élet és kizöldül a világ, életre kel minden.

Nekem így elsőre két dolog ötlik fel, amelyek közül főleg az első végigkísérte az évünket és tagadhatatlanul a reménysugárt jelentette, jelenti az alagút végén. 

Kezdjük tehát ezzel az első „előrejelzéssel” Cobrától, vagyis, hogy 2012 folyamán először május 5 és június 5 közé valószínűsítve, majd az Ellenállási Mozgalom által a háttérhatalom számára június 21-i határidőt adva a megadásra és utána gyors akciót ígérve, később október 21 és december 21 közé valószínűsítve, lebegett az Esemény az év második fele fölött. Nyilvánvalóan és láthatóan ez egyelőre „nem jött be”, magyarázatképp Cobra először a felelős szervezeteknek a pozicióharcait, illetve azt jelölte meg, hogy nem tudtak az ellenséges földönkívüliek hierarchiájának csúcsán lévő Arkhónok létezéséről ill. ittlétéről pl: a Pozitív Katonaság illetékesei. Mivel az elmúlt 3 hétben csöndben voltunk, ezért nem fordítottuk még le azokat a cikkeket, melyek szerint ez a probléma elhárult, az illetékes szervezetek készen állnak a jelre, és az egyetlen az Eseményt késleltető probléma az éterikus/asztrális síkon lakozó negatív lények, Arkhónok, reptiliánok, elementálok és a technológiájuk, melyekkel az egész emberiséget uralmuk alatt tartják. Elméletben a legutóbbi frissítések alapján ebben a kérdésben is előrelépések történtek, és haladunk előre. 
Nehéz ebben a kérdésben igazságot tenni, ha az ember azt mondja, hogy ez az egész baromság és semmilyen jel nem mutat arra, hogy haladnánk előre,  hiú ábránd esetleges felszabadulásban bízni, nos ez nem egy kecsegtető opció. Elméletben lehetséges, hogy haladunk az irányítók által tervezett Új Világrend megvalósulása felé, azonban én mégis úgy hiszem, sőt azt is mondhatom, hogy egész lényemmel tudom, hogy ennek a veszélyén túlhaladtunk, és tényleg már a sarokba szorított háttérhatalom vergődését követhetjük figyelemmel, 1 billió dolláros pénzérméstül, Szíriástul, stb. Csak egy példa, de annak elég szemléletes, mindannyian emlékezhetünk, hogy milyen intenzitással szóltak a harci dobok 2011 nyarától egészen 2012 tavaszáig/nyaráig Irán megtámadása mellett, aztán ennek a gyalázatos tervnek, mely potenciálisan a III. világháborúval és sok milliárd ember halálával fenyegetett a baljós árnyéka szépen, csendben eloszlott felőlünk.

A másik egyelőre (legalábbis láthatólag) nem teljesült jóslat, amelyet a legelső cikkünkben lehetett olvasni, miszerint idézem: 

„A 2012es interdimenzionális kapu. ( 2012 Portal) megnyílásával bolygónk végre valahára elhagyja ezt az energetikai fekete lyukat és belép a felvilágosult Galaktikus társadalmak sorába.

Amikor ez a lehetőség megnyílt előttünk 11-11-11-én, elértük a belső határát a fekete lyuk eseményhorizontjának(http://hu.wikipedia.org/wiki/Esem%C3%A9nyhorizont), határvonalának, azon részének ahonnan  a fény még nem tud kiszabadulni, magyarul a bolygón jelenlévő sötétség elkezdett foszlani és az első sugarai a Forrás  szerető fényének elérték a Föld lakosságának felébredt részét. Sokan már érzik ennek a Forrásfénynek, szeretetnek megjelenését illetve erősebbé válását az életükben. Ezen az eseményhorizonton, határzónán fogunk keresztülutazni 2012ben. Ez a valóságban egyre több és több Fény megjelenését jelenti életünkben, amíg el nem érjük az eseményhorizont külső határát 2012 december 21-én, ekkor pedig véglegesen és visszafordíthatatlanul felszabadulunk a sötétség uralma alól és az Isteni Forrásfény tisztán, tagadhatatlanul jelen lesz életünkben. Amíg a 2012es interdimenzionális kapu(Portal) nyitva áll, a bolygó ún. fényteste aktiválódik. Ez a bolygón jelenlévő fény és szeretet növekedését és expanzióját jelenti egészen 2012 végéig amikor is véglegesen szétterjed és beborítja az egész Földet.

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_portal” "

Feltettem a kérdést Cobrának, hogy mi a helyzet ezzel az üggyel, azt ígérte, hogy a 3 nappal ezelőtti rádióinterjújában minden kérdést megválaszol, de sajnálatos módon problémák akadtak a hangját eltorzító technológiával, így be kellett rekeszteni az adást egy idő után.

Én azt javaslom tegyünk hátra egy lépést és vizsgáljuk meg objektíven mi az amivel mi közösen foglalkozunk, mi az amit biztosan tudunk, mi az amit sejtünk, de nem tudunk igazolni,  hol állunk és merre tartunk, így a 2013-as( még mindigg furcsa leírni :) ) év elején.

Eleinte úgy terveztem, hogy ennek a cikknek a keretei között fogunk végigmenni ezeken a dolgokon, de itt egy nagyon komoly fába vágtam a  fejszémet, amihez rendkívül alapos munka szükségeltetik, nem szeretnék egy katyvaszt „kiadni a kezeim közül.”

Amit szeretnék elmondani feltétlenül, az az, hogy mérhetetlen büszkeséggel és jóérzéssel tölt el mind engem, mind Benedictust, amivé ez az oldal vált, megítélésünk szerint egy fénylő világítótoronnyá a nagy sötétség közepette, ahová remek emberek százai térnek be tájékozódni, eszmét cserélni, megvitatni előremenetelünket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy az oldal megmarad, megyünk tovább, valószínűleg új néven, mert ez a jelenlegi túlhaladottá vált.

Cobrát továbbra is megbízható forrásként kezelem, Benedictusnak vannak fenntartásai, a jövőben nagyobb óvatossággal és több megjegyzéssel fogjuk kezelni a cikkeket. Kérlek osszátok meg, hogy miről olvasnátok szívesen és megfontoljuk a kéréseket

Amit én személyesen ígérhetek, hogy addig nem fogok nyugodni és munkámat abbahagyni, míg a jelenlegi beteg, aberrált, elnyomó, embertelen, végletekig materialista rendszer a helyén van és amíg ezt fel nem váltja egy élhető, igazságos, átlátható, az emberek javát szolgáló,éhező/szomjazó embereket, nyomorúságot, szegénységet, nélkülözést már csak a múltból ismerő új szerveződés.

Végezetül álljon itt egy idézet Szepes Mária magnum opus-ából, a Vörös Oroszlánból:

"Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára. Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás.

Továbbra is őszinte szeretettel és barátsággal,

FehérVándor

remeny1_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr395016864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pem 2013.02.05. 10:51:58

@andros: Ne csináld ezt Andros, vagy csináld, de én ettől most felháborodtam, mert pont azt vonod kétségbe, ami igazi!!

