2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) Földönkívüli (13) FÖldönkívüli (1) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

HTML doboz

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1./ 2.

2013.02.27. 10:59 Benedictus89

(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.)

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot!

1. / 2.

Írta: David Wilcock

megjelenése: 2013.január 30.

fordította: Benedictus

demonocracy-gold-all_gold_in_the_world-reserves-cube.jpg

2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli (orosz magántulajdonú – a szerk.megj.) orosz hálózati TV leadta az „Árnyék aranyat” („Shadow Gold”) - MÉG EGY három órás dokumentumfilm mely világgá kürtöli a Pénzügyi Zsarnokságot.

India is felkapta a Pénzügyi Zsarnokság kutatásának témáját. A szövetség végre felfedi magát – és igazságot követel.

 

A MODERN TÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB TITKA

A cikk tetején bevágott grafika a hivatalosan, könyv szerint a világon nyilvántartott aranymennyiséget ábrázolja – ha egy darab kockába rendeznénk.

Ezt Oto Godfrey készítette munkája részeként, hogy illusztrálja a Pénzügyi Zsarnokságot látható metaforákkal.

Ha már látod a kockát, mely élei kényelmesen illeszkednek egy olimpia méretű úszómedencébe, immár könnyű más nézőpontból látni a dolgot.

 

TIZENNÉGY ÉS FÉL KOCKA

Ez az összes arany, melyet eddig kibányásztak a Földből – világszerte – a feljegyzett emberi történelem során?

Kétségkívül nem. A valós mennyiség körülbelül 14 és félszerese ennek a kockának.

A teljes mennyiség – mely jelenleg a Federal Reserve nemzetközi változata, a BIS (Bank of International Settlements – Nemzetközi Fizetések Bankja) által van elrejtve - 2420937,4 tonna.

Ez szó szerint a legnagyobb titoknak tekinthető a modern történelemben.

Többé nem.

david_ren2.jpg

 

AZ ELSŐ ÉS MÁSODIK VILÁGHÁBORÚNAK TITKOS CÉLJAI VOLTAK

Az első és második világháború egy koholmány volt.

Mindkét oldalt ugyanazok az emberek irányították – ugyanavval a céllal.

Több, mint 100 millió ember halt meg – egy teljesen más cél érdekében, mint ők hitték.

Mindkét harcoló fél – a tengelyhatalmak és a szövetségesek – ugyanazon nemzetközi bankárok irányítása alatt, illetve tulajdonában álltak.

Ez az a hatalmas, csúf igazság, amivel szembe kell néznünk, ha meg akarjuk gyógyítani ezt a bolygót.

Arra használták a világháborúkat, hogy kifosszák a központi bankok és magánvállalatok aranytartalékait – világszerte – és átnyújtsák azt a Federal Reserve-nek.

Az arany tömeges elkobzása már az első világháború előtt, közben, és után is folyamatban volt.

 

EZÚTTAL NEM LEHET KINEVETÉSSEL LEREAGÁLNI A DOLGOT

Nézd... tudom milyen szörnyű ez. Szinte már elképzelhetetlen.

Kb.egy százaléka a hallgatóságunknak – akik közül néhányaknak talán fizetnek is érte – meglepő szenvedéllyel, haraggal és erőszakosan támadnak minket online.

A nevetés és maró gúny nem fog rajtunk segíteni, hogy továbblépjünk ezen.

Néhányan talán azért döntenek így, hogy elkerüljenek egy igen kellemetlen igazságot.

Mások agyon-vizsgálják az adatokat, veszettül keresve egy hibás részletet – azt remélve, hogy így elhiteltelenítik az egész kutatást.

Így cselekedve úgy érzik, legyőzték az Igazság démonát – és továbbra is egy rövidke ideig még a „valódi világban” maradhatnak.

Mindazonáltal, ha egyszer világszinten ezt az igazságot leleplezik és begyógyítják, az ebből eredő előnyök abszolút lenyűgözőek lesznek.

Most már hat órányi főműsoridős dokumentumfilm – az egyik legismertebb orosz tv csatornán - támogatja közvetlenül a kutatásunkat.

A REN-TV bevallotta nekem, hogy a Pénzügyi Zsarnokság „abszolút úttörő” volt – és evvel a szöveggel is hirdették mindkét dokumentumfilmet.

 

A BOLSEViK FORRADALOM, ÉS A SZOVJETUNIÓ LÉTREHOZÁSA 1917-BEN EGY FEDERAL RESERVE PROJEKT VOLT

Itt egy link egy Yale University Press cikkhez, mely a bolsevik aranyelkobzásról szól – az első számú kiadott találat a jelenlegi Google keresőben a „bolsevik arany 1917” keresőszavakra.

