2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

október 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

HTML doboz

Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2.

2013.03.12. 00:03 Benedictus89

Földönkívüliek felfedése:

Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában

2/2.

írta: David Wilcock

eredetileg megjelent: 2013.febr.1

fordította: Benedictus

 

LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ

Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek a videóból, mint feljebb látható, melyet egy helyi rendőrdetektív készített – aki egy nem-hivatalos nyomozást végzett Alyoshenka ügyében 1996 augusztusában.

Link 2 -- (3perc 52 mp.): ez egy részlet egy erről készült 2004-es REN-TV műsorból.

Link 3 -- (21perc 14 mp.): ez a 2007-es orosz NTV csatorna műsora Alyoshenka esetéről.

Link 4 -- (42perc 58 mp.): ez a REN-TV teljes 2004-es dokumentumfilmje a lényről. A címe: „A látogatók megoldatlan rejtélye: A Kyshtym törpe.”

LLOYD PYE ÉS A "CSILLAGGYERMEK KOPONYA"

Előző november személyesen találkoztam Lloyd Pye-jal. A Csillaggyermek koponya egy tökéletes sztereó-litográfiájának másolatát tartottam saját kezeimben

A csont kétszer olyan könnyű, mint egy normál emberi csont – de emellett kétszer olyan kemény is.

Óriási élettani különbségek találhatóak a Csillaggyermek koponya és egy normál emberi koponya között.

Ez egy videó, melyen Lloyd bemutatja a koponyát – három évvel ezelőtt.

Egy halom bizonyíték van rá, hogy ez egy eredeti földönkívüli koponya – beleértve a DNS tesztet is.

Ha a YouTube-on az esetet taglaló videókra rákeresel, nagyszerűeket találhatsz.

 

A FÉLELEM ÉS KINEVETÉS VISSZATARTOTT BENNÜNKET

A háttérhatalom mestere a pszichológiai hadviselésnek, dezinformálásnak és félelem-keltésnek.

Több tíz milliárd dollárt költenek propagandára – ráterelve minket, hogy teljes mértékben rettegjünk a földönkívüliektől.

Valóban Kaleka apjának halála csupán egy „véletlen egybeesés” - az olyan elsöprő erejű bizonyíték tükrében, amivel felszabadítható az emberiség a háttérhatalom elnyomása alól?

Az összefüggés Greer és Kaleka példánya, valamint az orosz példány között megdöbbentő.

Úgy tűnik szinte kétség sincs afelől, hogy mindkét lény egyazon fajhoz tartozik – ugyanabból a civilizációból – ugyanavval a technológiával.

Az a megtiszteltetés ért, hogy szerepelhetek az érkező SIRIUS c.dokumentumfilmben – és, hogy közvetlenül részt vehetek ebben a kibontakozó történelmi pillanatban.

 

BARÁTSÁGOS LÉNYEK

Most már tudjuk, hogy az orosz lény teljesen barátságos volt – és az életét adta, hogy inspirálja az orosz embereket, és most a világot.

Még HA ellenségesek is LETTEK VOLNA a látogatók – és a jelentős többség nem az – attól még meg kéne kapnunk a technológiát, melyet tőlük sikerült megszerezni.

Ez a technológia szó szerint megmentheti a bolygónkat – és egy igazi űrkorszakba repíthet bennünket.

Ebben nincs semmi vicces. Ez élet-halál kérdése mindenki számára.

 

TARTSUK TISZTELETBEN AZ ÉRTÜNK HOZOTT ÁLDOZATOKAT

Őszintén, mikor látszólag normális emberek támadják ezt az információt, el kell rajta gondolkodni, vajon miért is teszik.

A "nincs rá bizonyíték" egy olyan állítás, melyet több évnyi háttérhatalmi propaganda agymosás hitetett el az emberekkel.

Kérem nem becstelenítsük meg azon bátor és teljesen ártatlan férfiakat és nőket, akik a legdrágább árat fizették a szabadságunkért.

Én inkább arra a 99%-ra koncentrálok közületek, akik szeretetet, támogatást és bátorítást küldötök felém.

Ha ez az információ igaz – és én határozottan úgy hiszem, igen – akkor birtokunkban van a valós, gyakorlati képesség, hogy véget vessünk ennek a globális rémálomnak.

Az igazságért vívott küzdelem sosem könnyű. Szörnyű áldozatokat hoztak eddig.

De meg tudjuk csinálni.

És meg is fogjuk.

Együtt.

 

A KAVA KAVA MOAI SZOBROK TALÁN UGYANAZON LÉNYEKET ÁBRÁZOLJÁK

Az egyik hozzászólás hívta fel figyelmünket a Kava Kava Moai szobrokra, melyről szinkronicitás-szerűen épp akkor, párhuzamosan olvasott az illető, mikor ezt látta.

Ezek az apró emberek látogatták a Húsvét-szigetet – és ott istenekként tisztelték őket.

A szobrok azonos méretűek és formájúak, mint a testek, amiket láttunk – és a rituális táncosok hordták a nyakukban őket, kizárólag szertartások céljából.

„Ősi lények voltak, a bölcsesség birtoklói, a tudás és technológia terjesztői” a Vatikáni múzeum szerint.

Meglepő hasonlóságok vannak a Kava Kava Moai szobrok és az imént fentebb látott lények között.

Nagy valószínűséggel a szobrok kicsit változtak – különösen az arcvonások tekintetében – miután az eredeti lények jöttek, majd távoztak.

A változtatások emberibbé tették az arcukat. Ez valószínűleg jóval azután történhetett, hogy már legendává váltak – és miután már többet nem látták őket.

Azonban a test a pontos alakja – ideértve a kihangsúlyozott bordákat, lapockákat és a görbületet a hátban – szinte azonos.

Még a csontos kitüremkedést is láthatjuk az állkapocs alján, amit egy kis kecskeszakállként értelmeztek újra a kava kava moai szobrokon.

et_autopsy4_1.jpg

kava_kava_moai.jpg

et_body_close.jpg

vatican_kavakava.jpg

http://mv.vatican.va/3_EN/pages/x-Schede/METs/METs_Sala02_01_02_016.html

Moai Kavakava ősi figurája

1924 előtti

faragott fa

Húsvét-sziget (Rapa nui)

cat. 100200

Az ősi mítoszok szerint, ezek a csontvázszerű szobrok a moai kavakavát ábrázolják – akik istenített ősi lények, a bölcsesség birtoklói, a tudás és technológia terjesztői.

A rituális táncokban résztvevő férfiak ezeket nyakukban hordták a nyilvános szertartások során, és mindenkinek büszkén mutogatták őket.

Amikor nem használták, sötét rongyba burkolva otthon tartották.

Az itt mutatott darabot a Római Borgiano Propaganda múzeumnak adták kölcsön az 1925-ös Misszionárius kiállításra, aztán az Etnológiai múzeumnak lett adományozva.

 

A FÖLDÖNKÍVÜLIEK FELFEDÉSE HAMAROSAN ITT VAN

Emlékezzünk valami nagyon fontosra, mielőtt tovább mennénk.

NEM kell megvárnunk, hogy „a kormányzat” elárulja nekünk az igazságot.

Csupán annyit kell csinálnunk, hogy FOGLALKOZZUNK annyira a dologgal, hogy felkutassuk a már rendelkezésre álló bizonyítékokat.

A félelem áll az igazság felfedésének útjában.

 

NEM AKARNAK ÁRTANI NEKÜNK

Határozottan úgy tűnik, hogy az Alyoshenkához hasonló lényeknek – furcsa kinézetük ellenére - nem áll szándékukban ártani nekünk semmilyen formában. (azért a valósághoz hozzátartozik, hogy nem csak barátságos földönkívüliek léteznek/léteztek, az elrablásokhoz és kísérletezésekhez köthető főleg szürke és reptoid fajok egyértelműen nem a pozitív lények táborát népesítik – a szerk.megj.)

Újra meg újra láttak UFO-kat nukleáris rakétakilövő állomások felett – biztosítva minket, nehogy azokkal megsemmisítsük a bolygónkat.

Ez egy egybehangzó jellegzetessége volt a Dr.Greer átal készített Disclosure Project tanúvallomásainak 2001-ben.

Alyoshenka egy jelentős plutónium tározó mellett szállt le Oroszországban.

Ez a lény – és nagy valószínűséggel a dél-amerikai is – foglalkozott velünk annyira, hogy feláldozza értünk az életét.

És minden bizonnyal mérhetetlenül nagy támogatást nyújtottak a Húsvét-sziget embereinek is – nekik adva tudásukat és technológiájukat.

Most – a mi 2012 utáni világunkban – a történet végre eljut a nyugati világba.

Ha abbahagyjuk a színlelést, hogy „nincs rá bizonyíték”, és komolyan átgondoljuk a bizonyítékokat, melyek már rendelkezésünkre állnak, megtörténik az áttörés.

Ideje felnőni. Ideje megtudni az igazságot. Nem vagyunk egyedül.

És ez az ismeret szó szerint megmentheti a Földet.

 

ÚJABB KÉPEKET TALÁLTUNK

Az egyik hozzászóló olvasónk most hívta fel a figyelmünket Dr.Greer földönkívüli holttestének eredeti forrására.

Mint kiderül, ezek a képek SOKKAL élesebbek – és sokkal több részletet mutatnak az arc, és különösen a száj körül, így láthatjuk a nyitott állkapcsot.

chilealien02.jpg

Úgy tűnik a kicsi kényt egy mélyhűtőben tárolták – láthatóak a jégkristályok a lapockákon.

Továbbá látható a koponya hátsó fele még MIELŐTT Dr. Greer műtőcsapata egy hegyes csontfűrésszel eltávolított belőle egy kerek részt szövetminta gyanánt.

chilealien03.jpg

Az is látható, hogy az állkapocs környéke, vékonyságánál fogva bomlásnak indult a fagyási sérülések miatt, és sötét barnává színeződött, mire Dr.Greer csapata vizsgálatnak vetette alá.

Ezeken a képeken minden sokkal jobban látható.