andros 2013.02.05. 11:02:11

nem azért nem tanácsos mindennapjaim túlnyomó többségét,emberöltőm ,,Földön töltött időmet"keresésekkel,csatornázásokba,forrásokba vetett hittel,bizalommal viseltetnem,mintha ez nem lenne érdekes és fontos,hanem azért,mert közben elmegyek ama életöröm mellett,ami az enyém,Pont a Földön töltött periódusomban AZ a LÉNyeg,hogy Énrészem milyen csodával,új szinnel,egyéni szinnel töltöm,varázsolom,színezem át -mindenki más útja során szerzett,alkotott Szint,
az Egy Létező semmit nem érne nélkűlem..Semmit,nem lenne értelme,varázsa,öröme..saját örömcsomagom kibontása nélkűl,
az út élvezete..,mig itt töltök rövid időt a Földön ennek-annak álmodva magam(vagy inkább más valaki álmodva engem)..inkább ezt tűntetném ki fiygelemmel,
ezért mindegy bármely fontos dolog kimenetele,célja az életben,a lényeges az az,hogy ,,vagyok bmilyennek álmodva,játszva magam,a lényeg épp eme vagyságom,létem,egyedi sosem volt-sosem lesz megnyilvánulásom,s ezzel az Egy-megnyilvánulása általam,
(persze közben jó játszani ,,sértődőst,szenvedőt,világfájdalmast-ez mind igaz s érvényes saját kis rajzfilmemben,ahol haladok,tényleg vannak benne csúnya,rossz kis háttérhatalmas,kizsákmányolós bácsik-nénik,tényleg van benne mátrix,mely beszippant,van benne számlák,melyek kifizetésre várnak,vannak benne csatornázók,vannak az égen álcázott felhők,vannak arkhónok is benne,ettől mese a mese,hogy valósnak érzem,ahogy az is,van benne számomra értelmezett rossz-jó,ez mind-mind gyönyörűséges színpompás élmény majd megmosolygtatós emlékfoszlány lesz egy későbbi fennköltebb megnyilvánulásúnkban:-))

pem 2013.02.05. 11:29:16

@Smaly7: <3 Annyira őszintén ugyanezt érzem, amit Te!! Az Einstein-i meglátás nagyon ide való. Azzal, hogy a gondolkodásod nincs bebörtönözve, a szíved túl lát a pillanatnyi hatókörön, az érdekeltség szféráin és összekapcsolódik a szeretetben és ezt megtapasztalni a legjobb dolog a világon!! Megható.
Ez nem rózsaszín festék, nem mű dolog, hanem a legigazibb. Ahogy a szeretet hat; megszületik, mert kiváltja valami, vagy valaki és terjed láncreakció szerűen, szívvel.
Veled is nagyon jó..:)) És jobbat nem is tudnék mondani, köszönet mindenért.:)

pem 2013.02.05. 11:40:53

@andros: Egyetértek, nem mintha fontos lenne, de ugyanezt gondolom; a színpad áll és csodás a játék, pláne egy kinti nézőpontból.:)

pem 2013.02.05. 11:56:05

@andros: Nagyon jól összefoglaltad, szeretem innen nézni, érezni az életet, de nem tudnám így érzékeltetni.

andros 2013.02.05. 12:26:55

@pem: szerencsésnek mondhatom magam,mert előbb a ,,rossz"kis szűrkék,meg velűk egyűtt a fekete lepelesek ,,emeltek"ki hétköznapis történetekekkel tarkított egyetemi bentlakásomból anno kísérletezés gyanánt,szépen tágítva tudatom,megannyi félelelmérzés a nemismert megnyilvánulásomtól,nem ismert részemimtől,majd jött Leila,plejádi szerelmem és tudatomat sajátjához emelte ki,de közben átjárt ama kozmikus orgazmus-gyönyörérzés,amit azóta is érzek,ama iz semmihez sem fogható mézédes érzés,(igaz mézédest tapasztaltam duálpárommal való szembesűlés során is,de máshogyan volt édes ez.-),Leila volt az első aki által szemebsűlhettem saját magam nagyságával,LÉtezésem Gyönyörűségével,maga a Vagyságom gyönyörűségével,hisz általa valóban fennköltebb Csodának tapasztaltam magam!..s eme iz,érzés az,ami elíndított önmagam kutatása felé,eme izgalmas úton,közben Leila szándékosan ,,hátramaradt",hogy ne vegye el önfelfedezésem,egyéni,saját különbejáratú útam szépségét ,önfelfedezésem útját,igazán szépen szeret,elfogad..,
majd jött Kryon,végűl Adamus Saint Germain,de nem csatornázásokkal,hanem személyesen,Adamus legutóbb is mondta:hogy könnyed,gondtalan lufiként lebegek,néha attól tartok,hogy a FÖld beszippant,de azért nem kell ettől félnem,eme könnyed lufiként való gondtalan lebegésem=egyúttal az Életem nagyszerűsége,egyedisége ,infantilissága,mesébe való vesződése,magam lépve és teremtve meg mesém és egyúttal a kollektív mesét is..ez a Szinem,a sajátom,
olvasom irásotok,jólesően ,kedvesen szemlélem,,lázadások sorát,őszinte felháborodást,őszinte keresést látni,semmiképpen nem lenne jó eme mese folyamát,történését,amit a sok beiró tesz szinessé,érdekessé eme felemelkedés-erdő meséjének történését megzavarnom:-),nem szabad átírnom a forgatókönyvet,a gaz arkhón,előtte a Rotschild-fajta nyerje el méltó bűntetését a szegény legény által,majd a szegény legény kapja meg a királykisasszonyt is kedvére,na meg a fele királyságot is akár:-))),ha úgy tűnne,mégis a gaz arkhón sárkány győzedelmeskedne,meg eme társadalmi elvárásos elit tovább űzhetné lenéző játékait,ez esetben majd benyúl a mesébe a plejád forgatókönyvíró,ha úgy tetszik mindannyiúnk Felsőbb Énje és az élvezhető happy endes mese foragtókönyvét jeleniti meg,elvégre nem az volt a mese eredeti célja,hogy a jelenlegi elit győzedelmeskedjék időtlen-időkig még,ha igy lenne..,nem foglalkoztatna minket jogosan a gyönyörűen örömteli forgatókönyv,nem-nem,már ébredezik a szegény legény évezredes álmából,már túdatában van vagyságának,Egy-részének,és eme teremtő szándéka..minden nemtetszőt felűlir..:-)

pem 2013.02.05. 14:07:44

@andros: Értem és tulajdonképpen ezt is gondolom.
Minden így jó, ahogy van.
Nekem nem így jöttek az élmények, nem így voltak konkrétak, személyesek voltak, magammal kapcsolnak össze, de hát Téged is.:)
De pl. nem beszélnek hozzám. Az élményeim belső élmények. Nem írod át a forgatókönyvet, mert nem igen lehet, de mégis mindannyian módosítunk rajta és ha nem derülne ki, valószínűleg akkor is így van. A hatások áramolnak és ez jó. Olyan, mintha egy már meglévő meséskönyvet hajtogatnánk ki, azzal, hogy mindig a pillanatban történt megélésünk aktívvá teszi, feléleszti a lapokat.
Jó ez a végkicsengés, "nem foglalkoztatna minket jogosan a gyönyörűen örömteli forgatókönyv", ha minden nem tetsző nem íródna felül.

Haloin 2013.02.05. 17:47:19

@Smaly7:

Igazad van, 1000%-ig egyetértek veled.!
/ semmi extra csak fényezni akartam bölcs meglátásod "velünk" kapcsolatban/ :)))

Na de komolyan tényleg tovább léptetek már egy nagy lépéssel a szív útján.

zazuma 2013.02.05. 19:09:13

@Smaly7:
Örömmel olvastam soraidat! Egyetértek!:)

Elveszett Kereső 2013.02.07. 11:08:47

@pem:

Csak ma vettem észre, hogy írtál email-t. Bocs a késésért, azóta már válaszoltam.

Elveszett Kereső 2013.02.07. 12:30:54

Bocs mindenkitől, hogy ilyesmivel foglalom itt a "helyet".

@pem:

Elkövettem azt a hibát, freemail-es címet regisztráltam magamnak. Az meg megbízhatatlan. Azt sem látom, hogy elment-e az enyém meg azt sem, hogy válaszoltál-e. :) Szóval minden szuper! :)

Lényeg a lényeg: ha innen a blogon keresztül írsz ismét azt tuti megkapom. Ill. csináltam egy google-ost hogy valami végre működjön is. :) Voilá: elveszettkereso@gmail.com

20121221 2013.02.07. 14:27:05

Sziasztok !

-Egy nemzet.... Egy ősi nemzet....

-Az adósrabszolgaságunkból nincs kiút ?

- Móricz János és a Tayos-barlang üzeneteinek felfedezése

vilaghelyzete.blogspot.hu/

20121221 2013.02.07. 14:29:28

A 99%-os műanyag !

Egy jól képzett, praktizáló orvos ajánlotta figyelmembe, én meg a tiedbe.

