2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

április 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

HTML doboz

•David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész

2012.12.02. 03:35 Benedictus89

David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész

Írta: David Wilcock
Fordította: Benedictus&FehérVándor
Forráshttp://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot

Első rész: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/11/21/david_wilcock_disclosure_felfedes_daniel_szinrelepese

(Ebben a részben sok helyütt tesz David említést nemrég megjelent könyvéről, „A Forrásmező kutatásai”-ról {The Source Field Investigations}, illetve utal annak tartalmára. Fehér Vándornak hála személyesen megkaptam a könyv angol változatát külföldről, és azt kell, hogy mondjam, valóban zseniálisan összeszedett és érthetően szavakba öntött,tudományos kutatásokkal alátámasztott munka. Látszólag különálló témákat tárgyal (pl.ingyen energia, univerzális tudat, tudatos álmodás, minden élőlény kommunikál mindennel, ősi szimbólumok és próféciák, tobozmirigy és harmadik szem, piramisok, gravitáció és idő, teleportáció, időutazás, reinkarnáció, maja kalendárium, földönkívüliek, stb.) mégis megtalálja közöttük a kapcsolatot. Azonban 500 oldalas terjedelme és a fejezetek egymásra épültsége miatt sajnos kicsi az esélye, hogy hosszabb fordításokat közöljünk belőle, magyarul pedig egyelőre nem elérhető - Benedictus)

A TORZIÓS MEZŐK KIKÜSZÖBÖLÉSE

A forgó gyűrűk által létrehozott gömb alakú elektromágneses pajzs kikapcsolja a „spin mezőket” a gravitációs terünkön belül.

Ezek a „gravi-spin” hullámok vagy „torziós mezők” ahogy orosz tudósok, mint pl: Terletsky nevezik őket, úgy néz ki jelentik a kulcsot a tér,idő,anyag,energia, biológia élet és tudatosság területeihez. ( Jelenleg ezt a kutatási  területet, elméletet a hivatalos tudomány „pszeudotudománynak” azaz, tudományosnak hangzó, de nem kellően bizonyított teóriának minősíti.)

Torsion Field.jpg

AZ IDŐ ÉS A GRAVITÁCIÓ

Az egyik legfurcsább dolog, amit az új tudomány keretin belül felfedezhetünk, az a gravitáció és az idő kapcsolata. A gravitáció teremti az anyagot és a gravitáció áramlása határozza meg az idő mértékét egy adott tárgyban vagy területen.

Ha valahogy kikapcsolod a „spin mezőket” vagy leárnyékolod őket, akkor a nyomás, ami az anyagot egyben tartja felszabadul.

Ezután minden anyag ami az érintett területen található átvált részecske állapotból hullámállapotba – és ott is marad. A tárgy láthatatlanná válik, ami azt illeti.

Ahogy megteremted ezt a „null zónát” a saját gravitációs teredben, automatikusan megnyitsz egy portált/kaput, amely lehetővé teszi, hogy bepillants a párhuzamos univerzumba.

Az idő és tér szabályai fejük tetejére állnak- és az idő 3 dimenzióssá válik.

Számtalan kísérlet, könyv, tudományos cikk foglalkozik a témával, amelyek megvédik ezt a tudományt. Éveket lehet eltölteni azzal, hogy kizárólag ezzel a területtel foglalkozol.

LARSON-i FIZIKA

A tudós, aki eredetileg az 1950-es években mindezt érthető formába gyúrta össze, Dr. Dewey Larson volt.

Dr. Don Elkins, az Egység Törvénye sorozat( http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php)kérdezője Larson kollégája és tudományos eredményeinek kiváló ismerője volt – és sokkalta jobban értette azt, mint a legtöbb ember.

Most, hogy Daniel végre nyilvánosság elé állt, azt mondhatom, amellett hogy a hiper-titkos Brookhaven-i Nemzeti Laboratóriumok „fekete projektjeiben” dolgozott, a legkiemelkedőbb Larson-szakértő, akivel valaha is találkoztam.

Bevallom őszintén, Daniel gyakran számomra nehezen felfogható módon beszélt Dewey Larson 3D-s idő fizikájáról, melyet az Egység Törvénye írás kiemelten támogatott, mint a legpontosabb tudományos modell, amit megalkottak – eddig. 

Akkor értettem meg az egészet, mikor 2009-ben és 2010-ben le nem ültem magam előtt 30 évvel felérő kutatási anyaggal, és rá nem vettem magam, hogy összeillesszem a darabokat. Végül megtaláltam a módját hogyan is írhatnék erről a témáról – és hogyan rakjam össze az adatokat egy kerek egésszé.

Az egész munka célja az volt, hogy tegyem mindezt összefüggővé, aránylag könnyen érthetővé, és  támasszam alá az elérhető legjobb, legfrissebb tudományos bizonyítékokkal.

A TOBOZMIRIGY

Robert Lucien Howe volt az első bennfentes, aki tudtomra adta évekkel ezelőtt, hogy a Looking Glass („Kémlelő Üveg”) csupán egy ősök által lemodellezett, majd így leutánozva megépített tobozmirigy – amely az emberi agyban található.

Ez egy üreges, borsószem nagyságú mirigy mely belül vízzel van tele – alakja hasonlít egy fenyőtobozra vagy hordóra. Egy gömbölyű elektromágneses pajzsot hoz létre maga körül – így teljesen kizárja a belsejében lévő vizet a mi három dimenziós valóságunkból.

Dr. Dan Burisch, egy másik bennfentes akivel kapcsolatban álltam,  nem sokkal később közvetlen kérdésemre válaszolva megerősítette, hogy a Looking Glass egy nagyban megépített tobozmirigy.

Más bennfentesek, köztük "Clark," aki Richard C. Hoagland számára nyújtott információkat sok éven keresztül, ugyanezt állította – és még jópár dolgot hozzátett.

Magyar cikk: http://vanmagyarazat.blogspot.co.uk/2010/11/tobozmirigyrol-bovebben.html

(Vannak, akik azt állítják, hogy a vízhez hozzáadott( tudtommal csak Amerikában és Európa egyes részein, nálunk nem) és a fogkrémekben található flourid elmeszesíti a tobozmirigyet, így elzárva a kapcsolatot a felsőbb szférákkal. A kedvenc oldalaim egyikén olvasható írásban kitűnően, alaposan, magas színvonalon összefoglalja Tiboru kolléga a „Flourid összeesküvést”, de az „elmeszesedésig” nem jut el, pedig lehet, hogy ez a kulcsa az egésznek. Mindenesetre ajánlom elolvasni. http://konteo.blogrepublik.eu/2011/08/19/a-fluorid-osszeeskuves/ A DM-ben egyébként kapható a Paradontaxot flourid-mentes fogkrém, elsőre nagyon furcsa gyógynövényes íze van, nem a megszokott édes, de 1 hét alatt megszokja az ember. Van aki azt mondja, hogy meggyengítette a fogzománcát, én ezt nem tapasztaltam. http://kremmania.hu/kremek/parodontax-fluoridmentes-fogkrem )

pinealgland.jpg

A NYILVÁNOSSÁG VÉDELEM

Tudtam, hogy mindezen információk szigorúan titkosak és igencsak veszélyes beszélni róluk, ezért Dr. Greer módszerét használva, vagyis a „nyilvánosság menedék” mellett döntöttem.

Mindezen adatokat egybegyúrtam egy eddig soha nem prezentált nyilvános beszéddé, előadtam a zsúfolt „Tudatos Élet Kiállítás-on” (Consious Life Expo), egy hónapon belül videóvá alakítottam, majd látványosan szétkürtöltem az interneten ingyenesen elérhető formában.

Most már kiszabadult a szellem a palackból – és nincs az a kormányzati trükközés vagy csűrés-csavarás, mely visszaállíthatta ezt az eredeti kerékvágásba.

Tavaly decemberben a 2012 Enigma lett az 1.számú legnézettebb videó a Google-ön egy egész napon át – mely igencsak meglepett. https://www.youtube.com/watch?v=o1Hw8DVLw-A

TE EGY CSILLAGKAPU VAGY

A legmegdöbbentőbb része ennek az információcsomagnak, az hogy bizonyítja, neked már most van egy saját, működőképes, egyedi építésű csillagkapud az agyadban.

A trükkös rész csak az, miképp kapcsoljuk be és használjuk.. Minden ősi vallás, beleértve a kereszténységet, tárgyalja ezt.

src.php_.jpg

Jézus azt mondja: „A test lámpása a szem. Ezért ha a szemed tiszta, az egész tested világos lesz.” Máté 6:22 (Érdekes az eredeti szöveg pontos fordítása így hangzana: A test lámpása a szem, ha tehát csak egy szemed lenne, az egész tested fényben ragyogna.)”. A Jelenések könyve a „Fenevad bélyegéről” úgy beszél, mint egy sötét területről a homlokon.

