2012 Felemelkedés

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Cobrának, a www.2012portal.blogspot.com szerkesztőjének az összes fontosabb írását lefordítjuk és közreadjuk, emellett David Wilcock-tól fordítunk cikkeket. Kapcsolat: fehervandor777@gmail.com vagy benedictus89@gmail.com

Bejegyzések

Keress minket a Facebookon!

?

pill_2.jpg

Az igazságról

"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik,kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt." Arthur Schopenhauer

Változás

"Magad legyél az a változásamit a világban látni szeretnél." Ghandi

HTML doboz

Eckhart Tolle/David Wilcock; érzelmeink,gondolataink teremtő ereje; a Most Hatalma

Thrive c. dokumentumfilm, szinkronizált

Thrive c. dokumentumfilm, magyar felirattal

Címkék

144000 (1) 2012 (34) 9/11 (2) Agartha (1) American Kabuki (1) Apokalipszis (2) Aranykor (3) Arkhón (4) Armageddon (1) asztrálsík (1) Atlantisz (2) Barbara Hubbard (1) Benjamin Fulford (2) Cabal (12) Chemtrail (3) Cobra (21) Csakra (2) Csillagpor 2 (1) David Icke (1) David Wilcock (5) Disclosure (2) Drake (4) ego (1) élet (14) Ellenállási Mozgalom (9) Első Kapcsolatfelvétel (10) érdekesség (3) érdekességek (12) Esemény (11) ET (3) éter (2) FED (3) Fehér Lovagok (1) Fehér Sárkány Társaság (2) Felemelkedés (30) Felemelkedett Mesterek (5) Felfedés (2) Fényháló (3) Fény győzelme (2) FÖldönkívüli (1) Földönkívüli (13) Forrás (4) Foster Gamble (1) Fulford (2) Gabonakör (2) gabonakörök (1) Galaktikus (4) Galaktikus Konföderáció (5) Galaktikus Könföderáció (1) Galaktikus Központi Nap (1) Galaktikus rokonok (2) HAARP (3) Háttérhatalom (14) Illuminátusok (13) ingyenenergia (3) ingyenenregia (1) Ishtar Antares (1) Istennő (2) Jezsuita (6) Karma (1) Klónozás (2) Lemondások (1) maja (1) materializáló kamra (2) Meditáció (11) MEditáció (1) Mennyei Beavatkozás (1) Nassem Haramein (1) Nibiru (1) Occupy Mozgalom (1) P2 szabadkőműves frakció (1) Pentagon (1) Plejádok (4) Pólusváltás (1) Pólusváltozás (1) Pozitív Katonaság (3) Reptiliánok (1) Rockefeller (2) Rothschild (5) Rotschild (1) Saint Germain (1) Szabadkőművesek (1) Szeretet (13) tachion (1) társadalom (11) társdalom (2) teleport (1) Templomosok (3) Terv (1) Thrive (1) Tömeges letartóztatás (2) Tórusz (1) UFO (13) Új Világrend (1) Vénusz átvonulás (2) White Dragon Society (1) X-bolygó (3) Yamashita (1) Címkefelhő

Térkép

Innen jöttök

HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

február 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

HTML doboz

Cobra: A Portál/Kapu Kinyílása; Eseményhorizont

2013.05.24. 22:59 FehérVándor

Kedves Olvasók,

gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit x ideje irányítanak a színfalak mögött a Földet kétségkívül uralmuk alá hajtó negatív, ártószándékú erők ártalmatlanítására x összetételű pozitív erők(akár egymástól függetlenül), de azért objektíven szemlélve az egészet, be kell látni, hogy nem sok minden jut el ebből a nagyközönséghez.

Az interneten sok hasznos információ található kétségkívül mindenféle „alternatív”/fősodraton kívül eső témában, de azok az információk, melyek a háttérhatalom elleni napi történésekre, konkrét akciókra vonatkoznak/vonatkoznának, egy nagy katyvaszt alkotnak szerény véleményem szerint. Ebben a zűrzavarban üde színfolt számomra Cobra, akit továbbra is jóformán az egyetlen valószínűsíthetően/megérzéseim szerint hiteles személynek tartok, azok közül, akik KONKRÉT eseményekkel kapcsolatban adnak át információkat, nem csak nagy általánosságban beszélnek spirituális témákról, összeesküvésekről.

Magyarországon az Enigmák TV stábja, Horváth Zoltán, Száraz György és Szűcs Róbert szerintem nagyon professzionális, érdekfeszítő módon tárgyalják meg a legkülönfélébb témákat, mindenképpen ajánlom a követésüket, hétről-hétre tesznek közzé újabb és újabb videókat.
https://www.youtube.com/user/EnigmakTV

Ami egy nagy tanulság számomra az elmúlt évből, hogy nemhogy nem előremutató kívülről várni a segítséget és „jegelni” a saját előremenetelünket/fejlődésünket az életben, hanem egyenesen sokat árt.

Örök és javíthatatlan optimistaként továbbra is tudom, hogy előbb-utóbb elérünk arra a pontra, hogy a háttérhatalmi uralom összeomlik, mint Szauron vára és teljesen újjászerveződhet a társadalom, de hogy ez mikor jön el, arról fogalmam sincs.
Közhely, de tényleg meg kell próbálni mindent megtenni, hogy magunk minél egészségesebben, tudatosabban, magunkon és másokon segítve éljünk, ahol lehet „keresztbetenni” pozitív cselekedeteinkkel a nekünk ártani akaróknak, aztán lesz ami, lesz. :)
Emellett továbbra sem gondolom, hogy a felszabadulásunk előtt valami globális katasztrófasorozatnak, 3. világháborúnak kell kitörnie, ha ez lenne a sorsunk meggyőződésem szerint már elindult volna a „buli”.
Szerintem, de aztán lehet rosszul látom.

Kissé nehézkesen, kacifántosan fogalmaz a szöveg néhol, de talán a lényeg érthető.

Minden jót,
FehérVándor

 

 A Portál/Kapu Kinyílása
2013-05-25
Fordította:FehérVándor
Írta: Cobra
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2013/05/make-this-viral-opening-of-portal-5-25.html
Eredetileg megjelent: 2013 május 14

 

Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását, így hát a májusi telihold idején a korábbi alkalmakhoz hasonlóan összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, vizualizálva  Földünk negatív befolyás alóli felszabadulását.

A közös meditációnk célja a bolygó felszabadításának a segítése, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél békésebben és simábban történjen meg.

Wesak.jpg

A Portál/Kapu megnyílása előtt néhány órával egy penumbrális holdfogyatkozás fogja segíteni az energetikai felkészülést erre az eseményre http://alpha.dfmk.hu/~albireo/holdfogy/kezdo.htm. Ez a periódus a Wesak,*

(„Először azt gondoltam, hogy Wesak Buddha születésnapja, s annak a völgynek a neve, ahol Buddha minden évben egyszer megjelenik, s áldást oszt a világra. A Wesak egyre újabb arcait mutatja felém. A telihold egy olyan időminőséget is jelent, amikor a férfi és a női princípium, a duális világ fő mozgatórugói különleges egyensúlyban vannak. A nap sugarai ilyenkor a Hold teljes felületét érik. A nap, férfi princípium fénye tükröződik a Holdban – a női princípium. A nap sugarai így ellágyulnak, sejtelmes, misztikus hangulatot adva a Telihold estjének. A Hold ilyenkor teljes, kerek. Nem fogy, nem növekszik; egyensúlyi állapotban van. Ebben az állapotában kaput képez, összeköti a földi és az azon túli világokat.” Részlet Kalászi Gábor személyes élményeiből.Forrás: http://www.tudatossag.com/?q=book/export/html/967

Ezen kívül még ezt a a magyar nyelvű információt találtam az idei Wesakról. http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=444:elttuenk-van-wesak-emlekeztet-az-ev-leghatalmasabb-energiaaradasarol-oesszerendezdeserl&catid=49:2012-utan&Itemid=78  )

*egy különleges, áldott időszaka ennek az évnek, a Fény energiák kiáradása várható az egész bolygón. A fő vortex/energiaörvény ezalatt az időszak alatt, a Himalájában lesz található, ahol számos Beavatott és Mester fog összegyűlni, a teliholdkor beérkező Fény lehorgonyozásának elősegítésére. Május 25.-e egy fontos dátum. Az teljes 50 éves bolygófelszabadulási folyamat 1975 május 25.-én kezdődött.

(Jó lenne ezzel kapcsolatban valamiféle további magyarázat, az ember elveszik a dátumok között. Arra tudok gondolni, hogy ekkor alakult meg az állítólagos Ellenállási Mozgalom, lévén az erről szóló cikkben ez a datum szerepel http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom. FV)

2010 május 25.-én egy speciális Portál/Kapu lett aktiválva, amely a Kék Pajzs nevet viseli és ez a dátum az Arkhónok végső bukásának a kezdete. Végül a mostani május 25.-I Portál/Kapu nyitásnak a célja, az Atlantisz óta az emberiséget uraló negatív energiarács alóli felszabadulás.

A vizualizációnkat egyszerre, szinkronban fogjuk végezni a szokásos módon a világ minden táján, a Portál/Kapu megnyílásával egyidőben, május 25.-én magyar idő szerint 21:12-kor! Aki más időzónában tartózkodik, itt tudja megkeresni a rá vonatkozó időpontot: http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

Instrukciók:

1, Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd.

2, Hívd a Magasabb Énednek illetve azoknak a szellemi lényeknek a jelenlétét magadhoz, akik úgy érzed segítségedre lehetnek. (pl: angyalok, spirituális vezetők, felemelkedett mesterek,arkangyalok, stb)

3, A Magasabb Éned nevében mondd ki hangosan, hogy semmisnek tekinted és megszünteted azokat a múltbéli megállapodásokat, kötődéseket és szerződéseket amelyeket a sötét erőkkel kötöttél, tartalmuktól függetlenül.

4, Magasabb Éned nevében mondd ki hangosan, hogy innentől egy szabad és szuverén létező (fénylény) vagy.

5, Képzeld el , ahogy egy arany fényoszlop a Galaktikus Központi Napból indulva elérkezik hozzád és keresztüláramlik a testeden

6, Ezután képzeld el, ahogy  ez az arany Fény a szíveden és a kezeiden keresztül szétárad minden irányba, átalakítva minden útjába eső sötétséget és nem-fizikai síkot Fénnyé, és megtisztítja a körülötted lévő, egy kb. 30 méteres átmérővel rendelkező energetikai félgömböt, más néven “implantátum félgömböt”. Vetítsd ki az arany Fényt, amíg ez a félgömb teljesen meg nem telik Fénnyel.

MQB.jpg

7, Ezekután képzeld, ahogy ez az egész energetikai mező, félgömb az Élet Virága szimbólummal van tele, ez stabilizálni és emelni fogja a vibrációs frekvenciáját a körülötted lévő energiamezőnek.

8, Képzeld el, ahogy ez az arany Fény minden “implantátum félgömböt” megtisztít világszerte.

Vannak akik a különféle portálok/átjárók nyílásához kapcsolódóan nagy elvárásokat fogalmaznak meg. Fontos megérteni, hogy a bolygószintű felszabadulás egy fokozatos folyamat, amely aztán a végső Eseményben csúcsosodik ki, az valóban káprázatos lesz.

Nyilatkozat: 

A Portál/Kapu kinyílása nem fog katasztrófákat, cunamikat vagy éppenséggel azonnali globális pénzügyi összeomlást kirobbantani. A közeli jövőben semmilyen nagyléptékű katasztrófális esemény nem várható és a pénzügyi összeomlás/újraindulás csak az Esemény idején fog megtörténni. Az Esemény időpontja egyelőre nem tudható, de a végső győzelme a Fénynek közel van!

Cobra Eseményhorizont
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2013/05/event-horizon-every-window-of.html
Eredetileg megjelent: 2013 05 22

 

Minden portál/kapu nyílás, egy kvantumugrás, amely közelebb hoz bennünket az eseményhorizonthoz és egyben egyre több és több energia generálódik, míg végül elegendő energia gyűlik össze az áttöréshez.

Ez a pillanat lesz az ún. kompressziós áttörés ( Cobra elmondása szerint a “fentről”, “lentről” és magáról a Földről generálódó energia szendvicsbe fogja a sötét erőket, ami egy idő után áttöréshez vezet. FV)  ez az amit David Wilcock előre látott álmában, nagy viharral és villámlással. A villámok mindegyike egy “kompressziós féreglyukat” jelképez, ami egy hiperdimenzionális átjárója a Fénynek, a bolygó felszínét összekötve a Fénnyel, fent és lent, a kompressziós áttörés pillanatában.

Compression.jpg

Az Esemény erős hullámokat fog keresztül küldeni a tér-időn, előre és hátrafelé az időben. Ez az amiért néhányatok már láthatott álmokat, benyomásokat, töredékeket az Eseményről.

A május 25-I Portál/Kapu nyílás még NEM az Esemény ideje a különféle pletykák ellenére, ezek a Fény erőinek  egy bizonyos akciójára vonatkoznak, amely egy szükséges lépés az Esemény felé, de nem az Esemény maga.

exp 2.jpg

Mielőtt az Esemény megtörténhet, a nem-fizikai negatív erőket muszáj eltávolítani. Különben egyszerűen csak “aktiválhatnának” 2 millió embert a felszínen, akiket korábban súlyos elmeprogramozásnak vetettek alá, az MK-Ultra és Monarch programokban. Ezek a traumatizált egyének könnyedén aktiválhatók lennének az éterikus és asztrális síkokon lévő Arkhónok által, hogy aztán önmagukban és másokban kárt tegyenek.

A nem-fizikai negatív erők jelenleg rendkívül közel tartózkodnak a Föld felszínéhez, azon igyekezvén, hogy megakadályozzák a Fény “beérkezését”. Az entrópia és káosz fenntartásán ügyködnek, ez az egyetlen módja, hogy még egy kicsit kihúzzák.

Egy bizonyos entitás típusról eddig nem esett szó. “Láthatatlannak” hívják őket, mert meg van rá a képességük, hogy egybeolvadjanak a környezetükkel olyan szinten, hogy energetikailag láthatatlanok legyenek. Az alsó mentális síkon találhatóak. A céljuk, hogy lecsökkentsék az emberi elme teljesítményét és a butaságot gerjesszenek a lakosságon belül, fenntartva a rabszolga állapotot. Nagymértékben felelősek a szervezett vallások eltorzult hitrendszeréért és újabban a New Age mozgalom torzításáért, amely az 1996-os Kongó-i sötét invázió után, a 80’-as évekbeli tiszta indulás ellenére eltorzult.
Az egyik fő elmetrükkje a “Láthatatlanoknak”, hogy a “minden rendben” attitűdöt erősítik, afelé terelve az embereket, hogy tagadják azokat a dolgokat, amik nincsenek rendben, ezáltal megfosztva őket a velük született erejüktől a változás előidézésére ezeken a problémás területeken.

Az Arkhónok továbbra is használják az éterikus és asztrális HAARP skaláris elektromágneses technológiájukat, az ún “elsődleges anomália” fenntartására. Az “elsődleges anomália” a Calabi-Yau terek torzítása, egy olyan tér, amely mikro-feketelyukakból épül fel, fordított, kicsavart kvantum fluktuáció, egy részlegesen tudatos, élettel ellentétes mező, ami mindig megpróbálja a Fényt elnyomni. Ez az Univerzum teremtésének káoszában jött létre és az Egynek az ellentéte. Ez az elsődleges anomália a Teremtés legfőbb hibája és alapvető oka minden szenvedésnek. Az Univerzum megmaradt “elsődleges anomáliája” a Föld felszínének közelében koncentrálódik, arra ítélve, hogy végül átalakításra kerüljön így lehetővé téve a végső felszabadulását a bolygónknak, amely utolsó “Fénypontként” fog csatlakozni a galaktikus unióhoz.
(Na ez aztán egy bonyolult szöveg, a lényeg értelmezésem szerint az, hogy létezik valami zavaros energia, a Forrás/Szeretet/Teremtő energia ellentéte, egy fordított Élet Virága energia, amelyet a folyamatosan ideirányítanak Arkhón barátaink a technológiájuk segítségével. Elég sci-finek hangzik,kétségtelen, nekem az a rész jutott eszembe, amikor Morpheusz a Mátrixban elmagyarázza Neónak miért van ott éppen vele első találkozásukkor, szerintem ti is tudtok ezzel azonosulni, én már ébredezőként, mikor először láttam ezt a jelenetet, leesett az állam. FV)

“..Hadd mondjam el miért vagy itt. Azért, mert tudsz valamit. Bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, hogy valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van. Mint egy szilánk az agyadban ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám..“ https://www.youtube.com/watch?v=ZKiu2KIk4kA)

A nem-fizikai Arkhónok továbbra is használják ezen eltorzult mező féreglyukait az egyik “implantátum félgömbből” a másikba való szabad utazáshoz.

Miután a Fény erői eltávolították a nem-fizikai elektromágneses HAARP mezőt, a mikro-feketelyukak eltűnnek, a Calabi-Yau mezők helyreállítják magukat és az “elsődleges anomália” örökre eltűnik az Univerzumból. Ez lesz a szenvedés megszűnésének és az emberiség valós gyógyulásának a kezdete.

calabi yau.jpg

Ez az idő nagyon hamar eljön. A Fény végső győzelme közel van!

Cobra

Utolsó frissítés a Portál/Kapu kinyílása előtt

 Ezen a hétvégén a Jupiter, a Vénusz és a Merkúr egy “Fényháromszöget” fog alkotni, ami a Föld felszínére fogja irányítani a Portál/Kapu kinyílásának idején a Galaktikus Központi Napból induló energiát. Röviddel napnyugta után látható less majd a nyugati égbolton.

Triune.jpg
Meditációra fel! :) 
FV

 

Rövid közlemény

2013.04.25. 13:21 FehérVándor

Kedves Olvasók,

május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg.

Köszönöm megértéseteket és türelmeteket,

Minden jót,
FehérVándor

Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2.

2013.03.12. 00:03 Benedictus89

Földönkívüliek felfedése:

Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában

2/2.

írta: David Wilcock

eredetileg megjelent: 2013.febr.1

fordította: Benedictus

 

LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ

Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek a videóból, mint feljebb látható, melyet egy helyi rendőrdetektív készített – aki egy nem-hivatalos nyomozást végzett Alyoshenka ügyében 1996 augusztusában.

Link 2 -- (3perc 52 mp.): ez egy részlet egy erről készült 2004-es REN-TV műsorból.

Link 3 -- (21perc 14 mp.): ez a 2007-es orosz NTV csatorna műsora Alyoshenka esetéről.

Link 4 -- (42perc 58 mp.): ez a REN-TV teljes 2004-es dokumentumfilmje a lényről. A címe: „A látogatók megoldatlan rejtélye: A Kyshtym törpe.”

LLOYD PYE ÉS A "CSILLAGGYERMEK KOPONYA"

Előző november személyesen találkoztam Lloyd Pye-jal. A Csillaggyermek koponya egy tökéletes sztereó-litográfiájának másolatát tartottam saját kezeimben

A csont kétszer olyan könnyű, mint egy normál emberi csont – de emellett kétszer olyan kemény is.

Óriási élettani különbségek találhatóak a Csillaggyermek koponya és egy normál emberi koponya között.

Ez egy videó, melyen Lloyd bemutatja a koponyát – három évvel ezelőtt.

Egy halom bizonyíték van rá, hogy ez egy eredeti földönkívüli koponya – beleértve a DNS tesztet is.

Ha a YouTube-on az esetet taglaló videókra rákeresel, nagyszerűeket találhatsz.

 

A FÉLELEM ÉS KINEVETÉS VISSZATARTOTT BENNÜNKET

A háttérhatalom mestere a pszichológiai hadviselésnek, dezinformálásnak és félelem-keltésnek.

Több tíz milliárd dollárt költenek propagandára – ráterelve minket, hogy teljes mértékben rettegjünk a földönkívüliektől.

Valóban Kaleka apjának halála csupán egy „véletlen egybeesés” - az olyan elsöprő erejű bizonyíték tükrében, amivel felszabadítható az emberiség a háttérhatalom elnyomása alól?

Az összefüggés Greer és Kaleka példánya, valamint az orosz példány között megdöbbentő.

Úgy tűnik szinte kétség sincs afelől, hogy mindkét lény egyazon fajhoz tartozik – ugyanabból a civilizációból – ugyanavval a technológiával.

Az a megtiszteltetés ért, hogy szerepelhetek az érkező SIRIUS c.dokumentumfilmben – és, hogy közvetlenül részt vehetek ebben a kibontakozó történelmi pillanatban.

 

BARÁTSÁGOS LÉNYEK

Most már tudjuk, hogy az orosz lény teljesen barátságos volt – és az életét adta, hogy inspirálja az orosz embereket, és most a világot.

Még HA ellenségesek is LETTEK VOLNA a látogatók – és a jelentős többség nem az – attól még meg kéne kapnunk a technológiát, melyet tőlük sikerült megszerezni.

Ez a technológia szó szerint megmentheti a bolygónkat – és egy igazi űrkorszakba repíthet bennünket.

Ebben nincs semmi vicces. Ez élet-halál kérdése mindenki számára.

 

TARTSUK TISZTELETBEN AZ ÉRTÜNK HOZOTT ÁLDOZATOKAT

Őszintén, mikor látszólag normális emberek támadják ezt az információt, el kell rajta gondolkodni, vajon miért is teszik.

A "nincs rá bizonyíték" egy olyan állítás, melyet több évnyi háttérhatalmi propaganda agymosás hitetett el az emberekkel.

Kérem nem becstelenítsük meg azon bátor és teljesen ártatlan férfiakat és nőket, akik a legdrágább árat fizették a szabadságunkért.

Én inkább arra a 99%-ra koncentrálok közületek, akik szeretetet, támogatást és bátorítást küldötök felém.

Ha ez az információ igaz – és én határozottan úgy hiszem, igen – akkor birtokunkban van a valós, gyakorlati képesség, hogy véget vessünk ennek a globális rémálomnak.

Az igazságért vívott küzdelem sosem könnyű. Szörnyű áldozatokat hoztak eddig.

De meg tudjuk csinálni.

És meg is fogjuk.

Együtt.

 

A KAVA KAVA MOAI SZOBROK TALÁN UGYANAZON LÉNYEKET ÁBRÁZOLJÁK

Az egyik hozzászólás hívta fel figyelmünket a Kava Kava Moai szobrokra, melyről szinkronicitás-szerűen épp akkor, párhuzamosan olvasott az illető, mikor ezt látta.

Ezek az apró emberek látogatták a Húsvét-szigetet – és ott istenekként tisztelték őket.

A szobrok azonos méretűek és formájúak, mint a testek, amiket láttunk – és a rituális táncosok hordták a nyakukban őket, kizárólag szertartások céljából.

„Ősi lények voltak, a bölcsesség birtoklói, a tudás és technológia terjesztői” a Vatikáni múzeum szerint.

Meglepő hasonlóságok vannak a Kava Kava Moai szobrok és az imént fentebb látott lények között.

Nagy valószínűséggel a szobrok kicsit változtak – különösen az arcvonások tekintetében – miután az eredeti lények jöttek, majd távoztak.

A változtatások emberibbé tették az arcukat. Ez valószínűleg jóval azután történhetett, hogy már legendává váltak – és miután már többet nem látták őket.

Azonban a test a pontos alakja – ideértve a kihangsúlyozott bordákat, lapockákat és a görbületet a hátban – szinte azonos.

Még a csontos kitüremkedést is láthatjuk az állkapocs alján, amit egy kis kecskeszakállként értelmeztek újra a kava kava moai szobrokon.

et_autopsy4_1.jpg

kava_kava_moai.jpg

et_body_close.jpg

vatican_kavakava.jpg

http://mv.vatican.va/3_EN/pages/x-Schede/METs/METs_Sala02_01_02_016.html

Moai Kavakava ősi figurája

1924 előtti

faragott fa

Húsvét-sziget (Rapa nui)

cat. 100200

Az ősi mítoszok szerint, ezek a csontvázszerű szobrok a moai kavakavát ábrázolják – akik istenített ősi lények, a bölcsesség birtoklói, a tudás és technológia terjesztői.

A rituális táncokban résztvevő férfiak ezeket nyakukban hordták a nyilvános szertartások során, és mindenkinek büszkén mutogatták őket.

Amikor nem használták, sötét rongyba burkolva otthon tartották.

Az itt mutatott darabot a Római Borgiano Propaganda múzeumnak adták kölcsön az 1925-ös Misszionárius kiállításra, aztán az Etnológiai múzeumnak lett adományozva.

 

A FÖLDÖNKÍVÜLIEK FELFEDÉSE HAMAROSAN ITT VAN

Emlékezzünk valami nagyon fontosra, mielőtt tovább mennénk.

NEM kell megvárnunk, hogy „a kormányzat” elárulja nekünk az igazságot.

Csupán annyit kell csinálnunk, hogy FOGLALKOZZUNK annyira a dologgal, hogy felkutassuk a már rendelkezésre álló bizonyítékokat.

A félelem áll az igazság felfedésének útjában.

 

NEM AKARNAK ÁRTANI NEKÜNK

Határozottan úgy tűnik, hogy az Alyoshenkához hasonló lényeknek – furcsa kinézetük ellenére - nem áll szándékukban ártani nekünk semmilyen formában. (azért a valósághoz hozzátartozik, hogy nem csak barátságos földönkívüliek léteznek/léteztek, az elrablásokhoz és kísérletezésekhez köthető főleg szürke és reptoid fajok egyértelműen nem a pozitív lények táborát népesítik – a szerk.megj.)

Újra meg újra láttak UFO-kat nukleáris rakétakilövő állomások felett – biztosítva minket, nehogy azokkal megsemmisítsük a bolygónkat.

Ez egy egybehangzó jellegzetessége volt a Dr.Greer átal készített Disclosure Project tanúvallomásainak 2001-ben.

Alyoshenka egy jelentős plutónium tározó mellett szállt le Oroszországban.

Ez a lény – és nagy valószínűséggel a dél-amerikai is – foglalkozott velünk annyira, hogy feláldozza értünk az életét.

És minden bizonnyal mérhetetlenül nagy támogatást nyújtottak a Húsvét-sziget embereinek is – nekik adva tudásukat és technológiájukat.

Most – a mi 2012 utáni világunkban – a történet végre eljut a nyugati világba.

Ha abbahagyjuk a színlelést, hogy „nincs rá bizonyíték”, és komolyan átgondoljuk a bizonyítékokat, melyek már rendelkezésünkre állnak, megtörténik az áttörés.

Ideje felnőni. Ideje megtudni az igazságot. Nem vagyunk egyedül.

És ez az ismeret szó szerint megmentheti a Földet.

 

ÚJABB KÉPEKET TALÁLTUNK

Az egyik hozzászóló olvasónk most hívta fel a figyelmünket Dr.Greer földönkívüli holttestének eredeti forrására.

Mint kiderül, ezek a képek SOKKAL élesebbek – és sokkal több részletet mutatnak az arc, és különösen a száj körül, így láthatjuk a nyitott állkapcsot.

chilealien02.jpg

Úgy tűnik a kicsi kényt egy mélyhűtőben tárolták – láthatóak a jégkristályok a lapockákon.

Továbbá látható a koponya hátsó fele még MIELŐTT Dr. Greer műtőcsapata egy hegyes csontfűrésszel eltávolított belőle egy kerek részt szövetminta gyanánt.

chilealien03.jpg

Az is látható, hogy az állkapocs környéke, vékonyságánál fogva bomlásnak indult a fagyási sérülések miatt, és sötét barnává színeződött, mire Dr.Greer csapata vizsgálatnak vetette alá.

Ezeken a képeken minden sokkal jobban látható.

 

OLVASD EL A CIKKET, MELY TÁRGYALTA MINDEZT

Íme egy szemelvény a cikkből, mely tárgyalta ezt a lenyűgöző esetet.

Apró lények a Kozmoszból

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09.htm#9.%20Other%20Small%20Beings

(több más érdekes lény fényképe és leírása is található ezen az oldalon – melyek közül van, amelyik földalatti óriási barlangrendszerekhez és a Belső Földhöz köthető -, azonban ők is elismerik, hogy valószínűleg a fotók és lények némelyike hamisítvány lehet – a szerk.megj.)

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09b.htm

Ezen lény maradványait egy szeméthalomban találták meg La Noria Pozo falujában, Almontében, 100 km-re Iquique-től.

Egy rongyba volt csomagolva egy vörös szalaggal.

Ez egy körülbelül 15 cm magas lény, éles fogakkal, és egy furcsa kidudorodással a koponyán, emellett 9 bordája van.

Az UFO szakértők nem jutottak közös álláspontra, mi is lehet ez, és míg néhányan úgy vélik, egy emberi magzat lehet, mások elvetik ezt az álláspontot, mivel a koponyán nincs vagy nem mutatható ki forradási heg a fejtetőn (fontanela).

Mario Pizarro, az Aion képviselője óvintézkedéseket tett, hogy elkerülje a bizonyíték elvesztését.

Úgy véli, a szemétből származó csontváznak semmi köze sincs a mi fajunk magzatához.

chilealien00.jpg

LEHETSÉGES, HOGY EGY MÉG KISEBB LÉNYT TALÁLTAK CHILÉBEN – VALÓSZÍNŰLEG EGY MÁSIK FAJBÓL

Ugyanez a cikk tárja fel, hogy egy még ennél is kisebb humanoid földönkívüli lényt talált egy fiú Chilében.

Akárcsak Alyoshenka, ez is élt mikor megtalálták – ám hamarosan meghalt, talán a szállítás során elszenvedett sérülések miatt.

Apró lények a Kozmoszból

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09.htm#9.%20Other%20Small%20Beings

Az alábbiakat egy spanyol oldalon, a Anomalia.com-on találtam.

Armando Henríquez Carreño, egy 15 éves fiú a rokonait látogatta Octava környékén, Chilében, és talált egy körülbelül 7,2 centiméter magas kicsi lényt.

Kint szaladgálva talált egy kicsit lényt az út mentén, lenn a fűben. Annyira szokatlan volt, hogy úgy döntött, papírba csomagolja és hazaviszi.

Mikor hazaért, a lény vérezni kezdett. A fiú, mivel nem volt benne biztos, hogy ezt ő okozta-e, nem mondott semmit a szüleinek.

Néhány nap után (kb.nyolc) a lény meghalt. A fiú visszatért Santiagoban található otthonába, majd egy újságíró hallott az esetről, és megjelentette írásban.

Még mindig megy a találgatás, mi is lehetett az.

 

FOTÓGALÉRIA A LEHETSÉGES CHILEI FÖLDÖNKÍVÜLIRŐL

Itt van néhány a legmegdöbbentőbb fotókból a chilei fotógalériából, melynek linkjét feljebb már megosztottuk.

Ez határozottan nem úgy néz ki, mint ami Alyoshenkával azonos faj lenne, de vannak bizonyos hasonlóságok.

Egyáltalán nem volt ellenséges, mivel nem tett semmi olyat, amivel megpróbált volna ártani a fiúnak. (mondjuk ez a méretéből és a rossz egészségügyi állapotából is adódhatott... - a szerk.megj.) Ez a lény ugyancsak az életét adta, hogy elősegítse a földönkívüliek felfedésének előrelépését.

Ebben az esetben az arc formája alapján lehetséges, hogy ez a Madár törzs egyik tagja.

Ezek emberi földönkívüliek, melyek madarakból fejlődtek ki egy másik bolygón, hasonló DNS-mintákat követve – köszönhetően „A forrásmező kutatásai” c.könyvemben (The Source Field Investigations) elmagyarázott tudománynak.

(Kiolvastam ezt a majd' 500 oldalas könyvet, és azt kell mondjam, valóban elképesztő kísérletekről és találmányokról számol be Wilcock, melyeket más írott forrásokból és dokumentációkból szedett össze. Mindet leírni egy külön cikk is kevés lenne, de íme néhány: különböző sugárzások, fények, lézerek, energiamezők segítségével kihalt növényi fajokat élesztettek fel, sokkal termékenyebb és ellenállóbb, gyorsan növő búzát hoztak létre, több millió éves spórákat keltettek életre, csirke által rakott tojásból kacsákat kelttettek ki, körtefát 16 nap alatt almafává változtatták, patkányból félig macskát csináltak, rekord idő alatt gyógyítottak be törött csontokat, növesztettek újra fogakat, tumorokat gyógyítottak, stb. - a szerk.megj.)

Habár megvan a lehetősége, hogy hamisítvány, akkor viszont egy elég jó – és valószínűtlen, hogy ez a fiú, vagy a családja ilyen zűrbe keveredne.

chile_et1.jpg

chile_et2.jpg

chile_et3.jpg

chile_et4.jpg

chile_et5.jpg

AZ APRÓ EMBEREK

Lehetséges, hogy ugyanezen emberek – vagy legalábbis mások, akik kicsit magasabbak – meglátogattak számos másik tradicionális kultúrát is. Bennfentesünk, Daniel passzolta ezt le nekem.

Az "apró emberek" legendái széles körben elterjedtek

http://www.legendsofamerica.com/wy-littlepeople.html

Sok őslakos amerikai törzs - beleértve az Arapaho, Cheyenne, Sziú (Sioux), Crow törzseket - szájhagyománya szól az „apró emberekről”, akik csupán kb.50-90cm magasak.

Néhány törzsben „apró emberevőkként” ismertek (saját meglátásom szerint itt több különböző fajról lehet szó, akik csak méretükben azonosak, de teljesen mások testfelépítésüket, viselkedésüket és szándékukat tekintve – a szerk.megj.), másoknál lelkekként és gyógyítókként tartják őket számon, és egyesek pedig varázslatos, manókhoz és tündérekhez hasonlatos lényeknek hiszik őket.

Mindenesetre a legenda jól ismert volt az indiánok körében országszerte, még jóval azelőtt, hogy az európaiak betették volna ide a lábukat...

1876-ban még egy ősi temetőt fedeztek fel a feljegyzések szerint Coffee Countyban, Tennessee államban.

A jelentések kimutatták, hogy a kb.24300 négyzetméteren elterülő temetőben több ezer törpeszerű ember maradványát találták meg.

 

MÉG EGY ÁTFOGÓ JELENTÉS AZ „APRÓ EMBEREKRŐL” KÖZVETLENÜL EZUTÁN

A szinkronicitás egy igencsak égbekiáltó példája által a következő email, melyet egyből a Danieltől érkezett email után kaptam, egy másik különálló cikkre hivatkozott – ugyanebben a témában.

A „Cherokee apró emberek” valósak, talán a csillagokról származnak – írta: Mary A. Joyce

http://www.skyshipsovercashiers.com/articles.htm#Cherokee

Sosem hallottam még a „Cherokee apró emberekről”, amíg Észak-Karolinába nem költöztem 1998-ban, és elkezdtem barátkozni néhány cherokee indiánnal.

Majd 2000 nyarán megkezdtem saját kutatásomat a témában – és végül meginterjúvoltam tizenegy embert, többnyire 80 év körülieket, akik láttak rá bizonyítékot, hogy az apró emberek valósak.

Ez a kutatás újra eszembe jutott, mikor 2013 januárjában olvastam a „Találkozások a Csillag emberekkel: Amerikai indiánok elmondatlan történetei.”

A könyvet egy amerikai indián írta, Ardy Sixkiller Clarke, aki amerikai indiánokat interjúvolt meg szerte az Egyesült Államokban a Csillag emberekkel való találkozásukkal kapcsolatban.

Az alábbi idézet, mely „Holdembereknek” írta le őket (még egy cherokee név az „apró emberekre”), azt sugallja, hogy eredetileg nem a Földről származnak.

A cherokee indiánok azt állítják, hogy mikor először érkeztek meg az Egyesült Államok dél-keleti részéhez, sok jól-gondozott kertet találtak, csak épp az embereket nem, akik gondoznák azokat.

Végül rájöttek, hogy a egy föld alatt élő embercsoport jött fel kizárólag az éjszakák alatt gondozni a kerteket. Learatták az élelmet, majd levitték azt a földalatti városaikba.

 

A „HOLDEMBEREK”

Ahogy a szemelvény folytatódik, kiderül, hogy bár ezek az lények emberszerűnek néztek ki, nagyon, nagyon mások voltak.

A „Cherokee apró emberek” valósak, talán a csillagokról származnak – írta: Mary A. Joyce

http://www.skyshipsovercashiers.com/articles.htm#Cherokee

Ezek a lények kicsik voltak, kék volt a bőrük, és nagy fekete szemük volt. (az ősi indiai ábrázolásoknál is látni kék bőrű, emberszerű isteneket, pl.Krisnát – a szerk.megj.)

A napsugarak túlságosan ártalmasak voltak nekik, ezért építették a városaikat a föld alá – és csak éjszaka jöttek elő, a Hold fényét használva.

A cherokeek „Holdembereknek” nevezték őket.

Mikor ezt olvastam, eszembe jutott egy részlet a T. Walter Middletonnal készült interjúmból, aki ezt mondta nekem:

Véleményem szerint két különböző fajta „apró ember” létezett. Amelyekről én beszéltem, jobban hasonlítottak a cherokeekra. Szemmel láthatóan fekete hajúak, sötét szeműek, és sötét bőrűek voltak.

