2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

2013.január legjobb UFO-felvételei

2013.02.20. 17:40 Benedictus89

Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat)

Gyönyörű zenét választottak hozzá! : 

Alone In The Dark by Vadim Kiselev:  http://www.youtube.com/watch?v=ruP672bL8eA

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr195094534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajman 2013.02.21. 07:15:37

Köszönöm a videót!
Igencsak érdekes :)

Kajman 2013.02.21. 20:59:29

Na ezt most találtam:
Tovács Kamás
Nincs benne a Híradóban: Bulgáriában 300.000 ember tüntet a megszorítások, az adóemelések, a magas rezsiszámlák, a megfizethetetlen banki kamatok és a teljes pénzügyi rendszer ellen. Tízezrek csaptak össze a rendőrséggel az elmúlt napokban, mire a kormány lemondott. Előtte Várnában a rendőrség letette a pajzsokat és gumibotokat, és átállt a tüntetők oldalára. Az országos rendőrkapitány ezt nyilatkozta: "tüntetők, mi veletek vagyunk. Mi azért vagyunk itt, hogy megvédjünk titeket, az emberek jogait és a köztulajdont. Tehát mi veletek vagyunk."
A fenti képen a tüntetők virágokat adnak a sorfalban álló rohamrendőröknek. Értesülések szerint a tüntetések a kormány lemondásával nem érnek véget, mert az emberek nem egy új kormányt akarnak, hanem a teljes rendszer megváltoztatását.
Kérjük oszd meg a képet, ha egyetértesz azzal, hogy a rendszerrel van a gond és a szimpla kormányváltás már nem elég!
Naaa ezt kéne itt is gyerekek!!!!

zazuma 2013.02.22. 08:51:25

@Kajman:
Megható, hogy a rendőrség a tüntetők mellé állt!

elyshia 2013.02.22. 09:31:43

@Kajman: miért csodálkozol, hogy a média erről nem beszél? A Kasler szervezte tüntetésről is lapítottak, mert félnek.
És valamelyik cikkében éppen Kasler említette meg, hogy amennyiben a tüntetők elég sokan lesznek és az mentes marad mindenféle politikai felhangtól, és megőrzi békés jellegét, számíthat magas rangú rendőri és katonai vezetők támogatására. Persze nem tudom ez mit jelent pontosan, épp elég ha azt, hogy nem tudják bevetni ellenünk a katonákat és a rendőröket.

Kajman 2013.02.22. 11:06:50

@elyshia: @zazuma:
Nem csodálkozok rajta, mindössze érdekes. De nagyon jó, hogy egyre több és több ilyen esemény van. Itt még titkolják...de már nem sokáig. :)

elyshia 2013.02.22. 11:39:14

@Kajman:

Én örülök neki, hogy hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben, FÉLNEK. Küldeni kell nekik sok-sok szeretetet!

Sarasvati 2013.02.22. 18:37:34

Németországban sem beszéltek a magyar békemenetröl, úgy titkolták, hogy 1 árva szó sem esett róla. Ha pedig mégis meg kellett említeni, akkor pofátlanul hazudtak és csak pár ezer emberröl szóltak...ennyit a TV hamis híreiröl.

Jeffero 2013.02.23. 00:13:37

Sziasztok! Eddig csak olvasgattam itt, de most szeretnék jobban hozzászólni.

Átérzem az oldal gazdáinak elfoglaltságát, magam részéről is ritkán tudok foglalkozni a saját oldalammal, részben munkahelyi dolgok miatt, valamint hogy belekerültem egy fáradtság-spirálba, amiből nehezen tudok kikeveredni. Ahogy olvasom a nagy változásokról, igazságok felfedéséről a különféle írásokat, egyre inkább érzem, hogy nincs sok idő arra, hogy halogassam a lépést, változtatni kell az életemen, ki kell lépni a komfortzónából, elhagyni bizonyos megszokott dolgokat, jobban beosztani az időt, az igazán fontosakkal törődni. Tudom, hogy feladatom van, egyre inkább érzem azt, hogy én is fénymunkás vagyok, aki ha megtalálja a kellő egyensúlyt, beteljesítheti küldetését. Valahogy az embernek előbb önmagával kell tisztába jönnie, hogy aztán a saját meditációjából, jelenlétéből kiáradjon a szeretet, az igazi lét, amely aztán tovább sugárzik a környezetébe. Olvastam is ilyesmiről, ideje lenne megtapasztalni.

Egyébként 2002-2003 körül ízelítőt kaptam a másik valóságból, amikor egy magánéleti trauma kapcsán rátaláltam spirituális témájú könyvekre (pl. Esther és Jerry Hicks - Salamon beavató meséi, Jane Roberts - Seth könyve). Az utóbbiban olvastam egy többszakaszos alvási módszerről, amit elkezdtem rendszeresen alkalmazni (mintha valahol ezen oldalon is olvastam volna utalást rá, "3 órások klubja" címszóval). Akkoriban ennek köszönhetően rendkívül éber álmaim voltak, vagy legalábbis jobban emlékeztem az álmokra, sokat lejegyeztem, valamint kezdetleges testenkívüli élmények is voltak.
Belegondolva biztos volt célja annak, hogy ezek a dolgok feledésbe merültek, hogy az élet sötét oldalát, negatív érzéseket is valamennyire megtapasztaltam. Szerintem, a Cobra oldalán olvasottak alapján, ahogy tisztul a Földet körülvevő éterikus háló, ahogy egyre beárad a fény, amit valószínűleg erősítenek bizonyos kozmikus események is (Cobra említést tett pár napja, hogy idén várhatóak további égi jelek, még néhány üstökös, rögtön márciusban kettő is), ezáltal egyre könnyebb lesz belépni a magasabb tudatállapotba, nem lesznek zavaró tényezők, már ha valaki tényleg komolyan gondolja, hogy erre az útra lép.

Jeffero 2013.02.23. 02:16:12

@elyshia:
A Nagy Váltás/Változás című íráson tűnődtem (ami az általad bemásolt linken olvasható), és kicsit olyan az egész, mintha valami negatív idővonalat közvetítene, ami elvileg már nem jöhetne. Eléggé félelemkeltő lehet azt olvasni, hogy a világon az összes adathordozón (hdd, dvd) lévő adat megsemmisülhet a nagy Nap aktivitás miatt. Azért elég durva lenne, ha ez megtörténne. Nekem is sok dvd-m van, több hdd-m is, most akkor kezdjek el építeni egy "Faraday-kalitkát"? Kicsit sajnálnám, ha pl. egy-két kedvenc sorozatom oda lenne (most nem feltétlenül mondjuk ilyen vígjátékokra gondolok, hanem akár pozitív, inspiráló alkotásokra, mint amilyen pl. az Angyali érintés sorozat - lásd: DunaTV hétköznaponként).
Ha belegondolunk, rengeteg információt halmozott fel társadalmunk, csak nem lehet az érdeke a Galaktikus Föderációnak, hogy minden megsemmisüljön pár hónap alatt. Részben azért is, mert akkor akik a kormányok, háttérhatalom ellen gyűjtötték a bizonyítékokat, akkor nekik is elveszne az adat, vagy az is lehet, hogy nem feltétlenül adathordozón, hanem papír alapon is tárolják. Ezen az elven nyomtassunk ki minden ebookot?
Vagy elképzelhető, ha tényleg lesz fenyegető hatás, akkor közbelép a GF, és instrukciókat adnak még időben.

