2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

Hírek a nagyvilágból

2013.02.16. 03:21 Benedictus89

 

Hírek a nagyvilágból

fordította: Benedictus

David Wilcock sajtóból szedett cikkein felbuzdulva (előző bejegyzés!) én is gyűjtöttem pár hírt és érdekes cikket, és a jobb átláthatóság kedvéért úgy döntöttem, külön bejegyzésbe írom. Korábban is terveztem már hasonlót, viszont több más fordítás – és bevallom, a feladat nagysága is, hisz még több hónapra visszamenőlegesen el lehetne készíteni – is időmet és kedvemet szegte. Tudom, nem minden cikk jelent egyértelmű „pozitív előrelépést” és „jó irányú változást” , mégis igyekeztem úgy válogatni, hogy egymás mellett állva, együtt olvasva jelzésértékűek legyenek. Ha más értelme nem is volt ennek, legalább láthatóan ennyi van: már nem csak az alternatív média oldalai, hanem a „nagyok” is elkezdtek olyan tartalmakat megjelentetni, olyan témákat felhozni, amelyek eddig tabuk voltak, vagy csupán „összeesküvés-elméleteknek” számítottak. Illetve olyanok is megszólalnak, akiknek eddig tilos volt, és eddig sérthetetlennek vélt személyek, vállalatok, társaságok is kisebb-nagyobb mértékben felelősségvonásra kerülnek, elmarasztalják őket, nyíltan megkérdőjelezik a tevékenységüket/tekintélyüket, perbe fogják őket, nagyító alá kerülnek stb. Valami globális szinten történik ez biztos. Többnyire külföldi hírekből kiemelt lényegesebb fordításokat láthattok linkkel az eredetire mutatva. Íme további saját gyűjtésű külföldi cikkek és kiegészítéseim:

2013/02/09 – Befolyásos westminsteri bizottság készül átvilágítani a királynő pénzügyeit

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/9859194/The-Queens-finances-to-be-investigated-by-powerful-Westminster-committee.html

2013/02/08 – Róma ügyésze indítson nyomozást a Bilderberg-csoport ellen politikusok korrupciójával és üzletelésével kapcsolatos állítások miatt

http://americankabuki.blogspot.hu/2013/02/public-prosecutor-of-rome-to.html

olaszul: 2013/02/01 :

http://www.abruzzo24ore.tv/news/Marra-denuncia-Mario-Monti-e-il-Bilderberg-a-Roma/110781.htm

2013/02/06 - Federal Reserve, DOE (Department of Energy – Energiaügyi Hivatal – a szerk.megj.) megerősítette, hogy hackerek törtek be a szervereikbe és loptak el adatokat

http://www.eweek.com/security/federal-reserve-doe-confirm-hackers-breached-servers-stole-data/

Amerikai banki és energia vállalatok képviselői megerősítették, hogy több különálló esetben hackerek törték fel rendszereiket, és több száz fiók/profil-adatot loptak el.

Február 3-án, egy csoport mely állítólag az Anonymoushoz köthető, a Pastebin oldalon azt állította, hogy megtámadtak egy szervert a Federal Reserve-nél, mely felügyeli a banki rendszert az Egyesült Államokban, és megkaparintották 4000 banki vezető személyi adatait. A pénzintézet megerősítette, hogy a hackerek egy hibát használtak ki, és adatokat loptak el.

2013/02/06 – Óriási győzelem a fluorid ellen Ausztráliában

http://www.ascensionwithearth.com/2013/02/huge-victory-against-fluoride-in.html

(NaturalNews) Közel 200000 ausztráliai mentesült az egészségügyi rabszolgaság alól - mely nem más mint a fluorid mesterséges hozzáadása a vízhez - egy jelentős kormányzati módosításnak köszönhetően. Az ausztráliai Queensland Liberális Nemzeti párti önkormányzata (The Liberal National Party - LNP) nemcsak, hogy 14 millió dollárt spórolt meg így a költségvetéséből, melyet eddig fluoridozásra költöttek, de egyben megengedte a helyi tanácsoknak, hogy maguk döntsék el, hogy akarnak-e fluoridoztatni, egy döntés, mely máris az északon található Cairns városát arra sarkallta, hogy felhagyjon a fluoridozás programjával.

Még ehhez kapcsolódóan:

Települések listája, melyek 2010 óta felhagytak a víz fluoridozásával

http://www.fluoridealert.org/content/communities_2010/

Települések listája, melyek 1990 óta felhagytak a víz fluoridozásával

http://www.fluoridealert.org/content/communities/

2013/02/02 – Amerikai Titkosszolgálat igazgatója Mark Sullivan nyugdíjba vonul

http://www.presstv.ir/usdetail/286807.html

Titkosszolgálati igazgató Mark Sullivan pénteken jelentette be nyugdíjba vonulását közel három évtizednyi karrier és hét évnyi igazgatóság után az ügynökség élén, mely felelős az elnök, alelnök és a látogató idegen méltóságok védelméért.

A döntés majdnem egy évvel Obama elnök áprilisi kolumbiai látogatása idején történt prostitúciós botrány után született.

...a szóvivő szerint távozásának okát nem határozta meg.

2012/02/01 – Vége a svájci adóparadicsomnak

http://rt.com/business/news/swiss-tax-haven-over-226/

Svájc mostantól hozzájárul ahhoz, hogy nemzetközi adóhatóságoknak adatokat nyújtson olyan bankszámlákról, melyek tulajdonosai külföldiek, akik hazájukban kerülik az adózást.