Az egész bolsevik forradalom, mely a Szovjetuniót létrehozta 1917-1922 közt, nem-is-oly-titkolva a Federal Reserve bankárok által volt finanszírozva.

Az itt alul található politikai karikatúra Robert Minor rajza, az 1911-es St. Louis Dispatch-ben jelent meg – és a „A lény Jekyll-szigetről”c.könyv (The Creature from Jekyll Island) 211-dik oldalán található.

Ha nem hiszel nekem, gépeld be, hogy „bolsevik forradalom federal reserve”(bolshevik revolution federal reserve) bármely internetes keresőbe – és kezdj el olvasni.

dee-lighted.jpg

6102-ES ELNÖKI RENDELET

1933.április 5-én, a 6102-es számú elnöki rendeletet arra használták, hogy illegálissá tegyék az Egyesült Államokban az arany birtoklását.

Az „aranyhalmozás” megszegéséért akár 10000 dollár büntetés, tíz év börtön, vagy mindkettő járt.

Az amerikai posta vezérigazgatója adta ki az utasítást, hogy ezt a levelet „jól látható helyre kell kifüggeszteni” - a nagy gazdasági világválság legkeményebb időszakában.

Alig egy hónapja volt mindenkinek, hogy eleget tegyen a rendelkezésnek.

Aranyukat 20 dollár/uncia áron vásárolták fel – aztán hirtelen felértékelték 35 dollár/unciára, mikor ennek vége lett.

Executive_Order_6102.jpg

 

A NÁCI NÉMETORSZÁGOT A FEDERAL RESERVE FINANSZÍROZTA

A Federal Reserve – olyan cégeken keresztül, mint a Royal Dutch Shell, mely ma Shell néven olajipari társaságként ismert – építette fel és finanszírozta Hitler hatalomra jutását az 1930-as években.

A nácik kiváló munkát végeztek, amikor kifosztották a központi bankokat minden megszállt országban - és elraktározták az aranyat az irányítóiknak.

Íme egy holland politikai karikatúra, mely egy baljós történetet fed fel. Deterding, egy Royal Dutch Shell vezető látható a képen Hitlert támogatva.

Nazi2.jpeg

 

AZ 1939-AS SZÖVETSÉG A FEDERAL RESERVE „TENGELYHATALMAK” FRAKCIÓI KÖZÖTT

1939-ben a Szovjetunió Sztálin vezetésével aláírt egy paktumot a nácikkal Hitler hatalma alatt.

Kulcsfontosságú része volt ez a Federal Reserve tervnek – egyesíteni az ellenzéket, és létrehozni az alapot egy igazi háborúhoz.

Jóformán alig tudott róla valaki, hogy ugyanazon emberek, akik finanszírozták Sztálint és Hitlert, az Egyesült Államok pénzügyi rendszerét is irányították.

Az egész egy az egész világ irányításra irányuló terv része volt – egy harmadik és utolsó világháború után, mely elvarrta volna a megmaradt szálakat.

hitler_stalin.png

 

EGY ÓRIÁSI FOSZTOGATÓ TEVÉKENYSÉG

A Federal Reserve finanszírozta és támogatta a Szovjetuniót. Ők finanszírozták és támogatták a náci Németországot.

Japánt is támogatták és finanszírozták a Meiji-restauráció alatt.

A "Meiji" azt jelenti, "Megvilágosodottak”, azaz az Illuminátusok.

Megszerezték 1913-ban az Egyesült Államok pénzügyi rendszerének irányítását – és annak óriási forrásait és katonai erejét ugródeszkaként használták terveikhez.

 

NUKLEÁRIS TITKOK GAZDÁT CSERÉLNEK A II.VILÁGHÁBORÚ UTÁN

Még a II. világháborút követően is a FED emberei folytatták a nélkülözhetetlen információk cseréjét az USA és a Szovjetunió között – beleértve a nukleáris titkokat.

2012.aug.7: Rothschild elárulta a nukleáris titkokat a Szovjetuniónak [eredetileg megjelent: 1994.okt.23]

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/rothschild-spied-as-the-fifth-man-1444440.html

Az egykori Lord Rothschild, tudós, agytröszt vezér, első osztályú krikettező, tűzszerész és MI5 ügynök, egy most megjelenő könyv szerint szuper-kém volt az oroszok számára.

