2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) Meditáció (11) MEditáció (1) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

HTML doboz

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2.

2013.03.01. 17:20 Benedictus89

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot!

2. / 2.

Írta: David Wilcock

megjelenése: 2013.január 30.

fordította: Benedictus

 

...INDIA ELŐLÉP

Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is, melyet First Postnak hívnak, megjelentette a kutatást.

http://www.firstpost.com/topic/organization/federal-reserve-the-dragon-family-lawsuit-neil-keenan-1-trillion-dollar--video-RLnaibPcUsY-42919-1.html

firstpost_tyranny.jpg

TELJESEN JOGOSAN DÜHÖDÖTT FEL INDIA

Úgy látszik, épp itt a megfelelő időpont, hogy felfedjünk egy másik kellemetlen történetet.

Megértem, hogy ez a következő rész talán annyira lesújtónak tűnhet, hogy nehézséget okoz egyáltalán végigolvasni.

A tétek ebben a csatában nagyon-nagyon magasak. A megtett intézkedések és lépések oly mértékben vérlázítóak, hogy már hihetetlennek tűnik – akár nevetségesnek.

Még egyszer fel szeretném hívni a figyelmet, hogy NEM akarjuk félelmeinkkel a háttérhatalmat szolgálni.

De nem is fogjuk homokba dugni a fejünket és úgy tenni, mintha az egész csak „összeesküvés elmélet” lenne, és nem jelentene semmit.

Ehelyett lerántjuk a leplet a háttérhatalomról – mégpedig az igazsággal.

Habár a fenti link azt mondja, „Mi itt Indiában teljes biztonságban vagyunk boldogan”, Indiának minden joga megvan, hogy dühös legyen a Federal Reserve-re.

2012.július 26-án kezdődött – amikor India legrégebbi és legnagyobb TV csatornája „jogi bombát dobott” a háttérhatalomra.

 

A MÉDIA KOMPLEXUM MEGTÁMADÁSA – A MANIPULÁLT NIELSEN-STATISZTIKÁKKAL

A semmiből megjelenve India úttörő pert indított a Nielsen Ratings ellen – a TV-műsorok nézettségi adatainak manipulálásával vádolva őket.

A keresetet New York Állam Legfelső Bíróságánál nyújtotta be a New Delhi Television, LTD. a Nielsen konglomerátus ellen.

A világ legnagyobb média vállalatai, beleértve a Nielsent, erőteljes irányítás alatt vannak a FED által.

2012.július 26: Link a terjedelmes bírósági dokumentumhoz

http://www.scribd.com/doc/101553571/Nielsen

NYILVÁNOSSÁGRA KERÜL A HÍR

Ez az történet csak négy nappal később – 2012.július 30-án - került be a hírekbe a The Hollywood Reporter oldalán.

Július 30: India legnagyobb csatornája több milliárdra pereli a Nielsent nézettségi adatok manipulálása miatt. (a nézettségi adatok manipulálása azért nagy dolog, mert ez határozza meg, hogy a TV csatorna mennyi reklámmegrendelést kap és azért mennyit fizetnek neki, vagyis bevételei és fennmaradása múlik rajta - a szerk.megj.)

http://www.hollywoodreporter.com/thr-esq/nielsen-sued-billions-manipulated-ratings-355829

New Delhi Television Limited, India legrégebbi és legnagyobb hírcsatornája jogi bombát dobott a The Nielsen Co.-ra.

Az előző héten New Yorkban benyújtott 194 oldalas keresetben a New Delhi Television avval vádolja a Nielsent, hogy az megsértette a Külföldi Korrupt Praktikák törvényét (Foreign Corrupt Practices Act) azáltal, hogy a nézettségi adatokat olyan csatornák javára módosította, melyek hajlandóak voltak kenőpénzt adni a cég képviselőinek.

A New Delhi TV szerint a nézettségi adatok durva manipulálása már nyolc éve zajlik.

Mikor még ez év elején átnyújtották a bizonyítékokat, a Nielsen legfelső vezetői ígéretet tettek, hogy változtatnak a helyzeten. Azonban az indiai híradó óriás szerint ezek az ígéretek hamisak voltak.

Most az indiai társaság több milliárd dollárnyi kártérítést követel a Nielsentől, szándékában áll megbüntetni annak legfelső vezetőit, és követeli, hogy a Nielsent tiltsák ki az országból.

 

AZ ÁLLÍTÁSOK NAGYON KOMOLYAK LEHETNEK

Ahogy a szemelvényben tovább olvasva látható, kiderül, hogy a per „igen komoly” lehet – és megvan az esélye, hogy az egész kártyavárat ledönti.

Július 30. : India legnagyobb TV csatornája több milliárd dollárra pereli a Nielsent a nézettségi adatok manipulációja miatt

http://www.hollywoodreporter.com/thr-esq/nielsen-sued-billions-manipulated-ratings-355829

A kereset csupán állításokat tartalmaz a több, mint 100 országban jelen lévő, nagy tiszteletnek örvendő, évi több, mint 5 milliárd dollár bevételt termelő nézettségkutató vállalat ellen, mely már 1923 óta működik.