A másik apró emberek máshonnan jöttek, mivel vöröses arcszőrzetük volt, és sandítottak a szemeikkel, mintha bántaná a nap azokat ...

Lehet, hogy hamarosan el kell fogadnunk globális szinten, hogy az emberi földönkívüliek mindenféle méretben előfordulnak – beleértve az alig 15 centiseket. (A másik végletről, azaz óriásokról is lehet olvasni, illetve fotókat találni azok állítólagos kiásott csontvázairól. Dél-amerikai sámánok őseik tudását és történelmét apáról-fiúra átadva tudják, hogy léteztek óriások ezelőtt jó pár ezer évvel – szerk.megj.)

Néhányuk talán megvédené önmagát, ha túl közel kerülnénk – de azok a fajok, amelyeket Oroszországban, Dél-Amerikában, és a Húsvét-szigeten láttunk, minden bizonnyal barátságosak.

 

ALYOSHENKÁT LEHET, HOGY MEGÖLTÉK

Alyoshenka története egyre érdekesebbé kezd válni a dolgok előrehaladtával. A Pravda szerint úgy tűnik, elképzelhető, hogy megölték.

Ez a cikk sokkal tartalmasabb, mint amennyit én most idézek belőle – ezért ajánlom, olvassátok el az egészet.

2007.április 5. : Rejtélyes, törpeszerű földönkívülit öltek meg brutálisan Oroszország távoli falujában

http://english.pravda.ru/science/mysteries/05-04-2007/89132-russian_alien-0/

Az “Alionshenka, a földönkívüli” esetét tanulmányozó kutatók egy elképesztő következtetésre jutottak: a rejtélyes lény nem megfázástól halt meg, mint korábban gondolták.

Úgy hiszik, az állítólagos földönkívülit megölték.

„Nem természetes okok miatt halt meg,” mondta Vadim Chernobrov, Kosmopoisk nyilvános kutatóközpontjának egyik koordinátora. “Kiderítettük, hogy a koponyáján törés volt.” tette hozzá Chernobrov.

Stanislav Samoshkin egy morbid anatómus, aki boncolást végzett a törpe testén a helyi kórházban. Ő volt az első, aki azt állította, hogy nem emberi lényről van szó.

“Az emberi koponya hat csontból áll. Annak a lénynek a koponyája négy csontból állt,” mondta Samoshkin.

kishtim14.jpg

chilealien01b.jpg

Orosz és más külföldi tudósok már 11 éve próbálják megfejteni az „uráli földönkívüli” rejtélyét. A történet olyan, mint egy kibontakozó detektív regény.

A törpe testét állítólag ellopták. Az ügy kulcsszemtanúja, egy idős hölgy, aki a törpét “Alioshenkának” nevezte el, hirtelen meghalt.

(...)

Alioshenka holtteste eltűnt. A kutató, akit megbíztak az üggyel, állítólag átadta a testet néhány idegen alaknak, akik távoztak vele.

“UFO-szakértőként mutatkoztak be. Biztos voltam benne, hogy igazi tudósok, sosem merült fel bennem, hogy csalók lennének,” mondta Vladimir Bendlin.

Az idős hölgy 1999 augusztusában halt meg cserbenhagyásos gázolásban. Néhány nappal azelőtt ütötte el egy autó, hogy egy csapat kutató érkezett volna hozzá Moszkvából. A kutatók felhívták a rokonait nem sokkal a baleset bekövetkezése előtt. Mark Milkhiker akadémikus arra készült, hogy hipnózis alá helyezi Prosvirinát (valószínűleg regresszív hipnózisról van szó – szerk.megj), ami egy olyan módszer, melynek segítségével a páciens tudatalattijában elzárt információkat lehet a felszínre hozni.

Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.

2013.03.05. 20:17 Benedictus89

 

Földönkívüliek felfedése:

Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában

1/2.

 

írta: David Wilcock

eredetileg megjelent: 2013.febr.1

fordította: Benedictus

 

et_xray.jpg

Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából, mely a közelgő SIRIUS c.dokumentumfilmben szerepel, szinte azonos egy másik mumifikált testtel, melyet 1996-ban találtak meg Oroszországban.

Mindkét lény egy tojás alakú légi járműből lépett ki. Az oroszországi lény velünk élt a Földön legalább három hétig – és teljesen barátságos volt.

Nézd meg magad a döbbenetes összehasonlító fotókat!

 

EZ MEGÉRT EGY TELJESEN ÚJ CIKKET

(...)

Tegnap reggel írtam egy frissítést az előző cikkemhez (Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! - http://2012felemelkedes.blog.hu/2013/02/27/uj_3_oras_orosz_dokumentumfilm_kurtoli_szet_a_penzugyi_zsarnoksagot_1 – a szerk.megj.), ami egy teljesen ép földönkívüli holttestről szólt – melyet Dél-Amerikában találtak.

A SIRIUS c.dokumentumfilm díjnyertes rendezője, Amardeep Kaleka, elvesztette apját egy tragikus tömeglövöldözésben egy sikh templomban.

Mindez kilenc nappal azután történt, hogy Dr. Steven Greer bejelentette, hogy egy valódi földönkívüli holttestet fognak bemutatni SIRIUS c.dokumentumfilmben.

 

24 ÓRÁVAL KÉSŐBB OROSZORSZÁG A KIRAKÓS EGY MÁSIK JELENTŐS DARABJÁVAL ÁLL ELŐ

24 órával az utolsó frissítésünk után orosz olvasók jelezték, hogy egy szinte azonos holttestre bukkantak 1996-ban – az Urál-hegységben.

A hasonlóságok a két holttest közt döbbenetesek – ahogy te is most először látni fogod.

Jelenleg nem tudjuk, hogy az orosz holttestet hol őrzik.

Annak érdekében, hogy összeálljon a történet, megismétlek pár dolgot a tegnap reggeli frissítésből.

A SIRIUS NEM „CSUPÁN MÉG EGY FÖLDÖNKÍVÜLI ÉLETET FELFEDŐ DOKUMENTUMFILM” LESZ

A SIRIUS „csupán még egy földönkívülieket felfedő dokumentumfilm” lesz magas rangú bennfentesekkel – olyan, amit már rengetegszer láttunk?

Nem egészen.

Mi van, ha Kaleka filmje egy sértetlenül megőrzött példányát készül bemutatni egy földönkívüli humanoid fajnak?

[Vagy, mint ahogy kiderül, a második példányát....kétségtelenül ugyanazon fajnak.]

et_xray.jpg

EZT GREER KILENC NAPPAL A LÖVÖLDÖZÉS ELŐTT JELENTETTE BE A BLOGJÁN

2012.július 28-án – két nappal azután, hogy India csalással vádolta a Nielsent egy több milliárd dolláros perben – Dr. Steven Greer az alábbi sürgős üzenetet tette ki a blogjára.

Amardeep Kaleka apját megölték a Sikh templomnál történt lövöldözés során – kilenc nappal azután, hogy ő és Dr. Greer nyilvánosság elé állt evvel az üzenettel, és figyelmeztetett, hogy ez veszélybe sodorhatja őket.

Menet közben kivágtunk képkockákat magából a SIRIUS előzeteséből.

A fenti röntgen talán olyasmire hasonlít, amivel sose szeretnél találkozni, ám ez a fajta ember a legapróbb a Földet látogatók közül – ahogy kiderül.

A legutóbbi SIRIUS előzetes feltárja, hogy a rejtélyes tetemet Dél-Amerikában, az Atacama-sivatagban találták – és a film megjelenését 2013 tavaszára teszik.(az előzeteshez készült magyar felirat! - https://www.youtube.com/watch?v=u4Fp7gLZ-KY – a szerk.megj.)

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

,,FONTOS HÍREK:SÜRGŐS

Meg van rá az esély, hogy a SIRIUS c.filmbe bele tudjuk tenni a tudományos tesztelését egy elképzelhetően földönkívüli, elhunyt biológiai entitásnak, melyet sikerült megszerezni.

Ez a földönkívüli biológiai entitás (FBE) egy szövetkezeti intézet birtokában van, mely további tudományos vizsgálatoknak kívánja alávetni az elképzelhetően földönkívüli lényt.

Jelenleg nem áll módunkban felfedni a lény hollétét – sem a személy vagy személyek nevét, akiknek birtokában van.”

 

MEGLÁTOGATTÁK ÉS MEGVIZSGÁLTÁK A HOLTTESTET

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

„Dr. Jan Bravo – aki egy STAR Igazgatósági tag és sürgősségi orvos társam (Dr.Steven Greer eredeti szakmája sürgősségi orvos – a szerk.megj.) - és én valóban meglátogattuk a csoportot, mely birtokában van ennek a FBE-nek - és személyesen, professzionálisan megvizsgáltuk a lényt.

et_autopsy4.jpg

Valóban egy igazi holttest, és minden kétséget kizáróan nem műanyag vagy ember alkotta.

Van egy feje, két karja, és két lába – és emberszerű (humanoid).

Láttuk és megvizsgáltuk a lényről készült röntgenfelvételeket.

Anatómiája azonban nem homo sapiens (modern ember), sem nem más ismert hominid (elődje az embernek).

 

MEGLEHETŐSEN DRÁGA AZ ALAPOS VIZSGÁLAT

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

Mint ahogy gondolhatnánk, a biztonsági és a tudományos intézkedések ezen potenciálisan robbanékony és világot-rengető bizonyíték további tesztelései körül szédítőek.

Azonban úgy érezzük, minél gyorsabban, ám óvatosan folytatnunk kell.

et_body_close.jpg

A megfelelő MRI-tesztelésnek, a teljes és diszpozitív törvényszéki-szintű DNS-tesztelésnek, és a szénizotópos kormeghatározásnak más izotópokkal jelentősek a költségei – és jelenleg nincs finanszírozva.

Ki kell zárnunk más hominidokat, bizarr genetikai rendellenességeket és hasonlóakat.

et_body_4.jpg

De a legvalószínűbb az, hogy ez egy valós biológiai példány – és lehet – nagyon is az, aminek látszik.

 

A LEGKIVÁLÓBB TUDÓSOK ÉS DNS LABOROK IS BEVONÁSRA KERÜLNEK

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

Ha további anyagi hozzájárulásokkal tudod támogatni a SIRIUS kampányát, megpróbáljuk elvégezni ezt a tudományos vizsgálatot – bármilyen ijesztő is legyen az.

Jelenleg utána kell járnunk, mi mennyi költséggel jár, de minden bizonnyal több tízezer dollárról lesz szó – vagy többről.

et_body_wide.jpg

Dr. Bravo, jómagam, és Dr. Ted Loder, a New Hampshire-i Egyetem nyugalmazott professzora fogjuk elvégezni a vizsgálatokat és teszteléseket, további más tudósokkal együtt, akik szeretnének inkognitóban maradni.

Egy profi DNS labort fogunk igénybe venni a megfelelő DNS kiértékeléshez.

Az egyetlen ok, amiért erről az érzékeny témáról beszélek most az, hogy annak érdekében, hogy a lehetséges földönkívüli testet rendesen kivizsgálhassuk és bemutathassuk a SIRIUS c.dokumentumfilmben – azonnal kell cselekednünk.

[Megjegyzés: Greer remélte, hogy a film elkészül 2012 decemberére. Jelenleg a várható megjelenés dátuma 2013 tavasza.]

Ennél, valamint a film többi részének finanszírozásánál szükségünk lesz a segítségedre. És pénzzel nem megfizethető az a biztonság és biztosítás, melyet több millió a munkánkról tudó ember nyújt számunkra.

 

TÖBB MILLIÓ EMBERNEK KELL ERRŐL TUDNIA - A BIZTONSÁGUNK ÉRDEKÉBEN

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

A sötétben tevékenykedő projektek nem szerették volna, hogy előrehaladjunk, mint ahogy anno 2001-ben a DisclosureProject.org esetében is ugyanezt szerették volna. (az ebből készült roppant értékes, katonák beszámolóinak interjúiból összeállított dokumentumfilm angolul megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk – ebben a filmben magyarázza el az egyik atomkilövő silónál dolgozó volt katona, hogy saját szemükkel látták a figyelőkamerák felvételein, amint egy UFO a repülő kísérleti atomrakétát több fénysugárral meglövi, majd eltűnik, a rakéta pedig deaktiválódik és zuhanni kezd – a felvétel ezen jelenetét az orra előtt kobozták el: https://www.youtube.com/watch?v=o7CPLQvd5Rk - a szerk.megj.)

De megtettük.

et_autopsy3.jpg

És azért vagyunk most itt, és ezért tudjuk elmondani, mi történt – mivel több milliónyi ember tudta mivel foglalatoskodunk, jóval a történelmi pillanat előtt.

Ti - a közvélemény – vagytok a pajzsunk. Ti vagytok a védelmezőink, a gondviseléssel egyetemben.

et_body_3.jpg

Habár a tesztelés titokban fog zajlani, teljes diszkréció mellett az eredmények közzétételéig – a tényről, hogy utánajárunk ennek a bizonyítéknak, több millió embernek kell tudnia a védelmünk érdekében.

Mondd el mindenkinek, akit ismersz – most. (Az én személyes filozófiám az – ez lehet helyes, lehet helytelen -, hogy csak azoknak adok tovább ilyen jellegű híreket, akikről tudom, érdekli őket, vagy legalább nyitottak rá. Vagy óvatosan építem fel a dolgot. Senkire nem erőltetem rá, és nem dörgölöm az orra alá. Az többet árt, mint használ. Akit nem érdekel, vagy elméjének szűk dimenzióiban tabu az ilyen jellegű téma, csak agresszívan és elutasítóan, vagy gúnyolódva fog reagálni, és megértés – vagy legalább „pislákolás” - helyett konfliktus születik, ott mellőzöm. Úgy gondolom oka van annak, hogy egyeseket saját belső hangjuk odavonzza ilyen információkhoz, másokat pedig nem. - a szerk.megj.)

A legrosszabb eset az, hogy ez a lény nem az, aminek látszik. De ha igen: Te jó Isten!

(....)

 

TOVÁBBI INFÓK A MEGŐRZÖTT LÉNYRŐL GREER BLOGJÁRÓL

További érdekes információk is szerepelnek Greer blogján a megszerzett földönkívüli holttesttel kapcsolatban – ahogy az alábbi szemelvényekben olvashatjuk.

Lenyűgöző új eredmények a lehetséges földönkívüli lény testéről

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=259

Megjelent: 2012.október 18. , írta: Dr.Greer

Több hétnyi utazás után visszatértünk, hogy jelentsük, bámulatos eredményeket sikerült elérnünk a kicsi lehetséges földönkívüli lény testének kutatása során, ahogy azt egy korábbi bejegyzésemben írtam.

Dr. Bravo, Emery Smith és én elutaztunk az országba, mely most otthont ad a kicsi, lehetséges földönkívüli testnek – és sikerült mélyreható röntgen- és CT-felvételeket szereznünk az egész testről.

Valamint sikerült steril, műtői körülmények alatt DNS-mintát vennünk. Ezek a DNS-minták jelenleg vizsgálat alatt vannak a világ egyik legkiválóbb genetikai szakértője által.

A röntgen és CT-vizsgálat egy sértetlen, valódi biológiai humanoid organizmust mutat – minden további kérdés nélkül.

Megdöbbentő 3D-s képeket sikerült készíteni a testről a részletes CT-vizsgálat alapján, valamint láthattuk a belső szerveket, úgy mint a tüdőt, és amit saját meglátásom szerint elég valószínű, egy szív struktúrát.

Ezeket a felvételeket épp most vizsgálta meg a világ egyik legkiválóbb szakértője a csontváz abnormalitások, fejlődési rendellenességek és magzati csontszindrómák területén.

Azt állította, hogy ez a lény nem hasonlít semmi olyan csontszerkezethez, mely embereknél előfordul.

Azt is megtudtuk, hogy ez nem egy ősi hominid, és bár humanoid, nem éppen ember.

Mind ez a szakértő, mind a radiológus, aki a röntgen és CT-felvételek részlegének vezetője, azt állította, hogy a csontsűrűség eleve kizárja, hogy a lény egy 20-22 hetes elvetélt emberi magzat lenne.

Egyszerűen túl sok kálcium található a lény csontjában, hogy egy ilyen korú magzat legyen.

Mindkét doktor úgy gondolja, a lény már születés-utáni volt a halál beálltakor (vagyis valamennyi ideig a méhen kívül élt, ha egyáltalán volt köze bármilyen méhhez...).

A DNS-vizsgálatok procedúrái összetettek és időigényesek.

Szó szerint a lehető legkorszerűbb Földön létező technológiát fogjuk bevetni a vizsgálat során.

A szakértők csapata kétség kívül a lehető megképzettebb és legprofibb csapat, amelyet össze lehetett hozni.

A DNS-vizsgálatok kb.2 hónapot fognak igénybe venni – de valószínűleg többet.

Reméljük, hogy szolgálhatunk pár eredménnyel, és a részletes CT- és röntgenképekkel a SIRIUS c.filmben.

 

TOVÁBBI INFÓK AZ INTÉZMÉNYRŐL, MELY A LÉNYT RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁTOTTA

Mivel ez egy olyan sztori, ami valószínűleg sokkal, de sokkal nagyobb port fog kavarni, jó ha átvesszük a tényeket – beleértve ezt az írást Greer oldalának adminisztrátorától.

2012.dec.19 :

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=276

Évekkel ezelőtt Dr. Greer találkozott az apró lényt birtokló intézmény igazgatóival.

Hosszasan és részletesen mesélték arról, hogyan találták meg az Atacama-sivatagban Dél-Amerikában, és hogy a helyiek a megtalálási hely közelében ezekről a lényekről beszéltek – és az ő tojás alakú hajóikról.

Dr. Greer ezt az információt Jonathan Weygandt vallomásával összefűzte, aki haditengerészként abban a térségben tartózkodott egy lezuhant, tojás alakú földönkívüli hajó becsapódási helyénél.

Mind a interjú filmje Weygandttal, mind vallomásának átirata a filmkészítők rendelkezésére lett bocsátva.

Weygandt vallomása lenyűgöző, nem csak azért, mert közvetlen a hajó mellett tartózkodott, mely „formáját tekintve valami tojás és könnycsepp közötti”, „dinamikus” és „nagyon organikus” - de úgy érezte, a hajó utasai próbáltak kommunikálni vele.

Rendkívüli! Főleg egy haditengerésztől!

(Vallomását itt olvashatod a filmbeli interjúk átiratából készült könyvben: http://www.bahaistudies.net/asma/Disclosure-Military-and-Government.pdf .)

DÖBBENETESEN HASONLÓ HOLTTESTET TALÁLTAK OROSZORSZÁGBAN

A fentiek publikálását követő napon megtudtuk, hogy egy döbbenetesen hasonló, teljesen sértetlen földönkívüli holttest tűnt fel Oroszországban 1996-ban.

russian_et_measure.jpg

russian_et_head_back.jpg

russian_et_head_side.jpg

A történetet nyilvánosságra hozták az orosz embereknek 1996-ban.

russian_et1.jpg

Ebben az esetben a lény kétségtelenül csukott szájjal halt meg, nem úgy, mint a SIRIUS dokumentumfilmben megjelenő példánynál, ahol az állkapcsok nyitva maradtak.

et_body_4.jpg

AZ OROSZ HOLTTESTNÉL A SZEMEK MUMIFIKÁLÓDTAK A SZEMGÖDÖRBEN

A szemek ugyancsak mumifikálódtak az orosz holttestnél – nem úgy, mint a dél-amerikai példánynál, ahol a szemüregek üresen maradtak.

russian_et_head_front.jpg

russian_et_head_front1.jpg

russian_et_head_front2.jpg

et_head_front1.jpg

FEHÉRES LERAKÓDÁS A SZÁJ KÖRÜL

Továbbá az orosz holttest esetében fehéres lerakódás található a száj körül, nem úgy, mint a dél-amerikai példánynál.

Ellentétben a dél-amerikai lénnyel, mely úgy halt meg, hogy a karjai a teste mellett voltak és a szája nyitva maradt, ez a lény keresztbe tett karokkal és zárt szájjal halt meg.

Ez kissé szögletesebbé teszi az arcát a dél-amerikai példányénál.

russian_et3.jpg

et_body_close.jpg

Azonban megfigyelhető, hogy a félig kerek koponya mélyedések a homlok mindkét oldalán alapvetően azonosak a két holttestnél – akárcsak a hegyes fejtető.

russian_et_head_front2_1.jpg

 

MÉG A LAPOCKACSONTOK IS EGYFORMÁK

Ha hátulról nézzük az orosz holttestet, szinte azonosak a lapockacsontok a dél-amerikai holttesttel.

russian_et_back.jpg

et_autopsy4_1.jpg

 

A TESTEK ALAKJA ÉS FORMÁJA SZINTE AZONOS

Az orosz tetem egy kicsit magasabb – de maximum két inch-csel (=kb.5cm – a szerk.megj.).

Ez talán annak tudható be, hogy az orosz holttest felnőtt példány, míg a dél-amerikai egyed fiatal serdülőkorú lehet.

Ezt – és a száj nyitott vagy csukott állapotát, valamint a szemek annak üregében találhatóságát – leszámítva közel azonosak.

russian_et_spin.jpg

russian_et4.jpg

russian_et_reverse.jpg

et_body_close.jpg

russian_et_measure_back.jpg

et_body_3.jpg

NÉZD MEG MAGAD A VIDEÓT

Íme az 1996-os orosz videó, melyből ezek a képek származnak.

Sajnos az egész dialógus orosz, de a képek beszédesek.

 

MINDKÉT LÉNY EGY TOJÁS ALAKÚ HAJÓBÓL LÉPETT KI

Az eset még érdekesebbé válik, mikor kiderül, hogy mindkét lényt egy tojás alakú hajóból látták kiszállni, amikor még életben voltak.

Ez az erről készült orosz dokumentumfilmekből – melyek közül néhány a REN-TV-n volt - és Dr. Greer fentebb található frissítéséből derül ki.

És nem ez a legfurcsább rész.

 

AZ ELEJÉN MÉG ÉLT A LÉNY

Az orosz holttest nem volt mindig halott.

Az elején még életben volt.

Kint találták meg – egy idős hölgy a Kyshtym-régióban, az Urál hegység déli részénél.

A lény egy tojás alakú hajóból lépett ki – akárcsak a másik lény Dél-Amerikában.

Még nem tiszta, hogy a lényt miért hagyták hátra a hajója nélkül – akárcsak a dél-amerikai holttest esetében.

Mivel a dél-amerikai lénnyel kapcsolatos részletek még nem kerültek nyilvánosságra, talán hasonló lehet a történet.

A dél-amerikai lény is talán élve jelent meg, és a egy ideig a helyi emberekkel élt halála bekövetkeztéig.

Kyshtym egy jelentős központ volt a Szovjetunió plutónium termelésében.

A földönkívüliek gyakran érdekeltek abban, hogy megóvjanak bennünket egy váratlan nukleáris katasztrófától.

(Személyes feltevésem szerint – számos UFO-kontakt történetének elolvasása után – inkább az emberhez nagyon hasonló, már-már azonos kinézetű fajok érdekeltek a földi emberek megóvásában, pl.plejádiak, andromédaiak, szíriusziak. A többi furcsább faj inkább tanulmányozni jön ide, vagy más érdekeltsége van. Clifford Stone {akivel a fentebb említett Dr.Steven Greer is készített interjút} sok éven át dolgozott olyan csapatban az amerikai hadseregen belül, melynek az volt a feladata, hogy a lezuhant UFO-roncsokat és idegen fajokat vizsgálja. Állítása szerint 1969 és 1989 közti szolgálata alatt többször látott egy katonai könyvet - mely szerinte nem lehetett hamisítvány, mert belső katonai használatra, afféle „tréning anyagként” szolgált” számukra a hatékonyabb munka érdekében, így értelmetlen lett volna hamisítani – mely 57 különböző fajról írt, bemutatva azok fizikai megjelenését, viselkedésüket, potenciális szándékukat, előfordulási helyüket, stb. A lista megtekinthető angolul itt: http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_races00.htm {3 részre tagolva ABC-sorrendben} Nem tudom, a lista ezen katonai könyv másolatából készült, vagy emlékezetből írta-e le. Elképzelhető, hogy 1989 óta az eredeti lista további sok fajjal bővült – a szerk.megj.)

 

A LÉNY LEGALÁBB HÁROM HÉTIG ÉLT AZ IDŐS HÖLGGYEL

Az idős orosz hölgy konkrétan élve elhozta a lényt a lakásába, Kyshtym városába.

A lény vele élt legalább három hétig – de kétségtelenül nem volt képes életben maradni a mi környezetünkben hosszú ideig.

et_drawing_side.jpg

Legalább három másik ember látta a lényt amíg életben volt a hölgy otthonában – és ők is szerepelnek a videóinterjúkban.

Az entitást általában Kyshtym törpének vagy Alyoshenkának nevezik – mely nevet a hölgy adta neki.

kishtimdrawing04.jpg

Alyoshenka halála után az esetet széleskörűen tárgyalták különböző orosz napilapok és TV csatornák.

Itt egy részlet az egyik REN-TV dokumentumfilmből, mely tárgyalta a témát.

 

Aztán két japán TV társaság az 1990-es évek végén készített dokumentumfilmet az esetről. Jelenleg próbáljuk megtalálni ezeket a videókat online.

Jelenleg úgy néz ki, nincs angol nyelvű videó a lényről.  

 

(folyt.köv....)

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2.

2013.03.01. 17:20 Benedictus89

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot!

2. / 2.

Írta: David Wilcock

megjelenése: 2013.január 30.

fordította: Benedictus

 

...INDIA ELŐLÉP

Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is, melyet First Postnak hívnak, megjelentette a kutatást.

http://www.firstpost.com/topic/organization/federal-reserve-the-dragon-family-lawsuit-neil-keenan-1-trillion-dollar--video-RLnaibPcUsY-42919-1.html

firstpost_tyranny.jpg

TELJESEN JOGOSAN DÜHÖDÖTT FEL INDIA

Úgy látszik, épp itt a megfelelő időpont, hogy felfedjünk egy másik kellemetlen történetet.

Megértem, hogy ez a következő rész talán annyira lesújtónak tűnhet, hogy nehézséget okoz egyáltalán végigolvasni.

A tétek ebben a csatában nagyon-nagyon magasak. A megtett intézkedések és lépések oly mértékben vérlázítóak, hogy már hihetetlennek tűnik – akár nevetségesnek.

Még egyszer fel szeretném hívni a figyelmet, hogy NEM akarjuk félelmeinkkel a háttérhatalmat szolgálni.

De nem is fogjuk homokba dugni a fejünket és úgy tenni, mintha az egész csak „összeesküvés elmélet” lenne, és nem jelentene semmit.

Ehelyett lerántjuk a leplet a háttérhatalomról – mégpedig az igazsággal.

Habár a fenti link azt mondja, „Mi itt Indiában teljes biztonságban vagyunk boldogan”, Indiának minden joga megvan, hogy dühös legyen a Federal Reserve-re.

2012.július 26-án kezdődött – amikor India legrégebbi és legnagyobb TV csatornája „jogi bombát dobott” a háttérhatalomra.

 

A MÉDIA KOMPLEXUM MEGTÁMADÁSA – A MANIPULÁLT NIELSEN-STATISZTIKÁKKAL

A semmiből megjelenve India úttörő pert indított a Nielsen Ratings ellen – a TV-műsorok nézettségi adatainak manipulálásával vádolva őket.

A keresetet New York Állam Legfelső Bíróságánál nyújtotta be a New Delhi Television, LTD. a Nielsen konglomerátus ellen.

A világ legnagyobb média vállalatai, beleértve a Nielsent, erőteljes irányítás alatt vannak a FED által.

2012.július 26: Link a terjedelmes bírósági dokumentumhoz

http://www.scribd.com/doc/101553571/Nielsen

NYILVÁNOSSÁGRA KERÜL A HÍR

Ez az történet csak négy nappal később – 2012.július 30-án - került be a hírekbe a The Hollywood Reporter oldalán.

Július 30: India legnagyobb csatornája több milliárdra pereli a Nielsent nézettségi adatok manipulálása miatt. (a nézettségi adatok manipulálása azért nagy dolog, mert ez határozza meg, hogy a TV csatorna mennyi reklámmegrendelést kap és azért mennyit fizetnek neki, vagyis bevételei és fennmaradása múlik rajta - a szerk.megj.)

http://www.hollywoodreporter.com/thr-esq/nielsen-sued-billions-manipulated-ratings-355829

New Delhi Television Limited, India legrégebbi és legnagyobb hírcsatornája jogi bombát dobott a The Nielsen Co.-ra.

Az előző héten New Yorkban benyújtott 194 oldalas keresetben a New Delhi Television avval vádolja a Nielsent, hogy az megsértette a Külföldi Korrupt Praktikák törvényét (Foreign Corrupt Practices Act) azáltal, hogy a nézettségi adatokat olyan csatornák javára módosította, melyek hajlandóak voltak kenőpénzt adni a cég képviselőinek.

A New Delhi TV szerint a nézettségi adatok durva manipulálása már nyolc éve zajlik.

Mikor még ez év elején átnyújtották a bizonyítékokat, a Nielsen legfelső vezetői ígéretet tettek, hogy változtatnak a helyzeten. Azonban az indiai híradó óriás szerint ezek az ígéretek hamisak voltak.

Most az indiai társaság több milliárd dollárnyi kártérítést követel a Nielsentől, szándékában áll megbüntetni annak legfelső vezetőit, és követeli, hogy a Nielsent tiltsák ki az országból.

 

AZ ÁLLÍTÁSOK NAGYON KOMOLYAK LEHETNEK

Ahogy a szemelvényben tovább olvasva látható, kiderül, hogy a per „igen komoly” lehet – és megvan az esélye, hogy az egész kártyavárat ledönti.

Július 30. : India legnagyobb TV csatornája több milliárd dollárra pereli a Nielsent a nézettségi adatok manipulációja miatt

http://www.hollywoodreporter.com/thr-esq/nielsen-sued-billions-manipulated-ratings-355829

A kereset csupán állításokat tartalmaz a több, mint 100 országban jelen lévő, nagy tiszteletnek örvendő, évi több, mint 5 milliárd dollár bevételt termelő nézettségkutató vállalat ellen, mely már 1923 óta működik.

De ha bizonyítani sikerül ezen állításokat, akkor igen komoly hatásuk lehet. Egy Nielsen szóvivő azt nyilatkozta, hogy a vállalatnak „régóta az az elve, hogy nem kommentál eldöntetlen jogi kérdéseket”....

A Nielsen, mely korábban a The Hollywood Reporter tulajdonosa volt, jelen leírás szerint egy „szponzorok” által birtokolt vállalat – olyan magánvállalatok kezében, mint pl.KKR, The Blackstone Group, The [Bush-birtokolta] Carlyle Group, Thomas H. Lee Partners, Alpinvest Partners, Hellman & Friedman és Centerview Partners....

Az NDTV most jelentős kártérítést követel: legalább 810 millió dollárt csalásért, legalább 580 millió dollárt hanyagságért, és további több száz milliót egy sor más okból, ide értve kárt okozó beavatkozást és hűtlen kezelést.

A felperes még utánamegy a Nielsen legfelső vezetőinek, pl.Calhounnak is a Holland Vállalatirányítási törvénykönyv (Dutch Corporate Governance Code) megszegése miatt (a Nielsen székhelye Hollandia) ….

Ha ez nem lenne elég, a vádló (mely a következő oldalon olvasható) állítja, hasonlóan káros tevékenység folyik máshol is - Floridában, Törökországban, és a Fülöp-szigeteken.

TALÁLD KI MI TÖRTÉNIK CSUPÁN NÉGY NAPPAL A MEGLEPETÉS-KERESET BENYÚJTÁSA UTÁN

Ugyanazon a napon, ahogy a Hollywood Reporter tárgyalta ezt az eget-rengető pert, Indiát elérte az első bénító tragédia a sok közül.

Négy nap nem is olyan rossz reagálási idő - egy nemzet energia hálózatának megsemmisítésénél.

A háttérhatalom megérdemel egy kis hátba veregetést.

Ha ez valóban szándékos volt, és ennyire rövid reagálási idő alatt sikerült összehozniuk, ezek a srácok tudnak valamit.

De nem elég jól.

Július 30. : India elektromos hálózata összeomlik, 370 millió embert érintve

http://bigstory.ap.org/article/major-power-outage-hits-northern-indian-cities

Míg a nyári áram-kimaradás kiterjedtségében egyedi volt – 370 millió embert érintett, mely több, mint az Egyesült Államok és Kanada lakossága együttesen – hatásában enyhítő körülményként közrejátszott, hogy az indiaiak hozzászoktak már a mindennapos változó idejű áram-kimaradáshoz.

A kórházak és üzletek rendelkeznek tartalék generátorokkal, amelyek gond nélkül bekapcsolnak áram-kimaradás idején, és az előkelőbb otthonok rá vannak kötve teherautók akkumulátoraiból álló tartalék rendszerekre.

HÁT PERSZE, HOGY NINCS ÖSSZEFÜGGÉS, UGYE?

Aztán a rákövetkező napon, egy másik incidens további 670 millió embert hagyott áram nélkül Indiában.

Csupán két nap alatt, két ránézésre egymáshoz nem kapcsolódó incidens során India 1,2 milliárdos lakosságának FELE áram nélkül maradt.

Tényleg annyira nehéz tönkretenni egy elektromos hálózatot – ha hajlandó és képes vagy mocskos módszerekkel játszani?

India csapásai még nem értek véget, mint látni fogjuk.

2012.július 31. : India második elsötétülése 670 millió főt hagy áram nélkül

http://www.reuters.com/article/2012/07/31/uk-india-blackout-idUSLNE86U01G20120731

(Reuters) – Az elektromos hálózatok, melyek India 1,2 milliárd lakosának felét árammal látják el, kedden összeomlottak, csapdába ejtve szénbányászokat, állásra kényszerítve a vonatok utasait, és sötétségbe taszítva a kórházakat a második jelentős elsötétülés napjai alatt.

A Kína közelében található Assamtól kezdve egészen a Himalájáig és Rajasthan észak-keleti sivatagjáig, az áram-kimaradás az elmúlt évtized legrosszabbika volt Indiában, és zavarba hozta a kormányzatot, mely nem volt képes elég energia kapacitást előteremteni, hogy kielégítse a hirtelen megnőtt igényt.

"Még mielőtt sikerült volna rájönnünk a tegnapi hiba okára, ma még több hálózati összeomlás történt” mondta R. N. Nayak, az állami tulajdonban lévő Power Grid Corporation elnöke.

AZTÁN JÖTTEK A TÁMADÓ MEGJEGYZÉSEK...

Ezt az incidenst azonnal követte egy magas-szintű támadás – mégpedig nem mástól, mint a Deutsche Bank vezető közgazdászától és a CNBC-től.

Ez a cikk nyíltan gúnyolja Indiát az elektronikus hálózat összeomlásáért – és ezt párhuzamba állítja az ország azon „magas ambícióinak” elvesztésével, hogy szembeszálljon a háttérhatalommal:

2012.aug.1 : Egy “nagyhatalom”, mely nem volt képes égve hagyni a villanyt [támadó írás]

http://www.cnbc.com/id/48434222

Taimur Baig, vezető közgazdász a Deutsche Banknál azt nyilatkozta a CNBC-nek e hónapban korábban: “az [indiai kormányzat] szónoklatát konkrét gyors intézkedéseknek kell követnie, mivel a befektetők nem valószínű, hogy a döntéshozóknak hosszú működést szavatolnak bizalmatlanság esetén.”

Ezen sürgős reformok nélkül India lehet, hogy kénytelen lesz lemondania magas nagyhatalmi ambícióiról.

 

KÉPEK AZ ÁRAM-KIMARADÁSRÓL...

Ha nem sikerülne elképzelni egy ilyen súlyosságú helyzetet, a CNBC fényképekkel is bemutatja, hogy festett:

Aug.1: Képek India áram-kimaradásáról

http://www.cnbc.com/id/48433487

SÚLYOS ÁRADÁS INDIÁBAN – NÉGY NAPPAL KÉSŐBB

Aztán míg India nagy része továbbra is a teljes sötétségtől szenvedett, egy hirtelen áradás legalább 2000 embert sújtott.

A Bhagirathi-folyó kiáradt – az áradást a hirtelen jött időjárási viszontagságokra fogták.

Az incidens lehet, hogy összefügg az áram-kimaradással és a perrel, lehet, hogy nem – de érdemes felhívni rá a figyelmet.

Aug.4 : Indiai áradások több ezer embert súlytanak

http://www.guardian.co.uk/world/video/2012/aug/04/indian-flash-floods-uttarakhand-video

Legalább 2000 embert érintett a Bhagirathi-folyó áradása, melyet az Uttarakhand államban található Uttarkashi város közelében megjelenő felhőszakadás váltott ki.

Hét ember meghalt az áradásokban, és legalább 38 eltűnt. 200 folyó mellett lakó családot evakuáltak.

