2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot

2013.02.16. 03:03 Benedictus89

Kedves olvasók! Elnézést kérünk hosszú hallgatásunkért, mindkettőnknek erősen megcsappant a szabadideje, és ez a jövőben is így lesz. Fordításokat továbbra is készítünk, csak jobban kell szelektálnunk, illetve amiről már egyszer volt szó, vagy nem érdemleges információ (így jelezve: (....) ), azt nem fordítjuk le, csupán részleteket. Cobra írt frissítéseket dec.21.óta, igaz ritkábban, ezeket is szándékozunk lefordítani, azonban azok előtt még egy hosszabb magyarázatot szeretnék írni az arkhónokról más szerzőktől.(utóbbi már folyamatban)

Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot

írta: David Wilcock

megjelent: 2012.december 16.

fordította: Benedictus

(az orosz nyelvű dokumentumfilmek a fordítás végén találhatóak! - a szerk.megj.)

(David Wilcock korábbi részletes kutatásának címe, korábbi tőle származó fordításainkban érintettük, de magát a Pénzügyi Zsarnokságot nem fordítottuk le hatalmas terjedelme miatt : angolul itt olvasható – az oldal tetején találhatóak a fejezetek: http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=1

második blokk angolul, ugyancsak felül a fejezetek:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final

általunk fordított kapcsolódó Wilcock-cikkek :

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/01/mennyei_beavatkozas_3_masodik_fejezet_elso_resz_galaktikus_rokonaink_reszvetele

a szerk.megj.)

2012.december 4-én, Oroszország egyik élvonalbeli TV csatornája megkeresett minket – hogy a világon elsőként a fősodratú médiában teljesen felfedjék kutatásunkat a Pénzügyi Zsarnokságról....

(.....)

SZÉTKÜRTÖLNI MINDENFELE

Nem lehet alábecsülni a jelentőségét annak, amit a REN-TV készül tenni.

A REN-TV az egyik élvonalbeli televízió csatorna Oroszországban, 113,5 milliós potenciális nézettséggel. (vagyis ennyi embert képesek elérni maximum – a szerk.megj). Weboldaluk: http://www.ren-tv.com/

[Az orosz ABC-ben a P jelenti az R-t, a H pedig az N-t – innen a „PEH” név a fenti logóban, mely REN-t jelent]

Nem volt eddig még egy nagy médium sem, mely hajlandó lett volna érinteni ezt a témát videó formájában – mivel túlságosan veszélyesnek ítélték... nem beszélve arról, hogy szigorúan titkos.

Courthouse News Service volt az egyetlen fősodratú nyomtatott médium, mely épp csak szóba hozta – és ez csak egy weboldalon volt.

2012.december 8-án, Dr. Valentin Katasonov, a S.F. Sharapov Orosz Gazdasági Társaság elnöke újra felhozza a témát egy átfogó három részes cikkben.

(....)

EGY HOSSZABB LEÍRÁS A REN-TV-RŐL

Itt a legjobb online leírás a REN-TV-ről, melyet eddig sikerült a találnom, egy linkkel együtt, hogy magad is el tudd olvasni:

REN-TV online leírás

http://nowwatchtvlive.com/2011/07/ren-tv-online-ren-tv-live-watch-ren-tv-russia/

A REN-TV egyike a legnagyobb magánkézben lévő föderációs (szövetségi – a szerk.megj.) TV csatornáknak Oroszországban. Irena Lesnevskaya és az ő fia, Dmitry Lesnevsky alapította, aki a REN TV-t üzemelteti, mint produkciós stúdió más nemzeti orosz televíziós csatornáknak. 1997.január 1-je óta sugároz.

Célközönsége a fiataltól középkorúig terjedő városi dolgozó. Habár főleg a 18-tól 45-ig terjedő korosztályra fókuszál, a REN széles korosztálynak kínál programot, mivel a célközönségnek valószínűleg van családja, és tiszteletben tartja a családi értékeket.

A csatorna eddig 13 TEFI díjat nyert az Orosz Televízó Akadémiájától.

A REN-TV hálózata egy 406 független sugárzó/adást szolgáltató vállalatból áll Oroszországban és a FÁK-ban (Független Államok Közössége). A REN sugárzását 718 városban fogják Oroszországban nyugaton Kalinyingrádtól egészen keleten Yuzhno-Sakhalinskig.

Potenciális nézőközönsége 113,5 millió fő (hivatalosan 120 millió néző), melyből több, mint 12 millió Moszkvában és Moszkva Oblastban (Moszkva Régió) található.

A REN-TV 10 adásszolgáltató partnerrel és 19 kábel szolgáltatóval dolgozik a FÁK-ban és a Balti-államokban; 181 város foghatja a REN-TV-t.

Számos szélsőséges politikai csoport szerint a REN TV az „egyik utolsó bástyája a szabad médiának” Oroszországban.

Ez az egyetlen modern csatorna, mely egyszerre közli a szocialista és liberális csoportok találkozóit és mellette interjúkat készít szélsőséges politikai csoportok vezetőivel.

TÖRTÉNELMET KÉSZÜL ÍRNI

A REN-TV történelmet készül írni – megjelentetve egy dokumentumot a lopott aranyról, a Keenan-perről, az Illuminátusokról, a Federal Reserve-ről, a Pénzügyi Zsarnokságról és a mostanra már 160 nemzetből álló szövetségről, mely létrejött, hogy végett vessen az elnyomásnak.