 

OLVASD EL A CIKKET, MELY TÁRGYALTA MINDEZT

Íme egy szemelvény a cikkből, mely tárgyalta ezt a lenyűgöző esetet.

Apró lények a Kozmoszból

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09.htm#9.%20Other%20Small%20Beings

(több más érdekes lény fényképe és leírása is található ezen az oldalon – melyek közül van, amelyik földalatti óriási barlangrendszerekhez és a Belső Földhöz köthető -, azonban ők is elismerik, hogy valószínűleg a fotók és lények némelyike hamisítvány lehet – a szerk.megj.)

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09b.htm

Ezen lény maradványait egy szeméthalomban találták meg La Noria Pozo falujában, Almontében, 100 km-re Iquique-től.

Egy rongyba volt csomagolva egy vörös szalaggal.

Ez egy körülbelül 15 cm magas lény, éles fogakkal, és egy furcsa kidudorodással a koponyán, emellett 9 bordája van.

Az UFO szakértők nem jutottak közös álláspontra, mi is lehet ez, és míg néhányan úgy vélik, egy emberi magzat lehet, mások elvetik ezt az álláspontot, mivel a koponyán nincs vagy nem mutatható ki forradási heg a fejtetőn (fontanela).

Mario Pizarro, az Aion képviselője óvintézkedéseket tett, hogy elkerülje a bizonyíték elvesztését.

Úgy véli, a szemétből származó csontváznak semmi köze sincs a mi fajunk magzatához.

chilealien00.jpg

LEHETSÉGES, HOGY EGY MÉG KISEBB LÉNYT TALÁLTAK CHILÉBEN – VALÓSZÍNŰLEG EGY MÁSIK FAJBÓL

Ugyanez a cikk tárja fel, hogy egy még ennél is kisebb humanoid földönkívüli lényt talált egy fiú Chilében.

Akárcsak Alyoshenka, ez is élt mikor megtalálták – ám hamarosan meghalt, talán a szállítás során elszenvedett sérülések miatt.

Apró lények a Kozmoszból

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09.htm#9.%20Other%20Small%20Beings

Az alábbiakat egy spanyol oldalon, a Anomalia.com-on találtam.

Armando Henríquez Carreño, egy 15 éves fiú a rokonait látogatta Octava környékén, Chilében, és talált egy körülbelül 7,2 centiméter magas kicsi lényt.

Kint szaladgálva talált egy kicsit lényt az út mentén, lenn a fűben. Annyira szokatlan volt, hogy úgy döntött, papírba csomagolja és hazaviszi.

Mikor hazaért, a lény vérezni kezdett. A fiú, mivel nem volt benne biztos, hogy ezt ő okozta-e, nem mondott semmit a szüleinek.

Néhány nap után (kb.nyolc) a lény meghalt. A fiú visszatért Santiagoban található otthonába, majd egy újságíró hallott az esetről, és megjelentette írásban.

Még mindig megy a találgatás, mi is lehetett az.

 

FOTÓGALÉRIA A LEHETSÉGES CHILEI FÖLDÖNKÍVÜLIRŐL

Itt van néhány a legmegdöbbentőbb fotókból a chilei fotógalériából, melynek linkjét feljebb már megosztottuk.

Ez határozottan nem úgy néz ki, mint ami Alyoshenkával azonos faj lenne, de vannak bizonyos hasonlóságok.

Egyáltalán nem volt ellenséges, mivel nem tett semmi olyat, amivel megpróbált volna ártani a fiúnak. (mondjuk ez a méretéből és a rossz egészségügyi állapotából is adódhatott... - a szerk.megj.) Ez a lény ugyancsak az életét adta, hogy elősegítse a földönkívüliek felfedésének előrelépését.

Ebben az esetben az arc formája alapján lehetséges, hogy ez a Madár törzs egyik tagja.

Ezek emberi földönkívüliek, melyek madarakból fejlődtek ki egy másik bolygón, hasonló DNS-mintákat követve – köszönhetően „A forrásmező kutatásai” c.könyvemben (The Source Field Investigations) elmagyarázott tudománynak.

(Kiolvastam ezt a majd' 500 oldalas könyvet, és azt kell mondjam, valóban elképesztő kísérletekről és találmányokról számol be Wilcock, melyeket más írott forrásokból és dokumentációkból szedett össze. Mindet leírni egy külön cikk is kevés lenne, de íme néhány: különböző sugárzások, fények, lézerek, energiamezők segítségével kihalt növényi fajokat élesztettek fel, sokkal termékenyebb és ellenállóbb, gyorsan növő búzát hoztak létre, több millió éves spórákat keltettek életre, csirke által rakott tojásból kacsákat kelttettek ki, körtefát 16 nap alatt almafává változtatták, patkányból félig macskát csináltak, rekord idő alatt gyógyítottak be törött csontokat, növesztettek újra fogakat, tumorokat gyógyítottak, stb. - a szerk.megj.)

Habár megvan a lehetősége, hogy hamisítvány, akkor viszont egy elég jó – és valószínűtlen, hogy ez a fiú, vagy a családja ilyen zűrbe keveredne.

chile_et1.jpg

chile_et2.jpg

chile_et3.jpg

chile_et4.jpg

chile_et5.jpg

AZ APRÓ EMBEREK

Lehetséges, hogy ugyanezen emberek – vagy legalábbis mások, akik kicsit magasabbak – meglátogattak számos másik tradicionális kultúrát is. Bennfentesünk, Daniel passzolta ezt le nekem.

Az "apró emberek" legendái széles körben elterjedtek

http://www.legendsofamerica.com/wy-littlepeople.html

Sok őslakos amerikai törzs - beleértve az Arapaho, Cheyenne, Sziú (Sioux), Crow törzseket - szájhagyománya szól az „apró emberekről”, akik csupán kb.50-90cm magasak.

Néhány törzsben „apró emberevőkként” ismertek (saját meglátásom szerint itt több különböző fajról lehet szó, akik csak méretükben azonosak, de teljesen mások testfelépítésüket, viselkedésüket és szándékukat tekintve – a szerk.megj.), másoknál lelkekként és gyógyítókként tartják őket számon, és egyesek pedig varázslatos, manókhoz és tündérekhez hasonlatos lényeknek hiszik őket.

Mindenesetre a legenda jól ismert volt az indiánok körében országszerte, még jóval azelőtt, hogy az európaiak betették volna ide a lábukat...

1876-ban még egy ősi temetőt fedeztek fel a feljegyzések szerint Coffee Countyban, Tennessee államban.

A jelentések kimutatták, hogy a kb.24300 négyzetméteren elterülő temetőben több ezer törpeszerű ember maradványát találták meg.

 

MÉG EGY ÁTFOGÓ JELENTÉS AZ „APRÓ EMBEREKRŐL” KÖZVETLENÜL EZUTÁN

A szinkronicitás egy igencsak égbekiáltó példája által a következő email, melyet egyből a Danieltől érkezett email után kaptam, egy másik különálló cikkre hivatkozott – ugyanebben a témában.

A „Cherokee apró emberek” valósak, talán a csillagokról származnak – írta: Mary A. Joyce

http://www.skyshipsovercashiers.com/articles.htm#Cherokee

Sosem hallottam még a „Cherokee apró emberekről”, amíg Észak-Karolinába nem költöztem 1998-ban, és elkezdtem barátkozni néhány cherokee indiánnal.

Majd 2000 nyarán megkezdtem saját kutatásomat a témában – és végül meginterjúvoltam tizenegy embert, többnyire 80 év körülieket, akik láttak rá bizonyítékot, hogy az apró emberek valósak.

Ez a kutatás újra eszembe jutott, mikor 2013 januárjában olvastam a „Találkozások a Csillag emberekkel: Amerikai indiánok elmondatlan történetei.”

A könyvet egy amerikai indián írta, Ardy Sixkiller Clarke, aki amerikai indiánokat interjúvolt meg szerte az Egyesült Államokban a Csillag emberekkel való találkozásukkal kapcsolatban.

Az alábbi idézet, mely „Holdembereknek” írta le őket (még egy cherokee név az „apró emberekre”), azt sugallja, hogy eredetileg nem a Földről származnak.

A cherokee indiánok azt állítják, hogy mikor először érkeztek meg az Egyesült Államok dél-keleti részéhez, sok jól-gondozott kertet találtak, csak épp az embereket nem, akik gondoznák azokat.

Végül rájöttek, hogy a egy föld alatt élő embercsoport jött fel kizárólag az éjszakák alatt gondozni a kerteket. Learatták az élelmet, majd levitték azt a földalatti városaikba.

 

A „HOLDEMBEREK”

Ahogy a szemelvény folytatódik, kiderül, hogy bár ezek az lények emberszerűnek néztek ki, nagyon, nagyon mások voltak.

A „Cherokee apró emberek” valósak, talán a csillagokról származnak – írta: Mary A. Joyce

http://www.skyshipsovercashiers.com/articles.htm#Cherokee

Ezek a lények kicsik voltak, kék volt a bőrük, és nagy fekete szemük volt. (az ősi indiai ábrázolásoknál is látni kék bőrű, emberszerű isteneket, pl.Krisnát – a szerk.megj.)

A napsugarak túlságosan ártalmasak voltak nekik, ezért építették a városaikat a föld alá – és csak éjszaka jöttek elő, a Hold fényét használva.

A cherokeek „Holdembereknek” nevezték őket.

Mikor ezt olvastam, eszembe jutott egy részlet a T. Walter Middletonnal készült interjúmból, aki ezt mondta nekem:

Véleményem szerint két különböző fajta „apró ember” létezett. Amelyekről én beszéltem, jobban hasonlítottak a cherokeekra. Szemmel láthatóan fekete hajúak, sötét szeműek, és sötét bőrűek voltak.

A másik apró emberek máshonnan jöttek, mivel vöröses arcszőrzetük volt, és sandítottak a szemeikkel, mintha bántaná a nap azokat ...