Azoknak az embereknek, akiknek nagyon csekély, vagy semmilyen kapcsolatuk nincs Felsőbb énjükkel, egy sötét folt jelenik a homlokukon amikor az aurájukat nézzük – melyet elég könnyen megtehetünk a 3D-s idő dimenziójában.

Számos jóslat úgy tartja, hogy tobozmirigyünk „aktiválódni” fog a 2012-es év végén bekövetkező energetikai változások következtében.

Végül talán képesek leszünk egy „fényudvart” alkotni a fejünk körül – majd belerepülni és elteleportálni magunkat bárhová, ahová szeretnénk eljutni. (A ciprusi mágus {írta:Kyriacos C. Markides} c.valós személyről – Daszkalosz - íródott könyv is beszámol róla, hogy a főszereplője – sok más csodálatos gyógyítása és fantasztikus képessége mellett - képes teleportációra.

Drunvalo Melchizedek és mások szerint egy teljesen aktivált, működőképes Mer-Ka-Ba képes az embert bárhová elvinni.
)

A NAGY VÁLTÁS

Időm jelentős részét avval töltöttem, hogy átvizsgáltam mindent, amit erről a lehetséges eseményről tudok és összegyűjtöttem az elmúlt két hónapban.

Még most sem tudom biztosra megmondani, mi fog történni – ha fog egyáltalán bármi is. Azonban biztos vagyok benne, hogy ez az időintervallum nem fog csak úgy jönni-menni, mint bármely másik.

Ami leginkább erről meggyőzött, az az Egység Törvényének átfogó újraolvasása volt – most először, mióta minden információt egybeillesztettem „A Forrásmező kutatásai”-hoz ( The Source Field Investigations).

ÖT ÚJ FEJEZET

Miután átnyújtottam „A Forrásmező kutatásai”-nak első vázlatát a kiadónak, megkértek, hogy egy külön fejezetben dolgozzam ki a tobozmirigy témáját.

Valójában ez egy jelentős átszerkesztéshez vezetett – melynek során egy jó nagy halom anyagot írtam bele, amit eredetileg egy folytatáshoz tartogattam, mely kiegészítő olvasmánya lett volna a „Konvergencia” (Convergence) c.filmnek.

Ez az új anyag lett „A Forrásmező kutatásai”-nak első öt fejezete.

source-field-robert-donaghey_1.jpg

A „HARMADIK SZEM”

Mikor megint csak elkezdtem összeilleszteni az adatokat, varázslat történt. Rengeteg információ azt mutatta, hogy a tobozmirigy olyan sejtekkel van tele, melyek pont ugyanúgy működnek, mint a pálcikák és csapok a szem retinájában.

Mégis mi a túrót lát tulajdonképp ez a „harmadik szem” - és hogy lehetséges, hogy az orvostudomány csupán az elmúlt tíz évben volt képes rá, hogy utolérje az ősi tudást?

Ezeket a kérdéseket válaszolom meg a videóimban – és a „A Forrásmező kutatásai”-ban.

A DMT EGY NANOTECHNOLÓGIÁN ALAPULÓ PROJEKTOR

(bővebben róla: http://www.daath.hu/showSubstance.php?id=6az oldal nem hivatott tiltott szerek fogyasztására buzdítani, csak azért linkeltem be, mert érdekesen kiegészíti az itt írtakat)

Rábukkantam, hogy a dimetil-triptamin (DMT) kristályok természetes állapotukban színes fénycsóvákat lövellnek ki nagy mennyiségben, mikor nyomás éri őket, egy „piezokromatizmusnak” nevezett tulajdonság folytán. Ez teljes spektrumú fény, és a szivárvány bármely színében megjelenhet – ugyanabból a kristályból.

A DMT lehet a legmegfelelőbb molekula a természetben, hogy egy nano-méretű projektort állítsunk elő. Dr. Rick Strassman kutatása arra következtet, hogy az első számú hely a testben a DMT-szintézishez a tobozmirigyben kell, hogy legyen.

A DMT kristályok természetes módon rezegni kezdenek a vízben (a tobozmirigyen belül), mikor a tobozmirigy már elektromosan árnyékolt. Akárcsak a kristály rádióvevő, fotonokat lőnek ki mindabból, amit asztrális testünk lát a 3D-s tér-időben(Magyarul egy képet/képsorozatot látunk).

Ezt követően a retinasejtek a tobozmirigyen belül az agynak továbbítják ezeket a képeket – egy „fototranszdukciós lépcső”-nek nevezett hálózaton keresztül. Mikor meditálsz, e folyamatból származó kósza képeket fogsz érzékelni.

Dan Burisch továbbá elmondta nekem, hogy a felboncolt földönkívüli testekben a tobozmirigy és a szuprakiazmatikus sejtmag közti idegpálya sokkal erőteljesebb volt, jóval nagyobb információmennyiség közvetítésére volt képes sávszélessége révén, mint a mai embereké.

indigo_adzsnabig.jpg

HOGYAN TEGYÜK KÖZZÉ AZ IGAZSÁGOT?

Mindig törekedtem rá, hogy lehetőleg alátámasszam a bennfentesek nyilvánosságra hozott információit tudományos bizonyítékokkal.

Az anyag nagyon jó. Amiben eddig hiányt szenvedtünk – eddig -, az a nyilvánosság. Ez most kezd változni.

A hét epizódját az Ősi Idegeneknek (Ancient Aliens), melyben én is szerepeltem, még mindig sokszor leadják a Discovery Channel-en és History Channel-en – de az már két éve volt, és csak arról beszéltem, amikről ők epizódokat akartak forgatni.

A Project Camelot epizód, melyet ma éjszaka vetítenek először (az eredeti cikk megjelenésekor 2012. november 7-én) sokkal kényesebb/érdekfeszítőbb, mint az Ősi idegenek – alig várom, hogy lássam. (megtekinthető angolul itt: https://www.youtube.com/watch?v=slQD0rUqbGo )

Habár a Marson található bázisok témája igencsak ellentmondásos, több bennfentestől is információt kaptam ezügyben – és hiszek nekik.. Ez a központi témája a műsornak.

OLVASD EL DANIEL LENYŰGÖZŐ FELFEDÉSEIT

Miután megnézted a „Sötét műveletek : A Mars projekt”-et (Shadow Operations: The Mars Project), és többet szeretnél megtudni, elolvashatod Daniel megdöbbentő, új írásait a soldierhugs.com oldalon.

Sokat akartam még írni erről, és lehet ahogy haladnak a dolgok frissítem ezt az írásom – de most be kell szállnom a kocsimba és indulnom kell, mert holnap reggel konferenciám lesz Arizonában, Phoenix-ben.

Ez az utolsó nyilvános rendezvényem, amit még azon év vége előtt tartok meg, mely ki tudja még mit tartogat és mivel végződik – ennek ellenére minden bizonnyal igyekszem majd még egy videót készíteni és több cikket írni.

DOLGOZUNK A MAGYAR FORDÍTÁSON, SŐT PÁRHUZAMOSAN EGY A DANIEL TANULMÁNYOKRA  ÉRKEZETT LENYŰGÖZŐ VÁLASZCIKKEN IS. HAMAROSAN.

AZON TŰNŐDVE MI FOG TÖRTÉNNI...

Őszintén szólva, eltűnődtem rajta a múltban, hogy mi lenne ha egy teljesen abszurd esemény történne – egy földönkívüli anyahajón találnánk magunkat, vagy egy teljesen új Földön fákkal, hegyekkel, tavakkal – de épületek és a harmadik dimenzió maradványai nélkül.

Ehhez hasonló bizarr, kozmikus, pszichodelikus dolgokra kezdesz a végén gondolni, ha olyasmit olvasol, mint az Egység Törvénye.

Szabadidőmben ezúttal igen alaposan átolvastam az Egység Törvényét, és olyan új idézeteket találtam, melyek alátámasztották azt az elképzelést, hogy minden harmadik dimenziós anyagnak lesz egy negyedik dimenziós hasonmása.

Még sokat lehetne erről beszélni, de a lényeg, hogy szerintem az átmenet sokkal könnyedebb, boldogabb, és simább lesz, mint korábbi cikkeimben esetleg sejtettem.

Már előre betáblázom magam rendezvényekkel a következő évre, mert szilárd meggyőződésem, hogy a világ továbbra is létezni fog – és addigra már egy jobb hely lesz, mint jelenleg.

AZ „ARATÁS”

Még egy jelentős pont az Egység Törvényében az „Aratás” fogalmának használata. Ez mindig is ellentmondásos volt.

