2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

április 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

HTML doboz

•Második Lehetőség Kapuja, Cobra konferenciák

2012.09.30. 01:07 FehérVándor

A Lehetőség Kapuja 2
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html

Eredetileg megjelent: 2012 augusztus 5

A Második Lehetőség Kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílni készül a Földön. A belépési pontja a kapunak a “Döntés Napja” október 21-én. A November 22-i 11:11-es kapu a fordulási pontja a folyamatnak. A kilépési pont pedig a “A Kapcsolódás Napja” December 21-én. Ameddig ez a  kapu nyitva áll, a Forrás a "lineáris phasar áramlás direkt dimenziós fordító AN átalakító rendszerén" keresztül állandó Fény ragyogással fogja beborítani a Földet. December 21-re az AN dimenziós fordító rendszer teljesen működőképes lesz.

Window2.jpg

(Megjegyzés: Korábban volt egy bejegyzés, amelyben szó esett erről az ‘AN dimenziós fordító rendszerről’ meg a hasonló érthetetlen koncepciókról és akkor magyarázatot kértem Cobrától, lévén nem mindegyikünk van tisztában a hiperdimenzionális, magas szintű fizika szakszavaival.. :) Ezeket kaptam:

-linear phasar flow/ lineáris phasar áramlás= Olyan áramlása a Fénynek, amely oszcilláció nélkül, közvetlenül történik

-dimensional translation system/ dimenziós fordító rendszer= olyan rendszer, amely információkat fordít a különböző dimenziók között

-AN conversion/AN átalakító: Egy csillagkapu technológia, amely az energia közvetlen átadásán alapul. FV)

Nagyon valószínű, hogy az Esemény ezen időszak alatt fog bekövetkezni. Garantálni nem tudom, lévén a szabad akarat Univerzumában élünk és a Fény ill. Sötétség közötti háború a Földön még nem ért véget.  Ugyanakkor, a Lehetőség Kapuja egy remek lehetőség, hogy kollektívan megtegyük ezt a hatalmas áttörést.

Még nem jött el az ideje, hogy a “Döntés Napjáról” és a “Kapcsolódás Napjáról” írjak. Lehet, hogy közük van az Első Kapcsolatfelvételhez és lehet, hogy nem.

A Tizenegyes Kapuja a 11:11-nek egy dimenziós kapu, amely felgyorsítja a végleges befejezését a dualitás korszakának ebben az Univerzumban, beleértve a Földet.

A komplexitási hullámanalízis azt mutatja, hogy ez az időszak az egyik legbonyolultabb és összetettebb lesz az ismert emberi történelmen belül. Hasonlóképp, a Sheliak időhullám nullához ér december 21-én és egyben egy fontos maja naptárciklus is újraindul a nulláról. Ez azt jelenti, hogy a leghullámzóbb, legkiszámíthatatlanabb időszak elé nézünk, végtelen potenciálokkal. A tétek magasak.

(Megjegyzés: A Sheliak időhullám analízis Terrence Mckenna munkája( amelyet később John Sheliak kijavított), aki a 70’-es évek elején, a híres dél-amerikai ayahuasca (http://hu.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca) növény általi hallucinációja alatt egyfajta megvilágosodáson ment keresztül és az USA-ba való visszatérése után lázasan dolgozni kezdett, mivel meg volt róla győződve, hogy a Ji csing http://hu.wikipedia.org/wiki/Ji_csing azért működik, mert tartalmaz egy bizonyos matematikai formulát, amelynek az Univerzumban tapasztalható minden változáshoz köze van. Végül megalkotott egy olyan fraktál(olyan komplex geometriai alakzat, amelynek egyes részeit felnagyítva, az egésszel azonos mintázatot kapunk. http://hu.wikipedia.org/wiki/Frakt%C3%A1l szerk. megj.) hullámot, amelynek minden szintje 64-szer nagyobb mint az előző, összesen 26 szinttel és amellyel minden változás az Univerzumban leírható, szubatomi történésektől kezdve a kozmikus eseményekig. Amikor a történelem menetével  összevetette, arra jutott, hogy az időhullám 2012 december 21-én nulla pontra ért és onnan, hogy mi történik egyelőre rejtély. Rendkívül bonyolult ez az elmélet, igazság szerint én sem értem teljesen. Mindenesetre érdekes, hogy december 21-én ér véget az időhullám. Ebben a cikkben már volt erről szó: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol FV)

twzsumm10.gif
Fontos eseményke a történelemben, az időhullám táblázattal összhangban
tw0.jpg
2012. december 21-én nulla értéket vesz fel

romanesco_fractal_analog.jpg
Fraktál

 broccoflower-fractal.jpg
Fraktálok egy romanesco brokkolin

ws.jpgFraktálSzemléltető fraktál videó.