Ez vitathatatlanul a legtitkosabb és legveszélyesebb információ volt a Földön – míg nem a történet elkezdett nyilvánosságra kerülni 2011 novemberében, mikor először hoztak napvilágra kézzelfogható dokumentumokat.

Csak ekkor tudott Benjamin Fulford – a Forbes, a világ legnagyobb üzleti magazinjának Ázsiai-Csendes-óceáni irodájának korábbi vezetője – úttörő munkája bizonyítható, vitathatatlan fizikai bizonyítékokat nyújtani.

Ez a bizonyíték egy per formájában jelent meg, melyről Fulford már több, mint egy éve tudósított és számított rá.

A keresetet Neil Keenan nyújtott be az ENSZ és több más nagy globális játékos ellen. Óriási volt – több, mint 100 oldal hosszú – és szerfelett részletes.

A pert szándékosan úgy indították, hogy a Kennedy-gyilkosság évfordulójára essen, mint kiderült.

EGY RÉGÓTA VÁRT DOKUMENTUM

Hónapokon keresztül Fulford erről a függőben lévő perről beszélt.

A legérdekesebb, hogy azt mondta, mindez a Pentagonban és az amerikai hadseregben a „jó fiúk” teljes támogatását élvezi, valamint egy kb.akkor 57 nemzetből álló szövetség is támogatja – mely mostanra 160-ra nemzetre duzzadt.

Sok ember sztereotípiájával ellentétben, hogy „mind benne vannak”, az igazság az, hogy egy nagyon kicsi csoportja van az „irányítóknak”, akik gyilkosságot, fenyegetést, zsarolást és megvesztegetést alkalmaztak, hogy fenntartsák hatalmukat jóval nagyobb csoportok felett.

LÁSSUNK EGY KIS BIZONYÍTÉKOT

Ha több bizonyítékot szeretnél, a legfontosabb adat, melyet közreadtam evvel a kis csoporttal kapcsolatban a Pénzügyi Zsarnokság megírása után jött – A nagy leleplezés c.cikkem (The Great Revealing – nem fordítottuk le, angolul itt olvasható: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1066-great-revealing – a szerk.megj.) első részében, 2012.július 20-án.

Ott megtalálod, hogy a világ vagyonának 80%-t közvetlenül a legnagyobb/legfelső/top/legbefolyásosabb 737 vállalat termeli meg. Ezt svájci tudósok, többek közt Glattfelder bizonyította. (http://www.newscientist.com/article/mg21228354.500-revealed--the-capitalist-network-that-runs-the-world.html – a szerk.megj.)

Ezt a 737 vállalatot viszont egy csupán 147 vállalatból álló „szuper-entitás” irányítja. 75%-uk pénzügyi intézet.

A legfelső 50 vállalat nevét publikálták. A legmagasabban lévő, legerőteljesebb nevek a listán mind a Federal Reserve bankjai.

A legeslegfelső és legerőteljesebb cég Glattfelderék számítógép-generálta listáján a Barclays Bank.

HŐSIES ERŐFESZÍTÉSEK AZ AMERIKAI IGAZSÁGÜGYI RENDSZERTŐL – ÉS MÁSOKTÓL

A nagy leleplezés c.cikkem volt az én hivatalos bejelentésem a LIBOR-botrányról, több linkkel és hivatkozással teljessé téve. (LIBOR: London Interbank Offered Rate – Londoni bankközi kínálati kamatláb: a vezető londoni bankok által kikalkulált átlagos kamat, melyet más bankoktól való kölcsönzés esetén számolnak fel nekik – forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Libor – a szerk.megj.)

Az Amerikai Igazságügyi Minisztérium a piramis tetején élvő szemet célozta meg.

Hősies erőfeszítéseiknek köszönhetően ma már tudjuk, hogy az összes legnagyobb bank titokban összejátszott egymással.

Mind hazudtak a közvéleménynek a hitelminősítésükről/hitelképességükről – hogy magukhoz csábítsák a befektetőket és még több pénzt csináljanak.

Ez azt jelenti, hogy az összes 600 trillió dollárnyi befektetett érték a világban teljes egészében csaláson és hazugságokon alapszik.

A LIBOR-botrány hatalmas. A letartóztatások már elkezdődtek. Kemény bírságokat szabtak ki a legnagyobb érintett bankok körében. Ez a botrány hamarosan sokkal nagyobb lesz.

KELL NÉHÁNY PÉLDA?

Folytattam a a LIBOR-ral kapcsolatos, és a Federal Reserve bankkartell világ kormányai általi bekerítését taglaló komolyabb hírek gyűjtését.

Amit itt felsorolok, az utóbbi példák a naplómból. Ezek a linkek 2012.október 4.után jelentek meg. A dátumot mindenhol feltüntettem.

Ha bárki azt próbálja bemagyarázni, hogy „semmi sem változott”, és „a háttérhatalom továbbra változatlanul mindent folytathat tovább”, az nem figyel.

Sajnos alig kapnak médiafigyelmet az alább taglalt hírek - de mind nagyon fontosak. Ez egy óriási, nyílt, nyilvános felébredést épít fel – remélhetőleg nagyon hamar.

Kérlek feltétlenül használd ezeket a linkeket gondolatébresztő gyanánt a blogod és online bejegyzéseid számára. Kulcsfontosságúak ezek az információk, mert jelzik a dolgok változását.