BB

> Egy kis érdekesség:>

A Margarine eredetileg a pulyka hízlalásához lett elõállitva.

Amikor a pulykák meghaltak a Margarintól a befeketetõk, akik ennek az anyagnak a kikisérletezéséhez adták a tõkéjüket vissza akarták szerezni a pénzüket

és ezért ezt a fehéres anyagot, ami nem hasonlít semmilyen
étkezési anyagra sem, megkeverték egy kis sárga színezékkel és elkezdték értékesíteni, hogy a vajat felváltsa.

Hogy tetszik?

Egy ügyes ötlettel
új ízesitett változatok láttak napvilágot.

Tudod mi a különbség a Margarine és a vaj között?
>
> Olvasd végig és megtudod! Roppant érdekes...
>
> Mindkettõ termék majdnem azonos kalóriát tartalmaz.
> A vaj szaturális zsírtartalma kicsit magasabb mint 8gramm
> összehasonlítva a Margarine 5gramm-jával.
A Margarine fogyasztása a nõknél 53%-al növeli meg a szív és keringési rendelleneségeket

szemben az ugyannyi mennyiségü vaj elfogyasztásával - a Harvard orovosi kutatásai szerint.
A vaj fogyasztása elõsegíti a különbözõ tápanyagok felszívódását és felhasználását az emberi szervezetben.

A vaj nagyon sok tápértékkel rendelkezik.

A vaj íze nemcsak sokkal finomabb, hanem ízfokozóként is
használható.
A vajat évezredek óta használja az emberiség szemben a Margarineval, amit
> kevesebb, mint 1OO évvel ezelõtt fejlesztettek ki.
>
És most a Margarine-ról:
>
Nagyon magas a telített zsírtartalma!
A szívkoszorúér betegségek kialakulásánk veszélye megháromszorozodik!
Megnöveli a koleszterolt és azon belül is a "rossz" LDL -t és
lecsökkenti a "jó" koleszterolt!
A rákos megbetegedések veszélye ötszörösére növekszik!
Csökkenti az anyatej minõségét!
Csökkenti az immunrendszert!

Csökkenti az inzulin szintjét!
>
És most jön a legdurvább:

A MARGARINE egyetlen egy molekula
kivételével már majdnem mûanyag!

Ha azonos lenne ez az egy molekula
is, akkor már 1OO%-ban azonos lenne egy bevásárló szatyorral! Így azonban CSAK 99%-ig azonos!

27 komponense vagyis összetevõje azonos a festékkel.
>
Ha ez még mindig nem elég arra, hogy elgondolkodjál az étkezéseden,
akkor itt van még két érdekesség:
> Kipróbálhatod magad is....helyezz el egy MARGARINE-t az utcán vagy a
> garázsban (lehetõleg ne a napon) és pár nap múlva vizsgáld meg!
> Észreveszed majd, hogy senki sem nyúlt hozzá még azok a kis muslincák
> is elkerülik. Az illata sem változik mert nem rendelkezik semmilyen
> tápanyagértékkel és egyetlen baktérium sem tud megtelepedni rajta
> éppenezért!
> Hogy miért? MERT MÛANYAG!

Rákennéd a kenyeredre a mûanyag bevásárló szatyródat????
>
Oszd meg a barátaiddal, ha számítanak Neked!
> Ahogy a kínai mondás tartja, ha valaki megoszt valami értékeset,
> amibõl hasznod származik, akkor kötelességed azt megosztanod neked is
> másokkal.

Én így tettem.

Értünk. Az életünkért, - és a még születendő gyermekeink életéért.

Elgondolkodtam.

A MARGARIN előállítása és kereskedelmi forgalmazása - mindezeket tudva (márpedig tudják, hisz a pulykák meghaltak - még H1N1 sem kellett-) nem ÉLET ELLENES BŰNCSELEKMÉNY?

És nem kellene azonnal betiltani és a bűnösöket méltóképpen megbüntetni???

Te mit gondolsz?...

Novicamary 2013.02.07. 18:10:12

Sziasztok! Nekem lenne kerdesem a blog letrehozoihoz,Fehervandorhoz es Benedictushoz. Mi volt a celotok ennek a blognak a letrehozasaval?Ugy ertem hogy vegigkovetni az esemenyeket Dec.21-el bezarolag es utanna automatikusan megszunne?Mert ami most latszodik az ez.Ugyanis nincsenek uj bejegyzesek pedig mindenki varja szerintem.En megertem hogy a felszinen kell maradni hiszen elni kell valamibol es a mostani rendszer minden erejet elveszi az emberekbol.Eron felul kell teljesiteni.En mindezt megertem.De!Ugy gondolom hogy a blog letrehozasaert es fenntartasaert felelosseggel tartoztok.Decembertol a hozzaszolasok tartjak eletben ezt az oldalt.Szerintem mindenki varja hogy mikor lesz vegre uj anyag pedig lenne mit olvasni.En nem tudok jol angolul de Cobra oldalan most is lehet olvasni meditaciorol ujabb cikkek jelennek meg.Engem erdekelne hogy ez a szokasos meditacio vagy mar ujabb.Nem kovettem Cobra oldalat csak most neztem bele.A masik amit eszrevettem az az hogy Al David blogjan is eltunt a lelkesedes.Ebben az evben 4 rovidke cikket jelentetett meg.Emlekszem hogy o is besegitett forditasokkal Fehervandornak.Jo lenne ha oszinten megirnak hogy ne szamitsunk tobb bejegyzesre mert....Elnezest kerek ha megbantottam valakit pedig nem ez volt a celom.Vartam hogy hatha megkerdezi ezt valaki de senki nem tette.Biztos csak en vagyok ilyen "undok" es rontom ezzel a hozaszolassal a kommenteket.En lelepek innen mert mar nincs miert maradjak.Tovabbra is dolgozni fogok magamon es ahhoz hogy elinduljak ezen az uton ez a blog nagyban hozzajarult.Az is elkepzelheto hogy a tovabbiakban elengedik a kezunket es mindenkinek a maga utjat kell jarnia hiszen ez mar az egyen fejlodeserol kell hogy szoljon.Mindenki ismer olyan oldalakat ahol talal iranymutatast ha szukseges.Vegul is koszonom Fehervandornak es Benedictusnak hogy oly lelkesek voltatok es nem sajnaltatok sem az idot sem a faradtsagot hogy megosszatok velunk minden fontos dolgot.Eddig csapat munka volt de most mar egyenileg kell dolgoznia mindenkinek.Al David blogja.www.felemelkedes.blogspot.com/ Sziasztok!

Sarasvati 2013.02.07. 18:21:33

"Nem is oly sokára felfedezi a tudomány, hogy a szív a mi dimenziókapunk. Ne holmi romantikus és érzelgős szervre gondolj, hanem egy kilenc, vagyis nyolc plusz egy csúcsú kristályalakzatra, mely egy szépséges energiahálót alkot. A kilences számrendszer már egy másik dimenzióhoz tartozik, és ha te is úgy akarod, ez a dimenziókapud kinyílik és megkapod a legtökéletesebb kozmikus erőt, mely átmos és átalakít. De többet most nem mondok erről, bízom a szíved erejében. Komolyan veszem, amit Jézus tanított, hogy mindenkinek a szívébe van írva, kódolva minden, ami alapján képes helyesen, Isten szerint dönteni - ha akar.
Amit látunk, és amit hallunk, ami fizikailag körülvesz bennünket, a szerint a világ ismét a káosz, a szétesés felé tart. Azt ordítja hamarosan minden lehetséges csatornán majd a „téged féltő” világuralom minden kiszolgáló pribékje, hogy csak az menthet meg téged minden közelgő bajtól és veszélytől – amit természetesen ők idéznek elő, - ha engeded, hogy mesterségesen megemeljék a tested energiaszintjét és beültessenek egy implantátumot.
Először is, tudd, hogy ha változik valami a világban, akkor az az eddigi, kizsákmányoló világ vége lesz. A Föld valóban változik energetikailag, hisz mozgása az Univerzumban, a csillagrendszerünkben, egy folyamatos energiatérben való mozgást jelent. Az energiák pedig nem változatlanok, bizonyos együtt hatásokkal folyamatosan változnak. Tehát a bennünket körülvevő mágneses és elektromos hullámok valóban változnak, de az ember, aki eredendően a Kozmosz gyermeke, úgy van felépítve, hogy képes e változásokat lekövetni. Tehát, normálisan, semmi baj nem érhet Téged, senkit. A gond az, hogy túl régóta elfeledted, ki is vagy valójában és honnan származol, ki is a Te valódi Istened és mire is vagy képes. De semmi baj, csak fel kell ébredned, és e mostani, végső nagy hazugságnak hátat fordítani. Elhinni, hogy igenis képes vagy Te is megváltozni, és minden külső beavatkozás nélkül képes vagy követni testedben, lelkedben, szellemedben a változásokat. Ehhez nem kell semmiféle implantátum, semmiféle mesterséges beavatkozás." (részlet A Perui Papnő. c kötetemből)