 Érdekes fraktál videó( angol, Fibonacci számok és fraktálok)

 

 Cobra konferenciák a világ körül
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/08/cobra-conferences-around-world-asyou.html

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 30

 

Ahogy azt minden bizonnyal tudod, hamarosan a második Lehetőség Kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílik a Földön.

Window2.jpg

Erre az időszakra engedélyt kaptam, hogy álljak a nyilvánosság elé néhány konferencia keretében, ahol az emberek nagyon alapos részletességű információkat kaphatnak és kérdéseket tehetnek fel. A konferenciák stratégiailag fontos energiapontokra vannak pozicionálva, annak érdekében, hogy a bolygó Fényrácsát megerősítsük. A konferenciáknak kettős céljuk van.  Egyrészről a bolygó Fénytestének erősítése energiaaktiválásokkal, másrészről pedig az elkötelezett és lelkes emberek számára információ átadása. Minden konferencia egy egyedi energetikai esemény lesz.

New Earth (1).jpg

A hivatalos weboldal itt található:

http://portal2012.org/

Az első konferencia Torinóban lesz, Olaszországban október 26 és 28 között. A konferencia ugyanabba az ‘energiaörvénybe/energiacsomópontba’ lesz pozicionálva, mint ami több mint 500 évvel ezelőtt közrejátszott a reneszánsz korszak elindulásában. Ugyanez az energiaörvény/energiacsomópont most a második reneszánsz elindításában kap szerepet. Ezen a konferencián az Operation Dreamland/Dreamland akció keretében bizonyos dolgok fognak történni. Közvetlen link:

http://portal2012.org/Torino.html

A második konferencia Austin, Texas területén lesz, November 9 és 11 között. Ezen konferencia keretein belül egy specális aktiváció fog zajlani November 11-én.  Link:

http://portal2012.org/Austin.html

A harmadik Laguna Beach-en, Kaliforniában lesz tartva November 23 é 25 között, pontosan a Plejádi energiaörvény/energiacsomópont közepén.  A konferencia mindössze néhány száz méterre lesz tartva attól a helytől, ahol Dr. Fred Bell és csapata fizikai kapcsolatba lépett Semsajé-vel, egy Plejádi Fénylénnyel.( http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1163247) A konferencián Rob Potter, egy közeli barátja Dr. Fred Bell-nek és maga is kontakta fogja megosztani lenyűgöző élményeit. A konferencia után, további előrehaladásai az Operation Dreamland-nek/Dreamland akciónak lesznek bejelentve. Link: 

http://portal2012.org/Laguna.html

A negyedik konferencia St. Marteen-on lesz November 30 és December 2 között. St. Marteen nem csak egy gyönyörű trópusi sziget, hanem egy fontos energiapont a karibi energiaörvényen belül. A karibi energiaörvény egy hatalmas portál/dimenziókapu , amely összeköt bennünket a régi Atlantisszal és felgyorsítja az Új Atlantisz aktiválódását, az eljövendő civilizációját a Fénynek. A tervek szerint az Operation Phoneix bizonyos részleteinek bejelentése meg fog történni ezen a konferencián. Link:

http://portal2012.org/StMaarten.html

Végül pedig, December 15 és 22 között lesz az egyiptomi túra. Ez az utazás lesz a betetőzése a 2012-es portálnak. A legfontosabb része a túránknak a december 21-i napforduló idején lesz, amikor is speciális engedélyt kaptunk, a Nagy Piramison belülre. Egy rendkívüli momentum lesz, komoly esély  egy olyan kvantumugrásra, amelyre még nem volt példa. A végpontja lesz egy közel 26000 éves korszaknak és egyben Sheliak időhullám is ekkor ér a 0-hoz. Link:

http://portal2012.org/Egypt.html

(Tárgyalásokat folytattam Cobrával egy budapesti konferencia megvalósításáról, de sajnos végül nem sikerült megfelelő időpontot találni, nem fér bele az idei programjába. Egy átlagos konferencia programja így fog kinézni, leszámítva az egyiptomit:

Péntek este:               

 • -Bemutatkozás és meditáció

Szombat délelőtt:    

 •   -Galaktikus háborúk és Atlantisz
 •   -Karantén alatti Föld és az Arkhónok
 •   -A Fény és Sötétség erői
 •   -Az Ellenállási Mozgalom

Szombat délután:      

 • -A sötét erők eltávolítása
 • -Új pénzügyi rendszer
 • -Magasan fejlett technológiák
 • -Bolygó fénytest aktiválás
 • -2012 eseményhorizont
 • -Galaktikus szuperhullám

Vasárnap délelőtt:      

 •   -Az élet amire születtél
 •   -A tömegek programozás alóli feloldása
 •   -Meditáció a bolygó felszabadulásáért
 •   -Az idővonalak gyógyítása

Vasárnap délután:     

 •   -Az istennői energiák megtapasztalása
 •   -Istennői energiaörvény meditáció

 (Megjegyzés: aki esetleg elmenne a torinói konferenciára, az kérem lépjen kapcsolatba velem, lehet addigra sikerül összekaparnom a szükséges pénzt :) Köszönöm. FV)

 

A konferenciákról és Cobráról
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/09/blog-post.html

Eredetileg megjelent: 2012 szeptember 2

 

(Megjegyzés: Azért fordítom le részben ezt a  cikket, mert kaptunk egy-két emailt, illetve hozzászólásokat, amelyekben felvetették azon problémákat, melyekre Cobra itt válaszol. Akik nem követik angolul az eredeti oldalt, azoknak nem feltétlenül fog jelentőséggel bírni ez a rész, a kritizálók kedvéért fordítom le. Részemről egyébként teljesen mindegy, hogy Cobra Ishtar Antares-e vagy sem{egyébként meg vagyok róla győződve, hogy nem, de hamarosan ez úgyis kiderül}, a kapott információ a lényeg, amelyet sokra tartok. Az április legelejétől posztolt információk integritása, ellentmondás nélkülisége, a tény hogy a világ egyik legnagyobb közös meditáció szervezőjévé nőtte ki magát, illetve az emberek minősége, akiket az információja a saját illetve a mi oldalunkra vonzott(A Vonzás Törvénye..) számomra nem hagy kétséget afelől, hogy valós, értékes információkat kapunk Cobrán keresztül, ebben a hitemben akkor erősödtem meg végleg, amikor meghallgattam az első interjúját. A hangjából, a kérdésekre adott válaszainak a gyorsaságából és ellentmondás nélküliségéből, a hangtorzítás mögül  kiérezhető szeretetteljes személyiségéből én meggyőződtem róla, hogy jól tesszük Benedictusszal, hogy megosztjuk Veletek az információit. FV)

A konferenciák bejelentése után néhány lenyűgöző szinkronicitás történt, valamint nagyon erőteljes támadások kezdődtek a háttérhatalom részéről.

Emellett, sok emberben kérdések merültek fel, ezeket szeretném megválaszolni ebben a bejegyzésben.

Minden a konferenciákon elhangzott információ ingyen meg lesz osztva a blogon az események után. Valamelyik konferenciáról audió és/vagy video felvétel is fog készülni a későbbi érdeklődők számára.

A konferenciákat azok számára szervezzük, akik szeretnék jobban elkötelezni magukat a bolygó felszabadításáért és egyben nem sajnálnak komoly energiát befektetni ennek érdekében.

Matrix (1)2.gif

Néhányan nagyon erőteljesen utálkozó, destruktív kommenteket osztottak meg az oldalamon, többek között azt állítva, hogy a konferenciák merőben átverések az emberek pénzének ellopására. David Wilcock és számtalan más fénymunkás konferenciái  átverések? Senki nincs átverve és trükkel rákényszerítve jegy vásárlására. Ha valaki szeretne a jegyárát visszakapni és inkább nem részt venni, szívesen visszatérítem.

Sok a spekuláció a személyemmel kapcsolatban. Valaki azt állítja én vagyok ‘Lady Dragon’ mások azt, hogy Ishtar Antares, emellett széles skálát felölően találgattak arról, hogy honnan származhatok Kínától kezdve Kelet-Európán át egészen Afrikáig.