„Az ötödik ember”c.könyv (The Fifth Man), melyet az ausztrál Roland Perry írt, azt állítja, hogy bizonyítani tudja, Victor Rothschild ellopta az összes jelentős amerikai és egyesült királyságbeli katonai fejlesztést a második világháborúban, beleértve a biológiai fegyvereket, az atombombát, és a radart.

Konkrétan azt állítja, hogy Rothschild, nem Klaus Fuchs, vagy, ahogy általában hiszik, a köztisztviselő John Cairncross, figyelmeztette először Sztálint a szövetségesek terveire, miszerint azok atombombát akarnak építeni a 235-ös plutónium felhasználásával.

Perry továbbá még azt is állítja, hogy Rothschild, aki 1990-ben halt meg, olyan sok kémkedésben vett részt, hogy már-már szuper-ügynökként tekinthető, aki szabotált minden nyugati hírszerzési kezdeményezést a háború utáni 20 évben.

A szolgáltatott bizonyíték többnyire egy három napos moszkvai interjúból származik hét nyugdíjba vonult KGB tiszttől, akik közül néhányra csak kódjukkal hivatkoznak.

 

LINCOLN MEGPRÓBÁLTA LEGYŐZNI ŐKET – EZÉRT MEGÖLETTÉK

Ugyanezek a bankárok ölhették meg Lincolnt, amiért megpróbálta legyőzni őket – azáltal, hogy „dollárbankjegyeket” nyomtatott a polgárháborúban, 1863-tól kezdődően.

greenback-rs.jpg

 

Ezeket a „dollárbankjegyeket” az Amerikai Kincstár bocsátotta ki.

A fedezet számukra az Egyesült Államok kormányának saját tőkéje volt, de nem nemesfémek – és nem lehetett a külföldi bankárok által megadóztatni.

Ez nagyon-nagyon feldühítette őket. Elrendelték Lincolnnak, hogy fizessen 24-től 36 százalékig terjedő adót az összes számára a polgárháborúhoz szükséges pénz után.

 

POLITIKAI KARIKATÚRA TÁMADJA LINCOLNT

A következő politikai karikatúra egy a Federal Reserve-öt létrehozó bankárok általi politikai támadás része volt – Lincoln erőfeszítései ellen, hogy megmentse az amerikai gazdaságot.

Nagy valószínűséggel John Cameron rajzolta 1864-ben.

Lincolnt székében hátradőlve ábrázolják, miközben nevet és azt mondja: „Ez az egész a legkapitálisabb viccre emlékeztet.”

milling_greenbacks_cartoon_1863.jpg

 

AZ ÚJ VILÁGREND MEGTEREMTÉSE

2420937,4 tonna aranyat kaparintottak meg 1895 és 1945 között, az új világrend megteremtésének reményében – ahogy felfedtem a Pénzügyi Zsarnokságban.

85 százaléka ennek az aranynak Ázsiában lett kibányászva és elrejtve.

Létezését és hollétét szigorú titokban tartották. Senki nem akarta, hogy ellopják az aranyát!

Ennek ellenére ezeket a aranytartalékokat szisztematikusan kiürítették – kezdve 1895-ben, mikor a japánok elözönlötték és kifosztották Koreát.

Korea, mely hajdan egy rendkívül gazdag nemzet volt, most a északon a kannibalizmus szintjére lett süllyesztve.

 

PÉNZÜGYI ZSARNOKSÁG - LELEPLEZVE

Tizennégy és fél kockára való arany. 2,4 millió tonna. A modern történelem legnagyobb titka. Hogy lehetséges ez? - és kit érdekel?

Úgy hangzik, mint egy hatalmas „összeesküvés thriller” film cselekménye – túlságosan különös, hogy igaz legyen – de a bizonyíték elsöprő.

Az aranyat egy világuralmi terv részeként szerezték meg, mely legalább a késői 1700-as évekig nyúlik vissza, ha nem korábbra.

Ha mindenki aranyát ellopják, senki sem jelenthet konkurenciát a világméretű „varázs-pénznyomdának” - mely a levegőből állít elő pénzt.

A hatalmon lévők döntik el, ki élhet és kinek kell meghalnia – ki ehet és kinek kell éheznie – a valuták áramlásának irányításával.

 

A GLOBÁLIS PÉNZÜGYI FEDEZET SZÁMLÁK

Az országok, melyek titokban átnyújtották az aranyukat – vagy ellopták tőlük – tudták, hogy az a FED-hez került.

Cserébe Federal Reserve kötvényeket kaptak – csillagászati dollár értékekben – biztosítékként a „letétbe helyezett” aranyért a Nemzetközi Fizetések Bankjánál (Bank for International Settlements; BIS).