 

KÉT NAPPAL KÉSŐBB A KATONASÁG PSZICHOLÓGIAI-HADVISELÉS RÉSZLEGÉNEK VETERÁNJA  LÖVÖLDÖZNI KEZD INDIAI EMBEREKRE

A sikh-ek szerény, spirituális emberek – akik vallása Indiából származik. Szinte minden sikh indiai.

Csupán két nappal az áradást követően, miközben az 1,2 milliárd lakosú India népessége fele számára az energiaellátás helyreállításán dolgoztak, egy ennél még durvább csapást kellett elszenvedniük.

Egy tragikus tömeges lövöldözés történt Amerikában egy csoport sikh ellen – a katonaság egyik pszichológiai-hadviselés részlegének veteránja által.

Ha szándékosan kitervelt volt, két célja lehetett.

Az egyik, hogy figyelmeztesse Indiát, hogy „oda ne merjen menni” a Nielsen-perrel.

A másik, hogy az amerikai lakosság fejében az indiai sikh-eket „terroristaként” mutassák be.

Semmi nem lehet messzebb az igazságtól.

2012.aug.5 : 5 dolog amit tudni érdemes a sikh vallásról

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/05/5-things-you-should-know-about-sikhism_n_1744657.html?utm_hp_ref=mostpopular

 

ITT EGY CIKK, AHOL BEJELENTETTÉK A LÖVÖLDÖZÉST ...

Megint, a CBS cikkét olvasva kiderül, hogy az elkövető pszichológiai-hadviselés részleg veteránja volt az amerikai hadseregben.

Aug.6 : A Sikh templom lövöldözőjét az amerikai hadsereg pszichológiai hadviselés csoportjának veteránjaként azonosították

http://washington.cbslocal.com/2012/08/06/cbs-news-shooter-identified-as-former-us-military-member/

(....)

Habár rejtély, mi volt a vasárnapi lövöldöző szándéka, Kaur az nyilatkozta, hogy a lövöldözések újra felszakították a sebeket a közösségben, akik a szep.11 terrortámadás óta gyakorta találták magukat gyűlölködő támadások kereszttüzében.

“Közösség elleni erőszaknak tekintjük ezt” mondta. “Ma minden amerikai sikh bánatot érez és fél.

ELKÉPZELHETŐ, HOGY A CNN KIGÚNYOLTA INDIÁT A LÖVÖLDÖZÉSSEL KAPCSOLATOS TUDÓSÍTÁSUKBAN

A történet még furcsábbá válik, mikor észrevesszük, hogy a CNN a „Csak a jók halnak meg fiatalon” c.számot ("Only The Good Die Young") játszotta az eset tudósítását követően – ugyanazon a napon.

Csupán egy véletlen egybeesés lenne – vagy egy szándékos gúnyolódás és fenyegetési kísérlet, abban a hitben, hogy India nem tehet semmit, hogy megakadályozza őket?

2012.aug. 6 : CNN a „Csak a jók halnak meg fiatalon” c.számot játssza a templomi lövöldözés megvitatását követően

http://newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2012/08/06/cnn-plays-only-good-die-young-after-segment-about-sikh-temple-shootin

Nyolc nappal azután, hogy a „Hülye csajok”c.számot ("Stupid Girls”) játszották egy a korábbi alaszkai kormányzót, Sarah Palint érintő hír előtt, a zsenik a CNN-nél már megint ráhibáztak.

Egy a Sikh templomnál, Wisconsin államban történt lövöldözést hosszan tárgyaló beszélgetés szünetje után a Monday's Starting Point nézői Billy Joel „Csak a jók halnak meg fiatalon” c.számát élvezhették ...

Körülbelül hat percnyi beszélgetés után reklám következett. A folytatáskor a nézőket Billy Joel üdvözölte:

„Hát igen, mutattak neked egy szobrot, mondták, hogy imádkozz

Építettek neked egy templomot, és bezártak oda

Oh, de sose mondták el, mekkora árat fizetsz,

Mindazért, amit elkövettél...

Csak a jók halnak meg fiatalon

Ezt mondtam

Csak a jók halnak meg fiatalon....”

Őszintén, amikor a nemzet egy templomnál elkövetett mészárlás miatt gyászol, nem tudta valaki észrevenni a CNN-nél, mennyire nem helyénvaló volt ez, különösen egy a témát érintő beszélgetést követően?

 

ÚTTÖRŐ UFO-FELFEDÉS FILM RENDEZŐJÉNEK APJA MEGHALT A LÖVÖLDÖZÉS KÖZBEN

Amardeep Kaleka, a SIRIUS c.film rendezője – egy úttörő dokumentumfilm, mely felfedi az igazságot az UFO-jelenséggel kapcsolatban – elvesztette az apját ebben a lövöldözésben.

Úgy tűnik, hogy a Kaleka család volt a templom tulajdonosa és üzemeltetője.

Már ezelőtt meg voltam hívva, hogy vegyek részt Kaleka SIRIUS c.dokumentumfilmjében, mikor ez megtörtént.

Őszinte részvétemet küldtem nekik – és elhatároztam, még egyszer, hogy halálos fenyegetésekkel sem tudnak megfélemlíteni bennünket.

A vallomásom most Kaleka dokumentumilmjének központi elemét tartalmazza – mely hamarosan elkészül.

Megnézheted itt a SIRIUS előzetesét, amelyben szerepelek, ide kattintva:

https://www.youtube.com/watch?v=IeZuYO-bNfY 

Aug. 6: Greer filmrendezőjének apja Arm Kaleka meghalt a templomi lövöldözés során

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=198

Aug. 6: Amardeep Kaleka – Greer filmrendezője – Elvesztette apját

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/06/amardeep-kaleka-sikh-temple-victims-son_n_1746465.html

MIT HALLOTTÁL A NIELSEN-PERRŐL EZEK UTÁN?

Nézzük csak át mire is jutottunk itt.

India első számú TV csatornája egy óriási, milliárd-dolláros keresetet nyújtott be a Federal Reserve-irányította TV-nézettséget vizsgáló vállalat, a Nielsen ellen.

India ezen pere készült kirobbantani a botrányt a Pénzügyi Zsarnokság gyökerénél burjánzó média-korrupcióról és propagandáról.

A Caryle Group, mely egy Bush-vállalat, egyike a Nielsen Ratings igazgatóinak.

Négy napra rá, hogy megjelent ez az úttörő per, India elvesztette az áramszolgáltatását.

Két egymást követő incidensben a fél ország elsötétült.

Aztán kevesebb, mint egy héttel később tömeges lövöldözés rázta meg az Amerikában élő indiai embereket.

Amardeep Kalekaanak, aki vitathatatlanul minden idők leginkább úttörő felfedő filmjét készíti, apja meghalt a támadásban.

Nem szeretnék senkit sem lehangolni evvel, hogy felhívom rá a figyelmet. Senki se hagyott fel a szabadságunkért vívott harccal.

Ezek az elkeseredett háttérhatalom akciói – akik immár látványos, merész lépésekre is hajlandóak, csak hogy megpróbálják leverni az ellenállást.

 

NAGYON POZITÍV EREDMÉNYEKNEK NÉZÜNK ELÉBE...

Most – végre valahára – úgy érzem, hogy a kockázatok, melyeket vállaltam a saját életemben, a sikertelen gyilkosságok, és barátaim és kollégáim halála nem voltak hiábavalók.

Az információ nyilvánosságra került. Egy teljes könyv, hat órányi főműsoridős dokumentumfilm Oroszországban, továbbá hírek bukkantak fel Indiában.

A SIRIUS c.dokumentumfilm már a végső fázisban van, utat törve a – nagyon olcsó - tiszta energiának. A következő cikkünkben részletesebben is beszélünk erről.

Ha egyszer az igazság kiszabadul, soha semmi nem állíthatja meg.

Minél hamarabb informálunk másokat – és minél inkább vesszük a bátorságot, hogy kiálljunk és terjesszük ezt – annál hamarabb fog meggyógyulni ez a bolygó.

Ez csupán a kezdet.

Az első kövek már lezúdultak a lavinából a Federal Reserve-re és annak sötét irányítóira.

Hallod ezt a hangot?

Ez a szabadság hangja.

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1./ 2.

2013.02.27. 10:59 Benedictus89

(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.)

Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot!

1. / 2.

Írta: David Wilcock

megjelenése: 2013.január 30.

fordította: Benedictus

demonocracy-gold-all_gold_in_the_world-reserves-cube.jpg

2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli (orosz magántulajdonú – a szerk.megj.) orosz hálózati TV leadta az „Árnyék aranyat” („Shadow Gold”) - MÉG EGY három órás dokumentumfilm mely világgá kürtöli a Pénzügyi Zsarnokságot.

India is felkapta a Pénzügyi Zsarnokság kutatásának témáját. A szövetség végre felfedi magát – és igazságot követel.

 

A MODERN TÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB TITKA

A cikk tetején bevágott grafika a hivatalosan, könyv szerint a világon nyilvántartott aranymennyiséget ábrázolja – ha egy darab kockába rendeznénk.

Ezt Oto Godfrey készítette munkája részeként, hogy illusztrálja a Pénzügyi Zsarnokságot látható metaforákkal.

Ha már látod a kockát, mely élei kényelmesen illeszkednek egy olimpia méretű úszómedencébe, immár könnyű más nézőpontból látni a dolgot.

 

TIZENNÉGY ÉS FÉL KOCKA

Ez az összes arany, melyet eddig kibányásztak a Földből – világszerte – a feljegyzett emberi történelem során?

Kétségkívül nem. A valós mennyiség körülbelül 14 és félszerese ennek a kockának.

A teljes mennyiség – mely jelenleg a Federal Reserve nemzetközi változata, a BIS (Bank of International Settlements – Nemzetközi Fizetések Bankja) által van elrejtve - 2420937,4 tonna.

Ez szó szerint a legnagyobb titoknak tekinthető a modern történelemben.

Többé nem.

david_ren2.jpg

 

AZ ELSŐ ÉS MÁSODIK VILÁGHÁBORÚNAK TITKOS CÉLJAI VOLTAK

Az első és második világháború egy koholmány volt.

Mindkét oldalt ugyanazok az emberek irányították – ugyanavval a céllal.

Több, mint 100 millió ember halt meg – egy teljesen más cél érdekében, mint ők hitték.

Mindkét harcoló fél – a tengelyhatalmak és a szövetségesek – ugyanazon nemzetközi bankárok irányítása alatt, illetve tulajdonában álltak.

Ez az a hatalmas, csúf igazság, amivel szembe kell néznünk, ha meg akarjuk gyógyítani ezt a bolygót.

Arra használták a világháborúkat, hogy kifosszák a központi bankok és magánvállalatok aranytartalékait – világszerte – és átnyújtsák azt a Federal Reserve-nek.

Az arany tömeges elkobzása már az első világháború előtt, közben, és után is folyamatban volt.

 

EZÚTTAL NEM LEHET KINEVETÉSSEL LEREAGÁLNI A DOLGOT

Nézd... tudom milyen szörnyű ez. Szinte már elképzelhetetlen.

Kb.egy százaléka a hallgatóságunknak – akik közül néhányaknak talán fizetnek is érte – meglepő szenvedéllyel, haraggal és erőszakosan támadnak minket online.

A nevetés és maró gúny nem fog rajtunk segíteni, hogy továbblépjünk ezen.

Néhányan talán azért döntenek így, hogy elkerüljenek egy igen kellemetlen igazságot.

Mások agyon-vizsgálják az adatokat, veszettül keresve egy hibás részletet – azt remélve, hogy így elhiteltelenítik az egész kutatást.

Így cselekedve úgy érzik, legyőzték az Igazság démonát – és továbbra is egy rövidke ideig még a „valódi világban” maradhatnak.

Mindazonáltal, ha egyszer világszinten ezt az igazságot leleplezik és begyógyítják, az ebből eredő előnyök abszolút lenyűgözőek lesznek.

Most már hat órányi főműsoridős dokumentumfilm – az egyik legismertebb orosz tv csatornán - támogatja közvetlenül a kutatásunkat.

A REN-TV bevallotta nekem, hogy a Pénzügyi Zsarnokság „abszolút úttörő” volt – és evvel a szöveggel is hirdették mindkét dokumentumfilmet.

 

A BOLSEViK FORRADALOM, ÉS A SZOVJETUNIÓ LÉTREHOZÁSA 1917-BEN EGY FEDERAL RESERVE PROJEKT VOLT

Itt egy link egy Yale University Press cikkhez, mely a bolsevik aranyelkobzásról szól – az első számú kiadott találat a jelenlegi Google keresőben a „bolsevik arany 1917” keresőszavakra.

Az egész bolsevik forradalom, mely a Szovjetuniót létrehozta 1917-1922 közt, nem-is-oly-titkolva a Federal Reserve bankárok által volt finanszírozva.

Az itt alul található politikai karikatúra Robert Minor rajza, az 1911-es St. Louis Dispatch-ben jelent meg – és a „A lény Jekyll-szigetről”c.könyv (The Creature from Jekyll Island) 211-dik oldalán található.

Ha nem hiszel nekem, gépeld be, hogy „bolsevik forradalom federal reserve”(bolshevik revolution federal reserve) bármely internetes keresőbe – és kezdj el olvasni.

dee-lighted.jpg

6102-ES ELNÖKI RENDELET

1933.április 5-én, a 6102-es számú elnöki rendeletet arra használták, hogy illegálissá tegyék az Egyesült Államokban az arany birtoklását.

Az „aranyhalmozás” megszegéséért akár 10000 dollár büntetés, tíz év börtön, vagy mindkettő járt.

Az amerikai posta vezérigazgatója adta ki az utasítást, hogy ezt a levelet „jól látható helyre kell kifüggeszteni” - a nagy gazdasági világválság legkeményebb időszakában.

Alig egy hónapja volt mindenkinek, hogy eleget tegyen a rendelkezésnek.

Aranyukat 20 dollár/uncia áron vásárolták fel – aztán hirtelen felértékelték 35 dollár/unciára, mikor ennek vége lett.

Executive_Order_6102.jpg

 

A NÁCI NÉMETORSZÁGOT A FEDERAL RESERVE FINANSZÍROZTA

A Federal Reserve – olyan cégeken keresztül, mint a Royal Dutch Shell, mely ma Shell néven olajipari társaságként ismert – építette fel és finanszírozta Hitler hatalomra jutását az 1930-as években.

A nácik kiváló munkát végeztek, amikor kifosztották a központi bankokat minden megszállt országban - és elraktározták az aranyat az irányítóiknak.

Íme egy holland politikai karikatúra, mely egy baljós történetet fed fel. Deterding, egy Royal Dutch Shell vezető látható a képen Hitlert támogatva.

Nazi2.jpeg

 

AZ 1939-AS SZÖVETSÉG A FEDERAL RESERVE „TENGELYHATALMAK” FRAKCIÓI KÖZÖTT

1939-ben a Szovjetunió Sztálin vezetésével aláírt egy paktumot a nácikkal Hitler hatalma alatt.

Kulcsfontosságú része volt ez a Federal Reserve tervnek – egyesíteni az ellenzéket, és létrehozni az alapot egy igazi háborúhoz.

Jóformán alig tudott róla valaki, hogy ugyanazon emberek, akik finanszírozták Sztálint és Hitlert, az Egyesült Államok pénzügyi rendszerét is irányították.

Az egész egy az egész világ irányításra irányuló terv része volt – egy harmadik és utolsó világháború után, mely elvarrta volna a megmaradt szálakat.

hitler_stalin.png

 

EGY ÓRIÁSI FOSZTOGATÓ TEVÉKENYSÉG

A Federal Reserve finanszírozta és támogatta a Szovjetuniót. Ők finanszírozták és támogatták a náci Németországot.

Japánt is támogatták és finanszírozták a Meiji-restauráció alatt.

A "Meiji" azt jelenti, "Megvilágosodottak”, azaz az Illuminátusok.

Megszerezték 1913-ban az Egyesült Államok pénzügyi rendszerének irányítását – és annak óriási forrásait és katonai erejét ugródeszkaként használták terveikhez.

 

NUKLEÁRIS TITKOK GAZDÁT CSERÉLNEK A II.VILÁGHÁBORÚ UTÁN

Még a II. világháborút követően is a FED emberei folytatták a nélkülözhetetlen információk cseréjét az USA és a Szovjetunió között – beleértve a nukleáris titkokat.

2012.aug.7: Rothschild elárulta a nukleáris titkokat a Szovjetuniónak [eredetileg megjelent: 1994.okt.23]

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/rothschild-spied-as-the-fifth-man-1444440.html

Az egykori Lord Rothschild, tudós, agytröszt vezér, első osztályú krikettező, tűzszerész és MI5 ügynök, egy most megjelenő könyv szerint szuper-kém volt az oroszok számára.

„Az ötödik ember”c.könyv (The Fifth Man), melyet az ausztrál Roland Perry írt, azt állítja, hogy bizonyítani tudja, Victor Rothschild ellopta az összes jelentős amerikai és egyesült királyságbeli katonai fejlesztést a második világháborúban, beleértve a biológiai fegyvereket, az atombombát, és a radart.

Konkrétan azt állítja, hogy Rothschild, nem Klaus Fuchs, vagy, ahogy általában hiszik, a köztisztviselő John Cairncross, figyelmeztette először Sztálint a szövetségesek terveire, miszerint azok atombombát akarnak építeni a 235-ös plutónium felhasználásával.

Perry továbbá még azt is állítja, hogy Rothschild, aki 1990-ben halt meg, olyan sok kémkedésben vett részt, hogy már-már szuper-ügynökként tekinthető, aki szabotált minden nyugati hírszerzési kezdeményezést a háború utáni 20 évben.

A szolgáltatott bizonyíték többnyire egy három napos moszkvai interjúból származik hét nyugdíjba vonult KGB tiszttől, akik közül néhányra csak kódjukkal hivatkoznak.

 

LINCOLN MEGPRÓBÁLTA LEGYŐZNI ŐKET – EZÉRT MEGÖLETTÉK

Ugyanezek a bankárok ölhették meg Lincolnt, amiért megpróbálta legyőzni őket – azáltal, hogy „dollárbankjegyeket” nyomtatott a polgárháborúban, 1863-tól kezdődően.

greenback-rs.jpg

 

Ezeket a „dollárbankjegyeket” az Amerikai Kincstár bocsátotta ki.

A fedezet számukra az Egyesült Államok kormányának saját tőkéje volt, de nem nemesfémek – és nem lehetett a külföldi bankárok által megadóztatni.

Ez nagyon-nagyon feldühítette őket. Elrendelték Lincolnnak, hogy fizessen 24-től 36 százalékig terjedő adót az összes számára a polgárháborúhoz szükséges pénz után.

 

POLITIKAI KARIKATÚRA TÁMADJA LINCOLNT

A következő politikai karikatúra egy a Federal Reserve-öt létrehozó bankárok általi politikai támadás része volt – Lincoln erőfeszítései ellen, hogy megmentse az amerikai gazdaságot.

Nagy valószínűséggel John Cameron rajzolta 1864-ben.

Lincolnt székében hátradőlve ábrázolják, miközben nevet és azt mondja: „Ez az egész a legkapitálisabb viccre emlékeztet.”

milling_greenbacks_cartoon_1863.jpg

 

AZ ÚJ VILÁGREND MEGTEREMTÉSE

2420937,4 tonna aranyat kaparintottak meg 1895 és 1945 között, az új világrend megteremtésének reményében – ahogy felfedtem a Pénzügyi Zsarnokságban.

85 százaléka ennek az aranynak Ázsiában lett kibányászva és elrejtve.

Létezését és hollétét szigorú titokban tartották. Senki nem akarta, hogy ellopják az aranyát!

Ennek ellenére ezeket a aranytartalékokat szisztematikusan kiürítették – kezdve 1895-ben, mikor a japánok elözönlötték és kifosztották Koreát.

Korea, mely hajdan egy rendkívül gazdag nemzet volt, most a északon a kannibalizmus szintjére lett süllyesztve.

 

PÉNZÜGYI ZSARNOKSÁG - LELEPLEZVE

Tizennégy és fél kockára való arany. 2,4 millió tonna. A modern történelem legnagyobb titka. Hogy lehetséges ez? - és kit érdekel?

Úgy hangzik, mint egy hatalmas „összeesküvés thriller” film cselekménye – túlságosan különös, hogy igaz legyen – de a bizonyíték elsöprő.

Az aranyat egy világuralmi terv részeként szerezték meg, mely legalább a késői 1700-as évekig nyúlik vissza, ha nem korábbra.

Ha mindenki aranyát ellopják, senki sem jelenthet konkurenciát a világméretű „varázs-pénznyomdának” - mely a levegőből állít elő pénzt.

A hatalmon lévők döntik el, ki élhet és kinek kell meghalnia – ki ehet és kinek kell éheznie – a valuták áramlásának irányításával.

 

A GLOBÁLIS PÉNZÜGYI FEDEZET SZÁMLÁK

Az országok, melyek titokban átnyújtották az aranyukat – vagy ellopták tőlük – tudták, hogy az a FED-hez került.

Cserébe Federal Reserve kötvényeket kaptak – csillagászati dollár értékekben – biztosítékként a „letétbe helyezett” aranyért a Nemzetközi Fizetések Bankjánál (Bank for International Settlements; BIS).

100-M-US-Treasury-Note-1934-Series-E-Chicago-Illinois-Serial-No-G00065851A-with-interest-coupons-.jpg

 

Ezeket a „Globális Pénzügyi Fedezet Számlákat” aztán arra használták, hogy hihetetlen mennyiségű pénzt hozzanak létre a bennfenteseknek és azok csókosainak.

A jogos örökösök többsége egy árva centet sem látott az egész vagyonból. A Federal Reserve klikkjén kívül állóknak egyetlen dollárt sem adtak a Globális Pénzügyi Fedezet Számlákból.

Ezt tekintették az összes titok közül a leginkább bizalmasnak és veszélyesnek – sokkal inkább, mint az UFO-ügy leplezését.

 

CSILLAGÁSZATI MEGVESZTEGETÉSEK

Az évek során immár hat különböző csoport vagy személy próbált megvesztegetni – látványos pénzmennyiségekkel – hogy biztosítsák szövetségemet és együttműködésemet.

Azért tudtam a Globális Pénzügyi Fedezet Számlákról, mikor nyilvánosságra került a Sárkány Család (Dragon Family) perje, mert személyesen meghívtak, hogy húzzak hasznot és profitáljak belőle.

Egy ex-CIA ügynök azt mondta nekem: „Semmi sem annyira értékes a bennfentesek közösségének, mint a képesség, hogy milliókat befolyásolj. Sose feledd ezt el, David.”

Minden ilyen esetben a pénzemet egy rendkívül titkos rendszer állította volna elő – minden esetben a Federal Reserve-vel összefonódva.

Brókerként játszottam volna közre, elősegítve a világ központi bankjai közötti tranzakciókat – melyeket „kereskedésnek” hívnak.

 

A SZÁMOK ŐRÜLETESNEK TŰNNEK, DE ÍGY MŰKÖDIK

Elő kellett volna teremtenem valamennyi pénzt előlegben, de egyes esetekben nem többet kb.13000 dollárnál.

A személyes és lekövethető befizetése a saját pénznek része az üzletnek – és kötelező megcsinálni.

Ez a „vérszerződés”, mely okkult szinten megpecsételi az üzletet – és írott bizonyítékot hagy, amit felhasználva tönkretehetnek.

13 ezer dollárból kapsz egy „régóta tevékenységet nem folytató céget” ("aged shelf corporation").

Aztán „kifizeted az adósságát” a vállalatnak (Wilcock itt a "monetize the debt" kifejezést használja, mely az angol lexikon szerint: mikor az állam pénznyomtatás segítségével az ország pénzmennyiségét megnöveli, és az így előállított pénzből kifizeti az adósságot, de közben inflációt okoz – a szerk.megj.) majd nyitsz egy FED banknál egy 100000 dolláros hitelkeretet.

A 100000 dollárt aztán fedezetként használod egy egy millió dolláros hitelkeret megnyitásához – egy másik Federal Reserve banknál.

 

AZTÁN ELKEZDESZ KERESKEDNI

Az 1 milliót aztán mások pénzével egybekötve „áruba bocsátják”/”kereskedni” kezdenek vele.

Így most van egy bankszámlád, mely titokban pénzt tárol a világ központi bankjai számára.

Az 1945-ös bretton woods-i szerződés után – melyben a náci Németország is benne volt – törvénybe iktatták, hogy a központi bankok nem tárolhatják saját vagyonukat.

Közvetlenül nem üzletelhetnek egymással. „Brókerekre” van szükségük, hogy elősegítsék a kötvények, valuták és más pénzeszközök adás-vételét.

Ezt a rendszert teljesen titokban tartották – azért, hogy támogassák a „brókerek” gondtalan működését és biztonságát.

Ha már egyszer bekerültél a rendszerbe, a profitból gyorsan kifizetődnek a hitelkeretek, melyeket eredetileg felvettél.

Így most akár 20 százalékos összesített kamatot kapsz hetente – az egy millió dollárra.

Tudtam, hogy ez az „ördöggel való lepaktálás” netovábbja – és elutasítottam mindegyik ilyen ajánlatot.

 

A TRILLIÓ-DOLLÁROS PER

A Globális Pénzügyi Fedezet Számlákat mindenféle dolog finanszírozására felhasználták.

Eredetileg a profitnak Európa újjáépítését kellett volna szolgálnia a II.világháborút követően. Legalábbis így adták elő a világ etikus vezetői számára.

Valójában a számlákon lévő pénzből propaganda kampányokat, politikai gyilkosságokat, fegyverkereskedelmet, drogkereskedelmet, földalatti bázisokat, ultra-titkos űrprogramokat és miegymást finanszíroztak.

Jelentős része a lopott aranynak a Sárkány Családhoz tartozik – egy ősi ázsiai csoporthoz, mely csendben maradt saját biztonsága érdekében.

A Sárkány Család Neil Keenannek adott 134,5 milliárd dollárt FED kötvényekben – mely egy trillió dollárt ér mai árfolyamon – annak reményében, hogy felfedik az igazságot.

A kötvényeket ellopták – és a trillió-dolláros pert benyújtották 2011.november 23-án.

(....)

AZ ÉLETÜNK A TÉT

2011.december 1-je óta sorozatosan kaptam egy halomnyi fotót és dokumentumot a Sárkány Család szövetségtől e-mailen keresztül.

12 nappal később publikáltam az első óriási kutatásomat a témában: „MEGERŐSÍTVE: A trillió-dolláros per, mely véget vethet a pénzügyi zsarnokságnak”(CONFIRMED: The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny – nem fordítottuk le – a szerk.megj.).

Rá két napra – szerdán, 2011.december 14-én – halálos fenyegetést kaptam egy nagyon magasan álló személytől... de folytattam a kutatást.

Kerry Cassidy vitt a rádióba a fenyegetést követően kevesebb, mint egy órán belül. Nagyon zaklatott és ijedt voltam – de nem álltam le.

Valójában ez a halálos fenyegetés vett rá, hogy írjam meg a második részt, így egy egész könyvvé bővítve a kutatást.

Úgy éreztem, ha a Federal Reserve el is tesz láb alól, legalább „dicsőségesen halok meg”.

 

HÁROM HÉTTEL KÉSŐBB TRAGÉDIA TÖRTÉNT

Két héttel később, 2011.december 31-én, David Hutzler kritikus információkat küldött nekem a szövetségtől – odairányítva engem egy kincsesládányi elrejtett információhoz a Nem-kívánatos Nyilvánosság Hírszerzése oldalon (Unwanted Publicity Intelligence).

Aztán rá egy hétre, 2012.január 6-án David Hutzlerrel és fiával, Mackie-vel több lövéssel végeztek az otthonukban – ami aztán leégett.

Edward Marshall: Rendőrség: Öt áldozatot lőttek le. Journal-News.net, West Virginia, 2012.february 7. http://www.journal-news.net/page/content.detail/id/574757/Police--Fire-victims-had-been-shot.html?nav=5006

Hallottam nem hivatalosan, hogy Mackie-n három lőtt seb volt, Daviden hét.

Ezen égbekiáltó dupla gyilkosság ellenére megjelentettem a kész Pénzügyi Zsarnokságot egy héttel a haláluk után – 2012.január 13-án.( http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny)

Azért tettem, hogy segítsek egy nemzetközi szövetséget – mely immár több, mint 150 országból áll – mely szeretné látni, hogy a valóságot felfedik, és igazságot szolgáltatnak.

TOVÁBBI HALÁLESETEK ÉS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETEK

2012.április 8-án, húsvét vasárnapján, egyik barátom tragikus, erőszakos halált halt – szó szerint a házam mellett a sarkon.

Ez a barátom belement az egyik ajánlatba, melyet nekem is kínáltak, hogy csatlakozzak a Fedezet Számlákhoz.

(....)

Ez a nagyon bizarr és ijesztő esemény épp csak öt nappal azelőtt történt, hogy megjelentettem a pert a 12 FED bank ellen az oldalamon.

Még a hirtelen halála után is folytattam, és csakazért is megjelentettem a pert. Úgy éreztem, így cselekedni sokkal értékesebb, és felülmúlja a vele járó lehetséges kockázatot.

 

EGY SIKERTELEN MÉRGEZÉSI KÍSÉRLET

Majd 2012.június 22-én egyik legfőbb bennfentes informátorom, aki titkos adatokhoz fért hozzá, kis híján meghalt egy furcsa biofegyver általi mérgezésben.

(...)

Ez a bennfentesem rengeteg érdemi infót továbbított nekem a Fedezet Számlákkal kapcsolatban.

Emellett saját szemével látott több bunkert is, mely az aranyat tárolta – elképesztő mennyiségben.

(....)

 

ITT JÖN A FELMENTŐSEREG

Nem írtam semmit a témáról egészen 2012.dec.16-ig – miután a REN-TV felvette velem a kapcsolatot, hogy megcsinálják az első dokumentumfilmjüket.

Döbbenetes meglepetés volt ez számomra. Egy három órás, főműsoridős dokumentumfilm – Oroszország egyik legkiemelkedőbb csatornáján.

Épp azon voltam, hogy megpróbáljak összeállítani egy televíziós műsort A forrásmező kutatásai c.könyvemnek (The Source Field Investigations).

Saját bőrömön tapasztaltam, mennyire erősen kontrollált a TV és filmipar – legalábbis Amerikában.

Őszintén szólva, sosem számítottam rá, hogy valaha is az életben készül erről majd dokumentumfilm.

(Az orosz dokumentumfilmek linkjeit megtaláljátok az előző Wilcock bejegyzésben, ide most nem rakom ki, mert még angol felirat sincs hozzá, magyar végképp nem – a szerk.megj.)

(....)

(a cikk második fele hamarosan elkészül... - a szerk.megj.)

2013.január legjobb UFO-felvételei

2013.02.20. 17:40 Benedictus89

Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat)

Gyönyörű zenét választottak hozzá! : 

Alone In The Dark by Vadim Kiselev:  https://www.youtube.com/watch?v=ruP672bL8eA

Hírek a nagyvilágból

2013.02.16. 03:21 Benedictus89

 

Hírek a nagyvilágból

fordította: Benedictus

David Wilcock sajtóból szedett cikkein felbuzdulva (előző bejegyzés!) én is gyűjtöttem pár hírt és érdekes cikket, és a jobb átláthatóság kedvéért úgy döntöttem, külön bejegyzésbe írom. Korábban is terveztem már hasonlót, viszont több más fordítás – és bevallom, a feladat nagysága is, hisz még több hónapra visszamenőlegesen el lehetne készíteni – is időmet és kedvemet szegte. Tudom, nem minden cikk jelent egyértelmű „pozitív előrelépést” és „jó irányú változást” , mégis igyekeztem úgy válogatni, hogy egymás mellett állva, együtt olvasva jelzésértékűek legyenek. Ha más értelme nem is volt ennek, legalább láthatóan ennyi van: már nem csak az alternatív média oldalai, hanem a „nagyok” is elkezdtek olyan tartalmakat megjelentetni, olyan témákat felhozni, amelyek eddig tabuk voltak, vagy csupán „összeesküvés-elméleteknek” számítottak. Illetve olyanok is megszólalnak, akiknek eddig tilos volt, és eddig sérthetetlennek vélt személyek, vállalatok, társaságok is kisebb-nagyobb mértékben felelősségvonásra kerülnek, elmarasztalják őket, nyíltan megkérdőjelezik a tevékenységüket/tekintélyüket, perbe fogják őket, nagyító alá kerülnek stb. Valami globális szinten történik ez biztos. Többnyire külföldi hírekből kiemelt lényegesebb fordításokat láthattok linkkel az eredetire mutatva. Íme további saját gyűjtésű külföldi cikkek és kiegészítéseim:

2013/02/09 – Befolyásos westminsteri bizottság készül átvilágítani a királynő pénzügyeit

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/9859194/The-Queens-finances-to-be-investigated-by-powerful-Westminster-committee.html

2013/02/08 – Róma ügyésze indítson nyomozást a Bilderberg-csoport ellen politikusok korrupciójával és üzletelésével kapcsolatos állítások miatt

http://americankabuki.blogspot.hu/2013/02/public-prosecutor-of-rome-to.html

olaszul: 2013/02/01 :

http://www.abruzzo24ore.tv/news/Marra-denuncia-Mario-Monti-e-il-Bilderberg-a-Roma/110781.htm

2013/02/06 - Federal Reserve, DOE (Department of Energy – Energiaügyi Hivatal – a szerk.megj.) megerősítette, hogy hackerek törtek be a szervereikbe és loptak el adatokat

http://www.eweek.com/security/federal-reserve-doe-confirm-hackers-breached-servers-stole-data/

Amerikai banki és energia vállalatok képviselői megerősítették, hogy több különálló esetben hackerek törték fel rendszereiket, és több száz fiók/profil-adatot loptak el.

Február 3-án, egy csoport mely állítólag az Anonymoushoz köthető, a Pastebin oldalon azt állította, hogy megtámadtak egy szervert a Federal Reserve-nél, mely felügyeli a banki rendszert az Egyesült Államokban, és megkaparintották 4000 banki vezető személyi adatait. A pénzintézet megerősítette, hogy a hackerek egy hibát használtak ki, és adatokat loptak el.

2013/02/06 – Óriási győzelem a fluorid ellen Ausztráliában

http://www.ascensionwithearth.com/2013/02/huge-victory-against-fluoride-in.html

(NaturalNews) Közel 200000 ausztráliai mentesült az egészségügyi rabszolgaság alól - mely nem más mint a fluorid mesterséges hozzáadása a vízhez - egy jelentős kormányzati módosításnak köszönhetően. Az ausztráliai Queensland Liberális Nemzeti párti önkormányzata (The Liberal National Party - LNP) nemcsak, hogy 14 millió dollárt spórolt meg így a költségvetéséből, melyet eddig fluoridozásra költöttek, de egyben megengedte a helyi tanácsoknak, hogy maguk döntsék el, hogy akarnak-e fluoridoztatni, egy döntés, mely máris az északon található Cairns városát arra sarkallta, hogy felhagyjon a fluoridozás programjával.

Még ehhez kapcsolódóan:

Települések listája, melyek 2010 óta felhagytak a víz fluoridozásával

http://www.fluoridealert.org/content/communities_2010/

Települések listája, melyek 1990 óta felhagytak a víz fluoridozásával

http://www.fluoridealert.org/content/communities/

2013/02/02 – Amerikai Titkosszolgálat igazgatója Mark Sullivan nyugdíjba vonul

http://www.presstv.ir/usdetail/286807.html

Titkosszolgálati igazgató Mark Sullivan pénteken jelentette be nyugdíjba vonulását közel három évtizednyi karrier és hét évnyi igazgatóság után az ügynökség élén, mely felelős az elnök, alelnök és a látogató idegen méltóságok védelméért.

A döntés majdnem egy évvel Obama elnök áprilisi kolumbiai látogatása idején történt prostitúciós botrány után született.

...a szóvivő szerint távozásának okát nem határozta meg.

2012/02/01 – Vége a svájci adóparadicsomnak

http://rt.com/business/news/swiss-tax-haven-over-226/

Svájc mostantól hozzájárul ahhoz, hogy nemzetközi adóhatóságoknak adatokat nyújtson olyan bankszámlákról, melyek tulajdonosai külföldiek, akik hazájukban kerülik az adózást.

Közös erőfeszítések az EU, az USA és sor másik ország által oda vezettek, hogy Svájc új banki törvényeket vezet be február 1-jén. Az új szabályozás már engedélyezi külföldi adóhatóságoknak, hogy csoportos kérelmeket nyújtsanak be állampolgáraik bankszámlaadataival kapcsolatban. Bankok, névleges számlatulajdonosok, ügynökök vagy vagyonkezelők immár kötelesek lesznek kiadni az információt.