Mind Lady Dragont-, mind pedig Ishat Antares-t ismerem, jó embereknek tartom őket. Sok dezinformáció kering velük kapcsolatban a blogszférában.  Lady Dragon nem drogozik és nem lett letartóztatva, ahogyan azt néhány jóindulatú ember állítja. Ishtar Antares nem egy ‘szélhámos, aki a csak a pénzed akarja’, ahogyan nem ‘használ ki nőket szexért cserébe”, ahogyan azt a notóriusan dezinformációt terjesztő Former White Hat oldal állítja. Ahogyan azt valószínűleg tudod, a háttérhatalomnak bevett gyakorlata valaki lejáratására szexualitáshoz kapcsolódó vádak kreálása( Lásd: Julian Assange, Michael Jackson,stb. FV). Állandó kapcsolatban vagyok Ishtarral és rendkívül becsületes minden üzleti tevékenységében és az egyik legodaadóbb, legőszintébb ember a nők felé akit ismerek. Nagylelkűen megengedte, hogy használjam egy-két anyagát a bejegyzéseimhez. Van egy könyve és ebből felhasználtam néhány részletet. Azonban a könyv legnagyobb része csatornázott  anyag és nem értek benne mindennel egyet, de ettől függetlenül magas minőséget képvisel.

Továbbiakban egyes gyűlölködő állításokkal szemben, NEM vagyok CIA dezinformációs ügynök, ahogyan azt néhány rosszul tájékoztatott ember, elégtelen kapcsolatokkal állította. Függetlenül dolgozom a Fényért és nem vagyok tagja semmilyen föld felszíni titkosszolgálatnak. NEM dezinformációt posztolok, hanem a legjobb tudásom szerinti információkat annak érdekében, hogy tájékoztassam embertársaimat. A fő célom a bolygó felszabadítása.

Az igaz, hogy a legmagasabb szinten lévő, legbelsőbb háttérhatalmi tagok tudják ki vagyok. De azt is tudják te ki vagy mivel minden elektronikus üzenetet, akár titkosítva van akár nem el tudnak olvasni. De ők nem jelentenek ebből a szempontból komoly problémát. Egy nagyon kis csoport és az Ellenállás figyeli és ellenőrzi őket. A problémát az alsóbb szintű háttérhatalmi tagok és a negatív befolyás alatti emberek jelentik. Ez az egyik oka annak, hogy úgy döntöttem névtelen maradok. A másik ok pedig, hogy nem szeretném az emberek kivetítéseit legyenek azok pozitívak (guru, vezető, megmentő) vagy negatívak (dezinformációs ügynök, szélhámos) magamon viselni. Szeretnék egy nyugodt, békés életet élni. Köszönöm a megértést.

Ezek az ügyek részemről lezártak és arra ösztönöznék mindenkit, hogy fókuszáljanak a valóban fontos dolgokra.

Erősek fogunk maradni- A Fény győzedelmeskedik!

Cobra

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr484810743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajman 2012.09.30. 07:19:01

Először is köszönöm a fordítást! :)
Másodsorban engedd meg, hogy idézzek tőled:
"...a tény hogy a világ egyik legnagyobb közös meditáció szervezőjévé nőtte ki magát, illetve az emberek minősége, akiket az információja a saját illetve a mi oldalunkra vonzott..."
Nos ezért vagyok én is itt sokan másokkal. :)

GabrielBlack 2012.09.30. 10:04:37

Ez egy ilyen "körkérdés szerű dolog" amit feltennék itt (csak saját magam részére szeretném tudni a véleményeteket) szóval az lenne, hogy Ti mit vártok úgy egészen pontosan a dec 21. dátumtól(és az akkor valószínűleg történő eseményektől)? remélem a kérdés világos :) köszi a válaszokat.

Kajman 2012.09.30. 10:13:08

@GabrielBlack:
Szia. Röviden válaszolok, mert szerintem ez nagyon hosszú lenne. Egy jobb, ember és szeretetközpontú világot.
Mert a mai csak rabszolgasorsba taszít (hacsak már nem vagyunk most is azok).
Ez az én meglátásom, mások mást fognak írni.
Üdv :)

Hodiel 2012.09.30. 11:55:13

@GabrielBlack: Bizony, mindenki mást mond. Én őszintén megmondom, hogy nem várok semmit, mindenre nyitott vagyok, aztán majd lesz ami lesz :) Talán történni fog valami olyan pozitív esemény, ami alapjaiban változtathatja meg a jelenlegi undorító rendszert, persze még van hátra majdnem három teljes hónapunk, addig is bármi megtörténhet, ami előkészít egy igazi változást. :)

Haloin 2012.09.30. 15:37:08

Természetesen köszönöm, a fordítást én is.!