100-M-US-Treasury-Note-1934-Series-E-Chicago-Illinois-Serial-No-G00065851A-with-interest-coupons-.jpg

 

Ezeket a „Globális Pénzügyi Fedezet Számlákat” aztán arra használták, hogy hihetetlen mennyiségű pénzt hozzanak létre a bennfenteseknek és azok csókosainak.

A jogos örökösök többsége egy árva centet sem látott az egész vagyonból. A Federal Reserve klikkjén kívül állóknak egyetlen dollárt sem adtak a Globális Pénzügyi Fedezet Számlákból.

Ezt tekintették az összes titok közül a leginkább bizalmasnak és veszélyesnek – sokkal inkább, mint az UFO-ügy leplezését.

 

CSILLAGÁSZATI MEGVESZTEGETÉSEK

Az évek során immár hat különböző csoport vagy személy próbált megvesztegetni – látványos pénzmennyiségekkel – hogy biztosítsák szövetségemet és együttműködésemet.

Azért tudtam a Globális Pénzügyi Fedezet Számlákról, mikor nyilvánosságra került a Sárkány Család (Dragon Family) perje, mert személyesen meghívtak, hogy húzzak hasznot és profitáljak belőle.

Egy ex-CIA ügynök azt mondta nekem: „Semmi sem annyira értékes a bennfentesek közösségének, mint a képesség, hogy milliókat befolyásolj. Sose feledd ezt el, David.”

Minden ilyen esetben a pénzemet egy rendkívül titkos rendszer állította volna elő – minden esetben a Federal Reserve-vel összefonódva.

Brókerként játszottam volna közre, elősegítve a világ központi bankjai közötti tranzakciókat – melyeket „kereskedésnek” hívnak.

 

A SZÁMOK ŐRÜLETESNEK TŰNNEK, DE ÍGY MŰKÖDIK

Elő kellett volna teremtenem valamennyi pénzt előlegben, de egyes esetekben nem többet kb.13000 dollárnál.

A személyes és lekövethető befizetése a saját pénznek része az üzletnek – és kötelező megcsinálni.

Ez a „vérszerződés”, mely okkult szinten megpecsételi az üzletet – és írott bizonyítékot hagy, amit felhasználva tönkretehetnek.

13 ezer dollárból kapsz egy „régóta tevékenységet nem folytató céget” ("aged shelf corporation").

Aztán „kifizeted az adósságát” a vállalatnak (Wilcock itt a "monetize the debt" kifejezést használja, mely az angol lexikon szerint: mikor az állam pénznyomtatás segítségével az ország pénzmennyiségét megnöveli, és az így előállított pénzből kifizeti az adósságot, de közben inflációt okoz – a szerk.megj.) majd nyitsz egy FED banknál egy 100000 dolláros hitelkeretet.

A 100000 dollárt aztán fedezetként használod egy egy millió dolláros hitelkeret megnyitásához – egy másik Federal Reserve banknál.

 

AZTÁN ELKEZDESZ KERESKEDNI

Az 1 milliót aztán mások pénzével egybekötve „áruba bocsátják”/”kereskedni” kezdenek vele.

Így most van egy bankszámlád, mely titokban pénzt tárol a világ központi bankjai számára.

Az 1945-ös bretton woods-i szerződés után – melyben a náci Németország is benne volt – törvénybe iktatták, hogy a központi bankok nem tárolhatják saját vagyonukat.

Közvetlenül nem üzletelhetnek egymással. „Brókerekre” van szükségük, hogy elősegítsék a kötvények, valuták és más pénzeszközök adás-vételét.

Ezt a rendszert teljesen titokban tartották – azért, hogy támogassák a „brókerek” gondtalan működését és biztonságát.

Ha már egyszer bekerültél a rendszerbe, a profitból gyorsan kifizetődnek a hitelkeretek, melyeket eredetileg felvettél.

Így most akár 20 százalékos összesített kamatot kapsz hetente – az egy millió dollárra.

Tudtam, hogy ez az „ördöggel való lepaktálás” netovábbja – és elutasítottam mindegyik ilyen ajánlatot.

 

A TRILLIÓ-DOLLÁROS PER

A Globális Pénzügyi Fedezet Számlákat mindenféle dolog finanszírozására felhasználták.

Eredetileg a profitnak Európa újjáépítését kellett volna szolgálnia a II.világháborút követően. Legalábbis így adták elő a világ etikus vezetői számára.