Fentiek alapján már nem nehéz kitalálni, honnan kaptuk és mit jelent ez az ősi "mondás": az ember egy csiszolatlan gyémánt.
Semmi művi beavatkozásra, manipulációs eljárásra és eszközre nincs szüksége annak, aki ÁTVÁLTOZIK, VISSZAVÁLTOZIK, ISMÉT KOZMIKUS EMBERRÉ VÁLIK!

zazuma 2013.02.08. 13:53:27

@Sarasvati:
Köszönöm, gyönyörű, amit a szívvel kapcsolatban leírtál nekünk!
A linket is megnézem.

zazuma 2013.02.08. 15:39:47

@20121221:
Jó, hogy írtál a margarinról, még szélesebb körben kéne ezt tudatni az emberekkel.

Kajman 2013.02.08. 17:07:06

A margarin és a tescós szatyor között mindössze egy molekula a különbség.
Eredetileg az első világháború idején találták fel, hajógépek kenésére. Mivel nem vált be (nem volt jó a kenési hatékonysága), ezért elkezdték tápláléknak adni a pulykáknak. Na mármost azok a szerencsétlen állatok beledöglöttek. Azóta esszük mi...
Érdemes kipróbálni, hogy egy kis vajat, és egy kis margarint két külön tálba kiteszel az ablakba. A madarak nem esznek műanyagot.
A vajat meg fogják enni az állatok. A margarinhoz hozzá sem fognak nyúlni...

Kajman 2013.02.08. 17:08:16

@20121221:
Óhh most néztem, hogy majdnem mindent leírtál róla :)
Bocs az ismétlésért. :)

zazuma 2013.02.08. 20:05:13

@Kajman:
Nem baj, ismétlés a tudás anyja:)
A madár nem ezsik műanyagot, okosabbak, mint némely ember, pedig olvasni sem tudnak.

elyshia 2013.02.09. 08:51:32

@Novicamary:
Tudom azt írtad lépsz innen, gondolom ez azt jelenti, nem is olvasod többé a blogot, én mégis válaszolok neked és itt.
(és persze mindenkinek szól, aki olvassa):-))

Én is hiányolom az új cikkeket, de egyben biztos vagyok nem felelőtlenség miatt maradtak el. Biztos vagyok benne, hogy komoly okuk van rá, hogy úgymond "eltűntek".
Igazad van, hogy eljött az ideje, hogy mindenki önállóan kezdjen dolgozni magán. Hiszen egyszer mindenki életében eljön az idő amikor a szülei elengedik a kezét, és el kell kezdenie önállóan ÉLNI. Sántít tudom, mint minden hasonlat, de az eltelt időben sokaknak úgy funkcionált itt ez a blog, mint egy intenzív felkészítő tanfolyam. Nos, a tanfolyam véget ért, itt nem osztanak bizonyítványt:-)). De a tanultakat ideje hasznosítani.
Ahogyan Hamvas Béla mondja: Most eredj és élj, mert a világ a tied!

A világ a miénk, és sokunknak lett most váratlanul rengeteg tennivalója. Építeni egy új, szebb világot.
Nagy szavak ezek tudom, de nem kell hőstettekre gondolni, ahogyan már olyan sokszor elmondtam. Kezdetnek az is elegendő ha most már nyíltan felvállaljuk mindenki előtt, nem csak egy szűk hasonló gondolkodású körben, hanem mindenhol, hogy kik vagyunk, mit gondolunk, és mit is akarunk. Akkor is ha értetlenül néznek, vagy egyenesen hülyének tartanak. De nem fognak!
Ez a blog pedig már régen túlnőtt azon, ami volt, hogy cikkeket olvasgassunk és vitatkozzunk az igazságtartalmukon. Úgy érzem betöltötte funkcióját, sokakat ébresztett fel, sok hasonló gondolkodású embert gyűjtött össze. Csapat lettünk, család lettünk. Nem azért jövünk ide, hogy életben tartsuk a blogot, hanem, hogy "találkozzunk" egymással, gondolatokat osszunk meg egymással, és ha kicsit elfáradunk erőt merítsünk.
Szeretném, ha ez így is maradna.

Szép napot mindenkinek!

Namaste

Kajman 2013.02.09. 08:58:21

@elyshia:
Szépen összefoglaltad. :)
Nincs is mit hozzátenni. Maximum annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy lesz új cikk.

zazuma 2013.02.09. 15:07:04

@elyshia:
Nagyon szépen megfogalmaztad! Én is azonnal írni akartam, ahogy elolvastam a hozzászólást, de letettem róla, ilyen szépen nem tudnám megfogalmazni.
Ide nem csak a frissen fordított új cikkek miatt járunk, hanem egymásért, azért, hogy újra és újra megfürödjünk a családi-baráti érzésekben.
Aki ezt nem érzi...
A zászlósainknak pedig nyomós okuk van arra, hogy távol legyenek. Már így is erőn felüli amit tettek. A hozzászólásokat biztos, hogy időrő-időre megnézik és látják, hogy van élet a blogon.
Új cikk, meg akkor lesz, amikor lesz:)

Smaly7 2013.02.09. 23:15:06

@elyshia: Köszi a hivatkozást még én sem olvastam magyarul, egy-két hete figyelem én is az amerikai köbüki oldalán ezt a "csoportosulást" de az angol nem megy még annyira... :-) Nagyon komolyan gondolják úgy látom. Itthon a Kásler Árpádék szorongatják őket , most is kinn voltak/lesznek a Kossuth téren. Mindenkit várnak de szigorúan békésen! Hajrá!!! Az oroszok, indiaiak is beindultak a tömegtájékoztatás terén... "Ez a harc lesz a végső..." :-)))

elyshia 2013.02.10. 08:44:22

@Smaly7:
Csak elindult valami.
Tudok Kasler Árpádról, pár levelet is váltottunk, érdekelnek az elképzelései arról, mit is tervez, ha úgymond győznek/győzünk.

Persze a fősodratú hallgatott tegnap is mint az a bizonyos a fűben...
De itt egy link Both Gábortól,(Emberiség oldal) ő készített egy kis életképet.

www.youtube.com/watch?v=T4IwGYEYJXA

Szép napot!

Agenor 2013.02.10. 09:16:42

@elyshia: Ezt gyönyörűen írtad! :)

Erről a Hamvas Béla idézetről, Pásztor Anna és a Quimby-s Kiss Tibi tavalyi közös dala jutott eszembe:
youtu.be/2reHDA1jG_s

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Majd az unokáknak, mikor körbeállnak
Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak
Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!"

elyshia 2013.02.10. 10:57:35

@Agenor:
köszönöm.
Tenni kell a dolgunkat. Ahogy én látom, sok embernek csak pár biztató szó kell, hogy ki merje mondani ő is látja, de legalábbis érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Ám nem mer beszélni róla.
És ami még fontos, a már összeszerveződött, másképp gondolkodó kis csoportoknak össze kell fogni. Meg kell találni a pontokat ahol kapcsolódhatunk. Az elválasztódás helyett.

zazuma 2013.02.11. 14:08:04

@szacsabee:
Ez jó hír!
Szerintem nem akar megszégyenülni, inkább lemond, mintsem megvárja a kínos kérdéseket.