Ez a kifejezés közvetlenül Máté evangéliumából származik, a 13.fejezetből. Most már tudom, az Egység Törvénye végig erre a részre akarta ráterelni figyelmünket. Le vagyok döbbenve, hogy ilyen sokáig tartott, míg rájöttem – és ennek megfelelően olvastam.

waiting-for-a-harvest.jpg

Az emberek a földön a maghoz hasonlatosak a bibliai analógia szerint. Az „ellenség” végigmegy a jó magvakon és elhinti a gonoszság  magvait, melyek aztán „bükkönnyé” nőnek. (sajnos számomra sem tiszta, milyen növényről van szó, az eredeti szó a Bibliában is használt „tare”, de a Wikipedia is megjegyzi, nem biztos, hogy pontosan ezt a növényt kell alatta érteni, elképzelhető hogy a perje az.)

A „bükköny” (angolul még „common vetch” néven ismeretes) olyan gyom, mely elrontja a búza ízért, és tönkreteszi azt ha belekerül az aratásba. Valószínűleg ez elég nagy problémát okozhatott a földműveseknek Jézus idejében.

Jézus érhetően elmeséli, hogy fognak az angyalok végigmenni, és szó szerint kihúzgálni a gyomokat/”bükkönyöket” egyenként a „világ végén”.

EGY ALTERNATÍV IDŐVONAL

Az Egység Törvénye igencsak alátámasztja ezt az üzenetet. Megjósolja, hogy hatodik dimenziós földönkívüliek szó szerint eltávolítják a romlott egyéneket a társadalomból – és áthelyezi őket egy alteratív idővonalra.

Az Egység Törvénye szerint a „negyedik dimenziós negatív aratás” „intenzíven diszharmonikus lesz”. Eszerint a csekély számú, erősen negatív beállítottságú ember, akik külön idővonalra kerülnek, egy kataklizmikus valóságot fognak megtapasztalni.

Objektívan nézve, lehet annak értelme, hogy akik másoknak a legtöbbet ártottak, a karmájuk kiegyenlítésének érdekében egy katasztrófán kell keresztülmenniük.

Ha ez valóban így lesz, akkor nagyon-nagyon kevés embert fog érinteni.

Még azok is, akik negatívan cselekszenek, de nem tudatosan gonoszak,”ördögiek”,  maradnak a sima, békés idővonalon.

Még egyszer, a tisztaság kedvéért, lehetetlen erre az idővonalra kerülni, hacsak nem jókedvűen kínoztál, gyilkoltál embereket.

Sokan, akik ugyan negatívan cselekedtek, de nem eleget ahhoz, hogy erre az extrém idővonalra kerüljenek, itt maradnak és nagy valószínűség szerint le lesznek tartóztatva és igazságszolgáltatás kezei közé adva.

(Személyes véleményem szerint még ez a negatív idővonal sem fog létrejönni, esetleg a helyrehozhatatlan, a piramis csúcsának a csúcsán lévő lelkek új lélekciklust kezdenek a Galaktikus Központi Napba kerülve.FV )

MÁR ELKEZDŐDÖTT

Az Egység Törvénye – amely valós tudományos állításokkal van tele, ahogy többször is bizonyítottam – egy „Kvantumugrást” jósol körülbelül 1981 után 30 évvel.

Az „Aratás” szó használata valamilyen Mennyei Beavatkozást vetít előre, amelynek keretében a legerősebb ellenállás el lesz távolítva – így esélyt teremtve nekünk egy jobb világ létrehozásához.

Lenyűgözve vettem tudomásul, hogy ez a folyamat nagy valószínűséggel már folyamatban van.

Számtalan földalatti bázis lett kitisztítva 2011 augusztusától kezdődően. Ez pontosan az az év, amikorra az Egység Törvénye megjósolta az Aratás kezdetét. (Ezt Cobra is megerősítette: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

Ellenséges földönkívüliek invázója: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek nem tűnt fel. A háttérhatalom tagjai olyan lelkek, akik már régóta megszállták a Földet más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkezve, és folyamatosan itt reinkarnálódtak egészen mostanáig.

Minden fizikai és nem-fizikai reptilián, drakóniai, Arkhón mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.

A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.

Nincsenek reptiliánok vagy más ellenséges csoportok ott, csupán számítógépeket, felszereléseket, és néhány csúcstechnológiájú fegyvert találni ezeken a helyeken – ha még egyáltalán megmaradt azokból valami.)

Rendkívül pontos tájékoztatást lehetett kapni a különböző belsős forrásoktól ezekről az eseményekről. Valóságos sokk-hullámokat teremtett ez a folyamat.

Hiszem, hogy sokkal szembetűnőbb események is várnak ránk az átalakulás befejeződése előtt..

MEG FOGJA KÖNNYÍTENI A DOLGUNKAT

Azok száma, akik elég negatívak, ahhoz hogy a másik idővonalra kerüljenek, lehet annyira csekély, hogy észre sem vesszük, hogy bármi is történt elsőre.

Azonban hiszem, hogy ha  korrekten értelmezzük az Egység Törvényét, akkor ez a néhány ember eltávolítása jelentősen megkönnyíti az eseményeket és a lehetővé teszi a letartóztatásokat.

NAGYON IZGATOTT VAGYOK A JÖVŐT ILLETŐEN

Nagyon izgalmas mi minden történik. Alig várom, hogy láthassam a világot átalakulni és aktív részesévé válni a folyamatnak.

Mindenki, akit ismerek és spirituális úton van, maximális fájdalmon, nehézségen és beavatáson megy keresztül jelenleg. Egy rendkívül intenzív érzés van mindenkiben, hogy valami hatalmas történelmi jelentőségű esemény küszöbén állunk, itt van a levegőben.

A legjobb, amit tehetsz jelenleg, az az, hogy keresed a saját megvilágosodásodat a többiek érdekében.

Ennek a legjobb módja, hogy minden gyűlöletet, haragot, irigységet és szomorúságot,a mit feléd irányítanak szeretettel és megbocsájtással viszonzod.

Emellett fontos, hogy meglegyenek az egészséges határok és ne engedd, hogy kihasználjanak és manipuláljanak azok akiknek ez a céljuk.

Ez a bölcs szeretet művészete.. egy olyan gyakorlat, amit a harmadik dimenzióból való felemelkedésünk után is sokáig gyakorlunk még.

Earth-Heart-in-space-500-gif.gif

Úgy döntöttem, amikor a cikk hosszúsága, bonyolultsága megköveteli, egy összefoglalót írok a végére, az értelmezést megkönnyítendő. Íme a két részről egyben. FV:

1, Számos a Disclosure-hoz/Felfedéshez az utat megnyitó esemény történt mostanság. Daniel színrelépése kiemelkedő fontosságú, egyedülálló információkkal szolgál, lévén aktívan részt vett maga is szupertitkos projektekben.

2, Egyöntetű belsős információk szerint, az elmúlt évtizedekben aktívan használták, az ún. Project Looking Glass technológiát – amelynek mása egyébként a Kapcsolat c. filmben látható – a jövőbe való pillantás érdekében. A technológia december 21-én egy falba ütközik, senki nem tudja pontosan onnantól mi fog történni.

3, 2 idővonal( 2 fajta kimenetele az eseményeknek világszinten) is létezett ( van aki szerint több), amelyek közül a negatív az emberiség ébredésének és egyéb tényezők hatására teljesen megszűnt létezni. Ezt Cobra is megerősíti egy régebbi cikkében. Wilcock szerint néhány kivételesen gonosz entitás számára létezhet egy alternatív idővonal.

4, Az anyag természete állandóan váltakozik a részecske és a hullámtermészet között, ha a gravitációt ki tudjuk küszöbölni, akkor az anyag hullámtermészetű marad, egy parallel univerzumba kerülve. A Project Looking Glass-nak ezt sikerült elérnie egy portált/csillagkaput létrehozva. A parallel univerzum a 3dimenziós idő univerzuma, ahová álmaink során kalandozunk.

5, A Project Looking Glass gyakorlatilag egy ősi technológiát lemásoló eszköz, ami viszont az agyunkban található tobozmirigy-en alapul. A másnéven „harmadik szem”-ként is ismert szerv jelenti a kapcsolatunkat a felsőbb világokkal és úgy tűnik , hogy az energetikai folyamatok hatására a tobozmirigyünk ébredőben van, ennek az ébredésében is (lehet) egy fontos választóvonal december 21.

A következő cikk élménybeszámolókat fog tartalmazni Cobra konferenciáiról, emellett néhány rövid frissítést Cobrától. Friss információként december 5-6 körül fontos jelentős részleteket fog kitenni az Eseménnyel és a Tervvel kapcsolatban. Egyébként egy személyes jóbarátomat is „elküldtem” magam helyett a New York-i konferenciára, az ő élményei is szerepelni fognak.

