2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

Folytatás - Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot

2013.02.16. 03:04 Benedictus89

Sajnos úgy látom, a blog.hu nem képes ekkora írást egy bejegyzésbe sűríteni, de ez csak publikálás után tűnt fel... bocsánat a kellemetlenségért!

Itt a folytatás:

 

Folytatás - Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot - 

írta: David Wilcock

megjelent: 2012.december 16.

fordította: Benedictus

......AZ ELLENSÉG BELÜL VAN

Ahelyett, hogy egymás ellen fordultak volna, a tömegek számára fokozatosan, egyre jobban és jobban nyilvánvalóvá vált, hogy valós probléma nem a 99%-kal van – hanem a világ leggazdagabb 1%-val, és azok hatalmuk megőrzése érdekében tett lépéseikkel.

A legmeglepőbb mulasztás a 2012-es választásoknál véleményem szerint az, hogy egy árva szó nem esett a 26 milliárd amerikai dollárról, melyet a FED fizetett ki a saját bankjainak – melyek közül sok tengerentúli.

Mint ahogy a Pénzügyi Zsarnokságban felfedtem, Ron Paul és Alan Grayson kongresszusi tagok és Robert Byrd szenátor sikeresen végigvitt egy törvénytervezetet, mely a FED auditálását célozta meg.

Az eredmény abszolút sokkoló volt – és alig kapott bármi figyelmet is a fősodratú médiában.

MIFÉLE KÖLTSÉGVETÉSI HIÁNY?

A politikusok imádnak azon csámcsogni, hogy mennyire fontos „csökkenteni a költségvetési hiányt” - mintha Amerika most nem azért lenne ekkora pácban, mert több trillió dollárral tartozik idegen bankároknak...

(itthon is ismerős a mese:

http://www.youtube.com/watch?v=qTsJYmSBjIo

http://www.youtube.com/watch?v=lfPw_bASkjA

http://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s

- a szerk.megj.)

A költségvetési hiány állítólag valami homályos, fenyegető, látszólag megoldhatatlan probléma.

Ron Paul rámutatott, hogy semmi nem kerül olyan sokba, mint a burjánzó hadiipari vállalatok – és láthatóan ki is taszították a 2012-es republikánus elnökválasztási kampányból.

Ezek az adósságok teljesen hamisak. Csaláson alapszanak. A hiány egy mese.

Ez igencsak nagy nézőpontváltást jelent – tekintetbe véve, hogy generációkon keresztül ugyanazokkal a hazugságokkal ámítottak bennünket.

Az igazság az, hogy több, mint elég vagyon áll rendelkezésre, hogy kifizessünk minden adósságot. Csupán eddig ehhez a vagyonhoz nem volt szabad hozzányúlni.

LOPOTT ARANY

Jóval a kereset (a Neil Keenan-féle per -a szerk.megj.) benyújtása előtt Benjamin Fulford jelezte, hogy a „jófiúk” a Pentagonban egy egyre növekvő nemzetközi szövetséggel működnek együtt, hogy legyőzzék a FED-et – és a mögötte álló kiskirályokat.

Ezzel együtt nyilvánosságra hoznának sok „rejtett” és titkosított technológiát, mely elhozhatná számunkra a tiszta energiát – nagyon olcsón, és minimális környezeti kárral.

A legfontosabb, hogy ez a per világgá kürtölné az egész világból összelopott óriási mennyiségű aranyat, melyet „letétbe” helyeztek a FED-nél.

A legtöbb ember azt hiszi, csak kb.140000 tonna arany létezik a világon – ami kb.egy olimpiai-méretű medencének felel meg. Nyilvánvaló hiánya teszi oly értékessé.

Az igazság, ahogy Neil Keenan megtudta az „Idősektől” Ázsiában, hogy 2,5 millió tonna arany lett ellopva vagy átadva a FED-nek fegyveres kényszerítés hatására – kezdve az 1920-as évektől.

85 százalékát ennek az aranynak elvették az ázsiai országoktól.

A legtöbb arany eredetileg a Kínán, Kambodzsán, Laoszon és Thaiföldön áthaladó hatalmas aranykereskedelmi hálózatból lett kinyerve, amely titokban maradt amióta csak felfedezték – immár évszázadok óta.

A KÖTVÉNYEK

Egy 1921-es titkos megegyezést követően a FED megalkotta a BIS-t (Nemzetközi Fizetések Bankja – a szerk.megj.) Az Egyesült Államokon kívül minden más ország számára illegálissá vált, hogy aranyat birtokoljon.

Az összes aranyat át kellett nyújtani és „letétbe” helyezni a FED-nél. Akik nem voltak hajlandóak erre, ellopták tőlük.

A japánok igazi ipari méretekben rabolták a kínai aranyat a késői 1920-as évektől kezdve az 1930-as évekig – ezt ma "Golden Lily" hadműveletként ismerjük.

Az arany eredeti birtoklóinak azt mondták, 60 év után visszakaphatják. Cserébe Federal Reserve kötvényeket kaptak biztosítékként. Azt mondták, ezek a kötvények „ugyanolyan jók, mint az arany” és beválthatóak.

Továbbá tudtukra adták, hogy aranyuk átadása ennek a titkos nemzetközi banki rendszernek világbékét és jólétet fog teremteni.