2013/01/28 – Olasz ügyész Bilderberg-csoporttal és CIA-val hozza összefüggésbe a hetvenes és nyolcvanas évek Olaszországában történt mészárlásokat

http://www.theglobalistreport.com/bilderberg-group-cia-massacres-in-italy/

Ferdinando Imposimato szerint, aki egy korábbi ügyész aki az olasz maffia után nyomozott és egyben tiszteletbeli tagja az Olasz Legfelső Bíróságnak, egy könyv megjelenésének alkalmával mondott beszédében először jelentette ki, hogy a Bilderberg-csoport volt felelős a hetvenes és nyolcvanas évek Olaszországában politikai aktivisták lemészárolásáért.

.... hozzátette, hogy a CIA és a Bilderberg-csoport együttműködésben dolgoztak, hogy destabilizálják az olasz poltikai struktúrát a hetvenes és nyolcvanas években.

2013/01/28 - Hagel figyelmeztette Obamát, hogy a Pentagon bajkeverő szélhámosai irányítják az új világrendet

http://www.businessinsider.com/hagel-warned-obama-about-out-of-control-pentagon-new-world-order-2013-1#ixzz2JJ6mEU9Q

Ahogy Chuck Hagel támogatást gyűjt kinevezéséhez, hogy ő legyen a védelmi miniszter, Bob Woodward közzétett egy történetet egy fehér házi látogatásról, melyet a korábbi szenátor még 2009-ben tett.

The Washington Post írja:

Egy kijelentés szerint, melyet Hagel mondott, és itt jelenik meg elsőként, azt mondta Obamának: „Olyan időket járunk, mikor létezik egy új világrend.” „Nem áll irányításunk alatt. Mindent meg kell kérdőjeleznie, minden feltételezést, mindent amit (a katonaság és a diplomaták) mondanak Önnek. Minden feltételezés, ami 10 éves már elavult. Meg kell, hogy kérdőjelezze a szerepünket. Meg kell, hogy kérdőjelezze a katonaságot. Meg kell, hogy kérdőjelezze, mire is használjuk a katonaságot.”

2013/01/28 – LAURENT LOUIS belga parlamenti képviselő kiáll a Mali elleni háború ellen, és lerántja a leplet a nemzetközi újragyarmatosító tervről

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WkzXTgslFNE

2013/01/25 – Amerikai bankokat a 9/11 óta történt legnagyobb méretű pénzkivétel rázza meg

http://rt.com/business/news/us-major-deposit-withdrawal-740/

Az amerikai Federal Reserve jelentős a nemzet bankszámláiról történő készpénzfelvételről számolt be. A pénzügyi rendszer még nem tapasztalt ekkora mértékű pénzkiáramlást a 9/11-es támadás óta.

2013/01/19 – Facebook-demokrácia: Izraeliek „megosztják” szavazataikat a palesztinokkal

http://rt.com/news/israeli-donate-vote-palestinian-309/

Egy csúcs-technológiás civil engedetlenségi kezdeményezés keretében több ezer izraeli civil adományozza oda szavazati jogát palesztin szomszédainak a következő parlamenti választásokon a Facebook segítségével.

A politikai kezdeményezésnek, melynek neve Valódi Demokrácia (Real Democracy), eddig több, mint 1400 követője van, és lehetővé teszi izraeliek számára, hogy „odaadományozzák” szavazataikat a palesztin ügy érdekében, lehetőséget adva másodosztályú polgár honfitársainknak, hogy részt vegyenek a választásokon kedden.

A kezdeményezés alapítója kampányukat így nevezi: „civil engedetlenség az izraeli választások nem-demokratikus természete ellen... egy olyan kormányzati választás ellen, mely négy millió palesztint irányít szavazati jog nélkül” - idézi a The Guardian.

2013/01/16 – UFO-k a Holdon: Tudósok, asztronauták és YouTube felhasználók különös észlelésekről számolnak be (VIDEÓ)

http://www.huffingtonpost.com/2013/01/16/ufos-on-the-moon_n_2482840.html

Az emberek azt állítják, hogy UFÓ-kat videóznak le az égen. Emellett szokatlan kinézetű tárgyakat is észrevesznek a NASA Nemzetközi Űrállomásának kamerás közvetítésein.

Az International Business Times szerint most már egyre több egyén tart ki amellett, hogy saját teleszkópjuk és kameráik segítségével UFÓ-kat fedeznek fel a Hold körül.

2013/01/23 – Központi banki tevékenység „más emberek aranyával” : Egy 368 milliárd dolláros kincsestár Lower Manhattanben

http://rt.com/news/gold-manhattan-new-york-594/

Németország hazatelepíti aranytartalékait a new yorki Federal Reserve-ből. A döntés zűrzavart okozott az aranypiacon. De ez csupán csak a jéghegy csúcsa.

A NY Fed szerint 2012-ben körülbelül 530000 aranytömb körülbelül 6700 tonna mennyiségben volt tárolva a FED Lower Manhattani páncéltermeiben.... (...)

A teljes értéke a new yorki FED 6700 tonnás arany készletének megdöbbentő 368,5 milliárd dollár Azonban a NY FED szerint: "Mi nem birtokoljuk az aranyat. Csupán letétkezelők vagyunk." ....(...)

Az arany több, mint 60 független ország és néhány szervezet számára van„széfben tárolva”. Közel 98%-a az aranytömböknek, amiket a NY FED lower manhattani páncéltermeiben tárolnak, a FED szerint független államok központi bankjaihoz tartozik ....(...)

Németország központi bankja összesen 3400 tonna aranyat birtokol. Korábbi jelentések szerint döbbenetes 69%-a van az aranytömböknek (konkrétan 2346 tonna) a NY FED-nél őrizetben.... (...)

A Bundesbank bejelentette, hogy hazatelepíti "az összes 374 tonna Banque de France-nál tárolt (11%-a a teljes készleteknek), és 300 tonna New York FED-nél tárolt aranyát, így csökkentve az Amerikában tárolt aranyból való részesedését 45-ről 37%-ra"... (...)

Pénz és nemzeti szuverenitás

Amerika egypólusú világa múlik az amerikai dollár fenntartásán, mint nemzetközi tartalék valuta. Az amerikai egyeduralom a monetáris ügyekben támogatást élvez a több, mint 100 ország számára az USA-ban őrzött aranytömb-készletek által.

Aranytömbök helyett a központi bankok (az amerikai kivételével) papírpénz formájú amerikai dollárt tárolnak „tartalékként”. A nemzeti illetékesség alá tartozó aranytartalékok központi szerepet kapnak a monetáris politika függetlenné tételében, anélkül, hogy a FED-től kéne függeni, mely a nemzet aranytömbjeit a lower manhattani páncéltermében tárolja.

A nemzeti szuverenitás megköveteli az NY FED-nél őrzött aranytömbök hazaszállítását. A minden pénzügyi tranzakció mögött álló hatalom és biztosíték nagyrészt az NY FED-nél koncentrálódik, nem pedig az ott letétbe helyezett arany tulajdonosainál.

Kövesd Németország példáját. Hozd haza az aranyad.

2013/01/09 – Lengyelország kitiltja a genetikailag módosított magvakat

http://www.wakingtimes.com/2013/01/08/poland-bans-genetically-modified-crops/

2013/01/10 – India törvénybe iktatja a genetikailag módosított ételeken a kötelező jelölést

http://www.blacklistednews.com/India_Signs_Mandatory_GMO_Labeling_into_Law/23525/0/38/38/Y/M.html

Más nemzetek számára kijelölve az utat, hogy hasonló szabályozásokat vezessenek be és informálják a fogyasztókat, valójában mit is tesznek a szájukba, a genetikailag módosított organizmusokat (GMO) tartalmazó termékek megjelölése Indiában immár törvény által előírt. Az ország Fogyasztóügyi Minisztere 2012.június 5-én jelentette be, hogy minden GMO-t tartalmazó csomagolt ételt kötelező jelleggel címkézni kell 2013.jan.1-jétől, különben jogi eljárást indítanak.

2013/02/07 – UKIP (United Kingdom Independent Party – Egyesült Királyság Független Pártja) Nigel Farage: Az EU egyre inkább a háborúról szól – 2013.febr.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m7PEvIlUcVo

2013/01/31 – LA (Los Angeles) Katolikus érseke nyilvánosságra hozza a papok zaklatási aktáit

http://jhaines6.wordpress.com/2013/02/01/la-catholic-archdiocese-releases-priest-abuse-files/

(Reuters) – Több évnyi jogi csatározás után a Los Angeles katolikus érseke kedden nyilvánosságra hozta a gyerekmolesztálással vádolt papok aktáit, és menesztett posztjából egy magas rangú papot, akinek köze volt a zaklatások elhallgatási kísérleteihez.

Az érsek továbbá azt nyilatkozta, hogy a menesztett pap korábbi felsőbb segédje is lemondott.

(....)

A több ezer oldalas aktákat több, mint egy héttel egy másik 14 papot érintő magánper egyházi feljegyzéseinek titkosítási feloldása után hozták nyilvánosságra, rámutatva, hogy az egyházi tisztviselők a molesztálások eltitkolását tervezék a hatóságok elől már 1987-ben.

2013/01/20 - UFO a washingtoni emlékműnél

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0drMT6bOpGY

2013/01/13 – Milliomos bankárok magánrepülő-balesetben haltak meg: Tragédia történt, ahogy egy brókereket üzleti útra szállító gép lezuhant közvetlen felszállása után Texasból

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=266241

Egy három utah-i banknak dolgozó embert szállító magángép rejtélyes körülmények között lezuhant Texasból való felszállása után vasárnap, mindhármuk halálát okozva – nyilatkozták a hatóságok.

2013/01/06 – A svájci Wegelin bank bezárhat a bűnös ítéletet követően

http://americankabuki.blogspot.hu/2013/01/swiss-bank-wegelin-to-close-after.html

Wegelin & Co, a legrégebbi svájci magánbank azt nyilatkozta csütörtökön, hogy több, mint két és fél évszázadnyi működés után végleg bezárhat, miután beismerte bűnösségét gazdag amerikaiak titkos számlákon keresztüli adócsalásának támogatása kapcsán.

2012/12/30 – A bedőlt izlandi bank vezetőit letartóztatták csalásért

http://www.reuters.com/article/2012/12/28/iceland-crisis-idUSL5E8NS4TN20121228

Egy a 2008-as pénzügyi válság során bedőlt izlandi bank két korábbi vezetőjét börtönre ítélték pénteken, egy 53 millió eurós kárt okozó csalás miatt, az első jelentős válsághoz köthető izlandi bankárok tárgyalása során.

2012/12/30 - Irán: A rendőrség még több letartóztatást jelent be a valuta válság körül

http://www.payvand.com/news/12/dec/1272.html

Ma, december 30-án nyilatkozták rendőrségi tisztviselők, hogy 88 embert tartóztattak le arany és külföldi valuták illegális és bűnténynek minősülő kezelése miatt, jelenti a Fars News Agency.

2012/10/29 – 700 tonna aranyat szállító teherhajó tűnt el az Okhotski-tengernél Oroszország partjainál

http://www.silverdoctors.com/breaking-cargo-ship-carrying-700-tons-of-gold-vanishes-in-sea-of-okhotsk/

Egy 700 tonna aranyat szállító teherhajó eltűnt múlt vasárnap az Okhotski-tengeren. A vészjeladót múlt vasárnap aktiválták, de az orosz mentőalakulatoknak nem sikerült megtalálniuk a roncsokat vagy a túlélőket.

2013/01/02 – 10 millió dollárnyi ezüsttömböt szállító teherautó borult fel NY állam északi részében

http://www.silverdoctors.com/truck-carrying-10-million-in-silver-bars-crashes-in-upstate-ny/#more-19588

http://www.wbng.com/news/video/Truck-Carrying-Silver-Crashes-183797061.html

Egy a new yorki Rochesterből Queens-be tartó teherautó hétfőn felborult a 81-es autóúton 10 millió dollárt érő ezüsttömb szállítmányával együtt. A teherautó és a 10 millió dollárnyi ezüst az autóút árokba csúszott, szétszóródva az úton.

2013/01/14 – Titkos papírok mutatják a királyi család törvénytervezetek fölötti vétójogának kiterjedtségét

http://www.guardian.co.uk/uk/2013/jan/14/secret-papers-royals-veto-bills

A királynő beleegyezését egy sor törvénytervezet kapcsán kikérték, beleértve a birtokait érintőeket. Növekvő aggodalommal figyelik a parlamentben a királyi család törvénykezésben betöltött szerepének hiányos átláthatóságát.

A királynő és a Károly herceg új törvények feletti titkos vétóerejének kiterjedtségéről lerántották a leplet, miután a Downing Street elvesztette a harcot, hogy titokban tartsa az alkalmazásával kapcsolatos információkat.

A Miniszterelnöki Hivatal ügyvédei által elkészített Whitehall-papírok mutatják, hogy összesen legalább 39 törvénytervezet volt kitéve a királyi család legjelentősebb tagjainak alig ismert hatalmának, hogy jóváhagyjanak, vagy blokkoljanak új törvényeket. Azt is felfedik, hogy ezt a hatalmat arra használták fel, hogy aláássanak olyan benyújtott törvényjavaslatokat, melyek az ország háborúba vonulásával kapcsolatos döntéseket érintenek.

2013/01/07 - Lord Strathclyde hirtelen távozása beárnyékolja a koalíció újraindítását

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/lord-strathclydes-sudden-departure-casts-shadow-over-relaunch-8441247.html

A Konzervatív párt egyik legrégebb óta szolgáló – és leghosszabb nevű – politikusának politikai pályafutása ma ért véget, mikor Lord Strathclyde lemondott a Lordok Házának vezetői posztjáról.

A meglepő lépés kapcsán Thomas Galloway Dunlop du Roy de Blicquy Galbraith, másik nevén II.Strathclyde báró elmondta, hogy szeretne visszatérni a magánszektori karrierjébe, és „hogy az életem más területeivel és érdeklődési köreivel foglalatoskodjak“.

Távozása a Konzervatívok legelső székében töltött negyed század után eléggé beárnyékolta a koalíció újraindítását, ahogy Westminster a bejelentés különös időzítéséről találgatott.

2013/01/01 – Hogyan dolgoztak össze az amerikai bankok és a szövetségi rendészet, hogy letörjék az Occupy Wall Street mozgalmat

http://www.businessinsider.com/us-banks-and-law-enforcement-together-ows-domestic-security-alliance-council2013-1

Sokkal kifinomultabb volt, mint gondolnánk: Új dokumentumok azt mutatják, hogy az előző ősszel tartott Occupy erőszakos leverése – mely akkoriban nagyon homályos volt – nem csupán az FBI, a Belbiztonsági Hivatal (Department of Homeland Security), és a helyi rendőrség szintjén volt összehangolva.

A leverés, melynek – ahogy esetleg emlékeztek – része volt az erőszakos letartóztatás, csoportos rendbontás, gumilövedékek tüntetők fejének lövése, az emberek olyan durván bilincselése, hogy sérülést okoz, az emberek fogva tartása, míg azok összevizelték és összecsinálták magukat – maguk a nagy bankok által volt koordinálva.

A Civil Igazságügyi Alap Társulása (Partnership for Civil Justice Fund) egy úttörő kutatás során nyújtotta be ezt a kérvényt, melynek illene még egyszer megszégenyítenie a jelentős amerikai médiavállalatokat (miért van az, hogy ma már szinte csak a non-profit társaságok az egyetlen olyan vállalkozások Amerikában, melyek a jelentősebb civil szabadságot érintő hírekről számolnak be?).

A dokumentum (...) egy ijesztően összehangolt működési hálózatát mutatja a DHS-nek, FBI-nak, rendőrségnek, helyi kormányzati adatszolgáltató központoknak, és a magán-szektornak, oly mértékben eggyé olvadva, hogy a szörnyű valóság szerint valójában egy entitásról van szó: egyes esetekben egy nevet viselve, a Belföldi Biztonsági Szövetség Tanácsát (Domestic Security Alliance Council).

És kiderül benne, hogy ennek az eggyé olvadt entitásnak egyetlen központilag megtervezett, helyileg végrehajtott küldetése van. Röviden, a dokumentumok kimutatják, hogy a rendőrök és a DHS a bankoknak és a bankokkal együttműködve dolgoznak, hogy célba vegyék, letartóztassák, és politikailag mozgásképtelenné tegyenek békés amerikai polgárokat.

2013/01/15 – Felfedés (disclosure): Az „Igazság embargójának” felszámolása

http://americankabuki.blogspot.hu/2013/01/disclosure-ending-truth-embargo.html

Los Angeles, Kalifornia - CHD2 Productions egy médiaeseményt fog tartani a Utah államban található Park Cityben megrendezett Sundance filmfesztiválon, hogy elindítsanak egy jelentős eseményt/dokumentum projektet. A sajtókonferencián Dr.Edgar Mitchell, az Apollo 14 asztronautája, a 6.Holdon járt ember, a „Polgárok meghallgatása a felfedésről” nemzetközi szóvivőjeként (Citizens' Hearing on Disclosure), és Jeremy Kenyon Lockyer Corbell pedig, az „Igazság embargója” c.dokumentumfilm (Truth Embargo) rendezőjeként mutatkozik be, mely film a „Polgárok meghallgatása” esemény alapján fog elkészülni. Lásd az előzetest: https://www.youtube.com/embed/23ZxPuDOkfs (....)

A „Polgárok meghallgatása a felfedésről” a Paradigm Research Group által kerül megszervezésre, és április 29. és május 3.között fog megrendezésre kerülni Washington DC-ben, a Nemzeti Sajtóklubban (National Press Club), ahol a fő bálterem egy „kongresszusi tárgyalóteremmé” lesz átalakítva. Ez az egyedülálló projekt összehozza a világ vezető kutatóit kormányzatok/ügynökségek tanúival, hogy öt napon át 30 órán keresztül tanúskodjanak az Egyesült Államok Kongresszusának korábbi tagjai előtt. Ezen meghallgatás témája egy földönkívüli jelenlét, mely az emberi fajt érinti (a fordítás az utóbbi igénél különösen nehéz, mert a használt angol szó – engage – jelenthet ebben a kontextusban sok mindent: pl.támadást, lekötést,foglalatoskodást,stb. – a szerk.megj.) A meghallgatás mottója: „Ha a Kongresszus nem teszi a dolgát, az emberek megteszik helyette”. Utoljára 1968-ban volt rá példa, hogy az Egyesült Államok Kongresszusa meghallgatást tartott a mai világ talán legfontosabb kérdése kapcsán a Tudomány és Űrhajózás Házbizottsága előtt.

- további ajánlott film: Dr.Steven Greer katonák beszámolóiból összeállított, jó pár éves kiváló és értékes interjúsorozata/dokumentumfilmje: (angol)

https://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

-továbbá az orosz elnök múltkori UFÓ-s interjújához (magyar felirattal: https://www.youtube.com/watch?v=SbyG6FO02JU ) egy fontos kis kiegészítés, amit valahogy elfelejtettek hozzátenni:

"Ugyanitt fontos megjegyezni, hogy miután Medvegyev 2012 december 7-én befejezte Moszkvában a tévében újságíróknak adott interjúját, továbbra is reagált az újságírói kérdésekre adáson kívül, anélkül, hogy tudta volna, a kamera és a mikrofon még mindig veszi. Arra az újságírói kérdésre, hogy "az elnök megkapja a földönkívüliekről szóló titkos információkat az orosz nukleáris kódokat tartalmazó táskával együtt? "

Medvegyev a következőt válaszolta:

"A nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a "top secret" dossziék is. Ezekben minden benne van a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tarózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát, és a nukláris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök. De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című dokumentumfilmet.

(angol felirattal lásd: http://youtu.be/CrjXmDlAYzo )

- Hányan vannak?

- Erre nem válaszolhatok, mert általános pánik törne ki."

Nyugati hírforrások a Medvegyev által elhangzott sokkoló mondatokat a földönkívüliek jelenlétéről csupán viccnek állították be, ahogy a Men In Black 1997-es sci-fi vígjátékra való hivatkozást is szándékosan tették, melyben két titkos ügynök küzd az idegenekkel az Egyesült Államokban.

Medvegyev azonban nem az amerikai filmre utalt, hanem a híres orosz dokumentumfilmről, a Men In Black-ről beszélt, mely részletezi a számtalan UFO és idegen anomáliát. (angol felirattal lásd:http://youtu.be/CrjXmDlAYzo)

Amikor a nyugati hírforrások Medvegyevet idézték, aki azt mondta "Részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című jól ismert filmet" helyett a tényleges válasz így hangzott: "De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című dokumentumfilmet." melynek ugyanaz a címe.

Nyilvánvaló, hogy a nyugati propaganda hírügynökségek szándékosan torzítva adták elő Medvegyev szavait, és az egyik erről szóló cikk címe is jól bizonyítja ezt : "Az orosz elnök Dimitrij Medvegyev megtörte a hallgatást az idegenekről, és a konspirátorok azonnal elvesztették az eszüket". "

Utolsónak még a pápa lemondása körüli infókat gyűjtöttem. Megoszlanak a vélemények, hogy a lemondást jó, vagy rossz hírként kezeljük. Van, aki egyértelműen előrelépésnek tekinti, és a régi világrend szétbomlását látja benne (akácsak a holland királyné korábbi lemondását: http://www.origo.hu/nagyvilag/20130128-lemond-beatrix-holland-kiralyno.html ), és vannak, akik a háttérhatalom által előre eltervezett stratégiai lépésnek tartják. Csak idővel derül majd ki utólag, melyikről van inkább szó. Illetve hozzáteszik, a pápa is „csak” bábu és felsőbb parancsokat teljesít (illetve ő a potenciális, tömegek számára látható céltábla a kritikák és sárdobálás számára, akárcsak a politkusoknál), így lényegtelen, ki épp az aktuális egyházfő, ha a „felettesei” érintetlenek – egyelőre.

Addig is néhány hír ehhez kapcsolódóan:

2013/02/11 - http://www.origo.hu/nagyvilag/20130211-lemond-xvi-benedek-papa.html

2013/02/12 – Égi jel? Villám csapott a Vatikánba órákkal a pápa döbbenetes lemondása után

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/lightning-strikes-vatican-day-pope-1704295

2013/02/12: (csodálom, hogy ez megjelenhetett az origon)

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130212-titkos-birodalmat-epitett-a-vatikan-mussolini-penzebol.html

2013/01/19 – A pápa elrendeli az RFID (Radio-frequency identification – rádió-frekvenciás azonosító - a szerk.megj.) chippelését a vatikáni dolgozóknak (az egyik dolgozó által nemrégiben a médiának átadott titkos vatikáni dokumentumok miatt rendelték el)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=81wVxJCojnA

2013/01/03 – Vatikán csak „készpénzt fogad el”, ahogy az Olasz Központi Bank (Bank of Italy) blokkolja az eletronikus fizetéseket a pénzmosási aggodalmak miatt

http://www.huffingtonpost.com/2013/01/03/its-cash-only-vatican-money-laundering_n_2403006.html

VATIKÁN VÁROS – Most már csak készpénzt fogadnak el a Vatikánba látogató, a múzeumjegyekért, ajándéktárgyakért és más szolgáltatásokért fizetni akaró turistáktól, miután az Olasz Központi Bank úgy határozott, hogy blokkolja a mini-városállamban az elektronikus fizetéseket, beleértve a hitelkártyákat.

Deutsche Bank Italia, mely vagy 15 évig szolgáltatta a Vatikánnak az elektronikus fizetési szolgáltatást, csütörtökön azt nyilatkozta, hogy az Olasz Központi Bank visszavonta az engedélyét dec.31.után.

The Corriere della Sera napilap azt írta, hogy az Olasz Központi Bank hozta a döntést, mivel a Szentszék még nem teljesen felel meg az EU pénzmosás elleni intézkedéseinek. Ez azt jelenti, hogy az olasz bankok nem működhetnek a Vatikánon belül, mely épp a pénzmosás elleni harcot elősegítő intézkedések közepette van.

2013/02/13 - http://index.hu/belfold/2013/02/13/erdo_peter_lesz_az_uj_papa/

Bár nem ismerem milyen ember, így nem ítélkezhetek felette, személy szerint nem fűzök semmiféle „reményt” személye iránt, hisz a pápa is valószínűleg felsőbb parancsot teljesít és eszköz felsőbb (sötét) erők kezében. Ráadásul úgy gondolom, sem magasrangú egyházi vezető, sem pápa nem lehet valakiből jelentős világi érdekkapcsolatok és kellőképpen „romlott” jellem nélkül – akárcsak a legfelsőbb poltikai-üzleti körökben.

2009/09/03 - http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4468&rovat=

Erős fenntartásokkal kezelem Malakiás „szentségét” és „csodatörténetét” (néhol létezését is kétségbe vonják), már csak azért is, mert kanonizálták, tehát az „egyházi cenzúra” befogadta, mert valószínűleg sötét terveiket nem károsította, vagy épp talán szolgálta az egész „jóslat”. Emellett magas egyházi címeket kapott, sőt, szentté avatták, tehát igencsak a kedvükben járhatott... mindezt egy „jóslattal” elérve egy olyan korban, amikor hétköznapi embereket lépten-nyomon boszorkánynak kiáltottak ki és égettek el tizede ekkora „varázslatokért”.

Malakiás borzasztó állapotokat vizionál Petrus Romanus pontifikátusának idejére, felsejlik az Örök város, s a Vatikán pusztulása is. A sorok egyenesen a kereszténység és az egyház üldöztetéséről értekeznek. Olvassuk el mi is őket:

„A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken.”

Saját világnézetemre lefordítva: A nem-Jézusi Egyház korrupció és emberiség ellenes bűntettei miatti üldöztetése idején Péter ül a trónon, aki számos hazugság leleplezése közepette próbálja tovább butítani a népet, ám beletörik a bicskája, a Hét Domb Városának „eltorzult szellemisége” elpusztul, s az igaz Bíró ítéletet mond a sötétség urai felett.

Egy konstruktív friss hozzászólás e cikk alól: „Én írtam ezt a blogbejegyzést úgy jó 5-6 évvel ezelőtt (ez a cikk későbbi átvétel), én vagyok a Malakiás jóslat első magyar fordítója is, s hát eljött az idő, amikor Petrus Romanus fellép a történelem színpadára. Kicsit már máshogy látom a víziót, s Erdő Péter helyett inkább az afrikai néger Peter Turkson sikerét jósolnám, ő jobban megtestesíti a liberalizmust és a multikultúrát, ami az egyház, a hit és a tradíció bukását hozta / hozza el Európába. Róma pusztulása is talán csak szimbolikus a sorok között, a hit teljes eltűnését és a materialista-liberális métely elterjedését szimbolizálja, ugyanakkor az Utolsó Ítélet víziója kristálytiszta. Ezzel szemben áll persze a Biblia sora: Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki nem tudja: sem az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül. (Máté 24.36)

Folytatás - Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot

2013.02.16. 03:04 Benedictus89

Sajnos úgy látom, a blog.hu nem képes ekkora írást egy bejegyzésbe sűríteni, de ez csak publikálás után tűnt fel... bocsánat a kellemetlenségért!

Itt a folytatás:

 

Folytatás - Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot - 

írta: David Wilcock

megjelent: 2012.december 16.

fordította: Benedictus

......AZ ELLENSÉG BELÜL VAN

Ahelyett, hogy egymás ellen fordultak volna, a tömegek számára fokozatosan, egyre jobban és jobban nyilvánvalóvá vált, hogy valós probléma nem a 99%-kal van – hanem a világ leggazdagabb 1%-val, és azok hatalmuk megőrzése érdekében tett lépéseikkel.

A legmeglepőbb mulasztás a 2012-es választásoknál véleményem szerint az, hogy egy árva szó nem esett a 26 milliárd amerikai dollárról, melyet a FED fizetett ki a saját bankjainak – melyek közül sok tengerentúli.

Mint ahogy a Pénzügyi Zsarnokságban felfedtem, Ron Paul és Alan Grayson kongresszusi tagok és Robert Byrd szenátor sikeresen végigvitt egy törvénytervezetet, mely a FED auditálását célozta meg.

Az eredmény abszolút sokkoló volt – és alig kapott bármi figyelmet is a fősodratú médiában.

MIFÉLE KÖLTSÉGVETÉSI HIÁNY?

A politikusok imádnak azon csámcsogni, hogy mennyire fontos „csökkenteni a költségvetési hiányt” - mintha Amerika most nem azért lenne ekkora pácban, mert több trillió dollárral tartozik idegen bankároknak...

(itthon is ismerős a mese:

https://www.youtube.com/watch?v=qTsJYmSBjIo

https://www.youtube.com/watch?v=lfPw_bASkjA

https://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s

- a szerk.megj.)

A költségvetési hiány állítólag valami homályos, fenyegető, látszólag megoldhatatlan probléma.

Ron Paul rámutatott, hogy semmi nem kerül olyan sokba, mint a burjánzó hadiipari vállalatok – és láthatóan ki is taszították a 2012-es republikánus elnökválasztási kampányból.

Ezek az adósságok teljesen hamisak. Csaláson alapszanak. A hiány egy mese.

Ez igencsak nagy nézőpontváltást jelent – tekintetbe véve, hogy generációkon keresztül ugyanazokkal a hazugságokkal ámítottak bennünket.

Az igazság az, hogy több, mint elég vagyon áll rendelkezésre, hogy kifizessünk minden adósságot. Csupán eddig ehhez a vagyonhoz nem volt szabad hozzányúlni.

LOPOTT ARANY

Jóval a kereset (a Neil Keenan-féle per -a szerk.megj.) benyújtása előtt Benjamin Fulford jelezte, hogy a „jófiúk” a Pentagonban egy egyre növekvő nemzetközi szövetséggel működnek együtt, hogy legyőzzék a FED-et – és a mögötte álló kiskirályokat.

Ezzel együtt nyilvánosságra hoznának sok „rejtett” és titkosított technológiát, mely elhozhatná számunkra a tiszta energiát – nagyon olcsón, és minimális környezeti kárral.

A legfontosabb, hogy ez a per világgá kürtölné az egész világból összelopott óriási mennyiségű aranyat, melyet „letétbe” helyeztek a FED-nél.

A legtöbb ember azt hiszi, csak kb.140000 tonna arany létezik a világon – ami kb.egy olimpiai-méretű medencének felel meg. Nyilvánvaló hiánya teszi oly értékessé.

Az igazság, ahogy Neil Keenan megtudta az „Idősektől” Ázsiában, hogy 2,5 millió tonna arany lett ellopva vagy átadva a FED-nek fegyveres kényszerítés hatására – kezdve az 1920-as évektől.

85 százalékát ennek az aranynak elvették az ázsiai országoktól.

A legtöbb arany eredetileg a Kínán, Kambodzsán, Laoszon és Thaiföldön áthaladó hatalmas aranykereskedelmi hálózatból lett kinyerve, amely titokban maradt amióta csak felfedezték – immár évszázadok óta.

A KÖTVÉNYEK

Egy 1921-es titkos megegyezést követően a FED megalkotta a BIS-t (Nemzetközi Fizetések Bankja – a szerk.megj.) Az Egyesült Államokon kívül minden más ország számára illegálissá vált, hogy aranyat birtokoljon.

Az összes aranyat át kellett nyújtani és „letétbe” helyezni a FED-nél. Akik nem voltak hajlandóak erre, ellopták tőlük.

A japánok igazi ipari méretekben rabolták a kínai aranyat a késői 1920-as évektől kezdve az 1930-as évekig – ezt ma "Golden Lily" hadműveletként ismerjük.

Az arany eredeti birtoklóinak azt mondták, 60 év után visszakaphatják. Cserébe Federal Reserve kötvényeket kaptak biztosítékként. Azt mondták, ezek a kötvények „ugyanolyan jók, mint az arany” és beválthatóak.

Továbbá tudtukra adták, hogy aranyuk átadása ennek a titkos nemzetközi banki rendszernek világbékét és jólétet fog teremteni.

NINCS VALÓS ÉRTÉK

Egyetlen FED-kötvény sem, melyet egészen mostanáig láttam vagy publikáltam, sem későbbi, mint az 1934-es széria. Ez megtévesztő, mert 1934-es szériájú kötvényeket egészen mostanáig nyomtatnak és kibocsátanak.

Szándékos hibákat kreáltak a kötvényeken, melyeket az ázsiaiak nem vettek észre, mivel nem angol volt az anyanyelvük. Ezeket a hibákat arra használták, hogy hiteltelenítsék a kötvényeket, mint hamisítványok, amennyiben bárki megpróbálná beváltani azokat.

Elképesztő számú bennfentes fényképet mutattam be a Pénzügyi Zsarnokság c.könyv hosszúságú kutatásomban 2012.februárjában.

Az ázsiaiak rádöbbenve, hogy a kötvények értéktelenek, hatalmas mennyiségű valutát is kaptak – sok különféle országból.

Szó szerint egész raklapoknyi púposra pakolt pénzről beszélünk.

Azonban ez a valuta is értéktelen.

A sorszámok a bankókon nem részei a regisztrált pénzügyi rendszernek.

Ezért ha megpróbálnád beváltani őket, azonnal pénzhamisítónak kiáltanának ki – majd lecsuknának és bebörtönöznének.

NÉHÁNY KÉP

Neil Keenan forrásai a Sárkány Családban (Dragon Family) bőségesen küldtek fotókat a pénzhalmokról amiket küldtek nekik – valamint a FED-kötvényekről, azok dobozairól és ládáiról.(a pénzhalmok és az aranyak fotóit leszedte Wilcock, mert azok nem voltak eredetiek, mint később kiderült Keenantól, azokat az ő egyik társa – Keith Scott - szolgáltatta aki azóta lebukott hátsó szándékával és már nem dolgozik velük – a szerk.megj.)

(....)

Ha valaki megpróbálná hamisítani mindezt (a kötvényeket és azok ládáit stb. - a szerk.megj.), igen nagy időt, energiát, és pénzt kellett, hogy belefektessen.

(....)

Most, első alkalommal megmutatom a többit képet is – mely majdnem duplája az eredeti mennyiségnek.

(Az alábbi eredeti cikk linkjén láthatóak a képek a szöveg közt, nem másoltam be őket egyenként mert az még több időt vett volna igénybe és további formázási feladatokat jelent, valamint lassítja az oldal betöltését : http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1097-russiantv – a szerk.megj.)

OLASZ RENDŐRSÉG 6 TRILLIÓ DOLLÁRNYI KÖTVÉNYT FOGLAL LE ZÜRICH-BEN – A PÉNZÜGYI ZSARNOKSÁG MEGJELENÉSÉVEL EGY NAPON

Svájcban három FED-es „anyadoboz” összesen 6 trillió dollárnyi névértékben került lefoglalásra Zürich-ben az olasz rendőrség által – nyolc nappal azután, hogy először publikáltuk a Pénzügyi Zsarnokságot 2012.február 9-én.

Ez az alábbi Bloomberg cikk bemutatta az egész sztorit 2012.február 17-én – ami véletlen pont egy napra esett a Pénzügyi Zsarnokság kutatás utolsó részének megjelenésével.

(...)

http://www.bloomberg.com/news/2012-02-17/italy-police-seize-6-trillion-of-fake-u-s-treasury-bonds-in-switzerland.html

Olasz maffiaellenes ügyészek azt nyilatkozták, hogy rekord összegű 6 trillió dolláros, állítólag hamis Amerikai Kincstári kötvényeket foglaltak le, mely mennyiségét tekintve majdnem Amerika államadósságának felét teszi ki.

A kötvényeket három megviselt biztonsági tároló dobozba rejtve találták meg Zürichben, nyilatkozták e-mail-ben az ügyészek Potenza déli városából.

Az Amerikai Nagykövetség Rómában megvizsgálta az 1934-es államkötvényeket, melyek névértéke darabonként 1 milliárd dollár volt, és ezt nyilatkozták egy üzenetben a Twitteren: „Köszönjük az olasz hatóságoknak a 6 trillió dollárnyi hamis kötvény lefoglalását”.

HAMISÍTVÁNY? MIÉRT NEM NÉZED MEG ÉS DÖNTÖD EL MAGAD?

A kötvényeket „hamisítványként” kezelték, de nagyon hasonlóan néztek ki azokhoz, melyeket a mi bennfenteseink nyújtottak napokkal korábban. A legtöbb kép még sehol se jelent meg, amíg nem publikáltam a Pénzügyi Zsarnokságot.

David Wilcock szereplése az orosz dokumentumfilmben a REN-TV-n:

(jelenleg még nincs hozzá semmilyen felirat)

I.rész:

https://www.youtube.com/watch?v=JI2_q4lG2PI

II.rész:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JI2_q4lG2PI

Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot

2013.02.16. 03:03 Benedictus89

Kedves olvasók! Elnézést kérünk hosszú hallgatásunkért, mindkettőnknek erősen megcsappant a szabadideje, és ez a jövőben is így lesz. Fordításokat továbbra is készítünk, csak jobban kell szelektálnunk, illetve amiről már egyszer volt szó, vagy nem érdemleges információ (így jelezve: (....) ), azt nem fordítjuk le, csupán részleteket. Cobra írt frissítéseket dec.21.óta, igaz ritkábban, ezeket is szándékozunk lefordítani, azonban azok előtt még egy hosszabb magyarázatot szeretnék írni az arkhónokról más szerzőktől.(utóbbi már folyamatban)

Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot

írta: David Wilcock

megjelent: 2012.december 16.

fordította: Benedictus

(az orosz nyelvű dokumentumfilmek a fordítás végén találhatóak! - a szerk.megj.)