(pár gyorsan gyűjtött link, néhány magyar médiában is megjelent cikkel:

http://hvg.hu/gazdasag/20130206_Gigabuntetest_kapott_egy_brit_nagybank_ka

http://hvg.hu/gazdasag/20130206_Liborbotrany_ot_kereskedo_repult_a_Deuts

http://www.metropol.hu/gazdasag/cikk/995298-libor-botrany-hatalmas-birsagot-fizet-az-rbs

http://mno.hu/lapszemle/kartellben-hamisitottak-a-libort-a-bankok-1107897

http://mno.hu/penzpiacok/libor-botrany-14-milliard-frankos-buntetes-a-ubs-nek-1125967

http://mno.hu/lapszemle/senki-nem-torodott-a-vilag-legfontosabb-szamaval-1104664

További érdekes külföldi cikkek általam gyűjtve a következő bejegyzésben! -a szerk.megj.)

LINKEK OKTÓBERBŐL, I.RÉSZ (nem minden link kötődik a pénzügyi botrányhoz, más jellegű „kényes ügyek” is felszínre kerülnek - a szerk.megj.)

10/4: Több százezer tüntető Spanyolországban szinte minden nap

http://www.reuters.com/article/2012/10/04/us-spain-protest-idUSBRE89311J20121004

(Reuters) – A spanyol bíróság csütörtökön ejtett egy rendőrségi ügyet egy múlt heti madridi tüntetés szervezői ellen, mely erőszakba és tucatnyi letartóztatásba torkollott, mondván, hogy az embereknek joguk van a vélemény nyilvánításhoz.

Több százezer spanyol vonul az utcákra szinte minden nap, hogy a megszorítások ellen tüntessen.

10/4, 10/5, 10/6: BBC Szex körökkel kapcsolatos cikkek

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213608/Was-sex-ring-inside-BBC-Jimmy-Saviles-Radio-1-colleague-procured-girls-him.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213621/Claire-McAlpine-A-15-year-old-killed-leaving-diary-naming-DJs-abusers-Disturbing-questions-John-Peel-So-starts-WERE-involved.html

http://blogs.telegraph.co.uk/news/damianthompson/100184007/the-rotten-culture-at-the-heart-of-the-bbc/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213636/Uncle-Jimmy-took-sick-parties-Nephew-tells-childhood-stolen-13.html

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9591246/DJ-Liz-Kershaw-says-she-was-routinely-groped-on-air-at-BBC.html

10/18: Hollywood kreatív könyvelése: 19 millió dolláros film veszteséges 150 millió dollár bevétellel

http://www.techdirt.com/articles/20121018/01054720744/hollywood-accounting-how-19-million-movie-makes-150-million-still-isnt-profitable.shtml

10/18: Martin Sheen és Woody Harrelson a 9/11 Igazság filmben (9/11Truth Film)

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/18/martin-sheen-woody-harrelson-september-morn_n_1981559.html

10/19: Goldman Sachs leleplező könyve elképesztően szörnyű világot mutat be

http://www.huffingtonpost.com/mark-gongloff/greg-smith-goldman-sachs-book_b_1988304.html?utm_hp_ref=business

LINKEK OKTÓBERBŐL, II.RÉSZ

10/19: Savile csak “A jéghegy csúcsa”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9620223/Jimmy-Savile-He-was-the-tip-of-the-iceberg.html

A széleskörű nyomozás Sir Jimmy Savile züllött tevékenységéről újra ráirányította a figyelmet egy lehetséges pedofil körre és egy „eltussolási módszerre” Jerseyben.

10/20: A legfelső és a helyettes vezető az IRS-nél felmondott (Internal Revenue Service – az amerikai adóhatóság, hasonlatos a magyar NAV-hoz – a szerk.megj.)

http://americankabuki.blogspot.co.uk/2012/10/the-first-and-second-in-command-at-irs.html

10/21: Veterans Today – Választási csalás viharának felhői árnyékolják be az elnökválasztási kampányt

http://www.veteranstoday.com/2012/10/21/election-fraud-storm-clouds-loom-over-presidential-race/

10/21: BBC az elmúlt 50 év legnagyobb válságában a Saviel-pedofília elfedése miatt

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2221130/Jimmy-Savile-documentary-BBC-admits-Newsnight-editor-Peter-Rippons-excuses-misleading.html

10/24: Goldman Sachs vezérigazgatója: “Senki nem tudja önmagát – és minket - ostorozni”

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/24/goldman-sachs-cnbc-lloyd-blankfein-video_n_2009878.html

10/24: Szövetségi államügyészek a Bank of America-t több, mint egy milliárd dolláros jelzáloghitel-csalás miatt perlik

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/24/bank-of-america-mortgage-fraud_n_2009791.html

Szövetségi államügyészek egymilliárd dolláros keresetet nyújtottak be a Bank of America ellen szerdán, azt állítva, hogy a bank és annak korábbi Countrywide egysége kitervelt egy jelzálog-formulát, hogy több ezer csalárd, tisztességtelen, és egyébként hiányos jelzáloghitelt adjon el a Fannie Mae-nek és a Freddie Mac-nek.