Ha más dimenzióból tekintünk erre, akkor akik felemelkednek, mondjuk az 5. dimenziós Földre, illetve jelen Földön is elkezdik a felemelkedést és betekintést nyernek a fátyol mögé, akkor valószínűleg képesek lesznek előhívni ilyen régi "formákat", vagyis a már megteremtett dolgok nem vesznek el örökre, egyszerűen képesek leszünk újrateremteni, újra átélni őket.
Én sok éve afféle fan fictionként vizionáltam egy új kort, amelyben a média átalakul, és eltűnik a manapság megszokott reklám-megszakításos, jogdíjhoz kötött sugárzásos modell, és afféle tékaként lehívhatóak lesznek szabadon a különféle tartalmak, alkotások. Nem az, mint most, hogy az értékes műsorok késő este-éjjel-hajnalban vannak, vagy kevésbé ismert, nem mindenhol fogható csatornán.
Egyébként arra is gondoltam, hogy a tévé, a filmek nagyrészt túlhaladottá válnak, és már annyira nem lesz szüksége az embereknek rá. Érdemes elolvasni Eckhart Tolle gondolatait erről az Új Föld című könyvben.

A negatív idővonal kapcsán megemlíteném még Aryana Havah - 2009-2021 Élet a Földön... Merre? című könyvét. (Ismert műve még: Inuaki, a bennem élő reptilián.) Beleolvasgattam, és ebben is felfedezhetőek apokaliptikus víziók, bár talán köszönhető annak, hogy amikor íródott, nem tűnt el teljesen a negatív idővonal esélyessége, a 2012 Felemelkedés terv még annyira nem körvonalazódott. Pl. ilyen van, hogy a napviharok hatására a legtöbb autót lehetetlen lesz használni. Azért én remélem, hogy az alternatív energiákra való áttérés nem valami drasztikus esemény miatt történik meg, hanem mert egyrészt eltűnnek az útból azok, akik eddig gátat szabtak neki, másrészt nem fog nagy pénzbe kerülni vagy könnyű lesz megigényelni rá a pénzt (nemrég egy hírlevél kapcsán néztem meg egy napelemes energiával foglalkozó cég oldalát, ahol rájöttem, nem az átlagember pénztárcájához van az sem kitalálva, bár említik, hogy pályázattal lehet támogatást szerezni).

A Felemelkedés kapcsán eszembe jutott a Babylon 5 sorozat "Örökség az utókornak" című epizódja (3. évad vége), amely kisebb-nagyobb időbeli ugrással jövőnket mutatja be. Ebben van egy egész jó fénylény ábrázolás is, amely valamennyire támpont is lehet, hogy mi várhat ránk, mivé válhatunk. Persze mint bármely sorozat, ez is afféle fikció, néha eltűnődöm ezeken a történeteken, hogy mennyi valóságalapja lehet, honnan eredhetnek. Talán réges-rég megtörténhetett ez valójában, vagy egy alternatív síkon? Mindenesetre a Babylon 5-ben egész érdekes a többféle fejlettségi szinten álló földönkívüliek ábrázolása és ezek fejlődéstörténete, különösen a vorlonok és árnyak, amelyek akár emberekbe is beférkőzhetnek vagy emberalakot is felvehetnek. Az e blogban meg másutt is olvasott sötét erőket akár ez alapján is elképzelhetjük, ill. e sorozat is segíthet az elképzelésében, a mögöttes indítékok megértésében is, mert teli van ilyenekkel, spirituális tanításokkal is. Emlékezetes momentum belőle, amikor Sheridan-t visszahozzák az életbe (Z'Ha'Dum c. epizód és utána néhány résszel), vagy amikor egy merénylettől megmentik, és ekkor a vorlon nagykövet megmutatja magát mint fénylény, amelyet minden faj a saját vallásának megfelően él át. Érdekes párhuzam ezzel kapcsolatban, hogy állítólag vannak emberek, akiket a GF visszahozott a halálból (pl. Bob Dean). Talán korábban a Frissítés bejegyzés alatt a hozzászólásokban osztotta meg ezt a linket valaki, de azért bemásolom újra én is:
www.inuaki.hu/hu/news/

N0ctis 2013.02.23. 03:11:27

@Jeffero: Vitko Novi kontakta két könyvét ajánlom figyelmedbe, ez ugrott be rögtön a hozzászólásod elolvasása után.
Első könyv:
spiritufo.ditro.hu/170-ora-a-foeldoenkivueliekkel-kapcsolat-egy-masik-galaxissal
Második könyv:
spiritufo.ditro.hu/apu--egy-penz-nelkueli-vilag-az-x-9-es-galaxisban
Szeretettel mindenki másnak is. :)
(Ha valaki találkozott a harmadik résszel kiabáljon. :) )

Jeffero 2013.02.23. 03:13:17

Még egy sorozat epizód ajánlás, az előbbi postban akartam, de egyszerűen az írás közben elfelejtettem, csak most jutott újra eszembe.

Végtelen határok című sorozat "A szférák zenéje" (3. évad 14. rész). Kapcsolódik a fokozódó naptevékenység témához. Lényegében a történet arról szól, hogy egy srác rögzít valami fura zajt, amit földönkívüli üzenetnek vél, és nem sokkal később a húga és többen a suliból rákattannak erre a zajra, majd terjeszteni kezdik. Ennek hatására megkezdődik a fiatalok tömeges átalakulása, amit a kormány, az egészségügy nehezen tud kezelni. Nem értik, járványnak vélik, próbálják visszafordítani. Végül kiderül, hogy ezzel a testi átalakulással a megváltozó napnak ellen tudnak állni, és be tudnak lépni a Föld új korszakába. Sokan, főleg idősebbek úgy döntenek, hogy nem változnak meg, és elvonulnak, nem mennek ki a napra, a fényre.
Amikor először láttam, a lelkemig hatolt ez a történet, valahogy éreztem benne az igazságot, a mélyebb értelmet, üzenetet. Hatalmas érzelmi töltet van benne, különösen az epizód végén.
1997 májusában volt a premierje Amerikában, érdekesség, hogy 2 hónappal később mutatták be a Kapcsolat című filmet, amely szintén nagy hatással volt rám, és amelyet utána olvastam könyvben is.

Atlantisz69 2013.02.23. 18:19:55

@Jeffero: Szia!
Anno, én is láttam a végtelen határok sorozat említett "A szférák zenéje"-című epizódját. Megvallom, akkor nagyon magával ragadott, de hogy miért azt nem tudtam megmondani. Persze a mai fejjel ugye... :-) Érdekes lenne megkérdezni a film íróját, hogy már akkor tudott-e valamit, vagy csak az írói fantázia vezérelte. Na mindegy, egy szónak is száz a vége, a film jó volt, most is megnézném.

zazuma 2013.02.23. 19:33:38

@Jeffero:
Nagyon tetszett, ahogyan megfogalmaztad gondolataidat!:)

Atlantisz69 2013.02.23. 22:25:31

"Több mint tízezer észak-koreait tüntetett ki különféle érdemrendekkel és címekkel a phenjani vezetés a február 12-én végrehajtott atomrobbantás sikeréhez való hozzájárulásukért. A KCNA észak-koreai hírügynökség szombati jelentése szerint az elismerésben részesítettek között tudósok, technológusok, munkások, katonák és állami alkalmazottak vannak.
Száz észak-koreait a Koreai Népköztársaság Hőse címmel jutalmaztak a Sarló és Kalapács Aranyérem, illetve az Állami Zászlórend első fokozatának az átnyújtásával. Tizenheten a Kim Ír Szenről elnevezett rendjelet vehették át, tizenkilencen az ugyancsak róla elnevezett Állami Díjat, tizenketten pedig a Nép Tudósa címet kapták.

Az észak-koreai hírügynökség jelentésében kiemelték, hogy az atomrobbantásnak nem volt negatív hatása a környezetre, és a kísérlet a részét képezi azoknak a gyakorlati intézkedéseknek, amelyek a Koreai Népköztársaság biztonságának és szuverenitásának a garantálását célozzák az Egyesült Államok ellenséges tevékenységével a háttérben.