Lehet, hogy hamarosan el kell fogadnunk globális szinten, hogy az emberi földönkívüliek mindenféle méretben előfordulnak – beleértve az alig 15 centiseket. (A másik végletről, azaz óriásokról is lehet olvasni, illetve fotókat találni azok állítólagos kiásott csontvázairól. Dél-amerikai sámánok őseik tudását és történelmét apáról-fiúra átadva tudják, hogy léteztek óriások ezelőtt jó pár ezer évvel – szerk.megj.)

Néhányuk talán megvédené önmagát, ha túl közel kerülnénk – de azok a fajok, amelyeket Oroszországban, Dél-Amerikában, és a Húsvét-szigeten láttunk, minden bizonnyal barátságosak.

 

ALYOSHENKÁT LEHET, HOGY MEGÖLTÉK

Alyoshenka története egyre érdekesebbé kezd válni a dolgok előrehaladtával. A Pravda szerint úgy tűnik, elképzelhető, hogy megölték.

Ez a cikk sokkal tartalmasabb, mint amennyit én most idézek belőle – ezért ajánlom, olvassátok el az egészet.

2007.április 5. : Rejtélyes, törpeszerű földönkívülit öltek meg brutálisan Oroszország távoli falujában

http://english.pravda.ru/science/mysteries/05-04-2007/89132-russian_alien-0/

Az “Alionshenka, a földönkívüli” esetét tanulmányozó kutatók egy elképesztő következtetésre jutottak: a rejtélyes lény nem megfázástól halt meg, mint korábban gondolták.

Úgy hiszik, az állítólagos földönkívülit megölték.

„Nem természetes okok miatt halt meg,” mondta Vadim Chernobrov, Kosmopoisk nyilvános kutatóközpontjának egyik koordinátora. “Kiderítettük, hogy a koponyáján törés volt.” tette hozzá Chernobrov.

Stanislav Samoshkin egy morbid anatómus, aki boncolást végzett a törpe testén a helyi kórházban. Ő volt az első, aki azt állította, hogy nem emberi lényről van szó.

“Az emberi koponya hat csontból áll. Annak a lénynek a koponyája négy csontból állt,” mondta Samoshkin.

kishtim14.jpg

chilealien01b.jpg

Orosz és más külföldi tudósok már 11 éve próbálják megfejteni az „uráli földönkívüli” rejtélyét. A történet olyan, mint egy kibontakozó detektív regény.

A törpe testét állítólag ellopták. Az ügy kulcsszemtanúja, egy idős hölgy, aki a törpét “Alioshenkának” nevezte el, hirtelen meghalt.

(...)

Alioshenka holtteste eltűnt. A kutató, akit megbíztak az üggyel, állítólag átadta a testet néhány idegen alaknak, akik távoztak vele.

“UFO-szakértőként mutatkoztak be. Biztos voltam benne, hogy igazi tudósok, sosem merült fel bennem, hogy csalók lennének,” mondta Vladimir Bendlin.

Az idős hölgy 1999 augusztusában halt meg cserbenhagyásos gázolásban. Néhány nappal azelőtt ütötte el egy autó, hogy egy csapat kutató érkezett volna hozzá Moszkvából. A kutatók felhívták a rokonait nem sokkal a baleset bekövetkezése előtt. Mark Milkhiker akadémikus arra készült, hogy hipnózis alá helyezi Prosvirinát (valószínűleg regresszív hipnózisról van szó – szerk.megj), ami egy olyan módszer, melynek segítségével a páciens tudatalattijában elzárt információkat lehet a felszínre hozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr605126945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atlantisz69 2013.04.04. 21:37:58

@Kajman: Szia Barátom!
Megnyugvásképpen nézd meg ezt, egyszerűen csak szép.
www.youtube.com/watch?v=PzC2cRPA-V0
Holnap délelőtt felhívlak, ha neked is jó.
Üdv mindenkinek. :)

airt 2013.04.04. 22:02:32

Sziasztok!

Alaje 20.videója magyar felirattal:
www.youtube.com/watch?v=doiEHk52sUU

Ajánlom az előző 19-et is.
Üdv.

Novicamary 2013.04.04. 22:21:28

ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/egy-foldonkivuli-pentagonban-valiant.html#.UV3eJPnD-Uk Ez is jo olvasnivalo.@Kajman: Megeloztel egy kicsit mert en is azt akartam linkelni amit te.

20121221 2013.04.04. 22:59:46

Sziasztok !

A 12 Dimenzióhóz kapcsolódván, hogy 13 Dimenzió van, és a 13.-ikban található Maga az Atya, vagy is az Isten !

Ezt most olvastam egy 1997 körül megjelent könyvből, mely nekem is meg volt, de nem kerestem, ezért az interneten megtaláltam, "van még pár helyen", és megrendeltem, pár száz forintért, és nagyon jó dolgokat lehet belőle megtudni !

A címe : "A távgyógyítás bibliája", nem tudom hallottatok-e már róla ?

Egy gyógyítással foglalkozó ember írta, aki kapcsolatban ál Jézussal is, és azt valja, hogy Ő a "duál szellempárja" !

Érdemes megrendelni, mert a benne leírtak nagy többsége, mindig, sőt, álandóan aktuális, és ezekről mindenkinek tudni kell, hiszen ez a valóság !

Atlantisz69 2013.04.04. 23:13:36

@kacsoli: Szia!
Megnéztem, igen jó volt, köszönöm! :)

Kajman 2013.04.05. 07:00:27

@Atlantisz69:

Szia Barátom :)

Ha jó neked, akkor majd én hívlak délután, délelőtt nem leszek elérhető. :)

zazuma 2013.04.05. 22:18:29

@kacsoli:
Köszi az Alaje videot!

Atlantisz69 2013.04.06. 10:21:55

Sziasztok!
Egy újabb cikk amit szerintem érdemes elolvasni:
szepjovot.blogspot.hu/2013/04/soha-nem-volt-meg-ilyen-husvetunk-czeke.html
Szép hétvégét mindenkinek! :)

zazuma 2013.04.06. 14:40:14

@Atlantisz69:
Szia! Érdekes írás, köszi:)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.06. 22:03:00

@elyshia: Te találtál benne állítmányt? Én az első fél oldalon tekergő mondatban nem. Így aztán nem is jelent semmit.

20121221 2013.04.07. 11:17:07

Sziasztok !

Az Észak-Koreára mért csapáshoz úszó HAARP-platformot telepített az Amerikai Haditengerészet? - Kérdezi ez a híradás

Teljes destabilizáció a Koreai-félszigeten "hirtelen" földrengéssel, evakuálással - Elég egy szikra...

vilaghelyzete.blogspot.hu/

zazuma 2013.04.07. 20:09:20

@elyshia:
Nekem is nagyon tetszik!:)

foreign affair 2013.04.07. 21:32:56

@elyshia: Így kell ezt! Kíváncsi vagyok, hol tart a dolog.

foreign affair 2013.04.07. 21:39:01

@20121221: Legjobb tudomásom szerint is így van.
Az hogy többen Jézus duáljának meg egyebeknek vélik magukat elnézhető. Mivel már 5D-t sem könnyű feldolgozni itteni tudattal. Aki belekóstolt már az tudja, hogy abban az állapotban Ő minden.
Ott már az Isteni tudattal osztozol.

Atlantisz69 2013.04.07. 23:03:17

@foreign affair: Szia!
Hogy hol tart a dolog? Olvasd el a következő cikket:
tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/04/globalis-penzugyi-riasztas-versenyfutas.html
(legalábbis világszinten!)
Üdv mindenkinek :-)

foreign affair 2013.04.07. 23:57:10

@Atlantisz69: Köszi!
Ez igen! Nemistom mit mondjak!

Atlantisz69 2013.04.08. 09:26:20

Mindenkinek! Nagyon érdemes megnézni ezt a kis videót, főleg a 10:10 perctől kell jól figyelni.
Én majdnem megugrottam a hátra szaltót! :-)
www.youtube.com/watch?v=47Qne7tVTEQ
Bár csak itt járnánk már! De szerintem közelítünk.
Szép napot mindenkinek!

zazuma 2013.04.08. 11:47:53

@Atlantisz69:
Szia! Micsoda híreket linkeltél! Ez igen!
Az jutott eszembe, hogy vajon ezt a pénzt tényleg az adósság visszafizetésére kéne e költeni. Mert ha úgyis összeomlik a pénzvilág és állítólag beindul a globális adósságeltörlés, akkor mást is lehetne kezdeni vele. Nem szeretném ha potyára lenne kifizetve azoknak, akik meg sem érdemlik.
Csak morfondíroztam egyet. De ezt Szelei Magdolnának megírom!

Szép napot neked is, akárhol is vagy!:)

Atlantisz69 2013.04.08. 12:08:15

@zazuma: Szia!
Hidd el, valószínű tudják mit csinálnak. Ha az euró összeomlik, akkor az ő pénze sem fog semmit sem érni. Addig meg legalább kilehet vívni az ország függetlenségét és belehet indítani a gazdaság motorját. Ami már akkor teljesen független. És nagyon nem mindegy, hogy amikor az euró bedől, függsz-e tőle, vagy sem.
További napsütéses szép napot!

zazuma 2013.04.08. 12:18:02

@Atlantisz69:
Igen, nyilván tudják mit csinálnak. Ez az egész értelme, hogy függetlenek legyünk és erősödjünk.

Neked is napsütéses szép napot kívánok!

Haloin 2013.04.08. 18:22:15

@Atlantisz69:

Üdv

Meg néztem én is a videót, érdekes hír, HA, Magdi néni és az ismerőse meg csinálja ezt a manővert.!

Mit szólnátok ha szépen össze szednénk a "téa" csapatot és el mennénk Magdi nénit meg szeretgetni.!? :))))

Kajman 2013.04.08. 21:36:01

@Atlantisz69:
Ez több mint érdekes, köszi az infókat :)

Atlantisz69 2013.04.08. 22:40:11

@Haloin:
De csak akkor, ha összejönnek a dolgok.
Viszont akkor miért ne? :)

@Kajman:
Nagyon szívesen Barátom! Remélem tetszett. :)
Üdv.

20121221 2013.04.09. 17:43:35

Sziasztok !

