2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) MEditáció (1) Meditáció (11) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

április 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

HTML doboz

Cobra: A Portál/Kapu Kinyílása; Eseményhorizont

2013.05.24. 22:59 FehérVándor

Kedves Olvasók,

gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit x ideje irányítanak a színfalak mögött a Földet kétségkívül uralmuk alá hajtó negatív, ártószándékú erők ártalmatlanítására x összetételű pozitív erők(akár egymástól függetlenül), de azért objektíven szemlélve az egészet, be kell látni, hogy nem sok minden jut el ebből a nagyközönséghez.

Az interneten sok hasznos információ található kétségkívül mindenféle „alternatív”/fősodraton kívül eső témában, de azok az információk, melyek a háttérhatalom elleni napi történésekre, konkrét akciókra vonatkoznak/vonatkoznának, egy nagy katyvaszt alkotnak szerény véleményem szerint. Ebben a zűrzavarban üde színfolt számomra Cobra, akit továbbra is jóformán az egyetlen valószínűsíthetően/megérzéseim szerint hiteles személynek tartok, azok közül, akik KONKRÉT eseményekkel kapcsolatban adnak át információkat, nem csak nagy általánosságban beszélnek spirituális témákról, összeesküvésekről.

Magyarországon az Enigmák TV stábja, Horváth Zoltán, Száraz György és Szűcs Róbert szerintem nagyon professzionális, érdekfeszítő módon tárgyalják meg a legkülönfélébb témákat, mindenképpen ajánlom a követésüket, hétről-hétre tesznek közzé újabb és újabb videókat.
https://www.youtube.com/user/EnigmakTV

Ami egy nagy tanulság számomra az elmúlt évből, hogy nemhogy nem előremutató kívülről várni a segítséget és „jegelni” a saját előremenetelünket/fejlődésünket az életben, hanem egyenesen sokat árt.

Örök és javíthatatlan optimistaként továbbra is tudom, hogy előbb-utóbb elérünk arra a pontra, hogy a háttérhatalmi uralom összeomlik, mint Szauron vára és teljesen újjászerveződhet a társadalom, de hogy ez mikor jön el, arról fogalmam sincs.
Közhely, de tényleg meg kell próbálni mindent megtenni, hogy magunk minél egészségesebben, tudatosabban, magunkon és másokon segítve éljünk, ahol lehet „keresztbetenni” pozitív cselekedeteinkkel a nekünk ártani akaróknak, aztán lesz ami, lesz. :)
Emellett továbbra sem gondolom, hogy a felszabadulásunk előtt valami globális katasztrófasorozatnak, 3. világháborúnak kell kitörnie, ha ez lenne a sorsunk meggyőződésem szerint már elindult volna a „buli”.
Szerintem, de aztán lehet rosszul látom.

Kissé nehézkesen, kacifántosan fogalmaz a szöveg néhol, de talán a lényeg érthető.

Minden jót,
FehérVándor

 

 A Portál/Kapu Kinyílása
2013-05-25
Fordította:FehérVándor
Írta: Cobra
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2013/05/make-this-viral-opening-of-portal-5-25.html
Eredetileg megjelent: 2013 május 14

 

Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását, így hát a májusi telihold idején a korábbi alkalmakhoz hasonlóan összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, vizualizálva  Földünk negatív befolyás alóli felszabadulását.

A közös meditációnk célja a bolygó felszabadításának a segítése, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél békésebben és simábban történjen meg.

Wesak.jpg

A Portál/Kapu megnyílása előtt néhány órával egy penumbrális holdfogyatkozás fogja segíteni az energetikai felkészülést erre az eseményre http://alpha.dfmk.hu/~albireo/holdfogy/kezdo.htm. Ez a periódus a Wesak,*

(„Először azt gondoltam, hogy Wesak Buddha születésnapja, s annak a völgynek a neve, ahol Buddha minden évben egyszer megjelenik, s áldást oszt a világra. A Wesak egyre újabb arcait mutatja felém. A telihold egy olyan időminőséget is jelent, amikor a férfi és a női princípium, a duális világ fő mozgatórugói különleges egyensúlyban vannak. A nap sugarai ilyenkor a Hold teljes felületét érik. A nap, férfi princípium fénye tükröződik a Holdban – a női princípium. A nap sugarai így ellágyulnak, sejtelmes, misztikus hangulatot adva a Telihold estjének. A Hold ilyenkor teljes, kerek. Nem fogy, nem növekszik; egyensúlyi állapotban van. Ebben az állapotában kaput képez, összeköti a földi és az azon túli világokat.” Részlet Kalászi Gábor személyes élményeiből.Forrás: http://www.tudatossag.com/?q=book/export/html/967