Az állam kedden erősítette meg, hogy a nap folyamán végrehajtotta harmadik kísérleti atomrobbantását a föld alatt, széleskörű nemzetközi tiltakozást kiváltva. A robbantást elítélte és provokációnak nevezte Barack Obama amerikai elnök, és összehívták az ENSZ Biztonsági Tanácsát is a soros elnök Dél-Korea kezdeményezésére."

Tudtommal a GF kontroll alatt tartja a Világ összes "atomos" dolgait, legalábbis eddig ezt szajkózták. AKKOR MOST, HOGY IS VAN EZ???

Haloin 2013.02.24. 08:41:10

@PepeSzeretiMikjobit!:

Igen nem rossz a hír de azért, még mindig ferdítenek benne csak tízezrekről beszélnek háromszáz ezer ember helyett.!

Meg a baromság, hogy a népnek a rendőrséggel kell hadakoznia e azért mond le, nem azért mer már a rendőrség is a nép mellé állt.!

Na de jó lesz az, ez jelzi hogy lassan de biztosan roppan össze a mátrix.!
:)

Vica56 2013.02.24. 08:53:51

Sziasztok, olvassátok és osszátok...

kaslerarpad.hu/?p=2771#more-2771

Kajman 2013.02.24. 09:33:41

@PepeSzeretiMikjobit!:

Mert az nem volt benne, hogy a rendőrök a tüntetők mellé álltak. Az úgy "elfelejtődött".

Kajman 2013.02.24. 09:36:24

@Atlantisz69:
Engem nem csak az dühít fel... Kitüntetést kapnak, enni nem? Ám tényleg volt atomrobbantás, vagy csak...

zazuma 2013.02.24. 18:11:50

@Vica56:
Rajta vagyok, köszi a linket!

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.24. 23:52:22

@Vica56: És Te ebből érted, hogy akkor tulajdonképpen mit kell most tenni? Mert én nem.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25. 03:13:05

@elyshia:
Ismét egy értelmezési kérdésem van az ajánlott cikkből.

"Kedveseim, lassan egy olyan időszak kapujához érkezünk, melynek nincs neve, de amely benne foglaltatik a Maya Idők Vége jóslatban. Ez a jóslat 2012.Dec.21.-hez kapcsolódott és kb. 3 év múlva ér véget. Ez az időszak 2013. Feb. 18.-án kezdődik és kb. 3 és fél hónapig tart, 2013.jún.02.-ig. De a körülmények alakulásától függően, akár Augusztus végéig is eltarthat."

3 év most akkor, vagy 3,5 hónap?...

Sarasvati 2013.02.25. 08:46:52

Ezt nektek is olvasnotok kell!!!!

Magyar Jézus

Horváth István keszthelyi plébános 1827-ben kelt levele Villax zirci apáthoz

Horváth István keszthelyi plébános 1827-ben Villax zirci apáthoz írt levelében azt a kijelentést tette, hogy „Arra a soha nem képzelt meggyőződésre jutottam, hogy a Mindenható az első emberben magyart alkotott, de ne gondold, hogy megháborodtam, mert hála Istennek, eszem még ép és szigorú kritika szerint ítél.”

Horváth István akkor már híres történész volt és minden kijelentésére felfigyeltek és - bár ezt csak bizalmas magánlevélben írta - az Apát úr úgy látszik, minden rossz szándék nélkül megbeszélte barátaival. Aztán már semmi sem állíthatta meg a gúnyolodó és rosszindulatú pletykát, hogy: „Horváth mindenütt magyart lát és szerinte az Isten még Ádámmal is magyarul beszélt.”

Habár Horváth nem ezt mondta, feltehetjük a kérdést: mennyiben lett volna igaza, ha ezt mondta volna? Mivel pap volt, a Bibliát behatóan tanulmányozta, mégpedig nemcsak szó szerint, hanem értelem szerint is. Nem volt neki nehéz megállapítani, hogy a bibliai „Teremtéstörténet” elsőkönyvének első tizenegy fejezetében (Mózes L Könyve l -I1. rész) csak egy népről van szó, mégpedig Ádám nevében, a madai Mada nemzetről. Ádám nevét a Genezis írói az általuk legrégibbnek ismert MADA nép nevének visszafelé olvasásával képezték.
Ebben van a felelet Magyar Adorján történészünk részére, amikor azt, írja: „Nehéz lenne megállapítani, hogy mi indította Horváthot ennek az annyit hánytorgatott mondatának a megírására.”

Jekuda rabbi azonban a Talmud Sanhedrin 38. b. lapján Horváth Istvánnak és Sir Bowringnak ad igazat, mondván, hogy: „Az első ember arameus nyelven beszélt.” Az arameus nyelv pedig a suméri szittya nyelvnek egyik nyelvjárása, tájnyelve volt, amelyet a Názáreti Jézus is beszélt, mint anyanyelvét.

Az ótestamentumi Genezis (Mózes 1. Könyve 11. rész, 1. verse) szerint Nimród idejében még „Mind az egész földnek egy nyelve és egyféle beszéde vala.” Tehát - ha a Bibliát szó szerint vesszük - Ádámmal az Isten csakis ezen az egy nyelven, vagyis a bibliai területen a „bábeli nyelvzavarig” egyedül létezett madai nyelven beszélhetett. Ábrahám, a zsidó nép ősapja még jóval ezután született (Mózes I. könyve, 11. rész, 26 vers) - habár őt is csak kölcsön vették az átírók. Mondhatná valaki - és mondják is -, hogy mindez csak mítosz, legenda, tehát nem kell szó szerint venni. Ez igaz. De a történészek és régészek szerint a mítoszokat és legendákat komolyan kell tanulmányozni, mert mindegyiknek van valami történelmi háttere. A nagy régészeti leletek csaknem mind a mítoszok és legendák adatai alapján lettek felfedezve. Nagyon sok éppen a Biblia adatai alapján, mely szerint Európa, Dél-Szibéria (Turán), Elő-Ázsia és Észak-Afrika őslakói mind Ádám és unokája, Noé gyermekeinek leszármazottai, akiket hívhattak sokféle néven, de származásuk azonos, vagyis méd, mada, mert az ótestamentumi írók Ádám nevét az általuk akkor legrégebbinek ismert mada nép nevének visszafelé olvasásával alakították.

A mada nép etnikuma, nyelve pedig azonos volt a Hórita- Arámi- Suméri szittya nyelvvel, amelynek országonként lehetett más és más nyelvjárása, de az anyanyelv, a gyökér azonos. Ma már a legvaskalaposabb „szentírásolvasó” is tudja, hogy a bibliai Genézis nem teremtéstörténet, hanem az emberiség történelmének csak egy kis része, amely a szkíta- madai népnévből mitologizált Ádámmal kezdődik és Noén és fiain, valamint unokáján, Nimródon keresztül a „bábeli nyelvzavarig” egy magyar őstörténelem. Ugyanis a „Vízözön” is, akár a bibliai Noéra, akár a Krámer professzor szerinti Ziusudra soméri királyra, akár a Berossos káldeai történész által említett Ardatas király fiára, Xsisustrosra nézünk, mindegyik a mi kushita és sumér szkíta népünkkel kapcsolatos. Történelmi tény, de ellenkezik a krisztiánizmus alapjának, az Ótestamentumnak nevezett zsidó mitológia tendenciájával, az Úr „Ábrahámnak tett igéretével”, miszerint a zsidóknak adja egész Elő-Ázsiát a Nílustól az Eufráteszig, és Kánaánt a Hitteusokkal és a Jebuzeusokkal együtt. (Móz. I. könyve, 15. rész, 18-21. vers.)

A szentírót az nem zavarta, hogy Isten már párezer évvel előbb szövetséget kötött Noéval, mielőtt a bárkába küldte őt, de nem ígért neki semmit, hiszen minden az övé volt - csak életben maradást.
Ha egyszer az egész Bibliát a történelmi valóságnak megfelelően átírnák, az egy magyar őstörténelemkönyv lenne, amely a magyar nemzeti vallás alapja, Ótestamentuma lenne, és alapjaiból forgatná ki az egész „Judeo-Christiánizmust”. Ezért nem akarják az illetékesek és illetéktelenek megreformálni a Bibliát.