Szép napot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr224940201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elyshia 2012.12.04. 15:50:23

@Katvi:

éreztem, egy-két éve. Még szívtájéki fájdalmaim is voltak. Ezek már nincsenek, de ez sürgető izgatottság érzés, ez ismerős. A fejfájáson sokat segít ha ügyelsz arra, hogy elég folyadékot igyál, ha ezek egy része gyógytea akkor még jobb. A türelmetlenségen és a fejfájáson is segít a meditáció. Lazulj el és engedd el magadból aminek mennie kell, hogy be tudd fogadni az újat. Sok vezetett meditációt találsz ha kicsit kutakodsz, de enélkül is megy. Egyszerűen csak ajánlj fel a teremtőnek minden túlhaladott érzést, helyzetet, és tárd ki a lelked a Fénynek.
Meglátod segít.:-)

Kajman 2012.12.04. 16:04:44

@miczo:
Szia! Rég láttalak erre :)
Köszi a linket. :)

zazuma 2012.12.04. 17:19:53

@Katvi:
Szia!
Én inkább voltam migrénes, mint vagyok, fejfájássá szelídült.
Emésztési problémák is okozhatnak fejfájást.

Egyébként a fejen belüli csakrák is készülődnek az aktiválódásra. Ez okozhat feszülő, lüktető érzést.

Atlantisz69 2012.12.04. 17:33:12

Nem tudom láttátok-e Pataki Attilát a frizbiben, aki nem, annak érdemes megnézni. Én szerényen csak annyit fűznék hozzá, hogy szép volt Attila!
www.youtube.com/watch?v=4lm4hTsFUFw

zazuma 2012.12.04. 18:27:04

@Atlantisz69:
Szuper az egyezés! Délelőtt láttam és ott meg is jegyeztem, hogy szép teljesítmény volt.
Főleg, hogy a beszélgető partnere lehúzó volt szerintem.

Smaly7 2012.12.04. 20:49:41

A fejfájásról jut eszembe, hogy én mindig fejfájós voltam. De most... (most is az vagyok... :))) szóval egy ideje megfigyeltem, hogy mindig akkor fáj a fejem, amikor napkitörés van! Utána néztem és tényleg van ilyen. (Ebben az évben egyébként is több volt a napkitörés a 11 éves ciklus miatt.) Legalább már tudom, hogy miért fáj.

Itt szoktam lecsekkolni a "Solar X-rays cím alatt":
solarimg.org/artis/

Atlantisz69 2012.12.04. 20:56:24

@zazuma: Ha nem haragszol, akkor megjelöltelek a Network-ön. :-)

Denetran 2012.12.04. 21:44:39

Üdvözlök mindenkit!
Olvasom, hogy manapság sokatoknak fáj a feje és egy izgulást éreztek önmagatokban.
Nos, a fejfájásra talán a tobozmirigy aktiválódása lehet a válasz plusz a 8. csakra aktiválódása.
Az izgatottság a lelketekből árad, mert érzi, hogy végre eljön az az idő és esemény, amiért leszülettetek. Gondolom mindannyian érzitek mi van a levegőben, és a közelgő energiahullámokat is. Ez persze, tudjuk miért van. Az aki úgy érzi tennie kell valamit, az tegye meg, ne halassza el. Én egy ideje már csak az embereket terelgetem és segítek a fejlődésükben. Én már elértem az enyémet, még éppen a finálé előtt. Ahogy olvastam a kommenteket, nagyon sokan közületek nagyon jó úton haladnak, csak így tovább. A blog nagyon jó, ezer köszönet a fordításokért.

Atlantisz69 2012.12.04. 22:15:45

@Denetran: Üdvözöllek!
Nekem nem szokott fájni a fejem, viszont a homlokom közepén (ahol a harmadik szem van) elég erős nyomást érzek, elég sokszor. Meditáció közben különösen erős, viszont nem zavaró. A harmadik szememmel már az éteri kéket kezdem látni és bízok benne, hogy lesz még ez jobb is.

mettamanus 2012.12.04. 23:16:30

@Denetran: Mit értesz az alatt, hogy te már elérted a tiédet?

Kajman 2012.12.05. 05:57:11

@Atlantisz69:

Ó igen, a harmadik szem. :)
Nekem sokszor mintha viszketne. Nem kellemetlen, vagy zavaró, csak érdekes (egyenlőre).

Denetran 2012.12.05. 09:08:45

@Atlantisz69: Igen, a harmadik szemed nagyon aktív és ennek van egy "materiális" érzése mely viszketés formájában köszön vissza. Nekem nagyon régen volt ilyen.
@mettamanus: Megtanultan vagy felfrissítettem az emlékezetem a képességeimet illetően. Minél jobban halad az ember az önmegismerés útján, annál többet tudsz meg arról, mire vagy képes. Nem is olyan régen kutattam vissza magamban végre tisztán, sikeresen a származásom, majd más emberek is visszaigazolták. Az én fejlettségi szintemen nagyon kevés ember található, de mivel a lelkem nem is földi, ezért ezen nem is csodálkozok, de nem csak én vagyok ezzel egyedül, van jó pár rajtam kívüli nem földi lelkű, de földi testű ember, ismerek is párat.
Nem tudom, megosszam e a lelkem származását, ha annyira szeretné valaki, szívesen megosztom vele. :D

DJu 2012.12.05. 09:29:53

Üdv Denetran!
Azt gondolom sokunkat érdekel a lelked származása!
Légy szíves írj erről!

mottó: ISTEN = minden ami van

Denetran 2012.12.05. 09:47:23

Rendben, de nem olyan eget rengető tény, csak gondoltam megosztom veletek, hogy nem csak Földi lelkek vannak leszületve, hanem más bolygókról származó lelkek is születtek le, hogy segítség az emberiséget. Nos, én Szíriuszi lélek vagyok, azért születtem, hogy segítsem, terelgessem azokat a személyeket akikkel utam során találkozok, felnyissam a szemüket és ráébresszem őket mi is az a valódi élet, miért vannak, lehetnek itt. Életem során, nagyon sok embernek változtattam meg az életét pozitív irányba, ami számomra hatalmas öröm. A tömeges ébredésnél, ami közel van, iszonyat sok dolgom lesz, de már fel vagyok rá készülve, alig várom!:D Remélem senki sem ért félre, gondoltam itt az ideje végre nekem is kommentelni, és részese lenni az itteni közösségnek.

Atlantisz69 2012.12.05. 10:17:51

@Denetran: Üdv a csapatban!
Szerintem mindenki szívesen veszi, ha itt vagy. Mivel nincsenek véletlenek, ezért biztos jó oka van, hogy "ide tévedtél". :-))
Ja, a harmadik szemem nem viszket, hanem nyomódik. És nem kicsit, hanem nagyon. A többi stimmel.
:-)))

Katvi 2012.12.05. 10:24:50

@Smaly7: Szia. Én is ezt figyeltem meg, hogy amikor napkitörés van akkor tutira fáj a fejem. De máshol és máshogy mint amikor sima migrénem van. Ez mostanság szinte minden napos, de legalább 2 naponta érzem. Remélem, hogy azért ez el fog múlni, mert nem vmi kellemes.

Katvi 2012.12.05. 10:27:11

@Denetran: Szia. Mostanában már párszor meghallgattam egy tobozmirigy aktíváló hanganyagot, de egyenlőre semmit sem érzek. Ja és pár hete fluoridmentes fogkrémre tértem át. Remélem azért sikerül aktíválódnia. :)

Kajman 2012.12.05. 10:51:31

@Katvi:
Szia!
Menni fog, csak ne erőltesd, hagyd a maga útján gyógyulni. :)

Atlantisz69 2012.12.05. 11:00:23

@Kajman: Bocsika, most látom csak, hogy válaszoltál.
Megpróbálok visszaemlékezni, de azt hiszem nekem a harmadik szemem soha nem viszketett, hanem egyből az a bizonyos nyomódás jött. Előbb csak olyan finoman, aztán az idő előre haladtával egyre komolyabbá vált a dolog.
Mindenesetre szerintem ne vakargasd, az nem használ.
:-))

Katvi 2012.12.05. 11:04:00

Ma hajnalban azt álmodtam, hogy ufó flottát láttam átvonulni az égen északnyugatról délkeleti irányban. Álmomban este volt s csak a fényeket láttam. Libasorban vonultak, több jármű is volt. De csak én figyeltem fel rá az emberek közül akik ott voltak körülöttem (egy boltban voltam a pénztárnál álltam sorban s nálunk annak a boltnak nagy üvegfala van a pénzt mellett). Szerintetek csak az agyam játéka volt?

elyshia 2012.12.05. 11:47:40

@Katvi:
ez akár ébren is megtörténhetett volna, ugyanígy. Pár hete írtam, itt egy kis történetet erről, hogy sokan, csak néznek, de nem látnak.