Közös erőfeszítések az EU, az USA és sor másik ország által oda vezettek, hogy Svájc új banki törvényeket vezet be február 1-jén. Az új szabályozás már engedélyezi külföldi adóhatóságoknak, hogy csoportos kérelmeket nyújtsanak be állampolgáraik bankszámlaadataival kapcsolatban. Bankok, névleges számlatulajdonosok, ügynökök vagy vagyonkezelők immár kötelesek lesznek kiadni az információt.

2013/01/28 – Olasz ügyész Bilderberg-csoporttal és CIA-val hozza összefüggésbe a hetvenes és nyolcvanas évek Olaszországában történt mészárlásokat

http://www.theglobalistreport.com/bilderberg-group-cia-massacres-in-italy/

Ferdinando Imposimato szerint, aki egy korábbi ügyész aki az olasz maffia után nyomozott és egyben tiszteletbeli tagja az Olasz Legfelső Bíróságnak, egy könyv megjelenésének alkalmával mondott beszédében először jelentette ki, hogy a Bilderberg-csoport volt felelős a hetvenes és nyolcvanas évek Olaszországában politikai aktivisták lemészárolásáért.

.... hozzátette, hogy a CIA és a Bilderberg-csoport együttműködésben dolgoztak, hogy destabilizálják az olasz poltikai struktúrát a hetvenes és nyolcvanas években.

2013/01/28 - Hagel figyelmeztette Obamát, hogy a Pentagon bajkeverő szélhámosai irányítják az új világrendet

http://www.businessinsider.com/hagel-warned-obama-about-out-of-control-pentagon-new-world-order-2013-1#ixzz2JJ6mEU9Q

Ahogy Chuck Hagel támogatást gyűjt kinevezéséhez, hogy ő legyen a védelmi miniszter, Bob Woodward közzétett egy történetet egy fehér házi látogatásról, melyet a korábbi szenátor még 2009-ben tett.

The Washington Post írja:

Egy kijelentés szerint, melyet Hagel mondott, és itt jelenik meg elsőként, azt mondta Obamának: „Olyan időket járunk, mikor létezik egy új világrend.” „Nem áll irányításunk alatt. Mindent meg kell kérdőjeleznie, minden feltételezést, mindent amit (a katonaság és a diplomaták) mondanak Önnek. Minden feltételezés, ami 10 éves már elavult. Meg kell, hogy kérdőjelezze a szerepünket. Meg kell, hogy kérdőjelezze a katonaságot. Meg kell, hogy kérdőjelezze, mire is használjuk a katonaságot.”

2013/01/28 – LAURENT LOUIS belga parlamenti képviselő kiáll a Mali elleni háború ellen, és lerántja a leplet a nemzetközi újragyarmatosító tervről

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WkzXTgslFNE

2013/01/25 – Amerikai bankokat a 9/11 óta történt legnagyobb méretű pénzkivétel rázza meg

http://rt.com/business/news/us-major-deposit-withdrawal-740/

Az amerikai Federal Reserve jelentős a nemzet bankszámláiról történő készpénzfelvételről számolt be. A pénzügyi rendszer még nem tapasztalt ekkora mértékű pénzkiáramlást a 9/11-es támadás óta.

2013/01/19 – Facebook-demokrácia: Izraeliek „megosztják” szavazataikat a palesztinokkal

http://rt.com/news/israeli-donate-vote-palestinian-309/

Egy csúcs-technológiás civil engedetlenségi kezdeményezés keretében több ezer izraeli civil adományozza oda szavazati jogát palesztin szomszédainak a következő parlamenti választásokon a Facebook segítségével.

A politikai kezdeményezésnek, melynek neve Valódi Demokrácia (Real Democracy), eddig több, mint 1400 követője van, és lehetővé teszi izraeliek számára, hogy „odaadományozzák” szavazataikat a palesztin ügy érdekében, lehetőséget adva másodosztályú polgár honfitársainknak, hogy részt vegyenek a választásokon kedden.

A kezdeményezés alapítója kampányukat így nevezi: „civil engedetlenség az izraeli választások nem-demokratikus természete ellen... egy olyan kormányzati választás ellen, mely négy millió palesztint irányít szavazati jog nélkül” - idézi a The Guardian.

2013/01/16 – UFO-k a Holdon: Tudósok, asztronauták és YouTube felhasználók különös észlelésekről számolnak be (VIDEÓ)

http://www.huffingtonpost.com/2013/01/16/ufos-on-the-moon_n_2482840.html

Az emberek azt állítják, hogy UFÓ-kat videóznak le az égen. Emellett szokatlan kinézetű tárgyakat is észrevesznek a NASA Nemzetközi Űrállomásának kamerás közvetítésein.

Az International Business Times szerint most már egyre több egyén tart ki amellett, hogy saját teleszkópjuk és kameráik segítségével UFÓ-kat fedeznek fel a Hold körül.

2013/01/23 – Központi banki tevékenység „más emberek aranyával” : Egy 368 milliárd dolláros kincsestár Lower Manhattanben

http://rt.com/news/gold-manhattan-new-york-594/

Németország hazatelepíti aranytartalékait a new yorki Federal Reserve-ből. A döntés zűrzavart okozott az aranypiacon. De ez csupán csak a jéghegy csúcsa.

A NY Fed szerint 2012-ben körülbelül 530000 aranytömb körülbelül 6700 tonna mennyiségben volt tárolva a FED Lower Manhattani páncéltermeiben.... (...)

A teljes értéke a new yorki FED 6700 tonnás arany készletének megdöbbentő 368,5 milliárd dollár Azonban a NY FED szerint: "Mi nem birtokoljuk az aranyat. Csupán letétkezelők vagyunk." ....(...)

Az arany több, mint 60 független ország és néhány szervezet számára van„széfben tárolva”. Közel 98%-a az aranytömböknek, amiket a NY FED lower manhattani páncéltermeiben tárolnak, a FED szerint független államok központi bankjaihoz tartozik ....(...)