"Nem adom visza a Táncsics díjat"
Szaniszló Ferenc

www2.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=108&v_id=18977

Jeffero 2013.04.09. 17:53:11

@Atlantisz69: Köszi a videó linket. Tényleg szenzációs Szelei Magdolna bejelentése 10:10-nél. Amikor hallgattam, valami különös, felemelő érzés járt át, ami szerintem azt jelezte, hogy ez igaz lehet, ez az ami most formálódik hazánkban.

Az jutott eszembe, hogy valószínűleg erre az adósságkivásárló emberre gondolt Kásler Árpád, amikor Dózsa unokáját emlegette ebben az írásában: kaslerarpad.hu/?p=3151
Valószínűleg ez lesz az egyik nagy bejelentés április 21-én a Hősök terén.

Egyébként azt látom, hogy mintha zavarkeltés menne a különféle felfedős információs portálok írásai, facebook oldalai alapján. A koreai történések is eléggé furák, de szerintem csak félelemkeltések, van aki szerint csak el akarják terelni a figyelmet valami másról. Ellentmondónak tűnik, mert valamely régebbi csatornázott üzenet szerint a HAARP technikát már nem kellene sikeresen használniuk, az Ellenállás vagy a GF blokkolná, mégis egyesek ahhoz kötik a mai iráni és a pár nappal ezelőtti észak-koreai földrengést, hisz olyan hír is megjelent, hogy mozgó HAARP állomást telepítenek Korea közelébe. Bár az is lehet, hogy maga a Föld műveli ezeket.

A pénzügyi rendszerek várható összeomlásáról, illetve valami összeomlás megakadályozásáról is megjelentek bennfentes infók (pl. ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/globalis-penzugyi-riasztas-versenyfutas.html), de a tegnapi Cobra blog bejegyzés (ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/rovid-helyzetjelentes-kobra-2013.html) szerint a május 25-i portál megnyílása előtt nem lesz drasztikus változás a globális pénzügyi rendszerben.

Azon tűnődtem mi lesz, ha mondjuk az Euró összeomlik. Munkahelyem kapcsán szoktunk rendelni termékeket külföldről magyar importőrön keresztül, és a német katalógusban Euróban vannak az árak. Akkor az egész katalógus értelmét veszti, vagy újat kell csinálni, másik pénznemben. Egy másik beszállító a magyar árait is az Euró függvényében alakítja, habár ott van tényleges raktárkészlet bőven, és a katalógusuk is Ft árakkal van, tehát szerintem ott nem változtatnának, vagy legalábbis a raktáron lévőeket tudjuk majd rendelni valószínűleg ugyanazon az áron, a katalógusos áron, bár a katalogusban fel van tüntetve, hogy az árak változtatásának a jogát fenntartják.

Mondjuk rengeteg minden változhat április 21-e után hazánkban is, bízom benne, hogy bejön a BAÉSZ-RVMP kezdeményezés, elérik a céljukat. Küldjétek ti is nekik a pozitív energiát.

Atlantisz69 2013.04.09. 18:50:42

@Jeffero: Szia!
Bennem is hasonló érzések keletkeztek, amikor hallottam a Magdit és persze nagyon örültem, mert tudtam, hogy most már tényleg beindul valami. Persze bízom benne, hogy aminek még e mellett be kell következnie, az be is következik. Lehetőleg minél simábban, nyugodtan és erőszakmentesen.
Azt, hogy az euró-dollár összeomlását hogyan fogja lereagálni a világ, hát arra nem csak én, de szerintem sokan kíváncsiak. Remélem addigra ki lesz fizetve az adósság állomány és függetlenek leszünk az IMF és társaitól.
A pozitív energiákat meg küldjük, természetesen.
:) Üdv, szeretetet mindenkinek!

Smaly7 2013.04.09. 23:20:11

@Atlantisz69: Úgy legyen Testvérem! Ha meg összejön a 21-e, az meg Királyság lenne ;)

Kajman 2013.04.10. 04:48:49

@Jeffero: @Atlantisz69:
Ha összeomlana az euro szerintem csak káosz lenne, bár abból elég nagy, minvel az elmúlt jó néhány évben szinte csak azt használunk, a márka, frank stb pedig megszűnt. Nem lenne mihez viszonyítani az árakat. Ergo: gazdasági összeomlás lenne.
Bár most jelenleg a nem nyugat-európai országok (Szlovénia, Ciprus, Görögország, Portugália) lakosainak és abból is a középosztály kifosztása zajlik, nemsokára a többi eurót használó ország is a sorsukra jut (lásd Spanyolország).

Az euró, mint pénz akkor fog összeomlani - szerintem - ha egy nagy nemzeti tudattal rendelkező ország - pl Olaszország - beint az IMF-nek és az európia központi banknak.

Szelei Magdolnát én is meghallgattam ám, őszintén szólva nagyon kíváncsi leszek rá, de félek tőle, hogy politikai célokra fogják felhasználni ezt az adakozást, nem pedig arra, hogy a Magyar emberek végre felnézhessenek...

Atlantisz69 2013.04.10. 09:59:48

@Smaly7: @Kajman:
Sziasztok!
Remélem, hogy jól jövünk ki belőle. Meg külömbenis, egyszer lehetne már nekünk is szerencsénk, nem? :)
Bízok a Teremtőben, valószínű tudja mit csinál.

airt 2013.04.11. 12:56:48

Nem tudom, ki hallott már Jásdi Kiss Imréről, 2 előadását néztem meg egymás után, íme:
www.youtube.com/watch?v=FP2eh7PCdxk&list=UUOvd0SvHQJyjO-S6I9O7wlw&index=1&feature=plcp
www.youtube.com/watch?v=JkYlo4T0MZQ

és még egy oldal, amiről említést tesz az egyik előadásán: tempohirek.com/news.php

Én azt gondolom, a szerencse kevés, nekünk magunknak kell kiállnunk magunkért, mert - ha hihetek ezeknek az elképesztő, de rendkívül logikus információknak - a belőlünk élősködők sosem fognak maguktól félreállni.
Még egy videó, ami tökéletesen illik ezekhez, az erdélyi pallagokról:
www.youtube.com/watch?v=3aOGN1Kysog

Talán végre a magyar valóságunkkal lenne érdemes foglalkozni.
Jásdi gondolat-logika-sora isten-nek és máriá-nak és a templom-nak is teljesen új értelmet ad, minden logikai következtetését alá is támasztja.
Üdv.

Kajman 2013.04.14. 06:50:54

@kacsoli:
Köszi!
Most jutottam el odáig, hogy meg is nézzem. :)

2013.04.15. 14:26:14

Üdv Barátaim!

Nagyon jó Barátomtól kaptam ezt a döbbenetes videót és méltán lehetünk büszkék a magyar tudásra!:

www.youtube.com/watch?v=phGyJyp3MBg&feature=player_embedded

Kajman 2013.04.15. 16:08:18

@timurida:

Köszi. Hát nem egyszerű...Itthon még csak nem is hallott felőlük a média.

2013.04.15. 16:53:17

@Kajman: Ezen egyáltalán nem csodálkozom. Mert a Magyarországon működő média nem magyar. Mint ahogy a Magyar Nemzeti Bank, vagy a Magyar Tudományos Akadémia esetén sem beszélhetünk magyar működésről. Magyarországon a teljes állami adminisztráció, közélet és kultúra a magyarság halálos ellensége és először a lelki, szellemi, majd végül az anyagi elpusztításunk a feladata.

Haloin 2013.04.15. 17:46:41

@timurida:

Nagyon szépen köszönöm a linket.!

Huuu, azt hiszem ebben minden benne volt :)

2013.04.15. 18:32:32

@Haloin: Igen!!! Nincs mit! :-)))
A közönség és a zsűri reakciója is egyértelmű volt...

zazuma 2013.04.15. 21:07:00

@timurida:
Én is köszönöm! Szem nem marad szárazon...:)

airt 2013.04.16. 08:18:25

A Nagy-Szala részletes programja itt olvasható:
www.jel-ado.hu/

Üdv.

Agenor 2013.04.16. 10:06:55

@timurida: @Kajman: @Haloin: @zazuma: Igen, ők az Attraction nevű tánccsapat, már jónéhány éve hívják őket fellépni Európa-szerte, rengeteg rajongójuk van külföldön, Magyarországon persze alig hallani róluk. Indultak egyébként a magyar Csillag Születik első évadában is, de ott már a selejtezőkből sem jutottak tovább, igaz az előadás is más jellegű volt.

Itt egy másik gyönyörű árnyéktánc tőlük, ez már nekünk magyaroknak szól. :)
youtu.be/2QWG_z9076k

zazuma 2013.04.16. 12:29:37

@Agenor:
Szia! Köszi! Derüs napot!

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.16. 19:12:13

@timurida: És külföldön miért van más kezében a média?:-o

2013.04.17. 06:11:38

@Agenor: Köszönöm az információt. Valóban beszédes, hogy a itthoni "tehetségkutató" műsorokban tovább sem jutottak!

@PepeSzeretiMikjobit!: A média mindenütt egy kézben van. Annak a még létében is tagadott háttérhatalomnak a kezében, ami az emberiség mellkasán térdepel teljes tömegével, miközben a két kezét a nyakon egyre jobban szorítja. Csak a szerepek mások, amiket a különböző népeknek és nemzeteknek megterveztek. Itt jön a szkeptikusoknak az a nevetséges ellenérve az "összeesküvés-elméletek" kapcsán, hogy ha egy kézben van, miért nem ugyanúgy működik. De miért működne egyformán? Semmi gond nincs azzal az állítással, hogy egy kézben van, miközben egy brit tehetségkutatóban bemutatják, a magyarban elhallgatják. A magyarázat egyszerű: a lényeg ebben a kérdésben azon van, hogy MI, MAGYAROK ne tudjuk meg, milyen fantasztikus tehetségeink vannak, mekkora tehetség és tudás lappang bennünk. Ha bemutatják azt a "Való Világot" (aminek egyébként semmi köze a való világhoz), amiben csak értéktelen szemét van, annak az érzelmi üzenete indirekt módon ér célba: "Látjátok! Ilyenek vagytok, EZEK VAGYTOK TI!"