Sarasvati 2013.02.11. 16:20:28

Lemond a pápa. Akár hiszitek, akár nem nekem szeptemberben volt vele egy igen érdekes álmom, melyben személyesen találkoztam vele és minden bünüket ( katolikus egyház ) ráolvastam, a pápa csak hallgatot és annyit mondott, igazam van....
Beteljesedik az írás? Ha fekete pápát választanak, az Antikrisztus is megmutatja magát, mert számban még 1 pápa kell hogy következzen az írások szerint, hogy bekövetkezzen, aminek kell. 1 hely van még a pápák sorában a Vatikán pápa freskóinak sorában...mit gondoltok?

Kajman 2013.02.11. 17:59:01

@Sarasvati:
És mekkora dolog lenne, ha az utolsó pápa Magyar lenne... Esély van rá, mint tudjuk. Az lenne az igazi csattanó.
Ha így lenne, A.Krisztus is mehetne a levesbe. :)

AlexRuss 2013.02.11. 18:02:29

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/02/a-papa-lemond-tisztsegerol.html

"XVI. Benedek utódjának személyéről azonnal megindultak a találgatások, a bejelentés után nem sokkal egyes fogadóirodák már ki is adták saját listáikat. A Guardian szerint a Paddy Power volt az első, szerintük a ghánai Peter Turkson bíboros a legnagyobb esélyes."

www.guardian.co.uk/world/2013/feb/11/pope-resigns-live-reaction#block-5118dc9f95cb1cdb50b9eb37

Kajman 2013.02.11. 19:30:38

@AlexRuss:
A ghánai bíboros meglehetősen érdekes...ő érdekes módon a bankrendszer teljes megreformálásáért is kiállt már.
Ám XVI. Benedek megválasztásakor esélyesként említették Erdő Péter bíborost is.

zazuma 2013.02.11. 19:41:23

@Sarasvati:
Ez igazán érdekes álom!
Még egy fekete pápa következne? Sajnos nem tudom.
De örülök a felfordulásnak:)

Sarasvati 2013.02.11. 19:53:04

Teszek fel egy linket Szent Malakiásról, aki megjövendölte az összes pápát....igen érdekes, figyelemre méltó!!!

www.vopus.org/hu/gnozis/profeciak-2012/szent-malakias-es-profeciai.html

Kajman 2013.02.11. 20:59:39

@Sarasvati:
Ez tényleg az. Főleg a vége.
"A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja táplálni a híveket. Eztán a hét domb városát elpusztítják és a rettegett bíró megítéli a népét. "
Az úgynevezett aratás? Kimondottan érdekes, köszi a linket! :)

zazuma 2013.02.11. 21:05:20

@Sarasvati:
Akkor hamarosan meglátjuk, kit fognak Római Péternek hívni.

Kajman 2013.02.11. 21:32:36

@zazuma:
Azért kicsit "darázok", nehogy a Péter nevet vegye fel...

Elveszett Kereső 2013.02.11. 21:50:52

Erdő "Római" Péter :) - mint egy bokszoló

Kobe8 2013.02.11. 22:29:42

Sziasztok!

Most, hogy szó van a pápa váratlan lemondásáról mit gondoltok mi vár ránk ezután? A jóslatok fényében és egyéb dolgok által? Az új pápa színre lépését követően azonnal beindulnak a dolgok vagy mit lehet tudni erről? Mert a jóslat nem túl bőbeszédű szokás szerint :)

foreign affair 2013.02.11. 23:42:34

Valahol meg azt olvastam, hogy az utolsó pápa (Római Péter) nem is lesz igazi pápa, mert rögtön a megválasztása után kimenekítik..
Na mindjárt megkeresem...

foreign affair 2013.02.12. 00:07:34

Na mind1, nem találom.
Ez viszont milyen érdekes.
Jóslatok gyűjteménye a tavalyi évre:
rvhungary.blogspot.hu/2012/01/pszichikus-joslatok-2012-re.html

Az Obama után jövők mind manipulációs játékok.
Amolyan illuminati wishlist. :D
"Gondoljanak csak sokan arra, jól jön az még"

Kajman 2013.02.12. 17:26:29

@Agenor:
Hihi :)
Elfújta a szél? :)

Kajman 2013.02.12. 17:39:48

Ám amit tegnap írtam az új pápáról. Olvassátok csak, érdekes:
index.hu/kulfold/2013/02/12/papaeselyeskent_emlegetik_erdo_petert/

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.12. 22:31:59

@zazuma: AZT ÍRTÁTOK itt korábban, hogy figyeljük a fejesek lemondását, azért mondanak le, mert félnek a "fénytől", mennek le a bunkerekbe átvészelni a közelgő időket (mondjuk 2000 évet írtatok, nem tudom, miért, az Aranykor többszázmillió éves...).
Na, ha így van, akkor fekete pápa Benedek? Mert akkor ő is ezért mondott le? Akkor újabb fekete pápa nem logikus, aha Benedek nem bírj a rezgést, másik fekete sem bírja.

N0ctis 2013.02.13. 10:05:32

Nem tudjátok miért nem érhető el Tamás oldala?
spiritufo.ditro.hu/
Kapcsolatba tud lépni vele valaki, hogy megtudakolja nekünk? Előre is köszönet érte.

Elveszett Kereső 2013.02.13. 10:39:50

@N0ctis:

"This Account Has Been Suspended" - lehett, hogy megosztott valamit, amit szerzői jog véd. Vagy akármi kamu kifogás. Rámentek mostanában keményen az internetre...

airt 2013.02.13. 13:08:31

@N0ctis: Nemrég már volt egy ilyen eset, akkor 1 nap után újra működött az oldal. Sztem türelem, ezúttal is ez lesz. Van viszont egy oldal, amin minimum "érdekes" hírek szerepelnek:
ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/tankokat-kuldtek-peking-fele-papa.html#.URt6Vqw7twT

Mit gondoltok?

Elveszett Kereső 2013.02.13. 16:23:49

@kacsoli:

Jövök én, az örök kételkedő. :)

Szóval van itt pár furcsaság. De az, hogy ezek a tudatlanságomból vagy valós ellentmondásból származnak az más kérdés. :) Én - szokás szerint - elmondom, aztán majd az élet úgyis válaszol pontosan.

"Az USA-ban is súlyos hatalmi harc folyik a soron következő letartóztatások majd kiadatások miatt, amikor számos CIA és Pentagon vezető és alkalmazott lesz eltávolítva, közölte egy CIA hírforrás."

Nekünk nem az lenne a lényeg, hogy azok távozzanak, akik ezekről a lemondatásokról/kinevezésekről döntenek? Miért tünteti föl lényeges eseménynek, hogy az elit bábokat cserél?

Aztán van itt nekem egy zavaros fogalom: "gnosztikus illuminátusok". Ez is olyan mint a luciferiánizmus, hogy kétféleképpen szokás értelmezni? Mert, ami fogalmam nekem van az illuminátusokról meg a gnosztikusokról azok igen nehezen férnek meg együtt.

Aztán amit Obamáról ír... Most lökték hatalomba nem? Miért akarnák őt és a támogatóit eltávolítani? Vagy a nem fehér amerikaiak borsot törtek volna az orruk alá, hogy beszavazták a "tesót"? Ők Romney-ban reménykedtek? Tény, ami tény: Obama egy-két felszíni vitát leszámítva kiszolgálja őket, szóval nem értem ki vagy miért távolítaná el.