Németország központi bankja összesen 3400 tonna aranyat birtokol. Korábbi jelentések szerint döbbenetes 69%-a van az aranytömböknek (konkrétan 2346 tonna) a NY FED-nél őrizetben.... (...)

A Bundesbank bejelentette, hogy hazatelepíti "az összes 374 tonna Banque de France-nál tárolt (11%-a a teljes készleteknek), és 300 tonna New York FED-nél tárolt aranyát, így csökkentve az Amerikában tárolt aranyból való részesedését 45-ről 37%-ra"... (...)

Pénz és nemzeti szuverenitás

Amerika egypólusú világa múlik az amerikai dollár fenntartásán, mint nemzetközi tartalék valuta. Az amerikai egyeduralom a monetáris ügyekben támogatást élvez a több, mint 100 ország számára az USA-ban őrzött aranytömb-készletek által.

Aranytömbök helyett a központi bankok (az amerikai kivételével) papírpénz formájú amerikai dollárt tárolnak „tartalékként”. A nemzeti illetékesség alá tartozó aranytartalékok központi szerepet kapnak a monetáris politika függetlenné tételében, anélkül, hogy a FED-től kéne függeni, mely a nemzet aranytömbjeit a lower manhattani páncéltermében tárolja.

A nemzeti szuverenitás megköveteli az NY FED-nél őrzött aranytömbök hazaszállítását. A minden pénzügyi tranzakció mögött álló hatalom és biztosíték nagyrészt az NY FED-nél koncentrálódik, nem pedig az ott letétbe helyezett arany tulajdonosainál.

Kövesd Németország példáját. Hozd haza az aranyad.

2013/01/09 – Lengyelország kitiltja a genetikailag módosított magvakat

http://www.wakingtimes.com/2013/01/08/poland-bans-genetically-modified-crops/

2013/01/10 – India törvénybe iktatja a genetikailag módosított ételeken a kötelező jelölést

http://www.blacklistednews.com/India_Signs_Mandatory_GMO_Labeling_into_Law/23525/0/38/38/Y/M.html

Más nemzetek számára kijelölve az utat, hogy hasonló szabályozásokat vezessenek be és informálják a fogyasztókat, valójában mit is tesznek a szájukba, a genetikailag módosított organizmusokat (GMO) tartalmazó termékek megjelölése Indiában immár törvény által előírt. Az ország Fogyasztóügyi Minisztere 2012.június 5-én jelentette be, hogy minden GMO-t tartalmazó csomagolt ételt kötelező jelleggel címkézni kell 2013.jan.1-jétől, különben jogi eljárást indítanak.

2013/02/07 – UKIP (United Kingdom Independent Party – Egyesült Királyság Független Pártja) Nigel Farage: Az EU egyre inkább a háborúról szól – 2013.febr.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m7PEvIlUcVo

2013/01/31 – LA (Los Angeles) Katolikus érseke nyilvánosságra hozza a papok zaklatási aktáit

http://jhaines6.wordpress.com/2013/02/01/la-catholic-archdiocese-releases-priest-abuse-files/

(Reuters) – Több évnyi jogi csatározás után a Los Angeles katolikus érseke kedden nyilvánosságra hozta a gyerekmolesztálással vádolt papok aktáit, és menesztett posztjából egy magas rangú papot, akinek köze volt a zaklatások elhallgatási kísérleteihez.

Az érsek továbbá azt nyilatkozta, hogy a menesztett pap korábbi felsőbb segédje is lemondott.

(....)

A több ezer oldalas aktákat több, mint egy héttel egy másik 14 papot érintő magánper egyházi feljegyzéseinek titkosítási feloldása után hozták nyilvánosságra, rámutatva, hogy az egyházi tisztviselők a molesztálások eltitkolását tervezék a hatóságok elől már 1987-ben.

2013/01/20 - UFO a washingtoni emlékműnél

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0drMT6bOpGY

2013/01/13 – Milliomos bankárok magánrepülő-balesetben haltak meg: Tragédia történt, ahogy egy brókereket üzleti útra szállító gép lezuhant közvetlen felszállása után Texasból

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=266241

Egy három utah-i banknak dolgozó embert szállító magángép rejtélyes körülmények között lezuhant Texasból való felszállása után vasárnap, mindhármuk halálát okozva – nyilatkozták a hatóságok.

2013/01/06 – A svájci Wegelin bank bezárhat a bűnös ítéletet követően

http://americankabuki.blogspot.hu/2013/01/swiss-bank-wegelin-to-close-after.html

Wegelin & Co, a legrégebbi svájci magánbank azt nyilatkozta csütörtökön, hogy több, mint két és fél évszázadnyi működés után végleg bezárhat, miután beismerte bűnösségét gazdag amerikaiak titkos számlákon keresztüli adócsalásának támogatása kapcsán.

2012/12/30 – A bedőlt izlandi bank vezetőit letartóztatták csalásért

http://www.reuters.com/article/2012/12/28/iceland-crisis-idUSL5E8NS4TN20121228

Egy a 2008-as pénzügyi válság során bedőlt izlandi bank két korábbi vezetőjét börtönre ítélték pénteken, egy 53 millió eurós kárt okozó csalás miatt, az első jelentős válsághoz köthető izlandi bankárok tárgyalása során.

2012/12/30 - Irán: A rendőrség még több letartóztatást jelent be a valuta válság körül

http://www.payvand.com/news/12/dec/1272.html

Ma, december 30-án nyilatkozták rendőrségi tisztviselők, hogy 88 embert tartóztattak le arany és külföldi valuták illegális és bűnténynek minősülő kezelése miatt, jelenti a Fars News Agency.