De ha bizonyítani sikerül ezen állításokat, akkor igen komoly hatásuk lehet. Egy Nielsen szóvivő azt nyilatkozta, hogy a vállalatnak „régóta az az elve, hogy nem kommentál eldöntetlen jogi kérdéseket”....

A Nielsen, mely korábban a The Hollywood Reporter tulajdonosa volt, jelen leírás szerint egy „szponzorok” által birtokolt vállalat – olyan magánvállalatok kezében, mint pl.KKR, The Blackstone Group, The [Bush-birtokolta] Carlyle Group, Thomas H. Lee Partners, Alpinvest Partners, Hellman & Friedman és Centerview Partners....

Az NDTV most jelentős kártérítést követel: legalább 810 millió dollárt csalásért, legalább 580 millió dollárt hanyagságért, és további több száz milliót egy sor más okból, ide értve kárt okozó beavatkozást és hűtlen kezelést.

A felperes még utánamegy a Nielsen legfelső vezetőinek, pl.Calhounnak is a Holland Vállalatirányítási törvénykönyv (Dutch Corporate Governance Code) megszegése miatt (a Nielsen székhelye Hollandia) ….

Ha ez nem lenne elég, a vádló (mely a következő oldalon olvasható) állítja, hasonlóan káros tevékenység folyik máshol is - Floridában, Törökországban, és a Fülöp-szigeteken.

TALÁLD KI MI TÖRTÉNIK CSUPÁN NÉGY NAPPAL A MEGLEPETÉS-KERESET BENYÚJTÁSA UTÁN

Ugyanazon a napon, ahogy a Hollywood Reporter tárgyalta ezt az eget-rengető pert, Indiát elérte az első bénító tragédia a sok közül.

Négy nap nem is olyan rossz reagálási idő - egy nemzet energia hálózatának megsemmisítésénél.

A háttérhatalom megérdemel egy kis hátba veregetést.

Ha ez valóban szándékos volt, és ennyire rövid reagálási idő alatt sikerült összehozniuk, ezek a srácok tudnak valamit.

De nem elég jól.

Július 30. : India elektromos hálózata összeomlik, 370 millió embert érintve

http://bigstory.ap.org/article/major-power-outage-hits-northern-indian-cities

Míg a nyári áram-kimaradás kiterjedtségében egyedi volt – 370 millió embert érintett, mely több, mint az Egyesült Államok és Kanada lakossága együttesen – hatásában enyhítő körülményként közrejátszott, hogy az indiaiak hozzászoktak már a mindennapos változó idejű áram-kimaradáshoz.

A kórházak és üzletek rendelkeznek tartalék generátorokkal, amelyek gond nélkül bekapcsolnak áram-kimaradás idején, és az előkelőbb otthonok rá vannak kötve teherautók akkumulátoraiból álló tartalék rendszerekre.

HÁT PERSZE, HOGY NINCS ÖSSZEFÜGGÉS, UGYE?

Aztán a rákövetkező napon, egy másik incidens további 670 millió embert hagyott áram nélkül Indiában.

Csupán két nap alatt, két ránézésre egymáshoz nem kapcsolódó incidens során India 1,2 milliárdos lakosságának FELE áram nélkül maradt.

Tényleg annyira nehéz tönkretenni egy elektromos hálózatot – ha hajlandó és képes vagy mocskos módszerekkel játszani?

India csapásai még nem értek véget, mint látni fogjuk.

2012.július 31. : India második elsötétülése 670 millió főt hagy áram nélkül

http://www.reuters.com/article/2012/07/31/uk-india-blackout-idUSLNE86U01G20120731

(Reuters) – Az elektromos hálózatok, melyek India 1,2 milliárd lakosának felét árammal látják el, kedden összeomlottak, csapdába ejtve szénbányászokat, állásra kényszerítve a vonatok utasait, és sötétségbe taszítva a kórházakat a második jelentős elsötétülés napjai alatt.

A Kína közelében található Assamtól kezdve egészen a Himalájáig és Rajasthan észak-keleti sivatagjáig, az áram-kimaradás az elmúlt évtized legrosszabbika volt Indiában, és zavarba hozta a kormányzatot, mely nem volt képes elég energia kapacitást előteremteni, hogy kielégítse a hirtelen megnőtt igényt.

"Még mielőtt sikerült volna rájönnünk a tegnapi hiba okára, ma még több hálózati összeomlás történt” mondta R. N. Nayak, az állami tulajdonban lévő Power Grid Corporation elnöke.

AZTÁN JÖTTEK A TÁMADÓ MEGJEGYZÉSEK...

Ezt az incidenst azonnal követte egy magas-szintű támadás – mégpedig nem mástól, mint a Deutsche Bank vezető közgazdászától és a CNBC-től.