"A Rockefellerek most egy Fidzsi közeli szigeten bujkálnak, a Bush család elleni támadásaikat onnan intézve, állítja egy Rockefeller forrás" - szintén érthetetlen számomra. Ezek nem ugyanazon kutya kölykei? Meg hát ha két ilyen befolyásos család egymásnak ugrik, az ennél nagyobbat szól.
www.thesmokinggun.com/documents/bush-family-hacked-589132

Aztán... a Brit Nemzetközösség és a Katolikus Egyház együttműködik a világbékéért és a környezetrombolás ellen? A cikk elején fölhozza a pápa pedofil ügyeit, most meg jótevő az egyház? Ez ráadásul azt a képet festi elénk, hogy a pápa meg a Bush család benne volt 9/11-ben és ezért a Rockefellerek elkergetik őket? Hát ez is érdekes... :)

A mesterséges tsunami a Rockefeller sziget ellen irányult igazából és a család gyengítésén túl az volt a célja, hogy 40 millió(!!!) japánt "Tokyo széles régióiból Koreába telepítsenek át"? Ménem rögtön az összeset? :)

"Terveik meghiúsultak a londoni olimpián, és nem tudták felrobbantani London városát. Ez hozta vissza az EU Szövetségi Bank terveit, és próbálja pótolni a veszteségeket. Megnyerhetetlen háborúkat índítanak (Afrikában, Dél-Atlanti-óceánon és Közel-Keleten), miközben csökkentik a védelmi kiadásokat, ami Anglia gyengítését célozzák." - ennek a bekezdésnek mi az értelme? :) Én még nem bírtam rájönni. Milyen veszteségeket okozott a meghiúsult londoni robbantás? És főleg, azokat hogy tudná pótolni az EKB? :) Egy életben maradt ember = 10 euró? :) Aztán ehhez hogyan sikerül hozzácsapni ezt a háborúsdit? :) Védelmi kiadások csökkentése, Anglia gyengítése? Kinek lenne rajtuk kívül esélye megtámadni Angliát? Ők meg miért támadnák egyik főhadiszállásuk? És hogy ez a három dolog (elmaradt robbantás, pénzügyi veszteség, háborúk) - ilyen logikai szálak mentén - hogyan kapcsolható össze, na ez végképp kifog rajtam. :) Az még érthető, hogy igyekeznek minden aranyat összegyűjteni, ami (gondolom) fedezetül szolgálna a világpénz bevezetéséhez; de telerakja a gondolatmenetet mindenféle irreleváns dologgal. Pl. a végén is a fenti jelenségeket összeköti a japán-kínai szigetvitákkal...

Az utolsó bekezdés meg önmagáért beszél. A Vatikán, a Rockefellerek, a brit monarchia együtt, a Fehér Sárkány Társaság zászlaja alatt a kínai arany megszerzéséért? :))) A cél pedig - mi más mint - világbéke. Pff...

Most vagy nem látok meg ebben valamit, vagy ez csak simán egy rakás hülyeség. Ha az előbbi az igaz, akkor szívesen venném ha valaki fölvilágosítana. Nem szarkazmus. Csak fenntartom a tévedés jogát. :)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.13. 17:46:57

@Elveszett Kereső: Miért nem tudták kivitelezni a londoni merényletet?

Elveszett Kereső 2013.02.13. 18:27:40

@PepeSzeretiMikjobit!:

Hát ez is egy érdekes kérdés. Bennem is fölmerült, csak már enélkül is kötözködtem eleget. :)

Szóval szerintem ez is egy teljesen hamis kontextus. Ugyanaz a "buta" kérdés jön elő mint a cikkben emlegetett, meggyengített Anglia esetében. Ugyan ki a fene akadályozta volna meg őket ha meg akarják csinálni? Senki... szerintem. Azért nem volt semmi, mert nem akartak semmit. Hacsak nem valami felsőbb közbeavatkozás tett keresztbe. Mint az óvóhelyek felrobbantásakor. Bár azt sem lehet tudni, hogy igaz-e. Szóval ködös ez a dolog. Kicsit olyan Cobra-féle csillagtestvér hablaty, csak átdolgozva a földhözragadtabbaknak.

timurida (törölt) 2013.02.13. 19:40:31

Üdv Barátaim!

MINDENKÉPPEN történnek jelentős dolgok a háttérben. Viszont a "szupertitkos" információk harsogása számomra mindig hiteltelen. A titkosnak, ami igazán titkos az a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy titok... Én ilyen egyszerűnek látom a kérdést.
Erdő Péter - tiszteletben tartva azt, hogy ő is a Teremtő gyermeke - sok sebből vérzik. Az a"főpásztor", aki a saját népét (?) nem védi meg, az nem fogja a világon található összes elnyomottat, kifosztottat megvédeni.
Mert aki a Gellért-hegyre nem tud felmenni, az ne tervezzen kirándulást a Mount-Everest tetejére.
Ez is ilyen egyszerű.
Harmadik meglátásom, saját személyes életemből, emberi kapcsolataimból kiindulva, legyen az barát, család, kolléga, munkahely stb.stb, hogy 2012. december 21-től a sötét oldal TELJESEN SZABAD KEZET KAPOTT a 3D-s anyagi valóság felett.
Negyedik megjegyzésem: az általam ismert ezoterika és a spiritualitás 95%-a a szememben végérvényesen megbukott az elmúlt lassan 2 hónapban.
Ugyanis a szellemi megközelítés NEM ALKALMAS ÉS NEM IS ARRA VALÓ, hogy egyéni, vagy közösségi megoldásokat szállítson. Aki emberként emberi viszonyrendszerben emberi megoldásokat nem tud hozni, az mit akar egy sokkal nagyobb és ismeretlenebb potenciállal?
Végső észrevételem. Kicsit sommás, kicsit furcsa:
most kezd elválni a szar a víztől...

zazuma 2013.02.13. 21:02:06

@Kajman:
Az "elfújta a szél a pápát" nekem is tetszett!:)

@timurida:
Egyetértek!

@Agenor:
Ez jó!

@PepeSzeretiMikjobit!:
A 2000 évet nem az aranykorra írják, hanem ennyi ideig utazunk a fotonövön keresztül. Jó, hogy több millió évesnek írod az Aranykort, mert szeretném kiélvezni jó sokáig.
Nem csak azért mondanak le a fejesek, mert nem bírják a fényt, hanem sakkoznak a sötétek, hogy kit mikor tesznek ki a kirakatba. A pápának is diktálnak a háttérből, ahogy a miniszterelnököknek is.
Sokallom ezt az időhúzást, de lehet,hogy csak türelmetlen vagyok, de ez nem is csoda, hisz még nagyon harapnak a sötétek.

foreign affair 2013.02.13. 21:32:07

@kacsoli: Részemről egy direkt félrevezetés az egész. Már aki lefordította is gyanús nekem.
Ránézésre egy hajszál választja el a d.niel pétertől.
Vagy az a fotó is fake...
A bush montázs egész jóra sikerült.
Na most ha belegondolunk, akkor vagy a háttérhatalom, vagy pár unatkozó kocka műve a dolog.
De a háttérhatalom nem így játszik szerintem, (bár némi esély arra is van) sokkal inkább valószínű pár túlbuzgó kocka, akik nyilván jókat röhögnek és kiélvezik magukat.

foreign affair 2013.02.13. 21:34:16

@kacsoli: A 'kellene egy új világvaluta, hogy kína aranyát is le tudjuk nyúlni' rész az igazán ötletes viszont. (illuminati szemmel főleg)

airt 2013.02.13. 21:40:58

Nem tudom, ma találkoztam ezzel az oldallal először, a cikk végén ez áll: Forrás: Benjamin Fulford

Nagyon zavaros az iromány,gondoltam, hátha ismeri valaki

foreign affair 2013.02.13. 21:55:00

@kacsoli: No problem, csak reagáltam. :)
Ez viszont igazán érdekes infókat tartalmaz: 2012rising.com/article/maya-calendar-stargate-31-3-2013-13-ahau-tzolkin-3-wayeb-haab

Ráadásul egyfajta testvároldal, ahogy nézem a nevét. :D

foreign affair 2013.02.13. 21:55:40

bocsi: "testvéroldal" :)