Még más nyomós okuk is van a misztifikációra, történelmi, nemzeti tudatunk elnyomására, nemzeti származástudatunknak kizárólagosan a „finnugorizmusnak” nevezett hipotézisbe való bezárására. Ez pedig az, hogy ne menjen át a köztudatba az a történelmi tény, hogy „utolsó honfoglalásunk” törzsszövetségének egy része, közöttük éppen az „Árpádi törzs” a Kaukázustól délre eső területeiről származott, mely terület Arméniát és Szíriát is magába foglalta, közepén Adiabene tartománnyal és a Van-tó központú tartománnyal. IV. Béla királyunk felesége: Laskarish Mária ide küldte Ottó frátert három társával, hogy keresse fel az ő itt élő rokonait. Ottó fráter a maradvány-magyarokat 1233-ban még itt találta és vélük magyarul beszélt. De misszióját nem teljesíthette, mert a tatárok betörése elől menekülnie kellett. (Dr. Fehér M. Jenő: Exodus Fratrum 97-101. oldal)
Ft. Lukácsy Kristóf 1870-ben kiadott „A magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei” című könyvében, örmény kútfők alapján, szintén a magyarok ittlétéről ír.

Dr. Fehér Mátyás: Magyar történelmi szemle: II. évfolyam 2. számában írja, hogy Örményországban és Kurdisztánban még a tizenhetedik században is voltak jelentős létszámmal magyarok. Egyik királyuknak, Patatuának sírját itt, a Kaukázustól délre, az Urmia tótól nem messze tárták fel a régészek, a Kr. e. hetedik századból. (Dr. Déry Zoltán: A magyarok elnevezés és azonosítása.)

Dr. Georges Rouw, francia történész: „Ancient Íraq” című könyvében a 382. oldalon azt írja, hogy az Arsacida uralkodók tehetséges arisztokratákkal kormányozták ezt a területet, megengedve vazallus királyságok kialakulását, mint például Osrhoene, Adiabene és Characene, és hogy az „Arszákok és vazallusaik gazdagok voltak, mert ellenőrzésük alatt tartották Ázsia és a görög-római világ közötti kereskedelmi utakat. Az AR-SAC név azonos a Saca-Szkíta népnévvel. Ez a terület a Kaukázustól délre tele van magyar helységnevekkel. Ami minket mai tárgyunk szempontjából leginkább érdekel, az az Adiabene királyság és kapcsolt részei: Arpadu, Emese, Hunor, Karsa (Kars), Van-tó, Arpachia és Nimrud városokkal. Erről a területről húzódtak fel az „Árpádi magyarok” a Kr. u. ezredközepén a Kaukázus északi oldalára, ahol a VIII. században már törzsszövetségben éltek a kazárokkal.

Dienes István A honfoglaló magyarok című finnugorista és szlávofil szellemben megírt könyvében (Corvina Kiadó; Budapest, 1972) közölt térképén, a „Honfoglalás” előtti időből még kénytelen kimutatni a szavárd magyarokat, de ő úgy állítja be, mintha azok a Kaukázus-hegység középső, legmagasabb részén keresztül húzódtak volna le délre. Pedig ennek éppen az ellenkezője igaz.
Az egyébként szépen illusztrált könyvnek értékét lerontja a 70. oldalon közölt térképével, amelyen „arab, normann és magyar kalandozások a IX-XI. században” címmel az ezer évvel későbbi „trianoni Csonka-Magyarországot” mutatja. Tápot adva ezzel az oláhok, szerbek, szlovákok és németek területrabló ösztönének.

Honszervező Árpád apánkban és családjában még élénken élhetett őseiknek szavárd múltja, mert Bulcsú és Tamás Árpád házi hercegek bizánci látogatásukkor a császár előtt „Szabartói Aszfaloi”-nak mondták magukat, ami körülbelül „Szavárdi Lovag” jelentésű. („Szabír-tói ősföldi” is lehet.)

A Bécsi Képes Krónika, a Thuróczy Krónika és más eredetmondáink szerint is Árpád ősei (csak a jelesebbeket felsorolva) a következők voltak: Álmos, Előd, Ögyeg, Ed, Csaba, Atilla, Bendegúz, Torda, Szemeny, Ethei, Opos, Kadocsa, Berend, Zultán, majd Bulcsu, és akikről még Noéig meg kell emlékeznünk: Badli (Budli)... Kattar... Hunor... Nimród, Kush, Jáfet és Noé, és tovább a Biblia szerint Lámekh, Mathusalem, és így tovább, még hat nemzetségen át, egészen Ádámig. A Biblia és krónikáink az itt fel nem soroltakkal együtt ötvenkét személyt mutatnak ki, melyeknek jelentős része nemzetségnév is, illetve dinasztia alapítói név. Tehát az Árpádi családfa gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza.

Árpád, népével a Kárpát-medencébe érkezve kijelentette, hogy az ő ősének, Atilla királynak hagyatékaként, örökség jogán vette birtokba a Pannon-Avar-Hun-Magyarok ősi földjét.

Iskoláinkban, amikor még magyar történelmet is tanítottak, azt mondták tanítóink, tanáraink, hogy Atilla származási helye nem ismeretes. Pedig ha ő Nimródi leszármazott, akkor legokosabb, ha Nimród földjén, Sineárban, Sumérban keressük szülőföldjét. Kálti Márk Képes Krónikája erről a következőket írja: „Atilla, Isten kegyelméből Bendegúz, fia, a nagy Magor unokája, ki ENGADI-ban nevelkedett, a hunok, médek, gótok, dákok királya”, stb. A Kézai Krónika pedig azt írja, hogy Atilla és népe a médek módján ruházkodott. Tehát akár nevelkedési helyét, akár viseletét tekintjük, mindkettő az Árpádi nép ősi lakhelyére, a Kaukázustól és a Káspi-tengertől délre eső területre, Nimród birodalmára mutat.

Ft. Szelényi Imre a Pannon nép eredetéről írt értekezésében szintén azt írja, hogy Árpád törzse az Orontes és Eufrates felső folyása közötti Arpaduból jött. Ettől délnyugatra volt Emese (Ma Homs?) városa. Árpád nagyanyjának neve szintén Emese volt. Az csak természetes, hogy az Árpádi nép északra húzódása nem egyszerre történt, hanem kisebb-nagyobb csoportokban, és évszázadokat vehetett igénybe.
Itt most vissza kell térnem a központi fekvésű Adiabene kiskirályságra. Miért? Azért, mert nemcsak Árpád családjának vannak adiabenei vonatkozásai, hanem a Nimródiak másik nagy egyéniségének, az „Isten Fiának” a Názáreti Jézusnak is.

Mariell Wehrlyv Frey Jesat Nassar, Genannt Jesus Christus című, 1966-ban írt művében bőven kitér Jézus származására is. Frey tulajdonképpen a Mamrejov testvérek apjuktól örökölt kutatási

eredményeit - miután azokat Dr. O. Z. A. Hanish zend főpap átnézte, véleményezte és angolra fordította - dolgozta fel. Mamrejov atya, aki a pravoszláv egyház megbízásából végzett vallástörténelmi kutatásokat és éveken át gyűjtötte az anyagot Szíriában, Palesztinában és Egyiptomban, végül feleségével együtt a Szentföldön telepedett le és gyermekei is ott születtek. Kompetenciája tehát úgy őneki, mint Dr. Hanishnak - aki a teheráni orosz nagykövet fia és főrangú zarathustrián pap volt - kétségtelen.