2012/10/29 – 700 tonna aranyat szállító teherhajó tűnt el az Okhotski-tengernél Oroszország partjainál

http://www.silverdoctors.com/breaking-cargo-ship-carrying-700-tons-of-gold-vanishes-in-sea-of-okhotsk/

Egy 700 tonna aranyat szállító teherhajó eltűnt múlt vasárnap az Okhotski-tengeren. A vészjeladót múlt vasárnap aktiválták, de az orosz mentőalakulatoknak nem sikerült megtalálniuk a roncsokat vagy a túlélőket.

2013/01/02 – 10 millió dollárnyi ezüsttömböt szállító teherautó borult fel NY állam északi részében

http://www.silverdoctors.com/truck-carrying-10-million-in-silver-bars-crashes-in-upstate-ny/#more-19588

http://www.wbng.com/news/video/Truck-Carrying-Silver-Crashes-183797061.html

Egy a new yorki Rochesterből Queens-be tartó teherautó hétfőn felborult a 81-es autóúton 10 millió dollárt érő ezüsttömb szállítmányával együtt. A teherautó és a 10 millió dollárnyi ezüst az autóút árokba csúszott, szétszóródva az úton.

2013/01/14 – Titkos papírok mutatják a királyi család törvénytervezetek fölötti vétójogának kiterjedtségét

http://www.guardian.co.uk/uk/2013/jan/14/secret-papers-royals-veto-bills

A királynő beleegyezését egy sor törvénytervezet kapcsán kikérték, beleértve a birtokait érintőeket. Növekvő aggodalommal figyelik a parlamentben a királyi család törvénykezésben betöltött szerepének hiányos átláthatóságát.

A királynő és a Károly herceg új törvények feletti titkos vétóerejének kiterjedtségéről lerántották a leplet, miután a Downing Street elvesztette a harcot, hogy titokban tartsa az alkalmazásával kapcsolatos információkat.

A Miniszterelnöki Hivatal ügyvédei által elkészített Whitehall-papírok mutatják, hogy összesen legalább 39 törvénytervezet volt kitéve a királyi család legjelentősebb tagjainak alig ismert hatalmának, hogy jóváhagyjanak, vagy blokkoljanak új törvényeket. Azt is felfedik, hogy ezt a hatalmat arra használták fel, hogy aláássanak olyan benyújtott törvényjavaslatokat, melyek az ország háborúba vonulásával kapcsolatos döntéseket érintenek.

2013/01/07 - Lord Strathclyde hirtelen távozása beárnyékolja a koalíció újraindítását

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/lord-strathclydes-sudden-departure-casts-shadow-over-relaunch-8441247.html

A Konzervatív párt egyik legrégebb óta szolgáló – és leghosszabb nevű – politikusának politikai pályafutása ma ért véget, mikor Lord Strathclyde lemondott a Lordok Házának vezetői posztjáról.

A meglepő lépés kapcsán Thomas Galloway Dunlop du Roy de Blicquy Galbraith, másik nevén II.Strathclyde báró elmondta, hogy szeretne visszatérni a magánszektori karrierjébe, és „hogy az életem más területeivel és érdeklődési köreivel foglalatoskodjak“.

Távozása a Konzervatívok legelső székében töltött negyed század után eléggé beárnyékolta a koalíció újraindítását, ahogy Westminster a bejelentés különös időzítéséről találgatott.

2013/01/01 – Hogyan dolgoztak össze az amerikai bankok és a szövetségi rendészet, hogy letörjék az Occupy Wall Street mozgalmat

http://www.businessinsider.com/us-banks-and-law-enforcement-together-ows-domestic-security-alliance-council2013-1

Sokkal kifinomultabb volt, mint gondolnánk: Új dokumentumok azt mutatják, hogy az előző ősszel tartott Occupy erőszakos leverése – mely akkoriban nagyon homályos volt – nem csupán az FBI, a Belbiztonsági Hivatal (Department of Homeland Security), és a helyi rendőrség szintjén volt összehangolva.

A leverés, melynek – ahogy esetleg emlékeztek – része volt az erőszakos letartóztatás, csoportos rendbontás, gumilövedékek tüntetők fejének lövése, az emberek olyan durván bilincselése, hogy sérülést okoz, az emberek fogva tartása, míg azok összevizelték és összecsinálták magukat – maguk a nagy bankok által volt koordinálva.

A Civil Igazságügyi Alap Társulása (Partnership for Civil Justice Fund) egy úttörő kutatás során nyújtotta be ezt a kérvényt, melynek illene még egyszer megszégenyítenie a jelentős amerikai médiavállalatokat (miért van az, hogy ma már szinte csak a non-profit társaságok az egyetlen olyan vállalkozások Amerikában, melyek a jelentősebb civil szabadságot érintő hírekről számolnak be?).

A dokumentum (...) egy ijesztően összehangolt működési hálózatát mutatja a DHS-nek, FBI-nak, rendőrségnek, helyi kormányzati adatszolgáltató központoknak, és a magán-szektornak, oly mértékben eggyé olvadva, hogy a szörnyű valóság szerint valójában egy entitásról van szó: egyes esetekben egy nevet viselve, a Belföldi Biztonsági Szövetség Tanácsát (Domestic Security Alliance Council).

És kiderül benne, hogy ennek az eggyé olvadt entitásnak egyetlen központilag megtervezett, helyileg végrehajtott küldetése van. Röviden, a dokumentumok kimutatják, hogy a rendőrök és a DHS a bankoknak és a bankokkal együttműködve dolgoznak, hogy célba vegyék, letartóztassák, és politikailag mozgásképtelenné tegyenek békés amerikai polgárokat.