Ezen kívül még ezt a a magyar nyelvű információt találtam az idei Wesakról. http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=444:elttuenk-van-wesak-emlekeztet-az-ev-leghatalmasabb-energiaaradasarol-oesszerendezdeserl&catid=49:2012-utan&Itemid=78  )

*egy különleges, áldott időszaka ennek az évnek, a Fény energiák kiáradása várható az egész bolygón. A fő vortex/energiaörvény ezalatt az időszak alatt, a Himalájában lesz található, ahol számos Beavatott és Mester fog összegyűlni, a teliholdkor beérkező Fény lehorgonyozásának elősegítésére. Május 25.-e egy fontos dátum. Az teljes 50 éves bolygófelszabadulási folyamat 1975 május 25.-én kezdődött.

(Jó lenne ezzel kapcsolatban valamiféle további magyarázat, az ember elveszik a dátumok között. Arra tudok gondolni, hogy ekkor alakult meg az állítólagos Ellenállási Mozgalom, lévén az erről szóló cikkben ez a datum szerepel http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom. FV)

2010 május 25.-én egy speciális Portál/Kapu lett aktiválva, amely a Kék Pajzs nevet viseli és ez a dátum az Arkhónok végső bukásának a kezdete. Végül a mostani május 25.-I Portál/Kapu nyitásnak a célja, az Atlantisz óta az emberiséget uraló negatív energiarács alóli felszabadulás.

A vizualizációnkat egyszerre, szinkronban fogjuk végezni a szokásos módon a világ minden táján, a Portál/Kapu megnyílásával egyidőben, május 25.-én magyar idő szerint 21:12-kor! Aki más időzónában tartózkodik, itt tudja megkeresni a rá vonatkozó időpontot: http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

Instrukciók:

1, Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd.

2, Hívd a Magasabb Énednek illetve azoknak a szellemi lényeknek a jelenlétét magadhoz, akik úgy érzed segítségedre lehetnek. (pl: angyalok, spirituális vezetők, felemelkedett mesterek,arkangyalok, stb)

3, A Magasabb Éned nevében mondd ki hangosan, hogy semmisnek tekinted és megszünteted azokat a múltbéli megállapodásokat, kötődéseket és szerződéseket amelyeket a sötét erőkkel kötöttél, tartalmuktól függetlenül.

4, Magasabb Éned nevében mondd ki hangosan, hogy innentől egy szabad és szuverén létező (fénylény) vagy.

5, Képzeld el , ahogy egy arany fényoszlop a Galaktikus Központi Napból indulva elérkezik hozzád és keresztüláramlik a testeden

6, Ezután képzeld el, ahogy  ez az arany Fény a szíveden és a kezeiden keresztül szétárad minden irányba, átalakítva minden útjába eső sötétséget és nem-fizikai síkot Fénnyé, és megtisztítja a körülötted lévő, egy kb. 30 méteres átmérővel rendelkező energetikai félgömböt, más néven “implantátum félgömböt”. Vetítsd ki az arany Fényt, amíg ez a félgömb teljesen meg nem telik Fénnyel.

MQB.jpg

7, Ezekután képzeld, ahogy ez az egész energetikai mező, félgömb az Élet Virága szimbólummal van tele, ez stabilizálni és emelni fogja a vibrációs frekvenciáját a körülötted lévő energiamezőnek.

8, Képzeld el, ahogy ez az arany Fény minden “implantátum félgömböt” megtisztít világszerte.

Vannak akik a különféle portálok/átjárók nyílásához kapcsolódóan nagy elvárásokat fogalmaznak meg. Fontos megérteni, hogy a bolygószintű felszabadulás egy fokozatos folyamat, amely aztán a végső Eseményben csúcsosodik ki, az valóban káprázatos lesz.

Nyilatkozat: 

A Portál/Kapu kinyílása nem fog katasztrófákat, cunamikat vagy éppenséggel azonnali globális pénzügyi összeomlást kirobbantani. A közeli jövőben semmilyen nagyléptékű katasztrófális esemény nem várható és a pénzügyi összeomlás/újraindulás csak az Esemény idején fog megtörténni. Az Esemény időpontja egyelőre nem tudható, de a végső győzelme a Fénynek közel van!