LINKEK OKTÓBERBŐL, III.RÉSZ

10/25: “A mocsok áradata” szörnyű károkokat okozott a BBC-nek

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9633390/Jimmy-Savile-tsunami-of-filth-has-caused-terrible-damage-to-BBC-says-governing-body-head-Lord-Patten.html

10/25: A BBC reménytelen válságban van

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9633399/Whether-its-the-Hutton-Report-or-Jimmy-Savile-theBBC-is-hopeless-in-a-crisis.html

10/26: A brit ExxonMobil vezetőjét lelőtték

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/was-british-oil-executive-victim-of-a-targeted-assassination-mystery-surrounds-death-of-briton-nicholas-mockford--gunned-down-in-front-of-his-wife-on-a-street-in-belgium-8227474.html

10/26: A rendőrség letartóztatási stratégiát készít elő ahogy a BBC szexuális zaklatási ügye szélesedik

http://www.nytimes.com/2012/10/26/world/europe/savile-inquiry-widens-to-others-at-bbc-reports-say.html?hp&_r=0

LONDON — Azon emberek száma, akik azt állítják, szexuálisan bántalmazta őket Jimmy Savile, egyike Britannia legnépszerűbb televíziós műsorvezetőjének, 200-ról 300-ra nőtt csak az elmúlt héten, és más emberek is vele együtt részt vehettek ebben, mondta csütörtökön a Scotland Yard nyomozást vezető tisztje.

10/29: Mini-Neutron bombák: Egy jelentős darabja a 9/11-es kirakónak

http://www.veteranstoday.com/2012/10/29/mini-neutron-bombs-a-major-piece-of-the-911-puzzle/

10/31: BBC vezetők munkahelyük elvesztésével szembesülnek a Savile-féle pedofília botrány miatt

http://www.guardian.co.uk/media/2012/oct/31/jimmy-savile-bbc-lose-jobs

LINKEK OKTÓBERBŐL, IV.RÉSZ: ERŐTELJES NEGATÍV KATONAI PUCCSKÍSÉRLETET HIÚSÍTOTTAK MEG

10/31: Veterans Today – Amerikai katonaság felkelést szervezett, hogy ledöntse Obamát, kirobbantsa a III.világháborút, és hadijogot-katonai közigazgatást vezessen be

http://www.veteranstoday.com/2012/10/31/press-tv-us-military-planned-mutiny-on-the-bounty-to-topple-obama/

Az Obama kormányzat mind belföldi, mind külföldi katonai bázisokon vészhelyzeti készültségben tartotta az Amerikai hadsereget október 1.óta. Azonban nem volt semmilyen ismert terrorista fenyegetés az Egyesült Államok ellen. Az ellenség „hazai/belföldi”, de származását tekintve messze van az amerikaitól.

Ma Charles M. Gaouette ellentengernagyot „kirúgták” parancsnoki posztjából az egyik anyahajós katonai flotta éléről a három közül, melyek Bremertonba (Washington állam) tartottak, hogy vizsgálat alá helyezzék.

Lehetetlen megfogalmazni, mennyire szokatlan és komoly dolog ez.

Az elhatározás egy a védelmi miniszterrel folytatott párbeszéd után született meg, aki a beszélgetés végén úgy hitte, Gaouette tagja volt egy katonatisztekből álló csoportnak, akik egy „Hét nap májusban”-féle (60-as évekbeli politikai-thriller regény – a szerk.megj.) amerikai kormányzat elleni puccs - arra az esetre, ha Obamát újraválasztják - tervezésének gyanújába keveredtek.

Ez nem puszta találgatás. Tucatnyi kulcsposztban lévő tisztet rúgnak ki, és százával vannak felülvizsgálat alatt, mind közvetlen kapcsolattal a Republikánus párt és az izraeli lobby szélsőséges elemeihez.

A kapott jelentések a Pentagon legfelső szintjéről származnak, és azt mutatják, hogy a kormányzat már hónapok óta tudott ezekről a tervekről...

Ma a katonaság azon kulcsfigurái, akik hűségesebbek Izraelhez és a Wall Streethez, mint az Egyesült Államokhoz, állítólag felkelést terveztek az elnöki választás utánra.

Feladatuk a hatalom megszerzése után egy nagy horderejű terrortámadás elősegítése az Egyesült Államokon belül, valószínűleg egy lopott atomfegyver segítségével, hadijog és katonai közigazgatás bevezetése, katonák Irakba szállítása és Irán megtámadása Szaúd-Arábia és a Perzsa-öböl államainak támogatásával...

Ez a terv, erről tudnak, nemcsak a Védelmi Minisztériumban, de minden hírszerző ügynökségnél, a kitervelőket már mind beazonosították, mind megfigyelés alatt állnak, mert nem voltak elég óvatosak.

Minden itt közölt információ több, mint egy hivatalos forrásból származik...

A tervezett hatalomátvétel és az azt követő hadijog bevezetése egy erőteljesen pénzelt akció több milliárd dollárral.

Az elsődleges lendület az akcióhoz egy hiedelem, mely az ál-keresztény eretnekség tagjaitól ered és megfertőzi az amerikai katonai akadémiákat, mely szerint az Egyesült Államoknak támogatónak és alárendeltnek kell lennie Izrael állama felé.

Az elmúlt három évtizedben vallási szélsőségesek vették át az irányítást a Légierő Akadémiája, Annapolis (haditengerészeti kiképzőbázis – a szerk.megj.) és West Point (hadsereg kiképzőbázisa – a szerk.megj.) felett, homályos vallási hiedelmekre és az Iszlám utálatára tanítva a végzős osztályokat, és egy „apokalipszis kultúra” iránti engedelmességet erőltetve, mely a megelőző nukleáris csapás fontosságát hangsúlyozza, hogy eljöhessen az „idők végezete”, és minden élet kipusztuljon a Földön... (az idők végezetének és minden élet kipuszításának propagálását azért elég túlzónak érzem – a szerk.megj.)