Denetran 2012.12.05. 11:55:31

@Katvi: Szerintem páran álmodtak már hasonlót, nekem is volt pár ilyesfajta álmom.
@elyshia: Nos, az a legelszomorítóbb, hogy sokan még mindig az ilyen hatalmas érezhető változásokat sem veszik észre. Azt ami 5 vagy 10 évvel ez előtt volt, még elfogadható, hogy nem érzékelik, de azt ami most van, szinte tapintható a változás, és tényleg semmi, kész vicc már az egész!:D
De van rá magyarázat, ők még nem érettek lelkileg, az ilyesfajta változások érzékeléséhez. Ez van, hiszen nem vagyunk egyformák.

Katvi 2012.12.05. 12:04:28

Elég gyakran álmodom érdekes dolgokat. S minden reggel emlékszem az álmomra.
Engem még az érdekel, hogy ha az ember lelke egy másik bolygóról való akkor most majd visszamehet arra a bolygóra, hogy ott találkozzon a régi szeretteivel? Vagy ez csak mese?

Katvi 2012.12.05. 12:08:38

Egy számomra fontos kérdést tennék fel. Mit tudtok 2009-ről(első fél év főleg)? Történt abban az éveben vmi fontos esemény az ufó vagy felemelkedés vagy spirituális témában? A válaszokat előre is köszönöm. :)

Katvi 2012.12.05. 12:17:33

@Denetran: Hogyan tudtad meg, hogy Szíriuszi lélek vagy? Vagy mindig is tudtad?

Denetran 2012.12.05. 12:25:18

@Katvi: A kérdéseidre a választ, nem tudom jelenleg.
Mindig is gyanítottam, hogy túlságosan is eltérek a többi embertársamtól, majd kb 1 éve, olyan szintre kerültem, hogy képes voltam visszamenni a saját életemben. Elkezdtem emlékezni arra, kivagyok, honnan jöttem és ennyi a történet. A furcsaság az, hogy más emberek is megerősítették ezt. Lehet furcsán hangzik, de ennyi, elkezdtem emlékezni.

Katvi 2012.12.05. 12:28:46

@Denetran: Tényleg furcsán hangzik, de hiszek neked. Amúgy én is mindig úgy éreztem, hogy más vagyok mint a többiek. Valahogy mindig is kívülállónak éreztem magam a suliban és a munkahelyen is. S mindig is éreztem, hogy okkal születtem ide a földre. S azt is, hogy szeretetet kell adnom az embereknek. De azt nem tudom, hogy esetleg más bolygóról jöttem-e vagy sem. Nem emlékszem csak a mostani életemre. Pedig szeretnék.

elyshia 2012.12.05. 12:28:59

@Katvi:
nem, nem csak mese. Okkal született ide, hogy segítsen, és maga is megtapasztaljon egy olyan változást ami egyedülálló, de utána persze, hogy visszatérhet.

Katvi 2012.12.05. 12:39:19

@elyshia: S mi van a földi családjával? Akkor őket el kell hagynia a léleknek? Mert azért a földi családja is sokat jelenthet, főleg ha vannak gyerekei.

elyshia 2012.12.05. 12:52:18

@Katvi:
miután senki sem élt még át ehhez foghatót ami most történik csak feltételezésekbe lehet bocsátkozni, aminek túl sok értelme nincsen, de:
Lehet, hogy földi családjának nem minden tagja követi őt a felemelkedés során. És ez ellen nem tehet semmit. Lehet, hogy együtt emelkednek és együtt találkoznak a "másik" családdal. Lehet, hogy a földi család több tagja is ugyanonnan származik.
És folytathatnám a sort.

Ha fontos neked, hogy ezt tudd, van rá mód, hogy meditációs állapotban választ kapj rá. Én is vezettem már már ilyen meditációt, tapasztalatom szerint akkor van értelme, ha olyan szinten foglalkoztat, ami akadályozza a fejlődésedet.
Hamarosan ezekre úgyis választ kapunk.

Katvi 2012.12.05. 12:56:49

@elyshia: Köszi szépen a válaszodat. :)

elyshia 2012.12.05. 13:05:31

@Katvi: szívesen, legjobb tudásom szerint.:-)

elyshia 2012.12.05. 13:16:22

@Katvi:

neked linkeltem az előzőeket, csak nem nyomtam rá a válaszra...

(meg persze bárkinek akit érdekel.) :-)

Zseniális teknős 2012.12.05. 13:34:50

Helló !

Úgy érzem és tapasztalom,hogy a munkahelyemen hétről hétre nehezebb elvégezni a munkát .Olyan feladatokat kapunk amiket eddig nem kellett csinálni!Egyre nagyobb a káosz a fejetlenség.Komolyon néha úgy érzem,hogy ez a káosz nem fog megoldódni és haza kellene menni elmenekülni mert már olyan sok az elvárás amit nem lehet teljesíteni!12 órába dolgozunk és van úgy ,hogy ebédelni sincs idő elmenni.Komolyan alig várom már,hogy történjen valami.Én nagyon türelmes vagyok,de néha úgy érzem,hogy ki tudnék szaladni a világból.. :)

Üdv,
Goku :)

elyshia 2012.12.05. 13:45:17

@Zseniális teknős:
ne szaladj sehová! Történik.:-)

forraltál már vizet ugye? Ismered a hangot mikor már zuborog, de még nem forr? Ehhez a fázishoz tudnám hasonlítani ami most van.

zazuma 2012.12.05. 13:52:21

@Katvi: Többször álmondtam én is ufo-átvonulásról, vagy arról, hogy ott voltak a magasban lebegve. Csak én láttam és szóltam a többieknek.
Biztos, hogy nem az agyad játéka volt. Mert akkor a pegazus, aki hozzám jött az is csak a fantázia szüleménye lenne, pedig nem, a szőre selymes tapintást gyakran felidézem.

zazuma 2012.12.05. 13:59:02

@Katvi:
2009 évről annyi az emlékem, hogy főleg az utolsó 1-2 hónapban rendkívül boldog voltam és folyamatosan! Annyira feltűnően boldog voltam, hogy szinte lebegtem járás közben az utcán. Folyamatos nyugolom és jó érzés volt rajtam. Azóta sem tapasztaltam ezt a felemelő földöntúli boldogságot, pláne olylan hosszú ideig. Csak álmaimban fordul néha elő (mint a pegazusnál például:)

zazuma 2012.12.05. 14:58:38

@miczo:
Ez nagyon jól jött. Köszönöm!

Haloin 2012.12.05. 17:11:37

@Zseniális teknős:

:) Mi volna ha beállnál a saját ritmusodra, a "káoszt meg hagynád meg bolondulni".!?

Nem kell neked, éhen melóznod egész nap, a béke és a nyugalom benned van.!

/azt vagy ki dobnak vagy nem/

foreign affair 2012.12.05. 20:12:11

ez rámkiáltott a yutúbon: www.youtube.com/watch?v=QfxkFMKVAz8
:) felébredés világszerte

vikike176 2012.12.05. 20:49:37

@foreign affair: Köszönöm a linket! :) Én is itt figyelek már hónapok óta, de most már ideje beköszönnöm. Köszönet az oldalért! :)

Kajman 2012.12.06. 07:00:20

@foreign affair:

Köszi a linket! :
És ha már itt tartunk némi olvasnivalót találtok itt:
www.ekonyvtar.abbcenter.com/?m=Ezot%E9ria

Katvi 2012.12.06. 10:36:52

Engem most már 1 dolog érdekel, de nagyon! Mikor jönnek már le végre megmutatni magukat a jó szándékú idegenek?
Annyira ráférne már a világra egy kis bizonyosság a jóról.
Sorra olvasom a rossz híreket, a családomban is van egy pár.
Mikor fog már végre vmi látványos jó is történni amire a kétkedők és a szunnyadók is felkapják a fejüket?

elyshia 2012.12.06. 11:27:00

@Katvi:

Igazad van valóban ráférne, de ezt e bizonyosságot nem a jószándékú idegenek fogják megadni. Ezt mindannyiunknak magunkban kell megtalálni. Földi létünk egyik célja éppen ez.
És ez egy kicsit fordítva működik, ha megtaláljuk a bizonyosságot, és teszünk is jóért, megjelennek majd.:-))

Most már egyébként hamarosan eljön a látványos jó, persze kérdés, kinek és emennyire lesz ez majd jó? Egy az anyagi világba süllyedt ember számára, akinek életcélja a szerzés, a pénz, a hatalom a mi általunk áhított változás maga lesz a világvége.:-)

Katvi 2012.12.06. 11:46:07

@elyshia: Azt olvastam tegnap, hogy az egyik bank elküld 11000 ember (gondolom világszerte) s, hogy több bank is ezt fontolgatja, hogy elbocsájt sok embert. Ez már a kezdet lenne? Mert ugyebár az a cél, hogy ne legyen pénz és ezen is ügyködnek többek közt a szöszi fejűek.

elyshia 2012.12.06. 11:55:41

@Katvi:

ezt nem hallottam, de egyben biztos lehetsz, a bank tulajdonosainak nem az a céljuk, hogy ne legyen pénz. Ellenkezőleg, minél több legyen...nekik.:-)

elyshia 2012.12.06. 12:07:36

@Katvi:

mondom én, több pénz legyen... nekik.:-))

nem számítanak már sokat ezek.
ne erre fordítsd a figyelmedet.