2013/01/15 – Felfedés (disclosure): Az „Igazság embargójának” felszámolása

http://americankabuki.blogspot.hu/2013/01/disclosure-ending-truth-embargo.html

Los Angeles, Kalifornia - CHD2 Productions egy médiaeseményt fog tartani a Utah államban található Park Cityben megrendezett Sundance filmfesztiválon, hogy elindítsanak egy jelentős eseményt/dokumentum projektet. A sajtókonferencián Dr.Edgar Mitchell, az Apollo 14 asztronautája, a 6.Holdon járt ember, a „Polgárok meghallgatása a felfedésről” nemzetközi szóvivőjeként (Citizens' Hearing on Disclosure), és Jeremy Kenyon Lockyer Corbell pedig, az „Igazság embargója” c.dokumentumfilm (Truth Embargo) rendezőjeként mutatkozik be, mely film a „Polgárok meghallgatása” esemény alapján fog elkészülni. Lásd az előzetest: http://www.youtube.com/embed/23ZxPuDOkfs (....)

A „Polgárok meghallgatása a felfedésről” a Paradigm Research Group által kerül megszervezésre, és április 29. és május 3.között fog megrendezésre kerülni Washington DC-ben, a Nemzeti Sajtóklubban (National Press Club), ahol a fő bálterem egy „kongresszusi tárgyalóteremmé” lesz átalakítva. Ez az egyedülálló projekt összehozza a világ vezető kutatóit kormányzatok/ügynökségek tanúival, hogy öt napon át 30 órán keresztül tanúskodjanak az Egyesült Államok Kongresszusának korábbi tagjai előtt. Ezen meghallgatás témája egy földönkívüli jelenlét, mely az emberi fajt érinti (a fordítás az utóbbi igénél különösen nehéz, mert a használt angol szó – engage – jelenthet ebben a kontextusban sok mindent: pl.támadást, lekötést,foglalatoskodást,stb. – a szerk.megj.) A meghallgatás mottója: „Ha a Kongresszus nem teszi a dolgát, az emberek megteszik helyette”. Utoljára 1968-ban volt rá példa, hogy az Egyesült Államok Kongresszusa meghallgatást tartott a mai világ talán legfontosabb kérdése kapcsán a Tudomány és Űrhajózás Házbizottsága előtt.

- további ajánlott film: Dr.Steven Greer katonák beszámolóiból összeállított, jó pár éves kiváló és értékes interjúsorozata/dokumentumfilmje: (angol)

http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

-továbbá az orosz elnök múltkori UFÓ-s interjújához (magyar felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=SbyG6FO02JU ) egy fontos kis kiegészítés, amit valahogy elfelejtettek hozzátenni:

"Ugyanitt fontos megjegyezni, hogy miután Medvegyev 2012 december 7-én befejezte Moszkvában a tévében újságíróknak adott interjúját, továbbra is reagált az újságírói kérdésekre adáson kívül, anélkül, hogy tudta volna, a kamera és a mikrofon még mindig veszi. Arra az újságírói kérdésre, hogy "az elnök megkapja a földönkívüliekről szóló titkos információkat az orosz nukleáris kódokat tartalmazó táskával együtt? "

Medvegyev a következőt válaszolta:

"A nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a "top secret" dossziék is. Ezekben minden benne van a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tarózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát, és a nukláris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök. De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című dokumentumfilmet.

(angol felirattal lásd: http://youtu.be/CrjXmDlAYzo )

- Hányan vannak?

- Erre nem válaszolhatok, mert általános pánik törne ki."

Nyugati hírforrások a Medvegyev által elhangzott sokkoló mondatokat a földönkívüliek jelenlétéről csupán viccnek állították be, ahogy a Men In Black 1997-es sci-fi vígjátékra való hivatkozást is szándékosan tették, melyben két titkos ügynök küzd az idegenekkel az Egyesült Államokban.

Medvegyev azonban nem az amerikai filmre utalt, hanem a híres orosz dokumentumfilmről, a Men In Black-ről beszélt, mely részletezi a számtalan UFO és idegen anomáliát. (angol felirattal lásd:http://youtu.be/CrjXmDlAYzo)

Amikor a nyugati hírforrások Medvegyevet idézték, aki azt mondta "Részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című jól ismert filmet" helyett a tényleges válasz így hangzott: "De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című dokumentumfilmet." melynek ugyanaz a címe.

Nyilvánvaló, hogy a nyugati propaganda hírügynökségek szándékosan torzítva adták elő Medvegyev szavait, és az egyik erről szóló cikk címe is jól bizonyítja ezt : "Az orosz elnök Dimitrij Medvegyev megtörte a hallgatást az idegenekről, és a konspirátorok azonnal elvesztették az eszüket". "

Utolsónak még a pápa lemondása körüli infókat gyűjtöttem. Megoszlanak a vélemények, hogy a lemondást jó, vagy rossz hírként kezeljük. Van, aki egyértelműen előrelépésnek tekinti, és a régi világrend szétbomlását látja benne (akácsak a holland királyné korábbi lemondását: http://www.origo.hu/nagyvilag/20130128-lemond-beatrix-holland-kiralyno.html ), és vannak, akik a háttérhatalom által előre eltervezett stratégiai lépésnek tartják. Csak idővel derül majd ki utólag, melyikről van inkább szó. Illetve hozzáteszik, a pápa is „csak” bábu és felsőbb parancsokat teljesít (illetve ő a potenciális, tömegek számára látható céltábla a kritikák és sárdobálás számára, akárcsak a politkusoknál), így lényegtelen, ki épp az aktuális egyházfő, ha a „felettesei” érintetlenek – egyelőre.