Ez a cikk nyíltan gúnyolja Indiát az elektronikus hálózat összeomlásáért – és ezt párhuzamba állítja az ország azon „magas ambícióinak” elvesztésével, hogy szembeszálljon a háttérhatalommal:

2012.aug.1 : Egy “nagyhatalom”, mely nem volt képes égve hagyni a villanyt [támadó írás]

http://www.cnbc.com/id/48434222

Taimur Baig, vezető közgazdász a Deutsche Banknál azt nyilatkozta a CNBC-nek e hónapban korábban: “az [indiai kormányzat] szónoklatát konkrét gyors intézkedéseknek kell követnie, mivel a befektetők nem valószínű, hogy a döntéshozóknak hosszú működést szavatolnak bizalmatlanság esetén.”

Ezen sürgős reformok nélkül India lehet, hogy kénytelen lesz lemondania magas nagyhatalmi ambícióiról.

 

KÉPEK AZ ÁRAM-KIMARADÁSRÓL...

Ha nem sikerülne elképzelni egy ilyen súlyosságú helyzetet, a CNBC fényképekkel is bemutatja, hogy festett:

Aug.1: Képek India áram-kimaradásáról

http://www.cnbc.com/id/48433487

SÚLYOS ÁRADÁS INDIÁBAN – NÉGY NAPPAL KÉSŐBB

Aztán míg India nagy része továbbra is a teljes sötétségtől szenvedett, egy hirtelen áradás legalább 2000 embert sújtott.

A Bhagirathi-folyó kiáradt – az áradást a hirtelen jött időjárási viszontagságokra fogták.

Az incidens lehet, hogy összefügg az áram-kimaradással és a perrel, lehet, hogy nem – de érdemes felhívni rá a figyelmet.

Aug.4 : Indiai áradások több ezer embert súlytanak

http://www.guardian.co.uk/world/video/2012/aug/04/indian-flash-floods-uttarakhand-video

Legalább 2000 embert érintett a Bhagirathi-folyó áradása, melyet az Uttarakhand államban található Uttarkashi város közelében megjelenő felhőszakadás váltott ki.

Hét ember meghalt az áradásokban, és legalább 38 eltűnt. 200 folyó mellett lakó családot evakuáltak.

 

KÉT NAPPAL KÉSŐBB A KATONASÁG PSZICHOLÓGIAI-HADVISELÉS RÉSZLEGÉNEK VETERÁNJA  LÖVÖLDÖZNI KEZD INDIAI EMBEREKRE

A sikh-ek szerény, spirituális emberek – akik vallása Indiából származik. Szinte minden sikh indiai.

Csupán két nappal az áradást követően, miközben az 1,2 milliárd lakosú India népessége fele számára az energiaellátás helyreállításán dolgoztak, egy ennél még durvább csapást kellett elszenvedniük.

Egy tragikus tömeges lövöldözés történt Amerikában egy csoport sikh ellen – a katonaság egyik pszichológiai-hadviselés részlegének veteránja által.

Ha szándékosan kitervelt volt, két célja lehetett.

Az egyik, hogy figyelmeztesse Indiát, hogy „oda ne merjen menni” a Nielsen-perrel.

A másik, hogy az amerikai lakosság fejében az indiai sikh-eket „terroristaként” mutassák be.

Semmi nem lehet messzebb az igazságtól.

2012.aug.5 : 5 dolog amit tudni érdemes a sikh vallásról

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/05/5-things-you-should-know-about-sikhism_n_1744657.html?utm_hp_ref=mostpopular

 

ITT EGY CIKK, AHOL BEJELENTETTÉK A LÖVÖLDÖZÉST ...

Megint, a CBS cikkét olvasva kiderül, hogy az elkövető pszichológiai-hadviselés részleg veteránja volt az amerikai hadseregben.

Aug.6 : A Sikh templom lövöldözőjét az amerikai hadsereg pszichológiai hadviselés csoportjának veteránjaként azonosították

http://washington.cbslocal.com/2012/08/06/cbs-news-shooter-identified-as-former-us-military-member/

(....)

Habár rejtély, mi volt a vasárnapi lövöldöző szándéka, Kaur az nyilatkozta, hogy a lövöldözések újra felszakították a sebeket a közösségben, akik a szep.11 terrortámadás óta gyakorta találták magukat gyűlölködő támadások kereszttüzében.

“Közösség elleni erőszaknak tekintjük ezt” mondta. “Ma minden amerikai sikh bánatot érez és fél.

ELKÉPZELHETŐ, HOGY A CNN KIGÚNYOLTA INDIÁT A LÖVÖLDÖZÉSSEL KAPCSOLATOS TUDÓSÍTÁSUKBAN

A történet még furcsábbá válik, mikor észrevesszük, hogy a CNN a „Csak a jók halnak meg fiatalon” c.számot ("Only The Good Die Young") játszotta az eset tudósítását követően – ugyanazon a napon.

Csupán egy véletlen egybeesés lenne – vagy egy szándékos gúnyolódás és fenyegetési kísérlet, abban a hitben, hogy India nem tehet semmit, hogy megakadályozza őket?

2012.aug. 6 : CNN a „Csak a jók halnak meg fiatalon” c.számot játssza a templomi lövöldözés megvitatását követően

http://newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2012/08/06/cnn-plays-only-good-die-young-after-segment-about-sikh-temple-shootin

Nyolc nappal azután, hogy a „Hülye csajok”c.számot ("Stupid Girls”) játszották egy a korábbi alaszkai kormányzót, Sarah Palint érintő hír előtt, a zsenik a CNN-nél már megint ráhibáztak.