A hatalmas, kétkötetes műből minket most csak Jézus származása érdekel, miszerint Jézus anyja Mária: Nakeb adiabanei királyi herceg és Grapte charaxi hercegnő leánya volt, kikről az apokrif iratok Joaquim és Anna néven emlékeznek meg. Azonban mindketten Pártos birodalmi hercegek voltak, erős zsidó kapcsolatokkal és szoros összeköttetésben Nagy Heródessel, aki szintén

nem volt zsidó, hanem a rómaiak által Júdea királyának kinevezett prozelita, idumeai hórita. A Smith's Bible Dictionary szerint Charax azonos a Jeruzsálemtől nyugatra eső Charasim nevű völgy által uralt területtel. Így tehát Jézus anyjának, Máriának ott örökölt érdekeltsége, birtoka volt.
Az Evangéliumok és egyéb kutatási eredmények szerint Jézus Mária fia volt. Az a kérdés, hogy apja a „Szentlélek”, vagy Jusef Pandan, vagy a nagy Heródes egyik fia, akit már Mária állapotos korában kivégeztek, most nem tárgya értekezésünknek.

Jézus a keresztrefeszítés után, felgyógyulva Galileába ment, bizonyára édesanyjához. De itt sem érezhette magát biztonságban, és elindult észak felé. Pál apostol már Damaszkuszban érte utol, ahol ő Jézus híve lett. De mit keresett Jézus északon? Bizonyára adiabenei királyi rokonait. És, hogy oda el is érkezett, azt bizonyítja Dr. E H. Hassnain; a srinagari egyetem történész-professzora, három japán egyetemnek díszdoktora, és a chicagói Anthropológiai Kutató Konferencia tagja, aki szerint Jézus a keresztrefeszítést túlélve és sebeiből felgyógyulva, a kashmíri fehér hunok földjére, Srinagarba, Indiába vándorolt. De először egy nagy kitérővel felment Arméniába, a professzor térképvázlata szerint először Nusaybinba, ami megfelel Adiabenének, majd onnan még északabbra, körülbelül a mai Jereván környékére és mindenütt elkezdett prédikálni. De milyen nyelven? - kérdezheti valaki. Arméniában természetesen arameus nyelven, ami származása révén neki anyanyelve volt. De itt sem maradhatott, mert prédikációit a hatalmasok lázításnak vették. Innen tehát elvándorolt Srinagarba. Útjára elkísérte őt Tamás apostol és egy Mária nevű asszony, aki útközben Ravalpindiben meghalt. A továbbiakra most nincs helyünk kitérni.
Vessük fel inkább a kérdést, hogy milyen nyelven beszélt a magyar történelem másik nagy alakja: Árpád és az Árpádi törzs?
Egyes történészek azt mondják, hogy bizonyára valami türk nyelven. Van, aki azt mondja, hogy hun nyelven. Csak éppen azt nem akarják mondani, hogy arameus nyelven. Jézus anyanyelvén. Pedig ez volna evidens, hiszen Árpád nagyanyja, Emese egy adiabenei hercegnő volt.

Amikor Anonymus: Gesta Hungarorumában azt írja, hogy „Anno Dominice in carnationis DCCXVIIII-o Ugek ... longo post tempore de genere Magog regis erat quidam nobilissimus dux Scithie, qui duxit sibi uxorem in Dentumoger, filiam Eunedubeliani ducis nomine Emesu, de qua genuit filium, qui agnominatus est Almus... „ A fordítók nem tudják értelmét adni az
„Eunedubeliani” szónak, mert azt személynévnek veszik, holott az egy hibásan írt helyhatározó és jelentése: „adiabene-beli”. A mondat helyes értelme tehát a következő: „Urunk megtestesülésének 819. esztendejében Ügyek, Szhkítiának ... Magóg király nemzetségéből való igen nemes vezére, Dentu Magyariában feleségül vette az Abiabene-beli vezérnek Emese nevű leányát. Ettől fia született, aki Álmusnak neveztetett...”

Mindezekből az is következik, hogy az „Árpád-ház” és az adiabenei királyi „ház” között közvetlen rokonság állt fenn, és így a két királyfi, Jézus és Árpád vérrokonok voltak és mindketten az arameus nyelvet, „Az Ige nyelvét” beszélték, amelyen Isten is beszélt Ádámmal.

Mindezek után, érthető, hogy miért kellett az Árpádok családfájának „utolsó aranyágacskáját” is letörni. Az akkori hatalmasak nem bírták volna elviselni azt az igazságot, hogy Jézus királyfi és Árpád király ugyanazon családfának „aranyágacskái” voltak.

VAJON A MAI HATALMASOK ELBIRJÁK-E
?? :! :k:

Főként akkor ha hamarosan megtudják majd, hogy JÉZUS SZÍRIUSZI VÉRVONALA még mindig ÉLŐ VÉRVONAL:!

Vamest 2013.02.25. 09:17:23

www.2012portal.blogspot.hu/2013/02/blog-post_24.html#comment-form

Cobra írt:

There is quite much that still needs to be done and it is extremely unlikely that the Event will happen before the opening of the portal on May 25th.

Ez most mit jelent?

zazuma 2013.02.25. 10:44:41

@PepeSzeretiMikjobit!:
Két külön dologról van szó, az egyik a kb. 3 éves, ami dec.21.től számított 1100 napos időszak, ami kb. 2015 vége vay 2016 eleje, most nem számolom pontosan. A másik egy olyan említett dologra utal, ami most tavaszra vonatkozik.

zazuma 2013.02.25. 10:46:17

@Vamest:

gyorsfordításban:
"Még elég sok a tennivaló éa nagyon úgy néz ki, hogy az Esemény nem fog megtörténni a május 25.-i portál nyitásig."

zazuma 2013.02.25. 10:50:35

@Sarasvati:
Ó, de nagyon szép, öröm olvasni!

Sarasvati 2013.02.25. 11:05:59

@zazuma: Kedves Zazu, ezt pedíg azért küldöm, hogy a SZÌVED sírva örüljön!!! :-)
Èn felfedezek magyar népzenei motívumokat is benne...:-)))

Mindenkinek nagy-nagy szeretettel küldöm ezt a Szív nyitogatót!

www.youtube.com/watch?v=p7Jj6wTdQhA

zazuma 2013.02.25. 11:15:06

Kedves Mindenki!

Ma 10 milliós nap van!

Vamest 2013.02.25. 11:20:38

@zazuma: Köszönöm. Azért kérdeztem, mert a google fordító pont ellentétes jelentéssel fordította.

Sarasvati 2013.02.25. 11:41:48

@elyshia: Köszönöm ezt a cikket és az oldalt! :-)

elyshia 2013.02.25. 15:39:42

@zazuma:
Drága vagy, hogy válaszoltál, köszönöm. mostanában kevés időm marad. már neked is napok óta készülök írni.
@PepeSzeretiMikjobit!: zazuma megválaszolta, én is kb. így értelmeztem.
@Sarasvati: szívesen.:-)

Kobe8 2013.02.25. 18:33:06

@zazuma: Milyen eseményről van szó?

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25. 18:49:38

@zazuma: És mi ez az 1100 nap pontosan?
Lehetne összeszedettebb a cikk...

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25. 18:53:50

@Sarasvati: Nem olvastam végig, csak az Adiabene név szúrt szemet nekem. Az egy arab(?) uralkodócsalád, anyai ágon abba született Jézus, tehát nem volt szegény, hanem földi értelemben is király volt, fizikai tekintetben is bőségben élt. Akárcsak Buddha. Mikor elítélték, befolyásos nagynénje, Adiabene Heléna hercegnő rengeteget próbált eljárni az érdekében - sikertelenül.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25. 18:57:57

@Kobe8: Kell lennie itt egy Az Esemény c. cikknek. Ha nincs, akkor is van egy gyűjtemény a legfontosabb cikkekből. Én megszerkesztettem őket Word-ben - több, mint 200 oldal -, hogy egyben kinyomtatható legyen, ha akarod, átküldöm.