Talán olvastad amit tegnap a vízről írtam és valóban nem tudok erre a helyzetre jobbat mondani.
Nem könnyű időszak ez, tedd a napi dolgod, de közben egyre jobban nyílj meg a Fénynek.

ezért rakosgatjuk mi itt linkeket, hogy fogódzót adjunk egymásnak, de valamit ne felejts el.

Elolvashatsz tucatnyi könyvet, járhatsz tanfolyamokra, ezek mind segíthetnek, (nekem anno kellettek, hogy elméleti tudást adjanak, a racionális kis elmémnek):-)) de semmi sem fogható ahhoz, amikor magadban találsz rá, és rájössz, hogy mindig is veled volt, mindig is a tiéd volt, sőt te magad vagy az.

vikike176 2012.12.06. 12:31:25

@elyshia: de szépen leírtad a lényeget, teljesen meghatódtam :)

elyshia 2012.12.06. 14:56:28

@vikike176:

csak azt írtam le amit átéltem.

Olyan korlátozottak a szavaink, (még a mi nyelvünkön is) annyira nem tudják kifejezni az érzést, hogy nagyon óvatosan fogalmazok, mert könnyen tűnhet "nyálasnak, csöpögősnek" mások számára.:-)

Atlantisz69 2012.12.06. 15:22:11

@elyshia: Azért remélem történik majd valami kézzelfogható 21-e után, mert ha csak a közeli ismeretségi körömet veszem számításba, sokan bíznak, reménykednek, sokaknak tényleg csak az utolsó szalmaszál a felemelkedés. Már annyiszor lettek dátumok ide-oda tologatva, hogy ha most sem történik semmi a fizikai világgal, akkor az érzésem szerint sokan feladják, ill. a későbbi csatornázásokra is már csak rálegyintenek. Egy kicsit tartok ettől. Sok barátomban tartom a lelket, bátorítom őket, hogy ne adják fel.
Még jó, hogy nekem van itt egy második családom, akik csak úgy öntik belém az energiát! :-))

zazuma 2012.12.06. 15:24:01

@Katvi:
Én is nagyon várom már, hogy itt legyenek. A legutóbbi info szerint ezév ősze és 2013 tavasza körül adták meg ennek a valószínűségét. De a dolgok mindig csak csúsztak, ezért azóta (tavasz óta) nem mondanak időpontot, hanem azt, hogy miknek kell megtörténni a bemutatkozásuk előtt. Teljesen tiszta terepnek kell lennie a Földnek ahhoz, hogy idejöjjenek közénk.

vikike176 2012.12.06. 15:34:10

Én csak nagyon finoman próbálok a környezetre hatni, semmi időpont, itthon már úgy is egészen elkalapáltam magam. Akivel igazán meg tudom ezekt a dolgokat cenzúra nélkül osztani az az apukám. Bár most már olyan ember is kezd ébredni, akiről nem gondoltam volna. Na, de a legnehezebb esetekkel akkor is egy házban élek, és nekik, látható bizonyíték kellene.... Anyukámnál ebédeltem ma, és már hónapok óta készülök rá, hogy elkezdem puhítani, igazi szupermateriális ember, ma nagyon rákészültem lelkileg, talán még neki is kezdtem, de végül csak némán ültem, meg sem tudtam nyikkani, a gondolatok, meg csak úgy rohangáltak a fejemben...

elyshia 2012.12.06. 15:51:51

@Atlantisz69: @zazuma:

Én is sokat gondolkodtam már az időpontokról, részben osztom is az aggodalmaitokat. Tapasztalok hasonló felfokozott várakozást magam körül, és sokan azt várják akár tőlem is, hogy mondjak biztosat. Hogyan mondjak biztosat?
Hiszen én sem éltem még át olyat ami most következik és egyet tudok számukra az idő nem olyan mint nekünk, inkább csak időintervallumokról lehet beszélni mint pontos dátumokról.
A legtöbbet szerintem akkor tesszük, ha a saját rendíthetetlenségünkkel mutatjuk az utat.
Az évek alatt rájöttem, hogy ennél többet nem tehetek. A saját kételyeivel mindenkinek magának kell megbirkóznia.

elyshia 2012.12.06. 16:18:07

@vikike176:

helyes, én is hangsúlyozom, hogy nem kell időpontokat misztifikálni, de hiába ha teli van vele, a net, és most már a médiában is egyre többször hallani.

Sajnos nem fogod tudni "megpuhítani" anyukádat ha ő nem kész rá. Nehéz ezt megélni, ha a szerettünkről van szó.

Kajman 2012.12.06. 16:47:30

@elyshia: @zazuma: @Atlantisz69: @vikike176:

Osztom a nézeteiteket. Időpontokról beszélni felesleges. Ez nem egy találkozó, amikor mindenkinek oda kéne érni a megbeszélt időpontra.
Jön, érkezik, ez biztos. Maga az ébredés, vagy ha úgy jobban tetszik a felemelkedés már régen elkezdődött. Ha körülnézünk, hány, meg hány olyan embert látunk, akik elkezdek önmagukba nézni? Vgay olyanaokat, akik mostmár a hírek "mögé" is benéznek, mert nem hiszik el azt, amit láttatnak velük? Egyre többet.
Talán ennyiben fontos egy időpont.

elyshia 2012.12.06. 17:08:55

@Kajman:

ahogy Winnetou mondaná: Uff én beszéltem...:-))

mielőtt mára elköszönök a második családomtól :-)) egy érdekesség ami alátámasztja amiről itt beszéltünk.

spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/207-evo-morales-elnoek-bejelenti-az-ensz-ben-az-uj-korszak-kezdetet

Namaste

timurida (törölt) 2012.12.06. 17:19:31

Üdv Barátaim!

Időpont nincs. Nem is lehet.
Az egyén szintjén kezdődik el minden.
Döntéssel és döntések sorozatával.
Egyetlen dologról kell döntenünk. Nap mint nap.Legyen szó családról, munkahelyről, társadalomról, világhelyzetről, bármiről...:
MERRE FORDULUNK?
HOL VAN AZ, AMIT ÉRTÉKNEK TARTUNK?

Az anyagi valóságban, vegytisztán és 100%-ig (első lehetőség), vagy elfogadjuk a 3D világát, mint játékteret, tanulási, tapasztalási lehetőséget, de TUDJUK, hogy ez csak egy átmeneti létállapot és TELJES létezésünk egy kis szelete (ez a második lehetőség).

Persze anyagi szinten élni és dolgozni kell. A 3D-ből NEM LEHET KILÉPNI. CSAK MEGHALADNI LEHET.
Mert azok, akik törekvéseikben, érzéseikben teljesen ide gyökereznek és itt is vélik a termést megtalálni, HIÁBA VAN IGAZUK. Hogy úgy mondjam, innen, ebből a börtöncellából nincs ajtó oldalirányban. Jobbra vagy balra. Előre vagy hátra. Csak felfelé vezet út.
Ezért van minden olyan kísérlet, modell kudarcra ítélve, amely nem az ember eredendő szellemi származására, elvehetetlen méltóságára alapoz.
Amiben mi élünk az nem társadalmi, vagy pénzügyi kérdés.

A döntés, most nem "igaz" vagy "hamis" alapon történik. Nem is abból a szempontból, hogy ki téved, vagy mond igazat.
Akár hittételekben, akár szellemi igazságokban, világképekben, tudásban, vagy nem tudásban. Ezek csak interpretációk.

És ha majd kellő számú, kellő energiát mozgatni tudó, kellő elhivatottsággal és igaz testvéri szeretettel rendelkező Lélek mondja azt:
"Tudjátok mit? Lehet, hogy a testem meghal. Megyek tovább. Lehet, hogy megcsináljátok az Új Világrendet. Nem baj, az én otthonom nem itt van.
Le fogsz lőni? A testemet drága barátom... Maximum azt tudod. De engem várnak már nagyon. Jó neked, hogy uralod a 3D-t... Légy vele boldog!"