Cobra Eseményhorizont
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2013/05/event-horizon-every-window-of.html
Eredetileg megjelent: 2013 05 22

 

Minden portál/kapu nyílás, egy kvantumugrás, amely közelebb hoz bennünket az eseményhorizonthoz és egyben egyre több és több energia generálódik, míg végül elegendő energia gyűlik össze az áttöréshez.

Ez a pillanat lesz az ún. kompressziós áttörés ( Cobra elmondása szerint a “fentről”, “lentről” és magáról a Földről generálódó energia szendvicsbe fogja a sötét erőket, ami egy idő után áttöréshez vezet. FV)  ez az amit David Wilcock előre látott álmában, nagy viharral és villámlással. A villámok mindegyike egy “kompressziós féreglyukat” jelképez, ami egy hiperdimenzionális átjárója a Fénynek, a bolygó felszínét összekötve a Fénnyel, fent és lent, a kompressziós áttörés pillanatában.

Compression.jpg

Az Esemény erős hullámokat fog keresztül küldeni a tér-időn, előre és hátrafelé az időben. Ez az amiért néhányatok már láthatott álmokat, benyomásokat, töredékeket az Eseményről.

A május 25-I Portál/Kapu nyílás még NEM az Esemény ideje a különféle pletykák ellenére, ezek a Fény erőinek  egy bizonyos akciójára vonatkoznak, amely egy szükséges lépés az Esemény felé, de nem az Esemény maga.

exp 2.jpg

Mielőtt az Esemény megtörténhet, a nem-fizikai negatív erőket muszáj eltávolítani. Különben egyszerűen csak “aktiválhatnának” 2 millió embert a felszínen, akiket korábban súlyos elmeprogramozásnak vetettek alá, az MK-Ultra és Monarch programokban. Ezek a traumatizált egyének könnyedén aktiválhatók lennének az éterikus és asztrális síkokon lévő Arkhónok által, hogy aztán önmagukban és másokban kárt tegyenek.

A nem-fizikai negatív erők jelenleg rendkívül közel tartózkodnak a Föld felszínéhez, azon igyekezvén, hogy megakadályozzák a Fény “beérkezését”. Az entrópia és káosz fenntartásán ügyködnek, ez az egyetlen módja, hogy még egy kicsit kihúzzák.

Egy bizonyos entitás típusról eddig nem esett szó. “Láthatatlannak” hívják őket, mert meg van rá a képességük, hogy egybeolvadjanak a környezetükkel olyan szinten, hogy energetikailag láthatatlanok legyenek. Az alsó mentális síkon találhatóak. A céljuk, hogy lecsökkentsék az emberi elme teljesítményét és a butaságot gerjesszenek a lakosságon belül, fenntartva a rabszolga állapotot. Nagymértékben felelősek a szervezett vallások eltorzult hitrendszeréért és újabban a New Age mozgalom torzításáért, amely az 1996-os Kongó-i sötét invázió után, a 80’-as évekbeli tiszta indulás ellenére eltorzult.
Az egyik fő elmetrükkje a “Láthatatlanoknak”, hogy a “minden rendben” attitűdöt erősítik, afelé terelve az embereket, hogy tagadják azokat a dolgokat, amik nincsenek rendben, ezáltal megfosztva őket a velük született erejüktől a változás előidézésére ezeken a problémás területeken.

Az Arkhónok továbbra is használják az éterikus és asztrális HAARP skaláris elektromágneses technológiájukat, az ún “elsődleges anomália” fenntartására. Az “elsődleges anomália” a Calabi-Yau terek torzítása, egy olyan tér, amely mikro-feketelyukakból épül fel, fordított, kicsavart kvantum fluktuáció, egy részlegesen tudatos, élettel ellentétes mező, ami mindig megpróbálja a Fényt elnyomni. Ez az Univerzum teremtésének káoszában jött létre és az Egynek az ellentéte. Ez az elsődleges anomália a Teremtés legfőbb hibája és alapvető oka minden szenvedésnek. Az Univerzum megmaradt “elsődleges anomáliája” a Föld felszínének közelében koncentrálódik, arra ítélve, hogy végül átalakításra kerüljön így lehetővé téve a végső felszabadulását a bolygónknak, amely utolsó “Fénypontként” fog csatlakozni a galaktikus unióhoz.
(Na ez aztán egy bonyolult szöveg, a lényeg értelmezésem szerint az, hogy létezik valami zavaros energia, a Forrás/Szeretet/Teremtő energia ellentéte, egy fordított Élet Virága energia, amelyet a folyamatosan ideirányítanak Arkhón barátaink a technológiájuk segítségével. Elég sci-finek hangzik,kétségtelen, nekem az a rész jutott eszembe, amikor Morpheusz a Mátrixban elmagyarázza Neónak miért van ott éppen vele első találkozásukkor, szerintem ti is tudtok ezzel azonosulni, én már ébredezőként, mikor először láttam ezt a jelenetet, leesett az állam. FV)

“..Hadd mondjam el miért vagy itt. Azért, mert tudsz valamit. Bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, hogy valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van. Mint egy szilánk az agyadban ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám..“ https://www.youtube.com/watch?v=ZKiu2KIk4kA)

A nem-fizikai Arkhónok továbbra is használják ezen eltorzult mező féreglyukait az egyik “implantátum félgömbből” a másikba való szabad utazáshoz.