Addig is néhány hír ehhez kapcsolódóan:

2013/02/11 - http://www.origo.hu/nagyvilag/20130211-lemond-xvi-benedek-papa.html

2013/02/12 – Égi jel? Villám csapott a Vatikánba órákkal a pápa döbbenetes lemondása után

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/lightning-strikes-vatican-day-pope-1704295

2013/02/12: (csodálom, hogy ez megjelenhetett az origon)

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130212-titkos-birodalmat-epitett-a-vatikan-mussolini-penzebol.html

2013/01/19 – A pápa elrendeli az RFID (Radio-frequency identification – rádió-frekvenciás azonosító - a szerk.megj.) chippelését a vatikáni dolgozóknak (az egyik dolgozó által nemrégiben a médiának átadott titkos vatikáni dokumentumok miatt rendelték el)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=81wVxJCojnA

2013/01/03 – Vatikán csak „készpénzt fogad el”, ahogy az Olasz Központi Bank (Bank of Italy) blokkolja az eletronikus fizetéseket a pénzmosási aggodalmak miatt

http://www.huffingtonpost.com/2013/01/03/its-cash-only-vatican-money-laundering_n_2403006.html

VATIKÁN VÁROS – Most már csak készpénzt fogadnak el a Vatikánba látogató, a múzeumjegyekért, ajándéktárgyakért és más szolgáltatásokért fizetni akaró turistáktól, miután az Olasz Központi Bank úgy határozott, hogy blokkolja a mini-városállamban az elektronikus fizetéseket, beleértve a hitelkártyákat.

Deutsche Bank Italia, mely vagy 15 évig szolgáltatta a Vatikánnak az elektronikus fizetési szolgáltatást, csütörtökön azt nyilatkozta, hogy az Olasz Központi Bank visszavonta az engedélyét dec.31.után.

The Corriere della Sera napilap azt írta, hogy az Olasz Központi Bank hozta a döntést, mivel a Szentszék még nem teljesen felel meg az EU pénzmosás elleni intézkedéseinek. Ez azt jelenti, hogy az olasz bankok nem működhetnek a Vatikánon belül, mely épp a pénzmosás elleni harcot elősegítő intézkedések közepette van.

2013/02/13 - http://index.hu/belfold/2013/02/13/erdo_peter_lesz_az_uj_papa/

Bár nem ismerem milyen ember, így nem ítélkezhetek felette, személy szerint nem fűzök semmiféle „reményt” személye iránt, hisz a pápa is valószínűleg felsőbb parancsot teljesít és eszköz felsőbb (sötét) erők kezében. Ráadásul úgy gondolom, sem magasrangú egyházi vezető, sem pápa nem lehet valakiből jelentős világi érdekkapcsolatok és kellőképpen „romlott” jellem nélkül – akárcsak a legfelsőbb poltikai-üzleti körökben.

2009/09/03 - http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4468&rovat=

Erős fenntartásokkal kezelem Malakiás „szentségét” és „csodatörténetét” (néhol létezését is kétségbe vonják), már csak azért is, mert kanonizálták, tehát az „egyházi cenzúra” befogadta, mert valószínűleg sötét terveiket nem károsította, vagy épp talán szolgálta az egész „jóslat”. Emellett magas egyházi címeket kapott, sőt, szentté avatták, tehát igencsak a kedvükben járhatott... mindezt egy „jóslattal” elérve egy olyan korban, amikor hétköznapi embereket lépten-nyomon boszorkánynak kiáltottak ki és égettek el tizede ekkora „varázslatokért”.

Malakiás borzasztó állapotokat vizionál Petrus Romanus pontifikátusának idejére, felsejlik az Örök város, s a Vatikán pusztulása is. A sorok egyenesen a kereszténység és az egyház üldöztetéséről értekeznek. Olvassuk el mi is őket:

„A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken.”

Saját világnézetemre lefordítva: A nem-Jézusi Egyház korrupció és emberiség ellenes bűntettei miatti üldöztetése idején Péter ül a trónon, aki számos hazugság leleplezése közepette próbálja tovább butítani a népet, ám beletörik a bicskája, a Hét Domb Városának „eltorzult szellemisége” elpusztul, s az igaz Bíró ítéletet mond a sötétség urai felett.

Egy konstruktív friss hozzászólás e cikk alól: „Én írtam ezt a blogbejegyzést úgy jó 5-6 évvel ezelőtt (ez a cikk későbbi átvétel), én vagyok a Malakiás jóslat első magyar fordítója is, s hát eljött az idő, amikor Petrus Romanus fellép a történelem színpadára. Kicsit már máshogy látom a víziót, s Erdő Péter helyett inkább az afrikai néger Peter Turkson sikerét jósolnám, ő jobban megtestesíti a liberalizmust és a multikultúrát, ami az egyház, a hit és a tradíció bukását hozta / hozza el Európába. Róma pusztulása is talán csak szimbolikus a sorok között, a hit teljes eltűnését és a materialista-liberális métely elterjedését szimbolizálja, ugyanakkor az Utolsó Ítélet víziója kristálytiszta. Ezzel szemben áll persze a Biblia sora: Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki nem tudja: sem az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül. (Máté 24.36)

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr175082953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haloin 2013.02.16. 06:52:56

Kösz, a cikket örülünk hogy éltek.! :)

Ha most valaki meg kérdezné tőlem, szerinted mi az élet.?