Valójában a számlákon lévő pénzből propaganda kampányokat, politikai gyilkosságokat, fegyverkereskedelmet, drogkereskedelmet, földalatti bázisokat, ultra-titkos űrprogramokat és miegymást finanszíroztak.

Jelentős része a lopott aranynak a Sárkány Családhoz tartozik – egy ősi ázsiai csoporthoz, mely csendben maradt saját biztonsága érdekében.

A Sárkány Család Neil Keenannek adott 134,5 milliárd dollárt FED kötvényekben – mely egy trillió dollárt ér mai árfolyamon – annak reményében, hogy felfedik az igazságot.

A kötvényeket ellopták – és a trillió-dolláros pert benyújtották 2011.november 23-án.

(....)

AZ ÉLETÜNK A TÉT

2011.december 1-je óta sorozatosan kaptam egy halomnyi fotót és dokumentumot a Sárkány Család szövetségtől e-mailen keresztül.

12 nappal később publikáltam az első óriási kutatásomat a témában: „MEGERŐSÍTVE: A trillió-dolláros per, mely véget vethet a pénzügyi zsarnokságnak”(CONFIRMED: The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny – nem fordítottuk le – a szerk.megj.).

Rá két napra – szerdán, 2011.december 14-én – halálos fenyegetést kaptam egy nagyon magasan álló személytől... de folytattam a kutatást.

Kerry Cassidy vitt a rádióba a fenyegetést követően kevesebb, mint egy órán belül. Nagyon zaklatott és ijedt voltam – de nem álltam le.

Valójában ez a halálos fenyegetés vett rá, hogy írjam meg a második részt, így egy egész könyvvé bővítve a kutatást.

Úgy éreztem, ha a Federal Reserve el is tesz láb alól, legalább „dicsőségesen halok meg”.

 

HÁROM HÉTTEL KÉSŐBB TRAGÉDIA TÖRTÉNT

Két héttel később, 2011.december 31-én, David Hutzler kritikus információkat küldött nekem a szövetségtől – odairányítva engem egy kincsesládányi elrejtett információhoz a Nem-kívánatos Nyilvánosság Hírszerzése oldalon (Unwanted Publicity Intelligence).

Aztán rá egy hétre, 2012.január 6-án David Hutzlerrel és fiával, Mackie-vel több lövéssel végeztek az otthonukban – ami aztán leégett.

Edward Marshall: Rendőrség: Öt áldozatot lőttek le. Journal-News.net, West Virginia, 2012.february 7. http://www.journal-news.net/page/content.detail/id/574757/Police--Fire-victims-had-been-shot.html?nav=5006

Hallottam nem hivatalosan, hogy Mackie-n három lőtt seb volt, Daviden hét.

Ezen égbekiáltó dupla gyilkosság ellenére megjelentettem a kész Pénzügyi Zsarnokságot egy héttel a haláluk után – 2012.január 13-án.( http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny)

Azért tettem, hogy segítsek egy nemzetközi szövetséget – mely immár több, mint 150 országból áll – mely szeretné látni, hogy a valóságot felfedik, és igazságot szolgáltatnak.

TOVÁBBI HALÁLESETEK ÉS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETEK

2012.április 8-án, húsvét vasárnapján, egyik barátom tragikus, erőszakos halált halt – szó szerint a házam mellett a sarkon.

Ez a barátom belement az egyik ajánlatba, melyet nekem is kínáltak, hogy csatlakozzak a Fedezet Számlákhoz.

(....)

Ez a nagyon bizarr és ijesztő esemény épp csak öt nappal azelőtt történt, hogy megjelentettem a pert a 12 FED bank ellen az oldalamon.

Még a hirtelen halála után is folytattam, és csakazért is megjelentettem a pert. Úgy éreztem, így cselekedni sokkal értékesebb, és felülmúlja a vele járó lehetséges kockázatot.

 

EGY SIKERTELEN MÉRGEZÉSI KÍSÉRLET

Majd 2012.június 22-én egyik legfőbb bennfentes informátorom, aki titkos adatokhoz fért hozzá, kis híján meghalt egy furcsa biofegyver általi mérgezésben.

(...)

Ez a bennfentesem rengeteg érdemi infót továbbított nekem a Fedezet Számlákkal kapcsolatban.

Emellett saját szemével látott több bunkert is, mely az aranyat tárolta – elképesztő mennyiségben.

(....)

 

ITT JÖN A FELMENTŐSEREG

Nem írtam semmit a témáról egészen 2012.dec.16-ig – miután a REN-TV felvette velem a kapcsolatot, hogy megcsinálják az első dokumentumfilmjüket.