Miután a Fény erői eltávolították a nem-fizikai elektromágneses HAARP mezőt, a mikro-feketelyukak eltűnnek, a Calabi-Yau mezők helyreállítják magukat és az “elsődleges anomália” örökre eltűnik az Univerzumból. Ez lesz a szenvedés megszűnésének és az emberiség valós gyógyulásának a kezdete.

calabi yau.jpg

Ez az idő nagyon hamar eljön. A Fény végső győzelme közel van!

Cobra

Utolsó frissítés a Portál/Kapu kinyílása előtt

 Ezen a hétvégén a Jupiter, a Vénusz és a Merkúr egy “Fényháromszöget” fog alkotni, ami a Föld felszínére fogja irányítani a Portál/Kapu kinyílásának idején a Galaktikus Központi Napból induló energiát. Röviddel napnyugta után látható less majd a nyugati égbolton.

Triune.jpg
Meditációra fel! :) 
FV

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2012felemelkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr565316904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

20121221 2015.07.15. 18:39:48

A Mindenható Egy Szent Isten Hívása! 2015.07.03-án
amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

20121221 2015.07.16. 00:48:27

COBRA, a Kompressziós Áttörés (Compression Breakthrough) rövidítése( arra utal, hogy a Fény erői mind fentről, mind pedig alulról egy nyomás alá helyezik a Sötét erőket a Földön,és ez végül az Eseményben kulminálódik.(2012.május 18.)

1.

2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/19/stephen_cook_interjuja_cobraval_1_resz

2.

2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/22/stephen_cook_interjuja_cobraval_2_resz

20121221 2015.07.19. 00:00:21

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Julius 14.
Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
13 Men, 13 Kumku, 11 Ik
www.foldimennyorszag.hu/63E60490-99DB-438C-8BFA-4205DA2B8D5D.html

20121221 2015.07.19. 01:54:55

Simon Parkes – Egy nem mindennapi ember élettörténete és földönkívüli kapcsolatai
goodethungary.blog.hu/2015/07/16/simon_parkes_eletem_es_egy_hihetetlen_tortenet_a_bibliai_idokbol

20121221 2015.07.20. 11:40:46

Jelentés a földönkívüliek Föderációs Konferenciájáról, helyzetjelentés a jelenleg zajló eseményekről – Corey Goode
goodethungary.blog.hu/2015/07/20/jelentes_a_foldonkivuliek_foderacios_konferenciajarol_helyzetjelentes_a_jelenleg_zajlo_esemenyekrol_#more7639610

20121221 2015.07.20. 20:28:51

Brit lap szerint történelmi jelentőségű a királyi család náci karlendítéséről készült 1933-as felvétel
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/brit-lap-szerint-tortenelmi-jelentosegu.html#.Va09vvntmko

20121221 2015.07.21. 08:03:43

Cobra interjú, 2015.Július 13.(Rob Potter)

(jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

thepromiserevealed.com/2015-july-15-q-a-with-cobra/

20121221 2015.07.21. 20:11:53

Az összeesküvést szisztematikusan leszerelik, így "Csak nézzük, ahogy kibontakozik," mondja a Pentagon
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/az-osszeeskuvest-szisztematikusan.html#.Va6LGfntmko

20121221 2015.07.23. 10:17:09

Titkos csillagközi űrhajók szuperluminális tachyon meghajtást használnak
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/titkos-csillagkozi-urhajok.html

20121221 2015.07.24. 21:08:56

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Július 21.
Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
7 Ik, 0 Vayeb, 11 Ik
www.foldimennyorszag.hu/0C769F6F-9105-4CEA-AB9D-12E4717668C2.html

20121221 2015.07.25. 01:30:28

Július 26 - Augusztus 12 között, Föld - Nap - Központi Nap - Szíriusz Portál Kapu (8:8:8:8) nyílik !

Az itt megtalálható Nagy Név összefüggések egyben !