(David Wilcock korábbi részletes kutatásának címe, korábbi tőle származó fordításainkban érintettük, de magát a Pénzügyi Zsarnokságot nem fordítottuk le hatalmas terjedelme miatt : angolul itt olvasható – az oldal tetején találhatóak a fejezetek: http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=1

második blokk angolul, ugyancsak felül a fejezetek:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final

általunk fordított kapcsolódó Wilcock-cikkek :

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/01/mennyei_beavatkozas_3_masodik_fejezet_elso_resz_galaktikus_rokonaink_reszvetele

a szerk.megj.)

2012.december 4-én, Oroszország egyik élvonalbeli TV csatornája megkeresett minket – hogy a világon elsőként a fősodratú médiában teljesen felfedjék kutatásunkat a Pénzügyi Zsarnokságról....

(.....)

SZÉTKÜRTÖLNI MINDENFELE

Nem lehet alábecsülni a jelentőségét annak, amit a REN-TV készül tenni.

A REN-TV az egyik élvonalbeli televízió csatorna Oroszországban, 113,5 milliós potenciális nézettséggel. (vagyis ennyi embert képesek elérni maximum – a szerk.megj). Weboldaluk: http://www.ren-tv.com/

[Az orosz ABC-ben a P jelenti az R-t, a H pedig az N-t – innen a „PEH” név a fenti logóban, mely REN-t jelent]

Nem volt eddig még egy nagy médium sem, mely hajlandó lett volna érinteni ezt a témát videó formájában – mivel túlságosan veszélyesnek ítélték... nem beszélve arról, hogy szigorúan titkos.

Courthouse News Service volt az egyetlen fősodratú nyomtatott médium, mely épp csak szóba hozta – és ez csak egy weboldalon volt.

2012.december 8-án, Dr. Valentin Katasonov, a S.F. Sharapov Orosz Gazdasági Társaság elnöke újra felhozza a témát egy átfogó három részes cikkben.

(....)

EGY HOSSZABB LEÍRÁS A REN-TV-RŐL

Itt a legjobb online leírás a REN-TV-ről, melyet eddig sikerült a találnom, egy linkkel együtt, hogy magad is el tudd olvasni:

REN-TV online leírás

http://nowwatchtvlive.com/2011/07/ren-tv-online-ren-tv-live-watch-ren-tv-russia/

A REN-TV egyike a legnagyobb magánkézben lévő föderációs (szövetségi – a szerk.megj.) TV csatornáknak Oroszországban. Irena Lesnevskaya és az ő fia, Dmitry Lesnevsky alapította, aki a REN TV-t üzemelteti, mint produkciós stúdió más nemzeti orosz televíziós csatornáknak. 1997.január 1-je óta sugároz.

Célközönsége a fiataltól középkorúig terjedő városi dolgozó. Habár főleg a 18-tól 45-ig terjedő korosztályra fókuszál, a REN széles korosztálynak kínál programot, mivel a célközönségnek valószínűleg van családja, és tiszteletben tartja a családi értékeket.

A csatorna eddig 13 TEFI díjat nyert az Orosz Televízó Akadémiájától.

A REN-TV hálózata egy 406 független sugárzó/adást szolgáltató vállalatból áll Oroszországban és a FÁK-ban (Független Államok Közössége). A REN sugárzását 718 városban fogják Oroszországban nyugaton Kalinyingrádtól egészen keleten Yuzhno-Sakhalinskig.

Potenciális nézőközönsége 113,5 millió fő (hivatalosan 120 millió néző), melyből több, mint 12 millió Moszkvában és Moszkva Oblastban (Moszkva Régió) található.

A REN-TV 10 adásszolgáltató partnerrel és 19 kábel szolgáltatóval dolgozik a FÁK-ban és a Balti-államokban; 181 város foghatja a REN-TV-t.

Számos szélsőséges politikai csoport szerint a REN TV az „egyik utolsó bástyája a szabad médiának” Oroszországban.

Ez az egyetlen modern csatorna, mely egyszerre közli a szocialista és liberális csoportok találkozóit és mellette interjúkat készít szélsőséges politikai csoportok vezetőivel.

TÖRTÉNELMET KÉSZÜL ÍRNI

A REN-TV történelmet készül írni – megjelentetve egy dokumentumot a lopott aranyról, a Keenan-perről, az Illuminátusokról, a Federal Reserve-ről, a Pénzügyi Zsarnokságról és a mostanra már 160 nemzetből álló szövetségről, mely létrejött, hogy végett vessen az elnyomásnak.

Ez vitathatatlanul a legtitkosabb és legveszélyesebb információ volt a Földön – míg nem a történet elkezdett nyilvánosságra kerülni 2011 novemberében, mikor először hoztak napvilágra kézzelfogható dokumentumokat.

Csak ekkor tudott Benjamin Fulford – a Forbes, a világ legnagyobb üzleti magazinjának Ázsiai-Csendes-óceáni irodájának korábbi vezetője – úttörő munkája bizonyítható, vitathatatlan fizikai bizonyítékokat nyújtani.

Ez a bizonyíték egy per formájában jelent meg, melyről Fulford már több, mint egy éve tudósított és számított rá.

A keresetet Neil Keenan nyújtott be az ENSZ és több más nagy globális játékos ellen. Óriási volt – több, mint 100 oldal hosszú – és szerfelett részletes.

A pert szándékosan úgy indították, hogy a Kennedy-gyilkosság évfordulójára essen, mint kiderült.

EGY RÉGÓTA VÁRT DOKUMENTUM

Hónapokon keresztül Fulford erről a függőben lévő perről beszélt.

A legérdekesebb, hogy azt mondta, mindez a Pentagonban és az amerikai hadseregben a „jó fiúk” teljes támogatását élvezi, valamint egy kb.akkor 57 nemzetből álló szövetség is támogatja – mely mostanra 160-ra nemzetre duzzadt.

Sok ember sztereotípiájával ellentétben, hogy „mind benne vannak”, az igazság az, hogy egy nagyon kicsi csoportja van az „irányítóknak”, akik gyilkosságot, fenyegetést, zsarolást és megvesztegetést alkalmaztak, hogy fenntartsák hatalmukat jóval nagyobb csoportok felett.

LÁSSUNK EGY KIS BIZONYÍTÉKOT

Ha több bizonyítékot szeretnél, a legfontosabb adat, melyet közreadtam evvel a kis csoporttal kapcsolatban a Pénzügyi Zsarnokság megírása után jött – A nagy leleplezés c.cikkem (The Great Revealing – nem fordítottuk le, angolul itt olvasható: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1066-great-revealing – a szerk.megj.) első részében, 2012.július 20-án.

Ott megtalálod, hogy a világ vagyonának 80%-t közvetlenül a legnagyobb/legfelső/top/legbefolyásosabb 737 vállalat termeli meg. Ezt svájci tudósok, többek közt Glattfelder bizonyította. (http://www.newscientist.com/article/mg21228354.500-revealed--the-capitalist-network-that-runs-the-world.html – a szerk.megj.)

Ezt a 737 vállalatot viszont egy csupán 147 vállalatból álló „szuper-entitás” irányítja. 75%-uk pénzügyi intézet.

A legfelső 50 vállalat nevét publikálták. A legmagasabban lévő, legerőteljesebb nevek a listán mind a Federal Reserve bankjai.

A legeslegfelső és legerőteljesebb cég Glattfelderék számítógép-generálta listáján a Barclays Bank.

HŐSIES ERŐFESZÍTÉSEK AZ AMERIKAI IGAZSÁGÜGYI RENDSZERTŐL – ÉS MÁSOKTÓL

A nagy leleplezés c.cikkem volt az én hivatalos bejelentésem a LIBOR-botrányról, több linkkel és hivatkozással teljessé téve. (LIBOR: London Interbank Offered Rate – Londoni bankközi kínálati kamatláb: a vezető londoni bankok által kikalkulált átlagos kamat, melyet más bankoktól való kölcsönzés esetén számolnak fel nekik – forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Libor – a szerk.megj.)

Az Amerikai Igazságügyi Minisztérium a piramis tetején élvő szemet célozta meg.

Hősies erőfeszítéseiknek köszönhetően ma már tudjuk, hogy az összes legnagyobb bank titokban összejátszott egymással.

Mind hazudtak a közvéleménynek a hitelminősítésükről/hitelképességükről – hogy magukhoz csábítsák a befektetőket és még több pénzt csináljanak.

Ez azt jelenti, hogy az összes 600 trillió dollárnyi befektetett érték a világban teljes egészében csaláson és hazugságokon alapszik.

A LIBOR-botrány hatalmas. A letartóztatások már elkezdődtek. Kemény bírságokat szabtak ki a legnagyobb érintett bankok körében. Ez a botrány hamarosan sokkal nagyobb lesz.

KELL NÉHÁNY PÉLDA?

Folytattam a a LIBOR-ral kapcsolatos, és a Federal Reserve bankkartell világ kormányai általi bekerítését taglaló komolyabb hírek gyűjtését.

Amit itt felsorolok, az utóbbi példák a naplómból. Ezek a linkek 2012.október 4.után jelentek meg. A dátumot mindenhol feltüntettem.

Ha bárki azt próbálja bemagyarázni, hogy „semmi sem változott”, és „a háttérhatalom továbbra változatlanul mindent folytathat tovább”, az nem figyel.

Sajnos alig kapnak médiafigyelmet az alább taglalt hírek - de mind nagyon fontosak. Ez egy óriási, nyílt, nyilvános felébredést épít fel – remélhetőleg nagyon hamar.

Kérlek feltétlenül használd ezeket a linkeket gondolatébresztő gyanánt a blogod és online bejegyzéseid számára. Kulcsfontosságúak ezek az információk, mert jelzik a dolgok változását.

(pár gyorsan gyűjtött link, néhány magyar médiában is megjelent cikkel:

http://hvg.hu/gazdasag/20130206_Gigabuntetest_kapott_egy_brit_nagybank_ka

http://hvg.hu/gazdasag/20130206_Liborbotrany_ot_kereskedo_repult_a_Deuts

http://www.metropol.hu/gazdasag/cikk/995298-libor-botrany-hatalmas-birsagot-fizet-az-rbs

http://mno.hu/lapszemle/kartellben-hamisitottak-a-libort-a-bankok-1107897

http://mno.hu/penzpiacok/libor-botrany-14-milliard-frankos-buntetes-a-ubs-nek-1125967

http://mno.hu/lapszemle/senki-nem-torodott-a-vilag-legfontosabb-szamaval-1104664

További érdekes külföldi cikkek általam gyűjtve a következő bejegyzésben! -a szerk.megj.)

LINKEK OKTÓBERBŐL, I.RÉSZ (nem minden link kötődik a pénzügyi botrányhoz, más jellegű „kényes ügyek” is felszínre kerülnek - a szerk.megj.)

10/4: Több százezer tüntető Spanyolországban szinte minden nap

http://www.reuters.com/article/2012/10/04/us-spain-protest-idUSBRE89311J20121004

(Reuters) – A spanyol bíróság csütörtökön ejtett egy rendőrségi ügyet egy múlt heti madridi tüntetés szervezői ellen, mely erőszakba és tucatnyi letartóztatásba torkollott, mondván, hogy az embereknek joguk van a vélemény nyilvánításhoz.

Több százezer spanyol vonul az utcákra szinte minden nap, hogy a megszorítások ellen tüntessen.

10/4, 10/5, 10/6: BBC Szex körökkel kapcsolatos cikkek

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213608/Was-sex-ring-inside-BBC-Jimmy-Saviles-Radio-1-colleague-procured-girls-him.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213621/Claire-McAlpine-A-15-year-old-killed-leaving-diary-naming-DJs-abusers-Disturbing-questions-John-Peel-So-starts-WERE-involved.html

http://blogs.telegraph.co.uk/news/damianthompson/100184007/the-rotten-culture-at-the-heart-of-the-bbc/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2213636/Uncle-Jimmy-took-sick-parties-Nephew-tells-childhood-stolen-13.html

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9591246/DJ-Liz-Kershaw-says-she-was-routinely-groped-on-air-at-BBC.html

10/18: Hollywood kreatív könyvelése: 19 millió dolláros film veszteséges 150 millió dollár bevétellel

http://www.techdirt.com/articles/20121018/01054720744/hollywood-accounting-how-19-million-movie-makes-150-million-still-isnt-profitable.shtml

10/18: Martin Sheen és Woody Harrelson a 9/11 Igazság filmben (9/11Truth Film)

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/18/martin-sheen-woody-harrelson-september-morn_n_1981559.html

10/19: Goldman Sachs leleplező könyve elképesztően szörnyű világot mutat be

http://www.huffingtonpost.com/mark-gongloff/greg-smith-goldman-sachs-book_b_1988304.html?utm_hp_ref=business

LINKEK OKTÓBERBŐL, II.RÉSZ

10/19: Savile csak “A jéghegy csúcsa”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9620223/Jimmy-Savile-He-was-the-tip-of-the-iceberg.html

A széleskörű nyomozás Sir Jimmy Savile züllött tevékenységéről újra ráirányította a figyelmet egy lehetséges pedofil körre és egy „eltussolási módszerre” Jerseyben.

10/20: A legfelső és a helyettes vezető az IRS-nél felmondott (Internal Revenue Service – az amerikai adóhatóság, hasonlatos a magyar NAV-hoz – a szerk.megj.)

http://americankabuki.blogspot.co.uk/2012/10/the-first-and-second-in-command-at-irs.html

10/21: Veterans Today – Választási csalás viharának felhői árnyékolják be az elnökválasztási kampányt

http://www.veteranstoday.com/2012/10/21/election-fraud-storm-clouds-loom-over-presidential-race/

10/21: BBC az elmúlt 50 év legnagyobb válságában a Saviel-pedofília elfedése miatt

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2221130/Jimmy-Savile-documentary-BBC-admits-Newsnight-editor-Peter-Rippons-excuses-misleading.html

10/24: Goldman Sachs vezérigazgatója: “Senki nem tudja önmagát – és minket - ostorozni”

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/24/goldman-sachs-cnbc-lloyd-blankfein-video_n_2009878.html

10/24: Szövetségi államügyészek a Bank of America-t több, mint egy milliárd dolláros jelzáloghitel-csalás miatt perlik

http://www.huffingtonpost.com/2012/10/24/bank-of-america-mortgage-fraud_n_2009791.html

Szövetségi államügyészek egymilliárd dolláros keresetet nyújtottak be a Bank of America ellen szerdán, azt állítva, hogy a bank és annak korábbi Countrywide egysége kitervelt egy jelzálog-formulát, hogy több ezer csalárd, tisztességtelen, és egyébként hiányos jelzáloghitelt adjon el a Fannie Mae-nek és a Freddie Mac-nek.

LINKEK OKTÓBERBŐL, III.RÉSZ

10/25: “A mocsok áradata” szörnyű károkokat okozott a BBC-nek

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9633390/Jimmy-Savile-tsunami-of-filth-has-caused-terrible-damage-to-BBC-says-governing-body-head-Lord-Patten.html

10/25: A BBC reménytelen válságban van

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9633399/Whether-its-the-Hutton-Report-or-Jimmy-Savile-theBBC-is-hopeless-in-a-crisis.html

10/26: A brit ExxonMobil vezetőjét lelőtték

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/was-british-oil-executive-victim-of-a-targeted-assassination-mystery-surrounds-death-of-briton-nicholas-mockford--gunned-down-in-front-of-his-wife-on-a-street-in-belgium-8227474.html

10/26: A rendőrség letartóztatási stratégiát készít elő ahogy a BBC szexuális zaklatási ügye szélesedik

http://www.nytimes.com/2012/10/26/world/europe/savile-inquiry-widens-to-others-at-bbc-reports-say.html?hp&_r=0

LONDON — Azon emberek száma, akik azt állítják, szexuálisan bántalmazta őket Jimmy Savile, egyike Britannia legnépszerűbb televíziós műsorvezetőjének, 200-ról 300-ra nőtt csak az elmúlt héten, és más emberek is vele együtt részt vehettek ebben, mondta csütörtökön a Scotland Yard nyomozást vezető tisztje.

10/29: Mini-Neutron bombák: Egy jelentős darabja a 9/11-es kirakónak

http://www.veteranstoday.com/2012/10/29/mini-neutron-bombs-a-major-piece-of-the-911-puzzle/

10/31: BBC vezetők munkahelyük elvesztésével szembesülnek a Savile-féle pedofília botrány miatt

http://www.guardian.co.uk/media/2012/oct/31/jimmy-savile-bbc-lose-jobs

LINKEK OKTÓBERBŐL, IV.RÉSZ: ERŐTELJES NEGATÍV KATONAI PUCCSKÍSÉRLETET HIÚSÍTOTTAK MEG

10/31: Veterans Today – Amerikai katonaság felkelést szervezett, hogy ledöntse Obamát, kirobbantsa a III.világháborút, és hadijogot-katonai közigazgatást vezessen be

http://www.veteranstoday.com/2012/10/31/press-tv-us-military-planned-mutiny-on-the-bounty-to-topple-obama/

Az Obama kormányzat mind belföldi, mind külföldi katonai bázisokon vészhelyzeti készültségben tartotta az Amerikai hadsereget október 1.óta. Azonban nem volt semmilyen ismert terrorista fenyegetés az Egyesült Államok ellen. Az ellenség „hazai/belföldi”, de származását tekintve messze van az amerikaitól.

Ma Charles M. Gaouette ellentengernagyot „kirúgták” parancsnoki posztjából az egyik anyahajós katonai flotta éléről a három közül, melyek Bremertonba (Washington állam) tartottak, hogy vizsgálat alá helyezzék.

Lehetetlen megfogalmazni, mennyire szokatlan és komoly dolog ez.

Az elhatározás egy a védelmi miniszterrel folytatott párbeszéd után született meg, aki a beszélgetés végén úgy hitte, Gaouette tagja volt egy katonatisztekből álló csoportnak, akik egy „Hét nap májusban”-féle (60-as évekbeli politikai-thriller regény – a szerk.megj.) amerikai kormányzat elleni puccs - arra az esetre, ha Obamát újraválasztják - tervezésének gyanújába keveredtek.

Ez nem puszta találgatás. Tucatnyi kulcsposztban lévő tisztet rúgnak ki, és százával vannak felülvizsgálat alatt, mind közvetlen kapcsolattal a Republikánus párt és az izraeli lobby szélsőséges elemeihez.

A kapott jelentések a Pentagon legfelső szintjéről származnak, és azt mutatják, hogy a kormányzat már hónapok óta tudott ezekről a tervekről...

Ma a katonaság azon kulcsfigurái, akik hűségesebbek Izraelhez és a Wall Streethez, mint az Egyesült Államokhoz, állítólag felkelést terveztek az elnöki választás utánra.

Feladatuk a hatalom megszerzése után egy nagy horderejű terrortámadás elősegítése az Egyesült Államokon belül, valószínűleg egy lopott atomfegyver segítségével, hadijog és katonai közigazgatás bevezetése, katonák Irakba szállítása és Irán megtámadása Szaúd-Arábia és a Perzsa-öböl államainak támogatásával...

Ez a terv, erről tudnak, nemcsak a Védelmi Minisztériumban, de minden hírszerző ügynökségnél, a kitervelőket már mind beazonosították, mind megfigyelés alatt állnak, mert nem voltak elég óvatosak.

Minden itt közölt információ több, mint egy hivatalos forrásból származik...

A tervezett hatalomátvétel és az azt követő hadijog bevezetése egy erőteljesen pénzelt akció több milliárd dollárral.

Az elsődleges lendület az akcióhoz egy hiedelem, mely az ál-keresztény eretnekség tagjaitól ered és megfertőzi az amerikai katonai akadémiákat, mely szerint az Egyesült Államoknak támogatónak és alárendeltnek kell lennie Izrael állama felé.

Az elmúlt három évtizedben vallási szélsőségesek vették át az irányítást a Légierő Akadémiája, Annapolis (haditengerészeti kiképzőbázis – a szerk.megj.) és West Point (hadsereg kiképzőbázisa – a szerk.megj.) felett, homályos vallási hiedelmekre és az Iszlám utálatára tanítva a végzős osztályokat, és egy „apokalipszis kultúra” iránti engedelmességet erőltetve, mely a megelőző nukleáris csapás fontosságát hangsúlyozza, hogy eljöhessen az „idők végezete”, és minden élet kipusztuljon a Földön... (az idők végezetének és minden élet kipuszításának propagálását azért elég túlzónak érzem – a szerk.megj.)

LINKEK NOVEMBERBŐL, I.RÉSZ

11/1: Barclays email-jei az energiaárak manipulálásáról profitcsinálás céljából (270 millió fontos kiszabott bírság – a szerk.megj.)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226592/Barclays-traders-damned-emails-reveal-bragged-rigging-energy-prices-make-profits.html

11/1: A tömeg-média kultúrája támogatja a pedofíliát

http://blogs.telegraph.co.uk/culture/jamesrhodes/100067072/outrage-at-jimmy-savile-conceals-the-fact-that-our-culture-encourages-paedophilia-believe-me-i-know-what-im-talking-about/

11/1: A Barclays kereskedői tervezték, hogy manipulálják az energiapiacot

http://uk.reuters.com/article/2012/11/01/uk-barclays-ferc-manipulation-idUKBRE8A004Z20121101

11/2: George Lucas a Lucasfilm Disneynek való eladásából származó összes 4 milliárd dollárt jótékony célra, mégpedig oktatásra kívánja fordítani (nem tudom, ezt Wilcock miért rakta be a linkek közé, számomra semleges a hír, attól függ, milyen célú és szándékú „alapítványhoz” kerül az összeg – a szerk.megj.)

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/02/george-lucas-donate-4-billion_n_2067145.html?utm_hp_ref=mostpopular

11/2: Magasrangú politikai személy perrel fenyegeti a BBC-t a pedofília állítások miatt

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9651321/Senior-political-figure-threatens-to-sue-BBC-over-paedophile-claims.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, II.RÉSZ

11/2: A Lockheed (egyik legnagyobb fegyvergyár – a szerk.megj.) főnöke kirúgja személyi asszisztensét, hogy „fiatalabb modellre” cserélje

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227069/I-need-trade-younger-model-What-boss-military-giant-told-PA-turned-50.html

11/2: Iskola-igazgatónő durva elutasítása a Savile által bántalmazott lányok iránt

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227086/They-angels-Headmistresss-cruel-dismissal-girls-abused-Jimmy-Savile-claims-told-to.html

11/2: Vezető Thatcher-korszaki politikus pedofil körben vett részt

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226833/Jimmy-Savile-scandal-Newsnight-claims-leading-politician-Thatcher-years-centre-widespread-paedophile-ring.html

A BBC Newsnight műsora feltűnést keltően állította, hogy „vezető politikus a Thatcher-évekből” belekeveredett egy széleskörű pedofil körbe – és rendszeresen erőszakolt meg fiúkat egy gyermekotthonból.

11/2: Leonard Rossiterc tévés legenda most a BBC botrányába keveredett

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227171/Screen-legend-Leonard-Rossiter-accused-performing-sex-act-BBC-staff-tried-rape-18-year-old-TV-extra.html

11/3: Newsnight szerkesztője elutasította, hogy ismét megnyissák a Savile-nyomozást

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227240/Peter-Rippon-Newsnight-editor-refused-reopen-Savile-investigation-decision-leaked-BBC.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, III.RÉSZ

11/3: Top of the Pops producerjei úgy gondolták, Savile gyanús, mégis szerződtették

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227128/Jimmy-Savile-allegations-BBC-producers-doubts-1960s.html

 

11/3: BBC adásában gyerekek zaklatásával kapcsolatos állítások „vezető Tory politikus ellen”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/9652824/BBCs-Newsnight-airs-claims-of-child-abuse-against-leading-Tory-politician.html

A nem-megnevezett politikus állítólag fiatal árvaházi fiúk megerőszakolásában és zaklatásában vett részt egy Wales-ben működő pedofil kör tagjaként az 1970-es és 80-as években.

11/3: Brit nemi erőszakot elkövető politikus megöléssel fenyegette áldozatát, ha az beszél a rendőrségnek

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227548/Tory-rapist-told-hed-kill-I-told-police-Sex-abuse-victim-claims-warned-die-breathed-word-attacker.html

Mr Messham, aki az eset megtörténtekkor a Bryn Estyni gyermekotthonban lakott Wrexham közelében, ezt mondta a Sunday Expressnek: „Újra és újra megtörtént, rémisztő volt. Volt egy csoport pedofi, akik rendszeresen zaklatták a fiúkat a gyermekotthonban.

Egyikük egy régi befolyásos tagja volt a Konzervatív Pártnak, és igen közel állt ahhoz.”

11/4: Telefon-feltörésből származó sms-ek a brit miniszterelnök és Rebekah Brooks (korábbi vezérigazgatója a Rupert Murdoch médiamágnás által birtokolt News Corporation brit napilap részlegének - a szerk.megj.) között

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/04/phone-hacking-texts-brooks-cameron_n_2071694.html

Néhány üzenet (a brit miniszterelnök) Cameron és Brooks között már vizsgálat alá került a nemzeti bizottság által és nyilvánosságra lett hozva, feszengést okozva evvel a brit vezetőnek.

Viszont más szövegek – melyek a vizsgálat szerint nem voltak kapcsolatosak a munkájával – továbbra sem nyilvánosak. Bryant azt állítja, az üzenetek azért nem kerültek nyilvánosságra, mert "érzékiek és kínosak"…

Bryant vasárnap arra ösztönözte Cameront, hogy önként tegye közzé az összes sms-t, melyet Brooks-szal váltott. „Túlteheted magad a kínos pillanatokon, de amin nem teheted túl magad, az az egyes dolgok szándékos titkolása a brit nyilvánosság előtt" - nyilatkozta a jogalkotó a BBC-nek.

11/4: Nagy-Britannia 22 ország kivételével a világ összes országában volt már megszálló

http://www.telegraph.co.uk/history/9653497/British-have-invaded-nine-out-of-ten-countries-so-look-out-Luxembourg.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, IV.RÉSZ

11/5: Romney újra elkövetné Bush hibáit

http://www.huffingtonpost.com/adam-mckay/romney-obama-election-2012_b_2080326.html

11/5: Romney sose hozta nyilvánosságra adóbevallását

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/05/mitt-romney-missing-tax-returns_n_2079903.html

11/6: A szavazatszámláló gép Obama szavazatát Romney-szavazattá változtatta

http://tv.msnbc.com/2012/11/06/machine-turns-vote-for-obama-into-one-for-romney/

11/7: Romney vesztése egy “republikánus Waterloo”

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/07/mitt-romney-election-results-2012_n_2036422.html?ref=topbar

11/8: JP Morgannek sikerült megegyeznie a SEC-kel (Amerikai Értékpapír-piaci és Tőzsdefelügyelet – a szerk.megj.) két jelzáloghitel-vizsgálat kapcsán

http://www.foxbusiness.com/2012/11/08/jpmorgan-reaches-deal-with-sec-staff-on-two-mortgage-probes/

JPMorgan Chase & Co-nek sikerült elvben megegyeznie az Amerikai Értékpapír-piaci és Tőzsdefelügyelet tagjaival, hogy lezárjanak két korábban nyilvánosságra hozott vizsgálatot jelzáloggal fedezett biztosítások kapcsán, nyilatkozta a vállalat egy negyedéves beszámolójában csütörtökön.

A vállalat nem közölte, mennyibe fog kerülni nekik az elszámolás...

A vállalatnak számos más kormányzati vizsgálattal és magánperrel kell szembesülnie, melyek a pénzügyi válságból és 6,2 milliárd dolláros ezévi hitelderivatíva-kereskedési veszteségéből származnak.

LINKEK NOVEMBERBŐL, V.RÉSZ

11/9: Parlamenti képviselők – Biztonságban van bármelyik gyerek is? Lista a pedofilokról a kormányzatban

http://www.no2abuse.com/index.php/blogs/comments/mps-is-any-child-safe-check-this-list-out

11/9: RBS, UBS kereskedőit állítólag letartóztatják a LIBOR-vizsgálat során

http://www.bloomberg.com/news/2012-11-09/rbs-ubs-traders-said-to-face-arrest-in-libor-probe.html

"Az Egyesült Királyság ügyészei egy hónapon belül letartóztatni készülnek az UBS AG (UBSN), Royal Bank of Scotland Group Plc (RBS) és Barclays Plc korábbi kereskedőit és kamatláb manipulátorait a LIBOR-botrányban való érintettségük kihallgatása után, nyilatkozta egy a vizsgálatról tudó illető.

A letartóztatásokat a rendőrség fogja végrehajtani a Nagyszabású Csalások Hivatalának ügyészeinek irányítása alatt a következő hónap során, mondta az illető, aki nem akarta felfedni kilétét, mert az ügy nem publikus.

A letartóztatásokat az Egyesült Királyságban a nyomozás korai szakaszában hajtják végre, lehetővé téve a rendőrségnek és az ügyészeknek, hogy felügyelet alatt kikérdezzék az érintetteket, és elkerüljék a vádakat.

11/9: Frank Rich: A tagadás megfertőzte a GOP-t (a Republikánus párt neve USA-ban, a GOP a Grand Old Party régebbi elnevezésre utal - a szerk.megj.)

http://nymag.com/news/frank-rich/gop-denial-2012-11/

Az, hogy egy reménybeli elnök aki ennyire lazán haudozik, ennyire közel tud kerülni a Fehér Házhoz, a szavazatok 48%-át megnyerve, nem kis teljesítmény.

Az az amerikai gyengeség, amit Romney egyszerre istenített és kihasznált e mutatvány során – az a visszamenőleges szindrómánk, mely szerint bárki aki nyíltan kiáll a színpadra bármit kitalálhat, és legtöbbször megússza a felelőéssegre vonást – nem fog eltűnni vele együtt.

Egy dörzsölt hazudozó nyerhetett volna, és valószínűleg még mindig tudna.

LINKEK NOVEMBERBŐL, VI.RÉSZ

11/10: A BBC vezére posztjának betöltése után két hónappal lemond a pedofília-botrány miatt

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/10/george-entwistle-resigns-bbc-director-general-newsnight_n_2110604.html

George Entwistle, a BBC vezérigazgatója lemondott posztjáról vasárnap, miután egy hírműsor tévesen megvádolt egy politikust gyermekbántalmazás miatt.

Entwistle lemondásával a legrövidebb életű igazgatója lett a BBC történetének. Kevesebb, mint két hónapig volt a cég élén.

11/10: BBC vérfürdő – Még többeknek tanácsos távozniuk

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2231117/Bloodbath-BBC-chief-quits-Sensation-Director-General-George-Entwistle-forced-shoddy-journalism--tipped-go.html

(......)

LINKEK NOVEMBERBŐL, VII.RÉSZ

11/14: Obama elutasítja azt a republikánus tervet, hogy további adócsökkentést nyújtsanak a leggyazdagabbaknak

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/14/obama-tax-cuts_n_2131256.html

11/15: BP (brit olajipari óriás – a szerk.megj.) egyezsége a legnagyobb bűntetőjogi szankció az amerikai történelemben (4,5 milliárd dollár büntetés – a szerk.megj.)

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/15/bp-oil-spill-manslaughter_n_2136063.html

11/19: 70 százaléka a nyugalmazott tábornokoknak hadiipari vállalalatoknál vállal munkát

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/19/defense-contractors-generals_n_2160771.html

11/20: Hogyan vált a LIBOR-ral való játszadozás bevett gyakorlattá

http://uk.reuters.com/article/2012/11/20/uk-libor-fixing-origins-idUKBRE8AJ0MO20121120

11/26: Izraeli védelmi miniszter néhány héttel a választások előtt hirtelen lemond

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/26/ehud-barak-israel-defense_n_2190889.html

LINKEK NOVEMBERBŐL, VIII.RÉSZ

11/26: Veterans Today – AIPAC: (American Israel Public Affairs Committee – Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága: az amerikai kongresszusban és vezetésben Izraelt támogató lépésekért lobbízó csoport – a szerk.megj.) hóhérok az amerikai kormányzatban

http://www.veteranstoday.com/2012/11/26/press-tv-aipac-decapitators-inside-us-government-intelligence-analyst/

11/27: Yasser Arafat testét exhumálják gyilkosság utáni nyomozás miatt

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2012/11/2012112795443645353.html

11/27: Top Globablist: Az új világrend bajban van

https://www.youtube.com/watch?v=Z6WOg9AQNlI

http://www.infowars.com/brzezinski-populist-resistance-is-derailing-the-new-world-order/

(Egyik korábbi beszédében Lengyelországban, a korábbi amerikai nemzetvédelmi tanácsadó Zbigniew Brzezinski figyelmeztette elitista társait, hogy egy „populista aktivizmus” által vezérelt világszintű „ellenállási” mozgalom a „külső kontroll” ellen az új világrend kiépítése iránti lépések romba döntésével fenyeget - részlet a cikkből – a szerk.megj.)

11/28: Ámokfutó lövöldöző James Holmes azt állítja, „ölésre programozta” egy „gonosz terepauta”

http://www.infowars.com/inmate-james-holmes-told-me-he-was-programmed-to-kill-by-evil-therapist/

11/29: Ajaj! A Leveson-vizsgálat megperzseli Rupert Murdoch-ot

http://www.huffingtonpost.com/2012/11/29/leveson-report-published-british-media-law_n_2207224.html

Csütörtökön megjelent a régóta-várt brit médiá etikájával és gyakorlatával kapcsolatos jelentés a Leveson-vizsgálatról.

A jelentésben Lord Justice Leveson egy új állami törvény létrehozására szólított fel, mely támogatna egy független szervet, mely a médiát felügyelné, amelynek viselkedése saját elmondása szerint „időnként csak a gyalázatos jelzővel illethető”.

A Guardian nyilatkozata szerint ez lenne az első médiatörvény Nagy-Britanniában 1695 óta.

LINKEK DECEMBERBŐL, I.RÉSZ

12/4: NSA (National Security Agency – Nemzetvédelmi Hivatal - a szerk.megj.) embere kitálal – Amerikában minden e-mail megfigyelés alatt van

http://rt.com/usa/news/surveillance-spying-e-mail-citizens-178/

12/5: Citibank megszüntet 11000 munkahelyet

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/05/citigroup-job-cuts_n_2243975.html

12/5: SEC (Amerikai Értékpapír-piaci és Tőzsdefelügyelet – a szerk.megj.) vizsgálja a Deutsche Bankot 12 milliárd dollár veszteség rejtegetése miatt a válság alatt

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/05/deutsche-bank-12-billion-losses_n_2247360.html

A pénzügyi válság alatt a német bankóriás Deutsche Bank úgy nézett ki, mint egyike azon néhány másik amerikai és európai bankoknak, akik elég erősek voltak, hogy átvészeljék a válságot kimentés nélkül.

A jelentés azt sugallja, ez az erő lehet, csupán káprázat volt.

The Financial Times írta, hogy három korábbi banki alkalmazott azt mondta amerikai felügyelőknek, hogy a bank 12 milliárd dollár hitelderivatíva-veszteséget rejtett el a pénzügyi válság alatt.

Ez talán nem hangzik sok pénznek egy olyan globális bank esetében, mint a Deutsche Bank, de durván kétszer akkora összeg, mint amennyi profitot megkeresett egész 2011-ben.

Korábbi dolgozók szerint ez valószínűleg pont akkora különbséget jelentett, hogy kelljen-e állami kimentést kérnie vagy sem.

LINKEK DECEMBERBŐL, II.RÉSZ

12/6: Rebekah Brooks telefon-feltörése / Kormányzati megvesztegetés bírósági tárgyalása következő szeptemberben lesz

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2243991/Rebekah-Brooks-Andy-Coulson-appear-court-accused-making-corrupt-payments-public-officials.html

12/7: A fősodratú média a 2012-es választások során nem tesz említést a jobboldali hazugságokról

http://www.huffingtonpost.com/dan-froomkin/republican-lies-2012-election_b_2258586.html

…A régóta politikai megfigyelő/elemző Thomas Mann és Norman Ornstein szerint, 2012-ben a kampány tudosítása különösen szerencsétlen kudarc volt, szinte teljesen említés nélkül hagyva az egyetlen legjelentősebb mozzanatát a versenynek:

Név szerint, a radikális jobboldali Republikánus Párt kisiklása és felfordulása/borulása, ami mind a terveiket, mind a valósághoz való viszonyukat illeti.

"Ez a be nem jelentett nagy mozzanata az amerikai politikának” - mondta Ornstein.

LINKEK DECEMBERBŐL, III.RÉSZ – ELSŐ LIBOR-LETARTÓZTATÁSOK

12/11: Első három brit nemzetiségű letartóztatva a LIBOR-vizsgálat során... a neveket nem adták meg!

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/11/libor-manipulation-scandal_n_2276242.html

LONDON, Dec 11. (Reuters) – Nagy-Britannia Nagyszabású Csalások Hivatala (SFO) és a londoni rendőrség már megtette az első letartóztatásokat a világszintű vizsgálat részeként, melyet a bankközi kínálati kamatláb manipulálása kapcsán végeznek, mely botrány megrengette a banki szektort.