Remélem is, hogy a háttér hatalom tudja hogy kik vagyunk, azok akik azért születtek hogy ne adják fel sohasem.!!!
/igaz néha meg meg rogyunk, de fel nem adtuk sohasem, és ez most sem fog megtörténni/

Én személy szerint egy olyan társadalmat szeretnék, amely valóban az életet támogatja.!

Élet és szeretetközpontú alapokra építve mindent, ez legyen az irány vonal, és természetesen a szabad választás.!

Én konkrétan nem, bízok a fixa dátumokba (tapasztalva a múltkorikat).

Inkább arra építem a jövőt, hogy minden egyes kis lépésnek örülök, hogy tudom hogy segít össze roppantani, a jelenlegi rendszert.

S egyszer csak meg fog történni a valódi áttörés, akármikor legyen is az, konkrét dátumtól független.!

Bár örülnék én is eme idő ablak csodájában, de ez nem feltétlen szükséges. :)

Namaste, testvéreim.!

GabrielBlack 2012.09.30. 17:10:54

@Kajman: @Hodiel: @Haloin: És akkor kimondom a varázsszót Legyen így !!! :)

Jedieger 2012.09.30. 17:14:47

Sziasztok!

Én is megköszönöm szeretettel a fordítást!
Én a leghitelesebbnek tartom Kobra munkáját. Bár a konkrét dátumokban én sem bízom, de amiket olvastam: ekkor, akármi lesz is a GF jön és néhány hajóval leszáll. A pólusváltás és a 4. dimenzióba való "belépés" is kb. ekkor lesz. Szerintem a Sötétek ekkor már hűvös helyen ülnek majd. A negativitás is véget ér.

Vamest 2012.09.30. 20:12:06

Látom azért mindenki óvatos egy kicsit a kérdésben. Én is.
Egyszer már volt erről szó itt, hogy dec. 22-ig történnie kell valaminek, ami alapjaiban változtatja meg a jelenlegi rendszert, mert ha nem, akkor minden jóslatba, csatornázásba, egyáltalán a fizikai világon túli világba vetett hit elég komoly csapást szenved.
Én azt várom, hogy hogy valami olyan történik dec. 22.-ig, hogy senki nem mondhatja utána azt a Földön, hogy nem történt semmi.
Hogy pontosan mi, és mikor, azt nem tudom.

elyshia 2012.09.30. 20:38:39

@GabrielBlack:

mi fog történni? az ami most is történik folyamatosan.:-))
Ami remélem megváltozik akkor (vagy addigra) az emberiség fejlődését akadályozó, nehezítő erő szűnik meg. Mondjam azt megnyílik az út. Azután, hogy ezzel ki mihez kezd, ki hová tart majd ezen az úton? Hmmm...azt én nem tudom, nem tudhatom
de az, hogy ez mennyire jelentős időszak (szívesebben mondok időszakot mint konkrét napot) volt a történelmünkben ez majd csak utólag derül ki.

Namaste

GabrielBlack 2012.09.30. 21:24:24

@elyshia: Igen a változás az egy folyamat ami már folyik : ) érezhetően növekszik a feszültség létrejön a szükség állapot sőt már létrejött. így hát születni fog valami ebből szerintem ami megoldást nyújt és talán pozitív irányba löki a fejlődésünket, tehát értelmét nyeri az élet végre.

Namaste ;)

FehérVándor 2012.09.30. 21:24:57

@Vamest: @elyshia: Egyetértek. Azt hiszem egyetlen józanul gondolkodó ember sem feltételezheti, hogy december 21-ről 22-re virradóra, hirtelen egy tökéletes világban ébredünk fel és nekünk nem kell tennünk érte semmit. A mézmázos csatornázott üzenetek egy része sok emberrel elhitették ezt a verziót, de szerintem egyre többen ismerik fel, hogy ez így nem működhet.

Nos,amit én várok az az, hogy december 21-ig/én történik valami, akár az Esemény, amelynek hatására a háttérhatalom lelepleződik és egyben eltávolításra kerül, az elnyomott technológiák napvilágra kerülnek, a titkos prosperitási alapokkal elkezdődik a munka, mindenki számára elérhető lesz a valós történelmünk, galaktikus rokonaink létezése, beindul a gazdaság&politika gyökeres átalakulása,stb. Az, hogy az előbb említettek közül valamelyik önmagában indítja el a többit vagy az Esemény lesz ami kezdőlökést ad , nem tudom. Az, hogy a felemelkedés folyamata miképp fog lezajlani, ugyancsak rejtély, de annyi bizonyos, hogy nem egyik napról a másikra.