Döbbenetes meglepetés volt ez számomra. Egy három órás, főműsoridős dokumentumfilm – Oroszország egyik legkiemelkedőbb csatornáján.

Épp azon voltam, hogy megpróbáljak összeállítani egy televíziós műsort A forrásmező kutatásai c.könyvemnek (The Source Field Investigations).

Saját bőrömön tapasztaltam, mennyire erősen kontrollált a TV és filmipar – legalábbis Amerikában.

Őszintén szólva, sosem számítottam rá, hogy valaha is az életben készül erről majd dokumentumfilm.

(Az orosz dokumentumfilmek linkjeit megtaláljátok az előző Wilcock bejegyzésben, ide most nem rakom ki, mert még angol felirat sincs hozzá, magyar végképp nem – a szerk.megj.)

(....)

(a cikk második fele hamarosan elkészül... - a szerk.megj.)

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr645107397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.27. 16:22:30

Emberek, mire jó az arany? Mit számít, hogy kinél van felhalmozva? Ha nincs forgalomban, mint fizetőeszköz, akkor ér-e egy kanyit is? Szerintem nem.

Kajman 2013.02.27. 17:11:16

@PepeSzeretiMikjobit!:
Az csak a fedezetet adja a pénzkibocsájtáshoz. Minél nagyobb a fedezeted, annál értékesebb a pénzed. Mivel jelenleg ez egy pénzalapú világ, így igen sokat ér.
Abba most nem mennék bele, hogy milyen idegen fajoknak van rá szükségük.
Fizikai tulajdonságai is figyelemre méltóak: gondolj csak az aranyozott végű jack dugókra, stb. De gondolj bele mennyi mindent nem tudhatunk róla.

Köszönöm Benedictus a cikket!Várom a második részét. Ez nagyon jó. :)

elyshia 2013.02.27. 17:16:02

Köszönjük Benedictus az új cikket, érdekfeszítő.

zazuma 2013.02.28. 09:39:43

Köszönöm a cikket!
Jól írod Kajman, fedezetként szolgál az arany és van ám jó rezgése is:)

Katvi 2013.02.28. 11:56:23

Sziasztok. Kíváncsi leszek a holnapra, mert Cobra oldalán olvastam, hogy 2013.03.01-én fog vmi tetőzni Londoni idő szerint 11:30-kor. Vajon mi is érzékelni fogunk belőle vmit?

Kajman 2013.02.28. 13:07:43

@Katvi:
Holnap kiderül, van egy olyan érzésem. :)

airt 2013.02.28. 13:19:50

@PepeSzeretiMikjobit!: Szia! Az arany-nak van egy nem mindennapi sugárzása (mint a nap-nak), mely helyettesíteni tudja az "isteni sugárzás"-t. dr.Czeke András előadásában - többek közt - erről is részletesen beszámol. Érdemes meghallgatni:
www.youtube.com/watch?v=aNy2yBmb3Vo

Jeffero 2013.02.28. 15:40:10

Sziasztok!
Részben ezen cikkhez kapcsolódóan, valamint máshol olvasottak kapcsán is, kicsit tartok attól, hogy mit hozhat ezeknek a dolgoknak a kiderülése, ha szélesebb nyilvánosságot kap, a világ és hazánk pénzügyi rendszerében.

Szeretném a véleményeteket kérni, hogy szerintetek érdemes-e mostanság biztosítást kötni, vagy mondjuk bankban gyűjteni, hosszabb ideig tartani a pénzt?

Szüleim kitalálták, részben amiatt, hogy félretegyenek valamilyen módon pénzt, hogy megkötik az Időskori Biztonság nevezetű biztosítást, amit a tévében a 4LifeDirect cég hirdet. Bár egy ismerősön keresztül, nem ennél a cégnél lesz kötve, hanem valószínűleg az AEGON-nál, 3 éves tartamra ajánlotta a biztosítós ember, akivel beszéltek. Pár éve nekem is ott kötöttünk életbiztosítást, bár annak a lejárata még kb. 5 év. Szóval nem tudom, hogy lenne jobb, ha itthon vagy bankban, a helyi takarékpénztárban gyűjtenék a pénzt, vagy beadnák egy biztosítónak. Gondolom csak van garancia arra, hogy ha a biztosítótársasággal valami történik, akkor visszakapja a pénzt az ügyfél.