Portál-kapú, Föld, Szíriusz, Nap, Központi Nap, Egyiptom, Gíza, Nagy Piramis, Szfinx, Oroszlán, Thot, Hermész, Alkimia, Kék Fény, Izisz, Ozirisz, Tejút, Inka, Peru, Akasha, Lemuria, Atlantisz, Shamballah, Jézus, Mária Magdolna.

(jobb egér gomb, fordítás magyar nyelvre)

www.linkedin.com/pulse/close-encounter-egyptian-sirius-8888-sangeeta-handa

20121221 2015.07.27. 12:00:36

A Galaktikus Szeretet Hullám

(jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

2012portal.blogspot.co.at/

20121221 2015.07.27. 20:10:24

FIX TV | Enigma - Szex és az új világrend | 2015.07.21.
www.youtube.com/watch?t=295&v=8vX4OzfVRNw

20121221 2015.07.27. 20:53:46

Kik vagyunk, és honnan származunk?

Részletek G. Kavassilas: OUR UNIVERSAL JOURNEY c. könyvéből www.ourjourneyhome.com.au/

www.docdroid.net/fQoZY3b/george-kavassilas-kozmikus-utazsunk.pdf.html

20121221 2015.07.28. 17:54:34

Gabonakör, Biburg, Németország, 2015.07.15.
www.youtube.com/watch?v=HObeWB9fuYE

20121221 2015.07.29. 23:23:23

Levél Orbán Viktorhoz - Szelei Magdolna 07.23.
amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

20121221 2015.07.30. 00:26:55

Igazságot Cecilnek a megölt oroszlánnak Zimbabwe-ben.

Petíció aláírás gyűjtés Robert Gabriel Mugabe, Zimbabwe elnökének.

www.thepetitionsite.com/821/738/351/?z00m=25307640&redirectID=1755285540

20121221 2015.07.30. 00:41:13

Enigmák - Titkos föld alatti bázisok
boldognapot.hu/blog/

20121221 2015.07.30. 14:39:51

Az igazság helyettesíti a háborút - Sananda 06.11.
szepjovot.blogspot.co.at/

20121221 2015.08.01. 12:47:50

Hivatalos náci térképek és dokumentumok támasztják alá Agartha létezését - egy egész világét bolygónk belsejében
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/hivatalos-naci-terkepek-es-dokumentumok.html

20121221 2015.08.01. 18:38:01

Egy magyar találmány, amely tönkreteheti a hatalmas gyógyszeripart
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/egy-magyar-talalmany-amely-tonkreteheti.html

20121221 2015.08.02. 12:37:47

Mennyi vizet igyunk, mivel kell sózni az ételt és hogyan?

Magyar Testvéreim! A
sejtek akkor tudnak jól működni, ha minden liter víz mellé az
étellel és itallal 9
gramm nátrium-klorid konyhasót pótolunk. 9
gramm konyhasóban 4 gramm
a nátrium. Káliumból 30-szor
kevesebb szükséges, mint a nátriumból. Ez a dózisarány felel
meg a testnedvek, köztük a
vérszérum természetes nátrium : kálium arányának. A vérbe
közvetlenül beadagolt Ringer
infúziós oldatban is ilyen a dózisarány. (A
dózis kifejezés a
mennyiséget és annak időben megoszlását is jelenti!)
Az 1
nap alatt beadagolt 3
liter Ringer 27 gramm
konyhasót, de csak 0,4
gramm káliumot juttat be a vérbe. Három élettani kutató
kísérleteket, ún. hatás méréseket végzett patkányokkal és
emberekkel, a nátrium dózis csökkentésével és a kálium dózis
növelésével. És mit tapasztaltak: Azt, hogy mindkettő
élet-rövidítő és elrontja a szaporodó képességet. A méréseik
alapján 1950-ben
Nobel díjat kaptak.
Kutatásaik e szörnyű eredményeit hazánkban
is közzétették, lásd:
www.tejfalussy.com/wp-content/uploads/2015/07/verhigitoesvernyomascsokkentoakonyhaso141029.pdf.
Hazánkban kb. 1960 óta
semmibe veszik ezeket a hatás-méréseket. Ma is,
„Nemzeti Stop Só Programként”, „sózási reformként”, a 3
liter vízhez legfeljebb 2
gramm nátrium pótlást és legalább 4,7
gramm kálium pótlást írnak elő. Orvosok és gyógyszerészek
tömege biztat fel a konyhasó pótlás ötödére csökkentésre és
a kálium bevitel tízszeresre fokozására. Természetgyógyász,
pl. Napfényes Élet Alapítványnál Váradi Tibor és társai is,
a konyhasóval sózás teljes elhagyását
tanítják be. Ezeknek tudható be, hogy a ma 30
éves férfiaknak újabban csak
62 éves élethosszat
jósolnak, s az is, hogy spermadonornak jelentkezett 153
magyar férfiból 147-nek
minősítették megtermékenyítésre alkalmatlannak a spermáját.
Végünk? Ez biológiai háború. Lásd:
www.tejfalussy.com/wp-content/uploads/2015/07/spermadonor-150722.pdf.
Tudnotok kell, hogy a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság
tudtával a Nemzeti Élelmiszer Hálózat CBA
üzletek is szabványsértő étkezési sókat, s azokkal készített
olyan élelmiszereket árusíthatnak,
amelyekben kálisó van a konyhasó helyett, lásd:
www.tejfalussy.com/wp-content/uploads/2014/07/cba-s-sok-2013.jpg.