LINKEK NOVEMBERBŐL, I.RÉSZ

11/1: Barclays email-jei az energiaárak manipulálásáról profitcsinálás céljából (270 millió fontos kiszabott bírság – a szerk.megj.)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226592/Barclays-traders-damned-emails-reveal-bragged-rigging-energy-prices-make-profits.html

11/1: A tömeg-média kultúrája támogatja a pedofíliát

http://blogs.telegraph.co.uk/culture/jamesrhodes/100067072/outrage-at-jimmy-savile-conceals-the-fact-that-our-culture-encourages-paedophilia-believe-me-i-know-what-im-talking-about/

11/1: A Barclays kereskedői tervezték, hogy manipulálják az energiapiacot

http://uk.reuters.com/article/2012/11/01/uk-barclays-ferc-manipulation-idUKBRE8A004Z20121101

11/2: George Lucas a Lucasfilm Disneynek való eladásából származó összes 4 milliárd dollárt jótékony célra, mégpedig oktatásra kívánja fordítani (nem tudom, ezt Wilcock miért rakta be a linkek közé, számomra semleges a hír, attól függ, milyen célú és szándékú „alapítványhoz” kerül az összeg – a szerk.megj.)

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/02/george-lucas-donate-4-billion_n_2067145.html?utm_hp_ref=mostpopular

11/2: Magasrangú politikai személy perrel fenyegeti a BBC-t a pedofília állítások miatt

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9651321/Senior-political-figure-threatens-to-sue-BBC-over-paedophile-claims.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, II.RÉSZ

11/2: A Lockheed (egyik legnagyobb fegyvergyár – a szerk.megj.) főnöke kirúgja személyi asszisztensét, hogy „fiatalabb modellre” cserélje

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227069/I-need-trade-younger-model-What-boss-military-giant-told-PA-turned-50.html

11/2: Iskola-igazgatónő durva elutasítása a Savile által bántalmazott lányok iránt

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227086/They-angels-Headmistresss-cruel-dismissal-girls-abused-Jimmy-Savile-claims-told-to.html

11/2: Vezető Thatcher-korszaki politikus pedofil körben vett részt

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226833/Jimmy-Savile-scandal-Newsnight-claims-leading-politician-Thatcher-years-centre-widespread-paedophile-ring.html

A BBC Newsnight műsora feltűnést keltően állította, hogy „vezető politikus a Thatcher-évekből” belekeveredett egy széleskörű pedofil körbe – és rendszeresen erőszakolt meg fiúkat egy gyermekotthonból.

11/2: Leonard Rossiterc tévés legenda most a BBC botrányába keveredett

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227171/Screen-legend-Leonard-Rossiter-accused-performing-sex-act-BBC-staff-tried-rape-18-year-old-TV-extra.html

11/3: Newsnight szerkesztője elutasította, hogy ismét megnyissák a Savile-nyomozást

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227240/Peter-Rippon-Newsnight-editor-refused-reopen-Savile-investigation-decision-leaked-BBC.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, III.RÉSZ

11/3: Top of the Pops producerjei úgy gondolták, Savile gyanús, mégis szerződtették

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227128/Jimmy-Savile-allegations-BBC-producers-doubts-1960s.html

 

11/3: BBC adásában gyerekek zaklatásával kapcsolatos állítások „vezető Tory politikus ellen”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/9652824/BBCs-Newsnight-airs-claims-of-child-abuse-against-leading-Tory-politician.html

A nem-megnevezett politikus állítólag fiatal árvaházi fiúk megerőszakolásában és zaklatásában vett részt egy Wales-ben működő pedofil kör tagjaként az 1970-es és 80-as években.

11/3: Brit nemi erőszakot elkövető politikus megöléssel fenyegette áldozatát, ha az beszél a rendőrségnek

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227548/Tory-rapist-told-hed-kill-I-told-police-Sex-abuse-victim-claims-warned-die-breathed-word-attacker.html

Mr Messham, aki az eset megtörténtekkor a Bryn Estyni gyermekotthonban lakott Wrexham közelében, ezt mondta a Sunday Expressnek: „Újra és újra megtörtént, rémisztő volt. Volt egy csoport pedofi, akik rendszeresen zaklatták a fiúkat a gyermekotthonban.

Egyikük egy régi befolyásos tagja volt a Konzervatív Pártnak, és igen közel állt ahhoz.”

11/4: Telefon-feltörésből származó sms-ek a brit miniszterelnök és Rebekah Brooks (korábbi vezérigazgatója a Rupert Murdoch médiamágnás által birtokolt News Corporation brit napilap részlegének - a szerk.megj.) között

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/04/phone-hacking-texts-brooks-cameron_n_2071694.html

Néhány üzenet (a brit miniszterelnök) Cameron és Brooks között már vizsgálat alá került a nemzeti bizottság által és nyilvánosságra lett hozva, feszengést okozva evvel a brit vezetőnek.

Viszont más szövegek – melyek a vizsgálat szerint nem voltak kapcsolatosak a munkájával – továbbra sem nyilvánosak. Bryant azt állítja, az üzenetek azért nem kerültek nyilvánosságra, mert "érzékiek és kínosak"…

Bryant vasárnap arra ösztönözte Cameront, hogy önként tegye közzé az összes sms-t, melyet Brooks-szal váltott. „Túlteheted magad a kínos pillanatokon, de amin nem teheted túl magad, az az egyes dolgok szándékos titkolása a brit nyilvánosság előtt" - nyilatkozta a jogalkotó a BBC-nek.