Azt felelném neki, minőségi pillanatok sorozata, ami ettől eltér az csak vegetáció.!!! :)

Kajman 2013.02.16. 09:40:31

Köszönjük bizony :)
Külön-külön olvasgattam a magyar nyelvű cikkeket, sokat talán be is linkeltem a többieknek, de így egyben, megfejelve a külföldi eseményekkel, egészen más megvilágításba helyezik a dolgokat.
Ez az erőszakos háttérhatalom szerintem már igen régóta működik, mindössze most kezdtek el lebukni.
Elfelejtették alkalmazni azt az alapvető igazságot, hogy: "élni, és élni hagyni". Túl éhesek voltak, és az embereknek kezd ebből elegük lenni. Már itthon is folynak ezek a dolgok, és elég nagy publicitást is kapnak (bár negatívat).
Azoktól az emberektől pedig ne várjunk - még - sokat, akik a facebookon mindenféle való világ, meg ehez hasonló műsorok "sztárocskáit" posztolgatja. Ők tényleg csak a negatívumot veszik le az egészből.
De az események elindulása reménykeltő, és szerintem már nem fog megállni.
A legjobban személy szerint a Mitchell féle megnyilvánulást várom, kíváncsi vagyok mit mond, és abból mit mernek majd leadni.

zazuma 2013.02.16. 15:24:20

Köszönöm a rengeteg olvasni és néznivalót!

@Kajman: @Haloin: üdv elsők!

...minőségi pillanatok sorozata, ami ettől eltér az csak vegetáció - zseniális meglátás Haloin!:)

Én is várom a Mitchell féle híreket!

Atlantisz69 2013.02.16. 17:03:48

Majd két hét után most jutottam gépközelbe, (kint vagyok Németországba). Köszi az új cikkeket (úgy látom van mit olvasni)és üdvözlök MINDENKIT! :-)

Kajman 2013.02.17. 07:26:14

@Atlantisz69:
Szia :) Akkor ezért nem láttunk :)

Kajman 2013.02.17. 14:19:15

Biztos emlékeztek arra, hogy sokszor írogattuk, hogy ez vagy az a szerző hamis, rosszul fogalmaz, vagy hetet-havat összehord. Máshogy írva: nem éreztük igaznak.
Most találtam ezt a cikket, érdemes elolvasni...
konteo.blogrepublik.eu/2013/01/23/sunstein-vermeule-algoritmus/

Akár sok mindenre választ adhat. :)

Katvi 2013.02.17. 17:02:54

Sziasztok,

ezt most olvastam elöszőr, érdekes ötlet szerintem. Elgondolkodtató.
Ti olvastatok már róla?
Íme:
www.alapjovedelem.hu

Sarasvati 2013.02.17. 19:04:36

"Utam során, mely nemcsak a térben, de időtlenségen és dimenziókon át vezetett, láttam ősi civilizációk kataklizmáit, és megértettem, hogy mi ugyanezen az úton lépkedünk. Vannak ciklikusan visszatérő időminőségek, amikor az emberiség újra és újra ugyanazt a leckét kapja. De nemcsak a régmúltat láttam, hanem azt is, ahogy felajánlják nektek is a csodaszert és láttam, milyen borzalom zúdult ezzel rátok. Azt mondják majd, a kristályhangolással megemelt testfrekvencia megvéd az öregedéstől, a betegségtől. Ez igaz, mivel egy bizonyos frekvenciamagasságban már nem léteznek sem vírusok, sem baktériumok, és a bomlás sem indul meg. Csakhogy ha ez az energiaemelkedés nem a te szíved döntésének következménye, hanem manipuláció által megy végbe, a beengedett magas kozmikus energiától megég. Ha pedig a szív, az Élet Könyve megsemmisül: nincs többé, ami rögzítsen adathordozóként Téged. Ez a különleges kozmikus adathordozó, a szív magasabb dimenziójú része, minden halálkor átíródik, a szerint, amit egy életedben tettél, és ezt az „adathalmazt” hozod magaddal egy új születéskor."
"Az ember, mióta polarizált, kettéhasadt tudattal él a földön, az elmúlástól retteg leginkább, ami pedig nem is létezik. Elmúlásként a fizikai halált csak kettéhasadt tudata éli meg, amikor e nagy átalakulásban belép egy olyan dimenzióba, ami természetes közege halhatatlan részének. Ha még testben ráébredne örökké létező Egységére – megszűnne a halál! Átalakulását nemhogy nem siratná, de ünnepelné! Végre megszabadul egy szűkös téridőből, hogy kiteljesedve létezhessen. Polarizált tudatod félelmét célozta meg az ördögi terv, amivel nem a tested, hanem a lelked károsodik. Ha Isten akarsz lenni Isten megtagadásával: annak ez lesz ára. Erre mondta Jézus: aki meg akarja tartani életét, elveszíti, és aki elveszíti, az megtartotta. Isten nem a pillanatnyi és múlandó testben töltött idődet nevezi Életnek!"
"Egyetlen egy dolgot tehetek, mielőtt magam is belépek Isten végtelen Nyugalmába: elindítok egy szív-hullámot, mely körbefutja a Világot. Minden egyes embernek csupán ennyi a dolga. Se több, se kevesebb. De ahhoz, hogy ezt a piciny és láthatatlan mozdulatot megtegye, Istennel Istenné kell válnia. Ezért jöttünk e téridőbe, hogy erre rájöjjünk, hogy ezt az egyetlen egy, láthatatlan szívbéli mozdulatot megtegyük: önmagadról „elfeledkezve” épp azt adni egy másik emberi lénynek, amire annak valóban szüksége van. Minden egyébre csak a múlandó részednek és a testednek van szüksége. Minden egyébbel kettéhasadt állapotodat hosszabbítod meg. Ahelyett, hogy átlépnél egy nagyobb világba, ezt a szűkös életteredet teszed pusztán komfortosabbá.
Mindenki, aki ezt megértette, önmagán munkálkodjék és ne a múlandó világ jobbításán. Nem külső megoldás kell, hanem belső átváltozás."
( P. Golenya Àgnes: részletek A Perui Papnő c. könyvböl. )

zazuma 2013.02.17. 21:56:02

@Sarasvati:
Köszönöm ezt az értékes idézetet!