>>>

20121221 2015.08.02. 12:38:34

>>>

A rendőrök el vannak
foglalva a „migránsokkal”. Magatokat kell megvédenetek.
Gyógyszerkönyvi tisztaságú
nátrium-klorid konyhasóval és átpárlással
tisztított ivóvízzel. Étkezéseteknél
törekedjetek a Ringer oldat dózisai szerinti
desztilláltvíz, konyhasó és kálium pótlásra! Az
élelmiszerek nátrium és kálium tartalmáról lásd:
www.tejfalussy.com/dokumentumok/emailkonyvek/1.emailkonyv:helyesen%20sozas%20es%20tiszta%20ivoviz.pdf
,
www.tejfalussy.com/dokumentumok/emailkonyvek/kiegeszitok.emailkonyvekhez/etelek-italok.natrium-kalium.tartama.pdf,
és
www.tejfalussy.com/dokumentumok/emailkonyvek/kiegeszitok.emailkonyvekhez/tapanyagtablazat.pdf.
Te is segíts, hogy ez
a felvilágosító irat
eljusson minden Magyar
Testvérünk kezéhez!

Verőce, 2015. 08. 02.
Jogos védelemként, aggódó szeretettel: Tejfalussy András

(
Mellékletként csatolva MEHNAM-info 470-hez. Iratjele:
kellesoznieshogyan-150802 )2015-07-31 18:12 GMT+02:00

20121221 2015.08.02. 21:51:17

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Július 28.
Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
1 Muluk, 2 Pop, 12 Manik
www.foldimennyorszag.hu/D0B30093-D08F-4663-AE80-F7F979F095DB.html

20121221 2015.08.02. 22:16:59

Nullponti ingyen energia készülék technológiai kritériumai
exopolitikamo.wordpress.com/

20121221 2015.08.02. 22:56:06

Így lopja el adataid és életed a Microsoft - A TE beleegyezéseddel!
www.fenyorveny.hu/2015/08/igy-lopja-el-adataid-es-eleted.html

20121221 2015.08.03. 15:21:26

Furcsán viselkedő fények az égen - Tömeges UFO észlelés Milwaukee-ban
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/furcsan-viselkedo-fenyek-az-egen.html

20121221 2015.08.03. 21:52:34

Ashtar: A Csillagrendszerek kozmikus egyensúlya a Fény fotonikus kiáradásának tükrében
www.fenyorveny.hu/2015/08/ashtar-csillagrendszerek-kozmikus.html

20121221 2015.08.04. 14:29:38

A Facebook egyszerűen letörölte a VilagHelyzete oldalát közel 28 ezer követővel !
vilaghelyzete.blogspot.co.at/2015/08/a-facebook-egyszeruen-letorolte.html

20121221 2015.08.04. 15:02:19

A Virgin Atlantic repülőgépét egy "UFO" előzte meg New York felett
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/a-virgin-atlantic-repulogepet-egy-ufo.html

20121221 2015.08.05. 00:02:23

Kazár terrorista kísérleteket hiúsítottak meg, miközben pletykák keringenek az augusztus 8-i letartóztatásokról
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/kazar-terrorista-kiserleteket.html#.VcE2SPntmko

20121221 2015.08.05. 00:43:10

Titkos Űrprogramok – Corey első magyar videója
exopolitikamo.wordpress.com/

20121221 2015.08.05. 20:21:48

Enigmák - Valódi X-akták újratöltve
boldognapot.hu/blog/

20121221 2015.08.05. 20:24:57

Földönkívüli kihallgatása az 51-es körzetben - Kicsempészett videó (?)
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/foldonkivuli-kihallgatasa-az-51-es.html#.VcJUqPntmko