11/4: Nagy-Britannia 22 ország kivételével a világ összes országában volt már megszálló

http://www.telegraph.co.uk/history/9653497/British-have-invaded-nine-out-of-ten-countries-so-look-out-Luxembourg.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, IV.RÉSZ

11/5: Romney újra elkövetné Bush hibáit

http://www.huffingtonpost.com/adam-mckay/romney-obama-election-2012_b_2080326.html

11/5: Romney sose hozta nyilvánosságra adóbevallását

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/05/mitt-romney-missing-tax-returns_n_2079903.html

11/6: A szavazatszámláló gép Obama szavazatát Romney-szavazattá változtatta

http://tv.msnbc.com/2012/11/06/machine-turns-vote-for-obama-into-one-for-romney/

11/7: Romney vesztése egy “republikánus Waterloo”

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/07/mitt-romney-election-results-2012_n_2036422.html?ref=topbar

11/8: JP Morgannek sikerült megegyeznie a SEC-kel (Amerikai Értékpapír-piaci és Tőzsdefelügyelet – a szerk.megj.) két jelzáloghitel-vizsgálat kapcsán

http://www.foxbusiness.com/2012/11/08/jpmorgan-reaches-deal-with-sec-staff-on-two-mortgage-probes/

JPMorgan Chase & Co-nek sikerült elvben megegyeznie az Amerikai Értékpapír-piaci és Tőzsdefelügyelet tagjaival, hogy lezárjanak két korábban nyilvánosságra hozott vizsgálatot jelzáloggal fedezett biztosítások kapcsán, nyilatkozta a vállalat egy negyedéves beszámolójában csütörtökön.

A vállalat nem közölte, mennyibe fog kerülni nekik az elszámolás...

A vállalatnak számos más kormányzati vizsgálattal és magánperrel kell szembesülnie, melyek a pénzügyi válságból és 6,2 milliárd dolláros ezévi hitelderivatíva-kereskedési veszteségéből származnak.

LINKEK NOVEMBERBŐL, V.RÉSZ

11/9: Parlamenti képviselők – Biztonságban van bármelyik gyerek is? Lista a pedofilokról a kormányzatban

http://www.no2abuse.com/index.php/blogs/comments/mps-is-any-child-safe-check-this-list-out

11/9: RBS, UBS kereskedőit állítólag letartóztatják a LIBOR-vizsgálat során

http://www.bloomberg.com/news/2012-11-09/rbs-ubs-traders-said-to-face-arrest-in-libor-probe.html

"Az Egyesült Királyság ügyészei egy hónapon belül letartóztatni készülnek az UBS AG (UBSN), Royal Bank of Scotland Group Plc (RBS) és Barclays Plc korábbi kereskedőit és kamatláb manipulátorait a LIBOR-botrányban való érintettségük kihallgatása után, nyilatkozta egy a vizsgálatról tudó illető.

A letartóztatásokat a rendőrség fogja végrehajtani a Nagyszabású Csalások Hivatalának ügyészeinek irányítása alatt a következő hónap során, mondta az illető, aki nem akarta felfedni kilétét, mert az ügy nem publikus.

A letartóztatásokat az Egyesült Királyságban a nyomozás korai szakaszában hajtják végre, lehetővé téve a rendőrségnek és az ügyészeknek, hogy felügyelet alatt kikérdezzék az érintetteket, és elkerüljék a vádakat.

11/9: Frank Rich: A tagadás megfertőzte a GOP-t (a Republikánus párt neve USA-ban, a GOP a Grand Old Party régebbi elnevezésre utal - a szerk.megj.)

http://nymag.com/news/frank-rich/gop-denial-2012-11/

Az, hogy egy reménybeli elnök aki ennyire lazán haudozik, ennyire közel tud kerülni a Fehér Házhoz, a szavazatok 48%-át megnyerve, nem kis teljesítmény.

Az az amerikai gyengeség, amit Romney egyszerre istenített és kihasznált e mutatvány során – az a visszamenőleges szindrómánk, mely szerint bárki aki nyíltan kiáll a színpadra bármit kitalálhat, és legtöbbször megússza a felelőéssegre vonást – nem fog eltűnni vele együtt.

Egy dörzsölt hazudozó nyerhetett volna, és valószínűleg még mindig tudna.

LINKEK NOVEMBERBŐL, VI.RÉSZ

11/10: A BBC vezére posztjának betöltése után két hónappal lemond a pedofília-botrány miatt

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/10/george-entwistle-resigns-bbc-director-general-newsnight_n_2110604.html

George Entwistle, a BBC vezérigazgatója lemondott posztjáról vasárnap, miután egy hírműsor tévesen megvádolt egy politikust gyermekbántalmazás miatt.

Entwistle lemondásával a legrövidebb életű igazgatója lett a BBC történetének. Kevesebb, mint két hónapig volt a cég élén.

11/10: BBC vérfürdő – Még többeknek tanácsos távozniuk

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2231117/Bloodbath-BBC-chief-quits-Sensation-Director-General-George-Entwistle-forced-shoddy-journalism--tipped-go.html

(......)