Mert melyik birkát rúgják orrba? Azt, amelyik engedelmesen béget a karám közepén, vagy azt, amelyik ott áll a kapuban készen arra, hogy kitörjön?

A magyarság döntő része maga sem tudja, mekkora erő, potenciál, tudás halmozódott fel benne, nyelve, kultúrája, zenéje, világlátása, hagyományai, történelme, ősei, mítoszai mekkora veszélyt jelentenek erre a gőzhengerre.

Ez nem más, mint a "káini-modell": nézd meg, ki a jobb nálad és azonnal végezz vele!
De ez le is lett írva:

"Tob shebe goyyim harog " - a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök....

Agenor 2013.04.17. 09:13:01

@timurida: Így van! A magyarság, - pontosabban a MAG-lelkek - jelentik a legnagyobb veszélyt a háttérhatalom számára, ezt nagyon jól tudják, meg is tesznek mindent, hogy fenntartsák ezt a mesterséges mély-altatást minden szinten. Ahogy Tacitus mondta évszázadokkal ezelőtt: "Jaj annak a népnek, akinek a történelmét ellensége írja."

Azért szerencsére már egyre több csoport ébredezik itt a Kárpát-medencében, látni már az összefogást, csak még idő kell, hogy kialakuljanak az igazi tudatos közösségek. @kacsoli: belinkelte a Nagy-Szala programját, ami május elején lesz Alsóőrsön. Ez is egy ilyen pozitív jel a sok közül, remélem beindítja a hasonló találkozók folyamát.

Ajánlok Nektek egy nagyon jó előadást a témában, amit nemrég láttam. Bakos Attila beszél a magyarság tudatos megvakításáról, és az egyre közelebb lévő feltámadásáról.

Bakos Attila - Magyarország harmadik szemmel:
youtu.be/h38sImKXHjE

Vica56 2013.04.17. 10:36:55

Sziasztok! Ajánlom szíves figyelmetekbe az alábbi bejegyzést:

szepjovot.blogspot.hu/

További szép napot Mindenkinek :)

2013.04.18. 19:58:26

@Haloin: Épp ma kezdtem el nézni. Ennyit a "véletlenekről".:-))) De a hivatalos tudományos(?) szakemberek úgy védelmezik a védhetetlent, hogy az félelmetes!

Atlantisz69 2013.04.18. 21:55:32

@Sarasvati: Szia!
Köszike a linket, elmentettem. :)

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.18. 22:32:26

@Sarasvati: "639 Hz Frequency Con..." Ez a videó már nem érhető el JezebelDecibel szerzői jogi követelése miatt.

:S

elyshia 2013.04.19. 11:07:41

@PepeSzeretiMikjobit!:

itt meghallgathatod:

www.youtube.com/watch?v=CLuEy2p2bBw

legalábbis nekem még sikerült.:-)

elyshia 2013.04.19. 11:11:47

@PepeSzeretiMikjobit!:

most látom, hogy az Sarasvati linkjén is megvan. Megpróbálom megtalálni a másikat is. Hátha...

Sarasvati 2013.04.19. 13:29:49

@elyshia: Köszönöm a segítséget Ely, én is láttam, miután feltettem, hogy nem mindegyiket lehet lejátszani, szerzöi jogra hivatkoznak, de a youtube-on megtalálható talán ami hiányzik. Viszont így is sok van fent, tehát ha az ember tényleg rendszeresen meghallgatja öket, ahogy ajánlják esténként 15 perc és bele alszol, majd minden héten egy fajtát hallgatsz, szerintem biztosan van gyógyíto hatása. Èn mindenesetre kipróbálom magamon, mert némelyiknél nagyon jó érzésem volt. Talán célszerü azzal kezdeni nektek is, amelyik szimpatikus, itt az egyéni megérzésre kell hagyatkozni, az nem csal meg...:-) Jó gyógyulást, töltödést! Üdv, S.

Kajman 2013.04.19. 21:12:01

@elyshia: @Sarasvati:
Igen, egyet egyet meghallgatva, nagyon kellemes érzés tölti el az embert, én is szoktam rendszeresen hallgatni őket. :)

Novicamary 2013.04.20. 03:25:42

Sziasztok! Talaltam egy videot arrol amiben azt allitjak hogy Dr.Steven Greer reptilian.En mindig ereztem hogy valami nem stimmel vele.Hatalmas szaja,nyelve,nyaka van.Van egy lato baratom es megkerdeztem a velemenyet es o megerositett hogy igy van.Akkor valamit nem ertek.Lehet hogy van kozottuk aki joindulatu es segiteni akar,hiszen nagyreszt az o munkaja a Sirius film.Nezzetek meg a linket ti is. Nem hiszem hogy benezem. www.youtube.com/watch?v=j2NH2ZWKZXc

Novicamary 2013.04.20. 03:32:34

Ebben a linkben olvashattok arrol hogy Steven Greer fel attol hogy megakarjak olni.A Sirius film miatt.Remeljuk nem sikerul nekik! ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/a-sziriusz-film-keszitoi-nyilvanossagra.html#.UXHvhLWsiSo Apr.22 en megjelenik a film es varhatoan par nap mulva meg lesz magyar felirattal is.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.20. 03:43:38

Az első mondat!
Ez volt nekem a hiányzó láncszem, ezért nem értettem az egészet!
www.youtube.com/watch?v=GifVZQQYBEE
(Részlet a Sirius-ból)
(Ezért aztán nem is ölik meg, Novicamary.)

Atlantisz69 2013.04.20. 11:10:06

@Novicamary: Szia!
A reptlianok között is vannak jók. A szétválásuk kb. 26000 évvel ezelőtt történt és a jóknak, mint kisebbségnek el kellett menekülni. Hát röviden ennyi. Nagyon valószínű, hogy titokban néha ide látogattak, sőt inkarnálódtak is ide. Legalábbis régebben olvastam erről valahol.
További szép napot mindenkinek. :)

Novicamary 2013.04.20. 23:30:16

@PepeSzeretiMikjobit!: @Atlantisz69: Koszonom nektek a videot es az infot!Nem tudtam hogy a hullok kozott is vannak jok!Egy recept a lemuriai kenyerrol.Hatha valakit erdekel. tudatvaltas2012.blogspot.com/2012/11/a-lemuriai-csodakenyer.html Szep hetveget mindenkinek.

Novicamary 2013.04.21. 18:23:22

En mar nem lepodom meg azon amik kiderulnek Obamarol.Azt meg foleg nem hiszem el hogy o azert jott hogy segitse az emberiseget!Bar tevednek!Egyszeruen csak letagloznak az ujabb es ujabb titkok amik napvilagra kerulnek. ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/egy-harmadik-tanu-is-megerositette.html#.UXQOvrWsiSo

2013.04.22. 09:28:48

@Novicamary: Ezen egyáltalán nem vagyok meglepve.
Történelmi feljegyzések szerint a Gulag koncentrációs táboraiban voltak rabok, akik őszintén sírtak és zokogtak, amikor Sztálin halálhírét felolvasták. Mert meg voltak győződve róla, hogy ezt nem ő tette és nem is tudott róla. Hanem azok a "gonosz" pártfunkcionáriusok.

Az én világképem egyszerű: ha egy vezető tud valamiről és nem tesz semmit, akkor cinkos és gazember. Ha tényleg nem tud róla, akkor pedig alkalmatlan a vezetői posztra és keressen olyan munkát, amit el tud végezni.
Tehát: ha tud róla az a baj, ha nem tud róla az a baj.

Ezért én nem hiszek a "jó király" mesében. Legyen az az USA elnöke, vagy a Pápa. Mert vezetni embereket iszonyatosan nagy felelősség.
A szakrális vezetőt a mi általunk ismert történelmi vezetőktől az különbözteti meg, hogy hatalmát nem egy beosztástól kapta és valódi hatalommal nem is rendelkezik. Hanem csak közvetíti sz aktuális isteni, kozmikus, teremtői rendet. Pusztán egy olyan "csatorna", mint egy médium.

A magyarság Szent Korona Rendje ezért egyedülálló, mert a magyarság esetében - ÉS EBBEN A FORMÁBAN EGYETLENKÉNT - nem a királynak volt koronája, hanem a Szent Koronának volt királya.

20121221 2013.04.22. 11:24:16

Sziasztok !

Kik a valódi merénylők ?

vilaghelyzete.blogspot.hu/

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.22. 12:02:38

@timurida: Ha egyáltalán volt vagy kell, mert nekünk királynőnk van, aki "Mária", tehát földi szempontból király nélküli királyság is voltunk sokszor.

2013.04.22. 14:53:55

@PepeSzeretiMikjobit!: Igen, a Szent Korona felett ott áll Mária! A Szent Korona és a király csak azért kellett, hogy azt a szakrális rendet a 3D-s anyagi világba "le lehessen hozni". A Szent Korona, mint beavatókorona ebbe a szakrális rendbe avatta be a királyt.
A Szent Korona és a beavatott király nélkül minden alattvalónak önmagából és önmagában kellett volna ezt a csatornázást végrehajtani.
1920 óta a magyarságnak pont ez a feladata, mert először a király lett elvéve (Hunyadi Mátyás volt az utolsó igazi király), majd 1945-től a Szent Korona személyisége vonult vissza közjogi értelemben. Tévedés ne essék, nem elvették tőlünk, Ő vonult vissza.
Azóta Mária, mint Nagyboldogasszony, Égi Édesanya és mint a magyarság Királynője közvetlenül elérhető számunkra. Ennek egyetlen előfeltétele van: a szív, az ész és a magasabb etika talaján kell JÓL állni. Tisztán és IGAZ módon.

Bármilyen más uralom, amit ember alkot egy másik ember felett ezért torzul el egy idő után, ezért lesz önmaga karikatúrája, mert a Teremtő kép szabad és az emberi lelket is szabadnak teremtette. Sem a Szeretet, sem a Bölcsesség, sem az Igazság, mint isteni princípiumok nem tűrik a korlátokat és törvényeket. Az mennyei Atyának-Anyának nincsenek törvényei. Mert a REND-nek nincs szüksége törvényre. A törvényt nem a Rend hozta létre, hanem a törvénytelenség.