December 21-ig/én valamilyen mindenki számára látható és érzékelhető folyamatnak/eseménynek meg kell történnie. Egyelőre én eszerint élek, de amennyiben mégsem történne semmi, nem fogok magamba roskadni, aki egyszer felébredt, annak nincs visszaút, legfeljebb néhány dolgot át kell értékelni és gondolkodni egy sort :)

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.30. 23:18:50

Én úgy gondolom, hogy december 21-ig tart majd maximum a felismerési folyamat. Tehát akkor már úgymond szükség szerű lesz, hogy megtörténjen a felismerés globálisan. Ha kicsit nagyobb lesz az ellenállás akár a negatívak által akár azért, mert az emberek nem képesek kellően befordulni önmagukba és felismerni a Fényt, akkor valami "meghökkentő" dolog következhet be hirtelen, ami azonnal a helyes irányba terelne mindenkit. Mintegy ébresztőként.

És szerintem akárhogy is legyen, vagy magunk kelünk fel december végéig, vagy ha addig nem, akkor majd külső események által fogunk. Az első kapcsolat-felvétel pedig a változással fog egy időben megtörténni. Tehát ha már az emberek többsége tényleg rájön arra, hogy minek a része és ez már szivárog át a médián, vagy a gazdasági dolgokon keresztül. Legalábbis én így képzelem el.

Ezt valahol egy finom egybesimulásnak képzelem el, ahogyan illeszkedik majd ez az esemény (a bejelentés a médiákon) az aktuális Földi emberek szemléletének javulásához. Amikor már tényleg a többség látja és tudja, (hírekből, kapcsolatokból) hogy jön egy új gazdasági rendszer, vagy például bejelentik az új energia forrást. (Elképzelem, ahogy ezt bemondják "megtörténik egy áttörés" és az emberek csak nézik, hogy miként lehet ilyen pozitív hírt kapni, ami globálisan kihat mindenkire és felülírja a régi rendszert. És ugyan miért ellenkeznének, amikor már szabadon beáramlik mindenkibe a valódiság.)

Persze ezek előtt még az a fázis van, ami nagyjából most van szerintem! Tehát az, hogy még csak érezzük, úgymond nem beszélünk róla széles! körben. Viszont már egyre több mindenkivel osszuk meg. Csak érezzük a levegőben. De még ha pl. tömeg között sétálunk nem fogunk oda menni idegenekhez, hogy helló, ébredj fel, - bár megtennénk. Már nem olyan ez meg az mint volt. Úgymond várjuk, hogy bemondja a híradó. Várunk valami olyat ami globálisan is közölné ezt az emberek tömegével. Hogy egyszerre bontakozhassunk ki és ne kelljen "félni" ettől a ténytől, vagy hogy "hülyének nézik az embert". Szóval szerintem ez a rétege a dolognak kezd vékonyodni, ez a fal kezd eltűnni.

A globális felismerés után még nagyjából 3 hónap szükséges hogy, egy teljesen új világban létezhessünk.

Al David · http://www.felemelkedes.blogspot.com/ 2012.09.30. 23:26:24

Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele. De olyan érzésem van már egy ideje, mint az örömtől való sírás előtt. Mintha már csak arra várna rengeteg ember, hogy a többi is felébredjen. És mi eközben tudjuk, hogy ez meg fog történni és ez még nagyobb erővel tolja előre azt, hogy mindenki felismerje a valódiságát. És ezt valahol nagyszerű látni és érezni, ahogyan kiadod ezt a gondolkodás módod a világra, főként érzelmileg. És talán ezért is kellet nekünk itt lennünk. Hogy árasszuk ezt magunkból a többiek számára.