LINKEK NOVEMBERBŐL, VII.RÉSZ

11/14: Obama elutasítja azt a republikánus tervet, hogy további adócsökkentést nyújtsanak a leggyazdagabbaknak

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/14/obama-tax-cuts_n_2131256.html

11/15: BP (brit olajipari óriás – a szerk.megj.) egyezsége a legnagyobb bűntetőjogi szankció az amerikai történelemben (4,5 milliárd dollár büntetés – a szerk.megj.)

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/15/bp-oil-spill-manslaughter_n_2136063.html

11/19: 70 százaléka a nyugalmazott tábornokoknak hadiipari vállalalatoknál vállal munkát

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/19/defense-contractors-generals_n_2160771.html

11/20: Hogyan vált a LIBOR-ral való játszadozás bevett gyakorlattá

http://uk.reuters.com/article/2012/11/20/uk-libor-fixing-origins-idUKBRE8AJ0MO20121120

11/26: Izraeli védelmi miniszter néhány héttel a választások előtt hirtelen lemond

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/26/ehud-barak-israel-defense_n_2190889.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, VIII.RÉSZ

11/26: Veterans Today – AIPAC: (American Israel Public Affairs Committee – Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága: az amerikai kongresszusban és vezetésben Izraelt támogató lépésekért lobbízó csoport – a szerk.megj.) hóhérok az amerikai kormányzatban

http://www.veteranstoday.com/2012/11/26/press-tv-aipac-decapitators-inside-us-government-intelligence-analyst/

11/27: Yasser Arafat testét exhumálják gyilkosság utáni nyomozás miatt

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2012/11/2012112795443645353.html

11/27: Top Globablist: Az új világrend bajban van

http://www.youtube.com/watch?v=Z6WOg9AQNlI

http://www.infowars.com/brzezinski-populist-resistance-is-derailing-the-new-world-order/

(Egyik korábbi beszédében Lengyelországban, a korábbi amerikai nemzetvédelmi tanácsadó Zbigniew Brzezinski figyelmeztette elitista társait, hogy egy „populista aktivizmus” által vezérelt világszintű „ellenállási” mozgalom a „külső kontroll” ellen az új világrend kiépítése iránti lépések romba döntésével fenyeget - részlet a cikkből – a szerk.megj.)

11/28: Ámokfutó lövöldöző James Holmes azt állítja, „ölésre programozta” egy „gonosz terepauta”

http://www.infowars.com/inmate-james-holmes-told-me-he-was-programmed-to-kill-by-evil-therapist/

11/29: Ajaj! A Leveson-vizsgálat megperzseli Rupert Murdoch-ot

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/29/leveson-report-published-british-media-law_n_2207224.html

Csütörtökön megjelent a régóta-várt brit médiá etikájával és gyakorlatával kapcsolatos jelentés a Leveson-vizsgálatról.

A jelentésben Lord Justice Leveson egy új állami törvény létrehozására szólított fel, mely támogatna egy független szervet, mely a médiát felügyelné, amelynek viselkedése saját elmondása szerint „időnként csak a gyalázatos jelzővel illethető”.

A Guardian nyilatkozata szerint ez lenne az első médiatörvény Nagy-Britanniában 1695 óta.

LINKEK DECEMBERBŐL, I.RÉSZ

12/4: NSA (National Security Agency – Nemzetvédelmi Hivatal - a szerk.megj.) embere kitálal – Amerikában minden e-mail megfigyelés alatt van

http://rt.com/usa/news/surveillance-spying-e-mail-citizens-178/

12/5: Citibank megszüntet 11000 munkahelyet

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/05/citigroup-job-cuts_n_2243975.html

12/5: SEC (Amerikai Értékpapír-piaci és Tőzsdefelügyelet – a szerk.megj.) vizsgálja a Deutsche Bankot 12 milliárd dollár veszteség rejtegetése miatt a válság alatt

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/05/deutsche-bank-12-billion-losses_n_2247360.html

A pénzügyi válság alatt a német bankóriás Deutsche Bank úgy nézett ki, mint egyike azon néhány másik amerikai és európai bankoknak, akik elég erősek voltak, hogy átvészeljék a válságot kimentés nélkül.

A jelentés azt sugallja, ez az erő lehet, csupán káprázat volt.

The Financial Times írta, hogy három korábbi banki alkalmazott azt mondta amerikai felügyelőknek, hogy a bank 12 milliárd dollár hitelderivatíva-veszteséget rejtett el a pénzügyi válság alatt.

Ez talán nem hangzik sok pénznek egy olyan globális bank esetében, mint a Deutsche Bank, de durván kétszer akkora összeg, mint amennyi profitot megkeresett egész 2011-ben.

Korábbi dolgozók szerint ez valószínűleg pont akkora különbséget jelentett, hogy kelljen-e állami kimentést kérnie vagy sem.

LINKEK DECEMBERBŐL, II.RÉSZ

12/6: Rebekah Brooks telefon-feltörése / Kormányzati megvesztegetés bírósági tárgyalása következő szeptemberben lesz

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2243991/Rebekah-Brooks-Andy-Coulson-appear-court-accused-making-corrupt-payments-public-officials.html

12/7: A fősodratú média a 2012-es választások során nem tesz említést a jobboldali hazugságokról

http://www.huffingtonpost.com/dan-froomkin/republican-lies-2012-election_b_2258586.html

…A régóta politikai megfigyelő/elemző Thomas Mann és Norman Ornstein szerint, 2012-ben a kampány tudosítása különösen szerencsétlen kudarc volt, szinte teljesen említés nélkül hagyva az egyetlen legjelentősebb mozzanatát a versenynek:

Név szerint, a radikális jobboldali Republikánus Párt kisiklása és felfordulása/borulása, ami mind a terveiket, mind a valósághoz való viszonyukat illeti.