20121221 2015.08.06. 18:35:17

Biztonsági kamera rögzített egy idegen repülő tárgyat egy chilei farm fölött
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/biztonsagi-kamera-rogzitett-egy-idegen.html#.VcOLXPntmko

20121221 2015.08.07. 00:59:53

BADINY JÓS FERENC : MAGYAR PRÓFÉCIA - ÉGI ÜZENET
szepjovot.blogspot.co.at/

20121221 2015.08.07. 15:55:03

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Augusztus 4.
Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
8 Cib, 9 Pop, 12 Manik
www.foldimennyorszag.hu/2BD636CA-144E-4620-A299-86638213E322.html

20121221 2015.08.07. 20:37:55

Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket, állítja a titkos űrprogram informátora
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/sztazis-kamraban-alvo-oriasok-keszen.html#.VcT41vntmko

20121221 2015.08.07. 21:17:47

Példátlan kozmikus hullám éri el a Földet 2015 szeptemberének a végén
amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

20121221 2015.08.08. 19:13:53

Ez pedig az angol nyelvű változat !

Amúgy ma van 8:8:8 (2015.08.08.) !

Július 26 - Augusztus 12 között, Föld - Nap - Központi Nap - Szíriusz Portál Kapu (8:8:8:8) nyílik !

Az itt megtalálható Nagy Név összefüggések (megint magyar vonatkozások), egyben !

Portál-kapú, Föld, Szíriusz, Nap, Központi Nap, Egyiptom, Gíza, Nagy Piramis, Szfinx, Oroszlán, Thot, Hermész, Alkimia, Kék Fény, Izisz, Ozirisz, Tejút, Inka, Peru, Akasha, Lemuria, Atlantisz, Shamballah, Jézus, Mária Magdolna.

Szép képekkel, itt !

ˇˇˇˇˇˇ

(jobb egér gomb, fordítás magyar nyelvre)

www.linkedin.com/pulse/close-encounter-egyptian-sirius-8888-sangeeta-handa

20121221 2015.08.10. 12:37:44

LEHNER ELLA : VILÁGVÉGE VILÁGBÉKE (teljes könyv) »
www.berboss.hu/lehnerella/irasaim.htm

20121221 2015.08.11. 16:47:43

A pápa "elhallgatott" beszéde 2015.07.09. Bolívia
amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

20121221 2015.08.11. 20:50:53

Itt az Idő !

Az Isteni terv beteljesülésének időpontja :

2015.Augusztus 15-20.

(jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

us10.campaign-archive1.com/?u=f8cf9b9e133dde3f2413aadfc&id=d8c37ae564

20121221 2015.08.12. 22:59:22

További letartóztatásokra van szükség, mert a nyugati megabankok jelenleg a betétesek pénzét lopják
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/tovabbi-letartoztatasokra-van-szukseg.html#.VcuzZvntmko

20121221 2015.08.12. 23:07:04

Oroszlánkaputól a Holdfogyatkozásig - Új idővonal

sirius-plejad.blogspot.co.at/

20121221 2015.08.13. 18:48:26

Egy brit rendőr tanúja volt, ahogy magas fehér idegenek egy friss gabonakört vizsgálnak
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/egy-brit-rendor-tanuja-volt-ahogy-magas.html#.VczKN_ntmko

20121221 2015.08.14. 20:03:39

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Augusztus 11.

***Colleen Marshall által 2015. Augusztus 13-án korrigált verzió.
- az első bekezdés elején történtek az utólagos korrekciók.

Sheldan Nidle által

(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

2 Akbal, 16 Pop, 12 Manik

www.foldimennyorszag.hu/D4C7B31D-9091-4350-910F-0BECD3F7CF56.html

20121221 2015.08.14. 23:17:55

A titkos marsi kolóniák akár 900 földönkívüli civilizációval is kereskedhetnek
ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/a-titkos-marsi-koloniak-akar-900.html#.Vc5aiPntmko