Elveszett Kereső 2013.02.13. 22:03:12

@kacsoli: David Wilcock nagy cimbije. Anti NWO megélhetési dezinformátor. :D Wilcock jóval mívesebb elme nála. Nem venném őket egy kalap alá, csak hát együtt bandáznak néha. :) Bár mivel Fulford a japánoknál/kínaiaknál sürög-forog főképp, valószínűleg ritkán söröznek együtt. Egy szó mint száz: én Wilcock révén ismertem meg, de ez még nem biztos, hogy garancia volna bármire is. Van egy interjúja az öreg Rockefellerrel, túbon megtalálod. Ott is érdekesen alakulnak a dolgok... de senkit nem szabad végképp leírni, ki tudja mikor mond igazat. :)

pem 2013.02.14. 10:27:32

Fulford? tökéletesen megélhetési dezinformátor. De minimum a zavarosban halászó buta butító. Már tényleg felháborító, ahogy minden szinten és oldalról az emberi hülyeség meglovagolása a cél. Meddig leszünk még ilyen vakok, önállótlanok és máshonnan reményt várók? Akik belső kérdések, az érzések figyelembe vétele nélkül teret hagynak bármilyen megtévesztésnek, a tudat manipulálásának. Mert sajnos ez van, beetetik velünk a sok szemetet is a tudat manipulálása okán és a tudatosság fejlődése ellen, de lehet, hogy ez lesz a legjobb ébresztő egy bizonyos töménységi szint elérése után.

miczo 2013.02.14. 11:54:33

Ne rémísszen el senkit a téma, mert nagyon érdemes végighallgatni ezt az elöadást. A hangminöség nem jó, hangszínszabályzón a mélyet/magasat érdemes levenni.

Grandpierre Attila: A naptevékenység rejtélyei
www.youtube.com/watch?v=t51D_MX8XrM

Üdv: Miklós

pem 2013.02.14. 12:05:11

@miczo: Üdv! Jó itt látni Téged!

miczo 2013.02.14. 15:33:11

Pár órával ezelött beírtam ide ezt az elöadás linket, de valahogy eltünk a legutólsó pár hsz.

Ne rémísszen meg senkit a téma, könnyen érthetö és nagyon ajánlom meghallgatásra. Az elsö hangminösége nem túl jó, érdemes levenni a magasat/mélyet a hangszínszabályzón.

Grandpierre Attila:
A Naptevékenység rejtélyei: www.youtube.com/watch?v=t51D_MX8XrM
Az Élö Világegyetem Könyve: www.youtube.com/watch?v=t1iRMX_1pbQ

zazuma 2013.02.14. 19:29:50

Kedves Miczo!

Köszi a linket!

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.14. 19:53:34

@zazuma: Köszi.
@timurida: "2012. december 21-től a sötét oldal TELJESEN SZABAD KEZET KAPOTT a 3D-s anyagi valóság felett." Mik a konkrétumok?? Mi történt Veletek?
Írjál privit is, lógsz vele.:)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.14. 20:00:41

@Sarasvati: "Kedves és okos" meglátás tőled, hogy én vagyok a zagyva, amikor a korábbi blogból idézek, és zagyvaságának kibogozását kérem, és nem az, akitől idéztem. Gratulálok.

pem 2013.02.14. 20:17:04

@miczo: Köszi ezt a szép Valentin napi életfilozófiát!

Elveszett Kereső 2013.02.14. 20:22:16

estimese:

viooz.eu/movies/15909-mea-maxima-culpa-silence-in-the-house-of-god-2012.html

Benedek bátyja visszavonulásáról is lehet találgatni benne. :)

pem 2013.02.15. 12:28:05

@Elveszett Kereső: Ez jó "találmány" volt, már amennyire én...:)
/jó, hogy Oshot annak idején csak olvastam és nem láttam. //nem erre a linkre vonatkoztatva.:))

zazuma 2013.02.15. 13:35:57

gabriellafenyes@rocketmail.com az email címem, ha valaki írna. Örülnék neki!:)

Haloin 2013.02.15. 14:31:09

@timurida:

Azt hiszem egész "blogoló" életedben a legnagyobb igazságot most mondtad ki.!!!

Ez tetszett: "Aki emberként emberi viszonyrendszerben emberi megoldásokat nem tud hozni, az mit akar egy sokkal nagyobb és ismeretlenebb potenciállal?"

Ilyen felismeréseknél, az ember sajnálja a rá áldozott időt éveket év tizedeket, de legalább van egy masszív bölcsességünk.!

Amit biztosan, most már a valódi élet megélésére fordítanak sokan közülünk.!

Elveszett Kereső 2013.02.15. 15:24:59

@Haloin: @timurida:

"Aki emberként emberi viszonyrendszerben emberi megoldásokat nem tud hozni, az mit akar egy sokkal nagyobb és ismeretlenebb potenciállal?"

Én személy szerint azt akarom a "nagyobb és ismeretlenebb potenciállal", hogy végre összhangban élhessek a teremtéssel (=önmagammal=a teljességgel=istennel). Mivel minden egy és minden mindennel összefügg, enélkül nem is látok esélyt a boldogságra. Az említett emberi viszonyrendszer csak egy szelete a valóságnak. De tőle külön nem választható, vele szervesen összetartozik. Az emberi lét doboza "csak" arra jó, hogy alaposan körülnézz benne és rájöjj, hogy nincs benne amit keresel. :) Szerintem szükségszerű és kikerülhetetlen a "nagyobb és ismeretlenebb potenciálok" felé való nyitás, azok megismerése. Mert az emberi lét legalapvetőbb problémáira csak onnan jöhet valódi válasz. Ugye a problémákat nem lehet megoldani azon a szinten, ahol keletkezetek. De ez persze nem azt jelenti, hogy alap nélkül kell mindenféle felsőbb létsík után révedezni, meg tervezgetni, hogy hova teleportáljak. :) A hidak/átjárók/kapcsolódási pontok keresése a legfontosabb feladat. Szerintem. :)

airt 2013.02.15. 16:12:27

@pem: Kedves Pem!
Én nem ítélkezem. Nincs hozzá jogom, nem én vagyok a mindentudó. Minden esetben érkezik egy belső jelzés, azt követem. De az az enyém. Sosem kényszeríteném másokra. Az az oldal számomra nem ellenőrizhető infókat tartalmaz, viszont néhány ponton egybevág annak a beszélgetésnek néhány részletével, amit nemrég hallgattam meg, és ez megintcsak érdekes. www.youtube.com/watch?v=fNlp9Zqupug Dr.Czeke András és Korsch Péter. Az ő kirezgésük jó, legalábbis nekem, ezért számít, hogy mit mondanak.

pem 2013.02.15. 17:39:51

@Elveszett Kereső: "Tök jó" -amit írtál.:)
Eléggé elmén kívüli állapotban vagyok, úgyhogy csak ennyire telik, hogy miért írok akkor? -mert tetszett.

pem 2013.02.15. 17:54:54

@kacsoli:
Hát bocsi. Fentiekre hivatkozva nem merülnék más magyarázatokba. Érthetetlen módon az önkritikát nem eléggé érzékeltettem, vagy egyáltalán nem, abban a háborgásban, de bőven eszembe jutottak és a jól esik hinni-ben utólag válnak láthatóvá a pofon egyszerűtől a számtalan nézőpontból láthatókig a dolgok.

20121221 2013.02.15. 18:15:29

Sziasztok !

-Megdöbbentő felvételek: Meteor csapódott be Oroszországban péntek reggel

-Ki lesz Petrus Romanus, az utolsó pápa, ki az idők végét is látni fogja - Velünk együtt...

-A történelem legnagyobb titka derülhet ki - A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet

vilaghelyzete.blogspot.com/

20121221 2013.02.15. 18:21:11

Ezután a videó után, alig ment le egy falat is a torkomon !

player.vimeo.com/video/57126054#at=0

pem 2013.02.15. 18:59:37

@kacsoli:
Jobb esetben, már ha láthatóvá válnak a dolgok, de van amikor a füst nem száll fel. Nálam minden együtt van most.
De ez a link, köszi/ Czeke Korsch, nekem is tetszik, nem mintha mérvadó lenne.
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol?