"Ez a be nem jelentett nagy mozzanata az amerikai politikának” - mondta Ornstein.

LINKEK DECEMBERBŐL, III.RÉSZ – ELSŐ LIBOR-LETARTÓZTATÁSOK

12/11: Első három brit nemzetiségű letartóztatva a LIBOR-vizsgálat során... a neveket nem adták meg!

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/11/libor-manipulation-scandal_n_2276242.html

LONDON, Dec 11. (Reuters) – Nagy-Britannia Nagyszabású Csalások Hivatala (SFO) és a londoni rendőrség már megtette az első letartóztatásokat a világszintű vizsgálat részeként, melyet a bankközi kínálati kamatláb manipulálása kapcsán végeznek, mely botrány megrengette a banki szektort.

Az SFO kedden azt nyilatkozta, hogy három brit férfi, egy 33, 41 és 47 éves, egy londoni rendőrőrsre lett szállítva korán reggel kihallgatásra, miután három ingatlant átkutattak....

"A három férfi mind brit nemzetiségű, akik jelenleg az Egyesült Királyságban laknak” - mondta az SFO egy rövid nyilatkozatában....

Tucatnyi embert rúgtak ki a bankok, illetve vannak átvilágítás alatt a LIBOR-hoz hasonlatos mutatók vizsgálata folytán, mely körülbelül 550 trillió dollárnyi hitel és pénzügyi szerződés alapját képezi.

A nyomozásban jártas források szerint júliusban felügyelők és ügyészek az Egyesült Államokban és Európában rászálltak egyéni kereskedőkre és a letartóztatások hamarosan várhatóak.

LINKEK DECEMBERBŐL, IV.RÉSZ

12/13: Európai Bíróság elmarasztalja a CIA-t...

http://www.ksl.com/?nid=235&sid=23366931

12/14: UBS 1 milliárd dolláros büntetéssel szembesül a LIBOR-manipulációs botrányban – Más bankok is nagy bajban vannak

http://in.news.yahoo.com/ubs-faces-1-billion-fine-libor-rigging-source-180122647--sector.html

LONDON (Reuters) – A svájci UBS bank körülbelül 1 milliárd dolláros büntetéssel szembesül következő héten a LIBOR-mutató manipulálásának rendezéseként, nyilatkozta egy az ügyben jártas személy csütörtökön.

Egy ekkora nagy büntetés több, mint kétszerese a 450 millió dolláros bírságnak, melyet a brit Barclays bankra szabtak ki júniusban amerikai és brit felügyelők – és a harmadik jelentős amerikai bírság, mely nagy európai bankokat ér ezen a héten.

A HSBC-re kedden 1.92 milliárd dolláros bírságot szabtak ki amerikai hatóságok pénzmosás miatt, mely a valaha eddigi legnagyobb banki bírság...

Mindez egy nappal azután történt, hogy egy másik londoni székhelyű bank, a Standard Chartered, beleegyezett, hogy 327 millió dollárt fizessen az Irán, Szudán és más államok ellen szóló amerikai szankciók megszegése miatt, a korábbi hasonló áthágások miatti 340 millió dolláros bírságon felül.

A Deutsche Bankra, mely Németország zászlóshajója a hitelezésben, szerdán körülbelül 500 német adóellenőr és rendőr csapott le, akik öt főt tartóztattak le egy széndioxid-engedélyekkel való kereskedésből fakadó adócsalási vizsgálat során.

A brit Royal Bank of Scotland [RBS] ugyancsak hamarosan egyezségre jut a LIBOR-manipuláció kapcsán.

EGYMÁS ELLEN FORDÍTANAK BENNÜNKET – HOGY TOVÁBBRA IS ÖSSZEZAVARJANAK

Őszintén szólva döbbenetes, hogy mindaz a sok világrengető esemény, melyeket az imént megosztottam veletek, még nem idézett elő egy tömeges „fordulópontot” a közvéleményben.

A politikát arra használták, hogy annak manipulációival egymás ellen fordítsák az amerikaiakat.

Az egyik hagyományos stratégia a nagyszabású kísérlet egy „faji háború” indítására Amerikában, úgy bemutatva az összes feketét, mint élősködőt a fehérek kemény munkájával megtermelt pénzen.

Ez a kampány nyíltságában és merészségében meglepő új szinteket ért el a 2012-es választáson – de nem hozta a kívánt eredményeket........

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr405082948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexRuss 2013.02.16. 09:19:27

Ez rengeteg munka lehetett, köszönjük...üdv, és köszönet!

Smaly7 2013.02.16. 19:40:03

Aztaaaa... amíg a végéig görgettem, megfájdult az ujjam és csapágyas lett az egeremen a görgő... :))) Ezer köszönet!!!! :))))

pem 2013.02.18. 11:38:05

Igen!! Szóhoz sem jutok...Hála!!!

zazuma 2013.02.23. 19:37:52

@Smaly7:
A csapágyas görgős egér nagyon tetszik!:) Tényleg hosszú....

foreign affair 2013.02.23. 22:31:41

Zsebből-zsebbe megy a pénz, annyit látok.

A "Standard Chartered" ügy pedig szomorú.