Nos, akkor fog eljönni az a pillanat, amikor minden elkezd feloldódni AZOKNAK, akik megköszönik, hogy itt és most jelen lehetnek, de a leckét megtanulták és nem az anyagban keresik az üdvösségüket és az eljövendő életüket.

AMIKOR A SÖTÉTSÉG GYŐZELMET ARAT, ABBAN A PILLANATBAN VESZÍT.
AMIKOR A VILÁGOSSÁG MEGHAL, AKKOR ARAT VISSZAVONHATATLAN GYŐZELMET.

zazuma 2012.12.06. 17:37:08

@elyshia: Nahát! Mit linkeltél! Hű, de hűha!:)

vikike176 2012.12.06. 17:39:01

@zazuma: @elyshia: hát ez az, hát ez az, csak pislogok...

Kajman 2012.12.06. 19:46:07

@timurida:
Üdv!
De régen láttalak már itt :)
Nagyon összefoglaltad, amire gondolok sokszor. Köszönöm!

Agenor 2012.12.06. 20:10:50

@elyshia: Megint gyönyörűen összefoglaltad pár szóval a lényeget, ahogy már megszokhattuk tőled. :)
Ebben minden benne van:

"Igazad van valóban ráférne, de ezt e bizonyosságot nem a jószándékú idegenek fogják megadni. Ezt mindannyiunknak magunkban kell megtalálni. Földi létünk egyik célja éppen ez.
És ez egy kicsit fordítva működik, ha megtaláljuk a bizonyosságot, és teszünk is jóért, megjelennek majd."

...

Pont a mai nap értem a végére egy csodálatos könyvnek, a címe: Thiaoouba - Az arany bolygó üzenete. Ebben a könyvben a szerző (Michel Desmarquet) elmeséli egy elképesztő kalandját: 1987-ben a Thiaoouba bolygóról érkezett MFT-k (Magasan Fejlett Lények) elviszik őt a bolygójukra, hogy bemutassák neki, ők hogyan élnek. Elmesélnek neki rengeteg történetet a Föld, és az emberiség múltjáról, hogy milyen hatással voltak ők az évezredek alatt a földi civilizációkra. Megmutatják a gyönyörű (talán 5D-s - ez nem derült ki a könyvből) bolygójukat, és elmondják, hogy ez lesz a Föld jövője is, ha az emberiség képes lesz kilépni az elnyomás alól, és közös erővel összefog egy magasabb célért.

Van egy részlet a könyvben, ami pont ide illik a beszélgetésetekhez, és @timurida: [Üdv, újra itt! :) ] hozzászólásához. A lényege annyi, hogy a szerző a Thiaoouba bolygón találkozik egy másik bolygóról érkezett furán kinéző, de emberszerű lénnyel - Arkival -, aki elmondja neki, hogy az ő bolygóján a saját országa is átesett ezen a tudatosodási hullámon, ami előtt a Föld népei is állnak.

Itt a részlet a könyvből:
www.lunarimpex.hu/cikkek/Arki_beszamoloja_a_spiritualis_forradalomrol_az_X_bolygon_

Egyébként az egész könyv nagyon megfogott. Főleg az, ahogy bemutatja, hogyan él együtt, egységben a saját bolygójával egy spirituálisan fejlett faj.

Ajánlom mindenkinek a könyvet, aki még nem olvasta. Scribd-en is fent van, csak elég nehezen olvasható:
hu.scribd.com/doc/46283574/Michel-Desmarquet-Thiaoouba-Az-Aranybolygo-Uzenete

Innen viszont le lehet tölteni jó minőségben (djvu):
data.hu/get/5906588/Michel_Desmarquet_-_Thiaoouba_-_Az_arany_bolygo_uzenete.djvu

zazuma 2012.12.06. 21:07:22

@Agenor:
Köszi, hogy ajánlottad ezt a könyvet. Valóban érdekes, az alapján, amit írsz róla.

Katvi 2012.12.07. 10:10:17

Ismét lesz világmeditáció!!!!!
Íme a link:

sirius-plejad.blogspot.hu/2012/12/kozos-vilagi-meditacio-dec12-1330.html

Legyünk minél többen akik a szeretetet sugározzák! :)

Agenor 2012.12.07. 12:08:38

@zazuma: Szívesen! Nem fogod megbánni, ha végigolvasod, nem egy tucatkönyv az biztos. ;)

darage82 2012.12.07. 13:16:23

Aki még nem tette volna meg, és hozzám hasonlóan az igazi világunk mélyebb megértésre törekszik, és nem "rettennek" vissza a szokatlan és néha körülményes fogalmazástól, annak erősen ajánlom az oldalon is nemrég megemlített "Az Egység Törvénye" könyvet. Nemrég értem a végére, és hát óriási hatással volt rám... Talán a Beszélgetések Istennel-hez tudnám valamennyire hasonlítani, de robosztusságában, pontosságában és jelentősségében számomra messze felülmúlja azt... Mégegyszer a link:

www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/the_law_of_one_book_1_hungarian.pdf

Kajman 2012.12.07. 14:16:13

@darage82:
Pont ezt olvasom, köszi:)

elyshia 2012.12.07. 15:34:47

@Agenor:

köszönöm a kedves szavakat. Elkezdtem olvasni a könyvet, valóban nem mindennapi olvasmány, már kb. a felénél járok. Olykor olyan érzésem van, mintha nem újat olvasnék, hanem emlékeznék.
Fura.:-)

Zseniális teknős 2012.12.07. 18:21:11

Szevasztok !

Mivel nem tudja senki ,hogy mi lesz dec.21 után szerény személyem szerint "meglepi" vár ránk :)Azt irták,hogy a jövőbe látó gép 21. után falba ütközik és nem látja a jövőt! Ezen gondolkodott már valaki miért is nem ?Milyen gép az ami csak bizonyos dolgokat lát és pont a fontos dátum utánról nem ad képet.Nagy valószínűséggel a forrás a Teremtőnk rendelte így. Szelei Magdolna is azt mondja,hogy Földanya mindenképp emeli a rezgésszámot mert már nem birja...és nem akarja tétlenül nézni ahogy tönkretesszük a földet.Ha ő fogalmazok úgy,hogy átváltozik akkor nekünk is követni kell mivel ez a mi bolygónk amin vagyunk és élünk muszály lesz követni :)Úgy érzem mindenkinek jár egy utolsó esély ,hogy megtapasztalja milyen az átformált új világban létezni és utánna eldöntheti mit választ ! Ezért a segítség mindenkinél ott lesz bárki fia borja is az .Persze jobb ha magától ébred fel az ember,de egyes embereknek ez már szinte reménytelen ezért ők segítségre szorulnak. Amit meg is fognak kapni.

Az a furcsa,hogy mikor ezeket a sorokat irom a gyomrom mintha remegne vagy bizseregne ! Ez most mit jelent?

Szép napot !

Üdv,

zazuma 2012.12.07. 20:07:10

@Zseniális teknős:
Talán azt jelenti a bizsergés, hogy beletrafáltál az igazságba a leendő történésekkel kapcsolatban vagy közel állsz hozzá.
Azért nem lát az a gép a dec. 21. utánra, mert eltünnek a különböző idővonal verziók és csak egy marad. Ezt pedig, ahogy írtad is a Teremtő rendelte így.

Vamest 2012.12.07. 20:35:00

@Zseniális teknős: Szép jövőkép.
Csak van valami olyasmi, hogy rezgés törvénye vagy energia törvénye. Csak az jut a magasabb rezgésszintbe, aki képes azt az energiát elviselni, befogadni.

Zseniális teknős 2012.12.07. 23:18:30

@Vamest:

Mondok egy páldát !

Én úgy értelmezem ,hogy mindenki át kell hogy jusson a folyón. Valaki át tud úszni és lesz olyan akit csonakkal visznek át :)
Reménykedek benne,hogy így lesz.

Üdv,

zazuma 2012.12.08. 10:28:05

Most néztem a Cobra oldalt. Már csak egy akadály van, de az elég nagy. Az omega rács. Sajnos még nagyon működtetik a trükkös technológiáikat. Biológiai fegyver bevetétével riogatnak. Ha egy bizonyos szint fölé megy a fény az éterikus szinten, akkor kiadják a parancsot a vegyi mérgek bevetésére. Tudom, hogy ez egy rossz hír, de mi nem ijedünk meg.
Sőt még fekete dobozuk is van, ami az éteri síkról összekémkedett információt lefordítja egy fizikai számítógépbe. A dec.21-i portál nyitást akarják blokkolni. Ismét nem ijedtünk meg:)

Agenor 2012.12.08. 12:03:11

@elyshia: Érdekes, hogy ezt írtad, mert én is így éreztem sokszor olvasás közben, hogy mintha már ezek közül néhány dolog velem is megtörtént volna valahol, valamikor. Sőt, néha az az érzés is végigfut rajtam, hogy mintha ezt a várakozást is átéltem volna már, amiben most vagyunk éppen. Tudjuk néhányan, hogy hamarosan hatalmas változások kezdődnek, már a kapuban állunk és csak arra várunk, hogy beléphessünk... Ismerős érzés valahonnan. :)

@zazuma: Dehogy ijedünk meg, nemsokára jön a tavasz! Még ezt a kis Vaskori telet kibírjuk valahogy, azután meg már semmi sem állíthatja meg az Aranykori megújulást. :)

Zseniális teknős 2012.12.08. 12:11:49

@zazuma: Hali !