Smaly7 2013.02.25. 23:04:25

Gyerekek, hamarosan kezdődik a műsor... pattogatott kukoricát bekészíteni... helyezkedjetek el kényelmesen... :-)))

itccs.org/2013/02/25/guilty/

Kajman 2013.02.26. 08:23:20

@Sarasvati:
Nagyon jó kis írás volt köszönöm :)

Sarasvati 2013.02.26. 09:55:50

@Kajman: Szívesen :) A zenés videóban, melyet egy barátom készített, saját fényképekkel, tehát megbízható forrás...a videó elején 1.05 percnél a gép felsö szárnyának vonal hosszabbításában van egy UFO, de ami még csodálatosabb a video végén az utolsó sötét képen, tisztán egy ANGYAL látható!!! Teljes képernyöre rakd és állítsd meg, úgy tuti látni fogod.
Nos, nekem nem kell több bizonyíték.....eddig sem kellett. :-)
Szép napot neked!

Sarasvati 2013.02.26. 09:59:02

A technikával mindíg gondom volt, van...:)

Sarasvati 2013.02.26. 10:00:07

@Kajman: Nagy nehezen rájöttem, kinek is akartam a videót küldeni...

www.youtube.com/watch?v=p7Jj6wTdQhA

Sarasvati 2013.02.26. 10:09:28

Ezt a filmet Mindenkinek küldöm NAGY-NAGY SZERETETTEL!!!!

TÖLTEKEZZETEK; SZÌVBEN; LÈLEKBEN; TESTBEN!!!!
A CSODA jelen van életünkben csak észre kell venni...
Mindenkinek ÀLDÀSOS napot kívánok mindannyiotoknak.

ISTEN JÀNOSA. c. teljes film
www.youtube.com/watch?v=U-YhRwI-PWY&feature=youtu.be

zazuma 2013.02.26. 12:29:57

@Smaly7:
Köszi, a közös mozizás az egyik kedvence! Ilyen szombat esti filmkoktélhoz szívesen csatlakozom!:)

zazuma 2013.02.26. 12:34:28

@Kobe8:
Az Esemény Cobra féle elnevezés. Arra vonatkozik, mikor a sötétek teljes mértékben félre vannak már állítva és elkezdődhetnek az Emberiség jólétével kapcsolatos teendők, mint ingyen energia, különböző technológiák átadása-alkalmazása, új pénzügyi rendszer. Csak így nagyon lerövidítve írtam.

zazuma 2013.02.26. 12:39:36

@PepeSzeretiMikjobit!:

Drunvalotól jelent meg egy cikk, ott olvastam az 1100 napról decemberben.
Szerinte valami nagy (globális szintü) változásnak kell ebben az időszakban, vagy a legvégén megtörténnie.
Ezen időszak vége kb. 2015 végére vagy 2016 elejére esik.
Ő a 4. D-be való belépést valószínűsíti.
Más viszont mást mond. Tudod, szűrni, szűrni....

Kajman 2013.02.26. 13:04:37

@Sarasvati:
Köszönöm a videót:)
Hála Istennek eddig is tudtam, hogy léteznek. Csak annyi most a különbség, hogy már videón is látom őket, nem kell hozzá meditálnom. :)
Most már szeretnék az egyikkel személyesen beszélgetni. Mondjuk azzal, aki itt van velem...valahol. :)

Sarasvati 2013.02.26. 13:08:40

@Kajman: Tudod, semmi sem lehetetlen :))))))))))))

Sarasvati 2013.02.26. 13:39:36

@PepeSzeretiMikjobit!: Kedves Pepe, SAJNÀLOM, ha legutóbb megbántottalak!
Azt tudom neked mondani, ne emberektöl várj a kérdéseidre választ. Az idöt csak az Öregisten ismeri. Nem ez a fontos, hanem az, hogy ha szeretnél megtudni valamit kérd ÖT, hogy adja meg neked a jelet, választ amire vágysz.
Ha TISZTA SZÌVVEL kéred válaszol, én megtapasztaltam.
Nekem az segített, hogy elöször megtisztítottam az elmémet a rossz gondolatoktól, ez nagyon fontos. Àlomban kapom a válaszokat, jós álmok ezek és mindíg emlékszik az ember rá, mert nem lehet elfelejteni öket....nem szimpa álmok. Nekem segít a zene, én mantrázom, énekelek, de te más utat is választhatsz, nincs rá pontos recept, mert mindenki egyedi és különleges. "Kopogtass és megnyittatik, HIDD EL!"
Szeretettel, S.

Novicamary 2013.02.26. 15:12:05

Sziasztok! Tudom hogy azt mondtam hogy en lelepek errol az oldalrol de most olyat talaltam amitol leesett az allam!Ugy gondoltam hogy ezt meg kell hogy osszam valakivel es mivel sehol masutt nem regisztraltam ezert belinkelem nektek.Az utobbi par hetben rengeteg jo cikket olvastam de ilyet meg nem lattam.Foldalatti bazis es raadasul tobb videon.A cikk alatt erdemes megnezni minden videot!Valoszinu hogy azert lathatjuk most ezt mert Cobraek kitisztitottak ezeket a bazisokat.Kulonben elkepzelhetetlen lenne hogy valaki akar telefonnal is belepjen ilyen helyekre.A marcius sok esemennyel telve zajlik majd varhatoan es forrong a vilag ami nem is baj!Errol is van egy link ami felettebb erdekes.Ugy gondolom hogy Cobra megis hiteles foras.Nem tudom hogy hogyan lehet egyszerre tobb linket is betenni egy kommentbe.Ezert kuldok kesobb is ha valakit erdekel.ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/a-cabal-ereje-lassan-elfogy-belso.html

Novicamary 2013.02.26. 15:18:11

Azt elfelejtettem mondani hogy az elozo cikk egy ujabb cobra forditas! Itt a masik cikk.Jo idotoltest kivanok mindenkinek hozza! kujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/marcius-lesz-vegso-attores-honapja.html

Vamest 2013.02.26. 15:28:11

@Novicamary: @zazuma: Érdekes, ebben a fordításban: Elég sok a tennivaló, de nagyon valószínű, hogy az Esemémy még a május 25-i portál nyitása előtt meg fog történni. ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/a-cabal-ereje-lassan-elfogy-belso.html
És így pont ellentétes a tartalma...

elyshia 2013.02.26. 15:54:17

@Novicamary:

köszönjük, és örülök, hogy újra itt vagy.:-)

Sarasvati 2013.02.26. 17:00:08

Amikor megváltoztatjuk az érzéseink és gondolataink minőségét, ezzel a rezgések mintázatát is megváltoztatjuk. Ezáltal a külvilág mintázatai is átalakulnak olyanná, amilyen érzéseket és gondolatokat kibocsátottunk, mert közvetlen kapcsolat van a világ anyaga és az emberi DNS között.

Sarasvati 2013.02.26. 18:34:36

@Vamest: A legnagyobb feladat az önmagunkon való munkálkodás!!!!
Ezt támasztja alá ez a forrás is Cobrától:

2013. FEBRUÁR 25., HÉTFŐ

12. Bejegyzés: Cobra poszt magyarra fordítva 2.
dátum: 4:14:00

Intel Update

Információ frissítés

There have been certain developments behind the scenes which I am finally allowed to speak about.

A háttérben olyan bizonyos eseménysorok történnek, amikről végre engedélyezték, hogy beszélhessek.

The Resistance made a significant progress towards the surface. Basically the whole area between 0 and 30 meters below the surface has been liberated on the physical plane. It means the final clearing of the uppermost levels of all remaining military underground bases. Everything that was in any way associated with any of the black projects has been completely cleared from the layer between 0 and 30 meters below the surface. This means that Cabal can no longer use any type of underground facilities for any type of unlawful purposes. The few remaining underground facilities that were used by the Cabal for their rituals and for mind programming have been completely cleared. All underground storages of weapons and drugs or other underground facilities that were used by the Cabal have been completely cleared. Also, all remaining underground storages of gold, precious objects and artifacts were removed from the hands of the Cabal. The Cabal can now only use the surface of the planet for its actions.