Egy a Sikh templomnál, Wisconsin államban történt lövöldözést hosszan tárgyaló beszélgetés szünetje után a Monday's Starting Point nézői Billy Joel „Csak a jók halnak meg fiatalon” c.számát élvezhették ...

Körülbelül hat percnyi beszélgetés után reklám következett. A folytatáskor a nézőket Billy Joel üdvözölte:

„Hát igen, mutattak neked egy szobrot, mondták, hogy imádkozz

Építettek neked egy templomot, és bezártak oda

Oh, de sose mondták el, mekkora árat fizetsz,

Mindazért, amit elkövettél...

Csak a jók halnak meg fiatalon

Ezt mondtam

Csak a jók halnak meg fiatalon....”

Őszintén, amikor a nemzet egy templomnál elkövetett mészárlás miatt gyászol, nem tudta valaki észrevenni a CNN-nél, mennyire nem helyénvaló volt ez, különösen egy a témát érintő beszélgetést követően?

 

ÚTTÖRŐ UFO-FELFEDÉS FILM RENDEZŐJÉNEK APJA MEGHALT A LÖVÖLDÖZÉS KÖZBEN

Amardeep Kaleka, a SIRIUS c.film rendezője – egy úttörő dokumentumfilm, mely felfedi az igazságot az UFO-jelenséggel kapcsolatban – elvesztette az apját ebben a lövöldözésben.

Úgy tűnik, hogy a Kaleka család volt a templom tulajdonosa és üzemeltetője.

Már ezelőtt meg voltam hívva, hogy vegyek részt Kaleka SIRIUS c.dokumentumfilmjében, mikor ez megtörtént.

Őszinte részvétemet küldtem nekik – és elhatároztam, még egyszer, hogy halálos fenyegetésekkel sem tudnak megfélemlíteni bennünket.

A vallomásom most Kaleka dokumentumilmjének központi elemét tartalmazza – mely hamarosan elkészül.

Megnézheted itt a SIRIUS előzetesét, amelyben szerepelek, ide kattintva:

http://www.youtube.com/watch?v=IeZuYO-bNfY 

Aug. 6: Greer filmrendezőjének apja Arm Kaleka meghalt a templomi lövöldözés során

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=198

Aug. 6: Amardeep Kaleka – Greer filmrendezője – Elvesztette apját

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/06/amardeep-kaleka-sikh-temple-victims-son_n_1746465.html

MIT HALLOTTÁL A NIELSEN-PERRŐL EZEK UTÁN?

Nézzük csak át mire is jutottunk itt.

India első számú TV csatornája egy óriási, milliárd-dolláros keresetet nyújtott be a Federal Reserve-irányította TV-nézettséget vizsgáló vállalat, a Nielsen ellen.

India ezen pere készült kirobbantani a botrányt a Pénzügyi Zsarnokság gyökerénél burjánzó média-korrupcióról és propagandáról.

A Caryle Group, mely egy Bush-vállalat, egyike a Nielsen Ratings igazgatóinak.

Négy napra rá, hogy megjelent ez az úttörő per, India elvesztette az áramszolgáltatását.

Két egymást követő incidensben a fél ország elsötétült.

Aztán kevesebb, mint egy héttel később tömeges lövöldözés rázta meg az Amerikában élő indiai embereket.

Amardeep Kalekaanak, aki vitathatatlanul minden idők leginkább úttörő felfedő filmjét készíti, apja meghalt a támadásban.

Nem szeretnék senkit sem lehangolni evvel, hogy felhívom rá a figyelmet. Senki se hagyott fel a szabadságunkért vívott harccal.

Ezek az elkeseredett háttérhatalom akciói – akik immár látványos, merész lépésekre is hajlandóak, csak hogy megpróbálják leverni az ellenállást.

 

NAGYON POZITÍV EREDMÉNYEKNEK NÉZÜNK ELÉBE...

Most – végre valahára – úgy érzem, hogy a kockázatok, melyeket vállaltam a saját életemben, a sikertelen gyilkosságok, és barátaim és kollégáim halála nem voltak hiábavalók.

Az információ nyilvánosságra került. Egy teljes könyv, hat órányi főműsoridős dokumentumfilm Oroszországban, továbbá hírek bukkantak fel Indiában.

A SIRIUS c.dokumentumfilm már a végső fázisban van, utat törve a – nagyon olcsó - tiszta energiának. A következő cikkünkben részletesebben is beszélünk erről.

Ha egyszer az igazság kiszabadul, soha semmi nem állíthatja meg.

Minél hamarabb informálunk másokat – és minél inkább vesszük a bátorságot, hogy kiálljunk és terjesszük ezt – annál hamarabb fog meggyógyulni ez a bolygó.

Ez csupán a kezdet.

Az első kövek már lezúdultak a lavinából a Federal Reserve-re és annak sötét irányítóira.

Hallod ezt a hangot?