Bár az is lehet, hogy feleslegesen aggódom, mert ha megvalósulna, amit pl. a Cobrától érkező vagy a GF csatornázott üzenetekben olvasható, hogy megteremtik a jólétet a Földön, akkor biztosan meglesz az anyagi biztonsága minden jóérzésű embernek.
Nem szeretnék felesleges ellenállást, negativitást teremteni szüleim irányába, hogy nem támogatom a tervüket, akaratukat, mert lehet, hogy ezzel csak nekem akarnak jót.
Ha tudtok valami hasznos infót, tanácsot, megköszönném, vagy valami jó linket, ahol lehet ilyen témáról olvasni.

Egyébként a Spiritufo oldalon lévő "Felhívás magyar fénymunkásokhoz" írás hatására is azon gondolkoztam, hogy eljött az idő, hogy végre magamon dolgozzam, újra rendszeresebben meditáljak, növeljem a rezgésszintemet, és megteremtsem magamban a világ képét, amelyben szeretnék élni. Rájöttem, hogy egyedül a külső történésekre alapozva, a hírportálokra figyelgetve (mint pl. Új világtudat) nem lehet élni a mindennapokat, mert ez valamiféle hiányérzetet hordoz magában, az elme információéhsége miatt is. Az embernek rá kell találnia a belső lényére, az igaz valójára, és azzal együtt megérezni, megélni dolgokat, mert csak így lehet teljes.

Kajman 2013.02.28. 16:01:06

@Jeffero:
Ha most eltekintünk mindentől, legyen az csatornázott üzenet, saját meglátás, stb, ahogy szokták mondani két lábbal a földön állsz, akkor azt mondanám, hogy tartsd otthon a pénzed. Bár nem vagyok pénzügyi szakértő, de ha belegondolsz hosszú hónapok óta csökken az alapkamat, a bankok még mindig pénzügyi segítségre szorulnak. Folytathatnám, de szerintem ez is elég. :)

Novicamary 2013.02.28. 18:43:02

@Jeffero: En is igazat adok Kajmannak es tartsd otthon a penzedet.Korabban talaltam egy linket pont errol a temarol.Majd megprobalom neked megkeresni.Ha jol emlekszem ott azt mondjak hogy talan a Takarekszovetkezet meg ad garanciat. De ne vedd ezt keszpenznek addig mig megkeresem a linket.

Jeffero 2013.02.28. 18:56:15

@Kajman:
Köszi a tanácsot.
Közben elég gyorsan, már ma este jött a biztosítós, azonban mégsem jött össze a szerződéskötés, mert valami feltétel nem teljesült. Így akkor marad az, hogy félreteszik, itthon tartják a pénzt.

Vica56 2013.02.28. 21:12:49

Sziasztok, kissé elgondolkodtam... fiatal magyar fiú, ilyen spirituális tapasztalatokkal.Valószínűnek tartom, h tényleg kapcsolatban áll a Vénuszi, ill. Szíriuszi (A) testvéreinkkel.Ám ezt döntse el mindenki saját maga

hunfeny.blogspot.hu/

Sarasvati 2013.03.01. 11:50:31

@Katvi: Kedves Katvi ,meg tudnád adni azt a Cobra linket, ahol ezt olvastad?
Nagyon köszönöm. Nekem már a 2. felemelkedési jósálmom volt a héten, ezért kérdezem. Szerintem is hamarosan lesz valami....Mégegyszer köszönöm S.

Novicamary 2013.03.01. 16:38:00

Sziasztok! Vegre feliratoztak a Man in Black orosz dokumentumfilmet.Itt megnezheto akit erdekel. www.emberiseg.hu/portal/blog/2013/03/men-in-black-orosz-valtozat/#more-9952 Vica56. En is ugy gondolom hogy kapcsolatban all veluk hiszen honnan tudna ennyi infot.Egyebkent koszi a linket elolvastam minden bejegyzest.Nagyon tetszett.Egy lato baratom felvette a kapcsolatot a Plejadiakkal es o is sok erdekes dolgot mondott veluk kapcsolatosan.Nekem hitelesnek tunik a fiu.

Katvi 2013.03.01. 16:54:55

@Sarasvati: a február 26-ai bejegyzésében volt Cobrának. Kicsit kódolva írta, de könnyű volt megfejteni. 130301, 1130Z. S előtte pár angol szó. Amúgy én kissé szédültem ebben az időpontban. Kíváncsi vok, hogy tényleg mi történt.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.01. 18:32:23

@kacsoli: Köszi. Ha a zsigereimből olvasok, akkor azt kell mondjam, valami nem stimmel ezzel a vélekedéssel. Sose érdekelt az arany, nem érzek vonzalmat se az arany, se a Nap iránt, sőt. Agartha azért vonz, mert ott egy belső, tompított fényű Nap van. Azt érzem magammal kompatibilisnek.:) Tudom, hogy vannak napimádók is, nyilván ők is saját eredetüket érzik, több helyről származhatunk.
(Nóta: www.youtube.com/watch?v=pEMKR9YbGGE)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.01. 18:35:45