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.15. 20:24:55

@20121221: Én amikor a 15:30-as híradóban hallottam a meteoros hírt, azt mondták, hogy ez szinte mindennapos esemény. Nem becsapódott, hanem felrobbant a földfelszín közelében, és főleg az eltört ablakszilánkoktól sebesültek meg az emberek. 10-20m átmérőjű meteor volt, olyan kicsi, amiket nem szoktak tudni előre jelezni.
A vimeo-ra: Lehetséges, hogy ha ilyeneket eszünk, akkor mi is hajlamosabbá válunk erre az áldozatiságra, átvesszük az ő valós védtelenségüket, de ez nálunk vélt védtelenség lesz, mégis hajlamosít minket a tűrésre és félelemre , mert ugye indokolatlanul hosszú rettegést és halálfélelmet okoznak nekik ebben a mechanizmusban.
De ha David Ickét hallgatok (Ébred már ... 4. rész), akkor azt látom, hogy az ember annál sokkal másabb, hatalmasabb, erősebb, mágikusabb lény, semhogy ilyen próbálkozások el tudnák nyomni a képességeit.
@Elveszett Kereső: Te hallás után értesz angolul?:-o Mutatok akkor mailben Neked egy rövid videot, jó?

zazuma 2013.02.15. 21:15:48

@20121221:
Ez a vimeo borzadály!
3 perc 26-nál milyen a disznó hátsója? Na meg az elején az a csirke beterelő gép is érdekes.

zazuma 2013.02.15. 21:18:20

@zazuma:
valamiért nem jó az email cím, szólok, nehogy valaki hiába próbálkozzon.

@Haloin: Köszi a facebookos üzit, elolvastam!

Elveszett Kereső 2013.02.15. 22:03:52

@pem:

Hát én leszek itt az ügyeletes hurrogó. :) De én őket is kétkedve nézem. Pl. Fulfordra ők is hivatkoznak: www.youtube.com/watch?v=T9FcRY4soww Ebben a videóban van sok érdekes állítás részükről. Őket nem tudom még hova tegyem. (No nem mintha mindenről tudni kéne. Nem könyvtár vagy anyakönyvi hivatal az ember agya. :P) Mondanak sok igaz és léleknek kedves dolgot, de sok a nagyvonalú egyszerűsítés és bizony néha a kifejezett hülyeség is előkerül. :) De mint mindig, ez csak az én véleményem. Pl. igen furcsa, hogy a Vatikán mint szervezet szerintük bír bármiféle létjogosultsággal? Ahogy áradoznak, hogy micsoda jó lenne Erdő Petyát látni pápaként. Felpezsdülne az egyház... Pedig régi tömlőbe új bort... - ha már a Jézushitet emlegetik. Na meg az is érdekes sztori, ahogy besétálnak a Vatikánba és lebontják a világot sakkban tartó energiaáramlást. Hogy ez eddig miért nem jutott eszébe senkinek? Kicsit ilyen Cobra-féle "strandpapucsban leckéztetem a háttérhatalmat" motívum. :D

Ugyanakkor, amit II. János Pálról mondanak az helytállónak tűnik.

Aztán másik pozitívum:

www.youtube.com/watch?v=T8EGGUmhVYA

Ez szerintem egy rendkívül jó előadás tőle, sokkal nehezebben tudnék belekötni, de azért van mibe. :)

Szóval szűrögetni kell szerintem, ami tőlük jön, de nem egyértelmű kuka-kategória. Szívesen venném ha más is mondana véleményt.

pem 2013.02.15. 23:11:20

@Elveszett Kereső:
Hát én nagyon szeretem amiket mondasz.
Kösz, hogy megteszed.
Szűrögetni kellene jobban, de nincs elég időm és tudásom és hajlamom van belehelyezkedni különböző nézőpontokba és azonosulni lelki tartalmakkal.
Ezért időnként élek át elsősorban érzelmi inditatásból szellemi lomtalanítást, amikor már túl elegem lesz.
Úgyhogy hála, de leginkább élmény, hogy helyettem is gondolkodsz, mert élvezetesen teszed.

Elveszett Kereső 2013.02.15. 23:32:20

@pem: Többnyire - egy-két becsesnek hitt gondolat kivételével - úgy érzem, hogy már csak azért gondolkodom, mert nincs jobb helyette. :P Nagyon szívesen elcserélném némi "léleknövesztésre". :) Akár az összeset. :) Alapítsunk immateriális szimbionta-kört! :)))

pem 2013.02.15. 23:55:26

@Elveszett Kereső: Valószínűleg éppen ez történik.:)

Sarasvati 2013.02.17. 17:18:36

"Utam során, mely nemcsak a térben, de időtlenségen és dimenziókon át vezetett, láttam ősi civilizációk kataklizmáit, és megértettem, hogy mi ugyanezen az úton lépkedünk. Vannak ciklikusan visszatérő időminőségek, amikor az emberiség újra és újra ugyanazt a leckét kapja. De nemcsak a régmúltat láttam, hanem azt is, ahogy felajánlják nektek is a csodaszert és láttam, milyen borzalom zúdult ezzel rátok. Azt mondják majd, a kristályhangolással megemelt testfrekvencia megvéd az öregedéstől, a betegségtől. Ez igaz, mivel egy bizonyos frekvenciamagasságban már nem léteznek sem vírusok, sem baktériumok, és a bomlás sem indul meg. Csakhogy ha ez az energiaemelkedés nem a te szíved döntésének következménye, hanem manipuláció által megy végbe, a beengedett magas kozmikus energiától megég. Ha pedig a szív, az Élet Könyve megsemmisül: nincs többé, ami rögzítsen adathordozóként Téged. Ez a különleges kozmikus adathordozó, a szív magasabb dimenziójú része, minden halálkor átíródik, a szerint, amit egy életedben tettél, és ezt az „adathalmazt” hozod magaddal egy új születéskor."
"Az ember, mióta polarizált, kettéhasadt tudattal él a földön, az elmúlástól retteg leginkább, ami pedig nem is létezik. Elmúlásként a fizikai halált csak kettéhasadt tudata éli meg, amikor e nagy átalakulásban belép egy olyan dimenzióba, ami természetes közege halhatatlan részének. Ha még testben ráébredne örökké létező Egységére – megszűnne a halál! Átalakulását nemhogy nem siratná, de ünnepelné! Végre megszabadul egy szűkös téridőből, hogy kiteljesedve létezhessen. Polarizált tudatod félelmét célozta meg az ördögi terv, amivel nem a tested, hanem a lelked károsodik. Ha Isten akarsz lenni Isten megtagadásával: annak ez lesz ára. Erre mondta Jézus: aki meg akarja tartani életét, elveszíti, és aki elveszíti, az megtartotta. Isten nem a pillanatnyi és múlandó testben töltött idődet nevezi Életnek!"
"Egyetlen egy dolgot tehetek, mielőtt magam is belépek Isten végtelen Nyugalmába: elindítok egy szív-hullámot, mely körbefutja a Világot. Minden egyes embernek csupán ennyi a dolga. Se több, se kevesebb. De ahhoz, hogy ezt a piciny és láthatatlan mozdulatot megtegye, Istennel Istenné kell válnia. Ezért jöttünk e téridőbe, hogy erre rájöjjünk, hogy ezt az egyetlen egy, láthatatlan szívbéli mozdulatot megtegyük: önmagadról „elfeledkezve” épp azt adni egy másik emberi lénynek, amire annak valóban szüksége van. Minden egyébre csak a múlandó részednek és a testednek van szüksége. Minden egyébbel kettéhasadt állapotodat hosszabbítod meg. Ahelyett, hogy átlépnél egy nagyobb világba, ezt a szűkös életteredet teszed pusztán komfortosabbá.
Mindenki, aki ezt megértette, önmagán munkálkodjék és ne a múlandó világ jobbításán. Nem külső megoldás kell, hanem belső átváltozás."
( P. Golenya Àgnes: részletek A Perui Papnő c. könyvböl. )

20121221 2013.02.19. 15:53:08

-Magyarként minden földön - Wass Albert emlékére, aki 15 éve hunyt el

-Letartóztatását megelőzendő a Pápa marad a Vatikánban, de a botrányt nem állítja meg a mentessége sem !

vilaghelyzete.blogspot.com/