Ezért kell és ezért is fog bukni minden külső állam, izmus, politikai, gazdasági és társadalmi szabályrendszer, minden hit és vallás. Mert ezek csak a REND hiányának piszkos, hiányos és embertelen következményei.

Ahogy Pál Apostol írja a szeretethimnuszban:
"....A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.
Mert rész szerint van bennünk az ismeret, rész szerint a prófétálás:
De mikor eljő a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik...."

Mert egyik ember (Lélek) másik ember (Lélek) feletti uralma, hatalma önmagában is sátáni, pokoli.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.22. 16:10:06

@timurida:
"Ezért kell és ezért is fog bukni minden külső állam, izmus, politikai, gazdasági és társadalmi szabályrendszer, minden hit és vallás."

Szerinted mikor és/vagy mitől?
Vagy mennyi idő alatt?
Annyira készen van az emberek egy rétege a sokkal magasabb minőségű életre - sőt nem csak hogy készen van, de egyenest nem is tudja megérteni a fennálló világrendet, és születése óta annak megjavításán dolgozik, magában hordozva a fenségesebb világok modelljét, emlékét -, és annyira rettegnek ettől az ötlettől emberek hatalmas tömegei - ez a környezetemben is szemmel láthatóan növő szakadék az ismerőseim között -, hogy most már csak azt tudom elképzelni - amit korábban is vizionáltam minden infó előtt -, hogy költözünk. Megnyílnak előttünk az eddig eltitkolt átjárók, és hazaköltözünk vagy egy jobban megfelelő társadalomba - legyen az másik 3D-s világ az űrben vagy a Földön, vagy nem 3D-s.
Az egyszerűen egyre lehetetlenebb, hogy minden itt élő egy irányba mozduljon el, és egymással tudjon élni.
Szóval mit látsz? Hosszú, többszáz éves átalakulási folyamat, és mindenki marad a Földön, vagy hirtelen infórobbanás hónapokon belül, ami lehetővé teszi, hogy mindenki a maga közegébe jusson? Esetleg más?

2013.04.22. 16:35:38

@PepeSzeretiMikjobit!: Hú de jó kérdéseid vannak! Nekem is hasonlóak. Elméletek vannak, de a számomra komolynak számító információs források soha nem beszélnek időpontokról, konkrét eseményekről, maximum intervallumokat és trendeket adnak meg.

Egyben viszont biztos vagyok: a szétválasztás MÁR GŐZERŐVEL FOLYIK. Tehát ezt már abszolút jelen időben látom. Először az érzések és a gondolkozásmód mentén hasadnak fel az emberi kapcsolatok. Az anyagi, tehát "test" szerinti szétválás a legutolsó.
Először kicsiben, mikroszinten kezdődik, az egyéni kapcsolatok terén. Ezután jönnek a családi és kisközösségi szintek. Utána jönnek a nagy közösségek (országok nemzetek). Az utolsó a globális szétválás.

Akiknek a gondolkozásmódja, érzései a magasabb szintekre "lövik be" az illetőt, az már csak segíteni fog visszajönni, ha erre lehetőséget kap, vagy tudása, ereje alapján képes felvenni a feladatot. Mert nem mindenki képes erre. Erre háromféle lélektípus alkalmas: a "gyógyító", a "tanító" és a "harcos".

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.22. 16:53:15

@timurida:

Szia!:)

"a számomra komolynak számító információs források"

Melyek ezek?

"Egyben viszont biztos vagyok: a szétválasztás MÁR GŐZERŐVEL FOLYIK. Tehát ezt már abszolút jelen időben látom. Először az érzések és a gondolkozásmód mentén hasadnak fel az emberi kapcsolatok."

Ez nálam már 9 éve tart, de nem ennek tudtam be...

" Az anyagi, tehát "test" szerinti szétválás a legutolsó."

Ez a "test szerinti" szétválás - gondolom, arra érted, amikor szétköltöznek a földi népek, mert nem bírnak egy helyen lenni egymástól ennyire eltérő világképpel - HOGYAN lesz Szerinted? Valójában erre értettem előző hozzászólásomat is.:)

Kajman 2013.04.23. 11:21:14

Sziasztok!
Ha valaki még nem hallott volna a Tayos barlangról, itt egy konferencia felvétel.:
www.youtube.com/watch?v=zM7KHBScxxA&list=WL1AF505D7CEAAD5BA

Atlantisz69 2013.04.23. 12:10:36

Sziasztok!
Új cikk jelent meg Cobra oldalán "Gyors helyzetjelentés" címmel:

Sokan kíváncsiak, hogy mi a helyzet az az Eseménnyel kapcsolatban, és mi az oka minden késedelemnek.

Ahogy már sokszor mondtam, az esemény nem történhet meg addig, amíg a nem-fizikai negatív erőkkel foglalkozunk. Eltávolításuk sok kemény munkát igényel azonnali látványos eredmények nélkül, melyet oly sokan várnak. A Fény erőinek volt egy terve, hogy kiváltsák az eseményt 2012-ben az egyik alkalmas Időablakban. Ehhez szükség lenne tudatos együttműködésre és bizonyos fokú egységre a Felszabadítási Mozgalmon belül a bolygó felszínén. Mint mindannyian tudjuk, az egység nem nyilvánvaló, ezenkívül bizonyos kulcsfontosságú személyek rossz döntéseket hoznak döntő pillanatokban, ahogy az gyakran előfordul a felszíni népességnél.

A Fény erői a bolygó felszínén túl egy biztonságosabb megközelítés mellett döntöttek, amely nem támaszkodik annyira a felszíni lakosságra. Egymás után szüntetik meg az akadályokat, amíg a helyzet meg nem érett az Esemény bekövetkeztére. Ez a megközelítés tovább tart, de sokkal biztosabb, hogy sikeres lesz.
Egészen az áttörésig a nem fizikai Arkhónok még manipulálják a Felszabadító mozgalmat a bolygó felszínén. A jelenlegi Keenan/OPPT szappanopera egy nagyon jó példa erre. Egyik csoportnak sincs bármilyen valódi geopolitikai hatalma, így konfliktusukat teljesen figyelmen kívül lehet hagyni, és inkább arra kell fókuszálni, hogy te magad mivel segítheted a planetáris felszabadítást.

Sokan azt is várják, hogy az Újraértékelés bármelyik nap megtörténhet. Ez nem az a mód, ahogyan a pénzügyi rendszer átalakulása meg fog történni. Az Újraindítás csak az Eseménykor fog megtörténni, és az árfolyam a valuták között nem fog drasztikusan megváltozni. Hogy felfrissítsd az emlékeidet, olvasd el az új pénzügyi rendszerről szóló írást:
2012portal.blogspot.ch/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Sajna a link angol.
Üdv mindenkinek, szeretetteljes szép napot!

Atlantisz69 2013.04.23. 14:15:09

@Novicamary: Szia!
Nem baj, hogy az írás ugyanaz! :)

Novicamary 2013.04.23. 20:28:45

@Atlantisz69: Bocs de nem vetettem ossze hogy a ketto egy es ugyanaz.Ezt te forditottad le? Mert linket nem lattam.en csak megorultem neki hogy fent van a neten.:)Bocs megegyszer! Itt a Jovokep 6.ik adasa.Akit esetleg erdekel.Erdekes temakat feszegetnek. www.youtube.com/watch?v=61v8wYcWuIw

Haloin 2013.04.23. 20:32:31

Üdv, háát én arról a "cobra" komáról teljesen le mondtam, jobban hiszek a magyarság ki emelkedésében mint a "cobra" féle fel szabadulásba.

Bár ez sem egy gyors folyamat.

Jeffero 2013.04.23. 22:43:08

@Atlantisz69:
Az új pénzügyi rendszerről szóló írás már megjelent itt a 2012 Felemelkedés oldalon magyarul 2012 májusában:
2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/05/uj_penzugyi_rendszer
Az Újvilágtudat oldal valamiért nem közölte ezt a linket.

Esetleg hasznos infó lehet még a 2012 Terv írás, annak aki nem olvasta, vagy másoknak is felfrissítésképp, bár valószínű, hogy Cobra május 25. után közli a 2013 Tervet :)
Remélhetőleg abban nem lesznek már ilyen nagy időintervallumok, és 1-2 hónapon belül végre indulnak a nagy változások. Szerintem az egyre gyakoribb földrengések (hétfő éjjel hazánkban is) jelzik, hogy valami készülődik. Sajnos átaludtam, de kora reggel mikor visszaaludtam, álmodtam valamit erről a pénzügyi átalakításról, de már nem emlékszem pontosan mit.

Érdekes lehet még a 04.16. Ashtar közvetítés is, ami a bostoni dologról szól:
kristalyhang.wordpress.com/2013/04/20/ashtar-a-parancsnoki-hidrol-2013-04-16/

Jeffero 2013.04.23. 22:45:01

Kimaradt egy link:
2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv
Bár meg lehet találni jobb oldalon az Esemény tag alapján is.

Atlantisz69 2013.04.24. 08:29:43

@Jeffero: Szia!
Remélem én is, hogy május 25. után "némileg" felgyorsulnak az események és nem csak ezt a "huza-vonát" látjuk. Az, hogy a terv mennyire módosul ill. módosult, hát azt meg majd meg fogjuk látni.
A pénzügyi átalakítás már most megérne egy misét! :)
Üdv.

Agenor 2013.04.24. 09:28:52

@Haloin: Én is így vagyok vele. Arra, hogy ez a Cobra-féle Esemény bekövetkezzen, konkrétan 0% esélyt látok.