Kajman 2012.10.01. 06:41:59

Na igen. Az időpontokra várni felesleges, és már bocsánat, de marhaság.
Sokszor felhúzom a szemöldökömet, amikor azt mondják, hogy most(!) történni fog valami.
Amikor meg rájönnek, hogy mégsem, na akkor jönnek az elkeseredett hsz-ek sokszor ide is.
@Al David:
Arra én is várok, hogy még többen ébredjenek fel. Sok-sok emberrel beszélgetek, sokan várnak már ilyen-olyan jelekre.
Úgy vettem észre, hogy egyre több ember van azon a ponton, hogy már csak egy kicsi hiányzik neki, egy kis lökés az ébredéshez. És sokan vannak olyanok, akik nem merik maguknak sem bevallani, hogy tudják, hogy ez amit most látak csak kamufelhő, és nem az igazság.

Kajman 2012.10.01. 06:43:45

Szerintem lassan el fogjuk érni azt a bizonyos kritikus tömeget. :)

Kajman 2012.10.01. 07:37:37

Na még egy gondolat, aztán hagyok szóhoz jutni másokat is :)
Magát a felébredést én úgy látom, mint egy hatalmas, és nagyon bátor lépést.
Miért is?
Mert elveszted azt az egy biztos pontot, amiből a világot szemléled. Innen nézted a világot, ebből a pontból kiindulva fogalmazod meg a kritikáidat, véleményedet. Ez az a kis kapaszkodó, amibe mindig meg lehet fogódzkodni, bármi baj is történjen.

Ha rájönnek, hogy ez az egész humbug, hogy hazdtak nekik? Elveszítik a viszonyítási pontjukat, és elkezdenek kétségbeesetten kapálózni. Fuldokolnak.

És mi mit tudunk segíteni nekik? Odaadni a mi kapaszkodónkat? Nem lehet, mert azzal csak a saját kis kapaszkodónkat mutatjuk meg nekik, de számukra az csalóka.
Meg kell találniuk a sajájukat. Éppen ezért csak kérdéseket tehetünk fel nekik, de a válaszokat nekik kell megtalálniuk.

Bocs, hogy így kiírtam a gondolataimat, de valahogy Al David hozzászólása után ez kikívánkozott belőlem. :)

Vamest 2012.10.01. 11:31:56

Arról kérdeznélek meg titeket, hogy szerintetek ez az ébredés hogyan zajlik? Van egy pillanat, vagy inkább egy lassabb folyamat, amikor folyamatosan egyre több minden kiderül számodra? Vagy ahány ember, annyi féle?
És ha ez egy folyamat, akkor ki az, vagy milyen tulajdonság/hit/tudat az akire azt mondjátok, hogy felébredt?
És ez belülről jön, vagy kívülről is elő lehet idézni, azaz lehet-e segíteni, gyorsítani?

Kajman 2012.10.01. 11:52:11

@Vamest:
Szerintem mindenkinél másképp kezdődik, zajlik, le. Nekem például villámcsapás szerűen történt a dolog.

elyshia 2012.10.01. 13:10:48

@Vamest:

jó a kérdés. Felébredtnek én azt nevezem, aki rájön arra, hogy embernek lenni többet jelent mint ismételni szüleink életét. Felismeri, hogy céllal vagyunk itt, elkezdi keresni ez élet értelmét.
Lehet villámcsapásszerű az ébredés, lehet folyamatos. Az enyémre pl. nem emlékszem mert gyerekkoromtól tudtam, hogy valamiért itt vagyok és egy másodpercig sem hittem el a materializmust amit az iskolában tanítottak.
De sok ismerős elbeszéléséből azt szűrtem le, hogy általában van egy meghatározó élmény aminek hatására megtörténik a felismerés. Lehet az egy olvasmány, egy esemény, egy film.

"És ha ez egy folyamat, akkor ki az, vagy milyen tulajdonság/hit/tudat az akire azt mondjátok, hogy felébredt?
És ez belülről jön, vagy kívülről is elő lehet idézni, azaz lehet-e segíteni, gyorsítani?"

A felébredésben lévő ember először is kérdez, és kételkedik. (hacsak nem villámcsapásszerű az ébredés pl. egy halálközeli élmény, ilyenkor nincs kérdés annyira bizonyos lesz az illető)
Az ébredés szerintem elsősorban belülről jön, ha kívülről történik az általában drasztikus, traumatikus hatású.
Ha a folyamat már elindult akkor lehet segíteni, és gyorsítani. De a legtöbb esetben a tanítvány keresi meg a mesterét és nem fordítva.

Szintén saját vélemény, hogy kérés nélkül legfeljebb a példáddal az életeddel, hogy felvállalod nyíltan amit gondolsz, ezzel járulhatsz hozzá más ébredéséhez.