Ez a szabadság hangja.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr195111798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajman 2013.03.01. 19:59:21

Óriási cikk így!
Köszönöm! Csak az a baj, hogy olyan sok embernek kell meghalnia az igazságért...
Jó ez így? :(

Atlantisz69 2013.03.01. 20:27:29

@Kajman:
Szia Barátom! :-)
Tudod, aminek meg kell történnie, az meg is történik. Az, hogy ezért ki mit vállal fel, az meg megint egy másik kérdés. :-)

Novicamary 2013.03.01. 21:20:54

Koszonjuk a cikket Benedictus89.Elerkezett az ido a cselekvesre!Olvassatok el ezt a cikket es ami ezalatt van azt is!Egyre tobben mondjuk azt hogy eleg volt!De mostmar tenni is kell erte mert a csodaban lehet hinni de attol semmi sem fog valtozni!Most oriasi osszefogasra van szukseg hiszen mar az eletunk a tet! szepjovot.blogspot.hu/

Atlantisz69 2013.03.01. 21:45:07

@Novicamary:
Aki teheti, annak ott a helye!
Ha nem lennék most külföldön, akkor nagyon szívesen elmennék. Sőt, jó pár ismerősömmel egyetemben.
Csak legalább legyen már valami...

Novicamary 2013.03.01. 21:45:58

Ujabb cikk a Vatikan buneivel.Szegyen amit a papsag tett az emberiseg ellen.De ez meg mindig nem a jeghegy csucsa! boldognapot.hu/blog/illuminizmus-a-vatikanban/

Novicamary 2013.03.01. 21:53:50

@Atlantisz69: Sajnos en is kulfoldon vagyok es innen kovetem az esemenyeket!Egyebkent en is ott lennek!Szerintem meg mindig sok ember fel a hatalomtol amin lassuk be nem lehet csodalkozni. Pelda erre az elmult par evtized.De itt vannak az uj energiak amik mar nem eltetik a regit es kapunk erot es tamogatast de a lepest nekunk kell meglepni.Csodalom Kasler Arpadot az elszantsagaert a tenni akarasaert aki nem sirankozik hanem cselekszik.En hiszem hogy veghezviszi azt amit vallalt.Az emberek ebredeznek!A kritikus tomeg itt nem 144 000 hanem 50 000.Szerinte meglesz! Amen!

Katvi 2013.03.02. 09:16:18

Sziasztok! Jön valaki a mai pesti UFO kongresszusra?

Agenor 2013.03.02. 10:20:09

Köszi az újabb fordítást Benedictus!

***

Egy kis videóajánló a hétvégére. :)

A legújabb Enigmákban Száraz Gyuriék elég részletesen összeszedték az okokat, hogy szerintük miért kellett lemondania a pápának:
youtu.be/oU7fi-Mfe4c

Czeke András és Korsch Péter nemrég indított egy új sorozatot a magyarság titkolt ősmúltjáról. Arról beszélgetnek, hogy hogyan tették az egyik legősibb hagyományokkal rendelkező népet egy gyökértelen, depressziós nemzetté. Az eddigi 2 rész:

1. rész: youtu.be/WVq4EFkB8_I

2. rész: youtu.be/F8LlJeIhUiE

---
A végére meg egy zseniális, 10 perces videó arról, hogy mi a kormány (egy földönkívüli szemével):
youtu.be/d-0LaJQKQZs

Haloin 2013.03.02. 19:29:54

@Agenor:

Köszi a linkeket.!

S természetesen, Benedictus-nak is köszönöm a fordítást.!

Én hiszek az emberekbe.!!! :)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.02. 21:53:05

@Novicamary: A Kásler-cikkre gondolsz?
Te érted, hogy miről szól, kihez, és mire szólít fel? Mert én nem. Levélben is kérdeztem tőle, de azt mondja, hogy nincs szüksége emberekre, ezért el se magyarázza. Te érted ezt?

Kajman 2013.03.02. 23:22:12

@Atlantisz69:
Szia Barátom! :)
Nos ebben van valami. Történt a télen egy és más. :)