antirandom 2015.08.18. 11:41:06

ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

Nem is magyar, aki hallgat róla: A Zöld Párt(ok) vezetői és tagjai miért nem lépnek fel az ellen, hogy az emberi ürüléket a növények tápanyagaként a termőtalajba juttatása helyett az ivóvíz készítéséhez használt folyókba, s onnan a tengerbe vezetik? 10 millió magyar átlagosan napi fél kg széklete napi 5000 tonna, évi 5000 x 365 = 1.825.000 tonna szervestrágya elpazarlása, a napi átlagosan 2 liter vizelete napi 20.000 tonna, évi 7.300.000 tonna folyékony trágya + víz elpazarlása. Miért nem lépnek fel az ellen, hogy tízszeres vízdíjjal büntetik a lakosokat, akik olyan kertekben újrahasznosítják a háztartási szennyvizüket, ahol meg van engedve a felszín alatti vízkészlet izraeli kálium-nitrát stb. műtrágyákkal és növényvédőszerekkel tetszőlegesen mérgezése? Szerintem azért nem lépnek fel, mert ostobaságból és vagy politikai és vagy korrupciós érdekből elősegítik, hogy a magyar lakosság egészségi és gazdasági csődbe jusson. Miből gondolom? Abból, hogy műtrágya hatás méréseink bebizonyították, hogy a káliumos műtrágyákkal sokszorosra fokozták hazánkban az aszálykárt. Több tízezer parcellán vizsgáltam méréssel a kálium műtrágyák hatását és a mérgező következményeit. Az ügyben országgyűlési szakértő is voltam. Kiderült a mérések alapján az is, hogy a káliműtrágyákkal kb. 1960 óta, amikor elkezdtek műtrágyázni vele, majd a kálisóval sózással növelt káliumtartalmú élelmiszerekkel is, amiknek a bebeszélését a televíziós műsorában dr. Czeizel Endre kezdte el hazánkban, genetikailag tudatosan tönkreteszik ivartalanítják a magyar gazdasági állatokat és a lakosságot is. 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokon és embereken végzett konkrét hatás mérésekkel bizonyították be a kálium túladagolás és hiányos nátriumpótlás életrövidítő és ivartalanító, vagyis fajirtó hatását. Ez az oka, hogy a kálisóval mérgezett állat hímek és férfiak negyedik nemzedéke szaporodásképtelen. Nemrég a 153 spermadonornak jelentkező magyar férfiből csak 3-nak találták termékenyítésre alkalmasnak a spermáját. Lehet, hogy a 3 jóspermájú kóser étkezésű személy volt, akinek nem mérgezték kálisóval a családját. Megjegyzés: A Nemzeti Stop Só programként népszerűsített kálium túladagolással mérgezéssel a nem kóser étkezésű sportolókat is legyengítik, tönkreteszik! Amikor ezek ismeretében évekkel ezelőtt szorgalmaztam a Magyarországi Zöld Pártot akkoriban vezető Medveczki Zoltánnál, hogy országszerte tüntetésekkel is lépjenek fel a Zöldek az emberi ürülékkel ivóvízkészlet mérgezés, öntözővíz pocsékolás és növényi tápanyagpazarlás ellen, közölte, hogy a saját telkéhez nem vásárol izraeli kálium-nitrátot, majd írt ellenem egy gúnyverset. Tulajdonképpen örülnöm kell, hogy a leleplező munkásságommal sikerült kivívnom az álzöldek, álgyógyászok és ezek talmudista rasszista felbujtói, megbízói, elhülyítői mindenféle módon megnyilvánuló aljaskodásait, gyűlöletét?

Iratjel: medveckisalzoldek150817a
feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
címzett:
Zoltán Medveczki <mzp@vnet.hu>
másolatot kap:
László Weixl-Várhegyi <weixl.varhegyi.laszlo@gmail.com>
dátum:
2015. augusztus 17. 23:18
tárgy:
ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!
küldő:
gmail.com

Kálisóval ivartalanítással irtják a magyarokat, hogy a helyüket eladhassák a migránsoknak!
(Közzétéve a www.tejfalussy.com honlapom MEHNAM, Antiszemétizmus és Vita rovataiban is.)

feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
címzett:
Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat <panasz.orfk@orfk.police.hu>
másolatot kap:
Elnok@kuria.birosag.hu;
Magyarok Világszövetsége elnök <elnok@mvsz.hu>
titkos másolat:
. . .
dátum:
2015. augusztus 18. 10:15
tárgy:
Kálisóval ivartalanítással irtják a magyarokat, hogy a helyünket eladhassák a migránsoknak! ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL! Nem is magyar, aki hallgat róla . . .
küldő:
gmail.com

PepeSzeretiMikjobit! 2015.09.03. 02:12:36

Mi ez a nagy HÍR-telenség?

2015.09.22. 09:19:29

Mi történt ezzel a bloggal???? Tényleg nagy hirtelenséggel lett abbahagyva minden publikálás... :(
Kár , mert kedvenc oldalam volt remek írásokkal!
süti beállítások módosítása