Az Ellenállás hatalmas előrelépést tett a felszínen. Alapjába véve az egész környék 0 és 30 méter között a felszín alatt felszabadult a fizikai síkon. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb hátra maradt földalatti katonai bázisok legfelsőbb szintjei végleg megtisztultak. Minden, ami bárhogyan is kapcsolódott a fekete projektekhez teljen megtisztult ezen a téren 0 és 30 méter között a felszín alatt. Ru még azt is jelenti, hogy a Cabal (elit) nem tud tovább alkalmazni bárminemű földalatti létesítményt bármilyen típusú törvényellenes célhoz. Az a pár megmaradt földalatti komplexum, amit a Cabal (elit) az ő rituáléikhoz és agyi programozásaikhoz használtak teljesen megtisztultak. Minden földalatti raktár, ami fegyvert és drogot tárolt és azon túl bármi más földalatti létesítmény is, amit a Cabal (elit) használt teljesen meg lett tisztítva. Egyébként az összes megmaradt raktár, ami aranyat, értékes tárgyakat vagy ereklyéket tárolt azok el lettek kobozva a Cabal (elit) kezéből. A Cabal (elit) már csak a bolygó felszínén tud akciózni.

The Resistance has been using its technology to clear the vast majority of environmental pollution in the layer between 0 and 30 meters below the surface that was put there by the activity of mankind. The Resistance has also removed most of remnants of past warfare such as weapons, skeletons and bones that have accumulated in that layer through millenia of violent activity of humanity and were an anchor for negative energy for a very long time.

Az Ellenállás arra használja a technológiáját, hogy megtisztítsa a környezetszennyezés nagy részét a 0 és 30 méter közötti rétegben a felszín alatt, ami az emberiség tevékenysége során került oda. Az ellenállás ezen túl eltávolította a maradványait is a múlt háborúinak, mint pl.: fegyvereket, csontvázakat és csontokat, amik felgyülemlették ebben a rétegben az elmúlt évezred erőszakos tevékenységeit az emberiségnek és, mint egy horgonyként funkcionáltak a negatív energiák számára már nagyon hosszú ideje.

The Resistance has also blocked a certain technology that the etheric Archons had through which they could manifest their minions on the physical plane. All apparitions of Greys and Reptilians have thus ended.
Az Ellenállásnak sikerült szintén leblokkolnia egy bizonyos technológiát, ami az éterikus arkhonok számára lehetőséget adott, hogy manifesztálják a szolgáikat a fizikai síkon. Minden jelenés a szürkék és a reptiliánok részéről ez által véget ért.

The Black Box technology has been removed. The physical Archons need to rely to occult rituals now to get intel from the etheric plane through a certain form of channeling and as you all know, channeling can be an unreliable source of intel.

A fekete doboz technológia is el lett távolítva. A fizikai arkhonoknak ezen túl okkult rituálékra van ahhoz szüksége, hogy adatokat szerezzenek az éter síkról, ami megfelel a csatornázás bizonyos formájának és ti is mind tudjátok, hogy a csatornázás lehet, akár megbízhatatlan forrása is az információnak.

22,000 agents of the Resistance have come to the surface of the planet to support the preparation of the final liberation. This number will only increase with time.

Az Ellenállás 22.000 ügynöke feljött a bolygó felszínére, hogy támogassa a végső felszabadulás előkészületét. Ez a szám idővel csak növekedni fog.

At this moment, the Cabal still pretty much controls the surface. Their main points of focus are control of the cash flow around the planet, manipulation of intel through the mass media for sheeple and through disinfo agents for light warriors and suppression of all evidence of life beyond the quarantine Earth.

Ebben a pillanatban is a Cabal (elit) még mindig az irányítása alatt tartja a felszín nagy részét. Az ő főbb fókuszpontjuk a pénz áramlásának irányítása a bolygó körül, manipulálása az információknak a média segítségével, hogy birkásítson és ezen keresztül dezinfós ügynökök alkalmazása a Fényharcosok/Fénymunkások alva tartására/megtévesztésére és elnyomni minden egyes bizonyítékot arról, hogy van élet a Földi karanténon kívül.

Certain operations of the Light forces will need to be undertaken before that control falls and they are already in place, ready to be activated at the right moment. One of these operations is already active and it involves the Pleiadian fleet. There is quite much that still needs to be done and it is extremely unlikely that the Event will happen before the opening of the portal on May 25th.

Bizonyos műveleteknek a Fény erői által szükséges lesz befejeződniük még azelőtt, hogy ez az irányítás elbukik és, hogy ők már jelen legyenek a helyeiken, hogy készen álljanak az aktiválás helyes pillanatában. Egyike ezen műveleteknek már aktív és magában foglalja a Plejádi flottát is. Még mindig sok dolog van, amit szükséges befejezni és még az is egyelőre rendkívül valószínűtlen, hogy az Esemény megtörténjen a Május 25-i portál nyitás előtt.

Fordította HUNFény

Forrás: 2012portal.blogspot.hu/2013/02/blog-post_24.html

Egy megjegyzés: Fontosnak érzem, hogy hozzászóljak a most általam fordított Cobra poszthoz, mert most felbukkant itt egy időpont. Nem azt akarom mondani, hogy a Cobra nem megbízható. Csak fel akarom hívni a figyelmed arra, hogy figyelj önmagadra és igyekezz dolgozni saját magadon! Ahogy dolgozol saját magadon azzal a Fény erőinek is előre gördíted a szekerét az úton. Akár egy kicsit is. Az is egy teljesítmény. A portál nyitásról csak annyit tudok elmondani, hogy Gaia felemelkedési folyamata el fog érni egy bizonyos pontot, ami a Föld fénytestének aktivációjával kapcsolatos. Ezen a ponton csak is a magas rezgésű és tisztaszívű emberi lények fognak tudni megmaradni. Ezért is fontos, hogy ezt elmondjam, mert jelenleg az történik, hogy ahogy az emberek egyre többet meditálnak, és a szeretetet küldik, mindenfelé annál több Fény bombázza a bolygónkat, ami aztán beindította/beindít egy csomó változást. Ez elkezdett már látszódni is a fizikai síkon, mert egyre több emberen fedezhető fel apróságok megfigyelésének segítségével, hogy egyre kevesebbet foglalkozzunk a vallás, a bőrszín és az olyan dolgok fitogtatásával, amik valójában csakis 2%-i különbséget takarnak egymás között és a tudatos manipulációra és megosztásra épülnek. Ezért is fontos tisztázni, hogyha minél több ember kezd el dolgozni önmagán és spirituálisan élni és tenni is, akkor az Esemény lehetősége sokkal hamarabb is bekövetkezik.

Ennyit kívánok hozzászólni megjegyzésként.

Köszönöm a figyelmed!

HunFény

Sarasvati 2013.02.26. 18:51:38

Találtam valami igazán segítö instrukciót, amit nagyon hasznosíthatónak találok a mindennapokhoz!!!
Nagyon tetszik HunFény írása....

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy olyan megtapasztalást fogok neked leírni, ami remélem segít neked is a jövőben továbblépni a fejlődésed útján. Kérlek kezeld ezt a tapasztalást úgy, mint akármilyen tapasztalást. Vizsgáld meg és vond le belőlük a következtetéseket az én alábbi példámon keresztül.