Novicamary 2013.03.03. 00:14:30

@PepeSzeretiMikjobit!: Nem ertem hogy miert mondott ilyet neked Kasler Arpad.En olvastam az osszes cikket a honlapjan.Nagyjabol ertem a lenyeget de ami a jogi reszet azt nem nagyon.A lenyeg hogy neked ad a Bank Forintot amit o kesobb devizaban keri toled vissza.Ami napi szinten valtozik.Elfelejtettek megemliteni hogy ha felveszed akkor soha nem tudod visszafizetni ezaltal a bank nagy haszonra tesz szert.Arpadnak is van hitele kb.15 millio de a Bank 30 milliot kovetel vissza tole.A kormany azt mondta korabban hogy a baj csak az hogy amig TOMEG nem all mellette addig nem tud celt erni!Ekkor vetodott fel az 50 000-es tomeg.A Kuria 8 honap alatt nem tudott donteni es ezert passzoltak az ugyet Brusszelbe mivel ez mar nem polgari per hanem bunteto per!Kb.3000 ember lett ongyilkos mert nem tudta fizetni a kolcsont.Nem tudni hany csalad ment tonkre,valas,kikoltoztetes miatt.Arpad azt mondja hogy most ossze kell fogni de nem csak a hiteleseknek hanem mindenkinek!/ bar akormany probalja osszeugrasztani a hiteleseket es a nem hiteleseket!/ Meg kell mutatni a Kormanynak hogy ezt mar nem turjuk tovabb es ezert toborozza az embereket Marc.9-re.Mindenki tudja ugy a kormany,a politikusok,ugyvedek hogy igaza van es mint egy faltoro KOS megy tovabb!Minden info ott van a neten!Belinkeltem neked a feljelentest.Gondolom hogy nincs ereje es ideje megirni neked hogy mirol szol ez az egesz hiszen mas elfoglaltsaga van.El kell torolni a deviza hiteleket es karpotolni azokat az embereket vagyis a csaladtagokat akik mar nincsenek kozottunk,valamint a kilakoltatottakat!A lenyeg!Nem a kormanytol kell elvarni a karteritest hanem a bankoktol!Visszavenni azt a penzt amit jogtalanul kaptak!Remelem hogy ertheto egy kicsit az en megfogalmazasomban?! kaslerarpad.hu/?p=2094

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.03. 00:40:29

@Novicamary: Én értem a jogi részt, az egész történetet értem.

Azt nem értem, a felhívásai miről szólnak. Egyszerűen nem derül ki nekem az A4-es terjedelmű felhívásaiból, hogy kiknek szól és mi a felszólítás. Mellébeszélve van fölöslegesen hosszan.
Csak azt írja, összefogásra van szükség, kevés az idő, vezérek kellenek. Jó, de kiket kér erre, kiket szólít meg evvel, és akkor pontosan most mit kell csinálni??

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.03. 00:44:16

@Novicamary: " Meg kell mutatni a Kormanynak hogy ezt mar nem turjuk tovabb es ezert toborozza az embereket Marc.9-re."

Igen, és azt kérdeztem tőle, hogy mondja már el egy mondatban, hogy akkor most ecélból pontosan mit kell csinálni? Mert nem tudom kivenni az A4-es felhívásaiból, hogy mit akar. És hogy szivesen segítek neki, mondja el, mit tudok segíteni neki.
Erre azt felelte, az csak baj, és rosszat tesz az ügynek, ha olyan ember akar csatlakozni, aki egy mondatban akarja hallani, hogy mit kell csinálni...
Én értem, hogy mi a baj, mi a sztori, azt nem értem, mit kell érte tenni.

Kajman 2013.03.03. 08:03:02

Jó reggelt mindenkinek!
Szóval eszembe jutott, hogy cobra mindig azt emlegette, hogy ilyen-olyan síkról el lettek kergetve, távolítva az arkhónok, aztán most meg találtam egy ilyen cikket:
index.hu/tudomany/2013/03/01/rejtelyes_sugarzasi_ovet_fedeztek_fel_a_fold_korul/
Érdekes nemde?

elyshia 2013.03.03. 10:50:44

@PepeSzeretiMikjobit!:

nem az első dolog amiben egyetértünk.:-)
Én is írtam Árpádnak és megkérdeztem tőle, jól van, tegyük fel kivonulunk, és győzünk, elsöpörjük a kormányt, a politikai elitet. És mi lesz utána? Azt a választ kaptam, hogy tanulmányozzam az oldalát ahol le van írva. Nem találtam, a hogyan-t. Találtam követendő célokat és ígéretet a felelősségre vonásra.
Én őt tiszteletreméltó, bátor embernek tartom, csak féltem. Mert valóban kell egy vezető aki mögé fel lehet sorakozni, csak szeretném ha az erő mellett a szeretetet is látnám sugározni belőle. Ha nem fenyegetne és nem akarna feltétlenül felelősségre vonást. Elég ha eltakarodnak, de minél előbb. Félek, hogy a gyűlölete a bankok és a politikai elit felé, rossz tanácsadó lesz. Gyűlölettel és erőszakkal őket legyőzni nem lehet. Remélem megmarad a tüntetés annak aminek indul, békésnek.
Jó lenne ha közülünk többen írnánk neki és figyelmeztetnénk a veszélyekre is, biztosítva, hogy alapvető céljait támogatjuk. (amennyiben ez így van) Én egyébként, ha nem pont akkor lesz a tanfolyam megnyitója amire jelentkeztem, (ami sajnos esélyes) akkor ott leszek.

Mindannyiótokat arra kérlek, hogy meditáljatok azért, hogy maradjon békés a dolog, és küldjetek abban az időpontban sok-sok szeretetteljes energiát és gondolatot.