Ez nem valami jó hír !

Muszály lesz ez bevetnem :)
www.youtube.com/watch?v=bH_CcJ-uBWI

Üdv,

Atlantisz69 2012.12.08. 18:08:13

@Vamest: Drukkolok azért, hogy ez ténylegesen is így legyen...de tényleg...

Haloin 2012.12.08. 18:12:11

@Zseniális teknős:

:) Lehet szimplán gyomor problémáid vannak, mert nem eszel rendesem munka közben.! :)))

FehérVándor 2012.12.08. 18:20:14

@Atlantisz69: Légyszíves küldj nekem egy emailt a fehervandor777@gmail.com-ra. Köszi.

zazuma 2012.12.08. 21:11:32

@Atlantisz69:
Remélem nem egy hajóra csábító trükk az a cikk (fénysugár a hajókból)...
Eddig a Belső Földön voltak az átalakító fénykamrák. Lehet, hogy hajókon is van, de erről idáig nem volt szó. Reméljük a legjobbat.

Atlantisz69 2012.12.08. 21:24:57

@zazuma:
Ha jól tudom, már nincsenek negatív idegenek a naprendszerünkben. Na most ennél fogva (ha ez tényleg így van) akkor jöhet bármi. Jöhet űrhajó, jöhet felemelkedés, jöhet akármi... már csak jobb lehet mint ez a mostani. :-)

scytha 2012.12.09. 09:34:26

Nagyon jó és felemelő Köztetek lenni! Nagyon ritkán szólok hozzá, hiszen mindent elmondtok. :) De most van egy kis félelmem. Nem csak az idő húzódik egyre messzebb, hanem a változás méretét is egyre kisebbre becsülik. Volt, ahol leírták, hogy szinte észre sem lehet venni. Mintha már előre mentegetődznének... Amúgy nyár óta, amióta próbálok fejlődni, vannak komoly alsó derék-táji fájdalmaim.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.12.09. 10:49:32

Egész jó poszt.
Ezt a mondatot leszámítva: "Mindenki, akit ismerek és spirituális úton van, maximális fájdalmon, nehézségen és beavatáson megy keresztül jelenleg."

1. Az, hogy te ismersz 5 embert, az nem jelenti azt, hogy mindenki.
2. A fájdalomról igen keveset tudhatsz, ha azt gondolod, hogy az most a maximális, és már cseppet sem fokozható.
3. ...csak eszembe jut az a családállítás, amikor az emberiség spirituális fejlődésére állítottak... és kijött, hogy az embereket cseppet sem érdekli a spirituális fejlődés.

Smaly7 2012.12.09. 13:21:59

@wmiki: Kedves wmiki! Javaslom ezt írd meg angolul is és küldd el Wilcocknak, mert nem fog tudni róla ha csak ide írod meg nekünk. Nem vitatkozni akarok, lehet, hogy nincs igazunk, sem nekem, sem neki, de lehet, hogy több embert ismer, mint mi együttvéve... :))
Egyébként tényleg jó poszt!

&gt;fény&lt; 2012.12.09. 13:37:43

Üdvözletem mindenkinek!

Hosszú-hosszú szótlanság után ragadok most ismét billentyűzetet. Nagy öröm látni, hogy ez a blog ilyen szépen csinosodik, és ennyi remek gondolat, kedves szó, útjelző van itt. Nem is szólva az informatív bejegyzésekről.:) A mostani pl. nekem nagyon tetszett. Bár néha egy kicsit el-el gondolkodtam, mivel a fizika nem az erősségem.:)
Szerintem most már egyértelműen látszik, hogy az örök igazság nem kinn, hanem belül van. Ha valaki kicsit is kételkedik benne, ez a cikk feloldhat sokat a kételyekből. Ha csak belegondolunk,hogy mennyi mindenre vagyunk képesek.. rájövünk,hogy nincs is igazán másra szükségünk, csak saját magunkra, és a szeretetteljes,pozitív érzésekre,gondolatokra.
Az itteni formálódó közösségről jut épp eszembe: az univerzum is ilyen. Egy nagy boldog családot alkotó lelkek összessége, akik bármit megtehetnek amit szeretnének,bármit átélhetnének. Elég nagy játszóterük van ehhez ugyebár. :)

Én hiszek a változásban, és hiszem hogy eljön, bármennyire is mást látunk a külvilágban. De belül érzem, hogy lehetetlen, hogy ne jöjjön változás. Már én is annyit változtam egy pár hónap leforgása alatt, ami még engem is meglepett néha. És nem én vagyok az egyetlen. Sokan vagyunk ezzel így. :)

A találkozó pedig jó ötlet. Remélem sikerül majd időt szakítanom rá. :)

elyshia 2012.12.09. 18:17:36

Ezt nemrég találtam, változtatás nélkül másolom ide, mert olyan szépen van megfogalmazva. Talán @scytha: neked is ad kis megnyugtatást.
(forrás a végén.)

"Ébredés

Hajlamosak vagyunk félelmet gerjesztve túlmisztifikálni a világban zajló eseményeket, amelyek annyira tágasak és sokrétűek, hogy logikus elmével hiába is próbálnánk megérteni őket. Bölcsebb, ha intellektuális magyarázatok helyett – amelyek elterelik a lényegről a figyelmünket -, a gyakorlatra összpontosítunk, és a mindennapok változásait helyezzük az életünkben előtérben.

Lehet félni az emberiség körében terjedő jóslatokat hallva, de nem érdemes: ez ugyanis az ellenerők akciója, amelyek tudatosan vagy tudat alatt, de mindenképpen belesodornak bennünket az örvénybe, ha hagyjuk magunkat… Gondolj bele: ha félsz, az egód vezet, vagyis egyértelműen az evolúciót hátráltatók csapatát erősíted. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy az emelkedés mellett döntöttél. Ez csapda.

Emberek ezrei szaladgálnak médiumokhoz, jósokhoz válaszokért, de légy éber, az asztrális sík kalandorai nem a Forrás üzeneteit közvetítik feléd – sőt, ígéreteikkel gyakran kényelemre vagy szorongásra hívnak, a Szeretetállapotba törekvés inspirációja helyett. Az igazi segítő-gyógyító azáltal ismerszik meg, hogy hallgat, kérdez és inspirál – bízva abban, hogy Te magad ismered fel a válaszaidat. Jelenléte szívnyitást eredményez benned, és ezáltal áramolni kezdenek hozzád a felismerések, saját életedre vonatkozóan. Minden más beavatkozás – így karmát eredményez, amely tovább nehezíti mindkettőtök útját.

Ha tudatosan szeretnél felkészülni az Aranykorba való átlépésre, támogatva önmagadon túl embertársaidat is az egyre erősödő folyamatokban – dolgozz azon, hogy a szeretet virágai nyíljanak a szívedben. Engedd el lehúzó, szorongást keltő beidegződésedet, tágítsd határaidat, nőj – lépésről lépésre – jelenlegi Önmagad fölé… Minden, ami nem a Szív kitárása felé terel – tévút, az idő pedig sürget…
Akkor vagy a helyes vágányon, ha egyre szeretetteljesebben és elfogadóbban közelítesz Önmagadhoz és Embertársaidhoz… Ám jól vigyázz, ébernek kell lenned: a Szerető, Nyitott Szív nem azonosítható a ma divatos “keep smiling” irányzattal – attól, hogy az arcodra fagy a mosoly, nem biztos, hogy jól is érzed magad a bőrödben. Lehetséges, hogy csak az egód hív keringőzni, azzal hitegetve: Te már túl vagy a nagy csatákon…
Az igazi győzelmet a világ elfogadása mutatja – az, hogy rendíthetetlen nyugalom van benned akkor is, ha hibáznak körülötted, vagy ha te magad elvéted a lépést…

Cs. Szabó Virág"

www.fenyhordozok.hu/wordpress/?m=201211

zazuma 2012.12.09. 18:41:44

@Atlantisz69:
Igen egy pillanatra elkalandoztam, persze, hogy nincsenek már a "rossz ufósok".
Miket is gondoltam?:)
süti beállítások módosítása