Namaste

Berenike343 2012.10.01. 15:23:15

@Hodiel: Szia! a kérdésedre szeretnék reagálni. A férjemmel mind a ketten nagyon sokat várunk a dec 21-től: szeretnénk olyan világban élni, ahol már nincsenek betegségek, csak Szeretet és Boldogság. Szeretnénk, ha a testünk újra egészséges lenne, és elmehetnénk Agarthába, ahol a Pothologos könyvtárban rengeteget tanulnánk. Szeretnénk olyan otthont, ahol minden csupa fény és szabad energia.Én pl. szeretnék orvoslást tanulni, a férjem filozófiát - hiszen a filozófia Isten szeretete. És még nagyon sok mindent szeretnénk csinálni, de erre most nincs hely.
Szeretettel üdvözöllek!

zazuma 2012.10.01. 21:21:54

@Berenike343:
A hideg kirázott, annyira jó érzés volt olvasni a hozzászólásodat, arra koncentrálok naponta, hogy már ebben a megvalósult új világban élek, egészséges testtel, csodás technológiákkal, és Mikossal beszélgetek a porthologosi könyvtárban Agarthaban, stb. Csodás volt olvasni soraidat!

airt 2012.10.01. 21:31:55

@Vamest: Nem szeretnék defíníciót alkotni, nem tudom, mikor ébredtem fel, vagy egyáltalán felébredtem-e, csak azt tudom, hogy egy folyamatos padló alá menetelés végét jelentette, amikor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy semmi sem az ebben a világban, aminek látszik, és hogy nem velem van a baj(mert egészen addig azt gondoltam), hanem azokkal, akik szokások és sémák szerint élik az életüket, és semmi hajlandóságot sem mutatnak arra, hogy gondolkodjanak.És ezekből számtalan van. És rájöttem arra, hogy sem nem tudok, sem nem akarok ennek a kegyetlen világnak a vastörvényei szerint élni, és látszatszeretettel és látszattörődéssel becsapni magamat és azokat, akiket szeretek.Sok kérdésem volt, de falakba ütköztem, meg megintcsak sémákba, és elmebetegnek néztek, ezért leszoktam arról, hogy másokat kérdezzek. Lassan rájöttem, hogy minden kérdésemre megkapom a választ, csak jó alaposan meg kell figyelnem a saját mindennapomban az összes pillanatot, mert a felsőbb énem kommunikál velem, csak direktben nem tud, mert még nagyon zajos vagyok, ezért elém rak egy könyvet, egy újságot, egy plakátot, egy zeneszámot, egy mellémülő idegent a buszon stb., amiben, ahol... pont ott van a válasz a kérdésemre.Az életembe már nem fér bele, hogy vitatkozzak, győzködjek, felvállaljam a gondolataimat. Nem a gondolataimat vállalom fel, hanem az életemet.Ami teljesen más, mint ahogy a legtöbben élnek. Nem fér bele a tudatos önpusztítás, mint ahogy a húsevés sem, de nem fér bele a kritika, a mocskolódás és a bosszú sem. Az élet tisztelete, az igen, az élni és élni hagyni, ez az, ami elfogadható számomra. Jó ideje csak olyasmit mondok-teszek másokkal, ami nekem is jólesne, ha velem megtennék.
Meg kell mondjam, nem könnyű ilyen életet élni ebben a világban.(és most nagyon finoman fogalmaztam). Ami nekem nagyon fontos volt anno, hogy tudjam, nem vagyok egyedül.
Ma már nem kell megerősítés, de azt is tudom, hogy nagyon, de nagyon kevesen vagyunk.
Nem "harsogom" tele torokkal, hogy így meg úgy élek, de megtalál, akinek segítségre van szüksége, és lehet, hogy ez "csak" egy mosoly lesz egy idegenre,aki szembejön velem az utcán,de pont ott és akkor, amikor az a legtöbbet fog segíteni. És lehet, hogy 2 hónap, 1 év vagy pár óra mulva egyszercsak rádöbben, hogy hazugsághegyekben él, és hogy nem ezt szeretné. ki tudja...
Én senkire sem mondom, hogy felébredt,nem dolgom megítélni másokat.
Üdv.

elyshia 2012.10.02. 11:08:45

@kacsoli:

te éppen az az ember lehetsz (olvasva a hozzászólásaidat), aki az életével, példájával hozzájárul mások ébredéséhez.

Így érzem.

Namaste
süti beállítások módosítása