Novicamary 2013.03.03. 14:23:34

@PepeSzeretiMikjobit!: Amit en tudok az az hogy elakarja toroltetni a devizahiteleket,a felelosoket meg akarja buntetni.O nem azt mondja hogy az allam segitse ki oket mert az azt jelentene hogy a kozosbol vesz ki megint de a helyzet nincs megoldva.A felelosok pedig tovabb uzik a jatekaikat.A videokban mindig felszolitja az embereket arra hogy nem megengedett barmifele olyan viselkedes hozonges ami tamadasi feluletet adna a masik oldalnak.Igyekszik betartattni a torvenyeket azokkal akik gyulekeznek az oldalan.Keri az embereket hogy vegyek eszre hogy jar a koveteles a karpotlas torvenyesen es ezert fujta meg a gyulekezot.Az embereknek nincs mitol felni.Nagyon sok devizas mar regen visszafizette a kolcsont forintban de kiderult hogy csak a kamatot fizeti tovabbra is.Nekem ez jon le abbol amit csinal.Lehet hogy nem jol latom vagy en ertem felre.En eddig azt lattam hogy higgadtan teszi a dolgat es nem erzem hogy itt valami eroszakos tamadast akarna provokalni.Eroszakkal ezt a helyzetet nem lehet megoldani.Ha nincs tomeg mogotte akkor nem targyalnak vele sem a kormany sem a bankok reszerol.Ez pedig egy teljesen mas tema.Ha ilyet latsz az egen az nem biztos hogy az amire te gondolsz.Marmint UFO.Erre mondtak a kormanyok hogy nem minden esetben foldonkivuli urhajot latnak az emberek. www.rejtelyekszigete.blogger.hu/

Atlantisz69 2013.03.03. 19:53:15

@elyshia:
Szia! Ha ez igaz, akkor valószínűnek tartom, hogy hallani fogunk róla máshonnan is. Idővel pedig a hatását is érezni kellene.(képletesen)
Hát, meglátjuk.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.03. 23:34:09

@Novicamary: Már konzultáltunk azóta még egyet, és értem már, mit akar és segíteni is tudok neki.:)

Novicamary 2013.03.04. 00:55:24

@PepeSzeretiMikjobit!: Erdekelne hogy jol latom-e amit latok vagy benezem.Irnal rola valamit?Persze ha publikus.Koszi elore is!En is szeretnek segiteni hiszen en is erintett vagyok ebben az ugyben.Nekem forint hitelem van ami Aug.ban valt at devizara.Az utolso 5 evben meg csak a kamatot fizettem es meg azt sem teljesen.! 1 milliot vettem fel es 5 ev alatt befizettem 700 000-ret de a tartozasom meg mindig 1.5 millio.Meg 5 evig kellene fizetnem devizaban.Nem is merek bele gondolni hogy az mennyire jon ki.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04. 02:47:13

Számítottam a kérdésre, és úgy döntöttem, magánban írom meg Neked, vele miben maradtunk.
A kérdésed második felére is abban a levelemben találsz választ.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04. 03:05:54

@elyshia: Ugyanez a társaság írta (itteni link, talán Te mutattad), hogy ma letartóztatják Benedek pápát, a Királynőt és Kanada miniszterelnökét emberiségellenes bűncselekményekért.

Én azt a veszélyt látom, hogy hatalomátvétel lehet általuk a kialakuló hatalmi vákuumban, és új hatalmi rend lesz, de hatalmi rend marad. És ugye nem ezt akarjuk, hanem a Honfoglalás előtti hierarchiamentes magyaros, egyenrangú társadalmat.

A benedekpápás cikket mutattam többeknek, ketten rámondták, hogy tuti blöff, harmadikuk eltöltött 3-4 órát vele a neten, hogy utánajárjon, és mikor kiderítette, ki ez az OPPT, akkor mondta, hogy nem sok vizet zavarhatnak.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04. 03:57:24

A Pápa után a Királynő is elhagyta megszokott helyét...
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=153810
A kanadai miniszterelnök még otthon van?

Kajman 2013.03.04. 04:18:37

@PepeSzeretiMikjobit!:
Hetente mondanak le, kezdődött a holland királynéval, aztán a pápa, most az angol királyné, tippem a jövő hét :)

Katvi 2013.03.04. 14:01:29

@Kajman: az én olvasatom szerint az angol királyné nem mondott le, csak beteg lett, de ez bkivel megeshet. Egyszerüen csak benyelt vmi fertözést.

Katvi 2013.03.04. 14:05:22

Ez a letartótatásos cikk is csak egy kamunak mínösül úgy néz ki.
Méghogy ma életbe lép az elfogató parancs az expápa, az angol királynö s a kanadai muksó ellen. Csak nagy szavak, de semmi több.

Kajman 2013.03.04. 15:07:54

@Katvi:
Igen, figyeltem ám én is :)
E hátha a betegsége miatt. :)
Ettől függetlenül egyetértek veled, ez valószínűleg kamu hír. A pápa lemondott, mert: vaj van a füle mögött/tényleg elfáradt/szóltak neki, hogy le kéne mondani/ vagy úgy gondolta, hogy menekül a süllyedő hajóról. (természetesen a kívánt szövegrész aláhúzandó).

Katvi 2013.03.04. 15:37:28

@Kajman: én annyira szeretném ha szebb lenne a világ és úgy várom a változást. Minden ilyen hír olvasása után rámtör a kisgyermeki izhalom, hogy talán most végre elkezdödik, lesz vmi. De mindig csalódnom kell. Persze tudom, hogy bennem van a hiba, mert úgy látszik, hogy túl hiszékeny vok ezügyben.

elyshia 2013.03.04. 17:11:22

@Katvi:
A világ pedig változik, de ahogyan a télből sem lesz azonnal tavasz, a változás is apró léptekkel jön. Mi magunk idézzük elő ezeket azzal ahogyan élünk, ahogyan gondolkodunk.