Az SFO kedden azt nyilatkozta, hogy három brit férfi, egy 33, 41 és 47 éves, egy londoni rendőrőrsre lett szállítva korán reggel kihallgatásra, miután három ingatlant átkutattak....

"A három férfi mind brit nemzetiségű, akik jelenleg az Egyesült Királyságban laknak” - mondta az SFO egy rövid nyilatkozatában....

Tucatnyi embert rúgtak ki a bankok, illetve vannak átvilágítás alatt a LIBOR-hoz hasonlatos mutatók vizsgálata folytán, mely körülbelül 550 trillió dollárnyi hitel és pénzügyi szerződés alapját képezi.

A nyomozásban jártas források szerint júliusban felügyelők és ügyészek az Egyesült Államokban és Európában rászálltak egyéni kereskedőkre és a letartóztatások hamarosan várhatóak.

LINKEK DECEMBERBŐL, IV.RÉSZ

12/13: Európai Bíróság elmarasztalja a CIA-t...

http://www.ksl.com/?nid=235&sid=23366931

12/14: UBS 1 milliárd dolláros büntetéssel szembesül a LIBOR-manipulációs botrányban – Más bankok is nagy bajban vannak

http://in.news.yahoo.com/ubs-faces-1-billion-fine-libor-rigging-source-180122647--sector.html

LONDON (Reuters) – A svájci UBS bank körülbelül 1 milliárd dolláros büntetéssel szembesül következő héten a LIBOR-mutató manipulálásának rendezéseként, nyilatkozta egy az ügyben jártas személy csütörtökön.

Egy ekkora nagy büntetés több, mint kétszerese a 450 millió dolláros bírságnak, melyet a brit Barclays bankra szabtak ki júniusban amerikai és brit felügyelők – és a harmadik jelentős amerikai bírság, mely nagy európai bankokat ér ezen a héten.

A HSBC-re kedden 1.92 milliárd dolláros bírságot szabtak ki amerikai hatóságok pénzmosás miatt, mely a valaha eddigi legnagyobb banki bírság...

Mindez egy nappal azután történt, hogy egy másik londoni székhelyű bank, a Standard Chartered, beleegyezett, hogy 327 millió dollárt fizessen az Irán, Szudán és más államok ellen szóló amerikai szankciók megszegése miatt, a korábbi hasonló áthágások miatti 340 millió dolláros bírságon felül.

A Deutsche Bankra, mely Németország zászlóshajója a hitelezésben, szerdán körülbelül 500 német adóellenőr és rendőr csapott le, akik öt főt tartóztattak le egy széndioxid-engedélyekkel való kereskedésből fakadó adócsalási vizsgálat során.

A brit Royal Bank of Scotland [RBS] ugyancsak hamarosan egyezségre jut a LIBOR-manipuláció kapcsán.

EGYMÁS ELLEN FORDÍTANAK BENNÜNKET – HOGY TOVÁBBRA IS ÖSSZEZAVARJANAK

Őszintén szólva döbbenetes, hogy mindaz a sok világrengető esemény, melyeket az imént megosztottam veletek, még nem idézett elő egy tömeges „fordulópontot” a közvéleményben.

A politikát arra használták, hogy annak manipulációival egymás ellen fordítsák az amerikaiakat.

Az egyik hagyományos stratégia a nagyszabású kísérlet egy „faji háború” indítására Amerikában, úgy bemutatva az összes feketét, mint élősködőt a fehérek kemény munkájával megtermelt pénzen.

Ez a kampány nyíltságában és merészségében meglepő új szinteket ért el a 2012-es választáson – de nem hozta a kívánt eredményeket........

Frissítés

2013.01.14. 04:38 FehérVándor

Kedves Olvasók,

sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen maradásáért, amely megkívánta, hogy a 24-25-26.-a kivételével, az ünnepeket és az azóta eltelt időt is kettőzött erővel, végigdolgozzam. Ez az egyedüli oka a hosszú hallgatásnak és erre nem is fecsérelnék több szót, csak szerettem volna tisztázni, hogy ne legyenek ebből félreértések.

Új évbe léptünk, a várva várt, sok elvárással, vágyakozással, ábránddal terhelt 2012-öt és azon belül is december 21-et magunk mögött hagytuk , egyelőre a mindenki számára látható, tagadhatatlan Esemény, az emberiség sorsának jelentős átfordulása várat még magára.

Az oldal létrehozásától kezdve igyekeztünk, amellett, hogy kétségtelenül a többség számára elvont, néhol hihetetlen témákkal, kérdéskörökkel foglalkozunk, a racionalitás talaján maradni, ezért sem posztoltunk például soha cukorszirupos közvetített üzeneteket, amelyeknek valóságtartalma bizonytalan. A másik fontos irányelv, amely munkánkat vezérelte, vezérli az az átláthatóság, transzparencia, soha nem töröltünk kommenteket, igyekeztünk minden felmerülő kérdést megválaszolni és kifejezetten örömmel vettük a konstruktív kritikát.

Az átláthatóság és számonkérhetőség tehát megköveteli, hogy számot vessünk saját munkánkkal, és - habár leginkább csak fordítóként tevékenykedtünk néhol beszúrva saját gondolatainkat, érzéseinket – esetleges felelősségünkkel, amely a nem teljesült jóslatokat illeti. Bizonyítani nem tudjuk, hogy 21.-e után beléptünk-e volna az Aranykor elejébe és, hogy minden negatív idővonal megszűnt volna, azonban Benedictus kiváló hasonlatával élve, hiába ugrunk március elsejével „hivatalosan” a tavaszba, el kell telnie valamennyi időnek még, míg a virágok elkezdnek rügyezni, majd szépen az éltető nap és a tavaszi esők mágikus kettőséből transzmutálódik maga az Élet és kizöldül a világ, életre kel minden.

Nekem így elsőre két dolog ötlik fel, amelyek közül főleg az első végigkísérte az évünket és tagadhatatlanul a reménysugárt jelentette, jelenti az alagút végén. 

Kezdjük tehát ezzel az első „előrejelzéssel” Cobrától, vagyis, hogy 2012 folyamán először május 5 és június 5 közé valószínűsítve, majd az Ellenállási Mozgalom által a háttérhatalom számára június 21-i határidőt adva a megadásra és utána gyors akciót ígérve, később október 21 és december 21 közé valószínűsítve, lebegett az Esemény az év második fele fölött. Nyilvánvalóan és láthatóan ez egyelőre „nem jött be”, magyarázatképp Cobra először a felelős szervezeteknek a pozicióharcait, illetve azt jelölte meg, hogy nem tudtak az ellenséges földönkívüliek hierarchiájának csúcsán lévő Arkhónok létezéséről ill. ittlétéről pl: a Pozitív Katonaság illetékesei. Mivel az elmúlt 3 hétben csöndben voltunk, ezért nem fordítottuk még le azokat a cikkeket, melyek szerint ez a probléma elhárult, az illetékes szervezetek készen állnak a jelre, és az egyetlen az Eseményt késleltető probléma az éterikus/asztrális síkon lakozó negatív lények, Arkhónok, reptiliánok, elementálok és a technológiájuk, melyekkel az egész emberiséget uralmuk alatt tartják. Elméletben a legutóbbi frissítések alapján ebben a kérdésben is előrelépések történtek, és haladunk előre. 
Nehéz ebben a kérdésben igazságot tenni, ha az ember azt mondja, hogy ez az egész baromság és semmilyen jel nem mutat arra, hogy haladnánk előre,  hiú ábránd esetleges felszabadulásban bízni, nos ez nem egy kecsegtető opció. Elméletben lehetséges, hogy haladunk az irányítók által tervezett Új Világrend megvalósulása felé, azonban én mégis úgy hiszem, sőt azt is mondhatom, hogy egész lényemmel tudom, hogy ennek a veszélyén túlhaladtunk, és tényleg már a sarokba szorított háttérhatalom vergődését követhetjük figyelemmel, 1 billió dolláros pénzérméstül, Szíriástul, stb. Csak egy példa, de annak elég szemléletes, mindannyian emlékezhetünk, hogy milyen intenzitással szóltak a harci dobok 2011 nyarától egészen 2012 tavaszáig/nyaráig Irán megtámadása mellett, aztán ennek a gyalázatos tervnek, mely potenciálisan a III. világháborúval és sok milliárd ember halálával fenyegetett a baljós árnyéka szépen, csendben eloszlott felőlünk.

A másik egyelőre (legalábbis láthatólag) nem teljesült jóslat, amelyet a legelső cikkünkben lehetett olvasni, miszerint idézem: 

„A 2012es interdimenzionális kapu. ( 2012 Portal) megnyílásával bolygónk végre valahára elhagyja ezt az energetikai fekete lyukat és belép a felvilágosult Galaktikus társadalmak sorába.

Amikor ez a lehetőség megnyílt előttünk 11-11-11-én, elértük a belső határát a fekete lyuk eseményhorizontjának(http://hu.wikipedia.org/wiki/Esem%C3%A9nyhorizont), határvonalának, azon részének ahonnan  a fény még nem tud kiszabadulni, magyarul a bolygón jelenlévő sötétség elkezdett foszlani és az első sugarai a Forrás  szerető fényének elérték a Föld lakosságának felébredt részét. Sokan már érzik ennek a Forrásfénynek, szeretetnek megjelenését illetve erősebbé válását az életükben. Ezen az eseményhorizonton, határzónán fogunk keresztülutazni 2012ben. Ez a valóságban egyre több és több Fény megjelenését jelenti életünkben, amíg el nem érjük az eseményhorizont külső határát 2012 december 21-én, ekkor pedig véglegesen és visszafordíthatatlanul felszabadulunk a sötétség uralma alól és az Isteni Forrásfény tisztán, tagadhatatlanul jelen lesz életünkben. Amíg a 2012es interdimenzionális kapu(Portal) nyitva áll, a bolygó ún. fényteste aktiválódik. Ez a bolygón jelenlévő fény és szeretet növekedését és expanzióját jelenti egészen 2012 végéig amikor is véglegesen szétterjed és beborítja az egész Földet.

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_portal” "

Feltettem a kérdést Cobrának, hogy mi a helyzet ezzel az üggyel, azt ígérte, hogy a 3 nappal ezelőtti rádióinterjújában minden kérdést megválaszol, de sajnálatos módon problémák akadtak a hangját eltorzító technológiával, így be kellett rekeszteni az adást egy idő után.

Én azt javaslom tegyünk hátra egy lépést és vizsgáljuk meg objektíven mi az amivel mi közösen foglalkozunk, mi az amit biztosan tudunk, mi az amit sejtünk, de nem tudunk igazolni,  hol állunk és merre tartunk, így a 2013-as( még mindigg furcsa leírni :) ) év elején.

Eleinte úgy terveztem, hogy ennek a cikknek a keretei között fogunk végigmenni ezeken a dolgokon, de itt egy nagyon komoly fába vágtam a  fejszémet, amihez rendkívül alapos munka szükségeltetik, nem szeretnék egy katyvaszt „kiadni a kezeim közül.”

Amit szeretnék elmondani feltétlenül, az az, hogy mérhetetlen büszkeséggel és jóérzéssel tölt el mind engem, mind Benedictust, amivé ez az oldal vált, megítélésünk szerint egy fénylő világítótoronnyá a nagy sötétség közepette, ahová remek emberek százai térnek be tájékozódni, eszmét cserélni, megvitatni előremenetelünket.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy az oldal megmarad, megyünk tovább, valószínűleg új néven, mert ez a jelenlegi túlhaladottá vált.

Cobrát továbbra is megbízható forrásként kezelem, Benedictusnak vannak fenntartásai, a jövőben nagyobb óvatossággal és több megjegyzéssel fogjuk kezelni a cikkeket. Kérlek osszátok meg, hogy miről olvasnátok szívesen és megfontoljuk a kéréseket

Amit én személyesen ígérhetek, hogy addig nem fogok nyugodni és munkámat abbahagyni, míg a jelenlegi beteg, aberrált, elnyomó, embertelen, végletekig materialista rendszer a helyén van és amíg ezt fel nem váltja egy élhető, igazságos, átlátható, az emberek javát szolgáló,éhező/szomjazó embereket, nyomorúságot, szegénységet, nélkülözést már csak a múltból ismerő új szerveződés.

Végezetül álljon itt egy idézet Szepes Mária magnum opus-ából, a Vörös Oroszlánból:

"Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára. Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás.

Továbbra is őszinte szeretettel és barátsággal,

FehérVándor

remeny1_1.jpg

 

 

-

2012.12.27. 15:41 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés.

remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.
Megértéseteket és türelmeteket köszönöm.

flower_of_life_1.jpg

FehérVándor

Az egyéni Kapcsolatfelvétel napja - 2012 december 21.

2012.12.20. 17:13 Benedictus89

Kedves Olvasók!

Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és meglátásait a sokat beszélt nappal kapcsolatban. Biztosak vagyunk benne, hogy dec.21-én nem lesz semmilyen tömeges felemelkedés, december 22-én reggelre pedig nem jön el az aranykor - még. Tisztában vagyunk vele, hogy több ezer év baját nem lehet egye csettintéssel megoldani. Jómagam úgy gondolom, nem fog semmi különös történni dec.21-én (fizikai szinten! - a szem számára nem érzékelhető szférákban már igen), viszont egy kellemes, egész napos nyugalmat, esetleg ünnepi hangulatot lehet majd tapasztalni (rosszabb helyeken tömeghisztériát). Nemcsak Cobra, sokan mások is együttes meditációkra, koncentrációkra, befelé figyelésre, összefogásra szólítanak. Ez a kollektív emberi tudatban minden bizonnyal érezhető lesz. Felemelkedni valószínűleg csak azon kevesek fognak, akik már eddig is kivételesen magas spirituális-tudatossági szinten álltak. Ami az aranykort illeti, én biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb eljön, de ahhoz nekünk is hozzá kell tennünk saját képességeinkhez mérten. Nem vagyunk egyformák, más-más életfeladatokkal születtünk különböző körülmények közé. Van aki egy mosollyal és pár kedves szóval teszi, van aki hatalmas tettekkel. Pontosabban mi fogjuk megteremteni együttesen, kollektíven, más világokból érkezők és magasabb dimenziós lények segítségével (legyen itt szó akár angyalokról, szellemlényekről, földönkívüliekről, "mesterekről") - legyenek akár láthatóak, akár láthatatlanok (a megnyilvánult világot mindig egy megnyilvánulatlan irányítja).

Úgy gondolom, ez a dátum leginkább egy évszak kezdetéhez hasonlítható. Naptár szerint vége a télnek, itt a tavasz, de az nem jelenti azt, hogy másnap már minden zöldell és tele van virágokkal. Azonban belátható időn belül érezzük, hogy kezd változni a levegő illata, melegebb van, többet süt a nap, itt-ott már nyílnak virágok... fokozatosan minden új életre kel. Hogy ez most dec.21 után mennyi időbe fog telni, senki sem tudhatja. Cobra szerint már nagyon kevés van hátra, a változások rohamosan indulnak majd meg, mások szerint jó pár év fokozatos átalakulás kell - de mindenképpen még az életünkben sor kerül rá. 

Benedictus

 Az egyéni Kapcsolatfelvétel napja

2012 december 21.

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/12/make-thisviral-day-of-contact-12-21.html#comment-form

Eredetileg megjelent: 2012. december 9.

Itt az ideje akcióba lendülni! Itt az ideje, hogy világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ebből kifolyólag ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, illetve egyénileg a napforduló pontos idejére, december 21-én az 5125 éves maja ciklus végén. Ezen a napon egy erőteljes Központi Napból érkező energialöket éri majd el a Földet hosszantartó változásokat megindítva. Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon, hogy pozitív földönkívüli Csillagtestvéreink és nővéreink beavatkozását kérjék, akik majd támogatni fognak bennünket a bolygó felszabadításában a sötét erők zsarnoksága alól, ezáltal történelmünkben először esélyt adva arra, hogy mi alakítsuk saját sorsunkat, mint szabad polgárok a Földön.

Ezen a napon együttes erőfeszítésünk adja majd a lendületet, mely segít működésbe hozni a Tervet, hogy az megvalósulhasson. Aktiválásunk ezen a napon a Fény Győzelmének kikiáltása. Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szívesen részt vennének, kérlek oszd meg velük!

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról illetve aktívan részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktívan vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodik, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kívánt hatás elérésének érdekében, a téli/nyári napforduló idején 2012.december 21-én. A pontos kezdési időpontok alább találhatóak:

Magyarországon december 21-én déli 12:11-kor kezdődik a meditáció!

1:11 am HAST (Hawaii)

2:11 am AKST (Alaszka)

3:11 am PST (Los Angeles)

4:11 am MST (Denver)

5:11 am CST (Houston)

6:11 am EST (New York)

9:11 am BRST (Rio de Janeiro)

11:11 am GMT (London)

12:11 pm CET (Párizs)

1:11 pm SAST (Dél-Afrika)

1:11 pm EET (Bulgária)

1:11 pm EET (Kairó)

3:11 pm MSK (Moszkva)

4:41 pm IST (India)

7:11 pm CST (Beijing)

8:11 pm JST (Tokyo)

10:11 pm EDT (Sydney)

2112.gif

Hogyan csináld:

1.Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd. Csatlakozz a fő aktivizációs csoportunkhoz a Gízai-fennsíkon Egyiptomban és a többi csoporthoz világszerte, hogy Egységet alkotva tudjuk cselekedni.

2. A pozitív földönkívüli civilizációk rengeteg hajója veszi most körbe a Földet, szó szerint befedve az eget minden helyszínen és magasságban. Ezek a hajók nem láthatók szabad szemmel, mivel álcázva vannak, hogy a háttérhatalom ne tudja detektálni azokat. Válassz egy hajót, ami közvetlen a te településed fölött van és csatlakozz energetikailag a hajóban lévő lényekhez akármilyen módon, ami számodra megfelel.

3. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. (eredetileg Cobra úgy írta, hogy a hajóból vizualizáld érkezni a fényt, de mi evvel nem értünk egyet – energetikailag ilyen célirányosan kérést intézni egy korábban soha nem látott entitáshoz {vagyis engedélyt adva hogy hatást gyakoroljon ránk akár fizikai akár energetikai formában} nem biztos, hogy feltétlen előnyös tapasztalathoz vezet - így maradunk az eredeti koncepciónál. Természetesen mindenkire rábízzuk, ő hogyan szeretné csinálni – a szerk.megj) Majd kérd a hajót, hogy ereszkedjen le, lebegjen közvetlen feletted, és bármilyen lehetséges módon teremtsen kapcsolatot veled. Kérd a lényeket a hajóban, hogy támogassák az emberiséget a felszabadítási folyamatban. Azután hozz egy megmásíthatatlan döntést/ tégy egy kijelentést, hogy  létezésük Felfedésére (Disclosure) és az Első Kapcsolatfelvételre kerüljön sor, és ezt kommunikáld számukra. Ha ezt 144000-en megtesszük, nagyszerű dolgok válhatnak lehetségessé!

4. Lehet, hogy egy erős energetikai választ kapsz, de készülj fel, mert fizikai kontaktus is történhet. Maradj Egységben a hajón lévő lényekkel egy időre.

Tudnivalók:

a) Az aktivizáció dátuma (december 21.) valószínüleg NEM az a nap, amikor az Eseményre sor kerül

b) Az aktivizáció dátuma (december 21.) NEM az a nap, amikor a hivatalos Első Kapcsolatfelvételre/ Tömeges landolásokra sor kerül

c) Az aktivizáció dátuma (december 21.) abszolút NEM az a nap, amikor bármilyen negatív forgatókönyv történik (pólusváltás, katasztrofális Föld-változások, két Nap, bármilyen nagyobb háttérhatalom által szervezett káosz vagy ál-terrorakció)

További információ a december 21. előtti időtartamra:

A december 17. és 21. közti időtartam a végső lezárulási szakasz. December 17. az utolsó komolyabb csúcs az időhullámon ahogy ezen a grafikonon is látható:

December (1).jpg

Minden évben december 18. az a dátum, mikor fizikai Napunk és a Galaktikus Központi Nap együttállására sor kerül. Ez az együttállás minden évben küld egy néhány napig tartó erőteljes energialöketet a Központi Napból. Ebben az évben ez csak a felvezetés lesz a dec.21-i fő energialökethez.

Érdekes módon ezen időtartam alatt dec.17 és 21. között intenzív részecskekísérleteket folytatnak majd a CERN-ben:

http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html

Ez az utolsó elkeseredett kísérlete a háttérhatalomnak, hogy megakadályozza a december 21-i kapu (portal) kinyílását. Szükségtelen mondanom, a kísérletük NEM lesz sikeres, ami azt illeti, azok a kísérletek még inkább elősegítik a kapu nyílását

•Aktuális videók

2012.12.11. 02:26 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az instrukciókat ebben a magyarra szinkronizált videóban, ezt nem Cobra szervezi. Köszönöm elyshia-nak a linket.


Magyar facebook esemény: https://www.facebook.com/events/375185505906903/

Aztán november legérdekesebb UFO/galaktikus rokon felvételei:


Végül valakitől kaptam egy remek linket, amin Pataky Attila biztos sokatok számára ismert énekes nagyon bátran, lelkesen beszél azokról a témákról, melyekről mi is szoktunk itt az oldalon, érdemes megnézni. 
(Mindenki próbálja meg függetleníti magát esetleges előítéleteitől vele szemben, tényleg jól beszél, érdemes végighallgatni. Emellett nagyon tisztelem, hogy fel meri vállalni ország-világ előtt ezeket a forradalmi gondolatokat, mindannyian tudjuk milyen érzés az, mikor hülyének néznek ha elkezdesz valamilyne rázósabb témáról beszélni.)

http://www.frizbi.tv/musor/20121202/musor_02.htm

•Cobra konferencia élmények, beszámolók

2012.12.09. 19:43 FehérVándor

Kedves Olvasók,

gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb forrásokból. Fogadjátok szeretettel!

Megjegyzés: nem önigazolásképp raktam össze a cikket, hanem hogy Ti is tájékozódhassatok ezekről az információkról.

(a feketével kiemelt nevek mindig egy új beszámoló kezdetét jelölik..)

FehérVándor

Először is egy személyes jóbarátom beszámolója a New York-i konferenciáról.. Amit a 2012portalon/nálunk meg lehet találni vagy interjúban hallani azt nem írom le újra:

Cobráról:

                 -mindenkinek nagyon tetszett a konferencia, optimizmus lengte be
                 -"rém értelmes" ember
                 -habozás nélkül megválaszolt nagyon összetett, bonyolult kérdéseket
                 -érzelmileg rendkívül stabil

Egyéb információk:

                 -régi világban még tudtak az erővonalakról,ley-vonalakról, azért építették a katedrálisokat,szentélyeket   oda  ahova
                 -orosz katonaságban nagyon sokan tudják a valós helyzetet, fontos támaszték az Eseménynél, Putyin "szó-szó",Fehér Sárkány Társasággal sok a probléma
                 -minden ügynökségnél(CIA,FBI,NSA,stb) vannak "jó és rossz emberek"

Egy új interjúban újdonságok:

                  -a maják állandó kapcsolatban álltak a Plejádiakkal
                  -a Nagy Piramisokat Kr.e 10500 körül építették, még Atlantisz elsüllyedése előtt. 2  rendeltetésük volt: 1, beavató helyek 2, energia átalakítók
                  -senki nem tudja pontosan mi fog történni december 21-én, negatív idővonalak megszűntek

American Kabuki, americankabuki.blogspot.com szerkesztőjének a beszámolója,

A konferencia előtt készítettem egy interjút Cobrával és találkoztam „Cobráné-val” is. Bezony a Cobrák párban járnak, és el kell mondjam mindketten nagy hatással voltak rám, egyszerűen elbűvölő, pompás emberek. Rég nem láttam egy ennyire közel álló és boldog párt. Nagyon tetszett a természetük és az energiájuk. Rendkívül kedves, jóindulatú, bájos teremtések.

Sok dolgot tanultam, amiről nem tudtam, cikkezni fogok ezekről, ahogy tudok. Ami biztos, Cobra egy tisztességes, jó ember, mellesleg 6 nyelven beszél, és akit alaptalanul támadtak néhányan. Kedvcsinálóként néhány dolgot említve elmondhatom, hogy az interjúban beszélgettünk az izraeli helyzetről, a Templom-hegyről ahol Salamon temploma állt, és ahol Mohamed felemelkedése történt, amiről mástól még nem hallottam. Igen, Mohammed is egyike a Felemelkedett Mestereknek, Jézussal, Buddhával, St Germain-nel együtt és Cobra állítása szerint járt Agarthában.

Alexandra Meadors, galacticconnection.com szerkesztőjének a beszámolója,

Wow. Hazaértem és őszintén mondhatom, hogy örökre megváltoztam. A konferencia az egyik leggazdagítóbb élménye volt életemnek, számtalan információ lett tisztába téve. Annak ellenére, hogy többen voltunk, mint amennyire számítottunk (80), úgy éreztük mintha a lélekcsaládunk jött volna újra össze. Mindenki ismerősnek, közelinek,megbízhatónak és elfogadónak tűnt. NEM volt ítélkezés. A béke, szeretet, izgalom, és egy mély belső hívás az igazság tudására egyesített minket. Cobra tág teret hagyott a kérdéseknek, annyira hogy végén már kifogytunk belőlük. Na kérem, ez egy igazi ajándék.

Így a konferencia után, erősebb a meggyőződésem, hogy élharcosai vagyunk egy megállíthatatlanul terjedő fényhullámnak a bolygón. Intuiciónkon, állhatatosságunkon keresztül mind bevonzottuk ezt az eseményt az életünkbe specifikusan ebben a kritikus időszakban, mikor az emberiség egy új paradigmába lépésre készül.

Cobra éleslátásnak és megkérdőjelezhetetlen információinak hála megerősödve és megingathatatlan önbizalommal távoztunk, tudva, hogy minden rendben és a szabadságunk közel. Rajtunk múlik hogy ne veszítsük el magunk elől a szabad jövő képét,  amiért nagyon sokan fáradhatatlanul dolgoztunk/dolgozunk, szenvedtünk és meghaltunk, és ami egy karnyújtásnyira van.

Favim.com-8928.jpg

Anette beszámolója,

A konferencia rendkívüli mértékben megerősítő volt. Egész életemben az igazságot kerestem, májusban találtam rá Cobra oldalára, és egyrészről megerősített sok mindent, amit máshol hallottam/tudtam, viszont van egy olyan „igazság rezgése” is egyben, amit máshol nem tapasztaltam. Valahogy amikor Cobra információit olvastam, a létezésem középpontjában éreztem a kivételes igazságtartalmat. Bevallom mielőtt idejöttem, kicsit izgatott voltam, hogy ez a különleges érzés szertefoszlik a személyes találkozás után, nos épp ellenkezőleg, csak megerősítette az intuiciómat, hogy amiről beszél az valós és Cobra a „real-deal”.

Nicole,

Köszönöm Cobra még egyszer mindazt a kemény munkát, amivel ezt a konferenciát összeraktad. Egy 12 órás buszutat vállaltam oda-vissza Kanadából, hogy részt vehessek New York-ban, de minden percért megérte. A prezentáció nagyon alaposan kigondolva lett összerakva, segített összekötni a különálló részeket. Ego nélkül, tényszerűen közölte az információkat. Sok információt kaptunk a történelmi háttérről, ami a jelen komplikált helyzethez elvezetett, ezt remekül kiegyensúlyozta megoldási tervekkel/javaslatokkal, a várható változásokkal, az egyéni szerepekkel és, hogy ki mit tud tenni, hogy a Fényt visszahozzuk az emberiségnek.

NEM vagyok könnyen lenyűgözhető, de Cobra részletes tudása számtalan területen elképesztő. A terem tele volt magasan képzett, intelligens emberekkel, mindenki szakértő a saját területén, de egy téma, személy, történelmi esemény nem volt, amiről kapott volna egy kérdést és ne lett volna egy részletes válasza rá. Sokszor „csak” megerősítette amit tudtunk, extra részletekkel kiegészítve, a puzzle darabjait összerakva. Világos volt, hogy Cobra célja, hogy minél többet tudjon mindenki, mert rendkívüli türelemmel válaszolt meg minden kérdést.

A meditációk nagyon erősek voltak és konkrétan mindenkit csikizett, bizsergetett a jelen lévő hatalmas energia.

Köszönöm még egyszer  a lehetőséget. Csodálatos összejövetele volt, a „hasonló-szívű” lelkeknek. Több mint megérte.

Kirk

Köszönöm Cobrának és minden családtagnak a csoportban. Minden kétkedőnek mondom, Cobra valóban egy kivételes ember, nagyszerű ember, a „real-deal”. Tudom, hiszen volt szerencsém találkozni vele. 

sirinam

Ez egy csodálatos konferencia volt. Cobra az összes különálló információt egy lenyűgöző egésszé gyúrta össze.  Olyan érzésem van, mintha egy könyvtárat próbálnék a fejembe betölteni, annyi információt kaptunk. Ha nem tudsz dönteni, hogy elmenj-e egy konferenciára, azt javaslom ne habozz tovább.

William Silva

Az austini konferencia egy életreszóló élmény volt, köszönöm mindenkinek a közreműködést. A konferencia alatt azon megtiszteltetésben volt részem, hogy szemtanúja lehettem számtalan lélek növekedésének és virágzásnak.

Cobra rendkívül pozitívan és megvilágosítóan adta elő az információt. Sok felkavaró információt hallottunk, de mindegyikhez tartozott magyarázat az eszközökről, hogy miképp is lehetne az adott folyamatot lezárni. Azt hiszem sokunknak egy megerősítés volt az egész, hogy igenis létezik egy Isteni Terv, és csak egyféleképpen zárulhat – Szeretettel és Fénnyel mindenki számára. A frissen szerzett testvéreimnek üzenem, köszönöm, hogy kereszteztétek utamat és megosztottátok értékes gondolataitokat, érzéseiteket illetve engedtétek, hogy megosszam önmagam.

Namaste,

Bill

281754_228781897157506_202062559829440_547530_5118709_n.jpg

GaiaGia,

Teljesen egyetértek William-mel, Cobra konferenciája valóban egy egyszer az életben megtörténő esemény, Cobra pedig egy igaz, tiszteletreméltó személy, akinek őszinte elkötelezettségét a felszabadulásunk iránt mindenki érezte.

Cobra olyan mint egy két lábon járó könyvtár, reménnyel töltve szívtuk magunkba a tudást.

Az egész konferencia megerősített abban, hogy amit eddig és amit a jövőben fogok tenni helyes. Jelentős energiát és önbizalmat nyertem, hogy befolyásoljam a környezetemet.

IamNotHuman,

Köszönöm Cobrának és mindenkinek aki részt vett. Cobra szavai, üzenete mélyen rezonáltak bennem,információi pedig páratlanok.

Ed,

Rengeteg új információ, amellyel még nem találkoztam máshol, nagyon reális. Nem  vagyok könnyen lenyűgözhető, de Cobrának sikerült.

Janette,

Ez olyan élmény, amire mindannyian vártunk, egy pozitív paradigma, egy váltás az Illuminátus/Cabal valóságból.

Filippo Salvati,

Hello mindenkinek,

a torinói konferencia óriási siker volt. Olyan emberek, akik nem ismerték korábbról egymást(látszólag legalábbis) egy gyönyörű, élénk, vibráló, Egységes, erőteljes csoportot hoztak létre, amely innentől a Fény Győzelméért fog tevékenykedni. A soron következő konferenciák résztvevőinek is hasonló sikert kívánok: azáltal, hogy találkozunk a 3D-s világban, hozzájárulunk a Mátrix felbomlásához, megteremtve az új igazságos világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk.

Alessandro Piglia,

Cobrák, véleményem szerint az esszenciája a konferenciának az, hogy Egységben, Egyesült Tudatosságban, olyan dolgokat tudunk elérni, amik minden képzeletet felülmúlnak, mindenek felett tiszta örömmel és jókedvvel.

Az egyének akik Torinóban összegyűltek, mind-mind egyéni háttérrel jöttek, egy igazi kevert csoport. De az energia ami az elejétől fogva kiépült, Eggyé kovácsolt minket és minden egyes résztvevő érezhette ennek az Egység jelenlétnek a lenyűgöző érzését. Nem ismertük egymást korábban, de olyan mintha valóban mindig is ismertük volna egymást.

Köszönjük Cobra, a Fény Győzelme közel.

Pottsman(Laguna Beach-i konferencia szervezője),

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a jelenlétet, mérhetetlen öröm volt számomra találkozni ennyi remek emberrel.

Cobra minden kérdést olyan tisztán, alázatosan, megnyugtatóan, önbizalommal és erővel válaszolt meg, hogy mindenkit boldoggá tettek a pozitív hírek.

A felfedések a sötétség 8 millió évvel ezelőtt kezdődő bukásának folyamatáról és a közelgő kiszabadulásról annyira precízek és részletes pontosságúak voltak, hogy életemben először tudom, hogy a Fény Győzelme még ebben az életemben be fog következni.

Cobra gyengéd, bölcs jelleme és őszintesége minden kételyt és félelmet eloszlatott.

A sötétség és az utolsó Arkhónok hamarosan kitakarításra kerülnek végelegesen, ne féljetek fénymunkás társaim, minden mennyileg van megtervezve, hogy visszaállítsuk a békét, rendet és felszabadítsuk a Földet. Nem lesz több bűntudat, hazugság, kapzsiság, manipuláció. Csak szeretet. Te vagy ennek a szeretnek a forrása, a szívedben lakozik, Te vagy az út Haza. Cselekedj most és vedd észre hogy a Szeretetedre és Fényedre szükség van.

(Megjegyzés: Valaki kérdezte, a téli időszámítás miatt a vasárnap esti meditáció is természetesen egy órával korábbra került, vasárnap este 8 órára. Instrukciók: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/meditacio_minden_vasarnap_este_9_oratol_egeszen_a_fold_felszabadulasaig)

•David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész

2012.12.02. 03:35 Benedictus89

David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész

Írta: David Wilcock
Fordította: Benedictus&FehérVándor
Forráshttp://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot

Első rész: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/11/21/david_wilcock_disclosure_felfedes_daniel_szinrelepese

(Ebben a részben sok helyütt tesz David említést nemrég megjelent könyvéről, „A Forrásmező kutatásai”-ról {The Source Field Investigations}, illetve utal annak tartalmára. Fehér Vándornak hála személyesen megkaptam a könyv angol változatát külföldről, és azt kell, hogy mondjam, valóban zseniálisan összeszedett és érthetően szavakba öntött,tudományos kutatásokkal alátámasztott munka. Látszólag különálló témákat tárgyal (pl.ingyen energia, univerzális tudat, tudatos álmodás, minden élőlény kommunikál mindennel, ősi szimbólumok és próféciák, tobozmirigy és harmadik szem, piramisok, gravitáció és idő, teleportáció, időutazás, reinkarnáció, maja kalendárium, földönkívüliek, stb.) mégis megtalálja közöttük a kapcsolatot. Azonban 500 oldalas terjedelme és a fejezetek egymásra épültsége miatt sajnos kicsi az esélye, hogy hosszabb fordításokat közöljünk belőle, magyarul pedig egyelőre nem elérhető - Benedictus)

A TORZIÓS MEZŐK KIKÜSZÖBÖLÉSE

A forgó gyűrűk által létrehozott gömb alakú elektromágneses pajzs kikapcsolja a „spin mezőket” a gravitációs terünkön belül.

Ezek a „gravi-spin” hullámok vagy „torziós mezők” ahogy orosz tudósok, mint pl: Terletsky nevezik őket, úgy néz ki jelentik a kulcsot a tér,idő,anyag,energia, biológia élet és tudatosság területeihez. ( Jelenleg ezt a kutatási  területet, elméletet a hivatalos tudomány „pszeudotudománynak” azaz, tudományosnak hangzó, de nem kellően bizonyított teóriának minősíti.)

Torsion Field.jpg

AZ IDŐ ÉS A GRAVITÁCIÓ

Az egyik legfurcsább dolog, amit az új tudomány keretin belül felfedezhetünk, az a gravitáció és az idő kapcsolata. A gravitáció teremti az anyagot és a gravitáció áramlása határozza meg az idő mértékét egy adott tárgyban vagy területen.

Ha valahogy kikapcsolod a „spin mezőket” vagy leárnyékolod őket, akkor a nyomás, ami az anyagot egyben tartja felszabadul.

Ezután minden anyag ami az érintett területen található átvált részecske állapotból hullámállapotba – és ott is marad. A tárgy láthatatlanná válik, ami azt illeti.

Ahogy megteremted ezt a „null zónát” a saját gravitációs teredben, automatikusan megnyitsz egy portált/kaput, amely lehetővé teszi, hogy bepillants a párhuzamos univerzumba.

Az idő és tér szabályai fejük tetejére állnak- és az idő 3 dimenzióssá válik.

Számtalan kísérlet, könyv, tudományos cikk foglalkozik a témával, amelyek megvédik ezt a tudományt. Éveket lehet eltölteni azzal, hogy kizárólag ezzel a területtel foglalkozol.