NINCS VALÓS ÉRTÉK

Egyetlen FED-kötvény sem, melyet egészen mostanáig láttam vagy publikáltam, sem későbbi, mint az 1934-es széria. Ez megtévesztő, mert 1934-es szériájú kötvényeket egészen mostanáig nyomtatnak és kibocsátanak.

Szándékos hibákat kreáltak a kötvényeken, melyeket az ázsiaiak nem vettek észre, mivel nem angol volt az anyanyelvük. Ezeket a hibákat arra használták, hogy hiteltelenítsék a kötvényeket, mint hamisítványok, amennyiben bárki megpróbálná beváltani azokat.

Elképesztő számú bennfentes fényképet mutattam be a Pénzügyi Zsarnokság c.könyv hosszúságú kutatásomban 2012.februárjában.

Az ázsiaiak rádöbbenve, hogy a kötvények értéktelenek, hatalmas mennyiségű valutát is kaptak – sok különféle országból.

Szó szerint egész raklapoknyi púposra pakolt pénzről beszélünk.

Azonban ez a valuta is értéktelen.

A sorszámok a bankókon nem részei a regisztrált pénzügyi rendszernek.

Ezért ha megpróbálnád beváltani őket, azonnal pénzhamisítónak kiáltanának ki – majd lecsuknának és bebörtönöznének.

NÉHÁNY KÉP

Neil Keenan forrásai a Sárkány Családban (Dragon Family) bőségesen küldtek fotókat a pénzhalmokról amiket küldtek nekik – valamint a FED-kötvényekről, azok dobozairól és ládáiról.(a pénzhalmok és az aranyak fotóit leszedte Wilcock, mert azok nem voltak eredetiek, mint később kiderült Keenantól, azokat az ő egyik társa – Keith Scott - szolgáltatta aki azóta lebukott hátsó szándékával és már nem dolgozik velük – a szerk.megj.)

(....)

Ha valaki megpróbálná hamisítani mindezt (a kötvényeket és azok ládáit stb. - a szerk.megj.), igen nagy időt, energiát, és pénzt kellett, hogy belefektessen.

(....)

Most, első alkalommal megmutatom a többit képet is – mely majdnem duplája az eredeti mennyiségnek.

(Az alábbi eredeti cikk linkjén láthatóak a képek a szöveg közt, nem másoltam be őket egyenként mert az még több időt vett volna igénybe és további formázási feladatokat jelent, valamint lassítja az oldal betöltését : http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1097-russiantv – a szerk.megj.)

OLASZ RENDŐRSÉG 6 TRILLIÓ DOLLÁRNYI KÖTVÉNYT FOGLAL LE ZÜRICH-BEN – A PÉNZÜGYI ZSARNOKSÁG MEGJELENÉSÉVEL EGY NAPON

Svájcban három FED-es „anyadoboz” összesen 6 trillió dollárnyi névértékben került lefoglalásra Zürich-ben az olasz rendőrség által – nyolc nappal azután, hogy először publikáltuk a Pénzügyi Zsarnokságot 2012.február 9-én.

Ez az alábbi Bloomberg cikk bemutatta az egész sztorit 2012.február 17-én – ami véletlen pont egy napra esett a Pénzügyi Zsarnokság kutatás utolsó részének megjelenésével.

(...)

http://www.bloomberg.com/news/2012-02-17/italy-police-seize-6-trillion-of-fake-u-s-treasury-bonds-in-switzerland.html

Olasz maffiaellenes ügyészek azt nyilatkozták, hogy rekord összegű 6 trillió dolláros, állítólag hamis Amerikai Kincstári kötvényeket foglaltak le, mely mennyiségét tekintve majdnem Amerika államadósságának felét teszi ki.

A kötvényeket három megviselt biztonsági tároló dobozba rejtve találták meg Zürichben, nyilatkozták e-mail-ben az ügyészek Potenza déli városából.

Az Amerikai Nagykövetség Rómában megvizsgálta az 1934-es államkötvényeket, melyek névértéke darabonként 1 milliárd dollár volt, és ezt nyilatkozták egy üzenetben a Twitteren: „Köszönjük az olasz hatóságoknak a 6 trillió dollárnyi hamis kötvény lefoglalását”.

HAMISÍTVÁNY? MIÉRT NEM NÉZED MEG ÉS DÖNTÖD EL MAGAD?

A kötvényeket „hamisítványként” kezelték, de nagyon hasonlóan néztek ki azokhoz, melyeket a mi bennfenteseink nyújtottak napokkal korábban. A legtöbb kép még sehol se jelent meg, amíg nem publikáltam a Pénzügyi Zsarnokságot.

David Wilcock szereplése az orosz dokumentumfilmben a REN-TV-n:

(jelenleg még nincs hozzá semmilyen felirat)

I.rész:

https://www.youtube.com/watch?v=JI2_q4lG2PI

II.rész:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JI2_q4lG2PI

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr795082952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vonzás 2013.02.18. 16:51:06

Úristen Benedictus !! Ez hatalmas munka. Nagyon köszönjük Neked.

zazuma 2013.02.20. 19:54:20

Óriási munka valóban! Én is köszönöm!