Az elmúlt másfél héten olyan események történtek velem melyek egyre egyértelműbbé teszik a számomra is, hogy a gondolat egyáltalán nem mindegy, hogy mi körül forog. Erre a segítőim mindig felhívták és felhívják a figyelmemet. Most itt a részletekről nem szeretnék írni, mert hidd el egyáltalán nem voltak kellemesek. Ezért is most bocsáss meg, de az események részleteit nem szeretném neked leírni, mert rosszul érezném magam tőle és megint átélném. És nem kívánom neked se, hogy átéld ezeket, mert hihetetlenül kellemetlenek.
Viszont egy nagyon fontos dolgot megkívánok belőle osztani. Az maga a tanulsága ennek az elmúlt másfél hétnek.. A tanulságaim belőle a következők.

1.) Sose légy gyanakvó, mert bevonzol "tudattalanul" is olyanokat, akik szintén ugyanilyenek. Tehát megteremted a te szituációdat, amiből tanulni kell. Hidd el nehéz az első percekben kimászni belőle.
2.) Vetkőzz ki a dualitásból! Ez nagyon fontos! Mert ezek okozzák sok egyéni ember életében a problémákat. Így már, merthogy a saját bőrömön is tapasztaltam ezt én is csak megerősíteni tudom.
3.) Szeretet, szeretet és szeretet!!! Ez a kulcs mindenhez és az a poén benne, hogy tényleg csakis ez a kulcs. Vagyis a tiszta szívedből jövő feltétel nélküli szeretet és annak folyamatos gyakorlása a mindennapokban.
4.) Tudatosodj minél jobban! Tehát tudatosodás, tudatosodás és tudatosodás.
5.) Mindent, ami valamihez köt végleg elengedni! Csakis a tisztalap a megoldás.
6.) Bízz önmagadban teljesen! Minden körülmények között, mert te magad vagy hatással a mindenségre.

Ennyit tanultam az egészből, amik értek. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy ezzel is példát mutathatok és számomra a kismillió kérdés a dolgokkal kapcsolatban, ami az elmúlt fél évben megfogalmazódott bennem és csak halmozódott az most így azonnal meg is lett válaszolva. Ezzel a kis szituáció sorral.

Na, de nem is akarok ennél többet mondani. Ezért is kedves olvasó a szíveddel vizsgálj ezentúl mindent! A szívünk elmélyítése a cél és nem más. Az agy is attól még fontos, de ez a szervünk is az új társadalomban kissé háttérbe fog szorulni, de attól még ugyanúgy fontos lesz a probléma és szituáció megoldások során. Csak kiegészítve lesz a szívvel. Ez a jövőnk már egyértelműen látom.

Ezért dolgozz magadon és ezáltal a világ is kívülről megfog változni. Ezzel érhetünk el csak teljes körű változást és nem pedig a kívülre mutogatással.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

Novicamary 2013.02.26. 19:53:02

@elyshia: Nagyon kedves toled!Koszonom!Itt a legujabb hir a letartoztatasokrol bar van meg par nap. ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/letartoztatasi-parancsot-adnak-ki.html

Novicamary 2013.02.26. 19:55:56

Nem tudom hogy ezt lattatok-e de hihetetlen.Van valakinek fogalma arrol hogy mi lehet ez?Gyonyoru!Az biztos! szepjovot.blogspot.hu/2013/02/orias-angyal-napnal-20130220.html

Sarasvati 2013.02.26. 21:23:14

@Novicamary: Ezen a videón is pont ilyen átható. A videó utolsó sötét kockáján, meg kell állítani a videót és láthatod egy ANGYAL!
Ezt egy közeli barát készítette, csalás kizárva.

www.youtube.com/watch?v=p7Jj6wTdQhA

Kajman 2013.02.27. 08:35:37

@Novicamary:
Köszi a cikket! És ahogy Smaly7 barátunk írta, pattogatott kukoricát bekészíteni, kényelmesen elhelyezkedni, a végén egy korsó kellemesen hűtött sör, vagy egy pohár vörösbor jó lesz. :)

elyshia 2013.02.27. 09:41:36

@Sarasvati:
Megnéztem, gyönyörű.
Tegnap már nem volt időm megírni: kb. fél háromkor délután a belváros felett (Miskolc) kék ég, szikrázó napsütés, és egy hatalmas angyal formájú szilf, fátyolfelhőnek is nevezhetem.:-) Sajnos teló sem volt nálam, hogy megörökítsem, mert csak kiszaladtam pár percre.

Sarasvati 2013.02.27. 10:34:19

@elyshia: :) Egyre több ilyenben, meg még ilyenebben lesz részünk :)

zazuma 2013.02.27. 21:22:11

@Vamest: igen, mert az unlikely szó van Cobránál és a szótár szerint valószínűtlenséget jelent, nem a valószínűt. Utalt rá Cobra, hogy még nagyon porondon vannak a rosszfiúk a felszínen, ezért nem valószínű az Esemény bekövetkezte május 25. előtt. indjárt itt a március és még kell idő a fizikai szintű takarításhoz. Ezért sem lehet valószínű május 25. előtt a dolog. Igy van értelme. Nem tudom, kinél csúszik el a fordítás, ki érti félre.
Volt egyszer egy angoltanár, aki az encouragement szót elbátortalanításnak fordította, így is diktálta le. Pedig az ellenkezőjét jelenti. Tehát van példa a pontatlan fordításra. Hopp, most feljebb tekertem és Sarasvati ugyanazt írta, mint én:)

@Novicamary:
Szia! Tudtam, hogy visszatérsz:)

zazuma 2013.02.27. 21:26:48

@Sarasvati:
Igen ott van! Nagyon kivehető az alakja!

zazuma 2013.02.27. 21:35:08

@Kajman:
félédes fehérbor jó lesz, csak egy kicsi koccintani a szertartás kedvéért:), a pisztáciát én viszem:)

Novicamary 2013.02.27. 23:29:30

@Sarasvati: Igazad van pont olyan angyal mint ami a Nap mellett van.Nagyon szep!Nekem nem volt kerdes hogy egy angyal lehet hiszen ranezesre is latszik csak azert kerdeztem mert a NASA is csak tippelget, de ami a lenyeg mar ok sem zarjak ki az angyal jelenletet!Gondolom hogy kesobb mast is nyilvanossagra kell hogy hozzanak amit edig titkoltak.@Kajman: Amikor belinkeltem a cikket csak kesobb vettem eszre hogy Smaly7 is linkelte ugyanazt a cikket de o angolul.Csak kesobb olvastam a kommenteket.@zazuma: Annyi erdekes oldalt talaltam es gondoltam hogy megkell osszam valakivel de mas oldalakon sok a ketelkedo es a negativ komment.Elkeserito hogy miket irnak az emberek!Sotetseg,sotetseg mindenfele a tragarsagrol nem is beszelve.Tudod a jo dolgokat masokkal is meg kell osztani.En ezt vallom.Kuldok meg majd tobb linket is hamarosan.

Novicamary 2013.02.28. 04:00:50

Fogadjatok ezt a gyonyoru Drunvalo irast szeretettel.Engem nagyon megerintett.Remelem hogy elnyeri a ti tetszeseteket is!Hol jarunk meg mi ettol? Vagy inkabb en!Masok neveben nem nyilatkozhatok.www.rejtelyekszigete.blogger.hu/cimke/drunvalo

zazuma 2013.02.28. 09:47:18

@Novicamary:

Jó, hogy ilyen szemfüles vagy és találsz híreket linkelni!:)

Ma este 8-kor pedig elpápázik a pápa.

Nem hiszem, hogy önként bevonul a királynővel és a kanadai miniszterrel együtt a dutyiba, lehet, hogy erre a tömegnek rá kell segíteni. Itthonról szurkolunk nekik.

Vamest 2013.02.28. 11:13:59

Nagyon érdekes előadás

Jásdi Kiss Imre: Magyarország kincsei
www.youtube.com/watch?v=JkYlo4T0MZQ

Nem tudom volt-e már itt ajánlva, de én most találkoztam vele.