LARSON-i FIZIKA

A tudós, aki eredetileg az 1950-es években mindezt érthető formába gyúrta össze, Dr. Dewey Larson volt.

Dr. Don Elkins, az Egység Törvénye sorozat( http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php)kérdezője Larson kollégája és tudományos eredményeinek kiváló ismerője volt – és sokkalta jobban értette azt, mint a legtöbb ember.

Most, hogy Daniel végre nyilvánosság elé állt, azt mondhatom, amellett hogy a hiper-titkos Brookhaven-i Nemzeti Laboratóriumok „fekete projektjeiben” dolgozott, a legkiemelkedőbb Larson-szakértő, akivel valaha is találkoztam.

Bevallom őszintén, Daniel gyakran számomra nehezen felfogható módon beszélt Dewey Larson 3D-s idő fizikájáról, melyet az Egység Törvénye írás kiemelten támogatott, mint a legpontosabb tudományos modell, amit megalkottak – eddig. 

Akkor értettem meg az egészet, mikor 2009-ben és 2010-ben le nem ültem magam előtt 30 évvel felérő kutatási anyaggal, és rá nem vettem magam, hogy összeillesszem a darabokat. Végül megtaláltam a módját hogyan is írhatnék erről a témáról – és hogyan rakjam össze az adatokat egy kerek egésszé.

Az egész munka célja az volt, hogy tegyem mindezt összefüggővé, aránylag könnyen érthetővé, és  támasszam alá az elérhető legjobb, legfrissebb tudományos bizonyítékokkal.

A TOBOZMIRIGY

Robert Lucien Howe volt az első bennfentes, aki tudtomra adta évekkel ezelőtt, hogy a Looking Glass („Kémlelő Üveg”) csupán egy ősök által lemodellezett, majd így leutánozva megépített tobozmirigy – amely az emberi agyban található.

Ez egy üreges, borsószem nagyságú mirigy mely belül vízzel van tele – alakja hasonlít egy fenyőtobozra vagy hordóra. Egy gömbölyű elektromágneses pajzsot hoz létre maga körül – így teljesen kizárja a belsejében lévő vizet a mi három dimenziós valóságunkból.

Dr. Dan Burisch, egy másik bennfentes akivel kapcsolatban álltam,  nem sokkal később közvetlen kérdésemre válaszolva megerősítette, hogy a Looking Glass egy nagyban megépített tobozmirigy.

Más bennfentesek, köztük "Clark," aki Richard C. Hoagland számára nyújtott információkat sok éven keresztül, ugyanezt állította – és még jópár dolgot hozzátett.

Magyar cikk: http://vanmagyarazat.blogspot.co.uk/2010/11/tobozmirigyrol-bovebben.html

(Vannak, akik azt állítják, hogy a vízhez hozzáadott( tudtommal csak Amerikában és Európa egyes részein, nálunk nem) és a fogkrémekben található flourid elmeszesíti a tobozmirigyet, így elzárva a kapcsolatot a felsőbb szférákkal. A kedvenc oldalaim egyikén olvasható írásban kitűnően, alaposan, magas színvonalon összefoglalja Tiboru kolléga a „Flourid összeesküvést”, de az „elmeszesedésig” nem jut el, pedig lehet, hogy ez a kulcsa az egésznek. Mindenesetre ajánlom elolvasni. http://konteo.blogrepublik.eu/2011/08/19/a-fluorid-osszeeskuves/ A DM-ben egyébként kapható a Paradontaxot flourid-mentes fogkrém, elsőre nagyon furcsa gyógynövényes íze van, nem a megszokott édes, de 1 hét alatt megszokja az ember. Van aki azt mondja, hogy meggyengítette a fogzománcát, én ezt nem tapasztaltam. http://kremmania.hu/kremek/parodontax-fluoridmentes-fogkrem )

pinealgland.jpg

A NYILVÁNOSSÁG VÉDELEM

Tudtam, hogy mindezen információk szigorúan titkosak és igencsak veszélyes beszélni róluk, ezért Dr. Greer módszerét használva, vagyis a „nyilvánosság menedék” mellett döntöttem.

Mindezen adatokat egybegyúrtam egy eddig soha nem prezentált nyilvános beszéddé, előadtam a zsúfolt „Tudatos Élet Kiállítás-on” (Consious Life Expo), egy hónapon belül videóvá alakítottam, majd látványosan szétkürtöltem az interneten ingyenesen elérhető formában.

Most már kiszabadult a szellem a palackból – és nincs az a kormányzati trükközés vagy csűrés-csavarás, mely visszaállíthatta ezt az eredeti kerékvágásba.

Tavaly decemberben a 2012 Enigma lett az 1.számú legnézettebb videó a Google-ön egy egész napon át – mely igencsak meglepett. https://www.youtube.com/watch?v=o1Hw8DVLw-A

TE EGY CSILLAGKAPU VAGY

A legmegdöbbentőbb része ennek az információcsomagnak, az hogy bizonyítja, neked már most van egy saját, működőképes, egyedi építésű csillagkapud az agyadban.

A trükkös rész csak az, miképp kapcsoljuk be és használjuk.. Minden ősi vallás, beleértve a kereszténységet, tárgyalja ezt.

src.php_.jpg

Jézus azt mondja: „A test lámpása a szem. Ezért ha a szemed tiszta, az egész tested világos lesz.” Máté 6:22 (Érdekes az eredeti szöveg pontos fordítása így hangzana: A test lámpása a szem, ha tehát csak egy szemed lenne, az egész tested fényben ragyogna.)”. A Jelenések könyve a „Fenevad bélyegéről” úgy beszél, mint egy sötét területről a homlokon.

Azoknak az embereknek, akiknek nagyon csekély, vagy semmilyen kapcsolatuk nincs Felsőbb énjükkel, egy sötét folt jelenik a homlokukon amikor az aurájukat nézzük – melyet elég könnyen megtehetünk a 3D-s idő dimenziójában.

Számos jóslat úgy tartja, hogy tobozmirigyünk „aktiválódni” fog a 2012-es év végén bekövetkező energetikai változások következtében.

Végül talán képesek leszünk egy „fényudvart” alkotni a fejünk körül – majd belerepülni és elteleportálni magunkat bárhová, ahová szeretnénk eljutni. (A ciprusi mágus {írta:Kyriacos C. Markides} c.valós személyről – Daszkalosz - íródott könyv is beszámol róla, hogy a főszereplője – sok más csodálatos gyógyítása és fantasztikus képessége mellett - képes teleportációra.

Drunvalo Melchizedek és mások szerint egy teljesen aktivált, működőképes Mer-Ka-Ba képes az embert bárhová elvinni.
)

A NAGY VÁLTÁS

Időm jelentős részét avval töltöttem, hogy átvizsgáltam mindent, amit erről a lehetséges eseményről tudok és összegyűjtöttem az elmúlt két hónapban.

Még most sem tudom biztosra megmondani, mi fog történni – ha fog egyáltalán bármi is. Azonban biztos vagyok benne, hogy ez az időintervallum nem fog csak úgy jönni-menni, mint bármely másik.

Ami leginkább erről meggyőzött, az az Egység Törvényének átfogó újraolvasása volt – most először, mióta minden információt egybeillesztettem „A Forrásmező kutatásai”-hoz ( The Source Field Investigations).

ÖT ÚJ FEJEZET

Miután átnyújtottam „A Forrásmező kutatásai”-nak első vázlatát a kiadónak, megkértek, hogy egy külön fejezetben dolgozzam ki a tobozmirigy témáját.

Valójában ez egy jelentős átszerkesztéshez vezetett – melynek során egy jó nagy halom anyagot írtam bele, amit eredetileg egy folytatáshoz tartogattam, mely kiegészítő olvasmánya lett volna a „Konvergencia” (Convergence) c.filmnek.

Ez az új anyag lett „A Forrásmező kutatásai”-nak első öt fejezete.

source-field-robert-donaghey_1.jpg

A „HARMADIK SZEM”

Mikor megint csak elkezdtem összeilleszteni az adatokat, varázslat történt. Rengeteg információ azt mutatta, hogy a tobozmirigy olyan sejtekkel van tele, melyek pont ugyanúgy működnek, mint a pálcikák és csapok a szem retinájában.

Mégis mi a túrót lát tulajdonképp ez a „harmadik szem” - és hogy lehetséges, hogy az orvostudomány csupán az elmúlt tíz évben volt képes rá, hogy utolérje az ősi tudást?

Ezeket a kérdéseket válaszolom meg a videóimban – és a „A Forrásmező kutatásai”-ban.

A DMT EGY NANOTECHNOLÓGIÁN ALAPULÓ PROJEKTOR

(bővebben róla: http://www.daath.hu/showSubstance.php?id=6az oldal nem hivatott tiltott szerek fogyasztására buzdítani, csak azért linkeltem be, mert érdekesen kiegészíti az itt írtakat)

Rábukkantam, hogy a dimetil-triptamin (DMT) kristályok természetes állapotukban színes fénycsóvákat lövellnek ki nagy mennyiségben, mikor nyomás éri őket, egy „piezokromatizmusnak” nevezett tulajdonság folytán. Ez teljes spektrumú fény, és a szivárvány bármely színében megjelenhet – ugyanabból a kristályból.

A DMT lehet a legmegfelelőbb molekula a természetben, hogy egy nano-méretű projektort állítsunk elő. Dr. Rick Strassman kutatása arra következtet, hogy az első számú hely a testben a DMT-szintézishez a tobozmirigyben kell, hogy legyen.

A DMT kristályok természetes módon rezegni kezdenek a vízben (a tobozmirigyen belül), mikor a tobozmirigy már elektromosan árnyékolt. Akárcsak a kristály rádióvevő, fotonokat lőnek ki mindabból, amit asztrális testünk lát a 3D-s tér-időben(Magyarul egy képet/képsorozatot látunk).

Ezt követően a retinasejtek a tobozmirigyen belül az agynak továbbítják ezeket a képeket – egy „fototranszdukciós lépcső”-nek nevezett hálózaton keresztül. Mikor meditálsz, e folyamatból származó kósza képeket fogsz érzékelni.

Dan Burisch továbbá elmondta nekem, hogy a felboncolt földönkívüli testekben a tobozmirigy és a szuprakiazmatikus sejtmag közti idegpálya sokkal erőteljesebb volt, jóval nagyobb információmennyiség közvetítésére volt képes sávszélessége révén, mint a mai embereké.

indigo_adzsnabig.jpg

HOGYAN TEGYÜK KÖZZÉ AZ IGAZSÁGOT?

Mindig törekedtem rá, hogy lehetőleg alátámasszam a bennfentesek nyilvánosságra hozott információit tudományos bizonyítékokkal.

Az anyag nagyon jó. Amiben eddig hiányt szenvedtünk – eddig -, az a nyilvánosság. Ez most kezd változni.

A hét epizódját az Ősi Idegeneknek (Ancient Aliens), melyben én is szerepeltem, még mindig sokszor leadják a Discovery Channel-en és History Channel-en – de az már két éve volt, és csak arról beszéltem, amikről ők epizódokat akartak forgatni.

A Project Camelot epizód, melyet ma éjszaka vetítenek először (az eredeti cikk megjelenésekor 2012. november 7-én) sokkal kényesebb/érdekfeszítőbb, mint az Ősi idegenek – alig várom, hogy lássam. (megtekinthető angolul itt: https://www.youtube.com/watch?v=slQD0rUqbGo )

Habár a Marson található bázisok témája igencsak ellentmondásos, több bennfentestől is információt kaptam ezügyben – és hiszek nekik.. Ez a központi témája a műsornak.

OLVASD EL DANIEL LENYŰGÖZŐ FELFEDÉSEIT

Miután megnézted a „Sötét műveletek : A Mars projekt”-et (Shadow Operations: The Mars Project), és többet szeretnél megtudni, elolvashatod Daniel megdöbbentő, új írásait a soldierhugs.com oldalon.

Sokat akartam még írni erről, és lehet ahogy haladnak a dolgok frissítem ezt az írásom – de most be kell szállnom a kocsimba és indulnom kell, mert holnap reggel konferenciám lesz Arizonában, Phoenix-ben.

Ez az utolsó nyilvános rendezvényem, amit még azon év vége előtt tartok meg, mely ki tudja még mit tartogat és mivel végződik – ennek ellenére minden bizonnyal igyekszem majd még egy videót készíteni és több cikket írni.

DOLGOZUNK A MAGYAR FORDÍTÁSON, SŐT PÁRHUZAMOSAN EGY A DANIEL TANULMÁNYOKRA  ÉRKEZETT LENYŰGÖZŐ VÁLASZCIKKEN IS. HAMAROSAN.

AZON TŰNŐDVE MI FOG TÖRTÉNNI...

Őszintén szólva, eltűnődtem rajta a múltban, hogy mi lenne ha egy teljesen abszurd esemény történne – egy földönkívüli anyahajón találnánk magunkat, vagy egy teljesen új Földön fákkal, hegyekkel, tavakkal – de épületek és a harmadik dimenzió maradványai nélkül.

Ehhez hasonló bizarr, kozmikus, pszichodelikus dolgokra kezdesz a végén gondolni, ha olyasmit olvasol, mint az Egység Törvénye.

Szabadidőmben ezúttal igen alaposan átolvastam az Egység Törvényét, és olyan új idézeteket találtam, melyek alátámasztották azt az elképzelést, hogy minden harmadik dimenziós anyagnak lesz egy negyedik dimenziós hasonmása.

Még sokat lehetne erről beszélni, de a lényeg, hogy szerintem az átmenet sokkal könnyedebb, boldogabb, és simább lesz, mint korábbi cikkeimben esetleg sejtettem.

Már előre betáblázom magam rendezvényekkel a következő évre, mert szilárd meggyőződésem, hogy a világ továbbra is létezni fog – és addigra már egy jobb hely lesz, mint jelenleg.

AZ „ARATÁS”

Még egy jelentős pont az Egység Törvényében az „Aratás” fogalmának használata. Ez mindig is ellentmondásos volt.

Ez a kifejezés közvetlenül Máté evangéliumából származik, a 13.fejezetből. Most már tudom, az Egység Törvénye végig erre a részre akarta ráterelni figyelmünket. Le vagyok döbbenve, hogy ilyen sokáig tartott, míg rájöttem – és ennek megfelelően olvastam.

waiting-for-a-harvest.jpg

Az emberek a földön a maghoz hasonlatosak a bibliai analógia szerint. Az „ellenség” végigmegy a jó magvakon és elhinti a gonoszság  magvait, melyek aztán „bükkönnyé” nőnek. (sajnos számomra sem tiszta, milyen növényről van szó, az eredeti szó a Bibliában is használt „tare”, de a Wikipedia is megjegyzi, nem biztos, hogy pontosan ezt a növényt kell alatta érteni, elképzelhető hogy a perje az.)

A „bükköny” (angolul még „common vetch” néven ismeretes) olyan gyom, mely elrontja a búza ízért, és tönkreteszi azt ha belekerül az aratásba. Valószínűleg ez elég nagy problémát okozhatott a földműveseknek Jézus idejében.

Jézus érhetően elmeséli, hogy fognak az angyalok végigmenni, és szó szerint kihúzgálni a gyomokat/”bükkönyöket” egyenként a „világ végén”.

EGY ALTERNATÍV IDŐVONAL

Az Egység Törvénye igencsak alátámasztja ezt az üzenetet. Megjósolja, hogy hatodik dimenziós földönkívüliek szó szerint eltávolítják a romlott egyéneket a társadalomból – és áthelyezi őket egy alteratív idővonalra.

Az Egység Törvénye szerint a „negyedik dimenziós negatív aratás” „intenzíven diszharmonikus lesz”. Eszerint a csekély számú, erősen negatív beállítottságú ember, akik külön idővonalra kerülnek, egy kataklizmikus valóságot fognak megtapasztalni.

Objektívan nézve, lehet annak értelme, hogy akik másoknak a legtöbbet ártottak, a karmájuk kiegyenlítésének érdekében egy katasztrófán kell keresztülmenniük.

Ha ez valóban így lesz, akkor nagyon-nagyon kevés embert fog érinteni.

Még azok is, akik negatívan cselekszenek, de nem tudatosan gonoszak,”ördögiek”,  maradnak a sima, békés idővonalon.

Még egyszer, a tisztaság kedvéért, lehetetlen erre az idővonalra kerülni, hacsak nem jókedvűen kínoztál, gyilkoltál embereket.

Sokan, akik ugyan negatívan cselekedtek, de nem eleget ahhoz, hogy erre az extrém idővonalra kerüljenek, itt maradnak és nagy valószínűség szerint le lesznek tartóztatva és igazságszolgáltatás kezei közé adva.

(Személyes véleményem szerint még ez a negatív idővonal sem fog létrejönni, esetleg a helyrehozhatatlan, a piramis csúcsának a csúcsán lévő lelkek új lélekciklust kezdenek a Galaktikus Központi Napba kerülve.FV )

MÁR ELKEZDŐDÖTT

Az Egység Törvénye – amely valós tudományos állításokkal van tele, ahogy többször is bizonyítottam – egy „Kvantumugrást” jósol körülbelül 1981 után 30 évvel.

Az „Aratás” szó használata valamilyen Mennyei Beavatkozást vetít előre, amelynek keretében a legerősebb ellenállás el lesz távolítva – így esélyt teremtve nekünk egy jobb világ létrehozásához.

Lenyűgözve vettem tudomásul, hogy ez a folyamat nagy valószínűséggel már folyamatban van.

Számtalan földalatti bázis lett kitisztítva 2011 augusztusától kezdődően. Ez pontosan az az év, amikorra az Egység Törvénye megjósolta az Aratás kezdetét. (Ezt Cobra is megerősítette: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

Ellenséges földönkívüliek invázója: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek nem tűnt fel. A háttérhatalom tagjai olyan lelkek, akik már régóta megszállták a Földet más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkezve, és folyamatosan itt reinkarnálódtak egészen mostanáig.

Minden fizikai és nem-fizikai reptilián, drakóniai, Arkhón mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.

A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.

Nincsenek reptiliánok vagy más ellenséges csoportok ott, csupán számítógépeket, felszereléseket, és néhány csúcstechnológiájú fegyvert találni ezeken a helyeken – ha még egyáltalán megmaradt azokból valami.)

Rendkívül pontos tájékoztatást lehetett kapni a különböző belsős forrásoktól ezekről az eseményekről. Valóságos sokk-hullámokat teremtett ez a folyamat.

Hiszem, hogy sokkal szembetűnőbb események is várnak ránk az átalakulás befejeződése előtt..

MEG FOGJA KÖNNYÍTENI A DOLGUNKAT

Azok száma, akik elég negatívak, ahhoz hogy a másik idővonalra kerüljenek, lehet annyira csekély, hogy észre sem vesszük, hogy bármi is történt elsőre.

Azonban hiszem, hogy ha  korrekten értelmezzük az Egység Törvényét, akkor ez a néhány ember eltávolítása jelentősen megkönnyíti az eseményeket és a lehetővé teszi a letartóztatásokat.

NAGYON IZGATOTT VAGYOK A JÖVŐT ILLETŐEN

Nagyon izgalmas mi minden történik. Alig várom, hogy láthassam a világot átalakulni és aktív részesévé válni a folyamatnak.

Mindenki, akit ismerek és spirituális úton van, maximális fájdalmon, nehézségen és beavatáson megy keresztül jelenleg. Egy rendkívül intenzív érzés van mindenkiben, hogy valami hatalmas történelmi jelentőségű esemény küszöbén állunk, itt van a levegőben.

A legjobb, amit tehetsz jelenleg, az az, hogy keresed a saját megvilágosodásodat a többiek érdekében.

Ennek a legjobb módja, hogy minden gyűlöletet, haragot, irigységet és szomorúságot,a mit feléd irányítanak szeretettel és megbocsájtással viszonzod.

Emellett fontos, hogy meglegyenek az egészséges határok és ne engedd, hogy kihasználjanak és manipuláljanak azok akiknek ez a céljuk.

Ez a bölcs szeretet művészete.. egy olyan gyakorlat, amit a harmadik dimenzióból való felemelkedésünk után is sokáig gyakorlunk még.

Earth-Heart-in-space-500-gif.gif

Úgy döntöttem, amikor a cikk hosszúsága, bonyolultsága megköveteli, egy összefoglalót írok a végére, az értelmezést megkönnyítendő. Íme a két részről egyben. FV:

1, Számos a Disclosure-hoz/Felfedéshez az utat megnyitó esemény történt mostanság. Daniel színrelépése kiemelkedő fontosságú, egyedülálló információkkal szolgál, lévén aktívan részt vett maga is szupertitkos projektekben.

2, Egyöntetű belsős információk szerint, az elmúlt évtizedekben aktívan használták, az ún. Project Looking Glass technológiát – amelynek mása egyébként a Kapcsolat c. filmben látható – a jövőbe való pillantás érdekében. A technológia december 21-én egy falba ütközik, senki nem tudja pontosan onnantól mi fog történni.

3, 2 idővonal( 2 fajta kimenetele az eseményeknek világszinten) is létezett ( van aki szerint több), amelyek közül a negatív az emberiség ébredésének és egyéb tényezők hatására teljesen megszűnt létezni. Ezt Cobra is megerősíti egy régebbi cikkében. Wilcock szerint néhány kivételesen gonosz entitás számára létezhet egy alternatív idővonal.

4, Az anyag természete állandóan váltakozik a részecske és a hullámtermészet között, ha a gravitációt ki tudjuk küszöbölni, akkor az anyag hullámtermészetű marad, egy parallel univerzumba kerülve. A Project Looking Glass-nak ezt sikerült elérnie egy portált/csillagkaput létrehozva. A parallel univerzum a 3dimenziós idő univerzuma, ahová álmaink során kalandozunk.

5, A Project Looking Glass gyakorlatilag egy ősi technológiát lemásoló eszköz, ami viszont az agyunkban található tobozmirigy-en alapul. A másnéven „harmadik szem”-ként is ismert szerv jelenti a kapcsolatunkat a felsőbb világokkal és úgy tűnik , hogy az energetikai folyamatok hatására a tobozmirigyünk ébredőben van, ennek az ébredésében is (lehet) egy fontos választóvonal december 21.

A következő cikk élménybeszámolókat fog tartalmazni Cobra konferenciáiról, emellett néhány rövid frissítést Cobrától. Friss információként december 5-6 körül fontos jelentős részleteket fog kitenni az Eseménnyel és a Tervvel kapcsolatban. Egyébként egy személyes jóbarátomat is „elküldtem” magam helyett a New York-i konferenciára, az ő élményei is szerepelni fognak.

Szép napot!

 

•11:11 aktiválás

2012.11.22. 06:31 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján lehet elérni, akik MA(11.22) a világ minden táján egyszerre fogják a „Fényt lehorgonyozni” GMT 11:11-kor azaz magyar idő szerint 12:11-kor. Ha érzed a hívást, hogy részt kell venned, akkor még az alább linkelt kapcsolatokon keresztül tudsz információt kapni az egyes magyar városokban szerveződő csoportok vezetőitől, hol/mikor van találkozó. Biztos remek közös események lesznek, szívesen vennék részt én is, de ahol jelenleg tartózkodom a világban nincs szervezve, kénytelen leszek magam lehívni az energiákat. :) Egyébként az egyes oldalakon a hozzám hasonló helyzetben lévők, vagy másokkal közösen meditálni nem kívánók megtalálják az instrukciókat. Sajnálom, de nem volt lehetőségünk most nekünk lefordítani ezeket.

FV

Az egyik budapesti "energia lehorgonyzó" csoport oldala pontos információkkal, Kapcsolat Havasi Mia 003620-3940179http://www.mia-valosag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=123%3Asolara-1111-&catid=8%3Aprogramok&Itemid=7&lang=hu

Egy másik budapesti csoport oldala, Pozsgai Nikoletta 0036703363529http://www.noionmegvalositas.hu/noi-onmegvalositas/1111-folyamat-11-kapujanak-horgonyzasa-2012-11-22/

Dobogókői csoport, Kapcsolat: Pásztor Judit 003620- 3344392 http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/solara-xi.-kapu/2012-november-22.-a-tizenegyedik-kapu-aktivalasa--11-11.html 

Debrecen. Csak kapcsolat: Maczi István desaska@gmail.com

Gyöngyös, Mátravidék: Szalay György Sándor 0036-70-83-39szalaygys3@gmail.com

Nagykanizsa:  Udvari Judit 
udvari.judit@gmail.com

Dunakeszi: Kicsák Mária kicsakmaria@gmail.com

 

TIZENEGYEDIK KAPU 11:11 AKTIVÁLÁS

 11-22-2012

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/11/makethis-viral-eleventh-gate-1111.html

Angol nyelvű instrukciók: http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/

Itt az idő, hogy a bolygó vibrációs szintjét a következő szintre emeljük! Ezért ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban illetve egyénileg a Tizenegyedik kapu aktiválásának alkalmából, a Második Lehetőség Kapujának fordulópontján.

Window2_1.jpgA Fény örvényeinek sokaságát fogjuk megteremteni, melyek hozzájárulnak a Fény kritikus tömegének az eléréshez, így támogatva a Kompressziós Háló befejezését és beindítva a fennmaradó sötétség és dualitás végső megtisztítását a bolygón, hogy helyet teremtsünk az Egység új világának. Az utolsó előkészületeit végezzük, hogy kiléphessünk végre annak a fekete lyuknak az eseményhorizontjából, mely az utóbbi 26000 évünket meghatározta.

Közös erőfeszítésünk adja e napon azt a löketet, mely segít majd aktiválni a Tervet, így az végre talán valóra válhat. Aktivizálásunk e napon a Fény győzelmének kihirdetése.

Wave1111.jpg

Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk végezni ezt az aktivizálást november 22-én. A pontos idők különböző időzónánként:

1:11 am HAST (Hawaii)

2:11 am AKST (Alaska)

3:11 am PST (Los Angeles)

4:11 am MST (Denver)

5:11 am CST (Houston)

6:11 am EST (New York)

9:11 am BRST (Rio de Janeiro)

11:11 am GMT (London)

12:11 pm CET  (Paris)

1:11 pm SAST (South Africa)

1:11 pm EET (Bulgaria)

3:11 pm MSK (Moscow)

4:41 pm IST (India)

7:11 pm CST (Beijing)

8:11 pm JST (Tokyo)

10:11 pm EDT (Sydney)

A 11:11 egy multidimenziós híd két valóság, a régi dualitáson alapuló és az új Egységen alapuló között. Ebbe az átjáróba 1992 Január 11-én léptünk be. 10 kaput aktiváltunk az elmúlt 20 év során, minden egyes alkalommal több és több Fényt és Egységet lehorgonyozva. Most a 11.,végső 11:11-es kaput aktiváljuk így a 11:11-es átjáró szélesre tárul és az Egység tudatosság mindne korábbi szintet felülmúlóan elérhető lesz.

Antarion1.jpg

Az aktiváció pontos pillanatában, apró prizmaszerű térkapuk fognak lehorgonyozódni a Mátrix repedéseiben a bolygó fizikai és nem fizikai síkjai körül és örökre itt fognak maradni.  A Calabi-Yau terek ötödik,hatodik és hetedik dimenziós aspektusai tökéletes gömbformákká alakulnak. Ez lesz a nyolcadik dimenzió lehorgonyozása és a „Láthatatlan Gyémánt” felfedése.

calabi yau_1.jpg
Csináljuk meg!

C

•David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése

2012.11.21. 04:09 FehérVándor

David Wilcock: Disclosure*/Felfedés, „Daniel” színrelépése

Írta: David Wilcock

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot

*Disclosure jelentés= Felfedés, földönkívüli értelmes létformák létezésének beismerése  hivatalos szerv(ek) által, amely így elfogadottá válik és beépül a közgondolkodásba, ez a folyamat pedig elvezet az Első Kapcsolatfelvételhez, a Föld képviselőinek és más értelmes civilizáció(k)nak a hivatalos találkozásához.

contact.jpg

Érdekes egybeesésként a napokban egy jelentős, Project Camelot által forgatott TV műsor került bemutatásra közvetlenül azután, hogy egy régi, megbízható belsős informátor, aki Black Ops (nem hivatalos, ún. Sötét Projekt, amelynek elnevezése egyben utal a kinyomozhatatlan pénzügyi forrásokra illetve az esetleges célokra. FV) projektekben vett részt, a nyilvánosság elé lépett lenyűgöző információival.

Elérkezett az idő

A Disclosure/Felfedés még sosem tűnt ennyire közelinek – egy készülőben lévő cikkemben csak azt vizsgálom, hogy az elmúlt fél év során hány különböző helyen jelent meg a mainstream médiában ehhez kapcsolódóan valamilyen hír.

És most, egy nappal az elnökválasztás után – ahol sajnos egyik opció sem volt túl kecsegtető – néhány olyan információval tudok szolgálni, amelyek a Disclosure-t/Felfedés-t nagyban elősegíthetik.

A Project Camelot debütálása megtörtént a mainstream médiában, rögtön egy elég húzós és veszélyes témát boncolgatva. A show címe Shadow Operations: The Mars Project (Sötét Műveletek: A Mars Projekt.)

A cikkben később erre még kitérek.

Itt megtekinthető az egész show: (Hatalmas lépés, hogy a mainstream médiában egy ilyen műsort le mertek adni! Kissé dramatizáló stílusban lett megcsinálva,  de ez a lebutított néprétegekhez való elérés érdekében történt, a tartalom értékéből nem von le. Angol nyelv, angol felirat. Kiváló nyelvgyakorlóknak. FV)

 

Daniel végre színrelép

Emellett büszkén jelenthetem, hogy egy váratlan fordulattal Daniel, akivel először 2004 decemberében találkoztam és aki rendkívül ellentmondásos és lenyűgöző információkkal látott el, amelyek azóta is munkám alapját képezik, a nyilvánosság elé lépett.

A Source Field Investigations második részének nagyját, amely a 3D-s idővel, portálokkal és csillagkapukkal, térkapukkal foglalkozik, Daniel adatai inspirálták.

Nemcsak hogy a nyilvánosság elé lépett, de elképesztő sebességgel gyártja az újabb és újabb cikkeket, amely az elmúlt két év a Disclosure szempontjából csendes időszaka után, végre komoly s nagyon is aktuális információkkal lát el bennünket.

A hivatalos Disclosure filmet januárban fogják bemutatni

Mindezeken felül, örömmel jelenthetem, hogy a héten sok órányi anyagot vettek fel velem a díjnyertes rendező, Amardeep Kaleka keze alatt készülő film,a Disclosure Project részére.

Ez a film a beteljesedése Dr. Steven Greer CSETI elnök sok évnyi munkájának, amelynek keretében több mint 560(!) különféle belsős informátort szólaltatott meg, legtöbbjük szigorúan titkos földönkívüliekkel foglalkozó kormányzati projektekben vettek részt.

Dr. Greer kapcsolatai egészen magas kormányzati körökig érnek fel – és mint gyakran elmondta, sokszor kifejezték frusztrációjukat ezek az emberek, hogy még számukra is teljesen homályos mi folyik a  háttérben.

Volt szerencsém részt venni még 2001-ben az első Disclosure Project eseményen, amelynek keretei között 39 magasrangú tisztviselő, katona, légiirányító, titkos ügynök, asztronauta, top secret minősítéssel rendelkező tisztviselő, stb állt – sokuk először -  a nyilvánosság elé és kijelentették, hogy állításaikat eskü alatt vállalják egy esetleges kongresszusi meghallgatáson.

A teljes sajtóesemény,angol: 

9/11 sikeresen elterelte az egyre fokozódó figyelmet és publicitást az esemény körül, tovább halogatva a Disclosure-t. Azonban az idő most elérkezett.

Egy igazi alulról jövő kezdeményezés

Ha a jelenlegi hatalom továbbra is a képünkbe hazudik, ellopja a pénzünket, lakat alatt tartja a kritikus fontosságú találmányokat, sötétségben tartja a népességet, akkor magunk kell elvégezzük a feladatot.

Greer és Kaleka filmje közösségi támogatáson alapul( magam is csekély lehetőségeimhez mérten hozzájárultam :) ), tehát a kizárólag olyan emberek nagylelkűségére hagyatkozott, mint Te.

Kaleka és csapata nagyon meg volt elégedve az információkkal, amelyek szolgáltattam nekik.

A munka decemberben ér véget, éppen időben egy januári, maja kalendárium vége utáni, 4D-s(?) bemutatóhoz :)

http://www.sirius.neverendinglight.com/

Ezután Wilcock kitér, arra, hogy két saját projektje, amelyek szintén jelentősen hozzájárul(hat)nak majd a Disclosure-hez is jó úton halad. Az egyik egy film a piramisok valós funkciójáról, amelyet a Kapcsolat(Contact) forgatókönyvírójával közösen készít. A Kapcsolat az egyik legérdekesebb földönkívüli témájú film, a híres Carl Sagan egy novellája alapján készült. Röviden egy fanatikus tudós jeleket fog az űrből, amelyek miután megfejtik őket, egy szerkezet tervrajzát tartalmazzák, amelynek segítségével valaki egy utazásra indulhat valahova..Nem éreztem szükségét lefordítani ezt a részt. http://hu.wikipedia.org/wiki/Carl_Sagan

Sagan sok mindenről tudott – Hallgatnia kellett

A 2012 Enigma c. videómban (Lenyűgöző!) részletesen kitérek arra, hogy a Kapcsolatban hogyan rántják le a leplet szigorúan titkos, létező technológiákról.

2012 Enigma, angol nyelv:


Dr. Greer elmondta, hogy Sagan tagja volt a híres-hírhedt Majestic 12 csoportnak, amelyet még Truman hozott létre a Roswell-i incidens után. http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/09/roswell-es-az-m-12/

524px-Majic6.jpg

Majestic 12 létét bizonyító dokumentum Harry Truman-nek, az USA akkori elnökének az aláírásával

Greer forrásai szerint a Majestic vezetői találtak néhány komoly hibát Sagan doktori disszertációjában, elég súlyosakat ahhoz, hogy romba döntsék vele a karrierjét és megfosszák doktori címétől.

Ahogy az lenni szokott, ezt az információt felhasználták biztosítékként, hogy Sagan ne kotyogjon ki semmit.

Titkos technológiák leleplezése

A kapcsolat tele van titkos technológiákkal. A legjobb példa az a szerkezet, amelyet a „letöltött” földönkívüli jelek alapján raknak össze, nos ez a gép majdnem tökéletes mása mind kinézetben, mind pedig rendeltetésében a Project Looking Glass-nak( "Pillantó üveg")

Alapvetően a Looking Glass lehetőséget teremt a szemlélőnek, hogy belekukkantson a jövőbe, ahogy néhány belsős elmondta 99.999 %-os pontossággal.”

Valójában, egyikük megemlítette: „Mit gondolsz, miért nem gyilkoltak meg egy fontos vezetőt sem mostanában? Lehetőségünk van 'szerkeszteni' a történelmen, ha valami nem tetszik."

(Ha valaki szereti az olyan filmeket, melyekben időutazás vagy valamilyen különleges képesség birtokában van(nak) a főszereplő(k) [én nagyon, személyes kedvenceim között van az alábbiak közül mind] akkor tudom ajánlani a következőket:

1, Halálsoron (Green Mile, 1999)
2, Donnie Darko (2001)
3, Csodabogár (Phenomenon,1996 )
4, Arc (Powder, 1995)
5, Idétlen időkig (Groundhog Day, 1993)
6, Pillangóhatás (Butterfly effect, 2004)
7, Déja vu (2006)
8, Sorsügynökség (The Adjustment Bureau, 2010)
9, Next (2007)
10, K-Pax (2001) FV.)

Hiszem, hogy léteznek olyan magasan fejlett lények, akik képesek teljesen mesterséges idővonalakat létrehozni, annak érdekében, hogy túljárjanak a „leskelődő” emberek eszén.

Bibliai nevükön ők volnának a Seraphimok vagy Cherubimek. Az Egység Törvénye/Law of One (melynek magyar fordítása hosszú évek fordítása után a hetekben jelent meg: http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php) közvetítések pedig olyan hatodik dimenziós lényeknek írja le őket, akiknek feladata a bolygók lakosságának a „menedzselése”.

Idővonal 1 és Idővonal 2

A probléma az, hogy 1983 bármikor használják a Looking Glass-t, ide-oda váltogat az egyes és kettes idővonal között. Az egyes egy jelentős metafizikai átváltozáson átesett Földet mutat, míg a kettesen mindent 6 méter vastagságú sár borít egy pólusváltozás következményeként.

A választóvonal eközött a két idővonal között 2012 december 21.-ére esik. Ezt még a 80’-as években felfedezték, számos forrás állítása szerint, köztük Daniel szerint.

Óriási teljesítményű szerverfarmokra volt szükségük, hogy külön tudják választani a két különböző képet – hogy valójában láthassák mit mutat a Looking Glass.

Az elmúlt években arra a következtetésre jutottak a belsős informátorok szerint, hogy immáron semmi nem állíthatja mega  pozitív idővonal életbe lépését.