De az is lehet, hogy elégettek máglyán, és még lábadozom, azért nem kívánom ezeket az arra emlékeztető tüzeket.:)

N0ctis 2013.03.02. 00:50:55

@PepeSzeretiMikjobit!: "Ha a zsigereimből olvasok..."
Jajj bocsáss meg Pepe (vagy Mikjobi?), de ez elég borzasztó megfogalmazás, képileg is... Zsigerekből olvasni természetközeli népek sámánjai szoktak és akkor sem a magukéból. :) Úgyhogy kérlek ezt ne tedd, szeretünk téged és bár én is vágyom már egy magasabb rezgésszintre jutni mihamarabb, hidd el nem ez a jó módszer. Ilyet még a szamurájok sem tettek harakiri után, hogyaszondja:"Lássuk milyen napom lesz holnap. Áááá mindegy..." :)))

Sarasvati 2013.03.02. 08:07:12

@Katvi: Köszönöm. Ma 7 ágra süt a Nap :-) Szépet neked! S.

airt 2013.03.02. 12:36:22

@PepeSzeretiMikjobit!: akinek megvan a szellemi kapcsolata, nincs szüksége helyettesítő-re. A nap-pal kapcsolatban pedig vszleg változni fog a hozzáállásod, ahogy tisztulsz. Üdv.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.02. 15:20:42

@N0ctis: Megnyugtatlak, hogy aki annyiszor volt sámán, mint én, annak már nem kell kivennie a zsigereit ahhoz, hogy olvashasson belőlük.:)

DarkFuture 2013.03.29. 11:18:24

@PepeSzeretiMikjobit!:
Az arany az Anunnakiknak kell.Meg a Dracoknak.Az anunnaki hybridek(vezetői vérvonalak) is szolgák csak kiváltságosak.Gyűjtik az aranyat igazgatják az emberi szolgapopulációt miközben mindenki szolga a bolygón spirituálisan is.Bármilyen fejlettek 3D-ben és 4D-ben a hüllők, technológiájuk a nyersanyagon alapul és több tízezer éve nem változott, max fegyverkezésben,diplomáciai szövetségekben.Van valami olyasmi,hogy folyamatos aranyexport történik a bolygóról,de állítólag hamarosan visszajönnek és mindent elvisznek egyszerre(réz,arany,ezüst,titán, stb.)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.29. 17:18:41

@DarkFuture: Hát vigyék! Ettől még nem kell minket rabszolgaságban tartani! Mi hát az összefüggés?

DarkFuture 2013.03.30. 09:16:13

@PepeSzeretiMikjobit!:
Valami olyasmi van,hogy a zsidók mindenkitől begyűjtik az aranyat szó szerint ellopják.Pl. Kadhafi is azért halt meg,mert zsidókkal üzletelt.A libya-i olajért az embargó alatt aranybefektetést kapott cserébe viszont 1. feltétellel:
a zsidóknál kellett elhelyezni az aranyat.
Ebből az következett,hogy egy szép napon Kadhafi úgy gondolta,hogy kéne az aranya amit az olajért kapott ezért felvette a kapcsolatot a héberekkel.
Mivel a Judeaiak egy az egyben ellopták az aranyát ezért visszaüzentek neki.Az eredményt mindenki láthatta a tv-ben.(lincselés,kivégzés)
Szóval az aranykitermelést egyre jobban sürgetik miközben minden ország aranyát ellopják,hogy meglegyen a kvóta mikor visszajönnek érte az anunnakik.Amúgy az anunnakik majomszolgának hívnak minket mivel ők teremtették meg az embert félig-meddig.A másik cink meg az,hogy erre engedélyt kaptak és arra is,hogy haszonbérlők legyenek a bolygón.Szóval meg lett engedve nekik a bolygó igazgatása.Céljuk az emberpopuláció és a természeti kincsek totális kiaknázása az emberek spirituális fejlődésének teljes blokádja alatt.
A hierarchia v.mi ilyesmi:
anunnaki hybridek
annunakik
dracok
+ szövetséges 4D-s fajok.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.31. 12:54:50

@DarkFuture: Akkor sem tiszta, hogy hogyan vették rá az embert arra, hogy az aranyat értéknek tekintse!
Amúgy hol olvastad ezeket?
Vagy honnét az infók?