A tudatosság emelkedése egy folyamat, ami történik ebben a pillanatban is. Törvényszerűen el fog érni egy kritikus tömeget a felébredtek száma, onnantól pedig fel fognak gyorsulni az események. A MAG népének ebben az "ébresztésben" valószínűleg hatalmas szerepe lesz. Ki fog ez alakulni idővel, de biztos nem úgy (szerintem!), hogy pár napon belül egy Esemény szó szerint lesokkolja az alvó tömegeket a földönkívüliekkel, meg a háttérhatalom leleplezésével.

Én inkább Orosz Zsolt írásával értek egyet, arról hogy mi várható a következő években:

"2013-tól néhány éven át új értékrend kezd kialakulni, ez eleinte káosszal jár, fájdalommal, fáradtsággal mint a gyógyulási folyamat, majd új emberekkel, új gondolkodásmóddal valami teljesen új jön. A spirituális tanok szerint az értékrend kb. 70%-al fog megváltozni. Ha olyan irányba megyünk, lehet itt Atlantisz is, és vele együtt galaktikus űrutazás. Az emberiség karmája adott, de mi döntünk a megvalósulás mikéntjéről. Egyik helyről el kell menjünk a másikra, de mi döntünk, hogy melyik úton haladunk, így más lesz a megélt élmény is.

2012 után egy eléggé kaotikus időszak következik az emberiség életében, a jelenleg működő rendszerek többsége összedől, a jelen értékrendek 70%-a teljesen meg fog változni, ez irdatlan nagy változás, akár egy világháború után!

A világegyetemben kevés számú, de egyértelmű, egyszerű törvény uralkodik, így stabil a rendszer.

Az ember életében végtelen számú törvény uralkodik (mi alkottuk, büszkék vagyunk rá), sokszor egymásnak ellentmondóan, átláthatatlan módon, káoszt generálva. 2012 után, kb. 5-7 évig a káosz eleinte fokozódik, majd kezd letisztulni valami teljesen új, egy új REND alakul ki. Ebben a káoszban, melyet nevezhetnénk analógiával gyógyulási krízisnek is, fokozódni fog a földönkívüliek szerepe, mind a számunkra jó, mind a számunkra rossz oldal egyre dominánsabban érezteti majd hatását."

---

Érdemes ezt a két cikket elolvasni Orosz Zsolt honlapjáról (innen van az idézet is). Sok fontos dologra világít rá, érthető stílusban.

UFO valóság 1. rész:
maga-a-valosag.hu/?page_id=54

UFO valóság 2. rész:
maga-a-valosag.hu/?page_id=1342

elyshia 2013.04.24. 10:33:23

@Agenor: egyetértek veled, bár az 5-7 évig tartó káoszt megspórolnám szívesen...:-)

Ha emlékeztek rá tavaly óta mondogatom, hogy nekünk kell megváltoztatni a jövőnket, a mi dolgunk, a mi felelősségünk, hiszen a mi életünk. Ámbár, nem lenne rossz egy Cobra-féle Esemény ami hipp-hopp megold mindent, megspórolva a sok évnyi átmenetet.:-)
De ilyenkor mindig eszembe jut egy viccből a záró poén: hány éves is vagy te királyfi? 24? És még hiszel a mesékben?
A mesékben nem, de a mindennapi csodákban hiszek. (és tapasztalom is, kis csodák, hétköznapi dolgok, el is mégy mellette, ha csak nézel, de nem látsz.)
A feladatunk, mindannyiunknak felvállalni amiben hiszünk, eszerint élni és cselekedni, nap mint nap. Élni a Fényt, nemcsak beszélni róla.
Még akkor is, ha ebből pillanatnyilag hátrányod származik, és akkor is ha hülyének néznek az álmaidért.

Szép napot mindenkinek!

Agenor 2013.04.24. 12:51:05

@elyshia: Igen. :) Ezt a 5-7 éves káoszt nagyon sokan megspórolnák, főleg úgy, hogy az emberek többségének enyhén szólva elfogyott a türelme minden szinten. De pontosan ez a hatalmas nyomás fogja beindítani a folyamatokat, az összefogást és a tudatos közösségek kialakulását.

Ha jól emlékszem pont te írtál még régebben egy nagyon szép hasonlatot, arról hogy az emberiség jelenleg báb állapotban van, amiből nem lehet erőszakkal kirángatni, hogy pillangó legyen belőle. Magától ki fogja bontani a szárnyait, és meg fog tanulni repülni is, csak hagyni kell időt a folyamatoknak. :)

A JövőKÉP sorozat legújabb részében Czeke András is erről beszél, hogy állandóan azt kérdezgetik tőlük, hogy: mikor, mikor, mikor? Erre azt mondja: "Van egy nagyon jó hírünk: ezt senki sem tudja megmondani".

Agenor 2013.04.24. 13:14:40

Ez lemaradt. Jakab István beszél az összefogás erejéről ebben a rövid a videóban:

Jakab István - Volt egy álmom: közösen foglaltuk vissza otthonainkat!
youtu.be/vMPrNkthuzQ

elyshia 2013.04.24. 14:51:36

@Agenor:
Igen, láttam. Szeretem egyszerű, bárki számára érthető gondolatait.

Ma délelőtt sokat töprengtem, (hagytak rá időt a vevők.:-) ) többek közt a pillangó hasonlat jutott az eszembe. Ez az írás számomra egyébként is meghatározó volt, mikor sok évvel ezelőtt találkoztam vele. Akkoriban még hatalmas "világmegváltó" terveim voltak, amivel nem is volt baj, csakhogy azt is meg akartam váltani aki köszönte szépen de nem kért belőle.:-)

az útját mindenkinek végig kell járnia.
Egy tény, aki most választja a tudatosodás útját, könnyebb dolga van. Kiss Balázs Kunó írásában olvastam minap ezt a szellemes hasonlatot:

"...Mint amikor a hídépítők hidat építenek két part között: a tudatosság a túlpart. Egy hosszú, évezredes munkával kiépítettük a hidat. S aki eddig át akart menni a szakadékon, hogy találkozzon önmagával, annak hatalmas mászófelszereléssel, gyakorlott vezetővel(!), megfelelő kondícióval kellett felvérteznie magát!

Ám a híd elkészült Önmagad és önmagad között. :) Most már simán, mindenki átmehet – aki szeretne.

Persze, lehet még választani a nehezebb, körülményesebb utat, hiszen szabadságodban áll! Ha nem hiszed el, hogy a HÍD kiépült, és ragaszkodsz a RÉGI módszerhez, akkor nyugodtan vihetsz embereket magaddal, vagy győzködheted őket, hogy ez egy ezer éves ősi technika…

Szeretnél már egy egyszerűbb utat magadhoz? Csak hogy LEGYÉL, csak legyél magaddal, békességben, egységben? SEMMI nem áll ennek már az útjában: csak te magad!..."

Egyébként az egész írást érdemes elolvasni.:

csillagmag.hu/irasok/az-uj-lehetosegek-beengedese-i-resz/

Agenor 2013.04.24. 15:37:20

@elyshia: Köszi a linket! Balázs legújabb írása is nagyon jó (Nem kell eljutnod sehova). :)

2013.04.24. 18:38:13

@elyshia: A hasonlat jó. Csak ne felejtsük el, hogy aki simán átmegy a hídon, annak fogalma sincs a mászásról, az izzadásról, a kitartásról, a türelemről. Fogalma sincs arról az alázatról, amit az ember akkor érez, amikor megáll egy Himalája nagyságú hegy mellett és felnéz a csúcsra.
Aki egyszerűen csak átmegy, minderről fogalma sincs....

2013.04.24. 19:05:35

@PepeSzeretiMikjobit!: Jó, hogy pontosan idéztél! :-) Mert azt írtam "számomra". Nem csak kijelentettem, hogy ez, vagy az a hiteles.
Nem szemantikai gyakorlatot folytatok, de a "számomra" kifejezésben jócskán vannak, akiket nem fogok megnevezni. Hitelességüket pontosan annak köszönhetik, hogy pl. a google nem fogja kidobni a nevüket. Akinek itt van az ideje, úgyis találkozik velük.

Akik publikusak:
- David Icke. Ő legalább annyira spirituális, mint amennyire a napi kézzelfogható ügyekben otthon van.
- Alex Jones. Ő a hétköznapi 3D-ben nagyon jó, a spiritualitásban nem annyira mozog.
- Jesse Ventura. Ő "populista", igazi médiaszemélyiség, a filmjei legalább annyi show elemet tartalmaznak, mint lényeges információkat. De pont ezért helye van a palettán.

A magyarok:
- Pap Gábor
- Szántai Lajos
- Varga Tibor
- Molnár V. József
- Szemrád Nándor
- Géczy Gábor
- Tóth Bálint
- Szőke Lajos
- Szelei Magdolna

Rétegszinten, de az adott célközönségnek nagyon jók:

- Takáts Péter
- Varga Csaba
- Egely György

Ők inkább az értelmiségi középosztályhoz tartoznak, világlátásukat is innen merítik.

Egészen egyedi, de ha valaki figyel, akkor érti mit mond:
- Csernus Imre
- Feldmár András

A felkapottak közül meghagyással (tehát bizonyos szempontból kis vagy nagy fenntartással)
- Villás Béla
- Balogh Béla
- Avatara

A felsorolás nem teljes és nem is valamiféle "erősorrendet" jelent, hogy kit írtam először. Mert van, aki ebben nagyon jó, van aki abban. Mert van, akinek a lexikális tudása lenyűgöző, van, akinek a megközelítési és látásmódja zseniális. Van, aki kíméletlen, van aki gondolkodó. A lényeg azon van, hogy amit és ahogyan mondják, abból tovább lehet lépni!
Igen, vannak, akiket kihagytam. Nevesek és névtelenek.
Csak azt az ember megérzi, hogy valami benne, mire rezonál....

timurida (törölt) 2013.04.24. 19:31:47

@PepeSzeretiMikjobit!: Visszatérve a szétválasztásra.

Szerintem (ez teljesen egyéni véleményem) fizikailag sem leszünk egy "helyen". A magasabb rezgésszám látni és érzékelni fogja az alacsonyabb rezgésszámú tartományokat, visszafelé nem lesz kapcsolat. Semmiféle. Lesznek, akiket az Univerzum más szegmenseibe fognak vinni. Akár testben, akár Lélekben. Mert vagy nem tudnak itt maradni, vagy a fejlődésük más kíván.