A kataklizmikus idővonalat a teljes statisztikai képtelenség kategóriájába száműzték – részben köszönhetően a Majestic 12 munkájának.

Megközelítésem szerint, azért tudtuk kivédeni ezt a negatív idővonalat, mert elég ember „gyakorolja” a szeretetet, megbocsájtást és mások elfogadását – ezzel elérve a kritikus tömeget amire szükségünk van.

(Cobra erről a témáról a következőket írta még egy régebbi cikkben:

Negatív idővonalakaz idővonalak nem többek, mint lehetséges jövőbeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos.

Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, azon háttérhatalmi tagokat leszámítva, akik nem hajlandóak együttműködni és jóvátenni a bűneiket..)

Néhányan szerettek volna egy komolyabb katasztrófát

Néhány csoportosulás a negatív idővonal megvalósulását szerette volna előidézni, hogy megoldják a Föld „bolha problémáját”, míg maguk a föld alatt éltek volna tovább.

2012 elején meginterjúvoltam Bill Wood-ot, akinek állítása szerint az volt a feladata, hogy állapítsa van-e bármilyen módja annak, hogy a Földet a negatív idővonalon lehessen tartani. Konklúziója szerint nincs erre lehetőség. (Bill Wood elmondása szerint egyébként egy ideje már nem használják a technológiát, mert 2012.  december 21 után egy falba ütköznek a nézelődők. Van ott valami, ami áthatolhatatlan.)

Voltak, akik kétségbe vonták a szavahihetőségét, de rendkívül alaposan „leteszteltem/meggyőződtem róla, hogy valódi belső ember” az egyik legmagasabb rangú informátorommal, aki megerősítette, hogy Bill 6 különböző, korábban sehol nem említett, az 51-es területen található technológiát írt le olyan részletesen, hogy nem kétséges őszintesége.

Tehát, megfigyelhető jó ideje, hogy ezek az idővonalak konvergálódnak, és a fókusz-pontjukat(egyesülést) 2012 végén érik el.

Ez azt jelenti, hogy a Földön mindenki azonos időben, azonos eseményeken fog keresztülmenni, függetlenül attól melyik idővonalon lennének a döntéseik alapján.

Ezen oknál fogva teljesen érthető, hogy Daniel végre a nyilvánosság elé lépett.

A Source Field Investigations-ban részletesen foglalkozom a kérdéssel, de itt is - terjedelmi korlátok között - igyekszem leírni a lényeget.

De Broglie hullámok és a Bizonytalansági elv/ Heisenberg-féle határozatlansági reláció

Minden foton, elektron, neutron, proton, szubatomi részecske, atom és molekula állandóan egy „részecske” és egy „hullám” állapot között váltakozik. http://hu.wikipedia.org/wiki/Hull%C3%A1m-r%C3%A9szecske_kett%C5%91ss%C3%A9g

Ez az egyszerű, megfigyelhető felfedezés 1924 óta ejti zavarba a tudósokat, amikor is De Broglie rögzítette, hogy minden anyagnak van egy hullám-szerű természete is.

Werner Heisenberg felvette a kesztyűt és 1927-ben megalkotta a Bizonytalansági elvet http://hu.wikipedia.org/wiki/Hat%C3%A1rozatlans%C3%A1gi_rel%C3%A1ci%C3%B3 amit azóta is megcáfolhatatlan dogmaként kezelnek a tudósok.

A Bizonytalansági elv alapvetően azt mondja ki, hogy a kvantumvilágban minden hullám és részecske – egy időben. Nem tudod kirakni a puzzle-t, mert egyszerűen nem lehet kirakni. Kész. Az Univerzum bizonytalanságra épül. Ez a válasz, punktum. Nem lehet mit tenni, szívjunk el inkább egy szivart !

Soha nem hittem, hogy tényleg ez lenne a válasz – sem azt, hogy ez a paradoxon ne lenne megoldható.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy a tudósok az elmúlt 85 évben tisztában vannak vele, hogy az anyag állandóan megjelenik és eltűnik, materializálódik és dematerializálódik, csak egyszerűen túl gyorsan történik ahhoz, hogy lássuk a különbséget.

Váltakozó természetű anyag

Az új tudomány, amit a Source Field Investigations-ben felvázolok, azt mutatja, hogy amikor egy részecske hullámmá változik, akkor kiterjed az időben – a múltban a jelenben és a jövőben egyszerre létezve.

Az anyag állandó jelleggel ugrál ki-be ebbe a „parallel valóságba”.

Ha letudjuk venni a nyomást – a három dimenziós világunk energetikai folyamatai által kreált nyomást – akkor az anyag magától átugrik ebbe a parallel valóságba – és ott is marad.

Tehát, ha építünk egy gépet, ami képes ki és be kapcsolni ezt a nyomást, nos akkor kapunk egy „csillagkaput/térkaput”, portált, vagy teleportációs eszközt. ( Erről szó van a David által a cikk elején említett Shadow Operations: The Mars Project-ben, ilyen térugró eszközzel közlekedn(t)ek a Mars és a Föld között.)

A Looking Glass felépítése

Egyszerűen megfogalmazva a Looking Glass egy szimpla hordó/henger(?) víz körül forgó, 3 (elektromosan?) feltöltött gyűrűt jelent.

LG_1.jpg
A Kapcsolatban szereplő szerkezetAz a részlet a Kapcsolatból, amikor a jeleket felfedező tudós, megkezdi utazását a tér-időben

A nagy sebességű forgó feltöltött gyűrűk egy gömb alakú elektromágneses pajzsot gerjesztenek – amin semmi nem tud keresztülhatolni.

Ez azt jelenti, hogy a pajzson belül semmilyen rádió, szatellit, mikrohullámú, wifi és egyéb jelet nem tudsz fogni.

Az igazán érdekes rész az az, hogy a pajzs kikapcsolja a nyomást, ami a víz molekulákat összetartja a fizikai valóságunkban .

Így a víz molekulák átugranak a parallel valóságba és ott maradnak – így egy portált létre a mi világunk és  a „3D idő univerzuma” között.

Mi a szösz az a „3D idő univerzuma”?

Annak ellenére, hogy a 3D idő univerzuma nagyon furán hangzik, ismerős lehet a fogalom.

Minden éjszaka mikor álmodunk ide utazunk. A szellemek az ebben a parallel világban létező emberek árnyékai. A távolbalátók tanulmányozni tudják a mi tér-időnkben történő eseményeket – az asztráltestüknek ezen parallel világon való keresztülutaztatásával.

Sőt, minden a mi valóságunkban létező molekulának van egy pontos másolata ebben a parallel világban.  Másképp nem létezhetne.

Ez azt jelenti, hogy amikor átmész ebbe a parallel univerzumba a dolgok nagyrészt ugyanúgy néznek ki – legalábbis sok szempontból.

Ez az alternatív univerzum mindenhol körülötted van, mindig. Mindenhol ott van – és mégsem tudjuk a fizikai testünkkel érzékelni. Csak az elménkkel.

Hacsak nincs egy olyan egzotikus technológia a birtokodban mint a Looking Glass – vagy egy teleportációs eszköz.

Ebben az esetben, a dolgok még mindig ugyanúgy fognak kinézni mint itt. A különbség az, hogy ahová nézel az határozza meg, hogy milyen időpontot nézel.

Folyt. Köv. 

(Amikor én ezt a cikket, majd később Daniel tanulmányait olvastam, gyakorlatilag a padlóról kellett összekaparnom az állam, annyi bizonytalan, különálló része állt össze  a puzzle-nek hirtelen. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mind ennek a cikknek, mind a Daniel tanulmányának a közeljövőben visszaadni az eredeti tartalmát amennyire csak lehet, de borzasztó nehéz, bonyolult, tudományos nyelvezettel lettek megírva, főleg Daniel esetében.

Ma még egy nagyon fontos, a November 22-i világmeditációval kapcsolatos cikket rakunk ki részben Cobrától( az utolsó 11:11 aktiváció) , lehetőleg minél hamarabb, Magyarországon is több csoport szerveződik tudomásom szerint, mindenről beszámolunk.

Addig is az egyik budapesti "energia lehorgonyzó" csoport oldala pontos információkkal: http://www.mia-valosag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=123%3Asolara-1111-&catid=8%3Aprogramok&Itemid=7&lang=hu

Egy másik budapesti csoport oldala: http://www.noionmegvalositas.hu/noi-onmegvalositas/1111-folyamat-11-kapujanak-horgonyzasa-2012-11-22/

Dobogókői csoport: http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/solara-xi.-kapu/2012-november-22.-a-tizenegyedik-kapu-aktivalasa--11-11.html

Debrecen. Csak kapcsolat: Maczi István desaska@gmail.com

Gyöngyös, Mátravidék: Szalay György Sándor 0036-70-83-39 szalaygys3@gmail.com

Nagykanizsa:  Udvari Judit udvari.judit@gmail.com

Dunakeszi: Kicsák Mária kicsakmaria@gmail.com

Forrás, csoportok a világ többi táján: Országnevek D-M http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-d-to-m/

 Országnevek A-C: http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-a-to-c/

 Országnevek N-S: http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-n-to-s/

 Országnevek T-Z: http://onebeing.emanaku.com/1111-anchor-groups-t-to-z/

Angol nyelvű instrukciók, háttér: http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/

http://2012portal.blogspot.de/2012/11/makethis-viral-eleventh-gate-1111.html

 

 

 

•Gyönyörű zöld..

2012.11.17. 04:50 FehérVándor

Kedves Olvasók,

a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt, teljes csönd van körülötte. Utánajártam, hogy igaz-e a 'félig betiltott' állítás, úgy néz ki, hogy ha direkte nem is tiltották be, de igyekeztek minden eszközzel biztosítani, hogy minél kevesebb ember láthassa, a port.hu-n például, ahol jóformán még a Tesco legutóbbi reklámja is fenn van teljes stáblistával, semmi. Egyetlen "komoly", hivatalos oldalon sem foglalkoznak vele, csak hozzánk hasonló blogokon tesznek róla említést.

la-belle-verte.jpg

Csak egy nagyon rövid kedvcsinálót közölnék, hogy ne lőjek le semmit:

La Belle Verte - Gyönyörű zöld.

Mila egy fejlett bolygó (földi emberek számára) különleges képességekkel rendelkező lakója az interplanetáris kapcsolattartás jegyében jelentkezik önkéntesnek, hogy a bolygó  200 év után végre küldhessen valakit látogatóba a Földre. A legutóbbi alkalommal mikor ott járt valaki ebből a társadalomból, épp a Nagy Francia Forradalom zajlott és a az akkori társadalomnál érettebb és fejlettebb közösséget jósolnak az indulás előtt.. Érkezése alaposan felbolygatja a kedélyeket Párizsban.. A film rávilágít jelenlegi társadalmunk esztelenségeire és egy élhető, elgondolkodtató alternatívát mutat be. Humoros, szórakoztató, mélyen elgondolkodtató, szívem szerint minden egyes emberrel megnézetném a Földön,pillanatok alatt a személyes kedvenceim egyikévé vált.jelentőségében a Mátrix-hoz és a Thrive-hoz hasonlítható.. 
Nagyon feltölti az embert, legalábbis én ezt tapasztaltam, kevés filmet nézek meg 2-szer, ezt biztosan megfogom még jó sokszor, az a fajta, aminél azt kívánod bár sose lenne vége..

 (Akik nem annyira értenek a dologhoz, ha itt az oldalon elindítjátok a filmet a fehér háromszögre kattintással, majd a kurzort[nyilat]a fönti sávra irányítjátok és ott rákattintotok a feliratra, akkor új ablakban megnyílik a Youtube-on. Vagy egyszerűen be lehet írni a Youtube keresőbe, hogy "Gyönyörű zöld". Francia hang, magyar felirat, 90 perc)

LaBelleVertw0f99-f2d4b_1.jpg

Írjátok meg, hogy tetszett kommentben!


FehérVándor

•Egy kedves történet..

2012.11.10. 08:00 FehérVándor

Bejegyzés hamarosan.

FV

--------------------------------------------------------------------------------------------

Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/

„Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként kerestem a kenyerem, New Yorkban. Igazi cowboy-élet volt, nem volt főnököm. És mint a szerencsejátékos, annyira élveztem, hogy minden egyes új utas más és más, előre megjósolhatatlan élményt tartogatott: pont, mint amikor kockát dobsz a játékteremben. Amire nem számítottam, hogy az autóm elkezdett amolyan gyóntatófülkeként is üzemelni. Éjszaka vezettem, nem láttam az utast, csak mentünk, mindig két idegen az éjszakában, és hallgattam, ahogy alkalmi útitársam az életéről mesél. Olyan bensőséges dolgokat osztottak meg velem, amelyekről fényes nappal, szemtől szemben biztosan nem beszéltek volna.

times-square-nyc-18.jpg

Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc várakozás után megint megnyomtam a dudát. Ez volt aznapra az utolsó fuvarom, úgyhogy már azon voltam, hogy inkább hazaindulok. De aztán mégis inkább kiszálltam, elsétáltam az ajtóig és becsöngettem. ’Egy pillanat’ – válaszolt egy törékeny, idős hang odabentről. Hallottam, hogy valamit vonszolnak a padlón.

Kisvártatva kinyílt az ajtó. Kilencvenéves-forma, aprócska asszony állt előttem. Kartonruhát viselt és kis kalapot, kalaptűvel. Úgy nézett ki, mintha egy régi, fekete-fehér filmből lépett volna ki.

Mellette egy kis bőrönd pihent. Ahogy benéztem a lakásba, olyan volt, mintha évek óta senki sem lakna benne. A bútorokat fehér lepedőkkel terítették le. Nem voltak órák a falakon, egyetlen kép vagy dísztárgy sem a polcokon. A sarokban egy kartondoboz árválkodott, mindenféle fotókkal és vázákkal teletömve.

’Kivinné a bőröndömet a kocsihoz? Szeretnék néhány percre egyedül maradni. Aztán, ha Ön is úgy gondolja, visszajöhetne értem, hogy lekísérjen az autójáig. Nem vagyok valami jó erőben.’ Miután beraktam a bőröndöt a csomagtartóba és visszaértem, belém karolt. Lassan, nagyon lassan odasétáltunk a taximhoz. Közben végig a kedvességemért hálálkodott. ’Semmiség’ – feleltem. ’Minden utasommal úgy bánok, ahogyan mástól is elvárnám, hogy az édesanyámmal bánjon.’

’Milyen jó fiú maga!’ – mondta, ahogy beült a hátsó ülésre. Odaadta a címet, aztán megkérdezte: ’Mehetnénk esetleg a belvároson keresztül?’

’Nem az a legrövidebb út.’ – vágtam rá gyorsan.

’Ó, azt egyáltalán nem bánom.’ – mondta. ’Egy hospice-házba tartok.’

Belenéztem a visszapillantó tükörbe. A szemeiben könnycseppek csillogtak. ’Nincs már családom. Mindenki meghalt.’ Nagyon csendesen beszélt. ’A doktor úr szerint nekem sincs túl sok hátra.’ Csendben a műszerfalhoz nyúltam és kikapcsoltam az órát.

detail-of-a-taxi-at-night-new-york-city-usa-frederick-bass_1.jpg

’Mit szeretne, merre menjünk?’

A következő két órában bebarangoltuk a várost. Megmutatta nekem azt az épületet, ahol réges-régen liftes kisasszonyként dolgozott. Aztán elmentünk abba a városrészbe, ahová új házasként a férjével költöztek. Egy picit megálltunk egy bútorraktár előtt. Azt mondta, lány korában az még bálterem volt, és a többiekkel odajártak táncolni.

Néha megkért, hogy álljak meg egy-egy sarkon vagy egy épület előtt. Nem mondott semmit, csak maga elé révedt.

Ahogy a hajnal első sugarai megjelentek a horizonton azt monda: ’Most már mehetünk. Elfáradtam.’ Szótlanul haladtunk a megadott címig. Alacsony épület volt, a feljáró az előtetővel fedett főbejáratig vitt.

Két egyenruhás alkalmazott jelent meg, ahogy megérkeztünk az ajtó elé. Profi udvariassággal segítettek, figyelték az asszony minden mozdulatát.

Kinyitottam a csomagtartót, és elvittem a bőröndöt az ajtóig. Az utasomat már beültették egy kerekesszékbe.

’Mennyivel tartozom?’ – kérdezte és benyúlt a retiküljébe a pénztárcájáért.

’Semmivel.’ – feleltem.

’Magának is meg kell élnie valamiből.’ – mondta.

’Vannak más utasaim is.’ – szereltem le.

Aztán, egy hirtelen ötlettől vezérelve lehajoltam és megöleltem. Meglepő erővel szorított magához.

’Nagy örömöt okozott egy kis öregasszonynak.’ – mondta végül: ’Köszönöm.’

Megszorítottam mindkét kezét és visszasétáltam a kocsihoz. Hallottam, ahogy mögöttem becsukódik a ház ajtaja. Egy életre zárták rá az ajtót.

Aznap csak vezettem, céltalanul. Nem vittem utasokat. Nem volt kedvem beszélni. Egyre csak az járt az eszemben, mi lett volna, ha az asszony egy dühös sofőrt fog ki? Vagy valakit, aki türelmetlen? Vagy mi lett volna, ha én magam vagyok türelmetlen és elhajtok kopogás nélkül?

Lassan megértettem, hogy egész életemben nem tettem még fontosabb dolgot, mint előző éjszaka.

Egész életünkben a nagy dolgokra várunk. És a nagy dolgok néha meglepő álruhában érkeznek: úgy vannak csomagolva, hogy aki nem figyel, az észre sem veszi, mennyire fontos lehetőséget mulasztott el.”

•Október legjobb UFO felvételei

2012.11.02. 00:35 FehérVándor

•Frissítés; Galaktikus Konföderáció

2012.10.30. 01:16 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában.

Tehát akkor a hírek:

1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA Keleti Partja felé, példátlan méretű készültségbe helyezve a hatóságokat. Sokak szerint a vihart mesterségesen generálták,egy a HAARP-ot figyelő oldal skálájukon 10-esnél nagyobb, korábban nem tapasztalt frekvencia eredményeket mért(fehér folt). Benjamin Fulford állítása szerint: " Magasrangú források a Pentagonból felhívták a Fehér Sárkány Társaság figyelmét, hogy az USA keleti partja felé közeledő masszív vihart a háttérhatalom náci frakciója idézte elő a HAARP segítségével." 
Igaz-e vagy sem, döntse el mindenki maga, mindenesetre a képek árulkodóak. Remélhetőleg nagyobb lesz az egésznek a füstje, mint  a lángja, egyébként sokan meditáltak egész nap ennek érdekében..
Bővebben a HAARP-ról, akit esetleg érdekel: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/

 

haarpstatusmap_1.jpg

dutchsinseF.jpg
Elég élesen kivehető, hogy valami nem kóser, természetellenes a piros körvonal. Forrás:www.vilaghelyzete.blogspot.hu

2, Cobra rövid meditáció értékelése

"A kritikus 144000 főt nem értük el a Döntés Napján, de nem voltunk messze tőle, és a kollektív döntésünk egy erőteljes szabad akaraton alapuló bázist hozott létre, amelyet soha nem tudnak immáron kioltani,és az ereje innentől csak nőni és nőni fog, segítve az Esemény mihamarabbi manifesztálódását.. 

Stream.jpg

A meditációt követő napokban sokan negatív asztrális támadásoknak voltunk kitéve, letesztelték a Fény Győzelme iránti elkötelezettségünket. A kollektív pozitív szabad akaratunk azonban immáron elég erős ahhoz, hogy ellensúlyozza ezeket a hatásokat a 'pozitív vektorunk' stabil és egyértelműen érezhető a bolygó fényrácsában amit közösen elértünk."

3, Felkerült az internetre sokéves fordítói munka után a Law of One/ Az Egység Törvénye nevű közvetítésfolyamat, amelyet én az általam valaha olvasott egyik legtisztább, legérdekesebb csatornázásként tudnék leírni, David Wilcock is sokat merített az anyagokból, az üzenteket RA/RÉ küldte 3 együtt dolgozó csatornázónak. Carla Rueckert és Don Elkins 19 éven át folytattak közvetítői munkát, mielőtt az Egység Törvénye szöveggel kezdtek el foglalkozni. Jim McCarty egy évvel a kezdete előtt csatlakozott hozzájuk. A szöveg kérdés és felelet formájában született meg. Ré, a közvetítő entitás, világossá tette, hogy csak arról beszélhet, amiről kérdezik, mert különben a szabad akarat törvényét sértené meg. Az ember annak a megértésére érett meg, amit kérdésként már meg tud fogalmazni. A közvetítés 3 éven át zajlott pár heti gyakorisággal.

Összefoglalók:

http://exopolitika.freeblog.hu/archives/2012/10/07/Re_es_az_Egyseg_Torvenye/

http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php

Teljes szöveg(pdf, szabadon letölthető, 346 oldal) : http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/the_law_of_one_book_1_hungarian.pdf

Mindenképpen ajánlom a tanulmányozását, érdekes. Mivel a jövő képlékeny, egyes potenciálok a 80'-as évek óta megváltoz(hat)tak. Az információk helyességének ellenőrzésére, mindenki használja a belső iránytűjét.

 

Most pedig következzen Cobra cikke a Galaktikus Konföderációról. Fontosnak érzem tisztába tenni a dolgokat, mivel annyi mindent lehetett már olvasni ebben a témában, Cobra leírása pedig a racionális elme számára is érthető, logikus, mindenféle "sziruptól" mentes..
A 'Felemelkedett Mester' jelzőtől néhányan ódzkodnak, de véleményem szerint, mint ahogy egy ácsmester, karate mester, vagy egy jedi mester esetében, itt sem alá-felé rendeltségi viszonyról van szó az átlagemberekhez képest, hanem egy bizonyos területen, jelen esetben az élet iskolájában való előrehaladottságra utal a név, személy szerint kétlem egyébként, hogy ha ezek a lények tényleg felülemelkedtek a 3. dimenzióból és jelenleg is élnek, mitöbb aktívan részt vesznek a galaxis ügyeiben, igényt tartanának a "Felemelkedett Mester" titulusra. Remélem lesz rá alkalmunk, hogy erről megbizonyosodjunk.

FehérVándor

Galaktikus Konföderáció
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/10/galactic-confederation-as-i-have-said.html

Eredetileg megjelent: 2012 október 2

Ahogyan korábban is említettem, a Galaktikus Konföderáció egy laza uniója a galaxisban található pozitív civilizációknak, úgymint a Plejádiak, Szíriusziak, Arcturusziak,stb..( Az Arcturus más néven Medve Őre, az Ökörhajcsár csillagkép legfényesebb  és az éjszakai égbolt egyik legjobban kivehető csillaga egyben.  Először a híres próféta, tisztánlátó, Edgar Cayce tett róluk említést és mint az ötödik dimenzióban létező, spirituálisan rendkívül fejlett őrzőit a Földnek írja le őket.http://hu.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce FV). A Galaktikus Konföderáció vezetői Felemelkedett Mesterek, felvilágosult tudatállapotban létező lények. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderációt sok néven ismerik: Galaktikus Federáció, Galaktikus Federációja a Fénynek, Bolygóközi Galaktikus Konföderáció, Egyesült Bolygóközi Federáció, stb.. Mindegyik név ugyanazt a pozitív csoportosulást takarja.

Egy olyan pletyka kering az interneten, miszerint a Galaktikus Federáció és a Galaktikus Federációja a Fénynek két különböző csoportot takar, az egyikről pozitívként, a másikról mint negatívként írnak. Ez valótlan információ. A Földet leszámítva nem léteznek már negatív földönkívüli csoportosulások. Mind a Galaktikus Federáció mind a Galaktikus Federációja a Fénynek ugyanazt a pozitív csoportot jelöli.

Sokan állítják a Földön, hogy kapcsolatban állnak a Galaktikus Konföderációval(továbbiakban GK). A legtöbb esetben ez ugyancsak nem igaz. Néhányak valós energetikai kapcsolatot létesítenek, de a telepatikus üzenetek többségét az Arkhónok az asztrális és éterikus síkokon elfogják, majd pedig úgy módosítják, hogy első ránézésre szeretettel és fénnyel telinek tűnjenek, de valójában csak üres frázisok ismételgetését tartalmazzák. Ezen felül még gyakran hamis információkat kevernek az üzenetekbe és ez érthetően sok félreértést, zavarodottságot szült a téma iránt érdeklődők körében. A legtöbb csatornázó őszintén elkötelezett a Fény irányába, egyszerűen csak nem tudják kijátszani az Arkhónok által kreált Fátyolt. Emellett nagyon kevesen az NSA( USA Nemzetbiztonsági Hivatala, FV.) ügynökei.

Azon csatornázók üzenetei, akikhez nem ér el az Arkhón technológia, mindig új, friss információkat szolgáltatnak és nem csak sallangos frázisok tömkelegéből állnak.

A legtöbb, a GK-val valós kapcsolatban álló személy a 90’-es évek közepe és vége fele intenzív és brutális elmekontrollnak lett alávetve különféle földalatti bázisokon. Az elméjüket megbontották( több alteregó-t hoztak létre. Bővebben erről ennek a cikknek a 2. felében lehet olvasni: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/08/05/a_terv_es_mit_tehetsz_te_a_valtozasert FV) és dezinformációt ültettek a GK-ról a különböző személyiségeikbe. Ezt az akciót a magasrangú Arkhónok vezették, akik ebben az időben a karantén alá vont Földet irányították, mivel attól tartottak, hogy a GK felszabadítja a Földet. Jogosan féltek ettől, hiszen a GK a háttérhatalom fenyegetéseitől függetlenül segédkezet nyújt a bolygó felszabadításában.

Az Ashtar Parancsnokság a GK-nak egy olyan részlege, amelynek elsődleges feladata a Föld bolygó sötét erőktől való megszabadítása.

Com (1).jpg

Ashtar egy Fénylény és nem tartozik a kitalált Bafath csoporthoz, ahogy néhányan állítják. Saint Germain is egy Fénylény, ahogy Kuthumi és a többi Felemelkedett Mester is. Ők felülemelkedtek a dualitáson és ítélkezéstől mentesen sugározzák a szeretetet. Sajnos a legtöbb, magukat tanítványaiknak beállító emberről ugyanez nem mondható el.

Ashtarnak van egy ikerlelke, akinek neve Astara. Ő hozta el az Istennői misztériumokat a Földre és Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast(Isis), Aphrodité és Vénusz néven is ismert. Ashtarhoz hasonlóan ő is egy Fénylény. A háttérhatalom megpróbálta eltörölni, majd meghamísítani a tanításait, de az Istennő győzedelmeskedni fog.

Cobra

 

-

2012.10.29. 02:59 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Mai napon este 9 után lesz fenn új cikk, remélhetőleg addigra a hétvégi torinó-i konferencia résztvevői közül is néhányan megosztják élményeiket Cobra blogján, természetesen az érdekeseket/fontosakat hozzácsapom a bejegyzéshez, amely egyébként egy rövid meditáció utáni frissítésből illetve egy, a Galaktikus Konföderáció-ról szóló írásból fog állni.

Szép napot!

FehérVándor

n24.jpg

2012.10.22. 10:28 FehérVándor

Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ különböző tájairól. Ma olyan könnyűnek tűnik minden.

freedom_2.jpg

Szívesen olvasnék élménybeszámolókat Tőletek is, a fejleményekről és hírekről, amint lehet beszámolunk.

FehérVándor

•A Döntés Napja október 21/22

2012.10.20. 10:41 FehérVándor

Kedves Olvasók,

úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán. 

Szeretnék idézni a Fátyol c. cikkből

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol

"A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva. Ez május 20/21-én indult és a tervek szerint December 21-re be is fog fejeződni.”

Akik úgy gondolják, hogy ez az egész 'meditálósdi' humbug vagy legalábbis nincsen mérhető hatása, nos azoknak is csak azt tudom mondani, hogy a III. világháborútól és az Új Világrendtől való rettegésnél azt hiszem bátran kijelenthetjük előremutatóbb, ha az ember legalább megpróbál tenni valamit. Személyesen ebben a két Cobra cikkben nagyon sok bölcsességet érzek.

Szerencsénkre hosszú hétvége áll előttünk, hétfőn munkaszüneti nappal, így nem lehet akadálya annak, hogy minél többen részt vegyetek a meditációban. Megjegyzés:  a vasárnap esti meditáció nem marad el, de aki úgy érzi csak egy fókuszált vizualizációra képes ilyen rövid idő alatt vagy az energiáit szeretné a kritikusabb hajnalira koncentrálni, az hagyja el az estit.

Szép napot!

FehérVándor

(U.i: Kicsit döcögősnek, néhol magyartalannak érzem a fordításom, mivel Cobra is érezhetően és hallhatóan nem angol anyanyelvű, ezért sokszor olyan szerkezeteket használ/mondatokat alkot, amelyeket nehéz szépen csengően fordítani, remélem a lényeg nem veszik el.)

534244_479808068725926_1348697647_n.jpg

A Döntés Napja
Október 21/22

Írta: Cobra
Fordította: AlDavid,H.Zsuzsi,FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/make-this-viral-dayof-decision-10-21.html

Eredetileg megjelent: 2012. október 8

Itt az ideje akcióba lendülni! Itt az ideje, hogy világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ebből kifolyólag tehát az áprilisi és májusi nagyszabású és rendkívül sikeres meditációk után, ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban illetve egyénileg a Döntés Napja alkalmából, a Második Lehetőség Kapujának a kezdetén.

Window2.jpg

Tömegek fognak összegyűlni és döntést hozni arról, hogy bolygónk felszabaduljon a zsarnokság és a sötét elnyomás alól, ezáltal esélyt adva arra, történelmünkben először, hogy mi alakítsuk saját sorsunkat, mint szabad polgárok a Földön.

A tömeges erőfeszítésünk ezen a napon a Terv (http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv, ez az eredeti, idővel átalakult, bővült, a legutóbbi frissítést a meditáció után felteszem majd. FV) mielőbbi elindításának az érdekében történik. Meditációnk a szabadságunk és a függetlenségünk deklarációja lesz! Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szívesen részt vennének, kérlek oszd meg velük!

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról és a döntéshozatalról ill. aktívan részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktívan vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodsz, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

A háttérhatalom pontosan felmérte és megértette a szabad akarat és a döntések erejét. Felhasználták szabad akaratukat, hogy negatív döntéseket hozzanak az emberiség számára és sokakat is hasonlóra kényszerítsenek. Ezért tudtak oly sokáig kontroll alatt tartani minket.

Most viszont elérkezett az idő, hogy visszaszerezzük erőnket. Ki kell használnunk szabad akaratunkat! Amikor a kritikus tömeg ezt megteszi, a változás el fog jönni.

Moment.jpg

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kívánt hatás elérésének érdekében, október 21/22-én. A pontos kezdési időpontok alább találhatóak:

Magyarországon Október 22-én, hétfőn hajnali 03:30-kor kezdődik a meditáció!

15:30 HAST október 21.  (Hawaii)
17:30 AKDT október 21.  (Alaszka)
18:30 PDT október 21.  (Los Angeles)
19:30 MDT október 21.  (Denver)
20:30 CDT október 21.  (Houston)
21:30 EDT október 21.  (New York)
22:30 BRT október 21.   (Rio de Janeiro)
02:30 BST október 22.  (London)
03:30 CEST október 22.  (Párizs)
03:30 SAST október 22.  (Dél-Afrika)
04:30 EEST október 22.  (Bulgária)
05:30 MSK október 22.  (Moszkva)
07:00 IST október 22.  (India)
09:30 CST október 22.  (Peking)
10:30 JST október 22.  (Tokyo)
11:30 AEST október 22.  (Sydney) 

Instrukciók:

1.Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd.

great-central-sun_2.jpg

2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Azután hozz egy megmásíthatatlan, feltétel nélküli  döntést/ tégy egy kijelentést, hogy az emberiség felszabadul és az emberek szabaddá válnak.

total-freedom_1.jpg

3. Képzeld el, hogy TE, hogyan veszel részt ebben a felszabadító folyamatban.Fedezd fel miben vagy tehetséges és hozz egy döntést arról, hogy miképp fogod ezeket a képességeidet felhasználni közös célunk érdekében, a bolygó és az emberiség felszabadításában. Döntsd el, hogy segíteni fogsz más elkötelezett embereket is ebben a folyamatban, hogy minél erősebbek legyünk együtt.

A Döntés Napja után számtalan lehetőség fog megjelenni, amikor át tudod ültetni mindennapjaidba, meg tudod mutatni, mindazt amit döntöttél, amit vállaltál. A belső hangod fog vezérelni abban, hogy miképpen tedd ezt meg. Tudd, hogy elkötelezettséged a valós életben lesz próbára téve. Külső körülmények vagy nem-fizikai negatív lények előfordulhat, hogy megpróbálnak majd eltántorítani ettől. A kulcs egyszerűen az, hogy ragaszkodj a döntésedhez a külső/belső körülményektől függetlenül. Minden egyes ember, aki egy pozitív döntést hoz a bolygószintű felszabadulás érdekében, nagyon hasznos hozzájárulást tesz a Fény Győzelméhez.(kiemelés tőlem. FV)

(* Nekem kicsit misztikus,ködös ez a 3. pont illetve ez a magyarázat, kértem Cobrát,, hogy tisztázza, miképp látja pontosan, hogyan fogják tudni az emberek átültetni a mindennapi életükbe a meghozott döntésüket, miért tudják ezt majd megtenni komolyabban, hogyan lesz „letesztelve”,stb.  illetve konkrétan milyen példákra gondol. A következő bejegyzés némi választ adhat erre. Annyit tudok javasolni, hogy vizualizáljátok, tegyétek azt amit az intuiciótok/belső hangotok súg, ha ez az hogy többet fogok segíteni másoknak akkor azt, ha ez több meditációt jelent akkor azt, ha több aktív pihenést akkor azt,s tb.. Mindenki szerintem érzi mi lehet az. Reméljük a közeljövőben bővebb magyarázatot kapunk arról, mire gondolt pontosan Cobra és hogyan képzeli el az egészet. FehérVándor)

 A döntés hatalma

Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/power-of-decision-our-decision-is-key.html

Eredetileg megjelent: 2012. október 18

Döntéshozatalunk kulcsfontosságú. A döntés a szabad akaratnak azon szikrája, amely beindítja a teremtés folyamatát.

Az emberiség kollektíven „hívta be” a sötét erőket Atlantisz idején. Ez egy régi döntésünk, amely a szenvedésnek egy hosszú időszakát indította be. Most, október 21/22-én egy új döntést hozunk. A sötétség uralma alóli szabadságot és a Fény erőinek a mielőbbi visszatérését választjuk. A döntésünk az EGY-üttműködés és az EGY-ség illetve az ítélkezés-mentesség és EGY-más szeretete mentén fog születni. Egy gyönyörű videó egy erőteljes üzenettel felvértezve került ma ki a világhálóra(angol):

http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/10/18/bill-ballard-and-lucas-my-movie-join-us-all-on-the-world-focus-on-21-october-2012-to-unite-18-october-2012/

A legutóbbi, 3 nappal ezelőtti interjúmnak is ez a fő üzenet(angol):

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-interviews-cobra-mission-hand-unity

Az emberek sokszor azt kérdezik tőlem, milyen döntést hozhatnak, mit tehetnek, hogy segítsék a bolygó felszabadulását. Nagyon egyszerű, de sokszor nehéz kivitelezni: válj egy szeretőbb(szeretetből cselekvő) emberré a  másokkal történő mindennapi érintkezéseid folyamán és tanuld meg miképp tudsz együttműködni  ítélkezés-mentesen és konstruktívan.(kiemelés tőlem. FV). A tudatosabbak megfigyelhetik, hogy nem-fizikai lények miképp provokálják őket és aztán dönthetnek úgy, hogy pozitívan cselekednek ennek ellenére, a provokációt figyelmen kívül hagyva. Hasonlóképp időt szakíthatsz arra, hogy fejleszd képességeidet és tehetségeidet ill. különféle  utakat keress, hogy felhasználd őket a bolygószintű felszabadulás érdekében. Egyszerűen hozz egy döntést arról, hogy mit szeretnél, és segítsd a döntésed aktív vizualizációval, Fény behívásával/invokációjájával ill. fizikai, megfogható cselekedettel.

A (pozitív) energiák egyértelműen növekednek, példa: (angol, erről majd később)

http://hopegirl2012.wordpress.com/2012/10/17/allright-luke-were-goin-in-latest-update-for-the-fix-the-world-project/

Az Orionida meteorraj október 21-én éri el csúcsát összhangban a Döntés Napjával:

http://www.idokep.hu/hirek/oktober-vegi-csillaghullas

Window2.jpgOrionmap.jpgWindmill-Hill2 3.jpg

Az Orion csillagkép homokóra alakja megegyezik az Antarion Konverziójéval, ami egy multidimenzionális csillagkapu, mely a sötét energiát Fénnyé alakítja át. Megfigyelheted, hogy a Döntés Kapujának hasonló alakja van. Ez összhangban áll azzal, amit egy nemrégiben készült gabonakör is kifejez.

A Fény győzedelmeskedik!

Cobra

 

 

 

 

süti beállítások módosítása