Atlantisz69 2013.02.17. 21:58:17

@Sarasvati:
Jó és igaz írás. Bevallom, kétszer is elolvastam, mert annyira megérintett.
Azt hiszem, aki igazából felemelkedik, az csak szívből teszi meg, mert szívvel-lélekkel készül rá.

Sarasvati 2013.02.17. 22:55:15

Örülök, mert én is így érzem, ezért szerettem volna megosztani veletek ...@Atlantisz69: @zazuma:

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.18. 02:24:58

@Katvi: Persze!
Nem is önmagában áll ez a cél, az emberiseg.hu oldalon egy 19 pontos társadalomátalakítási terv részeként olvashatod, annak a 19 pontnak a felét magamtól is megfogalmaztam és annak a néhánynak a teljesülésével elégedett is volnék.
(Az egyik sarkalatos pontként kiemelem a pártrendszer megszüntetését.)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.18. 02:55:36

@Kajman: Eltartott egy ideig, mire megfejtettem, hogy a "konteósok" a Conspiracy Theory-val, azaz az összeesküvéselméletekkel foglalkozók. :)
Ezért leírom ide segítségül.

zazuma 2013.02.18. 11:05:17

@Kajman:
Nézegetem, amit linkeltél, köszi!

Benedictus89 2013.02.18. 23:10:11

@Atlantisz69: Kedves Atlantisz! Igen, ismerős a dolog, én is olvastam, ami azt illeti fordítani is elkezdtem, csak épp a tizedéig sem jutottam, mint a világhelyzete. Örülök, hogy ott megjelent! Fontos hozzátennem, ehhez az is hozzájárult, hogy a kezdeményezéssel kapcsolatos cikkek számomra homályosak, mivel nem értek a joghoz, ezért nem látom át, egészen pontosan mire épül ez és hogyan, és valójában mekkora kényszerítő ereje van.

Sarasvati 2013.02.20. 12:52:18

Csodálatos dokumentáció Jézus vérével kapcsolatban,mely bizonyító értékü a hitetleneknek is...

www.youtube.com/watch?v=ETx7efSe5qs

Sarasvati 2013.02.20. 12:55:28

Ron Wyatt, amerikai amatőr régész a Golgota Sziklája menti évekig tartó ásatásának köszönhetően, 1982. január 6-án bejutott abba a barlangba, ahová a babiloni ostrom előtt Jeremiás elrejtette az első templom szent ereklyéit. Ennek köszönhetően több, első templomból származó műemlékre is rátalált: az arany tömjénoltárra, a Szent Kenyerek Asztalára, a pusztában felállított gyülekezet sátorára, egy hétágú gyertyatartóra, egy efódra és a Frigyládára, amely egy repedt fedelű kőládában helyezkedett el. A barlang felfedezését megelőzően, Ron több keresztfanyílásra is ráakadt, melyek közül egy a többihez képest hátrébb, és azokhoz képest magasabban helyezkedett el, mely minden bizonnyal Jézus keresztfanyílása volt. Ron felfigyelt a keresztfanyílás lábánál egy földrengés okozta nyílásra, melyre később, Jeremiás barlangjának mennyezetén is figyelmes lett. Végigkövetve a nyílást, Ron arra a következtetésre jutott, hogy a Frigyláda kb. 600 évvel Krisztus keresztre feszítése előtt éppen abba a barlangba került, amely a tényleges keresztre feszítés helyszíne alatt kb. 20 láb (kb. 6 méter) mélységben helyezkedett el. Megvizsgálva a barlang mennyezetét, Ron egy megszáradt, megfeketedett anyagra lett figyelmes, melyre aztán a Frigyláda fedelén is ráakadt. Ekkor állt össze a kép Ron-ban, ugyanis a Bibliában olvashatunk arról, hogy amikor Jézus meghalt, volt egy földrengés és a kősziklák megrepedeztek (Máté 27:51). Egy római vitéz dárdával oldalba szúrta Krisztust, hogy megbizonyosodjon az Ő haláláról, és azonnal vér és víz folyt ki belőle (János 19:34). Ron felismerte, hogy ugyanez a vér és víz folyt keresztül a földrengés okozta nyíláson és hullott a Frigyláda fedelére. Ennek megszáradt, megfeketedett maradványaira talált rá, melyet egy izráeli laboratóriumban megvizsgáltatott. Erről a vizsgálatról beszél ebben a videoban.

zazuma 2013.02.20. 17:56:07

@Sarasvati: @elyshia:
Megnézem a linkeket, köszi Nektek!:)

Atlantisz69 2013.02.21. 21:54:47

Sziasztok!
AZ INFLUENZA MEGELŐZÉSE!
AZ ALÁBBI VÉDEKEZÉS-, GYÓGYÍTÁS MINDENNÉL HATÉKONYABB ÉS NINCS
MELLÉKHATÁSA!

Influenza ellen atomerős gyömbéres koktél - influenza előtt, vagy benne lévőknek

- 1/2 citrom frissen kifacsart leve
- térfogatra még egyszer annyi méz
- egy mokkáskanál fahéj
- 1 cm3 reszelt gyömbér

Fel lehet hígítani /nem forró/ meleg vízzel, kinek-kinek ízlése szerint.
Nagyobb baj esetén napi 3 adag is elfogyasztható.
A hatás frenetikus!
Próbáljátok ki! :)

zazuma 2013.02.22. 21:09:04

@Atlantisz69:

Köszi a receptet, kipróbálom!
A hatásról beszámolok!:)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25. 01:51:52

@Atlantisz69: Tudsz esetleg másikat is?
(Utálom a mézet, semmi pénzért nem tudnám elfogyasztani a fenti koktélt.)