Akik az elmúlt 12 ezer év minden gazemberségében és embertelenségében benne voltak, azok a létsíkokon kívülre kerülnek.
Egy nagyon jó könyv erről:
webaruhaz.edesviz.hu/a-lelek-kozmosza.html?gclid=CLjBjcnq47YCFcJc3godZRIAhQ

Egyébként a magam részéről soha nem hittem abban, hogy generálisan mindenki megy felfelé.
Pontosan a szabad akarat miatt.

Novicamary 2013.04.24. 20:25:05

Egy ujabb Cobra cikk amiben felvazolja az uj penzugyi rendszert.Lehet rajta gondolkodni hogy van-e valosag alapja vagy sem.Tudom hogy sokan csalodtak Cobraban is de az ido fogja igazolni hogy ez csak altatas volt-e vagy sem.Megjelent a Sirius film is ezen a honlapon de meg csak angolul. ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/uj-penzugyi-rendszer-kobra.html#.UXghx_nD-Uk

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.24. 21:06:57

@timurida:
Köszönöm a listát.:)
Nem mindet ismerem, és vannak köztük kedvenceim is.
Ők tehát azok, akiket kidob a Google?

" Hitelességüket pontosan annak köszönhetik, hogy pl. a google nem fogja kidobni a nevüket. Akinek itt van az ideje, úgyis találkozik velük.
Akik publikusak:"

Nos, a nem publikusak a személyed miatt érdekelnek, nem véletlenül tettem fel a kérdést, korábban írtál már "coming out"-címszóval erről. Engem azok a forrásaid (de főleg az onnan kapott aktuális infók" is érdekelnek. Jöhet az ismert mailcímre. Köszi.

Agenor 2013.04.24. 21:15:03

@Novicamary: Ez már közel 1 éves cikk, eredetileg itt jelent meg, ezen a blogon. Itt a link:
2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/05/uj_penzugyi_rendszer

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.24. 21:18:29

@timurida:
Még valami a listához: Csernust és Feldmárt még egymás mellé írva látni is hajmeresztő!:D:D
Ha ismered az AFT-s tudatszint-skálát (Hawkins: ERŐ kontra erő c. könyvéből), én azon több tudatszinttel lejjebb sorolom Csernust, mint Feldmárt. Egyértelműen az életet NEM támogató tudatszintek valamelyikébe, "Harag" vagy "Büszkeség" MAXIMUM. Feldmár pedig minimum az "Ésszerűség"-ben van.
Lehet Csernustól a többiekével egyező igazságokat mazsolázni (hiszen ahogy minden út, az ő útja is Rómába vezet), de nagyon kell mazsolázni. Az értékes mondatai között akkora bakik (és akkor eufemizáltam erősen!!!) vannak, hogy lefordulsz a székről! Feldmárnak még nem olvastam és nem hallottam egyetlen igaztalan vagy akár csak pontatlan mondatát sem!

(Ne tévesszen meg, hogy minkettőjüket kivetette a szakma! Egészen eltérő okokból vetette ki!)

"Szerintem (ez teljesen egyéni véleményem) fizikailag sem leszünk egy "helyen". A magasabb rezgésszám látni és érzékelni fogja az alacsonyabb rezgésszámú tartományokat, visszafelé nem lesz kapcsolat. Semmiféle. Lesznek, akiket az Univerzum más szegmenseibe fognak vinni. Akár testben, akár Lélekben."

Értem, és HOGYAN tudod elképzelni a lezajlást?
És mennyi idő belül?
(Még mindig a legelső kérdéseket ismételgetem...:))

"Mert vagy nem tudnak itt maradni, vagy a fejlődésük más kíván."

Nézd, én erősen kétlem, hogy az eddigi évtizedeket fejlődés céljával töltöttem itt, és a további sorsom vezérelve is az volna, hogy akkor most már másfajta iskolába menjek....
Marad a nem tud itt maradni verzió. És hogyan megyek és milyen hamar?
Hm?

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.24. 21:28:31

@timurida:
Azt nem divat elmondani, hogy a Vaskorba születés bár nagy dicsőségnek számít az Univerzumban, a lelkek többsége köszöni szépen, nem kér ebből a dicsőségből.
Az utánunk következő nemzedék nem tud olyan elementáris erővel tenni, világot megváltoztatni, mint mi, mert ahhoz túlságosan boldog.
Csak abból sarjad valami új, ami sebzett, hasadt.
Ehhez meg kell sérülni.
Ezt az infót nem szokás reklámozni - mert ciki.
(emlékezetből Avatarától)

Novicamary 2013.04.24. 23:45:48

@Agenor: Ezt nem tudtam.Koszi hogy szoltal.En tegnap este tobbszori probalkozas utan lattam a Sirius filmet a Tudatvaltas oldalon.Nekem egyben volt meg a video ami 1.56 perces volt de angolul csak.Nem neztem vegig hanem bele-bele neztem mert feltem hogy leveszik az oldalrol.Benne van Kennedy hires beszede ahol megemliti a titkos tarsasagokat,az abra is benne volt ahol az osszefonodasokat latni a cegeknel,vallalatoknal.Ez az abra fent van a Vilaghelyzete oldalon.Beszel a baratja halalarol es hogy egy uj asszintense van egy szoke no.Az uj technikakrol es megszolalnak jelentos szakmai hatterrel rendelkezo emberek.Volt aki nem vallalta az arcat sem a hangjat.Washington felett megjelentek az UFO-k egy regebbi filmen es a szemtanukat kifiguraztak egy maszkba oltozott foldonkivulivel,nevetsegesse teve oket.En tobb kepi anyagra szamitottam,bar ha az angol tudasom tokeletes lenne akkor ez nem lenne hatrany. Mara mar 4 reszre osztottak a filmet ami tegnap egyben volt meg.Remeljuk hogy hamarosan lathatjuk magyarul.

timurida (törölt) 2013.04.25. 11:09:05

@PepeSzeretiMikjobit!: Csernus legerősebb oldala, egyúttal a leggyengébb oldala is.
Erőssége abban áll, hogy kegyetlen és kíméletlen.
A szánalom és irgalom nem az ő oldala.
De nem megy bele a "beteg" önáltató, önsajnáltató, hazug illúzióvilágába és nem lehet lerángatni piti játszmák szintjére. Ő az, aki odaáll a sárban fetrengő mellé és úgy derékon rúgja, hogy az először beszarik, majd feláll.
Viszont ez nem mindenkinél jön be. Mert egy 10 kg-os samu kalapács nem arra való, hogy vele az ötvös egy karperecet megvéssen...
De egy ékszerész kalapács sem betontörésre való. :-)

Szerintem és most magánvélemény következik.
A szétválásról: a párhuzamos anyagi univerzumok, erre már a kvantumfizika is rájött, nem egymás után következnek helyileg, mint egy utca esetében a házak. Hanem gyakorlatilag fizikailag egy helyen, abban a szobában ahol most ülök, sok-sok anyagi univerzum is lehetséges, amik nem is érzékelik egymást.
A jelenleg általunk érzékelt fizikai világ, egy közmegegyezés révén áll, amelyet a kollektív tudat tömegtudat része fixál. Itt már elkezdődött a szétválás.
Hogy ez mikor fog megjelenni és hogyan a fizikai világban? Passzolom, de szerintem az első érzékelések rövidesen megtörténnek. Ahogy én tudom: 3-4 éven belül letagadhatatlan és egyértelmű lesz, hogy mi zajlik.

A kontaktokkal kapcsolatban még írok. De a megkérdezésük, jóváhagyásuk nélkül még e-mailben sem adhatom ki őket. Az mindenképpen nagyon jó jelzés, hogy "nem vagyok a helyemen" érzés van benned. Ebben a kérdésben még jelentkezem. Lehet, hogy még ma. De holnap már nagyon valószínű.

Az hogy ki megy, vagy ki marad, az nem valamiféle kozmikus iskolai vizsga lesz. Ahol meg kell "felelni".
Krisztus azt mondta a "nyolc boldogságban":
"Boldogok a szelídek, mert övék lesz a föld.
Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert majd eltelnek vele.
Boldogok a békességben élők, mert Isten fiainak hívják majd őket."

Itt szó sincs sem spirituális tudásról, sem meditációs technikáról, vagy hogy ki mennyire "ezoterikus". Nincs szó benne rezgésszámról, vagy megfelelésről. Olyan emberi mentalitásról van szó, amelyet bármilyen nemzet, bőrszín, vallás, társadalmi státusz, anyagi helyzet, szellemi nívó, életkor esetében is bárki meg tud valósítani, ha AKAR.

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.25. 20:39:53

@timurida: Csernusról: pontosan. Nézd, most megint szakmai leszek, aki az apátia tudatszintján van, azt lehet rugdosni, annak az a baja, hogy nem érez, és fel lehet piszkálni a harag szintjére, ami egy 3-mal magasabb, és elég energikus, érzelemgazdag tudatszint. DE CSERNUS NEM DIAGNOSZTIZÁL! NINCS eszköze, hogy megállapítsa, ki milyen tudatszinten van! MINDENKI MÁSNAK, aki NEM az "Apátiá"-ban van, A LEHETŐ LEGTÖBBET ÁRTJA az ő "gyógymódja"!!! Mindenki mást sokkal jobban lenyom, megbetegít!
Mintha annak is amputálná a lábát, akinek csak körömgombája van....

PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.25. 20:42:48

@timurida: "De a megkérdezésük, jóváhagyásuk nélkül még e-mailben sem adhatom ki őket."

Szia!
Nem a nevük érdekel...:)
De elmehetünk odáig is vagy még tovább, ők majd meg fogják tudni ezt ítélni.

"Az mindenképpen nagyon jó jelzés, hogy "nem vagyok a helyemen" érzés van benned. Ebben a kérdésben még jelentkezem. Lehet, hogy még ma. De holnap már nagyon valószínű."

Köszönöm szépen Neked, várom.