Jobbra fenn:

"Magad legyél az a változás, amit a világban látni szeretnél." Ghandi

Nem vagy te hiszékeny inkább bizakodó, másként nem lennél itt.:-)

Novicamary 2013.03.04. 20:15:43

@PepeSzeretiMikjobit!: Nagyon koszonom hogy megosztod velem amit megtudtal Kaslertol.En most ahol vagyok egyedul a emaileket nem tudom megnyitni mert a gep virust kapott es a haziak nem sietik el a megjavitasat a gepnek.Tehet csak Kedd este ha haza ertem akkor tudom elolvasni a leveleimet.Akkor fogok neked valaszolni,egyebkent csak itt tudnek ezen az oldalon.Allandoan keresgelek hogy kapjak ujabb infokat ez ugyben.Itt is van egy. www.emberiseg.hu/portal/blog/2013/03/mszf-sajtotajekoztato/#more-9971

PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04. 20:25:17

@Novicamary: Szió! Sajnos, úgy látom, valóban csak a devizahitelesek szerződése törvényellenes, de azért érdemes beleásnod Magad a témába. Azonkívül alkudozni is lehet a bankkal, mint az arab piacon.
Ami a vírusos gép miatti korlátokat illeti: annyi a netcafe és a könyvtár, mint a nyű, van netezési lehetőség bőven.

Kajman 2013.03.04. 21:28:28

@Katvi:
Ez a hiba nem csak benned van meg. :)
De igen elyshiának igaza van, a változás nem egyből jön.

Novicamary 2013.03.04. 22:11:38

@PepeSzeretiMikjobit!: A baj csak az hogy ez egy bentlakasos munka es holnap szabadulok csak innen.Pedig nagyon erdekelne hogy mit irtal! Az en hitelem is devizahitel csak egy "akcio" soran az elso 5 ev forint alapu volt. Talaltam egy ujabb cikket a hetvegi meghivashoz. szepjovot.blogspot.hu/

Sarasvati 2013.03.04. 22:30:30

Egy kis szívderítö a sok komoly téma mellett. Remélem jobban terjed majd, mint a sertésinfluenza, a hatalom által oly közkedvelt terrorizmus szó... :-)

www.youtube.com/watch?v=DC78wv8h-m0&feature=youtu.be

Sarasvati 2013.03.04. 22:32:49

vagy a hatalom által oly közkedvelt...

20121221 2013.03.05. 12:37:29

Sziasztok !

-"Vatileaks-iratok" tartalma, ami a Vatikán összeomlását is okozhatja

-Megkezdődött a Sede Vacante-Angyalok és Démonok a Vatikánban

vilaghelyzete.blogspot.hu/

Novicamary 2013.03.05. 13:31:45

@Sarasvati: Azert ez nem semmi kis video! Koszi a linket!Az embereknek megkell mutatni hogy ki lehet allni a jogaikert.Hatha ettol eloall a kovetkezo a kovetkezo es igy tovabb.Ebrednek az emberek!A valtozast mar semmi sem allithatja meg!

Sarasvati 2013.03.05. 13:49:44

@Novicamary: Ìgy van kedves, csak terjeszteni, terjeszteni, terjeszteni......:-)))))

20121221 2013.03.05. 13:59:45

Figyelmeztetés!!!Vigyázz!!!Fontos!!!

Figyelem! Ha egy személy - a neve Simon
Ashton (_simon25@hotmail.com.uk) küld emailt neked, ne nyisd ki az
üzenetet. Töröld ki, mert ő egy Hacker! Mond el mindenkinek, aki az
email listádon szerepel, mert ha közülük valamelyik felveszi a
listájára, akkor a tiedre is felkerül majd.&nbsp; Ez a Hacker meg
tudja találni a te computer azonosító címedet és ellenőrzés alá veheti
az emailedet. Ez az információ közvetlenül a Microsoft és Norton-tól
származik és mindenkit érint, aki a Yahoo, Hotmail, Aol... internetet
használ. Küld el mindenkinek, aki Internet-t használ. Lehet, hogy
kapsz egy ártalmatlannak tűnő emailt `Mail Server Report´ , ha
kinyitod a következő üzenet jön fel a képernyődre: "It´s too late now,
your life is no longer beautiful" - "Már túl késő, az életed többé nem
lesz szép..." Folyamatosan elveszítesz mindent, ami a komputereden
van és az a személy, akitől ezt az emailt kaptad birtokolni fogja a
nevedet, emailedet és jelszavadat.&nbsp; Ez a vírus szombat délután
óta van a hálón és az Aol már igazolta a jelenlétét és egyik
anti-virus szoftware sem tudja ártalmatlanítani. A vírus készítője
"élet ura"-nak nevezi magát Küld el ezt figyelmeztetést
mindenkinek, hogy ők is tovább küldhessék azonnal!!!